Shugaring Pasta Opskrifter Med Citronsyre

At fjerne uønsket hår fra forskellige dele af kroppen derhjemme, bruges et stort antal metoder - barbermaskine, voks, shugaring og mange andre. Men hvis en barbermaskine kun giver et kortsigtet resultat, hvis varighed undertiden udgør flere dage, så for at udføre andre procedurer er det nødvendigt at købe specielle midler, der kan være meget dyre. Derfor vil et effektivt alternativ til sådanne procedurer være shugaring med citronsyre, for hvilken blandingen let kan fremstilles hjemme.

Citronsyreens rolle i pastaen

Der er mange måder at lave en shugaring blanding hjemme. En sådan overflod skyldes, at en bestemt opskrift ikke altid kan være egnet, da egenskaberne af en kogt pasta afhænger af mange faktorer ud over tilberedningstilstanden. Viskositeten, klæbrigheden og elasticiteten af ​​slutproduktet kan påvirkes af vandets egenskaber i et givet område (hårdhed, mineralisering), sukkeregenskaber, som også kan variere fra forskellige producenter.

Det er også vigtigt at tilføje citronsyre, som undertiden erstattes med citronsaft - det er ikke kun en ekstra ingrediens, men også en vigtig stabiliserende faktor for hele blandingen.

Det er klart, at i naturlig citronsaft kan koncentrationen af ​​denne syre variere meget, hvilket vil føre til øget eller omvendt reduceret viskositet af pastaen.

Tilstedeværelsen af ​​saft øger produktets allergenicitet, og det er risikabelt at anvende det i tilfælde af citrusintolerance, derfor er det bedre ikke at erstatte syren med citronsaft.

Af disse grunde bør du ikke være ked af det, hvis pastaen, der er tilberedt ifølge en opskrift, pludselig ikke opfyldte forventningerne - måske vil en enkelt udskiftning af en af ​​komponenterne sætte alt på plads. Også fra de samme ingredienser kan du forsøge at lave madpastaen ved hjælp af en anden opskrift. Ændring af madlavningstilstanden kan være det fald, der ikke var nok til at få et kvalitetsprodukt.

Klassisk opskrift

Den mest klassiske opskrift på sukkerpasta til shugaring derhjemme. Det vil kræve:

 • 10 spiseskefulde eller 1 kop sukker;
 • 1,5 teskefulde citronsyre
 • 2 spsk vand.

Alle komponenter blandes i en metalpande, helst hvid, dette giver dig mulighed for korrekt at vurdere farven på den resulterende pasta, som bestemmes af dens beredskab. Du skal lægge den på den mindste ild og løbende røre, indtil sukkeret er helt opløst. Derefter er det nødvendigt at koge blandingen og omrøre lejlighedsvis, indtil der opnås en rav eller honningfarve. Det næste skridt er at placere sirupet på et køligt sted for at afkøle til en temperatur på 40-50 grader, hvorefter den er klar til brug.

Anden opskrift

Den følgende opskrift adskiller sig i sekvensen for at tilføje komponenter af en pasta til shugaring. Nogle kvinder påpeger, at denne funktion er fremragende til at øge vandhardheden eller andre grunde, når den tidligere sammensætning ikke har den nødvendige viskositet. For dens forberedelse er taget:

 • 6 spiseskefulde sukker;
 • 0,5 spsk citronsyre;
 • 2 spsk vand.

I første omgang blandes kun sukker og vand sammen, som i den tidligere opskrift, de er i brand og begynder at lave mad, indtil sukkeret er helt opløst, og der vises et lille skum. Derefter tilsættes citronsyre og blandes grundigt - sammensætningen ændrer sin farve næsten øjeblikkeligt og kan fjernes fra varmen. Derefter skal det afkøles til en lidt varm tilstand og anvendes til depilation.

Madlavning pasta i et vandbad

En hel del kvinder i madlavning pasta til shugaring derhjemme står over for et sådant problem som brænding af blandingen under madlavningsprocessen. Selv på den mindste ild er det nok at stoppe med at omrøre den viskøse masse i kun få sekunder, hvordan det brænder og bliver egnet til brug, undtagen som en slikkepind. For at undgå dette anbefales det at tilberede pasta i et vandbad - læg en beholder med blandingen i en større krukke med vand og sæt hele systemet i brand. Men for den bedste effekt forårsager en sådan ændring i madlavningsteknikken ændringer i opskriften:

 • 4 spiseskefulde sukker;
 • 2 spsk vand
 • 1 tsk (uden top) citronsyre.

I et vandbad bliver først en blanding af sukker og vand opvarmet. Så snart pellets begynder at smelte, tilsættes citronsyre, hvilket giver kogepastaen en hvid farve. Dernæst skal du lave pastaen i yderligere 10-15 minutter og derefter fjerne prøven. Sæt bare en dråbe sirup på en ren, tør plade og lad den køle af og smør den derefter med fingrene. Korrekt forberedt blanding stikker ikke til fingrene.

Mikrobølgeopskrift

For yderligere at reducere sandsynligheden for brænding og dermed forringelse af blandingen er det muligt ikke at bruge en gas eller el-komfur overhovedet, men at gøre det i mikrobølgeovnen, som næsten alle i øjeblikket har hjemme. Ud over større bekvemmelighed har denne metode også en højere hastighed - den færdige masse kan fremstilles på bare 3-4 minutter.

 • 4 spiseskefulde sukker;
 • 1,5 spsk vand
 • 1 tsk citronsyre.

Først blander vi alle ingredienserne i en specialskål til en mikrobølgeovn og sætter derefter blandingen i den mest kraftfulde tilstand, periodisk standsning og blanding. Det er nødvendigt at bringe sirupen til citron-gul farve, og lad den derefter køle af.

Hjemmelavet pasta

Sukkerblanding, fremstillet ifølge hjemmelavet opskrift, bruges næsten såvel som deres fabriksmodeller. For at anvende skal du først forberede hud og hår - hårets længde skal være 2-4 mm, det er ønskeligt at dampe huden og tørre tørre.

Der er ingen konsensus om anæstesi under shugaring derhjemme - nogle mener, at dette er en allerede ufølsom procedure, mens andre meget aktivt bruger anæstetiske geler og sprøjter.

Følsomheden varierer også afhængigt af det behandlede område - hvis flertallet af piger kan behandle deres ben uden bedøvelsesforanstaltninger, så kan de ikke undvære dem i bikiniområdet. Til proceduren skal du have en speciel spatel til depilation og vævsstrimler:

 1. Til at begynde med bliver den afkølet efter kogning eller opvarmning i en mikrobølge (om nødvendigt) pasta knæet i hænderne, indtil den får en hvidfarve og bliver mat.
 2. Derefter skal en spatel eller hænder anvende en plastmasse på overfladen af ​​huden, der bevæger sig mod hårets vækst. Det er vigtigt at presse pastaen så tæt som muligt på overfladen af ​​huden, da dette vil direkte påvirke effektiviteten og smerten i proceduren.
 3. Efter ansøgningens afslutning påføres en strimmel af bomuldsstof på overfladen af ​​blandingen og presses så tæt som muligt.
 4. Med en skarp bevægelse af hårvækst strimmel bryder ned fra huden. Hun bærer langs sukkermassen med hår.
 5. Resten af ​​blandingen vaskes forsigtigt med varmt vand.

