Top Electric Shavers - Top 10

En elektrisk barbermaskine er absolut nyttig i hverdagen. Barbering med en sådan anordning irriterer huden væsentligt, dets drift og rengøring kræver mindre tid og kræfter, og du kan glemme problemet med manglen på en ny engangsmaskine. Det ser ud til at der ikke er noget her at tænke på - det er på tide at gå i butikken, men det er ikke så nemt at vælge et kvalitetsprodukt med rimelige penge med den nuværende rigdom af sortimentet. Derfor lægges vores læsere i dag en vurdering af de bedste elektriske barbermaskiner i 2018, hvilket vil hjælpe med at orientere verden af ​​tekniske overflod.

№10 - Berdsk 3114

Pris: 1000 rubler

Produktet af indenlandsk produktion, som i prisklassen op til 1000 rubler gør meget mere kendte mærker. Designet giver tilbage minder om elektriske barbermaskiner, der optrådte i USSRs sene år og begyndelsen af ​​1990'erne, men for den ældre generation er det endda et plus - ingen bekymringer for ukendt ergonomi og funktionalitet.

I hjertet af maskinen slår en stærk motor, men støj og vibrationer under barberingen mærkes næsten ikke. Tre flydende hoveder vil gøre et fremragende arbejde selv med tungt ansigtshår, og en indikator på kroppen vil fortælle dig, hvornår det er på tide at udskifte knive. Dette er forresten ikke nødvendigt - du kan bruge den indbyggede selvskærpningsfunktion, som klare sig godt med sin opgave. Desværre fungerer denne model kun fra netværket, og rengøringen kan være en ret lang proces. Men hvad en pris!

Nr. 9 - Philips S1310

Pris: 2000 rubler

Philips elektriske barbermaskiner til mænd har længe været synonyme med pålidelighed og anvendelighed, og derfor kunne vores top simpelthen ikke undvære enheder, der repræsenterer dette legendariske mærke. Kvaliteten på barberingen forårsager ingen klager, men producenten har fokuseret på brugerkomfort under drift - enheden har selvskærende knive og kræver ikke for meget opmærksomhed, og bevægelige hoveder hjælper ejeren af ​​barbermaskinen med at opnå det ønskede resultat uden tidskrævende og tidskrævende manipulationer.

Barbermaskinen passer perfekt i hånden, og alle betjeningsorganer er placeret på logiske steder og er intuitive, så der er heller ingen spørgsmål til ergonomien. Med hensyn til minuserne, som ved mange andre low-end modeller, holder opladning af batteriet i meget lang tid, så hvis du har glemt at forberede enheden til brug, vil det ikke være let at barbere hurtigt. Desværre er der ingen trimmer, hvilket betyder, at en sådan gadget ikke er egnet til elskere af elegante skæg.

№8 - Panasonic ES6003

Pris: 2300 rubler

En kompakt enhed med et flot design, som en styrke, som jeg gerne vil kalde en fremragende skæreenhed under drift, hvor der ikke er nogen følelse af, at knivene i et øjeblik vil fange på ansigtet. Enheden er aftagelig, men du behøver næppe ændre det mere end en gang hvert par år. Enheden har en vandtæt taske, hvilket letter betjeningen og rengøringen af ​​enheden væsentligt.

Med hensyn til resultaterne af barbering er de fleste af enhedens ejere enige om, at det viser den største effektivitet under våd barbering, men i andre situationer viser modellen sig godt. Der er en trimmer, som også er et plus. Hvad angår minuserne, er der to ubehagelige træk - en stærk vibration og manglende evne til at arbejde fra netværket, så enheden ikke passer til de spredte kamerater - du bør altid forsigtigt oplade barbermaskinen.

# 7 - Remington PR1230

Pris: 2400 rubler

Der er mange klager over elektriske barbermaskiner af dette mærke, når det kommer til de øvre prissegmenter, men her kan du finde mange diamanter blandt budgetmodeller - denne enhed er en af ​​dem. En ekstremt konservativ og enkel barbermaskine, der har alt hvad du behøver - tre flydende hoveder, en trimmer, et aftageligt hoved.

Hvis du er ejer af en delikat hud, der ikke tåler barberingsprocessen - denne elektriske barbermaskin er perfekt til dig, idet du bedømmer brugerens tilbagemeldinger om irritationsproblemet efter at have købt denne enhed, glemte de en gang for alle. Måske kan Remington PR1230 virke lidt støjende for nogen, men intet overnaturligt - alt er inden for det normale område. Det er opladet i lang tid, men batterilevetiden er også meget solid.

Nr. 6 - Philips PT727

Pris: 3200 rubler

En anden, og ikke den sidste i dette topprodukt fra Philips. Dette er en roterende maskine til en rimelig pris, som vil appellere til dem, der er for dovne for at genere med konstant opladning af batteriet. En sådan procedure er nok til næsten en times batterilevetid, og i så lang tid kan du barbere mere end 10 gange. Hovedet er udstyret med knive med afrundede kanter, hvilket giver en meget mere effektiv betjening af enheden.

Generelt er der kun en minus - du skal oplade enheden for næsten hele dagen, hvilket ikke er meget praktisk for dem, der ofte tager en bil på ture og ikke ønsker at udfylde deres bagage med en oplader. På den anden side kan du hurtigt vænne sig til denne ulempe og stoppe med at føle den negative virkning, men de positive aspekter af enheden vil altid behage dig!

Nr. 5 - Philips S5110

Pris: 4400 rubler

En anden Philips, men allerede mærkbart mere interessant. Motoren er roterende, og dens kraft vil blive misundet af synligt dyrere konkurrenter, så bekymre dig om, hvorvidt det vil tage hårdt og langt hår ikke er nødvendigt. Forresten er enheden udstyret med en funktion at løfte hår og barbere dem til roden, hvilket vil appellere til ejere af mere beskedne enheder, hvorefter de barberer meget overskud.

Det er svært at kalde en maskine et teknologisk mirakel, men det nødvendige sæt elektronik er på plads - der er indikatorer for ladningsniveau, behovet for rengøring eller en komplet ændring af hovedet. Tre flydende hoveder kan barbere sig i forskellige retninger, hvilket vil medvirke til at undgå unødvendige hudpletter, der forårsager irritation. Hovedet kan vaskes under vandhanen, hvilket sparer tid. Men manglen på våde barbering er en alvorlig ulempe.

# 4 - Braun 3020s Serie 3

Pris: 4700 rubler

En af de mest populære modeller af elektriske barbermaskiner blandt indenlandske kunder. Måske er denne spænding omkring enheden skyldes, at den er aktivt placeret som en barbermaskine, hvor du ikke kun kan udføre daglige hygiejneprocedurer, men også klare alvorlige børster, der er vokset om nogle få dage - få mennesker kan godt lide at gøre barberritualet til en daglig. Barbermaskinen hurtigt og jævnt, og gitteret forårsager næsten ikke irritation.

