Sukkerpasta til shugaring "OASIS"

Depileringsprocessen og det endelige resultat afhænger helt af kvaliteten af ​​det anvendte produkt. I de seneste år er interessen steget i sukkerfjerning - shugaring. Karamell stof fanger godt hvert hår og fjerner næsten alle hårene ad gangen. Virksomheden Oasis har udviklet en meget effektiv pasta, der klare sin opgave. Hvad er fordelene ved sukkermasse og hvordan man bruger det korrekt?

fordele

Oasis Sugar Paste er designet til nem og hurtig depilering af hele kroppen, selv særligt vanskelige områder. På grund af tilstedeværelsen af ​​fructose i sammensætningen forbliver massen ret plastisk og påføres let på hudoverfladen. Desuden kan stoffets konsistens og egenskaber pålideligt omslutte hvert hår og fjerne det fra roden. I modsætning til mange lignende produkter indeholder pastaen til shugaring Oasis ikke citronsyre.

Basis karamel er skabt ud fra fruktose, renset vand og vitamin C. Disse komponenter kan ikke kun fjerne uønsket vegetation, men også giver en glat, blød hud.

Shugaring ved hjælp af et kvalitetsprodukt fra Oasis har flere fordele:

 • Let at anvende og fjerne.
 • Med forbehold af alle anbefalinger holder sig ikke fast i huden.
 • Ingen irritation og smerte.
 • Udseendet af indgroet hår minimeres.
 • Fjernelse af vegetation med en rod uden at bryde.

Sukkerpasta har et kvalitetscertifikat. Derfor er der ingen risiko for en allergisk reaktion.

Sortimentet præsenterer masserne af forskellig densitet: fra den blødeste - til bandage teknologi til super tæt pasta til arbejde med et dybt bikiniområde. I dette tilfælde kan du købe en speciel korrektor, når det tilføjes, hvilket er mere tæt pasta blødgør. Således er det nok at erhverve den tætteste konsistens og selvstændigt regulere den ønskede tæthed.

Hvordan man bruger?

Med den rette brug af sød karamel til shugaring, garanteres et godt og langvarigt resultat. Erfarne herrer anbefaler proceduren som følger:

Sukkerpasta til shugaring OASIS er velegnet til begyndere og erfarne håndværkere.

 • Det er nødvendigt at forberede huden. For at gøre dette skal du bruge en særlig affedtnings tonic, som hjælper med at fjerne støv, rester af kosmetik og fedt.
 • Herefter anbefales det at sprøjte det behandlede område med talkumpulver. Dette vil reducere sandsynligheden for fugt og forbedre værktøjets fasthed.
 • Brug en lille mængde karamelpude af fingre og påfør det jævnt på huden. Dette skal gøres i retning mod hårets vækst.
 • Du behøver ikke at holde pastaen i dine hænder i lang tid eller pause mellem ansøgning og fjernelse. På grund af dette taber alle egenskaberne af den klæbrige masse.
 • Fjern brug af skarpe hår af hårvækst.
 • For at reducere smerte anbefales det at berøre fjernelsesstedet med en hånd i nogle få sekunder.
 • Ved den første påføring af agenset fjernes op til 90% af vegetationen.
 • Efter proceduren vaskes restene af sød karamel simpelthen af ​​med vand.
 • Efter afslutning skal de behandlede områder smøres med et antiseptisk middel.

Udvid effekten af ​​proceduren og gøre det så nemt som muligt at hjælpe nogle tip fra erfarne mestre. Brug altid handsker. Det er ikke kun sikkert, men også ret praktisk at bruge.

Sukkerpasta skal fjernes i den rigtige vinkel, strengt vinkelret på overfladen. I dette tilfælde vil der ikke være nogen smerte, og sandsynligheden for at bryde af og yderligere hårindvækst minimeres. For at forhindre karamellen i at stikke, behøver du ikke at holde den i dine hænder i lang tid, og hvis mesteren har varme hænder, så skal man for manuelt arbejde opnå en tættere konsistens. Pasta Oasis giver dig mulighed for at arbejde hurtigt og effektivt. Med sin hjælp vil fjernelsen af ​​vegetation i bikiniområdet ikke tage mere end 15 minutter og ben - kun en halv time.

Sådan bruges pasta til shugaring OASIS

Shugaring er en procedure til fjernelse af uønsket hår. Værktøjet består af naturligt sukker, så det påvirker forsigtigt selv den mest følsomme hud uden at forårsage smertefulde fornemmelser. Du kan udføre proceduren for depilation som mester i salonen og hjemme.

Lim Oasis til shugaring hjælper med at klare uønsket vegetation på benene, i det intime område og andre dele af kroppen.

Oasis Indsæt Beskrivelse

Oasis pasta er designet på en sådan måde, at det med sin hjælp er nemt at fjerne selv de fineste hår. Den indeholder komponenter, der ud over udsmidning giver blødhed og glathed i huden.

I sammensætningen er der:

Sukkerblanding fanger let hvert hår på huden og holder det tæt og omslutter en klæbrig sammensætning. Det giver hårfjerning sammen med rod første gang.

Det er vigtigt! C-vitamin i sammensætningen gør produktet helt sikkert og forårsager ikke allergiske reaktioner.

