Top elektriske barbermaskiner til mænd - TOP-10 rating

Når el-barbermarkedet er fuld, vælger en model en vanskelig opgave. Derfor rangerede vi de 10 bedste elektriske barbermaskiner i 2017. Nu kan du vælge mellem de bedste og vælge en model udelukkende til din hud og hårtype.

Nogle af de fremlagte muligheder er gode til glat barbering, andre muligheder er mere egnede til følsom hud. Hvilken barbermaskine er bedre at vælge? Vi finder ud af det snart!

Top Electric Shavers 2017

At vælge en barbermaskine er individuel for hver person. Jeg kan ikke anbefale dig en model, der er lige så velegnet til alle.

Hvad der passer til en person kan skade en anden.

Før du køber en sådan vigtig enhed til en mand, er det nødvendigt at tage hensyn til visse faktorer. Her er blot nogle få af dem: Systemet og metoden til barbering, designfunktioner og komfort. Derfor vil beslutningen for os ikke være let. Før jeg køber, anbefaler jeg at du gør dig bekendt med køberens vejledning.

Nedenfor er en tabel over de 10 bedste modeller af elektriske barbermaskiner til mænd i 2017. Hver valgmulighed blev valgt efter en række kriterier, plus kundefeedback påvirket vores rating.

Nu, uden at tabe tid, lad os flytte hurtigt til mini-anmeldelserne af hver model.

Top mænds roterende barbermaskiner

På grund af den lette pasform af bladet til huden, roterer modellerne meget renere net. Men samtidig er der en chance for at skære sig selv, og hvis du har følsom hud, kan der forekomme irritation.

1. Philips PT 727 - den bedste roterende barbermaskin til mænd

Hvis du foretrækker roterende barbermaskiner, og budgettet er begrænset, anbefaler vi at være opmærksom på Philips PT 727.

PT 727 optrådte i vores rangordning af de bedste elektriske barbermaskiner ikke ved en tilfældighed. Dette er en model med 3 flydende hoveder, som en perfekt tæt barbering opnås. Takket være Flex-systemet Float, barberingsblokken gentager hver kontur i dit ansigt, fordi alle hår er fjernet uden undtagelse (dette er især vigtigt for barbering i nakken).

Der er en speciel trimmer til trimning af overskæg, skæg og sideburns. Den er placeret på bagsiden og foldes tilbage, når det er nødvendigt.

Philips PT 727 Rotary Shaver kan fungere i op til 45 minutter uden genopladning. Når enheden stadig er afladet, skal du genoplade den i en imponerende 8 timer. Men som fabrikanten hævder, vil en 3-minuts afgift være nok til en fuld barberingssession om morgenen eller om aftenen.

 • Billig løsning
 • Afgiften holder op til 2 uger uden genopladning
 • Det virker stille
 • Velegnet til følsom hud
 • Fuld opladning 8 timer
 • Ingen dækning

2. Berdsk 3364 - budget model

Vil du ikke bruge mange penge på topmodeller? Så skal du være opmærksom på Berdsk 3364.

Der er ikke noget særligt ved denne enhed. Tre barberhoveder barberer helt hår, selv i vanskelige steder. Flydende hoveder følger konturerne i dit ansigt, så det er ikke svært at skære hårene på nakken.

Berdsk 3364 er kun beregnet til tør barbering, men det er ikke mærkeligt i betragtning af de lave omkostninger ved enheden. Enheden drives af netværket, det indbyggede batteri mangler. Der er en trimmer til trimning af overskæg, sideburns og skæg.

Generelt er dette en meget god enhed, der vil tjene dig i lang tid. Købere noterer sig god barberingskvalitet og brugervenlighed.

 • Ren og forsigtig barbering
 • Rigtig beskeden pris
 • Det virker stille
 • Lad ikke batteriet oplades
 • Ikke fundet

3. Philips S9151

Træt af ringe barbermaskiner af dårlig kvalitet, som ikke barberer alle hårene under nettet? Så skal du være interesseret i Philips S9151-modellen.

Takket være teknologien Super LiftCut Action fjerner knivene hår af enhver længde og tæt på huden. Dette kan forbedre kvaliteten af ​​barberingen væsentligt.

Afhængig af præferencer kan du vælge: tør eller våd barbering. Takket være AquaTec beskyttelsessæt er enheden ikke bange for vand og skum. Nu kan du trimme dit skæg, selv i brusebadet.

SmartClean PLUS selvrensende system vil altid holde maskinen ren. Tryk kun på en knap, og systemet oplader, rengør og vask barbermaskinen.

 • Godt håndværk
 • Ingen irritation
 • Automatisk opladning og rengøring
 • Våd og tør barbering
 • Ikke fundet

4. Remington R95 - den letteste og mest kompakte.

Remington R95 er designet specielt til rejser eller travle mennesker. Den er let, kompakt og praktisk, så du kan tage den med dig, uanset hvor du er.

På trods af sin kompakte størrelse giver R95 den mest komfortable barbering på grund af to separate flydende hoveder. Den dobbelte række af knive på hvert af hovedene øger effektiviteten af ​​hårskæringen.

Batteriet varer i 30 minutters arbejde. Batteriet oplades i næsten 8 timer, hvilket er ret lang. Men der er en spændingsafbryder på 100-240 V. Generelt er dette en god mulighed for hurtig shave, men nogle moderne funktioner i Remington R95 kan ikke prale.

 • Stille løbende
 • Rens barberinger
 • Velegnet til rejser
 • Automatisk spændingsafbryder
 • Afgifter 8 timer
 • Ingen trimmer

5. Philips AT 890

Afslutter bedømmelsen af ​​Philips bedste raffineringsprodukter. Denne model er designet til våde og tørre barbering.

Den moderne Aquatec-segl tillader ikke vand at komme ind i enheden, da du kan bruge Philips AT 890 med skum eller endda i brusebadet. Fornæg dig ikke noget.

Heads DualPrecision giver den mest komfortable barbering på grund af et gennemtænkt design. I et løb skæres både indgroede og lange hår på samme tid.

Det hurtige opladningssystem vil aldrig forlade dig uroste. For en barbersession er kun 3 minutters opladning tilstrækkelig. Brugere snakker generelt positivt om denne model.

 • Hurtig opladning
 • Den mest komfortable barbering
 • Det virker stille
 • Fungerer godt på vanskelige steder.
 • Hårdt at rengøre
 • Svag trimmer

Top mænds elektriske barbermaskiner

I modsætning til roterende apparater adskilles knivene i barbernettet fra huden med et tyndt mesh med små huller. På grund af dette reduceres chancen for at skære dig selv betydeligt, og irritationen er næsten fraværende. På trods af de åbenlyse fordele ved gittermodeller er der mærkbare ulemper. På grund af konstruktionens art er ren barbering måske ikke perfekt.

