Professionel sukkerpasta "Maris" til shugaring

Blandt de moderne metoder til fjernelse af uønsket vegetation i nyere tid har listens øverste linje altid været besat af shugaring - en populær og efterspurgt procedure. Sukkeraflejring, i modsætning til voks, beskadiger huden meget mindre og betragtes som sikker, mens effekten af ​​glat hud varer op til 3-4 uger.

Typer af sukker blanding

Proceduren for shugaring er bemærkelsesværdig, fordi den endda kan udføres af en nybegynder uden særlige færdigheder og viden. I dag tilbyder producenter af hårfjernere en række sukkerblandinger, som er designet til et bestemt område af kroppen og varierer i tæthed og sammensætning. Blandt de mange tilbud er Maris sukkerpasta bemærkelsesværdigt, som med succes anvendes både i saloner og hjemme.

Fremgangsmåden er mindre smertefuld end andre former for hårfjerning og er helt sikkert for huden

For ikke at gå vild blandt de mange navne og vælge den rigtige version af pastaen, er det vigtigt at studere dens sammensætning og densitet, hvilket vil bidrage til at opnå et positivt resultat:

 • pasta 0 - er en meget blød sammensætning. Denne tæthed er bedre at bruge til dem, der foretrækker bandageudstyr;
 • Pasta Maris 10 - denne visning bruges af dem, der allerede har foretaget en shugaring. En sådan tæthed opnås til depilering af zoner dækket af dunet hår. Til proceduren skal du bruge handsker, fordi karamel hurtigt smelter fra samspillet med hændernes hud;
 • karamel 20 - har en blød tekstur, men tekstur er tættere end et dusin, bruges til bikini og ben. Det bruges på næsten alle dele af kroppen og ansigtet. Den mest populære blanding at arbejde hele året rundt;
 • tæthed 30 - universel indstilling
 • 40 blanding - høj densitet, egnet til at fjerne hårdt hår og arbejde i værelser med høj temperatur;
 • Maris 50 - som regel kun brug for fagfolk eller dem, der har varme hænder, og alle andre typer af blandinger smelter og holder fast.

For dem, der endnu ikke har besluttet sig for typen sukkerblanding, tilbyder producenterne depilation kits, hvor alle typer pasta er præsenteret i små mængder.

Pros betyder

Shugaring pasta "Maris" er et naturprodukt, der har mange fordele for at løse problemet med overskydende vegetation. Den særlige sammensætning af blandingen er valgt på en sådan måde, at smerten reduceres. Sukkermasse kan spare ikke kun penge, men også tid, at erstatte et besøg i salonens hjemmetode. Fordele ved metoden:

 • Ved hjælp af en pasta kan du hurtigt og nemt fjerne enhver form for hår fra dun og kort til lang og hård;
 • sænk hårets vækst som følge af skade på pærerne under proceduren;
 • Blandingens stuetemperatur udelukker forbrændinger;
 • bekvemmelighed og nem procedure;
 • brug kun naturlige ingredienser i produktionen af ​​sukkerblanding;
Resultatet opnået efter påføring af pasta maris, vil retfærdiggøre al den indsats, der er brugt på denne procedure.
 • et lille stykke pasta er acceptabelt at bruge gentagne gange, hvilket skaber nogle besparelser;
 • pasta forhindrer at bryde håret, fordi det fanger dem i bunden og ikke på overfladen af ​​huden;
 • rimelig pris.

Så i processen med shugaring kan du samtidig slippe af med overskydende vegetation, fjerne døde, døde stykker af dermis, samt fodre kroppen med nyttige stoffer.

Korrekt procedureprocedure

Før du anvender massen af ​​"Maris", skal du forberede hudoverfladen. For at gøre dette skal du bruge et desinfektionsmiddel. Hvis smertetærsklen er høj, anbefales det at anvende en bedøvelsescreme på huden en time før proceduren.

Sukkeraflejring af huden fjerner forsigtigt hårsækkene og er mere blid i forhold til voksaflejring.

Et lille stykke pasta skal strækkes i dine hænder, blødgøres det og derefter påføres problemområdet. Den grundlæggende regel, som bør følges nøje under sukkermetoden, er at anvende og fjerne pastaen strengt i henhold til vejledningen:

 • anvende en blanding af antihårvækst
 • det er nødvendigt at fjerne med en rykke, nødvendigvis i retning af vækst, trækker huden med den anden hånd;
 • vask det behandlede område med vand for at fjerne resterende sukkermasse og tørre grundigt;
 • Efter afslutningen af ​​sessionen skal du behandle kroppen med et antibakterielt middel, og efter det er det absorberet, smør huden med en creme (fugtgivende, nærende);
 • For et godt resultat er det ønskeligt at have en hårlængde på ikke mere end 3-5 mm, ellers kan der opstå irritation ved fjernelse af længere hår.

For ikke at forkæle sukkerblandingen, skal du huske procedurens hovedbetingelse - dine hænder skal være helt tørre, ligesom de depilerede områder, ellers vil massen ikke holde fast. For at gøre dette er det nødvendigt at sprøjte huden med talkumpulver eller brug wipes.

I modsætning til voks eller cremer til proceduren for hårfjerning, sukker pasta Maris hypoallergenic

For dem, der beslutter at holde en shugaring session for første gang, anbefales det at starte processen med mere tilgængelige og praktiske områder til arbejde - ben eller hænder. Derudover er følsomheden af ​​disse dele af kroppen mindre udtalt.

Forskellen mellem det færdige produkt fra den hjemmelavede blanding

Sukkerpasta Maris for at fjerne uønsket vegetation har indlysende forskelle fra hjemmelavet pasta, blandt hvilke det er værd at bemærke de vigtigste:

 • tæthed - du kan vælge den passende massetæthed for den ønskede zone
 • klar til arbejde ved stuetemperatur, mens husstandsmassen skal opvarmes før en session
 • minimalt traume i huden. Ved hjælp af den færdige masse kan du bruge en meget let peeling;
 • plasticitet og brugervenlighed, ideel til en nybegynder.

Hvorfor kan du ikke bruge værktøjet til alle?

Ud over nyttige kvaliteter, brugervenlighed og bemærkelsesværdige resultater er proceduren for shugaring ikke vist for alle. Du bør ikke holde en session med sukker depilation i følgende tilfælde:

 • i tilfælde af en allergisk reaktion på komponenterne i produktet
 • i kritiske dage
 • i nærvær af hudsygdomme;
 • under graviditeten
 • mekanisk skade på dermis;
 • diabetes, åreknuder;
 • med svulster af enhver art
 • med epilepsi.

