Sukkerepilation (Shugaring)

Proceduren for shugaring er blevet så populær, at spørgsmålet om, hvor meget professionelle hårfjerning omkostninger med sukkerpasta lyder mere og mere ofte. Metoden til fremstilling af materiale fra sukker og vand kom til os fra det gamle Egypten og tabte ikke dets relevans. Plast blød karamel gør det muligt at slippe af med selv meget kort hår uden at beskadige huden. Prisen på en shugaring i Zelenograd vil glæde dig, og du vil nyde effekten så længe som muligt.

Særlige egenskaber

Vores skønhedssalon udfører proceduren strengt i overensstemmelse med reglerne, der udfører hvert trin. Føreren behandler opmærksomt det behandlede område under hensyntagen til kropsområdernes særegenheder. Før direkte hårfjerning behandles huden omhyggeligt og blødgøres for at eliminere ubehagelige og smertefulde fornemmelser. Vores eksperter fra center for hårfjerning inviterer dig til proceduren. Alle priser for professionel shugaring i salonen forbliver tilgængelige.

fordele

Trods det faktum, at sukker shugaring er billig, forbliver den skønhed og dejlige virkning af det i lang tid. Professionelle tjenester har andre fordele. Disse omfatter:

 • alle sarte områder forbliver glatte i 3-4 uger;
 • pasta er lavet af naturlige ingredienser, derfor ikke forårsager allergier og efterlader ikke vanskelige at fjerne mærker;
 • lille chance for indgroet hår, skade, irritation;
 • hårfjerning tager ikke meget tid;
 • fuldstændig fravær af bivirkninger;
 • Vi arbejder kun fagfolk, der har gennemført en fuld træningsprocedure.

Mange mennesker er interesserede i kostprisen ved depilering af sukker, sammenligner tjenesten til prisen for depilation med voks. På trods af at servicen af ​​sukkerfjerning i midten bliver dyrere, skal du ikke glemme, at pastaen indeholder dyrere komponenter, og
voks købes billigt.

Salon shugaring

På trods af at du selv kan lave mad til dig selv hjemme, forbliver shugaring-tjenester i Zelenograd-skønhedssaloner efterspurgt af mange grunde. Shugaring-specialist udfører proceduren hurtigt og eliminerer smertefulde restvirkninger, hvilket minimerer behovet for genopretning efter operation.

 • Kroppenes hud behandles omhyggeligt med en speciel tonic, der fjerner snavs og blødgør hår.
 • Det ønskede område sprinklet med talkumpulver.
 • Sukkerpasta anvendes i små stykker mod hårvækst. Fjernet i modsat retning. Det tillader det
  reducere sandsynligheden for indgroede hår.
 • Resterne af karamel fjernes med vand uden brug af hårde midler.

Efter at det nødvendige areal er behandlet, vil mesteren dække det med desinfektionsmidler, desuden udføre en massage eller tilbyde en pakning til bedre rehabilitering.

Sukkerpasta behandling har ingen kontraindikationer! Vores center er altid glad for sine gæster. Ring til os og find ud af detaljerne i tjenesten. Eksperter vil gerne give dig en detaljeret høring.

Sukkerepilation

Sukkerepilation i dag er med rette en af ​​de mest eftertragtede procedurer i skønhedsindustrien. Proceduren i vores salon udføres ved hjælp af sukkerformuleringer til professionel brug. Plastpasta er nem at påføre og pålideligt optager selv de korteste hår, så du kan opnå perfekt glathed i huden. Shugaring er velegnet til hårfjerning af alle zoner, herunder følsomme og intime områder. Samtidig er proceduren ret tolereret godt og forårsager ikke indfødning af hår. Vurder fordelene ved shugaring på din egen oplevelse - vi venter på dig i skønhedsstudiet "Sugar Me".

Sukker hårfjerning på Trubnaya

Fremgangsmåden udføres med en særlig pasta. Forhuden affedtes og desinficeres. Master med en spatel tager den nødvendige mængde pasta. Dens temperatur er tæt på stuetemperatur, sammensætningen brænder ikke huden og forårsager ikke en blodstrøm til det behandlede område. Derfor er smerten under shugaring mindre udtalt end ved voksning.

Denne metode til fjernelse af uønsket vegetation har to hovedfordele:

 • Upåklagelig glathed af huden. Efter shugaring er der ingen irritation, mørkdannelse eller indvækst af hår. Derfor er teknikken i øjeblikket betragtes som en af ​​de mest effektive i sin kategori.
 • Alsidighed. På grund af den blide effekt på huden kan sukkerepilation påføres næsten alle dele af kroppen: ansigt, hænder, ben, bikiniområde, underarms.

Ulemper ved sukker hårfjerning derhjemme

For nylig er der modige sjæle, der har risikeret at epilere sukker derhjemme, uden at have nogen erfaring. Normalt er årsagen til dette skamhed eller simpelthen et ønske om at redde.

En sådan "uafhængighed" kan føre til forskellige komplikationer: betændelse i huden, dens traumatisering med skade på epidermis eller endog forringelse af kroppens generelle tilstand. I hjemmet kan kontraindikationer for sukkerepilation ikke overvejes. Desuden bidrager ukorrekt pleje efter proceduren for huden til udseendet af indgroede hår.

Resultatet af at udføre sukkerfjerning hjemme er ikke altid det, der forventes, som en forudsætning for kvaliteten af ​​proceduren, er tilgængeligheden af ​​relevant viden og praktisk erfaring.

Skønhedssalon tjenester "Sugar Me"

Studiet beskæftiger fagfolk med stor erfaring. Hele processen er strengt i overensstemmelse med reglerne, guiden giver dig mulighed for at udføre procedurer uden alvorlige konsekvenser og korrekt. Derfor fjerner du håret fra os, du vil ikke opleve negative følelser og kunne nyde den perfekte glathed i huden i lang tid. Feedback fra taknemmelige kunder er en klar bekræftelse!

Arbejdet bruger kun beviste og certificerede lotioner, cremer og stoffer til hårfjerning. De er allergivenlige og har et højt niveau af effektivitet. Resultaterne af eksperternes arbejde viser mange positive anmeldelser og loyale holdninger hos vores kunder.

For alle besøgende til skønhedssalonen tilbyder et fleksibelt system af rabatter, regelmæssige tilbud og specialtilbud. Derfor er shugaring epilation i skønhedssalatet "Sugar Me" ikke kun en pålidelig måde at gøre din hud blød og delikat, men en temmelig simpel metode til at forblive velplejet og smukt uden at bruge mange penge. Er det muligt at være attraktivt billigt? Med os - nemt!

