Kendetegn for bladene til en T-formet maskine eller Hvordan vælger de mest egnede blade

For nylig har barbering med en sikkerheds barbermaskine (t-formet maskine) ved hjælp af dobbeltsidede blade fået særlig popularitet. Markedet for barberingstilbehør indeholder produkter af forskellige typer knive, som adskiller sig fra hinanden
blødhed i stål og aggressivitet.


Forskellige producenter bruger forskellige stål til at lave knive. Forskellige metoder til stålbehandling påvirker bladets stivhed og skarphed, som gør det muligt at vælge behagelige blade til forskellige typer børster, idet der tages højde for hudens egenskaber. Her reglen om, at de skarpeste knive er de bedste, er IKKE ARBEJDE!

 • Feather
 • Person USA (Super / Lab Blue, Med Prep)
 • Polsilver
 • Astra
 • Personna israel
 • Gillette (der er mere end 10 typer af disse blade)

Glem ikke, at knivets skarphed og holdbarhed afhænger af typen af ​​hud, antallet og stivheden af ​​børsterne og dens forberedelse til barbering. Det vigtige punkt er typen af ​​hoved og typen af ​​kammen af ​​barbermassen selv, såvel som dens aggressivitetsniveau.

 • Til en speciel barbermaskine fremstilles der specielle, langstrakte knive, eller halvdelen af ​​knivene fra en konventionel T-formet barbermaskine passer ind i denne maskine,
 • For en konventionel Shavetta kan du bruge hele T-formet blad, og som du bruger en skære side, skal du blot vende bladet og bruge det andet.

Et andet særpræg af sondringen af ​​sådanne knive er størrelsen af ​​knivens overhæng.
fra barbermanden. Valget af knivens bredde er helt individuelt for hver bruger.

Topblade til T-Razors

Bloggen "Blade-info" offentliggjorde anmeldelser af mere end to dusin forskellige blade til klassiske maskiner. Blandt dem er de mest populære produkter blandt fjendere af traditionel barbering, herunder fjer, grøn Astra og Rapier.

Jeg har forladt et par produkter tilbage, hvis gennemgang er endnu ikke klar. De bestod testen, publikationen af ​​hvilken rapport er et spørgsmål om tid. For eksempel vil jeg i nær fremtid planlægge mine indtryk af Bolzano og Super-Max Stainless.

Der er blade, som jeg vil tjekke ind, men har ikke købt dem endnu. Disse omfatter den japanske Kai og "Zhillett" 7'Clock. Jeg formoder, at jeg vil kunne lide dem. Jeg har ikke set dette produkt offline, og bestilling af kun blades til prøve fra online-butikker er ikke særlig rentabelt økonomisk.
Topklinger

Ifølge testresultaterne lavede to dusin produkter en personlig vurdering af de bedste knive til t-formede barbermaskiner. Til evaluering forlod jeg kun to kriterier: effektiviteten af ​​fjernelse af børster og komfort under barberingen.

Her er det nødvendigt at understrege subjektiviteten af ​​vurderinger og rating som helhed. For mig er effektiviteten direkte proportional med skarpheden: Jo skarpere produktet er, jo bedre skærer det håret. Og komfort udtrykkes i mangel af overdreven traume og unødvendige passerer. Der skal være balance her, da der skal udføres yderligere passager på grund af utilstrækkelig skarphed af produktet, og skader opstår på grund af overdreven skarphed.

Top Razor Blades for Safety Razor

Mine personlige præferencer ser sådan ud:

 1. Feather. Japanske "fjer" er de skarpeste knive på markedet. Fra mit synspunkt er de mest effektive. Og komfort opnås ved brug af relativt bløde maskiner, for eksempel Muhle R89 eller Merkur 37c. Personligt kan jeg virkelig lide den måde, Feather opfører sig i en Merkur shears cutter.
 2. Grøn "Astra". Jeg har længe betragtet dette produkt bedst. Og nu foretrækker jeg det i kombination med maskinen Muhle R41. Men i det sidste har jeg ofte barberet min skifer, så i den personlige bedømmelse gav jeg japanske præferencer.
 3. Polsilver Super Iridium. Med hensyn til effektivitet og komfort er Polsilver sammenlignelig med Astra. Mange kendere af klassisk barbering mener, at de er næsten lige så gode som Feather.
 4. Bic Chrome Platinum. Dette produkt kan kaldes en cloaked version af den japanske "pen". Greco-fransk produkt når ganske vist ikke alvorligheden af ​​produkter fra samurai-land. Det er lidt underordnet ASP med kriteriet om komfort.
 5. Gillette Silver Blue. Meget gode knive.
 6. Personen Comfort Coated. Produkter fra USA synes mig meget effektive og høj kvalitet.
 7. Bluebeards Revenge.
 8. Personna Platinum. Høj kvalitet og effektivitet.
 9. Derby Ekstra.
 10. Schick Premium.
 11. Gillette Rubie Platinum Plus.
 12. Rapira Platinum Lux.
 13. Satellit. Dette er et eksempel på produkter med høj effektivitet og overdreven aggression. Du kan barbere med det rent, men det er svært at tale om komfort.
 14. Treet Platinum.
 15. Trig Silver Edge.
 16. Lord Platinum.
 17. Lord Super Chrome.
 18. Super-Max Platinum.
 19. Muhle. Disse og andre blade af den tyske fabrik "Finekhnik" finder sted i løbet af den anden ti, ikke på grund af lav kvalitet. Fra mit synspunkt er de for bløde. På grund af dette lider effektiviteten af ​​barberingen.
 20. Bolzano.
 21. Croma Diamant.
 22. Rapier Superstal.
 23. Bic Astor.
 24. Treet Classic.
 25. Lord Super Rustfrit.

Hvis der ikke mangler noget, er det alle de knive, jeg har kunnet opleve i øjeblikket efter at have vendt tilbage til den traditionelle barbering.

Hvilke blade til barbering er det bedste ud fra læsernes synsvinkel "Blade-info"

Det er meget interessant for mig at sammenligne min mening med meninger fra andre kendte klassikere. Derfor foreslår jeg at vælge de bedste produkter fra dit synspunkt i afstemningsformularen. Bemærk, at du skal evaluere et bestemt produkt ved to kriterier: effektivitet og komfort. Alle andre indikatorer behøver ikke overvejes. Du kan vælge op til fem svar.

Afstemningen er åben hele tiden, så resultaterne kan variere. Hvis du mener, at du skal tilføje et produkt til bordet, skal du skrive om det i kommentarerne.

Valg af knivblader

Tips til matchende barberblad

Når du har valgt barbermaskinen, skal du bestemme hvilke dobbeltsidede blade der skal købes. Deres valg er lige så vigtigt som valg af barbermaskine.

