Shugaring Opskrifter

Epilering derhjemme med sukker er mulig og endog nyttig (med undtagelse af kontraindikationer). Til din opmærksomhed tilbydes de grundlæggende opskrifter af sukkerpasta til shugaring, som allerede er blevet testet af det retfærdige køn om personlig erfaring.

Hvis listen ikke indeholder den opskrift, du bruger, skal du skrive)

Opskrift shugaring med citronsyre

 • 250 gram granuleret sukker (10 spsk)
 • en og en halv teskefulde citronsyre;
 • 2 spsk vand

Bland ingredienserne i en gryde og sæt en lille brand på. Rør til og med indtil alt sukker er opløst. Rør agenten igen, indtil blandingen koger. Og da bryggen begyndte at koge, rør mere flittigt, ellers vil karamellen brænde. Når pastaen har fået honning farve, er det tid til at tage det ud af ilden.

Konsistensen af ​​karamel til en shugaring bør vise sig sådan, at uden problemer ville det være muligt at rulle en bold. Og du kan ikke Dovar og bruge opskriften ved hjælp af strimler. Fordelen ved citronsyre er, at i sammenligning med naturlig citronsaft, behøver koncentrationen ikke at gætt (citroner er jo forskellige i syre). Hvis du skifter syren - karamellen ikke fryser, som det burde, mindre - ikke-plastisk.

Shugaring opskrift på 10 spiseskefulde sukker

 • 250 gram sukker (10 spsk)
 • en spiseskefuld vand
 • en halv citronsaft (saften skal være tilstrækkelig til at helt vådt alt sukkeret);

Kog som i den tidligere version. Hvis du ikke fulgte og farven blev mørk brun, betyder det, at blandingen blev fordøjet og ville være for hård. Hvis blandingen er kogt i ca. 1,5-2 minutter, vil det være muligt at bruge det under klud eller papirstrimler (papiret skal være tykt).

Opskrift 3 (shugaring hjemme igen med citronsyre)

 • 6 spsk. sukker sukker;
 • 0,6 spsk citronsyre;
 • 2 spsk vand

På en lille ild, omrør lejlighedsvis, bringe sukker og vand til gyldenbrun. Når blandingen begynder at skumme, tilsættes citronsyre. Bemærk, hvordan farven bliver mørkere. Værktøjet skal være ret viskøst. Fjern fra ovnen og lad kølingen afkøles til depilering.

Opskrift 4

 • 3 spiseskefulde eller 65 g granulat
 • spiseskefulde vand
 • en teskefuld citronsyre;

Sæt alle ingredienserne i en gryde og sæt dem til at simre. Fortsæt madlavning og glem ikke at røre, indtil pastaen bliver mørkegul. Lad pastaen køle af. Du kan desuden hælde en anden skål koldt vand for at fugtige fingrene med det. Når blandingen er afkølet, kan den påføres uden forudgående "massage" på håret og epilationen med sukker.

Opskrift 5

 • 3 sukker, 1 vand, 0,5 citronsaft (eller citronsyre);

Hæld alt i en beholder, hvor du skal lave mad. Lad dem simre på lav varme. Rør lejlighedsvis, indtil blandingens farve ligner karamel. Hæld pastaen i en anden beholder og lad den køle af. Denne sukkerpasta er egnet til hårfjerningskugle.

Opskrift 6

Denne sammensætning er også velegnet til hårfjerning tyk shugaring.

 • 10 spiseskefulde eller et glas sukker (250 gram);
 • 7-8 spsk vand
 • saft fra en halv stor citron

Bland alt og læg på en lille brand. Når karamel begynder at koge, rør stoffet uden at stoppe. Fortsæt i ca. 10 minutter. På dette tidspunkt bør farven blive til honning, og konsistensen skal ligne sirup. Fjern fra ovnen og rør ikke - lad det køle af. Når blandingen er helt afkølet, skal den ligne ler.

Shugaring Paste (Opskrift 7)

 • 20 spsk granulatsukker;
 • 8 af samme skje vand
 • en teskefuld citronsyre;

Bland alle ingredienserne i en metalskål og læg på en komfur for at varme op over lav varme. Rør lejlighedsvis, indtil blandingen koger. Sænk nu varmen så hurtigt som muligt, og fortsæt med at lave mad, omrør hele tiden, indtil der er opnået en mørk gul farve. Viskositeten skal være sådan, at når du løfter skeen med blandingen, falder dråberne ikke fra spidsen, men glider ujævnt, som flydende honning eller melasse. Har en sådan effekt? Fjern fra varme og hæld i en krukke. Denne mængde af blandingen er tilstrækkelig til adskillige fremgangsmåder til depilering. Den afkølede masse kan være svært, men med æltning bliver det blødere, og når bolden holder op med at hænge i hånden betyder det, at karamelepilation er klar.

Opskrift 8

Volumenet, der er udarbejdet, er nok til hele sommersæsonen.

 • et kilo sukker;
 • 64 ml vand (8 spsk. L.);
 • og lidt mindre (7 spsk) citronsaft;

Bland vand, sukker og saft i en gryde og sæt den på høj varme. I cirka et minut. Rør og efter et minut reducere ilden til et minimum. Dæk blandingen med et låg og kog i yderligere 10 minutter, rør. Efter yderligere 10 minutter begynder det granulerede sukker at smelte, fortsæt omrøring. Efter 10 minutter igen begynder pastaen at koge. Kog igen i 10 minutter. Rør blandingen og fortsæt med at lave mad i 5 minutter, men lukningen er allerede fjernet. I alt 45 minutter. Hæld nu pastaen i en opbevaringsbeholder. Afkøl blandingen før brug. For ikke at blive brændt må du ikke bruge hot shugaring!

Opskrift hjemme 9

 • 2 kopper sukker;
 • 0,25 kopper citronsaft;
 • 0,25 kopper vand

Sæt alt i en kasserolle, læg den på et lavt kogeplade eller ild, og rør konstant, kog blandingen, indtil den bliver brun. Se processen, så sukkeret ikke holder fast i beholderen og brænder ikke. Hæld i en opbevaringsskål og lad afkølingen afkøle i mindst 10 minutter. Korrekt forberedt blanding spredes ikke på håndfladen og rulles nemt ind i en kugle.

Opskrift 10

 • 500 gram sukker;
 • 32 milligram vand (4 spsk.);
 • 4 spiseskefulde citronsaft;

Alle ingredienser blandes i en kasserolle og sætter ovnen på lav effekt. Dæk med låg. Rør hvert 5-10 minutter for at forhindre sukker i at brænde. Afkøl blandingen, og lad være med at bruge shugaring.

