Valg af mænds elektriske barbermaskine

Træt af at svinge med værktøjsmaskiner, beslutter mange mænd at prøve en elektrisk barbermaskine. Vi siger straks, at du vil miste hastigheden ved barbering - det tager normalt mere tid. For ejere af tæt vegetation kan kvaliteten af ​​barberingen blive værre. Men proceduren er generelt mere behagelig. Det vigtigste - at vælge den rigtige barbermaskine. Bemærk, at dette er en god gave til en mand den 23. februar eller en anden fest.

Typer af elektriske barbermaskiner: roterende eller mesh

Til dato er der to typer elektriske barbermaskiner: roterende og mesh (mesh). Men det betyder ikke, at valget af modeller er lille, tværtimod. Valget er meget stort, og det er forvirrende. Med ekstern lighed varierer priserne betydeligt. Hvad er forskellen? Sådan vælges en elektrisk barberkniv, så den er behagelig, efterspurgt og ikke lyver dødvægt. Lad os finde ud af det.

Sådan vælges en elektrisk barbermaskine: dykke ind i detaljerne

Så snart du beslutter dig for at vælge en elektrisk barberkniv, skal du afgøre, om du vil have en maske en eller en roterende. I udseende er forskellen mellem dem indlysende og indlysende. Rotary - roterende diske med skærpet hak på kanterne, som og skære hårene. Med en sådan enhed er det ligegyldigt hvor lang eller kort børsterne er, om det er jævnt vokset eller ej. Og børsterne bliver skåret næsten tæt på huden.

Gitterplader med flere huller, hvorunder der er skjulte finvibrerende knive. Børster falder ind i hullet, afskåret med skarpe knive. Det er sådan en barberkniv "under nul", du kommer ikke ud. Har altid meget korte hår - tykkelsen af ​​gitteret.

Forskellen mellem roterende og net rakere synlige for det blotte øje

Udvendigt er det ikke et problem at adskille rotoren og gitteret, men hvordan man vælger mellem dem? Alt er ikke så svært. De barberer anderledes:

 • En roterende elektriske barbermaskin barberer renere og hurtigere, når du bruger en maskeret elektrisk barbermaskin, skal du lave flere pas på samme sted for at bruge det samme resultat. Det er for stive og tykke børster det er bedre at vælge en roterende. Men fornemmelsen under barberingen er ikke den mest behagelige - der er en lille snøring af børsterne. Til irritabel hud er denne mulighed ikke egnet.
 • Gitter shaver under barbering berører ikke hudens ruhed - ar, mol, alt dette forbliver uden skade. Det føles, at dets brug kan sammenlignes med bevægelsen af ​​varmt metal på huden. Det vil sige, nettet barberhøvel er godt for bløde og sparsomme børster. Hun er en ideel mulighed for en teenager eller en ung mand, som lige er begyndt at barbere. Garnene, selv med et større antal passerer, er mindre irriterende for huden, så gitterets barbermaskine passer til følsom og irriteret hud.

Sammenligning af roterende og gitterskærere

Den elektriske barberkniv har endnu et plus: det er praktisk at skabe en klar linje med den. Hvis du har brug for at opretholde skægets kontur, overskæg, templer - dette er opgaven for nettet barbermaskinen, men ikke for den roterende. Det er rigtigt, at der er elektriske barbermaskiner med indtrækbar trimmer, som klare denne opgave uden problemer.

Så er en roterende eller gitter shaver nødvendig, bestemt af hudtype. Yderligere forstår vi tekniske detaljer og muligheder, der øger komforten ved barbering.

Kablet eller genopladeligt

Når du har besluttet på typen, skal du vælge en elektrisk barbermaskin ved fodringsmåden. Der er kablet, der er genopladelige. Kablet, med samme egenskaber, billigere, men mobilitet er begrænset af ledningens længde, og det interfererer ofte.

Plus batteri er, at handlefrihed ikke er begrænset. Takket være den autonome strømforsyning bevarer de deres arbejdskapacitet, selv i tilfælde af strømafbrydelser og har en klar fordel ved rejser, forretningsrejser og fritidsaktiviteter. Men når du vælger en batterisnitter, skal du være opmærksom på batteritypen. De kan være af flere typer.

Batteri barbermaskiner kan enten være roterende eller net type. Opladeren kan være af kontakt eller kontaktløs type. Hvis du vil vælge en elektrisk barbermaskine til en mand som gave, vil han lide den ikke-kontakt muligheden.

Du bør ikke tage en trådløs elektrisk barbermaskin med et nikkel-cadmium batteri (Ni-Cd) - disse batterier har en "hukommelseseffekt". Hvis du lægger dem på opladningen, er det ikke helt afladet (som normalt sker), bliver batterikapaciteten reduceret betydeligt (til det niveau, hvorfra de startede opladning). Derfor ophører batteriet efter et stykke tid "opladningen" - opladningen udløses hurtigt. Alle andre typer batterier (Ni-Mh, Li-Ion) er bedre i denne henseende, men betydeligt dyrere. Dette er dog tilfældet, når det er bedre ikke at gemme.

Der er modeller, der kan fungere både fra elnettet og fra batteriet, dvs. en spændingsomformer er indbygget i ledningen, som leverer den spænding, der kræves til opladning af batteriet (som opladning til smartphones). Batteriopladning sker, når netledningen er sluttet til lysnettet, er der ingen ladestation. På den ene side er det praktisk, på den anden side - ikke meget. Jeg sætter barbermaden i ladestationen, og den står der. Hvis der ikke er nogen station, skal du finde ud af, hvor du skal lægge barbermaskinen, og der tilføjes en forvirring med søgen efter opladning og et sted for det. Men hvis du ønsker at vælge en elektrisk barbermaskine, der optager så lidt plads som muligt, men samtidig ikke begrænser bevægelsen, bør du se nærmere på sådanne modeller.

Der er stadig nogle "klokker og fløjter" som en oplader, der tilpasser til den anvendte spænding (Braun Series 3 300s). Opladning kan medtages i netværket fra 100 til 240 V. Filtret ved selve indgangen vil justere ladningsparametrene. Denne version af shaveren er velegnet til dem, der rejser en del.

Antallet af barberhoveder og deres mobilitet

Generelt er der elektriske barbermaskiner af enhver type med en, to, tre, fire og fem barberhovedhoveder. Det bedste valg er tre barberhoveder. Det er de fleste kampe. En eller to shaverelementer til "moden stubbe" er ikke nok. Dette er en mulighed for teenagere eller ejere af sjælden vegetation. Fire til fem er for dem, der har meget stive og tykke børster. Men disse mærkevarer razors lidt, men meget kinesisk. Spørgsmålet er, det er bedre, hvis "multi-headed" klare barberingen, end de tre-elementers mærkevarer er altid åbne. Nogen er heldig, og de arbejder normalt, og en person i frustration køber en tre-element rotormodel.

Antallet af barberingselementer - fra en til fem

For nogle få år siden begyndte barberhovedet at blive mobilt flydende. Når de trykkes, ændrer de deres position, og deres position afhænger kun af ansigtets struktur, og de er ikke relaterede til hinanden. Så bladene følger ansigtets konturer bedre, som følge heraf er barberingen renere, især på vanskelige steder - på halsen, kindbenet.