Brugen af ​​citronsyre i pasta medfører en anden interessant effekt - det kan misfarve hår og nedsætte væksten. Derfor kan shugaring med en sådan blanding betydeligt reducere hyppigheden af ​​depilering.

Som følge heraf fjernes alle uønskede hår, og hudoverfladen bliver glat og silkeagtig - og alt dette takket være simpelt sukker og citronsyre.

Shugaring med citronsaft: Den perfekte karamelblanding

Mange kvinder foretrækker at slippe af med kroppens vegetation alene uden at besøge skønhedssaloner. Nogle hjemme procedurer for depilation er ikke ringere end salon teknikker. Shugaring med citronsaft er en populær og overkommelig metode til hjemmebrug.

Sammensætningen af ​​sukkerpasta

Der er en række opskrifter shugaring med citron derhjemme. Forskellige madlavningsmetoder påvirker sukkermasse densitet og konsistens.

Citronsaft kan erstattes med citron i pulverform. Citronsyre spiller en vigtig rolle i sammensætningen af ​​den søde masse til shugaring. Som en ekstra komponent spiller syren rollen som stabilisator. Mængden af ​​citron påvirker sukkermasseens viskositet. Også den søde masse til depilation varierer i mængden af ​​sukker, der tages til madlavning.

Klassisk opskrift

Den sædvanlige opskrift på shugaring med citronsaft kan nemt fremstilles af dig selv.

For sammensætningen bliver nødt til at tage et glas sukker (eller 10 spsk. L), en og en halv teskefuld citron, vand (2 spsk).

Kog pastaen over lav varme, rør blandingen, indtil sukkeret er helt opløst. Massen koges, indtil den bliver rav og med karamelens aroma.

Det færdige produkt skal skiftes til en anden skål og derefter afkøles. Det afkølede værktøj kan bruges til at shuffare det valgte område af huden.

Ny sekvens i præparatet

En anden opskrift på shugaringpasta med citronsaft fremstilles på næsten samme måde som beskrevet. Forskel i en anden rækkefølge af at tilføje produkter. Sammensætningen er egnet til at slippe af med stiv og lang vegetation og har en høj densitet. Forbered pasta til shugaring med citronsaft som følger:

 1. tag 6 ss. l. sukker, citron (0,5 spsk. l.), vand (2 spsk. l);
 2. Først kombineres sukkeret med vand, så sendes den resulterende blanding straks til ilden;
 3. kog indtil den endelige opløsning af sukker og dannelsen af ​​skum
 4. nu var det citronens tur. Begynd at tilføje til blandingen under omrøring. Så snart du ser farveændringen, skal du straks fjerne gryden fra ovnen.

Det færdige produkt til shugaring skal afkøles, så det bliver lidt varmt.

Vi bruger en mikrobølgeovn

Ikke alle er i stand til korrekt at forberede sukkerpasta til hårfjerning, fordi blandingen somme tider brænder i bunden af ​​panden. I dette tilfælde skal du ikke lide, men brug snarere en mikrobølgeovn i stedet for en komfur. Så kompositionen er klar i 3 - 5 minutter. Prøv følgende shugaring opskrift med citronsaft:

 1. har brug for 4 spsk. l. sukker, en og en halv spiseskefulde vand, citronsaft (1 tsk.);
 2. tag mikrobølgebeholderen og bland ingredienserne i den;
 3. læg i ovnen ved højeste effekt. Stop med at koge regelmæssigt for at blande;
 4. Sammensætningen skal være citronfarvet, hvilket angiver produktets beredskab.

At lave en sød pasta i mikrobølgeovnen er en bekvem og hurtig mulighed.

Masse udført i et vandbad

Sammensætning for shugaring med citronsaft derhjemme, kan gøres i et vandbad. Til denne opskrift skal du bruge to beholdere af forskellig størrelse. Sukkermasse brænder ikke og får den rette konsistens.

Opskriften udføres som følger:

 1. tilbered sukker (4 spsk. l), vand (2 spsk. l.), citronsaft (1 tsk.);
 2. sætte kapaciteten af ​​et mindre volumen i en stor gryde;
 3. bland sukker med vand og varme i et vandbad;
 4. Når sukkeret er opløst, tilsættes citronsaft. Blandingen bliver straks hvid;
 5. alle tre komponenter koges i 15 minutter.

Tilføj honning

Nogle opskrifter gør shugaring med honning, vand, sukker og citronsaft. Honning tilsættes til sammensætningen for at blødgøre og nære det øverste lag af huden. Takket være det naturlige produkt skraler ikke epidermis og samtidig modtager beskyttelse mod bakterier. Også under proceduren forhindrer honning inflammatoriske processer.

Prøv honning shugaring opskrift med citronsaft:

 1. Tag sukker (250 g), honning (2 spsk. L.), Citronsaft (1/4 kop), vand (1 spsk. L.);
 2. For korrekt forberedelse af sammensætningen til shugaring behold proportioner. Bland mad og sæt i en gryde på en lille ild;
 3. rør blandingen for ikke at forbrænde
 4. sukker skal være helt opløst. I færd med madlavning bliver sukkeret, opløses, brunagtigt. Efter at have kogt den søde masse, vent 3 minutter og luk gryden med låget;
 5. skal koge sammensætningen i yderligere 15 minutter med konstant omrøring. Massen skal ligne en blød, blød karamel.

Sluk for varmen, blandingen er klar. Når pastaen er afkølet lidt, skal du prøve at rulle en lille bold ud af den. Hvis kuglen viste sig og holder sig ikke i hænderne, bliver sammensætningen udarbejdet korrekt.

Brugen af ​​sukkermasse

Sukkerpastaen, der er tilberedt hjemme, anvendes på samme måde som det færdige produkt, der købes i butikken.

Huden er forberedt til proceduren. Hairs bør ikke være mere end 5 mm. Før sessionen skal du dampe ud i huden og derefter behandle med pulver. Depilation udføres kun på tør hud.

Du kan anvende frisk, afkølet pasta til et udvalgt hudområde eller varme det lidt op. Vægten påføres i modsat retning af hårvækst. Fjernet af en hurtig bevægelse på hårets vækst.

Ved afslutningen af ​​proceduren fjernes resterne omhyggeligt med varmt vand. Huden behandles med et antiseptisk middel, så påføres et nærende creme på det behandlede område.

Ved kontinuerlig brug af sukkersammensætning bliver hårene lettere, tyndere, og deres vækst falder ned. Huden bliver strålende og glat.

Shugaring Opskrifter

Epilering derhjemme med sukker er mulig og endog nyttig (med undtagelse af kontraindikationer). Til din opmærksomhed tilbydes de grundlæggende opskrifter af sukkerpasta til shugaring, som allerede er blevet testet af det retfærdige køn om personlig erfaring.

Hvis listen ikke indeholder den opskrift, du bruger, skal du skrive)

Opskrift shugaring med citronsyre

 • 250 gram granuleret sukker (10 spsk)
 • en og en halv teskefulde citronsyre;
 • 2 spsk vand

Bland ingredienserne i en gryde og sæt en lille brand på. Rør til og med indtil alt sukker er opløst. Rør agenten igen, indtil blandingen koger. Og da bryggen begyndte at koge, rør mere flittigt, ellers vil karamellen brænde. Når pastaen har fået honning farve, er det tid til at tage det ud af ilden.

