Hvordan man laver hårfjerningssukker hjemme: reglerne og anbefalingerne. Ulemper og fordele ved shugaring

Tilstedeværelsen af ​​hår på kvinder på benene, arme, bikini-område, underarm er betragtes som dårlig form. Hvilke metoder blev ikke opfundet for at slippe af med uønsket vegetation. De mest gunstige og hypoallergeniske af dem var shugaring. Det kan gøres i skønhedssaloner, men billigere derhjemme. Overvej alle detaljer om epilering af sukker.

Hvordan man laver sukker til fjernelse af hår

Alle opfandt moderne og antikke opskrifter er organiseret på en kombination af 3 ingredienser:

Karamel opskrifter

 • sukker
 • rent vand
 • citronsaft

De kan variere i forholdet, for eksempel i den første variant - 1 glas sukker og vand, saft fra 2 citroner, i det andet - 1 glas sukker, 1 spsk vand og 2 citronfrugter i den tredje - helt anderledes.

Så hvordan man fjerner hårfjerning hjemme med sukker og ikke at forveksle med madlavningsteknologi:

 1. Forbered plastik, metalbeholdere til madlavning og madlavning af pasta samt en spatel.
 2. 10 art. skeer af sukker + 1 el. en skefuld vand + 4 spsk. ske citronsaft placeres i en metalskål (kasserolle) og omrøres.
 3. Vi sætter beholderen på en lille ild og koges, omrøringen blandes konstant, så den ikke synker. I det mindste fastgør ilden og koge. Inddampningen af ​​vand tager undertiden mere eller mindre end 10 minutter. Guldfarve vil gøre det klart, at sirup er klar.
 4. Fjern metalbeholderen fra brænderen og hæld sammensætningen i en plastik (glas, træ) beholder til afkøling. Tiden for sirup at blive til en pasta er 3 timer, så det er bedst at forberede et værktøj til epilering med sukker natten over.

Kontroller, om pastaen er klar til shugaring, er det muligt at røre ved. Hvis den stikker - sæt ekstra tid til størkning, formet som lerret, fast og uelastisk - smelte på dampbadet med tilsætning af en lille mængde vand og lad den igen stå i 3 timer ved stuetemperatur.

For det første lav en prøveversion. Hvis pastaen viser sig, kan du sikkert lave mad i større mængder.

Regler for at lave den perfekte sukkerpasta

 1. Forbrændingsflammens intensitet må ikke ændres under hele tilberedningen.
 2. Hvis pastaen ikke får en gylden nuance, betyder det meget væske. Du kan afhjælpe situationen på to måder: tag længere tid til at forberede eller tilsæt en skefuld sukker.
 3. Den brune farve af den søde blanding indikerer at sukkeret er for højt på ilden. Det er ikke længere egnet til shugaring.

Enkle regler vil hjælpe med at undgå almindelige fejl lavet af uerfarne piger, der besluttede at lave deres egen pasta til epilering.

Hvilken pasta passer til: klar fra butikken eller hjemmelavet

Det er næsten aldrig muligt for begyndere at lave pasta alene for første gang, så kosmetologer anbefaler at købe færdiglavet sød masse til epilering på hylderne i specialbutikker. Der er endda kit, der omfatter flere typer pastaer med forskellige tætheder og plejeprodukter efter shugaring (talkum, creme, lotion).

Sammensætningen af ​​køb af pasta indeholder ikke kun sukker (honning), vand, citronsyre, men også pleje og fugtighedsekstrakter - æteriske olier og vegetabilske ekstrakter.

Der er flere typer:

 • Blød. Designet til at fjerne tyndt hår på hænder, ansigt, nogle gange på benene. Opvarmes på et dampbad, påføres en del af kroppen og bryder med en speciel strimmel.
 • Mellemdensitet. Karamel er universel. Opvarmet med varme hænder og fjerner hår med moderat hårdhed.
 • Høj densitet Det bruges til at fjerne hårdt hår, for eksempel under armene, i bikiniområdet. I arbejdstilstand gives ved at ælte varme hænder. Det stiver hurtigt, så de bruger det med små kager. Når den anvendes til at holde ikke mere end 15 sekunder, ellers lover proceduren at være smertefuld.

Karamelmasse, der er lavet hjemme, varierer stort set ikke fra den købte, kun nu er det umuligt at gætte den fremtidige sammenhæng under madlavning, kun ved hjælp af konstante eksperimenter.

Regler for perfekt sukkerfjerning

Forberedelse af proceduren er bedre at starte om to dage, idet man har renset huden af ​​de gamle epitelpartikler med en skrubbe. Umiddelbart før proceduren tages der et bad for at åbne porerne. Det anbefales ikke at bruge cremer, lotioner og andre produkter, der indeholder fedt eller olie.

Shugaring anbefalinger

Instruktionen om shugaring består i følgende faser:

 • fra en sukkermasse til dannelse af en bold med en diameter på 5-7 cm, forvarmning i hænderne
 • Påfør på en del af huden, der skal depileres, mod hårvækst, for ikke at bryde den af, når du trækker ud
 • Vent et par minutter for bedre klæbning af pasta og hår
 • at trække massen af ​​med en pludselig bevægelse af hånden. På dette tidspunkt, sammen med hårene, bliver partikler af den døde epidermis skrællet af, foryngende og udjævning af huden.

Depilering af sukker derhjemme. Hjemmelavet shugaring

Sugar Depilation

Fordelen ved proceduren er dens lave omkostninger. For at forberede sammensætningen bliver nødt til at købe sukker og citron. Selvom shugaring og kan føre til irritation, og nogle kvinder har individuel intolerance over for denne procedure. Varigheden af ​​effekten er også et klart plus. I virkeligheden sammenlignet med en barberkniv gør knoglen glatte i en periode på ca. 1,5 måneder. Og efter at have haft en smerte en gang, kan du lykkeligt gå i ca. 6 uger med åbne ben. Og hvis man sammenligner, er smerten ved depilering med sukker meget lavere end for voksaflejring.

Shugaring derhjemme

At gøre depilation sukker derhjemme er let. Der er næsten ingen problemer med madlavning. Du kan enten lave en kold pasta eller varm. Fjern den klæbrige blanding fra huden med en voksstrimmel eller med dine hænder. Forskellen fra voksproceduren er, at sammensætningen påføres hårvækst. Og du kan lave en klæbrig bold, som skal rulle på huden.

Forberedelse af sukkerpasta til depilering er meget enkel. 10 spsk l er anbragt i ildfastsbeholderen. sukker, 1 el. vand og juice fra en halv citron. Når du sætter blandingen på ilden, skal du se det godt og omrøre konstant. Ellers kan du ødelægge hele pastaen. Opbevaring af blandingen på ilden efter kogning i ca. 10 minutter. Derefter skal pastaen fjernes fra varmen og afkøles til en temperatur, der er acceptabel for huden.