Oasis-blandingsblandingen varierer i tæthed. Denne mangfoldighed giver dig mulighed for at vælge den perfekte konsistens for hver kvinde afhængigt af længden og tykkelsen af ​​hår og hudtype:

 • tæt blanding - perfekt til delikat hårfjerning i det intime område. Fra første gang fjernes ca. 90% af vegetationen. Plast, men om nødvendigt kombineret med blødere arter;
 • medium tæthed - nem at påføre og i stand til at fjerne både de tyndere og hårdeste hår. Velegnet til aflejring af ben og arme
 • blød tæthed - til depilering på store hudområder. Det er nemt at bruge, så det er velegnet til begyndere og til brug i hjemmet;
 • korrigerende - designet til depilation i tilfælde af overfølsom hud. Ofte bruges til at fortynde medium og tæt konsistens.

Fordelene ved pasta

I lang tid er kvinder på udkig efter de bedste midler til at fjerne hår fra kroppen. Det vigtigste er, at det er let, ikke bringer smertefulde fornemmelser og samtidig er effektive. Derfor bliver supportere til shugaring mere og mere.

De vigtigste fordele ved pasta til shugaring Oasis:

 • mangel på indgroede hår
 • evnen til at bruge deres egen;
 • fjernelse af selv det mindste hår;
 • glat hud i lang tid efter proceduren;
 • Den økonomiske fordel er, at pastaproceduren tager meget lidt.

Sammenligning med andre hårfjerningsmetoder

Sammenligning af pasta med andre midler til depilation.

Med barbering:

Med voks:

Med phyto harpiks:

Med depilatory cream:

Med epilator:

Med laser hårfjerning:

Med fotoepilation:

Således er shugaring depilation det gyldne middel mellem alle mulige måder. Glatheden bevares ikke så længe som ved laser eller fotoepilation, men shugaring forårsager ikke irritation, allergi og bringer ikke stærke smerter, som man ønsker at undgå.

Hvordan man bruger pastaen

For at hårfjerningsproceduren kun skal have en positiv effekt, skal du kende hele sekvensen af ​​dens gennemførelse.

Hvad du skal gøre før du fjerner hår fra benene:

 • tag et bad, så huden bliver blødere. Brug af skrubbe er opmuntret;
 • behandle overfladen af ​​fødderne med en vatpind dyppet i alkohol.

Dernæst bør du forberede pastaen. For at gøre dette skal en kugle som en valnøds størrelse knædes i dine hænder, strække blandingen og folde den som om det var dej. Efter berigelse med ilt vil bolden blive mere elastisk og tage en hvidlig skygge.

Depilation procedure:

 1. Stræk pastaen på et lille område af benbevægelsen mod hårets vækst.
 2. Flyt pastaen i modsat retning skarpt.
 3. Gentag indtil håret forbliver i det område, der skal behandles.
 4. Efter proceduren gnides dine ben med en lotion mod indfødning af håret.
 5. Behandl huden med talkumpulver.

Advarsel! Huden før depilering skal være helt tør, da pastaen ikke vil kunne opfange vådt hår.

Afhugning af det intime område kræver mere omhyggelig opmærksomhed og overholdelse af udførelsesteknikken. Før du udfører proceduren, skal du:

 • et par dage før depilation, behandle huden med en mild skrubbe.
 • umiddelbart inden proceduren tager et varmt brusebad.
 • Det anbefales ikke at solbade et par dage før depilation.
 • Før shugaring må du ikke bruge cremer eller lotioner for ikke at provokere en allergisk reaktion.

Teknik depilation sukker pasta i det intime område:

 1. Varm pastaen i dine hænder og rul ind i en bold.
 2. Fedt huden med alkohol og drys med talkumpulver.
 3. Vend en kuglepasta ind i en kage og spred på huden, der bevæger sig mod hårets vækst. Lad i 1-2 minutter.
 4. Stret huden med din fri hånd og skar kraftigt af sukkermassen til hårvækst.
 5. Skyl resterne med vand og gnid huden med lotion.

Det anbefales for første gang at udføre proceduren i kabinen hos en erfaren mester, og kun derefter skifte til selvstændig brug. I starten er der smertefulde fornemmelser, men efter nogle få procedurer forsvinder de helt.

Kontraindikationer

Shugaring er forbudt i nærværelse af følgende sygdomme:

 • hjertesygdom;
 • onkologi;
 • epilepsi;
 • diabetes mellitus
 • med smitsomme sygdomme (influenza, koldt)
 • med betændelse, sår og sår på huden.

Advarsel! Depilation under graviditet bør udføres med stor omhu for ikke at provokere en stigning i livmoderens tone.

Shugaring bør heller ikke udføres, hvis du er allergisk over for sukker eller andre pasta ingredienser. Det er værd at læse sammensætningen grundigt: nogle gange indeholder den honning, som er et stærkt allergen.

Ansøgningsanmeldelser

Nedenfor er et par eksempler på anmeldelser af sukkerpasta Oasis til shugaring.

Vi vil være glade, hvis du deler dine erfaringer i kommentarerne under artiklen.