Video af proceduren i SUGER ME

Omkostningerne ved sukker hårfjerning

I salen SUGER ME gør vi alt for din absolutte komfort. Vi glemmer ikke at passe på at gemme dit familiebudget og fastsætte de mest rimelige priser for tjenester. Vi er virkelig billige sammenlignet med andre skønhedssaloner.

Hvad er prisen på skønhedsstudiet SUGAR ME? Det er direkte afhængig af omkostningerne ved anvendte materialer. I vores arbejde er det vigtigt at fokusere på at opnå et langsigtet og stabilt resultat, og derfor anvender vi udelukkende dokumenterede professionelle værktøjer af en kendt sammensætning. Men samtidig betaler vi ikke for reklamer for annoncerede mærker. Derfor kan du nyde tjenester af høj kvalitet til overkommelige priser.

Hvad bestemmer prisen på shugaring i kabinen (ben, arme, bikini område, armhuler, ansigt)

De fleste kvinder i den moderne verden kan ikke undvære hårfjerning. Hvad kun metoder fjerner ikke overskydende kropshår! Nogle kom kun for et par år siden, mens andre brugte det i de sidste årtusinder.

En af de mest populære måder i lang tid er shugaring. Dette er hårfjerning med en pasta fremstillet af sukker.

Fordelene ved salon shugaring

Fordelen ved denne metode er evnen til at udføre proceduren i hjemmet ved hjælp af selvforberedte midler. Til dette behøver du kun et par skeer sukker, vand og citronsyre.

Men denne enkelhed er temmelig vildledende. Shugaring er en procedure, der stadig er bedre at overdrage til en god specialistes hænder. Efter alt kan sukker hårfjerning også forårsage skade. For eksempel med den forkerte teknologi kan du få forbrændinger.

Advarsel! Brændinger er kun mulige med hjemmelavet shugaring. Uden specialudstyr kan pasta let overophedes. I salonerne anvendes specielle varmelegemer, som bringer pastaen til en temperatur tæt på menneskekroppen.

Derudover kan håret forblive, fjernelse viser sig ofte ujævnt.

Et alvorligt problem med uhensigtsmæssig hjemmehugning er indfødning af håret.

I salonen gør eksperter alt. De bruger kun højkvalitets materiale købt fra kendte mærker. Efter salon shugaring vil alt overskydende hår forsvinde, og huden bliver glat og øm. Men bekymre dig ikke om, hvor meget en shugaring koster. I kabinen er prisen meget overkommelig.

Hvad er inkluderet i salonproceduren

Hvad er salonproceduren for sukkerfjerning?

I salonen vælger mesteren den bedste pasta til proceduren og forbereder huden korrekt.

Den består af flere faser:

 1. Trin 1 - Korrekt forberedelse af huden. Dette er et meget vigtigt punkt. Huden skal renses og blødgøres. Det behandles med specialmidler: talkum, tonic stof.
 2. Det andet trin er at anvende pastaen og dens efterfølgende fjernelse. Sukkersammensætningen fremstilles ved særlige bevægelser, der blandes på en konkret måde. Derefter indsættes pasta. Derefter fjerner en ekspert med en professionel bevægelse det sammen med håret, allerede i retning af deres vækst. Dette reducerer smerten lidt.
 3. Den tredje fase er en anden hudbehandling. Enhver epilation er et chok for hende. Shugaring er ingen undtagelse. Efter denne procedure skal du også lindre huden og bringe den ud af irriteret tilstand. I salonen anvendes midler til fugtning, toning.

Fra hvert af de ovennævnte trin afhænger af, hvor meget der er shugaring.

Hvad er prisen på tjenesten i salonen?

Faktisk er prisen påvirket af hvert trin i proceduren, alle dens komponenter. Gode ​​virksomheder vælger kun de bedste midler og ansætter fremragende specialister. Derfor, for at forstå, hvor meget en shugaring koster i en bestemt hytte, og hvorfor, skal du finde ud af det.

Prisen på shugaring pasta påvirker omkostningerne ved salonproceduren

Den første komponent af prisen er omkostningerne ved ingredienser til proceduren. Der er mange af dem, der er mange at vælge imellem. Prisen er påvirket af forskellige parametre: producent, sammensætning og emballage.

Nogle typer pasta er mere egnede til hurtig virkning, mens andre for eksempel har den mildeste virkning på huden.

I gennemsnit koster en krukke med shugaringpasta på 300-400 g ca. 500 rubler. Tre gange koster prisen en liter pakke. Der er pasta i en stor container. Således koster en bank af sukker sammensætning på 4500 g omkring 4-5 tusind rubler.

I de fleste saloner er der specielle værelser, der skal udstyres ordentligt. Prisen og servicen på alle disse varer påvirker også, hvor meget shugaring koster i kabinen. Sådant udstyr kan omfatte:

 1. Couches, hvor det er bekvemt at slå sig ned til kunderne;
 2. Elvarmer til sukkerpastaer;
 3. Spatler med hvilke proceduren udføres
 4. Handsker til mesteren.

Det er vigtigt at huske at sukkerfjerning ikke er en behagelig procedure. Alligevel bliver håret praktisk taget trukket sammen med et lag pasta. Og det er en ganske smertefuld proces.

Shugaring kan gøres smertefri, hvis du bruger specielle cremer eller geler

Ikke alle kvinder kan nemt udholde denne smerte. For sådanne kunder i salonerne tilbyder bedøvelse. Hendes valg påvirker også, hvor meget en shugaring koster.

Derudover vil en erfaren mester hjælpe dig med at vælge den rigtige bedøvelse, under hensyntagen til alle faktorer:

 1. Individuel kundeportabilitet.
 2. Sikkerhed.
 3. Effektivitet.
 4. Den nødvendige mængde af lægemidlet.

Anæstetika til shugaring kommer i form af geler, cremer, sprayer.

Befæstelse og kvalifikationer af mesteren

En vigtig rolle er naturligvis spillet af specialistenes færdigheder. Gode ​​saloner ansætter kvalificerede personer, der har alle certifikater, der bekræfter deres færdigheder.

Kvaliteten af ​​shugaring afhænger direkte af masteruddannelsen. En god mester vil ikke arbejde for en krone.

Erfaring er også meget vigtig, uden hvilken det er usandsynligt, at en sukkerhårfjernelse af høj kvalitet vil fungere. Men en god specialist har brug for en god løn.

Jo højere kvaliteten af ​​den leverede tjenesteydelse er, desto dyrere vil det være.

Betydeligt påvirker omkostningerne ved sukkerfjerning, det område, hvorfra du vil fjerne hår, samt hårfjerningens kompleksitet (for eksempel med billeder i bikiniområdet).

Omkostningerne stiger ofte på grund af placeringen af ​​kabinen, for eksempel jo tættere på centret - jo højere priserne. Dette kan ikke påvirke kvaliteten af ​​de leverede ydelser.