For at kontrollere, om blandingen er forberedt korrekt, skal du tage lidt pasta med fingrene og rulle i dine hænder. Blandingen bør ikke holde fast i hændernes hud.

Hår til forarbejdning shugaring bør være omkring 6 mm lang. Før proceduren skal huden renses godt, ellers vil den ønskede virkning ikke opnås.

Ved anvendelse af en spatel påføres blandingen langs hårets vækst og derefter påføres en strimmel bomuld, så et lille pastafrit område forbliver. Tykkelsen af ​​den påførte blanding bør være lille. Nu skal du vente lidt, indtil pastaen klæber til strimlen. Sørg for, at pastaen er fast, det er nødvendigt at rykke en strimmel med en skarp bevægelse mod hårvæksten. For at svække smerteeffekten, skal du holde hudområdet med din hånd under den behandlede.

Under ingen omstændigheder kan du ikke trække strimlen til siden eller opad. Ellers vil det være meget smertefuldt.

Hvis det behandlede område er meget følsomt, så gør afskalningen bedre på små dele.

Sukker hårfjerning derhjemme

VIGTIGT at vide! Lugten fra munden er en konsekvens af parasitter. De vil komme ud, hvis du drikker en ske.

Hjemmelavet sukkerfjerning er en meget billig og effektiv procedure til fjernelse af ubehagelige hår fra forskellige dele af kroppen: fra lemmerne, fra bikini og axillære områder såvel som fra ansigtet.

I modsætning til det faktum, at historien om brugen af ​​sukkerfjerning har mere end et årtusinde, er proceduren fortsat relevant i dag. Hvad er årsagen til en sådan misundelsesværdig konstans? Lad os se på alle dens fordele og ulemper.

Nogle interessante historiske fakta.

 • Der er autoritative historiske kilder, der hævder, at shugaring (et udtryk der er synonymt med sukkerepilation) blev opfundet i det gamle Persien og derfor ofte omtalt som persisk epilering. Der var en tid, hvor hjemmelavede opskrifter til fremstilling af sukkerpasta blev holdt i hemmelighed af persiske kvinder og gik fra bedstemor til barnebarn.
 • De første beviser for brugen af ​​sukkerhårfjerning i det gamle Ægypten går tilbage til Nefertiti-regimet (næsten 3,5 tusinde år siden). Den berømte Cleopatra brugte også hende til at give endnu mere forførende til hendes udseende.
 • Opfindelsen med shugaring hjalp de muslimske skønheder til at tilpasse sig skønhedens østlige kanoner, hvilket kræver, at de slipper deres krop af overskydende hår.

Hvad er fordelene ved shugaring?

Der er to populære hjem procedurer for at fjerne overskydende hår fra overfladen af ​​kroppen: sukker og voks epilation. Hvilken bør man foretrække?

I mange århundreder har orientalske skønheder anlagt epilering med sukkerpasta, da fordelene er som følger:

 1. På grund af sukkerpastaens særlige klæbeevne og elastik kan shugaringproceduren udføres allerede på hårene, der er vokset til 3 mm (med denne hårlængde er voksning simpelthen umuligt).

Ulemper ved shugaring

 1. Sukker hårfjerning kræver tilstedeværelse af hår, hvis længde er mindst 3 mm (ideel hårlængde skal være 5 mm), men fjerne kortere hår hun ikke kunne, så i nødsituationer bør ikke regne med det.
 2. Det anbefales ikke at udføre shugaring på for langt hår: hvis længden er mere end en centimeter, ved hjælp af neglesaks bør den reduceres med mindst halvdelen.
 3. For at bringe en kugle sukkerpasta til den nødvendige konsistens er det nødvendigt at knead det med fingrene meget længe og forsigtigt (for piger med utilstrækkeligt stærke fingre er det udmattende).
 4. Shugaring er kontraindiceret til personer med individuel intolerance over for komponenterne i sukkerstik.

Metoder til fremstilling af sukkerpasta til shugaring

Hvordan tilbereder du den korrekte sammensætning til fjernelse af sukker? Her er en beskrivelse af de mest populære opskrifter:

 • For at lave en klassisk version af pasta har du brug for sukker (10 spsk), citronsaft (presset fra den ene halvdel) og vand (en spiseskefuld).

Sådan tilberedes sukkerpasta til shugaring - video:

 1. Komponenterne blev blandet i en lille metalbeholder og koge over medium varme, uden at afvige fra ovnen og omrøring hele tiden (ellers karamel vil uundgåeligt vil brænde, og processen bliver nødt til at begynde forfra).
 2. Karamelens farve under tilberedningsprocessen bør ændres: Når den får en behagelig honningfarve, kan du fjerne den fra ovnen og hælde den i en tallerken.
 3. Efter en halv time kan du tjekke de organoleptiske egenskaber hos frisk karamel: En kugle med underkogt masse virker ikke, fordi den holder fast i dine fingre. Dette kan korrigeres ved at tilføje en lille mængde babypulver.

Opskriften uden citron anbefales til dem, der er allergiske over for citrusfrugter.

 • Men opskriften med citronsyre:
 1. Det er nødvendigt at tage granulat (6 teskefulde), varmt vand (2 teskefulde) og citronsyre (2 teskefulde).
 2. Blander i en metalskål vand af sukker og vand, læg det på ilden og kog, omrør, indtil gyldenbrun.
 3. Receptpasta tror på, at en lille mængde af blandingen slippes i en skål koldt vand. Hvis en hård bold er dannet på samme tid, er karamel næsten klar. På dette stadium tilsættes citronsyre og straks fjern skålen fra varmen uden at stoppe omrøringen.
 4. Når karamelmassen er homogen, uden korn, afkøles den til en behagelig temperatur for kroppen.
 • Hvis en pige, der beslutter sig for at gøre en shugaring, ikke er allergisk overfor biavlsprodukter, kan du prøve opskriften med honning. Forberedelse af honningkaramell ser sådan ud:
 1. De tager granuleret sukker (250 g), honning (to spiseskefulde), citronsaft (en kvart kop) og vand (ikke mere end en spiseskefuld).
 2. De efterfølgende faser af at lave honning candy ligner de handlinger, der udføres i de ovenfor beskrevne opskrifter.
 3. Plastkaramel af lys honningfarve fjernes fra varmen og afkøles.

Hvordan tilbereder man hud til fjernelse af sukker?