Opskrift med citronsyre 11

 • 130-150 g sukker;
 • 30 ml vand
 • en halv teskefuld citronsyre;

Alt blandes og lægges på lav varme. Kog i ca. 25 minutter, mens du ikke glemmer at røre. Blandingen skal være gylden i farve, og konsistensen vil være sådan, at du i hånden kan rulle en bold taktil, der minder om ler fra et stykke pasta. Lad blandingen køle af og fortsæt med proceduren.

Sukker hårfjerning derhjemme er lige så effektiv som shugaring i salonen. Succes ligger kun i oplevelsen og udvælgelsen af ​​den opskrift, der er praktisk for dig. For information om hvordan du gør shugaring korrekt, læs den følgende artikel.

Den bedste pasta til shugaring anmeldelser. Sådan vælges en pasta

Epilation med sukker, eller shugaring, er næsten den mest populære service i moderne saloner. Hun er endog dårligere end at vokse, som så længe holdt mesterskabet blandt kvinder.

Moderne mærke kosmetik

Proceduren selv skygger - ikke ny, denne metode blev brugt af de oversøiske dronninger af de ældste epoker. Sukkerblandingen blev kogt kort, bragt til den ønskede tæthed, og så blev de med hjælp af at slippe af med unødig vegetation på kroppen.

Shugaring er en populær procedure, der kom til os fra oldtiden.

I dag kan sukkerpasta nemt købes på næsten ethvert internetproduktsted, i specialbutikker eller butikker. Til kendetegnende for kønne af glat hud fremlægges forskellige typer pastaer afhængigt af den zone, der kræver epilation (armhuler, bikini, ben, osv.).

Mange salonmastre og almindelige borgere, der besluttede at beskæftige sig med vegetationen på kroppen alene, hjemme, er interesserede i et sådant produkt som sukkerpasta til shugaring. Hvilket er bedre? Anmeldelser "for" og "imod" hvem er egnet, og hvem skal afstå? Alle disse spørgsmål er relevante for piger og kvinder i forskellige aldre.

Moderne mærker af produkter, der fører i rating vurderinger på sukkerpasta til hårfjerning:

 • Saona Kosmetik;
 • gloria;
 • Ayuna;
 • Aravia Professional;
 • White Line Natura;
 • Kana'an;
 • DERMAEPIL;
 • Skønhed billede.

Funktioner valg af pasta

Først og fremmest er det vigtigt at klart vide, hvilket produkt der skal bruges til fjernelse af hår. For eksempel, hvis du vil fjerne unødvendigt ansigtshår, så er det nødvendigt at anvende en pasta med blød konsistens. At arbejde med steder hvor hårde og stærke hår vokser, vil du have brug for mere tætte formuleringer.

Blød pasta bruges til shugaring til glattere overflader på kroppen.

En vigtig rolle er spillet af rummets mikroklima, hvor epilationen vil blive udført med sukkerpasta til shugaring. Bedst af alt, bedømme af anmeldelserne, at erhverve sammensætningen med denne særlige konto. Da dens egenskaber varierer afhængigt af hvilken grad af luftfugtighed og temperatur i rummet.

Hvis du planlægger at anvende pastaen manuelt, skal du notere de tætte, viskose sammensætninger. Til anvendelse af en speciel spatel anvendes pastaer med en blød, mere flydende konsistens.

Vær opmærksom! Temperaturen i visse områder af kroppen kan afvige med nogle få grader fra den på overfladen af ​​andre zoner. Dette er af afgørende betydning, da fast pasta er egnet til at arbejde med varmere zoner, da blød pasta kan sprede sig, hvilket vil reducere resultatet af proceduren til nul.

Det samme gælder hændernes temperatur (din eller mesteren) - for at arbejde med kolde hænder, vælg en sukkersammensætning af medium densitet, hvis dine hænder er varme og dristigt bruge hård pasta.

Mange er tøvende med at deltage i specialiserede virksomheder, hvor de leverer sukkerepilationstjenester, og de udfører disse procedurer i hjemmemiljøet alene.

Eksperter anbefaler sådanne personer at købe komplette sæt til shugaring, som omfatter pastaer af forskellig densitet og alle de nødvendige anordninger. Dette giver dig mulighed for hurtigt at forstå, hvilken type sammensætning der er mere passende for en bestemt person.

Det er vigtigt at huske! Inden man påbegynder en uafhængig procedure med "søde epilering", er det nødvendigt at grundigt studere alle oplysninger om dette emne, kende i detaljer med sammensætningen af ​​sukkerpasta til shugaring, anmeldelser, der er bedre at vælge og beslutte sig for.

Nogle gange skal forskellige tætheder, pastaer kombineres for at opnå den ønskede konsistens.

Hvad er prisen på produktet?

Mange kvinder, der allerede klart forstår, hvad en sukkerpasta til shugaring er, hvilken en er bedre, er også interesseret i anmeldelser af dette produkt med hensyn til priser for det.

Hårde konsistenspastaer er ret dyre.

Det hele afhænger af flere faktorer, der påvirker priskategorien af ​​værktøjet:

 1. Producent (jo mere berømt mærke, jo dyrere sælges det).
 2. Sammensætning (pastaens kvalitative og naturlige bestanddele øger dets værdi).
 3. Konsistens (meget blød, i tæthed, sammensætningerne er billigere end faste masser).
 4. Volumen (for store containere, være parat til at betale mere end for en lille krukke penge).
 5. Omfanget af sukkerpasta til shugaring (nogle piger, i deres kommentarer om, hvilken slags karamel er bedre, siger, at det er mere rentabelt at erhverve et universalprodukt, der er egnet til behandling af mange zoner).

Priserne på sukkerformuleringer til shugaring er meget tydeligt påvist på siderne i mange onlinebutikker.

For eksempel starter i de mest almindelige netbutikker omkostningerne ved pengeudtag til sukkerfjerning fra 190 rubler (dette er prisen for 140 gram blød pasta "Jamaica"). Den gennemsnitlige tæthed af "Costa Rica" koster omkring 2000 rubler uden rabat, og med rabat - 1550 rubler.

Patronen af ​​den bløde sukkerforbindelse "Step" vil koste dig 180 rubler. Men den faste pasta med mentol "Gloria" koster lidt mere end 600 rubler.

Karamelkompositionen af ​​firmaet "Aravia" er ligeledes ikke billig for alle sælgere, da det er denne sukkerpasta, der kendetegnes af dens professionelle kvalitet og effektivitet. Dens omkostninger starter fra 150 rubler pr. 100 g vægt.
Pastas af canaan mærke omkostninger fra 1000 til 4355 rubler, afhængigt af volumen.

