Top 5 depilatory cremer

Razor, voks, epilator - hvad er en kvinde klar til at gå for at slippe af med uønsket hår og være smuk? I løbet af perfektionstiden må du ikke glemme depilation cremer - det bedste af dem vil blive diskuteret i denne anmeldelse!

Hvordan vælger man den bedste creme til depilation?

Depilatory cream er et glimrende alternativ til mange "inquisitorial" metoder til fjernelse af uønsket hår. Kun voksstrimler er noget værd - fra omtale af enhver mand klemmer alt inde. Og i tilfælde af cremer er det tilstrækkeligt at jævnt anbringe en depilatory creme med en speciel spatel eller med dine hænder, og fjern den resterende fløde efter en nste gang. Hurtig, smertefri og effektiv!

Universal depilatory cremer eksisterer ikke - det anbefales at bruge en creme, der er foreskrevet af producenten for hvert hudområde. Risikoen for at bruge en fodkrem som en antennepiller over overlæben kan blive irritation. Derfor læser du først og fremmest vejledningen, især inden du anvender cremen for første gang.

Og hvad depilation creme er bedre - vi læser i anmeldelsen!

Fløjl med lavendelolie
den mest populære creme til depilation

Anslået pris: 80 rubler.

Så lad os starte med den mest populære depilation creme. I dag betragter mange kvinder Velvet depilatory creme med lavendelolie for at være den bedste. Det største antal anmeldelser (og positive) tilhører dette særlige kosmetiske produkt. Af fordelene er prisen ret lav, mens udbredt udenlandske kosmetiske produkter koster 2-3-4 gange mere. Cremen er meget tyk, så den første gang du skal anvende den korrekt, skal du justere. Cremen ødelægger hårstrukturen, og effekten af ​​depilation varer i meget lang tid. Sættet indeholder en speciel spatel, hvor det ikke er svært at fjerne rester af fløden. Og ja, fløjlkrem indeholder lavendelolie.

Vores bedømmelse: 9 point ud af 10 (Hvorfor ikke "10": Lugt).

Anmeldelser: "Hvis vi taler om cremer til depilation, så er dette den mest overkommelige, høj kvalitet, blid og med alt dette effektivt. Efter irriterende enhver maskine efter en barbermaskine af et firma, eller hvis virkningen ikke varer længe, ​​anbefaler jeg stærkt dig at prøve fløjlkrem. "

"Jeg tog dyre depilatory cremer og indtrykket var ikke særlig godt, men Velvet. Bare glad for ham! Meget bedre end dyre creme. Det lægges jævnt, det absorberes af fugtgivende huden, beskadiger ikke, fjerner helt hår. ".

Depilatory Cream Sally Hansen Creme Hair Remover Kit
bedst til at fjerne uønsket ansigtshår

Anslået pris: 290 rubler.

Nogle kvinder er "heldige" for at have mindst en lille, men temmelig ubehagelig vegetation på deres ansigt, nemlig antennene over overlæben. Mange af dem plukkes enten med pincet eller med en speciel forår. Men måske skal du prøve Sally Hansen Creme Hair Remover Kit depilation creme?

Cremen indeholder E-vitamin, fugtiger huden og lindrer irritation. Handlingsprincippet er det samme som for andre depilatory cremer - påfør i gennemsnit 5 minutter og fjern derefter cremen med en våd vatpind. Det har ingen ubehagelig lugt, økonomisk. Den perfekte løsning til dem, der søger det bedste ansigtshår fjernelse produkt!

Vores bedømmelse: 10 point ud af 10.

Anmeldelser: "Effekten er elegant! Intet hår! Væk langsomt, genbrug depilationskremmen om en uge (og håret bliver meget tyndere og lettere). Jeg har brugt cremen i 4 måneder nu, og jeg er ikke alene - min mor og bedstemor trækker det på mig, så vi deler det i tre. Jeg anbefaler absolut! ".

Eveline
den bedste ultra hurtig depilatory creme

Anslået pris: 150 rubler.

Cremen er virkelig ultra hurtig! 3 minutter er nok til at fjerne uønsket hår. Ikke forårsager irritation og tør hud. Pakning er nok til 2 depilations. Ansøgningsprincippet: Påfør huden kun i 3 minutter og skyl. Lugten er lidt ejendommelig, men tolerabel. Mange kvinder bemærkede, at cremen nedsætter hårvæksten - sammenlignet med en barbermaskine, er effekten af ​​depilation 2 gange større.

Vores bedømmelse: 9 point ud af 10 (Hvorfor ikke "10": 5% af kvinderne forventede mere fra depilation med denne creme).

Anmeldelser: "Excellent depilatory cream. Fjerner hårstivhed selv på de mest utilgængelige steder. Det har en behagelig lugt, forårsager ikke irritation og rødme på huden. Efter påføring bliver der ikke noget kløe og skrækker ikke. Det virker hurtigt og effektivt, om fem minutter er der ingen spor af hårene! Efter depilation med fløde vokser håret ikke længe nok. "

Veet Depilation Spray Cream
ny på markedet for depilatory cremer

Anslået pris: 420 gn.

Depilation cream spray er noget nyt! Umiddelbart er det værd at bemærke, at positive tilbagemeldinger blev givet af de kvinder, der lærte at anvende det korrekt: nogle mennesker synd, at cremen er tilstrækkelig til depilation af kun et ben. Faktisk er der en tilstrækkelig mængde creme i beholderen. Anvend cremen bør være i en afstand på højst 5 cm fra foden - "deodorantprincip" er ikke egnet her. Det er rengjort med en speciel spatel, og det er ønskeligt at påføre en hård vaskeklud på depilationsstedet - en ekstra skrubbeffekt er tilvejebragt! Fjerner alt hår, tørrer ikke huden. Et godt alternativ til konventionelle depilatory cremer.

Vores bedømmelse: 8.5 point ud af 10 (Hvorfor ikke "10": Anvendelse af en creme spray kræver "fingerfærdighed").

Anmeldelser: "Jeg forsøgte en masse midler til depilation. Endelig fundet det mest effektive for mig selv - Veet creme spray. Det er meget praktisk - det er ikke nødvendigt i modsætning til fløden at vente længe: Det er nok at sprøjte på huden, hvor depilation er påkrævet, og vent et par minutter. Hold forsigtigt spatelen fastgjort til flasken og skyll med varmt vand. Huden efter det er fugtet og uden skrælning. "

"Baptiste" Agurk med Aloe Vera Extract
bedste depilatory creme til følsom hud

Anslået pris: 140 rubler.

Depilatory cream "Baptist" har fuld ret til at være i vores bedømmelse. For det første er den ideel til depilering på følsomme områder af huden, især bikiniområdet. For det andet er denne fløde blandt de top tre bedste husholdningsaffaldsprodukter.

Anvendelsesprincippet er ikke anderledes end andre cremer: Anvend og vent 5 minutter, fjern med en speciel spatel. Mange kvinder berømmer især hende - behagelig, fjerner helt resten af ​​cremen og uønsket hår. Cream "Baptiste" har ikke en ubehagelig lugt, overdriver ikke huden. Effekten af ​​depilation varer ca. 10 dage. En god kombination af pris og kvalitet!