 • For at øge effektiviteten af ​​sukkerfjerning, et par dage før den planlagte procedure, er du nødt til at fjerne huden på tørvægt ved hjælp af en skrubbe.
 • For at shugaren ikke kan levere en bestemt smerte, kan du forordte det med et varmt bad: efter det vil huden fordampe og hårene fjernes uden problemer.
 • Det er nødvendigt at nægte anvendelse af blødgøringsfløde eller lotion, da integritet skal være helt tørt.
 • Ren og fedtfri hud tørres grundigt med et håndklæde og drysses med en lille mængde babypulver eller almindeligt mel. Takket være denne manipulation krænker sukkersammensætningen ikke hudens integritet og fjerner kun uønskede hår og partikler af keratineret hud.

Fremgangsmåde til udførelse af shugaring

Sukker hårfjerning - hvad er det? Dem, der stadig spørger et sådant spørgsmål, vil blive hjulpet af dette afsnit af vores artikel, som afspejler gennemførelsen af ​​trinnene i hvert trin.

Epilering af sukker derhjemme kan ske på to måder.

Shugaring ved hjælp af plastik sukker "klæbrig"

Hvordan man laver sukker hårfjerning derhjemme - video:

 1. For det første er et lille stykke karamel til shugaring sat i driftstilstand, idet den forsigtigt har strakt den i hænderne. Som følge heraf skal den tætte mørke masse være blød, smidig og velcroagtig. Samtidig bliver dens farve fra gyldenbrun ligner farven på en sukkeret honningmasse, den mister sin gennemsigtighed og bliver mat. I gennemsnit tager processen med æltning af sukkerpasta ikke mere end ti minutter.
 2. Efter at have givet plastikegenskaberne til sukkerkuglen, begynder de hårfjerningsprocessen fra det tidligere vaskede legeme (vask er nødvendigt for at fjerne udskillelsen af ​​sved og talgkirtler fra overfladen).
 3. Med en kugle mashed karamel presses den stærkt mod huden og strækkes med fingrene i modsat retning af hårvækst.

På grund af det faktum, at arealet af de behandlede overflader kan variere signifikant, kræves der en anden mængde sukkerkegler for at udføre shugaring.

Bemærk dog, at forbruget af sukker pasta er i høj grad afhængig af strukturen af ​​håret fjernes og tætheden af ​​hår: hvis en person er meget tykt og groft hår, kan kræve en betydelig større mængde af sammensætningen.

Shugaring ved hjælp af stof eller papirstrimler

For at udføre denne metode til sukkerfjerning, halvflydende karamel, kræves strimler af bomuldsklud eller specialpapir. Hvordan shugaring som voksning?

 1. Spatel eller kanten af ​​en træspatel sætter væskekaramel på epileringszonen, og der påføres stof eller papirstrimler oven på den.
 2. Efter fem minutter, og sørg for, at strimlen holdes fast i sammensætningen, fjernes den ved en afgørende bevægelse i retning af hårvækst.
 3. Gør det ondt Den smerte, der opstår i denne sag, er sammenlignelig med afskrælning af et tape af tape fra huden.

Handlinger efter sukkerfjerning

Så du har gjort shugaring i dit eget hjem. Hvad skal man gøre efter ham?

 • Efter shugaring, skal du sørge for at tage et varmt brusebad, vask væk restene af sukkerpasta og talkum fra kroppen.
 • Områder udsat for epilering bør smøres med en lille mængde fugtighedsgivende eller nærende creme: dette vil give huden ekstra glathed og silkeevne.

Hvad skal ikke gøres efter proceduren shugaring

Efter at have foretaget sukker hårfjerning, har du brug for lidt tid til at følge disse enkle regler:

 • For at forhindre mulig irritation af de behandlede områder i huden, bør de ikke udsættes for solstråling, høj temperatur og for fugtig luft, så i de nærmeste dage må der ikke være besøg i bad, sauna, solarium eller strand.
 • Efter sukkernes epilering i armhulerne i et par dage er det bedre at bruge ikke den sædvanlige deodorant, men neutrale babypulver eller talkumpulver.
 • Efter at have fjernet hårfjerningen i den dybe bikini zone, er det nødvendigt at bære behagelige bløde bomuldsundertøj, i hvert fald for første gang, opgive stramme jeans og tage undertøj til natten.
 • For at forhindre udseendet af voksende hår er det tilrådeligt at bruge en kropskrubbe ugentligt.
 • Folk, der drømmer om at bremse væksten af ​​uønsket hår, anbefales det at bruge specielle værktøjer, som kan give en ekstremt positiv effekt i kombination med proceduren for sukkerhårfjerning.

Kontraindikationer til shugaring

Proceduren shugaring har visse kontraindikationer.

Det anbefales ikke til patienter, der lider af:

 • Diabetes mellitus (selv med kortvarig karamelkontakt med patientens hud, kan noget sukker penetrere gennem porerne i hans krop og forårsage uønskede komplikationer).
 • Åreknuder (i nærværelse af en betydelig ekspansion og hævelse af vener og blodårer udføres shugaring ikke).
 • Forværret dermatitis (eventuelle udpræget inflammatoriske processer forårsager afvisning af manipulationer på huden).
 • Epilepsi (smerte oplevet af en patient under sukker hårfjerning kan forårsage epileptisk anfald).
 • Individuel intolerance over for de produkter, der udgør sukkerblandingen.

Der er også en række begrænsninger, hvorefter det er bedre at nægte shuguring procedure. Hvornår er det uønsket?

 • Hvis der er sår, sår og ridser (den mekaniske virkning af sukkerpasta kan ikke kun øge arealet af den skadede overflade, men også bidrage til infektion af sund hud).
 • Hvis der er et vist antal vorter eller papillomer i området beregnet til hårfjerning. Overtrædelse af deres integritet kan forårsage alvorlig blødning eller accelereret vækst af disse tumorer. Høring af en hudlæge hjælper dig med at vælge den passende type epilering eller vejen for at fjerne denne kosmetiske defekt.

Shugaring og graviditet: er de kompatible?

 • Ja, helt kompatibel. Desuden: under graviditeten er shugaring (på grund af sin relativt små smerte) endnu mere foretrukket end voksepilation. Denne omstændighed er af afgørende betydning, da det høje niveau af hormoner i kroppen af ​​en gravid kvinde gør hendes hud mere modtagelig for smerte.
 • En anden fordel til fordel for shugaring er den komplette sikkerhed af sukkerpasta til huden og kroppen af ​​en gravid kvinde.
 • Hvor meget er effekten af ​​sukkerepilation under graviditeten? Som i alle andre tilfælde - i tre til fire uger.

Gør ansigt shugaring?

Mange kvinder på grund af forskellige årsager i lyset af uønsket hår synes grupperet i øjenbryn, kindben, kinder, hage, og mest af alt - på overlæben (i form af uinteressante "antenner").

Ofte bruges en blid bandage teknik (der består i limning af et stykke naturlig stof over et lag sukkerpasta) til shugaring på ansigtet.

