Skønhedssalon behagelig dato

Netværket af skønhedssaloner En behagelig dato har 2 kontorer. Med deres adresser, telefonnumre, priser og liste over tjenester, du kan finde på siden af ​​netværk af saloner Behagelig dato.

Salon Pris Sammenligning Behagelig Dato
med priser på andre skønhedssaloner

Priserne på skønhedssaloner Pleasant date

Den sidste opdatering af data om priser blev foretaget den 17. februar 2015.

Tjenester udført af salonen

Bemærk: Denne liste er ikke komplet, for at få flere oplysninger, ring nummeret ovenfor.

Anmeldelser af skønhedssaloner Behagelig dato

Alle anmeldelser på hjemmesiden er kommentarer fra enkeltpersoner og er indsendt uden forudgående redigering af webstedets administration. Administration er ikke ansvarlig for indholdet af anmeldelser.

Velkommen til skønhedssalonen "Pleasant date"

Som regel er det første indtryk af en person dannet af hans udseende. Velplejede hår, hænder, sund hud, stilfuldt hår, kompetent makeup - alt dette er vigtigt for at skabe et vellykket billede.

Vi tilbyder et stort udvalg af tjenester:

 • hårklipp, farve, skabe frisurer af enhver kompleksitet;
 • øjenvipper og hårforlængelser;
 • haircut overskæg og skæg
 • terapeutisk kosmetologi;
 • hårfjerning;
 • hardware kosmetologi;
 • vertikalt turbo solarium;
 • negle service (manicure, pedicure, SPA-pleje);
 • injektion kosmetologi;
 • piercing, tatovering og meget mere.

De vigtigste fordele ved vores skønhedssalon:

 • Opmærksom service til alle besøgende. Individuel tilgang giver dig mulighed for at opnå fremragende resultater. Specialister arbejder individuelt med hver enkelt kunde under hensyntagen til deres individuelle egenskaber og ønsker.
 • Professionelt værktøjssæt. Vi bruger innovative plejeprodukter. Professionelt udstyr og kvalitetsværktøjer - nøglen til at opnå den ønskede effekt.
 • Praktisk placering af kabinen og hyggelig atmosfære. I hovedstaden er der to branded centre - på Preobrazhenskaya street og Schelkovskoe motorvej. Inde i de rummelige, moderne indrettede værelser er rart at være.
 • Evne til at spare dine penge. Kunderabatkort leveres, specialtilbud er gyldige, og kampagner holdes konstant.
 • Højt kvalificeret personale med rig erfaring. Alle skønhedssalermestere har den nødvendige uddannelse og relevante certifikater. De forbedrer jævnligt deres færdigheder og deltager i professionelle konkurrencer.

Hvorfor vælger kunderne skønhedssalonen "Pleasant date"?

For at opretholde en ledende stilling på markedet for skønhedstjenester er det meget vigtigt at opfylde kundernes krav. I over 25 år har vi bestræbt os på at opretholde et højt serviceniveau og er i konstant forbedring.

PLEASANT DATE SALON - Moskva og Moskva regionen

Efterlad en ny anmeldelse

 • frisører

Dette websted er et massemedium (medier) kaldet "GMSTAR.RU (DIEMSTAR.RU)".

Registreringsbevis El nummer FS77-42631. Udstedt af den føderale tjeneste for tilsyn med kommunikation, informationsteknologi og massekommunikation (Roskomnadzor)

International Academy of Sciences "Problemer med intellektuel udvikling"

Redaktionel adresse: 127051, Moskva, trans. Bolshoy Karetny, d. 20, s. 3
Editors telefoner: 8 (495) 783-76-11, 8 (800) 775-27-03 (gratis i Rusland)

Skønhedssalon "Behagelig dato"

Adresse, telefon, åbningstider og 3 anmeldelser af besøgende om Skønhedssalonen "Pleasant Date".

rating - 3.20 ud af 5

Moskva, Transfiguration, 5/7

Dagligt: ​​08:30 til 20:30

Skønhedssalon, Kosmetologi og Make-up Center "Pleasant Date" tilbyder et komplet udvalg af tjenester til kvinder, mænd og børn. Masters vil hjælpe dig med at finde individualitet, understrege fordelene og udtrykke dig selv. At skabe et harmonisk, unikt billede er vores arbejde!

Skønhedssalonen i Moskva "Pleasant date" på gunstige vilkår giver en bred vifte af tjenester til kvinder, mænd og børn. De bedste eksperter arbejder for os! Individuel tilgang til hver klient. Rabatter og kampagner!

