Rivanol til hårfjerning: anmeldelser, pris, instruktion

Beskrivelse midler til fjernelse af hår "Rivanol." Pris, hvor den kan købes, analoger. Nyttige egenskaber, kontraindikationer, brugsanvisninger. Anmeldelser piger.

Rivanol er et billigt, meget effektivt middel til at fjerne kropshår derhjemme og forhindre dets vækst. Den er velegnet til brug af kvinder i alle aldre, er universel og sikker for mennesker. Det kan bruges med vegetation af enhver farve og helt forskellige længder.

Beskrivelse og pris på Rivanol til hårfjerning

Rivanol er en kosmetisk produkt designet til at fjerne hår og sætte væksten på kroppen og ansigtet langsomt. Den kommer i flere former - i form af en opløsning og pulver. Den første hældes i plastikbeholdere med et volumen på 100 ml, den anden sælges i pakker på 1 kg som poser. Tidligere blev der også fremstillet tabletter af 5 stk. i pakken og salven 50 g i et rør, men nu finde dem i apoteker er næsten umuligt.

Opløsningen har en gul farve, flydende konsistens, let tekstur. Det er baseret på vand og har en behagelig aroma. Hvis vi taler om pulver, er det finmalet, har en rig gul farve og en stærk lugt, hurtigt og fuldstændigt opløst i væsken.

Foto: Rivanol løsning til langsom hårvækst.

Udløbsdatoen for den pakkede Rivanol er i gennemsnit 1-3 år afhængig af producenten, men efter åbning af flasken skal den anvendes inden for 1 måned. Værktøjet opbevares i mørke, tørre rum, der begrænser adgangen til det til børn og kæledyr. Efter denne tid skal du ikke bruge den.

Hvis vi taler om færdige løsninger, så er komponenterne i disse værktøjer få, de er lavet af kun 3 komponenter. Grundlaget her er destilleret vand, som er en stor del af sammensætningen. Takket være det er den fugtgivende og rensende effekt tilvejebragt.

Den vigtigste aktive ingrediens er ethacridin lactat, som er et lugtløst, gult krystallinsk pulver, betegnet med formlen C18H21N3O4. Den fortyndes med vand i proportioner på 1 g pr. 100 ml væske eller 0,1 g pr. 100 ml, og der opnås således en opløsning på henholdsvis 0,1% og 1%.

Destilleret vand og ethacridin lactat supplerer borsyre. Det påvirker hårsækkene, "lulling" dem og derved sænker væksten.

I fotopulveret Rivanol til hårfjerning

Køb Rivanol til hårfjerning kan findes i apoteker, onlinebutikker eller på fabrikanternes officielle hjemmesider. Den kan købes og sælges uden recept fra en læge. Værktøjet er næsten altid tilgængelig på lager, men nogle gange må du muligvis bestille det på forhånd, så skal du tage 2-3 dage til levering.

Den anbefalede pris for Rivanol hårfjerning er:

Særlige egenskaber ved udsættelse for rivanol under hårfjerning

Værktøjet trænger dybt ind i porerne, blødgør "rødderne" af håret og fremmer deres naturlige fjernelse. Det lyser vegetationen, gør det tyndere og svagere, bremser vækst og udseende af en ny "pistol" på huden. Som et resultat ser en person æstetisk og velplejede ud. Dets brug giver dig også mulighed for at spare på barberingsskrabere, depilatory cremer, epilatorer.

Proceduren for anvendelse af Rivanol er smertefri. Mest af alt er den velegnet til ejere af let tyndt hår. Det kan bruges på alle dele af kroppen - ben, arme, i armhulen, på maven osv.

Rivanol har desinfektionsegenskaber og hjælper derfor med at eliminere betændelse i huden ud over hovedvirkningen. Værktøjet er effektivt til pustler, puffiness, blå mærker, rødme og irritation, til nedskæringer. Takket være ham, sår helbreder i meget kortere tid, hvilket reducerer sandsynligheden for blodinfektion.

Udover hårfjerning renser Rivanol også urenhederne, fjerner fedtet glans, bringer orden til porerne, og får vævene til at trække vejret bedre. Det sænker hudens aldring, giver det en naturlig og sund farve.

Kontraindikationer til brug af Rivanol

Ved brug af pulver er det nødvendigt at følge instruktionerne nøje og forberede opløsningen i 0,1 eller 1% koncentration. I sin rene form kan den ikke bruges til at undgå forbrændinger og for at fjerne krænkelser af hudens integritet.

Under ingen omstændigheder skal Rivanol bruges til at fjerne håret mundtligt, da dette kan forårsage forbrændinger i slimhinden og forårsage forgiftning af kroppen.

Det er nødvendigt at omhyggeligt fjerne vegetationsmidlerne med høj følsomhed overfor alkohol og syrer, som er i sammensætningen af ​​lægemidlet.

Det anbefales ikke at anvende Rivanol-opløsning i følgende tilfælde:

 • Graviditet. Der er ingen kliniske tegn på fondens negative indvirkning på fostrets udvikling, men det er bedre at afstå fra at bruge det, bare i tilfælde.
 • Amning. Ved amning bliver huden mere følsom, hvilket kan medføre ubehag ved anvendelse af opløsningen. Det vil også være muligt udseendet af rødme, irritation og andre bivirkninger.
 • Individuel intolerance over for komponenterne. Forlad denne metode til hårfjerning er, hvis kroppen reagerer på hudbehandling med Rivanol rødme, irritation, kløe. For at sikre nogen bivirkninger skal du lægge en lille smule penge på dit håndled og vent 10 minutter.
 • Nyresygdom. Brug ikke Rivanol til pyelonefritis, udeladelsen af ​​disse organer, tilstedeværelsen af ​​salte, sand, sten i dem, herunder små størrelser. Forsigtighed bør tages til denne procedure og efter forgiftning, fordi nyrerne på dette tidspunkt har en meget stor belastning.

Instruktioner vedrørende brug Rivanol til fjernelse af hår

Det hele afhænger af den form, hvor produktet frigives - i form af en opløsning eller pulver. Hvis vi taler om det første, er værktøjet allerede fuldt klar til brug. I det andet tilfælde skal opløsningen fremstilles uafhængigt i en koncentration på 0,1% eller 1%; Jo større det er, desto lysere bliver effekten.

Brug af Rivanol Solution

Ryst før brug. Det skal være forseglet eller i en tæt lukket beholder, ellers kan sammensætningen udløbe, og så vil det være mindre nyttigt.

Her er en instruktion til Rivanol hårfjerning:

 1. Rens først de områder, hvor du skal fjerne vegetation. Brug til denne konventionelle sæbe, brusegel eller andre plejeprodukter.
 2. Tør godt af med et tørt håndklæde, blød en klud, wadded disk eller gasbind.
 3. Tør vådt skiv højre sted, bevæger sig i retning mod hårets vækst. På samme tid forsøger du at trykke ned med fingerspidserne og massere huden, så resultatet bliver bedre.
 4. Forlad sammensætningen på huden i 1 time, skyll det derefter med vand og tør det tørre.
 5. Hvis der vises gule pletter på dit ansigt eller krop, skal du bruge flydende sæbe.