1. Braun 790CC Series 7 - erobret markedet siden 2010

Det første sted, vi gav til barbermanden i det populære tyske mærke Braun. Serie 7 er en af ​​de mest populære, og 790cc-modellen er den bedst sælgende model i prissegmentet. Men i vores liste tog hun det første sted ikke på grund af hendes popularitet, men på grund af uovertruffen tekniske egenskaber.

Razor giver den mest glatte barbering, dette blev opnået ved at skære hårene så tæt som muligt på huden. Et særligt træk ved Braun Series 7 790CC er tilstedeværelsen af ​​3 barberhoveder. To af dem hedder OptiFoil barberingsnet, og mellem dem er ActiveLift trimmeren.

OptiFoil er designet til at opfange et stort antal hår, mens du skar dem så tæt som muligt på huden, mens ActiveLift løfter og skærer urørlige hår i problemområder. Det bør ikke glemmes, at Sonic-teknologien bærer 10.000 vibrationer pr. Minut, hvilket giver dig mulighed for at fange det maksimale antal hår.

Det flydende hoved er meget fleksibelt og tilpasser hurtigt til dit ansigtets konturer. Shaveren leveres med en rengørings- og opladningsstation. Renew ™, som kan dræbe op til 99% af bakterier med en enkelt knap. Derudover har denne enhed 3 forskellige barberingsformer: grundlæggende, blid og intens. Du kan vælge en tilstand efter din hårtype og hud. Der er også en speciel trimmer til modellering af skæg, overskæg og sideburns.

Den eneste ulempe ved denne elektriske barbermaskin er manglen på en våd barbering funktion. Denne funktion er tilgængelig i en anden version af Braun Series 7, kendt som Braun 799cc, men denne model er meget dyrere.

Alt i alt er Braun Series 7 790CC den bedste elektriske barbermaskine i 2017. Fremragende byggekvalitet, tre barberhoveder, tre barberingsformer, en dockingstation - alt dette får du til en ret beskeden pris sammenlignet med andre muligheder.

Top elektriske barbermaskiner til mænd ifølge kundeanmeldelser

Hvis du ikke kan lide et skæg eller du vil give det en smuk form, så hjælper en almindelig barberkniv ikke her. Ikke kun at håret fra ham bliver endnu sværere, så de begynder også at vokse meget hurtigt. Du kan forhindre denne ubehagelige situation ved at vælge den bedste elektriske barbermaskin til mænd, baseret på typerne barbering. At købe en virkelig nødvendig enhed og ikke at overpay på samme tid vil tillade dagens rating. Det omfatter kun dokumenterede enheder, der ikke vil mislykkes i arbejdet.

Elektriske barbermaskiner til mænd - hvilket firma er bedre at købe

De mest populære, traditionelt er japanske, tyske og hollandske virksomheder, der har vundet kundernes tillid. Disse omfatter:

 1. Braun er et tysk mærke af store og små husholdningsapparater, både medium i pris og dyrt. Han leder markedet og tilbyder mere end 30 modeller af elektriske barbermaskiner.
 2. Philips er en hollandsk producent, der primært producerer elitekonsumvarer. I sit sortiment er der modeller af både roterende og gitter.
 3. Panasonic er et stort japansk selskab, der har produceret husholdningsapparater siden 1918. Det er kendt for sin højkvalitets produkt samling og bredt prisklasse.

Intet firma på listen kan kaldes et budget; billige modeller skal søges fra Clatronic, Saturn, Vitek.

Placering af de bedste elektriske barbermaskiner til mænd

Vi kunne lave en vurdering efter at have analyseret fordele og ulemper ved de mest populære enheder. Vurderingerne blev taget fra mænd, og følgende parametre blev taget i betragtning:

 • Anordningens funktion (roterende eller gitter);
 • Fuld belastningstid;
 • Antallet af hoveder til barbering;
 • Tilstedeværelsen af ​​en trimmer;
 • Metode til at skære hår;
 • Motorhastighed;
 • Den tid det tager at lade op
 • Hvor vandtæt er tilfældet;
 • Hvad er inkluderet i pakken;
 • Den nødvendige netspænding;
 • Strømkilde

Top mænds tørre elektriske barbermaskiner

Disse er de mest populære modeller på markedet, fordi der ikke er brug for skummidler til brug for dem. De irriterer ikke, er nemme at betjene og varer i lang tid. Denne mulighed er ideel til rejser. I dette tilfælde er de nødvendige produkter drevet af et genopladeligt batteri. Der er tre ubetingede ledere i denne kategori.

Braun 3050cc Series 3

Denne enhed vil lette arbejdet som et tykt skæg, og med sjældne. Takket være dens trimmerfunktion giver den dig mulighed for at forlade børster af den ønskede længde. Stabil drift er mulig gennem to specielle hoveder. Du behøver ikke at tale om irritation af huden, fordi dette er en gittermodel. På grund af ledig plads til batteriet er den velegnet til brug ikke kun hjemme fra elnettet, men også på vejen. Brugere angiver hurtig og enkel opladning af enheden på bare 5 minutter. Det vil være praktisk og tilstedeværelsen af ​​dets statusindikator.

Fordele:

 • Selvrensende stå;
 • Ingen hudirritation bemærket;
 • Det er meget nemt at bruge;
 • Nettet ændrer sig let;
 • Det virker næsten lydløst.

ulemper:

 • Ubehag ved brug er bemærket;
 • Fjerner ikke helt vegetationen
 • Forbrugsvarer er meget dyre;
 • Rengøringsvæske lugter ubehageligt.

Omkostningerne er 5920 rubler.

Når du udfører proceduren ved hjælp af Braun 3050cc Series 3, kan du nemt blive skadet på grund af den bevægelige barberingsenhed.

Braun 130 Serie 1

Dette er en anden stærk gittermodel, men sandheden er strømnettet nødvendigt for dets drift. Dens minus består kun i mangel af ekstra barberhoveder, men en børste til rengøringsnet er inkluderet i pakken. Udskiftning af dem (de tjener mere end seks måneder) vil ikke være et problem. Brug af enheden er ganske enkel, det forårsager ikke hudirritation. Den har en lille vægt og en bekvem form, den passer perfekt i hånden. Men anmeldelser siger, at trimmeren her ikke er særlig tæller.