Pålideligheden og ergonomien hos enheder fra Braun har længe vist sig fra den bedste side, 3020s serien 3 er ingen undtagelse fra denne regel. Enheden er udstyret med en trimmer, som du altid kan trimme overskæg eller sideburns efter dine ideer om stil. Sandheden er, at denne mirakelmaskine virker utroligt højt, så hvis du ikke tolererer de højt fremmede lyde om morgenen, vil du næppe lide det.

# 3 - Remington XR1340F

Pris: 7800 rubler

Razor med et meget interessant, stilfuldt og aggressivt design, der vil appellere til aktive mænd, der har en passion for lyse ting. Med denne enhed kan du nemt udføre både tør og våd barbering, og barberhovedene med flydende knive følger ansigtskonturen så præcist som muligt, hvilket betydeligt letter processen og bringer mærkbart mindre ubehagelige følelser. Gadgeten barberer utroligt ren, hvis du er vant til at se dit bedste ud i alle detaljer - det passer dig perfekt.

Maskinen er opladet i fire timer, hvilket er en glimrende indikator for denne type enhed, og den kan arbejde offline i en hel time - igen niveauet for den højeste liga. Sagen er vandtæt, nem at rengøre under vand. Maskinen kunne være højere i vores rangordning af de bedste elektriske barbermaskiner, hvis ikke for de to konkurrenter, som ligger længere i teksten.

Nr. 2 - Panasonic ES-LT4N

Pris: 8600 rubler

Panasonics elegante elektriske barbermaskin med et fantastisk knivsystem, der garanterer den højeste effektivitet i barberingsprocessen. Hvis du ikke vil skifte fra den almindelige engangsmaskine til elektriske modeller, fordi du er bange for at forringe kvaliteten af ​​barberingen, fjerner denne enhed alle disse spørgsmål. Flydende 3D-hoved fjerner hurtigt og ekstremt forsigtigt helt den eksisterende vegetation, og i processen vil du ikke opleve ubehag.

Panasonic ES-LT4N tilhører premium segmentet, og derfor er udstyret på denne enhed meget rigere end de tidligere stillinger i vores top-rejse taske, rengøringsbørste, olie til smøring. Modellen er ligesom de andre bedste elektriske barbermaskiner udstyret med en skærm, hvor du kan læse alle vigtige oplysninger om betjeningen af ​​enheden. God barbermaskine, men det koster meget.

Nr. 1 - Philips S9711 / 31

Pris: 18 900 rubler

Den bedste elektriske barbermaskine i begyndelsen af ​​2018 ifølge versionen af ​​vores redaktionelle personale. Omkostningerne, selvfølgelig, plads, men påfyldningen er passende. Antallet af forskellige indstillinger og metoder til barbering er så stor, at du med den mest fantastiske og sjældne hud stadig kan vælge sådanne installationer, som du kan opnå maksimal effektivitet.

Den mest kraftfulde motor og en utrolig skæreblok, der fanger hvert hår i roden og eliminerer det uden spor - hovedargumenterne for køb af denne model har ingen analoger på markedet. Hvis du er vant til at få det bedste ud af alt - Philips S9711 / 31 er lavet til dig.

Top 15 bedste elektriske barbermaskiner til mænd

For nylig er valget af en elektrisk barbermaskin blevet et reelt problem. Hver måned vises nye og nye modeller på markedet. Derfor er det meget vigtigt at lære at skelne de reelle fordele fra iværksætternes marketinggimmicks. Sådan finder du ud af, hvad der er godt og hvad er det ikke? Hvilken model er bedre at købe? For at gøre livet lidt lettere for vores læsere, har vi samlet dig en vurdering af de bedste elektriske barbermaskiner til mænd i 2017-2018. Når du har studeret vores anbefalinger omhyggeligt, vil du være i stand til at forstå, hvilke bedste gitter eller roterende barbermaskiner, du virkelig kan lide.

Kriterier for udvælgelse

For at vælge den bedste enhed til barbering, skal du forstå, hvad det er værd at være opmærksom på i butikken. Der er flere udvalgskriterier:

 • brugervenlighed;
 • ergonomi;
 • barbering kvalitet;
 • enhedens pålidelighed;
 • Tilstedeværelsen af ​​irritation efter brug
 • Muligheden og typerne af rengøringsknive;
 • type mad;
 • genopladningshastighed (for batterityper);
 • tilgængeligheden af ​​yderligere funktioner
 • prisen.

Vær desuden opmærksom på antallet af knive og det materiale, de er fremstillet af. Det er bedst at give præference til keramik. Dette minimerer sandsynlig irritation. Sådanne modeller kan bruges til følsom hud, og barbermaskinen giver ikke ubehag.

Barberingstype

Ved drift kan alle de forskellige elektriske barbermaskiner opdeles i to store kategorier:

 • kun til normal tørskæring
 • "Våd" applikation, med mulighed for påføring af skum eller gel.

Sidstnævnte mulighed har begge sine fordele og ulemper. På den ene side hjælper brugen af ​​forskellige midler til at blødgøre borstene, forbedrer glidningen, og processen er meget lettere. På den anden side er der yderligere forudsætninger for reproduktion af et stort antal bakterier på apparatets knive. Efter en tid bliver den "våde" elektriske barberkniv bare en yngleplads til mikrober. Den eneste vej ud er at desinficere enheden efter hver brug.

Typer af enheder

Alle elektriske barbermaskiner til mænd er opdelt i to store grupper: roterende og mesh. Hver af dem har både fordele og ulemper. Hvilken er bedre at bruge til at få det bedste resultat? Du bestemmer dig.

Grid

Barbersystemet består af flere knive, der vibrerer fra side til side. På toppen af ​​enheden er dækket af et tyndt metalnet, som har mange huller. Det er gennem dem, at hårene på børsterne flytter til knivene. Et sådant system gør et fremragende arbejde selv med børster tre dage gamle. Brugerfejl fortæller os, at disse modeller er gode til mænd med følsom hud. De giver næsten ikke irritation. Derfor, hvis du leder efter den første barbermaskine til en teenager, så er "mesh" den bedste mulighed.

roterende

Den bevægelige system af disse modeller består af flere hoveder, eksternt ligner diske med slots. Løft er knive roterende i en bestemt retning. Sådanne modeller har en særskilt fordel - en meget glat barbering. Dette opnås på grund af maksimal pasform og tæt afskæring af de korteste hår. Blandt denne type enheder er der mange modeller til hårdt hår.

Rotary barbermaskiner har selvfølgelig negative punkter. De er ikke altid velegnede til følsom og følsom hud (men der er undtagelser). Faktum er, at nogle ikke meget højkvalitetsenheder kan trække hår ud, hvis de bruges ukorrekt og forårsager ret ubehagelige fornemmelser.