Vores bedømmelse: 10 point ud af 10.

Anmeldelser: "Baptiste creme" Komiteen blev behageligt overrasket, og straks til mange - hårene gik straks væk (uden at genbruge det). Der var ikke nogen ubehagelig følelse på huden, enten i øjeblikket med cremen eller senere. Derudover er det generelt behageligt at bruge denne creme - der er en bekvem spatel i sættet, og den har en let mærkbar duft af frisk agurk, og ikke en slags tung kemi, som andre cremer havde. Og prisen kan ikke, men glæde sig. Så jeg anbefaler det til alle! For bikinilinjen er perfekt. "

Hvad skal man vælge?

Hver af de præsenterede depilation cremer vil tilfredsstille anmodningen fra enhver kvinde, der stræber efter skønhed. Velvet creme, der længe har bevist sig på markedet for kosmetik, er ideel til ben - der er garanteret forsigtig afsmøring og fugtig hud! Sally Hansen Creme Hair Remover Kit er det bedste til ansigtet - det eliminerer ubehagelig vegetation, misfarger håret, der vokser efter depilation og gør det mindre synligt. For hurtig selvpleje anbefaler vi Eveline creme - nu er du ikke sen for en dato! Depilatory cream er effektiv i 3 minutter, i hvilket tidsrum fjerner det alt hår og giver blød hud. Lovers af nye produkter kan anbefale Veet creme spray - smukke glatte ben vil blive misundelig for mange kvinder! Og den mest interessante opdagelse på markedet for kosmetik til depilation er den indenlandske fløde "Baptist" Agurk med Aloe Vera. Billig, egnet til følsom hud og bikini zone, har en behagelig aroma - nu er det blevet lettere at blive smukkere!

Det vigtigste er at finde din egen fløde, som er den bedste til depilation.

Depilatory cream

Både kvinder og mænd undrer sig: Hvad er den bedste måde at fjerne hår på? Hvilken er bedst for mig? Hvad er den mest effektive? Måske forsøge en gang i livet at gøre laser hårfjerning eller købe en depilatory cream dyrere (Læs mere om depilation på Wikipedia)?

Depilatory cream - det bedste valg!

Laser hårfjerning og fotoepilation for mange er for dyre procedurer, som forresten heller ikke er smertefri, men ikke alle beslutter, at andre mennesker ser på din krop, berører det og ikke på de mest æstetiske steder, hvor håret fjernes.

Depilatory cream er den mest smertefri og sikre metode til hårfjerning derhjemme, i modsætning til barbering. Det er nemt at bruge, kræver et minimum af tid og kræfter fra dig. Huden bliver glat og blød. Ja, effekten af ​​en almindelig billig fløde varer ikke for længe, ​​kun 3-4 dage til sammenligning, når det ikke kan opstå hår i nogle få uger, men hvilken slags liv venter på den næste del af smerte? Ja, og i virkeligheden skal du vente til hårene når en vis længde, så de kan fjernes.

Videnskaben står imidlertid ikke stille, og i dag i 2016 er der kommercielt tilgængelige depilatory cremer, der ikke kun kan holde effekten i uger. Selvfølgelig er sådanne depilatory cremer ikke billige.

På vores hjemmeside kan du finde alle de oplysninger, du har brug for om forskellige typer af depilationskrem, fra valget i butikken til de mest detaljerede brugsanvisninger. Desuden kan du gøre dig fortrolig med listen over de mest populære højkvalitets depilatory cremer, som giver dig en garanti for et umiskendeligt valg, fordi depilation cremen er noget, som enhver, der tager sig af sig selv, har brug for. Uanset deres forskel er en flydende sammensætning, der er almindelig for kemisk depilering, tilstedeværelsen af ​​et sådant element som dimethylsulfoxid (C2H6OS).

I dag på det kosmetiske marked er der mere end 100 forskellige mærker af depilatory cremer:

Bikini Max (Bikini Max), Veet (Hvid), Velvet (Velvet), Eveline Q10 + R 9in1 Bio Depil (Evelyn), Byly (Bili), Baptiste, Lowa Lowa (Lova Lova), Sally Hansen Hårfjerner (Sally Hansen), Phytocosmetics, Lady Caramel, Fito Grow (Phyto Grow), Cliven (Cliven), Express, Markell (Markell), Epilex (Epilex), Stop Grow (Stop Grow), Deep Depil fra Floresan (Floresan), Collistar Mænd fra Avon (Avon) "Skin so soft", "Silk Beauty" fra Oriflame (Oriflame), Delia (Supia Essence), Bælte, Surgi (Surghi), Vox (Vox) Vitex (Belita-Vitex), Veroline (Verolayn), Venus (Venus), AstraZeneca Emla, Bocage, Epil Sensitive (Epil), Shugarink. og det er ikke alt!

Men hvordan man vælger en creme til depilation? Hvilken er den bedste?

Hvordan man vælger en creme til depilation

Der er flere typer cremer til depilation, afhængigt af depileringsområdet:

Som igen er opdelt efter type og tilstand af huden:

Sammensætningen af ​​de depilatory cremer lige så forskellige som deres pris. Kremets grundlæggende sammensætning ser sådan ud:

 • Thioglycolat - den vigtigste aktive ingrediens ødelægger keratin, hvilket hjælper med at fjerne hår fra kroppen;
 • Emollients - stoffer blødgør aggressive indflydelse af cremen;
 • Natrium- og calciumhydroxider - alkalier, der danner et miljø, der er gunstigt for ødelæggelse og fjernelse af hår;
 • Fortyndingsmidler - stoffer, der bruges til at skabe den ønskede konsistens af produktet
 • Yderligere komponenter - give cremen et omsætteligt udseende, farve, lugt.

Imidlertid gør den varierende koncentration af komponenter og yderligere elementer i depilationskrem det umuligt for gravide kvinder eller mænd med deres stive hårstruktur på deres krop, bryst og intime områder. Billige depilatory cream lægger en ubehagelig, ildelugtende lugt, der kan forårsage opkastningsrefleks.

Med forkert depilationskrem kan det forårsage skade i form af kemiske forbrændinger, så du skal være forsigtig, ikke kun når du bruger den, men også vælge mærket af købt creme.

Billig depilatory cremer kan bidrage til udseendet af indgroet hår, som er fyldt med deres smertefulde fjernelse og lange smertefulde fornemmelser. Når du køber, skal du kigge efter rigtige anmeldelser af rigtige mennesker om cremen til depilation af et bestemt mærke. Den høje pris - betyder ikke altid effektiviteten og kvaliteten af ​​depilation, siger 90% af køberne af fløden.

Af den måde er andelen af ​​fejl i salget af depilationskremer simpelthen fantastisk: omkring 15% aftappes i russiske kældre, som købte billige råvarer et eller andet sted i Kina. Så går de til detailhandel eller online shopping.