Shugaring til ansigtet - den mest velegnede teknik, som hurtigt og effektivt kan genskabe ansigts skønhed og redde ham fra disse hår. Under sukkerepilationsproceduren skal blødt karamel påføres i overensstemmelse med massagelinierne i modsat retning af hårvækst og fjernes langs vækstlinjen.

Hvor meget vokser ansigtshår efter shugaring? Dette er en meget individuel indikator. Det tager normalt to eller tre uger at dyrke hår. I nogle tilfælde bliver hårene så usynlige, at behovet for hårfjerning helt forsvinder.

Ca. omkostningerne ved sukkerfjerning i en professionel salon

Omkostningerne ved en shugaringprocedure i forskellige regioner i Rusland kan variere betydeligt: ​​Normalt er kosmetologernes ydelser i periferien lavere end i hovedstaden.
Den gennemsnitlige pris i skønhedssalonen blev reduceret af os til følgende prisliste:

 • Sukkerepilation af maven vil koste kunden 1000 rubler.
 • Dyb bikini hårfjerning - 2500 rubler.
 • Epilering af området over overlæben (fjernelse af whiskers og antenner) koster omkring 500 rubler.

I en række saloner vil sukkerhårfjernelse for mænd koste dem 30% mere end for kvinder. Forskellen i omkostningerne ved lignende tjenester skyldes, at håret på mænds krop er forskelligt og mere stift og et stort antal hår.

Depilering af sukker derhjemme

Sandsynligvis havde hver pige hørt om denne metode til at fjerne uønsket hår, som depilation med sukker. Denne artikel vil diskutere, hvordan sukkeraflejring finder sted derhjemme, hvordan man laver pasta i henhold til to opskrifter, hvordan man skal passe på din hud før og efter osv.

Denne metode blev opfundet tilbage i det gamle Ægypten, hvor skønhedsstandarder vedrørende hudpleje ikke var meget forskellige fra de moderne. Princippet med denne metode er, at pasta brygges fra en lille mængde sukker, vand og citronsaft, og det er meget nemt og hurtigt at rense den uønskede vegetation af en nødvendig del af kroppen derhjemme.

Pastaen koges i 10-15 minutter, strækker sig i hænderne og påføres huden. Dette fanger hårene, som trækkes ud efter nogle få sekunder med en skarp bevægelse. Da du fjerner dem fra roden, vil effekten af ​​glat hud vare fra 2 uger til en måned.

Sådan tilberedes sukkerpasta til depilering derhjemme: enkle opskrifter

Der er et dusin opskrifter til madlavning af pasta derhjemme, men vi vil se på to. Den første opskrift er en lille mængde af blandingen til flere sessioner af depilation, og den anden opskrift, blandingen brygges fra et kilo sukker, og dette beløb er nok i cirka seks måneder. Selve sukker bruges til depilation den mest almindelige, hvide.

Opskrift først med citronsaft

(st.l. - spiseskefulde, tsk - teskefulde)

Bland 7 spsk. sukker med 2 el. Vand blandes grundigt. Tilsæt en spiseskefuld citronsaft, som kan erstattes med en halv tsk. citronsyre. Bland de ingredienser, du har brug for i en lille gryde (helst hvid). Dernæst sættes alt på en meget langsom brand og dækker med et låg.

Foto: Madlavningspasta tager ikke mere end en halv time, men normalt endnu mindre

Blandingen vil hurtigt koge. Derefter åbnes låget og koges pastaen yderligere og omrøres lejlighedsvis. Hun vil begynde at ændre farve. Når det bliver lys rav, sluk for ilden (ca. 10-20 minutter efter start af tilberedningen). Det vigtigste er ikke at fordøje. Hvis pastaen har erhvervet en rødlig farve, bliver den for hård og vil ikke virke for hårfjerning.

Foto: Hæld blandingen i en skål.

Sluk for ilden, hæld blandingen i en stram plastikbeholder eller glasskål og afkølet. Efter 2-3 timer kan den bruges hjemme, forvarmet i et vandbad.

Anden opskrift - nok i lang tid

Hæld et kilo sukker i panden, hæld 8 el. vand og rør. Tilsæt 5-6 sb. citronsaft eller 2-3 tsk. syre. Alt dette skal sættes på en stor ild i 3 minutter for at smelte sukker. Sørg for, at det ikke begynder at brænde.

Derefter reduceres varmen og lad blandingen koge med låget lukket i 10 minutter. Derefter åbnes og blandes. Luk igen, efter 10 minutter, gentag manipulationerne. Gør dette kun 3 gange, dvs. Blandingen skal du koge i ca. en halv time. Hæld pastaen i en beholder og lad den køle af.

Advarsel: Opbevar ikke sukkerpasta i køleskabet. Det er bedre at sætte det i et skab, hvor solens stråler ikke kommer til det.

Instruktioner home depilation sukker

Så blandingen til depilation ifølge ovenstående opskrifter er klar, du kan fortsætte direkte til hårfjerning derhjemme. Før dette anbefales det at tage et bad for at rense huden og åbne porerne - dette vil i høj grad lette aflejringsprocessen.

Foto: færdiglavet pasta skal være ordentligt æltet

Ren og tør hud kan behandles yderligere med talkumpulver for at undgå sved. Efter det skal du rive et lille stykke af blandingen og ælte det i dine hænder. Det skal være hvidligt.

Foto: Påføres væksten af ​​håret, der slår væk fra væksten

Påfør det på huden mod hårets vækst, ved at bruge noget kraft til at klæde håret bedre. Vent 20-30 sekunder og rive blandingen med håret i den modsatte retning, mens du holder huden med din hånd. Du skal trække så hurtigt som muligt og strengt parallelt med huden - så smerten bliver minimeret.

Gør dette over hele kroppen, hvor du skal fjerne hår.

Video: Master klasse på depilation af sukker derhjemme?

Video: om fjernelse af hår med sukker på det berømte ukrainske talkshow

Hudpleje efter proceduren

Denne metode er næsten ideel til brug i hjemmet, dvs. udgør ingen sundhedsfare. Huden efter depilation med sukker får ikke irritationer og andre skader, tværtimod bliver det glattere og silkeagtig, fordi sammen med hårfjerning, får du også en smuk kropsplagning.

Den eneste mulige fare er indgroet hår. Når du trækker dem ud af roden, kan de blive deformerede, begynde at bøje og vokse indad. Hvordan undgår man det?

Gør det en regel at gøre følgende:

 1. Behandl huden med et lokal antiseptisk stof efter sukker depilation derhjemme;
 2. Daglig fugt huden med nærende cremer;
 3. To dage efter depilation, og derefter to gange om ugen, skrubbe de områder, hvor du fjernede dit hår;
 4. Hvis det indgroede hår stadig dukker op, skal du fjerne det meget forsigtigt ved hjælp af en steril nål og pincet, her beskrives det, hvordan man fjerner de indgroede hår mere detaljeret. Hvis du ikke kan gøre det selv, skal du ikke være doven til at henvende sig til en kosmetolog, fordi din skønhed afhænger af det!

