Madlavning shugaring pasta i mikrobølgeovn

Sukker hårfjerning - shugaring - er aktivt at erstatte populære voks hårfjerning. Begge procedurer giver omtrent samme effekt i varigheden, men karamel er lettere at bruge, mere sikker og mere smertefri. Og vigtigst af alt, massen til proceduren kan fremstilles hjemme fra almindelige produkter: sukker, vand, citronsyre eller citronsaft.

Næsten alle karamelopskrifterne foreslår madlavning på komfuret i en gryde, og mængden af ​​sukker starter mindst 500 g. Selvom det er mere hensigtsmæssigt at lave små portioner: Ingen grund til at bekymre sig om opbevaring, bliver der minimeret mad i forsøgene.

Vi foreslår at du laver karamel shugaring i en mikrobølgeovn - og vaske opvasken mindre og spar tid.

Nødvendige værktøjer

Du skal have kapacitet til at blande produkter. I det kan du lave mad. Derfor afhente et glas eller keramisk dyb plade, skål, skål. Du kan bruge en simpel halvliter krukke.

Med plastikbakker skal du være forsigtig: almindelige plastbryder og smelter ved høje temperaturer. På en egnet beholder skal der være en etiket, der angiver, at produktet kan anvendes i en mikrobølgeovn. Normalt anvendes det på bunden eller etiketten.

For at måle ingredienserne brug for et glas, spiseskefuld og en teskefuld. Du kan blande dem med samme ske eller træspatel. Det er nyttigt for at opnå den færdige masse.

Hvis receptet er tilsat citronsaft, skal du filtrere det. For at gøre dette har du brug for en lille tefiltrering.

Så forbered de værktøjer ved at vælge den ønskede liste:

 • massebeholder
 • et almindeligt 200 gram glas;
 • spiseskefuld;
 • tsk;
 • lille sigte

Ingredienser til hjemmelavet pasta

Produkter der forbereder shugaring i mikrobølgeovn, der er i ethvert køkken.

 • sukker - det sædvanlige hvide sand;
 • vand er bedre destilleret eller kogt
 • krystallinsk citronsyre eller citronsaft.

Fremgangsmåden ved epilering med en karamelmasse fjerner ikke kun overskydende hår, men fungerer også som en blød peeling uden at skade huden. Hvis du ønsker at få endnu flere fordele, brug decoctions af urter i stedet for vand:

 • linden blomster;
 • rosenblade;
 • kamille blomster;
 • mynte blade
 • violette tricolor blomster;
 • succession, calendula, salvie.

Du kan bruge blandingen. En teskefuld tørt græs, hæld et glas kogende vand og vent en kvart time. Derefter spændes, fortyndes med et glas rent vand.

For en behagelig lugt skal du tilføje et par dråber af din æteriske æteriske olie til den færdige masse. Nogle gange er det brugt ikke kandiseret honning, det reducerer irritation og fugter huden.

Shugaring Pasta Opskrifter

Massens massefylde vælges individuelt. Når det er selvkogende, afhænger det af mange faktorer. For eksempel på fugtigheden af ​​granuleret sukker eller endda på luftens temperatur og fugtighed. Derfor kan man ikke undvære eksperimenter, men det er fornuftigt at prøve flere opskrifter for at vælge den mest egnede.

Den første opskrift - med citronsaft

 • sukker - 10 el. l. ingen dias
 • vand - 4 spsk. l.;
 • citronsaft er lavet af en halv frugt.

Opskrift to - med krystallinsk citronsyre

 • sukker - 6 el. l.;
 • krystallinsk citronsyre - 1 tsk. ingen dias
 • vand - 2 spsk. l.

Opskrift den tredje - vi måler briller

 • 1 kop sukker;
 • 2 spsk vand
 • 2 spiseskefulde juice.

Den fjerde opskrift - med honning

 • et glas sukker;
 • Fem spiseskefulde vand (kantiner);
 • honningske;
 • saft af en halv citron.

Femte - vi måler efter vægt

Hvis du har en køkkenskala, skal du bruge denne opskrift. En sked eller et glas er trods alt en relativ foranstaltning: De er alle forskellige, og unøjagtigheder er uundgåelige.

 • sukker - 75 g;
 • vand - 20 g;
 • citronsyre - 5 g (eller 10 g juice, derefter vand - også 10 gram).

Opskrift Seks - Lemonless

 • et glas sukker;
 • 2 spsk. l. naturlig frisk honning;
 • 1 spsk. l. vand;
 • halv tsk eddike.

Madlavningsprocedure

Vær forberedt på at den første gang pastaen ikke kan vise sig som den skal. Men dens tæthed er let at rette, det vigtigste er ikke at overdrive det. Hvis massen bliver mørk i farve og duften af ​​brændt sukker, kan du smide det væk.

 1. Sæt alle produkterne i en krukke, bland godt og læg i en mikrobølgeovn.
 2. Tænd maksimal effekt i et minut.
 3. Fjern massen, bland igen og sæt i ovnen.
 4. Tænd for fuld effekt.
 5. Hver 15-20 sekunder skal du nå kapacitet, blande og vurdere beredskab. Antallet af sådanne tilgange afhænger af mikrobølgeovnenes kraft.
 6. Sukker skal være helt opløst, den resulterende væske - for at blive rav (lysorange, let øl).
 7. Lad det afkøle, indtil temperaturen er sikker nok til dine hænder. Det tager cirka en halv time at fuldføre denne proces.
 8. Knippe af et lille stykke masse og knæ det med fingrene.

I første omgang vil det være svært at ælte pastaen, så stræk det lige i et bånd og fold det i en "stak". Gradvis bliver det lettere, og farven på "dejen" vil lyse.

Hvis du har en slikkepind, tilsæt en skefuld vand og sæt skålen i mikrobølgeovnen i 15-30 sekunder. Hvis pastaen er for tynd, tilsæt et par teskefulde sukker og gentag det femte afsnit i vejledningen.

Alt er det muligt at starte en epilering! Glem ikke at affedt huden med lotion og drys med talkumpulver. Og husk: Så vokser håret ikke, pastaen påføres væksten, og brydes strengt i retning af hårvækst.

Selvom de nævnte opskrifter er til engang, kan der være rester. De opbevares som en almindelig pasta: sukker er et godt konserveringsmiddel. Før brug må du kun varme krukken i mikrobølgeovnen i 15-40 sekunder, måske lidt længere, til kropstemperaturen.

