Depilatory paste Arabia: instruktioner og anmeldelser

Da shugaring for øjeblikket er en af ​​de mest populære måder at bekæmpe uønsket vegetation på benene og i det intime område, frigiver producenterne løbende nye produkter, der ikke kun er egnet til erhvervsmæssig brug, men også til hjemmebrug. Masters sikrer, at procedurens endelige virkning afhænger stort set af, hvor godt karamel er valgt, også på sammensætningen og kvaliteten af ​​produktet.

Mange mestre foretrækker arabien - sukkerpasta til shugaring af russisk produktion. Denne karamel er så glad for kosmetologer og klienter, da den udelukkende er fremstillet af naturlige ingredienser og, hvis den anvendes korrekt, aldrig forårsager bivirkninger.

Beskrivelse af pastaen Aravia Professional

Depilation pastas Arabia er ikke forgæves, er blandt de mest eftertragtede og efterspurgte over hele verden. Karamel af dette mærke er lavet ved hjælp af moderne udstyr af europæisk forsamling. Alle kosmetik af mærket blev gennemgået flere checks, hvilket bekræftede at produkterne er af højeste kvalitet og opfylder internationale standarder.

Udviklerne hævder, at karamel kun er lavet af naturlige ingredienser. Hjælpestoffer tilsættes nogle former for pastaer, der ikke kun er beregnet til at fjerne uønsket vegetation, men også for at løse forskellige dermatologiske problemer (hudflathed, epidermis overdreven tørhed). I de fleste tilfælde anvendes forskellige organiske forbindelser og vitaminer produceret i flydende form som yderligere komponenter.

Yderligere plejeprodukter

For at opnå en perfekt glathed på huden på benene og i bikinizonen anbefaler eksperter, at man ikke kun bruger sukkermassen, men også sådanne produkter:

 • tonic lotion. Påfør huden på huden før depilering;
 • pulver. Forbedrer karamellens adhæsion til hovedbunden;
 • termisk vand. Eliminerer rester af det anvendte middel og beroliger epidermis;
 • fugtgivende mælk. Genopretter irriteret væv, mætter dem med fugt.

For at øge intervallet mellem behandlinger anbefaler eksperter også at bruge en speciel lotion til langsom hårvækst.

Hjælp! Hovedkomponenterne af alle typer sukkerpastaer til Aravia-depilering er filtreret vand, fructose og glucose. Hvad angår kemiske tilsætningsstoffer, forsøger udviklerne at fjerne dem til det maksimale.

Typer og sammensætning af sukkerpastaer

Professionel karamel til shugaring-mærke Arabien har flere typer, der varierer indbyrdes i grad af blødhed og anvendelsesmåde.

 1. Blød. En sådan pasta har en flydende konsistens og opvarmes meget hurtigt til stuetemperatur. Produktet er designet til at fjerne de mest tynde og bløde hår. Eksperter advarer om, at det er ret svært at bruge sådan karamel (især hvis mesteren har varme hænder). For at opnå den forventede virkning anbefales det at arbejde i et køligt rum og bruge stofstrimler.
 2. Gennemsnitlige. Universal pasta egnet til behandling af enhver del af kroppen. Da produktet har en gennemsnitlig grad af opvarmning, kan den bruges selv med manuelle behandlingsteknikker. Men det skal huskes, at selv denne type pasta ikke skal holdes i varme hænder for længe.
 3. Fast stof. Designet til at fjerne det hårdeste og hårdeste hår. For at opnå den nødvendige konsistens skal karamel opvarmes før brug. Produktets hovedtræk er, at mange herrer bruger det som hovedkomponent til fremstilling af andre blandinger til hårfjerning.

Fordelene ved pastas Arabia

Aravia shugaring sukkerpasta har mange fordele i forhold til andre mærker:

 • Sammensætningen af ​​alle karameller er godkendt af GOST;
 • i linjen er et stort udvalg. Hver pige vil kunne finde de bedste midler til sig selv;
 • pastaer af dette mærke er så sikre som muligt, de forårsager næsten aldrig allergisk reaktion og irritation (den eneste undtagelse er komponenternes individuelle intolerance);
 • rimelig pris.

Hvordan man vælger pasta

Meget mange piger, der beslutter at slippe af med de ekstra hår på deres ben og i den intime zone alene, insisterer på, at det er umuligt at shugaring hjemme, fordi hårene er delvist fjernet eller afskåret.

I de fleste tilfælde skyldes dette bruddet på hårfjerningsteknikken eller brugen af ​​den forkerte sammensætning. Basisserien for Aravia Professional shugaring omfatter følgende produkter:

 • naturlig og honningpasta. Disse midler er bløde og er designet til at fjerne hår i bikiniområdet;
 • lys og tropisk pasta. De har moderat blødhed, kan anvendes overalt på kroppen;
 • vanillecreme. Fast pasta, som ud over håret fjerner det cornified lag af celler. Det anbefales at bruge til behandling af intime områder.

Det er vigtigt! Føreren sikrer, at hvis du konstant bruger "Lys" eller "Tropisk" pasta af Arabia-mærket, på 6-8 måneder begynder hårene på det epilerede område at blive tynde og bliver mindre mærkbare.

Hvem kan jeg konsultere om pasta

Meget mange piger har svært ved at vælge, fordi sortimentet af produkter i specialforretninger er meget bredt.

For at finde det mest passende værktøj, kan du kontakte en konsulent for hjælp, hvem vil fortælle dig hvilket produkt der er værd at blive på. Derudover kan du høre om produkterne på den officielle hjemmeside for mærket.

Sådan appliceres pastaen

Arabia pastaer fremstilles i specielle plastbeholdere, på bagsiden af ​​hvilke der er skrevet detaljerede instruktioner om brugen af ​​produktet. Næsten alle typer karameller af dette mærke er velegnede til både den manuelle metode til hårfjerning og epilering ved hjælp af kludstrimler.

Når man vælger en teknik, er det også nødvendigt at tage højde for blødheden af ​​sammensætningen og det behandlede hudområde:

 • Før epilering skal huden behandles med et antiseptisk middel, der forhindrer sandsynligheden for infektion;
 • efter at du har brug for at tage en lille smule masse fra krukken, rul det ind i en kugle og rul det over huden og forsøge at få fat i alle hårene i området. Efter et par sekunder fjernes værktøjet med en rykkebevægelse. Hvis det gøres korrekt, bliver huden helt glat.
 • Hvis det besluttes at bruge professionelle papirstrimler til fjernelse af håret, skal karamel påføres huden med en speciel træspatel og påsæt patches oven på den. Pasta og papir skal presses tæt på huden. Når værktøjet holdes sammen med hår, skal du trække strimlen, mens du fjerner pastaen fra kroppen.