Tips og tricks

OBS: proceduren for depilation med sukker er kontraindiceret til gravide kvinder, personer med diabetes, mennesker med hudtumorer.

På nogle områder, såsom armhulerne eller i bikiniområdet, kan hårfjerning derhjemme på denne måde være meget smertefuldt, især de første par gange. Hvis smerten er uudholdelig, køb i et apotek et middel med effekten af ​​anæstesi. Dette kan være en bedøvende creme eller spray. Behandl dem til det ønskede område i en time før proceduren, og så vil du ikke føle smerte.

Hvis du har påført sukkerpasta og ikke kan fjerne det (for eksempel føler du at det gør ondt for meget), vær ikke skræmt. Udskift huden under rindende varmt vand, og det vil hurtigt opløse sukkeret. Et andet plus til fordel for depilation er sukker, ikke voks.

Det samme gælder for de retter, du bruger, når du laver pasta. Gryden, skeen og beholderen kan nemt vaskes, hvis du suger dem i varmt vand i et stykke tid.

Ved at følge disse tips, kan du gøre depilation med sukkerpasta hjemme på alle dele af kroppen ifølge enhver opskrift du kan lide!

Hvordan man laver sukker hårfjerning hjemme. Pasta opskrifter

Sukker hårfjerning - på anden måde shugaring (fra engelsk. Sukker, hvilket betyder sukker) - er fjernelse af uønsket kropshår med klæbrig sukkerpasta. Pastaen ruller over et lille område af hud, hårene klæber godt til det, og når man fjerner pastaen, trækkes de ud af huden.

Denne epilering er kendt siden oldtiden og kom til os fra arabiske lande. Der shugaring er meget populær til denne dag. Der er sådan et ritual - bruden før brylluppet skal fjerne alt uønsket kropshår. Huden efter sukkerfjerning er meget glat og blid.

Hvad er fordelene ved andre hårfjerningsmetoder?

 1. Epilering ved hjælp af karamelpasta er for det første en naturlig procedure, hvorfra der ikke er nogen skade. Sammensætningen af ​​pastaen er kun sukker, citronsaft og vand. Selvfølgelig, hvis du er allergisk over for citrusfrugter, er shugaring ikke egnet. Du kan gøre selv for følsom og delikat hud.
 2. Hvis madlavning pasta dig selv hjemme er meget økonomisk fra et materielt synspunkt.
 3. Hårene fjernes let, smerten mærkes kun ved de første procedurer, når huden ikke er vant til en sådan virkning, og håret er ret tykt og sidder fast i hullerne. Efter 2-3 sukkerepilationer bliver håret tyndere, blødere og meget lettere at trække ud.
 4. Der er ingen støt på huden, nye hår vil ikke vokse hurtigt, og i gennemsnit bør sukkerepilation udføres en gang om 14-20 dage. Det vil være nødvendigt at vente, indtil hårene vokser med 2-3 mm, så de kan klæbe til pastaen. For kort hår vil være svært at fjerne.
 5. Sukker hårfjerning sammenlignet med voks mindre traumatisk, fordi karamelsirupen holder ikke så meget på huden og beskadiger ikke det øvre lag af epidermis. Men effekten af ​​let peeling er til stede. Udover hårpasta bliver horny, døde celler fanget, alt dette forbedres af frugtsyrer indeholdt i citron, så huden efter epilering er ikke kun "nøgen" uden hår, men også meget glat og delikat.
 6. Hvis pastaen forbliver på huden - det er nemt at vaske det under badet, fordi sukker opløses godt i varmt vand.
 7. Du kan gøre sukker hårfjerning på nogen del af huden - ben, hænder, armhuler, bikini område og ansigt.
 8. Hvis du fjerner pastaen korrekt - til hårvækst reduceres risikoen for indgroede hår til nul. Inflammation efter shugaring er også et sjældent tilfælde, fordi citronsaft er et fremragende antiseptisk middel.

Hvordan laver man sukkerfjerning hjemme og laver pasta?

Hvis du ikke har en færdig købspasta (du kan købe den i specialbutikker eller via en online butik), kan du selv lave det. Her ser vi på opskriften på 1 kg sukker på en gang, så meget pasta vil være nok til regelmæssig brug i 6-8 måneder. Men for første gang, for at lære at lave pasta korrekt og prøve denne type epilering, skal du tage en lille mængde sukker. Citronsaft kan erstattes med citronsyre.

Pasta opskrift til et stort antal:

 • Sukker - 1 kg
 • Citronsaft - 8 spiseskefulde
 • Vand - 8 spiseskefulde

For en lille smule pasta:

 • Sukker - 10 spsk uden dias
 • Vand - 1 spsk
 • Citronsaft - 1 spsk (som er lig med presset juice fra en halv citron)

Opskrift Shugaring Indsæt med Citronsyre:

 • Sukker - 5 spsk
 • Vand - 3 spsk
 • Citronsyre - en halv teskefrit uden dias

Fyld en passende gryde med de nødvendige ingredienser: vand, citronsaft og sukker. Bland og sæt på langsom ild. Blandingen skal konstant omrøres, så sukkeret ikke brænder.

Hvide bobler skal dukke op på overfladen - det er godt, hold mad over lav varme, omrøring. Efter ca. 10-15 minutter (afhængigt af mængden af ​​sukker, jo mere sukker, jo længere du skal lave mad), bliver pastaen mørkere og bliver gul. Vi kontrollerer paratets parathed som sådan: vi slipper en dråbe på pladen. Dråben skal være plastik og ikke spredes. Du kan også sætte pasta i et glas med koldt vand. I vand skal det omdannes til en fast dråbe. Ikke brænd dig selv - pasta er meget varmt! Fjern fra varme.

Pasta skal hældes i den form, hvori den vil blive opbevaret, helst med et låg. Hvis du har fordøjet pastaen, vil det være svært og ikke egnet til sukkerepilation. Hvis det er for flydende, skal du lave mad.

En god og ordentlig pasta, selv når den er kold, skal kunne formes, med en finger er det nødvendigt at bruge en finger. Varm plastpasta, strækker sig godt og dårligt revet, når den strækkes, klæbrig. Denne pasta fjerner håret meget godt. Ved æltning af sukkerpasta bliver den en smuk beige, pearly farve med en lille gennemsigtighed.

På billedet nedenfor blev pastaen lidt fordøjet, det blev meget mørkt og da det var knæet, var det ikke så plastisk. Det skal være lidt tyndere.

Hvordan man laver sukker hårfjerning selv?