Individualitet i udvælgelsen

En læsning af anmeldelser om hvilken sukkerpasta til shugaring passer bedst til en bestemt pige, er ikke altid nok. I nogle tilfælde er det fornuftigt endda konsultation med læger.

I visse sygdomme, såsom diabetes, er shugaringproceduren uacceptabel

Forsigtig! Hvis din hud er tilbøjelig til manifestationer af diatese, eksem og andre former for allergiske reaktioner, kan spørgsmålet om epilering med karamel være værd at genoverveje.

For at undgå ubehagelige konsekvenser efter en sukkerprocedure er det bedre at rådføre sig med din læge, især en hudlæge.

Som du ved, karamelblandinger til hårfjerning er blød, medium, tæt og meget tæt tekstur. Nogle producenter producerer pastaer med en mellemdensitetsværdi (for eksempel ultra soft).

Bløde formuleringer behandler normalt overflader af lige og store områder af kroppen (zoner af hænder eller fødder). Et sådant produkt anvendes primært til at fjerne lys, ikke meget hårde hår. Velegnet til bandage metode til fjernelse af hår og manuel.

Den gennemsnitlige konsistens af karamelskærmsammensætningen er universel, dette produkt er egnet til eliminering af moderat hårdt hår.
Elastiske, tætte formuleringer fjerner hård vegetation, der med lige stor succes kan anvendes på områder af alle områder af kroppen.

Pastiner med meget høj densitet er uundværlige for særligt følsomme områder. Med sådanne sammensætninger arbejder man i den manuelle og applikationsmetode for shugaring.

Top 8 professionelle shugaring pastaer:

 1. "Riviere Sucre" er en fransk sukker sammensætning med en tæthed, der spænder fra en meget blød konsistens til en super hård masse.
 2. "Gloria" - pasta er repræsenteret af forskellige, i konsistens, arter, nogle pastaer indeholder køling menthol. Den russiske producent har taget sig af produktets kvalitet og gør den tilgængelig til brug ikke kun for professionelle håndværkere, men også til almindelige forbrugere. Af den måde er prisen mere demokratisk end nogle udenlandske analoger, men kvaliteten er ikke ringere end dem.
 3. "Saona" - Franske producenter af disse pastaer erklærer med sikkerhed, at deres produkt overholder alle teknologier for shugaring. Disse forbindelser er baseret på fructose, som pastaens hovedkomponent. Linjen af ​​professionelle pastaer "Saona" er repræsenteret af 7 typer, hvoraf 5 er basale (bandage, is, blød, normal, varm) og 2 typer meget bløde og hurtige pastaer, der ikke behøver opvarmning.
 4. "Cannaan" - israelske produkter. Positiv feedback fra nybegyndere om, hvilken slags sukkerpasta er bedre til arbejde, når du udfører shugaring, tyder på, at dette produkt er i stor efterspørgsel. Dette mærke er repræsenteret af 4 typer af densitetskonsistens, nem at bruge, let fjernet, behov for opvarmning.

Israelsk kvalitet og brugervenlighed - fremragende resultat

 • "Dolce Vita" - har en organisk sammensætning, fri for kemisk påfyldning, indeholder ikke kunstige farver. Dette produkt er en favorit hos mange skønhedssaloner.
 • "JOLIE" - indeholder i rørsukker, citronsaft, vand. Denne pasta har en lys og "velsmagende" nuance af friskkogt karamel, lavet i overensstemmelse med traditionerne fra de gamle persere og egypterne. Egnet til hjemmebrug.
 • "Aravia Professional" - vanillecreme, tropisk, honning, naturlig, blød og lys. Al denne mangfoldighed er repræsenteret af producenter af værktøjer til depilering af firmaet "Aravia". I linjen af ​​disse karamelkompositioner præsenteres varer med forskellig densitet.
 • "Start Epil" - forskellige versioner af konsistens, rimelig pris for et godt volumen dåser (fra 700 rubler til 400 ml). Dette mærke har et stort antal positive anmeldelser blandt fagfolk og amatører i færdighederne i shugaring.
 • Sikkert har enhver pige allerede en favorit sukkerpasta til shugaring. Hvilket er bedre? Anmeldelser tyder på, at karamelkompositionens type og mærke vælges individuelt for hver enkelt person. Det hele afhænger af den naturlige tendens til vækst og struktur af hår.

  Hjemmelavet opskrift

  Traditionelt er sukker involveret i fremstilling af karamel til epilering. Det kan være hvidt eller brunt. Til shugaring-proceduren er både raffineret sukker og et produkt, som ikke er blevet behandlet, fremragende.

  Den anden komponent i sukkerpasta opskrifter er vand (renset eller kogt). Konsistensen af ​​pastaen afhænger af mængden, jo mindre vand, karamelen viser sig at være hårdere og tættere.

  Den tredje komponent er sur. Normalt anvendes naturlig juice af citroner til sukkerblandinger, men "citron" i krystaller eller æbleeddikesyre er også ret egnet.

  I nogle tilfælde kan honning være en af ​​komponenterne i karamelblandingen, men dens tilstedeværelse er ikke en forudsætning.

  Honning er en valgfri ingrediens i pastaen, men huden bliver blødere, hvis du tilføjer det lidt til sammensætningen.

  Mulighed populær opskrift:

  • Sukker - i mængden af ​​20 el. l.;
  • 4 spsk. l. vand;
  • Klemt fra citronsaft.

  Kog blandingen skal ikke være mere end 10 minutter, du kan gøre det i mikrobølgeovnen. Når pastaens konsistens vil være mere flygtig, og farven svarer til rav, fjernes sammensætningen fra varmen.

  i den hjemmelavede pastaopskrift For dem, der er allergiske over for citrus, er det acceptabelt at erstatte brugen af ​​citronsyre med eddike

  Proceduren for epilering med sukker kun ved første øjekast virker upraktisk hjemme. Forudsat at det udføres korrekt, kan du opnå et glimrende resultat, og huden vil længe være tilfreds med glathed og elegante taktile fornemmelser.

  I dag er mange relevante emner som sukkerpasta af høj kvalitet til shugaring, hvilken er bedre? De fleste anmeldelser er meget imponerende, fordi denne blide og effektive måde at fjerne uønsket hår, giver maksimal fordel, kræver ikke fabelagtige omkostninger. Og vigtigst af alt er komponenterne til shugaring-procedurer helt naturlige og sikre for raske mennesker.

  Hvordan laver benene helt glatte, hvis ingen af ​​metoderne giver det ønskede resultat? Du bliver fortalt i denne video:

  Hvordan laver man en blød pasta til shugaring?