Når du fjerner Rivanol ansigtshår, undgå kontakt med øjne og mund. Hvis dette sker tilfældigt, skylles disse områder hurtigt med rigeligt varmt vand.

Rivanol Powder

Først skal du forberede en løsning. Således kan en 0,1% sammensætning anvendes til hudpleje før og efter depilering. Det vil også være nyttigt til forebyggelse af udseendet af ny vegetation og til fjernelse af eksisterende ikke-stift hår. Hvis du skal kæmpe med en hård og gammel "fluff", så skal der bruges et værktøj med allerede 1% af det aktive stof.

Sådan bruges Rivanol til hårfjerning:

 1. Varm vandet til en varm tilstand, det skal nøjagtigt 100 ml.
 2. Sæt posen i posen og indsæt dens indhold forsigtigt i væsken.
 3. Hvis du har brug for en opløsning i en koncentration på 0,1%, tilsæt derefter 0,1 g pulver til 100 ml vand, og for at opnå en 1% sammensætning tilsættes hele 1 g.
 4. Hvis du har problemer med at måle 0,1 g pulver, kan du tage proportioner på 1 g pr. 1 liter vand.
 5. Bland godt med en ske og ryste, således at pulveret i sidste ende ikke sætter sig på bunden, men opløses fuldstændigt. Før du bruger det, skal du sørge for, at det er gennemsigtigt.
 6. Fugt en bomuldspude i opløsning og brug den til at påføre produktet på områder med uønsket hår.
 7. Lad stoffet sive i gennemsnit tager det 1 time, hvorefter det kan vaskes af.

Ifølge instruktionerne til Rivanol til hårfjerning i form af poser, skal den bruges 2-4 gange om dagen i 14 dage.

Resultaterne af hårfjerning Rivanol

På billedet er resultatet af hårfjerning Rivanol

Rivanol kan naturligvis ikke fjerne hår med "rødder" og kan heller ikke standse deres vækst. Dens virkninger manifesteres ved at bremse deres udseende, svækkelse af vegetation og i misfarvning.

Ved afslutningen af ​​kurset, ca. 10-14 dage, ændres hårets struktur helt, deres længde falder også, og pærens aktivitet undertrykkes, hvilket fører til en langsommere vækst af vegetationen. For at garantere 100% af dets tab, selv fabrikanten ikke forpligter sig, men flertallet, ifølge pigerne, er sædvanligvis ganske let elimineret alene uden yderligere menneskelig deltagelse.

Det er ikke nødvendigt at genoprette huden efter brug af Rivanol, men for at undgå udseende af flak og rødme anbefales tørhed og dehydrering efter et kursus at tage en pause i mindst 2-4 uger. Nyt hår begynder at vokse tidligst 10-15 dage efter tabet af det første.

Reelle anmeldelser om rivanol hårfjerning

Læs anmeldelser af Rivanol for hårfjerning, det er sikkert at sige, at det er et sikkert og effektivt middel til at bremse og delvis fjerne vegetationen på kroppen. På internettet skriver de, at det er umuligt at slippe helt af med hende, men den resulterende effekt imponerer stadig piger. I det store og hele er de tilfredse med købet og tror slet ikke på, at de har kastet penge til vinden.

Mila, 30 år gammel

Det er svært at beskrive, hvor meget jeg led af forfærdeligt, mandligt sort hår på mine ben. Brug af barberskærer forværrede kun situationen, og fjernelse af det hele med en epilator var simpelthen urealistisk. Det var ikke ønskeligt at udføre en fotoepilation, og det er dyrt og ubelejligt; I sidste ende blev valget lavet til fordel for Rivanol, læst at det var billigt og købte 2 pakker pulver på én gang. Jeg fortyndede det i overensstemmelse med instruktionerne til fremstilling af en 1% opløsning. I dette værktøj wetsted en bomuldskive og gned huden på deres ben 3 gange om dagen. Omkring en uge senere så jeg, at vegetationen var blevet lidt lysere og vokser langsommere, og nogle hår selv faldt helt ud. I slutningen af ​​kurset blev næsten 60% pensioneret. Resten blev fjernet med en depilatory cream. Følelsen var stor, der var ikke noget ubehag, efter at vegetationen ikke blev hård og hård.

Angelina, 23 år gammel

Min opgave var at lette håret på mine hænder for at gøre det ikke så mærkbart, for det er mørkt for mig. Jeg ønskede ikke at anvende på laserterapi, jeg besluttede at bruge en færdiglavet Rivanol-løsning. Jeg kunne godt lide at intet skulle fortyndes med vand, alt hvad der kræves af mig var at suge et serviet i produktet og til at behandle huden. Jeg gentog sådanne handlinger dag efter dag i 2 uger. Denne gang var ikke forgæves, håret blev mindre, og de, der blev tilbage, så ikke så skræmmende ud som tidligere og lyste. Upset kun udseende af yellowness på kroppen efter påføring af løsningen, men det er let afvaskes med sæbe og vand. Hvad der vil ske næste, vi ses, men indtil nu har jeg ikke været skuffet over noget.

Marina, 35 år gammel

Da jeg var meget træt af min overskæg, fik jeg endelig en flaske i en koncentration på 0,1% som i mænd på mit ansigt efter at have læst positive anmeldelser om Rivanol. I de første 3 dage så jeg ikke nogen effekt, jeg ønskede allerede at kaste alt, men jeg fortsatte dog. Positive ændringer fandt kun sted på den 12. dag. Jeg begyndte at smøre remediet 4 gange om dagen, nu skiftede jeg til 2 gange, jeg bruger det til profylakse, selv om jeg hørte, at det er umuligt at gøre det hele tiden, hvilket er en skam. Så på steder er håret helt faldet, på steder er det næppe mærkbart, men det er selvfølgelig urealistisk at opnå perfekt glathed med Rivanol. Jeg læser en gang om, at lægemidlet forårsager skrælning af huden, men det er fint, tilsyneladende sker dette, når den tilladte koncentration overskrides.

Hvordan slippe af med håret med Rivanol - se videoen:

Før du begynder at bruge dette værktøj, skal du omhyggeligt læse instruktionerne forklarer, hvordan du bruger Rivanol til hårfjerning. Hvis du skynder dig og bryder reglerne, kan du ikke kun få de ønskede resultater, men også skade dig selv.

Hvordan man bruger Rivanol til fjernelse af hår

Der er mange måder at fjerne uønsket vegetation på, men jeg vil gerne finde en enkel, billig og vigtigst effektiv måde. Rivanol til fjernelse af hår på ansigt og krop svarer til alle disse parametre.

 • 1. Hvad er Rivanol og virkningsmekanismen
 • 2. Løsningskomponenter
 • 3. Typer af rivanol
 • 4. Hvilke zoner anvendes
 • 5. Forberedelse og anvendelse af opløsningen
 • 5.1. Phased brug af rivanol
 • 6. Fordele og ulemper
 • 7. Kontraindikationer og bivirkninger
 • 8. Ofte stillede spørgsmål og svar
 • 8.1. Hvad koster løsningen?
 • 8.2. Hvilken er bedre at bruge en opløsning på 1% eller 0,1%?
 • 8.3. Bliver huden gul efter anvendelse af løsningen?
 • 8.4. Hvis der er yellowness på huden, hvordan skal man slippe af med det?
 • 8.5. Hvis jeg trækker hårene ud og smeder disse steder med en løsning, vil hårvæksten sænke?
 • 8.6. Hvad skal resultatet være?
 • 8.7. Efter hvilken tid kan jeg gentage kurset?