Når proceduren er afsluttet, skal huden genbehandles med et antiseptisk middel. I sidste ende kan du også anvende et beroligende middel.

Det er vigtigt! Sukkerpasta påføres og fjernes kun i retning af hårvækst. Dette vil hjælpe med at trække håret ud sammen med roden og forhindre det i at bryde af.

anmeldelser

Udtalelserne fra mestere af shugaring og kvinder, der bruger disse pastaer til hjemmebearbejdning, er yderst positive. Pigerne sikrer, at alle kompositioner, uanset linjalen, har en blød og plastisk konsistens, så pastaen fuldstændigt omslutter hårene og river dem ud af roten.

Den utvivlsomme fordel ved produkterne er detaljerede instruktioner, takket være, at selv en pige, der ikke har nogen erfaring med sådan en hårfjerningsteknik, kan udføre hjemmet hårfjerning.

Masters, der bruger varemærkerne, sikrer, at pastaerne har et optimalt prisforhold og giver arabiske karameller de højeste karakterer.

Del din feedback i kommentarerne under artiklen.

konklusion

På trods af at pasta arabien har bevist sig meget godt, før du køber denne eller den karamel, er det nødvendigt at gøre dig bekendt med anbefalingerne om valg af produkt.

Det skal huskes, at hver type hud og stedet er egnet til specifik karamel type. Du kan regne med det perfekte resultat kun med det rigtige valg af midler.

Shugaring pasta arabien

Shugaring pasta Arabia er et helt naturligt produkt, der ikke indeholder konserveringsmidler eller farvestoffer. Den indeholder kun fructose, glucose og destilleret vand. Med dette værktøj er det muligt at få den perfekte glatthed, udtørring af tynde, bløde hår på ansigtet, tykkere hår på kroppen, samt at slippe af med gammel, kåt hud.

Arabien produktsortiment

Aravia-selskabet tilbyder 2 typer pastaer med en kapacitet på 100, 150 (i patroner), 200, 400 og 750 ml:

 • Professionel til shugaring i forhold til skønhedssaloner;
 • TM "Start Epil": Til procedurer derhjemme.

De fleste pastaer kræver ikke opvarmning eller opvarmes direkte i patroner op til temperaturen på den menneskelige krop ved 37 ° C. For at fjerne håret på en temmelig stor overflade af kroppen, er en lille kugle med en valnød nok til hænder og fødder. Desuden kan et sådant stykke bruges mange gange, så længe pastaen fortsætter med at klæbe til kroppen:

Tætheden af ​​pastaen Aravia Professional kan opdeles i 3 hovedtyper:

 • blød og ultra-blød: meget plastik, for at fjerne det fineste hår på ansigtet; da sådanne forbindelser er ret flydende, bør rumtemperaturen være lav (pasta "honning", "lys", "blød og lys", "ultra blød"), når de anvendes kan bruges til at fortynde mere tætte karameller;
 • mellemtykkelse: at fjerne hår af mellemhårdhed; disse omfatter pasta "Tropical", "Universal";
 • Fast (tæt) pasta: Til hård eller tidligere barberet hår ("Vanillecreme" og "Natural"), det kan bruges selv i vådrum som f.eks. en pool eller sauna eller værelser med høje temperaturer.

Udover pastaer producerer virksomheden også hudplejeprodukter efter depilation: skrubber, mælk, lotioner, pulvere til forbedring af indstillingen og specielt termisk vand for at fjerne karamelrester.

Ansøgningsmetode

Til arbejde på store områder er det bedst at bruge patroner, hvorved sliket hurtigt og jævnt fordeles over overfladen. Sukkerpasta til shugaring opvarmes i en mikrobølgeovn lige i en lukket krukke eller patron op til en temperatur på 37-40 ° С. Du kan endda lidt strække det i dine hænder. Nogle typer af karamel, for eksempel "Universal", må ikke engang opvarmes før brug.

For at fjerne hår på 2-5 mm er det bedst at bruge pasta "Tropisk" middelkoncentration. En lille mængde karamel opsamles på en spatel og påføres huden mod hårets vækst med udjævningsbevægelser. Klisterlaget skal være lille: dets tykkelse kan være 0,5 cm. Hvis der anvendes en bandage teknik, påføres en lille strimmel stof på toppen.

Et par minutter efter hærdning af sammensætningen med en hurtig bevægelse, bliver stoffet stærkt revet mod hårvækst. Og jo skarpere og hurtigere bliver det gjort, desto mindre smertefuldt vil proceduren være. Over tid bliver huden vant til det, og smerten bliver meget mindre. Hvis pastaen påføres uden stof, bliver karamellen simpelthen forsigtigt snoet først fra kanten og derefter skarpt revet af. Efter proceduren skal huden behandles med et hvilket som helst desinfektionsmiddel, for eksempel Arabia lotion.

Shugaring teknikker

Afhængig af hvilken type hår der fjernes, kan deres tykkelse og placering, shugaring udføres på flere måder:

 • manual: henviser til den klassiske teknik; Arabia pasta anvendes simpelthen med fingerspidser; da fordelingen er mere ensartet, og sammensætningen presses tæt mod kroppen, selv meget korte hår kan fjernes;
 • spatel: sammensætningen fordeles over huden med en metal- eller træspatel, i enden af ​​stien forlader en lille rulle til den efterfølgende rive af sukkermassen;
 • bandage: Brug en spatel og en strimmel af klud eller papir, hvorpå karamel er påført med et indlæg på 1 cm fra kanterne; i dette tilfælde anvendes der en blød pasta, der let stikker til dem; det er meget bekvemt at anvende teknikken til store overflader, for eksempel at fjerne hår fra hænder eller fødder; Denne metode er imidlertid ikke egnet til tykt hår, da det kan føre til afbrydelse;
 • ved metoden med italiensk glasur (blandingsteknik): 2 typer pastaer anvendes i arbejdet - tæt og blødt; blød karamel påføres med en spatel med det første lag, så limes et andet lag med en hårdere sammensætning.