Konsistensen af ​​karamel til en shugaring bør vise sig sådan, at uden problemer ville det være muligt at rulle en bold. Og du kan ikke Dovar og bruge opskriften ved hjælp af strimler. Fordelen ved citronsyre er, at i sammenligning med naturlig citronsaft, behøver koncentrationen ikke at gætt (citroner er jo forskellige i syre). Hvis du skifter syren - karamellen ikke fryser, som det burde, mindre - ikke-plastisk.

Shugaring opskrift på 10 spiseskefulde sukker

 • 250 gram sukker (10 spsk)
 • en spiseskefuld vand
 • en halv citronsaft (saften skal være tilstrækkelig til at helt vådt alt sukkeret);

Kog som i den tidligere version. Hvis du ikke fulgte og farven blev mørk brun, betyder det, at blandingen blev fordøjet og ville være for hård. Hvis blandingen er kogt i ca. 1,5-2 minutter, vil det være muligt at bruge det under klud eller papirstrimler (papiret skal være tykt).

Opskrift 3 (shugaring hjemme igen med citronsyre)

 • 6 spsk. sukker sukker;
 • 0,6 spsk citronsyre;
 • 2 spsk vand

På en lille ild, omrør lejlighedsvis, bringe sukker og vand til gyldenbrun. Når blandingen begynder at skumme, tilsættes citronsyre. Bemærk, hvordan farven bliver mørkere. Værktøjet skal være ret viskøst. Fjern fra ovnen og lad kølingen afkøles til depilering.

Opskrift 4

 • 3 spiseskefulde eller 65 g granulat
 • spiseskefulde vand
 • en teskefuld citronsyre;

Sæt alle ingredienserne i en gryde og sæt dem til at simre. Fortsæt madlavning og glem ikke at røre, indtil pastaen bliver mørkegul. Lad pastaen køle af. Du kan desuden hælde en anden skål koldt vand for at fugtige fingrene med det. Når blandingen er afkølet, kan den påføres uden forudgående "massage" på håret og epilationen med sukker.

Opskrift 5

 • 3 sukker, 1 vand, 0,5 citronsaft (eller citronsyre);

Hæld alt i en beholder, hvor du skal lave mad. Lad dem simre på lav varme. Rør lejlighedsvis, indtil blandingens farve ligner karamel. Hæld pastaen i en anden beholder og lad den køle af. Denne sukkerpasta er egnet til hårfjerningskugle.

Opskrift 6

Denne sammensætning er også velegnet til hårfjerning tyk shugaring.

 • 10 spiseskefulde eller et glas sukker (250 gram);
 • 7-8 spsk vand
 • saft fra en halv stor citron

Bland alt og læg på en lille brand. Når karamel begynder at koge, rør stoffet uden at stoppe. Fortsæt i ca. 10 minutter. På dette tidspunkt bør farven blive til honning, og konsistensen skal ligne sirup. Fjern fra ovnen og rør ikke - lad det køle af. Når blandingen er helt afkølet, skal den ligne ler.

Shugaring Paste (Opskrift 7)

 • 20 spsk granulatsukker;
 • 8 af samme skje vand
 • en teskefuld citronsyre;

Bland alle ingredienserne i en metalskål og læg på en komfur for at varme op over lav varme. Rør lejlighedsvis, indtil blandingen koger. Sænk nu varmen så hurtigt som muligt, og fortsæt med at lave mad, omrør hele tiden, indtil der er opnået en mørk gul farve. Viskositeten skal være sådan, at når du løfter skeen med blandingen, falder dråberne ikke fra spidsen, men glider ujævnt, som flydende honning eller melasse. Har en sådan effekt? Fjern fra varme og hæld i en krukke. Denne mængde af blandingen er tilstrækkelig til adskillige fremgangsmåder til depilering. Den afkølede masse kan være svært, men med æltning bliver det blødere, og når bolden holder op med at hænge i hånden betyder det, at karamelepilation er klar.

Opskrift 8

Volumenet, der er udarbejdet, er nok til hele sommersæsonen.

 • et kilo sukker;
 • 64 ml vand (8 spsk. L.);
 • og lidt mindre (7 spsk) citronsaft;

Bland vand, sukker og saft i en gryde og sæt den på høj varme. I cirka et minut. Rør og efter et minut reducere ilden til et minimum. Dæk blandingen med et låg og kog i yderligere 10 minutter, rør. Efter yderligere 10 minutter begynder det granulerede sukker at smelte, fortsæt omrøring. Efter 10 minutter igen begynder pastaen at koge. Kog igen i 10 minutter. Rør blandingen og fortsæt med at lave mad i 5 minutter, men lukningen er allerede fjernet. I alt 45 minutter. Hæld nu pastaen i en opbevaringsbeholder. Afkøl blandingen før brug. For ikke at blive brændt må du ikke bruge hot shugaring!

Opskrift hjemme 9

 • 2 kopper sukker;
 • 0,25 kopper citronsaft;
 • 0,25 kopper vand

Sæt alt i en kasserolle, læg den på et lavt kogeplade eller ild, og rør konstant, kog blandingen, indtil den bliver brun. Se processen, så sukkeret ikke holder fast i beholderen og brænder ikke. Hæld i en opbevaringsskål og lad afkølingen afkøle i mindst 10 minutter. Korrekt forberedt blanding spredes ikke på håndfladen og rulles nemt ind i en kugle.

Opskrift 10

 • 500 gram sukker;
 • 32 milligram vand (4 spsk.);
 • 4 spiseskefulde citronsaft;

Alle ingredienser blandes i en kasserolle og sætter ovnen på lav effekt. Dæk med låg. Rør hvert 5-10 minutter for at forhindre sukker i at brænde. Afkøl blandingen, og lad være med at bruge shugaring.

Opskrift med citronsyre 11

 • 130-150 g sukker;
 • 30 ml vand
 • en halv teskefuld citronsyre;

Alt blandes og lægges på lav varme. Kog i ca. 25 minutter, mens du ikke glemmer at røre. Blandingen skal være gylden i farve, og konsistensen vil være sådan, at du i hånden kan rulle en bold taktil, der minder om ler fra et stykke pasta. Lad blandingen køle af og fortsæt med proceduren.

Sukker hårfjerning derhjemme er lige så effektiv som shugaring i salonen. Succes ligger kun i oplevelsen og udvælgelsen af ​​den opskrift, der er praktisk for dig. For information om hvordan du gør shugaring korrekt, læs den følgende artikel.

Shugaring pasta med citronsaft

Alle kvinderne inde er en lille heks. Ser man udefra på, hvordan kvinder bruger skønhedsrecept på sig selv, bekræfter mange mænd denne ide. I denne artikel vil vi tale om en sådan magisk handling, nemlig om madlavning af pasta med citronsaft til shugaring derhjemme.

Shugaring er en metode til hårfjerning ved hjælp af en særlig pasta baseret på citronsyre og sukker. Dermed dets navn Der er mange pastaer på det kosmetiske marked, men deres pris er undertiden absurd, fordi produktionen kræver simple ingredienser, der er i hvert hjem. Sød blanding kan koges hjemme uden betydelige omkostninger.