Shugaring pasta gør det selv / Shugaring (sukker hårfjerning) hjemme - reference

Shugaring indsæt i 3 minutter fra første gang i mikrobølgeovnen med citronsyre - dette er virkeligheden + billederne før og efter suppleres

Hej, kære læser. Hvis du kigget på denne side, er du interesseret i effektive måder at fjerne uønsket hår derhjemme. Og shugaring er en af ​​dem. Derudover kan du med minimale omkostninger blive ejer eller besidder af glat hud uden indgroede hår så hurtigt som muligt.

Så det tager cirka 3 minutter at forberede pastaen.

 1. sukker
 2. Citronsyre
 3. Lille mikrobølgeovn
 4. Teske
 5. teske
 6. håndklæde
 7. Enhver passende plade

Hæld 6 spiseskefulde sukker UDEN et dias i en skål (som vist på billedet nedenfor)

Her er hvad vi fik:

Dernæst tilføjer jeg 2 spiseskefulde varmt vand fra hanen, må ikke blandes, bare kontrollere, at alt sukker er gennemblødt.

Opskrift på fremstilling af shugaringpasta i mikrobølgeovnen

Et stort antal sukkerpasta opskrifter til shugaring kan findes på internettet. Der er mange variationer af pastaer: baseret på honning, sukker eller fructose, med tilsætning af citronsaft og syre. Men meget ofte laver pasta i henhold til disse opskrifter ikke noget, selvom alle anbefalinger følges nøje. Årsagerne til dette kan være mange, men en af ​​de vigtigste er unøjagtig adhæsion af temperaturen. Meget lettere at overholde strømtilstanden i mikrobølgeovnen.

En anden bestemt fordel har teknikken til at lave pasta i mikrobølgeovnen - den forbereder en lille mængde. Hvis du laver pasta for første gang og er bange for, at det ikke vil virke, eller du ikke vil gemme det til næste gang, vil denne mulighed passe dig. Glem ikke grundreglen vedrørende arbejdet med mikrobølgeovnen: du kan ikke lægge metalskåle der.

Derudover er disse opskrifter en tidsbesparende, især for begyndere, der stadig praktiserer.

Mest populære opskrifter

Shugaring opskrift på en mikrobølgeovn hjemme, valgnummer 1.

Bland 10 spiseskefulde sukker uden et dias og fire spiseskefulde vand. Tilsæt friskpresset juice af halvt gennemsnit citron. Sæt blandingen i mikrobølgeovnen i maksimalt fem minutter, omrør hver 1.5-2 minutter. På dette tidspunkt bør det blive homogent, med en gullig tinge. Efter det skal du sætte yderligere to minutter, og pastaen bliver farven på karamel.

Vi giver pastaen afkølet, og før applikationen sætter yderligere 10-15 sekunder, så det er kropstemperatur. Giv bolden op til hvid farve. Ligesom de fleste shugaringprodukter, der er kogte i en mikrobølgeovn, har den en tæt tekstur og er kun egnet til manuel udstyr.

Opskrift nummer 2 i gram.

Bland 75 g sukker, 10 g vand og 5 g citronsyre. Vi sætter i mikrobølgeovnen i et minut med en effekt på 800 W og tre gange - 10 sekunder hver. Giv cool. Med denne metode bliver værktøjet til shugaring plastisk, men hvis hænderne er varme begynder den til sidst at smelte som en pasta med mellemhårdhed. Hvis det er tilfældet, kan det bruges til bandage-teknologi.

Opskrift nummer 3, med citronsyre.

Bland 4 tsk. l. sukker med et dias, 1 tsk. uden dias af citronsyre og 1,5 spsk. l. vand. Vi sætter en mikrobølgeovn i den mest kraftfulde tilstand. Vi venter på pastaen for at nå farven på raffineret solsikkeolie: Det tager cirka tre minutter afhængigt af mikrobølgeovnenes kraft. Efter afkøling skal du klemme af et stykke og ælte til hvidt.

Rullende bolde, fordeler på huden mod hårvækst. Vent derefter 20 sekunder og adskilles i retning af hårvækst. Husk at pasta kogt i en mikrobølgeovn fjerner hår 2-5 mm lang. Derfor, hvis du lige har barberet dit hår, fjernet det med en depilator eller voks, skal du vente, indtil det vokser nok. For langt hår skal skæres.

Årsager til fejlene

De hyppigste årsager til, at det er umuligt at lave en ideel blanding er fordøjelse og undercooking det. Den underkogte blanding vil simpelthen forblive væsken og vil ikke fortykke. Overcooked - bliver til karamel slik. Sidstnævnte er meget let at skelne: den er tæt og mørk før størkning.

Derudover kan årsagerne til forkælet pasta være:

 • Forkert madlavningstid: Hovedmærket til beredskabspasta - den gule farve. Brun karamel umiddelbart efter slukning af mikrobølgeovnen er et tegn på, at du har koget det for længe;
 • brute kraft med syre. I dette tilfælde vil pastaen ikke hærde;
 • Ikke-plastisk færdigpasta kan fås, hvis der er for lidt citronsyre eller citronsaft;
 • Et andet almindeligt problem kan være den ringe kvalitet af granuleret sukker;
 • temperatur krænkelser. For at undgå dette skal du regelmæssigt fjerne blandingen fra mikrobølgeovnen og omrøre.

Korrekt kogt pasta skal have følgende udseende:

Sjældent, når de opnås fra første gang, selv når du laver mad efter den mest nøjagtige opskrift. Derfor skal du forsøge at prøve, indtil du når den konsistens, du har brug for. Ikke for meget overcooked pasta kan reddes ved at ælte den over varm damp. Og undercooked - bare lidt mere dowar. For meget overcooked pasta er ikke genstand for genopretning, du behøver kun at forberede en ny.

Hvis du har forberedt for meget pasta, skal du holde den i køleskabet indtil næste gang, og derefter inden brug, opvarmes den helt i mikrobølgeovnen til 37-40 grader.

Madlavningshemmeligheder

Citronsyre og juice kan anvendes i forskellige opskrifter: Disse komponenter er udskiftelige. De udfører den samme funktion - katalysatoren for nedbrydning af sukker. Men hvis du stadig bruger citron, skal du tage saften friskpresset. En anden forudsætning vil være at spænde den gennem en fin sigte, for ikke at få knogler, stykker af papirmasse eller zest.

Hvis du vil forberede en blanding til shugaring på forhånd, gem den på et mørkt, køligt sted.

Så det er lettere at vaske opvasken fra blandingen, straks fylde det med kogende vand.

Nogle gange kan man ikke lave mad efter pasta. Som mange brugere anbefaler, i dette tilfælde kan du koge det i et stykke tid og vente, indtil det køler ned.

