Top 5 depilatory cremer

Razor, voks, epilator - hvad er en kvinde klar til at gå for at slippe af med uønsket hår og være smuk? I løbet af perfektionstiden må du ikke glemme depilation cremer - det bedste af dem vil blive diskuteret i denne anmeldelse!

Hvordan vælger man den bedste creme til depilation?

Depilatory cream er et glimrende alternativ til mange "inquisitorial" metoder til fjernelse af uønsket hår. Kun voksstrimler er noget værd - fra omtale af enhver mand klemmer alt inde. Og i tilfælde af cremer er det tilstrækkeligt at jævnt anbringe en depilatory creme med en speciel spatel eller med dine hænder, og fjern den resterende fløde efter en nste gang. Hurtig, smertefri og effektiv!

Universal depilatory cremer eksisterer ikke - det anbefales at bruge en creme, der er foreskrevet af producenten for hvert hudområde. Risikoen for at bruge en fodkrem som en antennepiller over overlæben kan blive irritation. Derfor læser du først og fremmest vejledningen, især inden du anvender cremen for første gang.

Og hvad depilation creme er bedre - vi læser i anmeldelsen!

Fløjl med lavendelolie
den mest populære creme til depilation

Anslået pris: 80 rubler.

Så lad os starte med den mest populære depilation creme. I dag betragter mange kvinder Velvet depilatory creme med lavendelolie for at være den bedste. Det største antal anmeldelser (og positive) tilhører dette særlige kosmetiske produkt. Af fordelene er prisen ret lav, mens udbredt udenlandske kosmetiske produkter koster 2-3-4 gange mere. Cremen er meget tyk, så den første gang du skal anvende den korrekt, skal du justere. Cremen ødelægger hårstrukturen, og effekten af ​​depilation varer i meget lang tid. Sættet indeholder en speciel spatel, hvor det ikke er svært at fjerne rester af fløden. Og ja, fløjlkrem indeholder lavendelolie.

Vores bedømmelse: 9 point ud af 10 (Hvorfor ikke "10": Lugt).

Anmeldelser: "Hvis vi taler om cremer til depilation, så er dette den mest overkommelige, høj kvalitet, blid og med alt dette effektivt. Efter irriterende enhver maskine efter en barbermaskine af et firma, eller hvis virkningen ikke varer længe, ​​anbefaler jeg stærkt dig at prøve fløjlkrem. "

"Jeg tog dyre depilatory cremer og indtrykket var ikke særlig godt, men Velvet. Bare glad for ham! Meget bedre end dyre creme. Det lægges jævnt, det absorberes af fugtgivende huden, beskadiger ikke, fjerner helt hår. ".

Depilatory Cream Sally Hansen Creme Hair Remover Kit
bedst til at fjerne uønsket ansigtshår

Anslået pris: 290 rubler.

Nogle kvinder er "heldige" for at have mindst en lille, men temmelig ubehagelig vegetation på deres ansigt, nemlig antennene over overlæben. Mange af dem plukkes enten med pincet eller med en speciel forår. Men måske skal du prøve Sally Hansen Creme Hair Remover Kit depilation creme?

Cremen indeholder E-vitamin, fugtiger huden og lindrer irritation. Handlingsprincippet er det samme som for andre depilatory cremer - påfør i gennemsnit 5 minutter og fjern derefter cremen med en våd vatpind. Det har ingen ubehagelig lugt, økonomisk. Den perfekte løsning til dem, der søger det bedste ansigtshår fjernelse produkt!

Vores bedømmelse: 10 point ud af 10.

Anmeldelser: "Effekten er elegant! Intet hår! Væk langsomt, genbrug depilationskremmen om en uge (og håret bliver meget tyndere og lettere). Jeg har brugt cremen i 4 måneder nu, og jeg er ikke alene - min mor og bedstemor trækker det på mig, så vi deler det i tre. Jeg anbefaler absolut! ".

Eveline
den bedste ultra hurtig depilatory creme

Anslået pris: 150 rubler.

Cremen er virkelig ultra hurtig! 3 minutter er nok til at fjerne uønsket hår. Ikke forårsager irritation og tør hud. Pakning er nok til 2 depilations. Ansøgningsprincippet: Påfør huden kun i 3 minutter og skyl. Lugten er lidt ejendommelig, men tolerabel. Mange kvinder bemærkede, at cremen nedsætter hårvæksten - sammenlignet med en barbermaskine, er effekten af ​​depilation 2 gange større.

Vores bedømmelse: 9 point ud af 10 (Hvorfor ikke "10": 5% af kvinderne forventede mere fra depilation med denne creme).

Anmeldelser: "Excellent depilatory cream. Fjerner hårstivhed selv på de mest utilgængelige steder. Det har en behagelig lugt, forårsager ikke irritation og rødme på huden. Efter påføring bliver der ikke noget kløe og skrækker ikke. Det virker hurtigt og effektivt, om fem minutter er der ingen spor af hårene! Efter depilation med fløde vokser håret ikke længe nok. "

Veet Depilation Spray Cream
ny på markedet for depilatory cremer

Anslået pris: 420 gn.

Depilation cream spray er noget nyt! Umiddelbart er det værd at bemærke, at positive tilbagemeldinger blev givet af de kvinder, der lærte at anvende det korrekt: nogle mennesker synd, at cremen er tilstrækkelig til depilation af kun et ben. Faktisk er der en tilstrækkelig mængde creme i beholderen. Anvend cremen bør være i en afstand på højst 5 cm fra foden - "deodorantprincip" er ikke egnet her. Det er rengjort med en speciel spatel, og det er ønskeligt at påføre en hård vaskeklud på depilationsstedet - en ekstra skrubbeffekt er tilvejebragt! Fjerner alt hår, tørrer ikke huden. Et godt alternativ til konventionelle depilatory cremer.

Vores bedømmelse: 8.5 point ud af 10 (Hvorfor ikke "10": Anvendelse af en creme spray kræver "fingerfærdighed").

Anmeldelser: "Jeg forsøgte en masse midler til depilation. Endelig fundet det mest effektive for mig selv - Veet creme spray. Det er meget praktisk - det er ikke nødvendigt i modsætning til fløden at vente længe: Det er nok at sprøjte på huden, hvor depilation er påkrævet, og vent et par minutter. Hold forsigtigt spatelen fastgjort til flasken og skyll med varmt vand. Huden efter det er fugtet og uden skrælning. "

"Baptiste" Agurk med Aloe Vera Extract
bedste depilatory creme til følsom hud

Anslået pris: 140 rubler.