TOP 3 elektriske våde barbermaskiner

Nå vender vi endelig til detaljerne. For elskere af "våd" barbering - tre barbermaskiner. Bedømmelsen af ​​de bedste modeller hjalp os med at kompilere anmeldelser af eksperter og forbrugere.

Braun 9240s Serie 9

En af superklasse barbermaskiner. Brugere kalder det den mest avancerede barbermaskine på hylderne. Dens vigtigste forskel er den specielle teknologi "Syncro Sonic", som giver dig mulighed for at scanne ansigtets konturer og tykkelsen af ​​de eksisterende børster. Justeringen af ​​motoreffekt sker automatisk afhængigt af de opnåede data.

 • trimmeren har en titaniumcoating, som forhindrer tidlig korrosion;
 • DirectCut-systemet anvendes, hvilket gør det muligt at afskære setæerne, der vokser i forskellige retninger;
 • Den bedste beskyttende teknologi til at blødgøre huden;
 • Det specielle design af trimmeren giver dig mulighed for at skære hårene ved siden af ​​huden;
 • Der er 2 gitter til en glattere barbering.

Modellen har en helt vandtæt sag, så den kan bruges til både tør og "våd" proces samt rengøres med almindeligt vand.

Den eneste ulempe ved Braun Series - 9 9240s kan betragtes som ikke for attraktiv pris, fra $ 350.

Panasonic ES-RT37

Denne model har derimod en meget flot pris, omkring $ 70. Men super teknologier her bruges meget mindre. Dette er imidlertid en meget god kvalitet model fra en velrenommeret producent. Blandt fordelene er følgende:

 • Tilstedeværelsen af ​​et flydende hoved, der giver den mest tætte pasform;
 • muligheden for våd hudbehandling;
 • batteridrift, en ladning er nok til 8-10 processer;
 • pålidelig bygge.

Mænd bemærker, at brugen af ​​denne enhed er næsten sammenlignelig med brugen af ​​konventionelle barbermaskiner med et stort antal blade. Den eneste ulempe kan betragtes som ikke særlig bekvem mekanisme til at tænde enheden og det faktum, at nogle mænd havde en lille irritation, når de var i kontakt med den tynde hud i nakken. Men det er, som de siger, et spørgsmål om vane.

Panasonic ES-LV9N

Denne model har så mange som 5 barberhoveder og giver både tør og våd barbering. ES-LV9N-S820 vil sikkert blive værdsat af elskere af forskellige newfangled gadgets. Men for dem, der ikke kan lide at betale for forskellige "chips", kan en sådan enhed ikke lide det. Desuden overlader prisen for det meget, fra $ 370. Hvad er fordelene ved denne model?

 • Fem hoveder giver det højeste kvalitetsresultat;
 • kraftigt lithium-ion batteri sikrer uafbrudt drift i 45 minutter;
 • opladningstid - 45 minutter;
 • model udstyret med en glidende del med en trimmer til barbering;
 • Komplet med enheden kommer en særlig dockingstation, hvor ultralydsrengøring af enheden finder sted;
 • Enheden er udstyret med et display, som afspejler alle oplysninger om processen.

Blandt ulemperne kan man i tillæg til omkostningerne bemærke, at efter en tid skal du købe en særlig væske til rensningssystemet.

TOP 3 elektriske roterende barbermaskiner til våde barbering

Hvis du foretrækker en roterende barbermaskin med en våd barbering, skal du læse dette afsnit omhyggeligt. Tre ganske interessante modeller af 2017-2018 er samlet her, men du kan tilføje nogle flere til dem.

Philips S9151

Ikke underligt, at modellen af ​​dette firma åbner vores rating. Philips og Brown er trods alt de anerkendte verdensledere inden for produktion af sådant udstyr.

S9521 / 31-modellen har også nogle temmelig interessante funktioner:

 • klare både tør og våd barbering;
 • udstyret med et system af rotorer af tre hoveder;
 • kører på batteri: 45-50 minutter og 60 til opladning;
 • der er en station til genopladning og rengøring af systemet;
 • Systemet med patenterede knive klæder perfekt med hår af næsten enhver længde;
 • barbermaskinen er udstyret med en berøringsskærm, hvor hele processen er tilgængelig;
 • leveres med et skæg styler;
 • barberhoved roterer i 8 retninger, hvilket ikke giver nogen chance selv for de mest urolige hår.

Selvfølgelig kan al denne storhed ikke være billig. Derfor kan omkostningerne i området $ 400 kun betegnes som en ulempe.

Philips S7720 Shaver 7000

Det antages, at der til behandling af følsom hud er bedst at foretrække en elektrisk barbermaskine med en dyse i form af et gitter. Denne model ødelægger fuldstændig denne stereotype. Philips S7720 er den bedste mandlige model til dem, der har svært ved at barbere.

 • optimal glidning, der leveres af mærkevarer;
 • barberhoved roterer i 5 forskellige retninger;
 • bladsystemet er i stand til at genkende typen af ​​hår, løfte dem og skære dem tæt på huden;
 • vandtæt taske;
 • der er et SmartClean system, der leverer højkvalitets smøre- og rengøringssystem;
 • ergonomisk og stilfuldt design.

Blandt manglerne kan nævnes prisen (ca. $ 265), samt behovet for at købe udskiftningspatroner.

Philips S7370

Denne model er en af ​​de mest moderne til dato. Takket være tætheden af ​​sagen og tilstedeværelsen af ​​Philips S7370 / 12 våde barbersystem, kan du bruge det lige i bruser. De specielle mikrogranuler, der udgør ringene, minimerer udseendet af irritationer. Enheden fungerer kun fra et batteri, der kan give en tæt barbering i 50 minutter. Genoplad vente for længe, ​​kun 1 time.

Modellen har en speciel skærm. Det viser oplysninger om batteriets ladestatus og behovet for at skifte blader. Inkluderet er en trimmer fastgørelse til trimning af skæg eller sideburns og en praktisk taske. Omkostningerne ved enheden er omkring $ 190.

TOP 3 roterende barberskrabere

Hvis du foretrækker at barbere "tør" og ikke ønsker at bruge ekstra penge på skum og geler, er følgende modeller til dig. Vi har valgt de bedste roterende barbermaskiner med de fleste kundeanmeldelser.

Philips RQ1175

Den gennemsnitlige pris for denne model er omkring 145-150 amerikanske dollars. Enheden er udstyret med en bevægelig barberingsenhed, som har en meget gavnlig indvirkning på kvaliteten af ​​processen. Bladets porcelænsbelægning minimerer muligheden for allergiske udslæt. Indeholder spearheads for skæg, trimmer. Blandt de positive aspekter udsender brugerne et kraftigt batteri, der kan opretholde uafbrudt drift af enheden i lang tid. Glæder også tilstedeværelsen af ​​yderligere vedhæftede filer, stilfuldt design. I manglerne diskuterer mange mænd, at barberingsprocessen er for lang, og kvaliteten af ​​materialer, der anvendes til fremstilling af enheden, ikke er for høj.