Indhold:

Hvordan tilberedes sukkerblandingen korrekt? For at gøre dette skal du følge nogle enkle regler. Mange piger begynder at forberede blandingen, naivt tror at dette er en lille proces. Men det viser sig faktisk, at sukkerfjerning ikke virker. Fejl kan opstå på grund af forkert opskrift, manglende opbevaring af ingredienser i størrelse, ukorrekt pastaapplikation mv.

Den bedste opskrift med citronsaft

Processen med at lave sukkerpasta er omtrent det samme. Internettet er fyldt med en række opskrifter, der er ingredienser som citronsyre, citron og endda honning. Men der er ikke så mange madlavningsmetoder. Ofte er pasta kogt på komfuret, men du kan finde en måde at lave mad i mikrobølgeovnen. Sammensætningen af ​​alle hjemmelavede pastaer ligner en opskrift af slik fra barndommen.

Men vi vil finde den rigtige opskrift for at gøre klistret rigtigt første gang. Vi har den bedste opskrift på at gøre persisk hårfjerningspasta, der vil gøre sit job med et smæk. For at forberede den perfekte sød og sur pasta skal vi:

 • 8 spiseskefulde sukker;
 • 2 spsk koncentreret citronsaft;
 • 2 skeer kogt køligt vand.

Alle ingredienser skal blandes i en skål med en tyk bund, så pastaen koges jævnt. Skibet skal indstilles i medium varme, og efter kogning af sød og sur opløsning skal ilden reduceres til et minimum. Nogle opskrifter siger, at citron skal tilsættes efter kogende sukker sirup, men i praksis påvirker det ikke pastaens kvalitet. Tilføj det til din bekvemmelighed.

Kog spercid blanding bør være meget omhyggeligt. Hvis der steges mørkebrun i færd med at koge, fremkom der en karakteristisk lugt af brændt sukker, så det kan kun betyde, at du fordøjede pastaen. Sådan kontrolleres sammensætningen for beredskab? Når skummet i puljen bliver en flot gul farve, skal du fjerne kogepanden et stykke tid fra varmen og sætte et par dråber af blandingen i koldt vand. Dråber af pasta skal holde deres form og ligne bolde. Det betyder, at pastaen er helt klar til brug. Hvis dråberne spredes i vand, skal du lave lidt mere citron-citronblanding. Husk at hot shugring form har en mere flydende konsistens end før brug.

For at komme i gang anbefales det at forsøge at lave lidt pasta. Så du vil forstå processen selv og undgå yderligere fejl: Fortynd tre spiseskefulde sukker i en spiseskefuld vand og tilsæt en halv teskefuld citronsaft efter kogning af blandingen.

Fordele og ulemper ved denne opskrift

Den største fordel ved denne opskrift er tilgængeligheden af ​​materialer. I hvert hus kan du finde sukker og citroner. Desuden er det ret budgetværktøj, hvor forberedelsen tager lidt tid. Sukker shugaring derhjemme er 10 gange billigere end en lignende procedure udført i kabinen.

Ulempen ved opskriften er, at der er forskellige citroner. Nogle er surere, andre er juicier, og nogle er mindre. Du kan let forveksle med surhed. Fra ulejligheden - citron kan stænke klæbrig juice over hele køkkenet. Nogle begyndere stopper ved første øjekast, vanskeligheden ved at lave pasta, men under arbejdet vil du indse, at dette ligner den sædvanlige madlavning.

Også selvfølgelig skal du udfylde din hånd. På grund af forkert håndindstilling kan de første procedurer være usunde. Næste vil vi tale om processen med at slippe af med håret ved hjælp af shugaring.

Processen med shugaring trin for trin

Processen med persisk hårfjerning er opdelt i flere faser. Det første skridt er at forberede huden til epilering. Før proceduren i hjemmet anbefales det at dampe huden godt og bruge en skrubbe. Dette efterfølges af affedtning og påføring af talkum på det epilerede område af huden. Det andet trin er anvendelsen af ​​en sød pasta i en bestemt teknik. Der er to teknikker til at indsætte pasta:

 • Bandage. Den søde blanding påføres huden mod hårvæksten i et tyndt lag, og et stykke stof eller en stribe papir påføres ovenpå. Det kommer ud af alle parallelle med huden for hårvækst. I denne teknik er det bedre at arbejde for dem, der allerede har mestret den manuelle teknik;
 • Den manuelle teknik er, at alle manipulationer sker manuelt. Det er nødvendigt at rive et stykke pasta og knead i hænderne, indtil der opnås en let mælkagtig perlefarve af pasta. Denne klump strækkes over hudens område med fingerspidserne og skarpt kommer væk på hårets vækst. For begyndere er det bedst at arbejde i manuel teknik for at få hånden.

Korrekt håndplacering spiller en vigtig rolle i epileringsprocessen. Hvis du forestiller dig, at du holder et æble i hånden. Påfør pastaen til fingerspidserne, næsten negle. Alle bevægelser skal gå til huden. Tåre blandingen skal være kategorisk for hårvækst. Hvis du ignorerer denne regel, vil hæmatomer og rarefaction forekomme på huden. Dette er en betydelig forskel mellem persisk og voks hårfjerning.

Tip: For ikke at få beskidte hænder, skal du bruge handsker. Faktum er, at i løbet af proceduren påvirker fingrene svampen, det påvirker viskositeten af ​​pastaen, og den kan holde fast.

Pas efter proceduren

Forladelse efter hårfjerning er også opdelt i flere faser. Dette er:

 • Anvendelse af desinfektionsmidler;
 • Behandling med en beroligende lotion;
 • Fugtgivende huden.

Umiddelbart efter proceduren skal det behandlede område tørres med et desinficerende tonic eller med et simpelt antiseptisk middel (chlorhexidin eller Miramistin. Hydrogenperoxid og alkoholforbindelser er ikke egnede til disse formål). For at forebygge rødme skal du anvende en beroligende lotion og fugtighedscreme med naturlige ingredienser. Berolige huden kan være simpel panthenol.

De første 12 timer efter proceduren skal varme bade, bad, saunaer, sport, swimmingpool, solarium kontraindiceres. Langvarig udsættelse for solen bør undgås.

Endelig et par ord

Succesen med en sådan procedure, der udføres hjemme, afhænger af pastaens kvalitet og grundlæggende viden om epileringsteknikker. Som regel er det næsten uden en smertefuld procedure, der giver en følelse af fløjlsagtig hud i næsten en måned. Shugaring er gavnlig for huden på grund af den lille skrælningseffekt. Denne komfortable procedure derhjemme giver en fornøjelse. Derudover er det behageligt at udføre proceduren ved hjælp af pasta fremstillet med egne hænder. Og hvad en stor besparelse i familiebudgetter! Vær ikke foruroliget, hvis pastaen ikke kommer ud første gang. Fra det kan du lave slik!

Tip: Efter kogning af retterne, hvor pastaen er kogt, er det bedre at straks suge i vand, så det senere ville være lettere at vaske.

