10 sjove fakta om gråt hår

Uanset hvordan du føler om udseendet af gråt hår, er grå hår et uundgåeligt faktum, hvis årsag stadig er svært at finde ud af.

Årsager til gråt hår

1. Hvordan håret bliver gråt

Hår i det meste ikke-pigmenterede tilstand er hvidt. Det modtager farve fra melanin, et pigment, som også bestemmer hudfarve. To typer melanin - eumelanin (sort og mørk brun) og pheomelanin (gul) kombinerer for at bestemme hårfarve.

Ifølge en teori bliver håret grå, da aldring forsinker adgangen til hår til melanin, og derfor ser det hvid ud.

2. Håret kan misfarve sig fra indersiden.

En ny undersøgelse har vist, at grå hår kan forekomme på grund af akkumulering af hydrogenperoxid i hårceller, hvilket får håret til at misfarve indefra.

I sin naturlige tilstand indeholder håret en lille mængde hydrogenperoxid, og dets niveau reguleres af katalase, som omdanner hydrogenperoxid til ilt og vand. Med alderen producerer kroppen mindre katalase, og hydrogenperoxid ophobes og blokerer syntesen af ​​melanin - et naturligt hårpigment.

3. Gråt hår er relateret til genetik.

Når du blev født, var du allerede programmeret til hvornår og hvordan dit hår bliver gråt. Dette gælder også for for tidlig grå hår. For folk der begynder at blive grå inden 30 år, findes denne funktion oftest i familien.

For de fleste forekommer grå hår i middelalderen. Dermatologer kalder regel 50/50/50. Ved 50 år vil 50 procent af befolkningen have 50 procent grå hår.

Men ifølge forskellige afstemninger bliver kun 6 til 23 procent af befolkningen halvgrå ved 50 års alderen.

4. Race spiller også en rolle

I almindelighed begynder medlemmerne af den hvide race at blive grå på mere end 30 år, asiater er godt over 30 år, og afroamerikanerne begynder at blive 40 år gamle.

5. Hvis du trækker et gråt hår, vil det ikke vokse mere end gråt hår i stedet

Dette er en af ​​de almindelige misforståelser. Hver follikel indeholder kun et hår, og hvis du trækker en ud, vil det ikke føre til væksten af ​​endnu mere grå hår. Og det vil ikke påvirke andre follikler omkring det.

Hertil kommer, at overdreven træk af hår kan skade follikler og føre til ophør af hårvækst i dette område.

Gråt hår forårsager

6. Stress påvirker indirekte udseendet af gråt hår.

På trods af at nogle forskere hævder, at kun gener er ansvarlige for udseendet af gråt hår, er der dem der tror, ​​at der er en forbindelse mellem grå hår og stress, selv om dette ikke er blevet bekræftet direkte.

I en undersøgelse fra 2011 fandt forskerne, at langvarig udvikling af et slagsmål eller flyrespons - den instinktuelle evne til at mobilisere energi som reaktion på en farlig situation - kan skade DNA og forårsage for tidlig aldring, herunder udseendet af grå hår.

7. Trauma får dig ikke til at blive grå over natten

En anden almindelig myte er, at et stort chok kan få dig til at blive gråt. Han omtales ofte som Marie Antoinettes syndrom, fordi historierne siger, at den franske dronning hår blev hvid over natten før hun blev halshugget.

Faktum er, at når håret er vokset, ændrer det ikke farve, og det fulde hoved af gråt hår er en usandsynlig hændelse. Det er imidlertid meget sjældent at have en lidelse, hvor alt hår der har farve falder ud, og kun grå hår forbliver. Og Marie Antoinette har måske lige taget hende paryk.

Tidligt gråt hår

8. Rygning kan forårsage for tidlig gråt hår.

Mange undersøgelser har fundet en sammenhæng mellem rygning og for tidlig ældning, som omfatter det tidlige udseende af grå hår. I 2013 viste undersøgelsen, at rygere var 2,5 gange mere tilbøjelige til at have tidligt gråt hår (op til 30 år).

9. Kropshår bliver også gråt

Alt kropshår, herunder hår på brystet, næse, lyske og andre steder, kan blive grå, men de bliver grå med forskellige hastigheder. Derfor kan nogle mænd have grå skæg og brunt hår og omvendt.

Afhjælpning for gråt hår

10. Snart kan behandling af gråt hår forekomme.

Europæiske forskere har fundet ud af, at som grå hår, en vitiligo-sygdom, hvor huden taber pigment og hvide pletter, fremkommer, skyldes oxidativ stress ved opsamling af hydrogenperoxid, hvilket får huden til at blive misfarvet. Forskerne returnerede den naturlige farve af hår og øjenvipper til patienter med vitiligo, og det kan snart være en creme af gråt hår.

Hvordan male over grå hår

Når det første grå hår vises, forsøger vi at ty til forskellige måder at skjule grå hår på. Her er nogle måder at male den på.

· Hvis du har lidt gråt hår, kan du lave højdepunkter ved at male over flere tråde.

· Hvis grå hår er mere mærkbart, og du ikke er klar til helt farvning af dit hår, kan du prøve et ustabilt hårfarve, som vaskes af i ca. 6 uger.

· Du kan prøve naturlige lægemidler. Skyl håret med sort te (bryg 2 spsk sort te blade) eller kaffe (tilsæt et par spiseskefulde eddike til brygget kaffe).

· Hvis du ikke ofte vil farve dit hår, kan du tynde dem med specielle farvede kalk eller pulver til håret.

Stop straks! Træk hår fra næsen er dødelig!

Fra denne døde komponisten Scriabin. Og du er ikke forsikret!

Du har en vigtig dato snart, og du har besluttet, at tykkelser, der stikker ud af din næse, ikke øger dine chancer for at besøge den unge dame til kaffe? Det lader til, at den førstnævnte et eller andet sted her har glemt pincet til at plukke øjenbryn, han vil tjene dig. Pas på: Du er døds hår!

Det første der sker med dig er helt sikkert, tag det i hovedet for at trække håret ud i din næse - du vil sobre fra smerten og helvete med pensel (desværre testet af din egen erfaring). Derefter begynder du ikke garanteret, men meget sandsynlige bonusser. Hårpæren af ​​nogle af det trækne hår kan ikke forstå, hvor det nu vil vokse, og håret begynder at vokse under huden overalt. Og der er allerede tæt på dannelsen af ​​en abscess.

Nogle heldige mennesker på internettet fortæller, hvordan de i sådanne tilfælde først oppustede polnosa, og da kogen briste, lå langt hår ud af det uden for næsen. Men de er stadig heldige. Du skal have hørt, at håret i næsen fungerer som et filter - de tillader ikke nogen unødvendig form for støv og vira længere ind i kroppen. Så det er logisk, at filteret selv er en meget beskidt ting. Især ved hårets rødder er der en masse af mikroskopiske skadelige levende væsener. Træk håret ud af roden, du forlader en mikrorank, det vil sige, du åbner vejen for alle disse brødre direkte ind i dit kredsløbssystem. Hvis du tænker på det, fjerner mange kvinder jævnligt på samme barbariske måde en hel masse hår fra deres kroppe - og ingenting. Men de gør det på helt forskellige steder. Og nu er du i trigonum mortis - "dødens triangel"!