Efter at have studeret alt ovenfor kan du bestemme, hvilken tæthed af blandingen der er den mest egnede, og hvordan man opnår et positivt resultat ved at minimere smerten og ubehag under sessionen.

Maris Pasta til shugaring

Shugaring Pasta Maris er et af de bedste midler til at fjerne uønsket hår. Denne metode stammede fra den fjerne fortid, da orientalske skønheder anvendte melasse for at give huden en delikat og fløjlsagtig udseende.

Maris værktøjer beskrivelse

Der er en bred vifte af kosmetiske produkter til shugaring. En af dem er Maris sukkerpasta. En vigtig positiv kvalitet af sæt Maris er, at både fagfolk og begyndere kan arbejde sammen med ham hjemme.

For dem der først ønsker at udføre depilationen alene, er det svært at vælge den rigtige mix-løsning, så producenten tilbyder kits i mini-pakker, hvor alle typer af dette værktøj præsenteres. Lad os fortælle om dem mere detaljeret.

Maris præsenterer en række værktøjer, hvor det er nemt og behageligt at arbejde. Der findes en specifik type for hver kropsregion:

 1. Maris bløde konsistens anvendes på områderne af hænder, ansigt, ben og skinker.
 2. På bikiniområdet er effektiv pasta af mellemtykkelse. Den kan også bruges af begyndere til fodsonen.
 3. Værktøjet med tæt konsistens anvendes i armhulerne, men det skal strækkes i varme hænder, før det påføres kroppen.
 4. Massiv pasta anbringes på bikiniområdet (temperaturen må ikke være under + 30 ° C).
 5. En meget hård pastaekonsistens er effektiv i bikiniområdet ved temperaturer over + 38 ° C for mestre med "varme hænder".

Masseforbrug til 1 procedure er ca. 40 g.

Maris firma producerer produktet i beholdere af forskellig mængde og under forskellige tal, hvilket indikerer pastaens konsistens. Prisen på en krukke pasta varierer omkring 500 rubler.

En række kosmetiske produkter er klassificeret som følger:

 • 0 - Den blødeste sammensætning, som er beregnet til brug af bandage teknologi til hårfjerning;
 • 10 - bruges til genskæring og fjernelse af dunhår;
 • 20 - blød komposition, men tykkere end Maris 10. Dette er den mest populære blanding, som du kan fjerne hår fra alle dele af kroppen;
 • 30 - universel mulighed
 • 40 - sammensætningen har en høj densitet og anbefales til arbejde i varme rum;
 • 50 - den sværeste løsning, som normalt bruges af fagfolk.

Disse pastaer kan blandes sammen under proceduren. Videoen herunder viser, hvordan du gør det korrekt:

Ud over sukkerblandingen af ​​forskellige teksturer frigiver varemærket en bedøvelsesgel. Efter påføringen af ​​gelen vil proceduren være mindre smertefuld. Området Maris tilbyder at bruge lotion, der ikke indeholder alkohol, hvilket ikke fremkalder tørring ud af huden. De bruges til at affedt huden før proceduren. Sukker depilation kit indeholder engangshandsker, spatler og klud.

Du kan også købe færdige kits:

Positive kvaliteter

En blanding af Maris har flere fordele:

 1. Kræver ikke opvarmning, hvilket sparer tid betydeligt. I modsætning til voksprocedurer er det sikkert at bruge.
 2. Sammensætningen af ​​Maris omfatter kun naturlige stoffer (glucose, fructose, vand), så værktøjet ikke forårsager allergiske reaktioner.
 3. Det har flere typer tekstur, som er praktisk at vælge. Det er økonomisk at bruge. Den samme del af pastaen kan bruges på forskellige dele af kroppen, indtil den taber dens elasticitet. Rester fjernes let fra kroppen med en klud fugtet med varmt vand.
 4. Godkendt til brug under graviditet.
 5. Efter ansøgning opstår ikke et sådant ubehageligt fænomen som indfødning af hår.
 6. Fjerner hår af enhver type: lang og hård, dun og kort.
 7. I forbindelse med hårfjerning er pærerne beskadiget, hvilket yderligere bidrager til langsommere hårvækst. Sukker karamel hjælper med at fange hårene i bunden og forhindrer dem i at bryde af.

Ved hjælp af Shugaring Maris kan du nemt og nemt slippe af med uønsket hår og rense huden fra døde og døde hudstykker.

Sugaring kaldes ofte sukker, persisk hårfjerning. Sukker depilation er en populær og populær procedure. Denne metode til hårfjerning opretholder effekten af ​​ren og glat hud i en måned. Det er sikkert, fordi infektion er usandsynligt, fordi sukker sirup er skadelig for mange bakterier.

Anvendelsesmetoder

Vilkår for brug pasta Maris:

 1. Før du anvender produktet, er det nødvendigt at rengøre og affedt huden, hvor shugaring vil blive udført, og stænk let med talkumpulver.
 2. Tag et lille stykke af stoffet og blødgør det i dine hænder for bedre påføring på huden.
 3. Blandingen påføres kroppen mod hårvækst.
 4. Fjern en skarp bevægelse af hårvækst, trækker huden på stedet for hårfjerning.
 5. Vask rester af stoffet med varmt vand og tør dem tørre.
 6. Tør det behandlede område med et bakteriedræbende middel.
 7. Efter tørring, belægge med en nærende, anti-inflammatorisk eller fugtgivende creme.

Før sukkerblandingen påføres, skal krop og hænder være tørre. Ved høj smertefølsomhed skal en bedøvelsesgel påføres 1 time før proceduren. Hårets længde må ikke være mere end 5 mm. Afhældning skal udføres i gummihandsker. Kosmetisk produkt fra pakken for at tage et rent værktøj.

Til shugaring kan du bruge blandingen og hjemmelavet, men de vil få forskel fra pasta Maris. Husholdningsmasse kræver obligatorisk opvarmning før brug, hvilket ikke er særlig praktisk. Der er svært ved at skabe den ønskede tæthed af sukkerblandingen derhjemme. Der vil ikke være sådanne problemer, hvis du vælger Maris kosmetiske produkt, som er meget praktisk og økonomisk at bruge.