Hvad er Rivanol og virkningsmekanismen

Rivanol er kendt af forskellige navne såsom Etodin, Acrinol og Acricid. På det medicinske område er stoffet aktivt anvendt til desinfektion og hurtig genopretning af huden, det bruges af kirurger, hudlæger, gynækologer.

Oprindeligt blev Rivanol ikke brugt til epilering. En fantastisk ejendom blev fundet ved en tilfældighed: læger fandt ud af, at den langvarige tilstedeværelse af stoffet på en bestemt del af kroppen nedsætter hårvæksten mærkbart.

En sådan virkning af lægemidlet på hårsækkene er på grund af hjælpegenskaberne af komponenterne, der indgår i dets sammensætning. På et hår begrænser Rivanol dens udvikling, gør folliklerne tyndere og fører til deres tab.

Den direkte udnævnelse af Acrinol er et antimikrobielt lægemiddel til bekæmpelse af stafylokokbakterier.

Komponenter af opløsningen

Der er kun to stoffer i sammensætningen af ​​Rivanol: destilleret vand og ethacridin lactat. I sovjetiske tider blev borsyre tilsat til lægemidlet, men udviklingen af ​​den medicinske industri gjorde det muligt at undvære det.

 1. Ethacridinlaktat ligner et gult pulver. Det er lugtfri, smag ubehageligt og opløses kun i varmt vand. Det fortyndede stof mister hurtigt sine egenskaber, især under påvirkning af lys, mens det bliver brun.
 2. De antiseptiske egenskaber af borsyre har længe været kendt, men for cirka to år siden opdagede forskerne bivirkninger i den, som de begrænsede brugen af ​​og fuldstændig udelukket syre fra Rivanol.

Typer af rivanol

Lægemidlet sælges i et apotek i formularen:

Hår kan kun fjernes med en løsning, de behandler også forskellige hudsygdomme. Men kvindernes anmeldelser bemærkede, at koncentrationen af ​​stoffet i den købte opløsning af Rivanol ikke er nok, så det er mere hensigtsmæssigt at købe pulver og blande selv.

Hvilke zoner gælder

Eksperter anbefaler at bruge Rivanol til at fjerne vegetation på:

Værktøjet klæber godt med tynde og lette hår, men på for hårde og mørke børster bliver resultatet umærkeligt.

Forberedelse og anvendelse af opløsningen

Klar Acrinol opløsning sælges i apoteker, men indholdet af den aktive ingrediens i det er temmelig lav til depilation, så det er bedre at gøre det selv.

Til hårfjerning anvendes en 1% opløsning, som opnås ved at blande 10 g krystallinsk pulver og en liter varmt vand.

Phased brug af rivanol

Inden proceduren startes, kræver huden ikke særlig forberedelse, det er nok at vaske med et velkendt middel og affedt ansigtet med lotion. For at øge effekten kan du dampe ud huden med et kompressor eller dampbad.

Det er obligatorisk at afprøve stoffet, det påføres albuebøjningen. Hvis en dag ikke forekommer allergiske reaktioner, så er fjernelse af lægemidler mulig.

Rivanol påføres huden med rigeligt fugtet bomuldsstynge. Det anbefales at gnide stoffet lidt for bedre penetration af pærerne. Efter 5-6 procedurer vil folliklerne svække og begynde at falde ud.

Brugen af ​​Akrinol i ansigtet sker på samme måde, problemområder tørres med en bomuldsstuds. Værktøjet vaskes ikke om dagen, så det er mere bekvemt at anvende det om natten.

Også i perioden med at slippe af med hår er det bedre at begrænse brugen af ​​dekorative kosmetik, det reducerer effektiviteten af ​​stoffet.

Beauticians anbefaler ikke at bruge Rivanol i mere end to uger: Det er trods alt et lægemiddel, der har en vis virkning på kroppen.

Fordele og ulemper

Før du bruger lægemidlet skal veje fordele og ulemper.

Fordelene ved Rivanol til fjernelse af hår omfatter:

 • sikkerhedsfonde
 • ingen smerte under proceduren
 • langsigtet effekt på grund af ødelæggelsen af ​​hårsækkene;
 • brugervenlighed;
 • lav sandsynlighed for irritation på grund af antiseptika, der udgør
 • Mindste kontraindikationer og bivirkninger;
 • Pris og lokal tilgængelighed, Rivanol sælges på ethvert apotek.

Blandt de mangler, der er værd at bemærke følgende:

 • Ikke egnet til tykke, stive og mørke hår;
 • dyb voksende follikler kan ikke fjernes;
 • resultatet af handlingerne fra rivanol er kun mærkbart efter nogle sessioner;
 • allergiske udslæt er mulige;
 • langvarig brug af stoffet tørrer huden
 • svag farve på huden, men den gule tinge vaskes let af med sæbe og vand.

Kontraindikationer og bivirkninger

Lægemidlet har minimale kontraindikationer til brug, det er bedre at ikke anvende Rivanol til:

 • individuel intolerance over for komponenterne
 • tilstedeværelsen af ​​nyresygdom
 • graviditet og amning.

I de fleste tilfælde bemærker kvinder ikke bivirkningerne, men under visse omstændigheder kan der forekomme en allergisk reaktion eller tør hud på grund af overdreven anvendelse af produktet.

Ofte stillede spørgsmål og svar

Hvad koster løsningen?

Prisen pr. 100 ml 0,1% opløsning er 100-130 rubler, 1% er 500-700 rubler. Pulveret koster 300-400 rubler.

Hvilken er bedre at bruge en opløsning på 1% eller 0,1%?

Ifølge vurderinger af kvinder, der brugte Rivanol, er 0,1% opløsning mindre effektiv på grund af den lave koncentration af stoffet, som virker på hårsækkene.

Bliver huden gul efter anvendelse af løsningen?

Efter påføring af produktet på huden, især inden for antennerne, mærker kvinder udseendet af en lys, lysegul skygge, så det anbefales at bruge stoffet til natten.

Hvis der er yellowness på huden, hvordan skal man slippe af med det?

Ubehagelig plaque fjernes let med varmt vand og sæbe eller et stykke citron.

Hvis jeg trækker hårene ud og smeder disse steder med en løsning, vil hårvæksten sænke?

Lægemidlet påvirker hårrødderne, så behandlingen med Rivanol bør stoppe hårets vækst, især efter flere procedurer.

Hvad skal resultatet være?

Du bør ikke forvente et øjeblikkeligt resultat, først kan det virke som om Rivanol ikke hjælper, men efter 5 behandlinger bliver folliklerne tyndere og gradvist falder ud.

Efter hvilken tid kan jeg gentage kurset?

Det antages, at Akrinol fjerner hår permanent, men som en forebyggende foranstaltning kan en eller to procedurer udføres hver anden måned.