Depilatory cream "Baptist" har fuld ret til at være i vores bedømmelse. For det første er den ideel til depilering på følsomme områder af huden, især bikiniområdet. For det andet er denne fløde blandt de top tre bedste husholdningsaffaldsprodukter.

Anvendelsesprincippet er ikke anderledes end andre cremer: Anvend og vent 5 minutter, fjern med en speciel spatel. Mange kvinder berømmer især hende - behagelig, fjerner helt resten af ​​cremen og uønsket hår. Cream "Baptiste" har ikke en ubehagelig lugt, overdriver ikke huden. Effekten af ​​depilation varer ca. 10 dage. En god kombination af pris og kvalitet!

Vores bedømmelse: 10 point ud af 10.

Anmeldelser: "Baptiste creme" Komiteen blev behageligt overrasket, og straks til mange - hårene gik straks væk (uden at genbruge det). Der var ikke nogen ubehagelig følelse på huden, enten i øjeblikket med cremen eller senere. Derudover er det generelt behageligt at bruge denne creme - der er en bekvem spatel i sættet, og den har en let mærkbar duft af frisk agurk, og ikke en slags tung kemi, som andre cremer havde. Og prisen kan ikke, men glæde sig. Så jeg anbefaler det til alle! For bikinilinjen er perfekt. "

Hvad skal man vælge?

Hver af de præsenterede depilation cremer vil tilfredsstille anmodningen fra enhver kvinde, der stræber efter skønhed. Velvet creme, der længe har bevist sig på markedet for kosmetik, er ideel til ben - der er garanteret forsigtig afsmøring og fugtig hud! Sally Hansen Creme Hair Remover Kit er det bedste til ansigtet - det eliminerer ubehagelig vegetation, misfarger håret, der vokser efter depilation og gør det mindre synligt. For hurtig selvpleje anbefaler vi Eveline creme - nu er du ikke sen for en dato! Depilatory cream er effektiv i 3 minutter, i hvilket tidsrum fjerner det alt hår og giver blød hud. Lovers af nye produkter kan anbefale Veet creme spray - smukke glatte ben vil blive misundelig for mange kvinder! Og den mest interessante opdagelse på markedet for kosmetik til depilation er den indenlandske fløde "Baptist" Agurk med Aloe Vera. Billig, egnet til følsom hud og bikini zone, har en behagelig aroma - nu er det blevet lettere at blive smukkere!

Det vigtigste er at finde din egen fløde, som er den bedste til depilation.

6 bedste cremer til bikini depilation

Feature Rating

Problemet med at fjerne uønsket hår taber ikke relevans fra oldtiden. Selv det gamle Egypts skønhed ledes af Nefertiti og søgte måder at bekæmpe den øgede vegetation på kroppen. Siden da er fremskridt gået langt fremme. Arsenal af moderne fashionistas, der søger den ideelle i en glat og fløjlsagtig hud, er fyldt med alle mulige teknikker -. Pincet, epilator, barbermaskine voksning, sukker pasta, fotografisk, elektrisk og laser hårfjerning, IPL, etc. Listen over de mest eftertragtede nummer og cremer hårfjerning.

Det er vigtigt at forstå nøgleforskellen mellem depilation og epilering. Under den første periode forstår den midlertidige fjernelse af hår. Selv med regelmæssig behandling er der ingen skade på hårsækkenet, hvilket betyder at hårene vokser i samme volumen. Struktur og farve forbliver uændrede. Epilation er processen med at udvinde hår med en pære. Follikelskade fører til langsommere hårvækst, og i nogle tilfælde afhænger det af metoden, at du kan slippe af med dem for godt.

Depilatory cremer, som navnet bliver tydeligt, har en midlertidig virkning. Blandt de vigtigste fordele frem for andre metoder til hårfjerning - er den enkelhed og hastighed af proceduren, smertefri, relativt billige, etc. De kan bruges til at fjerne hår på ansigt, hænder, fødder, mave, armhuler og selv den intime område..

Vi præsenterer din opmærksomhed på bedømmelsen af ​​de bedste depilation cremer, hvis handling er rettet mod at skabe en perfekt glat bikini linje. Ved udarbejdelsen af ​​bedømmelsen blev følgende kriterier taget i betragtning:

 • brugeranmeldelser;
 • prispolitik;
 • ekspertudtalelser - hudlæger og kosmetologer.

Bedste billige depilatory cremer

Traditionelt tilhører depilatory cremer budgetmetoderne til fjernelse af uønskede hår. Og som anmeldelser viser, betyder billig ikke altid dårlig. Blandt økonomiske midler er sådanne mærker som Velvet, Batiste og Fitocosmetics i stor efterspørgsel.

Et kendetegn ved depilatory cremer designet til det intime område er en sikker sammensætning. Huden i det delikate område er yderst følsomt. Der er en høj sandsynlighed for at udvikle allergiske reaktioner - rødme, kløe, skrælning. Før du bruger fløden til det tilsigtede formål, udfør en allergitest - anvend lidt penge og overvåg reaktionen i løbet af dagen. For at forhindre indvækst af hår, skal du ikke glemme regelmæssige skrubbeprocedurer. Overvej at forbrændinger er mulige ved kontakt med slimhinder. Brug ikke til dybe bikinier, fjern hårene op til trusser.

3 Fitocosmetics

Den skræmmende creme af den organiske olie linje fra Fitokosmetik forbløffer med ekstremt lave omkostninger. De, der tør at prøve, taler om den ret høje effektivitet af lægemidlet i kampen med hårene i bikinizonen. Tiltænkt sammensætning til følsom hud. Før brug er det bedst at teste for at undgå allergier.

Et særkende for denne linje betyder er en overvægt af anlægskomponenter -. Kamille, salvie, vejbred, buckthorn, etc. Med Urter muligt at reducere hudirritation. Også phyto-depilator har en behagelig lugt. Brugere noterer et behageligt skraberblad, men dets stivhed syntes overdreven for nogle - selvfølgelig ikke for følsom hud. I forhold til rørets volumen er der nok penge i gennemsnit 3-4 gange.