Sukkerpasta Maris

Synligt resultat efter den første procedure

En procedure tager fra 10-50 minutter

Fremgangsmåden er helt smertefri.

Glem alt om depilering i op til 5 uger

Upåklagelig kvalitet garanteret

Center for professionel shugaring Maris - en af ​​de første i Moskva, der tilbyder tjenester af professionel sukkerepilation.

I ni år har vi tilbudt dig den sikreste og mest effektive metode til fjernelse af uønsket hårfjerning.

Sukkerpasta Maris - et godt valg til shugaring

I dag på kosmetologimarkedet er der mange forskellige pastaer til shugaring, hvilket undertiden gør det svært at vælge den eneste passende løsning. Ofte af denne grund forsøger mange kvinder at forberede et middel til at fjerne hår fra sukker og vand derhjemme, hvilket ikke altid lykkes med det samme.

For at slippe af med smerte og tvivl, når du vælger, vil Maris pasta, der er specielt oprettet i færdige forskellige konsistenser, professionelle og samtidig overkommelige, hjælpe.

Oversigt over pastaen

Til forskel fra kogte derhjemme er Sugar Paste Maris praktisk, fordi du ikke behøver uafhængigt at skabe og passe den nødvendige hårdhed. Det er nok bare at vælge midlerne til den krævede tæthed lige i butikken og starte proceduren med det færdige materiale. Udviklet så mange som 5 niveauer af Maris-pasta tykkelse, der passer til forskellige indendørs temperaturer og til behandling af alle dele af kroppen for at fjerne hår fra dem. De blødeste er velegnet til bandage teknologi, og de hotteste hænder eller fagfolk kan klare de hårdeste.

Sukkerblanding Maris gennemsigtig og elastisk. Nogle gange er det vanskeligt at få hårde typer af det fra en krukke med hænder, for det kan du have brug for en stav eller scapula.

Pasta Maris sammenligner sig positivt med den, der er tilberedt hjemme:

 • Du kan vælge den passende tæthed for enhver zone;
 • det er mere praktisk for begyndere (det er meget lettere at arbejde med det end med "hjemmelavet" pasta);
 • ingen opvarmning er nødvendig (hjemmelavet fryser og bliver for svært allerede ved stuetemperatur);
 • Maris beskadiger ikke huden, skrælvirkningen fra den er meget blid;
 • meget mindre smertefulde fornemmelser;
 • som del af kun fructose, glucose og vand uden kemikalier og smagsstoffer (ikke engang citronsaft, hvilket er vigtigt for personer med allergi);
 • pastaens rester vaskes af med rent vand;
 • du kan sole dig 6 timer efter proceduren;
 • billig selv i salon forhold;
 • efter shugaring med Maris pasta er der ingen pigmentering;
 • brugen af ​​dette værktøj er en god forebyggelse af yderligere hårgenvækst.

Den vigtigste garanti for en vellykket hårfjerningsprocedure er imidlertid den rigtigt valgte pasta Maris.

Hvordan man vælger

Når man køber en pasta, er det vigtigt at overveje, hvilken del af kroppen der skal behandles, fordi effekten direkte afhænger af densiteten af ​​de anvendte midler:

 1. Tæthed "0" (nul) er den blødeste, kun egnet til bandage teknologi.
 2. Tæthed "10" vil ikke tage groft, groft hår, da det er mere beregnet til bløde hår (ryg, underliv, arme, bryst, balder, lænder osv.). At arbejde med det kræver erfaring. Fremgangsmåden udføres strengt i handsker, ellers vil kroppens varme og så ikke for tyk sammensætning smelte og strømme.
 3. Tætheden er "20". Pasta er god til hårfjerning på hænderne, ryggen, brystet, ryggen, benene, maven, skinkerne. Disse zoner kan betjenes uden handsker. I bikini og armhuler området, vil du have brug for handsker og en spatel at rulle ud pastaen.
 4. Tæthed "30" - en universel mulighed blandt andre. Du kan arbejde som en handske med en spatel, og uden dem på områderne af bikini, hænder og underarms.
 5. Tætheden er "40". Dette er allerede en hård pasta, der er egnet til at fjerne groft hår eller ved høj temperatur indendørs. Du kan arbejde med handsker og uden dem, godt til "varme" hænder. Det er bekvemt at bruge til følsomme områder i armhulerne og bikini.
 6. Tæthed "50" er den hårdeste. Det bruges ofte af fagfolk, men hvis du har god erfaring med at udføre hårfjerning selv, kan du prøve, især hvis dine hænder er "varme".

Den mest egnede mulighed for håndlavet ydeevne betragtes som "30" og "40". Den første af dem kan bruges til at fjerne hår på benene, og hvis det er godt opvarmet, så på hænderne. Den anden vil gøre det godt med armhulerne og bikiniområderne, hvor blødere pastaer hurtigt smelter og strømmer.

Tip: Hvis håret er hårdt (for eksempel efter at have brugt en barbermaskine), skal massens massefylde være større, mindst "40". Tynde hår kan være med regelmæssig fjernelse ved hjælp af shugaring.

Sådan bruges

Før du begynder at bruge Maris pasta, skal du forberede det hudområde, der skal behandles. Dette gøres på samme måde som før du bruger en anden shugaringpasta (vask uden kosmetik, desinficerer huden, tørrer og sprinkler området med talkumpulver). derefter:

 • Påfør Maris pasta på det ønskede område mod hårvækst (således at sammensætningen trænger ind i porerne under indflydelse af kropsvarme, hvert hår indpakkes ikke kun over hele længden, men især ved bunden for at undgå brud og efterfølgende indvækst);
 • Dernæst med skarpe bevægelser rive den klæbende strimmel langs hårlinjen;
 • Du kan bruge det samme stykke af blandingen mere end én gang. Nogle gange kan det endda være nok til at håndtere benene helt.
 • Fjern pastaens rester med servietter, desinficer det behandlede område med lotion.

Pasta Maris kan virkelig gøre en shugaring ikke kun til selve fornøjelsen af ​​selve processen, men også til tilfredshed med den opnåede virkning.

anmeldelser

Katerina Ivanenkova, 26 år gammel. Jeg arbejder som kosmetolog og på det seneste har jeg set en markant stigning i kundernes interesse for at indsætte Maris. Jeg kan godt lide at arbejde med det selv, fordi jeg ikke behøver at bruge tid på opvarmning, og det sparer tid (både mine og klienter). Jeg forsøgte forskellige tætheder, og jeg kan sige at for mig personligt er enhver praktisk. Resultatet er altid fremragende, der var ingen klager.