Philips S5110

En anden interessant model fra en populær producent. En af sine allerførste fordele er en mere eller mindre overkommelig pris, omkring $ 90. Blandt andet kan du ringe til disse:

MultiPrecision-systemet giver dig mulighed for at løfte hår af forskellig længde og giver den bedste pasform;

 • barberhoved (3 stk.) har så mange som fem uafhængige bevægelsesretninger, hvilket sikrer en næsten perfekt barbering;
 • sættet indeholder en aftagelig trimmer til at simulere skæg og overskæg frisurer;
 • moderne display system giver brugeren besked om graden af ​​forurening af barberhovedene samt batteriniveauet;
 • En times opladning af batteriet giver op til 40 minutter uafbrudt drift, og til engangsbrug er det nok at oprette forbindelse til netværket i kun 5-10 minutter;
 • barberhovedhoveder kan vaskes med vand.

Blandt ulemperne ved denne model er manglende evne til at udføre en "våd" barbering, hvis det ønskes, såvel som fraværet af en ladestation i kittet.

Vitek Vt-1377

Denne model er endnu mere tilfreds med prisen. Omkostningerne ved denne enhed til barbering er kun ca. 20 konventionelle enheder. Ikke desto mindre påvirker det ikke dets egenskaber for meget.

Der er tre "flydende" razorhoveder, der næsten helt gentager facialkonturen. Derudover indeholder kittet en trimmer, så det medfører ikke skæg i orden heller ikke problemer.

Lidt pumpede opladningsegenskaberne op. Hele processen tager cirka 2 timer, og den autonome drift af enheden varer 30-40 minutter. Ikke desto mindre er der en hurtig opladningsfunktion. Enheden kan rengøres under rindende vand. Dette er en af ​​de populære lavprismodeller i 2018.

TOP 3 net barbermaskiner til tør barbering

Hvis du leder efter din første barbermaskin, eller hvis du er ejer af følsom hud, skal du være opmærksom på de bedste elektriske barbermaskiner, som vi har valgt til dig.

Braun 760cc-4 Serie 7

En interessant og ret funktionel enhed til elskere af vibrerende barbermaskiner. Der er et "flydende" hoved, der er i stand til ganske rent at barbere selv de mest utilgængelige steder.

 • arbejde fra akkumulatoren, og fra et netværk er muligt;
 • forårsager ingen irritation
 • reservedele (forbrugsstoffer) er altid kommercielt tilgængelige.
 • ret høj pris, fra $ 265.

Panasonic ES-LT8N

En interessant og temmelig teknologisk model fra den japanske producent. Omkostningerne ved denne enhed er omkring 230 dollars, hvilket generelt set er meget.

 • Det supermobile 3D-system med tre lysblade har en perfekt "følelse" af alle uregelmæssigheder i ansigtet;
 • barberingshovedet sensor analyserer kvalitet og stivhed af børstehårene og justerer automatisk procesens strøm og hastighed;
 • der er en rengøringsstation, der gør det muligt at opretholde bladernes kvalitet i lang tid;
 • stilfuldt, elegant;
 • Den har en robust metallegeme og meget skarpe knive.

Blandt manglerne kan det kun bemærkes, at trimmeren på enheden har meget skarpe knive og kræver meget omhyggelig behandling.

Braun 5030s Serie 5

Omkostningerne ved denne barberingsenhed er meget mere behagelige - omkring $ 160. Her er der 3 uafhængige hoveder, der sikrer perfekt glathed i processen. En informationsdisplay vil gøre dig opmærksom på behovet for at genoplade eller rense barbermaskinen.

Kun 60 minutters opladning er nok til op til 45 minutters kontinuerligt arbejde. Og hvis der ikke er tid til at oplade, kan du bare tænde enheden i netværket og fortsætte med at arbejde.

Modellen er udstyret med en indtrækbar trimmer til pleje af sideburns eller skæg. Blandt de negative aspekter kan man kun bemærke en smule støjende drift af enheden, men det forstyrrer slet ikke.

TOP 3 budget elektriske barbermaskiner

Næsten alle modeller, som vi betragter, er af temmelig høje omkostninger. Og hvad med dem, der ikke har tilstrækkelig økonomisk kapacitet til at købe en dyr barbermaskine. Vi anbefaler at være opmærksom på de mere overkommelige modeller, der præsenteres nedenfor.

Panasonic Es-6003

På trods af den lave pris (op til $ 50) har denne model alle de nødvendige funktioner. Razor kan bruges til både tør og "våd" barbering, der er en vandtæt sag. Tre barberhoveder med rustfri stålknive giver mulighed for meget højkvalitets barbering. Enheden er i stand til at holde en afgift i temmelig lang tid, men det opkræver også en hel del, så længe som 8 timer. Inkluderet er tilbehør til rengøring af instrumentet samt en taske.

Blandt manglerne kan man mærke en ret håndgribelig vibration, som i starten kan skabe en lille ulejlighed. Det negative punkt er også, at det er umuligt at bruge enheden fra netværket, når stikket er sluttet til stikket, er det simpelthen blokeret.

Philips Hq 6927

En anden budgetmodel af forholdsvis god kvalitet, for helt sane penge, fra 45 dollar. Enheden er ret kompakt, den kan kun bruges tørt barbering. Batteriet kan opretholde uafbrudt drift i 30 minutter, hvorefter barbermaskinen kan tilsluttes lysnettet og fortsætte processen. Philips Hq 6927 har et bevægeligt hoved, der sikrer maksimal pasform af rotorringene.

Blandt manglerne kan man bemærke manglen på en opladningsindikator, som dog ikke forstyrrer tilstedeværelsen af ​​et stikkontakt i adgangszonen. Pakken indeholder en rengøringsbørste og et beskyttelsesdæksel på grund af den lave vægt, det er meget bekvemt at tage enheden med dig på en tur.

Remington tf70

Nå og udfylder vores liste over en af ​​de mest billige modeller af den kinesiske producent. Omkostningerne på omkring $ 15-20 er ret overkommelige for de fleste mænd. Remington Tf70 net barbermaskine har kun 2 hoveder og er kun beregnet til tør barbering. Drives af batterier, så du kan tage den med dig selv på en camping tur.

Der er selvfølgelig mange ulemper. For eksempel bør barbermaskinen ikke vaskes med vand, og modellen har ikke et automatisk rengøringssystem. Men hun barberer overraskende perfekt, så små negative øjeblikke kan udholdes.

På denne måde er vores placering af de bedste elektriske barbermaskiner til mænd i 2017-2018 afsluttet. Men du kan nemt fortsætte det selv og tilføjer andre modeller til sammenligningen.