  Shugaring pasta kan købes hos en specialbutik, udarbejdet af dig selv. Når man vælger et værktøjs konsistens, er det nødvendigt at tage hensyn til rummets temperaturforhold, mesterens og klientens krops hænder, hårets type og teknikken til at holde den.

  Indsæt kriterier

  Indsæt skal opfylde kriterierne:

  • Plasticitet.
  • Økonomi. Værktøjet skal bibeholde egenskaberne ved hele depilationen.
  • Godt hårgreb. Tillader dig at fjerne lige korte hår efter at have brugt en barbermaskine.

  Det antages, at shugaring, opskrift pasta og hårfjerning teknologi, kom op i Persien

  Konsistens klassifikation:

  • Blød. Det bruges ved lave temperaturforhold i lokalet, kolde hænder på mesteren. Det kræver opvarmning inden brug. Blød pasta til proceduren påføres med en rulle eller spatel. Ovenpå pålægger strimler af papir eller klud, som fjernes sammen med karamel.
  • Mellemdensitet. Produktet påføres det epilerede område ved hjælp af hænder (manuel teknik).
  • Tyk. Det anbefales at anvende ved høje temperaturer for at fjerne hårde hår (underarm område, bikini).

  Tilberedningsmetode

  For at shugaring effektivt fjerner uønskede hår, skal du vide, hvordan du laver madpastaen korrekt. Der er mange forskellige opskrifter med forskellige komponenter, i forskellige proportioner. Men de vigtigste komponenter er vand og sukker. Begyndere, der er vanskelige at opnå den ønskede konsistens betyder. Korrekt kogt sukkerpasta sikrer effektiviteten af ​​proceduren. Vi foreslår at studere trin for trin instruktioner. ingredienser:

  Hovedkomponenterne er vand og sukker.

  • 1 spsk. l vand.
  • ½ citron
  • 10 art. liter sukker.
  • Trin 1. Før du begynder at lave mad, skal du beslutte dig for den optimale tilberedningstemperatur. Shugaring pasta skal tilberedes hele tiden på en konstant, konstant brand. Reducere eller øge det kan ikke være.
  • Trin 2. I en metalpande blandes komponenterne i produktet, sættes på en lille brand. Rør blandingen konstant. Sukker skal være helt opløst. Blandingen bliver brun og duften af ​​karamel. Efter at have erhvervet en masse gyldenbrun, hold ilden til koger, og derefter i yderligere 10 minutter.
  • Trin 3. Fjern fra varme. Cool det ned.
  • Trin 4. For at kontrollere, om shugaring pastaen er korrekt lavet, skal du forsøge at rulle en bold ud af en lille smule rumtemperatur. Hvis massen ikke klæber til fingrene, spredes det ikke, så bliver madlavningsteknologien observeret. Du kan starte afhugningen.

  Hvis du ikke er første gang at lave en pasta til shugaring, kan du bruge en shugaringopskrift i lang tid. I en beholder blandes 1 kg sukker, 7 el. l citronsaft, 8 spsk. l vand. Kog i 45 minutter. Det er nødvendigt at omrøre blandingen konstant, så sukkeret ikke brænder. Beredskab kontrolleres ved at tabe noget sukkermasse i koldt vand. Hvis det hærder, kan det fjernes fra ild. Værktøjet bør ikke holde fast i hænderne, bryde. Konsistensen skal minder om ler, det er let at rulle ind i en bold.

  Hvis du beslutter dig for at erstatte citronsaft med syre, skal du tilføje mere vand. Ellers vil karamel hærde stærkt og vil være uegnet til brug.

  Medium Konsistens Opskrift

  Opskrift på medium konsistens shugaring:

  • 15 art. l eller 250 gram sukker
  • 2 spsk. l eller 25 ml vand
  • 4 teskefulde eller 20 ml citronsaft. Hvis i stedet for citronsaft bruger du syre, så nok ¼ tsk.
  Der er mange forskellige opskrifter med forskellige komponenter, i forskellige proportioner.

  Alle komponenter blandes i en beholder, læg den på en lille brand. Det er vigtigt at sikre en konstant temperatur, ellers vil sukkeret smelte ujævnt eller måske brænde. Så hjemmelavet pasta vil ikke være plast nok. Det anbefales at smelte sukker i en lukket beholder. Så vil det ikke brænde, og dets smeltning vil være ensartet. Efter 5 minutter, rør, luk låget. Hyppig omrøring påvirker kogetemperaturen. Det er nok at blande blandingen, når den koger, og når sukkeret er opløst. Efter 5 minutter omrøres og lad blandingen koges uden låg.

  Efter 10-12 minutter bliver blandingen gulbrun, sukkeret er helt opløst, og massen er gennemsigtig. Det er vigtigt ikke at fordøje blandingen. Når masse zolotilas, fjern fra ild. For at kontrollere beredskaben skal du placere en lille mængde af blandingen i et glas med koldt vand. Hvis det hærder, skal du kontrollere det for sejhed og strække det med fingrene.

  Hæld det færdige produkt i en varmebestandig plastikbeholder, og luk låget. Cool det ned. Sukkermasse skal straks hældes i beholderen, så den ikke koger længere i panden. Opbevares ved en temperatur fra 0 til 30 ° C. Pakkenes tæthed bevarer produktets egenskaber uanset rummets fugtighed. Undgå direkte sollys. Hvis du har brug for en blødere pasta, tilsæt mere citronsaft eller vand.

  Herbal decoction opskrift

  Hvis du vil have din hud til at være glat og velplejet, få et sundt udseende, kan du bruge urtete. Dette værktøj bekymrer sig forsigtigt mod epidermis, beroliger det, forhindrer tegn på irritation. Opskriften er praktisk taget ikke anderledes end den klassiske.

  Urter kan købes på apoteket eller lave din egen urtekollektion. Du kan ikke kun bruge urter, men også blomster. De vil give blandingen duft af blomster. Med valget af urter skal du være forsigtig med mennesker, med en forudsætning for en allergisk reaktion. Prøv at vælge universelle urter, der passer uanset hudtype. Dette er en farmaceutisk kamille, humle, plantain, yarrow, rosenblad, jasmin, mynte.

  Urter kan købes på apoteket eller lave din egen urtekollektion

  Kødet bør ikke koncentreres. Hæld 1 tsk urter tør 250 ml kogende vand. Lad det brygge i en kvart time. Fortynd den resulterende bouillon i et forhold på 1 til 2. Værktøjet er udarbejdet i henhold til den klassiske opskrift. Kun vand erstattes af urteafkogning.