Home Shugaring - 5 opskrifter

Shugaring giver dig mulighed for sødt at slippe af med overskydende vegetation på kroppen. Dette er en af ​​de mest effektive og vigtigst smertefrie metoder. Mange har forsøgt denne procedure i kabinen, de vil gerne gentage det selv. Hovedopgaven er at blande produkterne korrekt. Vælg en home shugaring opskrift, som du kan lide.

Shugaring hjemme: fordele og ulemper

Shugaring er en epilering baseret på sukker. Dette produkt er i alle hjem. For første gang opdagede denne metode i oldtidens Persien. Men på trods af århundrederne har teknologien ikke ændret sig og er stadig populær.

Effekten af ​​sukkerpasta kan sammenlignes med voksning, men den største forskel er meget mindre smerte. Og efter skyggende hud forbliver silkeagtig og glat.

fordele:

 • Tilgængelighed. Takket være billige ingredienser kan hver kvinde have råd til denne procedure. Efter alt behøver du kun citronsaft (citron), sukker og vand.
 • Sikkerhed. Det er næsten umuligt at få en forbrænding eller betændelse. Det vigtigste er at følge anbefalingerne for ansøgning. Sammen med hårets rødder er det umuligt at rive det øverste lag af huden, som bevarer et attraktivt udseende.
 • Fremgangsmåden er behagelig. Kroppen skal påføres næsten ikke varm pasta, hvilket eliminerer forbrændinger. Lav smerte på grund af at trække hår i retning af vækst.
 • Sammenlignet med andre metoder til at slippe af med uønsket vegetation varer effekten meget længere. Afhængig af typen af ​​hud og hår varer resultatet fra to til fire uger.
 • Kan bruges på samme hudområde mange gange. Sammenlignet med voks, som beskadiger og irriterer huden, kan sukkerpasta påføres området med hår så mange gange som nødvendigt, indtil de er helt fjernet.
 • Efter proceduren er det nok at vaske resterne af med vand.

Som med enhver epilation har shugaring ulemper:

 • Procedurens varighed er meget længere end ved fjernelse af voks eller barbering. For eksempel, for shugaring intim zone dyb bikini vil tage en halv time. På samme tid, når fjernelse af voks bliver nødt til at bruge ikke mere end en halv time.
 • Selvom opskriften er enkel, skal du lære at lave pasta. Hvis du lidt fordøjer det, virker den ønskede effekt ikke. Vær tålmodig, og efter et par træningsprogrammer får du den perfekte blanding.
 • Det er nødvendigt at overvåge massens temperatur under brug. Udenfor kan sukkerpastaen være varm, og inden i kan den forblive varm. Som følge heraf kan du blive brændt.

Vigtige tips til nybegyndere

For at få en hurtig og høj kvalitet effekt, følg de enkle retningslinjer.

 1. Påfør pastaen med bløde og plastiske bevægelser, og fjern det hurtigt og hurtigt.
 2. For ikke at skade dermis, sørg for at drysse huden med talkumpulver før proceduren.
 3. For at reducere smertens følsomhed, for at forhindre brud på hårene og for at forhindre klæbestik, før du fjerner, skal du sørge for at strække huden.
 4. For at stoppe smerten, straks efter fjernelse, rør let på huden med din hånd.
 5. Hvis du beslutter dig for at behandle flere områder af huden, skal du starte med de mest følsomme.
 6. Når du fjerner ansigtshår, skal du kun udføre manipulationer i retning af massagelinjen.
 7. Fjern hårene kun i retning af vækst. Dette vil bidrage til at undgå betændelse og reducere tiden for proceduren.

Til shugaring af hænder, ryg og ben, er bandagemetoden egnet, hvor en blød pasta påføres et stort hudområde. Særlige strimler limes på toppen og kan udskiftes med en bomuldsklud. Derefter fjernes båndet med en skarp bevægelse.

Manuel (manuel) metode bruges til sharing underarms, antenner, skæg, bikini. Til denne procedure vil massen have brug for medium og fast densitet.

Enkel sukkerpasta til shugaring

Sukkercaramel rullet i bolde hjælper med at slippe af med unødvendig vegetation. Det skal påføres kroppen mod hårvækst, så flad og fjern i retning af vækst.

Pasta giver dig mulighed for at klare selv med kort hår og fungerer som en slags skrubber - fjerner døde celler.

ingredienser:

 • sukker - 12 el. skeer;
 • kogt vand - 4 spsk. skeer;
 • citron - 1 el. en ske.

fremstilling:

 1. Forbered emaljeret beholder. Placer produkterne undtagen citron. Blandingen skal konstant omrøres, ellers vil massen brænde. Kog indtil gylden.
 2. Hæld i citronsyre. Massen vil mørkere kraftigt. Kog to minutter og fjern fra varme.

Det er umuligt at anvende varmt. Vent et par minutter. Massen til proceduren kræver en varm, behagelig til kroppen.

Citron Cooking Opskrift

Massen er ret tyk, så det er bedre at forberede det nødvendige beløb til en procedure.

ingredienser:

 • sukker - 15 el. skeer;
 • saft - citron
 • vand - 1,5 st. skeen.

fremstilling:

 1. Sukker hæld vand og kog indtil gyldenbrun. Rør massen konstant for at undgå at brænde.
 2. Hæld saften, klemt fra citron. Omrøring koges i to minutter.

Med tilsætning af eddike

Ikke alle har en citron på hånden, så vil eddike komme til undsætning.

ingredienser:

 • sukker - 8 el. skeer;
 • honning - 2 spsk. skeer af naturlige;
 • vand - 1 spsk. ske;
 • Eddike - 1 tsk.

fremstilling:

 1. Bland sukker med honning. Hæld vand. Kog, konstant omrøring.
 2. Når produkterne er helt opløst, og få en homogen masse - hæld eddike. Kog. Hele proceduren, der starter fra starten af ​​madlavning, skal tilbringe en kvart time.

Shugaring pasta i mikrobølgeovn

Hvis du har brug for en mængde pasta til en procedure, kan du bruge en mikrobølgeovn.

ingredienser:

 • sukker - 6 el. skeer;
 • syre - 0,5 tsk citron
 • vand - 2 spsk. skeen.

fremstilling:

 1. Rør produkterne og sæt i ovnen.
 2. Indstil timeren i to minutter. Pastaens klarhed kontrolleres med skygge, farven ligner cognac.
 3. Cool og stræk dine hænder.

Med æteriske olier

Æteriske olier indeholder gode stoffer, der hjælper med at passe på huden. Besidder bakteriedræbende egenskaber, de hjælper med at lindre betændelse, helbrede sår og har en lille peeling effekt. Mange mennesker tror, ​​at denne mulighed er ideel til bikini. Men du kan fjerne vegetation opnået pasta på alle dele af kroppen.

ingredienser:

 • vand - ¼ kop;
 • sukker - 2 el. skeer;
 • æteriske olier - 5 dråber;
 • citronsaft - ¼ kop.

fremstilling:

 1. Alle produkter blandes. Kog fire minutter.
 2. Tag et glas koldt vand. Dyp en ske i blandingen og dryp ind i vandet. Hvis der dannes en rund kugle i bunden, er blandingen klar. Hvis ikke, kog et par sekunder.