Julia: "Jeg køber hele tiden ostepasta. Første gang jeg prøvede det, kunne jeg godt lide det: det var let at arbejde, alt hår blev grebet, ren fjernelse af vegetation. Der er ingen kløe eller smerter. Dette er det bedste værktøj jeg har arbejdet med! "

Catherine: "Pasta er virkelig fantastisk. Jeg begyndte at arbejde med hende på råd fra en erfaren mester, og nu er der intet ønske om at søge efter et nyt værktøj. Den perfekte kombination af kvalitet og pris. Anbefales. "

Tatyana: "Ostepastaen er meget blød, plastisk og fryser ikke, når håret fjernes i store områder. Brug er meget økonomisk, krukker varer længe. Det lugter godt og føles ikke smerte under depilation ".

Anmeldelser af Oasis lotion fra indgroede hår.

Anastasia: "Perfekt Oasis-lotion mod indfødning af hår er et af de vigtigste midler til shugaring. Ikke forårsager irritation og ubehag. Jeg anbefaler at bruge! "

Alain: "Der var en frygt for, at lotionen ville brænde huden, men intet som dette skete. Tværtimod blev huden efter beroligende beroliget, der var ingen brændende fornemmelse. Forresten blev lotionen helt absorberet om et par minutter. "

konklusion

Sugar Oasis Hair Remover er en af ​​de bedste produkter af sin art. Det er vigtigt, at proceduren kan udføres, herunder selvstændigt, fordi ikke alle har mulighed for at besøge skibsførerens kontor.

Hvis du følger alle nuancer og udfører proceduren korrekt, vil huden takke for dens glathed og smukke udsigter. Shugaring er næsten en SPA-procedure, da det ikke kun giver dig mulighed for at fjerne uønsket hår, men også renser huden fra stratum corneum og masserer det forsigtigt.

Oasis Shugaring Paste

OASIS-mousse med en indhyllende konsistens lugter og fugter huden øjeblikkeligt, reducerer forekomsten af ​​..

Blød sukkerpasta til shugaring OASIS er ideel til shugaring bandage teknologi og til..

Shugaring pulver OASIS Hypoallergenic, har ingen komedogen virkning. Tak fint

Blød sukkerpasta til shugaring OASIS er ideel til shugaring bandage teknologi og..

Blød sukkerpasta til shugaring OASIS egnet til erfarne håndværkere til at arbejde på store områder. Ide..

Sukkerpasta til shugaring OASIS korrigerende: Pasta flydende konsistens. Bruges til at bryde..

Sukkerpasta til shugaring OASIS korrigerende: Pasta flydende konsistens. Bruges til at bryde..

Tæt sukkerpasta til shugaring OASIS omhyggeligt depilation zone af dyb bikini og underarm.

Tæt sukkerpasta til shugaring OASIS omhyggeligt depilation zone af dyb bikini og underarm.

Universal sukkerpasta til shugaring derhjemme OASIS: Giver dig mulighed for effektivt at bruge dit hjem..

Super tæt sukkerpasta til shugaring OASIS omhyggeligt depilation zone af dyb bikini og underarm..

Super tæt sukkerpasta til shugaring OASIS omhyggeligt depilation zone af dyb bikini..

Medium sukkerpasta til shugaring OASIS Velegnet til shugaring store områder af kroppen. Prev..

Medium sukkerpasta til shugaring OASIS Velegnet til shugaring store områder af kroppen. Prev..

Universal sukkerpasta til shugaring derhjemme OASIS: Giver dig mulighed for effektivt at bruge dit hjem..

Sukkerpasta oase

en tæthed efter eget valg: korrigerende, blød, medium, tæt, super tæt..

lotion før og efter depilering OASIS 250 ml

Kosmetisk nødvendig til behandling af huden før proceduren for depilering og efter proceduren.

mousse efter depilering OASIS 150 ml

Mousse efter OASIS depilation, det smager ikke kun godt, det har en omsluttende tekstur, øjeblikkelig..

shugaring pasta OASIS korrigerende 1600 gr.

Pasta væskekonsistens. Brugt til at fortynde pastaer af enhver tæthed: blødt, medium.

shugaring pasta OASIS korrigerende 600 gr.

Pasta væskekonsistens. Brugt til at fortynde pastaer af enhver tæthed: blødt, medium.

Fugtgivende emulsion OASIS til hjemmepleje 250 ml

OASIS fugtgivende emulsion til hjemmepleje. Let blid emulsion, som straks..

Enzympulver til kroppen OASIS 120 ml

Enzympulver til kroppen OASIS giver dig mulighed for at bruge en dybere rensning, frigør huden fra el.

shugaring pasta hjemme OASIS universal 1600 gr.

Vil give dig mulighed for effektivt at udføre sukker depilation derhjemme. Med pasta oase du le..

shugaring pasta hjemme OASIS universal 600 gr.

Vil give dig mulighed for effektivt at udføre sukker depilation derhjemme. Med pasta oase du le..

Pasta til banding udstyr shugaring OASIS blød 1600 gr.

ideel til shugaring bandage teknologi og til at kombinere med tættere pastaer: NBS..