Shugaring indsættes i mikrobølgeovnen med citronsyre

For selvstændig fjernelse af uønsket kropshår har kosmetologien opfundet mange måder - fra den sædvanlige barbermaskine til voksning eller shugaring epilation. Hvis virkningen af ​​den første er ledsaget af irritation af huden og en kortvarig effekt, vil sidstnævnte, og især shugaring, rense huden i lang tid.

Shugaring er en af ​​metoderne til hårfjerning, hvilket er fjernelsen af ​​uønsket vegetation med karameliseret sukkerpasta.

I hverdagen er der en bred vifte af metoder og opskrifter til forberedelse af en blanding til shugaring. De adskiller sig i individuel tolerance, sammensætning og konsistens af opløsningen. Hoveddelen af ​​opskrifterne er forberedt på en åben ild eller vandbad. Denne metode er fyldt med brænding.

For at lindre, og dermed eliminere risikoen for brænding, kan du bruge den mest velkendte mikrobølgeovn. Denne metode er ret praktisk og tager ikke meget tid.

Positive aspekter af hjem madlavning

De vigtigste fordele ved at gøre shugang med citronsyre derhjemme er:

 • enkel og naturlig sammensætning af pasta ingredienser, nem forberedelse;
 • den opnåede blanding er hypoallergen og sikker at anvende;
 • Overholdelse af anbefalingerne fremmer kun at holde fast i håret uden at skade huden.
 • Kogt karamel kan bruges flere gange i træk uden fare for hudirritation.

Madlavningsproces

Du kan bruge mange opskrifter til at gøre shugaring, ikke være bange for at eksperimentere og vælge den bedste løsning. Shugaring med citronsyre reducerer hyppigheden af ​​proceduren. Citron i sammensætningen har den virkning at blegge hår og bremse deres vækst.

Nedenfor er de mest enkle madlavningsopskrifter.

Opskrift nummer 1

 • sukker - 6 el. l. (eller 1 kop);
 • vand, fortrinsvis destilleret, - 2 spsk. l.;
 • citronsyre - 0,5 st. l.

Opskrift nummer 2

 • sukker - 8 skeer;
 • vand - 2 skeer;
 • citronsyre - 0,5 tsk.

Sukker hældes i en beholder, der er egnet til en mikrobølgeovn. Tilsæt vand, bland og sæt i mikrobølgeovnen i 2 minutter. Blandingen i løbet af denne tid vil begynde at smelte og ændre farve til gylden. Efter at have erhvervet den ønskede nuance, tilsættes citronsyre og tillader reaktionerne at finde sted. Herefter sendes mikrobølgeovnen i yderligere 1 minut. Afkøl blandingen.

Vær ikke bange for at eksperimentere. Vandet i opskriften kan erstattes med urtedekoktion (limes, kamille, pebermynte osv.), Så du får også en beroligende effekt. Du kan også tilføje honning og lave mad i henhold til følgende anbefaling:

 • sukker - 1 el.
 • vand - 5 spsk. skeer;
 • honning - 1 spsk. ske;
 • citron - 0,5 tsk.

Som madlavning skal omrøring med citronsyre i mikrobølgeovnen konstant omrøres, ellers opløses sukkeret ikke jævnt.

For at opnå reaktionen og den krævede konsistens anbefales det at observere alle proportioner nøje. Kogt karamell shugaring ved alle reglerne er en plastmasse af honningfarvet, let afskallet fra huden.

Disse opskrifter er designet til engangsbrug, men pastaen kan forblive. Opbevar det samtidig, det skal være i køleskabet. Før brug - opvarm i mikrobølgeovn i 30-40 sekunder indtil blød konsistens.

Shugaring med citronsyre, kogt i mikrobølgeovnen, fjerner ikke kun uønsket hår, men fungerer også som en mild skrælning uden at forårsage skade på huden.

Epilated områder efter proceduren er glat og silkeagtig - og alt dette takket være sukker og citronsyre.

Sådan tilberedes shugaring pasta i mikrobølgeovnen

Nu er shugaringproceduren blevet ganske populær, mange kvinder udfører det hjemme. For ikke at bruge ekstra penge, kan du forberede en pasta til sukkerfjerning alene i mikrobølgeovnen. Dette vil kræve de mest almindelige produkter, der kan findes i alle hjem.

Shugaring indsætter opskrifter i mikrobølgeovnen

De klassiske opskrifter til shugaring formuleringer omfatter madlavning pasta på komfuret. Dette bruger et forholdsvis stort antal ingredienser. Derudover tager madlavning nogle gange op til 30-40 minutter. Især denne proces er tidskrævende for begyndere. Men hvis du bruger en mikrobølgeovn, kan du gemme ikke kun ingredienserne, men også tiden. For dem der gør det for første gang, er det bedre at forberede en målekop, som ikke tillader fejl i antallet af komponenter. Du kan lave en pasta baseret på honning, citronsaft eller citronsyre.

Blanding og bagning ingredienser gøres bedst i en glasskål uden tegninger og sprøjtning.

Madlavning shugaring pasta i mikrobølgeovnen giver dig mulighed for at få hurtige resultater

Opskrift med citronsyre og citronsaft

Til fremstilling af pasta med tilsætning af citron er følgende komponenter nødvendige:

 • saft af en halv citron. Det er vigtigt, at kødet er fraværende. For at gøre dette kan saften filtreres gennem en fin sigte;
 • 10 art. l. sukker (normalt crumbly, ikke klumpet);
 • 4 spsk. l. rent vand.
 1. Alle ingredienser blandes i en glasskål.
 2. Sæt derefter i mikrobølgeovnen. Indstil maksimal strømtilstand og lad det gå i et øjeblik.
 3. Så skal du blande, hvordan man blander og sætter i mikrobølgeovnen igen, også ved maksimal effekt.
 4. Efter 20 sekunder vurderer du resultatet. Bland igen og gentag proceduren.
 5. Gør det, indtil sukkeret er helt opløst. Pasta skal blive rig karamelfarve og blive tyk i konsistens.

Shugaring pasta med citronsaft bør være tykk i konsistens.

For at forberede sammensætningen med citronsyre skal du:

 • 1 tsk citronsyre;
 • 6 spsk. l. sukker sand;
 • 2 spsk. l. rent filtreret vand.
 1. Alle ingredienser skal blandes i en glasskål og anbringes i mikrobølgeovn. Moden skal være den mest kraftfulde, ellers vil resultatet ikke være.
 2. Efter et minut skal du slukke, blande pastaen og koge i yderligere 20 sekunder.
 3. Vurder resultatet. Hvis denne tid ikke er nok, skal du bage yderligere 20 sekunder. Tilberedningshastigheden afhænger af mikrobølgeovnen.