Flytbare barberhoveder og gitter, bevægelig blok - alt dette øger komforten ved barbering

Derudover er der modeller med en bevægelig barberingsenhed. Med tryk ændres hældningen af ​​enhedens overdel, hvilket gør tilpasningen til en individuel struktur endnu mere komplet. I dette tilfælde behøver du ikke at ændre armens, håndens position. En sådan "uafhængig suspension" er i de linjer, der er udviklet i de seneste år, og disse "klokker og fløjter" øger prisen betydeligt.

Trimmer og dens type

En trimmer er en ekstra kniv til at skære lange hår. Tilstedeværelsen af ​​en trimmer er nødvendig for ejere af overskæg og / eller skæg for at bevare whiskers form. Det drejer sig om knive, der forkorter hår uden barbering, og giver dig også mulighed for at danne en klar linje på grænsen til barberet og uskadet hud.

En trimmer shaver er praktisk til at opretholde pæne konturer.

Der er flere typer: foldning, glidende, flydende. Den foldende og inddragelige trimmer kan både være i en roterende og i en el-barbermaskin. Den flydende trimmer er indbygget i barbermaskinens elektriske barbermaskin. Han afskærer lange hår, og knivene, der er beskyttet af garn, afslutter barberingen.

Ved hjælp af den indbyggede trimmer kan du trimme templerne, forkorte lange hår

Uanset hvilken type, razors trimmere er ikke tilstrækkelige til at tage sig af det tætte ansigtshår. De er i stand til at opretholde tilstanden af ​​et meget kort skæg, som f.eks. En goatee, "tre-dages stubbe" eller ufarvet lys. For et fuldt skæg har du brug for en separat trimmer. En trimmer barbermaskine er praktisk til ujævnt voksede eller for lange børster, som barberingssystemet ikke kan klare. I dette tilfælde skal du først forkorte vegetationen med en trimmer og derefter afslutte barberingen "i normal tilstand".

Tør og våd barbering, fugtgivende

For nogle få år siden holdt elektriske barbermaskiner kun en tør barbering. I dag er der mange modeller, der kan barberes med skum eller barberkrem og gør et fremragende arbejde med denne opgave. Mesh modeller med gode anmeldelser - Panasonic ES-3042, Panasonic ES-LT2N, Braun 3080s Serie 3, Panasonic ES-RF31, Braun MG 5050, Panasonic ES-RF41, Braun 5040-s Serie 5 osv. Rotor modeller med mulighed for vådberøring - Philips AT 890, Philips S9031, Philips PT 723, Philips AT 756, Philips S5530, Philips S5672.

Ja, de er dyrere, meget dyrere (ca. 50%), men de kan godt lide, at du kan vælge, hvordan du barberer i dag - med eller uden creme.

Der er en nuance. Når du bruger en våd barbering, skal du skylle systemet godt efter hver behandling. I modsat fald vil bakterier formere sig i kremens rester, hvilket kan forårsage alvorlig irritation af huden.

Elektriske barbermaskiner kan barbere sig med skum og barbering

Derudover er der modeller, hvor kapaciteten til aftershave lotion er bygget. En blok med aftershave lotion, som automatisk fordeles over huden, er fyldt i en speciel holder. Denne frustrations hensigtsmæssighed er meget tvivlsom. For det første er sådanne modeller skabt i tandem med nogle producenter af barberingslotioner, og du kan kun bruge et bestemt mærke, som i sig selv allerede er irriterende. For det andet er omkostningerne ved lotion til påfyldning af barbermaskiner væsentligt højere. For det tredje er barbermaskinerne selv med sådanne kapaciteter dyre. Generelt er denne idé ikke så god som det ser ud ved første øjekast.

Generelt vil du vælge en elektrisk barbermaskine "til alle lejligheder", se modeller med mulighed for våd barbering. De er vandtætte, og selv med en tør barbering kan den skylles under rindende vand, snarere end at børste børsterne formales til støv.

Sådan vælges en elektrisk barbermaskine: Vi er fast besluttede med producenten

Hvis du har besluttet dig for den type elektriske barbermaskin - rist eller roterende, behøver du ikke vælge meget. Rotary barbermaskin producerer Phillips. Der er næsten ingen konkurrenter. Der er mange kinesiske mærker af forskellig grad af lighed, men der er ingen "seriøse" producenter. Så hvis du leder efter en rotor elektrisk barbermaskin til en mand som gave, skal du kun vælge blandt Philips-modellerne. Selv om det ikke er så let som det ser ud til.

For dem, der ønsker at finde en god net barberkniv, er opgaven ikke meget vanskeligere. Der er to producenter: Braun og Panasonic. Begge producerer produkter af samme kvalitet, arbejder i samme prisinterval. Panasonic har meget interessante modeller, hvor der er dele, som mænd vil kunne lide: kontaktløs opladning, de hurtigste motorer kørselsklinger. Panasonic har sit eget slibesystem, som har opretholdt sin skarphed i årevis. Generelt meget gode elektriske barbermaskiner. Men der er en ting. Hvis det bliver nødvendigt at udskifte shaverelementer (knive eller gitter), er det næsten umuligt at finde dem. I mange modeller er de unikke og er ikke altid tilgængelige i servicecentre.

Når du vælger en net barberkniv, skal du beslutte, om du vil købe Panasonic eller Brown.

I Braun-barbermaskinen er delene ikke så originale - designet bruger standard barberingselementer. Find om nødvendigt dem ikke noget problem. For nogle år siden havde Panasonic en fordel: de var de første til at udvikle barbermaskiner med muligheden for en våd barbering. I dag har Brown sådanne modeller, og de får gode anmeldelser.

Rotary og net shaver eller mel af valg

Valget af en elektrisk barbermaskine er et spørgsmål om ansvar, hver gang man mindst har spurgt om det problem, som barberkniv eller rotor net er bedst at købe. Hver i sin egen unikke og giver forskellige muligheder for sin drift. Lad os se, hvilken type maskine er rigtig for dig. Rotary barberkniv, med nogle få flydende hoveder eller net barberkniv, specielt skabt til ejere af delikat hud. Jeg vil fortælle dig om hver slags barbermaskine og vil gennemgå de dyre og budgetmuligheder for hver type.

Den elektriske barbermands historie

Tanker om at skabe en elektrisk barbermaskine besøgte Jacob Shiks hoved i begyndelsen af ​​det 20. århundrede. Under rehabilitering efter en ulykke blev barbering med en almindelig maskine med vand og skum vanskeligt for ham. Han drømte om at skabe en sådan enhed, der kunne duplikere bladets kraft uden yderligere materialer.

For dem, der ikke ønsker at bruge meget tid på at læse og vælge en metode til dyrkning af et ensartet skæg, giver jeg straks et link til en blog med en rapport. Jeg brugte Minoxidil selv, jeg lavede beskrivelsen selv :) Det er urealistisk effektivt - det viser sig, at mange af mine læsere også brugte denne metode!

Så åbnede Jakob sit firma og begyndte at undersøge. Hans første opfindelse var mislykket og krævede involvering af begge hænder. Og i 1927, efter opfindelsen af ​​den kompakte elektriske barbermaskine med en motor, steg salget op. Menneskeinteressen for elektriske apparater gav sit eget, og i midten af ​​30'erne solgte Schick Dry Shaver ca. en og en halv million eksemplarer.