 • lav pris;
 • beriget med sund urter sammensætning;
 • behagelig lugt.
 • stiv skulderblad
 • ikke som for dyb bikini.

2 Baptiste

En serie af depilation cremer fra russisk kosmetik kaldet Batiste erobrede indenlandske brugere med høj effektivitet, hvilket opnås til en relativt overkommelig pris. Batist "Agurk" er designet til følsom hud. Det kan bruges til depilation af armhulerne og bikiniområdet. Cremen forårsager ikke irritation. Minimal risiko for allergiske reaktioner.

Med hensyn til trowel-bladet blev meninger i anmeldelser delt. Nogle fandt det meget bekvemt, mens andre fandt det helt uegnet. Duften blev genereret af diskussionen: fra ekstremt skarp til behagelig - som de siger "Til smag og farve..."!

 • lave omkostninger;
 • høj kvalitet hårfjerning;
 • forårsager ikke hudirritation og allergier
 • ubehagelig spatel;
 • kan ikke bruges til dyb bikini.

At skabe en glat bikini zone er ikke kun muligt i skønhedssaloner. Hjemme er en af ​​de mest populære metoder shugaring (sukkerpasta). Denne metode er ofte kontrasteret med voksning (voksaflejring). I nedenstående tabel kan du finde ud af fordelene og ulemperne ved disse såvel som andre populære depileringsprocedurer.

Typer af uønsket hårfjerning

8 bedste depilatory cremer

Glat krop uden vegetation til en kvinde - et af de umiddelbare behov. For at gøre dette skal du bruge barbermaskiner, epilatorer, shugaring, voksstrimler, men i dette tilfælde er smerte og ubehag garanteret efter proceduren. Du bør ikke torturere dig selv, for du kan simpelthen vælge den bedste skræmmende creme og nyde silkeagtig hud hver dag! Er du bange for at købe varer af lav kvalitet? Tjek denne bedømmelse, som indeholder de mest populære og effektive midler i henhold til kundeanmeldelser til hårfjerning i det intime område, armhuler, ben, hænder og ansigt.

Depilatory cream - hvilket selskab er bedre at vælge

Sådanne værktøjer er billige og populære, så næsten alle producenter fremstiller omsorgsfuld kosmetik producerer dem. Nogle virksomheder i USA, Polen og Rusland har fået et godt ry:

 • Avon er et amerikansk selskab, der følger princippet om "direkte salg". For at møde hendes produkter i stationære butikker er det ikke altid muligt, sandsynligvis bliver du nødt til at bestille varer fra en firmarepræsentant.
 • Velvet - under dette mærke er der implementeret en ret temmelig stor serie af forskellige produkter til fjernelse af hårfjerning. De indeholder mange aktive ingredienser af naturlig oprindelse.
 • Eveline er et firma til produktion af pleje og dekorative kosmetik. Dens produkter er populære i mere end 70 lande i verden, mens priserne for det er helt passende.
 • Veet - i sit sortiment er der alt, hvad der er nødvendigt for effektiv depilation. Virksomheden fremstiller epilatorer, voksstrimler, cremer til normal og følsom hud, brusebadsprodukter og sprøjter.
 • Baptiste - mærket tilhører fabrikken "Rød farve", der ligger i Odintsovo. I producentens linje er der produkter med olier, yoghurt, chokolade, agurk mv. Naturlige ingredienser, prisen starter fra 80 rubler.
 • Phytocosmetics - dette russiske firma producerer naturlig kosmetik baseret på urte ingredienser fra forskellige dele af verden. At oprette opskrifter, der anvendes af de seneste udviklinger af videnskabsmænd, der leverer professionelt niveau kropspleje sammen med skønhedssaloner.
 • Oriflame er et internationalt kosmetikfirma, der opererer i direkte salgsmodus. Det er ikke så nemt at købe sine produkter i butikker, for det meste er varer bestilt på internettet eller fra distributører.

Sammenligning af metoder til fjernelse af krops hårfjerning

Nedenfor giver vi en tabel med fordele og ulemper ved hver mulighed:

Den mest effektive creme til depilation

Der er mange måder at fjerne uønsket hår fra kroppen. De mest smertefri af dem er depilation ved hjælp af forskellige geler og cremer. Hvad betyder moderne kvinder, anser det bedste?

Artiklens indhold:

De bedste cremer og geler til depilation. TOP 8

De vigtigste fordele ved cremer og geler til depilation er hurtig handling, effektiv fjernelse sammen med fugtgivende huden og, vigtigst af alt, sænker hårvæksten. Deres sortiment i dag er meget forskelligartet, og at vælge selv er et passende arbejdsmiddel ikke.

Den mest effektive krops hårfjerning creme Veet

Den mest populære og effektive depilation creme.

 • Hår kan fjernes et par minutter efter påføring.
 • Re-voksende hår er blødere og tyndere.
 • Aloe ekstrakt hjælper med at blødgøre huden efter proceduren.

Hurtig depilering af ansigts- og kropshår med Sally Hansen creme

På trods af prisen er dette værktøj elsket af mange kvinder.
Hvad er hans valg?

 • Kan bruges på følsom hud.
 • Ingen allergisk reaktion og tør hud efter proceduren.
 • Praktisk børste inkluderet.
 • Effektiv fjernelse.
 • Langsigtet bevarelse af resultatet.
 • Glat og blødhed i huden efter påføring af værktøjet.

Fjernelse af overskydende hår med Cliven Depilation Cream

Takket være dette værktøj, der er skabt af ledende teknologers indsats, kan kvinder nemt løse problemer med overskydende kropshår.
Fordelene ved værktøjet:

 • Almondolie, glycerin og lanolin i sammensætningen.
 • Behagelig aroma og blød tekstur.
 • Hurtig handling, fremragende resultat - fjernelse af alt hår.
 • Fløjlsagtig hud efter proceduren.

Velvet Depilatory Cream - lav pris og effektiv fjernelse af hår

Billigt, men populært produkt fra firmaet Trimeks. Mark Velvet kvinder vælger frem for alt for effektivitet.
Creme funktioner:

 • Smerteløs fjernelse af selv de hårdeste hår.
 • Manglende irritation, forbrændinger.
 • Fraværet af sorte prikker i sammenligning med andre metoder til fjernelse af hår.
 • Lang gyldighedsperiode.
 • Lav pris
 • Tykkende konsistens og behagelig lugt.
 • Tilstedeværelsen af ​​en spatel.