Til at begynde med, selvom du køber absolut nogen blade, er du garanteret en anstændig barbering. I det mindste vil det være en størrelsesorden bedre end hvis du brugte engangs barbermaskiner eller værktøjsmaskiner med patroner.
Sammenfattende er der ikke så mange forskelle mellem knive fra forskellige producenter. Disse er skarphed, aggressivitet, holdbarhed og selvfølgelig pris. Af denne grund afhænger valget af knive hovedsageligt på dine præferencer, og på hvilken af ​​disse faktorer er vigtigst for dig. Leder du efter de skarpeste knive på markedet? Vil du gemme? Eller hvis du er en nybegynder elsker klassisk barbering, kan det være at foretrække, at du finder noget blid og mindre aggressiv?

Omkostningerne ved knivene bestemmer ikke deres kvalitet. Det ville være forkert at tro, at siden knive koster 200 rubler, bliver de meget bedre end knive, for eksempel til 70 rubler. En meget vigtig rolle spilles i hvilket land disse blade produceres og hvor de sælges. Det er logisk at antage, at knivene fra Japan eller USA vil koste i Rusland til tider dyrere end knivene lavet i Tyrkiet eller Egypten. Plus, mærket spiller også en stor rolle. Bilaterale blade af Merkur eller Muhle, med ret middelmådige egenskaber, er meget dyrere end konkurrenter med tilsvarende kvalitet.

Og selvfølgelig, baseret på bladernes parametre, er det umuligt at sige, om det vil barbere dig godt eller ej. Dette er alt sammen fordi der er tredjepartsfaktorer, såsom vandhardhed, barberingshjælp, barbering og selv din oplevelse. Så det samme blad opfører sig forskelligt under forskellige forhold. For ikke at nævne det faktum, at nogle knive afslører deres potentiale ikke ved den første barbering, men ved den anden eller tredje.

Følsomheden af ​​din hud og stivheden af ​​børsterne spiller også en stor rolle. Mens en person vil barbere med et ikke-aggressivt blad, vil den anden trække bladet og ikke skære det forsigtigt.

Sammenfatning af mellemresultatet, jeg vil rådgive dig om, hvad jeg allerede har gennemgået. Hvis du beslutter dig for at følge stien til en klassisk barbering med en T-formet barberkniv eller en barbering, skal du ikke ligge på de samme knive. Prøv at prøve alle mulige muligheder, fordi sandheden er lært ved sammenligning.

Nedenfor præsenterer jeg bedømmelsen af ​​bilaterale blade. Jeg dannede det, mens jeg ledte efter mine komfortable blade, efter at have studeret et stort antal udenlandske blogs og et forum om klassisk barbering.

Top 5 bedste dobbeltsidede blade

# 1 Feather Hi-Stainless Platinum

# 2 PolSilver Super Iridium

Disse blade blev lavet i Sovjetunionen og er derfor kendt primært for den ældre generation. I dag fremstilles disse blade på Gillettes fabrikker, og jeg synes, at disse er nogle af de bedste dobbeltsidede blade på det klassiske barberingsmarked. Selv om de er over gennemsnittet, passerer de gennem stive børster som en varm kniv gennem smør, og efter dem bliver deres ansigt som babyens hud. Personligt tror jeg, at de er mere holdbare end fjederen, men lidt ringere i deres skarphed. Og ærligt, det er mine yndlingsblade, og den eneste grund til, at jeg ikke satte dem i første omgang, er, at de er ret vanskelige at finde og købe. Med Featherblade opstår der ikke et sådant problem.

# 3 Astra Superior Platinum

Astra er det mest kontroversielle blad på denne liste. Det ser ud til, at folk er opdelt i to lejre - nogle hader disse blade, andre elsker og med rimelighed støtter. Personligt kan jeg virkelig godt lide deres skarphed, men samtidig er de ret aggressive, hvilket ikke har en meget god effekt på følelsen af ​​hud efter barbering. Dette er måske den vigtigste grund til at kritisere disse blade. Hvis du ikke er en af ​​dem, der klager over hudens særlige følsomhed, så skal du helt sikkert prøve Astra.

# 4 Derby Extra

Derby har gennem årene fået et stort antal fans over hele verden. Disse blade er som regel betragtes som en af ​​de mindre aggressive og er fremragende til folk med følsom hud på deres ansigter. Og det gør dem til et glimrende udgangspunkt i verden af ​​klassisk barbering til nybegyndere mænd. Det eneste problem er, at personer med stive børster næppe vil passe, og de vil kalde dem dumme. Så hvis du er sådan, så skal du prøve noget skarpere.

# 5 Wilkinson Sword

Disse knive er lavet i Tyskland, og jeg må sige, at jeg var yderst glad for at jeg stødte på dem. Det første du bemærker, når du pakker ud bladet, er, at de er mærkbart tyndere end resten. Jeg kan ikke sige, at de er en slags superskarp, men efter barbering vil du ikke føle næsten nogen irritation. Dette skyldes deres tykkelse, og vigtigst af alt - på grund af polymerbelægningen, som tjener til at reducere friktionen og lade bladet glide frit på huden.

Testklinger til maskin T

Det hyppigste spørgsmål, der stilles via telefon, vedrører valg af knive, så hvis du ikke er vant til at læse tekstens vægge:

 • Bristle soft / medium hard - værd at prøve Rapira
 • Den første køb / stivhed af børsterne kan ikke sætte pris på - Astra
 • Børsterne er meget hårde, barbering er meget svært - Gillette Rubie
 • Børsterne er meget hårde, Gillette Rubie hjalp ikke - fjer
 • Erhvervet til frisøren - alt passer til Rapira-blade

Lidt teori

Med beskrivelsen af ​​bladene har vores forretning ikke fungeret lige fra begyndelsen. Før vi introducerede bladene ind i vores sortiment, interviewede virksomheden selektivt mange af vores erfarne kunder i appendiks til standardovervågning af brugerpræferencer på internettet.

Som følge heraf blev det velkendte ordsprog "hvor mange mennesker der har så mange meninger", åbenbaret for os i en ny farve; der var ingen tvivl om lederen blandt de populære blade - smagene af mændene var næsten lige opdelt.

Jeg er glad for en ting: i hvert fald var der også blade, der samlet mest negative eller neutrale anmeldelser, hvilket i det mindste på en eller anden måde gjorde det lettere at teste knivene og deres efterfølgende valg til salg i vores butik.

Vær opmærksom! skarphed er ikke altid god. Overdreven skarpt blad øger risikoen for et snit og påvirker det øverste lag af huden mere negativt. Derfor anbefales det at vælge det optimale blad, der fokuserer på dig selv.