Fordele og ulemper ved pasta "Arabia"

Fjernelse af krops vegetation med Aravia sukker candy har helt sikkert mange fordele:

 • med regelmæssig shugaring ved hjælp af Arabien er folliklerne delvist beskadiget, så hårene bliver tyndere og mindre synlige;
 • sukkerkaramell vaskes meget let uden brug af særlige midler;
 • det holder sig næsten ikke til huden, så det er nemt at fjerne det med en rykke;
 • I modsætning til voksstrimler må sukkerformuleringer få lov til at blive anvendt gentagne gange;
 • Det er nemt at arbejde med det, over tid, når du får erfaring, bliver shuffaring en simpel og ret hurtig procedure;
 • karamel er pakket i en bekvem pakke;
 • Siden Arabien sukkerpasta indeholder kun naturlige ingredienser, er det helt hypoallergenisk.

Ulempen ved denne type depilation er måske en. For kort - mindre end 2 mm - hår med denne procedure vil ikke være muligt at fjerne, så du bliver nødt til at vente på, at de vokser.

Kan jeg lave mad i hjemmet?

På trods af at processen med kogning af karamel til shugaring ikke er så vanskelig, selv med en vis erfaring, er det ikke altid muligt at gætte den "korrekte" konsistens af pastaen. Resultatet vil trods alt afhænge af sukkerets oprindelige fugtindhold, dets slibning osv.

Hvad kan der ske, hvis konsistensen er forkert?

 • karamel vil bryde håret ud, så afhugningen skal gøres oftere end normalt; om 3-4 dage vises de igen; med brug af professionelle kompositioner forekommer regrowthen meget langsommere - 2 uger;
 • håret må ikke fjernes fuldstændigt, så proceduren skal gentages;
 • i tilfælde af klæbning af karamel på huden kan blå mærkning dannes under rive.

Hvordan vælges den "rigtige" shugaring pasta?

Når du vælger dette værktøj til depilation, bør du styres af følgende regel: Jo tykkere hårene er, jo mere tæt skal karamel være. Mikroklimaet i rummet spiller også en væsentlig rolle. Med et overskud af fugt kan også blød pasta spredes.

For at gøre Aravia til en hurtig og smertefri procedure er det bedre at bruge de mest tætte og viskose kompositioner, når man bruger det manuelt. Når du bruger en spatel, er det mere bekvemt at anvende en lidt blødere pasta.

Færdige mestere i shugaring ved, at temperaturen i den menneskelige krop er forskellig i forskellige områder. Således er det mindre højt i armene og underbenet end i armhulerne og bikiniområdet. Selv temperaturen i hænderne er afgørende. Derfor, når du arbejder med bløde caramels, er det ønskeligt at fugte hænder med koldt vand med jævne mellemrum. I nogle tilfælde skal for at opnå den ønskede konsistens af sammensætningerne kombineres.

Hvis du ikke ønsker at gå til en specialiseret salon, er det bedst at købe et komplet sæt af shugaring, som omfatter flere slags pasta til høj kvalitet shugaring Aravia forskellige tætheder, spatel, og særlige midler til hudpleje.

Hvor meget er pasta arabia?

En lille patron med en pasta med en kapacitet på 100 ml koster 170-180 rubler. En kapacitet på et lidt større volumen på 150 ml koster 250-260 rubler, og en 200 gram krukke er 370-380 rubler.

Men det er mest fordelagtigt at købe arabipasta i store beholdere. Det kan trods alt opbevares i lang tid. Så prisen på en krukke på 750 ml er 1350-1400 rubler. Professionel pasta i samme emballage koster lidt mere - 1600-1700 rubler.

Er det muligt at fjerne håret permanent?

 • Forsøgte alle mulige måder at fjerne håret på?
 • På grund af overdreven vegetation føler du dig usikker og ikke smuk.
 • Du er bange for at vente på den næste henrettelse, idet du husker at du bliver nødt til at udholde igen.
 • Og vigtigst af alt - effekten varer kun få dage.

Og nu svar på spørgsmålet: passer det dig? Er det muligt at klare dette? Og hvor mange penge har du allerede "lækket" til ineffektive midler og procedurer? Det er rigtigt - det er tid til at stoppe med dem! Er du enig? Derfor besluttede vi at offentliggøre vores abonnent Alina Borodinas historie, hvor hun fortæller i detaljer, hvordan hun slap af problemet med overdreven vegetation i 1 dag for evigt! Læs mere >>

Shugaring pasta

Arabia Company tilbyder professionel sukkerpasta til shugaring ARAVIA Professional, som kan købes i online butikker i Moskva og andre regioner i Den Russiske Føderation til en rimelig pris.

Dette er et naturprodukt, der består af glucose, fructose og vand, uden konserveringsmidler, farvestoffer, vegetabilske og andre tilsætningsstoffer.

Sukkerpasta til hårfjerning blødgør og fjerner ikke kun uønsket hår, men også hudens stratum corneum uden at påvirke de levende celler, hvilket sikrer glatheden og en behagelig fløjl.

Vi tilbyder 10 typer sukkerpasta og ARAVIA Professional karameller. Når du vælger, bør du styres af flere kriterier:

 • Metode til påføring og fjernelse af pasta til shugaring
 • shugaring teknik: manuel, banding, mix-teknik;
 • temperaturen på beauticianens hænder og klientens krop. Hvis klientens hænder eller hud er varm, er en tæt shugaring pasta bedst.
 • hårtype, tykkelse og stivhed. Mere tætte sukkerpastaer er designet til at fjerne hårdt og tidligere barberet hår. Blødere pastaer er designet til blødt og blødt hår.

For begyndere i SPA shugaring tilbyder Arabien et bredt udvalg af sukkerpastaer og professionelle produkter før og efter depilation. Til bandagen og blandeteknikken vil "Honey" shugaring pastaen være egnet til en meget blød konsistens. Til manuel depileringsteknikker er det bedre at starte med tropisk sukkerpasta med medium konsistens. Sættet indeholder også en let shugaring pasta, som ikke kræver opvarmning, og en vanilje-kremet karamel med en tæt konsistens. De er designet til at fungere i varme og fugtige værelser, beautician's hot hands og meget hård hårfjerning.