Blød effekt af Silium Depilatory Cream

Et værktøj, der er egnet til depilation af nogen del af kroppen.
features:

 • Malva i sammensætningen af ​​fløden.
 • Mulighed for brug for meget følsom hud.
 • Ikke-aggressiv handling.
 • Effektiv hårfjerning og blødhed i huden efter proceduren.

Shary depilatory cream er egnet til at fjerne meget hårdt hår

Et middel til at fjerne hårdt kropshår i to faser.
features:

 • Glatheden af ​​huden efter proceduren uden irritation og andre problemer.
 • Hurtig handling
 • Beroligende og regenererende hudegenskaber af mandelolie.
 • Den kølende effekt af menthol.
 • Langsom hårvækst.
 • Genopretning af den optimale pH-værdi.

Opilca Depilatory Cream er egnet til fjernelse af ansigts- og bikini hår

Løsningen til det velkendte firma Schwarzkopf, en af ​​de mest populære blandt kvinder.
Cream Fordele:

 • Hurtig fjernelse af alt uønsket hår.
 • Fugtgivende, nærende og blødgør huden.
 • Mulighed for brug i følsomme områder på grund af blødgørende virkning af kamille.
 • Langvarig effekt.

Cream depilator Eveline 9 i 1 med effekten af ​​langsommere hårvækst

Kremets egenart er ni faktorer med effektiv fjernelse af håret.

 • Hurtigt resultat.
 • Absolut sikkerhed.
 • Langsom hårvækst.
 • Fugtgivende huden.
 • bioekstrakt, der forhindrer udseendet af irritation.
 • Coenzym Q10 + R, til hurtig hudgenopretning.
 • Glat hud efter proceduren.

Egenskaber ved valget af hårfjerningskrem

Depilatory cream - en behagelig måde at fjerne hår derhjemme. Metoden er smertefri, hurtig og overkommelig. Vælg det rigtige produkt fra den store rækkevidde, opgaven er ikke let, fordi hårfibers og hudens struktur er forskellig, såvel som egenskaberne ved selve produkterne.

 • 1. Udvælgelseskriterier
 • 1.1. Cremer
 • 1.2. geler
 • 1.3. salver
 • 2. Fordele og ulemper
 • 3. Creme rating
 • 3.1. Top 3 Universal
 • 3.2. Top 3 for følsom hud
 • 4. Kontraindikationer
 • 5. Ofte stillede spørgsmål og svar på dem.
 • 5.1. Kan gravide fjerne hårkrem?
 • 5.2. Hvilken hårfjerningskrem er billig og effektiv?
 • 5.3. Bruges depilatory cream i brusebadet?
 • 5.4. Er creme egnet til at fjerne uønsket kropshår på mænd?
 • 5.5. Er depilation creme skadelig?
 • 5.6. Hvor god er effekten?
 • 5.7. Hvor meget creme skal anvendes?
 • 5.8. Jeg har irritation efter en kemisk epilator, hvad skal jeg gøre?

Udvælgelseskriterier

Kemiske depileringsmidler er opdelt i tre typer. Hver har sine egne egenskaber.

Cremer

Depilatory cream er den mest almindelige form for produktet. Den vigtigste aktive ingrediens i cremen er natriumthioglycolsalt. Det er dette element, der ødelægger hårstrukturen, men handlingen er kun rettet mod den synlige del af den.

Ud over det aktive stof kan en creme til kemisk depilering indeholde plejende ingredienser, der er gavnlige for huden: olier, planteekstrakter. For at fjerne uønsket hår med et sådant værktøj behøver du ikke at have nogen specielle færdigheder. Nok til omhyggeligt at studere instruktionerne og følge de enkle trin.

Gel for at fjerne uønsket hår i sin handling er ikke forskellig fra cremen. Det ødelægger også hårstrukturen uden at skade epidermis. Epilerende geler er meget mindre almindelige. Oftere kommer produkter på hylderne i butikken med påskriften - gel til depilering, der er designet til at lette barbering eller hudpleje efter epilering. Sådanne midler kan ikke fjerne hår, men bruges kun som hjælpemiddel. Du skal være forsigtig med ikke at forvirre formålet med gelen.

Epilerende salve sælges i et apotek. Sammensætningen indeholder hormonelle komponenter, som kraftigt sænker vækstfrekvensen af ​​follikler. Den bruges kun af medicinske grunde, for eksempel i tilfælde af hypertrichose. Prescribe salve med hormoner bør være en læge. Uafhængig brug af sådanne midler kan ikke være. De er særlig farlige under graviditeten.

De mest populære er depilating kompositioner i form af en creme.

Hvis du vælger en creme til depilation, skal du kende de nuancer, som produktet er anderledes af.

 1. Universal.
 2. For bestemte områder.
 3. Allergivenlig.
 4. Fokuserer på alle typer hår.
 5. Med et stort eller lille indhold af omsorgsfulde komponenter.
 6. Med en anden eksponeringstid (i gennemsnit fra 2 til 10 minutter).

Samt produkter varierer i volumen, holdbarhed og pris.

Hårfjerning cremer sker ikke for evigt. Kun lasermetoder, foto- og elektrisk depilation ødelægger roden. Virkningen af ​​den kemiske depilator varer 3, maksimalt 5 dage. For at holde dit hår fra at vokse længere, anbefales det at bruge en gel eller en væksthæmmende creme.

Fordele og ulemper

 • økonomisk;
 • det anvendes uafhængigt, til enhver passende tid;
 • smertefri;
 • huden er ikke beskadiget Der er praktisk taget ingen risiko for betændelse, irritation;
 • Du kan vælge et værktøj til alle områder af kroppen.
 • kortsigtet effekt
 • i sjældne tilfælde forårsager allergier
 • nogle ulejligheder med eksponering (det er nødvendigt at sikre, at stoffet ikke smøres).

Cremer rating

Gennemgangen vil bidrage til at orientere i sortimentet og vælge en effektiv depilationskrem til individuelle funktioner.