  Mulige problemer og deres løsning

  Under forberedelse eller depilation kan du støde på problemer:

  • Sukkerpasta koger eller koger stærkt. Du skal nøje overvåge brandniveauet. Det skal være minimal. Det anbefales at bruge en beholder med en non-stick coating. Placer den på den lille kogeplade på komfuret.
  • Blandingen er for flydende i konsistens eller blød. Årsagen er ukorrekte temperaturforhold eller manglende overholdelse af proportionerne af komponenterne. Prøv at sætte blandingen på ilden igen, hold den på ilden i længere tid. Ellers skal du starte igen.

  Færdiglavet sukkerpasta til shugaring kan købes i butikken, eller du kan selv gøre det hjemme.

 • Blandingen er for tæt i konsistens. Hvis du overdriver blandingen i brand, hærder den. For at ændre konsistensen skal der tilsættes en lille mængde vand, varme i en mikrobølgeovn i 10-15 sekunder. Blandingen skal være blød og viskøs.
 • Sukker masse spredes, sticks til hænder, svært at fjerne fra kroppen. Hvis anbefalingerne til præparatet blev fulgt, er pastaen let løsnet fra huden. Men hvis du perederzhali det på huden, smelter det under indflydelse af kropstemperaturen og stikker. Dette sker, fordi kropstemperaturen er over stuetemperatur. Og den optimale temperatur for sukkermassen er nøjagtigt stuetemperatur. Vi er nødt til at tage et andet stykke pasta, sat oven på den smeltede. Sammen lader de let bag huden.
 • Anbefalinger til hjemmet

  Home depilation sukker vil lette anbefalingerne:

  • Blandingen skal være den ønskede konsistens, ellers vil du ikke kunne fjerne hårene ordentligt.
  • Værelset skal være varmt og tørt. I et varmt og fugtigt rum vil blandingen ikke klæbe godt på huden, det begynder at holde fast. Du bruger mere tid med mindre resultater.
  Blandingen skal være den ønskede konsistens, ellers vil du ikke kunne fjerne hårene ordentligt.
  • Den optimale hårlængde er 5 mm. Hvis håret overstiger dette tal, trim det. Dette vil reducere sandsynligheden for at bryde hårene, og depilation vil være mindre smertefuldt.
  • Hvis du beslutter at fjerne hår på et stort område i en procedure, skal du nøje overvåge andre områder. Fra sved kan de fugtes, bliver fede. Blot dem med et serviet, anvende talkum.
  • Før du fjerner pastaen fra epidermis, prøv at strække huden, så hæmatomer ikke vises.
  • Det anbefales ikke at opbevare sukkermassen i køleskabet, så det ikke er sukker.
  • Pas på med dine fingre. Overdreven stress på leddene, mens æltning af en pasta, der er tæt i konsistens, kan forårsage problemer. Det er bedre at opvarme det i mikrobølgeovnen.

  Sådan laver du shugaring hjemme: Opskriften på sukkerpasta og 3 måder at fjerne selvhår

  Næsten smertefri fjernelse af hår på kroppen bliver stadig mere tilgængelig. Og det kan gøres lige så effektivt både i kabinen og hjemme. Samtidig er sæt af komponenter til en sådan procedure minimal, og processen med at forberede sammensætningen er ikke byrdefuld, hvilket giver dig mulighed for at skabe et budget og nemt at fremstille materiale. Hvis du ikke ved, hvordan du laver en shugaring hjemme, vil vores anbefalinger og opskrifter hjælpe med at sørge for glatheden i din hud.

  Fordelene ved shugaring derhjemme

  Udtrykket "shugaring" kommer fra sukker (Eng.), Consonant with the Russian "sugar". Denne komponent er grundlaget for dannelsen af ​​en tæt og samtidig smertefuld substans, hvis formål er at fjerne hår på nogen del af kroppen eller ansigtet.

  Dette er interessant. Der er en opfattelse, at shugaring er en relativt ny metode til depilation. Men det blev også aktivt brugt af de charmerende egyptiske kvinder Nefertiti og Cleopatra. Persiske skønheder forblev heller ikke ligeglade med fordelene ved sukker for at opnå glat hud.

  Depilatory pasta er tilladt at købe eller lave det selv.

  Uanset de anvendte råvarer har home shugaring flere fordele:

  1. Naturlig sammensætning, hypoallergen. Selvfremstillet pasta giver ingen tvivl i mangel af uacceptable komponenter.
  2. Brugervenlighed. Ubehag under sådan hårfjerning er ikke mere end fra voksproceduren.
  3. Langvarige resultater (glat hud leveres i gennemsnit i 14 dage).
  4. Yderligere plejefunktioner af pastaen. Produktet blødgør epidermis og ud over at håret fjerner døde celler.
  5. Et lille antal kontraindikationer.
  6. Regelmæssig hårfjerning med denne metode gør dem tyndere, mens væksten sænkes.

  Typer af sukkerpasta til shugaring, hvordan man vælger

  Evnen til at lave pasta hjemme eksisterer ikke altid. I disse tilfælde er det tilladt at vælge et produkt i butikken. Valget af produkter er ekstremt bredt: fra ultra blød til hård.

  Når du vælger et produkt, skal du følge nogle anbefalinger:

  • Overvejelse af funktionerne i depilationsteknikker. Ved anvendelse af bandagefremgangsmåden ved anvendelse af specielle strimler, bør der gives fortrinsvis den bløde pasta. Manuel depilering kræver en mere stiv sammensætning på grund af behovet for et stærkt hårstik med et færdigt sukkerprodukt.
  • Kropstemperatur Afsnit af den menneskelige krop varierer ofte i temperatur. Uoverensstemmelsen er 1 - 2ºС. Hot spots bør "sendes" hårdt pasta.
  • Varmeren af ​​mesterens palmer. Folk med varme lemmer bør foretrække tyk pasta, med kølige dem - bløde.
  • Temperaturforhold på værelset. Jo højere det er, jo sværere pastaen.
  • Graden af ​​hårstivhed er den højeste i bikiniområdet og i armhulerne. Hårdt dækning indebærer brugen af ​​den samme pasta.

  Der er følgende variationer af shugaring pasta:

  • Ultra blød. Halv-flydende produkt, godt til at fjerne hår på lemmer.
  • Bandage. Gælder for bandage depilation mulighed.
  • Blød. Velegnet til begyndere i affilering, da den er næsten universel og relevant for forskellige dele af kroppen, med undtagelse af bikini.
  • Medium hårdt Den anvendes til alle zoner, undtagen forfronten.
  • Tough. Den er bedst kombineret med mesterens varme fingre. Velprøvet i at fjerne det hårdeste hår.

  Hvordan man laver sukkerpasta til depilation

  Klip for at bekæmpe vegetation på enhver del af kroppen, der virkelig er kogt med egne hænder.

  Shugaring pasta opskrift:

  • sukker - 10 el. l.;
  • vand - 4 spsk. l.;
  • citronsaft (0,5 stk.).