Fordele:

 • billig;
 • "Flyver" på arbejde
 • Nem betjening.

ulemper:

 • Manglende dækning;
 • Ikke overalt fanger hår.

Omkostningerne er 1583 rubler.

Braun 130 Series 1 er det perfekte valg til mænd med et ikke-stift skæg.

Philips PT 860

Denne enhed leder i antallet af barberhoveder, som er tre. På trods af den roterende type system fremkalder det ikke irritation af huden. Praktisk er muligheden for dens drift fra batteriet og fra elnettet. Hvis der kommer en væske på overfladen, forbliver apparatet uheldig - dets krop er uigennemtrængeligt for vand. Pas på, at håndtaget bliver glat, fordi der er en gummiindsats. Et stort plus på denne model er tilstedeværelsen af ​​et låsedæksel.

Fordele:

 • Håndtaget glider ikke;
 • Oplader hurtigt;
 • Dual power, og fra batteriet og fra netværket;
 • Beskyttet af et låsbart dæksel;
 • Huden forbliver ren efter barberingen.

ulemper:

 • Batteriet sætter sig hurtigt ned;
 • Midler til vask af enheden er dyre;
 • Netledningen er kort.

Omkostningerne er 4439 rubler.

Philips PT 860 er først og fremmest placeret i kategorien Best Dry Shavers Men's Electric Shaver.

Top mænds barbermaskiner til både tør og våd barbering

Disse universelle enheder kan bruges hjemme og på vejen. De arbejder med eller uden skum. Skærehoveder glider glat over ansigtet og gentager konturerne. Lav friktionskoefficient eliminerer næsten hudirritation og nedskæringer.

Braun 720s-4 Series 7

Dette er et af de få modeller med et display og evnen til at udskifte knive. Det er rigtigt, at behovet for dette ifølge vurderinger ikke sker mere end 1 gang om året. Arbejder både fra batteriet og fra netværket, kan enheden bruges udendørs. Dette bidrager også til, at fuld opladning varer i 50 minutter ved fuld belastning. Hvis du skal genopfylde det, tager det ikke mere end 5 minutter, og du vil vide om det på forhånd på grund af tilstedeværelsen af ​​den tilsvarende indikator.

Fordele:

 • Ingen grund til at købe specielle rengøringsprodukter;
 • Let at rengøre;
 • Ikke glat;
 • Modstandsdygtigt over for vand;
 • Længe sidder ikke uden genopladning.

ulemper:

 • Omkostningerne er ikke glade;
 • Meget støjende;
 • Samlingen er ikke særlig høj kvalitet;
 • Dårlig fjerner gamle børstehår.

Omkostningerne er 16 500 rubler.

Philips AT 890

Rotormodellen Philips AT 890 drives kun af batteri, og dette er den svage side. Men enheden er nem at bruge på grund af håndtaget, dækket med gummi, den form, der er bøjet til toppen, bidrager også til dette. Trimmeren vil gøre en smuk "haircut", men der er ingen skærm. For en ensartet fjernelse af børstehårene er der tre flydende hoveder, der gør huden perfekt glat. I tilfælde af vandtæt materiale tillades ikke produktet at brænde i kontakt med væske.

Fordele:

 • Ikke meget støj på arbejdspladsen;
 • Formen er praktisk;
 • Interessant design;
 • Kroppen er lavet af slagfast materiale.

ulemper:

 • Nogle gange opstår irritation;
 • Batteriet er hurtigt afladet.

Omkostningerne er 16 500 rubler.

Panasonic ES-RF31

På trods af batterilevetiden renser barbermaskinen ansigtet meget hurtigt. Hun fjerner både frisk og gammelt hår. Tilstedeværelsen af ​​4 barberhoveder gør det muligt at gøre huden jævn. Fuld opladning er nok for en uges arbejde. En god bonus er tilstedeværelsen i det komplette sæt af et dæksel og automatisk blokering i højden og ergonomien. I offline-tilstand kører enheden i 65 minutter. En time er nok til at opkræve det.

Fordele:

 • Giver ikke stærke lyde;
 • ergonomi;
 • Bladene er skarpe, men huden gør ikke ondt;
 • Høj opladningshastighed.

ulemper:

 • Store dimensioner;
 • Svag trimmer.

Omkostningerne er 16 500 rubler.

Hvilken slags elektrisk barbermaskin til mænd er bedre at købe

Fokus på følgende indikatorer:

 • Type system. Der er i alt to af dem - nettet og rotoren. Arbejdet fra den første er baseret på de oscillerende bevægelser af knivene, der er placeret under nettet. At den passer bedst til følsom hud. Modellerne af den anden type bruger et rotationssystem og knive gemt bag en barberoverflade. De barberer meget renere og nyere.
 • Strøm. Den mest bekvemme enhed, der fungerer samtidigt fra netværket og fra batteriet.
 • Vejen til barbering. Når der er lidt tid eller på vej - hjælper en enhed til tør barbering. Men for mænd med følsom hud er det bedre at være opmærksom på universelle enheder til tør og våd barbering.
 • Tilstedeværelsen af ​​en trimmer. Det er kun nødvendigt for dem, der kører deres stubbe, og ikke fjerner det i uger. Denne mulighed er også velegnet til dem, der ikke ønsker at barbere håret til ende.
 • Management. Den bedste løsning er en model med display og mekanisk kontrol. Det viser information om bladernes omdrejningshastighed, behovet for at rengøre eller udskifte dem, ladetilstanden osv.

Tips til valg af en enhed og en video gennemgang af de bedste barbermaskiner i 2017:

Ratingen indeholder virkelig de mest pålidelige enheder, der er mest populære blandt købere. Og her er det svært at rådgive en af ​​de bedste elektriske barbermaskiner til mænd, men med alle indikatorer har ledelsen stadig Braun 720s-4 Series 7.

Top 15 bedste elektriske barbermaskiner til mænd

For nylig er valget af en elektrisk barbermaskin blevet et reelt problem. Hver måned vises nye og nye modeller på markedet. Derfor er det meget vigtigt at lære at skelne de reelle fordele fra iværksætternes marketinggimmicks. Sådan finder du ud af, hvad der er godt og hvad er det ikke? Hvilken model er bedre at købe? For at gøre livet lidt lettere for vores læsere, har vi samlet dig en vurdering af de bedste elektriske barbermaskiner til mænd i 2017-2018. Når du har studeret vores anbefalinger omhyggeligt, vil du være i stand til at forstå, hvilke bedste gitter eller roterende barbermaskiner, du virkelig kan lide.

