"Rivanol-Dep" til hårfjerning

I dag kan du slippe af med overskydende vegetation på kroppen på mange forskellige måder. Men nogle metoder giver ikke en varig virkning, mens andre forårsager ubehag. På samme tid ved få mennesker, at du kan bruge apoteket "Rivanol-Dep" til fjernelse af hår.

Beskrivelse og variationer

Rivanol-Dep er et lægemiddel, der oprindeligt blev udviklet til antiseptisk behandling af visse dele af kroppen. Det er almindeligt anvendt i gynækologi, dermatologi og kirurgi. Meget senere blev dette lægemiddel brugt som et middel til fjernelse af hår med en meget langvarig virkning.

I kontakt med huden trænger opløsningen dybt ind i epidermis og ødelægger hårsækken. Over tid bliver hårene tyndere og lettere. Med regelmæssig brug af dette værktøj falder de helt og næsten ophører med at vokse. Derfor er dette lægemiddel og bruges til hårfjerning, det vil sige at fjerne hår med deres rødder.

Ethacridin-lactat er den vigtigste aktive bestanddel af dette middel. Han blev kendt for sine kraftfulde antimikrobielle virkninger. Det er han der er ansvarlig for svækkelsen af ​​hårsækkene og deres ødelæggelse.

Ved salg af lægemidlet "Rivanol-Dep" kommer i forskellige doseringsformer:

 • klæbende bandager;
 • salver;
 • klare løsninger med forskellige koncentrationer;
 • tabletter;
 • pulver.

Til epilering er det bedst at bruge en færdiglavet opløsning med en koncentration på 0,1% eller bruge tabletter med en vægt på 10 g til selvfremstillingsopløsning. Det anbefales ikke at bruge salver og pulver, da det kan medføre alvorlige problemer med doseringen af ​​produktet.

Fordele og ulemper med at bruge stoffet

For at afgøre, om du skal bruge stoffet "Rivanol-Dep" for at bekæmpe overskydende hår, skal du gøre dig fortrolig med fordele og ulemper ved denne metode til fjernelse af hår. Væsentlige fordele er:

 • Sikkerhed for hud og krops sundhed generelt. Ved anvendelse af denne opløsning på epidermis vises ingen forbrændinger, rødme eller irritation. Derudover er det helt sikkert for hele organismen.
 • Let proces. Alt der er nødvendigt er at anvende opløsningen i en lille mængde til overfladen af ​​huden på stedet, hvor der er overskydende hår.
 • Fraværet af ubehag. På grund af den antiseptiske effekt forårsager Rivanol-Dep ikke smerter eller kløe, når det kommer i kontakt med huden.
 • Hvis du bruger løsningen på ansigtet, så med det kan du ikke kun fjerne hår, men også slippe af med acne og overskydende talg.
 • Dette værktøj har praktisk talt ingen kontraindikationer for dets anvendelse og bidrager også praktisk taget ikke til forekomsten af ​​en allergisk reaktion.
 • I modsætning til andre metoder til hårfjerning medfører dette ikke udseendet af indgroet hår.

Sådanne fordele tiltrækker og gør denne medicinske produkt ønskelig til anvendelse i kampen mod vegetation på kroppen, men glem ikke om dens ulemper:

 • Kontraindikationer, selv om de er i små mængder, men stadig eksisterer.
 • Løsningen pletter huden og maler den gul, hvilket er ret vanskeligt at vaske af med rent vand.
 • "Rivanol-Dep" kan ikke ødelægge hårsækkenet for hårdt og sort hår, så det er simpelthen meningsløst at bruge stoffet til at fjerne sådan vegetation.
 • For nylig er der vanskeligheder med overtagelsen.
 • Hvis årsagen til øget hårvækst er hormonforstyrrelser i kroppen og nogle sygdomme, vil værktøjet også være magtesløst.
 • Instruktionerne for dette lægemiddel indeholder ikke oplysninger om, at produktet kan bruges til at fjerne hår. Det betyder, at effektiviteten af ​​løsningen ikke er bevist, og dens anvendelse som et middel til fjernelse af hår er ikke videnskabeligt tilladt.

Hvis proffene stadig opvejer ulemperne, skal du, før du bruger værktøjet, stadig gøre dig bekendt med de tilgængelige kontraindikationer.

Kontraindikationer

Under graviditet, amning og indtil 18 år anbefales det ikke at bruge Rivanol-Dep til at fjerne overskydende hår. De nødvendige tests for at fastslå dets sikkerhed på kroppen i disse tilfælde blev ikke udført.

Hvis der er nyresygdomme, bør brugen af ​​lægemidlet også opgives. Skrælning af huden, irritation på den og små sår er også en kontraindikation for brugen af ​​dette værktøj.

Da præparatet indeholder borsyre og ethacridinlactat, er det nødvendigt at sikre, at der ikke er allergi over for disse stoffer.

Eventuelle gynækologiske og endokrinologiske sygdomme, der er ansvarlige for den øgede vækst af hår på kroppen og ansigtet, er også de vigtigste kontraindikationer for brugen af ​​Rivanol-Depo.

Hvordan man bruger?

For at undgå ubehagelige konsekvenser anbefales det først at teste for allergier på albuens bøjning. Hvis der efter nogle timer ikke er noget ubehag, så kan produktet bruges.

At bruge opløsningen af ​​dette lægemiddel er ret simpelt. Alt der er nødvendigt er at suge en bomuldsstuds i den og let gnide huden på det nødvendige område. Samtidig bør det masseres let med en disk i 2-3 minutter. Dette vil hjælpe medikamentet til at trænge dybere ind i epidermis og påvirke follikelen stærkere.

Hvis en færdiglavet opløsning på 0, 1% ikke er til stede, skal den gøres uafhængigt. For at gøre dette skal du tilføje 10 g Rivanol-Dep pulver eller en tablet, der vejer 10 g til en liter varmt vand. Alle skal blandes grundigt, indtil lægemiddelpartiklerne er helt opløst i vand og kun derefter anvendt som beskrevet ovenfor. Skyl af rester fra huden er ikke nødvendig.

Brug den resulterende opløsning bør være en gang om dagen, helst om aftenen, da det maler huden. Du bør ikke anvende det på epidermis to gange om dagen. Dette påvirker ikke effektiviteten af ​​hårfjerning, men huden vil plette endnu mere.

Den første synlige effekt af brugen kommer ikke tidligst 5 dage, men dette er hvis håret er blødt og ikke for mørkt. På tykke og sorte hår vil effekten være synlig ikke tidligere end i en uge. Helt hår vil forsvinde om en måned.