  Algoritme for handlinger:

  • Sæt de angivne komponenter i en tyk bund beholder, bland dem.
  • Sæt blandingen på lav varme, luk beholderen med et låg.
  • Ingredienser omrører fra tid til anden og ser for at sikre, at sukker ikke holder fast i bunden.
  • Efterhånden bliver blandingen gennemsigtig. Efter kogende bobler vises på overfladen. Karmeltonen i blandingen indikerer pastaens parathed. Dette sker normalt efter 5 minutter.
  • Produktet fjernes fra varmen, afkøles. Lim kan testes - stræk et stykke i dine hænder. Hvis det stikker og ikke tager form - skal du lave pastaen i nogen tid.

  Det er vigtigt at prøve ikke at fordøje pastaen (ellers får du slikkepind). Den undercooked blanding vil heller ikke fungere - det flydende stof vil simpelthen ikke fange hårene.

  Hårlængde for en effektiv procedure.

  Den optimale længde af hår til shugaring er 5 mm (men ikke kortere end 2).

  Graden af ​​hårvækst afhænger af, hvor ofte hårfjerning skal udføres. Den gennemsnitlige frekvens af hårfjerning er en gang 3 til 4 uger. Gradvist bliver væksten af ​​vegetationen langsommere, det bliver ikke så mærkbar.

  Praktiske tips til newbies

  Før du bruger sukkerpasta til depilation, skal novice herrer tage højde for nogle praktiske tips:

  • Det antages, at om dagen er smertetærsklen noget højere end om aftenen. Af denne grund bør depilationen udskydes til første halvdel af dagen.
  • Skrubbning anbefales før fjernelse af håret.
  • I modsætning til voks er sukkerblandingen let afvasket med vand.
  • Ved depilering af store arealer er første gang det nødvendigt at udelukke sportsbelastninger. Intenst sved kan tilstoppe folliklerne, hvilket kan forårsage rødmen af ​​bikiniområdet - et utroligt delikat og delikat område. Efter at have gennemført depilation på dette sted, skal du opgive intimitet for en dag.

  Hvordan man bruger sukkerpasta til shugaring

  Sukkerfjerning af vegetation består i at udføre følgende handlinger:

  1. Depilatory behandling med affedtning lotion. Det er også tilladt at sprøjte huden med talkumpulver på toppen - pastaen passer bedst til en tør overflade.
  2. Temperaturen af ​​produktet skal være tolerant for at røre, dvs. næsten identisk med kropstemperaturen. Kold masse skal opvarmes. Du kan anvende en mikrobølgeovn (vandbad).
  3. Massen påføres i et ensartet lag på arealet dækket af vegetation. Tegning udføres mod hårets vækst.
  4. Den eksakte bevægelse af pastaen fjernes sammen med hårene (i retning af vækst).

  Dyb bikini til sig selv

  Mange piger har tillid til at gøre en shugaring selv kræver en utrolig, næsten akrobatisk fingerfærdighed. Faktisk er alt ikke så svært, det er kun værd at lave lidt øvelse.

  Du kan lave en dyb bikini for dig selv ved at følge denne algoritme:

  1. Spred blandingen mod hårvækst. Bevægelsen skal udføres med tryk for at klæbe godt.
  2. Tag ikke en stor del af håret på en gang i løbet af deres fjernelse - alvorlig smerte kan forekomme.
  3. Vent 10-20 sekunder, tag kanten af ​​pastaen op og riv den af ​​i én bevægelse efter hårets vækst.
  4. Gentag trinene på de nødvendige steder, indtil alle hår er helt fjernet.

  Rådet. Bikini område er ret vanskeligt. For at kvalitativt fjerne hår på alle sine områder er det praktisk at bruge et spejl under de første procedurer.

  Bandage teknik shugaring

  Der er to hovedteknikker til shugaring:

  • Bandage. Til anvendelse af halvvæskemasse anvendes spatel. En strimmel af stof lægges på toppen, revet af præcis bevægelse.
  • Manual. Depilation opstår uden brug af strimler.

  De vigtigste faser af bandage teknologien:

  1. Behandl huden med lotion, fjern overskydende fedt og tør "skalaer". Hvis lotionen ikke er til stede, kan du anvende chlorhexidin.
  2. Kontroller hudens område, vælg retningen af ​​hårvæksten.
  3. Pulver huden med talkumpulver.
  4. Spatel til at fordele massen i dele af kroppen og lede den mod vegetationen. Derudover skal du have strimler af klud eller papir.
  5. Strimlen påføres pastaen, presses og glattes med hånden.
  6. Huden lige over båndet er spændt, og med en hurtig bevægelse adskiller den pastaen fra overfladen af ​​huden. Bevægelse udføres på hårets vækst.

  Hudpleje efter hårfjerning

  Hud efter depilation kræver en uundværlig pleje. For at gennemføre det tages der højde for flere regler:

  • Straks efter depilering skal integumentet behandles med et antiseptisk middel. Til dette formål er egnet "chlorhexidin", "miramistin" og andre dokumenterede værktøjer. Du kan anvende et beroligende lotion, der er designet til at passe til depilerede områder.
  • Umiddelbart efter depilation, bør du nægte at besøge badet, saunaen for en dag. Hvis dette forbud er blevet overtrådt, kan der dannes forbrændinger på huden. "Panthenol" er egnet til deres behandling.
  • Det depilerede område bør ikke fugtes i 12 timer.

  Hvis der ikke er nogen beroligende lotion eller apotek ved hånden, kan området efter depilation behandles med infusion af følgende planter:

  • kamille;
  • eg bark;
  • salvie;
  • celandine.

  Kontraindikationer

  Shugaring er uforenelig med visse betingelser i kroppen, og har derfor flere kontraindikationer.

  Disse omfatter:

  • diabetes;
  • epilepsi;
  • allergisk overfor sammensætningen af ​​kosmetik;
  • hjertesygdom;
  • herpes;
  • dermatologiske problemer (dermatitis, eksem osv.);
  • hævelse;
  • sår, mol inden for hårfjerning;
  • menstruation;
  • graviditet.

  Gør en shugaring derhjemme er ikke så vanskelig som det kan virke ud af vane. Det vigtigste - at vælge en god opskrift og tilberede massen til at fjerne vegetationen. For dem, der ønsker at spare tid og kræfter, vil butikens produkter være egnet til hårfjerning. Og bekymre dig ikke om manglen på erfaring - efter at nogle bevægelsesforløb bliver mere sammenhængende, og proceduren selv vil tage mindre og mindre tid.