Pasta til banding udstyr shugaring OASIS blød 600 gr.

egnet til erfarne håndværkere til at arbejde i store områder. Ideel til shugar bandage teknologi..

shugaring pulver OASIS 150 gr.

Hypoallergenic, har ingen komedogen virkning. På grund af sin fine tekstur absorberer den fugt fra b..

lotion til indgroet hår OASIS 100 ml

har en mild skrælning. Eliminerer de betændte områder, udvikler hudens tone og struktur..

Indsæt til skinnende hænder og fødder OASIS gennemsnit 1600 gr.

Velegnet til shugaring store områder af kroppen. Designet til manuel shugaring teknik...

Pasta til skinnende hænder og fødder OASIS gennemsnit 600 gr.

Velegnet til shugaring store områder af kroppen. Designet til manuel shugaring teknik...

Lim til shugaring bikini OASIS tæt 1600 gr.

omhyggeligt depilering zone af dybe bikini og aksillære huler. Enhver gestus klare håret..

Lim til shugaring bikini OASIS tæt 600 gr.

omhyggeligt depilering zone af dybe bikini og aksillære huler. Enhver gestus klare håret..

skrubbe OASIS 200 gr.

forsigtigt exfoliates, indeholder runde slibepartikler, ridser ikke huden. Fremmer fornyelse..

shugaring pasta i et varmt rum super tæt 1600 gr.

Omhyggeligt depilation zone dyb bikini og underarms i et varmt rum. Copes med..

shugaring pasta i et varmt rum super tæt 600 gr.

Omhyggeligt depilation zone dyb bikini og underarms i et varmt rum. Copes med..

Anmeldelser shugaring pasta

Shugaring pasta - anmeldelser af mestre!

Vi spurgte vores kunder, hvilken slags pasta de vælger og hvorfor? Resultatet var at indsamle mange nyttige anmeldelser om sukkerpasta til shugaring.

Anmeldelser om pasta og kosmetik MARU, OASIS, GLORIA, Bare en shugaring

Plej produkter med alle mærker. Men på pasta - min favorit er bestemt Maru. Det meste af året Soft + og Hard, om sommeren i varme og høj luftfugtighed skifter jeg til Soft og Hard +. For mig er dette den perfekte kobling med håret, pastaens bedste plasticitet og bevarelse af arbejdsegenskaber. For nylig har jeg igen fået tre nye mærker af sukkerpasta til mig på prøve, og jeg forstår stadig, at jeg vender tilbage til Mar fordi Jeg har endnu ikke fundet et værdigt alternativ. Og selvfølgelig er oasen en korrigerende, uden at det er overhovedet ingen steder - min konstante følgesvend.

Jeg arbejder for Oasis. Efter Kanan er dette ikke en pasta, men et mirakel !! ))) Kanan er stadig tungt artilleri. )) Og oasen i mit sortiment er altid blød, medium og tæt. Oasis, nem at påføre, god hårfjerning, fleksibel, overkommelig pris), men efterlader klæbrighed på kroppen. Jeg prøvede Maru, på en eller anden måde arbejdede jeg ikke med hende.

Jeg bruger i mit arbejde 2 varemærker - Maru og Oasis. Jeg vælger disse mærker på grund af den stabile kvalitet og ydeevne af pastaen. For mig er de lige, Maru, den Oasis. Pasta meget lang bevarer sin plasticitet. Oasen har også en meget god korrigerende pasta, hvor du tilføjer et lille stykke, som du komfortabelt kan afslutte arbejdet uden at ændre eller forøge stykket, når du arbejder på store områder, f.eks. På dine fødder.

Jeg kan også lide Maru plejeprodukter og lotioner før og efter proceduren. Jeg bruger kun dem. Jeg bruger talkum fra oasen, det har temmelig store partikler, men tværtimod er det et plus, det gør sit arbejde (det samler overskydende fugt og ryster af, forbliver på huden til et minimum uden at tilstoppe det overskydende pasta). Jeg bruger oasen af ​​medium densitet, Maru software og software +

Jeg bruger 2 tætheder: den tætteste og blødeste. Ligesom en oase, og nu ligesom Just shugaring.

Jeg kan godt lide at shugaring meget ligesom hjælpeprodukter, de lugter lækkert, når de begynder at lave dem, de alle fejede straks op og sagde, de var seje, min hud var blød. og så videre Oasis pasta er god) anvendes på en eller anden måde lettere og spredes ikke overalt, generelt det samme hele tiden)

Ifølge materialerne bruger jeg mig selv Mar, pleje Mar og Gloria. For plejehjemmet kun Gloria, vil jeg gerne have mere variation. Maru fra prisen = kvalitetsforholdet. Oasis, efter min mening, svarer ikke til prisen, den er ikke stabil, og en meget stor kobling bliver hurtigt sukkeret. Maru er bedre i denne henseende, mere stabil, ikke sukker, men nogle gange med software + forlader regelmæssigt et stærkt klæbrig lag. Og så meget økonomisk pasta. Jeg bruger selv software og software +, software i en bikini er generelt perfekt. Mine herrer bruger stadig hårdt.

