Shugaring pasta uden citron: en usædvanlig opskrift

Brug af en pasta af granuleret sukker til depilering forskellige dele af kroppen betragtes som en sikker og overkommelig metode. Du kan udføre proceduren i kabinen eller hjemme. Det er nødvendigt at forberede en pasta til shugaring uden citron, hvis sessionen vil blive afholdt hjemme. Mange kender den velkendte opskrift på sukkerpasta, hvor citronsaft er tilsat. Men lad os prøve en anden version af forberedelsen af ​​en sød sammensætning til shugaring.

Populær teknik

Metoden til at fjerne hår fra forskellige dele af kroppen ved hjælp af sukkerpasta er blevet populær på grund af dets sikkerhed i brug, varigheden af ​​resultatet, fraværet af konsekvenser efter proceduren. Ud over de nævnte fordele har teknikken følgende fordele med forskelle fra andre typer af depilering:

 • enhver kvinde vil være i stand til at udføre en shugaring alene, alt hvad du skal gøre er at lære at lave en pasta og derefter anvende den korrekt på huden
 • shugaring er velegnet til enhver sæson, for alle dele af kroppen med hår;
 • effekten varer mere end tre uger, og med konstant brug af teknikken, hårene bremse væksten, bliver næsten umærkelig;
 • minimal smerte
 • økonomisk type depilation. Alt, hvad du behøver for proceduren, er altid i hver hostes køkken.
 • Der er ingen konsekvenser af proceduren. Rødme, hudirritation er udelukket
 • kun naturlige ingredienser anvendes, derfor er allergiske reaktioner udelukket;
 • efter proceduren er der ingen indgroede hår.

Korrekt udført procedure giver et fantastisk resultat - huden i lang tid forbliver glat og strålende.

Kontraindikationer

I enhver metode til at slippe af med vegetation på kroppen har sine ulemper og ulemper. Shugaring er ingen undtagelse. Proceduren kan ikke udføres i følgende situationer:

 • skader på huden (revner, slid, sår, forbrændinger). Du skal vente på genoprettelsen af ​​epidermis og derefter shugaring;
 • svampe og andre sygdomme i huden;
 • herpes;
 • åreknuder
 • neoplasmer på huden af ​​enhver art.

Lære at lave pasta

For at udføre sukkerafdækning hjemme, er det nødvendigt at forberede sukkerpasta. Mange kvinder er vant til den sædvanlige opskrift med citronsaft eller citronsyre i pulverform. Men der er en interessant opskrift på en shugaring pasta uden citron:

 1. du skal bruge sukker (4 spsk. l.), honning væskekonsistens (1 spsk. l), vand (2 spsk. l);
 2. komponenterne blandes og derefter koges i en tyk bundbeholder;
 3. efter kogning er det nødvendigt at reducere varmen og lade massen bløde i 5 minutter.

Opskriften ligner den sædvanlige, kun det viser sig shugaring uden citronsaft. Citron er erstattet af andre komponenter, i tilfælde af for følsom hud, såvel som for depilation af det intime område.

Udskift citronsaft til shugaring, undtagen honning kan æble cider eddike. Til forberedelse af en sådan opskrift behøver du kun en halv teskefuld æblecidereddike, en halv kop sukker, 1 spsk. l. vand. Forbereder en opskrift på samme måde som med honning.

Du kan købe færdiglavet sukkerbaseret pasta til sugaring uden citron. F.eks. Anvendes sukkerpasta i kahytilstand, hvor fructose med glukose virker som ekstra komponenter. Denne pasta Gloria "Eksklusiv", skabt specielt til shunaring, som udføres i salonen. Det færdige produkt har følgende fordele:

 • sukkermassen er let overlejret på det behandlede område, fordelt i lige lag;
 • hårene fjernes med løg;
 • sessionens tid er signifikant reduceret;
 • irritationer efter proceduren er udelukket.

Du kan bruge det færdige produkt derhjemme. Men mange kvinder foretrækker at lave pasta på egen hånd.

Der er også en god opskrift på sukker shugaring uden citron, som kombinerer honning og æblecidereddike:

 1. Forbered ½ kop sukker og så meget æblecidereddike, honning (2 spsk. l), ikke-kulsyreholdigt vand i en flaske (1 spsk. l);
 2. bland alle ingredienser undtagen eddike;
 3. læg beholderen på ilden, dæksel med låg;
 4. Efter 2 minutter, når sammensætningen bliver flydende og gennemsigtig, tilsættes eddike;
 5. Kog nu, indtil du får en ravfarvet blanding. Sørg for at røre i madlavningsprocessen;
 6. Så snart boblerne begynder at dukke op, skal du straks fjerne beholderen fra varmen og hælde i en ren, tør skål.