5 bedste depilatory cremer 2018

På grund af sin brugervenlighed og lave pris er depilatory cremer altid meget populære. Producenter tilbyder en bred vifte af disse produkter til alle typer af epidermis og hår. En god depilatory creme bør behandle huden med omhu, fjerne alle hår effektivt og ikke forårsage negative virkninger. Det er baseret på disse parametre, såvel som baseret på kundefeedback "Købt klogt" lavede vurderingen af ​​de bedste depilation cremer.

Depilatory cream

Alle depilatory cremer virker på samme princip. Hver af dem indeholder alkali, der trænger ind i hårstangen. Aktive kemikalier ødelægger det protein, der udgør menneskehår - keratin. Midler påvirker kun den øverste del af håret uden at påvirke roten. Hele proceduren tager ikke mere end 10 minutter. For at mildne de aggressive virkninger på kemikaliers hud tilføjer producenterne omsorgsfulde ingredienser til deres produkter: olier, vitaminer, planteekstrakter.

fordele

Depilation creme er absolut smertefri. Du vil ikke føle brænding eller ubehag. Hvis dette sker, så er det mest sandsynligt, at dette mærke af creme ikke passer dig. Fjernelse af uønsket kropshår på denne måde er simpelt, proceduren tager ikke meget tid. Depilatory cream sælges i næsten ethvert supermarked eller kosmetik butik, så køb det er ikke svært. Det er værd at et sådant værktøj billigt.

mangler

Efter depilation med fløde, vil de nye hår vokse tilbage efter 3-5 dage. Dette er en meget kort tid i forhold til resultatet af voks eller shugaring. Cremen fjerner kun den øverste del af håret, og roden fortsætter med at skinne gennem huden. Derfor, hvis håret er sort eller meget mørkt, forbliver grimme mørke pletter på deres fjernelsessted. Cremen lugter dårligt, fordi det indeholder kemiske ingredienser, der opløser håret. Men nu tilføjer producenter forskellige duftstoffer for at drukne den ubehagelige lugt.

Depilation creme kan ikke fjerne hår på følsomme områder af huden. For eksempel i en dyb bikini zone eller under øjenbrynene. Produktets sammensætning er ekstremt aggressiv, så hvis du har tendens til allergi, er det bedre at vælge en anden metode til depilering. Cremen kan endda gøre en hud brænde, hvis du holder den længere, end den burde være.

Inden for 24 timer efter depilation anbefales det ikke at besøge stranden og garvning senge, antiperspirant, garvning og parfume produkter kan ikke bruges.

Hvilken depilatory cream er bedre: anmeldelse, feedback og meninger

Kvinder vil altid være uimodståelige, så kvinder ofte spekulerer på, hvilken metode til depilation er den mest effektive og effektive. For det første var det muligt at slippe af med overskydende hår ved en simpel barbering, men tiden står ikke stille, mange bedre og mere bekvemme måder at fjerne uønsket hår frem.

Depilation ved hjælp af cremer er et værdifuldt alternativ til at fjerne hår med en barberkniv.

Hvad er effektiviteten

Reklamer forsøger at overbevise os om den umiddelbare og lange handling af depilationskremmen. De hævder, at håret forsvinder straks efter påføring af det på huden. I løbet af ugen vokser håret ikke, du kan sikkert glemme dette problem. Men ifølge kvinder, der regelmæssigt bruger en depilatory creme, er det ikke helt rigtigt. Nogle gange vises håret ikke efter en uge, men næsten umiddelbart efter depilationen.

Hvordan man håndterer acne på panden, kan du lære af denne artikel.

Herfra vil du lære, hvad ansigtet mesoterapi er, og om det kan gøres hjemme.

Sådan reduceres væksten af ​​uønsket hår

Der bør gives fortrinsret til de depilatory cremer, der indeholder følgende komponenter:

 • urteekstrakter;
 • Ussuri humle;
 • sojabønner.

Disse særlige stoffer reducerer væksten af ​​uønsket hår betydeligt, fordi de virker direkte på hårsækkene.

Depilatory cream bør vælges omhyggeligt under hensyntagen til individuelle egenskaber. Hvis en kvinde har følsom hud eller hår, der er stiv, skal du vælge produkter, der ikke forårsager allergier eller er effektive til hårdt hår.

Du kan henvende dig til produkter som professionelle depilatory cremer. Disse produkter har en kvalitativt forskellig struktur: De sammenligner fordelagtigt med konventionelle depilatory cremer ved tilstedeværelsen af ​​følgende enzymer i deres sammensætning:

Med teknologi er de meget mere komplicerede end simple depilation. Professionel depilation udføres i saloner. Hårpæren falder sammen, hårvækst stopper. Men denne metode til depilation har en væsentlig ulempe: Denne procedure er ret dyr, og ikke alle kvinder kan bruge den.

Hvordan virkningen virker

Sådanne produkter består af aktive kemikalier. De svækker hårstrukturen, fordi keratin spalter under deres indflydelse. De påvirker ikke hårets og hårsækkets indre overflade.

Men der er også sådanne midler, der ødelægger håret selv under epidermis.

Hår, der er vokset efter påføring af hårfjerningsfløde, er mærkbart blødere. Sammensætningen af ​​sådanne fonde er præget af tilstedeværelsen af ​​olier, kølemidler og vitaminer. De har ofte en beroligende effekt.

Hvad er den bedste depilatoriske creme?

Shary

Han er i stand til at fjerne lige meget hårde hår, men proceduren skal udføres i 2 faser. Det har en hurtig handling. Almondolie i sammensætningen genopretter forsigtigt huden. Sammensætningen omfatter menthol, som har en køleeffekt. Hår efter brug af dette værktøj vokser meget langsommere.

Velvet

 • effektivt fjerner de mest frække hår;
 • forårsager ikke forbrændinger og hudirritation
 • har en tyk forfatning
 • har en behagelig lugt;
 • har en varig virkning
 • bidrager ikke til udseendet af sorte prikker;
 • har mere end rimelig pris.

Silium

Hovedfunktionen er universalitet. Det kan bruges overalt på kroppen. Fordele:

 • den indeholder mallow;
 • effektivt fjerner overskydende hår kvalitativt
 • giver blødhed til huden.