Jeg arbejder med Oasis pasta, fordi det er meget blødt! Meget plastik! Og ikke dubeyayushey arbejder på store områder som Sahara. Blødere for mig selv, jeg har ikke fundet. Desuden, fordi det har en korrigerende tæthed, er det muligt at forbedre i pastaens retning, der er blødere og blødere. Jeg bruger en tæt, blød og korrigerende. Blødt, det er bekvemt at arbejde på store zoner, tilføje korrektioner. Og på varme zoner tilsættes det meget lidt tæt. Denne pasta svarer til Maru, men det ser ud til at holde sig til klientens hud mere, og følgelig øges følsomheden af ​​proceduren, "kunderne" eksperimenterede uden at kende de mærker, der foretrak Oasis pasta. Ved makeup kosmetik er jeg en fan af Gloria. Meget behagelig duft af cremen efter, noget vand for at fjerne rester af pastaen, lotion før, de lugter virkelig godt og der er ingen lugt af græs eller sæbe. Cream efter behageligt at anvende. Det er økonomisk og der er en balance mellem, hvad det føles på kroppen og alligevel ikke fedtet og godt absorberet! Stor lotion fra indgroede hår, jeg forsøger aktivt at sælge det, fordi jeg selv ser resultatet af det på mine klienter. Gloria's chokolade skrubbe blev også forelsket i dens effektivitet, med små ikke-smeltende korn og olieagtige fornemmelser på huden efter skylning.

Vi håber, at anmeldelserne på pasta til shugaring praktiserende mestre vil hjælpe dig med at vælge sukkerpasta. Online-butikken MULTIBRAND SHOP SUGAR præsenterer 7 mærker af sukkerpasta til shugaring, så vi har ingen tvivl om, at du vil kunne vælge hvad der passer dig.

På den 3. Training Conference of Masters of Shugaring delte Akhmetshina Daria, ejer af tre virksomheder i shugaring, sin erfaring med at starte en forretning inden for shugaring.

Sådan starter du en shugaring mester? Hvad skal man vælge en privat praksis eller arbejde i kabinen? Vi fortsætter samtalen med Daria Ahmetshina.

Sukkerpasta oase

Shugaring indsætter OASIS nye generation. Valget af fagfolk.

Opskriften på en god shugaring - den rigtige sukkerpasta

Sukkerpasta til shugaring OASIS er velegnet til begyndere og erfarne håndværkere. Du kan vælge og kombinere pastaer af forskellig densitet: korrigerende, blød, medium, tæt og super tæt. Dette vil give dig mulighed for effektivt at udføre proceduren for sukkeraflejring på enhver hud, hvilken som helst hårlængde og enhver rumtemperatur. Takket være den videnskabelige tilgang var vi i stand til at udvikle en moderne sukkerpasta af fremragende plasticitet, som opfylder de høje krav fra shugaring-markedet. C-vitamin i sammensætningen af ​​pastaen OASIS hjælper med at opretholde skønhed og sundhed i huden. Indeholder ikke citronsyre.

 • OASIS sukkerpasta er let at anvende.
 • Klæbning af pastaen på huden er udelukket, hvis shugaring teknikken observeres.
 • Pasta til shugaring OASIS-håret fjernes fra roden, bryder ikke af.
 • Med OASIS sukkerpasta er der intet indgroet hår og irritation.
 • Sukkerpasta til depilation OASIS giver dig mulighed for at udføre proceduren effektivt og hurtigt.
 • Kvaliteten af ​​sukkerpasta til shugaring OASIS er garanteret af registreringsbeviset for Den Russiske Føderation.

Du og dine kunder kan være sikre på den store klasse af OASIS pastaer, du vælger. Prisen og kvaliteten af ​​OASIS-pastaen giver dig mulighed for at vinde den hårde konkurrence, der for øjeblikket eksisterer på markedet for service shugaring. Dine kunder er tilfredse og vil helt sikkert vende tilbage til dig.

Videnskabelige fremgangsmåde - OASIS High Paste Quality Standards

Den russiske mærke shugaring pasta OASIS er en moderne sukkerpasta til depilation. Designet til at imødekomme behovene hos håndværkere og kunder. Kemikere fra Novosibirsk Akademgorodok forskningscenter er involveret i at skabe pastaformuleringen. Vi har formået at opnå et ideelt forhold mellem komponenter og produktionsbetingelser, idet OASIS-pastaen er på niveau med verdens førende mærker.

Shugaring hjemme og shugaring i kabinen

Hvis du er træt af barbering og ikke er villig til at tolerere indgroet hår, langvarig irritation på huden fra voks. Velkommen til verden med shugaring med OASIS sukkerpasta. Måske har du allerede lavet din første bekendtskab med sukkeraffald eller shugaring. Efter en god mester tror jeg, du sætter pris på bekvemmeligheden og effekten af ​​depileringsproceduren med sukkerpasta. Men nogle gange er det muligt at høre fra kunder: "Jeg gjorde en shugaring - det var for smertefuldt". "Jeg lavede en dyb bikini i en time, nu er jeg bange", osv. Det er godt, at det nu er muligt at ændre holdningen til sukkeraflejring med OASIS shugaring pasta. Fremgangsmåden ved shugaring en dyb bikini skal normalt ikke tage mere end 15 minutter, og smerter bør ikke give dig stor angst. Med OASIS sukkerpasta kan du nemt mestre kunsten at shugaring.