Nadezhda Volkova, 30 år gammel. Jeg forsøgte i dag pasta Maris til hårfjerning på benene. Hvad kan jeg sige... forbruget er lille, en lille klump er ikke nok til en gang. Resultatet er i princippet tilfreds, selvom nogle små hår forblev. Men jeg tror, ​​at årsagen til dette er manglen på talkum, som hjælper pastaen til at "parre" med håret. Næste gang vil jeg gøre alt efter reglerne. Jeg er sikker på, at jeg ikke bliver skuffet.

Irina Kraeva, 22 år gammel. Jeg så en ven, der gjorde epilering på hendes ben og i armhulerne... hun gjorde det godt med denne pasta Maris, som jeg også ville prøve. Jeg købte top ti tåbeligt, men mens jeg var optaget, smeltede og flød alt, jeg måtte skyde alt tilfældigt. Så fandt jeg lige ud af, at den "tredive" universelle måtte tages. Nu vil jeg gøre alt rigtigt. Jeg vil virkelig have den samme glatte hud som en ven, og Maris pasta vil helt sikkert hjælpe mig.

Vasilisa Pryadchenko, 34 år gammel. For mig, der er vant til barbermanden (selvom jeg er vokset hurtigt efter dem), syntes det i første omgang, at jeg aldrig ville gå til sådanne henrettelser. Og jeg ville ikke selv købe penge til sådanne epilationer. Alt blev besluttet, da jeg gik på besøg til min søster (hun behandlede bare fødderne med Maris 'pasta). Hun overtalte mig til at lave et firma. Piger, jeg fortryder ikke! Jeg prøvede det på min arm, i begyndelsen var det lidt syg, fra uvant, men helt tolerabel. Og det er interessant, en eller anden måde eksotisk... Derefter var der ikke noget hår tilbage på min arm, alt var rent og glat. Nu skal du bare købe dig selv en pasta og nede med alle barbermaskinerne!

Shugaring

Shugaring i salonen og i hjemmet - sukkeraflejring selv for følsom hud

Hver kvinde tager sig af hendes hud og ønsker at se hendes fløjl og øm. Selv den, der var heldig nok til at have naturens hudens upåklagelige kvalitet, bekymrede sig for det ekstra hår. Vil du have korte kjoler, mini nederdele og bikini badetøj? Site professionelle shugaring MARIS inviterer dig til sukker depilation. Her kan du også købe eksklusive MARIS pasta til at gøre hjemme shugaring selv.

Epilation som en gammel hemmelighed af kvindelig skønhed

Selv i oldtiden forsøgte kvinder at slippe af med hår på kroppen, eller i det mindste holde det på et minimum. Dette ejendommelige kulturelement stammer fra øst. Derefter begyndte depileringsprodukter fremstillet på urter og olier gradvist at sprede sig rundt om i verden. Opskrifterne indeholdt en række tilsætningsstoffer, effektiviteten af ​​sådanne produkter kan i dag klart ikke sige noget, men depilationen ved hjælp af sukker er med succes blevet bevaret til denne dag. Sukkerepilation er en teknik til fjernelse af uønsket hår, nævnt i gamle østlige skrifter.

Hvad tilbyder den moderne kosmetiske industri?

Lad os se, hvad der produceres til hårfjerningsfirmaer med speciale i fremstilling af kosmetik og kosmetiske tilbehør?

 • Razors - på trods af tilstedeværelsen af ​​ekstra blade og fugtighedsgivende puder bevarer vejen til at fjerne hår med en barberkniv stadig sine iboende fejl (kortsigtet effekt, sandsynligheden for nedskæringer, tørring af huden).
 • Hårfjerningspasta (fløde) - Effekten af ​​cremen overstiger effekten af ​​at bruge en barbermaskine i kun få dage, virkningen på de fleste pastaers hud er skadelig, lokale allergiske reaktioner og forbrændinger er ikke udelukket.
 • Voks voksaflejring anbefales at bestilles fra en professionel kosmetolog i en skønhedssalon. Intim depilation anses for særligt vanskelig: smeltet varm voks påføres forsigtigt med en spatel i retning af hårvækst til små områder af huden, og når voksen hærder, bliver den revet af med en skarp bevægelse i den modsatte retning, dvs. mod hårvækst. Fordele: Efter voksning af et nyt hår vokser ikke tilbage inden for to til tre uger, fortsætter proceduren hurtigt. Ulemper: smertefuld procedure, hudirritation og ubehag i de første tre til fem dage, en bummer og hårindvækst på grund af uforsigtighed en forbrænding med varm voks er ikke udelukket. Efter depilation behandles et bikiniområde nødvendigvis med et specielt middel; voksrester fjernes med olie.
 • Den elektriske depilator er en lille enhed til fjernelse af hår. Depilator giver ikke perfekt glat hud. Hårets brud, deres indvækst, smerteligheden i selve proceduren - de mangler, der skal tolereres. Depilators er velegnede til hår af høj og medium hårdhed, tynde og bløde hår, de river eller slet ikke optager.
 • Foto og laser hårfjerning - de nyeste metoder til depilation, der kræver dyrt udstyr og en række procedurer.

Shugaring hvad er det?

Måske shugaring vil være et ukendt ord for dig, men der er en term analog - sukker depilation, og dets essens kræver ikke forklaring. Hårfjerning svarer til voksfjernelse, men der er grundlæggende forskelle. For det første er sukker mere sparsom hud end voks. For det andet kræver sukker, i modsætning til voks, ikke opvarmning, normen for det er stuetemperatur.

Sugaring, eller sukker hårfjerning (du kan kalde proceduren på denne måde) kræver brug af en professionel pasta. MARIS er den bedste shugaring pasta i Skt. Petersborg, det beskadiger slet ikke huden, den opvarmer naturligt fra kropstemperaturen, trænger ind i porerne og fanger hårene i pæren og ikke fra overfladen af ​​huden. Derfor slår håret ikke af. Påfør sukkerpasta mod hårvækst, fjernes strengt efter deres vækst med en skarp rystelse af hånden.