12 bedste elektriske barbermaskiner

Feature Rating

Elektriske barbermaskiner erstattede almindelige maskiner i det sidste århundrede. Moderne modeller har god funktionalitet og kan også barbering, og nogle gange endda bedre end manuelle barbermaskiner. Når du vælger en elektrisk barbermaskine, skal du være opmærksom på det materiale, der bruges til at lave knive, metoden til barbering, arbejdsautonomi og ergonomi.

Det er ønskeligt, at knivene er keramiske - dette vil minimere allergiske reaktioner, dette er især vigtigt for følsom hud. Metoden til barbering kan tilpasses til våd og tør brug. I det første tilfælde tolereres behandlingen af ​​et skæg lettere af huden, men der er fare for spredning af bakterier på barberbladene, og for at undgå dette er det nødvendigt at desinficere enheden efter hver brug. Modeller beregnet til tør brug viser også et godt resultat. Til selvstændigt arbejde er mange shavere udstyret med batterier.

Video - hvordan man vælger den rigtige barbermaskine

De bedste roterende barbermaskiner: pris - kvalitet

De mest almindelige roterende barbermaskiner. Disse er enheder med tre cirkler på arbejdsfladen - i dem er der roterende knive, de såkaldte rotorer. Hårene passerer gennem beskyttelsesnetet og falder under disse knive, på grund af hvilken barbering opstår. For at opnå et godt resultat er det nødvendigt at trykke enheden tæt på huden, hvilket kan forårsage irritation. Men med korrekt drift opnås et ret godt resultat. Philips betragtes som den bedste producent af roterende barbermaskiner.

3 Philips RQ 1175

Tre af de bedste roterende barbermaskiner lukker Philips RQ 1175. Dette er den mest perfekte enhed af alle, men samtidig er omkostningerne en størrelsesorden højere end sine naboer ved bedømmelse. Modellen har en bevægelig barberingsenhed, som har en positiv effekt på renheden af ​​barberingen. Takket være specielle keramiske knive er det muligt at minimere manifestationen af ​​allergiske reaktioner. Hårklippet er inkluderet i sættet med barbermaskine, som er praktisk til pleje af dit overskæg og skæg og en speciel trimmer.

I positive anmeldelser taler brugerne om stilfuldt design, et godt batteri og tilgængeligheden af ​​yderligere vedhæftede filer. Blandt minuserne indikerer materialernes lave kvalitet og lang tid at barbere sig. Denne model er veludstyret, hvilket er årsagen til den høje pris. Den har et vandtæt hus, som gør det muligt at opbevare det på badeværelset. Denne elektriske barbermaskine er en af ​​de bedste på markedet, og det begrunder fuldt ud sine omkostninger i form af de tilgængelige muligheder og kvalitet.

2 Philips HQ 6927

Lavprismodellen Philips HQ 6927 placeres på andenpladsen i placeringen af ​​de bedste roterende elektriske barbermaskiner. Denne kompakte enhed er udelukkende designet til tør barbering. Barbermaskinen er udstyret med et bevægeligt hoved, som det er muligt at opnå maksimal vedhæftning af rotorringene til huden. Autonom drift af enheden er mulig i 30 minutter, og når den sluttes til netværket, skifter den automatisk til en anden tilstand. En af fordelene ved denne model er dens lille størrelse, hvilket gør det nemt at tage en barberkniv på vejen.

Fordelene ved denne elektriske barbermaskiner købere omfatter en tæt barbering, roligt og pænt arbejde. Ulemper - ikke meget høj kvalitet samling og mangel på en afgift indikator. Inkluderet med barbermaskine er en speciel rengøringsbørste, hvilket letter plejen og et beskyttelsesdæksel til opbevaring. På trods af den laveste pris blandt konkurrenter er denne model ikke ringere end dem.

Sammenligningstabel for gitter og roterende barbermaskiner

Barberingssystem

roterende

+ Lavere støjniveau

+ Passer bedre med fine børster

+ Barberer mere effektivt, da det gentager konturerne i ansigtet.

+ Kan udstyres med selvskærende knive

- Der er mulighed for nedskæringer og irritationer.

- Ikke den bedste mulighed for følsom hud.

Grid

+ Ingen direkte hud- og bladkontakt

+ Bred barbering overflade

+ Sikrere barbering, mindre nedskæringer og irritationer

+ Bedst til følsom hud

- Høj støj sammenlignet med roterende type

- Lidt højere pris

- Kræver mere pleje

1 Philips AT 890

Philips AT 890 indtager førstepladsen i rangeringen af ​​de bedste roterende barbermaskiner. Til en rimelig pris kan denne model prale af god kraft og tæt barbering. Enheden er batteridrevet, så du kan tage den med dig på en tur. Et særpræg ved denne model er en høj opladningshastighed. For uafbrudt drift af enheden i 50 minutter tager det kun en times strøm fra stikkontakten. Barbermaskinen er beskyttet af et specielt vandtæt taske, der gør det muligt at opbevare det i badeværelset uden frygt for effektivitet.

Blandt styrkenhederne på enheden bemærker købere den lange batterilevetid, evnen til hurtig opladning og nem vedligeholdelse. Ulemperne omfatter en lang barberingsproces og ikke meget højkvalitets knive. Derudover har modellen en gennemtænkt ergonomi, især et skridsikkert greb, som er praktisk at bruge med rå hænder. Generelt er dette en succesfuld model, der kan anbefales til køb.

Videoanmeldelse

De bedste elektriske gridskærere: pris - kvalitet

Grid el-rakere bruges oftest til pleje, da de klarer sig bedre med et langt skæg end med en kort. Hårene gennem masken falder ind i arbejdsområdet, hvor knive skærer dem. På grund af det faktum, at nettet er tyndere end skiverne, passer barbermaskinen tæt til huden. Derudover er disse modeller - en af ​​de mest kompakte enheder til pleje af et skæg. Braun og Panasonic er ledere på markedet for elektriske barbermaskiner.

3 Panasonic ES-RF41

Modellen fra Panasonic åbner vores vurdering af de højeste kvalitet elektriske barbermaskiner. ES-RF41 er en meget interessant model. Først og fremmest skal du være opmærksom på udseendet - det er simpelt, men samtidig elegant og behageligt for øjet. Ja, og i hånden af ​​en sådan enhed er det meget bekvemt at holde. Barbermaskinen er forresten vandtæt, hvilket betyder, at den kan bruges til tør og våd barbering samt til vask under tryk.

Glem ikke udviklerne og angivelsen af ​​batteriniveauet - en nyttig ting. Sandt nok vil du huske om det ekstremt sjældent, fordi den elektriske barbermaskine fra en enkelt opladning lever i næsten 65 minutter. Samtidig oplades batteriet på bare en time! Desværre kan et sådant hårdt arbejde ikke påvirke pålideligheden - netværket skal undertiden behandle brugerklager om batteriet "død" efter et års brug. Også nogle klager over den middelmådige trimmer.