Med OASIS sukkerpasta redder du det vigtigste - tid til afrøringsproceduren!

Sukkerpasta til shugaring Oasis

Anmeldelser? Eller anbefale en anden god pasta? Gloria og Sannan kan slet ikke lide, ikke plastik

Ikke plastik, flow? Måske skal du vælge en anden tæthed, der ikke spredes?)

Og i hvilken zone tog de en tæt? Det kan have brug for medium tæthed, selvom det nu er varmt i rummet, og kroppen er varm. Jeg arbejder i Arabien, alt i alt passer alt

Og dette er alt for sig selv, afhængigt af hvad er temperaturen i rummet, temperaturen på masterens hænder og kropstemperaturen hos klienten. Normalt enten tæt karamel eller medium densitet tropisk.

Nå, jeg lyttede til deres seminar, teknikken er den samme overalt. Du skal bare forstå, hvilken slags pasta, for hvilken zone der skal bruges, og der er stave, som ikke opvarmes fra dem.

Jeg køber kun epil start. Jeg kan virkelig godt lide og pasta og kosmetik før / efter

Arabien, start epil.

Jeg tror ikke) der er en instruktionsvideo på YouTube. Også alle plejeprodukterne før og efter er cool.

Jeg har alle de kendte piger, der kun arbejder med Pandis))

Jolie prøv, jeg har kærlighed til hende siden 2012) og tætheden og plasticiteten, porerne godt indgroet, som er tættere på overfladen, tager ud

Åh, jeg skiftede fra shugaring til film voks, jeg kan ikke komme over det. Fødevarer til glæde, når du skal bruge voks)

Glrriya affald fuld, tag bedre Arabien. Jeg kan virkelig godt lide det.

Det er dyrt. Eller er det det værd?

Værd, tro mig)) Hvor meget jeg bruger - der var ingen skuffelser

Nå, lad os sige, at et stykke arbejde varer lang tid, så det ikke tåler, det er blødere og hvad er fordelene overhovedet?

Afhængig af hvilken zone du vil behandle. Jeg tager nu hovedsagelig tropiske fødder. Og hvis du fjerner antennerne over overlæben, så blød. For at håret ikke vokser længere, smeder jeg cremen med aha-syrer af samme mærke

Hvad shugaring pasta er bedre? Maru, Saona, Oasis og andre

Shugaring er blevet en meget populær og populær metode til fjernelse af uønsket hår på kroppen. Denne procedure er mindre smertefuld end voksning, og vigtigst af alt er huden efter fløjl og glat. I dag kan du ikke betale for depilation af shugaring betydelige mængder i skønhedssaloner og ikke selv forberede blandingen selv. Fabrikanter har forenklet processen og frigivet specialpasta til shugaring.

Hvilken shugaring pasta er bedre, i henhold til hvilke parametre at vælge konsistensen, hvad man skal overveje, når man køber, vil vi fortælle videre.

Varianter af pastaer til shugaring

Til dato er der fire typer pasta konsistens. Afhængigt af produktets densitet påføres det på forskellige dele af kroppen:

 • Betrukket
 • Central
 • tyk
 • Stramt (meget tæt)

Sikkerheden og effektiviteten af ​​proceduren afhænger af produktets konsistens.

Den bløde blanding er designet til at rive ud fine hår. Ofte bruges det på ansigtet, hvor håret er lille og kort. Forresten er værktøjet af en sådan konsistens godt opvarmet i hænder og er beregnet til dem, der har meget følsom hud. Også denne type produkt er egnet til afskærmning af arme og ben, hvis hårene ikke er stive.

Medium pasta - universal. Den passer næsten til enhver form for procedure (undtagen bikiniområdet). Hvis en person har en gennemsnitlig hårdthed, og de er af medium hårdhed, vil denne sammenhæng hjælpe med at slippe af med uønsket vegetation på kroppen.

En tæt blanding er også universel, men kan også bruges i bikiniområdet. Denne tekstur er velegnet til groft mørkt hår.

Ofte foretrækker kvinder denne type pasta, da det effektivt renser huden mod overskydende hår.

Meget tæt pasta bruges ofte til depilation af det intime område. Manuel teknologi involverer et middel til stram konsistens, for øjeblikkeligt at løsne fra epidermis. Det bruges i områder af hud med overfølsomhed (armhule, dyb bikini område, mellem brysterne). Princippet om dets handling består i øjeblikkelig fjernelse af sukkerpasta fra huden. Således er der mindre ubehag, og smerten er ikke så kronisk.

Det skal bemærkes, at sukkerblandingen udover tykkelsen af ​​konsistensen kan variere i sammensætningen. I dag fremstiller producenter den perfekte salve til depilation. Nogen tilføjer sammensætningen af ​​tilsætningsstoffer, der sænker væksten af ​​nyt hår, nogen laver den klassiske version af pastaen baseret på sukker, citronsaft og vand, og nogen erstatter sukker med fructose. Anmeldelser fra mange kunder siger, at nogle producenter laver pasta i dårlig tro. Det opvarmes ikke i et vandbad, det bliver som vand, det taber sin klæbrighed.