Kriterier for udvælgelse

For at vælge den bedste enhed til barbering, skal du forstå, hvad det er værd at være opmærksom på i butikken. Der er flere udvalgskriterier:

 • brugervenlighed;
 • ergonomi;
 • barbering kvalitet;
 • enhedens pålidelighed;
 • Tilstedeværelsen af ​​irritation efter brug
 • Muligheden og typerne af rengøringsknive;
 • type mad;
 • genopladningshastighed (for batterityper);
 • tilgængeligheden af ​​yderligere funktioner
 • prisen.

Vær desuden opmærksom på antallet af knive og det materiale, de er fremstillet af. Det er bedst at give præference til keramik. Dette minimerer sandsynlig irritation. Sådanne modeller kan bruges til følsom hud, og barbermaskinen giver ikke ubehag.

Barberingstype

Ved drift kan alle de forskellige elektriske barbermaskiner opdeles i to store kategorier:

 • kun til normal tørskæring
 • "Våd" applikation, med mulighed for påføring af skum eller gel.

Sidstnævnte mulighed har begge sine fordele og ulemper. På den ene side hjælper brugen af ​​forskellige midler til at blødgøre borstene, forbedrer glidningen, og processen er meget lettere. På den anden side er der yderligere forudsætninger for reproduktion af et stort antal bakterier på apparatets knive. Efter en tid bliver den "våde" elektriske barberkniv bare en yngleplads til mikrober. Den eneste vej ud er at desinficere enheden efter hver brug.

Typer af enheder

Alle elektriske barbermaskiner til mænd er opdelt i to store grupper: roterende og mesh. Hver af dem har både fordele og ulemper. Hvilken er bedre at bruge til at få det bedste resultat? Du bestemmer dig.

Grid

Barbersystemet består af flere knive, der vibrerer fra side til side. På toppen af ​​enheden er dækket af et tyndt metalnet, som har mange huller. Det er gennem dem, at hårene på børsterne flytter til knivene. Et sådant system gør et fremragende arbejde selv med børster tre dage gamle. Brugerfejl fortæller os, at disse modeller er gode til mænd med følsom hud. De giver næsten ikke irritation. Derfor, hvis du leder efter den første barbermaskine til en teenager, så er "mesh" den bedste mulighed.

roterende

Den bevægelige system af disse modeller består af flere hoveder, eksternt ligner diske med slots. Løft er knive roterende i en bestemt retning. Sådanne modeller har en særskilt fordel - en meget glat barbering. Dette opnås på grund af maksimal pasform og tæt afskæring af de korteste hår. Blandt denne type enheder er der mange modeller til hårdt hår.

Rotary barbermaskiner har selvfølgelig negative punkter. De er ikke altid velegnede til følsom og følsom hud (men der er undtagelser). Faktum er, at nogle ikke meget højkvalitetsenheder kan trække hår ud, hvis de bruges ukorrekt og forårsager ret ubehagelige fornemmelser.

TOP 3 elektriske våde barbermaskiner

Nå vender vi endelig til detaljerne. For elskere af "våd" barbering - tre barbermaskiner. Bedømmelsen af ​​de bedste modeller hjalp os med at kompilere anmeldelser af eksperter og forbrugere.

Braun 9240s Serie 9

En af superklasse barbermaskiner. Brugere kalder det den mest avancerede barbermaskine på hylderne. Dens vigtigste forskel er den specielle teknologi "Syncro Sonic", som giver dig mulighed for at scanne ansigtets konturer og tykkelsen af ​​de eksisterende børster. Justeringen af ​​motoreffekt sker automatisk afhængigt af de opnåede data.

 • trimmeren har en titaniumcoating, som forhindrer tidlig korrosion;
 • DirectCut-systemet anvendes, hvilket gør det muligt at afskære setæerne, der vokser i forskellige retninger;
 • Den bedste beskyttende teknologi til at blødgøre huden;
 • Det specielle design af trimmeren giver dig mulighed for at skære hårene ved siden af ​​huden;
 • Der er 2 gitter til en glattere barbering.

Modellen har en helt vandtæt sag, så den kan bruges til både tør og "våd" proces samt rengøres med almindeligt vand.

Den eneste ulempe ved Braun Series - 9 9240s kan betragtes som ikke for attraktiv pris, fra $ 350.

Panasonic ES-RT37

Denne model har derimod en meget flot pris, omkring $ 70. Men super teknologier her bruges meget mindre. Dette er imidlertid en meget god kvalitet model fra en velrenommeret producent. Blandt fordelene er følgende:

 • Tilstedeværelsen af ​​et flydende hoved, der giver den mest tætte pasform;
 • muligheden for våd hudbehandling;
 • batteridrift, en ladning er nok til 8-10 processer;
 • pålidelig bygge.

Mænd bemærker, at brugen af ​​denne enhed er næsten sammenlignelig med brugen af ​​konventionelle barbermaskiner med et stort antal blade. Den eneste ulempe kan betragtes som ikke særlig bekvem mekanisme til at tænde enheden og det faktum, at nogle mænd havde en lille irritation, når de var i kontakt med den tynde hud i nakken. Men det er, som de siger, et spørgsmål om vane.

Panasonic ES-LV9N

Denne model har så mange som 5 barberhoveder og giver både tør og våd barbering. ES-LV9N-S820 vil sikkert blive værdsat af elskere af forskellige newfangled gadgets. Men for dem, der ikke kan lide at betale for forskellige "chips", kan en sådan enhed ikke lide det. Desuden overlader prisen for det meget, fra $ 370. Hvad er fordelene ved denne model?

 • Fem hoveder giver det højeste kvalitetsresultat;
 • kraftigt lithium-ion batteri sikrer uafbrudt drift i 45 minutter;
 • opladningstid - 45 minutter;
 • model udstyret med en glidende del med en trimmer til barbering;
 • Komplet med enheden kommer en særlig dockingstation, hvor ultralydsrengøring af enheden finder sted;
 • Enheden er udstyret med et display, som afspejler alle oplysninger om processen.

Blandt ulemperne kan man i tillæg til omkostningerne bemærke, at efter en tid skal du købe en særlig væske til rensningssystemet.

TOP 3 elektriske roterende barbermaskiner til våde barbering

Hvis du foretrækker en roterende barbermaskin med en våd barbering, skal du læse dette afsnit omhyggeligt. Tre ganske interessante modeller af 2017-2018 er samlet her, men du kan tilføje nogle flere til dem.

Philips S9151

Ikke underligt, at modellen af ​​dette firma åbner vores rating. Philips og Brown er trods alt de anerkendte verdensledere inden for produktion af sådant udstyr.