Før brug skal pastaen afkøles i mindst en time, ellers kan du blive brændt. Det skal være klæbrigt og plastik.

Honning opskrift

For at forberede en shugaring pasta med honning, skal du:

 • 1 spsk. l. honning (bør ikke være for flydende, men ikke kandiseret);
 • saft af en halv citron
 • 5 spsk. l. rent vand
 • 1 kop sukker.
 1. Alle ingredienser skal blandes grundigt, send derefter en mikrobølgeovn.
 2. Pasta skal være forberedt i et minut.
 3. Derefter skal det blandes og sættes i mikrobølgeovnen i 15-20 sekunder.
 4. Følg resultatet. Blandingen vil gradvist fortykke og ændre farve. Efter at pastaen har en rødlig skygge og er ens i tekstur til karamel, kan du afslutte madlavningen.

I stedet for vand i opskrifterne til fremstilling af shugaring kan du bruge decoctions af urter: kamille, pebermynte, salvie mv.

Fotogalleri: Ingredienser til Shugaring Pasta Opskrifter

Video: Madlavning shugaring pasta i mikrobølgeovn

Madlavning shugaring pasta i mikrobølgeovnen tager kun et par minutter, men kræver opmærksomhed. Hvis du overskrider tiden, kan du ødelægge det endelige resultat, og produktet vil ikke fange hårene. Med forbehold for overholdelse af alle doser og regler får du højkvalitetspasta.

5 opskrifter pasta til shugaring i mikrobølgeovnen

Sugaring erobrer en masse kærlighed fra den smukke halvdel af menneskeheden. Dette forklares af dets effektivitet i bekæmpelsen af ​​uønsket hår. Du kan gøre shugaring pasta i mikrobølgeovnen og depilere med en blød, sød blanding derhjemme.

Grundlæggende regler for fremstilling af blandingen

Hårfjerning med hjemmelavet shugaring creme har mange fordele:

 • Sammensætningen er lavet af naturlige ingredienser uden tilsætning af forskellige kemikalier;
 • forårsager ikke allergiske reaktioner
 • praktisk taget har ingen kontraindikationer;
 • tilgængelig og nem at forberede;
 • En blanding af sukker med tilsætning af citronsaft er meget nyttig: det nærer og forynder huden.

Hvordan man laver et værktøj med egne hænder, vil mange piger og kvinder vide. Sukkerblandingen derhjemme fremstilles simpelthen og ved anvendelse af en minimal mængde sukker, citronsaft eller syre og vand. Hvis det ønskes, tilføj lidt honning. Det er meget bekvemt at bruge en mikrobølgeovn, når du laver pasta, men i fraværet er det muligt at lave en pasta i et vandbad.

Blanding til shugaring i mikrobølgeovnen er let at lave mad. Hovedprocessen i tilberedningsprocessen er at vælge den rigtige opvarmningstilstand og opretholde den rigtige tid. Forbered en sød fløde med en gennemsnitlig ovn effekt. Tilberedningstiden afhænger af den anvendte opskrift. Det er vigtigt at vide, at det er nødvendigt at blande blandingen fra tid til anden under madlavning for at undgå at holde fast i beholderen og opnå en homogen masse.

Antallet af ingredienser afhænger af anvendelsesområdet: for en bikini reduceres satsen med halvdelen. Tilberedningstiden ændres ikke. Hvis du gør en shugaring i den aksillære zone, reduceres sammensætningen med 3 gange.

Hvis du forbereder shugaring hjemme i mikrobølgeovnen med en margen, skal pastaen pakkes i små beholdere i et volumen, der er tilstrækkeligt til engang.

Shugaring pasta i mikrobølgeovnen er forberedt på fem måder.

Opskrift nummer 1

 • 7 spsk. l. sukker sand med et dias
 • 2 spsk. l. vand;
 • 0,5 tsk. citronsyre.

Alle produkter blandes i en glas- eller plastskål og anbringes i en mikrobølgeovn i 30 sekunder. Bland blandingen og sat på i endnu 1 minut. Hvis massen ikke er nok til at strække, sættes i endnu 1 minut. På en konsistens skal det ligne honning.

Efter at den kogte masse har afkølet lidt, skal du fjerne den fra skålen og ælte den i dine hænder til en gennemsigtig lys gylden farve. Pasta er klar til at spise.

Opskrift nummer 2

 • sukker - 6 el. l.;
 • varmt vand - 2 spsk. l.;
 • citronsaft eller syre - ½ spsk. l.

Sukker blandes med vand og sættes i mikrobølgeovnen i 1,5-2 minutter. Samtidig er det nødvendigt at overvåge farveændringen. Så snart blandingen blev lys gylden, tag sirupen ud og tilsæt citronsyre eller saft og igen i ovnen i 1 minut. Pastaen køler ned til en temperatur, der er tolerabel af huden, og knækker grundigt til tilstanden af ​​blød ler.

Hvis massen er for flydende og ikke ruller ind i en klump, er den undercooked, og du skal sætte den i endnu et øjeblik. Det skal være blødt og plastik, hold godt og klæb det let.

Opskrift nummer 3

 • granuleret sukker - 20 spsk. l. med en bakke
 • citronsaft - 6 el. l.;
 • varmt vand - 8-9 grader. l.;
 • honning - 1 spsk. l.

Lav sukker sirup, tilsæt derefter citronsaft og honning, bland alt godt og læg mikrobølgeovnen i 3 minutter. Under kogningsprocessen bør cremen regelmæssigt omrøres. Som følge heraf skal det blive mættet farve. Vent et par timer for pastaen at afkøle og tykke, for at strække det godt, og du kan udføre proceduren for depilation.

Opskrift nummer 4

 • 10 art. l. sukker (hvidt, brunt);
 • 1 spsk. l. vand;
 • saft 0,5 citron.

Hvis citronsyre anvendes, tilsættes ½ tsk.

Produkterne blandes og smelter i en mikrobølgeovn ved højeste temperatur, omrøres hver 1-1.5 minutter. Efter 5 minutter får du en homogen masse halmfarve, som gradvist bliver mørkere og bliver gennemsigtig som honning. Hvis pastaen fordøjes, vil den hærde og blive som slik.

Hvis blandingen er tilberedt korrekt, spredes den ikke i hænderne, elastisk til berøring og godt rullet ind i bolden. Efter køling opkøber den en smuk gul farve. Hele processen med at lave sukkerpasta er maksimalt 10 minutter.

Opskrift №5 med fructose

 • fructose - 6 spsk. l.;
 • citronsyre - 0,6 spsk. l.;
 • vand - 2 spsk. l.