Vent, indtil sukkerskumpastaen uden citron er afkølet, og anvend derefter kun på problemområdet af huden.

Fordelene ved home depilation

Ikke alle kvinder har råd til salonprocedurer for fjernelse af hårfjerning. Det er muligt at for nogen er det dyrt, eller der er ingen tid til at deltage i en kosmetisk begivenhed.

Husets shugaring teknik, udført af alle reglerne, er ikke ringere end salon depilation sessioner, og har følgende fordele:

 • flere gange billigere, selvom du køber færdiglavet pasta;
 • Man ser selv temperaturen på den tilberedte sukkermasse, og brænder eller ubehagelige fornemmelser er helt udelukket.

Du vælger selv en opskrift til at lave sød sammensætning uden citron. Du kan bruge den klassiske version eller udføre shunaring uden citron og citronsyre, hvis der er særlig følsomhed i huden. I salonerne er ikke altid valget af færdige sukkerpastaer.

Prøv at rive et frosset produkt med hår, for at gøre en skarp og hurtig bevægelse. Ikke alle har beføjelse til at såre sig selv, hvilket resulterer i indgroede hår og irritation.

Det vigtigste er ikke at være bange for at udføre proceduren selv, gør alt modigt. Derefter vil resultatet være behageligt - huden på det behandlede område af kroppen bliver glat og ømt.

Shugaring at Home Recipe uden citron

Tjenesteydelser leveret af skønhedssaloner i dag er ekstremt forskellige og endog ekstravagante. En af de mest populære procedurer, der tilbydes af specialister, er shugaring. Efter shugaring forbliver huden utroligt glat i lang tid, og proceduren selv ophører gradvist med at være smertefuldt.

Shugaring at Home Recipe uden citron

De fleste moderne damer foretrækker at producere sukker hårfjerning derhjemme. Sessionen foregår i omtrent samme scenario:

- Opvarm sukkerpastaen til den ønskede temperatur. Til dette formål er det bedst at bruge voks. Sandt nok, hvis du ikke har en i dit arsenal, kan du bruge en almindelig mikrobølgeovn.

- Anvendelse af et desinfektionsmiddel mod hårvækst.

- Direkte påføring af sukkerpasta på hårets vækst for at sikre pålidelig kobling af materialet med håret. Men hårene er trukket ud, tværtimod mod vækst for at forhindre forekomsten af ​​irritationer og sikre et mere holdbart resultat.

- Hudbehandling med en beroligende lotion, der fortrinsvis sænker hårvækst.

Shugaring at Home Recipe uden citron

For særligt følsom hud, for eksempel ved hårfjerning i det intime område, anvendes der ofte en shugaringopskrift uden citron eller citronsyre. Så ingen hudirritation opstår.

Opskrift shugaring uden citron er ret simpelt.

Skal blandes grundigt:
- fire spiseskefulde sukker
- To spiseskefulde vand
- En teskefuld flydende honning.

Dernæst skal du forberede sukkerpasta i henhold til sådanne instruktioner:

1) Sæt den forberedte blanding i 1-2 minutter på høj varme.

2) Bland grundigt og reducer brandniveauet til et minimum.

3) Dæk opvasken med et låg og lad det simre i 10 minutter. Rør hvert 3. minut.

4) Fjern låget, og bland under omrøring fortsæt med at koge blandingen i ca. 15-20 minutter. Den samlede tid i brand er 45 minutter.

5) Hæld den tilberedte blanding i en særlig skål til yderligere opbevaring i køleskabet.

Når du shugaring dig selv, skal du huske på, at den mest passende længde af hår til en session er 2-3 mm. Hvis hårene er længere, skal de trimmes.

Det er nemmest at få sukkerpasta til epilering ved at købe hos en kosmetisk butik. I dette tilfælde behøver du ikke længe at eksperimentere med vand og sukker derhjemme.

Budgetmuligheden ville være at lave pasta ved dig selv hjemme. Som for eksempel shugaring hjemme med en recept uden citron. Sandt nok vil du sandsynligvis skulle træne i lang tid, så resultatet bliver en homogen, klæbrig blanding af karamelfarve.

Fordelene ved hjemmelavet shugaring

- En session der holdes hjemme vil koste dig meget mindre, selvom du skal købe et værktøj i butikken.

- Udfører hårfjerning derhjemme får du mulighed for at afkøle pastaen til en acceptabel temperatur. Men i mesterens saloner har det ofte travlt og forårsager deres kunder skader i form af forbrændinger fra for varm masse.