Det er dumt at sammenligne blades for kun én anmeldelse, fordi præferencen til en bestemt serie kan afhænge af mange faktorer, vi opregner nogle af dem:

 • Forberedelse til barbering - de fleste af mine venner, der klagede over forskellige former for barberingsproblemer, spurgte, om de forberedte sig til barbering korrekt og bekræftende, men demonstrationerne af processen foreslog det modsatte;
 • Hårhårets stivhed - ja hårets stivhed hos forskellige mænd er ikke det samme, og det ændrer sig med tiden, så de "skarpeste" knive for en kan få et helt sæt af antonymer fra den anden.
 • Modtagelighed i huden - desværre vil nogle fyre slet ikke have en våd barbering, og nogen kan barbere en patron i to måneder - livet er ikke retfærdigt, men hvad kan du gøre.
 • Teknikken til barbering er ikke, at alle er disciplinerede nok til at holde en barberkniv i en vis afstand fra huden, hvilket er et af de mest grundlæggende tips, og det har direkte indflydelse på sensationerne under barberingen.

Faktisk er det derfor, at der ikke er nogen og kan ikke være førende i vores dejblade, men der er stadig en slags bladplacering muligt - bladene adskiller sig i skarphed og "holdbarhed", hvorefter vi lavede nedenstående diagram med de tilgængelige knive i vores butik.

Af den måde anbefaler vi at læse mere detaljeret om bladernes holdbarhed i vores tidligere artikel, oplysningerne er virkelig nyttige.

I alt deltog mere end to dusin deltagere i vores testblader, og selvom deres høje omkostninger spillede imod dem, fortjener mange kopier mindst din opmærksomhed, så det blev besluttet at give en kort beskrivelse af de usynlige valgblader.

Testklinger til maskin T

Faktisk har vi testet mere end 20 forskellige typer blader, i sidste ende blev forholdet mellem de ovennævnte kvaliteter med hensyn til prisen taget i betragtning.

Japanske fjer har simpelthen ikke lige, så deres udseende i vores sortiment var kun et spørgsmål om tid, men med resten af ​​ansøgerne viste det sig at være meget mere kompliceret.

Bladene vi valgte, med undtagelse af japansk, produceres i Rusland, så deres endelige omkostninger viste sig at være minimal (påvirket af løn- og fragtomkostninger), og den overraskende høje kvalitet af produkterne skyldes den store erfaring, der er opnået i løbet af årtierne af bladfremstilling Sovjetunionen og de nuværende ejere over for udenlandske virksomheder.

Gillette Platinum eller Derby - gode blade, men omkostningerne ved levering øger deres omkostninger betydeligt, for at købe sådanne blade til en pris tæt på Feather, når der er højkvalitetsanaloger bare dumme. Ikke desto mindre besluttede vi stadig at hylde de testede produkter. Nedenfor er bladene, der efterlod de mest levende indtryk.

Rapira Super Rustfrit

Vi giver et fancy citat fra beskrivelsen på den officielle hjemmeside: "Bladene er lavet af superkvalitetsstål fra Sandvik, Sverige og har en forkant belagt med krom og teflon. Det gør barbering flot og let. "

Måske betød det at barbere benene, for skarpheden af ​​bladet mindede Rapira Platinum Lux efter 3 anvendelser, ellers ville det være umuligt at forklare de anvendte epithets.

Hvis du ikke længere er 16, bor du ikke i Orwells verden, og der er ingen mangel på knive - afstå fra at erhverve disse blade.

Gillette platina

Fuld analog Gillette Rubie Platinum, med undtagelse af emballage design. Gennemført i EU, Mellemøsten og USA.

Gillette klokken 7

Mine første blade, så beskrivelsen er måske ikke helt objektiv. Højkvalitets knive, lyse emballager og som følge heraf - Jeg anbefalede dem oprindeligt for at blive inkluderet i sortimentet, men den minimale forskel med Gillette Platinum Plus til en uforholdsmæssig høj pris på grund af levering efterlod mine favoritter bagved.

Du vil passere gennem Europa, og du vil se sådanne knive til en normal pris - køb uden tøven.

Derby ekstra

Det handlede om Derby, at vi oftest blev spurgt, da vi lige tilføjede barbermaskiner til vores sortiment.

Med hensyn til skarphed er bladene på Astra-niveauet, men samtidig er de mere holdbare, hvilket desværre ikke var nok for os til at dukke op igen, fabrikantens berørte afstand.

Det skal bemærkes særskilt, at produktionen hos virksomheden ikke viste nogen af ​​testerne et enkelt blad, der afviger i kvalitet fra deres stipendiater, end blandt alle de testpersoner, som kun fjer kunne prale af.

Feather Hi-Stainless

Forgængeren af ​​Feather New er dog stadig på markedet. Vi gennemførte et lille eksperiment i et forsøg på at forstå, hvordan knivene adskiller sig fra hinanden.

For at gøre dette blev disse blader blandet med Feather New, selvfølgelig viste identifikationsetiketterne på bladene selvfølgelig også at være lukket.
Nederste linje: 8 personer kom til den utvetydige konklusion, at knivene er helt identiske i brug.

Så vi kan med sikkerhed sige, at det nye præfiks kun betyder et lidt modificeret design af kartonen og klistermærket på pakken.

Merkur Super Platinum Rustfrit

Merkur - normale knive til en unormal pris. Fabrikanten har specialiseret sig mere i fremstilling af værktøjsmaskiner, bladene produceres mere for at opretholde virksomhedens omdømme.

Med hensyn til skarphed og fornemmelse er de sammenlignelige med Rapira, men prisen når praktisk talt den af ​​fjer, men niveauet er meget lavere.

Ja, vi skylder sandsynligvis vores skuffelse, da næsten den eneste normale fabrikant af gode barbermaskiner med justerbare positionsklinger forventede noget overnaturligt til en sådan pris, og glemte de høje lønninger i Tyskland og alligevel.

Astra Superior Rustfri

Den yngre version af Astra, som er fraværende på vores marked. Det er svært at sige, hvilke blade de ligner, men i skarphed (meget subjektivt) når de ikke Astra Superior Platinum.

Holdbarheden er skuffet - Bladene efter 2-3 anvendelser er ikke længere egnet til brug. Dette skyldes manglen på yderligere platinbelægning.

Den sørgeligste ting er, at omkostningerne ved emballering af knivene er næsten det samme som Astra. Sandsynligvis bliver pengene gemt på platin brugt på smukke plastemballager.

Testklinger til en klassisk maskine

Denne artikel vil fokusere på de subjektive indtryk af forskellige blade.
til barbermaskiner.
For begyndere vil det give dig mulighed for at få en lille ide om nogle af bladene,
som for øjeblikket er på markedet; test og kig efter dine yndlingsblade
(eller en kombination af værktøjsmaskiner og knive) skal alle stadig være uafhængige.
Artiklen opdateres med jævne mellemrum.


Kriterier: skarphed, blødhed, holdbarhed, pris, subjektivt indtryk + kommentarer.