Hvordan man bruger Rivanol til fjernelse af hår. Der er mange måder at fjerne uønsket vegetation på, men jeg vil gerne finde noget enkelt.

Hvordan man bruger Rivanol til fjernelse af hår. Der er mange måder at fjerne uønsket vegetation på, men jeg vil gerne finde noget enkelt.

rivanola

For mange kvinder og piger er øget vækst af hår på ansigtet og i halsen, der er forbundet med hormonelle ændringer, et særligt problem. Ofte mørke hår, der pludselig vises på overlæben, er et stort stress for en kvinde.

Desuden kan ansigtshår ikke fjernes på den sædvanlige måde: med en barbermaskine, flydende varm voks, shugaring, depilatory cream. Dette ansigt er trods alt en kvindes stolthed, forskellige metoder til fjernelse kan ødelægge det og forårsage kløe, rødme, øget kropshår, irritation og tør hud.

Hårfjerning rivanol

I en sådan håbløs situation kommer Rivanol til undsætning. Dette er et stof udviklet på det tidspunkt helt til andre formål. Det er et desinfektionsmiddel, der anvendes i forskellige områder af medicin: kirurgi, urologi, dermatologi, gynækologi. Dette præparat bruges til at behandle sår, sår, vaskehuler, behandle psoriasis. Dette værktøj er længe blevet brugt i kosmetologi.

Rivanols effektivitet er tilvejebragt af dets aktive ingredienser. Lægemidlet indeholder 2 stoffer:

De påvirker hårene. Ved langvarig brug lyser håret, svækker og forsvinder. Ethacridin har en destruktiv effekt på hårsækkenet, der suspenderer væksten i lang tid.

Hvis du vil forbedre din hårs tilstand, skal du være særlig opmærksom på de shampooer, du bruger. En skræmmende figur - i 97% af shampooerne af berømte mærker er stoffer, som forgifter vores krop. Hovedkomponenterne, på grund af hvilke alle problemerne på etiketterne er betegnet som natriumlaurylsulfat, natriumlaurethsulfat, cocosulfat. Disse kemikalier ødelægger krøllens struktur, håret bliver skørt, taber elasticitet og styrke, farven falmer. Men det værste er, at denne filth kommer ind i leveren, hjertet, lungerne, ophobes i organerne og kan forårsage kræft. Vi anbefaler at bruge de midler, hvor disse stoffer er placeret. For nylig gennemførte eksperter fra vores redaktionelle medarbejdere en analyse af sulfatfrie shampooer, hvor førsteparten blev taget af midler fra firmaet Mulsan Cosmetic. Den eneste producent af helt naturlig kosmetik. Alle produkter er fremstillet under strenge kvalitetskontrol og certificeringssystemer. Vi anbefaler at besøge den officielle online butik mulsan.ru. Hvis du tvivler på din kosmetiks naturlige natur, skal du kontrollere udløbsdatoen, den bør ikke overstige et års opbevaring.

Hvis du arbejder på håret i lang tid, så er der en fuldstændig ødelæggelse - håret stopper væksten og forsvinder. Hvis virkningen er kort, er hårets struktur ødelagt, bliver den umærkelig, men forsvinder ikke fuldstændigt.

En sådan handling blev observeret i processen med at anvende lægemidlet til dets tilsigtede formål. Efterhånden blev Rivanol et kemisk depileringsmiddel.

For håret på hænder og fødder bruges stoffet imidlertid ikke, da hårpærerne er større, håret er stift.

Ansøgnings- og frigivelsesformular

Rivanol selv er et gulligt pulver, opløseligt i både vand og alkohol. I apotekets netværk præsenteres den i forskellige former:

Hver art er ordineret afhængigt af sygdommen.

I kosmetologi bruges en vandig opløsning af lægemidlet til at fjerne facial og decollete hår. Det kan købes i færdig form eller fremstilles uafhængigt af pulver eller tabletter.

Det vigtigste er overholdelse af proportioner, løsningen bør ikke være mindre end 0,1%. For at gøre dette opløses 10 gram pulver eller kede tabletter i 10 liter væske, i dette tilfælde vand. Den maksimale procentdel af opløsningen - 4%. I andre tilfælde vil stoffet ikke hjælpe.

Vi skal huske, at når man starter den første depilation med Rivanol, er det nødvendigt at teste for allergier. Dette gøres på følgende måde: løsning

Anvendes på albuebøjningen med en bomuldspindel eller serviet. Visuel inspektion udføres i 6 timer. Hvis der ikke er udslæt, hævelse, irritation, revner, kan du sikkert fortsætte til yderligere manipulationer ved ansigtshår. Påfør Rivanol i 7-10 dage, regelmæssigt, 1 gang om dagen. Til depilation fugtes med et problem med problemområder hvor uønskede hår vokser.

Det er bedre at gøre dette før sengetid. Det skal bemærkes, at brugen af ​​en opløsning af Rivanol til hårfjerning ikke kan vare lang tid, højst 2 uger. Dette skyldes afhængigheden af ​​kroppen til stoffet. Hvis værktøjet ikke hjælper, skal du bruge andre. Men det sker sjældent. En yderligere positiv kvalitet af Rivanol er, at stoffet ikke kun fjerner hår, det kæmper mod hudbetændelser. Dette er en overkommelig, enkel og billig blid metode til at fjerne uønsket hårplantage.

analoger

Ofte er der spørgsmål om tilgængeligheden af ​​analoger af Rivanol. Der findes faktisk analoger, men ikke for aktive stoffer, men for lægemiddelhandling. Det vil sige, at rivanol som et middel til behandling af forskellige sygdomme har analoger, men ikke for hårfjerning. I kosmetologi er dette stof unikt. Selv ethacridin og ethacridin lactat giver ikke den ønskede virkning på depilation.

Rivanol kan erstattes med andre midler: shugaring, kaliumpermanganat, varm voks, fløde, striber. Der er dyrere procedurer i skønhedssaloner: laser korrektion, kryoterapi.

Men ifølge resultaterne er alle disse midler ikke mere effektive end Rivanol.

Permanent hårfjerning derhjemme

I dag er problemet med overdreven ansigts- og ansigtshår meget relevant for mange moderne kvinder. Der er mange kosmetik og procedurer i specialiserede saloner, der hjælper med at slippe af med overskydende hår.

Men ikke kun professionelle kosmetologer kan hjælpe med sådan en delikat sag. For at fjerne hår permanent hjemme, har du kun brug for praktiske værktøjer og en lille manuel fingerfærdighed.

Hvordan man fjerner hårfjerning for evigt folkemæssige retsmidler

Takket være kendskabet til vores bedstemødre og mødre anvendes mange populære metoder til fjernelse af uønsket hår på kroppen og ansigtet aktivt.

moderne piger. Af den måde er der også mange populære måder at fjerne stregmærker på underlivet. Desværre er den hårdende fjernelse creme ikke blevet opfundet af mennesker for evigt, så vi vil vende mod forfædrenes visdom.

For at gøre et effektivt værktøj til hårfjerning for evigt, skal du bruge en dope plante, der er standard og tilgængelig på ethvert apotek.

