Sukkerpasta til shugaring Start Epil

Blandt det store udvalg af sukkerpastaer i moderne butikker, er ikke hver eneste af dem velegnet til dem, der begynder at forstå videnskaben om shugaring. Derfor er en let at bruge karamelmasse, Start Epil.

Denne sukkerpasta er repræsenteret af firmaet Aravia. Et sådant middel til sød depilation vil forsigtigt og forsigtigt fjerne hår og til sidst give et glimrende resultat, ikke værre end efter salonen.

Sammensætningen af ​​pastaen er helt naturlig, den indeholder kun fructose, vand og saccharose, men nogle gange kan aminosyrer og vitaminer tilsættes til yderligere hudpleje.

Produktet har en karakteristisk lugt af karamel, har en peeling effekt, fjernelse af døde partikler fra overfladen af ​​huden. Huden efter sød depilation forbliver glat og tager et velplejet strålende udseende.

Sådan vælges en pasta

Under hensyntagen til de forskellige teknikker, hvor du kan lave en shugaring, forskellige typer pastaer Start Epil. Der er i alt 10 typer af fire hovedkonsistenser:

Du kan vælge nogen, men arbejdet med hver af dem vil være lidt anderledes.

For blød pasta er det vigtigt, at værelset var køligt, og hænderne på mesteren og klientens krop var ikke varme, ellers vil karamel simpelthen begynde at smelte og flyde fra varmen.

Sådan sukkerpasta fjerner fint fine dunhår fra ansigtet og de områder af kroppen, hvor vegetationen ikke er hård (hænder, lår osv.). Blød karamel har en flydende konsistens, derfor er den velegnet til depilation i manuel (udelukkende med hænder) eller bandage (ved hjælp af bandage strips) teknik. For begyndere vil bandage teknologien være lettere at udføre.

Medium pasta kan bruges med varme hænder og ved normal stuetemperatur. Det vigtigste er ikke at være meget varmt, ellers kan denne karamel flyde og blive klæbrig. Det behøver ikke at blive opvarmet, og hvis en sådan sukkerpasta er tilberedt hjemme, så skal den i modsætning til den købte ene være knæet med dine hænder. Velegnet til udførelse i den manuelle teknik, men for bandagen passer bedre. Det klare ikke altid hårdt hår. Forbruget af en sådan pasta er lille, men et stykke til hele benet kan for eksempel ikke være nok.

Takket være den tætte pasta kan du nemt fjerne alt hårdt hår, hvorfor det bruges til at binde bikini, underarmsben, ben. Sukker tæt ombryder hår, ikke klæber tæt på huden og fungerer som pålideligt selv på ikke helt tørre områder (høj luftfugtighed er mulig i armhulerne, bikiniområdet).

Denne karamelmasse kan sikkert bruges i varme lokaler og arbejde med varme hænder. Forvarmning er nødvendig, ellers kan blandingen simpelthen ikke fjernes fra krukken, så hårdt det er koldt.

Den er kun ideel til manuel udstyr: kager fra opvarmet og mashed pasta anbringes på huden, vente 15-20 sekunder og skarp adskillelse af applikationen fra kroppen. Det anbefales ikke at vente længere, da blandingen vil holde sig tættere på huden, og det vil være sværere at rive den af.

Selv om et sådant sukker pasta og dyrt, men dets forbrug er økonomisk: en kage er normalt nok til det hele ikke meget overgroede ben.

Det er lettere at arbejde med universalpasta i manuel teknik efter forvarmning til 37 ° C. Det skal vise sig at være en elastisk konsistens, som påføres kroppen og efter et par sekunder forstyrres. Det kan bruges til at arbejde på de fleste områder (derfor kaldes det universelt), men det kræver færdigheder, ellers kan pastaen hurtigt begynde at sidde fast lige i hænderne og på huden i det behandlede område.

Til dine oplysninger: Alle de viste pastaer har en ulempe. Deres pris er ret håndgribelig, og det gælder især for begyndere, der med utilstrækkelig erfaring bruger mere sukker. Disse candies er generelt nemme at bruge og nemme at bruge ikke kun til fagfolk, men også til begyndere.

Sådan bruges

Som allerede nævnt er det ganske enkelt at arbejde med pastaer Start Epil.

Afhængigt af pastaens tæthed anvendes den i overensstemmelse med reglerne for hver teknik:

 • med manuel - med hænder, der efterlader en tættere "hale" på det sted, hvor pastaen begynder at bryde (dette er nødvendigt for en mere behagelig fangst af karamel);
 • med en bandage spatel (hvis det er praktisk, det er også muligt med en hånd), stak en bandage stripe på toppen;
 • Med en tæt blanding opvarmet til den ønskede temperatur, knæder i hænderne for at opnå en ravfarvet skygge, bliver den resulterende kage limet på det rigtige sted.

Det vigtigste at overveje: Anvendelsen af ​​sukkerpasta er altid udført mod hårets vækst.

Så, efter at have ventet et par sekunder, bryder sukkeret langs hårets vækst med en skarp bevægelse parallelt med kroppen og med en lille hudspænding på det sted, hvor rivekniven vil gå.

Derefter forbliver det kun at vaske rester af den søde masse med vand.

Det er vigtigt at observere de temperaturforhold, der passer til hver type pasta individuelt, ellers vil sukkeret flyde eller tværtimod hærde hurtigere.

Det er ikke nok nuancer, og det er næsten ikke svært at udføre en shugaring med en sådan pasta. Derfor vil enhver nybegynder nemt og hurtigt mestre hele proceduren og efterfølgende nyde skønheden og glatheden af ​​deres hud.

anmeldelser

Evgenia Smyslova, 31 år gammel. Jeg elsker shugaring! Det har længe været et rod at gøre det selv, prøvet forskellige pastaer, men det startede fra Start Epilus (kosmetikeren rådede). Det er virkelig nemt at bruge, så jeg lærte alt meget hurtigt. Indtil nu køber jeg nogle gange præcis den tætte masse af dette mærke, der passer til mit ret hårde hår.

Ekaterina Deryugina, 24 år gammel. Jeg kan lide dette mærke, og jeg har forsøgt næsten alle dens former. Jeg kunne især godt lide at arbejde i bandage-teknologien, så jeg tager for det meste en blød indstilling. Alt er simpelt, hurtigt og rent, og så lugter huden med karamel godt og ligner "skål".

Regina Remez, 19 år gammel. For seks måneder siden begyndte hun at gøre sukker depilation. Naturligvis først i kabinen. Men da ville jeg virkelig prøve det selv. Jeg købte den gennemsnitlige Start Epil og begyndte at lære af det. Jeg kan ikke sige, at det er en stor videnskab: alt er simpelt, det viste sig, men ikke første gang (et sted fra 3.), men det viste sig det samme! Nu, når denne bank er forbi, vil jeg helt sikkert prøve pastaen af ​​samme mærke, men med en anden tæthed.