Forbrug af professionel sukkerpasta til shugaring er ret økonomisk, mens vi tilbyder at købe det til en overkommelig pris. For fuldstændig aflivning af huden hos en kvinde med en gennemsnitlig mængde kropshår er en mængde af en valnød-størrelse sammensætning tilstrækkelig. Shugaring pasta kan bruges på en klient, indtil blandingen mister sine egenskaber, hvorefter den genbruges. Forøgelsen eller faldet i omkostningerne ved proceduren er mulig på grund af niveauet af professionalisme hos mesteren, længden og mængden af ​​hår.

Vores firma tilbyder at købe pasta til shugaring ARAVIA Professional til rabat til mestere, der er blevet uddannet i vores træningscentre. Tilstedeværelsen af ​​det relevante certifikat giver dig mulighed for at købe et shugaringværktøj med rabat, blandingen kan bestilles i Moskva og andre regioner til en speciel pris fra vores forhandlere og online-butikker.

Sukkerpasta til shugaring "Aravia"

Hvis du beslutter dig for at fjerne uønsket hår med shugaring, skal du vælge højkvalitets karamel. Effektiviteten af ​​proceduren og fraværet af komplikationer afhænger af dette. For at vælge et kvalitetsprodukt skal du omhyggeligt undersøge sammensætningen. Værktøjet skal være mere naturlige ingredienser. Vigtigt er leverandørens ry. Arabia shugaring pasta betragtes som et produkt af høj kvalitet fra den russiske producent. Det bruges ikke kun i saloner, men også hjemme. Positive anmeldelser bekræfter massens effektivitet.

beskrivelse

Aravia shugaring pasta er lavet på det seneste europæiske montageudstyr. Kosmetik har bestået alle nødvendige checks og overholder kvaliteten af ​​internationale standarder. Det har et kvalitetscertifikat.

Aravia shugaring pasta består af naturlige ingredienser. Yderligere stoffer er nødvendige for at forbedre hudtilstanden og er organiske forbindelser eller et kompleks af vitaminer.

Virksomheden tilbyder flere kosmetiske midler, der giver dig mulighed for at passe på huden efter proceduren:

 • Toning lotion bruges i forberedelsesfasen.
 • Pulver forbedrer indstillingen af ​​sukker massen af ​​hår.
 • Termisk vand. Fjerner resterne af sukkermasse, beroliger dermis.
 • Mælk til fugtgivende. Genopretter beskadiget hud efter afslutningen af ​​manipulationen.
 • Lotion til langsom hårvækst. Tillader dig at udvide intervallet mellem epilationer. Det forhindrer problemet med indgroede hår.
 • Scrubs. Sørg for dermis før og efter manipulationen. Eliminere døde hudpartikler, hvilket øger effektiviteten af ​​proceduren.
Ideel til intim epilation i bikiniområdet

Særlige egenskaber

Arabien tilbyder produkter af høj kvalitet af forskellige retninger. Midlerne er opdelt i:

 • Professionel - bruges i saloner
 • Husholdning - bruges hjemme

Professionelle produkter kaldet Arabia Professional, og til brug i hjemmet - Start Epil.

Hver serie er tilgængelig i to former:

 • Til bandage metode - brug specielle bandage enheder, papirbånd. Det er praktisk at bruge til begyndere på grund af dets enkelhed. Essensen af ​​metoden er at eliminere massen af ​​fastholdelsesindretningerne. Det kan være strimler af papir eller polymerbandager. En strimmel af stof har en vis størrelse og er en mere holdbar enhed end en papirstrimmel. Firmaet Arabia tilbyder at købe en polymerbandage, hvilket reducerer procedurens tid og øger dens effektivitet. Det er mere bekvemt at bruge dem, det kan anvendes flere gange.
 • Til manuel udstyr - blandes applikationen til det epilerede område med hånden. Oftest bruger den i salongguiden med kvalificerede færdigheder. Arabia sukkerpasta i en lille mængde formes til en bold. Det påføres det ønskede område og rulles ud i en strimmel fra bunden opad. Rip frossen blanding i modsat retning.

Aravia shugaring pasta, designet til bandage metode, produceres i en mindre kapacitet i forhold til den manuelle metode. For professionelle produkter er emballagemængden 150 g og hjemme - 100 g. Produktet sælges i form af en patron, hvor rullen er placeret. Det giver dig mulighed for jævnt at fordele blandingen over det ønskede område af kroppen. Derfor er det meget populært blandt begyndere.

Aravia shugaring pasta anvendes jævnt på huden og omslutter alle hårene. Forbindelsen påføres sukkermassen og fjerner let hår i retning af deres vækst.

Sukkerblandingen kan variere i tykkelse og er opdelt i 3 typer:

Nogle produkter til sukkerfjerning er unik og er velegnet til enhver hud med enhver teknik.

Blød tæthed karamel

Blød tæthed er velegnet til udtørring af fine hår og pistoler. De ligger over regionen af ​​overlæben, mellem øjenbrynene. Vær opmærksom på rummets temperatur. Det skal være en kølig temperatur, ellers vil blandingen flyde. Og hænderne på den person, der udfører proceduren, bør ikke være varm.

Det nærer, fugter og har en mild peeling effekt.

I husstanden fremstilles Aravia sukkerpasta, mærket med mærket "blødt". Pakningsvolumen er 0,4 og 0,6 kg. I patronkaramellvolumenet 100 g. Hårene fjernes med en længde på 5 mm. I den professionelle linje producerede honning og naturlig masse. De sælges både i emballage (750 g) og i en patron (150 g). Honningkaramel bruges til tør type af epidermis og hår 9-10 mm lang. Blandingen fremkalder ikke skrælning, fjerner kun døde partikler og hår. Du kan fortynde blandingen med en stivere konsistens. Naturlig karamel bruges til enhver form for epidermis, hårlængden er 5 mm. Egnet til manuel metode, der anvendes i godt ventilerede områder, beskadiger ikke levende celler i epidermis.

Medium hård karamel

Medium-tykk Aravia shugaring pasta er beregnet til en procedure i et varmt rum med ikke-hot special hænder. Produktet er beregnet til depilering af fine hår af mellemhårdhed.

I hjemserien kaldes middelet "medium". Vægten i tanken ligner midlerne til blød tæthed. Til bandagemetoden anvendes aravia shugaring i patronen og til de manuelle one-in krukker. På den professionelle produkt mærket "Tropical". Før manipulationens start opvarmes blandingen i en mikrobølgeovn eller vokssmeltning.