Hvad er et roterende barbersystem og dets driftsprincip

En roterende elektriske barbermaskin er en enhed, der normalt er udstyret med to eller tre bevægelige barberhoveder. Hver af dem er selvstændigt fastgjort og placeret i en vinkel til den anden. Et sådant system kaldes normalt flydende. Dens største forskel fra nettet barbering er muligheden for en renere barbering.

Maskiner af denne type er næsten altid udstyret med en trimmer, hvilket i høj grad forenkler processen, hvis du har formået at dyrke et langt skæg.

Ligesom ethvert andet produkt har denne barbermaskine sine fordele og ulemper.

Fordelene ved en roterende elektriske barbermaskin:

 • Automatisk rengjorte garn;
 • Indbygget køling;
 • Den dobbelte kniv hjælper til bedre at klare børsterne;
 • Høj hastighed barbering;
 • Holdbarhed og holdbarhed
 • Selvskærende knive;
 • Fås fra en til fem knive;
 • Understøtter opladning via USB-port;
 • Kan gentage facets form ved barbering;
 • Indbygget batteri;
 • Tør og våd barbering.
 • Kan skade følsom hud.

Opbevaring og pleje

Enhver enhed i huset, hvis det er korrekt vedligeholdt og fulgt opbevaringsreglerne, vil tjene dig i mange år. Rotary shaver er ingen undtagelse. Uden tvivl, som ethvert apparat, skal maskinen holdes væk fra vand, børn og dyr. Så du kan beskytte den mod skader eller mekaniske skader.

Tidlig rengøring hjælper med at redde barbermaskinen og forlænge servicetiden. Til dette medtages specielle børster i sættet. Dette skal ske mindst en gang om ugen. Hvis du bruger den våde barberingsfunktion - efter hver operation, og kun når den er slukket. Fra tid til anden er det vigtigt at rense barberbladene. I et sæt til nogle maskiner er Jet Clean eller Clean Smart-armaturet tændt. Dette er en universel enhed, som hjælper dig med ikke bare at rense, men også lade elektriske barbermaskine, smøre barberhovedene.

Det anbefales at skifte barberhoved mindst en eller to gange om året, det afhænger af hyppigheden af ​​brugen. For eksempel gør jeg det en gang om året og et halvt.

Advarsel! Hvis barbermaskinen er gået i stykker, må du ikke demontere det selv, tage det til et servicecenter, og specialuddannede personer vil diagnosticere og løse problemet. Ellers kan du "flyve væk fra garantien."

Rotary elektrisk barbermaskin til ethvert budget

Hvis du er fast besluttet på at købe en roterende elektriske barbermaskine, foreslår jeg at overveje flere af sine modeller i forskellige priskategorier:

Philips S9151

Den stilfulde maskine i en førsteklasses klasse vil være behagelig for enhver mand. Rolig i drift, med et rummeligt batteri, tre barberhoveder og muligheden for tør og våd barbering, giver dig mulighed for at gøre proceduren så komfortabel som muligt.

Fordelene ved denne barbermaskine er:

 • Kraftigt batteri;
 • Mild barbering;
 • Lavt støjniveau
 • Display system;
 • Ligger bekvemt i hånden
 • Stilfuldt design.

Prisen på en sådan enhed berettiger fuldt ud sine muligheder. Hvis du beslutter dig for at købe det, så vær forberedt på at betale lidt mere end 20 tusind rubler.

Philips S7720

Modellen blev skabt udelukkende til følsom hud. Takket være knivsystemet, løftes først og derefter afskårne hår af forskellig længde, så du kan barbere glat og sikkert. Rabehoveder, der bevæger sig i fem forskellige retninger, giver maskinen mulighed for at gentage ansigtsaflastningen så præcist som muligt og fjerne håret på de vanskeligste områder uden ubehagelige fornemmelser. Clean Smart-systemet vil forenkle pleje af barbermaden, og hver barbering bliver som den første.

 • Vandtæt;
 • Batterilevetidens varighed;
 • Design og ergonomi;
 • Rengøringssystem Rengør Smart.

Hvis du har kendskab til de positive kriterier, besluttede du dig for at vælge denne maskine. Bemærk, at dens omkostninger svinger inden for 15 tusind rubler.

Berdsk 3114

Indenlandske elektriske razor fremstillet Berd Elektromekanisk Plant. Denne model er inkluderet i Classic-serien og er kun egnet til tør barbering. Den er udstyret med en kraftig motor, en bevægelig blok af tre flydende hoveder, samt selvskærende knive.

Hvilken god er denne model:

 • Af pris
 • Robust konstruktion
 • Trimmer inkluderet
 • Flydende hoved
 • Komfortabelt i hånden.

Ulempen ved denne barberkniv er, at den fungerer fra netværket.

Denne mulighed er perfekt til dem, der ikke er klar til at bruge en stor sum penge til at købe enheden. På internettet er der mange positive anmeldelser af kvaliteten af ​​arbejdet og produktet som helhed. Bare glad pris - Kun 1220 rubler.

Philips S5110

Dette er en god roterende elektriske barbermaskin, der kun er egnet til tør barbering, men gør et fremragende arbejde med denne opgave. Aftagelig kompakt trimmer hjælper dig med at simulere skæg og overskægs form. Indtil batteriet er fuldt opladet, er der kun brug for en times strømforsyning, hvorefter driftstiden vil være 40 minutter.

Blandt fordelene ved denne barbermaskine er:

 • Vask med vand;
 • En lang autonom drift af enheden;
 • Hastigheden og kvaliteten af ​​barberingen.

Den eneste ulempe er tør barbering.

Har du valgt denne model? Prisen for denne enhed er kun 5600 rubler.

Elektrisk maskeret

Når vi har besluttet, hvad der er en roterende barbermaskine, foreslår vi at gå på spørgsmålet om, hvad en barbermaskine er og hvad den spiser med.

Rotary og net shaver er to helt forskellige mekanismer, og for at bestemme bedre en roterende eller net en, vil vi studere enheden af ​​nettet barbermaskinen.

I dag er markedet fyldt med en række elektriske barbermaskiner fra forskellige producenter. Som følge heraf har vi maskiner, der adskiller sig fra hinanden i egenskaber, form, størrelse, kvalitet osv.

Apparater udstyret med dette system, skær børsterne med vibrerende knive. Også med en barbermaskine, normalt fra en til fire blokke og er velegnet til næsten alle hudtyper, og i modsætning til en roterende er det mindre traumatisk.
Imidlertid er denne type barbermaskine usandsynligt at passe dig, hvis:

 • Du har meget tykt ansigtshår;
 • Du har meget hårdt hår;

Fordelene ved nettet barbermaskine:

 • Små mesh og razor størrelse;
 • Våd barbering;
 • Overskæget og området under næsen er nu tilgængelige;
 • Indbygget kølesystem;
 • Det forårsager ikke irritation på følsom hud, men hvis du har overfølsom hud, så læs om hvordan du kan slippe af med irritation efter barbering.
 • Gitter med automatisk rengøring;
 • Evne til at oplade enheden via USB-port.

Ulemper ved denne enhed:

 • Enheden er ikke tilpasset til detaljeret gentagelse af facialkonturer;
 • Fragile barberingsdele;
 • Lang barbering, flere "kørsel" med en barbermaskine på ét sted.

Denne enhed er ideel til at interagere med følsom hud. Udstyret med et metalgitter med små celler beskytter huden mod kontakt med knivene og eliminerer muligheden for skader.