Derfor, for at vælge den bedste institution for dig selv, skal du læse anmeldelser, prøve forskellige masters arbejde, indtil du finder den der passer bedst til dine ønsker.

Omkostningerne ved proceduren for dele af kroppen

Efter at have læst prisen på en salon, hvor de laver shugaring, kan man straks forstå, at prisen stærkt afhænger af den zone, hvor proceduren udføres.

Prisen på shugaring bikini afhænger af den type hårfjerning.

Epilation bikini zone vil koste mest. Desuden jo større areal af kroppen er omfattet af proceduren, jo højere er prisen. Det kan nå 500-1500 rubler. Sådan hårfjerning er ret kompliceret på grund af vanskeligheden ved at udføre på utilgængelige områder og kræver høj fagkundskab hos en specialist.

At fjerne armhulen er ikke så dyrt. Denne procedure er ikke særlig kompliceret, selv om den også kræver den største opmærksomhed og gode færdigheder. Dens omkostninger er omkring 350-500 rubler.

Axillær sugaring er billig. I gennemsnit - 300 rubler til to armhule.

En af de dyreste procedurer er sukker hårfjerning på hænder og fødder. Disse zoner kræver ofte fjernelse af hår, da de er konstant synlige. Afhængigt af det område, der kræver hårfjerning, kan denne procedure koste:

 1. For den ene side 500-800 rubler.
 2. For et ben 100-2000 rubler.
Shugaring af hænder og fødder er den dyreste procedure.

Ofte skal også andre dele af kroppen blive depileret. Moderne saloner tilbyder ikke bare de ovennævnte områder, men også mange andre dele af kroppen:

 • mave og ryg;
 • person
 • fingre og tæer;
 • fod (stigning) ben.

Hver af disse procedurer har sin pris. Jo mindre vanskeligt zonen er, desto billigere er den shugaring på den. For eksempel koster halsen, kinderne eller underlivet mindre end sådanne områder som ryggen eller skinkerne.

Omkostningerne ved proceduren i forskellige saloner kan variere. Men du kan fokusere på den gennemsnitlige pris i byen.

Men hvor meget skal du bruge på en sådan procedure i en bestemt salon, skal du vide på forhånd.

Det er vigtigt at huske, at kvaliteten af ​​shugaring-proceduren ikke kun afhænger af salonen og mesteren. Klienten skal også følge alle anbefalinger fra en specialist for at få det bedste resultat.

For eksempel, efter proceduren, skal du forsøge at opretholde en rolig livsstil. Hvis sveden øges, vil huden blive irriteret, og der kommer udslæt. Den samme reaktion kan være på stramme, syntetiske tøj.

Glem ikke, at du på den første dag efter epilationen af ​​bikiniområdet (især dybt) er nødt til at opgive seksuel kontakt. Friktion er også irriterende for øm hud efter shugaring.

Hvor meget vil du have nogen tvivl om, om du skal gøre sukker hårfjerning, skal du ikke bekymre dig. I kabinen vil shugaring koste dig lidt mere, men du vil helt sikkert være tilfreds med resultatet. Høj kvalitet pasta og professionelle hænder på mesteren vil gøre din hud glat og øm i lang tid!

Denne video viser, hvordan en shugaring udføres i kabinen:

Denne video vil fortælle dig om shugaring-pasta:


Følgende video viser, hvordan benskydning udføres i kabinen:

Sukker hårfjerning i salonen

Proceduren omfatter altid præ-epilationsbehandling: lotion, skrubning, hårfjerning med sukkerpasta, brug af kosmetik efter epilering, hårvæksthæmmer (!!), lysmassage med beroligende mos. Jeg arbejder efter alle reglerne for antiseptika, altid i handsker, på Aravia kosmetik

Shugaring af hænder helt, herunder fingre. Proceduren omfatter altid præ-epilationsbehandling: lotion, skrubning, hårfjerning med sukkerpasta, brug af kosmetik efter epilering, hårvæksthæmmer (!!), lysmassage med beroligende mos. Jeg arbejder efter alle reglerne for antiseptika, altid i handsker, på Aravia kosmetik

Nem fjernelse af håret, giver også en del af talkum til hjemmepleje! Proceduren omfatter altid præ-epilationsbehandling: lotion, skrubning, hårfjerning med sukkerpasta, brug af kosmetik efter epilering, hårvæksthæmmer (!!), lysmassage med beroligende mos. Jeg arbejder efter alle reglerne for antiseptika, altid i handsker, på Aravia kosmetik

til albuen 500 helt 1000

Sukkerepilation er den mest ikke-traumatiske for alle typer epilation. Shugaring forårsager ikke tørhed og peeling, eliminerer forbrændinger, udskæringer, beskadigelse af det øvre lag af epidermis. Efter sukker fjernelse af hår er der næsten ingen indvækst af hår. Af minuserne - kortvarig effekt. Efter 3-4 uger begynder hårene at vokse, og en anden procedure er nødvendig.

Shugaring i Moskva kan gøres i enhver skønhedssalon, samt ved at kontakte en privat proffs.

Glat, perfekt, fugtig hud uden berøvede hår - Et sådant resultat af shugaring kan fås ved at kontakte en kvalificeret mester. Effekten fortsætter i flere uger.

Teknologien til epilering af sukker og voks ligner hinanden. Forskellen er i komponenterne og mekanikerne til fjernelse af håret - når man fjerner med voks, bliver håret fjernet mod vækst og under shugaring vækst. Det anses at shugaring er en mere smertefri procedure. Men det hele afhænger af mesterens kompetencer og stadig individuelle præferencer.

For proceduren med shugaring derhjemme, har du brug for en særlig sukkerpasta. Det er svært at gøre denne procedure alene, især i bikiniområdet, så det er bedst at kontakte en specialist.

Der er ingen kontraindikationer for shugaring under graviditet, det vigtigste er at følge sikkerhedsforanstaltningerne.

Jeg har længe ønsket at prøve shugaring, men jeg har ikke bestemt alt, fordi alle siger, hvor smertefuldt det er. Det viste sig, at det ikke var sådan, mesteren talte konstant til mig, distraherede mig, gjorde alt hurtigt og præcist, hånd i, og tiden fløj med ubemærket - de lavede bikini, ben og armhuler i 40 minutter. 4 dage er gået, huden er glat og der er slet ingen hår, jeg er meget glad!