S9521 / 31-modellen har også nogle temmelig interessante funktioner:

 • klare både tør og våd barbering;
 • udstyret med et system af rotorer af tre hoveder;
 • kører på batteri: 45-50 minutter og 60 til opladning;
 • der er en station til genopladning og rengøring af systemet;
 • Systemet med patenterede knive klæder perfekt med hår af næsten enhver længde;
 • barbermaskinen er udstyret med en berøringsskærm, hvor hele processen er tilgængelig;
 • leveres med et skæg styler;
 • barberhoved roterer i 8 retninger, hvilket ikke giver nogen chance selv for de mest urolige hår.

Selvfølgelig kan al denne storhed ikke være billig. Derfor kan omkostningerne i området $ 400 kun betegnes som en ulempe.

Philips S7720 Shaver 7000

Det antages, at der til behandling af følsom hud er bedst at foretrække en elektrisk barbermaskine med en dyse i form af et gitter. Denne model ødelægger fuldstændig denne stereotype. Philips S7720 er den bedste mandlige model til dem, der har svært ved at barbere.

 • optimal glidning, der leveres af mærkevarer;
 • barberhoved roterer i 5 forskellige retninger;
 • bladsystemet er i stand til at genkende typen af ​​hår, løfte dem og skære dem tæt på huden;
 • vandtæt taske;
 • der er et SmartClean system, der leverer højkvalitets smøre- og rengøringssystem;
 • ergonomisk og stilfuldt design.

Blandt manglerne kan nævnes prisen (ca. $ 265), samt behovet for at købe udskiftningspatroner.

Philips S7370

Denne model er en af ​​de mest moderne til dato. Takket være tætheden af ​​sagen og tilstedeværelsen af ​​Philips S7370 / 12 våde barbersystem, kan du bruge det lige i bruser. De specielle mikrogranuler, der udgør ringene, minimerer udseendet af irritationer. Enheden fungerer kun fra et batteri, der kan give en tæt barbering i 50 minutter. Genoplad vente for længe, ​​kun 1 time.

Modellen har en speciel skærm. Det viser oplysninger om batteriets ladestatus og behovet for at skifte blader. Inkluderet er en trimmer fastgørelse til trimning af skæg eller sideburns og en praktisk taske. Omkostningerne ved enheden er omkring $ 190.

TOP 3 roterende barberskrabere

Hvis du foretrækker at barbere "tør" og ikke ønsker at bruge ekstra penge på skum og geler, er følgende modeller til dig. Vi har valgt de bedste roterende barbermaskiner med de fleste kundeanmeldelser.

Philips RQ1175

Den gennemsnitlige pris for denne model er omkring 145-150 amerikanske dollars. Enheden er udstyret med en bevægelig barberingsenhed, som har en meget gavnlig indvirkning på kvaliteten af ​​processen. Bladets porcelænsbelægning minimerer muligheden for allergiske udslæt. Indeholder spearheads for skæg, trimmer. Blandt de positive aspekter udsender brugerne et kraftigt batteri, der kan opretholde uafbrudt drift af enheden i lang tid. Glæder også tilstedeværelsen af ​​yderligere vedhæftede filer, stilfuldt design. I manglerne diskuterer mange mænd, at barberingsprocessen er for lang, og kvaliteten af ​​materialer, der anvendes til fremstilling af enheden, ikke er for høj.

Philips S5110

En anden interessant model fra en populær producent. En af sine allerførste fordele er en mere eller mindre overkommelig pris, omkring $ 90. Blandt andet kan du ringe til disse:

MultiPrecision-systemet giver dig mulighed for at løfte hår af forskellig længde og giver den bedste pasform;

 • barberhoved (3 stk.) har så mange som fem uafhængige bevægelsesretninger, hvilket sikrer en næsten perfekt barbering;
 • sættet indeholder en aftagelig trimmer til at simulere skæg og overskæg frisurer;
 • moderne display system giver brugeren besked om graden af ​​forurening af barberhovedene samt batteriniveauet;
 • En times opladning af batteriet giver op til 40 minutter uafbrudt drift, og til engangsbrug er det nok at oprette forbindelse til netværket i kun 5-10 minutter;
 • barberhovedhoveder kan vaskes med vand.

Blandt ulemperne ved denne model er manglende evne til at udføre en "våd" barbering, hvis det ønskes, såvel som fraværet af en ladestation i kittet.

Vitek Vt-1377

Denne model er endnu mere tilfreds med prisen. Omkostningerne ved denne enhed til barbering er kun ca. 20 konventionelle enheder. Ikke desto mindre påvirker det ikke dets egenskaber for meget.

Der er tre "flydende" razorhoveder, der næsten helt gentager facialkonturen. Derudover indeholder kittet en trimmer, så det medfører ikke skæg i orden heller ikke problemer.

Lidt pumpede opladningsegenskaberne op. Hele processen tager cirka 2 timer, og den autonome drift af enheden varer 30-40 minutter. Ikke desto mindre er der en hurtig opladningsfunktion. Enheden kan rengøres under rindende vand. Dette er en af ​​de populære lavprismodeller i 2018.

TOP 3 net barbermaskiner til tør barbering

Hvis du leder efter din første barbermaskin, eller hvis du er ejer af følsom hud, skal du være opmærksom på de bedste elektriske barbermaskiner, som vi har valgt til dig.

Braun 760cc-4 Serie 7

En interessant og ret funktionel enhed til elskere af vibrerende barbermaskiner. Der er et "flydende" hoved, der er i stand til ganske rent at barbere selv de mest utilgængelige steder.

 • arbejde fra akkumulatoren, og fra et netværk er muligt;
 • forårsager ingen irritation
 • reservedele (forbrugsstoffer) er altid kommercielt tilgængelige.
 • ret høj pris, fra $ 265.

Panasonic ES-LT8N

En interessant og temmelig teknologisk model fra den japanske producent. Omkostningerne ved denne enhed er omkring 230 dollars, hvilket generelt set er meget.

 • Det supermobile 3D-system med tre lysblade har en perfekt "følelse" af alle uregelmæssigheder i ansigtet;
 • barberingshovedet sensor analyserer kvalitet og stivhed af børstehårene og justerer automatisk procesens strøm og hastighed;
 • der er en rengøringsstation, der gør det muligt at opretholde bladernes kvalitet i lang tid;
 • stilfuldt, elegant;
 • Den har en robust metallegeme og meget skarpe knive.

Blandt manglerne kan det kun bemærkes, at trimmeren på enheden har meget skarpe knive og kræver meget omhyggelig behandling.