Denne metode til fremstilling af hårfjerningsfløde anvendes ofte af professionelle mestere. Dens essens ligger i udskiftning af granuleret sukker med fructose. I dette tilfælde vil karamel være mere viskøs og holdbar, hvilket gør det nemt at bruge.

Fructose karamel kan fremstilles både i mikrobølgeovnen og på komfuret. Alle produkter er godt blandede og anbragt i komfuret. Kog til dannelsen af ​​askemasse, lad afkøles og kan bruges.

Tips til påføring af pasta og hårfjerning

Før proceduren skal huden affedtes med en speciel lotion, tørre den og drys med talkum eller babypulver.

Depilation udføres som følger: pastaen påføres med en spatel eller hænder med et tykt lag på håret fra hårets bevægelse efter 2 sekunder sammen med de vedhæftede hår er det strippet i retning af hårvækst. Dette giver dig mulighed for at reducere smerte.

Hvis blandingen er svær at rive af med hænderne, så kan du bruge specielle bandestrimler af depilation. De sælges i kosmetiske butikker. Shugaring creme påføres huden, en strimmel limes på toppen, som fjernes ved en skarp bevægelse i retning af hårvækst.

Efter proceduren er det bedre at behandle huden med en antiseptisk og fugtiggørende med lotion.

Efter shugaring anbefales de første 1-2 dage ikke:

 • solbade;
 • besøge badet eller saunaen
 • spille sport;
 • brug deodoranter
 • anvende fugtgivende og nærende cremer;
 • Når du fjerner hår fra intime steder, skal du bære syntetisk undertøj.

Efter 5-7 dage kan du skrælle huden ved hjælp af en blød skrubbe for at forhindre hårets indvækst. Med fremskyndet hårvækst kan du bruge specielle lægemidler, der nedsætter deres vækst.

Anvendelse af færdige formuleringer

Hvis du ikke er i stand til personligt at forberede sukkerpastaen, eller for dette er der ingen tid, kan du altid købe professionelle shugaring cremer. De fås i tre typer - blød, medium tæthed og hård.

Blød pasta bruges til manuel depilation, medium og hård tæthed - til depilering ved hjælp af bånd (bandage depilation) eller ved hjælp af træpinde.

Husk at blandingsdensiteten reguleres af tilberedningstiden ved madlavningsværktøjer derhjemme. Jo længere det er kogt, desto tykkere er det. Det vigtigste - at overholde alle teknikker til forberedelse og korrekt udføre fjernelse af hår.

Shugaring pasta opskrift i mikrobølgeovnen: Forbereder en sød depilation derhjemme

Hårfjerning ved hjælp af en sukkerbaseret formulering betragtes som den mest overkommelige og billig metode. Du kan besøge salonen, eller holde en session derhjemme. Til en hjemmelavet procedure kan du tilberede en pasta til shugaring i mikrobølgeopskriften, som er angivet i artiklen.

Fordelene ved den søde teknik

Fjernelse af vegetation fra forskellige dele af kroppen ved hjælp af en specielt forberedt pasta har nok fordele i forhold til andre metoder:

 • Under proceduren er det ikke kun hårfjerning på det valgte område af huden. Huden samtidig med rensning af vegetation modtager næring takket være de naturlige komponenter i sammensætningen af ​​sukkerpasta;
 • På den behandlede hud efter depilering opstår der ingen hævelse, irritation eller skade;
 • Du kan selv gøre depilationen, du skal bare lave sukkerpasta, hvilket er helt let;
 • til shugaring næsten ingen kontraindikationer med undtagelse af diabetes. Sød fremgangsmåde forårsager ikke allergiske reaktioner;
 • langvarigt resultat (mindst tre uger)
 • sessionen tager ikke meget tid.

En anden vigtig fordel ved sukkereteknikken er, at metoden er billig. Alt, der er nødvendigt til depilation, er sukker med citronsaft og vand uden gas. Sådanne enkle produkter er normalt altid i køkkenet. Du kan tilberede shugaring pasta i mikrobølgeovnen, eller opvarme det færdige produkt.

Sød sammensætning til depilation

For at udføre en self-shugaring procedure hjemme, skal du lave en pasta. Normalt bruger de gryder til madlavning, og pastaen koges over lav varme. Og du kan tilberede shugaring i mikrobølgeovnen, samtidig med at du sparer tid.

For en uafhængig procedure har du brug for en shugaringopskrift i mikrobølgeovnen og følgende værktøjer:

 • enhver egnet beholder til blanding af komponenter;
 • tallerkener til mikrobølgeovn. Kontroller, at tallerkenen har en tilsvarende mikrobølgelabel på tallerkenen;
 • måle kop, skeer (te og bord).

Hvis sammensætningen af ​​opskriften med citronsaft, er det nødvendigt at spændes før blanding. Tag derfor en sil.

Naturlige komponenter af sød sammensætning

Den meget opskrift på shugaring i mikrobølgeovnen derhjemme kræver standard komponenter, som sandsynligvis allerede har i dit køkken. Du skal bruge sukker, citronsaft eller citronsyre, almindeligt drikkevand.

Under proceduren lindrer pastaens sammensætning ikke kun vegetationen, men giver også huden af ​​det behandlede område. I stedet for vand kan du bruge afkog fra følgende planter:

Der er mange måder at lave en shugaringpasta i mikrobølgeovnen på, og de adskiller sig i tætheden af ​​den kogte masse. Forbindelser med forskellig densitet bruges til at fjerne hår på forskellige dele af kroppen. Tætheden af ​​sammensætningen påvirkes selv af fugtigheden i det rum, hvori pastaen er fremstillet.

Brug frisk juice eller citronsyre

For at lave sukkerpasta kan du tage en citron eller klemme saft fra en citron, effekten bliver den samme. Der er mange opskrifter, og nogle gange er det svært at vælge den rigtige.

Hovedforskellen mellem opskrifter fra hinanden er proportioner. På nogen måde er sukkerpasta basis sukker. Afhængigt af mængden af ​​sukker, der opnås, opnås en blanding til aflejring af forskellige tætheder.

Tjek nedenstående komponenter, som er en del af forskellige muligheder for at gøre shugaring med citronsyre i en mikrobølgeovn, og find den mulighed der passer dig. Så overvej hvordan man laver pasta.

I ovenstående opskrifter er det vigtigt at respektere proportionerne under madlavning, ellers vil pastaen ikke få den ønskede konsistens og vil holde fast i dine hænder.