Læger kalder den nasolabiale trekant (terrænet på ansigtet afgrænset af munden, næse og nasolabiale folder). Uafhængige invasive handlinger på dette område kan føre til de alvorligste konsekvenser, herunder død. Faktum er, at der findes mange skibe i det arterielle og venøse netværk her. Og af en eller anden grund er disse åre, i modsætning til årer i andre dele af kroppen, ikke udstyret med ventiler her. Som et resultat, er noget affald, der kommer fra denne zone ind i blodbanen, let leveret direkte til din smukke hjerne.

Selvfølgelig kan du komme ind i infektionen, ikke kun ved at trække ud (eller skære med neglesaks, hvilket ikke er mindre traumatisk) håret i næsen, men også for eksempel ved at klemme ud en snigende acne, som faktisk vil vise sig at være en begyndelseskog. Her er det ikke engang nødvendigt at plukke den med beskidte hænder: Når man presser, trænger pus og så i det meste ikke udad, men indad, det vil sige ind i blodet. Læger anbefaler stærkt at håndtere alvorlig betændelse i dette område ved hjælp af en kirurg. I nogle tilfælde kan du endda blive indlagt på hospitalet. Og hvis for eksempel sorte prikker på næsen er irriterende, så vil en kosmetolog og udvalgte kemiske peeling hjælpe dig. Hvis du ikke er ligeglad med sikkerheden, så vil måske alt koste, og måske shlobobesh nogen interessante komplikationer som hjerneabces eller purulent meningitis.

Men der er gode nyheder. Hvis du dør som et resultat af at klemme en kog i "triangle of death", vil du være i godt selskab: herfra gik den store komponist Scriabin og Queen Württemberg Ekaterina Pavlovna til forfædrene. Og i tiden med antibiotika deler nogle mindre fremtrædende medborgere deres skæbne.

Hvad skal man gøre med hår, spørger du? Godt, enten gå med dem stolt, fordi levende, eller køb en speciel trimmer, der vil forkorte dem pænt og uden traume. Voila.

Grå næsehår

Drøm drøm Gråhåret nasal drøm, hvorfor drøm i en drøm Gråhåret nasalhår? For at vælge en drømmefortolkning, indtast et søgeord fra din drøm ind i søgeformularen eller klik på startbogstavet på billedet, der karakteriserer drømmen (hvis du ønsker at få en online fortolkning af drømme med brev gratis alfabetisk).

Nu kan du finde ud af, hvad det betyder at se grå hår i næsen i en drøm ved at læse under den gratis fortolkning af drømme fra Sun's House's bedste online drømmebøger!

Sjove vittigheder

Mor til søn:
- Hvert dit trick - dette er et andet gråt hår på hovedet!
Dreng kigger på den grå bedstemor:
- Jeg ser dig også i hans ungdom lidt excentrisk.

Jeg: Hvor meget næsehår har du! De skal straks trække ud!
Mand: Du ville kun plukke ud alle mine!
Mig: Nej, ja, der er virkelig for mange af dem!
Mand: Jeg trækker dem ud alligevel, når de begynder at klatre ud.
Mig: Ja. Se, jeg har ingen næsehår, og du har meget.
Mand: Og med rette. Næsehår nødvendig.
Jeg: Hvorfor er dette?
Mand: Nå, så støv i næsen flyver ikke.
Mig: Ahhh, betyder det, at det flyver til mig? Er dette min støvede hjerne nu?

Mor til søn:
- Hvert dit trick - dette er et andet gråt hår på hovedet!
Dreng kigger på den grå bedstemor:
- Jeg ser dig også i hans ungdom lidt excentrisk.

I går fandt jeg gråt hår på min hage. Uzhasss! Jeg er en gammel mand!

Mor til søn: "Hvert af dine tricks er et andet gråt hår på mit hoved!" Drengen ser på den grå bedstemor: "Jeg ligner et normalt barn, da jeg var ung. "

xxx: Nde, alderdommen krøb ubemærket..
xxx: Og alt for at se på billeder af fantasifulde skønheder, især hvis de er afbildet blandt en snestorm eller i skoven, tænker jeg først: Yemen, men hendes nakke er helt åben, og hendes røv er nøgen. Og ondt i halsen og blærebetændelse sover ikke :-(

Nød, alderdom har krybbet ubemærket. Og alt for at se på billeder af fantasifulde skønheder, især hvis de er afbildet blandt en snestorm eller i skoven, tænker jeg først: eman, men hendes nakke er helt åben, og hendes røv er nøgen. Og ondt i halsen og blærebetændelse sover ikke: - ((

Ololo, jeg fandt i historien af ​​mine meddelelser, jeg lige nu i ahue 0_o
"Jeg, når jeg vælger min næse med min fod, blæser min næse, er det normalt?"

fra LJ:
Jeg har lige fundet hår i et slik kaldet "Old Man Hottabych." Tror du det virker stadig?

fra LJ:
Jeg har lige fundet hår i et slik kaldet "Old Man Hottabych." Tror du det virker stadig?

Tidligt gråt hår

Tidligt gråt hår er udseendet af gråt hår i en alder af 25 år blandt repræsentanter for caucasoid og mongoloid race og op til 30 år blandt repræsentanter for Negroid race. Tidligt gråt hår er normalt ikke forbundet med den generelle aldringsproces, men med forskellige negative interne faktorer, som forstyrrer melanocyternes funktion. For at tydeliggøre årsagerne til tidlig hårgødning er det nødvendigt at konsultere en trikolog, en undersøgelse af niveauet af vitaminer og mikroelementer i blodet og håret og skjoldbruskkirtelhormonerne. Hovedmassage, hardwareprocedurer, masker, mesoterapi hjælper med at bremse udseendet af tidligt gråt hår. Du kan skjule grå hår ved at farve dit hår.

Tidligt gråt hår

Fra et synspunkt af trichology bør tidlig gråhår eller for tidlig hårgravning siges, hvis en persons første gråhår fremstår inden for 25-30 år, og i en alder af 40 er det meste af håret misfarvet. Den betingede norm betragtes, hvis enkelt grå hår på hovedet opdages efter 30-35 år. Normalt er de næppe mærkbare på baggrund af den samlede masse af normalt pigmenteret hår. Whisky og forsiden af ​​hovedet begynder at blive grå først; til 50-55 grå hår dækker som regel alt håret jævnt fordelt på alle områder. Det antages, at brunetter grå hår fremstår som naturlige blondiner, men ejere af mørkt hår bliver gråere langsommere end blondt hår.

Årsager til tidligt gråt hår

Der er tre muligheder for graying hår: alder eller fysiologiske, forbundet med den generelle proces af naturlig aldring; for tidligt (presenilt, tidligt gråt hår), der forekommer i en ung alder; medfødt (leukotrichia), forbundet med arvelig mangel på pigment i håret. Derudover kan grå hår være komplet, delvis (separate tråde bliver grå), brændpunkt (polyose).

Mekanismen for udseende af alder og tidligt gråt hår er det samme. I begge tilfælde sker dette som et resultat af hårtab af melaninpigment. Melanin syntetiseres i melanocytceller placeret i basallaget af epidermierne og i hårsækkene, og går så ind i stængerne af voksende hår. Aktivering af melaninsyntese sker under påvirkning af hypofysehormoner (melanocytstimulerende hormon, ACTH og β-lipotropin), skjoldbruskkirtlen, kønshormoner og sympatiske nervesystemmediatorer. Fysiologisk graying er forbundet med aldring af pigmentproducerende celler; Tidligt gråt hår kan skyldes et fald i aktiviteten af ​​melanocytter eller deres død. Som følge heraf bliver strukturen af ​​hår, der mangler pigment, porøst, og de luftrum, der vises, giver håret en sølvfarvet hvid farve.