Indsæt Start Epil til shugaring

Velplejede glatte kvindelige hud siden oldtiden betragtes som benchmark for tiltrækningskraft. Indsæt "Start Epil" til shugaring hjælper moderne skønheder til nemt at slippe af med uønskede hår og få Cleopatras selvtillid.

Egenskaber og fordele

Shugaring er en metode til hårfjerning ved hjælp af sukkerpasta. Moderne producenter tilbyder os kompositioner, der er klar til brug. Et sådant selskab er Aravia.

"Start Epil" - en serie af mærkevarer, herunder muligheder for fjernelse af forskellige zoner. Midler er nemme at bruge, egnet til professionelle procedurer i kabinen og til selvstændig brug.

Fordelene ved mærkevarer er indlysende.

 • Naturlig sammensætning. Selskabets pastaer omfatter kun uskadelige naturlige ingredienser. Det er vand, fructose og saccharose. Nogle typer af pastaer indeholder også vitaminer og mineraler, der passer til huden under proceduren.
 • Sikkerhed. Produkterne forårsager ikke allergiske reaktioner (i mangel af individuel fructoseintolerance) og irritation, der er velegnet til følsom hud.
 • Høj kvalitet. Produkter "Start Epil" er certificeret, underkastes streng kontrol på alle produktionsstadier.
 • Resultat. Pastiner giver fremragende vedhæftning, omslutter hvert hår og fjerner det sammen med roden. Huden forbliver helt glat og delikat. Med hver procedure bliver hårene tyndere og lettere. Deres vækst sænkes lidt, så du kan øge tiden mellem behandlingerne.
 • Behagelig aroma Naturlige ingredienser forårsager den tilsvarende lugt af lækker karamel. Dette gør epileringsprocessen så behagelig og behagelig som muligt.

Holdets holdbarhed - 3 år. Efter åbning kan pakken bruges i 6 måneder.

Ud over pastaer til hårfjerning tilbyder virksomheden relaterede produkter. Disse er præ- og post-epileringsmidler. De giver dig mulighed for at give fuldstændig hudpleje, fugt og genoprette det.

Samlingen af ​​mærkepastaer omfatter 4 typer produkter. De adskiller sig i de konsistenser og betingelser, der er nødvendige for deres anvendelse. Professionelle kan købe hele sættet, herunder muligheder for enhver lejlighed. Og piger, der kun bruger produkter til sig selv hjemme, kan vælge 1 eller 2 optimale muligheder. Valget afhænger af de dele af kroppen, hvor hår er fjernet, rumtemperaturen og en række andre faktorer. Overvej hvert produkt mere detaljeret.

Betrukket

Denne type pasta har en lav densitetstekstur. Det er kun beregnet til fjernelse af dunhår. Normalt udfører de hårfjerning på ansigt og hænder.

På samme tid i rummet skal være cool. Selv varme hænder kan påvirke konsistensen, der spredes, når den opvarmes. Og dette kan igen være et problem ved indfangning af hår.

Blød pasta er repræsenteret af tre forskellige pakker af forskellig vægt. Størrelse 500 og 600 gram - til manuel udstyr (når pastaen påføres og fjernes fra kroppen ved hjælp af håndbevægelsen). Sheet pakning er designet til bandage hårfjerning.

Den anden mulighed er mere praktisk i dette tilfælde. Det består i at anvende sammensætningen med en patron og fjerne den med specielle strimler. Dette giver dig mulighed for mere jævnt at fordele pastaens ret flydende tekstur på overfladen og udføre proceduren så effektivt som muligt.

Før du begynder, skal du sørge for at forberede huden. Tag et bad og tør din krop med et håndklæde. Tør de områder, der skal behandles, med et desinfektionsmiddel. Derefter drys huden med talkumpulver. Dette vil fjerne mulig sved i processen.

Efter påføring af sammensætningen skal du binde strimlen til pastaen. Glat det med din hånd og skarpt rive af. Bevægelsen skal rettes langs hårets vækst.

Efter at have fjernet al unødvendig vegetation skal du behandle overfladen af ​​kroppen igen med en tonic eller regenererende creme. Du kan også bruge en speciel lotion, der nedsætter væksten af ​​nye hår.

Sukker shugaring pasta Start Epil: anmeldelser og instruktioner

Et alternativ til den klassiske metode til hårfjerning på benene og i bikinizonen er shugaring. Særlige midler bruges til det. En af produktproducenterne er Aravia Professional, der producerer sukkerepilationspasta Start Epil.

Produktbeskrivelse

Start Epil - er en professionel pasta, som er designet til shugaring derhjemme. Værktøjet er en tyk karamel sirup, der ligner honning. Tætheden af ​​konsistensen kan variere lidt afhængigt af typen. Fabrikanten har leveret flere Start Epil shugaring pastaer: tæt, medium, blød, alsidig.

Produktet er certificeret, hvilket angiver dets sikkerhed. Velegnet til alle hudtyper, herunder følsomme. Fjerner delvist hår på 2-5 mm. Fås i dåser, vægt er 400 gram. Før brug skal opvarmning i mikrobølgeovn. Ingredienser Start Epil: glucose, fructose, vand.

Værktøjet er egnet til dem, der praktiserer manuel depilering. Blandt kontraindikationerne: Udslæt på depilationsstedet, åbne sår, slid og andre skader, idiosyncrasi. Generelt er pastaen godt tolereret og forårsager ikke allergier.

For at undgå individuel intolerance er det værd at teste. For at gøre dette skal du bruge lidt på håndleddet, og fjern det efter 20 minutter med micellært vand. Hvis der ikke er sket uønskede reaktioner over tid, kan du sikkert bruge produktet.

Fordele Start Epil

Fordelene ved Start Epil omfatter følgende:

 • egnet til følsom hud;
 • fjerner håret hårdt fra 2 mm
 • beskadiger ikke huden
 • gør håret tyndere og svagere;
 • bremser hårvæksten
 • forårsager ikke allergiske reaktioner
 • naturlig sammensætning
 • godt fanger og fjerner hår;
 • praktisk at anvende.

Og så på hvordan man bruger Veet depilation creme til intime områder.

Funktioner i brug

For at gennemføre en kvalitetsprocedure skal du tage højde for egenskaberne ved hver type:

 1. Blødt designet til kolde hænder til kølige værelser. Anvendes ved fjernelse af hår med striber.
 2. Medium - til brug under kølige rumtemperaturer og varme hænder og omvendt med kolde hænder og høj stuetemperatur.
 3. Tæt - anbefales til kvinder med varme hænder, designet til værelser med dårlig aircondition. Det tåler fugt og varme.
 4. Universal - kræver ikke opvarmning. Nok til brug ved stuetemperatur. Optimale arbejdsforhold - 27 grader. Bruges hovedsagelig i salonen af ​​dygtige håndværkere.