Derfor skal du prøve det på et lille håndområde, hvor huden er mere modstandsdygtig over for skader og i stand til hurtig regenerering, før du bruger absolut depilationskrem, uanset hvor du købte den, i en dyr butik eller billig onlinebutik.

Depilation Cream

For at depilationen skal lykkes, og alt uønsket hår skal fjernes, skal følgende enkle regler følges ved anvendelse af depilationskrøften:

 1. Først skal du rengøre det område af kroppen, som du vil anvende cremen på fra hudafskærmning (fedt) og andre urenheder. Vask dette område grundigt med en vaskeklud, sæbe eller brusegel. Dette skal gøres, så intet forhindrer, at den skræmmende creme reagerer med de fjernede hår.
 2. Derefter tørres med et nyt håndklæde.
 3. Derefter anbring forsigtigt et tyndt lag af depilationskrem på det forberedte område af huden. Vent 10-15 minutter, det præcise tidspunkt for at forlade cremen på huden findes i instruktionerne til et bestemt produkt. Hvis den skræmmende creme vaskes af inden den fastsatte tid, kan håret delvis eller helt ikke fjernes. Pas på, hvis du overdriver cremen, er der risiko for kemisk forbrænding. Derfor, hvis du føler en brændende fornemmelse, ømhed, begyndte huden at svulme, men tiden med at bruge cremen er endnu ikke kommet ud - vask straks af cremen med vand. Mest sandsynligt passer dette produkt ikke til dig, og du bør ikke risikere og bruge det.
 4. Så snart den nødvendige tid er overstået, skal du fjerne den skræmmende creme med en spatel eller serviet. Normalt kommer det med creme. Hold en spatel eller et serviet mod hårvækst, så fjernelsen bliver mere effektiv.
 5. Skyl resten af ​​vand fra huden med vand, du kan bruge et mildt rengøringsmiddel.

Hvilken creme er bedre at bruge til depilation?

Processen med at vælge en depilatory cream er ikke let. Det er trods alt nødvendigt at fokusere ikke kun på omkostningerne, men også på kvalitet. Ofte udfører selv dyre formuleringer ikke altid deres funktion med 100%. Som følge heraf opstår irritation, allergier og andre ubehagelige symptomer. Når du vælger en creme til depilation, er det nødvendigt at basere på de vigtigste kriterier, som vil blive diskuteret yderligere.

Tegn på kvalitet

Hver kvinde har sin egen hudtype. Det har sine egne egenskaber. At sige utvetydigt, hvilken depilatorisk sammensætning der er bedre, virker ikke. Dette spørgsmål er individuel. Creme producenter forsøger at imødekomme hver kvindes behov, takket være følgende sammensætninger kan findes på butikshylder:

 • universel;
 • til delikat hud
 • for hårdt hår
 • med hudpleje effekt
 • allergivenlige produkter.

Universelle retsmidler kan vælges af enhver kvinde, da de passer til enhver form for hud. For at bestemme den bedste creme skal du gennemføre en række eksperimenter og forstå hvilken mulighed du skal stoppe ved.

Produkter designet til sart hud, har en speciel sammensætning. Det har ingen negativ indvirkning, men eliminerer helt uønsket vegetation. Hårdt hårcreme har en aggressiv effekt. Ofte efter påføring på huden findes symptomer på irritation. Brug ikke værktøjet til ejere af delikat hud.

For at reducere smerte under epilation kan du bruge specielle anæstesisprayer.

De fleste kvinder foretrækker depilatory cream med effekten af ​​hudpleje. Deres sammensætning antyder tilstedeværelsen af ​​vegetabilske olier. De har en beroligende og fugtgivende effekt. Af denne grund er prisen på produkter altid høj.

Hypoallergeniske formuleringer bør anvendes af kvinder, hvis hud er tilbøjelig til allergi. Cremen indeholder kun naturlige og miljøvenlige ingredienser. Dette produkt er ret dyrt.

Hver kvinde definerer den bedste creme til depilation for sig selv personligt. Det bør fokusere på resultatet af vegetation fjernelse og varigheden af ​​den opnåede effekt.

Videoen fortæller dig, hvilken depilatory cream der er bedre:

bedømmelse

Den største fordel ved enhver beroligende sammensætning er den hurtige og affektive fjernelse af håret, samtidig med at det giver en fugtgivende effekt. Den række produkter, der præsenteres i dag, er meget rig, hvilket i høj grad forenkler processen med et passende værktøj.

Veet creme

Veet depilatory cream: anvendelsesmåden findes her. Du kan fjerne håret efter et par minutter efter behandling af huden i det valgte område. Vokset vegetation bliver blød og tynd. Tilstedeværelsen af ​​aloe-ekstrakt spiller en stor rolle i blødgør huden efter manipulation. Prisen på den skræmmende sammensætning er 220 rubler.

Sally hansen

Selvom denne sammensætning har en høj pris, er dens popularitet ikke mindre. Det er forbundet med følgende fordele ved fløden:

 • Perfekt til følsom hud;
 • ingen allergier og tør hud efter proceduren
 • Inkluderet er en praktisk applikator;
 • effektiv fjernelse;
 • resultatet bliver sparet i lang tid;
 • efter påføring bliver huden blød og øm.

Produktionsomkostningerne er 350 rubler.

Cliven

Det præsenterede produkt hjælper med at løse problemet med uønsket kropshår. Den indeholder mandelolie, lanolin og glycerin. Cremen har en delikat aroma og en blød konsistens. Det har en hurtig effekt og et godt resultat. Efter manipulation bliver huden silkeagtig. Prisen på cremen er 180 rubler. Virksomheden fremstiller produkter ikke kun til kvinder, men også til mænd. Eksempel - Cliven Young mandlige depilatory cream.

Velvet

Depilation cream Fløjl tilhører kategorien budget. På trods af de lave omkostninger er disse produkter i stor efterspørgsel blandt kvinder netop på grund af deres effektivitet. Ved påføring kan cremen fjerne det hårdeste hår smertefrit. Efter ikke at bruge det, vil du ikke finde forbrændinger og irritation på din hud. Sammenlignet med andre depilatoriske sammensætninger forlader fløjlkrem ikke sorte pletter. Produktets konsistens er tyk og duften er behagelig. Inkluderet er en praktisk spatel. Produktet er kun 80 rubler.

Silium

Dette produkt har en mild virkning på huden. Velegnet til depilation i ethvert område af kroppen. Mallow er til stede i sin sammensætning. Cremen har en ikke-aggressiv effekt, så den kan anvendes selv til ejere af delikat hud. Efter proceduren er det muligt at fjerne alt håret og gøre huden blød. Omkostningerne ved sammensætningen - 250 rubler.

Shary

Dette middel anbefales til brug for at fjerne hårdt hår. Aflejringsprocessen udføres i to trin. Efter manipulation bliver huden glat, uden irritation og andre problemer. Sammensætningen har en hurtig effekt, beroliger og genopretter huden. Den indeholder mandelolie og mentol, som giver en køleeffekt. Du kan købe cremen til 180 rubler.