Nyttig information om Sugar Depilation (Shugaring)

SHUGARING: SIKKER OG PAINFRI

Shugaring proceduren er at fjerne strimlerne ved hjælp af en særlig forvarmet sukkerbaseret pasta. Det fordeles på det fedtfrie område af huden mod hårvækst. Sticky tekstur giver dig mulighed for at fange selv de mindste hår - meget kort og tynd. Således hjælper sukkeraflejring med at opnå det perfekte resultat - glat og fløjlsagtig hud. Shugaring procedure kan udføres absolut på nogen del af kroppen - fra arme, ben og underarm til bikini området. Det er shugaring, der betragtes som den mest omhyggelige metode til arkivering i den intime zone.

TYPER AF PASTE

I dag er der et stort antal producenter, der gør professionelle shugaring pastaer på markedet. I grund og grund klassificerer kosmetologerne dem i tre typer, afhængigt af selvstyrkenes trækstyrke - blød, medium hård og hård. De første er egnet til fjernelse af tyndt fluffhår hovedsageligt i ansigt og hænder, men de hårde modsatte er nødvendige for at arbejde på de mest problematiske områder med stærke hårsække og en hård struktur af håret selv.

SHUGARING TECHNIQUES

Der er forskellige teknikker til sukkerfjerning:

 • manuel kosmetolog producerer hårfjerning efter påføring af en sukkerkugle;
 • bandage - shugaring teknik, svarende til voks. Sukkerpasta med en spatel pålægger det ønskede område af huden, og hårene fjernes ved hjælp af specielle strimler eller bandager;
 • manuel teknik med inkludering af applikationer - en meget flad pasta anvendes ikke på hele området, men til områder med tæt hårvækst;

FORDELE AF SHUGARING

Sukker depilation er den mest ikke-traumatiske af alle former for depilations. Shugaring forårsager ikke tørhed og peeling, eliminerer forbrændinger, udskæringer, beskadigelse af det øvre lag af epidermis. Efter sukker fjernelse af hår er der næsten ingen indvækst af hår. Dette skyldes kun teknikken til at anvende pastaen langs hårvækstbanen. Shugaring procedure har ingen aldersbegrænsninger, er helt sikkert og egnet til både kvinder og mænd.

MERE FRA PLUSES

Ved shugaring udover fjernelse af uønsket hår opnås en række behagelige effekter:

 • fugtgivende og nærende huden: Som regel indeholder specielle professionelle pastaer til shugaring næringsstofkomplekser, der er designet til at fugte det dybe lag af huden;
 • under shugaring opnås effekten af ​​let peeling: sammen med sukkerpasta fjerner kosmetologen de hornede partikler af det øvre lag af huden;
 • Massage effekt: Manipulation af påføring og kraftig trække af pastaen under shugaring forbedrer hudtonen og forbedrer blodcirkulationen.

Tilmeld dig en mild procedure for sukkerafdækning (shugaring), som vil gøre din hud glat i op til 4 uger, du kan nu online på vores hjemmeside.

Shugaring

Proceduren for shugaring er blevet så populær, at spørgsmålet om, hvor meget professionelle hårfjerning omkostninger med sukkerpasta lyder mere og mere ofte. Metoden til fremstilling af materiale fra sukker og vand kom til os fra det gamle Egypten og tabte ikke dets relevans. Plast blød karamel gør det muligt at slippe af med selv meget kort hår uden at beskadige huden. Prisen på en shugaring i Zelenograd vil glæde dig, og du vil nyde effekten så længe som muligt.

Særlige egenskaber

Vores skønhedssalon udfører proceduren strengt i overensstemmelse med reglerne, der udfører hvert trin. Føreren behandler opmærksomt det behandlede område under hensyntagen til kropsområdernes særegenheder. Før direkte hårfjerning behandles huden omhyggeligt og blødgøres for at eliminere ubehagelige og smertefulde fornemmelser. Vores eksperter fra center for hårfjerning inviterer dig til proceduren. Alle priser for professionel shugaring i salonen forbliver tilgængelige.

fordele

Trods det faktum, at sukker shugaring er billig, forbliver den skønhed og dejlige virkning af det i lang tid. Professionelle tjenester har andre fordele. Disse omfatter:

 • alle sarte områder forbliver glatte i 3-4 uger;
 • pasta er lavet af naturlige ingredienser, derfor ikke forårsager allergier og efterlader ikke vanskelige at fjerne mærker;
 • lille chance for indgroet hår, skade, irritation;
 • hårfjerning tager ikke meget tid;
 • fuldstændig fravær af bivirkninger;
 • Vi arbejder kun fagfolk, der har gennemført en fuld træningsprocedure.

Mange mennesker er interesserede i kostprisen ved depilering af sukker, sammenligner tjenesten til prisen for depilation med voks. På trods af at servicen af ​​sukkerfjerning i midten bliver dyrere, skal du ikke glemme, at pastaen indeholder dyrere komponenter, og
voks købes billigt.

Salon shugaring

På trods af at du selv kan lave mad til dig selv hjemme, forbliver shugaring-tjenester i Zelenograd-skønhedssaloner efterspurgt af mange grunde. Shugaring-specialist udfører proceduren hurtigt og eliminerer smertefulde restvirkninger, hvilket minimerer behovet for genopretning efter operation.

 • Kroppenes hud behandles omhyggeligt med en speciel tonic, der fjerner snavs og blødgør hår.
 • Det ønskede område sprinklet med talkumpulver.
 • Sukkerpasta anvendes i små stykker mod hårvækst. Fjernet i modsat retning. Det tillader det
  reducere sandsynligheden for indgroede hår.
 • Resterne af karamel fjernes med vand uden brug af hårde midler.

Efter at det nødvendige areal er behandlet, vil mesteren dække det med desinfektionsmidler, desuden udføre en massage eller tilbyde en pakning til bedre rehabilitering.

Sukkerpasta behandling har ingen kontraindikationer! Vores center er altid glad for sine gæster. Ring til os og find ud af detaljerne i tjenesten. Eksperter vil gerne give dig en detaljeret høring.

Voks- og shugaring depilation i Zelenograd

Master specialiseret i hårfjerning tjenester.
Vælg det bedste og få det ønskede resultat.
Optag på procedurer til din bekvemmelighed - enhver dato og klokkeslæt.