For den højeste kvalitet depilation adfærd speciel træning. "Tæt" skal opvarmes i mikrobølgeovnen i 20 sekunder ved høj effekt.

For "Medium" og "Soft" er henholdsvis 15 og 10 minutter tilstrækkelige. Genopvarmning anbefales ikke. Med denne metode kommer fugtigheden ind i banken, hvilket fører til hurtig sugaring.

For at undgå stuck i processen med shugaring med Star Epil pasta, er det vigtigt:

 • at vælge det rigtige middel i overensstemmelse med håndens temperatur, rummets temperatur;
 • udføre stalling strengt parallelt med overfladen, ikke til siden eller opad;
 • arbejdshandsker - vandig film, der er dannet af svedende hænder, smelter værktøjet og bidrager til at klæbe.

Sådan udføres proceduren

Pasta bruges til selvskælvning. Hjertefjernelsesproceduren med sin hjælp sker i en klar rækkefølge:

 1. Forberedelse af huden - affedtning og rensning af aflejringszonen udføres ved hjælp af tonic eller mælk, tørring med et håndklæde. Talc anvendes til at gøre håret bedre blændet.
 2. Inden handsker påbegyndes, skal hænderne behandles med talkumpulver.
 3. Forberedelse betyder - læg en krukke i mikrobølgeovnen og varm op.
 4. Ansøgning på huden - en lille mængde midler anvendt til depilationsstedet mod hårvækst. Brugt ske eller træspatel.
 5. Distribution - lav to passerer gennem kroppen.
 6. Fjernelse - Tryk på huden med en hånd i stedet for sammenbrud, hold skarpt parallelt med overfladen for hårvækst.
 7. Fjernelse af rester - eliminere med serviet og termisk vand.
 8. Afslutning af proceduren - påfør et omhyggeligt middel på huden (regenereringskrem, mælk efter depilering).

OBS! Fabrikanten anbefaler at bruge produkter fra Start Epil serien i hvert trin af proceduren for at opnå maksimal effekt.

Yderligere oplysninger

Opbevaringsforhold - i lukket beholder ved relativ fugtighed

Opbevaringstemperatur - fra 0 til + 25 grader

Producent - Arabia LLC.

Brugeranmeldelser

Sukkerpasta til shugaring Start Epil har samlet mange anmeldelser. Positive kommentarer indikerer god tolerance, det næsten fuldstændige fravær af smerte, effektivitet, behagelig lugt, bekvemmelighed, effektivitet.

Negative kommentarer er meget få. De lægger især vægt på den høje pris og tekniske problemer.

Del din erfaring med denne sukkerpasta i kommentarerne under artiklen.

Varvara Kalacheva, 32, Jekaterinburg: "Efter at jeg blev irriteret for at fjerne hår med en barbermaskine, besluttede jeg at skifte til sukker depilation. Første gang hun gjorde det i kabinen syntes det dyrt. Så besluttede jeg at gøre det selv for at redde.

For proceduren valgte jeg Start Epil shugaring pasta tæt. Anmeldelser af dette produkt var meget gode, så jeg besluttede at tage en chance. Værktøjet selv er meget tilfreds, især dets lugt. Smertefornemmelse var minimal. Det viste sig kun godt efter tredje gang. Selvfølgelig, for denne procedure skal du få din hånd. "

Svetlana Sergeeva, 27 år gammel Chelyabinsk: "Af alle de pastaer, jeg har prøvet, kan jeg lide, at Epil starter mest. Jeg prøvede midt, nu bruger jeg tæt. Den eneste ulempe ved produkter er den højere pris sammenlignet med andre. Men nok i lang tid. Med applikationen er der intet problem, efter proceduren føles huden godt. Jeg bemærker en behagelig lugt og tekstur. Med Start Epil er det behageligt og interessant at udføre depilation, med det får du høj kvalitet shugaring derhjemme. "

Taisia ​​Stukalova, 37 år gammel Voronezh: "For første gang bruger jeg shugaring. Ifølge anmeldelser valgte jeg Start Epil. Anmeldt mange klip på internettet og startede proceduren. Hår fra 4 mm fjerner normalt, bortset fra at i samme område skulle gentages flere gange. Jeg er ikke professionel på dette område, og jeg gør ikke høje udtalelser. Men jeg kunne ikke lide produkterne. Undskyld for pengene brugt, men værktøjet er ikke billigt. "

Karina Voloshina, 34 år gammel, St. Petersburg: "Start Epil - shugaring pasta, der virker. Fjerner selv små hår, forårsager ikke irritation, proceduren er næsten smertefri. Før det brugte hun Gloria, men hun bragte ubehag, selvom hun endda rydde hårdt hår. Men Start Epil er den bedste mulighed for mig. Jeg købte det efter at have læst anmeldelser og absolut ingen beklager. "

Og her er tips om, hvordan man behandler smerter i gastrocnemius muskelen.

konklusion

Paste Start Epil - kvalitetsprodukter til udførelse af shugaring i husforhold. Det vælges i overensstemmelse med håndens individuelle temperatur og rummets temperatur. Hun vandt mange positive anmeldelser, og negative er yderst sjældne.

Universal sukkerpasta til shugaring "Start Epil"

"Start epil" er en sukkerpasta produceret af det russiske selskab Arabien. Specialister i virksomheden udvikler kosmetiske produkter beregnet til at udføre proceduren for depilation. Sammensætningen af ​​pastaen er rig på naturlige olier, der giver blødgøring og fugtgivende hud. Sukkerpasta "Start epil" - en god mulighed for spa shugaring derhjemme uden professionelle færdigheder.

Shugaring - en moderne type depilation

For et par år siden var ordet "shugaring" ikke forbundet med kosmetologi. Men nu er hver pige eller kvinde bekendt med proceduren for hårfjerning med sukkerpasta. På trods af opfindelsen af ​​specielle depilation cremer mister gamle metoder ikke popularitet. Det antages, at shugaring - den ældste måde at permanent rense huden fra håret. Det gamle Persiens skønheder brugte honning eller sukker til at fjerne hår. Herfra gik navnet på en shugaring - en "persisk" epilation.