Med stor omhu bør du bruge løsningen i bikiniområdet, og det er bedre at nægte at fjerne hår med det på dette følsomme sted. For det første er håret normalt hårdt, mørkt og tykt, hvilket betyder at løsningen kan være generelt ineffektiv. For det andet kan det i kontakt med slimhinder forårsage alvorlige forbrændinger.

Hvis det af en eller anden grund ikke er muligt at anvende Rivanol-Depa, kan du ty til analogerne.

analoger

Lægemidler svarende til Rivanol-Depu eksisterer ikke i dag. Der er kun midler, herunder i traditionel medicin, der hjælper med at lette hår og sænke deres vækst, i nogle tilfælde og stoppe deres udseende i kort tid. Men de kan ikke helt fjerne overskydende vegetation for evigt.

Den nemmeste at bruge analog af dette værktøj er hydrogenperoxid. Det hjælper med at lette hår og sænke deres vækst. Den bruges såvel som Rivanol-Dep, det vil sige, bomuldsstykket er befugtet i en opløsning, og huden gnides med den.

Rivanol til hårfjerning: anmeldelser, pris, instruktion

Beskrivelse midler til fjernelse af hår "Rivanol." Pris, hvor den kan købes, analoger. Nyttige egenskaber, kontraindikationer, brugsanvisninger. Anmeldelser piger.

Rivanol er et billigt, meget effektivt middel til at fjerne kropshår derhjemme og forhindre dets vækst. Den er velegnet til brug af kvinder i alle aldre, er universel og sikker for mennesker. Det kan bruges med vegetation af enhver farve og helt forskellige længder.

Beskrivelse og pris på Rivanol til hårfjerning

Rivanol er en kosmetisk produkt designet til at fjerne hår og sætte væksten på kroppen og ansigtet langsomt. Den kommer i flere former - i form af en opløsning og pulver. Den første hældes i plastikbeholdere med et volumen på 100 ml, den anden sælges i pakker på 1 kg som poser. Tidligere blev der også fremstillet tabletter af 5 stk. i pakken og salven 50 g i et rør, men nu finde dem i apoteker er næsten umuligt.

Opløsningen har en gul farve, flydende konsistens, let tekstur. Det er baseret på vand og har en behagelig aroma. Hvis vi taler om pulver, er det finmalet, har en rig gul farve og en stærk lugt, hurtigt og fuldstændigt opløst i væsken.

Foto: Rivanol løsning til langsom hårvækst.

Udløbsdatoen for den pakkede Rivanol er i gennemsnit 1-3 år afhængig af producenten, men efter åbning af flasken skal den anvendes inden for 1 måned. Værktøjet opbevares i mørke, tørre rum, der begrænser adgangen til det til børn og kæledyr. Efter denne tid skal du ikke bruge den.

Hvis vi taler om færdige løsninger, så er komponenterne i disse værktøjer få, de er lavet af kun 3 komponenter. Grundlaget her er destilleret vand, som er en stor del af sammensætningen. Takket være det er den fugtgivende og rensende effekt tilvejebragt.

Den vigtigste aktive ingrediens er ethacridin lactat, som er et lugtløst, gult krystallinsk pulver, betegnet med formlen C18H21N3O4. Den fortyndes med vand i proportioner på 1 g pr. 100 ml væske eller 0,1 g pr. 100 ml, og der opnås således en opløsning på henholdsvis 0,1% og 1%.

Destilleret vand og ethacridin lactat supplerer borsyre. Det påvirker hårsækkene, "lulling" dem og derved sænker væksten.

I fotopulveret Rivanol til hårfjerning

Køb Rivanol til hårfjerning kan findes i apoteker, onlinebutikker eller på fabrikanternes officielle hjemmesider. Den kan købes og sælges uden recept fra en læge. Værktøjet er næsten altid tilgængelig på lager, men nogle gange må du muligvis bestille det på forhånd, så skal du tage 2-3 dage til levering.

Den anbefalede pris for Rivanol hårfjerning er:

Særlige egenskaber ved udsættelse for rivanol under hårfjerning

Værktøjet trænger dybt ind i porerne, blødgør "rødderne" af håret og fremmer deres naturlige fjernelse. Det lyser vegetationen, gør det tyndere og svagere, bremser vækst og udseende af en ny "pistol" på huden. Som et resultat ser en person æstetisk og velplejede ud. Dets brug giver dig også mulighed for at spare på barberingsskrabere, depilatory cremer, epilatorer.

Proceduren for anvendelse af Rivanol er smertefri. Mest af alt er den velegnet til ejere af let tyndt hår. Det kan bruges på alle dele af kroppen - ben, arme, i armhulen, på maven osv.

Rivanol har desinfektionsegenskaber og hjælper derfor med at eliminere betændelse i huden ud over hovedvirkningen. Værktøjet er effektivt til pustler, puffiness, blå mærker, rødme og irritation, til nedskæringer. Takket være ham, sår helbreder i meget kortere tid, hvilket reducerer sandsynligheden for blodinfektion.

Udover hårfjerning renser Rivanol også urenhederne, fjerner fedtet glans, bringer orden til porerne, og får vævene til at trække vejret bedre. Det sænker hudens aldring, giver det en naturlig og sund farve.

Kontraindikationer til brug af Rivanol

Ved brug af pulver er det nødvendigt at følge instruktionerne nøje og forberede opløsningen i 0,1 eller 1% koncentration. I sin rene form kan den ikke bruges til at undgå forbrændinger og for at fjerne krænkelser af hudens integritet.

Under ingen omstændigheder skal Rivanol bruges til at fjerne håret mundtligt, da dette kan forårsage forbrændinger i slimhinden og forårsage forgiftning af kroppen.

Det er nødvendigt at omhyggeligt fjerne vegetationsmidlerne med høj følsomhed overfor alkohol og syrer, som er i sammensætningen af ​​lægemidlet.

Det anbefales ikke at anvende Rivanol-opløsning i følgende tilfælde:

 • Graviditet. Der er ingen kliniske tegn på fondens negative indvirkning på fostrets udvikling, men det er bedre at afstå fra at bruge det, bare i tilfælde.
 • Amning. Ved amning bliver huden mere følsom, hvilket kan medføre ubehag ved anvendelse af opløsningen. Det vil også være muligt udseendet af rødme, irritation og andre bivirkninger.
 • Individuel intolerance over for komponenterne. Forlad denne metode til hårfjerning er, hvis kroppen reagerer på hudbehandling med Rivanol rødme, irritation, kløe. For at sikre nogen bivirkninger skal du lægge en lille smule penge på dit håndled og vent 10 minutter.
 • Nyresygdom. Brug ikke Rivanol til pyelonefritis, udeladelsen af ​​disse organer, tilstedeværelsen af ​​salte, sand, sten i dem, herunder små størrelser. Forsigtighed bør tages til denne procedure og efter forgiftning, fordi nyrerne på dette tidspunkt har en meget stor belastning.