Det har ingen kontraindikationer og kan bruges af personer med diabetes.

Universal karamel kombinerer funktionerne i blød og medium type. Bruges til hjemmet fjernelse. Velegnet til epilering i ben, lår og arme. Det behøver ikke at varme op til 37 ° C. Opbevar det ved stuetemperatur. Forår ikke vanskeligheder under æltning, fjerner hår af enhver type, fjerner hår 2-5 mm lang. Hårets struktur ændres, det bliver svagere og tyndere. Intervallet mellem procedurer øges, sværhedsgraden af ​​smerte falder.

Den professionelle linje er repræsenteret af to produkter: Blød og Lys og Lys. Massen er karakteriseret ved en blid anvendelse, elastisk struktur, der nemt omdannes til den ønskede konsistens, opvarmet i hænderne. Produktion af denne linje behøver ikke opvarmning. Det er nok at opbevare værktøjet i et rum med stuetemperatur. Massen er plast, den opvarmer let og effektivt fjerner uønsket hår af enhver type. Kan bruges i ethvert rum.

Hård karamel

Aravia shugaring pasta har en stiv konsistens. Velegnet til brug i et varmt rum, med en mesters varme hænder. Det er tilladt at varme op med voks eller i mikrobølgeovn. Fjerner godt hårdt hårtype. Velegnet til håndtering af følsomme områder.

I hjemserien kaldes værktøjet "tæt." Sukkerblandingen er kun pakket i krukker, patronen mangler. I den professionelle serie tilbyder producenten 3 produkter:

 • Vanillecreme - er et allergivenligt produkt. For manipulation af hårets længde bør være 2-5 mm. Den kan bruges indendørs med høj luftfugtighed og høj temperatur. Anvendes i sarte områder - armhuler, bikini. Fjerner kun keratiniserede celler i dermis.
 • Naturlig - Anvendes til manuel metode til fjernelse af hår af enhver type, 2-5 mm lang. Karamel er kendetegnet ved høj modstand mod forhøjet temperatur og fugtighed. Anvendes til depilation i bikini og aksillære områder.
 • Tropical. Depilerer hår 2-5 mm lang. Ved hver procedure vokser håret mindre, deres struktur ændres, fjernelsen er mindre smertefuld.

Prissætningspolitik

Fabrikanten garanterer kvaliteten af ​​varerne og komponenternes naturlighed. Derfor er produkterne ikke særlig billige. Ifølge vurderinger svarer prisen på produkter til dens kvalitet. Kosmetik blev populær blandt professionelle mestere.

For at komme i gang skal du prøve at købe et produkt med et lille beløb for at kontrollere, om det passer dig. Du kan prøve flere typer produkter at forblive den bedste mulighed for dig selv.

Shugaring Arabien. Kosmetikere anmeldelser om pasta. Lære at gøre depilation

Shugaring hårfjerning er praktisk og effektiv. Men sidstnævnte afhænger i høj grad af kvaliteten af ​​den anvendte pasta samt hudplejeprodukter efter og før proceduren. Virksomhedens produkter Arabien har bevist sig fra den bedste side, som det fremgår af de positive anmeldelser.

Arabien produktsortiment

Arabia fremstiller produkter af høj kvalitet efter en række egenskaber. Produkterne er opdelt i to linjer: professionelle, designet til saloner og hjem, som kan bruges af begge nybegyndere, der lige er begyndt deres professionelle måde i shugaring, og personer, der ikke er uddannet. Den første har navnet Arabia Professional, og serien til hjemmebrug er Start Epil.

Begge linjer kan bruges ved brug af flere teknikker til shugaring: manuel, ved hjælp af en spatel, blandet og bandage.

Pasta sælges i to pakker: patron og dåse. Den første er en "rulle", som ruller pastaen over det ønskede område af huden. Patronens volumen er 150 ml. Mængden af ​​pasta i en krukke er 750 ml, og det er nødvendigt at indsamle pasta til depilation manuelt.

Sammensætningen af ​​pasta arabien

Sammensætningen af ​​pastaer fra dette firma varierer ikke i sorten: glucose (naturlig kulhydrat), fructose (sukker indeholdt i honning) og renset vand. Forskellen er kun i pastaens tæthed.

Bløde pastaer er velegnede til begyndere, som når de arbejder med dem, er smerten mindre intens, men samtidig smelter de hurtigt.

Mediumdensitetspastaer bruges bedst til at fjerne hår fra store områder. De bruges også til blanding med blød pasta i dannelsen af ​​"fast". Dette sker, når pastaen smeltes eller mesteren "trukket" den ikke skarpt nok.

Tæt pasta egnet til både mestere og begyndere til at håndtere individuelle områder af kroppen. Fremgangsmåden, der udføres med deres hjælp, er den mest smertefulde, men næsten ingen klæbning dannes, desuden smelter pastaerne længere. Virksomheden udfører konstant nye eksperimenter for at udvikle en mere bekvem pasta med en sammensætning, der er nyttig for huden.

Fordelene ved pastas Arabia

Arabia-produkter pastaer består af helt naturlige produkter, derfor er de ikke allergiske. Brug af dem er nemt og bekvemt. Dette bekræftes ikke kun af kundeanmeldelser og skønhedssalermestere, men også ved testning i videnskabelige centre, hvor kvaliteten af ​​produkter fremstillet af Arabien bliver testet.

Hele serien opfylder internationale standarder, har kvalitetscertifikater.

Ulemper pasta arabien

Ulemper passer ganske lidt.

De vigtigste er følgende:

 1. Prisen på produkter er ikke for høj, men ikke alle piger har råd til at bruge produkterne. Nogle gange er det mere rentabelt at gå til en shugaring session end at købe en pasta, der ikke altid er praktisk at bruge.
 2. På trods af det mindste antal procedurer, der er angivet på selskabets hjemmeside, for hvilken en eller anden pasta pakke er tilstrækkelig, klager køberne, at det slutter meget hurtigere, hvis det ikke bruges økonomisk.

arter

Blød karamel

Blød blanding. Ideel til hud, der er irriteret, samt for at fjerne pistolen. Pastaen smelter og flyder let, så proceduren skal udføres i et rum med lav temperatur, og mesteren skal arbejde med handsker.

"Soft" i hjemmebrugslinjen, "Honey" og "Natural" fra den professionelle linje er egnet til denne egenskab.