Teknikken i proceduren er ret simpel, men kræver erfaring. Karameliseret sukker eller honningpasta påføres på skummet hud på forhånd. Dette kan være et hjemmeprodukt eller et specielt produkt købt hos en professionel kosmetikbutik. En tyk masse opvarmes i palmerne, påført det behandlede område af huden mod hårets vækst. Efter fortykkelse forstyrres sukkermassen pludseligt, hvilket gør bevægelser langs hårvæksten. Således forbliver alle hårene i den fjernede søde pasta.

Funktioner indsætte "Start epil"

På internettet kan du finde hundredvis af forskellige opskrifter til at lave shugaringværktøjer derhjemme. Desværre ophører de fleste forsøg med flere kilo sukker eller honning. I værste fald kan du sige farvel til din yndlingsgryde, som ikke kan rengøres fra den brændte karamel. Hvis du ikke er sikker på dine evner, er det bedre at købe et kosmetisk produkt til depilation derhjemme.

Sukkerpasta til depilation "Start Epil" består udelukkende af naturlige ingredienser:

Forskellige grader af tæthed tillader folk med forskellige typer hår at vælge det rigtige produkt. For tyndt hår anvendes der en blød pasta, og for at fjerne tykt hår er det bedre at bruge en tyk pasta. Hvordan vælger du pastaen "Start Epil"?

 1. Blød pasta er designet til brug i kølige værelser. Bruges til at fjerne vellus hår på ansigtet eller på armene. Før brug er det nødvendigt at opvarme produktet i palmerne. Velegnet til piger med blondt hår. Blond hår er som regel tyndere end mørkt hår på grund af dets lavere pigmentindhold.
 2. Mellempasta bruges i varme værelser. Før brug skal produktet opvarmes i vandbad til en temperatur på 37 grader. Bruges til alle hårtyper på alle hudområder.
 3. Tykk pasta - ideel til begyndere. Det kan endda bruges i våde områder. Graden af ​​kobling med håret - maksimumet. Hjælper med at fjerne lige tykke korte hår. Velegnet til behandling af bikiniområdet, hårfjerning på ben, hænder og ansigt. Du kan bruge mænd til at fjerne hår på ryg og bryst. Før brug opvarmes produktet i et vandbad til en temperatur på 40 grader.
 4. Universal sukkerpasta til depilation "Start Epil" kræver ikke forvarmning. Det bevarer en sammenhængende tekstur selv ved en temperatur på 27 grader. Det kan bruges på alle dele af kroppen.

Fremgangsmåde teknik

Hudpræparation

Den første fase af depilationproceduren derhjemme er hudpræparation. Den mest fedtede hud på ansigtet. For at fjerne rester af fedtet fedt fra kroppen kan du bruge en lotion eller tonic fremstillet af Arabien. Tonic med rosmarin og aloe vera essentiel olie fjerner urenheder og blødgør huden og forbereder den til proceduren. Lotion med melissa og mandelolie toner huden og beskytter den mod mulig irritation.

Indehavere af olieagtig hud skal bruge talkum. Specielt pulver absorberer fugt og efterlader et beskyttende lag på kroppen. Talc skal anvendes med en serviet lige før depilation.

Valg af depilation metode

Der er 2 måder at udføre shugaring hjemme:

 • bandage teknologi (brug af strimler);
 • manuel teknik (påføring og fjernelse af pastaen med hånden).

Til behandling af store og glatte områder af kroppen kan du bruge specielle strimler (væv eller polymer). Denne metode ligner hårfjerning med voks. Ofte bruges af begyndere, der ikke har erfaring med manuel teknologi. Den klassiske version af shugaring er en manuel teknik. Det bruges til at fjerne hår på ansigtet, i bikiniområdet (herunder den dybe) og hele kroppen.

hårfjerning

Det opvarmede produkt skal påføres det beregnede område af kroppen med en lille spatel eller med en ren hånd mod hårvækst. Med en ren hånd skal du holde huden på plads. Med en skarp bevægelsestræning klæber klæbemidlet sig til kroppen for hårvækst. Den ideelle hårlængde til effektiv depilering er 5-7 mm. Til de første prøver af hjemmeproceduren er en tæt pasta til shugaring "Start Epil" ideel.

Afslutning af proceduren

Efter shugaring føles mange piger brændende og ubehag, rødme vises på kroppen. For at berolige huden kan du bruge termisk vand "Start Epil" eller beroligende olier med eucalyptus eller kamille ekstrakt. Eucalyptus har en afkølende virkning, og kamille desinficerer og beroliger huden.

Fordele ved "Start Epil"

"Start Epil" giver dig mulighed for at udføre professionel hårfjerning i et behageligt miljø, samtidig med at du sparer mange penge. De vigtigste fordele ved pasta til depilation:

 • rimelig pris;
 • hypoallergen;
 • blid effekt på huden
 • evnen til at fjerne hår fra intime områder
 • ingen grund til at have faglige færdigheder.

Indsæt "Start Epil" er kendt for sin brugervenlighed, hvilket gjorde det til førende blandt produkterne til udførelse af shugaring-proceduren.

Er det muligt at fjerne håret permanent?

 • Forsøgte alle mulige måder at fjerne håret på?
 • På grund af overdreven vegetation føler du dig usikker og ikke smuk.
 • Du er bange for at vente på den næste henrettelse, idet du husker at du bliver nødt til at udholde igen.
 • Og vigtigst af alt - effekten varer kun få dage.

Og nu svar på spørgsmålet: passer det dig? Er det muligt at klare dette? Og hvor mange penge har du allerede "lækket" til ineffektive midler og procedurer? Det er rigtigt - det er tid til at stoppe med dem! Er du enig? Derfor besluttede vi at offentliggøre vores abonnent Alina Borodinas historie, hvor hun fortæller i detaljer, hvordan hun slap af problemet med overdreven vegetation i 1 dag for evigt! Læs mere >>

Shugaring pasta "Medium" Start Epil

beskrivelse

Udnævnelse: Til alle typer hår og hud.

Depilationszoner: anbefales til alle zoner.

Produktets arbejdstemperatur: 37 ° С

Depilationsteknik: manuel.

Ingredienser: glucose, fructose, vand.

Sukkerpasta til shugaring er designet til manuel depileringsteknik. Anbefales til brug i kølige, velindrettede værelser såvel som i værelser med mellemstore temperaturer. Sukkerpasta beskadiger ikke levende hudceller, og fjerner håret 2-5 mm. Hår bliver tyndere og svækket. Diameteren er reduceret med 50%. Efterfølgende depileringsprocedurer bliver mindre smertefulde og vil kræve mindre og mindre.

Anvendelsesmåde: affedt huden med en lotion eller tonic. For at forbedre grebet med hår gælder talkum. Forvarm pastaen til en temperatur på 37-40 C i mikrobølgeovnen. At udføre proceduren for depilation. Fjern restpasta med termisk vand. Udfør proceduren med hudplejeprodukter: fugtgivende mælk eller regenererende creme.