Mulige problemer under madlavning

Ved første øjekast ser det ud til, at det er meget nemt at fjerne hår på kroppen ved hjælp af karamelpasta. Men ved de første forsøg på at lave pasta på egen hånd står mange piger over for problemer.

 1. Den mest almindelige er klæbende pasta. Dette skyldes, at massen ikke er tilsat, det er nødvendigt at holde det på ilden lidt længere, så blandingen bliver mere tæt.
 2. Massen forbrænder under tilberedningen. For at undgå dette vil hjælpe konstant blanding pasta under madlavning. Du kan ikke distrahere, ellers vil den straks brænde.
 3. Shugaring stikker til hænderne. Under kogning skal du regelmæssigt kontrollere tilstanden af ​​pastaen på dine hænder. Hun burde ikke holde fast. Hvis det viste sig for blødt, vil massen ikke have skildrende egenskaber. Kog det i et par minutter.
 4. Massen er flydende eller fast. Det er nødvendigt at nøje overholde proportionerne angivet i opskriften, hvis du tilføjer mere vand, forbliver pastaen flydende og ikke egnet til brug. Hvis mindre - hærder og også ikke vil arbejde med hende.
 5. For ikke at ødelægge pastaens struktur er det nødvendigt at lave mad med minimal varme og forhindre dannelse af stort skum. Kun bobler er tilladt på overfladen.

Shugaring pasta opbevaring

Varm sukkerpasta hældes i en beholder og dækkes med et låg. For at opnå større tæthed kan du indsætte en pakke. Det er umuligt at opbevare i køleskabet, da der er høj luftfugtighed.

Opbevaringstemperatur fra 0 til +25 grader i et tørt rum væk fra solen.

Sådan bruges

Iagttagelse af den korrekte tilgang til proceduren vil du få et langt resultat og smertefrit fjernelse.

 1. Tag et bad. Dette vil hjælpe porerne til at åbne op og reducere smerte som følge heraf.
 2. Brug baby pulver eller talkumpulver. Påfør det hudområde, du skal behandle. Masse lettere at holde fast i håret og vil ikke røre ved epidermis.
 3. Før brug, bland pastaen godt.
 4. Den ideelle hårlængde er fem millimeter.
 5. Placer på den ønskede overfladepasta mod hårvækst. Tykt lag er ikke værd at gøre. Hold i fem sekunder. Derefter abrupt fjern i retning af hårvækst, efter at trække huden.
 6. Skyl med vand.

Hvis du følger anvisningerne til forberedelse og brug nøjagtigt, er det let at undgå negative konsekvenser. Som følge heraf får du silkeagtig og meget glat hud.

Præcis opskrift på hjemmelavet shugaring

Efter at have forsøgt proceduren med depilation med sukkerpasta, har mange piger en tendens til at gentage processen med effektiv fjernelse af håret hjemme. For at gøre dette skal du på en ansvarlig måde henvende dig til forberedelsen af ​​karamelblanding og finde den bedste opskrift på shugaring. Hovedbestanddelene i pastaen er sukker, vand og citronsaft (citronsyrepulver). Til fremstilling af højkvalitets karamel til udvælgelse af alle komponenter er egnede med følgende krav:

 • Sukker skal være ren hvid, med samme kornstørrelse.
 • Vand kogt, afkølet
 • Friskpresset citronsaft uden sten og pulp

Vigtigt: Hvis opskriften kræver citronsyre, skal proportionerne i den være mere vand.

Før du begynder at lave pasta, skal du huske den konsistens og farve, som en shugaring blanding havde i en skønhedssalon, hvis du har været der. De vigtigste tegn på den færdige blanding er:

 1. Guld gennemsigtig farve
 2. duktilitet
 3. Gennemsnitlig tæthed
 4. Karamel lugt

Den bedste opskrift for shugaring citronsaft

Classic shugaring, den nøjagtige opskrift der beskrives nedenfor, er baseret på at tilføje citronsaft til vand og sukker, hvilket giver pastaen den nødvendige plasticitet. At forberede de nødvendige produkter i følgende proportioner:

 • 8 spsk. l. sukker
 • 2 spsk. vand
 • 2 spsk. citronsaft

Det er bedre at tage opvasken til at tilberede sirupen med en tyk bund, så sukkeret opløses jævnt og ikke brænder. I en lille beholder blandes alle ingredienserne og sættes på en langsom brand. Når sirupet begynder at boble, bliver ilden reduceret til et minimum, og blandingen begynder at smelte. Madlavning efter kogning sker inden for 3-4 minutter, bedre uden omrøring. Hvis du konstant rører skeden med sirup, forstyrres temperaturregimet, hvor karamel hurtigt fryser. Når blandingen bliver gylden gul og udsender en karamel lugt, skal du fjerne gryden fra varmen. Hvis du skriver pasta i en ske, skal du vente på, at den køler ned og forsøger at rulle en blød bold med fingrene. Hvis den varme blanding er plast, er pastaen til shugaring klar. Når du sætter og spredes den afkølede sirup på hænderne, er det endnu et minut værd at koge blandingen over en lav varme og fordampe det overskydende vand.

En anden mulighed for madlavning pasta er vist i videoen:

Vigtigt: Hvis temperaturen eller tidspunktet for fordampning af vand fra sirupen overskrides, mørkner shugaringpastaen hurtigt og kan ikke revnes fra retternes vægge. For at vaske den frosne, overkogte blanding kan du blæse gryden i vand i flere timer.

Hvis du foretrækker en blanding af shugaring, hvis opskrift indeholder citronsyre, skal produkterne tages med en anden andel:

 1. Vand 4 el. l.
 2. Sukker 6 el. l.
 3. Citronsyre 2 tsk.

Tilberedningsprocessen er identisk med den første opskrift: Alle ingredienserne blandes i en gryde, og derefter slukkes. Efter kogning af sirupen mindsker ilden, og blandingen koges i ca. 5 minutter uden omrøring. Forberedelse sker ved lavtkogende, når små luftbobler konstant gurgler på pastaens overflade. Graden af ​​beredskab bestemmes af farve og lugt af gylden karamel.

Vigtigt: Det er værd at vide, at den varme sirup har en 2 gange mere flydende tekstur end den afkølede karamel. Derfor er det ikke nødvendigt at bringe pastaen til en ønsket tykkelse, når den koges - når den køler ned, vil den tykke kraftigt.

Det næste skridt er den korrekte procedure for shugaring

For den første oplevelse af hjemme Persisk hårfjerning var præget af succes, er det vigtigt ikke kun at lave pastaen korrekt, men også at udføre proceduren med høj kvalitet:

 1. En afkølet, varm pasta indsættes for at rengøre fødderne mod hårvækst.
 2. Så klæbestrimlerne er tæt limet til benet.
 3. Ripping off applikatorer sker ved hårvækst
 4. Shugaring pasta rester vaskes af med varmt vand.
 5. Ben behandlet med en antiseptisk spray.
 6. Inden for 6 timer er sportsaktiviteter, solbadning og vandbehandling udelukket.

Kroppens skønhed og sundhed ved persisk depilation afhænger af gennemførelsen af ​​alle anbefalinger fra fagfolk og dem, der i praksis har afledt den nøjagtige opskrift på en shugaring-blanding.