Fremkomsten af ​​tidligt gråt hår kan være genetisk bestemt: Hvis den ældre generation i familien først gråede ud i en ung alder, så er det helt muligt, at børn også vil arve denne funktion. Symptomatisk tidligt gråt hår kan være et symptom på nogle sygdomme - jernmangelanæmi, vitiligo, skjoldbruskkirtelsygdomme (hypothyroidisme, autoimmun thyroiditis), gastritis med lav surhedsgrad, aterosklerose etc. Polioz (lokal graying af hår) forekommer med helvedesild, røntgenbestråling.

Årsagen til tidligt gråt hår kan være et stærkt nervøs shock: Under stress kommer en stor mængde adrenalin ind i blodbanen, der forstyrrer forholdet mellem melanin og hårets proteinstruktur, hvilket resulterer i, at pigmentet neutraliseres eller vaskes ud. Derudover fører en spasme af de skibe, der fodrer hårsækkene til atrofi eller død af melanocytter og følgelig til ophør af dannelsen af ​​hårfarvepigmentet. Men den velkendte phraseologisme "bliver grå natten over" bør ikke tages bogstaveligt. Ud fra et medicinsk synspunkt er en sådan hurtig græsning usandsynlig: fra stærke nervesygdomme vil pigmenteret hår falde ud og forårsage, at gråt hår bliver mere mærkbart.

Ofte bliver tidligt gråt hår en konsekvens af lægemiddelterapi, der påvirker reguleringen af ​​melaninproduktion (kemoterapi, medicin til Parkinsons sygdom osv.). Forringet funktion af melanocytter og for tidlig graying kan forårsage mangel på vitaminerne A, B, C; zink, jern, kobber, mangan, selen; proteinfri diets, overskydende ultraviolet stråling, rygning osv. En hyppig kemisk perm, farvning og blegning af hår med produkter indeholdende hydrogenperoxid kan have en skadelig virkning på pigmentproducerende celler og hårstruktur.

Karakteristisk gråt hår

Naturlig hårfarve afhænger af typen af ​​melaninpigment: eumelanin giver håret en brun eller sort farve, og pheomelanin giver en rødlig farve. Blondiner har en lav pigmentkoncentration, hvorfor hår fremstår som lys. Hår der har mistet det meste af pigmentet bliver ashen; tabte al melanin - hvid som skovle. Gråhåret med en gullig farvetone findes i rygere.

Når pigmentet forsvinder fra håret, ændres deres struktur og egenskaber også. På samme tid, jo mørkere håret var, desto mere håndgribelige forandringer forekommer med dem, når de griser. Melanin giver ikke kun håret en naturlig skygge, men sikrer også hårets styrke og elasticitet, beskytter mod ultraviolet stråling og negative miljøpåvirkninger. Derfor griner håret sin livlighed og glans og bliver mere sårbar i lyset af ydre påvirkninger. Gråt hår har en grovere tekstur; blive hård, tør, skør, splittet, ulydig; Somme tider begynder at krølle og rod.

Det er usandsynligt, at den tidlige grå kan behage en ung eller meget ung kvinde. For mange repræsentanter for det retfærdige køn er grå hår et tegn på næsten alderdom og fading af den gamle skønhed. Derfor begynder de fleste af dem desperat at trække ud gråhår og håber på denne måde at slippe af med den hadede graying. Dette bør ikke gøres, da sådanne handlinger kan forårsage skade på hårsækkene eller udviklingen af ​​dermatitis. Når problemet med tidligt gråt hår er nødvendigt for at bestemme årsagerne til dette fænomen. En tricholog, der beskæftiger sig med behandling af hårsygdomme, samt andre læger, som f.eks. En læge, endokrinolog og gastroenterolog, kan hjælpe med at forstå dette. Efter en omfattende undersøgelse (spektralanalyse af hår til mikroelementer, undersøgelser af niveauet af vitaminer i blodet, thyroidhormoner osv.) Er der ordineret passende medicinsk korrektion.

Eliminering af tidligt gråt hår

Desværre er det umuligt at vende om den gang lancerede mekanisme for graying. Imidlertid kan aktive forebyggende foranstaltninger sænke processen med fremkomsten af ​​tidligt gråt hår. Til dette formål er det nødvendigt at undgå stress, opgive dårlige vaner, beskytte hårbunden og håret mod udsættelse for ultraviolet stråling og temperaturændringer, spis fuldt ud. Professionel hårpleje hjælper med at forhindre tidligt gråt hår: en massage i hovedbunden, masker, mikroelement mesoterapi, plasma løft, hardwareprocedurer.

Til daglig pleje af gråt hår er det tilrådeligt at bruge shampoo beregnet til vask af beskadiget og tørt hår, balsam og balsam. Du kan bruge folkemæssige retsmidler, der sænker udseendet af det tidlige gråhår: Gør masker fra ricinus og burdockolie, gnid lotion fra burdock root, nælde osv. Ind i hårrødder.

Den eneste måde at returnere grå hår til sin tidligere farve er farvning. Farvning grå hår har sine egne nuancer, så det anbefales at holde det i en skønhedssalon. I dette tilfælde tager specialisten hensyn til procenten af ​​gråt hår, type grå hår, hårlængde, den ønskede farve. Ofte, før hovedfarvningen kræves præpigmentering, men de fleste moderne farvestoffer beregnet til farvning af grå hår virker godt uden forudgående procedure.

Hvis mængden af ​​gråt hår er lille (højst 25%), vil toning hjælpe med at klare problemet med tidligt gråt hår. Fremgangsmåden giver grå hår en ensartet tone, sund glans og glans. Giv hurtig og nem kamning. Du kan også camouflere de første grå tråde ved hjælp af blonding eller fremhævning. Hvis håret indeholder mere end 50% gråt hår, er det bedre at ty til hårdfarvning med grøntsager (henna, basma) eller kemiske farvestoffer.

Det er muligt at succesfuldt slå det tidlige grå hår ved hjælp af en stilfuld asymmetrisk eller flerlags haircut. For hår styling, kan du bruge strygejernet, som vil bidrage til at gøre håret silkeagtige og føjelige. På samme tid kan en perm desuden være tynde gråstrenge, så det er bedre at opretholde et tidsinterval mellem farvning og perm.

Hvis du står over for problemet med tidligt gråt hår, fortvivl ikke. Hår med graying kan med fordel lægge vægt på individualitet, give billedets konsistens og soliditet. Ikke uden grund, tilføjer mange stylister specielt kunstigt gråt hår til frisyrene i deres unge modeller. Velplejet, tidligt gråt hår kan også se attraktivt, stilfuldt og elegant.

Kan jeg trække håret ud af min næse

Tip 1: Hvordan trækker håret i næsen

Næsehår er en naturlig barriere, som beskytter menneskekroppen mod støv og bakterier. De beskytter mod mange sygdomme og opretholder det krævede niveau af fugt næseslimhinder. Men i situationer hvor hårene begynder at vokse hurtigt og krybe ud, er det nødvendigt at træffe hasteforanstaltninger for at fjerne dem.