Skønhedssalon i Moskva "Behagelig dato"

beskrivelse fra webstedet Skønhedssalon "Behagelig dato"

Skønhedssalon En behagelig dato i Moskva

Transfiguration Square 607 m
Electrozavodskaya 1,5 km
Semenovskaya 1,7 km

Hurtig login igennem

Om salon Behagelig dato

Skønhedssalon Et behageligt møde på Preobrazhenskaya Ploshchad 5/7 Street - partner ERITON.RU. Beliggende i Preobrazhenskoye-området i en afstand af 607 meter fra metrostationen Preobrazhenskaya-pladsen. Anmeldelser, priser og en liste over udførte tjenester kan findes nedenfor.

Salon Services

Hårpleje

Salon adresse Pleasant date

607 m Electrozavodskaya

1,5 km Semenovskaya

Distrikt Preobrazhensky District District HLW Forretningsform: fra 10:00 til 20:00 Tue: fra 10:00 til 20:00 ons: fra 10:00 til 20:00 kl: fra 10:00 til 20:00 fre: fra 10:00 til 20:00 lør: fra 10:00 til 20:00 søn: fra kl. 10.00 til 20.00 Kontaktpersoner

Information til partnere

Oversigt over tjenester ved distrikter og metro i Moskva

Alle priser, der er angivet på webstedet, leveres som baggrundsoplysninger og er ikke et offentligt udbud bestemt af bestemmelserne i artikel 437 i Den Russiske Føderations civile lov og kan ændres til enhver tid uden varsel.

Behagelig dato på Transfiguration skønhedssalonen

Klasser for voksne:

Anmeldelser Skriv en anmeldelse på stedet

Marina Garmash

1. maj 10, 2013 kl. 16:09 Anmeldt fra FourSquare

Katyushka Lipatova

0 28. juli 2013 kl. 09:54 Tilbagemelding fra FourSquare

scooter

Strand med pool i Moskva

Fitness træning og sjov

scooter

Få kendskab til din kropssammensætning

scooter

Medicinsk fitness

Vi kombinerede fitness, medicin, sport

Lignende steder i nabolaget

Annette 0 stemmer

Bukhvostova 1-st str., 12/11

Fitness og aerobic, dans.

Golden Apple 0 stemmer

Transfiguration Square, 6

Manuel terapi, massage.

Brando 0 stemmer

Transfiguration Square, 6, 2 etage

Pilates, klassisk yoga, dans, klassisk.

Skønhedssalon behagelig dato

Alt er meget, meget godt! Jeg er din faste kunde, og Anastasia gør denne procedure, der ikke er meget behagelig i enhver forstand, meget høj kvalitet og professionel! Og intet ubehag!

Daria

Jeg kunne godt lide alt meget, Alena, tak. Hvis du kunne sætte din salon 10

Alice

Stor mester! Jeg kunne virkelig godt lide hendes arbejde! Ikke smertefuldt, smukt, behageligt at tale med! Jeg vil komme til hende igen! Super. Mange tak, Nastya;)

Svetlana

Alena Kudinova er den bedste stylist)))

Tevik

Meget glad og hårklipp og hårfarve. Eugene arbejder omhyggeligt og omhyggeligt. Det var meget behageligt at være i kabinen. Tak. Vi ses snart.

marina

Elskede interiøret, stilfuldt, pænt, alle meget venlige og hyggelige mennesker. Jeg kunne godt lide stylisten Natalya Bulavina, jeg vidste ikke, hvad jeg ville have, men med hende tog jeg et glimrende frisør til langt hår. Jeg er også glad for mine kære. Mange tak, jeg har aldrig fortrydet at komme, jeg kommer mere end en gang.

Anastasia

Takket være Victoria for haircut. Vidunderlige mester. Med sin lette hånd besluttede man sig for en kortere version af hårklippet, som venstre på vingerne! Derudover er hun en meget behagelig følgesvend! Og alle pigerne er gode, kabinen er meget positiv, du føler dig hjertelig velkommen!

Natalia

I dag lavede en komplet ændring af billedet. Haircut "Casco" og en meget kompleks farvning Yevgenia Amelchenko. Arbejdet tog 5 timer, prisen er to gange lavere end for et sådant arbejde ville have taget i Moskva. Jeg kunne godt lide resultatet meget. Jeg anbefaler denne guide til alle. Super! Ved hvad han laver! Og studiet er meget flot. Alt er nyt, rent, meget smukt, interiøret i Provence stil. Vil helt sikkert komme tilbage igen. Mange tak.

Elina

Jeg kan godt lide arbejdet hos mester Oksana Eremkina. Jeg forsøger altid at komme til hende. Salon glad interiør med smag. Tilby altid te, kaffe. Det eneste der forstyrrer er, at der ikke er nogen børnelokale, selv den mindste. Jeg tror på salonen på dette niveau, det burde være. Dette vil bidrage til at blive endnu mere konkurrencedygtig og vil glæde kunder med børn. Min datter om 3 timer kan ikke finde et sted for sig selv ((((

Maria

Den bedste mester Natalia Makarova. Hun er som en sorceress, bringer hår til liv, selv når det ser ud til at intet vil hjælpe dem, og jeg vil bare klippe det af.