Instruktioner vedrørende brug Rivanol til fjernelse af hår

Det hele afhænger af den form, hvor produktet frigives - i form af en opløsning eller pulver. Hvis vi taler om det første, er værktøjet allerede fuldt klar til brug. I det andet tilfælde skal opløsningen fremstilles uafhængigt i en koncentration på 0,1% eller 1%; Jo større det er, desto lysere bliver effekten.

Brug af Rivanol Solution

Ryst før brug. Det skal være forseglet eller i en tæt lukket beholder, ellers kan sammensætningen udløbe, og så vil det være mindre nyttigt.

Her er en instruktion til Rivanol hårfjerning:

 1. Rens først de områder, hvor du skal fjerne vegetation. Brug til denne konventionelle sæbe, brusegel eller andre plejeprodukter.
 2. Tør godt af med et tørt håndklæde, blød en klud, wadded disk eller gasbind.
 3. Tør vådt skiv højre sted, bevæger sig i retning mod hårets vækst. På samme tid forsøger du at trykke ned med fingerspidserne og massere huden, så resultatet bliver bedre.
 4. Forlad sammensætningen på huden i 1 time, skyll det derefter med vand og tør det tørre.
 5. Hvis der vises gule pletter på dit ansigt eller krop, skal du bruge flydende sæbe.

Når du fjerner Rivanol ansigtshår, undgå kontakt med øjne og mund. Hvis dette sker tilfældigt, skylles disse områder hurtigt med rigeligt varmt vand.

Rivanol Powder

Først skal du forberede en løsning. Således kan en 0,1% sammensætning anvendes til hudpleje før og efter depilering. Det vil også være nyttigt til forebyggelse af udseendet af ny vegetation og til fjernelse af eksisterende ikke-stift hår. Hvis du skal kæmpe med en hård og gammel "fluff", så skal der bruges et værktøj med allerede 1% af det aktive stof.

Sådan bruges Rivanol til hårfjerning:

 1. Varm vandet til en varm tilstand, det skal nøjagtigt 100 ml.
 2. Sæt posen i posen og indsæt dens indhold forsigtigt i væsken.
 3. Hvis du har brug for en opløsning i en koncentration på 0,1%, tilsæt derefter 0,1 g pulver til 100 ml vand, og for at opnå en 1% sammensætning tilsættes hele 1 g.
 4. Hvis du har problemer med at måle 0,1 g pulver, kan du tage proportioner på 1 g pr. 1 liter vand.
 5. Bland godt med en ske og ryste, således at pulveret i sidste ende ikke sætter sig på bunden, men opløses fuldstændigt. Før du bruger det, skal du sørge for, at det er gennemsigtigt.
 6. Fugt en bomuldspude i opløsning og brug den til at påføre produktet på områder med uønsket hår.
 7. Lad stoffet sive i gennemsnit tager det 1 time, hvorefter det kan vaskes af.

Ifølge instruktionerne til Rivanol til hårfjerning i form af poser, skal den bruges 2-4 gange om dagen i 14 dage.

Resultaterne af hårfjerning Rivanol

På billedet er resultatet af hårfjerning Rivanol

Rivanol kan naturligvis ikke fjerne hår med "rødder" og kan heller ikke standse deres vækst. Dens virkninger manifesteres ved at bremse deres udseende, svækkelse af vegetation og i misfarvning.

Ved afslutningen af ​​kurset, ca. 10-14 dage, ændres hårets struktur helt, deres længde falder også, og pærens aktivitet undertrykkes, hvilket fører til en langsommere vækst af vegetationen. For at garantere 100% af dets tab, selv fabrikanten ikke forpligter sig, men flertallet, ifølge pigerne, er sædvanligvis ganske let elimineret alene uden yderligere menneskelig deltagelse.

Det er ikke nødvendigt at genoprette huden efter brug af Rivanol, men for at undgå udseende af flak og rødme anbefales tørhed og dehydrering efter et kursus at tage en pause i mindst 2-4 uger. Nyt hår begynder at vokse tidligst 10-15 dage efter tabet af det første.

Reelle anmeldelser om rivanol hårfjerning

Læs anmeldelser af Rivanol for hårfjerning, det er sikkert at sige, at det er et sikkert og effektivt middel til at bremse og delvis fjerne vegetationen på kroppen. På internettet skriver de, at det er umuligt at slippe helt af med hende, men den resulterende effekt imponerer stadig piger. I det store og hele er de tilfredse med købet og tror slet ikke på, at de har kastet penge til vinden.

Mila, 30 år gammel

Det er svært at beskrive, hvor meget jeg led af forfærdeligt, mandligt sort hår på mine ben. Brug af barberskærer forværrede kun situationen, og fjernelse af det hele med en epilator var simpelthen urealistisk. Det var ikke ønskeligt at udføre en fotoepilation, og det er dyrt og ubelejligt; I sidste ende blev valget lavet til fordel for Rivanol, læst at det var billigt og købte 2 pakker pulver på én gang. Jeg fortyndede det i overensstemmelse med instruktionerne til fremstilling af en 1% opløsning. I dette værktøj wetsted en bomuldskive og gned huden på deres ben 3 gange om dagen. Omkring en uge senere så jeg, at vegetationen var blevet lidt lysere og vokser langsommere, og nogle hår selv faldt helt ud. I slutningen af ​​kurset blev næsten 60% pensioneret. Resten blev fjernet med en depilatory cream. Følelsen var stor, der var ikke noget ubehag, efter at vegetationen ikke blev hård og hård.

Angelina, 23 år gammel

Min opgave var at lette håret på mine hænder for at gøre det ikke så mærkbart, for det er mørkt for mig. Jeg ønskede ikke at anvende på laserterapi, jeg besluttede at bruge en færdiglavet Rivanol-løsning. Jeg kunne godt lide at intet skulle fortyndes med vand, alt hvad der kræves af mig var at suge et serviet i produktet og til at behandle huden. Jeg gentog sådanne handlinger dag efter dag i 2 uger. Denne gang var ikke forgæves, håret blev mindre, og de, der blev tilbage, så ikke så skræmmende ud som tidligere og lyste. Upset kun udseende af yellowness på kroppen efter påføring af løsningen, men det er let afvaskes med sæbe og vand. Hvad der vil ske næste, vi ses, men indtil nu har jeg ikke været skuffet over noget.