Opilka

Det er en af ​​de mest populære cremer. Fabrikanten er den berømte Schwarzkopf-virksomhed. Det har sådanne fordele som:

 • aktionshastighed
 • effektiv hudpleje
 • tilstedeværelsen af ​​en varig virkning
 • indholdet i dets sammensætning af kamilleekstrakt. Dette er til gavn for hudens sundhed.

Afhaling af intime områder med fløde

Hårfjerning i det intime område er et must af mange grunde:

 • Uønsket hår akkumulerer bakterier, hvilket fører til en række ubehagelige sygdomme.
 • Glem ikke om udseendeens æstetik. Overdreven hår reducerer kvinders attraktivitet og seksualitet. For at være sikker på stranden, skal du være mere sikker i den pletfri tilstand i den intime zone.

Til depilering af intime områder skal du bruge værktøjer, der er skabt specielt til bikini-zonen. Disse cremer er mere blide på huden, de forårsager ikke irritation.

I deres struktur er der mange fugtighedsgivende ingredienser. Nogle virksomheder tilføjer også vitaminer, urteekstrakter og andre nyttige ingredienser til cremer.

På det moderne kosmetiske marked af depilationskremer er et bikiniområde en enorm mængde.

De mest kendte depilationsprodukter er cremer fra følgende producenter:

Hvilken creme til depilering af intime områder er bedre

Populariteten af ​​dette værktøj er meget høj. Dette skyldes det faktum, at det er økonomisk at bruge og begynder at handle efter meget kort tid.

Irritation fra brugen af ​​dette værktøj overholdes ikke. Dens omkostninger er relativt høje, men fremragende kvalitet er pengene værd. Sættet indeholder følgende elementer:

 • Depilation creme i sig selv;
 • Spatel til bekvem anvendelse af cremen;
 • Værktøjet efter depilation. Det beroliger forsigtigt huden.

Sally hansen

Dette produkt er den dyreste af de ovennævnte retsmidler.

Han har utvivlsomt succes hos kvinder.

Produktet er velegnet til følsom hud.

Sammensætningen indeholder en stor mængde fugtgivende ingredienser.

Sættet består af en creme og en speciel børsteapplikator.

Eveline

Dette værktøj har mange fordele. Han er i stand til effektivt og effektivt at redde en kvinde fra overdreven vegetation i den intime zone.

Cremen giver et godt resultat, sikkert for den delikate hud i dette område. Det har en fugtgivende effekt, hvilket reducerer hårvæksten betydeligt, huden bliver blød og silkeagtig.

Cliven

Det har vegetabilske olier i sin struktur. Den er udstyret med en behagelig aroma og har en let tekstur.

Hvad er fordele og ulemper ved depilatory cremer

Denne aflejringsmetode har mange fordele:

 • Det er smertefrit;
 • Let at håndtere. Du kan bruge det derhjemme. Særlige færdigheder og specialudstyr er ikke påkrævet.
 • Den har en lav pris i modsætning til laser depilation;
 • Muligheden for mekanisk skade på huden er udelukket;
 • Hastigheden af ​​denne procedure
 • Disse midler krænker ikke hårstrukturen.
 • Sådanne midler kan forårsage en allergisk reaktion. Først og fremmest skal du nøje følge instruktionerne. Før første brug af depilationskrem, skal du kontrollere følsomheden af ​​huden på dette værktøj. Det skal først kontrolleres på albuens skæl, hvis der ikke forekommer allergier over for komponenterne i produktet, kan du bruge det med en rolig sjæl;
 • Kort handling.
 • Proceduren er effektiv i et bestemt tidsrum, så skal det gøres på ny;
 • Sammensætningen indeholder en pH på 12. I sjældne tilfælde kan det forårsage små forbrændinger, fordi dets anvendelse fører til en forøgelse af hud surhedsgrad;
 • Dette produkt klare ikke godt med hår, der har en stiv struktur: det tager normalt meget tid at fjerne det.
 • Indgroede hår kan forekomme;
 • Depilation med brug af cremen skal nødvendigvis udføres med brug af handsker, da det kan påvirke neglernes tilstand negativt.
 • Det er nødvendigt at udelukke muligheden for kontakt med øjnene;
 • Opbevaringsbetingelserne for dette produkt er ret strenge: opbevaring af produktet ved høj temperatur reducerer dets nyttige egenskaber;

Brugen af ​​fløden er ikke vist for alle. Brug ikke dette værktøj når:

 • graviditet og amning
 • hvis der er skader på huden
 • i nærvær af visse hudsygdomme (eksem eller psoriasis).

Sådan bruges værktøjet korrekt

Ved korrekt brug af huden bliver silkeagtig. Til depilation skal du have følgende elementer:

 • Direkte fra depilation cremen selv;
 • Skulderbladene, det er normalt fastgjort;
 • Brusebad faciliteter;
 • Midler med fugtgivende virkning. Dette værktøj skal anvendes efter depilation.

Stadierne i depileringsproceduren.

 • Nødvendig at dampe huden. Dette kræver grundig vask på badeværelset eller i bruseren. Sæbe bør ikke anvendes for ikke at tørre huden
 • Creme i et pænt lag på huden;
 • Du skal vente en vis tid. Normalt bør cremer opbevares på huden i højst 10 minutter;
 • Håret er blødgjort, og cremen kan let fjernes med en scapula. Hvis skulderbladet ikke er til stede, kan du bare tage et håndklæde;
 • Fjern rester og tør huden med et håndklæde;
 • Brug en fugtighedscreme eller gel. I deres sammensætning bør ikke være alkohol og fedtsyrer;
 • Undgå sollys i løbet af dagen.

Hvilken depilatory cream er bedre: anmeldelser

Kærlighed: Velvet - et godt værktøj. Dette er en meget billig og høj kvalitet creme. Jeg bruger det i mange år. Det er simpelthen uundværlig på en tur, den har en bekvem og lille pakke og tager ikke meget plads i bagagen. Indeholder creme og spatel til dets anvendelse.

Værktøjet bør påføres i et tyndt lag i 15 minutter. Irritation efter brug af dette værktøj forekommer ikke. Depilation er mild og smertefri. Spatelen har en bekvem form, det er en fornøjelse at bruge den. Cream fjerner effektivt hår, fungerer perfekt! Ingen klager!