Merkur Super Platinum - Tysk kvalitet fra Dovo fra Solingen
- kombinerer god skarphed og anstændig blødhed samt god vitalitet -
selv med en og en halv til to dage af stubbe, 6 gange uden problemer. Nok dyre blade
Især hvis du køber i butikker, hvor maskiner sælges. Netværket er noget billigere.
Det er ganske godt.
Fans med god barbering bemærker, at Merkur i nogle maskiner har en tendens til at trække hår.

Blade Rating for T-formede maskiner

Tips til matchende barberblad

Når du har valgt barbermaskinen, skal du bestemme hvilke dobbeltsidede blade der skal købes. Deres valg er lige så vigtigt som valg af barbermaskine.

Til at begynde med, selvom du køber absolut nogen blade, er du garanteret en anstændig barbering. I det mindste vil det være en størrelsesorden bedre end hvis du brugte engangs barbermaskiner eller værktøjsmaskiner med patroner.

Sammenfattende er der ikke så mange forskelle mellem knive fra forskellige producenter. Disse er skarphed, aggressivitet, holdbarhed og selvfølgelig pris. Af denne grund afhænger valget af knive hovedsageligt på dine præferencer, og på hvilken af ​​disse faktorer er vigtigst for dig. Leder du efter de skarpeste knive på markedet? Vil du gemme? Eller hvis du er en nybegynder elsker klassisk barbering, kan det være at foretrække, at du finder noget blid og mindre aggressiv?

Omkostningerne ved knivene bestemmer ikke deres kvalitet. Det ville være forkert at tro, at siden knive koster 200 rubler, bliver de meget bedre end knive, for eksempel til 70 rubler. En meget vigtig rolle spilles i hvilket land disse blade produceres og hvor de sælges. Det er logisk at antage, at knivene fra Japan eller USA vil koste i Rusland til tider dyrere end knivene lavet i Tyrkiet eller Egypten. Plus, mærket spiller også en stor rolle. Bilaterale blade af Merkur eller Muhle, med ret middelmådige egenskaber, er meget dyrere end konkurrenter med tilsvarende kvalitet.

Og selvfølgelig, baseret på bladernes parametre, er det umuligt at sige, om det vil barbere dig godt eller ej. Dette er alt sammen fordi der er tredjepartsfaktorer, såsom vandhardhed, barberingshjælp, barbering og selv din oplevelse. Så det samme blad opfører sig forskelligt under forskellige forhold. For ikke at nævne det faktum, at nogle knive afslører deres potentiale ikke ved den første barbering, men ved den anden eller tredje.

Følsomheden af ​​din hud og stivheden af ​​børsterne spiller også en stor rolle. Mens en person vil barbere med et ikke-aggressivt blad, vil den anden trække bladet og ikke skære det forsigtigt.

Sammenfatning af mellemresultatet, jeg vil rådgive dig om, hvad jeg allerede har gennemgået. Hvis du beslutter dig for at følge stien til en klassisk barbering med en T-formet barberkniv eller en barbering, skal du ikke ligge på de samme knive. Prøv at prøve alle mulige muligheder, fordi sandheden er lært ved sammenligning.

Dernæst præsenterer jeg vurderingen af ​​bilaterale blade. Jeg dannede det, mens jeg ledte efter mine komfortable blade, efter at have studeret et stort antal udenlandske blogs og et forum om klassisk barbering.

# 1 Feather Hi-Stainless Platinum

Maksimal skarphed og holdbarhed! Så jeg tænker ikke kun mig, men mange mennesker fra hele verden. Det vigtigste at huske er, at du skal være forsigtig med dem, da de er skarpe nok til at forårsage alvorlig skade, hvis du ikke betaler tilstrækkelig opmærksomhed til barbering. Jeg vil bestemt ikke anbefale at bruge disse knive til begyndere, men hvis du er en erfaren klassisk barbering elsker, er dette uden tvivl det bedste valg. Jeg vil tilføje, at de er lavet i Japan på udstyr, hvor de laver instrumenter til øjenmikrokirurgi.

# 2 PolSilver Super Iridium

Disse blade blev lavet i Sovjetunionen og er derfor kendt primært for den ældre generation. I dag fremstilles disse blade på Gillettes fabrikker, og jeg synes, at disse er nogle af de bedste dobbeltsidede blade på det klassiske barberingsmarked. Selv om de er over gennemsnittet, passerer de gennem stive børster som en varm kniv gennem smør, og efter dem bliver deres ansigt som babyens hud. Personligt tror jeg, at de er mere holdbare end fjederen, men lidt ringere i deres skarphed. Og ærligt, det er mine yndlingsblade, og den eneste grund til, at jeg ikke satte dem i første omgang, er, at de er ret vanskelige at finde og købe. Med Featherblade opstår der ikke et sådant problem.

# 3 Astra Superior Platinum

Astra er det mest kontroversielle blad på denne liste. Det ser ud til, at folk er opdelt i to lejre - nogle hader disse blade, andre elsker og med rimelighed støtter. Personligt kan jeg virkelig godt lide deres skarphed, men samtidig er de ret aggressive, hvilket ikke har en meget god effekt på følelsen af ​​hud efter barbering. Dette er måske den vigtigste grund til at kritisere disse blade. Hvis du ikke er en af ​​dem, der klager over hudens særlige følsomhed, så skal du helt sikkert prøve Astra.

Derby har gennem årene fået et stort antal fans over hele verden. Disse blade er som regel betragtes som en af ​​de mindre aggressive og er fremragende til folk med følsom hud på deres ansigter. Og det gør dem til et glimrende udgangspunkt i verden af ​​klassisk barbering til nybegyndere mænd. Det eneste problem er, at personer med stive børster næppe vil passe, og de vil kalde dem dumme. Så hvis du er sådan, så skal du prøve noget skarpere.

# 5 Wilkinson Sword

Disse knive er lavet i Tyskland, og jeg må sige, at jeg var yderst glad for at jeg stødte på dem. Det første du bemærker, når du pakker ud bladet, er, at de er mærkbart tyndere end resten. Jeg kan ikke sige, at de er en slags superskarp, men efter barbering vil du ikke føle næsten nogen irritation. Dette skyldes deres tykkelse, og vigtigst af alt - på grund af polymerbelægningen, som tjener til at reducere friktionen og lade bladet glide frit på huden.

Valget af dobbeltsidede knive er lidt som valget af en kone. For at finde en kompis skal du kende og finde ud af et stort antal kvinder. Selvom der er nogle mænd, der er enige om den første tilgængelige mulighed. Overholder dating-analogien, hvis jeg skulle give dig råd ved valg af knive, vil jeg anbefale dig at prøve så mange muligheder som muligt før du stopper den, du vil bruge til resten af ​​dit liv.

Og også forsøge at barbere hver halvdel af ansigtet med forskellige knive for at få en visuel sammenligning. Du skal kun bruge et par uger til at bestemme hvilke knive, der giver det perfekte resultat for dig.