Gennemsnitlig blødhed

Med medium blød pasta kan den allerede arbejde ved stuetemperatur. Pasta klæber med tyndt, blødt hår og mellemhår samt hårdt hår på følsomme hudområder. Før brug skal pastaen opvarmes.

Fra hjemmelavede produkter er det medium pasta. I en serie for erfarne håndværkere - pasta "Tropical".

Både blød og medium

Sukkerblandingen, som kombinerer begge ovennævnte typer pastaer, fremstilles under navnet "Universal" i hjemmeserien og "Light" fra "Light and Soft" i den professionelle.

Ifølge anmeldelser var arabia light shugaring pasta egnet til epilering problem og delikat områder.

Denne pasta er meget fleksibel, tager let den ønskede form og er nem at bruge på problemområder (bikini, knæ, albuer, hofter).

Hård pasta

Pasta med en meget fast tæthed. Den kan bruges i næsten alle forhold. Før brug skal det være godt opvarmet.

Det er brugt til afhjælpning af problem, hårdt rødt hår.

I Start Epil linien i en sådan blanding svarer der til "Tykk" pasta. For hende er der ingen mulighed i form af en patron.

I den faglige linje er 3 pastaer præsenteret:

De sidste to har et lignende navn med bløde kolleger, så når du køber, skal du være opmærksom på emballagen.

Professionel linje Arabien

Det særegne er, at før man starter proceduren, er der ingen grund til at varme det op. Plast, bringer næsten ikke smerter, når de påføres. Egenskaberne ligner "Ultrasoft", men det smelter og spredes meget længere.

Home Line Arabia

Shugaring Products Company Arabia kan udføres hjemme. For at gøre dette producerer virksomheden en speciel linje kaldet Start Epil, som indeholder fire grundlæggende pasta til shugaring. Anmeldelser fra kunder af denne linje er næsten alle positive.

Pastaen er lavet i tre banker af forskellig vægt: 200 g, 400 g og 750 g. Du kan købe en patron.

Under samme navn er professionel pasta lavet, så ved køb er det nødvendigt at specificere produktserien.

Blandingen fjerner ikke huden og forårsager ikke rødme, det virker meget forsigtigt og forsigtigt. Efter påføring bliver håret svagere, så hver gang proceduren kræves mindre og mindre.

Hvor meget er pasta

Produkter fra hjemmebrugslinjen koster fra 700 til 1350 rubler. afhængig af emballagen.

Arabia Professional repræsenteres af banker på 750 g, som koster fra 1200 rubler. op til 1.500 rubler Prisen afhænger stort set af tætheden af ​​pastaen.

Sådanne priser skyldes højkvalitetsegenskaberne af pastaen, så de mestre, der bruger pastaen, er tilfredse med forholdet mellem pris og kvalitet.

Hvordan man vælger pasta

Når du vælger en pasta, skal du være forsigtig. Det er ikke ualmindeligt, at en køber, gennem uforsigtighed, erhverver noget helt andet end det han ønskede. Det er skrevet på hver bank, i hvilket tilfælde denne pasta anvendes.

Fra kriterierne kan identificeres:

 • brugt arbejdsteknik;
 • indsæt applikationsteknik
 • temperaturen på det rum, hvor proceduren udføres
 • klientens hudtype, masterhænder. Den varmere - det tættere behov pasta
 • området hvor shugaring udføres. Banken har disse oplysninger;
 • hårstivhed. Jo blødere - jo blødere pastaen.

Shugaring teknikker

Mest almindeligt anvendte 3 hovedmetoder for shugaring. Dette er hvad herrer lærer, så snart han begynder at forstå det grundlæggende. Nogle teknikere kan mestrer selv uden særlig træning eller har gennemført et webinar seminar.

Manuel shugaring teknik

Udført med hånden. Til hygiejneformål og for at forhindre, at pastaen smelter så hurtigt, bæres handsker. Hårets længde i dette tilfælde skal være tilstrækkelig til, at pastaen kan fange den.

Først tager de lidt pasta fra krukken og ruller den i deres hænder, som om de rykker fingrene fra melet. Det næste skridt er at bestemme i hvilken retning håret vokser, og udrul et lag af pasta flere centimeter lang mod vækst.

Endvidere bryder en skarp bevægelse fra albuepasta ned fra huden. For smertelindring og patientkomfort med et par fingre strækker huden.

Bandage teknik shugaring

Denne teknik kræver meget pasta. Og ikke kun pasta bruges, men også en stribe klud eller en serviet. Firmaet Arabia sælger specielle strimler til sådant udstyr.

Hårets længde skal være mindst 4-5 mm, fordi ellers vil pastaen fange håret løst.

Først anbringes pastaen på samme princip som i den manuelle teknik. Men så bliver den tilberedte strimmel stramt på karamel og presset mod udjævningsbevægelsen. Når det er tilstrækkeligt fastgjort til pastaen, trækkes stoffet opad med en skarp bevægelse.

For at undgå blå mærker og blå mærker anbefaler guiden at trykke på huden med fingrene.

Rygers Shvarting Teknik

Til påføring og fjernelse af pasta ved hjælp af en spatel. Så fingrene rører ikke huden og pastaer, så mesteren er mindre trætte hænder, og blandingen smelter mindre.

Pastaen påføres spatelen med et tyndt lag, hvorefter det påføres huden. Efter et par sekunder er der en rykke, og håret forbliver på karamel. Du kan også anvende pasta med en spatel, og derefter påføre en klud, som i teknologien for bandage teknologi.

Italiensk glasur

Denne teknik bruges allerede af fagfolk på deres område. Det kræver evnen til hurtigt at anvende pastaen og gøre jerks. Teknikken blev opfundet for at fremskynde arbejdet og reducere mængden af ​​anvendt materiale.

Først og fremmest påføres et tyndt lag pasta på det behandlede område. Det er bedre at bruge en blød pasta, da den er mere "lydig". Dernæst fjerner en tæt klump karamel alt pastaen på samme måde som med manuel teknik.

Kosmetikere tips til at gøre shugaring

Shugaring Arabia (anmeldelser om dette firma viser, at virksomheden virkelig ved hvad det producerer) indebærer hudpleje før sessionen, såvel som efter den. Overholdelse af teknikken letter meget fjernelse af uønsket hår til både mesteren og klienten.