Marina, 35 år gammel

Da jeg var meget træt af min overskæg, fik jeg endelig en flaske i en koncentration på 0,1% som i mænd på mit ansigt efter at have læst positive anmeldelser om Rivanol. I de første 3 dage så jeg ikke nogen effekt, jeg ønskede allerede at kaste alt, men jeg fortsatte dog. Positive ændringer fandt kun sted på den 12. dag. Jeg begyndte at smøre remediet 4 gange om dagen, nu skiftede jeg til 2 gange, jeg bruger det til profylakse, selv om jeg hørte, at det er umuligt at gøre det hele tiden, hvilket er en skam. Så på steder er håret helt faldet, på steder er det næppe mærkbart, men det er selvfølgelig urealistisk at opnå perfekt glathed med Rivanol. Jeg læser en gang om, at lægemidlet forårsager skrælning af huden, men det er fint, tilsyneladende sker dette, når den tilladte koncentration overskrides.

Hvordan slippe af med håret med Rivanol - se videoen:

Før du begynder at bruge dette værktøj, skal du omhyggeligt læse instruktionerne forklarer, hvordan du bruger Rivanol til hårfjerning. Hvis du skynder dig og bryder reglerne, kan du ikke kun få de ønskede resultater, men også skade dig selv.

Hårfjerning Rivanol derhjemme

Perfekt fløjlsagtig hud uden betændelser, fejl og andre defekter - det er det, kvinder i alle aldre stræber efter. Vegetationen på ansigtet er en ægte tragedie! Hvis du står over for et lignende problem, fortvivl ikke og komplekser, moderne medicin og kosmetologi tilbyder mange løsninger!

Det er muligt at slippe af med antennerne og fjerne fluffen på kinderne enten ved hjælp af dyre procedurer i salonerne (fotoepilation, laserepilation) eller selv - shugaring, voksstrimler, ler, epilator. For nylig er en metode blevet populær, ifølge anmeldelser, der ikke forårsager ubehagelige fornemmelser, ved at bruge Rivanol til at fjerne hår. Men først, lad os finde ud af årsagen til den øgede vækst af uønsket hår.

Årsager til uønsket ansigtshår hos kvinder

 1. Overgangsalderen - æggestokkernes aktivitet stopper, og derfor begynder manligt hormon androgen at blive produceret kraftigt og forårsager hårvækst på ansigtet;
 2. Puberty - hormonelle ændringer i kroppen forårsager i sin tur ændringer i hårets struktur. Og igen er den vigtigste "anklagede" en androgen;
 3. Hirsutisme er en sygdom, hvor der er en meget stor mængde mænds hormoner i en kvindes krop. I dette tilfælde er speciel behandling nødvendig, ellers kan situationen forværres over tid;
 4. Arvelighed - ikke at skjule af det, ikke at skjule;
 5. Hormonal ubalance, i væksten af ​​hår på kindbenet og templerne kan man snakke om metaboliske lidelser;
 6. Tager visse stoffer;
 7. Forkert udvalgte kosmetiske midler, nemlig lanolinbaserede cremer, der med langvarig brug øger hårets vækst på hagen og over overlæben. Cremer indeholdende elastin og kollagen i deres sammensætning anbefales kun at blive brugt efter 30 år, ellers kan du provokere væksten af ​​ansigtshår;
 8. Og selvfølgelig hjælper barbering og udtræk med pincet med at slå lyset ned i hårdt og mørkt hår.

Så det første du skal besøge gynækologen og endokrinologen, find "ondskabens rod", og kun derefter se efter måder at slippe af med uønsket hår.

Smertefri og hurtig

Relativt for nylig er der fundet en ny "hjemme" hårfjerningsmetode, der er baseret på brugen af ​​stoffet Rivanol.

Køb Rivanol kan være på ethvert apotek uden recept. Det sælges i forskellige former - tabletter, salve, opløsning, pulver, pulver. For at bekæmpe hår er det den løsning, der kræver en procent. Rivanol pris - op til 400 rubler per 50 ml.

Som med ethvert lægemiddel har Rivanol kontraindikationer. Men de består kun af to punkter - det er forbudt at bruge til nyresygdom og individuel intolerance over for de komponenter, der udgør stoffet. Der er ikke registreret tilfælde af uønsket interaktion med andre lægemidler eller overdosering.

Anmeldelser af kvinder, der brugte Rivanol til hårfjerning, er for det meste positive. Nogle brugte det ikke kun i ansigtet, men også på arme og ben. Selvfølgelig er der de piger, der ikke bemærkede resultatet, at denne metode ikke passer. Men stoffet skadede ikke nogen, det kan siges med absolut sikkerhed.

Metoden til anvendelse af rivanol til hårfjerning

Al visdom om at bruge stoffet er som følger. Det er nødvendigt at anvende en 1% opløsning af rivanol på en bomuldsstuds og tørre problemområder en gang dagligt, dagligt uden at tage pauser. Resultatet skal ses om en uge. Uønskede hår vil tynde ud, blive skør og lys.

Hvis du efter to uger bemærker, at der ikke er flere synlige ændringer, kan du stoppe proceduren. Rivanol er stadig et lægemiddel, et antiseptisk middel, og det anbefales ikke at bruge det for længe.

Den eneste ulempe ved denne metode er, at effekten ikke vil blive lynnedslag, tålmodighed og regelmæssighed er nødvendige. Men metoden er helt smertefri og giver en langvarig effekt - håret vokser meget langsomt eller vises slet ikke! Forresten, nu kan du glemme ikke kun håret, der ikke er på ansigtet, men også på armene, benene, i armhulerne!

Og stadig kan rivanol bruges:

 • i inflammatoriske sygdomme i hud, mund, øjne, forbrændinger samt desinficere mindre slid og sår.
 • med koger og abscesser, slid, abscesser, grædende ssa-dyna, blæseudslæt i form af kompresser og dressinger med en opløsning.
 • betændelse i slimhinden i munden, svælg, svælg, flux i form af skylning.

Afslutningsvis

Rivanol til hårfjerning passer fint! Denne metode kan med rette betegnes som effektiv og relativt budget. Fremragende resultater på kort tid og uden bivirkninger - hvad mere kan du ønske! Det er også en god idé at få dette lægemiddel i din førstehjælpskasse - det kan løse mange problemer.

Nu ved du hvad du skal gøre, hvis hormoner spillede en grusom joke. Det vigtigste er at besøge lægen i tide og finde ud af årsagen.

Anmeldelser af hårfjerning rivanol

Det er ikke klart, hvorfor torturere dig selv med nogle tvivlsomme midler, når du har laser hårfjerning. Især nu er der enheder, der håndterer enhver form for hår og lys og mørk. Ja, det er dyrt. Men hvad er bedre, at betale en eller flere gange for læger med allergi til at løbe..