 1. 1. Tilberedning tager 150 gram af denne urte og 1 liter rindende vand. Korrekt observere proportionerne i forberedelsen af ​​opskriften er lige så vigtig som den korrekte kombination af farver i tøj.

Du kan også fjerne hår med almindeligt kaliumpermanganat, eller rettere med en opløsning deraf.

 1. 1. Lav en lys opløsning af kaliumpermanganat for at gøre lyserødt vand.
 2. 2. For at fjerne permanent fjernelse af hjemmet fjerner du problemets del af kroppen i opløsningen i 20 minutter. Hvis du udfører en sådan procedure regelmæssigt, så vil en opløsning af kaliumpermanganat brænde hårsækkenet, og håret falder ud af sig selv.
 3. 3. Hvis du er bekymret for vegetationen på hele kroppen, så kan du tage bade med tilsætning af det samme kaliumpermanganat. Men vær forsigtig og undgå at få løsningen på hoved og ansigt.

Men hvad med de piger, der er bekymrede for vegetationen på ansigtet? For dem er der helt forskellige midler.

Permanent ansigtshårfjerning

Permanent hårfjerning hjemme i ansigtet kan gøres med hydrogenperoxid. Dette misfarver hårene, som efterhånden bliver skøre og forsvinder. Men kosmetologer anbefaler ikke at eksperimentere med dit ansigt derhjemme. Den mest effektive måde at fjerne hår i overlæben, hage og så videre er laser epilation.

Denne metode har flere ulemper:

 • laser hårfjerning er meget smertefuldt;
 • i tilfælde af et stort antal løg, vil effekten kun mærkes efter nogle få procedurer, hurtigt at fjerne hår vil ikke virke;
 • høje omkostninger ved fjernelse af hår.

Rivanole Anmeldelser

Jeg vil gerne tale om et værktøj til fjernelse af hår fra huden Rivanol - DEP.

Sikkert mange står over for et sådant problem som antennerne på ansigtet. Og så snart vi opdager dette problem, begynder vi at finde måder at slippe af med dem. Så jeg læser internettet, anmeldelser og reklamer, der lover at slippe af med antennerne og fjerne fluffen på kinderne ikke ved hjælp af dyre procedurer i salonerne (photoepilation, laser hair removal), men løb ind i apoteket for dette vidunderlige værktøj.

Købt og lad os anvende det på dig selv. Reklame lovede at metoden ikke vil forårsage nogen ubehagelige fornemmelser, men det skabte heller ikke behagelige. Jeg brugte den i to uger, men for at mærke nul, forbliver kun gule pletter, hvor du smeder, og det tørrer huden meget. Jeg tøvede derefter med at genoprette huden. Effekten er nul.

Jeg vil også gerne advare dig, når jeg læser anmeldelser og reklamer, mange tilbyder samme revalol, kun emballagen er anderledes, avancerede annoncører bruger det, hvis man ser på aktive stoffer og sammensætning - de er de samme, kun i apoteker koster det tre hundrede rubler og på hjemmesider med reklame med et mirakelværktøj på omkring 2000 rubler.

Piger kan ikke se, spild af penge, det er ikke engang, hvor så vil du ikke anvende.

I instruktionerne selv viste et lægemiddel til apotek, at der vil være en effekt med langvarig brug. Brugt hver dag. Endnu engang gentager jeg effekten af ​​nul. Nogle ulemper

Min opgave var at gøre det mørke hår på mine hænder unnoticeable, jeg løste det ikke under laseren, og det er dyrt. Appelleret til folkemidlet. Fundet i apoteket De tilbød at købe rivanolpulver og forberede løsningen selv, men jeg har ikke virkelig evnen til

Forberedelse af kosmetik, købte en færdiglavet 1% opløsning af en 100 ml flaske, dyrere end pulver til 150 rubler, men derefter med destilleret vand. Forresten blev et godt plus af denne flaske gul fra Rivanol DEP (blå flaske også tilbudt i en søgemaskine). Hvad er der i den gule boks, ingen brændt syre. Alligevel er hun gift og hendes kakerlak forgiftet, ville ikke smøre hendes hud. Især siden jeg var tålmodig med Rivanol. Jeg har glemt at smøre ham et par gange.

Mærkbare ændringer gik et sted på dag 10, hår blev som en blondine. Hvad der sker i en måned vil se, mens du ser, er der ikke noget mørkt hår synligt.

Billig måde at fjerne hår fra huden, især mørk fluff over læben og kinderne. 100 ml hætteglas Rivanolkoncentration på 1% (!) Har kostet 790 rubler købt på apoteket. Løsningen er gul, omhyggeligt, bedre om natten for at smøre. Først blev håret hvidt og tyndt, så forsvandt det helt)) Ingen rødme eller tørhed. Søg kun i en koncentration på 1% og kun på apoteker, mange forfalskninger.

Nogle gange forekommer det mig, at anmeldelserne er betalt reklame ((det er ikke sagt hvor som helst, at det er absolut umuligt at bruge det på ansigtet. Huden bliver øjeblikkeligt tart gul og vasker ikke af, og det er Én gang på ansøgning, og hvis du bruger en måned.

På den første brugsdags, efter 10 minutters påføring blev ansigtet helt gul og kunne ikke vaskes med sæbe eller lotion.

Jeg tog et billede, jeg kunne ikke tilføje det fra telefonen - det er straks klart, at en måned på gaden ikke kommer ud med sådanne gule pletter på ansigtet.

"Rivanol-Dep" til hårfjerning

I dag kan du slippe af med overskydende vegetation på kroppen på mange forskellige måder. Men nogle metoder giver ikke en varig virkning, mens andre forårsager ubehag. På samme tid ved få mennesker, at du kan bruge apoteket "Rivanol-Dep" til fjernelse af hår.

Beskrivelse og variationer

Rivanol-Dep er et lægemiddel, der oprindeligt blev udviklet til antiseptisk behandling af visse dele af kroppen. Det er almindeligt anvendt i gynækologi, dermatologi og kirurgi. Meget senere blev dette lægemiddel brugt som et middel til fjernelse af hår med en meget langvarig virkning.

I kontakt med huden trænger opløsningen dybt ind i epidermis og ødelægger hårsækken. Over tid bliver hårene tyndere og lettere. Med regelmæssig brug af dette værktøj falder de helt og næsten ophører med at vokse. Derfor er dette lægemiddel og bruges til hårfjerning, det vil sige at fjerne hår med deres rødder.

Ethacridin-lactat er den vigtigste aktive bestanddel af dette middel. Han blev kendt for sine kraftfulde antimikrobielle virkninger. Det er han der er ansvarlig for svækkelsen af ​​hårsækkene og deres ødelæggelse.

Ved salg af lægemidlet "Rivanol-Dep" kommer i forskellige doseringsformer:

 • klæbende bandager;
 • salver;
 • klare løsninger med forskellige koncentrationer;
 • tabletter;
 • pulver.

Til epilering er det bedst at bruge en færdiglavet opløsning med en koncentration på 0,1% eller bruge tabletter med en vægt på 10 g til selvfremstillingsopløsning. Det anbefales ikke at bruge salver og pulver, da det kan medføre alvorlige problemer med doseringen af ​​produktet.