Sørg for at starte proceduren med en affedtning af huden og rense den fra snavs. Normalt skal klienten vaske inden man besøger salonen, men hvis dette ikke sker, skal den behandlede hud behandles med en fugtig alkoholtørring. Til ansigtet bruger bikini og underarmene desuden gelen med planteekstrakter (kamille, aloe vera, mynte, birk).

Hvis indgroede hår overholdes, der passer godt til huden, skal du behandle dem med en skrubbe eller en speciel gel, som følge heraf bliver håret løftet.

Sved, der produceres af talgkirtlerne over hele overfladen af ​​kroppen, absorberes i pastaen, som det forbruges mere intensivt på. For at undgå dette er det nødvendigt at beskatte huden med talkumpulver, som vil absorbere fugt. Masters bruger menthol talkum, som beroliger huden og lindrer irritation.

Resterende efter proceduren holder pastaen klientens tøj, så huden skal renses af sukker. Det opløses i vand som kulhydrat, så erfarne herrer bruger mineraliseret vand med tilsætningsstoffer til rensning.

Efter proceduren er det nødvendigt at genoprette huden, fugte det og fjerne rødmen. E-vitamin, nærende olier og anæstetiske mousses er i stand til at hjælpe. Klienten rådes normalt til at behandle huden et par dage efter proceduren med en skrubbe eller hård vaskeklud.

Hvad der er mere for shugaring er lavet af Arabien

Shugaring Arabia (positive anmeldelser om virksomheden), nemlig pasta til shugaring, er ikke den eneste mulighed for virksomhedens produkter.

Arabien producerer også hudplejeprodukter:

 1. "Talc uden dufte." Det absorberer overskydende fugt og skaber også et beskyttende lag på huden.
 2. "Sugar Scrub". Forbedrer hudtilstanden, nærer den, fjerner døde celler.
 3. "Cream for at bremse hårvæksten." Anbefales til dem, der har en forudsætning for øget hårdhed.
 4. "Lotion mod indgroet hår". Reducerer hudbetændelse og forhindrer hår i at vokse ind i huden.
 5. "Talc med mentol." Ikke alene giver absorption af sved, men har også en bedøvelsesvirkning.
 6. "Melk for at genoprette huden." Moisturizes epidermis og beriger det med essentielle vitaminer.

Anmeldelser af læger, kosmetologer positive og negative

Shugaring Arabien, anmeldelser om brugen af ​​pasta er præsenteret nedenfor, har tjent både positive og negative kommentarer fra kunder, kosmetologer, læger. Pastes svarer altid til beskrivelsen - på dette tidspunkt er der absolut ingen klager. Men du skal bruge flere pastaer på en gang, så du skal købe pasta i bulk.

Mestere af shugaring hævder, at de ikke ser en stor forskel på at bruge hjemme linjen og besøge salonen (medmindre det tager mere tid at bruge den første mulighed). Hjemlinjen er enklere at bruge, men det er simpelthen ikke rentabelt for mesteren at bruge den, da han er vant til en mere bekvem og hurtigere indsætning.

Købere klager over, at pastaer har samme navn. For eksempel er der en "naturlig" meget tæt og "naturlig" blød. Men hvis en sådan fejl ikke er helt kritisk for en professionel linje, er to identiske pastaer med navnet "Universal" misvisende. En af dem er inkluderet i serien for specialister, og den anden i hjemme serien.

Professionel linje glæder sig over mangfoldighed, da du altid kan blande flere pastaer for at få den perfekte sammensætning, hvis kunden har en særlig sag med hud eller vegetation.

Shugaring med produkter fra Arabien er praktisk og effektivt. Anmeldelser fra læger, kosmetologer og depilation masters giver ingen tvivl om produktets kvalitet.

Artikel design: Vladimir den Store

Video om pasta til Shugarin Arabien

Shugaring med Aravia Professional:

Sukkerpasta til body ARAVIA

ARAVIA

Sukkerpasta til shugaring "Start Epil" er beregnet til manuel depileringsteknik, kræver ikke opvarmning til 37 ° C. Nok til opbevaring og brug ved stuetemperatur. Pastaen er meget plast og blød, opvarmer hurtigt op til kropstemperaturen, og fjerner nemt hår. Sukker.

ARAVIA

Sukkerpasta til shugaring "Start Epil" er beregnet til manuel depileringsteknik. Anbefales til brug i varme, fugtige og dårligt airconditionerede værelser, samt med meget varme hænder. Mere modstandsdygtige mod fugt og høj temperatur. Sukkerpasta skader ikke de levende.

ARAVIA

Sukkerpasta til medium konsistens shugaring til manuel teknik til depilation af alle typer hår fra 2-5 mm i længden i løbet af deres vækst. Efterfølgende epileringsprocedurer er mindre smertefulde og vil kræve mindre og mindre. Håret bliver tyndere og lyse. Hårets diameter falder.

ARAVIA

Sukkerpasta til shugaring "Start Epil" er beregnet til manuel depileringsteknik. Anbefales til brug i varme, fugtige og dårligt airconditionerede værelser, samt med meget varme hænder. Mere modstandsdygtig over for fugt og høj temperatur. Sukkerpasta gør ikke ondt.

ARAVIA

Sukkerpasta til shugaring "Start Epil" er beregnet til manuel depileringsteknik, kræver ikke opvarmning til 37 ° C. Nok til opbevaring og brug ved stuetemperatur. Pastaen er meget plast og blød, opvarmer hurtigt op til kropstemperaturen, og fjerner nemt hår. Sukker.

ARAVIA

Sukkerpasta "Start Epil" er beregnet til manuel depileringsteknik. Pastaen er beregnet til blanding. Det anbefales til brug i et varmt rum såvel som i et meget varmt værelse med kolde hænder eller i et koldt værelse med varme hænder. Sukkerpasta gør ikke ondt.

ARAVIA

Sukker pasta blød konsistens til professionel fjernelse af uønsket hår. Velegnet til depilation ved anvendelse af bandage- og kombiteknikker. En speciel patron, der er designet specielt til shugaring, anvender pastaen i et tyndt jævnt lag, så du kan depilere så hurtigt som muligt og.

ARAVIA

Plast, blød og utrolig let at bruge ny pasta EXPERT skabt specielt til mesterne med stor erfaring, der ejer højhastighedsteknikker. Pasta er let at påføre, giver perfekt vedhæftning til håret, spredes ikke og ændrer ikke dets konsistens under arbejdet, ikke.