Personligt tror jeg, du kan prøve. Da laser og fotoepilation fandt sted, men uden resultat. Og det er nødvendigt at gøre dette mere end én gang, mindst hver anden måned, så hårvækst stopper.

Pigerne hjalp mig, og tak for rådgivning - det er vigtigt, hvor længe jeg forstod dette - ved hjælp af en 1% opløsning på 0,1% hjælper det ikke, så disse anmeldelser...

Daria, fordi rivanol maler gul, og hvis du lægger det på dit ansigt, bliver dit ansigt gul, hvordan har du vasket det af eller er der noget der kan forårsage at rivanol misfarves? Del venligst

Daria, fortæl mig ikke, du skal bruge rivanol til håret selv, eller hvis det rensede område også hjælper. Tak

Jeg troede det også, 5 år. I stedet for 4 sessioner gik jeg til elos epilation, og antennerne forblev. Nu vokser kun.

1 gang tale? Jeg har allerede forsøgt noget, efter et stykke tid vender alt tilbage

Og intet at laser hårfjerning er skøre penge, og et besøg koster ikke. Og der er forbrændinger... Og laserfjerning fjerner ikke håret for evigt... med jævne mellemrum skal du besøge en kosmetolog for at gentage. Selv en gang om året.

efter hvilken tid kan jeg gentage kurset?

Goddag piger! Jeg vil dele min erfaring, jeg brugte rivanol, jeg brugte det to gange om dagen om morgenen og om aftenen viste min virkning efter to uger, måske lidt tidligere, om to uger forsvandt mit hår, det afhænger af håret, hvor tykt og tykt de er!

Hej Masha!
Kan du fortælle, hvor du købte denne løsning af rivanol? sååå brug for!

Rivanol til hårfjerning: anmeldelser

Smukt hår gør billedet meget mere mindeværdigt og harmonisk. Men dette gælder kun under forudsætning af at hårene selv er på de områder af huden, hvor de skal være. Men håret på armene eller benene - ikke den mest behagelige tilføjelse til billedet. For at bekæmpe dem blev der opfundet særlige midler, blandt hvilke mange interessante kvaliteter er tildelt til Rivanol. Som producenterne siger, kan det med sikkerhed hurtigt og hurtigt rense huden.

Hvad er Rivanol

Rivanolbehandling af områder dækket af uønskede hår er nu blevet en forholdsvis almindelig behandlingsmulighed. Faktisk synes det meget nemmere at fjerne uønskede hår ved at benytte sig af en særlig medicin, snarere end at torturere dig selv med epilering, varm voks og så videre. Derudover er anmeldelserne meget opmuntrende.

Faktisk er Rivanol et antiseptisk middel. Det betyder, at du ved hjælp af det kan desinficere huden, skabe betingelser for hurtigere helbredelse af små sår. På grund af disse egenskaber sælges dette produkt på apoteker. Det kan udføres i forskellige former. Hårfjerning klarer at give, hvis du bruger et pulver til fortynding, tabletter eller salve. Sandt nok er den bedste løsning til et sådant problem mærkeligt nok tabletter. Fra dem er det muligt at forberede en antiseptisk opløsning.

For at gøre processen bedre, opløses Rivanol tabletter i vand. Det skal gøre en 1% opløsning. Glem ikke at noget stof kan give bivirkninger. Nogle gange i anmeldelserne kan du se klager, der er forbundet med det faktum, at stoffet bragte nogle komplikationer. Udover individuel intolerance betragtes nyresygdom også som en kontraindikation for brugen af ​​Rivanol.

Du kan reducere risikoen for uønskede effekter, hvis du fuldt ud overholder teknologien til fremstilling af opløsningen. Det ligner dette.

1. Tag først 10 g Rivanol selv i form af tabletter. Denne mængde produkt fortyndes i 1 liter vand. For hurtigere madlavning kan du bruge varmt vand.

2. Før du begynder at teste for allergier. Til dette formål dække et lille område af albuen med en løsning. Hvis irritationen ikke blev vist inden for et par timer, kan du fortsætte med fjernelsen selv.

3. På en gang vil en fuldstændig rensning af huden mislykkes. Derfor er stoffet påkrævet hver dag for at dække det hår, du vil fjerne. Det er nok at sætte på en bomuldsstynge og derefter bruge flere gange på problemområdet.

Det vil tage omkring en uge med kontinuerlig brug for at gøre fjernelsen forskellig. Men det er muligt at bemærke nogle andre positive ændringer. Således bemærkes det ofte i anmeldelser, at huden som følge heraf får en smuk skygge og samtidig opnår en behagelig fløjlsagtig.

Tror du på sådanne løfter? Det bliver meget tydeligere, hvis man ser på rigtige anmeldelser. Det er til overvejelse af sådanne anmeldelser yderligere, og det er værd at fortsætte

Anmeldelser om brugen af ​​rivanol

Elena, 34 år gammel

Jeg lærte om Rivanol, da jeg engang søgte efter metoder, der ville hjælpe med at forsigtigt slippe af med uønskede hår. Jeg har længe ønsket at slippe af med antennerne over overlæben. Du forstår, at det for en kvinde er en alvorlig æstetisk mangel.

Alligevel var der i første omgang visse tvivl, for med de forkerte virkninger på uønsket hår kan du få dem til at vokse endnu hurtigere. Det tog meget tid at sørge for, at proceduren var sikker. Ikke desto mindre er det i anmeldelserne anført, at Rivanol ikke kan føre til negativ effekt.

Ikke ønsker at få en allergi, jeg først kontrolleret, hvor sikkert denne fjernelse indstilling er. Anvendes på bagsiden af ​​penselopløsningen fremstillet ud fra tabletter. Ligesom jeg ikke har bemærket noget dårligt. Og derefter fortsatte med at fjerne sig selv. Vurderingerne sagde, at resultatet vises i en uge. Men for mig blev han hurtigere. I fem dage befugtede området området over læben hele tiden med en bomuldsstykke. Selvfølgelig kan Rivanol til hårfjerning ikke kaldes det perfekte lægemiddel. En sådan effekt som udseendet af fløjlsagtig, bemærkede jeg stadig ikke.

Men for at slippe af med det mest sorte og grimme hår, det viste sig faktisk. Hvis vi fortsætter fra dette, kan jeg anbefale denne metode til fjernelse til alle, der ønsker det.

Olesya, 43 år

Jeg var nødt til at tænke på at fjerne hår, da mange af dem var kommet på deres ansigt. Jeg tror det største problem i hormonal svigt. Jeg indledningsvis forstod at få en pålidelig og høj kvalitet fjernelse ville ikke være så let, hvis det er i hormoner. Interessant, nogle gange fører en hormonforstyrrelse til hårtab. I mit tilfælde var det måske det modsatte. Men i anmeldelserne blev det sagt at Rivanol kan eliminere mindst kosmetiske defekter. Derfor begyndte jeg at bruge det.