Shugaring opskrifter med citronsaft

Hårfjerning på kroppen, hvad angår æstetik, er en nødvendighed. Der er mange måder at gøre dette på, men sukker hårfjerning, kaldet shugaring, kan kaldes en af ​​de mest populære. Shugaring er i øjeblikket ikke noget nyt og utilgængeligt, proceduren kan udføres både i salonen og i hjemmet, og ikke kun en erfaren mester kan klare det, men den der gør det første gang.

Shugaring giver dig mulighed for at slippe af med uønsket hår overalt på kroppen på kort tid, og hudens glathed varer op til to til tre uger. Hovedkomponenterne i pastaen er sukker og vand, men shugaring med citronsaft eller citronsyre har en yderligere omsorgsvirkning på huden.

Typer af pasta til fjernelse af hår

Princippet om at forberede en blanding til shugaring derhjemme er det samme som at lave sød karamel til slik. Opskrifterne kan afvige lidt fra hinanden, det skyldes det faktum, at pastaen kan bestå af tre typer:

 • Væske - bruges til bløde hår og en pistol, påført med en speciel trowel eller, hvis erfaring tillader, hænder, en bandagefjernelsesmetode kan anvendes;
 • Medium tykkelse - anvendes til tyndt og mellemhårigt, velegnet til store områder af kroppen, manuelle eller banding metoder kan anvendes;
 • Hårdt - den tykkeste karamel, bruges til at fjerne tykt hårdt hår, den bedste måde at arbejde med en sådan pasta med dine hænder på.

Opskrifter med citronsyre

For at lave sukkerpasta er det bedst at tage en gryde med tykke vægge og bund, men hvis der er bekymring for, at karamellen kan brænde og forkæle opvasken, kan du tilberede den ved hjælp af et vandbad.

Opskrift nummer 1

 • 10 art. sukker sukker;
 • 2 spsk. skeer vand (det skal helt dække sukker);
 • 1,5 tsk citronsyre.

Sukker og syre skal hældes med vand og læg på en lille brand. Blandingen anbefales at røre hele tiden, da den kan brænde. Karamel bør fjernes fra varmen, så snart den bliver tyk og begynder at mørkne til en lysebrun farve.

Opskrift nummer 2

Ifølge denne opskrift opnås en mere flydende shugaring pasta, og den påføres umiddelbart efter forberedelsen, så snart den afkøles til en tolerabel temperatur.

 • 70 g sukker;
 • 1 spsk. rent vand ske
 • 1 tsk citronsyre.

Alle ingredienser blandes og sendes til lav varme. Ved konstant omrøring af blandingen skal du vente til den bliver en mørk gul skygge og fjern den fra ovnen.

Opskrift nummer 3

Kogt ifølge denne opskrift karamel, tværtimod har en tyk tekstur. Det er velegnet til at fjerne hår i armhulerne og bikiniområdet.

Til madlavning kræver:

 • 20 Art. sukker sukker;
 • 1 spsk. skive citronsyre;
 • 8 spsk. skeer vand.

Blandingen skal opbevares ved lav varme uden at holde op med at røre før kogning. Efter at have varmet ned til et minimum, og fortsæt med at røre, indtil karamel bliver brun.

Citronsaft Opskrifter

Opskrift nummer 1

Denne pasta er tyk og god til at slippe af hårdt hår.

 • 250 gram sukker;
 • 1 spsk. ske med vand
 • saft af en halv citron.

Sukker er gennemblødt med citronsaft og derefter fortyndet med vand. Kogt på medium varme indtil kogning, og derefter bragt til beredskab på de svage, indtil den får en ravfarve. Det er vigtigt at omrøre blandingen hele tiden og ikke flytte væk fra komfuret, så det kan brænde eller karamellisere.

Opskrift nummer 2

Opskriften er egnet til epilering af et lille område af kroppen ad gangen. Pastaen viser sig at være af medium densitet og ret elastisk, det er godt at arbejde med det med dine hænder.

 • 3 spsk. sukker sukker;
 • 1 spsk. rent vand ske
 • 1 spsk. ske citronsaft.

Blandingen overkoges over en lav varme, indtil der opnås en rig karamel-honning farve. Du bør også ikke glemme, at du skal konstant røre.

Opskrift nummer 3

 • 200 gram sukker;
 • 8 spsk. skeer af vand (mængden kan indstilles efter eget skøn, det er vigtigt, at vandet helt dækker sukkeret);
 • saft 1/2 citron.

Alt er blandet og kogt over medium varme indtil kogt. Pastaen skal ligne en tyk sirup i konsistens, efter afkøling bliver den lidt tykkere.

Opskrift nummer 4

Du kan også lave pasta i store mængder og opbevare den i en lufttæt beholder.

 • 1 kg granuleret sukker;
 • rent vand, så meget at dække alt sukker;
 • saft af hel citron.

De første par minutter at starte madlavning af en sådan pasta skal være på høj varme. Efter det skal du sænke, dække panden med et låg og vent til kogning, altid omrøring. Så snart karamel begynder at koge, kan du fjerne låget og fortsætte med at lave mad, indtil det er klar. Det kan tage op til en halv time at forberede denne mængde shugaring pasta. Når karamel er afkølet, kan den opbevares i en opbevaringsbeholder og bruges efter behov.

Tegn på beredskab til fjernelse af karamel

Brugen af ​​sukkerpasta til shugaring

Før proceduren skal du forberede huden. Det skal dampes i et varmt bad eller brusebad, skrabet og rengøres. Derefter tørres godt, da pastaen til shugaring er i dårlig kontakt med våd hud. Hvis der er talkum til kroppen, så kan du bruge det.

Derefter skal du sætte sukkerpasta til en sikker temperatur på det behandlede område af kroppen og efter en kort tid, med en skarp bevægelse fjerne den fra huden.

Måder at bruge karamel til hårfjerning:

 • Manuel metode - Alle manipulationer, som f.eks. Påføring og fjernelse af pasta, foretages kun manuelt.
 • Banding metode - for at lette fjernelse af pasta fra huden, ved hjælp af særlige strimler af papir eller klud. Umiddelbart efter påføring af karamel, bliver de påført den og derefter fjernet sammen med håret;
 • Også en tykkere pasta kan rulles i små bolde, som til applikation skal du bare ælte over kroppen. Sådanne bolde kan opbevares i lang tid.

Under shugaring påføring og fjernelse af pastaen anbefales ikke mod vækst af hår, da dette fører til deres afbrydelse og tilstedeværelsen af ​​indgroet hår efter proceduren. Og hvis du udfører handlinger på hårvækst, bliver de meget nemmere at trække ud af roden, hvilket vil gøre proceduren mere effektiv.

Hudpleje efter epilering

Efter shugaring anbefales ikke at vådte huden, brug deodoranter og cremer i 6 - 8 timer. Derefter kan du anvende en beroligende helbredende creme. Også i den næste dag er det bedre at opgive de intense belastninger, besøge solarium, swimmingpool og sauna.

Gentagen fjernelse af håret må ikke ske før en uge.

Shugaring med citronsaft kan være et uundværligt redskab i kampen for glat hud. Systematisk udførelse af proceduren kan gøre hårstrukturen tyndere og svagere. Det vigtigste er at følge alle regler og anbefalinger, den daglige pleje af hårfjerning forsvinder og livet bliver lettere, mere fri tid vil dukke op.