Topklinger til T-barbermaskiner

Den razor T-formede maskine til mænd er et værktøj med udskiftelige knive, der med succes er blevet brugt til at fjerne uønsket vegetation siden slutningen af ​​1800-tallet. Det blev opfundet af King Camp Gillette, hvorefter det berømte varemærke Gillette blev navngivet. Denne opfinder har udviklet en teknologi til at skabe blade med skarpe skærede kanter fra et tyndt stålplade. Nyheden blev hurtigt populær, og T-barbermaskiner gjorde en værdig konkurrence til de farlige barbermaskiner.

 • er relativt billige;
 • som blunting hurtigt erstattet;
 • give perfekt kontakt med det øvre lag af epidermis, ren og behagelig barbering;
 • sjældent forårsage irritation.

Ydermere er bladene til T-maskiner en flad metalplade med skarpe skærede kanter fra 2 sider og et hul til installation i maskinen. Tykkelsen afhænger af mærkeproducenten, er forskellig. Hvert blad er anbragt i en lille papirkuvert, og skæren kører aldrig på omslaget. Ofte i pakken er 5 eller 10 produkter i separate konvolutter.

Typer af mænds barberblad

Bladene til T-formede barbermaskiner er forskellige og vurderes i henhold til kriterier som:

 • produktionsmateriale - kulstofstål eller rustfrit stål;
 • type belægning;
 • skarphed;
 • skarphed (aggressivitet) eller blødhed;
 • operationel ressource
 • pris;
 • individuelle fornemmelser i barberingsprocessen.

Selv det samme blad opfører sig forskelligt i forskellige maskiner, fordi T-formede razors også varierer i graden af ​​aggressivitet: nogle modeller barberer let og omhyggeligt, mens andre skarpere og hurtigere. De enkelte kendetegn ved hud og børster er også vigtige, derfor må alle mennesker opleve og vælge de mest egnede muligheder for sig selv.

Blade brug regler

Regler for brugen af ​​sådanne tilbehør til barbering er meget enkle. Først skal du forberede huden - vask og damp dit ansigt med vand eller et fugtigt håndklæde. Så er det ønskeligt at gnide olien ind i huden inden barberingen. Dernæst skal du tage en barberbørste, holde den i et par minutter i varmt vand og ryst det. Med en blød børste skal du piske et tykt skum af creme eller sæbe til barbering i skålen. Påfør skummet jævnt på området for det kommende studie.

Derefter skal du installere i den T-formede barberkniv et skarpt blad af et velkendt mærke, der passer dig efter grad af blødhed. Maskinen skal udføres på hudoverfladen med en hældning på ca. 30 °, flere gange langs børstenes vækst og 1 gang i modsat retning. Hyppigere arbejde med barberkniv mod vækst af børster er uønsket, da det kan provokere indgroede hår.

Maskinens bevægelser skal være lette, glidende, uden stærkt tryk. Efter hver bevægelse skal instrumentet skylles. Efter barbering skal huden skylles med koldt vand og behandles med en efter barbering. Efter brug af barbermaskine skal du skylles grundigt med varmt vand, bedst af alt - under rindende vand. Det rensede instrument skal tørres med et rent håndklæde eller serviet. Derudover kan bladet behandles med speciel olie. Opbevar dem på et rent og tørt sted.

Sådan vælges det bedste blad til en T-formet barbermaskine

For at vælge det bedste blad til dig er det tilrådeligt at prøve flere muligheder - test alle former for udskiftelige komponenter og find den bedste løsning for dig selv. Fokus på anmeldelser fra andre brugere er i dette tilfælde ubrugelig, fordi det endelige resultat afhænger i høj grad af den anvendte maskinmodel, barberingsteknikken, hudens individuelle egenskaber og børster.

Men det er stadig tilrådeligt at give præference til pålidelige mærker med et upåklageligt ry, som Dovo (Merkur), Muehle, Derby. For at få en objektiv udtalelse om et bestemt blad, prøv flere produkter fra emballagen. Det er også tilrådeligt at afprøve bladene af hvert mærke med forskellige maskiner, fordi ved ændring af barbermaden, ændres opfattelsen af ​​bladet også. Andre faktorer påvirker det endelige resultat - fra vandets hårdhed til sammensætningen af ​​det anvendte barbermiddel.

Blade rating for T-barbermaskiner

På trods af det enorme udvalg af produkter, der blev købt, identificerede vi modeller med et fremragende forhold mellem kvalitet og pris, som med høj sandsynlighed kan blive de bedste barberblad. Lederen af ​​vores rating er:

 1. MERKUR SUPER fra DOVO (Tyskland) - produkter af fremragende kvalitet. I løbet af et århundrede har deres fabrikant fortroligt opretholdt forrang på det globale marked for produktion af barberingstilbehør. Disse tilbehør passer til T-formede maskiner og shavett. De er lavet af rustfrit stål af høj kvalitet. Disse knivers aggressivitet er over gennemsnittet, så de selv klare stive og tykke børster. Men at bruge en barberkniv med sådanne komponenter skal være omhyggeligt efter de gældende sikkerhedsregler. Sættet leveres i en plastik boks indeholdende 10 produkter i individuelle emballager lavet af paraffinimprægneret papir.
 2. Kniv til sikkerhedsskrabere Muehle (Tyskland) - Produkter af platiniseret rustfrit stål, kompatibelt med alle T-formede maskiner af dette mærke. Velegnet til både erfarne og nybegyndere. Betragtes som en af ​​de bedste muligheder med hensyn til pris og ydeevne. Efterspurgt af mange fans af klassisk barbering. Disse knivers aggressivitet er mellem blød og medium. Pakken (plastdispenser) indeholder 10 udskiftelige produkter, som hver er anbragt i en individuel konvolut af papir.
 3. Derby Extra (Tyrkiet) - alsidige dobbeltsidede knive til sikkerheds barbermaskiner, lavet af svensk platinbelagt rustfrit stål med 5-lags coating for den længste og mest komfortable barbering. Den milde / moderate grad af aggressivitet sikrer komforten ved at bruge Derby Extra blades selv for personer med følsom hud. Sådanne komponenter er egnede til både begyndere og erfarne brugere, forudsat at deres børster ikke er for stive. Ellers er det ønskeligt at vælge en mere aggressiv model (som MERKUR SUPER) eller foretrække en farlig barberkniv. Emballagen indeholder 5 produkter i individuelle papirkuverter.

Sammenfatning

Alle blade fra vores rating giver højkvalitets barbering. Deres største forskel ligger i graden af ​​aggressivitet. Begyndere laver ofte fejl, idet de tror, ​​at jo skarpere bladet er, desto bedre barberer det. For begyndere, der sætter pris på klassisk barbering, er mænd med følsom hud og bløde børster bedre at vælge mere blide blade - som Muehle eller Derby Extra. Og for fans af aggressiv barbering og ejere af stive børster, er MERKUR SUPER optimalt egnet.