Bemærk: Sukkerpastaens optimale temperatur til arbejde er 37-40 ° C. Det anbefales at arbejde med kolde hænder i et varmt rum eller med varme hænder i et køligt rum. Hypoallergenprodukt.

Sukkerpasta til depilation begynder epil

"Universal" sukkerpasta til home depilation, en del af Start Epil-linjen, ideel til begyndere. Det er moderat tæt og plastik, det kan bruges på enhver del af kroppen og med enhver form for hår. Og vigtigst af alt - det kræver ikke opvarmning.

Start Epil - en værktøjslinje til ikke-professionelle, så du kan udføre shugaring hjemme ved hjælp af "Universal" -pasta, du behøver ikke specielle færdigheder og træning.

"Universal" pasta: hvad er dens funktioner?

 • Hypoallergen og naturlig sammensætning. Pastaen indeholder kun tre ingredienser: glucose, fructose og vand. Det forårsager ikke irritation og bivirkninger, selv egnet til følsom hud.
 • Brugervenlighed. Brug af universalpasta er enkel og bekvem - den har bevist sig under alle arbejdsvilkår, håndterer alle typer hår og hud. Perfekt til begyndere!
 • Professionelt resultat. Pastaen fjerner håret delikat og effektivt og efterlader huden glat og fløjlsagtig. Du får gode resultater som fagfolk, men hjemme!
 • Komfortabel SPA procedure. Shugaring vil ikke kun slippe af med uønsket hår, men også passe på din hud. Start Epil linje før og efter depilation - tager sig af din hud: rensning, fugtgivende og genopretning.

Du vil helt sikkert være tilfreds med det økonomiske forbrug - for at forarbejde en enkelt zone, for eksempel en skaft, skal du bruge en lille pasta pasta, en valnøds størrelse, så en krukke er nok i lang tid.

Secrets of effective depilation

Universal pasta er tyk og viskøs, men samtidig meget elastisk. Den er tilgængelig i krukker og er designet til manuel udstyr - applikation og fjernelse af pasta med hånd.

Universal pasta kan bruges under alle temperaturforhold, det vil sige, uanset temperaturen i rummet og dine hænder, vil den manifestere sig perfekt. Passer perfekt til enhver form for hår fra 2-5 mm lang.

Når du arbejder med denne pasta, er det nødvendigt at tage højde for, at det hurtigt kan varme op i varme hænder, derfor anbefales det at arbejde med handsker (vinyl eller nitril) for at forhindre klæbning.

Trin-for-trin hjemme shugaring algoritme

TRIN 1: REN HUD.

For effektiv depilering skal huden først fremstilles - rengøres af overfladeforurening og sebaceøsekretioner. Til dette formål oprettes en lotion og tonic i Start Epil-linjen, som anvendes før depilation (efter eget valg).

Det tager kun 2-3 klik at håndtere det depilerede område af et tilstrækkeligt stort område. Spred produktet jævnt over huden og fjern det med en papirserviet.

Derefter skal huden forsigtigt skubbes igennem - anvende talkum uden duftstoffer og tilsætningsstoffer i et jævnt lag. Det giver perfekt klæbning af pastaen til overfladen af ​​hud og hår, fjern overskydende fugt, skab ekstra beskyttelse.

Trin 2: Afbrydelse.

"Universal" pasta behøver ikke opvarmes i mikrobølgeovn - den er allerede klar til brug; under drift opvarmes den hurtigt til kropstemperatur.

Tag en lille smule pasta med rene hænder eller en spatel. Påfør det jævnt på det depilerede område mod hårvækst, og fastgør huden på tidspunktet for sammenbruddet. Med en skarp bevægelse af hånden skal du fjerne pastaen langs hårvæksten parallelt med huden.

Om nødvendigt skal du behandle området igen og gå videre til et andet, indtil du fjerner alle hårene. En klump pasta bruges gentagne gange!

Når du arbejder med pastaen, undgå indtrængen af ​​vand - dette kan føre til et fald i dens fasthed og ineffektivitet i proceduren.

Trin 3: Fjern de resterende rester efter afbruddet.

Sprøjt termisk vand på det drivne område og fjern resterende sukker med en uvævet stof. Dette middel renser ikke blot huden perfekt, men hjælper også med at genoprette sin naturlige beskyttelse og mineralbalance.

FASE 4: LAD DIN HUD.

Fugtighedsbevarende mælk og regenererende creme hjælper med at forhindre irritation, rødme, lindre og genoprette huden.

Vælg ethvert middel, anbring en lille mængde på huden og fordel jævnt med lysmassagebevægelser, lad det absorbere fuldt ud.

5 trin: forlængelse af effekten

Effekten af ​​depilation varer op til 4 uger, men denne periode kan øges ved at bruge et særligt plejeprodukt - 2 i 1 lotion. Anvendelsen er kun mulig 24 timer efter depilering. Brug det dagligt i 10-15 dage. Lotionen vil ikke kun forlænge effekten af ​​glat hud, men også hjælpe i kampen mod indgroede hår.

Video instruktion "Shugaring hjemme med Start Epil"

Vil du udføre proceduren for SPA-shugaring derhjemme? Bestil Start Epil produkter til alle stadier af depilation!

Alt om sukkerpasta

Da sukkerhalspasta ikke er let at lave mad, anbefaler mange kvinder at bruge en færdigbehandling: Det er ikke nødvendigt at bruge flere timer til at forberede det, og det har allerede den tæthed, der er nødvendig til epilering. Shugaring pasta Epil, som ifølge producenten kun omfatter naturlige produkter: fructose, saccharose og vand, er særlig populært.

Middel beskrivelse

Pasta til sukkeraffald Start Epil er fremstillet af det russiske selskab Arabien, som producerer kosmetik til både professionel og hjemlig depilering. Ifølge producenten omfatter alle virksomhedens produkter kun naturlige stoffer, for at effektiviteten af ​​aktionen er, tilsættes aminosyrer og vitaminer. Termopbevaring betyder tre år efter åbning - seks måneder.

Shugaring Paste Start Epil er certificeret og overholder internationale standarder. Tilbagemelding fra kvinder om deres indtryk efter ansøgningen bekræfter denne erklæring: alle bemærker, at det lugter kun af karamel, har den tilsvarende farve, nogle endog smagte.

Produkter designet til skønhedssaloner kaldes Aravia Professional, og i tillæg til en shugaringpasta indeholder serien også produkter til kropspleje før og efter depilering. Serien for sukkeraffalding af huset hedder Start Epil, som i øjeblikket indeholder ti typer pastaer af fire konsistenser: blødt, mellemtæt, tæt og universelt.