Du skal bruge

 1. - søm saks;
 2. - pincet;
 3. - alkohol;
 4. - næse trimmer;
 5. - antiseptisk.

instruktion

 1. En af de mest populære og smertefri metoder til at slippe af med uønsket nasal hår er omskæring. Tag en lille neglesaks med afrundede ender af bladene og desinficer dem med alkohol. Sørg for at rydde næsen af ​​sekret og snavs. Sæt forsigtigt saksene ind i næseboret og trim af det overskydende hår. Du bør ikke klippe håret for kort eller skære ofte. Dette kan forårsage skade på næseslimhinden og gøre dig ekstremt følsom over for infektioner og allergier.
 2. Du kan trække uønsket hår med pincet. Inden proceduren skal det også omhyggeligt behandles med alkohol. Hårfjerning ved denne metode er ret smertefuldt. Derudover beskadiger håret alvorligt indersiden af ​​næsen, og åbne sår kan fremkalde betændelse. Når du har trukket håret ud med pincet, skal du desinficere den beskadigede overflade med et antiseptisk middel.
 3. Hvis problemet med overdreven næsehår er blevet permanent for dig, skal du købe en særlig næse trimmer. Valget af disse enheder er ret bredt, og du kan nemt finde hvad der passer dig efter kvalitet og prisegenskaber. Mange trimmere er udstyret med en baggrundsbelysning, hvilket forenkler skæreprocessen. Når du bruger enheden, skal du begrænse dig til kun at fjerne de hår, der er synlige udefra. Indsæt ikke trimmeren meget dybt ind i næsen. Sørg for, at overfladen af ​​enheden er så tæt som muligt på indersiden af ​​næsen, den eneste måde at sikre god hårfjerning på. Efter afslutning af proceduren skal du sørge for at skylle og desinficere trimmeren.
 4. For at udføre høj kvalitet rengøring af næse kan være i kosmetologikontoret. En specialist ved hjælp af en cremeepilator eller laser vil spare dig for uønsket hår i temmelig lang tid.

Træk hår - hvorfor ikke gøre det

At trække håret på hovedet er ikke et let problem, det kan være toppen af ​​isbjerget med mere alvorlige og dybe konsekvenser. Dette problem kan skyldes ønsket om at se yngre og mere attraktivt ud, men mest sandsynligt er dette et af symptomerne på en neurologisk lidelse.

Under alle omstændigheder kræver tilstedeværelsen af ​​sådanne ubehagelige vaner at de forstår. Hver person er individuel, såvel som hans hår - en persons hår er let trukket ud, selv med et let tryk på en børste eller fingre, og en person med udseende af de første grå tråde forsyner på grund af undertrykkelse at trække dem ud. Disse problemer er helt forskellige, så måderne at løse dem er forskellige.

Pincet - dette værktøj er ofte uundværlig i denne proces.

Gråt hår

Overdækket med sølvhår kan selv i en meget ung alder. Mænd er ikke så deprimeret over det, sammenlignet med unge piger. Den smukke halvdel af menneskeheden sådan en gener kan bringe til hele tantrums og triste tanker i alderdommen.

Foto: sølvbelagte krøller - ikke en grund til fortvivlelse

Faktisk er problemet slet ikke i alderen. Farven på tråde afhænger af det særlige pigment - melanin, som produceres af cellerne i hårsækkene. Princippet er simpelt: jo mere melanin i håret, jo mørkere er de.

I hårsækkene er der også celler, der producerer protein, det bidrager til udseendet af hår. Så de får deres farve, binder protein til melanin, og en særlig enzym tyrosinase bidrager til denne forbindelse. Hvis mængden af ​​tyrosinaseproduktion formindsker eller stopper helt, begynder krøllerne at erhverve en sølvfarve.

Denne proces vil ikke omgå nogen, det er kun et spørgsmål om tid. Og for at behandle denne omstændighed behøver du fornuftigt og på ingen måde forstyrre!

I de fleste tilfælde manifesterer disse processer sig i mere avanceret alder. Men også i tilfælde af mange belastninger kan nogle sygdomme i indre organer og andre faktorer problemer opstå endnu tidligere, derfor er det bedre at undgå negative virkninger.

Rive grå hår

Først og fremmest er det vigtigt at skelne udseendet af grå hår fra aldringsprocessen. Som nævnt ovenfor kan disse processer absolut ikke indbyrdes forbinde.

Håret bliver ashen fra:

 • tilhører en bestemt etnisk gruppe
 • sundhedsmæssige forhold
 • familie arvelighed
 • nervesprængninger og stress.

At blive grå er ikke gammel, den har sin egen specielle charme.

Alle disse faktorer kan påvirke krøller i enhver alder. Når der er bogstaveligt talt et par hår, vil jeg trække dem ud, men så opstår spørgsmålet - er det muligt at trække ud gråt hår?

Hvis du bemærker kun et par hår, og dine hænder kløe, så tak. På deres sted vil vokse de samme grå hår.

Tip!
Hvis der er et ønske om at slippe af med det uønskede hår med dine egne hænder, vil det være mere rimeligt ikke at trække det ud, men blot skære det af med roden med neglesaks.
I dette tilfælde vil du slippe af med det ubehagelige grå hår og ikke forårsage nogen skade på krøllens follikel.

Flere hår kan skæres med saks.

Forbud mod at trække gråt hår

De fleste professionelle stylister og læger er enige om at trække grå tråde er kontraindiceret.

Hvis du vender dig til eksperter med spørgsmålet - hvorfor du ikke kan trække grå hår, vil de fleste af dem oplyse følgende grunde:

 1. Der er praktisk taget ingen mening i en sådan procedure - i det væsentlige i stedet for det trukket hår vokser nøjagtig det samme igen.
 2. Der er tilfælde, hvor ikke et gråt hår vender tilbage, men med "gæster" to eller tre. Der er en forklaring på dette: Når der udtrækkes i bunden af ​​folliklerne, dannes der en lille mængde af en særlig væske, som kun er karakteristisk for gråtoner. Når den trækkes, kan hun komme til roden af ​​de andre tråde, der absorberer den.
  Som følge heraf kan der forekomme flere grå krøller. Alt dette kan være årsagen til for tidlig graying.

Proceduren for at trække gråt hår er helt meningsløst.

 1. En sådan procedure kan være meget farlig, da en infektion kan indføres i follikelet, og dette er fyldt med inflammatoriske processer. Krøllampen i sådanne tilfælde vil simpelthen ophøre med at opfylde sine funktioner, hvilket forhindrer væksten af ​​nyt hår.
  Derfor, når tyk og frodigt hår vil miste sin skønhed, meget tynd. Det er usandsynligt, at enhver kvinde vil have sådanne konsekvenser.

Ingen ønsker at have sparsomt hår!

Hvordan man kæmper

Mange kosmetologer og specialister hævder, at der er langt mere godartede måder at skjule eller forhindre grå hår end at rive ud:

 1. Hvis du bliver plaget af frygten for den tidlige sølvring af håret, så er det bedre at bekymre sig om det på forhånd. Den bedste måde er korrekt ernæring, og brugen af ​​"nødvendige" produkter. Det er alle dem, hvor der er en anstændig mængde zink.
  Dette element er en af ​​komponenterne i sådanne fælles produkter som løg, svampe, kakao, alle kornprodukter, gær. Derudover er de mættet med grøntsager, bær, frugter. Disse er kirsebær og rowan, tomater, agurker, druer, abrikoser.
  Nyttige er nødder, hytteost, skaldyr, rugbrød, de har også i deres sammensætning zink. (Se også artiklen Kost til hår: hvordan man spiser.)