Med aggressive maskiner er det bedre at bruge bløde knive og omvendt. Dette vil medvirke til at afbalancere skarpheden, komforten og renheden af ​​barberingen. Men i sidste ende er valget af det bedste blad en ren individuel proces. Nogle mennesker kan lide blødere modeller, mens andre mænd som sådanne blade giver ubehag, trækker hår og skaber indtryk af en kedelig forkant. Desuden demonstrerer blades undertiden deres maksimale potentiale ikke umiddelbart, men med en 2. eller 3. barbering.

Hvis du endnu ikke har fundet den perfekte kombination af maskine og klinge til dig selv, prøv modellerne fra vores rating. De vil helt sikkert glæde dig med ren og høj kvalitet, arbejde, holdbarhed og komfort i drift.

T-formet barbermaskin

Den T-formede barbermaskin er en klassisk type barbermaskin, som de fleste mænd bruger i dag. Opfundet af producenten Gillette i 1901, har dette vidunderlige værktøj gennemgået mange ændringer, mens det forbliver næsten uændret i form, princippet om drift og brugervenlighed.

Særlige egenskaber

Navnet på denne razor taler for sig selv - det har en T-form med en længde på et håndtag og et hoved, hvor bladet er placeret. Dette design giver maksimal komfort og sikkerhed ved barbering - dette er den største forskel mellem sådanne maskiner fra de eksisterende "farlige" barbermaskiner. Der er mange varianter af præstationer - fra klassikeren med to eller tre aftagelige dele til systemer som "sommerfugl" til den mest behagelige udskiftning af knivene, så alle kan vælge selv den mest egnede.

En sådan barbermaskine består normalt af flere dele:

 • håndtaget er plast eller metal, ofte rillet for at gøre værktøjet nemmere at holde i din hånd;
 • Crest er den nederste base, en universal kniv er placeret på den;
 • Hovedet er den øverste del af maskinen og lukker bladet.

Mænds T-formede maskiner værdsætter på grund af følgende fordele:

 • komforten ved at bruge værktøjer med et bekvemt håndtag;
 • barberingskvalitet og glat hud efter det;
 • rentabilitet - efter det gamle knivs svigt skal du bare købe en ny uden at erstatte maskinen selv;
 • universalitet - udskiftelige blade af typen "Sputnik" er identiske og billige.

Den klassiske version af den T-formede maskine bruger et standardblad, som sædvanligvis sælges i sæt af flere stykker. De er meget billigere end aftagelige kassetter, som måske stadig ikke er de samme for forskellige typer barbermaskiner.

Ved metoden for placeringen af ​​åsen er der 4 versioner af T-formede maskiner:

 • Med lukket kam eller "Lukket kam". I sådanne systemer er bladene den sikreste, de kan næsten ikke skæres. Denne mulighed anbefales til unge mænd, der lige er begyndt at barbere, men de er også perfekte til mænd med bløde børster, der skal rake 2-3 gange om ugen. Ulempen er, at de næppe er acceptable for meget groft hår, og de kan muligvis ikke rense ansigtet så grundigt som muligt.
 • Åben kam eller åben kam er bedst for erfarne mænd med grove børster. Disse barbermaskiner giver den mest rene og effektive barbering.
 • Åbne / lukkede kammaskiner kan justere en åben eller lukket kam. En sådan kombineret version vil være nyttig for mange, men selve konstruktionen er mere kompleks, den kan hurtigt svigte, og maskinen selv bliver tilstoppet hurtigere, det vil kræve rengøring.
 • Slantstangen eller Kosorez-maskinmodellen har en skrånende ryg. Brystet er vinklet i henhold til guillotinprincippet, barbering er meget effektiv. Men denne mulighed er velegnet til mænd med barbering erfaring, da det ikke er helt sikkert.

Udover de klassiske versioner af T-formede barbermaskiner, hvor den øverste del er helt fjernet, er der også modeller "Butterfly" eller "butterfly", med en speciel lås til fastgørelse. Kanten er let etableret og fjernet på den specielle faste mekanisme. Dens design er mere kompliceret end værktøjsmaskiner fra 3 dele, men hvis du behandler denne barbermaskine forsigtigt, vil den tjene med komfort i lang tid.

Alle disse muligheder er tosidige, hvilket giver endnu større bekvemmelighed, det vil sige, de kan bruges 2 gange længere end ensidige maskiner med et blad i kassetter.

Brandoversigt

Fra de T-formede værktøjsmaskiner fremstillet i Rusland kan noteres "Marshal", "Rubin", "Rapier." Classic Marshall Maxi barbermaskiner til dobbeltsidede blade er lavet med et slidstærk metalhoved og et udvidet plasthåndtag til en behagelig barbering. Producenten "Rubin" er kendt for sine razors af høj kvalitet siden sovjetiske tider. I dag er mange modifikationer præsenteret med en anden placering af kammen, metal og plasthåndtag af forskellig længde. Rapier Platinum Lux dobbeltsidet barbermaskine har et simpelt klassisk design og et langt plasthåndtag.

Sådan vælges en t-formet barbermaskine

Hvis du har barberet en T-formet barbermaskine i lang tid, ved du, hvad aggressivitet er, og hvordan en åben kam er forskellig fra en lukket, du kan sikkert springe over dette indlæg, i det finder du ikke noget nyt. Hvis du vil prøve en klassisk barbering, men ikke ved hvordan du nærmer dig den, skal du læne dig tilbage.

Hvordan vælger man en t-formet barbermaskine? Der er mange producenter og endnu flere modeller af værktøjsmaskiner. Hver har sit eget design, har sin egen geometri, design, hovedtype, dermed forskellene i pris og kvalitet på barberingen. Ikke alle ønsker at håndtere alle disse detaljer, hvad skal du være opmærksom på først og fremmest? Det nemmeste svar er at læse anmeldelser og vælge en bestemt model. Mere avanceret - se på omkostninger og aggressivitet. Dette er de to vigtigste parametre, der skal orienteres.

pris

Vigtigt plus af de t-formede barbermaskiner, at den ganske gode arbejdsmaskine kan fås for små penge.

Budgetoptionerne inkluderer Weishi (fra $ 10, Kina), Timor (fra $ 20, Tyskland), Feather Popular model ($ 30, Japan). Selvfølgelig vil du ikke passere en sådan maskine til dine børnebørn, men det er en god mulighed at starte med.

Razor fra fremragende præstation og kvalitet præstation kan købes for $ 50. Disse er de klassiske modeller af Muehle, Merkur, etc.

Fra $ 85 og derover er der interessante muligheder. For eksempel maskiner med justerbar angrebsvinkel (Merker Progress and Futur) med et interessant håndtag design (Muehle, Timor), et usædvanligt design (Erbe med to blade).

aggressivitet

Aggressivitet er en barbers evne til effektivt at skære stubbe. En stærkt aggressiv maskine fjerner håret så tæt som muligt på roden, barberer rent og kræver færre passerer, men det kræver teknologi (fejl kan være fyldt med irritation eller nedskæringer). Maskinen med lav aggressivitet virker forsigtigt, med det kan du være mindre præcis.