Opilca

Denne sammensætning er vanvittig populær blandt kvinder. Årsagen er dens alsidighed. Du kan anvende cremen til at fjerne hår på nogen del af huden. Omkostningerne ved varerne - 280 rubler. Dets vigtigste fordele er:

 • hurtig eliminering af uønsket vegetation, har en fugtgivende virkning;
 • Cremen kan bruges til depilering i følsomme områder, da det indeholder kamille, holdes effekten i lang tid.

Eveline 9 i 1

Hovedelementet i denne sammensætning er effektiv fjernelse af håret. Efter brug er det muligt at opnå et hurtigt resultat, sænke væksten af ​​vegetationen og fugt huden. Sammensætningen indeholder et bioekstrakt, der beskytter huden mod irritation. Tilstedeværelsen af ​​coenzymer Q10 + R spiller en stor rolle i hurtig genopretning af huden. Efter depilering forbliver epidermis glat. Prisen på cremen er 88 rubler. Her kan du finde anmeldelser om cremen til depilation Evelyn.

Swess

Det præsenterede produkt har den ønskede effekt efter 10-15 minutter. Det viser sig meget effektivt at slippe af med unødvendig vegetation på kroppen. Efter påføring er der ingen allergisk reaktion, men under forudsætning af, at du nøje overholder den nødvendige eksponeringstid for cremen. Værdifulde produkter - 40 rubler.

batist

Cream depilator Batiste har den ønskede effekt efter 5-15 minutter. Det har en neutral lugt. Kan bruges til udtørring af tør og delikat hud. Det løser meget hårde hår. Du kan købe den til 60 rubler.

Veet creme spray

Dette er en ny udvikling inden for depilatory cremer. Den positive virkning af dens anvendelse afhænger af, hvor godt du anvender produktet. Dette skal ske i en afstand af 5 cm fra depileringsområdet. Fjerner opløst hår med en scapula. Under proceduren kan du fjerne overskydende hår, må ikke overdrive huden. Det er værd at 420 rubler.

anmeldelser

 • Marina, 18 år: "I meget lang tid kunne jeg ikke vælge den bedste creme til depilation. Jeg har to favoritter i favoritter: Veet og Velvet. Jeg besluttede at eksperimentere og bruge en creme på det ene ben og den anden på den anden. Hvis vi overvejer varigheden af ​​proceduren, er det muligt at fjerne hårene hurtigere ved hjælp af Velvet creme. Med hensyn til hudens tilstand, aflejringsfeltet, har Veet en mere mild virkning. Huden efter det er mere øm og glat. "
 • Sofia, 29 år gammel: "Det var meget svært for mig at bestemme den bedste beroligende sammensætning. På hylderne i butikken er disse produkter meget bredt repræsenteret. Efter at have studeret grundigt sammensætningerne af alle produkter, kom jeg til den konklusion, at den bedste depilatoriske creme er Sally Hansen. Passer perfekt med sin opgave og efterlader intet spor af irritation på huden. "
 • Natalia, 32 år gammel: "Jeg har længe kigget efter en depilatory creme. Årsagen er, at jeg har delikat hud, og nogle gange er det meget svært at vælge et effektivt og forsigtigt middel. Men jeg besluttede mig for, at den bedste creme til følsom hud - Opilca. Efter at have brugt det blev min hud glat og silkeagtig, og der var ingen tegn på allergier på overfladen. "

Den bedste depilatory creme er ikke så let at bestemme. Det er vigtigt at tage hensyn til de enkelte kendetegn ved hver kvindes hud. Hvis du ikke kan beslutte og træffe det rigtige valg, så prøv at tage et par kompositioner og eksperimentere. Kun på denne måde vil du finde ud af, hvilken sammensætning der anses for bedst for dig. På linket finder du oplysninger om, hvordan du vælger den bedste creme til depilation af bikinizonen.

LiveInternetLiveInternet

-Søg efter dagbog

-Abonner via e-mail

-statistik

Sally hansen ansigt depilation fløde køb

Sally hansen ansigt depilation fløde køb
Ansigtshår fjernelse cremer er mest rentable at købe online. Anmeldelser. Alle disse cremer, geler og pastaer kan ikke bruges til at korrigere formen på øjenbrynene. Kundeanmeldelser.

Køb online. Hvordan man vælger og hvor man kan købe? Anmeldelser og priser


Anvendelsesmåde
Der er mange produkter på markedet for hårfjerning over overlæben, kinderne og hagen. Billedkilder: lastlotion.com, jmldirect.com.sg
Online-butikker, som du kan lide

En god anmeldelse har en billig hårfjerningskrem af det polske mærke Eveline. Frimærker, priser, anmeldelser. Normalt er en enkelt ansøgning nok til at fjerne alt uønsket ansigtshår.


De bedste midler til depilation
Et af de mest populære mærker, der producerer bløde, men effektive midler til depilation er Sally Hansen. Produktet indeholder saflorolie, blødgøring og fugtgivende hud samt allantoin, beroligende det. Hvor kan man købe? Anmeldelser og priser på internettet

Hvad er mousses? Køb online

Fabrikanterne lover, at efter hård brug af hår, slår ansigtshår ned i væksten. Anmeldelser og priser. Hvordan man vælger og hvor man kan købe?

Vær opmærksom på kampagner, bonusser og rabatter - ved hjælp af specialtilbud kan du lave et meget rentabelt køb. Køb online

Frimærker, priser, anmeldelser. Hvordan man vælger og hvor man kan købe? Anmeldelser og priser

Frimærker, priser, anmeldelser. En anden mulighed fra Sally Hansen omfatter spa creme til fjernelse af ansigtshår med lavendel, ginseng og grøn te samt en regenererende kollagen lotion og vitamin E. Frimærker, priser, anmeldelser. Hvor kan man købe?

Hvor kan man købe? Anmeldelser og priser online

Hele proceduren for hårfjerning og efterfølgende fugtning vil ikke tage mere end 10 minutter. Hvor kan man købe fløde Velvet? Priser og anmeldelser


Let, subtil fluff over overlæben kan forårsage sorg for piger. Cremen påføres huden, holdes i et par minutter, og derefter skrabet med en plastikspatel mod hårvækst. Prøv et andet værktøj fra samme producent - et depilation kit bestående af Creme Hair Remover til Face Hair Removal Cream og en blød lotion med Extrasmooth Conditioner collagen. Anbefaling.

Vælg et billigt, populært mærke eller professionelt værktøj.


Ansigtshår fjernelse creme. Online shopping

Værktøjet "3 in 1" fjerner forsigtigt og uheldig uønskede hår på ansigt og krop, forhindrer deres yderligere vækst samt desinficerer og blødgør huden. Produkterne har en behagelig aroma og er meget blid på huden. Anvend dem ikke på betændt hud - irritation kan øges. Frimærker, priser, anmeldelser.

Frimærker, priser, anmeldelser. Således, at værktøjet ikke forårsager skade, når du anvender strengt, skal du følge de vedlagte anvisninger.