Se din kost: Spis kun sunde fødevarer.

 1. Appel til en specialist, for eksempel en tricholog, der professionelt undersøger hårproblemer. Han kan ordinere specielle præparater baseret på zink og selen.
  Men her er det vigtigt at huske, at lægen ikke er en tryllekunstner - man bør ikke forvente et øjeblikkeligt resultat. De tråde, der er blevet sølv og er vokset tilbage, vil ikke genvinde deres gamle farve, men med forebyggelse af udseende af nye hjælper en sådan behandling endog. Derfor vil dit hår være i stand til at forblive smukke og sunde længere.

Maling på gråt hår - den bedste måde at skjule den på

 1. Den enkleste og mest overkommelige måde er farvning. Det moderne marked er simpelthen overfyldt med forskellige midler til at male grå hår. Desuden kan prisen på dem være overkommelig for alle segmenter af befolkningen.
  Hvis du har en frygt for at miste den naturlige skygge, kan du bruge bezammiachnoy-maling, som udligner farven og bevare den naturlige skygge. Derudover er der som en del af sådanne produkter forskellige komponenter til håret - jojobaolie, ris, olivenolie, aloe mv., Som ikke kun glatter ud farven, men også nærer krøllerne på samme tid.

Tip!
Instruktioner til brug i farvestoffer, disse er de regler, der under ingen omstændigheder kan ignoreres.
Og hvis du vil få det perfekte resultat, skal du sørge for at følge alle sine punkter.

Uønsket hår andetsteds

Mange forårsager ubehag for håret, som er til stede i muld og næse. Skal vi slippe af med dem, overvej det næste.

Muldvarpe

Moles, der har hår bliver ofte en ubehagelig nuance for mange mennesker. Ud over det faktum, at de kan ødelægge udseendet, bliver de også årsag til psykologiske komplekser. I sådanne situationer stilles spørgsmålet: "Er det muligt at trække hår ud af en muldvarp, og er deres vækst farlig?".

Hårede mol er helt sikkert for helbredet.

Hvis der er muldvarp med hår, så er der ingen grund til bekymring for helbredet.

Hvis alt dette ødelægger udseendet, så kan du slippe af med det på et par måder:

 • skære med saks;
 • fjernelse af en mol.

Tip!
For ikke at forårsage nogen smitte og ikke blive såret, skal du behandle neglesaks med hydrogenperoxid eller alkohol før skæring.
Udfør proceduren meget omhyggeligt for ikke at fange en nevus.

Hvis du beslutter dig for den anden metode til eliminering, så kontakt den lægeinstitution, hvor specialistlægen vil fortælle dig løsningen på dit problem.

Irriterende mol kan fjernes af laser

Men stadig, hvorfor ikke trække håret ud af en muldvarp? Denne procedure er fyldt med meget alvorlige konsekvenser - fra simpel skade på folliklerne og dens betændelse, der slutter med mere skræmmende - udseendet af en kræftformet tumor. Så hvis en muldvarp ikke giver dig noget ubehag - lad det være, fordi sundhed altid er vigtigere!

For mærkbart hår stikker ud af næsen, altid ubehageligt. Desuden er det kendt for både kvinder og mænd. Hår fungerer som en barriere mod støv og snavs og forhindrer dem i at komme ind i vores kroppe.

Men hvad nu hvis en sådan beskyttelse ikke ser æstetisk glædeligt ud? Behov for at slippe af med. Men ikke alle metoder, der er almindelige blandt befolkningen, er tilladt af medicin.

Så til spørgsmålet: "Er det muligt at trække håret ud af næsen?", Vi svarer straks - nej!

For at skære håret i næsen er afrundede saks bedst egnet

Årsagen til forbuddet er risikoen for skade på blodkarrene, hvilket fører til blødning samt introduktion af infektioner, der fører til betændelse. Der har været tilfælde af dødsfald fra sådanne procedurer i verden, så det er bedre ikke at risikere dit liv og sundhed.

Du kan ty til sikrere måder at fjerne:

 • Trimming saks lille størrelse. Det er bedre at bruge med afrundede ender for ikke at beskadige nasemembranen.
 • En trimmer er en speciel enhed, der nemt, hurtigt og forsigtigt afskærer uønsket hår, ikke kun i næse, men også i andre dele af kroppen.
 • Cool epilation - laser fjernelse procedure, som udføres i salonerne. Det er meget effektivt, og giver dig mulighed for at slippe af med håret for evigt.

Trimmer - den sikreste måde at fjerne uønsket vegetation på

Børn og træk krøller

Nogle forældre står over for problemet, at barnet trækker håret på hovedet. Her skal du nøje se på barnets adfærd.

Årsagen til dette kan være:

 • hår parasitter;
 • opmærksomhed;
 • sædvanlig vane.

Kig på dit barn - har han nogen vane med at rive hans hår?


Hvis ovennævnte årsager eksisterer, kan du håndtere dårlig opførsel ved at fjerne de oprindelige kilder. Men denne adfærd kan også være et symptom på trichotillomani - trang til at trække hår ud.

Udseendet af en sådan sygdom kan skyldes baggrunden for depression, stress osv. I dette tilfælde er høring af en specialist obligatorisk. Videoen i denne artikel hjælper mere detaljeret for at forstå de angivne problemer.

Hvordan slippe af med næsehår

Både mænd og kvinder står ofte over for store mængder næsehår. Sikkert mange af jer ved, at håret vokser der af en grund, de udfører en beskyttende funktion.

Hvorfor har jeg brug for næsehår

Hår i næsen forhindrer fremmedlegemer i at komme ind i næsehulen, fangststøv, bakterier og forskellige virale infektioner. Hvis ikke for dem, ville folk oftere smerte og trække vejret. Derfor, hvis du har behov for at slippe af med næsehår, skal du huske denne vigtige funktion for en person og ikke helt fjerne den.

Metoder til fjernelse af hår fra næsehulen

Hvis du stadig beslutter at beskæftige sig med nasal hår, kan du bruge nogle enkle, men ret effektive måder.

Hårfjerning med pincet. Tag pincet og træk hurtigt et hår ud. Denne måde er ret smertefuldt og ubehageligt. Pas på, for efter at have trukket et hår på plads er der et sår, hvor du nemt kan bære enhver infektion. Pas på, at pincetten er ren, og der er ingen sekret i næsen. Træk kun meget langt hår, lille og kort tryk er ikke nødvendigt.

Fjernelse med saks. Denne metode er ikke så ubehagelig som ved anvendelse af pincet. Her tager du bare saks og trimmer håret i næsen. Til denne procedure er der specielle små saks med afrundede ender, som forhindrer skade på næsehulen. Du kan også bruge de sædvanlige søm saks, men deres tips er for skarpe, og at få ondt af dem er meget lettere. Husk på, at håret ikke skal skæres til selve roden, fordi de skal forblive i næsen og beskytte dig mod vira.

En anden mere moderne måde at fjerne vegetation i næsen bruger en trimmer. Trimmeren er sådan en lille strømlinet form, en maskine med et roterende hoved, der frembringer et hårklipp i næsen. Denne procedure er absolut smertefri og ret sikker. Et sådant værktøj til trimning af nasalhår kan købes ret billigt. Dens pris varierer fra 100 til 1000 rubler. Meget ofte kommer et sæt med en trimmer med flere dyser, som gør det muligt for kvinder at justere deres øjenbryn og mænd - et overskæg, skæg eller sideburns.