Et lille stykke pasta, der svarer til konsistens til blød ler, er nok til at fjerne hår på benene. Næsten uden smerte og uden irritation, som det er tilfældet med voksning, behandles bikiniområdet. Superfølsom hud giver en lille rødhed, men den forsvinder om en til to timer. Selv i en dyb bikini zone, giver sukkerskygning ikke ubehag. Det vigtigste er at finde en god professionel mester og læse i forvejen anmeldelser om hans arbejde.

Fordelene ved shugaring i forhold til alternative depilation muligheder

 1. Absolut sikkerhed for huden. Allergiske komplikationer er udelukket, da pastaens sammensætning er enkel: glucose, fructose, vand - tre naturlige komponenter, og intet mere (ingen kemiske parfumer osv.).
 2. Selv i salonforhold vil depilering med sukkerpasta være forholdsvis billigt, og resultatet vil tilfredsstille den mest krævende kunde.
 3. Udseendet af pigmentpletter elimineres, efter proceduren kan du gå til stranden om seks timer.
 4. Forebyggelse af hårets indvækst - Sørg for, at der ikke kommer noget indgroet hår efter shugaring.

Shugaring derhjemme

Hjemme, proceduren shugaring let at organisere. Til dette formål er det nødvendigt at forberede:

 • shugaring pasta;
 • pre- og post-depilation lotion;
 • handsker og servietter;
 • baby pulver.

Det er godt, hvis du har gennemført et kursus, men du kan gøre dig bekendt med det grundlæggende ved hjemme shugaring på MARIS hjemmeside ved at se en video. Fjernelse i hjemmemiljøet i hænder og fødder vil ikke medføre problemer. Efterladen pasta vaskes med rent vand.

Mere ansvarlig, du bør behandle den intime depilation i bikiniområdet. Sæt ikke følsom hud i fare, overlade proceduren til en specialist fra skønhedssalonen.

Maris Shugaring Paste - anmeldelser

Shugaring pasta

Maris Shugaring Paste 24. december 2017

I øjeblikket producerer et stort antal pastaer til shugaring. Jeg kan godt lide føreren var en tid er vanskeligt at afgøre med valget af den rigtige pasta, efter at kigge på anmeldelser på produkter af forskellige butikker, de er egnede og ikke forårsager skade på kroppen. Med mange års erfaring måtte jeg se meget, lave luksuriøse reklamer, tiltrække folk, men i virkeligheden ren nonsens!
Jeg begyndte selvfølgelig at bestille, nogle gange kom jeg over en sådan skændsel, at jeg simpelthen ikke havde ord! Og mine klienter var oprørt meget lang og hårdt! Det var ubehageligt, fordi det tabte et stort antal kunder.
Den eneste pasta jeg arbejder på nu er Maris, som hjalp mig med at slippe af med pine. Det var det bedste køb for mig. Min glæde kendte ingen grænser! Kort at sige, at tandpasta fjerner effektivt hår, proceduren er vellykket, behøver kunderne ikke ondt, og fjerner en lille, lille hår i sin sidste lange, stærke omkostninger kan ikke drages til!
Først tænkte jeg også, at den næste djævel ville komme. Jeg bestilte to dåser på 1,5 kg hver med en tæthed på 10 og 20. Beskrivelsen anførte, at dette er den mest optimale tæthed til arbejde. Pasta var i en stærk pakke. Pastaen selv var meget smuk i farve, gennemsigtig og flygtig.

Kommentarer Anmeldelse nyttig? Ja 0 · Nej 0

Maris Shugaring Paste 23. marts 2016

I dag fortæller jeg dig om et andet mærke af shugaring pasta, denne tidsprofessor.

Dette er vores indenlandske mærke, Moskva, for at være præcis.

pasta line omfatter 5 tætheder, producentens hjemmeside har en meget detaljeret beskrivelse af de tilfælde, hvor nogle pasta er bedre at bruge (for eventuelle zoner, ved hvilken temperatur og osv).

Første gang jeg fik tre sonder tætheder ( "10", "20", "30"), repræsentanten for pigen i vores by. Jeg kunne godt lide pastaen i mit arbejde meget, og så bestilte jeg også 400g. krukke "40".

En krukke som min (400 gram) er lavet af tykt hvid plastik. Vrider stramt. Der er en beskyttende membran med en tunge gennemsigtig plastik.

Pastaens sammensætning: glucose, fructose, vand.

Indeholder ikke citronsyre.

Efter denne pasta syntes jeg, at måske ikke alle pastaer blev kogt af sukker (som jeg plejede at læse). Fordi denne pasta ikke har nogen lugt, og de fleste pastaer har en karakteristisk karamel lugt. Farven på pastaen er lysegul.

Jeg vil fortælle dig mere om, hvad jeg prøvede mig selv.

"10" - blød pasta. Designet til håndværkere med erfaring.

Lys, meget blid, jeg vil endda sige, vægtløs tekstur. Perfekt til store overflader (håndben). Den ligger meget forsigtigt lige jævnt. Perfekt fanger hår, bevarer sin fasthed i lang tid og taber ikke sin tekstur. Det spredes ikke, men på en eller anden måde tværtimod bliver det tættere eller noget. Nogle slags funktion.

For dem uden erfaring kan denne pasta bruges med strimler (bandager).

"20" er en blød pasta, men mere tæt "10".

Fabrikanten skriver, at dette er deres mest populære pasta, egnet til arbejde året rundt.

Jeg ved ikke, jeg klare ikke at gøre hendes armhuler, pasta har spredt sig. Måske var temperaturen i værelset højere end nødvendigt. Men på armhulen brugte jeg ikke længere den.

"30" -fabrikanten definerer det som en pasta med "medium" konsistens for bikini-zonen. Jeg forlod et meget godt indtryk, lidt plastik, vedholdende på armhulerne, jeg kunne godt lide mere.

For begyndere, perfekt.

"40" - en pasta med meget tæt konsistens. Uden opvarmning er det næsten umuligt at trække ud af krukken, det er meget stramt. Jeg sætter det på batteriet i 20 minutter. Når det varmes op, bliver det mere eller mindre plastik, men mine hænder bliver træt alligevel. Jeg forsegler hendes bløde pasta, tilføjer ganske lidt. Om sommeren tror jeg, vil være mere relevant.

Denne pasta er perfekt til begyndere, hold på det er simpelthen urealistisk.

Der er stadig en "50" er allerede ganske noget mega-tæt, jeg tog det ikke og planlægger ikke. og "0" er et bandage, meget blødt, jeg har heller ikke prøvet det.