Depilatory creme til intime steder

Den smukke halvdel af menneskeheden stræber efter perfektion. Ofte går denne vej i kampen mod naturen: Ved hjælp af kostvaner kæmper vi med overskydende vægt og dårlig metabolisme ved hjælp af kosmetiske produkter - vi forynger ved hjælp af forskellige midler forsøger vi at slippe af med unødvendig vegetation. Piger slippe af med hår over hele kroppen eller selektivt (ben, arme, ansigt osv.), Idet der lægges særlig vægt på bikiniområdet.

Hvorfor fjerne hår på et intimt sted

De fleste piger tænker ikke engang om at fjerne hår på et intimt sted. Den ideelle bikini zone er ikke kun udviklingen i den moderne livsstil.

Fjernelse af uønsket hår på intime steder hjælper med at slippe af med bakterier, der akkumuleres på håret, især hvis hygiejnereglerne ikke følges meget omhyggeligt.

Hår, der er synligt fra under tøj eller trusser fra badedragt, giver ikke bikiniområdet noget æstetisk udseende. I intime forhold tilføjer overskydende vegetation heller ikke seksualitet til en kvinde.

Metoder til fjernelse af pubic hair

Der er mange måder, hvorpå du kan slippe af med hår på intime steder. Hver pige skal selv vælge en passende og passende måde for hendes fjernelse af skindhår. Afhugning af intime steder (fjernelse af den synlige del af håret) er mekanisk (ved hjælp af en razor, pincet) og kemisk (forskellige depilatory cremer).

· Brug en barbermaskine. Den nemmeste og smertefri måde at fjerne hår på, herunder skamhår. Ved intim depilering på denne måde anbefales det at bruge engangsmaskiner med en fugtighedsgivende indsats for at undgå infektion. Du bør også bruge specielle cremer, geler, der fremmer en bedre razor slip. Dette vil medvirke til at minimere mulige nedskæringer. Desværre skal denne procedure ofte anvendes, da resultatet er kortvarigt: børsten kan fremstå meget dagen efter barberingen.

· Brug depilatory cream. Denne metode til depilation er den mest smertefri og mest almindelige. Brug blot cremen med et tykt lag på håret, vent et stykke tid, og fjern det sammen med håret med en speciel spatel.
Princippet om depilation cremer er som følger: De særlige kemiske elementer, der udgør sammensætningen, bidrager til opløsningen af ​​keratin og derved blødgør håret. De aktive ingredienser i cremen ødelægger kun det ydre hår og har ingen effekt på pæren. Den største fordel ved denne metode er fraværet af sår og nedskæringer efter depilering. Ulempen er, at det ikke anbefales at anvende en sådan creme til "internt" hår på intime steder, det vil sige ved siden af ​​slimhinden.

Nyttige tips. Alle muligheder for at fjerne tørre lunger på tæerne og på fodsålen.

Depilation Cream Review

Når du bruger cremen til depilering af intime steder, er det værd at tage kun de med en note, at de er beregnet til bikiniområdet. Depilatory cremer til den intime zone er blødere og mere blide, de indeholder mere fugtighedsgivende elementer. Nogle producenter tilføjer forskellige vitaminer, urteekstrakter, vegetabilske olier og andre nyttige ingredienser til sådanne cremer. Det hjælper med at gøre cremen mere blødere, fugtiger huden og reducerer betændelsen.

Det moderne marked for kosmetiske produkter tilbyder et stort antal depilationskremer af forskellige mærker. De adskiller sig både i omkostninger og i oprindelseslandet, såvel som i nogle af de komponenter, der indgår i deres sammensætning. En af de mest populære depilation cremer er Veet, Eveline, Sally Hansen, Velvet, Cliven produkter, nu vil vi forsøge at forstå, hvilke af disse cremer er bedre.

Depilation Cream Veet

Denne depilatory creme er i stor efterspørgsel. I favoritter skyldes det, at det kan påføres i et tyndt lag, og tiden for dens handling er ret hurtig. Veet er velegnet til følsom hud og forårsager ikke irritation. Sætet til depilation i bikiniområdet omfatter: en depilatory creme, en speciel og praktisk spatel til påføring, en beroligende creme efter depilering af intime steder. Den gennemsnitlige pris er 350 rubler.

Depilatory cream "Sally Hansen"

Denne creme til depilation af bikiniområdet er ret dyrt (den omtrentlige pris er 540 rubler), men er populær blandt piger med meget følsom hud. Det er mindre irriterende for huden, da det indeholder et stort antal fugtighedsgivende ingredienser. Ud over cremen leveres Sally Hansen med en speciel applikatorbørste.

Velvet Depilatory Cream

Cream Velvet refererer til budgetmidler til depilation. Den gennemsnitlige markedsværdi af dette produkt er ca. 60 rubler. På trods af omkostningerne er cremen ret effektiv. Cremen har en tyk tekstur og en behagelig lugt. Forårsager ikke irritation. Velvet sælges med en spatel.

Depilatory cream Eveline 9 i 1

Denne creme har 9 tegn på effektivt at slippe af med uønsket hår. Det er effektivt, sikkert, hjælper med at bremse hårvækst, fugter huden, forårsager ikke irritation og giver glat hud. Den gennemsnitlige pris for en sådan depilatory creme er 95 rubler.

Ved at vælge en creme til depilation bør bikini kontaktes med særlig ansvar, da selv den dyreste creme kan forårsage irritation.

Andre former for hårfjerning i et intimt sted

 1. Epilation (hårfjerning med roden) udføres ved hjælp af voks eller sukker (shugaring), samt ved hjælp af professionelle kosmetiske teknikker (laser hårfjerning, fotoepilering og elektrolyse).
 2. voksning (voksning). Uønsket hår fjernes ved at påføre varmt voks på det. Derefter påføres en speciel strimmel på overfladen af ​​huden og glider af med voks og hår. Irriteret hud bør smøres med et særligt lindrende middel. Metoden til voksning er ret smertefuldt.
 3. shugaring. Proceduren er ikke så smertefuld som voksning, men teknikkerne er ens. Betydningen af ​​shugaring er, at overskydende vegetation fjernes ved hjælp af tyk sukker sirup.
 4. epilering ved hjælp af specielt kosmetisk udstyr (fotoepilation, laserepilation, elektrolyse). Sådanne metoder giver mulighed for flere procedurer for at slippe af med uønsket vegetation for evigt. Procedurer udføres ved hjælp af en laser, foto blink eller eksponering for en elektrisk hårpære. Ovennævnte procedurer er dyre, så ikke alle piger har råd til dem.

Alle disse metoder til hårfjerning, herunder brugen af ​​en depilatory creme, er også velegnede til mænd. Lad os fortælle dig en stor hemmelighed - for mænd har håret samme struktur som for kvinder!

Et øjeblik. En simpel opskrift på ansigtsskrælning med calciumchlorid - bedstemors metode er gyldig nu.