Derfor foretrækker mange piger at lave en blanding af deres egne.

Men problemet er, at det er ret vanskeligt at forberede en god konsistens derhjemme, fordi efter at have holdt pastaen i et øjeblik, kan det hærde og ikke have den ønskede virkning under proceduren.

Hvilken shugaring pasta er bedre: toppen af ​​de bedste mærker

Ligesom ethvert andet produkt er der yndlingspastaer, der opfylder alle krav til at skabe en kvalitetsprocedure: tekstur, densitet, sammensætning.

Vores læsere anbefaler!

Midler til shugaring Gloria (Gloria)

Dette mærke er lavet i Rusland. Fordelen ved mærket er, at pastaen opfylder alle kvalitetsstandarder, og det koster meget mindre end importerede kolleger. Gloria-produktserien indeholder fem typer pastaer med forskellige konsistenser (herunder ultra-bløde til ansigtets hud).

Næsten alle produkter leveres med naturlige tilsætningsstoffer i form af æteriske olier, der er pastaer med tilsætning af menthol, der har til formål at lette aflejringsprocessen. Som en bonus producerer mærket krukker af forskellig størrelse fra prøveversioner til store mængder. Således vil hver kvinde kunne prøve produktet først, og først derefter købe det i store mængder. Pasta bruges ofte af fagfolk i skønhedssaloner.

Midler til Sauga Shugaring (Saona)

Dette er en standardpasta til depilation i stil med shugaring. Pasta er faktisk efterspurgt på markedet og med god grund. Det opfylder perfekt den funktion, der tillægges den, har ikke evnen til at sukker og ændrer ikke dets egenskaber i lang tid. Mange saloner foretrækker denne pasta, da forbruget er ret økonomisk. Efter proceduren bliver huden glat og øm.

Canaan Shugaring Paste (Canaan)

Dette produkt er et israelsk mærke. Dette værktøj er meget glad for professionelle skønhedseksperter, da brandlinjen producerer en omsorgsfuld tekstur af shugaringpasta i fire former. Passer varme op godt og samtidig spredes ikke, hvilket gør materialet praktisk til shugaring. Kundefeedback er kun positiv. Det er praktisk at arbejde med dette mærke pasta, både i salonen og hjemme.

Pasta Oasis til depilation

Dette mærke er en budgetmulighed. Pasta oase egnet til enhver hudtype, trækker forsigtigt hår. Samtidig er materialet forbrug minimalt. Det er nødvendigt at anvende et tyndt lag karamel, og hårene hænger straks til det. Der er ingen ikke-naturlige tilsætningsstoffer i sammensætningen, hvilket gør pastaen et glimrende materiale til shugaring.

Midler til shugaring Maru (Maru)

Det præsenterede mærke er egnet til højkvalitets hårfjerning overalt på kroppen. Virksomheden, selvom den unge, giver mulighed for at købe både pastaen og forskellige kosmetiske tilbehør til en overkommelig pris. Mærket tilbyder flere typer blandinger, så kunderne har masser at vælge imellem.

Mix for Depilation Start Epil (Start Epil)

Dette produkt er velegnet til både begyndere og erfarne håndværkere. Funktion af blandingen - en fremragende tekstur, som er praktisk at arbejde. Det er let på huden, straks fjernet. Fordelen ved denne pasta er, at den i sin sammensætning indeholder både vitaminolier til hudpleje og antiseptika, der forhindrer hudirritation. Efter proceduren ser huden ren, strålende og fløjlsagtig ud.

Hårfjerning pasta Pandhys (Pandis)

Pandis er et produkt af høj kvalitet fremstillet i Ungarn. Pastaens sammensætning omfatter kun naturlige ingredienser. Mærket producerer blandinger til både manuel og bandage teknologi. Mange mestere forsøger at erhverve dette mærke, men det er stadig i hjemmemarkedets underskud, så ordren sker via internettet.

Shagaring Pasta Pavia (Pavia)

Dette produkt er tilgængeligt i flere typer pastaer. Men efter kundernes mening er det bedst at bruge en pasta med en gennemsnitlig tykkelse. Sammensætningen af ​​naturlig pasta baseret på fructose og mineralske tilsætningsstoffer. Den gennemsnitlige konsistens skelnes af dens fasthed, så det kan også være egnet til hårfjerning i den dybe bikini zone.

Når du vælger din pasta til shugaring, skal du prøve at købe prøver af produkterne først og derefter købe dem i den fulde version. Så du kan finde dit produkt, der passer til din hudtype. Fordi nogen eller denne vare er dårlig, og en anden er glad for effekten. Så det er bedre at selv bestemme.

Oasis Shugaring Paste

OASIS-mousse med en indhyllende konsistens lugter og fugter huden øjeblikkeligt, reducerer forekomsten af ​​..

Blød sukkerpasta til shugaring OASIS er ideel til shugaring bandage teknologi og til..

Shugaring pulver OASIS Hypoallergenic, har ingen komedogen virkning. Tak fint

Blød sukkerpasta til shugaring OASIS er ideel til shugaring bandage teknologi og..