  Vi forbereder den korrekte pasta til shugaring uafhængigt

  Sukker depilation er en populær tjeneste for skønhedssaloner, men ikke alle har mulighed for og lyst til at besøge kosmetologens kontor. At vide, hvordan man laver en pasta til shugaring, kan du med succes udføre proceduren derhjemme. Det vigtigste er at observere simple nuancer, og processen vil gå glat.

  Regler for madlavning pasta til depilation

  Selvfremstillet shugaring pasta er ikke ringere end industrielle muligheder, hvis selvfølgelig alle madlavningsregler følges.

  1. Kog sukker til shugaring behov i en egnet beholder. Velegnet til panden med en tyk bund, stewpan eller ladle med non-stick coating. I aluminium eller emalje vil karamel brænde og blive uegnet til hårfjerning.
  2. Under tilberedningen skal blandingen konstant omrøres.
  3. Opvarmning bør være ensartet: uden at sænke eller hæve temperaturen.
  4. Obligatorisk ingrediens er citronsyre eller citronsaft. Under aktionen af ​​denne komponent erhverver karamellmassen plastegenskaber og bedre adheres til hårene.
  5. Hvis pastaen brændes, kan den ikke bruges. Virkningen af ​​proceduren i dette tilfælde vil ikke være.
  6. Som tilsætningsstof kan du bruge et par dråber af enhver æterisk olie. Det giver karamel en behagelig aroma.

  Nogle gange er det umuligt at lave sukker til shugaring hjemme for første gang. Det er bedre at reducere proportionerne og tilberede en lille smule pasta på prøven. I fremtiden vil det være muligt at koge karamelmassen i store mængder. Det holdes godt på et køligt, tørt sted. Før proceduren skal pastaen opvarmes i en mikrobølgeovn, i et vandbad eller bare blande det i dine hænder.

  Depilatory Paste: Hjemmelavet Opskrift

  Så, hvordan man laver den rigtige shugaring pasta hjemme? Hovedkomponenterne i karamel er granulatsukker, vand, citronsyrepulver eller citronsaft. Disse produkter er billige og altid til rådighed.

  For at forberede produktet i en mængde, der er tilstrækkelig til engangsbrug, skal du bruge 6 teskefulde granuleret sukker, 2 teskefulde vand og samme mængde citronsyre. Først skal du opløse sukkeret i en egnet vandtank og tilberede sirupen. Branden skal være lille, og blandingen skal konstant omrøres, så den ikke brænder.

  Gennemsigtig masse vil snart begynde at erhverve en karamelskygge. Efter et par minutters kogning skal du kontrollere pastaen for beredskab: Læg en lille mængde i en beholder med koldt vand. Hvis dråbet er hærdet - karamel er klar til brug. Citronsyre tilsættes til gryden, og massen blandes grundigt, indtil krystallerne opløses fuldstændigt. Efter det skal pastaen fjernes fra varmen og afkøles, hvilket ikke tillader stærk hærdning. Hvis dette sker, læg massebeholderen i vandbadet, tilsæt lidt vand og genopvarm.

  Korrekt kogt karamel er plastik, blødt, holder sig ikke i hænderne, har en lys karamelfarve. Massen, der spredes, stikker og pletter hænder, du skal bringe til beredskab i et vandbad.

  Hvis alt fungerede og shugaring var vellykket, kan du lave mad i store mængder.

  For at gøre dette, pr 1 kg sukker er taget 8 spiseskefulde vand og 7 spiseskefulde citronsyre. Alle komponenter er blandet sammen i en gryde med en tyk bund, hvorefter opvasken placeres på medium varme. Kog blandingen skal være omkring 40 minutter, omrøring konstant. Først vil sirupet være gennemsigtigt, men vil efterhånden få en lysebrunfarve. Efter beredskabstesten skal karamel hældes i en plastikbeholder og afkøles.

  Denne mængde pasta er nok til 4-6 procedurer. Før depilering opvarmes sammensætningen i mikrobølgeovn eller i vandbad.

  Sukkerpasta kan fremstilles til shugaring enten med citronsyre eller citrusfrugtsaft.

  For mængden af ​​saft presset fra en halv citron, tages 10 spiseskefulde sukker og 1 spsk vand. Alle komponenter skal tilsluttes og slukke. Når blandingen opvarmes, begynder den at få en karamelfarve. Efter kogning skal pastaen holdes på ilden i 10 minutter, så kontroller for beredskab og afkøling.

  For at forberede karamel til fremtiden skal du tage 1 kg granuleret sukker, 7 spiseskefulde citronsaft og 8 spiseskefulde vand. Tilberedningstiden i dette tilfælde vil være ca. 45 minutter. Det modtagne beløb er nok til 4 måneders brug.

  Hvordan man ansøger hjemmelavet sukkerpasta

  Ved overholdelse af teknologi til forberedelse viser den hjemmelavede sukkerpasta sig moderat tæt, den fordeles let på huden og vaskes af med rindende vand.

  Shugaring proceduren udføres kun på ren og tør hud. Depilation sites kan være lidt pulveriseret med talkum eller baby pulver. Dette vil gøre det muligt for pastaen at mate bedre med hårene. Når huden er kogt, kan du begynde shugaring.

  1. Mash et lille stykke pasta med dine fingre og ansøge til depilationstedet mod hårvækst. Huden skal være lidt spændt i modsat retning.
  2. Med en skarp bevægelse for at rive en stribe karamel ud af huden.

  Ved at følge alle anbefalinger til madlavning og brug af pasta til shugaring, kan du opnå den ønskede glathed i huden i op til flere uger. Sukker hårfjerning derhjemme - en overkommelig og effektiv måde at slippe af med uønsket hår til dem, der ønsker at se velplejede uden ekstra omkostninger.

  Er det muligt at fjerne håret permanent?

  • Forsøgte alle mulige måder at fjerne håret på?
  • På grund af overdreven vegetation føler du dig usikker og ikke smuk.
  • Du er bange for at vente på den næste henrettelse, idet du husker at du bliver nødt til at udholde igen.
  • Og vigtigst af alt - effekten varer kun få dage.

  Og nu svar på spørgsmålet: passer det dig? Er det muligt at klare dette? Og hvor mange penge har du allerede "lækket" til ineffektive midler og procedurer? Det er rigtigt - det er tid til at stoppe med dem! Er du enig? Derfor besluttede vi at offentliggøre vores abonnent Alina Borodinas historie, hvor hun fortæller i detaljer, hvordan hun slap af problemet med overdreven vegetation i 1 dag for evigt! Læs mere >>

  Den bedste shugaring pasta opskrift

  Hvis du hurtigt og permanent fjerner hår på bestemte dele af kroppen og samtidig ikke lider af smertefulde fornemmelser under proceduren, bør du helt sikkert prøve sukkerepilation - shugaring. Populariteten af ​​shugaring skyldes dens effektivitet - proceduren er helt smertefri, hårene vokser ikke i lang tid, og pastaens sammensætning har en gavnlig virkning på huden uden at irritere det og i de fleste tilfælde uden endda at forlade rødmen.