Sådan opbevares net barberhane, reglerne for pleje

Den elektriske barbermaskine bør opretholdes ordentligt, rengør regelmæssigt netene og smøre knivene. Hvis du ikke gør det i tide - vil effektiviteten af ​​barberingen falde.
Gitterenheden skal afbrydes fra netværket og deaktiveres. Fjern derefter barberingsdelen og bank på den flade overflade med bagsiden af ​​hovedet - dette vil hjælpe dig med at rense det fra skårne og faste hår. Garnet er meget tyndt og beskadiges nemt af en børste. Knive kan rengøres med en blød børste fra deres standard sæt.
Advarsel! Udskiftning af gitter på maskinen skal udføres mindst en gang om året og et halvt.
Reglerne for opbevaring af en barbermaskine, det samme som for en barberkniv bør opbevares på et tørt sted, der er beskyttet mod børn og dyr.

Net shaver for enhver smag og farve

Hvis du ikke ved, hvilken el-barbermaskin, der skal købes, er nedenstående et par valgmuligheder:

Braun 9240s Serie 9

Utroligt elegant premium-enhed. En af de mest avancerede enheder i det moderne elektronikmarked.
Barbermaskinen er udstyret med Smart-teknologi, med hjælp af enheden sporer konturerne i dit ansigt samt tætheden af ​​børsterne. Pakken indeholder også en trimmer, der bruges til at skære hår, der vokser i forskellige retninger, og en trimmer til at løfte og fjerne hår, der er flush med huden.
Plusser af denne barbermaskine:

 • Effektiv våd eller tør barbering;
 • Vandtæt taske;
 • Byg kvalitet;
 • Stilfuldt design;

Af minerne kan du kun notere den høje pris på enheden.
Hvis du ikke er bange for det eneste negative, så kan du købe det til 24 tusind 300 rubler.

Braun 5050cc Serie 5

Braun 5050cc Series 5 - en maskine, der kan hjælpe med at løse eventuelle problemer. Den er udstyret med en enhed, der nemt klare de tre dage børster, uden at forårsage irritation. Understøtter kun tørbarberingsfunktion. Også inkluderet er en blød vandretaske.
Fordele ved enheden:

 • Barberingskvalitet;
 • Ingen irritation;
 • Stille arbejde.
 • De høje omkostninger ved forbrugsstoffer;
 • Ubemærket fastgørelse af ledningen til genopladning.

Den omtrentlige pris er 15 tusind rubler.

Panasonic ES-6003

Billig elektrisk barbermaskin, med trimmer, vandtæt sag og høj udholdenhed knive. Fås i både våde og tørre barberingsfunktioner.

 • Barberingskvalitet;
 • trimmer;
 • Rimelig pris.

Ulemperne er:

 • Arbejd udelukkende på batteri;
 • Stærke vibrationer.

En sådan barbermaskine koster dig 2.800 rubler.

Braun 5040s Serie 5

En god model af mærket Braun er absolut vandtæt, hvilket gør det muligt at bruge det selv i brusebadet. Den er udstyret med FlexMotionTec-teknologi, som giver dig mulighed for at behandle selv de mest problematiske områder, f.eks. Kadyk-området.

Denne model er god:

 • Bygningskvalitet (fremstillet i Tyskland);
 • Tilstedeværelsen af ​​en smal trimmer;
 • Effektivt barbersystem.

Modus minus er ret stærk støj under drift.

Prisen på modellen varierer inden for 9,5 tusind.

I stedet for konklusion

Efter at have læst denne artikel, vil alle være i stand til at bestemme, hvilken razor der er bedre - roterende eller mesh. Jeg anbefaler på det kraftigste at kontrollere personligt, fordi kun takket være deres fornemmelser er det muligt at sige med sikkerhed, hvordan den roterende barbermaskine afviger fra sin hovedrival.

Hver person er individuel, og hvis du er ejer af følsom hud, er det bedre at købe en net barberkniv. Barbering vil tage lidt længere tid, men resultatet overstiger forventningerne.

Hvis du har tykt og hårdt ansigtshår - vil du med tillid købe en roterende barberkniv, så du kan slippe af med uønsket hår på kort tid.

Og til dessert video:

For dem, der ikke ønsker at bruge meget tid på at læse og vælge en metode til dyrkning af et ensartet skæg, giver jeg straks et link til en blog med en rapport. Jeg brugte Minoxidil selv, jeg lavede beskrivelsen selv :) Det er urealistisk effektivt - det viser sig, at mange af mine læsere også brugte denne metode!

Rotary eller elektrisk barbermaskin - hvilken man skal vælge

Mænd til barbering bruger to typer værktøjer: værktøjsmaskiner og elektriske barbermaskiner. Barbermaskinen er mere populær, da dette værktøj er meget billigere end en elektrisk barbermaskine. Men takket være den elektriske barbermaskins mobilitet kan den bruges til enhver lejlighed. Efter at have prøvet den elektriske barbermaskine i gang en gang, forlader mændene de sædvanlige maskiner. Men nu er der en vigtig opgave: at vælge en elektrisk barbermaskine, der er opdelt i roterende og gitter.

For at træffe det rigtige valg og ikke fortryde købet, skal du analysere disse to typer af barbermaskiner. Tross alt har hver type sine egne fordele og ulemper, på grundlag af hvilke der konkluderes om køb af en bestemt barbermaskine model.

Hvilken slags elektrisk barbermaskine at vælge, for ikke at forveksle, samt forskellen mellem rotor og gittertyper af produkter, lærer vi i materialet.

Til at begynde med, lad os se på, hvad en maske og roterende elektriske barbermaskine er, hvilke hovedtræk de har, princippet om drift og formål.

Elektriske barbermaskiner

Grid elektrisk barbermaskin er meget populær, fordi den er ret kompakt og i stand til at levere højkvalitets barbering. Grundlaget for denne type barbermaskine er princippet om hårfjerning gennem en bevægende kniv og et specielt mesh. Når håret trænger ind i nettet, skæres det ved hjælp af knive. Bladene er fastgjort på den bevægelige base, som under driften af ​​elmotoren bevæger sig og dermed skærer håret.

Jo flere gitter en elektrisk barbermaskin har, jo højere er barberingen. Ofte når antallet af net 4 stykker. Takket være vibrationen giver retikulerede elektriske barbermaskiner en grundig og effektiv barbering af børsterne.

Elektriske barbermaskiner af gridhandlingsprincippet er værdsat for en vigtig faktor - minimumsstørrelsen. På grund af den lille størrelse af barbermaskine og dens lave vægt kan det ikke kun være let at transportere, men også meget praktisk at bruge. Tidligere havde sådanne barbermaskiner en fordel over roterende, idet de kunne udføre en våd barbering. I dag er en sådan våd driftstilstand også underkastet roterende.

Ved bunden af ​​maskerne består skraberne af følgende dele:

 • boliger;
 • stålnet dæksel;
 • knivkniv eller bevægeligt blad;
 • elektrisk motor;
 • batteri og opladningsledning.

Mesh shavers anvendes hovedsageligt til følsomme hudtyper, da det er takket være det fintmaskede net, ikke kun effektiv fjernelse af børster, men også beskyttelse af huden mod direkte kontakt med bladet. At vælge en elektrisk barbermaskine til mænd er et vigtigt skridt, så hvis en kvinde besluttede at gøre ham til en sådan overraskelse, skal du først finde ud af hvilken model du skal vælge. For at gøre dette skal du finde ud af, hvad der egentlig er en roterende type elværktøj.