Fordelene du modtager:

Mindste procent af hårindvækst

mester hvem kender og elsker sit arbejde

hud uden irritation og ødem

ren krop efter proceduren

aktier

Rabatter og gaver til kunder

10% Studerende Bevæbnet studerende og få 10% rabat

10% Kompleks Få 10% rabat på komplekset (fra tre zoner)

25% kæreste Tag en kæreste og få 25% rabat

Omkostninger til

Hårplejeprocedurer for kvinder

Øjenbryn arkitektur

Oprettelse af form og farve professionel maling

antenner

Depilation i "tendril"

Chin op

Depilation i hagen området

armhulerne

Depilation i armhulen

mave

Depilation i "maven fuld"

The Shins

Depilation i "ben" -zonen

Hænder fulde

Depilation i området "fuld hånd"

Dyb bikini

Depilation i det dybe bikiniområde

Klassisk bikini

Depilation i den "klassiske bikini" zone

balder

Depilation i zonen "balder"

Hænder til albue

Depilation i hånd-til-albueområdet

Ben helt

Depilation i zonen "ben helt"

certificering

Dokumenter, der bekræfter kvalifikation af en specialist

Om proceduren

Ofte stillede spørgsmål fra mine kunder

Kort om proceduren

Denne proces er opdelt i 5 faser:
- Jeg udfører forberedelsen af ​​grundig rensning med en affedtningsvæske;
- Jeg opvarmer vores base til en temperatur på 36 grader, knæder en lille smule af sammensætningen, før de opnår den ønskede tykkelse;
- Jeg anvender med en spatel og fjerner den derefter ved skarp bevægelse i retning af vækst;
- Jeg behandler lotion til ro og desinfektion;
- du er glad og smuk gå hjem :)

produkter

Der er 3 prøver af pastaer fra firmaet Aravia: Soft - ikke underkastet størkning til en fast tilstand. Under arbejdet med denne prøve anvendes manuelle og bandageudstyr. Jeg bruger det normalt til epilering af store områder af kroppen, såsom hofter og ryg. Medium - betragtes som universel, den er velegnet til både groft og tyndt hår til alle områder. Ansøg om benene. Tykt - underarm og bikini område.

anbefalinger

For at forhindre udseendet af pigmentpletter anbefaler jeg dig ikke at blive udsat for direkte sollys eller ultraviolette stråler: at solbade på stranden eller gå i solsenge, skal du vente lidt.

ømhed

Du bør ikke være bange, du behøver ikke at gøre seriøse ofre. Som regel siger mine kunder, at det er mindre smertefuldt - det fjerner mindre i en handling. Hvis du er meget følsom for smerte, vil jeg på forhånd anvende en bedøvelsescreme. Men i min praksis er en sådan bedøvelse kun tilrådelig for 6% af de besøgende.

Genvækstperiode

I modsætning til laseren i vores tilfælde bliver folliklerne ikke ødelagt, for i 3-6 uger vil de komme tilbage, men heldigvis vil de ikke være så hårde, og det vil være meget lettere at fjerne dem.

De vigtigste kendetegnende egenskaber

Ved voksafhældning opvarmes den del, der rager over hudfladen, op og opvarmes til 40 ° C og højere, og karamellmassen trænger meget dybere ind. Ved hjælp af denne metode kan du fjerne kortere hår. Bemærk også, at shugaring pastaen er opvarmet til ikke mere end 37C. I denne forbindelse kan kvinder, der har åreknuder, også gøre proceduren.

Kun professionel kosmetik anvendes.

Vi bruger kosmetikfirma Arabien - den førende russiske producent af professionel kosmetik. Specialister fra Arabia laboratoriet sammen med førende kosmetologer har udviklet og skabt en unik serie af kosmetik til en høj kvalitet og smertefri depilation procedure og hudplejeprodukter. Sammensætningen af ​​alle kosmetiske midler omfatter kun naturlige aktive ingredienser afledt af planteekstrakter, æteriske olier, vitaminer og aminosyrer. Alle produkter er fremragende og supplerer hinanden og giver forsigtig pasning og pleje af din hud. Effektiviteten af ​​dette produkt er bekræftet af mange års erfaring med brugen i vores salon. Kosmetiske produkter er hygiejniske og sikre, produkter er certificeret i overensstemmelse med internationale standarder, har kvalitetscertifikater og overensstemmelseserklæringer. Virksomhedens specialister arbejder konstant på at skabe nye unikke formler og teknologier for at kunne tilbyde vores kunder det bedste. Konstant videnskabelig søgning og opdatering af produktudvalget giver os mulighed for at indtage en ledende stilling blandt professionelle kosmetik til SPA-depilering.

Kontakt os

Tilmeld dig en procedure eller få råd

Adresse: bygning 1640, Zelenograd Moskva, Rusland
Telefon: +7 (965) -106-71-81
E-mail: [email protected]

Anonym undersøgelse

Enhver af dine tilbagemeldinger stimulerer mig til at forbedre kvaliteten af ​​tjenesterne. Afstem venligst!

anmeldelser

Reelle kundeanmeldelser, der bruger vores tjenester

Shugaring (sukker fjernelse)

Testet efter tid

Shugaring er en gammel procedure, nævninger er kendt.

om hendes ryg i perioden af ​​det gamle Egypten

Øko hårfjerning

Sukkerpastaens sammensætning er helt naturlig og ikke

indeholder skadelige stoffer

Vigtig teknik

Når shugaring hår fjernes "på vækst" og kun

en erfaren professionel kan udføre proceduren

korrekt, ikke muligt at bryde uden konsekvenser

indvækst. Hvis du har meget sukker efter epilering

indgroet hår - skift mesteren!

Universal hårfjerning

Elektrolysemetode over 100 år.

Elektrolyse ret sikker metode

hårfjerning uden systemisk

virkninger på kroppen

Har brug for træning

Arbejdslængden på hår er mindst 5 mm. for

langt hår er uønsket

Gendannelsesperiode

Umiddelbart efter shugaring på huden

der er rødme, men efter et par timer det

ikke længere mærkbar. Vi anbefaler ikke at solbade med det samme.

Bemærkelsesværdigt resultat

Efter en lang praksis observerede shugaring

mærkbar nedbrydning af håret bliver de tyndere, volumen

synligt reduceret og en række piger kan få for godt

* De angivne egenskaber ved procedurer indsamles i henhold til gennemsnitlige oplysninger.

Omkostningerne ved elektroepilering i centrum af Epil Expert

Kundeanmeldelser

God salon, jeg anbefaler til alle!

For at være ærlig, var jeg først i tvivl om, at jeg havde brug for proceduren for hårfjerning. Men min kæreste anbefalede EpilExpert salonen. Det var ikke let at bestemme hårfjerning, selv psykologisk. Men efter at have talt med mesteren følte jeg mig selvsikker. Jeg takker salon for hurtigt arbejde og fremragende resultat. Alle er glade!

Allerede 4 år ved hjælp af deres tjenester. Jeg er meget kræsen, men tro mig, de vil gøre alt kvalitativt og så lidt smerte som muligt. Desværre justerede jeg ikke tiden. Og det er mig. Men jeg er glad for, at der er sådanne herrer som Victoria og Catherine. De er de bedste af de bedste. Tilpas til dine smertepunkter, lav meget høj kvalitet og hurtigt. Tak for tilgangen til hver klient.