Fordele og ulemper med at bruge stoffet

For at afgøre, om du skal bruge stoffet "Rivanol-Dep" for at bekæmpe overskydende hår, skal du gøre dig fortrolig med fordele og ulemper ved denne metode til fjernelse af hår. Væsentlige fordele er:

 • Sikkerhed for hud og krops sundhed generelt. Ved anvendelse af denne opløsning på epidermis vises ingen forbrændinger, rødme eller irritation. Derudover er det helt sikkert for hele organismen.
 • Let proces. Alt der er nødvendigt er at anvende opløsningen i en lille mængde til overfladen af ​​huden på stedet, hvor der er overskydende hår.
 • Fraværet af ubehag. På grund af den antiseptiske effekt forårsager Rivanol-Dep ikke smerter eller kløe, når det kommer i kontakt med huden.
 • Hvis du bruger løsningen på ansigtet, så med det kan du ikke kun fjerne hår, men også slippe af med acne og overskydende talg.
 • Dette værktøj har praktisk talt ingen kontraindikationer for dets anvendelse og bidrager også praktisk taget ikke til forekomsten af ​​en allergisk reaktion.
 • I modsætning til andre metoder til hårfjerning medfører dette ikke udseendet af indgroet hår.

Sådanne fordele tiltrækker og gør denne medicinske produkt ønskelig til anvendelse i kampen mod vegetation på kroppen, men glem ikke om dens ulemper:

 • Kontraindikationer, selv om de er i små mængder, men stadig eksisterer.
 • Løsningen pletter huden og maler den gul, hvilket er ret vanskeligt at vaske af med rent vand.
 • "Rivanol-Dep" kan ikke ødelægge hårsækkenet for hårdt og sort hår, så det er simpelthen meningsløst at bruge stoffet til at fjerne sådan vegetation.
 • For nylig er der vanskeligheder med overtagelsen.
 • Hvis årsagen til øget hårvækst er hormonforstyrrelser i kroppen og nogle sygdomme, vil værktøjet også være magtesløst.
 • Instruktionerne for dette lægemiddel indeholder ikke oplysninger om, at produktet kan bruges til at fjerne hår. Det betyder, at effektiviteten af ​​løsningen ikke er bevist, og dens anvendelse som et middel til fjernelse af hår er ikke videnskabeligt tilladt.

Hvis proffene stadig opvejer ulemperne, skal du, før du bruger værktøjet, stadig gøre dig bekendt med de tilgængelige kontraindikationer.

Kontraindikationer

Under graviditet, amning og indtil 18 år anbefales det ikke at bruge Rivanol-Dep til at fjerne overskydende hår. De nødvendige tests for at fastslå dets sikkerhed på kroppen i disse tilfælde blev ikke udført.

Hvis der er nyresygdomme, bør brugen af ​​lægemidlet også opgives. Skrælning af huden, irritation på den og små sår er også en kontraindikation for brugen af ​​dette værktøj.

Da præparatet indeholder borsyre og ethacridinlactat, er det nødvendigt at sikre, at der ikke er allergi over for disse stoffer.

Eventuelle gynækologiske og endokrinologiske sygdomme, der er ansvarlige for den øgede vækst af hår på kroppen og ansigtet, er også de vigtigste kontraindikationer for brugen af ​​Rivanol-Depo.

Hvordan man bruger?

For at undgå ubehagelige konsekvenser anbefales det først at teste for allergier på albuens bøjning. Hvis der efter nogle timer ikke er noget ubehag, så kan produktet bruges.

At bruge opløsningen af ​​dette lægemiddel er ret simpelt. Alt der er nødvendigt er at suge en bomuldsstuds i den og let gnide huden på det nødvendige område. Samtidig bør det masseres let med en disk i 2-3 minutter. Dette vil hjælpe medikamentet til at trænge dybere ind i epidermis og påvirke follikelen stærkere.

Hvis en færdiglavet opløsning på 0, 1% ikke er til stede, skal den gøres uafhængigt. For at gøre dette skal du tilføje 10 g Rivanol-Dep pulver eller en tablet, der vejer 10 g til en liter varmt vand. Alle skal blandes grundigt, indtil lægemiddelpartiklerne er helt opløst i vand og kun derefter anvendt som beskrevet ovenfor. Skyl af rester fra huden er ikke nødvendig.

Brug den resulterende opløsning bør være en gang om dagen, helst om aftenen, da det maler huden. Du bør ikke anvende det på epidermis to gange om dagen. Dette påvirker ikke effektiviteten af ​​hårfjerning, men huden vil plette endnu mere.

Den første synlige effekt af brugen kommer ikke tidligst 5 dage, men dette er hvis håret er blødt og ikke for mørkt. På tykke og sorte hår vil effekten være synlig ikke tidligere end i en uge. Helt hår vil forsvinde om en måned.

Med stor omhu bør du bruge løsningen i bikiniområdet, og det er bedre at nægte at fjerne hår med det på dette følsomme sted. For det første er håret normalt hårdt, mørkt og tykt, hvilket betyder at løsningen kan være generelt ineffektiv. For det andet kan det i kontakt med slimhinder forårsage alvorlige forbrændinger.

Hvis det af en eller anden grund ikke er muligt at anvende Rivanol-Depa, kan du ty til analogerne.

analoger

Lægemidler svarende til Rivanol-Depu eksisterer ikke i dag. Der er kun midler, herunder i traditionel medicin, der hjælper med at lette hår og sænke deres vækst, i nogle tilfælde og stoppe deres udseende i kort tid. Men de kan ikke helt fjerne overskydende vegetation for evigt.

Den nemmeste at bruge analog af dette værktøj er hydrogenperoxid. Det hjælper med at lette hår og sænke deres vækst. Den bruges såvel som Rivanol-Dep, det vil sige, bomuldsstykket er befugtet i en opløsning, og huden gnides med den.

Løsningen af ​​rivanol mod uønsket ansigts- og kropshår

Rivanol er kendt som et panacea mod kvindelige "antenner". Lægemidlet, som har en antiseptisk virkning, bekæmper effektivt vegetation på ansigt og krop. Korrekt anvendelse og overholdelse af anbefalingerne hjælper med at slippe af med uønsket hår.

Hvad er rivanol

Lægemidlet er et antiseptisk middel, tilgængeligt i et apotek uden recept og produceret i form af salve, pulver, pulver, tabletter eller opløsning. Sidstnævnte mulighed er praktisk og sikker at bruge til epilering.

Rivanol har anti-purulent, desinficerende og antiseptisk virkning

Sammensætningen af ​​lægemidlet

Lægemidlet markedsføres typisk allerede i fortyndet form: opløsningen indeholder 0,1% eller 1% af det samme krystallinsk gule pulver. Væsken har en mild desinfektions- og antibakteriel virkning, så den kan bruges uafhængigt i hverdagen uden risiko for forbrændinger.

I væskevarianten er sammensætningen af ​​lægemidlet som følger:

 • destilleret vand
 • ethacridin lactat er det vigtigste aktive antiinflammatoriske stof;
 • borsyre - nogle producenter "på den gamle måde" indbefatter et antiseptisk middel i opløsningen, på trods af at moderne medicinske organisationer opfordrer til, at det bliver forladt på grund af risikoen for bivirkninger.