Så den ønskede opskrift af shugaring med citronsyre i mikrobølgeovnen er valgt, det er fortsat at lære at forberede sukkerpasta fra komponenterne. Uafhængig udførelse af proceduren kræver ikke visse færdigheder, det er nok at gøre sig bekendt med følgende anbefalinger for at gøre shugaring i en mikrobølgeovn med citronsaft:

 1. du skal først blande alle ingredienserne til sukkerpastaen godt;
 2. overfør blandingen til en mikrobølgebeholder;
 3. Indstil mikrobølgeovnenes kraft (lidt over gennemsnittet). Ved for høj kapacitet kan pastaen brænde;
 4. send beholderen med blandingen til ovnen i et halvt minut. Fjern pastaen og kontroller dens farve;
 5. bland igen og kog i endnu et minut. Tag det ud og se, hvor meget massen har vist sig;
 6. pastaen sendes til ovnen indtil (handlingen gentages i henhold til ovenstående skema), indtil den søde masse bliver gulbrun, klæbrig, men ikke klæbrig til fingrene.

Vi tager den færdige sammensætning ud og venter, indtil pastaen køler ned lidt for ikke at brænde dine hænder. Korrekt forberedt sødt produkt til depilering skal være gennemsigtigt og gyldent.

Opvarmet kogt sukkermasse til proceduren

Det sker, at kvinder tilbereder for meget produkt, når de laver pasta til selvskælvning. Så har de ikke tid til at bruge den frisk straks under proceduren.

Du behøver ikke at smide den resterende sukkermasse, den kan efter et stykke tid bruges til følgende kosmetiske hårfjerningsforanstaltninger. I mellemtiden sættes det færdige produkt i køleskabet, og luk det tætte låg. Du kan gemme sukkerpasta til shugaring ganske lang tid. Derefter behøver depilationen med den næste procedure ikke at spilde tid på forberedelsen af ​​blandingen.
Når den søde blanding er tilbage, opstår spørgsmålet om, hvordan man opvarmer shugaringpastaen over en periode. Vigtigt: Ved opvarmning af færdigvaren er det umuligt at bringe det til flydende, ellers spredes produktet på huden.

Der er to muligheder for opvarmning af den færdige søde pasta: i mikrobølgeovnen og ved brug af et vandbad.

Blandingen, når den påføres det behandlede område, bør ikke brænde huden og forårsage ubehag. For at give produktet en optimal temperatur er det nok at bruge en mikrobølgeovn i ca. 15 sekunder ved maksimal effekt. Du kan varme op sammensætningen gradvist og sende den til ovnen i nogle sekunder og kontrollere, om den er klar til proceduren.

Sådan opvarmes en shugaring pasta uden mikrobølgeovn, så produktet ikke mister sine egenskaber? Brug den anden metode og opvarm massen i et vandbad. Det tager et halvt minut her. Du bør overveje en sådan nuance som høj luftfugtighed, når du bruger et vandbad. Lim ind inden opvarmning skal være ved stuetemperatur, ellers vil produktet miste dets egenskaber. Trinene er enkle:

 • Du skal bruge to beholdere til det færdige produkt (en pot er større end den anden);
 • vand til opvarmning af sukkerproduktet skal være omkring 40 grader.

Massen til shugaring opvarmes på en måde, der er bekvemt for dig, påføres kun det behandlede område i modsat retning af hårvækst. Fjernet sød sammensætning for vækst af hår, skarp og hurtig bevægelse. For at reducere smerte udføres depilering med sukker ikke umiddelbart på hele det behandlede område, men gradvist. Fjern hår på et lille område af huden, og flyt derefter til det næste område af den valgte hudoverflade.

Hvis den søde blanding til shugaring er tilberedt korrekt, udføres applikationen og fjernelsen af ​​produktet korrekt, så bliver huden på det behandlede område glat og rent. Efter depilering med sukker er der normalt ingen uønskede virkninger i form af indgroede hår, irritation eller hævelse. Fremgangsmåden forårsager ikke allergiske reaktioner.

Shugaring sukkerpasta i mikrobølgeovnen: Hurtige opskrifter

Sukker hårfjerning i dag er en meget populær og overkommelig procedure. Mange eksperter hævder, at det er blevet et glimrende alternativ til voksning. Denne hårfjerningsmetode kom til os fra det gamle Egypten, hvorfor har det derfor været for nylig involveret i salonen.

Der er mange opskrifter til madlavning shugaring pasta. Det hele afhænger af mængden af ​​den fremstillede sammensætning, dens konsistens. Kogekaramel kan være i brand og bruge en hurtigere måde ved hjælp af en mikrobølgeovn til dette formål.

Madlavningsfunktioner

Hvordan gør man? Ikke alle piger bruger færdige pastaer til shugaring. Hvis du virkelig ønsker og er i stand til selv at udføre sukkerfjerning, så kan du lave karamel med dine egne hænder. Hvad er fordelene ved sådanne sammensætninger? Den vigtigste fordel er tilgængeligheden af ​​naturlige produkter.

På grund af den 100% naturlige sammensætning anses karamel hypoallergen og er en ideel løsning til epilering af hår på følsom hud. De vigtigste komponenter er: granulatsukker, citronsyre og tønder. Hvis det ønskes, kan du tilføje honning, hvis den færdige pasta skal have en blød konsistens.

Hvis du har en mikrobølgeovn, kan du øge kogeprocessen væsentligt. Men her er der nogle nuancer. Det er meget vigtigt at indstille tiden korrekt.

Hvis du overdriver sammensætningen, bliver dens konsistens meget hård, og en sådan pasta er ikke egnet til videre brug. Hertil kommer, at madlavning i mikrobølgeovnen er nødvendigt fra tid til anden for at slukke for det og forstyrre karamellen. Hvis dette ikke er gjort, holder sukkeret fast i beholderen og vil ikke have tid til at smelte.

De vigtigste fordele ved selvkogende pasta i mikrobølgeovnen omfatter følgende:

 • sammensætningen af ​​karamel til shugaring meget ophold, så det er let at forberede;
 • Tilberedt pasta vil kun holde fast i håret uden at påvirke huden.
 • Den resulterende sammensætning får lov til at bruge flere gange i træk for at fjerne den resterende vegetation, mens der ikke opstår irritation af huden;

Madlavning opskrifter

Hver pige forsøger at finde sin bedste pasta opskrift på sukker hårfjerning. Mange forbereder det flere gange i henhold til forskellige opskrifter og eksperimenter. Som et resultat af lange forsøg og fejl finder de deres ideal. På trods af din valgte forberedelsesmetode anbefaler eksperter at lave karamel til en brug.

Her kan du se en liste over acne cremer.