Caroline

Oksana Eremkina, en storslået, fremragende mester. Professionel forretning, sympatisk, velvillig. stor tak for hendes arbejde.

Natalia

Smukke mester, Yana. Altid en meget smuk manicure og pedicure. Altid pæne. Manicure og pedicure holdes i en måned, du går kun til at regne på grund af at neglene vokser, og belægningen er ny. Tak for det fremragende arbejde og vidunderlige humør.

Anastasia

Kvalitetsarbejde, perfekt matchet farve. Mester Natalia Bulavina.

Natalia

Konstant gør at gøre ap fra Anastasia. Jeg anbefaler det til alle. Få det perfekte humør og gå væk smukt! Super! Anastasia godt færdig.

Chashina Natalia

Kompetent og professionel tilgang til behandling af hår. Tilmeldt tredje gang til en specialist Natalia Makarova.

foretaget korrektionen med Anastasia Terekhina, meget tilfreds med resultatet! under proceduren falder du bare i søvn og vågner op med perfekte øjenbryn

Mandryka Irina

Service i højden. Oksana Eremkina er en stor mester. Jeg vil være din klient i fremtiden

Irene

Oksana Eremkina, som altid, på toppen. Alt er pænt, hurtigt og smukt. Med den tidligere manicure gik 3 uger, meget tilfreds. Oksana solid 5-ka)

Helena

Olga Gileva, tak! Vidunderlige mester og atmosfære generelt!

Irene

Arbejde Oksana Eremkina meget tilfreds. Gør alt hurtigt, omhyggeligt. Hun lytter altid til mine ønsker, men hun kan også anbefale noget interessant ved kombinationen af ​​farver og design. Ved at kommunikere en meget flot, taktfuld person. Jeg vil aldrig tale om neglernes tilstand, men kan bare give gode råd om, hvordan man skal fjerne shellak hjemme (jeg tager billeder hjemme selv). Jeg kommer til Oksana og næste år!

En dato i et spa for to

Kan ikke finde ud af, hvordan man har en romantisk dato? Eller måske bare træt i den daglige travlhed og leder efter en grund til at slappe af. Vær dig selv og din sjælevenner med en unik gave - SPA for to i Zelenograd, en dag der vil blive husket i lang tid.

Hvad er inkluderet i proceduren

SPA-programmer for to i Zelenograd hjælper med at kombinere forretninger med fornøjelse. Gennem denne session vil du være i stand til at:

 • genvinde deres styrke;
 • fjern muskel og nervøs spænding;
 • normalisere arbejdet med de naturlige mekanismer for selvregulering af kroppen.

Behandlinger for to er en fantastisk måde at hurtigt slippe væk fra hverdagens problemer og slippe af med stress. Programmet omfatter et besøg på et dampbad, en afslappende massage på ryg og ben, det er disse dele af kroppen, som har det vigtigste arbejde hver dag. I kombination med varm damp forbedrer massage blod og lymfecirkulation, lindrer muskelspasmer og stagnation, forbedrer søvn, fjerner toksiner fra kroppen. Spa dating programmer vil hjælpe med at genskabe vitalitet til dig og din halvdel. Massage er et godt middel til at forhindre lidelser i kroppen af ​​alle dem, der arbejder meget, ofte nervøse og især hos mennesker, der har stillesiddende livsstil. Dating programmer er specielt designet, så parret slapper af så meget som muligt i en rolig og hyggelig atmosfære.

Vores priser

Proceduren i vores spa er 1 time og 30 minutter. Prisen på romantiske spa-behandlinger er meget overkommelig for to. Dette er en fantastisk dato i Zelenograd! På din anmodning vil programmet udføre de balinesiske eller thailandske mestre. Du kan også altid købe proceduren som en gave til en elsket.

Omkostninger - 4700 rubler per session (prisen er angivet for to gæster)

Forudbestilling er påkrævet for at forberede et dampbad til dit besøg.

Programmet kan udføres af balinesiske og / eller thailandske herre!

Priser for tjenester i prisliste over skønhedssalon "Skønhed"

Omkostninger ved service i salonen "Pretty Woman"

Vil du se dit bedste og ikke tømme din tegnebog? At være smuk og velplejet hver dag er muligt! Vi foreslår, at du besøger vores skønhedssalon og garanterer at efter det første besøg vil du forlade os fuldstændigt forvandlet med et smil og godt humør. Ikke alene fordi efter vores salon du ikke vil blive overset af et blik du mødte! Men også takket være vores behagelige priser og attraktivt rabat system.