Nogle kan komme med en måde at slippe af med nasal hår med en særlig depilation creme. Det er ikke særlig bekvemt, da cremen vil være i næsen og forstyrre vejrtrækningen.

Når du foretager nogen af ​​disse procedurer, skal du huske at du i øjeblikket skal være sund, din næse skal være fuldstændig fri for slim, værktøjerne skal desinficeres, og belysningen skal være lys, så du kan undgå skader og ubehagelige konsekvenser.

Hvorfor ikke trække hårene i næsen?

infektion

Hvem fortalte dig, at det er umuligt? Og pluk i næsen og i paven, hvor du vil

Gæsten

Hvorfor ikke? Første gang jeg hører. Du kan barbere, hvis du kan vise dig.

Nuno

I princippet anbefales det ikke, fordi de tilsyneladende beskytter noget og opvarmer noget - selv om jeg kan være forvirrende - kort sagt, spørg din familielæge eller Laura.

Dubinushka

Fordi de filtrerer ud alle slags krummer og støv. Hvis disse ting falder på slimhinden, vil du nysere hele tiden.

Maritie

I første klasse blev vi fortalt af en frygtelig stemme, at det var umuligt at trække ud af disse hår, de døde næsten af ​​dette, men hun vidste ikke, hvor meget de døde.

Gæsten

Og vi var i første klasse om de beskrevne bogstaver og tal.

Ju-ju

I den første klasse syntes din lærer smart for dig, men nu tror du ikke det?

Gæsten

Det kan du selvfølgelig ikke. Jeg har en ven plukket ved min næse - nu har hun grene, der har meget tykt og tykt hår der.

Gæsten

Jeg læser dig - godt, en griner) morede)

Gæsten

Min mand trak håret ud i næsen, så det ikke ville stikke ud. Efter en tid begyndte næsen at smerte, på den ene side skyllede, pouted. Som et resultat viste det sig, at et hår ikke kunne spire normalt, begyndte at vokse og krølle ind, under huden, som det sker på benene og festered. hvad er det mest sjove! Han kom ud fra næsens udside) Manden rev naturligvis ham igen og betændelsen passerede. Nu gør han det ikke, købte en hårklipper i næsen.

Gæsten

13, forband det !! så du kan blive uden en næse. Nå er i det mindste ikke i kraniet spruet.

Gæsten

13, jeg havde det også. Bliin, som jeg husker! På min næsebor fra ydersiden sprang en stor blær, spredte min næse til gulvet i ansigtet. Jeg begyndte at komprimere med Vishnevskys salve, og denne crap åbnede og hår stak ud af det - det er her, det var, beee

Gæsten

og her sprang jeg for nylig mit hår ud af mine næsebor, de stakkede sådan ud. og du her rædsler sådan ponarasskazyvali

Gæsten

C'mon, plukkes og jeg vil plukke ud, ikke under samme nul, men kun et par hår udenfor.

Gæsten

åh, big-og-og-n, jeg griner)
Tak, ha det sjovt!

Gæsten

ikke trække sig ud dit hår i næsen, er det bedre at skære, jeg plukkede ligesom -Det alt meget meget de irriterede mig, selv dem, der er dybe, så 2 år behandle en løbende næse, jeg zadolbalas, du mener? det dækker mig allerede, det er ikke en uge, men snoet konstant, min næse svulmer op, værst af alt, mine øjne bliver ved med at vandre, jeg nyser 10 gange, og på arbejde har jeg arbejdet med ATAS! det er ikke klart hvorfor konstant, så tænk før du lider

Pige med kote

Og jeg læser et sted på en lignende gren, at det er umuligt at trække ud, fordi enten ansigtsnerven kan blive beskadiget eller en slags arterie. Nå og selvfølgelig er det meget nemt at smitte alle slags smitsomme sår op.

Alik

24, jeg har den samme lort, om efteråret begyndte jeg ofte at trække håret ud af næsen, før jeg skar det. men det generede mig og jeg besluttede at handle radikalt, men bemærkede ikke straks konsekvenserne. nemlig spontan rhinitis i de mest uhensigtsmæssige tilfælde. på arbejde. I køen var cheferne på kontoret (og først var jeg sikker på at den smed igennem mig, hvor den blæste eller mine ben blev frosset), lige hvad en forfærdelig ting! men da blev foråret sommeren kommet. og løbende næse plager alle sammen. aldrig badet i sommersæsonen af ​​2012 for ikke at overcool. Jeg troede, at immunsystemet er svagt. så var han overbevist om, at det ikke var forkølet, men en allergi. Han begyndte at tage den sikreste antihistamin, diazolin. hjalp meget med at rydde op i symptomerne. ikke for længe. og selvom du ikke tager diazolin, holder den løbende næse i ca. 5 dage, og slimhinden og øjnene begynder at tørre op. der er en følelse af konjunktivitis.. lægen har diagnosticeret mig. Nu skærer jeg strømmen.

bug

Og jeg kører normalt og kigger i bagspeilet, jeg gør det, ja, jeg har bemærket, at mere kozyavok dukkede op, og betændelsen i næsen begyndte, og smerten dukkede op.

Gæsten

Og jeg kører normalt og kigger i bagspeilet, jeg gør det, ja, jeg har bemærket, at mere kozyavok dukkede op, og betændelsen i næsen begyndte, og smerten dukkede op.

Abusufyan

Jeg har hørt, at trække håret i næsen ikke er ønskeligt, fordi nakkeenden af ​​hårsækkene i næsen er tæt forbundet med øjets nerveender. Og bemærk at når du plukker nasal hår, er det vanding, og det er øjnene, der gør ondt.

Kirill

Du kan grine så meget som du kan lide. Han trak hårene ud i næsen og havde aldrig problemer, nu i en måned har den anden allerede været ude med en abscess (oprindeligt troede det var en "kold"). Nu har jeg scoret en søgning, og det viser sig, at det virkelig sker. Kort sagt, jeg bekræfter: Dette er en ubehagelig ting!

Gæsten

Åh, nonsens! hele mit liv har jeg været grøft og alt er okay! På irecommend kan du finde et stof som Roman Balsam! Jeg smed det og alt var okay, enhver betændelse går væk til tider!

Timouko argnevaastache

Men jeg kronraget hår i næsen og så hans finger der rensede rester vaskes Vodicka og 5 minutter var gået begge gik løbende beton snot væk, og de er gennemsigtige sådan ren farve her i dag vågnede op igen i jernbane historie før dette ikke var observeret xs, hvad der foregik, men jeg besluttede, at den eneste De, der kan ses ud fra Monas næse, beskæres eller trækkes ud, og det er bedre ikke at gå dybt ind i det! Jeg svarer på mine slægtninge

Galina

Jeg plukkede mit hår med pincet, det var frygteligt ubehageligt, slimhinden var irriteret, men det var alt slags ingenting. Og så efter et år med sådan plukning begyndte jeg oftere at tilgive, og generelt var der noget som en konstant irritation af slimhinden... Det tredje år er allerede ved at blive behandlet for kronisk rhinitis, narkotika er ret dyrt, selv gøre operation for at reducere slim (det er blevet hypertrofisk) - fin lille, siger jeg.