ARAVIA

Sukkerpasta til shugaring "Start Epil" er beregnet til manuel depileringsteknik. Sukkerpasta til shugaring "Universal" kræver ikke opvarmning til 37 ° C. Nok til opbevaring og brug ved stuetemperatur. Pastaen er meget plast og blød, opvarmes hurtigt til kropstemperatur.

ARAVIA

Sukkerpasta til en shugaring af blød konsistens til manuel udstyr under arbejdet i godt klimatiserede værelser eller under arbejdet i handsker, og også hvis kosmetologen har kolde hænder. Beskadiger ikke levende hudceller, og fjern kun kåber og hår. Forårsager ikke allergi og.

ARAVIA

Sukkerpasta til shugaring "Start Epil" er beregnet til bandage depilationsteknik. Sukkerpasta af blød konsistens til bandageudstyr af depilation. Det er optimalt til arbejde på store overflader. En speciel patron, der er designet specielt til shugaring, anvender pastaen i et tyndt jævnt lag.

ARAVIA

Karamel til en skarp tæt konsistens anvendes til manuel teknik til sukkeraflejring af alle typer hår fra 2 til 5 mm i længden i løbet af deres vækst. Karamel anbefales til arbejde i varme, fugtige og dårligt ventilerede områder. Det bruges også, hvis kosmetologen har varme hænder eller.

ARAVIA

Sukkerpasta til shugaring medium konsistens "LIGHT", i modsætning til hovedserien, kræver ikke opvarmning til 37 ° C. Nok til opbevaring og brug ved stuetemperatur. Pasta af denne serie er meget plastisk og blød, hurtigt opvarmer op til kropstemperaturen, og fjerner nemt ethvert hår.

ARAVIA

Sukkerpasta "Start Epil" er beregnet til manuel depileringsteknik. Det anbefales til brug i et varmt rum såvel som i et meget varmt værelse med kolde hænder eller i et koldt værelse med varme hænder. Sukkerpasta beskadiger ikke levende hudceller, forsigtigt fjerner håret 2-5.

ARAVIA

Sukkerpasta til shugaring "Start Epil" er beregnet til manuel depileringsteknik, kræver ikke opvarmning til 37 ° C. Nok til opbevaring og brug ved stuetemperatur. Pastaen er meget plast og blød, opvarmer hurtigt op til kropstemperaturen, og fjerner nemt hår. Sukker.

ARAVIA

Sukkerpasta "Start Epil" er beregnet til manuel depileringsteknik. Det anbefales til brug i et varmt rum såvel som i et meget varmt værelse med kolde hænder eller i et koldt værelse med varme hænder. Sukkerpasta beskadiger ikke levende hudceller og fjerner delikat.

ARAVIA

Professionel sukkerpasta med en meget blød konsistens til bandage og kombineret udtørringsteknik. Det er optimalt til arbejde på store overflader. En speciel patron, der er designet specielt til shugaring, anvender pastaen i et tyndt jævnt lag, så du kan depilere så hurtigt som muligt og.

ARAVIA

Sukkerpasta til shugaring "Start Epil" er beregnet til manuelle og bandage depilation teknikker. Pasta er beregnet til blanding. Anbefales til brug i kølige, velindrettede værelser såvel som i rum med middel temperatur. Sukkerpasta er ikke.

ARAVIA

Universal bekvemt i arbejde Ny pasta EXPERT skabt specielt til mesterne med stor erfaring, der ejer højhastighedsteknikker. Pasta er nem at påføre, giver perfekt vedhæftning til håret, spredes ikke og ændrer ikke dens konsistens under arbejdet, kræver ikke opvarmning og.

ARAVIA

Karamel til shugaring meget tæt konsistens bruges til manuel teknik for sukkeraflejring af alle typer hår fra 2 til 5 mm i længden i løbet af deres vækst. Denne karamel er mere modstandsdygtig overfor fugt og høj temperatur, derfor anbefales det til arbejde i varmt, fugtigt og dårligt ventileret.

ARAVIA

Før du professionel blød sukkerpasta til depilation, designet til manuel brug, når du fjerner tyndt og vellus hår, samt hår af mellemhårdhed. De vigtigste fordele ved blandingen: Denne pasta kræver ikke opvarmning før brug, ret almindeligt rum.

ARAVIA

Indsætter et sæt: Limesukker til depilering i en patron "Gennemsnit" / START EPIL 100 gr Papirstrimler til udtørring.

ARAVIA

Sukkerpasta til shugaring "Start Epil" er beregnet til bandage depilationsteknik. Sukkerpasta af blød konsistens til bandageudstyr af depilation. Det er optimalt til arbejde på store overflader. En speciel patron, der er designet specielt til shugaring, anvender pastaen i et tyndt jævnt lag.

ARAVIA

Sukkerpasta til shugaring meget blød konsistens til bandageudstyr til hårfjerning af alle typer hår. Specielt velegnet til arbejde på områder med langt hår fra 8-10 mm., Såvel som i områder med øget tørhed i huden. Fremkalder ikke dehydrering (tab af elasticitet, elasticitet og afskalning), og.

ARAVIA

Sukkerpasta til shugaring "Start Epil" er beregnet til bandage og manuelle depilationsteknikker. Anbefales til brug i kølige, velindrettede værelser såvel som i værelser med mellemstore temperaturer. Sukkerpasta beskadiger ikke levende hudceller, delikat.

ARAVIA

Sukkerpasta til shugaring "Start Epil" er beregnet til manuel depileringsteknik. Anbefales til brug i kølige, velindrettede værelser såvel som i værelser med mellemstore temperaturer. Sukkerpasta beskadiger ikke levende hudceller, og fjerner håret 2-5 mm.

ARAVIA

Indsætter et sæt: Limesukker til depilering i blækpatron "Soft" / START EPIL 100gr Papirstrimler til depilation

selskab
hjælpe
produkter
Sociale netværk:
Abonner på nyhedsbreve:

nyheder, tilbud, specialtilbud

"Cosmetics Gallery" © netværk af skønhedssaloner og professionelle kosmetikbutikker, vi har arbejdet siden 2007

Moskva, m. Kina By, Lubyansky passage, hus 25

Listen over de bedste geler til smerte under epilation i bikiniområdet

Tegn og overtro om hår.