Nyttige egenskaber ved lægemiddelopløsning

Hovedvirkningen af ​​lægemidlet er at bekæmpe de forårsagende midler af purulente inflammationer på huden: stafylokokker og andre bakterier. Så, rivanol er designet til at behandle en række sygdomme:

 • dermatologiske lidelser: psoriasis, dermatose, koger og purulente sår;
 • forurening af åndedrætssystemet: nasal og pharyngeal slimhinder;
 • øjeninfektioner;
 • tarmbetændelse;
 • gynækologiske og urologiske problemer mv.

Værktøjet anvendes aktivt som en profylakse af inflammation: til postoperativ behandling af suturer og desinfektion af sår. På grund af den lave toksicitet af det aktive stof - ethacridin lactat - er risikoen for bivirkninger minimal, og stoffet kan sikkert anvendes til kosmetiske formål.

Anvendes til epilering

Krænkelse af hårets modstand kan kaldes en slags bivirkning fra brugen af ​​lægemidlet. Han blev bemærket af læger og så på ændringer i patientens dermis. Efterfølgende undersøgelser har vist, at ethacridinlactat, som virker alene eller i kombination med borsyre, med en regelmæssig udsættelse for huden resulterer gradvist i en "bare" virkning. Tilgængeligheden af ​​værktøjet og dens sikkerhed har gjort løsningen af ​​rivanol til en af ​​de mest populære hjemmet hårfjerning produkter. Et plus er desinfektionsfunktionen af ​​lægemidlet.

Brug af rivanol i kampen mod uønsket hår

På trods af det faktum, at fjernelse af overskydende vegetation ikke er en indikation for brugen af ​​stoffet, indeholder moderne instruktioner til rivanol en beskrivelse af dens anvendelse til dette formål.

Uafhængigt forberedelse af et flydende præparat

Løsningen af ​​rivanol kan købes på apoteket i færdig form. Flasker af glas eller plast indeholder 0,1% eller 1% af det aktive stof. For hårfjerning er den anden mulighed at foretrække.

Du kan lave mad derhjemme. Til dette:

 1. Mål nøjagtigt 10 gram pulver eller knust rivanol tabletter ved hjælp af medicinsk eller køkken skalaer.
 2. Bland produktet med 1 liter varmt kogt vand.
 3. Vent, indtil pulveret er helt opløst i bunden af ​​blandingen.
 4. Det skal være en lysegul væske, hvis densitet ligner vand.

Opbevar opløsningen i 1-2 dage på et sted uden for solens rækkevidde.

Sådan bruges værktøjet

For en vellykket fjernelse af hår på ansigt og krop, følg nogle enkle regler:

 • inden du bruger rivanol bestå testen for individuel intolerance
 • Hvis der ikke forekommer negative hudreaktioner, anbring en lille mængde af produktet på en bomuldsstykke og bløt epileringszonen med det;
 • gentag handlingen dagligt i 2 uger;
 • ikke øge dosis: en ansøgning om dagen er tilstrækkelig til den ønskede virkning
 • vask ikke sammensætningen, lad den arbejde i mindst en time;
 • Det anbefales, at Rivanol behandler din hud inden sengetid: den gule patina vil ikke forstyrre dig om dagen.

For at bekæmpe stive børster øger de undertiden koncentrationen af ​​rivanol til 2-3%. Det er vigtigt først at sikre, at sammensætningen er harmløs for din hud. Brug kun dette trick til epilering af ben og arme.

Hvilke zoner kan behandles med rivanol

Kontraindikationer for brugen af ​​sammensætningen på bestemte områder findes ikke. Dette er den store fordel ved denne blide type hårfjerning over mere aggressive shugaring og elektrolyseprocedurer. Kvinder gør brug af en lægemiddelopløsning for at slippe af med vegetationen:

 • på ansigtet ("antenner", øjenbrynplads, hårlinje, hage, sideburns);
 • på ben og arme
 • i det intime område (pubic område og dyb bikini);
 • i armhulen
 • på brystet for den delikate behandling af areola brystvorter.

Det er kendt, at den bedste effekt kan opnås, hvor hårene er tyndere og lettere, for eksempel på ansigtet. Denne ejendom er til rådighed for alle patienter, der er skuffede over de lette former for vegetation fjernelse: foto og laser hårfjerning. Det er på håret, der mangler pigment, at deres handling svækkes.

Funktioner ved brug af stoffet på ansigtet

Det menes, at lægemiddelsammensætningen er bedst egnet til bekæmpelse af "overskæg" og andre områder med en pistol. Den eneste anbefaling til anvendelse på disse områder vedrører din egen komfort. Rivanol har en tendens til at farve huden gul. Derfor er det bedre at bruge sammensætningen til natten, blødt blødgør dem forrenset hud. Om morgenen vil farve scurf enten blive slettet af sig selv, eller det bliver let afvasket med vand.

På grund af lysfarvningen med gul hud af rivanol anbefales det at anvende opløsningen natten over.

På anvendelse af rivanol på huden i det intime område

Det antages, at brugen af ​​en opløsning i skindbenet og den dybe bikini er sikker, men har sine egne specifikationer. Vegetation i den intime zone er præget af tilstedeværelsen af ​​et stærkt pigment og en intensitet. Værktøjet bekæmper effektivt det lyse og tynde fuzz for at opnå hårpærens død. Hårde og mørke børster er mere modstandsdygtige over for kemiske angreb, derfor kan brugen af ​​rivanol kun blødgøre det. Når du anvender opløsningen på det følsomme område:

 • Undgå kontakt med slimhinder i kønsorganer;
 • vent til opløsningen er helt tør;
 • Husk på, at undertøjet bliver farvet gul: brug trusserne.
Påfør et produkt i det dybe bikiniområde med særlig forsigtighed: Den bør ikke komme på slimhinden

Fordele og ulemper ved anvendelse af rivanol til epilering

Ligesom ethvert andet populært værktøj til selvhår fjernelse har en løsning af rivanol både fordele og ulemper.

De utvivlsomme fordele ved stoffet omfatter:

 • tilgængelighed - billig og tilgængelig på apoteker
 • brugervenlighed;
 • fuldstændig smertefrihed;
 • ingen risici forbundet med andre metoder til fjernelse af hår: brænder, pustler, røde pletter, kløe og hårindvækst;
 • Yderligere desinfektionsvirkning, som tillader brug af rivanol selv på huden med milde irritationer;
 • Effektivitet mod lyse fine hår, der ofte ikke er egnet til salonprocedurer for at slippe af med vegetationen.
Denne type lægemiddel er to-komponent: den omfatter kun destilleret vand og ethacridin.

Der er ulemper at du stadig skal være opmærksom på:

 • muligheden for individuel intolerance i form af en allergi over for den aktive bestanddel
 • ingen øjeblikkelig virkning af glathed: rivanolans løbetid varer 2 uger;
 • kan ikke konkurrere med salonmetoderne for hårfjerning i kampen mod mørkt og hårdt hår.

Forholdsregler ved arbejde med opløsningen

På trods af stoffets indlysende delikate virkning bør man ikke glemme kontraindikationer til brugen og mulige uønskede reaktioner.