Til hjemmelavet shugaring er dette mærke ret egnet, hvis du fokuserer på de mere tætte pastaformer.

Og generelt, som jeg forstod ud fra min egen erfaring, er det meget vigtigt at vælge pastaens tæthed korrekt under hensyntagen til forholdene (rumtemperatur, fugtighed osv.). Resultatet af depilering afhænger af dette.

PS. Mærket indeholder også et lille udvalg af produkter før / efter depilation. Jeg vil gerne prøve talkum).

For prisen er ret overkommelig - jeg købte 400g. for 500r. (sandt, i december mere).

Tak for din opmærksomhed)

Alle vellykkede kosmetiske eksperimenter!

[Redigeret af forfatteren den 24. marts 2016]

Maris Shugaring: En gennemgang af Depilatory Sugar Paste

Det er sket fra oldtiden, at skønhedsstandarden er minimal eller ubetydeligt hår. Desværre har ikke alle naturen tildelt denne "mulighed". For dem, der er trætte af den konstante procedure for barbering eller plukning af hår eller øjenbryn, af hårdt og tykt hår og ønsker at vende tilbage skønheden og komforten, vil shugaring være en ægte frelse!

Relevansen af ​​shugaring

Alt det retfærdige køn, uden undtagelse, drømmer om en glat og glat hud uden uønsket vegetation. I dag er der mange måder at slippe af med hår. Det kan være procedurer med brug af forskellige urter, olier, voks...

Maris shugaring er i stand til at klare kede hår ikke kun i bikiniområdet, men kan effektivt rette øjenbrynslinjen. En ganske vanskelig og intim depilering kan derfor kun overlades til en specialkosolog. For at udføre opgaven med sådan kompleksitet skal skibsføreren være tilstrækkeligt erfarne og dygtigt anvende en speciel spatel. For nylig er proceduren for shugaring mere og mere interesseret i mænd. Og genstanden for opmærksomhed bliver også ikke kun ansigtet.

 • barbering er stadig en simpel, hurtig og sædvanlig måde for russerne at fjerne uønsket vegetation. Sammen med sådanne fordele har den flere ulemper. En sådan depilation har naturligvis ikke en langvarig virkning. Den øgede chance for skade på huden og tørreffekten - kan også tilskrives kun minus. Når du bruger en barbermaskine, bliver håret meget hårdere og vokser hurtigere. Efter depilation med maris pasta gennem shugaring, vil hårene blive tyndere og vokse mindre. Det vigtigste er, at i intervallerne mellem shugaring procedurer med maris pasta du ikke brugte en barbermaskine;
 • voksaflejring sker med varmt voks ved hjælp af et værktøj. Opvarmet voks i små mængder pålægger det behandlede område i retning af hårvækst. Efter hærdning af voksen fjernes den ved en skarp bevægelse af hånden i modsat retning af hårvæksten. Fordelene ved sådanne handlinger: gennemførelseshastigheden, håret vokser ikke mere end to uger efter. Ulemperne er følgende: voks bliver brugt varmt, hvilket beskadiger hud, hårbrud, hårfollikel under huden, smertefuld procedure og som følge af langvarigt ubehag og hudirritation;
 • En elektrisk afskærmningsanordning fjerner tilfældigt hår fra overfladen af ​​huden. Ofte bryder de dem, og som følge heraf får vi håret indvækst. En smertefuld procedure giver ikke altid et positivt resultat og glathed i huden.

For dem der går på ferie og sparer tid, og også vil se godt ud på et hvilket som helst tidspunkt af dagen i lang tid, er shugaring med brugen af ​​maris pasta den ideelle løsning, der er alternativ til procedurerne fra listen ovenfor.

Fordele ved maris

Det ville ikke være irriterende, men fakta forbliver - blodcirkulationen og stofskiftet i menneskekroppen: i den varme årstid forekommer der meget hurtigere end om vinteren, og håret vokser hurtigere. Derfor vil shugaring med pasta maris på dette tidspunkt være meget velkommen.

 1. Kosmetisk produkt har høj effektivitet og brugervenlighed. Værktøjet er let og praktisk at bruge. Resultatet opnået efter påføring af pasta maris, vil retfærdiggøre al den indsats, der er brugt på denne procedure. I 3-6 uger vil du blive skånet af den irriterende procedure for barbering eller plukning af hår, din hud vil være glat, silkeagtig og uden irritation. For holdbarhed af effekten, har huden brug for en vis omhu, og ikke kun på dagen for proceduren. Konstant opmærksomhed og omtanke om din egen krop er en langsigtet investering i fremtiden, hvilket er ubemærket i dag, men meget mærkbar efter en vis periode. Efter 5-10 år vil du være taknemmelig for, at du ikke er doven i dag;
 2. I modsætning til voks eller cremer til hårfjerningsproceduren er sukkerpasta maris hypoallergen, fordi den kun indeholder tre naturlige ingredienser (forskellige typer indeholder forskellige proportioner): glucose, fructose og vand uden citronsyre og farvestoffer. Denne type sukker candy behøver ikke yderligere opvarmning, og dermed skades ikke huden. Skader ham ikke;
 3. Når håret er for langt og tykt, strækker det sig bag pastaen, mens det forårsager smerte. Derfor, før proceduren, skal du bringe håret i en moderat længde. Mere tæt pasta anbefales til brug ved arbejde med bikini og underarms
 4. Økonomi i brug. Ved hjælp af en lille klump pasta kan du fjerne hår i et ret stort område;
 5. Fremgangsmåden er mindre smertefuld end andre former for hårfjerning og er helt sikkert for huden. Forbrændinger og langvarig irritation er fraværende efter påføring. Selv med følsom hud forsvinder rødmen efter et par timer. Ca. fem timer efter proceduren kan du prale af en helt glat hud i en ny badedragt på stranden;
 6. Acceptabel bortskaffelsesomkostninger ved hjælp af sukkerpasta: meget billigere end laser eller foto hårfjerning;
 7. Alsidighed. Værktøjet sammen med depilation udfører skrælning af huden, hvilket eliminerer døde celler, hvilket gør det sundt og glat. For hver zone er der mulighed for at vælge et kosmetisk produkt med en ideel tæthed for denne zone.