Indledningsvis indstillet til hurtig effekt, men stadig nødt til at lide. I modsætning til andre kvinder, der giver feedback på et sådant værktøj, blev jeg tvunget til at anvende den i ca. to uger... Og så håret ændrede sig, selv om det ikke faldt ud. Nu er de i det mindste ikke så mærkbare. Hår tyndere, lettere. Nu tænker jeg, hvordan jeg skal håndtere problemet yderligere. Rivanol er ikke allmægtig, uanset hvad andre anmeldelser siger. Ja, og den sædvanlige fjernelse af min vanskelighed kan tilsyneladende ikke løses. Jeg vil fortsætte med at konsultere en læge for at finde ud af, hvad problemet er.

Diana Minaeva, 27 år gammel

Hun vidste ingenting om Rivanol, indtil en hudlæge fortalte mig om det. Det vil sige, jeg gik videre til proceduren uden endda at læse anmeldelserne. Og måske gjorde hun det rigtige. Fordi på det tidspunkt havde jeg endnu ikke hamret mit hoved med alle mulige ikke meget kloge råd. Lægen gav en opskrift på, hvordan man forbereder en løsning, der sikrer hurtig og pålidelig fjernelse.

Jeg vil ikke give metoden til forberedelse, fordi dette er et individuelt spørgsmål. Ifølge anmeldelser kan ingen afgøre, om denne metode passer til ham. Bare sig det en uge senere, især hårdt hår faldt virkelig ud. Der var ingen ubehag eller smerte. Alt er helt glat.

En uge senere forsvandt en anden "hårdhed" også. Og på de steder, hvor der er noget tilbage, er der intet synligt fra siden. Som jeg sagde med det samme var fjernelsen smertefri. Jeg kan rådgive denne metode, selvom du skal være forberedt på vanskeligheder. Den vigtigste er handlingsvarigheden. Selvom anmeldelserne hævder, at Rivanol fjernede håret på bare 3-4 dage, bør du ikke tro på det. Den modstandsdygtige effekt af høj kvalitet vises kun ved lang brug.

Lyudmila, 47 år gammel

Et af mine største problemer har altid været tilstedeværelsen af ​​meget mørkt og hårdt hår på mine hænder. Desuden kan du ikke engang forestille dig, hvor stærkt det var slående. Og om sommeren, da jeg var konstant under solen, forblev de stadig meget synlige, de brændte slet ikke overhovedet. I forsøg på at slippe af med en sådan mangel, tog hun forskellige handlinger. Men intet hjalp i det hele taget.

Forsøg at i det mindste let reducere manifestationen af ​​hårdhed, begyndte jeg at lede efter anmeldelser, som ville tale om folkemusik eller medicinske metoder. Men for det meste i disse anmeldelser gav råd om, hvordan man plejer hår og ikke fjerner dem. Og efter lange forsøg kom jeg endelig over Rivanol. Ved hjælp af et sådant produkt, som nævnt, vil fjernelsen være hurtig, smertefri og tidskrævende.

Selv om det blev foreslået at bruge tabletter til fortynding med vand, kunne jeg finde og umiddelbart klar løsning på apoteket. Det kostede meget lidt, så prøv ikke det var dumt, hvis anmeldelser af denne metode til fjernelse ikke lykkedes. Passerede "behandling" af overskydende hår i 3 kurser i 2 uger. Desuden førte det første kursus fremragende resultater. Håret faldt ikke straks ud, det var som sådan ikke fjernelsen skete. Men deres stivhed er naturligvis faldet.

Nu er jeg sikker på, at det ikke er for ingenting, at Rivanol anbefales til hårfjerning. 3 kurser passeret af mig har ført til, at uønsket hårdhed næsten er forsvundet. Nogle hår forbliver, men det ser stadig fint ud. Jeg kunne virkelig godt lide fjernelsen af ​​denne type, fordi den er yderst bekvem og enkel. I anmeldelsen er jeg klar til at anbefale denne metode til alle, fordi der ikke er nogen problemer med implementeringen.

Polina Savelyeva, 32 år gammel

Denne procedure frygter mig altid. Desuden blev det mere og mere hår fra de sædvanlige måder at fjerne mine hænder over tid på. Så blev jeg konfronteret med anmeldelser, der roste et tidligere ukendt middel til mig - Rivanol. Først tænkte jeg, at det burde være meget dyrt, hvis det hjælper så effektivt. Men da jeg fandt ud af at prisen var bare en billig, tvivlede jeg straks anmeldelserne. Ikke desto mindre besluttede hun at prøve. Det kunne ikke have været værre alligevel, men sådanne små penge er ikke synd.

Før jeg brugte på hele området af problemområder, besluttede jeg at lave en lille test, som jeg også læser om i anmeldelser. Pointen er at kontrollere, om Rivanol er egnet i dette tilfælde eller ej. For at gøre dette er det nødvendigt at smøre den hud, som håret er til stede, og prøv derefter at fjerne dem med pincet. Nå, hvis hårene fjernes lettere end under normale forhold. Dette tyder på, at fjernelsen vil være let. Jeg gjorde det på den måde, så jeg fik straks en slags entusiasme.

Det tog cirka 2 uger for effekten at vises. Faktisk er håret blevet mærkbart mindre. Derudover har jeg også udført deres fjernelse af epilatoren. Meget glad for, at smerten ikke var. Derudover syntes der i lang tid ikke noget spor af hårdhed overhovedet i slutningen af ​​kurset. Hvis de sædvanligvis dukkede op næsten 5-6 dage efter proceduren, begyndte der kun små hår at blive anvendt i tre uger efter brug af Rivanol. Denne metode, hvis vi opsummere, er helt tilfreds. Derfor kan jeg anbefale det i min egen anmeldelse til alle, der har brug for det.

Irina, 37 år gammel

Om Rivanol vidste ikke noget før jeg så oplysninger om ham i nogle anmeldelser på netværket. Jeg kan ikke sige, at jeg havde stærke problemer med overskydende hår, men jeg ville stadig prøve. Årsagen til interesse er, at anmeldelserne lovede fjernelse uden ubehag. Og det er en stor fordel. Eventuelle problemer med søgen efter stoffet opstod ikke. Sandt, overrasket over forskellen i omkostningerne ved midler. For eksempel koster det i en butik mere end to tusind. Men i det sædvanlige apotek viste det sig at købe så meget som 10 gange billigere. Derfor advarer jeg dig straks om, at du skal være forsigtig med købet for ikke at overbetale.