Hvilken slags Start Epil karamel at bruge i hvert enkelt tilfælde afhænger stort set af det værelse, hvor epilationen udføres, hænderne på den person, der anvender midlerne, hvilken del af kroppen håret er fjernet og endog vejrforholdene. F.eks. I varmt vejr bløder en blød pasta for hurtigt i en almindelig lejlighed, der er ikke noget formål at bruge det uden et klimaanlæg.

Blød karamel

Soft Start Epil pasta er velegnet til brug i kølige lokaler, såvel som hvis den person, der anvender den på huden, har kolde hænder. Brugt til at fjerne vellus hår fra ansigtet, hænder, hårdt hår fjerner ikke (til anmeldelser kan du ikke engang prøve). Hvis det er for varmt, eller hvis hænderne er varme, spredes pastaen og kan ikke fange hårene.

Epil Start serien tilbyder tre typer blød pasta til shugaring. To af dem til manuel udstyr (masseforskel: 600 g i en kasse, 500 g i den anden), en til bandage, når produktet påføres kroppen med en speciel patron, fjernes med stofstrimler (vægt hundrede gram).

Før du anvender Paste Epil pasta på huden, skal kroppen være forberedt. Tag et brusebad, tør huden med et håndklæde, og tør området med hår, gnid med lotion eller tonic og drys derefter med talkumpulver. Nogle kvinder bruger deres kosmetik, andre køber hudplejeprodukter, der er udviklet af samme firma før og efter epilering.

Da den bløde Start Epil pasta har en ret flydende konsistens, rådgiver mange kvinder med en bandage teknik: Fastgør båndet til den pasta, der sidder fast i huden, glat hånden og skarpt rive langs huden langs hårvæksten. Når huden er fuldt behandlet, er det nødvendigt at berolige en fugtighedsgivende og nærende creme og derefter anvende lotion til huden for at bremse hårvækst.

Medium pasta

Den gennemsnitlige Start Epilpasta anses for universel og er velegnet til brug i værelser med en gennemsnitstemperatur, samt hvis en person, der anvender karamel, har varme hænder. Som i tilfælde af blød pasta tilbyder virksomheden tre værktøjer, to til manuel udstyr og en til bandage.

Ifølge anmeldelser er det uønsket at anvende mellempasta til shugaring, hvis temperaturen i rummet er for varm: det blør, især hvis de hænder, der forårsager det, er varme.

En af fordelene ved Epil Start Start Paste er, at den i modsætning til hjemmelavet karamel ikke behøver at blive knæet, og det kræver ikke yderligere opvarmning. Produkt anmeldelser er tvetydige: kvaliteten af ​​depilation afhænger af tykkelsen og strukturen af ​​håret. Desuden kan du ikke bruge det samme stykke i lang tid, hvis du depilere et stort område, for eksempel et ben, fordi stakning sker meget hurtigt. Derfor er det ikke egnet til ben, især hvis håret vokser hårdt.

Alle var enige om, at Medium Start Epil pasta ikke klare hårdt hår. Derfor er det ofte nødvendigt at gentage proceduren på et område, mens det anbefales at bruge en pasta til bandagemetoden, anvende produktet med en patron og fjerne strimlerne. Det anbefales også at bruge en bandage teknik til en bikini zone (hvor vellykket en epilering vil være i dette område afhænger stort set af typen af ​​hår).

Tykk karamel

Start Epils tætte konsistenspasta bruges til at fjerne hårdt hår, så det er velegnet til epilering af ben, underarm og bikini områder, da det griber håret godt på steder, der er vanskelige at tørre. Det er godt at anvende i varme, våde rum og varme hænder. Påfør en pasta til shugaring brug for små stykker, hold ikke mere end femten sekunder, ellers vil det være smertefuldt at rive håret ud.

Start Epilus tilbyder en tæt pasta i to pakker (600 og 400 g) til manuel metode. Karamel er så tæt, at man skal bruge en krukke eller en sked for at tage et stykke fra en krukke. Før brug skal du varme op, som du kan lægge i mikrobølgeovnen lige i krukken, og du må ikke glemme at fjerne folien, hvis pakken endnu ikke er blevet brugt. Derefter knædes i hænderne og påføres i henhold til instruktionerne, og ikke glemmer at forberede huden til proceduren.

Blandt fordelene ved tæt Epil Start Start lægger kvinder vægt på, at det klæder hår af enhver type, uanset deres tykkelse og stivhed, og når man bruger talkum under shugaring (en forudsætning for en kvalitetsprocedure) holder sig ikke fast i huden. Et andet plus er, at forbruget i forhold til blød og medium konsistenspasta er lavt, hvilket er vigtigt i betragtning af den relativt høje pris for produktet.

Universalt middel

Universal Start Epil Paste er tilgængelig i to pakker og er beregnet til manuel udstyr. Karamelens egenart er, at før det påføres huden, er det ikke nødvendigt at opvarme op til trediveog grader: det er blødt, plastisk, det opvarmer hurtigt fra kropstemperaturen.

Kvinders holdning til universalpasta er tvetydig. Ifølge en gennemgang bliver det meget hurtigt under applikationen, det er ubelejligt at fjerne fra huden, fordi det strækker sig for meget, hvilket forårsager et højt forbrug, ifølge andre er blandingen ret tæt, og der er et langt nok stykke karamel.

Gør det selv

En af ulemperne ved Start Epil sukkerpasta er prisen, det er især dyrt for begyndere, for at finde den bedste blanding er det tilrådeligt at købe hver type emballage.

Den gennemsnitlige pris er:

 • 100 g (til bandage metode) - 150 rubler;
 • 400 g (manuel udstyr) - 700 rubler;
 • 600 g (manuel udstyr) - 1350 rubler.


Mange kvinder mener, at selvom Start Epil pasta ikke er dårlig at bruge, men for et produkt, der kun indeholder vand, fructose og saccharose, er prisen for høj. Derfor rådgiver de nybegyndere, efter at de mestrer teknikken til shugaring, for at lære at lave mad selv.

Samtidig bør man være forberedt på det faktum, at fra den første og endnu anden gang karamel er usandsynlig at træne, sandsynligvis vil det være enten for tykt eller for klæbrigt.

Fortvivlelse og kaste ud den resulterende masse er ikke værd: nogle kvinder hævder, at hvis du blander mange forskellige sammenhænger med hinanden, sætter på mindst en ild (du kan endda fordøje) og blander godt, vil du være i stand til at lave madpastaen med den nødvendige tæthed.

Shugaring pasta Start Epil

Blandt de mange lignende produkter er Start Epilus (shugaring pasta) kendetegnet ved en række kvaliteter, der gør det attraktivt for købere i mange lande rundt om i verden.