Først skal du rense huden, det er bedst at gøre det med en fugtig klud eller klud gnidning mod hårets vækst. Derefter beskadig hud tonic. At tørre Du kan også drysse huden med talkumpulver.

Eller bare for at berøre ren hud mod hårvækst, så hårene stiger. Pastaen skal være varm, den optimale temperatur er 37-39 grader.

Sukker hårfjerning pasta anvendes på hårvækst med en pressende, glat bevægelse og fjernes med en skarp bevægelse i retning af hårvækst. Dette hjælper med at reducere smerte og undgå indgroede hår.

På billedet nedenfor er pastaens konsistens korrekt, det er mere transparent, blødere end i billedet ovenfor. Denne pasta er lettere at arbejde med.

Efter proceduren

Når du har lavet en sukkerepilation, vil huden forblive lidt klæbrig. Fjern klæbrighed meget let med varmt vand. Glem også at anvende en fugtgivende, nærende eller beroligende creme.

Kontraindikationer til shugaring

Efter solbadning eller besøge en solbad skal du ikke gøre sukkerepilation. Du skal vente på, at huden "kommer til hans sanser". Også shugaring bliver nødt til at vente, hvis huden har irritationer og rødme. Og selvfølgelig, hvis du er allergisk over for citron og andre citrusfrugter, er sukkerepilation ikke egnet.

Video, hvordan man gør sukkerhårfjerning korrekt:

Hud efter sukker hårfjerning ser godt ud - glat som silke uden irritation og rødme. Hvis du har undladt at forberede pastaen og gøre en god hårfjerning - kan du altid finde en mester for shugaring, hvem vil gøre alt på højeste niveau!

Hvordan man gør sukker depilation hjemme?

Der er ingen kvinde, der ikke vil se perfekt ud. En af de vigtige betingelser for et fejlfri udseende anses for at være glat og velplejet hud.

Sugar depilation, voksning, en barbermaskine, en creme til fjernelse af uønsket vegetation, salonprocedurer - sådan en rig arsenal af metoder og værktøjer hjælper med at fjerne hatede hår i nogen zoner.

Hvilken metode er at foretrække og mere effektiv? Lad os prøve at finde ud af det.

Metoder til bekæmpelse af uønsket vegetation

Hver metode har fordele:

 • barbermanden. Hurtig, billig, overkommelig. Med hjælp i et par sekunder kan du håndtere den hadede vegetation. Men metoden er ikke egnet til områder med delikat dermis. Bikini, armhuler blødninger i lang tid fra et snit, enhver ridser bliver hurtigt betændt, og den "stikkende hedgehog" begynder at vokse en dag efter sessionen;
 • depilatory cremer. Anvend let, sessionen bringer ikke ubehag eller smerte. Men på den følsomme dermis efter den kosmetiske procedure kan irritation, udslæt, kemisk forbrænding forekomme;
 • foto og laser hårfjerning. Metoderne neutraliserer helt hårsækken. Lysbølger eller elektrisk udladning inaktiverer folliklen. På grund af dette er vegetationen ikke restaureret. Men for fuldstændig fjernelse af hår skal du gennemføre et kursus, der tager flere måneder. Ja, og sessioner koster meget, og ikke alle er tilgængelige. Derfor havde laser, bølge og fotoepilation ikke tid til at opnå sådan popularitet som andre metoder;
Rumtemperaturen af ​​sirupen, som fjerner hår, mindsker risikoen for at få forbrændinger til et minimum (sammenlignet med varm voksning)
 • voks til depilation og sukkerkaramel fjerner uønsket vegetation i hjemmet eller i kabinen. Metoderne er blevet brugt i århundreder i øst og oplever nu en ny top popularitet. Hjemme, sukker, kogte ifølge en bestemt opskrift, fjerner virkelig hår af enhver tykkelse og tykkelse. Nogle kvinder er bange for smerte, men i mesterens dygtige hænder vil karamel ikke medføre ubehag. Hvis du er en nybegynder, så et par sessioner på ufølsomme zoner, og ting vil hurtigt blive bedre.

Typer af karamelpasta

Depilation derhjemme udføres med karamel af forskellige grader af tæthed:

Hvordan man gør sukker depilation hjemme?

 1. Tough. Ideel til at fjerne vegetation i bikini og underarms, hvor follikelets dybde er 1 cm. Fra dette lag af dermis er det svært at trække hår på andre måder. Selv epilatoren forårsager smerte og blå mærker i følsomme områder. Og der er praktisk talt ingen shugaring. Vi vil fortælle dig, hvordan du forbereder en sukkerpasta til depilation.
 2. Gennemsnitlige. Overholder vegetationen af ​​ankler, ben og arme. Der kræves en trowel til arbejde. Ellers vil pastaen holde sig til hænderne og forstyrre sessionen.
 3. Blød. Den ideelle masse til at arbejde med store hudområder, når det er nødvendigt at fjerne hårene ad gangen hurtigt og permanent. Uden en spatel, klud eller papirstrimler med værktøj er det umuligt at arbejde. Begyndende herrer spørger, hvordan man laver sukkeraflejring, så pastaen ikke holder fast i hænderne. Det er vigtigt at skelne mellem typer karamelpasta, køb tilbehør til sessionen, følg opskriften, når du forbereder massen og reglerne for udtørring.

Depilering derhjemme begynder med forberedelsen af ​​karamelprodukter. Købt opvarmet med hånd, i vandbad eller i mikrobølgeovn.

Hvis du ikke har købt karamel, så er det ligegyldigt. Sukkerpasta til depilation simpelthen og hurtigt forberedt derhjemme. For de nødvendige midler sukker, vand, citronsaft eller citronsyre.

Ingredienserne er taget i forskellige proportioner afhængigt af hvilken version af karamel du ønsker at få i det endelige resultat. Kog produktet ikke mere end 15 minutter. Ellers vil karamellen fordøjes, sukkeret brænder, og du får sødme og ikke masse for at fjerne uønsket vegetation. Især da den undercooked karamel altid kan bringes til beredskab, og de fordøjede midler kun kan smides væk.

Hvis du ikke ved hvordan man gør sukkeraflejring, så vil vores tip være nyttige for dig.

Sukkerpasta til depilation nemt og hurtigt tilberedt derhjemme

Sådan manipuleres

Karmelpasta, som voks til depilation, kræver de samme forberedende foranstaltninger. Hele forskellen ligger i metoden til at påføre produktet på overfladen af ​​huden. Men første ting først:

 • Vi renser hudens område fra støv, forurening, spor af kosmetik. For at gøre dette skal du bruge antiseptiske sprøjter, specielle produkter med en neutral pH. Det anbefales ikke at håndtere alkohol. Det tørrer huden, strammer porerne. Derfor kan sukkerpasta til depilation ikke trænge igennem og helt fjerne folliklen.
 • Barber håret om nødvendigt. Den optimale længde for pastaen til kvalitativ fjernelse af uønsket vegetation er højst 5 mm. Hvis det er længere, så anvender karamel mod vækst forårsager ubehag og smerte. Brug en trimmer eller sakse til at løse problemet.
 • Påfør lidt talkum eller babypulver. Uden dem holder højkvalitets depilering hjemme ikke. Midler giver tætte klæbning af masse til hår og høj kvalitet indfangning af et hår.