Rotary typer elektriske barbermaskiner

Ved bunden af ​​den roterende maskine er der fra 1 til 3 barberhoved. En blok med tre hoveder er den mest almindelige type, som har form af en trekant. Blokkene er anbragt i forhold til hinanden i en bestemt vinkel og har også en vigtig egenskab - dette er en gentagelse af ansigtsformen. Denne ejendom gør det muligt at udføre hårfjerning på de mest vanskelige steder for denne type hovedarrangement.

Rotary barbermaskiner kaldes af den simple grund, da de har en tilsvarende bevægelse af knivene. Rotation eller rotation udføres på blokkernes omkreds, hvilket resulterer i hårskæring. Designet af roterende barbermaskiner er ret kompliceret, hvilket faktisk påvirker prisen på produkter.

Rotationsbeholderen består af følgende dele:

 • plasthus;
 • roterende kniv;
 • mesh disk;
 • elektrisk motor;
 • batteri.

For at forstå lidt hvordan rotationen af ​​de tre aksler af knive udføres ved hjælp af en enkelt motor, overvej hvad der udgør et produktdesign. Raket drivakslen er udstyret med et excentrisk gear. De samme gear er placeret på knivspindlerne. Alle gear har en nøjagtig pasform, og når en elektrisk motor er i drift, udvikles en høj rotationshastighed af knivene. Skæring af hår opstår ved kontaktpunktet ved knudepunktet af gitteret og skærebladet. Når håret kommer i kontakt med masken og bladet, skæres det ikke på ét sted, men to. Denne proces er særligt negativ, hvis bladene allerede er lidt stumpede, som følge af, at personen føler smerte. I et forsøg på at skære et hår strammer et stumt kniv det indad, hvilket nogle gange forårsager skader på huden.

Vigtigt at vide! Selvom skarpe knive i en roterende barberkniv eller en smule stump, er det forbudt at trykke det på huden under barberingen. Dette fører til udvikling af smerte og endda skade på huden.

Efter fjernelse kommer alle hårene ind i hovedblokken, så efter hver barbering skal denne type værktøj rengøres. Det er også vigtigt at smøre gnidningsdelene regelmæssigt for at øge produktets levetid. Disse typer barbermaskiner er ikke egnede til følsom hud, men passer til de mænd, der ønsker at ende med et godt barberingsresultat.

Nu ved at vide, hvad der udgør en roterende og gitter shaver, er det nødvendigt at forstå tilstedeværelsen af ​​de vigtigste fordele og ulemper for begge typer elværktøj. Vi vil overveje disse parametre for hvert instrument separat, og så vil vi sammenligne begge enheder.

Fordele og ulemper ved nettet barbermaskine

For at vælge den rigtige barberkniv, skal du forstå de positive og negative faktorer. Netto barberkniv har følgende ulemper:

 1. Enheden har ikke evnen til at gentage konturerne i ansigtet, så denne ulempe påvirker kvaliteten af ​​barberingen.
 2. Instrumentets skrøbelige maske øger risikoen for skader på huden.
 3. Området af barbermaden er ubetydeligt, og for at fjerne børsterne vil det derfor kræve gentagen overføring af instrumentet over huden.

Sådanne ulemper er praktisk talt værdiløse i sammenligning med et stort antal fordele:

 1. Evnen til at fjerne børster på hårdt tilgængelige steder på huden.
 2. Kompaktitet og mobilitet af apparatet.
 3. Tilstedeværelsen af ​​trimmer på næsten alle modeller muliggør barbering af skæg og overskæg.
 4. Gitteret kræver ikke rengøring, da apparatets design har en automatisk rengøringsfunktion.
 5. Værktøjet er primært beregnet ikke kun for følsom hud.
 6. Tilstedeværelsen af ​​et indbygget batteri giver dig mulighed for at bruge værktøjet, når der ikke er strømforsyning.
 7. Den lave vægt af enheden har en god effekt på dens bekvemmelighed.
 8. Net slags barbermaskiner tillader våde barbering af børstehårene.

Fordele og ulemper ved en roterende barbermaskine

Ulemperne ved en roterende barbermaskin indbefatter de følgende parametre:

 • Stivhed af interaktion med huden;
 • højt værktøjsomkostninger
 • komplekse konstruktion;
 • behovet for periodisk rengøring og smøring af instrumentet;
 • når bladene slides, vises smerter, når børsterne fjernes.

På trods af dette antal fejl er roterende typer af barbermaskiner ikke mindre populære end netting eller konventionelle maskiner. Fordelene ved en roterende barberkniv omfatter:

 1. Vedtagelsen af ​​forskellige former for ansigtet, som påvirker kvaliteten af ​​barberingen.
 2. Tilstedeværelsen af ​​aflange huller giver dig mulighed for at fjerne eventuelle børster.
 3. Med to knive i blokken opnås bedre fjernelse af børstehårene end med en tredobbelt blok.
 4. Tilstedeværelsen af ​​selvskærende knive giver dig mulighed for at forlænge værktøjets levetid.
 5. Batteridrift.
 6. Automatisk netrensning.

Det er ret vanskeligt at vælge den bedste løsning på grundlag af de præsenterede data, derfor er nedenstående en sammenligningstabel for begge typer barbermaskiner.

Sammenligning af roterende og gitterskærere

Til sammenligning præsenteres sammenligningen af ​​begge enheder i tabelform.

Hvad er bedre at købe: en roterende eller barberkniv?

Som gave eller efter behov, men næsten hver mand nogensinde har købt en elektrisk barbermaskine mindst en gang i sit liv. Samtidig var det helt uforståeligt for mange, som barbermaskinen er bedre end en roterende eller barberkniv, især hvis købet bliver foretaget for første gang.

Faktisk synes det ved første øjekast - der er ikke meget forskel end barbering. Hvis det kun var rent, og hvilken elektrisk barbermaskin er bedre, er det ligegyldigt. Men det er ikke sådan - hver barbermaskine har sine egne egenskaber, forbruger og operationelle. Derfor skal du ikke købe en elektrisk barbermaskine, vælg en enhed baseret på de angivne oplysninger.

Rotary eller net barberkniv? Styrker og svagheder

Elektrisk barbermask

En elektrisk barberer af dette design giver fremragende barberingskvalitet, da den kombinerer en bevægende kniv og et fast fastnet. Kniven skærer håret ind i det fine net. Bladene i form af plader er monteret på en bevægelig base, som vibrerer i en given tilstand. Den konstante vibrationsfunktion giver dig mulighed for mere effektivt at fange børsterne.

Moderne modeller af elektriske barbermaskiner er udstyret med forskellige vibrationssystemer og barberingsmekanismer, men princippet om barbering i dem er det samme. I mesh maskiner kan installeres 1-4 mesh, og et større antal af dem forbedrer kvaliteten af ​​barberingen.

Den største fordel ved en sådan elektrisk barbermaskine er dens lille størrelse, hvilket gør det mere behageligt at bruge.