Kompositionens egenskaber

Populær blandt professionelle kosmetikpasta til shugaring Start Epil er en naturlig og allergivenlig. Sidstnævnte ejendom opnås ved de naturlige komponenter, der udgør den. Der er ingen kemiske elementer eller modificerede produkter i blandingen. Den omfatter kun:

Alle komponenter rengøres ordentligt fra urenheder og indeholder ikke tilknyttede elementer, der svækker værktøjets nyttige egenskaber.

Den druesukker (glucose), der anvendes i blandingen, er en værdifuld energikilde for cellerne. På grund af dette tilføres energi under anvendelse af sammensætningen, der indeholder glucose, til kroppen på cellulær niveau.

Sukker, der er fremstillet af sukkerrør, har høje bindingsegenskaber, som giver karamel den nødvendige viskositet og plasticitet. Saccharose anvendes til behandling af diabetes, så produkter baseret på det kan anvendes uden den mindste sundhedsskadelige virkning.

Arabien, en producent af shugaring pastaer, Start Epil, bruger ikke smag, forstærkere og farver i sine produkter. Selv citronsyre, som anvendes i nogle naturlige produkter, er udelukket. Takket være disse produkter til hårfjerning kan dette firma anvendes uden frygt for allergiske reaktioner og andre skadelige virkninger.

Forskelle i pastaindhold

Delikat varmebehandling af de komponenter, der udgør værktøjet, giver dig mulighed for at få flere typer blandinger. Produkterne har følgende konsistens:

Anvendelsesområdet, applikationsteknikken og nogle andre faktorer afhænger af produktets fysiske tilstand.

Tæt sukkermasse anvendes på alle dele af kroppen. Det behøver ikke særlig forberedelse: blandingen kan opvarmes hurtigt, æltning i hænderne og derefter straks anvendes.

Arbejdstemperaturen for et tæt produkt er +37 ° C. På grund af dette er det umuligt at blive brændt under kontakt, som det er tilfældet med brug af voks. Høj massefylde gør det muligt at bruge det i velopvarmede rum. Sammensætningen smelter ikke selv i kontakt med kroppen, hvilket er naturligt varmt.

Den gennemsnitlige tæthed er velegnet til drift ved normal stuetemperatur (ikke højere end + 25-27 ° C), det mister ikke sine kvaliteter i airconditionerede værelser. Om nødvendigt kan sukkerpasta med medium konsistens opvarmes i en mikrobølgeovn til den optimale temperatur. Eksperter anbefaler at arbejde med indikatorer på + 23-40 ° С. Større varme vil føre til tab af de spændende egenskaber af blandingen og kan forårsage skade på huden.

Blød pasta er designet til behandling af områder med bandage teknologi. Dens arbejdstemperatur er den samme som for højdensitetsproduktet.

Universal er designet til manuel teknologi og kan bruges ved mellemstore temperaturer. På grund af sin alsidighed er dens effektivitet ret gennemsnitlig.

Konsistens og omfang

Det er ikke tilfældigt, at producenten producerer produkter af tre typer tæthed. Takket være dette er det muligt at bruge dem i forskellige zoner, selv vanskelige at nå.

Den bløde sammensætning er praktisk at bruge på flade områder med et stort dækningsområde:

Pastas med medium konsistens vil gøre det godt med rengøring i området af bikini, underarms. Og eksperter anbefaler at bruge en tæt blanding, når de behandler små områder af kroppen.

Den sidstnævnte type hårfjerning anbefales til dem, der er følsomme for smerte. Fjernelse af uønskede hår lidt efter lidt kan du gøre den kosmetiske procedure mere behagelig.

Eksperter anbefaler at bruge flere produkter med forskellige tætheder for at gøre en blanding af en passende konsistens. Ved at blande værktøjerne i forskellige typer kan du vælge den sammensætning, der har den mest effektive virkning.

Forskellige typer hår (tyndt, medium og tyndt) kræver en vis viskositet. Dette kan opnås ved at kombinere produkter med hinanden. At lave sådanne "cocktails" vil tillade dig at bruge sukkerpasta i ukarakteristiske forhold. For eksempel at have en tæt og blød type produkt på hånden, kan du lave en sammensætning, som vil fungere ideelt i et rum med lav temperatur.

Som et "all-weather" produkt "Universal". Det er umiddelbart klar til brug, det er ikke nødvendigt at forvarme det til driftstemperaturen. Desuden er dens densitet egnet til alle former for depilation.

Vilkår for brug

Sugar Pastes Start Epil bruges på to måder: manuel og bandage. For den første type har en tæt og medium konsistens, til den anden anvendelse en blød sammensætning.

For at lette arbejdet med produktet justerede producenten frigivelsen af ​​produktet i patroner. På grund af dette påføres blandingen jævnt og dækker huden tæt. Denne metode er velegnet til hårfjerning af store og glatte overflader.

Fabrikanten anbefaler, at blandingen opvarmes, hvis det er nødvendigt før proceduren. For at gøre dette anbefales det normalt at bruge en mikrobølgeovn, som giver en stabil sluttemperatur og opvarmer hurtigt. Hvis der ikke er mikrobølgeovn til rådighed, kan du bruge det opvarmede vandbad. Nøjagtigheden i dette tilfælde er ikke så høj, men opvarmningen er blød. Dette reducerer risikoen for at blive brændt.

Efter at have forberedt pastaen, bør du forberede huden. For at gøre dette bliver den affedtet ved hjælp af konventionelle kosmetik, cremer eller lotioner. Det anbefales at sprøjte det behandlede område med talkumpulver. Dette forhindrer blandingen i at klæbe til huden og vil forbedre kvaliteten af ​​fjernelse af uønsket hår. I nogle tilfælde kan huden forinddampes og tørres derefter.

Sammensætningen påføres huden i retning mod hårets vækst. Dette forbedrer engagementet. Efter at have udglattet og tampet sukkermassen, fjernes det i retning af hårvækst.

Ekstra fordele

Glukosen og saccharosen i pastaen føder hudcellerne. Men ikke kun denne procedure er nyttig. Sammen med håret fjernes den døde del af epidermis også. Således er depilationen suppleret med afskalning.

Da folk har brug for en anden mængde stof til at rengøre kroppen af ​​uønsket hår, tilbyder producenten flere typer emballage:

Indpakning i patroner er produceret i vægt 100 g. Dette er meget praktisk, fordi du for første gang ikke behøver købe en stor mængde stof. Og hvis det af en eller anden grund ikke virker, vil købet ikke påvirke familiebudgettet.

Takket være denne afbalancerede tilgang, dygtigt udvalgte komponenter og brugervenlighed bliver Start Epil sukkerpastaer stadig mere populære blandt kunderne.