Epilering med sukkerpasta forårsager ikke fremvækst i fremtiden, da det ikke produceres mod, men langs hårlinjen

 • Spred karamellen over dermis mod hårvækst. Afhængigt af tætheden af ​​den pasta du bruger, skal du vælge materiale og tilbehør til kosmetisk session. Til et blødt værktøj har du brug for en træ- eller plastspatel, klud eller papirstrimler, en speciel rulle. Med hårde karamel arbejder hænder.
 • Efter sukker er blevet påført på overfladen af ​​huden i et par sekunder, er den frie kant tippet med en spatel eller fanget med fingrene. Lav et skarpt gennembrud i løbet af hårvækst. Dette giver minimal ubehag, minimerer smerte.
 • Hvis håret forbliver, skal du genbruge pastaen.
 • Karamel fra overfladen af ​​huden fjernes med varmt vand eller specielle kosmetiske klud.
 • Masters anbefaler en afstivningssession hjemme til ende med vækstblokerende cremer.
 • Kontraindikationer til sessionen

  I nogle tilstander af kroppen er det bedre at opgive metoden, vælg et sikkert alternativ. Sukker hårfjerning derhjemme kan ikke bruges i tilfælde af:

  • graviditet. Depotben eller arme med sukker i denne periode er mulig. Men det er nødvendigt at opgive karamellens indvirkning i det intime område. Sharp jerks fremkalde smerter i følsomme naturer, nogle gange for tidlige sammentrækninger i sene perioder. Derfor er det bedre ikke at eksperimentere;
  • krænkelse af hudens integritet. Med ridser, slid, skær, sol, termiske, kemiske forbrændinger er det bedre at nægte manipulation. Efter færdiggørelse af epithelial regenerering kan du fortsætte med fjernelse af uønsket vegetation;
  • depilering af sukker udføres ikke med forværring af diabetes (tilstedeværelsen af ​​trophic ulcera), åreknuder, tromboflebitis.
  Depotben eller arme med sukker kan være under graviditet

  Hvis du ikke har kontraindikationer, så er en karamel session et forsøg værd. Især siden der er så mange positive anmeldelser om det på nettet. Og du vil ikke være blandt dem, der allerede har værdsat fordelene ved metoden?

  Hvordan man laver hårfjerning sukker derhjemme?

  Ingen kommentarer endnu. Vær den første! 1.852 Visninger

  Selv gamle skønheder tiltrådte en sådan epilering som shugaring (fra det engelske ord sukker - sukker) eller sukkerepilation, som kan gøres hjemme. Ifølge nogle oplysninger blev den opfundet i Egypten, og selv dronning Cleopatra selv brugte den. Og i dag bliver shugaring stadig mere populær, og opskriften på blandingen er stadig meget enkel. Hvad vandt det rimelige køn med denne metode, og hvilke fordele har den?

  Fordele og ulemper ved fjernelse af sukker

  De utvivlsomme fordele ved shugaring omfatter følgende fakta:

  1. Under proceduren fjernes hårene direkte fra roden, hvilket væsentligt forsinker yderligere hårvækst.
  2. Fremgangsmåden er enkel.
  3. Det kan bruges selv i de mest følsomme områder (bikini område, armhuler).
  4. Tilgængelighed, eller mere simpelthen, lav pris.
  5. Ingen bivirkninger som allergisk reaktion eller hudskade.
  6. Sukker hårfjerning kan gøres selv på korte hår med en længde på ikke mere end 2-3 mm.

  Denne metode har en ulempe: proceduren er ret smertefuld. Selv om der på baggrund af de mange fordele ved sukkerfjernelse er smerte opfattet af kvinder, snarere som en lille bivirkning og virker ret tolerabel.

  Advarsel! Før du gør sukkerfjerning hjemme alene, skal du sørge for, at der ikke er kontraindikationer til det.

  Det anbefales ikke at udføre proceduren i følgende tilfælde:

  • åreknuder
  • diabetes mellitus
  • hudsygdomme (sår, sår, betændelser mv);
  • tilstedeværelsen af ​​virale eller smitsomme sygdomme
  • dårlig blodpropper
  • feber.

  Sørg for at der ikke er kontraindikationer, du kan fortsætte med proceduren.

  Epilation sukker derhjemme

  For selvstændigt at udføre sukkerafskalning hjemme kan du købe den færdige blanding i butikken og følge instruktionerne på det eller bruge detaljerede fotos. Omkostningerne ved en sådan pasta vil være i gennemsnit 1000 rubler pr. 1000 ml. Du kan også prøve at lave pastaen, og så vil der ikke være forskellige dufte, farvestoffer og andre hjælpekomponenter, der findes i blandingen af ​​industriel produktion.

  Home Shugaring: En simpel opskrift

  I hjemmet er det ikke svært at suge hårfjerning. Der er mange shuffaring pasta opskrifter og tips om, hvordan man laver en blanding, men de har alle væsentlige komponenter: vand, sukker. På forberedelsen af ​​den enkleste pasta til hårfjerning bliver nødt til at bruge kun ca. 10 minutter:

  1. Det vil tage 10 el. sukker (du kan bruge regelmæssig hvid), juice er halvdelen af ​​en gennemsnitlig citron og 1 el. vand.
  2. Ingredienserne blandes i en emaljepande og varme på en stille brand. Blandingen skal konstant omrøres, indtil stoffet er helt homogent, uden klumper.
  3. Når blandingen bliver gyldenbrun, lad den koge i yderligere 10-12 minutter, indtil luftbobler danner øverst. Billederne viser, hvordan blandingen gradvist erhverver den ønskede farve og tekstur.
  4. Kontroller, at pastaen er let: tag forsigtigt fingrene, og hvis blandingen ikke klæber til fingrene, bliver alt kogt korrekt.

  Hvis pastaen viste sig at være for mørk, er det sandsynligvis overcooked. Hvad skal man gøre Du skal blot tilføje lidt vand (1-2 spsk), smelte pastaen og blandes grundigt. Og lad det køle af. Det tager cirka tre timer at afkøle pastaen.

  Hvis blandingen fremstilles mere end én gang, skal den opbevares i en plastbeholder på et tørt og mørkt sted. Før den næste brug opvarmes der simpelthen den nødvendige mængde pasta. Nu kan du gå direkte til hårfjerningsprocessen.