Braun 5030s Serie 5

Omkostningerne ved denne barberingsenhed er meget mere behagelige - omkring $ 160. Her er der 3 uafhængige hoveder, der sikrer perfekt glathed i processen. En informationsdisplay vil gøre dig opmærksom på behovet for at genoplade eller rense barbermaskinen.

Kun 60 minutters opladning er nok til op til 45 minutters kontinuerligt arbejde. Og hvis der ikke er tid til at oplade, kan du bare tænde enheden i netværket og fortsætte med at arbejde.

Modellen er udstyret med en indtrækbar trimmer til pleje af sideburns eller skæg. Blandt de negative aspekter kan man kun bemærke en smule støjende drift af enheden, men det forstyrrer slet ikke.

TOP 3 budget elektriske barbermaskiner

Næsten alle modeller, som vi betragter, er af temmelig høje omkostninger. Og hvad med dem, der ikke har tilstrækkelig økonomisk kapacitet til at købe en dyr barbermaskine. Vi anbefaler at være opmærksom på de mere overkommelige modeller, der præsenteres nedenfor.

Panasonic Es-6003

På trods af den lave pris (op til $ 50) har denne model alle de nødvendige funktioner. Razor kan bruges til både tør og "våd" barbering, der er en vandtæt sag. Tre barberhoveder med rustfri stålknive giver mulighed for meget højkvalitets barbering. Enheden er i stand til at holde en afgift i temmelig lang tid, men det opkræver også en hel del, så længe som 8 timer. Inkluderet er tilbehør til rengøring af instrumentet samt en taske.

Blandt manglerne kan man mærke en ret håndgribelig vibration, som i starten kan skabe en lille ulejlighed. Det negative punkt er også, at det er umuligt at bruge enheden fra netværket, når stikket er sluttet til stikket, er det simpelthen blokeret.

Philips Hq 6927

En anden budgetmodel af forholdsvis god kvalitet, for helt sane penge, fra 45 dollar. Enheden er ret kompakt, den kan kun bruges tørt barbering. Batteriet kan opretholde uafbrudt drift i 30 minutter, hvorefter barbermaskinen kan tilsluttes lysnettet og fortsætte processen. Philips Hq 6927 har et bevægeligt hoved, der sikrer maksimal pasform af rotorringene.

Blandt manglerne kan man bemærke manglen på en opladningsindikator, som dog ikke forstyrrer tilstedeværelsen af ​​et stikkontakt i adgangszonen. Pakken indeholder en rengøringsbørste og et beskyttelsesdæksel på grund af den lave vægt, det er meget bekvemt at tage enheden med dig på en tur.

Remington tf70

Nå og udfylder vores liste over en af ​​de mest billige modeller af den kinesiske producent. Omkostningerne på omkring $ 15-20 er ret overkommelige for de fleste mænd. Remington Tf70 net barbermaskine har kun 2 hoveder og er kun beregnet til tør barbering. Drives af batterier, så du kan tage den med dig selv på en camping tur.

Der er selvfølgelig mange ulemper. For eksempel bør barbermaskinen ikke vaskes med vand, og modellen har ikke et automatisk rengøringssystem. Men hun barberer overraskende perfekt, så små negative øjeblikke kan udholdes.

På denne måde er vores placering af de bedste elektriske barbermaskiner til mænd i 2017-2018 afsluttet. Men du kan nemt fortsætte det selv og tilføjer andre modeller til sammenligningen.

Top 20 elektriske barbermaskiner til mænd

2018 rating

Braun 9290cc Serie 9

En god og kraftig barbermaskine, beskadiger ikke huden, våde og tørre barberingsmåder, selvrensende, når den er installeret i ladestationen, en trimmer til templerne.
Ligesom en barbermaskine kan bruges i tør og våd barberingstilstand. Hud uden irritation. Jeg er glad for, at den trænger ind på sådanne vanskelige steder som halsen. Der er et dæksel til transport.
Prisen er bestemt ikke lille, men det værd. Jeg anbefaler absolut!

 • Komfortabel barbering
 • Komfortabelt at holde
 • Ingen irritation
 • Automatisk rengøring
 • trimmer
 • Case inkluderet
 • elektrisk barbermaskin
 • net barbersystem
 • tør / våd barbering
 • batteridrevne
 • batterilevetid op til 50 min
 • 5 barberhoveder
 • flydende hoveder
 • bevægelig barberingsenhed
 • vandtæt taske
 • indbygget trimmer
 • display, baggrundsbelyst
 • rengørings- og opladningsenhed

Braun 9240s Serie 9

Jeg går ofte på forretningsrejser, så jeg besluttede at købe en elektrisk barbermaskine, så jeg ikke tager cremer og balm med mig og sparer tid på barbering.
Jeg bruger denne barbermaskine i mere end seks måneder. I løbet af denne tid var der ingen problemer. Barberer rent og uden irritation. Alt tager omkring 5 minutter.
Leveres med et bekvemt og kompakt tilfælde, så barbermaskinen ikke optager meget plads.

 • Blød og højkvalitets barbering
 • Praktisk i hånden
 • Nem at rengøre
 • Vandtæt
 • Lang holder opladning
 • God sag
 • Der er fingeraftryk på glansen
 • elektrisk barbermaskin
 • net barbersystem
 • tør / våd barbering
 • batteridrevne
 • batterilevetid op til 50 min
 • 2 barberhoveder
 • flydende hoveder
 • bevægelig barberingsenhed
 • vandtæt taske
 • indbygget trimmer
 • display, baggrundsbelyst

Braun 7865cc Series 7

God kære ting. Barbermaskinen er meget nem at bruge, barbering er meget høj kvalitet, både med skum og uden, forårsager ikke irritation. Når du bruger rengøringssystemet en gang om måneden, skal du købe en særlig væske (

1.000 rubler), men det er det værd - barberet, sat i rensesystemet og barbermaskinen er ren igen. Med hensyn til barbering barberer barbermaskinen perfekt, fjerner stubbebrønden på vanskelige steder.

 • funktionalitet
 • Nem rengøring
 • Glat og behagelig barbering
 • Smart barberingsfunktion
 • trimmer
 • Højkvalitets montering
 • elektrisk barbermaskin
 • net barbersystem
 • tør / våd barbering
 • batteridrevne
 • 2 barberhoveder
 • flydende hoveder
 • vandtæt taske
 • indbygget trimmer
 • displayet
 • rengørings- og opladningsenhed

Braun 7899cc Series 7

Du skal tage en barbermaskine! Tillad dig selv en lignende enhed mindst én gang i dit liv!
Det er funktionelt, komfortabelt, med et ergonomisk håndtag og et barberhoved. Barberer hurtigt, smidigt og smertefrit. Det selvrensende system er meget nysgerrig.
For mig, som en person, der konstant bruger elektriske barbermaskiner, viste det sig, at det faktum, at det kan bruges til våd barbering, er overraskende. Tør er stadig tættere på mig.
Byggekvaliteten er i højden, med et rejsetaske inkluderet.