Applikationsfunktioner

Sukkeraflejring af huden fjerner forsigtigt hårsækkene og er mere blid i forhold til voksaflejring. Professionel sukkerpasta Maris er ifølge sin konsistens og egenskaber opdelt i flere typer til at arbejde i de tilsvarende områder af kroppen:

 • Den blødeste for erfarne mestre af bandage-teknologi er designet til brug på benene, brystet og maven og zonen fra skuldrene til skinkerne;
 • blød maris konsistens indebærer håndtering af benene på en manuel måde ved hjælp af handsker;
 • blødt, men mere tæt i konsistens end det ovenfor nævnte, giver mulighed for brugen af ​​bikini på benene og i zonen. Leader i popularitet, egnet selv for begyndere, året rundt brug er tilladt;
 • medium tæthed til brug i bikiniområdet. Det er tilladt at arbejde uden handsker og i den varme årstid;
 • Maris pasta, tæt i konsistens, er beregnet til kun at bruges til armhulerne og bikiniområdet og i et rum med høj omgivelsestemperatur.

Med det korrekte valg af typen pasta til et bestemt hudområde er forbruget af pasta minimal. Vær opmærksom på hårets stivhed og tykkelse. Antag, at for depilering af underbenet og området omkring det er 50 gram nr. 10 pasta tilstrækkelig. Dette er den blødeste pasta.

Ved en stuetemperatur på 27 ° C behøver værktøjet ikke yderligere opvarmning og gør sit job "perfekt godt" uden at beskadige huden. Anvendelse af pastaen mod væksten af ​​hår og fjernelse af deres vækst og parallelt med huden, vil du bruge den korrekte depilation. Efter påføring på kroppens arbejdsområde opvarmes maris fra kroppens varme og trænger ind i alle porerne og klæber håret på bunden og ikke fra overfladen af ​​huden. Således er et stykke hår udelukket.

Et kosmetisk produkt i en dåse skal forblive sterilt og skubbe op en ny mængde pasta med et sterilt eller rent instrument eller med en ny handske.

Ved langvarig brug vil tykkelsen af ​​håret gradvist falde, rødderne svækkes, og derfor bør pastaens massefylde ændres.

anbefalinger

For økonomi af midler er det fordelagtigt at købe pasta i store mængder. At arbejde med en spatel er ikke den nemmeste procedure. Ikke alle nykommere kan klare det. Den manuelle arbejdsmetode kræver også viden i anvendelse. Brug af handsker kan klæbe mellem fingrene, hvilket komplicerer arbejdet og øger ulejligheden. For mere information om hvordan man arbejder med sukkerpasta findes i artiklen om teknikker til udførelse af shugaring.

Maris pasta til shugaring

Lim "Maris" er et glimrende værktøj til fjernelse af uønsket hår. Det er i stand til at løse problemet på kort tid. Du behøver ikke længere at forberede sukkerpasta selv, firmaet Maris tilbyder professionelle midler til depilation til overkommelige priser. De rigtige fagfolk deltog i udviklingen af ​​denne serie, takket være hvem de formåede at fremstille og producere en unik serie af midler til shugaring.

Indhold:

Shugaring er en effektiv måde at fjerne kropshår på. I sammenligning med andre metoder til depilering bliver håret blødt og tyndt efter sukkerpasta. Hvis du fjerner hår med barbermaskine, voks eller cremer, bliver håret hårdt, mørkere og begynder at vokse meget hurtigere. For at undgå dette er det bedst at bruge en shugaring.

Resultatet efter proceduren kan vare fra 2 til 4 uger, afhængigt af hvor hurtigt håret vokser. Fremgangsmåden kan udføres i kabinen eller hjemme. Under alle omstændigheder er det nødvendigt at vælge højkvalitets værktøjer til shugaring: lotion, talkum, pasta, anæstetisk gel og forbrugsstoffer (handsker, servietter, spatel). Det populære firma Maris tilbyder at købe værktøj til sukkeraffaldning enkeltvis eller i et færdigt sæt.

Omkostningerne til 1500 gram af en krukke sukkerpasta Maris varierer omkring 1500 rubler.

Fordele og ulemper ved pasta Maris

Færdige produkter af et populært mærke har en række ubestridelige fordele:

 • sikkerhed og hypoallergen

Pasta Maris er lavet af naturlige ingredienser uden at tilføje kemiske dufte. Den består af: vand, glucose og fructose. Derfor forårsager brugen af ​​produktet ikke rødme eller irritation på huden. Produktet kan anvendes af gravide og ammende kvinder, allergikere og personer med for følsom hud.

 • indgroet hår forebyggelse;

Efter proceduren vokser håret ikke ind i huden, hvilket giver ubehag, som det sker efter depilation med en barbermaskine.

 • overkommelig pris kategori;
 • høj kvalitet;
 • evnen til at gøre shugaring hjemme
 • ingen grund til at varme op.

Ulemper ved sukkerpasta er fraværende. Den eneste ting at gøre intim depilation derhjemme første gang vil være svært og ubelejligt. Men over tid vil proceduren tage et minimum af tid med det maksimale resultat. Glat og silkeagtig hud kan holde op til 4 uger!

Særlige kendetegn ved pasta

Pasta Maris adskiller sig ved at den er lavet i en anden konsistens (blød, tæt, meget tæt og meget tæt) og er beregnet til forskellige områder på kroppen. Det er således muligt at vælge den tekstur, der er egnet til et bestemt hudområde. Desværre har en razor eller depilatory creme ikke disse fordele.

Det skal også bemærkes, at pastaen ikke skal opvarmes før brug, det er umiddelbart klar til brug. Maris firma producerer pasta i krukker af forskellig størrelse og under forskellige tal, der afhænger af indholdet af tekstur: Maris pasta "0", "10", "20", "30", "40" og "50".

Derudover producerer mærket en bedøvelsesgel. Det bruges til både hårfjerning og depilation, og til konturering eller før tatoveringsproceduren. Ved at anvende en speciel gel, vil det være muligt at undgå ubehagelige, smertefulde fornemmelser. Fabrikanten tilbyder også rensende lotion, der ikke indeholder alkohol. De beskytter huden før proceduren shugaring.

Depilation er umuligt uden forbrugsstoffer. Maris Company tilbyder engangshandsker, servietter og spatler til påføring af pasta. Alle produkter af høj kvalitet, takket være dem, proceduren for shugaring vil være smertefri, komfortabel, sikker og vigtigst af alt, effektiv!