Indikationer og kontraindikationer af magnetisk terapi, kosmetologisk procedure med magnetfelt.

Uanset hvilken metode du bliver kvitt hår på et intimt sted, du vælger, bør du se hvordan din hud reagerer på en bestemt procedure. Hvis der ikke er irritation eller tørhed, er huden fløjlsagtig og øm, så er metoden velegnet til dig, og hvis tværtimod - prøv en anden metode til at slippe af med uønsket hår i bikiniområdet.

Depilatory creme til ansigtshår: de bedste kvinders produkter og deres brug

Fjernelse af ansigtet er fjernelse af den synlige del af håret, der ligger over huden i et stykke tid, indtil det vokser tilbage. Der er to måder: barbering (ikke en mulighed for kvinder) og ved hjælp af specialprodukter, der indeholder dimethylsulfoxid.

Sidstnævnte metode bliver i dag mere og mere populær, da det giver dig mulighed for at slippe af med uønsket vegetation, selv hjemme på kort tid og smertefrit. Regelmæssigt at bruge en ansigtscreme, kan du glemme komplekserne og nyde glat og fløjlsagtig hud, der understreger din kvindelighed.

Handlingsmekanisme

Når man beslutter sig for denne metode til fjernelse af vegetation på overlæben, hagen og nogle gange kinder, skal man huske på, at kvindens ansigtscreme er langt fra et harmløst middel til blød handling. Den består af aggressive komponenter, der bogstaveligt talt kan brænde håret på selve roten. Det ville være naivt at antage, at huden ikke vil lide. Så valget af et sådant værktøj skal tages meget alvorligt. Især skal du være klar over, hvordan det virker.

 1. Dimethylsulfoxid er den vigtigste aktive ingrediens i absolut alle depilatory cremer. Det er et opløsningsmiddel, der ødelægger uønskede hår. I det mindste deres perkutane del.
 2. Husk på, at efter hårdttræning med en creme kan hårene virke mørkere, end du tidligere havde. Dette skyldes det faktum, at dimethylsulfoxid, som er inkluderet i dets sammensætning, har tid til at opløse pigmentet i follikelet, der er skjult under huden.
 3. Natriumdimethylsulfoxid, keratin, kaliumthioglycolat (eller calcium), som også kan findes i sådanne cremer, hjælper. De er i stand til at blødgøre håret i et par minutter lige før væskekonsistensen.
 4. Sammensætningen af ​​mange ansigtscreme cremer indeholder aloe-ekstrakt, som sparer fra betændelse.
 5. Tocopherol (E-vitamin) genopretter hudceller beskadiget under depilering.
 6. Du vil finde Boswellia ekstrakt i cremen - rolig, det har antiinflammatorisk virkning.
 7. Guldpartiklerne gør ansigtets hud mere fleksibelt, når det bliver depileret.

Sådan virker hårpillercreme på ansigtet: På den ene side er det et meget effektivt middel til uønsket vegetation; på den anden side beskadiger stadig huden. Hvis du gør alt korrekt, i overensstemmelse med anbefalinger fra hudlæger og kosmetologer, kan de negative virkninger af denne metode minimeres.

Husk! Forvirre ikke depilation med epilation: disse er to forskellige procedurer - henholdsvis, og cremer til dem vil også variere fuldstændigt i deres sammensætning og omfang. Epilering har en længere effekt, da det fjerner hår sammen med dets follikel. Det bruges kun i ansigtet i skønhedssaloner.

Brugstips

I betragtning af en sådan aggressiv handling af depilationskrem til ansigtshår, skal du anvende det meget omhyggeligt. Fra valget vil også afhænge af værktøjets effektivitet, så tag det meget alvorligt. Allerede i begyndelsen er det umuligt at lave irriterende fejl, der ikke giver noget godt.

 1. Husk på, at cremer med ansigtsdæmpning har en række kontraindikationer. Blandt dem er sygdomme som psoriasis, seborré, forbrændinger, sår, hudlæsioner, store muldyr i ansigtet, onkologi, graviditet og en allergi over for en af ​​bestanddelene i det valgte middel.
 2. For første gang at prøve en ansigtscreme, test den først. Smør en lille smule af håndleddet, efter 5 minutter skal du fjerne, overvåge hudens reaktion inden for 3-4 timer. I mangel af rødme, kløe og ubehag kan du på en sikker måde anvende cremen i dens umiddelbare funktion.
 3. Sørg for at læse instruktionerne for den købte fløde, da der ikke er nogen universelle regler: hvert værktøj har en særlig effekt.
 4. Det er nødvendigt at anvende midler på huden, rene, ryddet af snavs og dekorative kosmetik.
 5. Undgå øjen og pandeområdet.
 6. Varigheden af ​​cremer er anderledes. I gennemsnit varierer det fra 3 til 15 minutter, men ikke mere. Ellers kan du forbrænde huden.
 7. Det vaskes af med rent vand, uden brug af sæbe og rensende geler, som kan bidrage til hudirritation.
 8. Selvfølgelig bør du ikke misbruge sådanne midler, selvom du kan lide deres effektivitet. Brug kun dem, når det er nødvendigt, når håret er vokset tilbage. Dette bør ikke være mere end 1 gang om ugen.

Efter at have lært, hvordan man anvender en creme til udtørring af uønsket ansigtshår, vil du udnytte den maksimale fordel af de midler, du kan lide. Med det vil du kunne nyde fløjlsagtig og delikat hud dag for dag, som ikke ligner børster og forårsager mange komplekser. At bestemme den bedste creme hjælper alle slags vurderinger og anmeldelser af dem, der allerede har brugt dem.

Kemi til at hjælpe kosmetologi. I sammensætningen af ​​ethvert middel til depilering er der dimethylsulfoxid (ellers kaldet DMSO) - dette er et kemisk stof, der er det stærkeste opløsningsmiddel.

Vurdering af de mest effektive midler

Det er meget svært at afgøre, hvilken er den bedste creme til depilation på ansigtet, da dens handling hovedsageligt skyldes hudens individuelle egenskaber og organismen som helhed. For nogle vil den mest effektive være den velkendte Veet, som er meget populær i dag, og nogle vil aldrig handle deres foretrukne EVELINE. Men kort sagt - om hver af dem.

Depilatory cream Veet (fransk kosmetik) er blevet populær på grund af dets sammensætning. Det indeholder vitaminer, nærende og fugtgivende ingredienser. De lindrer, så vidt de kan, de irriterende virkninger af dimethylsulfoxid. Til sidst - virkelig, blød og glat hud i 1,5-2 uger. Som producenterne siger, er dette værktøj egnet til afhugning af jævn følsom hud. Det koster fra 120 rubler.

En lignende effekt har ansigtscreme fra det spanske firma Вyly, som produceres under navnet "Gold shining skin". Det er beriget med kolloide guldpartikler og blødgørende bestanddele. Det har en masse positiv feedback. Dens pris er fra 250 rubler.