  For få år siden vidste kun få om shugaring. Men legenderne om shugaring går langt og langt mod øst, hvor aristokratiske skønheder lægger særlig vægt på deres udseende og shugaring var en af ​​de mange skønheds skønheder. I dag er hver selvrespektende salon klar til at udføre denne procedure for alle. Denne procedure kan også udføres hjemme. Man må kun tildele meget lidt tid til dette! Du kan købe sukkerpasta til shugaring hos gloria-sweet.ru, en specialiseret kropshjælp, eller du kan gøre det selv fra naturlige ingredienser. Det er både økonomisk og nyttigt!


  En række forskellige typer pasta til shugaring. Hvad er foretrukket?

  Sukker hårfjerning kan udføres for hver pige uafhængigt. Der er masser af opskrifter til at lave pasta til shugaring, som består af kun naturlige ingredienser. De har en stor effekt på huden og vil aldrig forårsage allergier eller hudsygdomme. Den hjemmelavede shugaring pasta opskrift kan indeholde yderligere komponenter udover den primære (granuleret sukker):

  • Citronsyre (citronsaft);
  • eddike;
  • honning;
  • Æteriske olier og andre komponenter.

  Derudover kan pasta fremstilles blød og tæt tekstur. Afhængigt af zonen, på hvilke dele af kroppen er anvendelsen af ​​sukkerpasta forudsat, udmærker man en pasta med blød og tæt tekstur:
  • blød - til ben, bikini områder;
  • tæt - til nasolabialområdet, dyb bikini, underarmsben, ben.

  Shugaring Pasta Opskrift

  Fremgangsmåden til fremstilling af en pasta til sukkerfjerning er den samme for alle opskrifter og er baseret på varmebehandling. Metoden til madlavning af pasta består i konstant omrøring over lav kuldevarme, der er baseret på sukker og vand i 10-15 minutter. Der er mulighed for at lave pasta i mikrobølgeovn. I løbet af 3-5 minutter får du massen af ​​den krævede tæthed.
  Hovedprocessen i madlavningsprocessen er at vælge den rigtige mængde ingredienser. Fra denne faktor, såvel som fra kogningstiden for karamel (sukker sirup), vil afhænge af tætheden af ​​pastaen. Uanset hvilke ingredienser du bruger til at gøre konsistensen af ​​sukkerpasta, skal du være opmærksom på en række vigtige regler:

  • Pas på vandtemperaturen (i nogle tilfælde tages ekstremt varmt vand);
  • Tag kun store krystaller af granuleret sukker;
  • hvis du tager honning som en ekstra komponent af pastaen - sørg for, at der ikke er allergi
  • Hvis det ønskes, tilsættes ikke mere end 1 - 2 dråber æterisk olie. Mere fyldt med forbrændinger på kroppen.

  Nedenfor overvejer vi mere detaljeret madlavningsproceduren, og hver af dem vælger helt sikkert selv den bedste opskrift på hjemmelavet shugaringpasta.

  Blød og tæt shugaring pasta

  Vi fokuserede din opmærksomhed på, at pastaens grad af viskositet afhænger af den tid, der bruges på ingredienspladen og deres andel. Jo tættere massen er, desto mindre er det område, det vil dække (derfor vil et større antal ingredienser blive brugt), men med et tykkere lag. Det kan selvfølgelig virke ved første øjekast, at den tykke pasta vil klare det bedre at slippe af med hår. Blød pasta vil dække et stort område af kroppen, men med et tyndere lag, og vil også effektivt klare fjernelsen af ​​regrown hår, som tyk pasta.
  Opskriften til bløddensitets shugaring pasta er som følger. Du skal oplagre på følgende sæt ingredienser:
  • 1 - 2 citroner;
  • 360 g granulat
  • 50 ml vand.
  Sæt alt sukker i en lille gryde og tilsæt vand. Stir. Tænd for ilden og vent på, at blandingen opvarmes. Fortsat at røre, efter 5 minutter vil du bemærke, at sukkeret har kogt. Fortsæt omrøring indtil bobler dannes på overfladen af ​​blandingen. Hvis sukkeren er opløst, skal du slukke for ilden, hvis ikke, reducer varmen og vent på, at sukkeret opløses. I det andet tilfælde vil det tage endnu 3 til 5 minutter. Få en sukker sirup. Nu skal vi arbejde med en ekstra ingrediens - citron. Citron skal presses på en sådan måde, at man får så meget saft som muligt. Sæt saften gennem en sigte, du vil slippe af med unødvendig papirmasse. Tilsæt citronsaft til sirup. Rør og tag panden med et låg. Ca. efter 3 timer kan den resulterende pasta anvendes.
  Blød pasta til shugaring, hvis opskrift er præsenteret ovenfor, er det bedre ikke at bruge til dybe bikini og underarms.

  Vi præsenterer en opskrift på tyk pasta til shugaring. Andelen af ​​ingredienser i dette tilfælde er som følger:
  • 1 citron
  • 100 g sukker;
  • 10 ml varmt vand.

  Som i det første tilfælde blandes sukkeret med vand på komfuret. Glem ikke den langsomme brand! Kog i koge (ca. 10 minutter). For at afgøre, om en pasta har virkelig slået ud af en tæt tekstur, dråber vi lidt af det opnåede stof i en kop med køligt vand. Så den resulterende volumenfald? Middel, pasta har dukket ud! Hvis der er et ønske, så kan simpelt varmt vand erstattes med et afkog af urter, for eksempel kamille eller johannesurt. For at forberede en sådan ekstra komponent er det nødvendigt at hælde kogende vand over det tørre græs og insistere det i 20-30 minutter. Selvom proceduren for sukkerfjerning er den mest velegnede og smertefri, men ved anvendelse af en pasta med høj densitet kan rødmen forblive på huden. Dette gælder primært for området af armhulerne og bikini. Hvis du er tilbøjelig til at være overvægtig og vil tabe sig, så hvis du vil epilere dine ben, anbefaler vi dig at tilføje noget honning til at behandle dine lår. Særligt egnet gammel kandiseret honning! At gnide en tæt pasta indeholdende honning i dens sammensætning vil også have en anti-cellulite effekt.

  Bristle, poker og lanugo: Alt om pistol hår på ryggen og ansigtet af en nyfødt

  Epilation af kvindelige overskæg - en anmeldelse