Vores tjenester til din skønhed

Skønheden i en moderne kvinde er ikke kun et spørgsmål om teknologi, men også et helt kompleks af selvomsorg, der starter fra fødderne og slutter med hårets meget spidser. Så hvis du beslutter dig for at starte din vej til en uimodståelig individualitet, kan vi tilbyde dig ikke kun en bred vifte af tjenester, men også en enestående mulighed for at vælge en service afhængigt af kategori, erfaring, længde af service og vigtigst af alt - frisørens færdigheder.

Vi tilbyder dig valget af at levere tjenester eller deres komplekse i udførelsen af:

Alle specialister arbejder usædvanligt højt i overensstemmelse med dine ønsker.

Om priser og ikke kun

Rabat system

Mandag-fredag ​​- fra kl. 9.00 til 13.00 - 10%

Indehavere af "loyalitetskortet" - 5% til enhver tid

PRIS LISTE

Vores prispolitik afspejler niveauet af faglig uddannelse og praktiske erfaringer fra vores specialister. Vi har udarbejdet prislisten på skønhedssalonen, så du ville være komfortabel:

En skønhedssalon, hvis priser svarer til serviceniveauet og serviceniveauet er et af vores vigtigste karakteristika, som samtidig er et konstant referencepunkt i vores aktivitet.

Vi arbejder sammen med dig, for dig og for dig! Derfor tager vi ikke kun de seneste tendenser, moderne modetrends og de nyeste teknologiske innovationer i frisør i betragtning, men vi tilbyder også alt dette i overensstemmelse med din stil, smag, humør, enhver præference inden for skønhed og de mindste nuancer af dit udseende! Uanset om det er hårlængde, hudfarve, følsomhed overfor kosmetik eller hårfjerning. En individuel tilgang, opmærksom holdning til kunderne er grundlaget for vores arbejde og en konstant servicevilkår.

Du kan registrere dig for enhver form for tjenester, der er angivet i prislisten via telefon. Vi venter på dig, fordi vi kan lide at hjælpe folk til at blive smukkere, føle sig lykkeligere. Vi arbejder professionelt når som helst bekvemt for dig! Velkommen!

Du har en god mulighed for at vælge en mester på fagniveau, erhvervserfaring og serviceomkostninger!

Belissimo er din personlige skønhedssalon i Zelenograd!

At tage sig af din egen krop er en reel kilde til inspiration, sundhed og selvtillid. Hvis du vil holde din ungdom, skønhed og evnen til at tiltrække andre omkring dig så længe som muligt, så glem ikke at forkæle dig selv med hyggelige og nyttige procedurer!

Belissimo er en professionel skønhedssalon i Zelenograd, som bliver din ø af skønhed og komfort. Her venter du på kvalificerede fagfolk, komfort og behagelig atmosfære. Vi hjælper dig med at slappe af og distrahere dine problemer. Indgangen for dem er simpelthen forbudt! Når du har brugt en masse tid og penge, får du det maksimale resultat og vil kunne bruge din tid med gavn og fornøjelse.

Vores salon beskæftiger kun højt kvalificerede erfarne fagfolk, der kender meget om deres forretning.

Vores massører vil udføre alle de nødvendige procedurer for at sikre, at din krop er tonet, og du føler en behagelig varme gennem hele kroppen og kan få en uforglemmelig fornøjelse og slippe af med smerte og stivhed.

Manicurists vil sørge for, at dine penne forbliver bløde og silkefulde og negle - smukt og velplejede, uanset hvordan de bliver udsat for testene i din hverdag. For kvinder, der drømmer om lange negle, men som ikke har mulighed for at opnå deres egen, vil vi tilbyde en service til deres forlængelse. Drømme skal gå i opfyldelse!

Beauticians forynger din hud ved hjælp af moderne udstyr. Som et resultat - et godt udseende, sund hud og en kraftig stigning i antallet af fans. Derudover kan du gennemgå effektive procedurer for hardware kosmetologi for at bevare din ungdom og forbedre din hud.

Transport tilgængelighed på "Belissimo" salonen giver dig mulighed for hurtigt at nå os fra alle hjørner af byen. Ring og tilmelde dig proceduren! Vi vil opfylde alle dine indfald, give dig et øjeblik med behageligt tidsfordriv og komfort. Det er trods alt så vigtigt at have et sted, hvor du kan blive distraheret og slappe af og glemme alle problemerne. Giv en skønhed til dig selv og dine kære. Kom til Belissimo - til din personlige skønhedssalon i Zelenograd!

Kampagner - vi møder foråret smuk.

Ucoated pedicure til kun 1100 rubler.

Creme til kløe i det intime område: Hvordan vælger du et lægemiddel til apotek?

Vælg en måde at fjerne hår til helt glatte ben