Eveline polsk ansigtshår depilation creme indeholder ungdommelige coenzymer, silke proteiner og endda aloe vera ekstrakt. Alle disse komponenter forsigtigt plejer huden, glatter den, gør den blød og elastisk. Men at dømme efter anmeldelserne, allerede i 4-5 dage efter brugen begynder uønsket vegetation igen. Det er en budgetmulighed og koster kun ca. 120 rubler.

 • 4. Sally hansen

Du kan med succes bruge den amerikanske creme Sally Hansen til afhjælpning af ansigtshår, hvilket er dyrere end andre muligheder, men lover også meget høj effektivitet. For ham bliver nødt til at betale 350 rubler. Varighed - ca. en uge.

Det velkendte polske mærke Avon for kun 170 rubler tilbyder at slippe af med ansigtshår ved hjælp af et værktøj kaldet "Perfect smoothness". Anmeldelserne er forskellige, og dog er der en hel del positive blandt dem, som noterer sig flødenes høje effektivitet.

Hvis du lider af uønsket ansigtshår, som så snart de ikke længere har forsøgt at trække ud, er det måske fornuftigt at prøve en depilatory cream designet specielt til hårfjerning i dette område. Moderne producenter forsøger at minimere bivirkningerne af sådanne stoffer og deres irriterende virkninger. Så chancen for at blive ejer af en blød, delikat hud uden det mindste hint af hår, har du stadig.

Sally Hansen Depilatory Cream

Der er mange måder at fjerne uønsket hår fra kroppen. De mest smertefri af dem er depilation ved hjælp af forskellige geler og cremer. Hvad betyder moderne kvinder, anser det bedste?

Artiklens indhold:

De bedste cremer og geler til depilation. TOP 8

De vigtigste fordele ved cremer og geler til depilation er hurtig handling, effektiv fjernelse sammen med fugtgivende huden og, vigtigst af alt, sænker hårvæksten. Deres sortiment i dag er meget forskelligartet, og at vælge selv er et passende arbejdsmiddel ikke.

Den mest effektive krops hårfjerning creme Veet

Den mest populære og effektive depilation creme.

 • Hår kan fjernes et par minutter efter påføring.
 • Re-voksende hår er blødere og tyndere.
 • Aloe ekstrakt hjælper med at blødgøre huden efter proceduren.

Hurtig depilering af ansigts- og kropshår med Sally Hansen creme

På trods af prisen er dette værktøj elsket af mange kvinder.
Hvad er hans valg?

 • Kan bruges på følsom hud.
 • Ingen allergisk reaktion og tør hud efter proceduren.
 • Praktisk børste inkluderet.
 • Effektiv fjernelse.
 • Langsigtet bevarelse af resultatet.
 • Glat og blødhed i huden efter påføring af værktøjet.

Fjernelse af overskydende hår med Cliven Depilation Cream

Takket være dette værktøj, der er skabt af ledende teknologers indsats, kan kvinder nemt løse problemer med overskydende kropshår.
Fordelene ved værktøjet:

 • Almondolie, glycerin og lanolin i sammensætningen.
 • Behagelig aroma og blød tekstur.
 • Hurtig handling, fremragende resultat - fjernelse af alt hår.
 • Fløjlsagtig hud efter proceduren.

Velvet Depilatory Cream - lav pris og effektiv fjernelse af hår

Billigt, men populært produkt fra firmaet Trimeks. Mark Velvet kvinder vælger frem for alt for effektivitet.
Creme funktioner:

 • Smerteløs fjernelse af selv de hårdeste hår.
 • Manglende irritation, forbrændinger.
 • Fraværet af sorte prikker i sammenligning med andre metoder til fjernelse af hår.
 • Lang gyldighedsperiode.
 • Lav pris
 • Tykkende konsistens og behagelig lugt.
 • Tilstedeværelsen af ​​en spatel.

Blød effekt af Silium Depilatory Cream

Et værktøj, der er egnet til depilation af nogen del af kroppen.
features:

 • Malva i sammensætningen af ​​fløden.
 • Mulighed for brug for meget følsom hud.
 • Ikke-aggressiv handling.
 • Effektiv hårfjerning og blødhed i huden efter proceduren.

Shary depilatory cream er egnet til at fjerne meget hårdt hår

Et middel til at fjerne hårdt kropshår i to faser.
features:

 • Glatheden af ​​huden efter proceduren uden irritation og andre problemer.
 • Hurtig handling
 • Beroligende og regenererende hudegenskaber af mandelolie.
 • Den kølende effekt af menthol.
 • Langsom hårvækst.
 • Genopretning af den optimale pH-værdi.

Opilca Depilatory Cream er egnet til fjernelse af ansigts- og bikini hår

Løsningen til det velkendte firma Schwarzkopf, en af ​​de mest populære blandt kvinder.
Cream Fordele:

 • Hurtig fjernelse af alt uønsket hår.
 • Fugtgivende, nærende og blødgør huden.
 • Mulighed for brug i følsomme områder på grund af blødgørende virkning af kamille.
 • Langvarig effekt.

Cream depilator Eveline 9 i 1 med effekten af ​​langsommere hårvækst

Kremets egenart er ni faktorer med effektiv fjernelse af håret.

 • Hurtigt resultat.
 • Absolut sikkerhed.
 • Langsom hårvækst.
 • Fugtgivende huden.
 • bioekstrakt, der forhindrer udseendet af irritation.
 • Coenzym Q10 + R, til hurtig hudgenopretning.
 • Glat hud efter proceduren.

Hvordan gør depilatory cream

Kampen med overdreven vegetation i piger bruger en masse tid og kræfter. Razors er ikke egnet til alle på grund af irritation, men for at udholde smerten i håret, der trækkes ud af epilatoren kræver enorm viljestyrke. Derfor er depilatory creme til følsom hud og bikini zone blandt disse produkter særligt populære hos piger.

Princippet om drift

Sammensætningen af ​​midler til hårfjerning omfatter aktive kemiske komponenter. De spiser væk keratin, som er det vigtigste hårmateriale. Det øverste lag er beskadiget i en sådan grad, at det let fjernes fra overfladen af ​​huden og efterlader intet spor. Man skal huske på, at mange mærker af kosmetik bruger kemikalier, der er så stærke, at huden også er beskadiget i nogen grad.

 1. Det fuldstændige fravær af mekanisk skade på huden. Efter barbermaskinen er der dannet forskellige irritationer, som forårsager stor ulejlighed: kløe, smerte og efter akne arr kan forblive;
 2. Brugervenlighed. Det tager mindre end 5 minutter at fuldføre denne kosmetiske procedure;
 3. Holdbarhedseffekt. Razor efterlader en skarp spids af håret, som hurtigt begynder at stikke ud under overfladen af ​​epidermis. Depilatory cream renser huden næsten perfekt, hår efter at den har en afrundet finish;
 4. Depilatory creme til det intime område kan anvendes under graviditet, efter fødslen og amning. Det absorberes ikke i epidermis og vaskes hurtigt af overfladen.