 1. Lille størrelse barbermaskine og mesh.
 2. Knivblokken trænger nemt ind i vanskelige steder - overskægsområdet og under næsen.
 3. Mange modeller har en trimmer, der giver dig mulighed for at håndtere skæg og overskæg.
 4. Muligheden for våd barbering.
 5. Muligheden for mange modeller til at arbejde på batteri.
 6. Indbygget kølesystem hud Cool-Tech.
 7. Automatisk netrensning.
 8. Opladning af batteriet via USB-porten.
 9. Velegnet til følsom hud.
 1. Gentager ikke konturerne i ansigtet. De nyeste modeller kan gøre dette med kun en grad af frihed, hvilket ikke er nok til en tæt barbering.
 2. Bryderbart mesh, og dette øger risikoen for beskadigelse af huden på ansigtet.
 3. Et lille område af belægningen gør dig til at lave flere passerer med en barbermaskine.

Rotary Electric Shaver

Drejemaskinen er udstyret med 1-3 barberhoved. Den tredobbelte blok ligner en trekant, blokkene er let tilbøjelige i forhold til hinanden og gentager facets form. Hvert af hovedene, være det alene i barbermaskine eller flere, har en selvstændig montering, så enheden kan næsten ideelt gentage facets form. Rotationsmaskiner kompletteres næsten altid af en trimmer, indtrækbar indbygget håndtag på kroppen.

 1. Dobbeltbladet barberer meget renere end den tredobbelte blok af meshenheden.
 2. Det tager form af ansigtet.
 3. Pladen kan ikke kun runde, men også aflange huller, som gør det muligt at klare eventuelle børster.
 4. Selvskærende knive.
 5. Den kan udstyres med 1-5 knive, hvilket forbedrer kvaliteten af ​​barberingen.
 6. Muligheden for mange modeller til at arbejde på batteri.
 7. Indbygget kølehud Cool-Tech.
 8. Automatisk netrensning.
 9. Opladning via USB-port.
 1. Hårdt interaktion med huden.

Så hvilken razor er bedre? Dette vil vise en sammenligningstabel, der hjælper dig med hurtigt at vælge det elektriske barbermaskins ønskede design:

Enheden af ​​rotations- og maskemaskinen

Hvad netværket består af:

 1. Plastikhus.
 2. Ståldæk-mesh.
 3. Elmotor
 4. Plade flytter kniv.
 5. Batteri eller opladningsledning fra USB-stik.

Følsom hud behandles bedst med en barbermaskine. Metalnet med små celler beskytter huden mod direkte kontakt med skæreelementerne, hvilket eliminerer muligheden for skader på ansigtets hud.

Hvad er rotorsystemet:

 1. Plastikhus.
 2. Rotary kniv.
 3. Mesh disk.
 4. Drev.
 5. Switch.
 6. USB genopladeligt batteri eller ledning.

Rotations barbersystemet gør et fremragende arbejde med ujævne børster og barberer renere end en maskeremaskine.

Ekstraudstyr til alle typer maskiner

Moderne barbermaskiner af enhver type er udstyret med funktioner som:

 1. Indikator til og fra barbermaskinen.
 2. Batteriindikator.
 3. Autosikring af batteriet fra overopladning.
 4. Flydende hoved, som sikrer en ensartet pasform til huden og tæt barbering.
 5. Rensning og selvrensende system, forureningskontrol.
 6. Regulator og indstilling til netspænding: manuel eller automatisk.

Oversigt over roterende maskemaskiner: TOP-6

Razor net Panasonic ES-ST25

Intellektuelt system, arbejder på sensorer. Sensorer bestemmer forskellen i børstetæthed og maskinkraft. Barbering af denne type reducerer risikoen for hudirritation, resultatet af barberingen er glat og ren hud. Der er 3 blade, en lineær motor med 13.000 cykler per minut, flydende hoveder. Det rengøres med en vandstråle, autonomt arbejde - 45 minutter, fuld opladning af batteriet - 1 time.

Barbernettet Panasonic ES - LV61-K820

Elektrisk barbermaskin Panasonic ES-LV61-K820 har et unikt design og 5 razorbueformede systemer. Maskinen barberer omhyggeligt og behageligt uden at irritere huden. Panasonic ES-LV61-K820 barberer effektivt hår i tør tilstand eller hudfugtgivende tilstand, og det roterende superbevægelige hoved bevæger sig i enhver retning.

Gitter maskine Braun 390cc Series3 BOSS

Barberingsenhed Braun 390cc-4 Series 3 BOSS er velegnet til enhver hud. Dette er et stilfuldt udseende og fremragende hudpleje. Braun giver kvalitetsresultater i de mest ubehagelige områder, tilpasser sig ansigtsformen. Triple trimmer og optimerede blade. Vedligeholdelse af barbermaskinen er enkel - det er værd at trykke på knappen, og det automatiske rengøringssystem vil fungere. Muligheden for manuel rengøring med en vandstrøm. Maskinen er udstyret med en 5-niveau batteriladningsindikator. Batteriet oplades i 60 minutter, hvorefter det kan fungere kontinuerligt i 45 minutter. Der er en hurtig genopladningsfunktion til en session.

Rotary elektrisk barbermaskin Philips YS 534/17

 • Multifunktionel barbermaskine, det vil være meget nemmere at barbere med det end med et net.
 • 3 udskiftelige dyser giver fuld kontrol over barberingen.
 • Batteriet varer lang tid, hvilket er meget vigtigt, når det bruges udendørs. Forresten indeholder kittet en praktisk taske til opbevaring og transport af en elektrisk barbermaskine.
 • At pleje enheden er meget enkel, ikke bange for fugt.
 • Der er næsten ingen barbering.
 • Barberer lidt værre, hvis huden er våd.
 • Hvis shaveren er forbundet til netværket (opladning), kan du ikke barbere.
 • Ingen stand.

Rotary shaver Philips RQ1151 / 16

Enheden følger ideelt set ansigtets konturer, minimerer virkningen på huden og irriterer den ikke. Barberer selv de mest uhyggelige børster. DualPrecision-hoveder er forsynet med slidser til fjernelse af lange børster og mikrohuller til at dræbe korte. Dual knive er integreret i enheden, som giver dig mulighed for at løfte børsterne til den mest omhyggelige barbering. Philips Aquatec tætningssystemet giver både våd og tør barbering.

Rotary shaver Philips RQ1250 / 16

Rotationssystem, tre hoveder, muligheden for tør og våd barbering. Maskinen arbejder på netspænding og et indbygget batteri, batterilevetiden er 50 minutter. Udstyret med flydende hoveder er arbejdsenheden udstyret med et bevægeligt system. Indbygget 3-niveau batteriopladningsindikator. Visuel kontrol af opladning og afladning af batteriet, udskiftning af barberknive, selvrensende system og automatisk rengøring. Driftsspænding - 100-240 V, automatisk strømafbryder.

Valg af barbermaskine afhænger kun af dig og din fysiologi. Men baseret på ovenstående data vil du gøre dit valg mere praktisk og billigt.

Videoklip fortæller hvordan man vælger en barbermaskine

Ekspert af 1. kanal på forbrugsvarer Anton Privolny om valg af el-barbermaskine. Statistik hævder, at en mand bruger 145 dage til barbering. Hvilken barbermaskine barberer renser - mesh eller roterende? Kandidatuddannelsen i medicinsk videnskab, dermatolog Yevgeny Karasev fortæller om dette.

Vi håber at takket være ovenstående oplysninger er det blevet lettere at vælge en barbermaskine blandt mange andre modeller. Funktioner som f.eks. Automatisk rengøring tilføjer enhedsomkostningerne, men de forlænger også levetiden. Vælg derfor den bedste enhed for dig selv og gem ikke på vigtige muligheder.