Blød sukkerpasta til shugaring OASIS egnet til erfarne håndværkere til at arbejde på store områder. Ide..

Sukkerpasta til shugaring OASIS korrigerende: Pasta flydende konsistens. Bruges til at bryde..

Sukkerpasta til shugaring OASIS korrigerende: Pasta flydende konsistens. Bruges til at bryde..

Tæt sukkerpasta til shugaring OASIS omhyggeligt depilation zone af dyb bikini og underarm.

Tæt sukkerpasta til shugaring OASIS omhyggeligt depilation zone af dyb bikini og underarm.

Universal sukkerpasta til shugaring derhjemme OASIS: Giver dig mulighed for effektivt at bruge dit hjem..

Super tæt sukkerpasta til shugaring OASIS omhyggeligt depilation zone af dyb bikini og underarm..

Super tæt sukkerpasta til shugaring OASIS omhyggeligt depilation zone af dyb bikini..

Medium sukkerpasta til shugaring OASIS Velegnet til shugaring store områder af kroppen. Prev..

Medium sukkerpasta til shugaring OASIS Velegnet til shugaring store områder af kroppen. Prev..

Universal sukkerpasta til shugaring derhjemme OASIS: Giver dig mulighed for effektivt at bruge dit hjem..

Glat hud med Oasis shaking pasta

Fjernelse af uønsket kropshår ved hjælp af shugaring er en populær kosmetisk procedure. Effekten af ​​dens gennemførelse afhænger i høj grad af masteruddannelsen og kvaliteten af ​​den sukkerpasta, der anvendes til dette. Karamelmassen skal være af en sådan konsistens, at hårene er godt indfanget, epileringsprocessen finder sted hurtigt, og resultatet holdes i lang tid. Alle disse krav er opfyldt af Oasis Shugaring pasta.

Sammensætning og fortjenester

Oasis pasta er designet til nem depilation af enhver del af kroppen. Dens sammensætning indeholder sådanne komponenter, der tillader ikke kun at fjerne uønsket hår, men også at gøre hudoverfladen blød og glat.

struktur

Grundlaget for kosmetiske produktbestanddele såsom:

 • vitamin C;
 • renset vand
 • fruktose.

Velegnet til shugaring konsistens af sukker pasta nemt omslutter hvert hår og fast holder det i klæbemiddel sammensætning. Dette tillader fjernelse fra roden første gang.

Til dine oplysninger! Tilstedeværelsen af ​​C-vitamin i sammensætningen til depilering (i stedet for citronsyre) gør dette produkt mere sikkert og mere allergisk.

Fordele ved Oasis

Fordele ved et produkt til udførelse af en shugaring:

 • brugervenlighed;
 • nem at fjerne
 • rod hårfjerning;
 • minimere sandsynligheden for indfødning af håret;
 • ingen irritation efter proceduren
 • bliver varmt hurtigt i hænderne;
 • sandsynligheden for allergi er mindst
 • Midler med forskellige tætheder udstedes, hvilket gør det muligt at afhente det nødvendige
 • Forbindelser af forskellig plasticitet fra Oasis-mærket kan kombineres med hinanden;
 • ingen bivirkning i form af brudt hår eller indgroede stænger
 • ingen smerte, når karamelmassen fjernes fra huden.

Til dine oplysninger! Karamelmasse af dette firma har tegn på produktkvalitet.

sortiment

Oasis pastaer er tilgængelige i en bred vifte. Deres brug gør det muligt at udføre proceduren så smidigt som muligt.

Ifølge konsistensen er Oasis Shugaring-sammensætningerne opdelt i følgende:

Betrukket

Det er beregnet til brug i shugaring bandage teknologi. Lim kan bruges til depilation, for eksempel på ansigtet. Nogle gange anvendes i kombination med andre typer sukkermasse, som har en mere tæt tekstur.

Central

Sukkerpasta med medium densitet kan bruges på store områder af kroppen - arme og ben. God applikation og en passende konsistens kan klare både hårdt hår og tyndt pistol hår. Og hårets længde kan være fra 0,2 cm.

tyk

Denne pasta af Oasis firma bruges til shugaring af en blid zone af dybe bikini og aksillære huler. Blandt de indlysende fordele - fjernelse af op til 90% hår fra den første ansøgning. Dette værktøj har plasticitet og elasticitet. Om nødvendigt kan den kombineres med blød eller medium.

korrigere

En praktisk tilføjelse til listen over produkter i virksomheden er korrekturlæserne. Det kan tilsættes til tykkere pastaer for at blødgøre. Dette er nødvendigt i tilfælde, hvor det er planlagt at behandle flere dele af kroppen. Du kan for eksempel kun erhverve en masse, der er tæt i konsistens, og derefter variere dens konsistens.

Til dine oplysninger! Korrigerende er egnet til arbejde med meget følsom hud. Den kan bruges i kølige lokaler uden at give hurtig indstilling.

Sukkerreaktion Oasis er det bedste valg til shugaring. Et garanteret resultat med korrekt brug og overholdelse af alle krav kan opnås ikke kun i salonproceduren, men også hjemme.

Gurkemeje hårfjerning: Folkerecept

Tip 1: Fjern uønsket ansigtshår