Men der er nogle ulemper. For det første er fløjen måske ikke egnet til hårdt hår - på grund af den tykke base vil vegetationen forblive på huden næsten intakt, og opvaskemaskinen bliver simpelthen vasket af med vand. For det andet er sandsynligheden for bivirkninger ikke udelukket. Dette er udslæt, hævelse, kløe, feber.

Video: Sådan bruger du depilatory cream

bedømmelse

For at vælge den bedste depilatory creme til krop og ansigt, skal du se mange forskellige midler til dette handlingsprincip. Vi har samlet en vurdering af de mest kendte mærker:

Sally Hansen Depilatory Cream

Overvej de bedste depilation cremer i vores anmeldelse. Depilatory cream kan betragtes som den bedste udvej i dette tilfælde: let at bruge, det giver en god effekt, selvom hvert værktøj har sine egne egenskaber. Det skal huskes, at der ikke er nogen universel creme til fjernelse af hår. Det er nødvendigt at vælge det eksperimentelt og kun bruge det til den del af kroppen, som det er beregnet af fabrikanten. Du kan ikke ansøge om ansigtscreme til fjernelse af hår.

VELVET med lavendelolie

En af de mest populære cremer har samlet mange positive anmeldelser om dens effektivitet.

 • Tykkende konsistens. Det har en høj dækkende evne.
 • Lavendelolie i sammensætningen. Det har en beroligende hudeffekt.
 • Giver en varig effekt. Det har en destruktiv hårstruktur.
 • Pakken indeholder en spatel til nem anvendelse.
 • Omkostningerne ved midler under importerede modparter.
 1. Pas forsigtigt jævnt på det ønskede område.
 2. At opretholde den tid, der er angivet i instruktionerne.
 3. Fjern med en spatel eller en træspatel, der ikke presser hårdt for at forhindre beskadigelse af huden.

Den omtrentlige pris er ca. 80 rubler.

SALLY HANSEN CREME HAIR REMOVER KIT

Fremragende ansigtshår fjerner. Selv en lille vegetation over læberne kan forstyrre enhver kvinde. At trække antennene ud med pincet er ret svært, smertefuldt og langt. Nemmere at bruge en særlig fløde, som Sally Hansen

 • Hurtig effekt. For at slippe af med hår 5 minutter er nok.
 • Indeholder vitamin E. Fremmer hydrering af huden.
 • Forårsager ikke irritation.
 • Stort volumenrør.
 • Tykt og økonomisk.
 1. Påfør over overlæben.
 2. Vent en bestemt tid.
 3. Fjern med en fugtig bomuldsstynge. Dette forhindrer friktion og mulig skade på huden.

Den omtrentlige pris er ca. 290 rubler.

EVELINE ultra hurtigt

Et af de bedste værktøjer på markedet. Nogle bemærker sin særlige lugt, uundgåelig på grund af dets sammensætning. Men de bemærker, at duften er ganske bærbar.

 • Ultra hurtig handling. Bare tre minutter er nok.
 • Handlinger på hår af stivhed.
 • Kan bruges i bruseren.
 • Aloe vera i sammensætningen blødgør huden.
 • Velegnet til brug i bikiniområdet.
 • Røret er nok til flere anvendelser.
 • Senker hårvæksten.
 1. Påfør, skyll efter 3 minutter.
 2. Efter depilation må du ikke bruge sæbe på dine fødder.

Ny fra VEET depilatory cream

VEET-selskabet, der længe har lavet produkter til hjemmet, har frigivet en interessant nyhed. Creme til hårfjerning i sprøjtformat. Nu bliver processen med at slippe af med uønsket hår endnu mere bekvemt og hurtigere.

 • Brugervenlighed. Kan bruges til bikini og underarm.
 • Tønderen er nok til flere procedurer.
 • Velegnet til følsom hud.
 • Sammensætningen omfatter sheasmør og liljeekstrakt. Vedligeholdelse af hudens hud.
 1. Spray på den behandlede overflade. Huden skal være tør.
 2. Spray bør ikke være mere end 5 cm væk fra kroppen.
 3. Vent til instruktionerne.
 4. Fjern cremen og håret med en speciel spatel.

Omtrentlig pris - 420 rubler.

Creme "Baptiste" agurk med aloe vera ekstrakt

Dette er et af de mest billige og overkommelige depilatory cremer. Ifølge kunder er han blandt de tre bedste "ledere", anerkendt som en af ​​de bedste russiske depilatorier.

 • Effektiv fjernelse af lige tykke hår.
 • Tørrer ikke huden. Som en del af fløden er der et fugtgivende ekstrakt af aloe vera.
 • Behagelig frisk duft.
 • Overkommelig pris.
 • Velegnet til delikat hud til behandling af bikini linje.
 1. Pas forsigtigt jævnt på det ønskede område.
 2. At opretholde den tid, der er angivet i instruktionerne.
 3. Brug en plastikspatel til at fjerne cremen og fjernet hår.

Omtrentlig pris - ca. 140 p.

Cream Shary Depilator

Dette værktøj er ideel til ejere af hårdt hår på deres ben. Virksomheden producerer fire cremer, der afviger i sammensætning, men de er alle potente.

 • Fjerner lige tætte og tykke hår.
 • Ingredienser (mandelolie, mentol) beroliger huden.
 • Senker hårvæksten.
 • Bringer ikke hudens pH-værdi i fare.
 • Indeholder gel for omhu efter depilering.
 1. Anvend produktet til problemområder.
 2. Efter 7 minutter skal du fjerne sammensætningen med en speciel spatel.
 • Cremen kan ikke holdes langsomt på huden, for ikke at forårsage forbrændinger.
 • Fjern forsigtigt fra kroppen, uden at trykke, uden at gnide.

Pasta Depial

Paste Depil til kropshårfjerning optrådte på hylderne af butikker relativt nylig. I mellemtiden er det faktisk skabt ifølge gamle opskrifter, kendt selv i haremerne fra de østlige civilisternes hersker. Det er baseret på shugaring, det vil sige hårhudning med sukker "karamel". Forresten blev karamel virkelig opfundet i haremer, i første omgang ikke så sød, som et middel til at give kroppens glathed.

 • Effektiv fjernelse af håret.
 • Resultatet er lagret i lang tid.
 • Sikker brug.
 • Fremkalder ikke hårets indvækst.
 • Ikke forårsager irritation og kløe.
 • Velegnet til brug i hele kroppen.
 • Helt naturlig sammensætning.
 1. Varm pasta i mikrobølgeovnen eller i et vandbad i ca. et minut.
 2. Påfør det ønskede område med en spatel mod hårvækst.
 3. Sæt en stribe papir på toppen.
 4. Med en skarp bevægelse fjernes blandingen fra kroppen sammen med håret.

Omkostningerne er ca. 1000 rubler.

Pasta Depil til rabat kan købes på of.sayte.

Del posten "Valg af det bedste værktøj til depilation"

Skal jeg barbere lysken hos en mand hvorfor

Hvad du behøver at vide om laser hårfjerning og hvor hurtigt og effektivt det er at fjerne uønsket hår