Her er det vigtigt at foretage en reservation: aggressivitet er et betinget begreb. Producenter mærker ikke deres produkter, og denne parameter kan ikke bestemmes af øjet. Hvad vil barberingen med en bestemt maskine, kun øve shows. Heldigvis lever vi i en alder af internettet, og i næsten alle modeller kan vi finde gennemsnitlige data om aggressiviteten.

Som den første barbermaskine bør du vælge en blød model, der er mange af dem: dette kaldes allerede Feather Popular, Merkur 23C, 34C og 41C, "Butterfly" Erbe Solingen, Phoenix DOC.

Guldstandarden blandt t-formede maskiner hedder Muehle R89 (til aggressivitet under gennemsnittet). Meget er blevet sagt om ham, kort sagt - en stor barbermaskine, barbering rent, forsigtigt, svært at skære. Det er oftere end andre anbefale til begyndere (dog helt fortjent).

Mere aggressive muligheder (Parker med lukket snit, ATT H1 og H2, Fatip modeller, Muehle R41) vælges som regel af dem, for hvem en mild barbering med en lav aggressiv maskine er et forløb. Modeller med justerbar (Merkur Progress, Merkur Futur) er også en mulighed for erfarne. De kan variere aggressiviteten afhængigt af længden af ​​børster og knive. At købe en avanceret og langt fra billig barbermaskine, bare for at passe på en mode og barbere på det altid, er ikke helt rationel.

Maskinen er valgt - hvad er næste?

Og så skal du afhente bladet. Hvis du læser et indlæg dedikeret til knive, så ved du, at de er alle forskellige og opfører sig anderledes - en person er egnet, den anden er ikke. Tag derfor til den nye maskine for at prøve nogle få bladespakker fra forskellige producenter.

T-formede barbermaskiner: hvilken skal man vælge?

I den moderne mand arsenal bør være basale genstande og kosmetik til barbering af børster eller modellering af skæg og overskæg. Blandt dem kan være en t-formet barbermaskin - en slags barberkniv med lang levetid og perfekt barbering af børstehårene til selve roden. I henhold til graden af ​​efterspørgsel og brugen af ​​t-formede barbermaskiner er ledere i dag.

T-formet maskine er et værktøj til barbering af børster på ansigtet, hvilket indebærer et hoved med udskiftelige bladkassetter. Dette giver dig mulighed for at bruge værktøjet i lang tid, hvilket sikrer kvaliteten af ​​barbering med minimal risiko for skade og nedskæringer. For første gang blev en sådan apparat til barbering opfundet af producenten af ​​barberingstilbehør og kosmetik Gillette i 1901.

Varianter af T-formede maskiner

Kendt for næsten alle mænd, har den mandlige t-formede maskine til barbering, fra 1901 til i dag, gennemgået mange ændringer og ændringer, men den har bevaret sin form og funktionsprincip.

Fabrikanter af barberingstilbehør tilbyder i dag mange sorter af en sådan maskine, og de klassiske T-formede barbermaskiner til mænd antyder brugen af ​​et standardblad, som sælges komplet med en barbermaskine.

Åben (lukket) kam

Den sikreste barbering med en formet maskine kan opnås med en lukket barberkam, der er mærket med et "lukket kam" mærke. Dette system design af maskinen betyder sikre knive, så du kan bruge denne type maskine til unge mænd og begyndere i specifikationerne for barbering med denne type maskine. Pick up maskiner med denne type blad er bedre for de mænd, der barberer et par gange om ugen. Ulempen ved en sådan maskine er, at knivene ikke klare sig godt med stive børster og giver ikke altid maksimal børsterrengøring.

En anden ting er at barbere det med en åbenkrummet maskine, denne slags barbermaskine bliver markeret "åben kam". Eksperter anbefaler denne mulighed til erfarne mænd, som nemt kan klare barberingen med en formet maskine. Fordelen ved dette værktøj er den maksimale rensning af huden fra børstehårene og det cornified lag, minus - risikoen for skade er højere end den lukkede type.

Der er også en kombineret model - "Open / Closed comb" sikkerheds barberkniv t-formet, som kan regulere åbning eller lukning af kammen, afhængigt af menneskets behov. Maskinen har en kompleks struktur, hvilket resulterer i fejlagtig håndtering af maskinens ledninger til tilstopning, fejl.

Snoet (fast) hoved

Med et snoet hoved og en barbermaskin er den ideel til erfarne mænd i depilationsproblemer med et sådant værktøj. Det snoet hoved på en sådan maskine bevæger sig forsigtigt langs huden og roterer som håret vokser. På grund af dette tager hårfjerning meget mindre tid og kræfter, og hårene skæres i den rigtige vinkel. Men samtidig kalder mange eksperter sådanne blade til en t-formet barbermaskine og et hoved farligt i graden af ​​traumer.

Hvis man dog bruger en maskine med et lige fast hoved, kan en mand sikkert fjerne overskydende hår i ansigtet med sin egen manuelle indstilling af skærevinklen og retningen af ​​knivene. Ulempen ved en sådan maskine er det faktum, at det lige hoved ikke er i stand til at fjerne alle hårene på én gang i en bevægelse, som et snoet hoved. Den utvivlsomme fordel er de mindre risici for nedskæringer og slid.

almindelig

Til gengæld foreslår den klassiske barbermaskine muligheden for at fjerne den øverste del. Det er vanskeligt at skifte den sædvanlige t-formede maskine; for det er en mand nødt til at tage knivene på den hårde side og sætte dem ind i maskinens hoved. Denne maskine indeholder to hoveddele - hovedet med kniv og nederste del, som skal fastgøres til håndtaget på maskinen. Sjældent er der almindelige maskiner med 3 dele, nemlig to plader af hovedet og et håndtag.

sommerfugl

Det genanvendelige metal udseende af "Butterfly" maskine eller sommerfugl er efterspurgt mere end de sædvanlige klassiske versioner. I et sommerfuglsystem involverer mekanisk udfoldning af maskinhovedet til udskiftning af knive. Eksperter mener, at sommerfuglen er den mest bekvemme maskine til hjemmebrug, kun nogle få cirkulære bevægelser med et håndtag, og maskinen vil åbne som sommerfuglvinger under flyvning.

aggressiv

I dette tilfælde påvirkes maskinens grad af aggressivitet ved tre kriterier: bladets afgang ved maskinen, vagt og flyvning. Men oftest taler vi om knivens rækkevidde, nemlig afstanden mellem knivets kant og tangenten til barberhovedet. Derfor er graden af ​​beskyttelse mod hudskader underforstået, og jo længere denne afstand er, desto farligere vil depileringsproceduren være. Den optimale vinkel mellem kniven og tangens på barberhovedet skal ligge inden for 30 grader.

blød

Maskinens bløde udseende adskiller sig fra det aggressive, idet det indebærer selvjustering af blades vinkel. Derfor vil alle indikatorer for aggressivitet med et sådant værktøj blive holdt til et minimum, hvorfra navnet på maskinen kommer op - blødt. Den bløde sikre maskine er som regel en tysk formet barbermaskine, der sikrer en behagelig og behagelig barbering af børster.