Hvad vil der ske, hvis håret trækkes ud af næsen

Uønsket hår over læbe og næse. Hvordan kæmper du?

Gæsten

det hedder et overskæg. det er kun for at få en pisk, en hætte og - i Cossack-holdet!

Gæsten

Der var allerede et lignende emne, rzhaka http://www.woman.ru/beauty/face/thread/4209764/

Banderas

Dette er problemet for mig med det samme på 180% af pigens niveau) Selvom det er smukt

lilla

Jeg vandt epilatoren Brown on the Woman til ansigtet, nu bruger jeg det bare til sådanne problemområder, ikke en dårlig ting.

Gæsten

Hvor fik du et overskæg, vokser specielt noget, jeg er af armensk afstamning hårede ben, og der er ingen tæt overskæg.

Gæsten

misfarve, men i næsen med pincet, gør det selvfølgelig ondt.

Eh.

Hvorfor i næsen med pincet? Til salg speciel trimmer til næs og øjenbryn justeringer. Super ting og billigt. Ingen brug for pincet og ekstra hår trækker på øjenbrynene, en speciel dyse til næse og øjenbryn.

Gæsten

hårfjerning, overskæg fjerner perfekt og vokser langsommere

Gæsten

misfarve, men i næsen med pincet, gør det selvfølgelig ondt.


hvilken alder er du kommet fra? misfarves. men at fornemme, og der vil være en forfatter med et smukt lys overskæg.

Gæsten

Der var allerede et lignende emne, rzhaka http://www.woman.ru/beauty/face/thread/4209764/

brrrr

voks i kabinen. og vil blive fjernet fra næsen også. hjem pincet

Gæsten

Over læben skal du fjerne overskæget. Vælg din egen metode - ifølge din tegnebog og reaktionen af ​​din krop. I næsen ville jeg ikke fjerne, fordi nasalhårene har en beskyttende filtreringsfunktion under vejrtrækning. Jeg ville skære det.
Den præcisering, du rådgiver her. Forfatteren bestemmer selv. Vejret er varmt og solrigt. Dine afklarede overskæg vil være "smukke" for at bære en god dag.

Gæsten

Jeg bruger til næsekremsprederen til ansigtet godt og til antennerne

Pige, 21 år gammel

Glæd dig over at du kun har læbe og næse hår)

Gæsten

voksstrimler til ansigtet - til hår over overlæben

Skønhed med et overskæg (

Jeg voks voks en skæg et år allerede. Jeg tror forgæves, jeg klatrede til dem, de efter voksen, selvom de var bløde, men de blev mere. Men med næsen ved jeg ikke, hvad jeg skal gøre. Jeg skærer det. Jeg må alligevel gøre en næseoperation, og jeg tænkte, hvis jeg undertrykte mine næsebor med en sådan form, så jeg ikke kunne se, hvad der foregik der, kan det gøres?

Gæsten

Skønhed med et overskæg (


Jeg rive min røv ud af stolen og går til elektrologisten. Her har du den største hemmelighed.

Gæsten

hvilken alder er du kommet fra? misfarves. men at fornemme, og der vil være en forfatter med et smukt lys overskæg.


Tro, når jeg læser sådanne emner, er jeg også forbløffet: fuld af hardware kosmetologi, hvad i helvede er disse pincet til? Tilbring et halvt år eller et år på fotosession, laser, elektroepilation og vær fri. Så nej, vil tåge lide.

NASTENA

Undskyld, jeg kan ikke modstå.
Diskriminerende!

Gæsten

det hedder et overskæg. det er kun for at få en pisk, en hætte og - i Cossack-holdet!

Gæsten

Og jeg er lys. Jeg har en uniform ned over mit ansigt, men det er let. Derfor gør jeg ikke noget, gør ingenting

Gæsten

Jeg tugger stadig med pincet - det ser ud til at være fint. Men jeg har slægtninge - ohohohoeshsya! Nogle barbering (.), Så når de klatrer med kys, stikker de som mænd med en to-dages uhøflig. )) Andre slægtninge har ikke så uhyggeligt kropshår på deres ansigt, men også sunde - din tante er lige med buske på hagen, hendes fætter har en lys fluff. Og de trækker ikke ud - de siger, at der er et tegn på, at der ikke bliver penge! :)) Generelt vil jeg helst forblive fattig, men uden skæg og overskæg! :)

Gæsten

Den mest smertefri og hurtige måde: voksstrimler til ansigtet. skåret i små stykker i 4 stykker, et stykke er nok for dig, da det er opdelt i to. Skrab først og tør derefter tørre med et lille pulver på toppen og skræddersy strimlerne. Fjern den resterende voks med en bomuldsstuds med enhver olie. I mellem procedurerne må du ikke glemme at skrubbe, så håret ikke bliver stivere og vokser ikke ind. Og i næsen at skære, for ikke at holde ud. behøver ikke at rydde op

Gæsten

Lider ikke affald! Pincet pincet. Laser hårfjerning FOREVER!

Lilla

Skønhed med et overskæg (


Jeg er for at fjerne permanent. Eller i lang tid, indtil de svækker. Indskrevet i klinikken Violet i Skt. Petersborg, til fotoepilation. Skønhedseksperter kan lide det der, jeg har gået i lang tid, og jeg vil teste en ny type epilering i dagevis. Ugly, men jeg tror alt bliver fint.

Gæsten

foto eller laser. Efter 10 procedurer forsvinder alt.. At gøre i kabinen..

Olgak

Jeg har for nylig købt en Veet Sensitive Precision trimmer. Det er også egnet til at fjerne hår i næsen og over den øvre svamp. Jeg siger det fordi jeg prøvede det på mig selv - huden på mit ansigt er særligt følsom og reagerer med rødme og udslæt på enhver forkert bevægelse. Og med denne trimmer gik alt "glat" - huden er øm, selv om morgenen var alt godt.

Veronica Joba

Jeg har ikke længere et sådant problem efter at have erhvervet VEEET trimmer. Alt er meget enkelt og vigtigst effektivt. Trimmeren barberer hårene over læben om et sekund. Derudover kan den bruges til at justere øjenbrynene og slippe af med uønskede hår i bikiniområdet. Prøv det, og du behøver ikke pincet mere, jeg har slet ikke brug for det).

Tatiana

Skønhed med et overskæg (


I lang tid fjernede jeg hårfjerning med voks og sukker, men jeg måtte fjerne mit hår 2 gange om måneden, væksten var stærk nok. (Jeg tænkte på epilering mange gange, men jeg var bange af en eller anden grund. Min ven rådede mig til at gå til den talentfulde Lilya Leshchinskaya, hun sagde at hej kunne stole på, hun var en meget talentfuld specialist og K. m. Jeg tænkte, tænkte og tænkte mig) Hun gør en fotoepilation på enheden af ​​en ny generation SharpLight og hendes hår forsvinder for evigt. Jeg har allerede gjort 3 procedurer, og jeg kan sige det virker.

Gæsten

Jeg har for nylig købt en Veet Sensitive Precision trimmer.


Jeg læser meget om det.. for mig er det som en trimmer, som en trimmer, med ekstra funktioner. men gode ting er skrevet om ham.

hovedbog

laser hårfjerning! 3 gange og du gik uden overskæg


Løfte udødelighed i din annonce

Hvorfor er hår i næsen?

Hvordan fjerner du næsehår?