Indsæt ansøgning

Unik pasta fra selskabet Maris blev anvendt uden forvarmning. Sammensætningen påføres med en speciel spatel mod hårvækst. Laget fjernes straks efter påføring med en skarp bevægelse langs hårlinjen. Proceduren gentages hver 2. eller 4. uge, afhængigt af hvor hurtigt nye hår opstår.

Du kan bruge pastaen som peeling. I dette tilfælde påføres det på hele kroppen med massagebevægelser og vaskes derefter af med varmt vand. Efter påføring fjernes keratiniserede hudceller, det bliver glat og silkeagtigt.

Afslutningsvis skal det bemærkes, at det populære mærke Maris producerer unikke midler til shugaring, som kan bruges i saloner af specialister eller hjemme. Du behøver ikke længere at bruge tid til at lave sukkerpasta og derefter varme den op. Nu udføres proceduren meget hurtigere, mere praktisk og efterlader et godt resultat. Forkæl dig med en smuk, silkeagtig hud!

Shugaring pasta MARIS "30" medium

HANDLING I SEPTEMBER! Rabat -15%

"30" - pasta "medium" konsistens for bikini zone. Tykkere tekstur end 20.

Anvendelsesområder: bikini, armhuler, hænder. Velegnet til varme hænder.

Volumen: 400 gr. 790 gr.; 1500 gr.; 4500 gr.

Advarsel: Begrænset antal varer på lager!

Basisvægt, kg: 0,40

Tweet Share Google+ Pinterest

Sukkerpasta til shugaring MARIS mediumdensitet til manuel udstyr. Perfekt til bikini og axillære områder ved stuetemperatur 28-35 ° C og ved temperaturer over 40-45 ° C - til arme og ben. Velegnet til mestere med varme hænder.

fordele:

• Velegnet til mestere med "varme" hænder;

• Kræver ikke opvarmning - helt klar til arbejde;

• Kun naturlige ingredienser;

• Hypoallergen og sikker produkt, der er velegnet selv for følsom hud.

Ingredienser: glucose, fructose, vand.

Sukkerpasta (790) til depilation Maris 790gr

Beskrivelse:

Shugaring er også en depilation. De kalder denne procedure forskelligt - sukkeraflejring eller sukkerepilation, men betydningen forbliver den samme. Denne hårfjerningsprocedure ligner voksning, men der er en meget betydelig forskel. Depilering af sukker - en procedure, der er mere blid mod huden end voksaflejring. Sukkerpasta har en stuetemperatur og kræver ikke opvarmning og beskadiger derfor ikke huden. Det påføres huden mod hårvækst. På dette tidspunkt opvarmes sukkerpastaen ved kropstemperatur og strømmer ind i hver pore, idet håret ikke anbringes fra overfladen af ​​huden, men ved dets bund. Dette eliminerer en hårpause, hvilket er meget vigtigt. Derefter fjernes pastaen strengt ved hårets vækst, en skarp bevægelse af hånden. Fordelen ved shugaring er, at med et lille stykke pasta kan du lave ben. Hårfjerning på samme tid er mindre smertefuld end voks. Irritationer efter bikini epilation, som regel, eksisterer ikke. Med følsom hud kan der være en lille rødme, som passerer inden for 1-2 timer, mens der ikke er nogen ubehagelige fornemmelser i zonen af ​​dyb bikini.

Fordelene ved shugaring:

Absolut sikkerhed for huden. Allergiske komplikationer er udelukket, da pastaens sammensætning er enkel: glucose, fructose, vand - tre naturlige komponenter, og intet mere (ingen kemiske parfumer osv.).

Udseendet af pigmentpletter elimineres, efter proceduren kan du gå til stranden om seks timer.

Forebyggelse af hårets indvækst - Sørg for, at der ikke kommer noget indgroet hår efter shugaring.

Sukker skelner forskellige tæthed:

"0" - indsæt meget blød konsistens. For fagfolk med erfaring. Banding teknik. Omfang: Zoner: ben, arme, ryg, bryst, skinker, talje, mave. Indsæt meget blød konsistens til bandage teknologi. Du kan tilføje i arbejdet for at ændre tætheden af ​​arbejdspastaen. Kan bruges til enhver rumtemperatur.

"10" - blød pasta. For fagfolk med erfaring. Manuel udstyr. Kun til arbejde med handsker. Omfang: Zoner: ben, arme, ryg, bryst, skinker, talje, mave. Det anbefales at bruge ved stuetemperatur på 18-26 grader. Ved temperaturer over 30 grader er ikke brugt, er det kun muligt at arbejde med bandage teknologi.

"20" er en blød pasta pasta til ben og bikini område. Manuel og spatelteknik. Tykkere konsistens end 10. Omfang: Områder til arbejde uden handsker: ben, arme, ryg, bryst, skinker, talje, mave. Handske og trowel områder: bikini, armhuler, ansigt. Det anbefales at bruge ved stuetemperatur på 18-28 grader til bikiniområdet, underarms. Ved en temperatur på 30-40 grader for ben, arme. Den mest populære pasta. Velegnet til arbejde hele året rundt. For begyndere - efterår, vinter, forår, kølig sommer - kan bruges på alle områder.

"30" - pasta "medium" konsistens for bikini zone. Manuel og spatelteknik. Tykkere konsistens end 20. Anvendelsesområde: Zoner til arbejde uden handsker: Bikini, armhuler, hænder. Velegnet til varme hænder. Handske og trowel områder: bikini, armhuler. Det anbefales at anvende ved stuetemperatur på 28-35 grader. Den kan bruges til ben og arme ved en rumtemperatur på mere end 40-45 grader.

"40" - en pasta med "tæt" konsistens til bikini-zonen. Manuel og spatelteknik. Tykkere konsistens end 30. Anvendelsesområde. Område til arbejde uden handsker: Bikini, armhuler. Velegnet til varme hænder. Handske og trowel områder: bikini, armhuler. Det anbefales at bruge ved stuetemperatur på 35-40 grader.

"50" er en "meget tæt" pasta til bikiniområdet. Manuel og spatelteknik. Den mest tætte tekstur. Omfang: Zoner til arbejde uden handsker: Bikini, armhuler. Velegnet til varme hænder. Handske og trowel områder: bikini, armhuler. Det anbefales at bruge ved stuetemperatur på mere end 40 grader.

Elektrolyse: fordele og ulemper, konsekvenser og kontraindikationer

Ideelle mandlige øjenbryn: hvad de er og hvordan man laver dem