Hvilken elektrisk barbermaskin er bedre: net eller roterende?

Det er elektrisk barbermaskine, der ofte bliver et redningsstrå til mænd, der bruger meget tid på forretningsrejser eller leder en aktiv livsstil. Den eneste løsning, der konfronterer dem, er hvilken elektrisk barbermaskin der er bedre end et gitter eller en roterende.

Hvis du vil købe en elektrisk barbermaskine, skal du besøge en specialbutik og give præference for dokumenterede mærker. Det er også værd at forstå, at prispolitikken for en god elektrisk barberkniv ikke kan være lav. Ifølge resultaterne er det nødvendigt at bestemme gitteret eller rotormodellen vil være bedre egnet.

Hvad er typerne af barbermaskiner?

Når du vælger forvirret, virker det ikke, fordi der kun er to typer barbermaskiner, nemlig net og roterende type. Hver af dem har sine fordele og ulemper. Hver sort har sine modstandere og fans, så du bør ikke lytte til rådgivning, du skal veje alle sider af hver model og vælge efter dine præferencer.

Rotary eller net shaver: generelle specifikationer

Moderne net og roterende typer barbermaskiner kan arbejde på både tørre og våde overflader. Nu skal du ikke bekymre dig om, at enheden vil mislykkes ved høj fugtighed eller ved et uheld.

Ud over et netværkskabel er begge typer elektriske barbermaskiner udstyret med aftagelige batterier, hvilket ville være en ideel mulighed for mænd, der ikke kan sidde stille og rejse meget på eget initiativ eller til arbejde. Det tager kun et par timer at oplade et sådant batteri, og nogle modeller har en genopladningsfunktion, der hjælper med at øge opladningen om en kvart time.

Hver fabrikant af både roterende og mesh barbermaskiner virker til mænd, derfor udstyrer den sine modeller med ekstra dyser. Størstedelen af ​​moderne unge følger mode, så de bærer et skæg eller en lille stubbe. At passe på ansigtshår på ansigtsdyserens trimmer er et must. Det giver dig mulighed for at skabe en jævn kontur og holde de mest komplekse skægformer pæne. Markedet er fuld af tilbud, som gør det muligt at vælge en barbermaskine til din smag baseret på præferencer og økonomiske muligheder.

Uanset hvilken form og type af moderne roterende eller mesh elektrisk barbermaskin er skabt så bekvemt som muligt. Producenter søger at udstyre dem med innovative funktioner som:

 • kølesystem, hvilket reducerer muligheden for irritation af huden;
 • System til automatisk fodring af barbergel ved brug af et vådt system
 • Auto rengøringsknive med en speciel gel eller reservoir;
 • USB genopladning.

Og dette er kun en lille del af alle egenskaber ved det nye net og roterende barbermaskiner

De vigtigste forskelle

Før du beslutter dig for, hvad der er bedst, roterende eller maske barberkniv, skal du undersøge deres vigtigste forskelle.

I elektriske razerskærmer er arbejdsklinger lukket med et fint net, som eliminerer skærmens knivkontakt med huden og jo tyndere masken, jo klarere barberingen.

De væsentligste forskelle er, at de roterende barbermaskiner barberer mere rent, og nettet forhindrer udseendet af irritation. Baseret på personlige præferencer beslutter manden selv, hvilken barbermaskine der skal vælges.

Fordele og ulemper ved net og roterende barbermaskiner

For at afgøre, hvilken type barbermaskine det er bedre at sammenligne deres egenskaber. Det vil være mere bekvemt at indtaste alle data i tabellen.

Hvilken barbermaskine er bedre: roterende eller net

De fleste mænd skal barbere hver dag, fordi proceduren ikke giver et varigt resultat, og børsterne vender tilbage inden for 24 timer. Ud over behovet for hyppig brug af barbermaskin eller skrivemaskine er irritation af huden ubehagelig. Et logisk spørgsmål er, hvilken enhed der vil tillade dette undgås.

Hvad er en elektrisk barbermaskin

Denne enhed er en mekanisme udstyret med knive og arbejde på netværket eller på batterier. Der er to typer af sådanne enheder, hvis effektivitet er vedvarende debatteret. Hvilken barbermaskine er bedre: roterende eller mesh? Udtalelserne fra repræsentanterne for det stærkere køn i dette spørgsmål afviger dramatisk, da hver type instrument har sine egne fordele og ulemper.

Rotary Electric Shaver

Enheder af denne type kan udstyres med en, to eller tre barberingsenheder. Hvis der er 3 dele, er de arrangeret i en trekantform. En sådan roterende barberkniv skærer håret af skæg og overskæg meget rent, hvilket sikres ved en tæt pasform af blokkene til ansigtets hud. Denne type enhed er ideel til mænd, hvis vegetation vokser ujævnt. Derudover er det den bedste elektriske barbermaskin til fjernelse af meget korte børstehår.

Enhed og driftsprincip

Rotations barbermaskine har et simpelt design: Der er 1-3 diske (hoveder) med små spalter i hovedet, under dem er knive, der begynder at rotere hurtigt, når enheden tændes og for at fjerne barberhår, der falder gennem hullerne i diskene. Nogle virksomheder producerer barbermaskiner udstyret med et fast hoved, men det er bedre at ikke købe sådanne enheder, fordi de ikke kan yde forsigtig pasning. Næsten alle roterende barbermaskiner er udstyret som følger:

 • trimmer - specielt hoved til skæg / snor trimning;
 • genopladeligt batteri / ledning;
 • barberbørste.

Fordele og ulemper

For at forstå, hvilken elektrisk barbermaskin der er bedre, skal du vide om fordele og ulemper ved hver type. Rotationsindretningen har følgende fordele:

 • gentager ansigtskonturer, end giver blødere handlinger;
 • barberer meget renere end net barbermaskine;
 • har funktionen selvskærende knive;
 • kan udstyres med 5 knive og derved forbedre kvaliteten af ​​processen;
 • De fleste modeller kan arbejde fra et batteri, ikke fra netværket, så du kan tage en barberkniv på vejen;
 • som regel er en roterende elektriske barbermaskin med et selvrensende system meget bekvemt for travle mænd;
 • Mange modeller har en hudkølende funktion.

Udover positive har roterende enheder flere negative egenskaber:

 • elektriske barbermaskiner interagerer med huden, især hvis det er tørt;
 • Rotary barbermaskiner er ikke egnet til frisør (du kan kun trimme overskæg og skæg ved hjælp af en trimmer på den sædvanlige måde).

Mænds Electric Safety Razor

Net-typenheden giver fremragende barberingskvalitet, da den flydende kniv i den kombineres med et fast net, som beskytter huden mod mekanisk skade. Det antages, at barbermaskiner udstyret med et net er mere effektive til barbering af tyk vegetation og foretrækkes for følsom hud, da de irriterer det til et minimum. Mesh enheder bedre end motor skære lange hår, men kan ikke give den perfekte rene barbering.

Enhed og driftsprincip

Kompakte vibrerende knive dækket med et tyndt metalnet. De afskår de voksne hår, og netbelægningen forhindrer hudskade under barberingen. Med denne beskyttelse, vil skære barberkniven af ​​denne type ikke fungere. Enhederne kan udstyres med en til fire gitter: jo flere af dem, jo ​​bedre er kvaliteten af ​​barberingen. Netraveren består af:

 • blad rullende blad;
 • plastik tilfælde;
 • elektrisk motor;
 • ledning til opladning eller batteri;
 • stålnet dæksel.

