Gloria for mænd

Vi præsenterer en pasta lavet specielt til fjernelse af uønsket hår på den mandlige krop. Mandhår adskiller sig fra kvinden i sin struktur og kræver en særlig tilgang. Derfor har firmaet GLORIA udviklet en pasta til manuel shugaring GLORIA FOR MEN.

6 bedste voks til depilation

En sjælden kvinde behøver ikke en depilation af hendes krop, resten søger den bedste måde at udføre denne procedure på.I placeringen af ​​de bedste voks til kroppen indeholder det mest effektive middel, hvilket giver en varig effekt og giver et minimum af ubehag (hvis det overhovedet er muligt).

Health House "Vorontsovsky"

Det hyggelige fitnesscenter i Vorontsovsky sundhedshjem er udstyret med nyt moderne motionsudstyr fra TechnoGym-mærket. I gymnastiksalen kan du bruge tjenester fra en personlig træner, som ved træning vil vurdere din fysiske kondition og udvikle et individuelt træningsprogram for dig under hensyntagen til kroppens egenskaber og niveau af beredskab.

Old Spice Aftershave Line: For Real Men

Det rigtige valg af kosmetik efter barbering er vigtigt, fordi det hjælper en mand til at undgå skade og hudirritation, betændelse og endda infektion. Det er ingen hemmelighed, at hver barberingsprocedure er stressende for mange mænd, da det øverste lag af huden fjernes sammen med børsterne, og det fører til en negativ reaktion af epidermis.

Philips bikini perfekt np 6375


Pris fra 1400 rubler.
Det er også velegnet til epilering af et bikiniområde og skaber intime hårklipp. Enheden har 4 dyser:
- til hårfjerning (permanent fjerner hår i bikiniområdet)

Philips S5420 / 06

Instruktioner og filerFor at læse instruktionerne skal du vælge filen i listen, du vil downloade, klikke på knappen "Download", og du bliver taget til den side, hvor du skal indtaste koden fra billedet.