Hovedopgaven - barbering af børstehårene - barbermaskinen udfører med 5 plus. Processen går meget hurtigt, smidigt og smertefrit takket være de fire razorhoveder på den flydende enhed.

2 Braun 760cc-4 Serie 7

En anden succesfuld model af barbermaskinen er Braun 760cc-4 Series 7. Den har en temmelig høj pris, men dette er mere end kompenseret af et godt sæt funktioner. For det første har denne model en bevægelig barberingsenhed. Dette betyder, at under skæringen vil hovedet passe tæt på huden og derved øge effektiviteten. Det er tilladt at bruge enheden til både tør og våd barbering. Samtidig har den et vandtæt hus og kan opbevares på badeværelset uden frygt for effektivitet.

Blandt fordelene ved denne model påpeger købere god ergonomi, et kraftigt batteri og højkvalitets barbering. Ulemperne omfatter dyre forbrugsstoffer og de høje omkostninger ved selve shaveren. Et af funktionerne i enheden er evnen til at strøm fra husstandsnettet, mens enheden automatisk skifter strømkilden. Razorpleje er minimal - Skyl altid hovedet under en vandstrøm efter barberingen.

1 Panasonic ES-GA21

Grid elektrisk barbermaskin Panasonic ES-GA21 kan betragtes som en af ​​de mest avancerede blandt alle enheder i denne klasse. Til lave omkostninger har den alle de nødvendige muligheder for en behagelig barbering. Enheden drives af et batteri, der varer 45 minutter kontinuerlig brug. Det specielle design af det flydende hoved giver et rent resultat. Takket være en kraftig motor med en rotationshastighed på 13.000 omdr./min., Sker barberingen hurtigt. Muligheden for våd brug tillader brug af yderligere hudplejeprodukter.

Takket være den overkommelige pris og den optimale funktionalitet er Panasonic ES-GA21 blevet en af ​​de bedst sælgende elektriske barbermaskiner. Købernes stærke styrke omfatter barbering af høj kvalitet, lille størrelse og minimal vibration. Shaveren har en trimmer mode, som er perfekt til dem, der ser skæg og overskæg. Til bekvem transport er der et dæksel og et beskyttelsesdæksel. Sættet har alt hvad du behøver for at passe enheden. Blandt minuserne kan kun nævnes umuligheden af ​​at arbejde på netværket og ikke-gummieret krop.

De bedste billige elektriske barbermaskiner til følsom hud: Et budget på op til 3.000 rubler.

For mænd med følsom hud har producenter udviklet modeller, der kan arbejde i kontakt med vand. Denne metode til barbering minimerer sandsynligheden for irritation. Disse barbermaskiner tillader brug af skum og andre hudplejeprodukter og er ikke bange for fugt. På grund af dette kan du gemme dem i badeværelset, og pleje er reduceret til vask under rindende vand. Ellers er elektriske barbermaskiner til følsom hud identiske med de "tørre" kolleger.

3 Philips BG 105

Vores model af billige elektriske barbermaskiner åbner vores vurdering af et meget usædvanligt design. Designere var tilsyneladende inspireret af den mest almindelige maskine til barbering, på grund af hvilken kroppen BG 105 viste sig at være smal og langstrakt i længden. Denne formular er ikke kun glædeligt for øjet, men giver også nem brug. Nederlandsk razor og ansigtshår kan gennemsøges fra begge sider, og armhulerne kan barberes og, hvis du vil tilgive, forædle de intime områder. Også give nem gummiindsatser på kroppen.

Udviklerne har tænkt på sådanne nyttige ting som en trimmer og en dyse til hårskæring. Det er en skam, at barbering af enheden ikke er særlig god. I næsten hver anden anmeldelse klager brugerne af lav strøm, hvilket er grunden til perfekt renlighed, du er nødt til at knuse rundt med et websted i lang tid. Det er ikke altid muligt at undgå irritationer.

2 Philips BG 2025

På andenpladsen er de bedste budget elektriske barbermaskiner placeret Philips BG 2025. Dette er en højkvalitets netmodel, der formåede at fange mange for deres enkelhed og pålidelighed. Enheden kan bruges til både tør og våd barbering, hvilket er særligt vigtigt for følsom hud. Batteriet oplades om 8 timer og sikrer, at barbermaskinen fungerer autonomt i 50 minutter. På behovet for genopladning vil meddelelsen indikere.

Fordelene ved denne model er fuld vandmodstand, rummeligt batteri og anstændigt udseende. Ulemper - upålitelig mesh og opladning i 8 timer. Til særlig pleje af skæget er der tilvejebragt trimningstilstande og en dyse til hårskæring. Enheden er nem at rengøre og kræver ikke kompleks vedligeholdelse. Takket være den elektriske barbermaskins gode ergonomi giver dets brug ikke ubehag. Med så lave omkostninger er modellen mere end attraktiv.

1 Panasonic ES-6003

Øverst på de bedste billige barbermaskiner til følsom hud ledes Panasonic ES-6003. Til lave omkostninger har den alle de karakteristika ved topmodeller. På grund af evnen til at anvende en vådskæringsmetode kan du anvende yderligere produkter til at passe for følsom hud, hvilket vil reducere allergiske reaktioner signifikant. Enheden har tre razorhoveder, hvor der findes rustfrit stålknive. Drejemotor (10.000 omdrejninger / min.) Har en positiv effekt på barberingshastigheden.

Fordelene ved denne elektriske barbermaskiner købere omfatter lave omkostninger, god ydeevne i våd barbering og lav vægt. Ulemper - dårlig trimning og lang opladning. Shaveren har en udladningsindikator, der viser, når enheden skal oplades. Inkluderet er alle nødvendige tilbehør til pleje og transport. Med sæt af egenskaber og omkostninger er det en af ​​de bedste repræsentanter for budgetsegmentet.

De bedste billige roterende barbermaskiner: Et budget på op til 2000 rubler.

Og igen vender vi tilbage til de roterende barbermaskiner. Vi har allerede beskrevet princippet om deres arbejde og de vigtigste fordele ved eksemplet på Philips-produkter. Selvfølgelig er barbering af disse enheder fantastisk, men de er lidt dyre, og derfor skal vi være opmærksomme på de nye tre ledere. På dette tidspunkt er billige elektriske barbermaskiner til op til 2.000 rubler under pistolen. Forvent at en rig funktionalitet fra sådan ikke er nødvendig, og bygningskvaliteten er ikke den bedste, men for hovedopgaven - fjernelse af vegetation fra ansigtet - de er nok, hvis du ikke er en meget krævende bruger.