Fordele og ulemper

Den største fordel ved barbernettet er dens kompakthed, der sikrer den mest bekvemme og præcise anvendelse. Andre fordele ved enheden:

 • Knive kan trænge ind i vanskelige områder (under næsen, depression nær hagen osv.);
 • der er mulighed for at udføre våde barbering;
 • Du kan oplade shaveren via USB-porten;
 • der er en funktion af automatisk rengøring af gitteret;
 • kølesystemet er indbygget i barbermaskinen;
 • ideel til følsomme hudtyper;

Ulempen ved enheden bør overvejes:

 • manglende evne til at producere en høj kvalitet, ren barbering;
 • skrøbeligt mesh;
 • det ubetydelige område af dækning, på grund af, hvad en mand skal gentage en barbermaskine på samme sted.

Sådan vælges en elektrisk barbermaskine

For at vælge den rigtige roterende eller netskærende enhed skal du vide, hvilke parametre der er vigtige. Vigtige funktioner er:

 1. Hovedmobilitet Det er bedre at være på den flydende mekanisme, fordi det giver en bedre fjernelse af børster som følge af, at det er bedre fastgjort til huden.
 2. Antallet af hoveder i en barbermaskine. Prisen på enheder med et større antal af dem er højere, men sådanne enheder barberer bedre og hurtigere.
 3. Evne til at udføre en våd barbering. Dette er en valgfri funktion, men mange mænd foretrækker at barbere sig med skumet på grund af hudens følsomhed. Så du kan reducere risikoen for skade på huden i processen.
 4. Tilstedeværelsen af ​​komplet trimmer. For mænd, der ikke helt barberer skæg / overskæg, er det bedre at købe en enhed med denne dyse i sættet. Takket være trimmeren kan du forsigtigt trimme vegetationen uden at skære det helt.
 5. Type trimmer. Der er to typer dyser: indtrækbar og indbygget. Sidstnævnte bruges som regel i en razor og ligger mellem gitterene. Den indtrækbare trimmer er et særskilt blad. At sige, hvilken barbermaskine er bedre: roterende eller mesh, udstyret med forskellige dyser, er det umuligt. Hver mand vælger den mest hensigtsmæssige løsning for sig selv.
 6. Type mad. Barbermaskinen kan fungere på strøm eller batteri. Praktiskere med hensyn til mobilitet er enhederne på batteriet. Hvis du vælger en sådan barbermaskine, er det bedre at købe den, der ikke tager meget tid at lade op, og så er der nok energi i lang tid.

Mænds elektriske barbermaskiner fra top fabrikanter

Ledere blandt de virksomheder, der producerer elektriske barbermaskiner, er Panasonic, Braun og Philips. Sidstnævnte er mere specialiseret i udviklingen af ​​rotationssystemer, og Brown og Panasonic tilbyder enheder af begge typer. At sige hvilket mærke elektrisk barbermaskin er bedre er umuligt: ​​Hver model har sine egne forskelle og funktioner. For at lette din udvælgelsesproces er nedenstående et overblik over de mest populære enheder. Top 3 modeller med høj rating fra Philips:

 1. YS 534/17. Fordelene ved denne roterende type razor inkluderer stilhed, muligheden for langvarig brug uden genopladning, tilstedeværelsen af ​​3 udskiftelige dyser og en praktisk taske til transport af enheden. Det er let at passe på denne model, fordi den kan fugtes, men det er sværere at barbere våd hud end tør hud. Ulemperne ved YS 534/17 er manglen på stand og manglende evne til at barbere, hvis enheden er forbundet til netværket.
 2. RQ1151 / 16. En anden repræsentant for den roterende type. Den elektriske barbermaskine barberer stubben meget omhyggeligt og forhindrer irritation. Enheden indeholder dobbeltklinger, takket være hvilke selv de korteste hår er skåret. Philips tillader, at proceduren udføres på tør eller våd hud. Ifølge vurderinger kan trimmeren af ​​denne model blive tilstoppet, hvorfor det kræver systematisk rengøring.
 3. RQ1250 / 16. Systemet er udstyret med tre flydende hoveder af rotortype, giver mulighed for at udføre våd og tør barbering. Uden genopladning virker enheden i ca. 50 minutter, den er udstyret med et automatisk strømafbryder. Det virker tavs, forårsager ikke irritation. Ulempen ved modellen er den høje pris.

Blandt Browns produkter har følgende modeller opnået brugernes popularitet:

 1. 5020 S. Den elektriske barbermaskins innovative struktur giver en perfekt tæt barbering uden at skabe overdreven pres på huden og uden at forårsage irritation. Selv den tætte vegetationsmodel skærer meget hurtigt og effektivt. Et stort plus 5020 S er et kraftigt batteri, der holder en afgift i lang tid. Ulempen ved denne enhed kan kun betragtes som den høje pris.
 2. 790cc-4 Series 7. Det virker både fra et batteri (og lang tid) og fra netværket. Net razor designet til tør barbering. Modellen har tre flydende hoveder, der perfekt barberer fine hår. Alle materialer: taske, oplader, cover - fremragende kvalitet. Ifølge anmeldelser er modelens ulemper ubehagelig lyd under opladning og ubehag ved barbering af lange hår (den elektriske barbermaskine trækker dem og skærer dem ikke af).
 3. 350 CC Series 3. Det har en høj kvalitet, gummibelagt case og lysindikatorer, der signalerer slutningen af ​​opladningen, eller at det er tid til at rengøre enheden. Grid elektrisk barberbarhed betyder ikke et dække til transport, undertiden det efterlader irritation på huden.

De bedste barbermaskiner fra mærket Panasonic:

 1. ES - LV61-K820. Net razor har et unikt design: den er udstyret med fem bueformede razorsystemer. Maskinen barberer rent og giver ikke en mand ubehag i form af irritation på huden. Kan bruges i tør eller våd tilstand. Den submobile hoved af enheden bevæger sig i forskellige retninger. Net barbermaskinen kører udelukkende på batteristrøm, med en opladning på ca. 45 minutter. Minus biler - dens høje pris.
 2. ES-ST25. Gitteranordning giver høj kvalitet, hurtig barbering, forhindrer hudskade. Modellen har en høj kapacitet og kan bruges både i våd og tør tilstand. ES-ST25 arbejder udelukkende fra et batteri, hvilket kræver 60 minutter at lade op.
 3. ES-RF31. Den elektriske barbermaskin er udstyret med et flydende hoved, selvrensende system under rindende vand, stålklinger af høj kvalitet. Enheden har en indikator for LED-batteriniveau. Af minerne - upraktisk trimmer, der ikke kan klare tæt vegetation.

Hvor kan man købe og hvor meget det koster

Det er umuligt at fastslå, hvilket razor der er bedre: roterende eller net type, da det er nødvendigt at basere sig på valget på individuelle præferencer, tykkelse og længde af børster, andre faktorer. Hver producent tilbyder en bred vifte af modeller, som hver især har visse forskelle. Priserne på enheder spænder fra 2500-30000 r. Det er muligt at købe roterende og ristespånere i specialiserede hardwareforretninger eller ved at bestille online.

Hvad er en hår trimmer og hvordan man vælger det?

Alt om øjenbrynskorrektion