Og en anden lille anmeldelse af depilation cremer - i den næste video.

De bedste depilatoriske cremer i 2018

I dag er der mange måder at slippe af med uønsket kropshår: for eksempel laser hårfjerning, voksstrimler, sukkerpasta, barbermaskine. En af de populære metoder er brugen af ​​depilation creme, som du kan udføre denne procedure derhjemme.

Hvordan virker stoffet

Cremen indeholder kemikalier, der virker på hårets struktur og gør det muligt at fjerne det mekanisk. Hårsækkene påvirkes ikke, så efter et stykke tid vil håret vokse tilbage.

Kendetegn ved cremer

Afhængig af følsomheden af ​​den behandlede overflade

 • Universal. Velegnet til ethvert område af kroppen. Men kan ikke klare hårdt mandligt hår.
 • Allergivenlig. Velegnet til personer med følsom hud, tilbøjelige til allergi. Det indeholder komponenter til blødgør huden, for eksempel kamille eller aloe.
 • Til bikini zone. Creme med en delikat sammensætning, der fugter huden. Kan ikke bruges til en dyb bikinizone, når stoffet kommer i løbet af proceduren på slimhinderne.
 • Til ansigtet. Dette værktøj beskadiger ikke epidermis, og specielle komponenter i sammensætningen gør aflejringsprocessen så mild og sikker som mulig.
 • For mænd. Fjerner hårdt hår på brystet, ryggen, i intime områder.
 • Professionelle cremer;
 • Hjem retsmidler. De har en sparsom sammensætning, men er ikke så effektive i sammenligning med fabriksanaloger.

Fordele og ulemper ved at bruge hårfjerningskrem

 • overkommelighed;
 • smertefri;
 • Proceduren varer ikke mere end 20 minutter;
 • Brugervenlighed;
 • Håret bliver ikke stiv og groft;
 • Kan bruges på vanskelige steder.
 • Produktet kan forårsage en allergisk reaktion;
 • Hår vokser tilbage om en uge;
 • Ved langvarig brug af et værktøj reduceres effektiviteten;
 • Mange cremer - specifik, "kemisk" lugt.

Generelle regler for anvendelse:

 • Før første brug skal du teste for muligheden for en allergisk reaktion: læg lidt penge på håndleddet på bagsiden og vente lidt. I mangel af negative tegn kan du bruge cremen.
 • Undlad at læse instruktionerne fra producenten: Koncentrationen af ​​de aktive stoffer kan variere på forskellige måder.
 • Du kan ikke forlade cremen på huden i længere tid end den tid, der er angivet i vejledningen, ellers øges risikoen for kemiske forbrændinger betydeligt.
 • Påfør cremen, skal være på ren hud, skyll med varmt vand uden brug af sæbe (kemiske stoffer kan reagere med affaldets komponenter).
 • Efter proceduren anbring en speciel gel eller balsam. Hvis rødmen har optrådt i hårfjerningssteder, og den ikke forsvinder inden for 5 dage, skal du konsultere en læge.

Det er vigtigt at vide

 • Det er forbudt at anvende værktøjet på slimhinderne, huden i øjnene og øjenlågene, på brystvorterne, i ørerne og næse.
 • Kan jeg bruge depilationskrem til gravide? Dette er et vigtigt spørgsmål, fordi fremtidige mødre også vil være velplejede og smukke. På trods af indholdet i dette værktøj af kemiske komponenter, under graviditet er det tilladt at bruge hårfjerning creme, fordi det ikke er på huden for længe. I tilfælde af tvivl er det værd at rådføre sig med en læge. Det er vigtigt at vælge produkter til følsom hud med tilstedeværelsen af ​​nærende og fugtgivende stoffer i sammensætningen. Du skal omhyggeligt studere instruktionerne og nøje følge det, og sørg for at holde en allergotest. Det er ikke nødvendigt at fjerne håret på hele kroppen på én gang. Det anbefales at ventilere rummet før og efter proceduren. For gravide kan det være hensigtsmæssigt at bruge en creme spray.
 • For dermatologiske problemer med huden (udslæt, eksem, psoriasis og andre), såvel som dets mekaniske skade (nedskæringer, ridser) kan cremen ikke anvendes. Værktøjet anvendes heller ikke til muldvarp og vorter.
 • Hold øje med udløbsdatoen for stoffet: Du skal slippe af med de udløbne midler.

Hvordan man vælger et værktøj til depilation

 1. Et vigtigt udvalgskriterium er det område, hvor det er nødvendigt at fjerne uønsket hår. Til steder med delikat og følsom hud vælges en speciel creme.
 2. Bestem hvilke funktioner der er de områder af huden, det hår, som du vil fjerne. Hvis det er tilbøjeligt til en allergisk reaktion, skal du søge et værktøj, der positionerer sig som allergivenligt. For at forstå, om cremen vil hjælpe, skal du tage højde for hårets specifikationer: Særlige midler er tilgængelige for hård og mørk vegetation.
 3. Vi studerer sammensætningen. Det er vigtigt, at det indeholder næringsstoffer, som beskytter huden mod de aggressive virkninger af kemiske komponenter i produktet.
 4. Vi sammenligner, hvor mange produkter af forskellige mærker koster. Ikke altid overkommelig pris indikerer lavkvalitetsværktøjer. Men du bør ikke købe den mest billige creme: Der er risiko for, at det ikke bliver meget effektivt.
 5. Brand popularitet er en anden vigtig indikator, der påvirker valg. Hvilket mærke er bedre at købe er en individuel sag, men for at undgå skuffelse er det værd at give fortrinsret til midler fra dokumenterede producenter, der er betroet af kunderne.
 6. På emballagen skal angives metode til anvendelse af midlerne, producentens adresse, sammensætning og holdbarhed.

Top producenter

I dag på butikken hylder en stor mængde midler til depilation af forskellige mærker. Definitivt sige, hvilket selskabs creme der er bedre, er svært: Produktets effektivitet er forskellig for forskellige brugere. Der er dog en række producenter, der producerer disse produkter og er populære hos forbrugerne.