3 Remington R95

For rejsende opfandt et stort antal specielle enheder. Dette omfatter telte, folde møbler og diverse tilfælde til opbevaring af personlige hygiejneprodukter. Alle disse enheder er helt forskellige, men deres kompakthed forener. Remington R95 har også denne bemærkelsesværdige kvalitet. Ja, barbermaskinen har mange fejl. Dette og tilstedeværelsen af ​​kun to barberhoveder og fraværet af en trimmer og en meget lang opladning sammen med manglende evne til at arbejde fra netværket, men alle ulemper er udjævnet med lav pris og meget kompakt størrelse.

Det skal selvfølgelig tages i betragtning, at kompakte dimensioner medfører lav strøm, og derfor skal barberingstidene bruge lidt mere end med andre barbermaskiner. Endvidere rapporterer nogle brugere mere irriteret hud efter brug af R95.

Endelig vil jeg klage over den stakkels pakkebundt - der er ikke engang et dække til transport i sættet, for ikke at nævne en barberbørste til rengøring af hår. Er kun nødt til at være tilfreds med beskyttelsesdækslet.

2 Philips S1100

Så vi mødtes igen med Philips razor. Model S1100 nåede ikke ledelsespositionen af ​​en enkelt grund - den høje gennemsnitlige pris. De åbenlyse ulemper omfatter også fraværet af trimmer og arbejde kun fra netværket. Alt dette betyder, at foran os er en barbermaskine udelukkende til hjemmebrug, hvor det er muligt at forbinde til stikkontakten og trimme de "ubelejlige" steder med saks.

For resten er der ingen klager over enheden. I sin hånd er den fremragende på grund af den ergonomiske form og gummiindsats. Hertil kommer, at barberingens bekvemmelighed giver flydende hoveder og en bevægelig barberingsenhed, der helt dækker eventuelle uregelmæssigheder. Akustisk komfort i højden - S1100 er meget stille. Ren barbering, dømmes af anmeldelser, forårsager ikke klager. Endelig er det værd at bemærke tilstedeværelsen af ​​et beskyttelsesdæksel og en barberbørste i pakken.

1 Berdsk 3341

Indenlandske producenter ved nogle gange, hvordan man kan overraske. Tag denne barbermaskine. Ja, der er ikke dyre materialer i det, hovedene er ikke flydende, der er kun en farve (og det er ikke så meget), men fordelene er stadig meget større. De vigtigste af dem er den fremragende renlighed af barbering, hvilket bekræftes af mange anmeldelser på nettet. Også værd at bemærke er tilstedeværelsen af ​​en trimmer, som det er endnu mere bekvemt at trimme det lange skæg og barbere halsen.

Jeg er glad for, at barbermaskinen kan arbejde både fra netværket og fra batteriet. Enig, det er ubehageligt, når batteriet sidder i det mest ubelejlige øjeblik. Og her skal du bare lægge kablet og barbere på. Derudover oplader batteriet meget hurtigere end sine konkurrenter - ca. 3 timer. For ikke at nævne, og et komplet sæt, der inkluderer en behagelig blødt og dobbeltsidet børste samt en meget detaljeret instruktion, som beskriver algoritmerne til daglig rengøring af enheden og "hovedstad" - det er dejligt.

Der er ingen alvorlige fejl i modellen. Selvfølgelig kan du klage over manglen på fugtbeskyttelse, funktionen af ​​våde barbering og flydende hoveder, men det er klart ikke, hvad du bør kræve fra en barbermaskine til 1.5 tusind rubler.

Top elektriske barbermaskiner til mænd ifølge kundeanmeldelser

Hvis du ikke kan lide et skæg eller du vil give det en smuk form, så hjælper en almindelig barberkniv ikke her. Ikke kun at håret fra ham bliver endnu sværere, så de begynder også at vokse meget hurtigt. Du kan forhindre denne ubehagelige situation ved at vælge den bedste elektriske barbermaskin til mænd, baseret på typerne barbering. At købe en virkelig nødvendig enhed og ikke at overpay på samme tid vil tillade dagens rating. Det omfatter kun dokumenterede enheder, der ikke vil mislykkes i arbejdet.

Elektriske barbermaskiner til mænd - hvilket firma er bedre at købe

De mest populære, traditionelt er japanske, tyske og hollandske virksomheder, der har vundet kundernes tillid. Disse omfatter:

 1. Braun er et tysk mærke af store og små husholdningsapparater, både medium i pris og dyrt. Han leder markedet og tilbyder mere end 30 modeller af elektriske barbermaskiner.
 2. Philips er en hollandsk producent, der primært producerer elitekonsumvarer. I sit sortiment er der modeller af både roterende og gitter.
 3. Panasonic er et stort japansk selskab, der har produceret husholdningsapparater siden 1918. Det er kendt for sin højkvalitets produkt samling og bredt prisklasse.

Intet firma på listen kan kaldes et budget; billige modeller skal søges fra Clatronic, Saturn, Vitek.

Placering af de bedste elektriske barbermaskiner til mænd

Vi kunne lave en vurdering efter at have analyseret fordele og ulemper ved de mest populære enheder. Vurderingerne blev taget fra mænd, og følgende parametre blev taget i betragtning:

 • Anordningens funktion (roterende eller gitter);
 • Fuld belastningstid;
 • Antallet af hoveder til barbering;
 • Tilstedeværelsen af ​​en trimmer;
 • Metode til at skære hår;
 • Motorhastighed;
 • Den tid det tager at lade op
 • Hvor vandtæt er tilfældet;
 • Hvad er inkluderet i pakken;
 • Den nødvendige netspænding;
 • Strømkilde

Top mænds tørre elektriske barbermaskiner

Disse er de mest populære modeller på markedet, fordi der ikke er brug for skummidler til brug for dem. De irriterer ikke, er nemme at betjene og varer i lang tid. Denne mulighed er ideel til rejser. I dette tilfælde er de nødvendige produkter drevet af et genopladeligt batteri. Der er tre ubetingede ledere i denne kategori.

Braun 3050cc Series 3

Denne enhed vil lette arbejdet som et tykt skæg, og med sjældne. Takket være dens trimmerfunktion giver den dig mulighed for at forlade børster af den ønskede længde. Stabil drift er mulig gennem to specielle hoveder. Du behøver ikke at tale om irritation af huden, fordi dette er en gittermodel. På grund af ledig plads til batteriet er den velegnet til brug ikke kun hjemme fra elnettet, men også på vejen. Brugere angiver hurtig og enkel opladning af enheden på bare 5 minutter. Det vil være praktisk og tilstedeværelsen af ​​dets statusindikator.

Fordele:

 • Selvrensende stå;
 • Ingen hudirritation bemærket;
 • Det er meget nemt at bruge;
 • Nettet ændrer sig let;
 • Det virker næsten lydløst.

ulemper:

 • Ubehag ved brug er bemærket;
 • Fjerner ikke helt vegetationen
 • Forbrugsvarer er meget dyre;
 • Rengøringsvæske lugter ubehageligt.