Jeg besluttede at tage sig af skønheden i min hud en uge før nytår for at fjerne de uønskede konsekvenser af proceduren. Ægte fagfolk arbejder i salonen: Efter epilering var der ingen rødme eller irritation på min følsomme og retfærdige hud!

Jeg har længe kigget efter min herre, jeg fandt den i denne salon. Dens vigtigste forskel er, at den specialiserer sig i epilering. På kosmetologer er så fuld af hænder, at den brasilianske bikini med sukker blev fjernet for mig om 5 minutter. Jeg blev ikke engang bange, og det gør det slet ikke ondt! Nu går jeg til elektro, jeg fjerner antennerne over overlæben. Jeg går til Yulia Goryaeva, men ifølge rygter fra de andre herrer - ikke værre.

Jeg gjorde epilering af ben og bikini hos Yulia (brunette), hun var meget tilfreds med alt, mesteren i alle handler, gjorde alt med lethed og var cool i kommunikation)) Jeg råder hende :))) og i receptionen var der en pige med kort blondt hår og briller, meget venlig og behagelig, skaber straks et godt indtryk af salonen) tak piger, nu kommer jeg til dig;))

God eftermiddag har jeg brugt dem i 4 år.

tjenester. Jeg er meget kræsen men

tro mig, de vil gøre alt kvalitativt,

og så lidt smerte som muligt. desværre

Jeg justerer ikke tiden. Og det er mig. men

Jeg er glad for, at der er sådanne herrer som

Victoria og Catherine.

God eftermiddag har jeg brugt dem i 4 år.

tjenester. Jeg er meget kræsen men

tro mig, de vil gøre alt kvalitativt,

og så lidt smerte som muligt. desværre

Jeg justerer ikke tiden. Og det er mig. men

Jeg er glad for, at der er sådanne herrer som

Victoria og Catherine.

God eftermiddag har jeg brugt dem i 4 år.

tjenester. Jeg er meget kræsen men

tro mig, de vil gøre alt kvalitativt,

og så lidt smerte som muligt. desværre

Jeg justerer ikke tiden. Og det er mig. men

Jeg er glad for, at der er sådanne herrer som

Victoria og Catherine.

God eftermiddag har jeg brugt dem i 4 år.

tjenester. Jeg er meget kræsen men

tro mig, de vil gøre alt kvalitativt,

og så lidt smerte som muligt. desværre

Jeg justerer ikke tiden. Og det er mig. men

Jeg er glad for, at der er sådanne herrer som

Victoria og Catherine.

Interiørvalg

'data-phone =' + 7 (967) 563-22-21 'src = "http://new.epilexpert.ru/uslugi-epilyacii/epilyacia/4d88-a6dca9-f829a7.jpg" />

Michurinsky Ave., 3 bygning 1, Moskva, Rusland, 119602

'data-phone =' + 7 (967) 563-21-22 'src = "http://new.epilexpert.ru/uslugi-epilyacii/epilyacia/%D0%BA%D0%BE%D0%B6%D0 % B0-% D0% BF% D0% BE% D0% B4% D1% 82% D1% 8F% D0% BD% D1% 83% D1% 82% D0% B0% D1% 8F.jpg "/>

Leninsky Prospect, 109, Moskva, Moskva, Rusland, 119421

'data-phone =' + 7 (967) 563-13-51 'src = "http://new.epilexpert.ru/uslugi-epilyacii/epilyacia/assets/images/mainPageSalonSlider/salon.png" />

St. Petersburg, m. Spasskaya, st. Efimova, 2, 1. sal

Epil ekspert dette

De bedste eksperter: elektrolyse, shugaring, epilering, bioepilation og fotoepilation - tilmeld dig!

Hvad er det?

Shugaring er en type bioepilation, hvor hårfjerning finder sted ved hjælp af vandopløselig sukkerpasta. Denne metode anvendes aktivt af både mænd og kvinder i alle aldre. Det antages, at Cleopatra selv, som ved meget om kosmetiske procedurer og kropspleje, fjernede håret på en lignende måde.

I dag er dette stadig en af ​​de mest eftertragtede måder at fjerne uønsket hår på. Hvis vi taler om fordelene ved denne metode før voksning, bør du begynde med, at virkningen af ​​den første metode varer længere, i gennemsnit vil din hud forblive glat i 2-3 uger.

Før påføring skal pastaen ikke opvarmes, hvilket betyder at proceduren er sikker for dem, der er kontraindiceret for den termiske effekt af kosmetiske manipulationer.

Denne enkle og sikre procedure har en mindste liste over kontraindikationer!

"Den oplagte fordel ved sukkerfjerning er dens tilgængelighed for enhver pige."

Hvilke konsekvenser afventer dig efter proceduren?

Efter sessionen er der næsten ingen irritation og rødme i huden, du kan straks se det perfekte resultat.

For dem der vælger denne hårfjerningsmetode er det ikke en hemmelighed, at vegetationen på kroppen ser langsomt ud, og håret bliver tyndere.

Hvordan er sukkerepilation i salonen?

For at proceduren skal være så behagelig som muligt og resultatet skal forblive så længe som muligt, bør vi ikke springe over det forberedende trin, som består i at følge nogle få enkle regler.

etaper

Et par dage (hvis du har langsom hårvækst, så en uge) før den forventede dato, bør du afstå fra at fjerne hår på nogen måde.

Det er vigtigt, at hårene er af optimal længde, ca. 2-5 mm, så sukkerpastaen nemt kan fange dem og vil ikke forlade den såkaldte "hamp" - hårde korte hår.

Hvis du har bemærket en tendens til dannelsen af ​​indgroet hår, skal du prøve at skrubbe det område, der vil blive udsat for epilering. Overdrive det dog ikke, for ikke at skade huden. Du bør ikke skrubbe straks før proceduren. Det er bedre at udføre lignende manipulationer i 2-3 dage, så de døde partikler nemt kan fjernes, og huden vil have tid til at genoprette dens barriereegenskaber og være klar til effekten af ​​pastaen.

Moderat og avanceret hudrensning hjælper med at opnå et bedre resultat på grund af det faktum, at der under epilering forekommer et godt greb af pastaen med håret og ikke med tør hud.

Det næste skridt kan betragtes som en direkte shugaring session i salonen, som udføres af en kosmetolog.

Hvis du har en lav smerte tærskel, og du absolut ikke tåler smerter, så før lægen kan lægen anvende en særlig bedøvelsescreme.

Den påføres i et tykt lag i 40-50 minutter og efterlades under plastfolie for bedre slag og fjernes derefter med en bomuldsstynge.

Før du begynder at anvende sammensætningen, skal du grundigt rense huden mod fedt og sved, fløde rester og fugtighedscreme.