Opskrift nummer 1

Den præsenterede opskrift betragtes som den mest populære og enkle. For at få en pasta skal du have følgende komponenter:

 • granulat - 6 spsk;
 • varmt vand - 2 store skeer;
 • citron - 1/2 spsk;

For at blande alle de præsenterede produkter skal du på forhånd finde en skål eller pande. Det vil være madlavning. Se, at beholderen efter eget valg kan modstå høje temperaturer. Stadig er det nødvendigt at sige et par ord om citronsyre. Brug af udløbne produkter er strengt forbudt. Ellers ødelægger du ikke bare alle produkterne, men beskadiger også din hud.

Sukkerpulver anbringes i en beholder og tilsæt vand. Bland grundigt, sæt i mikrobølgeovnen i 1,5-2 minutter. I løbet af denne tid skal pastaen ændre sin farve - fra gennemsigtig bliver den lys gylden. Derefter skal du tilføje citronsyre. Placer igen i 1 minut. Under sammensætningen skal blandingen blandes grundigt. Den færdige karamel skal ligne farven på honning. Efter hældning af sammensætningen i en tallerken og vent på, at den afkøles.

Hvis du ikke har tid, og pastaen frøs, så kan du igen sende den til mikrobølgeovnen og varme den lidt op. Hvis Kamel undlader at rulle ind i en klump, så har du sandsynligvis ikke gjort det. Indstil derfor beholderen i yderligere 1 minut. Men ikke mere, fordi massen bliver fast og sprød, og det tyder på at det er overcooked.

Når du løsner alle reglerne, bør shugaring ligner en plastpasta, som let kan fjernes fra huden. Den præsenterede opskrift er ifølge mange piger i den største efterspørgsel. At ælte den afkølede masse til tilstanden af ​​ler og opkøbet af en lys skygge. Hvis du kan knead bolden hårdt, kan du tilføje et par dråber vand. Til brug har du brug for en valnød-størrelse bold. Distribuere nu over overfladen af ​​det epilerede område. Vent og tåre. Påfør sukkerblandingen er nødvendig mod vækst af vegetation og tåre - til vækst.

Er acne birk tjære berettiget?

Opskrift nummer 2

Du vil helt sikkert lide denne opskrift af shugaring med citronsyre i mikrobølgeovnen. For at opnå denne sammensætning skal du tage følgende ingredienser:

 • granulat - 20 store skeer;
 • citronsaft - 6 store skeer;
 • varmt vand - 8-9 spiseskefulde;
 • naturlig honning - en spiseskefuld

Videoen fortæller hvordan man laver shugaring hjemme i mikrobølgeovnen:

Sukker blandet med vand, og tilsæt derefter alle andre ingredienser. Bland grundigt, sæt i mikrobølgeovnen i 3 minutter. Resultatet af madlavning er køb af en pasta med blød ølfarve. Når tilberedningstiden er overstået, vent et par timer for massen at afkøle og tykke. Efter alt mix og anvend.

Kvinder undrer sig meget ofte om at opvarme pasta? De fleste af dem bruger opskrifter, hvor karamel er forberedt ikke på én gang. Sådanne begivenheder kan spare tid og holde sammensætningen til det rigtige øjeblik.

For at varme op sukkerpastaen skal du hente den ud af køleskabet, læg den i en mikrobølgeovn. Du kan bruge et vandbad, men mikrobølgeovnen giver dig mulighed for at fremskynde processen. Du bør ikke vente, indtil blandingen bliver meget flydende. Det skal være blødt, ellers vil det være svært at påføre huden. Før behandling er det nødvendigt at bestemme temperaturen på pastaen ved hjælp af et termometer.

Jeg vil bruge de præsenterede opskrifter og anbefalinger, hver pige vil være i stand til at shugaring hjemme, bruge mindst penge og tid på det. Hvis du bare ikke kan beslutte dig for den ønskede opskrift, så spring ind i eksperimentens verden. Selv når man vælger en metode, er det vigtigt at fokusere på din hudtype og området for det epilerede område. Før du påfører, skal du sørge for at forberede huden, ellers kan du skade dem. Hvis du ikke ønsker at lave pastaen selv, kan du købe gloria universal shugaring kit til hjemmelavet.

LiveInternetLiveInternet

-citater

TASTY SNOWMAN │ Til det nye år TASTY SNOWMAN (og andet nytårs lækkerier fra luften.

Tilpasset juletræ gør det selv Jeg foreslår at lave et sådant juletræ af krydsfiner eller pap. Ca..

Pilot - Når du kommer tilbage Når du kommer tilbage Efter en lang rejse hjem, Når du ser Hvad.

Der er ingen skove. En meget interessant artikel, der beder om et andet udseende på vores mor-P.

Livet er et spil! Transom reality Boomerang Nedenfor er en video om emnet: Penge. Nische.

Sådan tilberedes shugaring pasta i mikrobølgeovnen?

Shugaring - sukker hårfjerning, som er i stor efterspørgsel i dag. Men på grund af prisen kan ikke alle kvinder have råd til en luksuriøs procedure. Men vær ikke ked af det, fordi der er et alternativ, der ikke er værre end at besøge salonen - hjemme shugaring. Pasta til hårfjerning udarbejdet af dig selv vil give resultatet ikke værre end arbejdet hos en erfaren mester. Således kan du betydeligt spare penge og ikke nægte dig selv en behagelig fornøjelse.

Kogning sukkerpasta hjemme kan gøres på forskellige måder, men det kan opnås i en mikrobølgeovn med særlig let forberedelse. Ved hjælp af en mikrobølgeovn til madlavning, kan du omhyggeligt styre hele processen og næsten undgå fejl.

Shugaring - sukker epilation, som er i stor efterspørgsel i dag

Vi vælger opskriften

Inden du forbereder sukkerblandingen, bør du bestemme affaldsområdet. Baseret på dette - hent den nødvendige opskrift.

Det skal bemærkes, at der for hver del af kroppen anvendes en pasta med forskellig densitet og viskositet, applikationstemperaturen er lige så vigtig.

Bestem tætheden og viskositeten

 • Hvis proceduren udføres på benene, skal hårlængden være mindst 5 mm ved vellykket afpudsning. For at fjerne sådanne hår bør du lime med en konsistens svarende til flydende honning, med en temperatur på mindst 60 grader. Til denne metode skal du bruge specielle papirstrimler til udtørring.
 • For at udføre højkvalitets shugaring i bikiniområdet anvendes en tættere lavtemperaturpasta. På grund af følsom hud og rigelig hårvækst udføres proceduren uden brug af strimler til depilation (med handsker). Det er således muligt at fjerne alle hår mindre smertefuldt.

Hvis proceduren udføres på benene, skal hårlængden være mindst 5 mm ved vellykket afpudsning.