  Hvordan man fjerner hår

  Hvis du fordamper huden i varmt vand eller under brusebadet, vil det derved minimere ubehag under epileringsprocessen. Dernæst udføres proceduren i etaper:

  1. Efter dampning er det nødvendigt at tørre eller tørre det område, der skal behandles, og tørre huden med tonic eller lotion og derved affedt den.
  2. Det næste skridt er at anvende talkum på huden, så den viskøse blanding kun fanger hårene og ikke trækker huden.
  3. Dernæst skal du tage et stykke pasta, som passer til en møtrik og begynde at ælte den. Efterhånden bliver blandingen varm og bøjelig, viskøs. Og når blandingen i hænderne får en creme eller endda hvid skygge - den er klar til brug. Hvis pastaen ikke er let knæet, skal stoffet anbringes i en emaljeret skål, selv efter at den er afkølet, sætte en langsom ild og gradvist bragt til den ønskede brune gyldne nuance og tykke konsistens.
  4. Nu kan du fortsætte. Huden er traditionelt opdelt i små sektioner på 2-3 cm. Det er ikke nødvendigt at forsøge at "fange" store hudområder, det vil ikke medføre det forventede resultat.
  5. Sukkerblanding til hårfjerning påføres med et lille lag på ca. 1 cm og nødvendigvis mod retningen af ​​hårvækst. Du kan gøre dette med en speciel spatel, eller du kan simpelthen tage bolden ud af pastaen og gradvist knuse det på hudområdet og anvende det til det ønskede område.
  6. På toppen af ​​den påførte pasta skal du vedhæfte en strimmel af bomuldsstof, tryk let og efterlade et lille stykke på den ene kant. Efter 5 sekunder, efter at stoffet strikkes til sidst, og kompositionen fuldstændigt omslutter hvert hår, skal du trykke hårdt på huden med din hånd og med den anden side at tage stoffet i sin løs spids og trække kraftigt mod hårvækstretningen.
  7. Takket være talkum vil blandingen ikke klæbe til overfladen, der behandles, og det vil således ikke beskadige den.

  Hvis pastaen ikke kommer ud første gang, skal du vaske den af ​​og bruge en anden del under en strøm af varmt vand. Eller prøv at sætte på toppen af ​​en lidt mere blanding og fjerne begge dele sammen, som det ses på billedet.

  Det er vigtigt! Hvis shugaring udføres for første gang, bør håret vokse til ca. 5 mm, da pastaen til epilering ikke vil kunne "tage" korte hår, foruden groft efter barbering. Derefter bliver håret tyndere med regelmæssig sukkeraflejring, og selv deres længde bliver 2 mm.

  Denne procedure skal udføres adskillige gange, hvis andre hår forbliver på det behandlede område, men det anbefales ikke at udsætte huden for epileringsproceduren mere end to gange i samme område: dette kan forhindre irritation og skade.

  En rullet sukkerpasta kugler lov til at blive brugt 2-3 gange, men du bør ikke glemme at ælte den før den bløde tilstand hver gang, mens du også behandler huden med babypulver eller talkumpulver. Hvis sukkersubstansen blev for viskøs og begyndte at holde fast i hænderne, er det nødvendigt at sætte det i køleskabet og holde det der i en halv time.

  Hvis du fjerner forkert udskrivning, kan du støde på problemet med, at hår vokser ind i huden.

  Det er vigtigt! Du skal altid rive blandingen med skarpe bevægelser mod hårets vækst og anvende tvert imod i retning af vækst. Hvis to eller tre dage efter shugaring gør huden skrælning (med en skrubbe eller hård vask), så er det let at forhindre sådan indfødning af håret.

  Hvordan man fjerner hårfjerning i følsomme områder

  Før du begynder hjemme til hårfjerning i de intime områder, er det værd at øve på ikke så følsomme hudområder.

  Umiddelbart inden påføring af pastaen skal cremen skylles grundigt og tørres tørt. Forresten, denne menthol creme kan fremstilles af dig selv. For at gøre dette skal du tage lidt kremfløde og tilføje et par mentholdråber (du kan købe dem på apoteket). Det vil også bidrage til at reducere smerte og hudspænding på håretidspunktet.

  Hvis håret fjernes på hænder og fødder, anvendes oftest kludstrimler, så for følsomme områder er det mere egnet til at "rulle" bolden eller pølsen fra sukkerblandingen over det ønskede område. Hvad du ikke kan gøre, når du behandler delikate zoner:

  1. På grund af at huden i følsomme områder er særlig følsom, vil opskriften på sukkerpasta afvige lidt. Sørg for at udelukke fra sin sammensætning citronsaft: sandsynligvis vil det forårsage hudirritation. I stedet skal du tage 2 sb. Honning, som længe har været kendt for sine beroligende og antiinflammatoriske egenskaber.
  2. Ikke egnet til intime områder og hårfjerning med strimler af klud.

  Mindre smertefuld vil være metoden til at "rulle" sukkerkuglen over det behandlede hudområde. Ved at anvende en hånd i et par sekunder umiddelbart efter at rive sukkerblandingen til det område, der skal behandles, kan smerten reduceres.

  Det er vigtigt! For at mindske ubehag kan du anvende en creme med mentol som en del af proceduren før proceduren. Det vil afkøle huden og reducere dens følsomhed lidt.

  Efter skyllingsproceduren er færdig, vaskes al resterende pasta med lunkent vand. Sukker vaskes let af, så der er ikke behov for ekstra vaskemiddel. Derefter er det nødvendigt med henblik på desinfektion at behandle huden med en antibakteriel creme eller ethvert antiseptisk middel, samt med en særlig olie eller fløde, der anvendes efter epilering. I de første dage efter epilering anbefales det ikke at gnide huden, ikke strække den, ikke solbade og generelt ikke røre de behandlede områder.

  Smertefulde men effektive

  Hvis du har spørgsmål om, hvordan du gør sukkerfjerning hjemme, så effekten var lang, kan du spørge de mennesker, der regelmæssigt behandler proceduren. Blandingen omslutter helt hårene, gør håret mere plastik, og i færd med fjernelse fanger hårets rod.

  På grund af dette opnås en langvarig effekt: Følgende procedure kan udføres efter en hel måned. Hertil kommer, at huden efter shugaring vil være blød og glat under forbehold af alle regler.

  Kvinder, der har forsøgt sukkerfjerning, i 90% af tilfældene, nyder det igen. Hvis der ikke er noget ønske om at udføre shugaring alene i hjemmet, kan du altid gå til en salon, hvor kvalificerede eksperter vil gøre sukkerepilation.

  Årsager og behandling af rødme i lysken mellem benene hos mænd og kvinder

  Øjenbryn plukning: teknologi, tips og hemmeligheder