Kosmetologen anvender en særlig tykk gel på huden, konsistensen af ​​noget, der ligner flydende honning eller karamel. Distribuerer med hånd eller spatel og fjerner derefter med en skarp bevægelse i retning af hårvækst.

Efter behandling af en enkelt zone, kan mesteren tørre væk rester af hår, der ikke er fanget af sukkerpastaen, sædvanligvis enkelt hår, der hurtigt og hurtigt fjernes af rester af pastaen eller pincet.

Afslutningsvis anvendes proceduren på det behandlede område af huden, hvilket nedsætter væksten af ​​hår eller serum, som indeholder syrer, som forhindrer yderligere udvikling af indgroet hår.

Der er flere anbefalinger, der skal foretages efter fjernelse af hårfjerning: I flere dage skal du undgå direkte sollys på huden, afstå fra at besøge badet og saunaen samt solarium og fitnessklub.

Så for hvilke zoner er denne metode bedst egnet?

Ved hjælp af sukkerpasta kan du behandle et ret stort område af hud, det tager ikke meget tid, så det er ideelt til hud på ben, lår, mave, ryg og arme.

Blandt de forskellige metoder til hårfjerning betragtes denne metode som mild, så den udføres på de mest følsomme områder i: bikini, armhuler og i små områder på ansigtet. Dette er en universel måde, der passer til alle typer hår.

Gennemføre hjemme

På grund af den enkelhed og bekvemmelighed ved at udføre proceduren anlagt til hjemme.

Du skal bruge: en særlig sukker pasta, engangs spatel at fordele pastaen på kroppen, cremen efter hårfjerning og desinficering affedtningsmidler, som anvendes på huden umiddelbart før og efter konferencen.

VIDEOEKSEMPEL

Hvorfor nogle gange er det bedre at stole på fagfolkene i kabinen.

Hvorfor anbefaler vi ikke at shugaring dig selv hjemme?

Først og fremmest vil en mester med mange års erfaring og mange års etableret praksis fjerne håret meget hurtigere, lettere end en ikke-professionel kan gøre.

For det andet overvåger vi i EpilExpert salonen kvaliteten af ​​de anvendte produkter og steriliteten af ​​forbrugsstofferne, hvilket sikrer vores kunder et ideelt resultat og sikkerhed.

For det tredje er det ubelejligt at behandle nogle zoner uafhængigt, for eksempel med armhuler. Og det er praktisk taget umuligt at udføre epilering af intime steder af høj kvalitet uden at yde professionel hjælp.

EpilExpert anbefalinger

 • VIGTIGT! Hårlængden skal være mindst 5 mm. Med kortere hår er det umuligt at få glat hud.
 • Det er tilrådeligt at udelukke den første dag med udsættelse for solen, i solarium, swimmingpool og sauna.
 • Efter enhver form for hårfjerning i 24 timer ikke anbefales at bruge deodorant (kan erstattes af pulver eller talkum), er det tilrådeligt at bruge en creme, der bremser hårvækst, hvilket vil øge komforten i en glat og smuk hud, hvilket er særligt vigtigt i feriesæsonen.

Sukkerepilation

Vi inviterer dig til salon hårfjerning.

Under begrebet hårfjerning fjerner sukker processen med hårfjerning med en sød masse - sukkerpasta. I dag overvejer kvinder sukkerepilation som en af ​​de mest effektive og overkommelige procedurer til bekæmpelse af hår.

Hårfjerning sukker selv kan ikke sammenlignes med barbering, da det indebærer fjernelse af hår fra roden, mens barbermaskine kun overfladisk gå op til hårgrænsen, giver damen en masse problemer i fremtiden i form af hårde og grove hår, tæt dækker huden, og faktisk oprindeligt ønskede gøre det glat.

procedure

Over tid er kvinder mindre tilbøjelige til at gå til salonen til epilering. Sukker hårfjerning er også karakteriseret som en SPA procedure på grund af hårfjerning teknik.

Til proceduren bruger master shugaring en naturlig-baseret pasta bestående af sukker, vand, aromatiske olier (undertiden). Nogle gange tilbyder saloner pasta med fugtighedscreme. I en professionel salon bruger shugaring en særlig sukkerpasta, som ikke smelter i hænderne og er mere effektiv end den, der er tilberedt hjemme.

Hvorfor anbefale os?

Du vil finde masser af beviser for tilgængeligheden af ​​shugaring, herunder hjemme og alene. Vi er dog professionelle i epilering sukkerpasta, så vi hævder hele tiden, at kun en erfaren mester kan kende reglerne for overholdelse. Kun ved at kontakte salonen, vil du sætte pris på alle fordelene ved denne metode til fjernelse af hår. Du kan tjekke arbejdet hos en specialist på basis af epilering af høj kvalitet med sukkerpasta, såsom:

1. Hygiejneprocedurer. At give master af aseptiske forhold er reduceret til brug af handsker, engangs håndklæder, servietter. Efter hårfjerning behandles det depilerede område med en antiseptisk sammensætning. Har du nogensinde set en kvinde derhjemme ved at holde alle disse regler?

2. Hastighed. Master shugaringa ved, at du kan opnå smertefrihed ved øjeblikkelige handlinger.

En uerfaren person, der ikke selv håndterer blødt materiale, vil ikke kunne opnå denne effekt, og den psykologiske faktor kan også blive påvirket.

3. Manglende kropshår efter proceduren. Sukkerpasta i mesterens hænder håndterer med alle hårene i bikiniområdet, balder, armhuler, benets bagside. Ikke en eneste kvinde ville nogensinde blive så god til at fjerne hår i disse zoner.

4. Komfortabel temperaturpasta. Kvinder kontrollerer ikke altid med termometeret i deres hænder temperaturen af ​​forbindelsen. Ofte fører uafhængig manipulation af sukkerpasta til forbrændinger og skader. Føreren bruger specielt udstyr til opvarmning af pasta.

Forsøg ikke at slippe af med håret for enhver pris, fordi hårfjerning er helt muligt at nyde, og at spare på salontjenester bringer ikke altid den ønskede virkning.

Sukker hårfjerning - opskrifter og metoder

Sukker hårfjerning hedder shugaring, denne metode blev brugt i oldtidens egypte.

Selv udviklingen af ​​den moderne kosmetiske industri har ikke påvirket brugen af ​​denne metode. Og i dag gælder det også som før. Sukker hårfjerning i dag er mulig hjemme. Hvis en kvinde engang allerede bruger denne metode, vil den aldrig bryde op.

Fordele ved sukker hårfjerning

I dag er sukker hårfjerning betragtes som den mest populære i dag, og alt takket være dens fordel.