 • Funktionalitet og bekvemmelighed
 • Mange driftsformer
 • Komfortabel barbering
 • Rengøringssystem
 • trimmer
 • Rejse sag inkluderet
 • elektrisk barbermaskin
 • net barbersystem
 • tør / våd barbering
 • batteridrevne
 • 2 barberhoveder
 • flydende hoveder
 • vandtæt taske
 • indbygget trimmer
 • displayet
 • rengørings- og opladningsenhed

Braun 310s Series 3 WetDry

Praktisk og kompakt. Takket være gummioverfladen glider aldrig hånden ud. Jeg er meget glad for, at du kan udføre en ordentlig barbering lige i brusebadet, med cremer, geler. Det flydende hoved gentager alle konturer i mit ansigt. Glideren er hurtig, smertefri. Der er en indikator, der i tilfælde af udladning begynder at blinke. Det virker stille.

 • kompakt
 • komfortabel
 • Stilfuld
 • Hurtig opladning
 • Våd barbering
 • Lange kørsler på en enkelt opladning
 • elektrisk barbermaskin
 • net barbersystem
 • tør / våd barbering
 • batteridrevne
 • 2 barberhoveder
 • flydende hoveder
 • bevægelig barberingsenhed
 • vandtæt taske

Braun 799cc-7 Series 7

Før det havde jeg i lang tid været barbering med maskiner fra forskellige virksomheder. Jeg kan sige, at barbermanden var overrasket over renheden og hastigheden af ​​barberingen. Det skærer ikke huden og efterlader ikke rødme. Der var endda en af ​​de bedste Panasonic, men han fik jævnligt håret og måtte køre flere gange på ét sted, og gitterene er ikke overalt, ikke kort. Med Braun er alt anderledes, barbering rent uden at forårsage irritation, jeg anbefaler

 • Barberer rent og hurtigt
 • Indbygget trimmer
 • Roligt arbejde
 • Docking station
 • Våd barbering
 • Hurtig opladning
 • Dyre udskiftelige rensekassetter
 • elektrisk barbermaskin
 • net barbersystem
 • tør / våd barbering
 • fungerer på elnettet og batteriet
 • batterilevetid op til 50 min
 • 3 barberhoveder
 • bevægelig barberingsenhed
 • hurtig opladning til en barberingssession
 • vandtæt taske
 • indbygget trimmer
 • display, baggrundsbelyst
 • rengørings- og opladningsenhed

Braun 3050cc Series 3 ProSkin

Store chaps! Dette er min første elektriske barbermaskin, som i form af barberingskvalitet ikke er ringere end maskinen. Jeg plejede at bruge roterende Phillips, de syntes på en eller anden måde at inspirere mere tillid til mig, og det syntes mig, at rotoren skulle gøre det bedre. Phillips kom imidlertid ikke tæt på barbermaskinens kvalitet, og jeg måtte bringe sagen til enden af ​​maskinen. Derfor besluttede jeg at prøve Brown, når jeg valgte en ny barbermaskine, og var helt tilfreds med resultatet!

 • Vandtæt
 • Nem rengøring
 • Ingen irritation
 • Holder en lang opladning
 • Praktisk i hånden
 • elektrisk barbermaskin
 • net barbersystem
 • tør barbering
 • fungerer på elnettet og batteriet
 • batterilevetid op til 50 min
 • 2 barberhoveder
 • flydende hoveder
 • bevægelig barberingsenhed
 • hurtig opladning til en barberingssession
 • indbygget trimmer
 • rengørings- og opladningsenhed

Philips S1100 Series 1000

Barber de sidste 4 år at890 model. Sammenlign med hende. Om det samme. Den eneste forskel er i vægt. + Barbering kun tør. Nå, det faktum, at der ikke er noget batteri. Tog hende til huset. Jeg barberer tørt. Fra netværket kører altid med fuld kapacitet. Med et batteri ville det ikke være sket. Ren barbering er nøjagtig den samme som med at890. Over overlæben gravede lige mere tid.
Jeg kan rådgive både den første barbermaskine og erfarne krigere. Jeg beklager næsten ikke, at jeg købte det.

 • Ren og blød barbering
 • Roligt arbejde
 • Lav vægt
 • Vekselstrøm
 • Tråd af tilstrækkelig længde
 • elektrisk barbermaskin
 • roterende barbersystem
 • tør barbering
 • kører fra netværket
 • 3 barberhoveder
 • flydende hoveder
 • bevægelig barberingsenhed

Philips S5420 AquaTouch

Jeg barberer uden skum eller med skum. Resultatet er fremragende. Maskinen havde næsten at rive huden, og med denne barbermaskine kører du den på dit ansigt, og det er det. Efter vask af barberhovedet og gik på forretning. Jeg anbefaler!

 • Trimmer inkluderet
 • Ikke bange for vand
 • Roligt arbejde
 • Let at rengøre
 • let
 • Praktisk i hånden
 • Du kan ikke barbere på opladning
 • elektrisk barbermaskin
 • roterende barbersystem
 • tør / våd barbering
 • batteridrevne
 • batterilevetid op til 45 min
 • 3 barberhoveder
 • flydende hoveder
 • bevægelig barberingsenhed
 • hurtig opladning til en barberingssession
 • vandtæt taske
 • indbygget trimmer

Braun 3020s Series 3 ProSkin

Jeg har brugt barbermaskinen i omkring et år og har aldrig svigtet mig under brugen. Barbering tager højst 5 minutter, barberer perfekt og første gang, på trods af at jeg har ret tykke og stive børster. Frisøren tørrer ikke håret, hun skærer forsigtigt dem "ved roden" og forårsager ikke det mindste ubehag og irritation. Det barberer stubben på nakken godt, selv i ubelejlige vanskelige steder. Med alt dette, selv en meget flot pris for det. Jeg anbefaler at købe-høj kvalitet barbermaskine med et godt bundt.