Jeg brugte den færdige løsning i håb om, at fjernelsen vil ske hurtigt, som lovet i anmeldelserne. Men resultatet, som kunne kaldes stabilt, optrådte kun efter et par måneder. I løbet af denne tid savnede måske kun 2 applikationer. Efter denne periode viste resultatet sig at være, selv om det var mærkbart, men langt fra udestående. Et eller andet sted blev huden fuldstændigt renset, og nogle steder blev håret kun bledere.

Men det er nødvendigt at bemærke en alvorlig ulempe. Hud efter hyppig brug er meget gul. Mit ansigt og hænder og fødder blev gule. Derfor er det usandsynligt, at jeg vil fortsætte med at bruge det, fordi resultatet ikke er meget godt.

Rivanol: praktisk og let

Det er helt muligt at opnå fjernelse af uønsket hårdhed ved hjælp af lægemidlet, som det kan ses fra anmeldelserne. Derudover opstår der næsten ingen problemer i denne sag. Bare glem ikke at der er nogle kontraindikationer, og brugen af ​​stoffet selv bør være permanent.

Hvordan man bruger Rivanol til fjernelse af hår

Der er mange måder at fjerne uønsket vegetation på, men jeg vil gerne finde en enkel, billig og vigtigst effektiv måde. Rivanol til fjernelse af hår på ansigt og krop svarer til alle disse parametre.

 • 1. Hvad er Rivanol og virkningsmekanismen
 • 2. Løsningskomponenter
 • 3. Typer af rivanol
 • 4. Hvilke zoner anvendes
 • 5. Forberedelse og anvendelse af opløsningen
 • 5.1. Phased brug af rivanol
 • 6. Fordele og ulemper
 • 7. Kontraindikationer og bivirkninger
 • 8. Ofte stillede spørgsmål og svar
 • 8.1. Hvad koster løsningen?
 • 8.2. Hvilken er bedre at bruge en opløsning på 1% eller 0,1%?
 • 8.3. Bliver huden gul efter anvendelse af løsningen?
 • 8.4. Hvis der er yellowness på huden, hvordan skal man slippe af med det?
 • 8.5. Hvis jeg trækker hårene ud og smeder disse steder med en løsning, vil hårvæksten sænke?
 • 8.6. Hvad skal resultatet være?
 • 8.7. Efter hvilken tid kan jeg gentage kurset?

Hvad er Rivanol og virkningsmekanismen

Rivanol er kendt af forskellige navne såsom Etodin, Acrinol og Acricid. På det medicinske område er stoffet aktivt anvendt til desinfektion og hurtig genopretning af huden, det bruges af kirurger, hudlæger, gynækologer.

Oprindeligt blev Rivanol ikke brugt til epilering. En fantastisk ejendom blev fundet ved en tilfældighed: læger fandt ud af, at den langvarige tilstedeværelse af stoffet på en bestemt del af kroppen nedsætter hårvæksten mærkbart.

En sådan virkning af lægemidlet på hårsækkene er på grund af hjælpegenskaberne af komponenterne, der indgår i dets sammensætning. På et hår begrænser Rivanol dens udvikling, gør folliklerne tyndere og fører til deres tab.

Den direkte udnævnelse af Acrinol er et antimikrobielt lægemiddel til bekæmpelse af stafylokokbakterier.

Komponenter af opløsningen

Der er kun to stoffer i sammensætningen af ​​Rivanol: destilleret vand og ethacridin lactat. I sovjetiske tider blev borsyre tilsat til lægemidlet, men udviklingen af ​​den medicinske industri gjorde det muligt at undvære det.

 1. Ethacridinlaktat ligner et gult pulver. Det er lugtfri, smag ubehageligt og opløses kun i varmt vand. Det fortyndede stof mister hurtigt sine egenskaber, især under påvirkning af lys, mens det bliver brun.
 2. De antiseptiske egenskaber af borsyre har længe været kendt, men for cirka to år siden opdagede forskerne bivirkninger i den, som de begrænsede brugen af ​​og fuldstændig udelukket syre fra Rivanol.

Typer af rivanol

Lægemidlet sælges i et apotek i formularen:

Hår kan kun fjernes med en løsning, de behandler også forskellige hudsygdomme. Men kvindernes anmeldelser bemærkede, at koncentrationen af ​​stoffet i den købte opløsning af Rivanol ikke er nok, så det er mere hensigtsmæssigt at købe pulver og blande selv.

Hvilke zoner gælder

Eksperter anbefaler at bruge Rivanol til at fjerne vegetation på:

Værktøjet klæber godt med tynde og lette hår, men på for hårde og mørke børster bliver resultatet umærkeligt.

Forberedelse og anvendelse af opløsningen

Klar Acrinol opløsning sælges i apoteker, men indholdet af den aktive ingrediens i det er temmelig lav til depilation, så det er bedre at gøre det selv.

Til hårfjerning anvendes en 1% opløsning, som opnås ved at blande 10 g krystallinsk pulver og en liter varmt vand.

Phased brug af rivanol

Inden proceduren startes, kræver huden ikke særlig forberedelse, det er nok at vaske med et velkendt middel og affedt ansigtet med lotion. For at øge effekten kan du dampe ud huden med et kompressor eller dampbad.

Det er obligatorisk at afprøve stoffet, det påføres albuebøjningen. Hvis en dag ikke forekommer allergiske reaktioner, så er fjernelse af lægemidler mulig.

Rivanol påføres huden med rigeligt fugtet bomuldsstynge. Det anbefales at gnide stoffet lidt for bedre penetration af pærerne. Efter 5-6 procedurer vil folliklerne svække og begynde at falde ud.

Brugen af ​​Akrinol i ansigtet sker på samme måde, problemområder tørres med en bomuldsstuds. Værktøjet vaskes ikke om dagen, så det er mere bekvemt at anvende det om natten.

Også i perioden med at slippe af med hår er det bedre at begrænse brugen af ​​dekorative kosmetik, det reducerer effektiviteten af ​​stoffet.

Beauticians anbefaler ikke at bruge Rivanol i mere end to uger: Det er trods alt et lægemiddel, der har en vis virkning på kroppen.

Fordele og ulemper

Før du bruger lægemidlet skal veje fordele og ulemper.

Fordelene ved Rivanol til fjernelse af hår omfatter:

 • sikkerhedsfonde
 • ingen smerte under proceduren
 • langsigtet effekt på grund af ødelæggelsen af ​​hårsækkene;
 • brugervenlighed;
 • lav sandsynlighed for irritation på grund af antiseptika, der udgør
 • Mindste kontraindikationer og bivirkninger;
 • Pris og lokal tilgængelighed, Rivanol sælges på ethvert apotek.