Kære piger, fortæl mig hvordan du fjerner håret i næsen: epilator, voksstrimmel eller barbermaskine? Og måske prøvede nogen laser- eller fotoepilation? Del dine måder.

Gæsten

Jeg kan ikke forestille mig, hvordan du kan fjerne alt håret i din næse. Jeg sletter med pincet.

Gæsten

Jeg har ikke hår der, og min mand købte en speciel maskine, hun har et driftsprincip, sandsynligvis som en epilator.

Forfatteren

3, og kan være mere detaljeret, hvordan præcist?
5, ikke sjovt.
6, hvis dette ikke er en joke, så er du i stor risiko for at blive brændt! Jeg ville ikke blive en blowtorch.

chip

pandekage. Jeg startede seriøst - barbering, siger?
Nå skal disse næsebor være som dem fra påskeøen..

Barbie

Jeg rip dem med min pegefinger sammen med koksning af kazulina, samme princip som voksfjernelse. Derefter glæder denne kazyulina otfutbolivayu på gulvet af en eller anden grund, når hun rammer gulvet med et tud.
Nogle gange gør jeg det på MCH på en fest, når han ikke kan se.
Hvordan tror du han kan finde dem?

Forfatteren

10, godt, afhængigt af hvordan dit gulvdæksel er tændt. Hvis tæppet er med en lang lur, så kan kozyulyn blive forvirret der, og han finder dem ikke.

Matilda Petrovna

10, hvis koszyulinerne er tynde, bør de smøres under borde, stole og senge.

Gæsten

og hvad har piger næsehår?
Jeg har ikke

forglemmigej

Forfatteren, du narre? Og forsøger at slette dem derfra?
+ De spiller der spiller en vigtig rolle!

forglemmigej

10, hvis koszyulinerne er tynde, bør de smøres under borde, stole og senge.

Aaa

5 point for emnet forresten)) og især for en blowtorch

Annie

i vores by tog en pige et hår fra næsen med pincet og døde i flere timer.. omkring en måned siden. noget fartøj rørte ved det

forglemmigej

i vores by tog en pige et hår fra næsen med pincet og døde i flere timer.. omkring en måned siden. noget fartøj rørte ved det


Ja, det er helt muligt!

Marvanna

10, hvis koszyulinerne er tynde, bør de smøres under borde, stole og senge.


bedre på tapet, vægge, malerier.

Nyt navn

i vores by tog en pige et hår fra næsen med pincet og døde i flere timer.. omkring en måned siden. noget fartøj rørte ved det


Hjernen opstod sandsynligvis

Ines

hår i næsen beskytter det mod forurening fra miljøet, fra atmosfæren. Når du fjerner, kan du straks se, hvordan din næse er tilstoppet med snavs. kan endda komme op fra det. pas på!

Gella

Jeg gør ingenting med dette hår overhovedet og lever fredeligt!

Gæsten

Min mand saks, købt specielt, de er afrundet i enderne, for ikke at skade hans næse :)

Tutstutstuts

ahahhahahahahahaha deeeeeevki Jeg grinede så meget, da jeg læste det hele

Fornavn

Et brændende spørgsmål! Min kæreste vokser næsten ikke der, og hvad han kommer ud, fjerner han straks det med pincet. Jeg har mere alvorlig vækst, jeg prøvede pincettene, pipetterne er så smertefulde, kosmetologen nægter med voks, og hun får ikke PTS med saks. Hvis jeg køber en trimmer, vil jeg føle mig som en mand, forband det. Og hvad laver du?

Gæsten

Et brændende spørgsmål! Min kæreste vokser næsten ikke der, og hvad han kommer ud, fjerner han straks det med pincet. Jeg har mere alvorlig vækst, jeg prøvede pincettene, pipetterne er så smertefulde, kosmetologen nægter med voks, og hun får ikke PTS med saks. Hvis jeg køber en trimmer, vil jeg føle mig som en mand, forband det. Og hvad laver du?


Lighter forsøgt? Hurtig og effektiv. Lugten er virkelig ikke en springvand.

Petyaherovbivatel

Jeg, som Chuck-Norris, trækker vejret tungt og alt mit hår er væk!

Izzy med hår

Uh damn cool emne og svarene er bare en bombe! Jeg var meget tilfreds med svarene, det vil være sjovt at le med venner :)

Catherine

Og hvor ellers at finde sådan et latterligt emne ?, Men så læser jeg alt her. )

Kuzkina mor

Matilda Petrovna
10, hvis koszyulinerne er tynde, bør de smøres under borde, stole og senge.
bedre på tapet, vægge, malerier.


Forresten kan du sætte en sjov collage ud af dem. I stil med feng shui.

Kuzkina mor

En vapche kan ikke fjernes. På stedet for et af de revne hår vokser 10 til 5 gange tykkere. Du vil kun trække vejret med din mund.

Gæsten

) Patstal! Skriv mere! I hvilket emne er der stadig sådan rzhaka, giv pliz henvisning

Sådan sig selv

10, hvis koszyulinerne er tynde, bør de smøres under borde, stole og senge.


Og de smager salt, prøv, nyaka sådan)

Kuzkina mor

Matilda Petrovna
10, hvis koszyulinerne er tynde, bør de smøres under borde, stole og senge.
Og de smager salt, prøv, nyaka sådan)


Og hun oversætter dem til borde og stole.. Village.

Gæsten

Og hvor ellers at finde sådan et latterligt emne ?, Men så læser jeg alt her. )


Jeg anbefaler det gamle tema "Vi vokser hår" tættere på slutningen)

Zmei

Jeg foreslår at bruge tyggegummi eller scotch. hvem kan gøre det, skriv!

Gæsten

34. Kuzkina mor | 04/06/2010 23:14:51 [365721682] Kuzkinas mor
En vapche kan ikke fjernes. På stedet for et af de revne hår vokser 10 til 5 gange tykkere. Du vil kun trække vejret med din mund.
Akhtyzheobanytynakhuy jeg patstalom)

Garfildino

Jeg, som Chuck-Norris, trækker vejret tungt og alt mit hår er væk!


Ahahaha, Respectus, Moiish)

Gik her

Jeg gør dette: Jeg trækker en hårstreng ud af mine næsebor. rul det på ventilatorbladet. og tænd ventilatoren i stikkontakten. Whack - og næsebor som nyt!
Den eneste ulejlighed er, at der er et mønster af rødme i næseborene. og stadig sådan procedure skal gøres hver uge. men metoden er 100%, så jeg købte en lomme fan med batterier.

Mityai

Dette hår skal børstes og generelt tages hånd om, så vil de kun behage. og folk vil lide
de forresten skal vaskes med balsam shampoo

Gæsten

"Jeg gør dette: Jeg trækker en hårstreng ud af mine næsebor. Jeg blæser den på fanbladet, jeg tænder ventilatoren til udløbet. Jeg holder og næsebor så godt som nyt."
ahahahahahahaha)

Yulyaha

Jeg forstår ikke noget. hvem handler om håret på næsen, og hvem handler om håret i næsen) når de begge vokser der og der for mange)

Gæsten

en kollega har et hår fra en næse, der stikker ud en halv centimeter, nogle gange hænger en snoet på dem. Så du vil have tænger til at gribe og trække. Beklager, squeamish, dog.

Hår på fingrene: hvordan man slippe af?

Hvilken opstiller er bedre: typer, udvælgelseskriterier, anmeldelser