Funktioner i udvælgelsen

På grund af denne mangfoldighed af arter ved mænd ikke, hvordan man vælger en t-formet barbermaskine efter personlige præferencer og behov. Hovedvalgskriteriet bør være mænds erfaring og hans praksis i driften af ​​en sådan enhed. For begyndere og unge mænd tilbyder producenter mange variationer af sikre maskiner med et perfekt og originalt design, men der skal stadig være mindst erfaring med håndtering af en sådan maskine.

For begyndere skal du vælge en maskine til følgende parametre:

 • kammen skal være en lukket eller kombineret type enhed;
 • lige hoved maskine;
 • mekaniske maskiner;
 • lette maskin muligheder.

Kriterierne for aggressivitet bør være direkte proportional med mænds praksis og erfaring med brugen af ​​den t-formede maskine. Detaljerede anbefalinger og tips om hvordan man vælger en maskine med en optimal grad af aggressivitet kan fås hos sælgeren. Jo tungere vægten af ​​maskinens hoved er, desto mere ekstreme bliver barberingen. Det samme kan siges om længden af ​​håndtaget, desto mindre er det, jo mere farligt vil proceduren være.

Hvordan afhenter bladet?

Pick up de bedste klinger til t-formede barbermaskiner kan være på sådanne indikatorer som aggressivitet, skarphed og holdbarhed af service. Men prisen på knivene bestemmer ikke deres kvalitet og de ovennævnte egenskaber. Eksperter anbefaler at være opmærksom på producenten og det land, hvor sådanne komponenter fremstilles. Sekundære faktorer, såsom vandhardhed, kosmetik mv., Påvirker også kvaliteten af ​​knivskarberingen.

Bladene skal vælges efter hudtype, for eksempel kan blades med minimal aggressivitetsindikatorer være velegnede til følsom hud. For andre mænd er sådanne blade ikke egnede, da de ikke klare hårdt og tykt hår, skæg og overskæg. Derfor bør menneskets personlige erfaring og præferencer også være vigtige kriterier for valg af knive.

Forskelle på maskiner, hvilken skal man vælge?

For at vælge den bedste mulighed for en t-formet maskine til en behagelig barbering af skæg og overskæg, skal en mand begynde at blive bekendt med de vigtigste fordele og svagheder ved hver maskintype. Ikke den sidste rolle i valget af maskinen vil spille forskellene mellem dem, nemlig:

 1. Graden af ​​aggressivitet og risiko for skade. For nybegyndere og uerfarne mænd er det bedre at vælge sikre typer barbermaskiner, og erfarne og dygtige mænd kan bruge farlige muligheder, som er lettere og hurtigere at klare opgaverne.
 2. Håndter materiale. Højeste kvalitet og holdbar service er maskiner med et rustfrit stålhåndtag, der vil være tungt efter vægt. Et højkvalitetsgreb vil være ergonomisk, med ribben på overfladen for at forhindre glidning i hånden, behagelig form og længde.
 3. Komforten i at adskille og samle hovedet - kam, knive og omslag. Alle dele skal være lette at åbne, og fast fastgjort og sidde fast på håndtaget, da dette påvirker barbersikkerheden.
 4. Producent. Hidtil er toppen af ​​de bedste t-formede barbermaskiner ledet af den tyske Muehle-barbermaskine, selvom den i mange kriterier og egenskaber ikke er ringere end den IDE-formede russisk fremstillede barbermaskine, der først og fremmest har været placeret på salget i mere end 20 år.

Det er værd at være opmærksom på typen af ​​maskine, nemlig versionen af ​​ryggen i maskinen - skrånende, lige, lukket eller åben, roterende eller stationær. Den billigste og mest bekvemme type t-formet maskine, der er i brug, er "Open / Closed comb" -modellen, som er universel ifølge alle menneskers behov og færdigheder.

Hvorfor betragtes tyske maskiner som de bedste i verden?

Ledere med hensyn til efterspørgsel og kvalitet af t-formede værktøjsmaskiner er tyske producenter som Muehle, Merkur Solingen, Wilkinson og Timor. Dette skyldes det faktum, at den tyske barberkniv er lavet af rustfrit stål af høj styrke type, sådanne maskiner vil være stærke og holdbare i levetiden. Rangeringen af ​​specialister ledes af modellen R89 Muhle fra Tyskland med et originalt design og kvalitetsindikatorer. Priserne på t-formede maskiner fra Tyskland fra førende producenter varierer fra 1.500 til 30.000 rubler.

Korrekt pleje og vedligeholdelse

Faktisk er barbering med en figurativ maskine ikke meget forskellig fra proceduren med engangsmæssig billig maskiner. Til barbering er det kun vigtigt at give en fedtet ren hud i ansigtet, såvel som ikke-elastisk og hårdt hår i skæg og overskæg. Du skal vaske dit ansigt med sæbe og varmt vand. Anvend derefter en barberkrem, der reducerer elastikken hos børsterne med sin alkaliske sammensætning.

Maskinen justeres og bevæges derefter over det påførte skum i optimal vinkel mellem knivene og hårene - 30 grader. Det er meget vigtigt ikke at være nidkær med barbering for ikke at beskadige hudens integritet. Efter at have passeret maskinen, skylles den i vand fra skummet, og en creme påføres igen på huden. I sidste ende skal du vaske dit ansigt, undersøge det for fuldstændig mangel på hår. Efter barbering anbringes midler til tørre ren hud.

Vedligeholdelse af en barberkniv involverer demontering af maskinen i dele, vaskes hver for sig og tørrer maskinen i naturlige forhold eller ved brug af et håndklæde. Saml maskinen skal være tør, efter at den t-formede barbermaskine er opbevaret i et specielt tilfælde eller besøgt i en stativ. Værelset skal være tørt og ventileret. Hvis maskinen ikke bruges i lang tid, er det bedre at belægge metalen med voks eller speciel olie for at beskytte mod rust.

konklusion

De mest populære on-demand og kvalitet t-formede barbermaskiner er produceret i Tyskland. Eksperter anbefaler rådgivere af klassikere og elite designer ting at være opmærksom på mærker som Wilkinson, Gillette, Mule og Timor. Blandt de russiske producenter er lederen marskal, Rapier og Rubin. Værdige eksperter mener det japanske mærke Feather Popular og Weishi fra Kina.

Maling øjenbryn i kabinen og hjemme: hvad du behøver at vide

Øjenbryn restaurering efter tab: de bedste folkemæssige retsmidler