Blandt de mangler, der er værd at bemærke følgende:

 • Ikke egnet til tykke, stive og mørke hår;
 • dyb voksende follikler kan ikke fjernes;
 • resultatet af handlingerne fra rivanol er kun mærkbart efter nogle sessioner;
 • allergiske udslæt er mulige;
 • langvarig brug af stoffet tørrer huden
 • svag farve på huden, men den gule tinge vaskes let af med sæbe og vand.

Kontraindikationer og bivirkninger

Lægemidlet har minimale kontraindikationer til brug, det er bedre at ikke anvende Rivanol til:

 • individuel intolerance over for komponenterne
 • tilstedeværelsen af ​​nyresygdom
 • graviditet og amning.

I de fleste tilfælde bemærker kvinder ikke bivirkningerne, men under visse omstændigheder kan der forekomme en allergisk reaktion eller tør hud på grund af overdreven anvendelse af produktet.

Ofte stillede spørgsmål og svar

Hvad koster løsningen?

Prisen pr. 100 ml 0,1% opløsning er 100-130 rubler, 1% er 500-700 rubler. Pulveret koster 300-400 rubler.

Hvilken er bedre at bruge en opløsning på 1% eller 0,1%?

Ifølge vurderinger af kvinder, der brugte Rivanol, er 0,1% opløsning mindre effektiv på grund af den lave koncentration af stoffet, som virker på hårsækkene.

Bliver huden gul efter anvendelse af løsningen?

Efter påføring af produktet på huden, især inden for antennerne, mærker kvinder udseendet af en lys, lysegul skygge, så det anbefales at bruge stoffet til natten.

Hvis der er yellowness på huden, hvordan skal man slippe af med det?

Ubehagelig plaque fjernes let med varmt vand og sæbe eller et stykke citron.

Hvis jeg trækker hårene ud og smeder disse steder med en løsning, vil hårvæksten sænke?

Lægemidlet påvirker hårrødderne, så behandlingen med Rivanol bør stoppe hårets vækst, især efter flere procedurer.

Hvad skal resultatet være?

Du bør ikke forvente et øjeblikkeligt resultat, først kan det virke som om Rivanol ikke hjælper, men efter 5 behandlinger bliver folliklerne tyndere og gradvist falder ud.

Efter hvilken tid kan jeg gentage kurset?

Det antages, at Akrinol fjerner hår permanent, men som en forebyggende foranstaltning kan en eller to procedurer udføres hver anden måned.

Hvordan man bruger Rivanol til fjernelse af hår. Der er mange måder at fjerne uønsket vegetation på, men jeg vil gerne finde noget enkelt.

Hvordan man bruger Rivanol til fjernelse af hår. Der er mange måder at fjerne uønsket vegetation på, men jeg vil gerne finde noget enkelt.

Rivanol hair remover: alt du ønskede at vide!

Hvor effektiv og alsidig er Rivanol til hårfjerning?

De, der er plaget af "ekstra" hår på kroppen og især i ansigtet, giver ikke op med at forsøge at finde en billig, billig og sikker opskrift på at løse dette problem. Jeg vil gerne smertefrit og for evigt!

Nu er Rivanol meget populær som et "folkemedicin" (!) For at hæmme væksten af ​​hårsækkene.

Jeg bemærker, at artiklen om hårfjerning er virkelig folkemæssige retsmidler offentliggjort i afsnittet Hår.

Er det muligt at bruge Rivanol til hårfjerning?

Som jeg læser i instruktionerne, er Rivanol et antiseptisk, desinfektionsmiddel. Bruges i medicin til akutpleje.

Rivanol består af ethacridin lactat og borsyre.

Ethacridinlaktat har bivirkninger. Der kan være lokale reaktioner i form af skarp hudirritation på grund af individuel intolerance over for lægemidlet.

Borsyre er heller ikke et harmløst stof. Som følge af kliniske forsøg blev dets toksicitet bestemt.

Uklart kontraindikation for brugen af ​​lægemidlet er problemer med nyrerne.

Fjernelse af uønsket hår er ikke en indikation for brugen af ​​retinol. Brugen af ​​ethvert stof er ikke beregnet - Roulette. Forstyrre hudens sundhed er let. Det er usandsynligt, at allergiske udslæt er smukkere end fluffen over læben.

Men det stopper ikke nogle...

Hvor kan man købe Rivanol til hårfjerning

En af læserne spurgte mig et spørgsmål: Hvor kan jeg købe Rivanol til hårfjerning? Da Rivanol er et lægemiddel, bør det købes udelukkende på apotek.

Men selv om der nu er flere apoteker end butikker, og de er inden for gåafstand, vælger nogle mennesker ikke den nemme måde.

Bestil online og overpay til tider. For 700-800 rubler modtages et par flasker med en 0,1% opløsning (1: 1000). Det hjælper slet ikke på grund af lav koncentration.

Ofte modtager stoffet i pakken, ikke troværdigt. Med en etiket udskrevet på printeren...

Her fandt man for eksempel en sådan sætning:

På apoteket er Rivanol i intervallet 100-150 rubler. Rivanol som salve og pasta er ikke egnet til hårfjerning. Til dette formål er det kun egnet til færdiglavet opløsning eller tabletter, hvoraf denne opløsning kan fremstilles.

Hvordan ansøger du Rivanol til hårfjerning? Squeeze anmeldelser

 • Ved hårfjerningsproceduren anvendes 1% vandig opløsning (1: 100). For eksempel tilbydes det at forberede det fra Rivanol tabletter: knus dem i pulver, tag 10 g og opløs i 1 liter vand.
 • Denne løsning anvendes på problemområdet 1 gang om dagen. Processen er smertefri.
 • Det bedste resultat opnås, hvis du starter hårfjerningsprocessen på en faldende måne.
 • Der er tegn på, at efter 5-7 dage med daglig smøring af uønsket hår begynder de at falde ud.
 • Efter hårets fuldstændige forsvinden varer effekten fra en til flere måneder. Derefter gentages proceduren, hvis det ønskes.
 • Frihedsperioden fra uønsket hår afhænger af styrke og kraft i folliklerne.

Hvis håret er dårligt fjernet selv med pincet, så er det ønskede resultat meget vanskeligt at opnå. Vejen med retinol er usandsynligt at arbejde. Så foreslår jeg, at du bruger shugaring. Og også kendskab til konklusionerne om effektiviteten af ​​forskellige midler til fjernelse af uønsket hår.

Jeg ville være glad, hvis dette og anbefalede artikler hjælper med at træffe det rigtige valg: at bruge Rivanol til hårfjerning, eller ej.

Indtast din email og gå ikke glip af alle de friskeste!

Hvordan bliver hot voks gjort?

Depilatory creme til intime områder