 • I tilfælde af uønsket vegetation fanget på de mest upassende steder, som et ansigt, så vil tætte og mere plastiske pastaer gøre. Det er værd at huske på, at en tæt sammensætning kan springe fint hår, de fjernes ved afslutningen af ​​proceduren med pincet.
 • Du kan endda forberede en blanding til caramel depilation af enhver tæthed selv hjemme. Deres forskelle er i forholdet mellem ingredienser og forberedelsestid.

  Fordelene ved hjemlavningsblanding til shugaring

  Blandingen forberedt til depilering derhjemme har flere fordele:

  • efterlader ikke tegn efter tegning
  • Helt let at forberede - hver værtinde i køkkenet har alle ingredienserne;
  • hypoallergenic, egnet til enhver hudtype;
  • naturlig sammensætning genopretter pelsen og gør den mere sund. Ved brug af citronsaft eller syre i granulat i opskriften, er huden dybt renset, alt uønsket hår fjernes kvalitativt.

  Du kan endda forberede en blanding til caramel depilation af enhver tæthed selv hjemme.

  Caramel Pasta Opskrifter

  Valg til at forberede en blanding til depilation, der er mange. Vi foreslår at overveje den mest populære og effektive applikation.

  Universal pasta

  En sådan pasta er egnet til at fjerne hår fra enhver del af kroppen, men for at opnå den krævede tæthed varierer mængden af ​​nogle ingredienser. Også denne opskrift kræver tilsætning af citronsyre, som stabiliserer sammensætningen og misfarver mørke hår. Hvis der er intolerance over for dette produkt, kan du bruge en anden opskrift.

  Trin for trin forberedelse:

  • Ingredienser fremstilles: sukker, citronsaft og vand. For at gøre en viskos blanding, skal sukkerbehov - 5 el. skeer, til mere tæt og tæt - 6-7 el. skeer. Tilsæt 2 spsk. skeer vand og 1 el. en skefuld citronsaft (kan erstattes med syre i granulat 0,5 teskefulde).
  Valg til at forberede en blanding til depilation, der er mange.
  • Sæt blandingen i mikrobølgeovnen i 30-40 sekunder ved lav effekt. Hvis pastaen ikke er opløst i løbet af denne tid, kan du tilføje lidt mere tid. Når sukkeret er fuldstændigt opløst, omrøres blandingen.
  • Det næste trin er færdig madlavning ved høj temperatur. Til dette gøres pastaen i mikrobølgeovnen og koges til en gul masse - 1-2 minutter. Det er værd at tage hensyn til, at tilberedningstiden afhænger af ovnens kraft. Efter kogning omrøres blandingen, indtil den mørkner og svarer til farven på brandy.
  • Hvis det er nødvendigt at opnå en viskøs pasta, afkøles den til en temperatur på 60 grader (et særligt køkkentermometer anvendes) og påføres på tidligere rengjort, talkeret hud. Den tykke sammensætning afkøles længere - op til 45-50 grader, og inden den påføres, knædes den for at opnå en perlefarve.

  Vigtigt: Du bør sørge for, at pastaen ikke brændes, så mikrobølgeovnen skal være lidt over gennemsnittet.

  Hvis du skal opnå en viskøs pasta, afkøles den til en temperatur på 60 grader (brug et særligt køkkentermometer)

  Hypoallergen Sugar Paste

  Denne opskrift kan anvendes sikkert til mennesker med citrusintolerance. Hvis der ikke er et sådant problem, anbefaler vi kun at opleve det selv som en sort. Denne metode til forberedelse er højt rost af hjemmet kosmetologer.

  Trin for trin forberedelse:

  • Behov: honning - 2 spsk. skeer, granuleret sukker - 5 el. skeer, almindeligt vand - 1 spsk. Sked, eddike (æble) - 1 tsk.
  • Honning, sukker og vand skal blandes godt, læg lav effekt i ovnen i 40 sekunder (det kan tage længere tid). Hold pastaen i ovnen, indtil det granulerede sukker opløses.
  • Æblecider eddike tilsættes til den færdige sammensætning, og igen sat på opvarmning i 1,5 - 2 minutter for at opnå brandy-farvet.

  Hypoallergen Sugar Paste

  Madlavningsanbefalinger

  Desværre kan ikke alle lave mad pastaen fra første gang. Ofte viser det sig en blanding af uregelmæssig konsistens, og et sådant produkt skal slet ikke anvendes.

  For at undgå uventede resultater i madlavning, bør du læse de anbefalinger, der vil hjælpe med til at lette madlavningen af ​​karamelsammensætning:

  • Hver mikrobølgeovn har sin egen effekt, grad af opvarmning, så alt er valgt individuelt - ved at øge eller formindske temperaturen, tilberedningstiden. Det er værd at huske på, at pastaen under ingen omstændigheder kan overophedes, det er bedre at undereserve produktet lidt;
  • Til fremstilling af blandingen skal der anvendes en særlig beholder. Keramiske retter kan briste fra overophedning og plastik og smelte helt.
  • Hvis pastaen afkøles og hærdes, skal den genopvarmes. Efter opvarmning omrøres blandingen godt for at fordele temperaturen igennem blandingen.
  Ikke alle kan lave mad fra første gang.

  Vigtige regler efter proceduren

  Efter at det uønskede hår er fjernet, skal huden hvile, nemlig:

  • Anvend ikke antiperspirant, hvis behandlingsområdet var i armhulen;
  • Det anbefales ikke at svede rigeligt (for at eliminere fysisk anstrengelse for en dag, ikke at gå til saunaen, badet, swimmingpoolen og solariumet);
  • brug kun bomuld undertøj;
  • Anvend ikke lotioner og fløde, undtagen midler efter depilering.

  Disse anbefalinger skal modstå dagen, så du kan vende tilbage til den sædvanlige livsstil.

  Shugaring derhjemme

  Det er værd at tage hensyn til: For at undgå udbrud af indgroede hår, en uge efter proceduren, skal du begynde at bruge skrubber. En gang om ugen vil være nok. Og for at reducere hårvækst, anbefaler vi at du køber specielle produkter på apotek.

  Vær ikke bange for, at den første fremstilling af karamelpasta kan være mislykket. Kun over tid færdigheder er mestrer, og erfaring er opnået. Fastsættelse af den rigtige opvarmningstemperatur og strikt overholdelse af opskriften giver dig mulighed for at udføre proceduren for hjemme shugaring på højeste niveau.

  Det vil således være muligt at slippe af med uønskede hår fra 2 til 4 uger.

  Hvordan barberes en overskæg for første gang?

  Hvordan fjerne hår permanent hjemme?