Kontraindikationer

Rivanol kan ikke anvendes:

 • Personer med nyresygdom (manifesteret af tilstedeværelsen af ​​protein i urinen);
 • med individuel intolerance overfor ethacridin;
 • i tilfælde af uønskede reaktioner på borsyre (ved brug, sørg for at denne komponent mangler i denne særlige løsning);
 • amningstid (kan ikke anvendes på brystområdet).
Det bør afstå brugen af ​​midler i brystvorterne i brystvorterne under amning

De fleste af os er bekendt med stoffet: I barndommen blev mange mennesker behandlet med en antibakteriel sammensætning af slid og knæ. Hvis du konfronteres med rivanol for første gang, er det bedre at tage en allergitest. Det kan gøres selvstændigt.

 1. Fugt en bomuldspindel med en opløsning.
 2. Påfør et tyndt lag væske til albuen eller håndleddet.
 3. Overhold hudens reaktion i løbet af dagen: ingen kløe eller rødme bør forekomme.
 4. Hvis negative manifestationer er fraværende, er du velkommen til at fortsætte med fjernelse af hår.

Om bivirkninger

I sjældne tilfælde, efter påføring af en opløsning af rivanol på huden, observeres tørhed, irritation og kløe. De forekommer med langvarig brug af lægemidlet (mere end 2 uger) eller med en stigning i opløsningens koncentration. Hvis de beskrevne reaktioner opstår, når du bruger stoffet, skal du stoppe med at bruge det og prøve andre metoder til hårfjerning.

Analanoler af rivanol i kampen mod overskydende vegetation

Værktøjet har ingen absolut analoge. Virkningen af ​​lynhår kan opnås ved anvendelse af hydrogenperoxid. En svækkelse af børster og falder ud af pistolen opnås ved at anvende alkoholisk tinktur af frø af dope eller nælde på området.

Hvis rivanol ikke klare opgaven med at fjerne vegetationen, så prøv at henvende sig til gennemprøvede metoder til hårfjerning og depilation: foto og laser eksponering, shugaring, voks, barbering mv.

Anmeldelser om brugen af ​​løsningen

Overfladen af ​​positive meninger bekræfter rivanolens effektivitet i kampen mod uønsket ansigts- og ansigtshår. Kvinder deler på internettet deres tricks ved brug af den medicinske sammensætning.

Det er umuligt at beskrive i ord, hvor glad jeg er, at jeg læste en anmeldelse om dette værktøj! Jeg søgte efter rivanol i meget lang tid. Ærligvis var det en skam at betale den slags penge til et middel, der ikke hjalp eller ikke, men der var ingen rivanol i apoteker i Krasnodar Territory. Jeg har allerede gjort sig til den kendsgerning, at jeg også vil fortsætte med at barbere mit skæg og overskæg, der voksede med en uhyre hastighed. Hendes hår var meget hårdt, og hvis hun barberede om morgenen, var det allerede en smule prikkede om aftenen. Det jeg netop ikke forsøgte i kampen mod dette angreb, og intet hjalp kemi og folkemedicin. Den officielle diagnose af hirsutisme (overdreven kvindelig hårvækst hos kvinder - ca. Avt.) Og en følelse af sin egen grimhed, det er det, der har ledsaget mig i de sidste 7 år. Og på en måde gik jeg til et socialt apotek, og lige uden for vane spurgte jeg rivanol, som allerede forventede et negativt svar, jeg skulle forlade, men.... En apotekspige svarede til mig, at bare det sidste hætteglas forblev. Generelt smurt jeg mit ansigt 3 gange om dagen med rivanol, og det ville ikke forblive gult tørret med et stykke citron. Og nu, en måned senere, håndter jeg helt med pincet med mit skæg, der er 7 stykker tilbage over min læbe og 10 stykker på min hake, men det er sådanne baggrunde i forhold til hvad det var. Desuden er de blevet tynde og næsten umærkelige. Måske ville de ikke være blevet forladt, hvis rivanol ikke var afsluttet, og igen kan jeg ikke finde den. Derfor, piger og drenge, hvis du møder dette lægemiddel i et apotek, køb det straks, det fjerner endda hormonalt hår. De holder op med at vokse og det er alt)))

Xanteepa

http://irecommend.ru/content/zhizn-stala-prekrasnee

Træt af "antennerne", som begyndte at bringe mig ubehag, og efter at have læst positive anmeldelser om midlerne til at fjerne dem, fik jeg endelig det (ja jeg fik det på det eneste apotek i Krasnodar, hvor dette lægemiddel blev præsenteret) "Rivanol-dep" 1%) De første ansøgningsdage gav ikke et positivt resultat, men instruktionerne viste, at kurset var afsluttet inden for 10-14 dage. Hun fortsatte med at smøre 2 gange om dagen, mens jeg var på ferie. Og se og se! Den femte dag blev antennerne tynde og omdannet til en næppe mærkbar fluff, og nogle steder faldt de helt ud. Selvom koncentrationen kun er 0,1%, ikke 1%. Mange skriver, at stoffet forårsager skrælning af huden. Sandsynligvis det hele i koncentrationen af ​​opløsningen. "Rivanol-dep" forårsager ikke irritation og skrælning og absorberes hurtigt i huden. Med gule pletter fra stoffet går jeg i højst to timer. Men hvad kan du gøre for skønhedens skyld!)) Jeg vil fortsætte med at bruge den. Jeg håber jeg vil løse mit problem med uønsket ansigtshår for evigt.

Milla vanille

http://irecommend.ru/content/o-chudo-sredstvo-ot-usikov-sushchestvuet

Min opgave var at gøre det mørke hår på mine hænder unnoticeable, jeg løste det ikke under laseren, og det er dyrt. Appelleret til folkemidlet. Fundet i apoteket De tilbød at købe rivanolpulver og forberede løsningen selv, men jeg har ikke evnen til at forberede kosmetik. Jeg købte en færdiglavet 1% opløsning af en 100 ml flaske, dyrere end pulver, men på destilleret vand. Forresten blev et godt plus af denne flaske gul fra Rivanol DEP (blå flaske også tilbudt i en søgemaskine). Hvad er der i den gule boks, ingen brændt syre. Alligevel er hun gift og hendes kakerlak forgiftet, ville ikke smøre hendes hud. Især siden jeg var tålmodig med Rivanol. Jeg har glemt at smøre ham et par gange. Mærkbare ændringer gik et sted på dag 10, hår blev som en blondine. Hvad der vil ske i en måned vil se, mens der ikke er noget mørkt hår synligt.

Mariohmari

http://otzovik.com/review_4237379.html

Video: erfaring med rivanol til hårfjerning

Apotekets populære kærlighed mod overskydende vegetation er forståeligt. Ud over tilgængeligheden og den utrolige brugervenlighed er rivanol kendt for sine helbredende og antiinflammatoriske virkninger på huden. Hvor salonmetoderne til hårfjerning ikke kan klare, kommer den medicinske opløsning til undsætning.

Ansigtsbehov fjernelse derhjemme

Hvordan slippe af med pubic hair: 6 metoder, der virker