 • Let at rengøre
 • Mild barbering
 • Ingen irritation
 • Lang arbejdstid
 • Ikke bange for vand
 • Komfortabelt at holde
 • Der er ingen børster til rengøring af nettet
 • elektrisk barbermaskin
 • net barbersystem
 • tør barbering
 • fungerer på elnettet og batteriet
 • batterilevetid op til 50 min
 • 2 barberhoveder
 • flydende hoveder
 • bevægelig barberingsenhed
 • hurtig opladning til en barberingssession
 • indbygget trimmer
 • gummieret indsats på håndtaget

Philips PT727 Series 3000

God barbermaskine. Nem, behagelig, barberer godt. Ved barbering med en elektrisk barbermaskine er procesens hovedteknik glatte cirkulære bevægelser, mens du ikke presser hårdt og ikke forsøger at barbere alt på én gang. Jeg går igennem første gang i ét afsnit for at fjerne det øverste lag, så drej til et andet afsnit og vend tilbage til den forrige. Det er meget vigtigt at barbere hver dag. Ingen irritation. Batteriopladningen holder sig godt. Hvor længe har du ikke kontrolleret.

 • kraftfuld
 • Praktisk at rengøre
 • Holder en lang opladning
 • Hurtig opladning
 • Roligt arbejde
 • Kan vaskes med vand
 • Ingen irritation
 • Ingen trimmer og håndtaske
 • elektrisk barbermaskin
 • roterende barbersystem
 • tør barbering
 • fungerer på elnettet og batteriet
 • batterilevetid op til 45 min
 • 3 barberhoveder
 • bevægelig barberingsenhed
 • hurtig opladning til en barberingssession
 • gummieret indsats på håndtaget

Panasonic ES-GA21

Efter 10 års barbering med en Philips roterende barberkniv (ikke den nyeste model), samt lejlighedsvis barbering med værktøjsmaskiner, er denne barbermaskine bare et eventyr ved sammenligning. Barbering er en fornøjelse, en meget glat barbering, og vigtigst i ansigtet er der ingen irritation. Det er meget bekvemt at barbere i brusebadet, såvel som med skum. Meget flot udseende.

 • Barberer rent, uden irritation.
 • Kan vaskes under vand
 • Våd barbering
 • Højkvalitets montering
 • Længe nok opladning
 • Beskyttelse mod utilsigtet aktivering
 • Fungerer ikke under opladning
 • elektrisk barbermaskin
 • net barbersystem
 • tør / våd barbering
 • batteridrevne
 • batterilevetid op til 45 min
 • 3 barberhoveder
 • flydende hoveder
 • bevægelig barberingsenhed
 • hurtig opladning til en barberingssession
 • vandtæt taske
 • indbygget trimmer
 • gummieret indsats på håndtaget

Philips AT890 AquaTouch

Jeg købte min mand en gave. Kvaliteten af ​​barberingen er god, der er slet ingen irritation på ansigtet. Der var separate skader på nakken ved brugen, men jo længere og oftest bruges det, desto bedre. Lang holder opladning. Mand glad med en barbermaskine))

 • Barberingshastighed
 • Irriterer ikke huden
 • Hurtig opladning
 • Ikke bange for vand
 • Komfortabelt håndtag
 • elektrisk barbermaskin
 • roterende barbersystem
 • tør / våd barbering
 • batteridrevne
 • batterilevetid op til 50 min
 • 3 barberhoveder
 • flydende hoveder
 • hurtig opladning til en barberingssession
 • vandtæt taske
 • indbygget trimmer
 • gummieret indsats på håndtaget

Panasonic ES-RF41

Jeg købte denne barbermaskine i 2011 før nytår. I alle disse år tjener barbermanden trofast. Jeg barberer på tør hud. Jeg overholder decharge charge cycles. Dette er min første elektriske barbermaskin, der har været hos mig i så mange år.
Meget tilfreds

 • Fuld beskyttelse mod vand
 • Højkvalitets montering
 • Holder en lang opladning
 • Komfortabelt håndtag
 • Ingen irritation
 • Du kan ikke barbere med den tilsluttede ledning
 • elektrisk barbermaskin
 • net barbersystem
 • tør / våd barbering
 • batteridrevne
 • batterilevetid op til 65 min
 • 4 barberhoveder
 • bevægelig barberingsenhed
 • vandtæt taske
 • indbygget trimmer
 • gummieret indsats på håndtaget

Panasonic ES-6003

Den magiske barbermaskine, der arbejder 7 år, udskiftede kun akkumulatorer. Oplader lavet af almindelig USB, fra telefonen. Batterier sætter sig godt, en ladning er nok i en måned. I 7 år, ikke noget brød, faldt ikke ned, gitterene tørrede ikke. Med skum barberer perfekt. Der er næsten ingen tør irritation.

 • Våd barbering
 • trimmer
 • autonomi
 • Bare rent
 • Praktisk i hånden
 • Brug ikke under opladning
 • elektrisk barbermaskin
 • net barbersystem
 • tør / våd barbering
 • batteridrevne
 • batterilevetid op til 21 min
 • 3 barberhoveder
 • vandtæt taske
 • indbygget trimmer
 • gummieret indsats på håndtaget

Panasonic ES-RF31

Købt 2a dage siden email. Dette er min første email. barbermaskinen, før du brugte den gule M3, besluttede at prøve e-mail. Jeg læste barbermaskinen mange kommentarer og så på videoen og besluttede alligevel og bar ikke meget på maskinens niveau, vasker godt, der er ingen irritationer. Guys tager ikke beklagelse barbering 6 +

 • Ikke støjende
 • Hurtig barbering
 • Ingen irritation
 • Ikke lunefuldt i omhu
 • elektrisk barbermaskin
 • net barbersystem
 • tør / våd barbering
 • batteridrevne
 • batterilevetid op til 65 min
 • 4 barberhoveder
 • bevægelig barberingsenhed
 • vandtæt taske
 • indbygget trimmer

Braun 3030s Series 3 ProSkin

Fremragende barbermaskine i sit prisklasse, fremstillet i Tyskland. Bladene er tosidede, der er en trimmer bag sagen, der strækker sig fra sagen. Special kam til at justere hårene på skæget under knivene, hvilket gør barberingsprocessen så effektiv som muligt. Fra bunden tager opladning cirka en time, så barbermaskinen arbejder præcis 45 minutter. Jeg har nok til en halv og en halv brug. En del af hovedet kan fastgøres for at fjerne whiskers under næsen. Sagen er vandtæt, du kan vaske og barbere på samme tid. Fast i hånden takket være gummiindsatsene. Der er en afgift indikation. Meget behagelig og effektiv barbermaskine.

 • Gummi greb
 • Indbygget trimmer
 • Strøm fra stikkontakten og fra batteriet
 • Glat barbering uden irritation
 • Komfortabelt at holde

Depilation bikini voksstrimler

Øjenbryn form korrektion (35 billeder) - alt om proceduren