Omkostningerne er 5920 rubler.

Når du udfører proceduren ved hjælp af Braun 3050cc Series 3, kan du nemt blive skadet på grund af den bevægelige barberingsenhed.

Braun 130 Serie 1

Dette er en anden stærk gittermodel, men sandheden er strømnettet nødvendigt for dets drift. Dens minus består kun i mangel af ekstra barberhoveder, men en børste til rengøringsnet er inkluderet i pakken. Udskiftning af dem (de tjener mere end seks måneder) vil ikke være et problem. Brug af enheden er ganske enkel, det forårsager ikke hudirritation. Den har en lille vægt og en bekvem form, den passer perfekt i hånden. Men anmeldelser siger, at trimmeren her ikke er særlig tæller.

Fordele:

 • billig;
 • "Flyver" på arbejde
 • Nem betjening.

ulemper:

 • Manglende dækning;
 • Ikke overalt fanger hår.

Omkostningerne er 1583 rubler.

Braun 130 Series 1 er det perfekte valg til mænd med et ikke-stift skæg.

Philips PT 860

Denne enhed leder i antallet af barberhoveder, som er tre. På trods af den roterende type system fremkalder det ikke irritation af huden. Praktisk er muligheden for dens drift fra batteriet og fra elnettet. Hvis der kommer en væske på overfladen, forbliver apparatet uheldig - dets krop er uigennemtrængeligt for vand. Pas på, at håndtaget bliver glat, fordi der er en gummiindsats. Et stort plus på denne model er tilstedeværelsen af ​​et låsedæksel.

Fordele:

 • Håndtaget glider ikke;
 • Oplader hurtigt;
 • Dual power, og fra batteriet og fra netværket;
 • Beskyttet af et låsbart dæksel;
 • Huden forbliver ren efter barberingen.

ulemper:

 • Batteriet sætter sig hurtigt ned;
 • Midler til vask af enheden er dyre;
 • Netledningen er kort.

Omkostningerne er 4439 rubler.

Philips PT 860 er først og fremmest placeret i kategorien Best Dry Shavers Men's Electric Shaver.

Top mænds barbermaskiner til både tør og våd barbering

Disse universelle enheder kan bruges hjemme og på vejen. De arbejder med eller uden skum. Skærehoveder glider glat over ansigtet og gentager konturerne. Lav friktionskoefficient eliminerer næsten hudirritation og nedskæringer.

Braun 720s-4 Series 7

Dette er et af de få modeller med et display og evnen til at udskifte knive. Det er rigtigt, at behovet for dette ifølge vurderinger ikke sker mere end 1 gang om året. Arbejder både fra batteriet og fra netværket, kan enheden bruges udendørs. Dette bidrager også til, at fuld opladning varer i 50 minutter ved fuld belastning. Hvis du skal genopfylde det, tager det ikke mere end 5 minutter, og du vil vide om det på forhånd på grund af tilstedeværelsen af ​​den tilsvarende indikator.

Fordele:

 • Ingen grund til at købe specielle rengøringsprodukter;
 • Let at rengøre;
 • Ikke glat;
 • Modstandsdygtigt over for vand;
 • Længe sidder ikke uden genopladning.

ulemper:

 • Omkostningerne er ikke glade;
 • Meget støjende;
 • Samlingen er ikke særlig høj kvalitet;
 • Dårlig fjerner gamle børstehår.

Omkostningerne er 16 500 rubler.

Philips AT 890

Rotormodellen Philips AT 890 drives kun af batteri, og dette er den svage side. Men enheden er nem at bruge på grund af håndtaget, dækket med gummi, den form, der er bøjet til toppen, bidrager også til dette. Trimmeren vil gøre en smuk "haircut", men der er ingen skærm. For en ensartet fjernelse af børstehårene er der tre flydende hoveder, der gør huden perfekt glat. I tilfælde af vandtæt materiale tillades ikke produktet at brænde i kontakt med væske.

Fordele:

 • Ikke meget støj på arbejdspladsen;
 • Formen er praktisk;
 • Interessant design;
 • Kroppen er lavet af slagfast materiale.

ulemper:

 • Nogle gange opstår irritation;
 • Batteriet er hurtigt afladet.

Omkostningerne er 16 500 rubler.

Panasonic ES-RF31

På trods af batterilevetiden renser barbermaskinen ansigtet meget hurtigt. Hun fjerner både frisk og gammelt hår. Tilstedeværelsen af ​​4 barberhoveder gør det muligt at gøre huden jævn. Fuld opladning er nok for en uges arbejde. En god bonus er tilstedeværelsen i det komplette sæt af et dæksel og automatisk blokering i højden og ergonomien. I offline-tilstand kører enheden i 65 minutter. En time er nok til at opkræve det.

Fordele:

 • Giver ikke stærke lyde;
 • ergonomi;
 • Bladene er skarpe, men huden gør ikke ondt;
 • Høj opladningshastighed.

ulemper:

 • Store dimensioner;
 • Svag trimmer.

Omkostningerne er 16 500 rubler.

Hvilken slags elektrisk barbermaskin til mænd er bedre at købe

Fokus på følgende indikatorer:

 • Type system. Der er i alt to af dem - nettet og rotoren. Arbejdet fra den første er baseret på de oscillerende bevægelser af knivene, der er placeret under nettet. At den passer bedst til følsom hud. Modellerne af den anden type bruger et rotationssystem og knive gemt bag en barberoverflade. De barberer meget renere og nyere.
 • Strøm. Den mest bekvemme enhed, der fungerer samtidigt fra netværket og fra batteriet.
 • Vejen til barbering. Når der er lidt tid eller på vej - hjælper en enhed til tør barbering. Men for mænd med følsom hud er det bedre at være opmærksom på universelle enheder til tør og våd barbering.
 • Tilstedeværelsen af ​​en trimmer. Det er kun nødvendigt for dem, der kører deres stubbe, og ikke fjerner det i uger. Denne mulighed er også velegnet til dem, der ikke ønsker at barbere håret til ende.
 • Management. Den bedste løsning er en model med display og mekanisk kontrol. Det viser information om bladernes omdrejningshastighed, behovet for at rengøre eller udskifte dem, ladetilstanden osv.

Tips til valg af en enhed og en video gennemgang af de bedste barbermaskiner i 2017:

Ratingen indeholder virkelig de mest pålidelige enheder, der er mest populære blandt købere. Og her er det svært at rådgive en af ​​de bedste elektriske barbermaskiner til mænd, men med alle indikatorer har ledelsen stadig Braun 720s-4 Series 7.

Tå hår

Krasnoyarsk medicinsk portal Krasgmu.net