Skal jeg barbere lysken

Var det værd at barbere lysken til en mand? Meningerne i denne sag varierer meget. Nogle mener, at det, der er givet af naturen, bør forblive uberørt. Andre, det, barberede lyskeområde af manden taler om hans hygiejniske.

Depilation Kit Smooth Away Vibe

Hej venner! I dag vil jeg fortælle dig om et vidunderligt depilation kit kaldet Smooth Away Vibe.Hver kvinde står over for problemet med at fjerne uønsket kropshår. I dag er der et stort antal forskellige værktøjer og enheder, og jeg forsøgte mange af dem på jakt efter det bedste.

Indsæt Start Epil til shugaring

Velplejede glatte kvindelige hud siden oldtiden betragtes som benchmark for tiltrækningskraft. Indsæt "Start Epil" til shugaring hjælper moderne skønheder til nemt at slippe af med uønskede hår og få Cleopatras selvtillid.

Sådan vælges en t-formet barbermaskine

Hvis du har barberet en T-formet barbermaskine i lang tid, ved du, hvad aggressivitet er, og hvordan en åben kam er forskellig fra en lukket, du kan sikkert springe over dette indlæg, i det finder du ikke noget nyt.

Depilation creme Veet.

Piger hallo ))) Dette er et spørgsmål til dig) Snart fødte, besluttede jeg at bruge en depilatory creme til stedet for barbermaden. Jeg bestilte min mand. En anden bad dig om følsom hud?

Ansigtsbehov fjernelse derhjemme

Et lille, ubemærket hår ned er til stede på hele vores krop, som naturen tilsigtede. Men når hårene på ansigtet af en kvinde vokser for rigeligt, har en tæt struktur og mørk farve - det bliver et problem.

VOX til depilation

Skønhed, glathed, silke i huden - drømmen om enhver kvinde. Hår på benene, armhulene, ansigtet, det intime område forårsager ubehag, ødelægge udseendet af den kvindelige krop. Repræsentanter for svagere sex kæmper med uønsket hår ved hjælp af forskellige metoder til at fjerne hår: en barbermaskine, sukkerpasta, mekaniske epilatorer osv.

Depilatory vokser og forbrugsstoffer

Vi er glade for at byde dig velkommen på vores hjemmeside! Det er ingen hemmelighed, at voksning med voks er ved at vinde popularitet på grund af de lave omkostninger ved hjælp af forbrugsstoffer og enkeltheden af ​​proceduren.