 • Veet (mærket ejes af Reckitt Benckiser). Et af de mest populære navne blandt producenter af forberedelser til depilation.
 • Velvet. En serie af depilation og hudplejeprodukter efter hårfjerning fra det russiske firma Timex.
 • Eveline. Den polske producent Eveline Cosmetics producerer forskellige former for kosmetik til de indenlandske og udenlandske markeder, herunder en række af depilatory cremer (Q10 og Just Epil varemærker).
 • Opilka. Populært mærke af produkter for at slippe af med uønsket kropshår fra firmaet ShwarzcopfHenkel.
 • Baptiste (producent - russisk kosmetik selskab). Populære budgetserier, der ikke kun omfatter depilatory cremer, men også lotioner til påføring på huden efter proceduren og hårvæksthæmmere.

Højkvalitets depilatory cremer

Budgetmidler

Placeret af producenten som et middel til at fjerne hår på arme og ben, såvel som i bikini og underarms område. Velegnet til følsom hud. Virksomheden har specialiseret sig i kosmetik, der indeholder en stor mængde naturlige ingredienser, derfor er planteekstrakter (kamille, plantain, salvie og andre) til stede i sammensætningen. Udgiften af ​​midler er ret økonomisk: røret kan være nok til 3-4 anvendelser.

 • Billige midler;
 • Behagelig aroma
 • I sammensætningen er der vegetabilske ingredienser.
 • Skraber noget hårdt.

Gennemsnitlig pris: 90 rubler.

En af repræsentanterne for mærket "Baptiste", designet til følsom hud. Kombinationen af ​​rimelige priser og god kvalitet. Kan bruges til bikini område. I de fleste tilfælde forårsager det ikke irritation og allergisk reaktion på huden.

 • Lav pris;
 • Effektiviteten af ​​hårfjerning.
 • Ikke meget behagelig skulderblad;
 • For dyb bikini er ikke egnet.

Gennemsnitlig pris: 90 rubler.

Overkommelig og effektiv, denne creme fra den omfattende Velvet linje er meget populær blandt kunderne. Værktøjet er ret tyk konsistens falder på huden jævnt og godt fjerner hår.

 • Anatomisk formet blad;
 • budgettet;
 • Lavendelolie i sammensætningen.
 • Højt forbrug;
 • Langt vasket af.

Gennemsnitlig pris: 80 gnid.

Cremer til sarte områder

Delikat fløde indeholdende kamilleekstrakter forårsager ikke irritation og rødme. Velegnet til alle hudtyper. På grund af den handling, der er inkluderet i emballagen af ​​scapula forhindrer håret indvækst.

 • budgettet;
 • Blødgør huden
 • Fjerner godt hår.
 • Ikke meget behagelig skulderblad;
 • Ubehagelig aroma;
 • Hurtig gennemstrømning.

Gennemsnitlig pris: 100 rubler.

Designet til følsom og irriteret hud, så den kan bruges ikke kun til fødderne, men også til intime områder. Det omfatter coenzymer Q 10, der beskytter huden, samt silkeproteiner og aloe vera-ekstrakt.

 • Inden for 15 min lindrer uønsket hår;
 • Blødgør og nærer huden
 • Let at vaske af.
 • Ikke meget behagelig aroma.

Gennemsnitlig pris: 150 rubler.

Værktøjet hjælper med at klare uønsket ansigtshår. Den indeholder E-vitamin og irriterer ikke huden.

 • Gælder i 5 minutter;
 • Økonomisk.
 • Ikke solgt overalt;
 • Hvis du overdriver det, tørrer den huden.

Gennemsnitlig pris: 300 rubler.

Hårprodukter

Cremen er udpeget af producenten som et middel til mørkt og hårdt hår. Blandt dens komponenter er til stede og naturlige: kakaosmør og Shea, ekstrakter af salvie, humle og papaya.

 • Overkommelig pris;
 • Ingen begrænsninger på hårlængde;
 • Der er vegetabilske ingredienser i sammensætningen;
 • Fjerner effektivt hår.
 • Specifik aroma.

Gennemsnitlig pris: 90 rubler.

Cremen hjælper folk med at gøre huden glat og smuk. Dens varighed er 6 minutter efter ansøgning. Aggressive kemiske komponenter i sammensætningen kompenseres af de komponenter, der nærer og lindrer huden. Kan bruges mens du tager et bad.

 • Stærk effekt
 • Behagelig aroma
 • Høj pris

Gennemsnitlig pris: 1100 gnid.

Universale retsmidler

Det kan bruges til at fjerne vegetation fra alle dele af kroppen. Effektiv sammensætning omfatter pleje og nærende ingredienser, for ikke at forårsage irritation på huden på følsomme områder.

 • billig;
 • Effektiv og hurtig;
 • Fjernes let fra huden;
 • Anatomisk formet blad.
 • Allergotest kræves: Mulige reaktioner på følsomme steder.

Gennemsnitlig pris: 80 gnid.

Designet til at fjerne hår fra hud på ben, arme, bikini og underarm. Lotus mælk blødgør virkningerne af kemikalier.

 • Komfortabel spatel med silikone puder;
 • Økonomi;
 • Nice lugt.
 • uøkonomisk;
 • Gør det ikke altid godt med hårdt hår;
 • Ikke billigt.

Gennemsnitlig pris: 300 rubler.

Velegnet til gravide kvinder

Ultrafast creme, hvis varighed er angivet som 3 minutter. Ifølge brugerfeedback kan den virkelige effekt på langt hår ses efter 5-7 minutter. På grund af den forholdsvis korte kontakt med huden kan det anbefales at fornemme mødre. Fabrikanten anbefaler brugen af ​​fodkrem, men kunder bruger det med succes til bikiniområdet.

 • effektivitet;
 • Behagelig aroma
 • Uddrag af melon og aloe i sammensætningen;
 • Tilgængelighed.
 • Det vil tage længere tid at fjerne langt hår.

Gennemsnitspris: 185 rubler.

Selvom depilatory cremer ikke er i stand til at fjerne uønsket vegetation for evigt, er de meget populære hos kvinder. Sådanne værktøjer hjælper med hurtigt og smertefrit at udføre proceduren på badeværelset. Det er kun vigtigt at huske, at disse cremer ikke er harmløse, og læs omhyggeligt vejledningen til deres brug. Derefter vil de ikke forårsage skade og hjælpe med at gøre huden glat og smuk.

Sådan lyser håret på hænderne

Krasnoyarsk medicinsk portal Krasgmu.net