Hjemmelavet shugaring opskrift med citronsaft

For hver succesfuld kvinde er et attraktivt udseende meget vigtigt. Moderne udviklinger inden for kosmetologi har givet lov til at opgive ineffektiv barbering for at sikre glat hud. For nylig har en sådan procedure til fjernelse af uønsket kropshår, såsom shugaring med tilsætning af forskellige komponenter, været meget populært.

Shugaring er en epileringsmetode, der involverer brugen af ​​tyk sukkerpasta. Tillader dig at fjerne hår med roden.

Fødestedet for den kosmetiske procedure er Antik Egypten, da tilstedeværelsen af ​​hår på pigernes krop blev betragtet som uanstændig. Samtidig har teknologien til pastaforberedelse praktisk talt ikke ændret sig siden dengang. For hårfjerning er ikke nødvendigt at besøge skønhedssaloner, kan det gøres selvstændigt hjemme. Vælg bare den mest passende opskrift til dig.

Efter at have forsøgt proceduren med depilation med sukkerpasta, har mange piger en tendens til at gentage processen med effektiv fjernelse af håret hjemme

Hvordan laver man en shugaring uden fejl hjemme med tilsætningen af ​​komponenter? De mest almindeligt anvendte opskrifter med tilsætning af citronsaft eller citronsyre (tribasisk carboxylsyre).

Sukker masse opskrifter til en procedure med citronsaft

Shugaring pasta med tilsætning af forskellige komponenter fremstilles ganske enkelt. Du behøver kun at lave karamel i overensstemmelse med den opskrift, du kan lide. I dag er et stort antal metoder til fremstilling af en sukkerblanding med tilsætning af citron til karamelepilation blevet opfundet og testet af piger. De er velegnede til normal og meget følsom hud.

Der er følgende opskrifter til shugaringpasta med friskpresset citronsaft:

 • Til fremstilling af blandingen skal du bruge 10-11 Art. spisesked sukker, 0,5 juice af citron medium størrelse (valgfri ekstra komponent), 2,5 tsk vand. Komponenterne blandes grundigt i en metal (eller ildfast) beholder. Kom på ovnen, rør om lav varme, vent på, at blandingen koger. Forbered en sammensætning til hårfjerning på denne måde kan være meget hurtigt.
 • Til kvinder med følsom hud, en opskrift med en ekstra komponent - honning. Det beskytter, fugter huden. 250 g sukker hældes i beholderen, 2,5 tsk vand tilsættes, 2 spsk. skeer af honning, 50 ml friskpresset citronsaft. Kog over lav varme.
 • Hvis det ikke er muligt at klargøre sammensætningen umiddelbart før proceduren, skal du anvende følgende fremgangsmåde til fremstilling af karamelsammensætningen. Du skal bruge 1 bord glas sukker, 8 spsk. skeer af citronsaft og vand. I en beholder blandes og blandes alle komponenterne efter kogning i 3-4 minutter. Kogt sukkerpasta hældes i en plastikbeholder til varme produkter. Denne mængde af sammensætningen er nok til 2,5-3 måneder med regelmæssig karamelepilation. Varighed af brugen afhænger af det område, der bliver depileret.

Pasta til shugaring nødvendigvis kogt med citronsaft eller syre. Kemisk egenskaber af citronsyre sammensætning giver den ønskede elasticitet, forhindrer sukkerkrystallisation.

Shugaring Pasta Opskrifter Med Citronsyre

Opskriftspasta til shugaring med tilsætning af tribasisk carboxylsyre er blevet anvendt i vid udstrækning. Den største fordel er manglen på behovet for at presse saften, den nemme beregning af den krævede mængde af komponenten. Du kan købe produktet i enhver butik.

Til fremstilling af en blanding, 10 st. skeer af sukker, 1,5 tsk citronsyre, 2 el. skeer vand. Alle komponenter blandes grundigt for at opnå en homogen masse af konsistens. Kapaciteten sættes på en lav ild. Rør til kogning.

Hver opskrift med citronsyre er identisk i fremstillingsmetode, sammensætning af ingredienser. Et karakteristisk træk er doseringen af ​​komponenterne. For eksempel:

 • Metode nr. 1. 1 tsk citronsyre, 1 spsk vand, 65 g sukker.
 • Metode nr. 2. 1 spsk. en ske med vand, 0,5 spsk citronsyre, 3 spsk. l. sukker sand. Anvendes til epilering pasta middels densitet.
 • Metode nummer 3. Det bruges til at fjerne uønsket hår med en tyk sammensætning. 1 time. l. citronsyre (tribasisk carboxylsyre), 8 spsk. l. vand, 20 spiseskefulde granulatsukker.
Den grundlæggende regel er, at sukker er undercooked snarere end fordøjet.

Hvis du beslutter dig for at gøre en shugaring, kan du vælge den opskrift, du kan lide. Med hensyn til effektivitet adskiller de sig ikke, hvis alle regler følges.

Skal være opmærksom! Metoder til fremstilling af epilering med sukker med tilsætning af citronsyre er enklere, men det er frisk citronsaft, som har en gavnlig virkning på huden.

effektivitet

Fjern fuldstændigt uønskede hår, underlagt følgende anbefalinger:

 • Effektiviteten af ​​proceduren afhænger af kvaliteten af ​​hovedkomponenten - sukker. Det skal være hvidt, uden klumper. Det er bedre at bruge forskellige producenter.
 • Brug forkogt og afkølet vand til stuetemperatur.
 • Citronsaft skal være frisk og helst filtreret. Det bør ikke indeholde pulp, knogler.
 • Det er vigtigt ikke at fordøje.
 • Præcis overholdelse af doseringen af ​​ingredienser. Hvis du ikke gør det, kan det resultere i en blanding, der er for flydende eller omvendt tyk.

Følgende tegn indikerer, at blandingen er klar til shugaring: En gennemsigtig gylden farve (kan ses på billedet nedenfor), plasticitet, mellemtykkelse, lugten må ikke brændes.

For at opnå de krævede resultater er det vigtigt ikke blot at korrekt sammensætte kompositionen til proceduren, men også at forberede huden. Kvaliteten af ​​karamel epilering afhænger af overholdelse af sin teknologi. Hårets længde skal være 4-9 mm.

Før proceduren skal du tage et brusebad med sæbe (gel, skum), lav en skrælning for at slippe af med døde hudceller. Brug ikke skrubber for at forhindre hudskade. Affedt huden med almindeligt talkum, babypulver eller speciel depileringslotion. Dette gør det muligt for sukkerpastaen at bedre belægge hårene og fjerne dem sammen med pæren.

Først efter dette udføres selve hårfjerningen med en karamelblanding. Kogt kølet pasta anbringes på aflejringsområdet mod hårets vækst og fjernes ved vækst. Resterne af sammensætningen vaskes med varmt vand. Hårfjerningsstedet anbefales at blive behandlet med antiseptiske midler. Du bør ikke dyrke sport, solbade, svømme i 6-8 timer.

Iagttagelse af disse enkle regler vil huden i lang tid forblive glat og silkeagtig.

Fod shugaring

Hvordan man gør epilation epilation