Blandingen bruges varm, ikke varm. Selv om det var lavet af voks eller sirup.

Proceduren bruger kun naturlige og miljøvenlige produkter.

Under proceduren fjernes selv små hår.

Opskriften af ​​blandingen.

Til dato er der flere måder at få en blanding til sukker hårfjerning. Der er den nemmeste måde at lave sukker sirup derhjemme.

Til fremstilling af blandingen er der nok 10 Art. spiseskefulde sukker blandet med en opløsning fremstillet ud fra fem spiseskefulde. skeer af citronsaft og en spiseskefuld vand. Bland alt sammen, kog og kog indtil det er mørt, indtil alt er tykkere.

Klar tilberedt blanding skal ligne karamel. For eksempel, hvis du fik en lollipop, så du nærmede sig forberedelsen af ​​blandingen forkert.

Metoder til hårfjerning og forberedelse til hårfjerningsprocessen.

Det vigtigste i enhver epilation er forberedelse til processen. For at fjerne alle hår kvalitativt, er det nødvendigt at affedt huden, oftest bruger de sæbe til dette. For at forbedre effekten af ​​affedtning bruger master en ekstra talkum. I dag er der flere metoder til fjernelse af hårfjerning, blandt hvilke den mest succesrige vil være sukker hårfjerning.

Hårfjerning kan gøres på flere måder.

 • Føreren kan bruge en kugle eller en pølse lavet af en blanding over området, der skal epileres.
 • Blandingen påføres på huden og strimler påføres den, pasta skal holde sig til dem.
 • Tag blandingen, så den stikker til fingrene, og fastgør til området mod hårets vækst.
 • Hvis du vil opnå højkvalitets hårfjerning, skal du kun fjerne de hår, som du ikke har barbert for nylig.
 • Efter flere behandlinger vil dine hår næppe ses. Og efter proceduren vaskes restene af pastaen væk fra hudoverfladen, og huden bliver blød og blød.

Masters anser brugen af ​​citron i blandingen for at være obligatorisk, da det forhindrer udseendet af den inflammatoriske proces, desinfektion af selve blandingen.

Der er gode anmeldelser efter brug af denne blanding i bikiniområdet. Sukker depilation kan bruges på andre dele af kroppen, ikke kun på benene. Effektiv brug af sukker depilation kan observeres i områder af armhulerne.

Denne metode vælges, fordi efter det ikke forekommer indgroet søm.

Anmeldelser af sukker hårfjerning

Generelt er anmeldelser af denne type hårfjerning altid positive. Den vigtigste fordel ved epilering er dens billige omkostninger, høj effektivitet og tidsbesparelse, når den bruges.

Fordele ved sukker hårfjerning

Sukker hårfjerning overstiger væsentligt alle andre former for hårfjerning, takket være de fordele, der er forbundet med den naturlige sammensætning (vand, sukker), fraværet af skadelige tilsætningsstoffer (farvestoffer, konserveringsmidler og dufte), hypoallergen. Efter sukker depilation er der ingen sådanne ubehagelige konsekvenser som rødme og allergiske reaktioner.

værdighed

En anden fordel er forbundet med en lang periode med hårgenvækst efter proceduren. Denne periode kan være op til 20 dage (afhængigt af hudtype).

Sammensætningen til hårfjerning kræver ikke opvarmning eller afkøling, så du kan undgå forbrændinger, frostskader og andre skader på huden. På grund af temperaturen af ​​sukkerpasta behageligt for kroppen, udvider skibene ikke.

Hvordan sukkerpasta arbejde?

På grund af sukkerens dybe indtrængning i hårsækken og hårets indhylling er det muligt at forhindre deres indvækst og brud, så denne metode forårsager ikke betændelse i huden.

På grund af sammensætningen af ​​sukkerpasta opfanger den kun hår uden de øvre levende hudceller, fjerner dem forsigtigt og ikke skadeligt. Sukkerpasta er i stand til at fange selv meget små hår med en længde på 1 mm eller mindre. Du kan også slippe af med indgroet hår under proceduren. Om nødvendigt anvendes sukkerpasta igen og igen, indtil de opnår den ønskede virkning på dette område af huden uden skaderfare. På grund af sukkerets egenskab for at ødelægge patogene bakterier, kan du ikke være bange for at bringe infektionen i epidermis. Procedurens hygiejne er bevist.

I modsætning til andre sammensætninger til hårfjerning, er sukkerpasta let afvasket af huden med vand, det er nok at tage et varmt brusebad. Epilering med sukkerpasta er tilgængelig til ben, hænder, mave, underarms, ansigt (overlæbe og øjenbryn), bikiniområder og endog genitalske læber. Det vil tage næsten en måned efter proceduren, indtil håret vokser tilbage på stedet, der har oplevet virkningen af ​​sukkerfjerning. Det vigtigste er, at der anvendes en sukkerpasta igen og igen, det er muligt at opnå en betydelig svækkelse af hårene, hvorfor proceduren er stærkt forenklet.

Du kan ikke være bange for smerte, fordi de er så svage, som om du sidder fast på båndet på huden og derefter skærer det stærkt af. Hud kan reagere på depilation med en lille rødme, men det forsvinder hurtigt.

Til salg kan du finde færdiglavet sukkerpasta baseret på citronsyre og gummi arabicum. Arabisk gummi tilsættes til sammensætningen for at give en ensartet, viskøs konsistens, der let fjernes fra huden og citronsyre - for at stramme huden under et lag af pasta. Sukkerpasta stikker kun til hårene, og takket være naturlige tilsætningsstoffer anses det for uskadeligt.

Saloner i dag byder på en procedure for sukkeraffald, og til en lav pris. Denne metode anses for at være enkel og populær blandt klienter. Professionel sukkerepilation begynder med affedtning af huden, anvendelse af en særlig pasta til saloner, der beroliger huden med antiinflammatoriske lægemidler. På grund af den enkelhed, mange kvinder ty til proceduren for sukker depilation derhjemme, undertiden endda at forberede deres egen pasta, fordi opskriften er meget enkel.

Madlavningsprocessen tager ikke meget tid, men det er værd at få hænge af det, så pastaen viser den rigtige konsistens. Til at begynde med bør du forsøge at holde alle proportioner, opretholde forbrændingstemperaturen og overvåge blandingens smeltetid. Fra fremstillingen af ​​en god pasta afhænger effektiviteten af ​​proceduren for hårfjerning.

Kun her finder du den bedste værdi for pengene til operationen, og den hyggelige atmosfære vil skabe en følelse af afslapning.

I vores salon er ikke kun sukkerfjerning tilgængelig, men også voks, og alt til rimelige priser.

Apparatur til hårvækst og restaurering

Sådan barberes for første gang