START EPIL SUGAR PASTE FOR DEPILATION - anmeldelser

SUGERPASTE "START EPIL" TIL AFGANG

Start Epil START EPIL SUGAR PASTE FOR DEPILATION 22. juli 2015

I dag vil jeg fortælle dig om sukkerpasta til shugaring Start Epil. Pastaen jeg købte på råd fra en ven, der er lang tid Shugaring, hun forklarede, at sukker pasta, vigtigst af alt, det er den rigtige og naturlige sammensætning, her Start Epil solid fem-plus, som en del af denne pasta kun tre ingredienser: glukose, fructose og vand på grund af denne enkle sammensætning af pastaen er absolut hypoallergen, da der ikke er nogen urenheder og farvestoffer i den. Pastaen er ravfarvet, den har en tæt konsistens, da mit hår er hårdt og mine hænder er varme, for mig er denne pasta bare perfekt.

rigtige spørgsmål behov for at knibe off et lille stykke af pasta (hvis påkrævet, det er det tidligere nødvendigt med en mindre varme op i mikrobølgeovn), er det nødvendigt at anvende pastaen på huden og fingre, som om Stræk huden mod hårvækst, med meget af sin beholdning (på billedet) så er du nødt til at stramme huden og trække skarpt på pastaen på hårets vækst.

på pastaen bør forblive hår. For at depilationen skal være effektiv anbefaler jeg dig at dyrke hår mindst 5 millimeter lang, så pastaen vil have noget at fange, selvom shugaring er mulig med en kortere hårlængde. I tilfælde af klæbende pasta på huden er der to muligheder for at løse problemet: vask den faste pasta med termisk vand eller fjern det med en bondage (personligt bruger jeg altid bondage). Efter depilation med sukker vil irritation enten slet ikke eksistere, eller det forsvinder inden for en halv time. Resterne af pastaen efter proceduren, skal du skylle med termisk vand, der ikke kun fjerner pastaen, men også lindre huden yderligere efter proceduren.

START EPIL SUGAR PASTE FOR DEPILATION 23. november 2014

At fjerne uønsket hår er meget vigtigt at vælge den rigtige pasta, der passer til dig. På Start Epil, da det stadig er en serie til hjemmebrug, er der 4 typer pasta (i den professionelle serie er valget meget større og meget vanskeligere). Når du vælger tætheden af ​​pastaen, er det bedst at konsultere en professionel for at hjælpe dig med at vælge den ønskede tæthed korrekt, fordi resultatet af proceduren afhænger af det. Der er følgende typer pastaer i Start Epilus: universelle, bløde, mellemstore og tætte pastaer. Jeg valgte en pasta med medium densitet (selvom det stadig er, er det nok bedre at købe mellemstore og tætte pastaer på samme tid).

Emil Start Starts emballage er meget praktisk - en plastikburk med en skruehætte. Farven på pastaen er lys rav, duften er sød, ligner duften af ​​slik. Sammensætningen af ​​pastaen er bare perfekt, der er ikke noget overflødigt, kun vand, glucose og fructose, alt kan du endda spise det med en sådan sammensætning (jeg har ikke prøvet det selv). )))

Før du begynder proceduren skal shugaring forberede huden. Først behandler vi det med et middel før depilation, så bruger vi talkum, så kan vi sikkert gå videre til selve proceduren. For at gøre dette sætter vi på handsker (det gøres for at sikre, at pastaen ikke holder fast i hænderne), så tager vi lidt pasta fra krukken med en ren spatel (hvis pastaen er en tyk pasta, skal du varme det op på forhånd, jeg opvarmer ikke den midterste pasta) og anbring det på huden. Derefter fordeler vi med hænderne på huden mod hårets vækst, og så slår vi det af med en skarp bevægelse. På hårets vækst (huden skal strammes) strengt parallelt med vores hud. Hvis du river, er pastaen ikke parallel med huden, så kan du tjene blå mærker.

Hvis der er hår på huden, skal du genpåføre pastaen. Hvis pastaen sidder fast på huden, kan du fjerne den ved hjælp af almindelige strimler til voksning (sæt en strimmel oven på pastaen, glat og riv langs hårvæksten).

I dette billede fjernede jeg specifikt pastaen ved hjælp af en bondage for at vise, hvordan pastaen trækker hår ud:

Som følge heraf får vi glatte og smukke ben:

Start Epil START EPIL SUGAR PASTE FOR DEPILATION 21 oktober 2014

Sandsynligvis for alle piger er spørgsmålet om hårfjerning akut, siden ungdomsårene, og jeg er ikke en undtagelse. Problemer som irritation og indgroet hår har ledsaget mig i mange år. Og løsningen var meget enkel.

Jeg valgte sukkeraflejringspasta fra StartEpil-serien, fordi de er designet specielt til hjemmebrug. Som nybegynder var det lidt skræmmende for mig at tage en pasta beregnet til fagfolk. Og valget af konsistenser i pastaer StartEpil er meget mindre end i den professionelle serie. Af de tre typer pastaer valgte jeg to, bløde og tætte.

Valget af disse pastaer var ikke tilfældigt. Professionelle anbefaler at købe pasta med forskellig konsistens for at opnå den perfekte konsistens ved hjælp af blanding. Jeg er en lydig pige, så gjorde jeg det. Men for at være ærlig har jeg aldrig blandet pasta, der var ikke behov for det. Måske er det denne egenart ved StartEpil-pastaer, at alt er klar og der ikke er behov for at subtilisere noget.

Blød pasta passer bedre til tyndt eller dunet hår. Jeg fjerner hendes ben. En tætning virker bedre med tykkere hår, som vokser i armhulerne og i bikiniområdet.

Det er også værd at overveje sæsonbestemt brug af sukkerpastaer. I varmt vejr smelter pasta. I sommervarmen brugte jeg kun tyk pasta på alle hudområder.

Pastaens opførsel er stærkt påvirket af fugt. Undlad at gøre depilation i badeværelset efter at have taget et bad eller en brusebad. Under disse betingelser vil pastaen flyde og holde fast i huden.

Begge pastaer er meget smuk gul farve.

Mellem depilationer opbevarer jeg dem ved en normal stuetemperatur i et skab lukket fra solen. I flere måneders brug er pastaen ikke sukkeret, ændrede ikke farven, tekstur og densitet.

At lære at gøre shugaring var ikke så svært. På internettet er der mange pædagogiske videoer. Forresten var det mest informative, for mig, videoen fra StartEpil, du kan nemt finde den i YouTube.

Resultatet af shouagaringa:

[Redigeret af forfatteren den 21. oktober 2014]

Metoder og midler til hårfjerning på intime steder

Hvordan man bruger ansigtsvoks til at fjerne hår?