- Hvis du ser hele processen fra begyndelsen til slutningen, kan du være sikker på, at der ikke vil være svamp på din hud.

Sandsynlige problemer

- På trods af historierne fra kosmetologer er shugaring en temmelig smertefuld procedure. Især hvis du skal fjerne mørke hårde hår.

- Fjern håret skal være meget skarpt og hurtigt. Men i virkeligheden vil hver pige ikke kunne kvalitativt behandle huden, idet man ved i forvejen at efter få sekunder vil hun opleve smerte. På grund af dette kan du stå over for problemer som cyanose, indgroede hår, hudirritation.

- Gør shugaring med din egen hånd, du kan springe over nogle dele af huden. For eksempel er det ret svært at behandle kalveområdet og nogle dele af bikiniområdet.

Shugaring derhjemme er en meget bekvem, omkostningseffektiv og effektiv procedure. Dette vedrører dog kun de sessioner, hvorunder pasta af høj kvalitet er brugt, og kvinden selv håndterer dygtigt opgaven.

Men med behørig opmærksomhed og tålmodighed er hver pige ret i stand til at gøre shugaring hjemme, for eksempel ved at bruge en recept uden citron til særlig følsom hud.

[box type = "shadow"] I denne artikel forsøgte vi at åbne emnet for dig: Shugaring hjemme Opskrift uden citron.

Vi håber, at oplysningerne var nyttige og relevante for dig for at kunne bruge det i dit liv. Bliv altid på toppen, tak for din opmærksomhed, kvinders online magasin Ideales.ru

"At være perfekt er nemt!" [/ Box]

Pas på og vær sundt!

Derefter kan du se videoklippet om emnet: Shugaring derhjemme

Shugaring uden citron og citronsyre: perfekt glat hud uden irritation og allergier

Den store fordel ved hjemmet fjernelse er, at den ideelle pasta til at fjerne uønsket hår på kroppen kan fremstilles baseret på hudens egenskaber og personlige præferencer. Sugaring uden citron og citronsyre er fremragende til at spille rollen som en bedre blanding til hjemmebrug.

Hemmeligheden bag succes shugaring

På alle tidspunkter har glat hud været og er et af hovedkriterierne for kvindelig skønhed. I kampen mod uønskede hår er den smukke halvdel af menneskeheden gået fra en barbermaskine til moderne videnskabelige og teknologiske fremskridt som foto og elektrisk fjernelse af hår. På baggrund af den høje pris for den sidste, har sukker hårfjerning eller shugaring en utrolig popularitet.

Succesen af ​​pastaen er let at forklare:

 1. Nok simpel madlavning opskrift.
 2. Ingredienser til rådighed for alle.
 3. Sandsynligheden for indgroede hår er reduceret til nul.
 4. Effektivitet: huden forbliver glat i op til 3-4 uger.
 5. Lav pris

Den mest berømte opskrift på shugaringpasta med citron eller citronsyre. Men citron, som andre citrusfrugter, kan forårsage allergier. Derudover er det ikke altid i køleskabet. Hvad kan erstatte det?

Shugaring uden citron og citronsyre - er det muligt?

En fremragende erstatning for citrus er eddike, bord eller æble. Allergi til ham er yderst sjælden, men i køleskabet er han en hyppig gæst. Eddike til madlavning pasta til shugaring uden citron har brug for en smule: kun en spiseskefuld.

Opskriften til fremstilling af shugaringpasta med eddike

Til fremstilling af blandingen har vi brug for:

 • sukker - 8 el. l.;
 • eddike (æble eller bord) - 1 spsk. l.;
 • vand - 1 spsk. l.
 1. Bland alle ingredienser i en enameløs gryde.
 2. Sæt gryden på ovnen og kog, omrør hele tiden.
 3. Når blandingen koger, reducer varmen til niveauet "lidt mere end det mindste mulige", og omrør der stadig, kog blandingen i yderligere 5-7 minutter.

Det er nødvendigt at advare, at pastaen under kogning kan have en ubehagelig lugt, men det vil ikke påvirke det endelige produkt, selv dets lugt.

Pastaens beredskab kan kontrolleres ved at droppe en dråbe af blandingen i midten af ​​tallerkenen:

 • hvis skålen skrånes ned, glider dråben ned, så blandingen er ikke klar endnu
 • hvis det forbliver en klump på plads, sluk for ovnen - shugaring pasta hjemme er klar ifølge opskriften uden en citron.

For at gøre det lettere for yderligere brug, hæld væskepastaen i enhver beholder med en bred hals, uanset om det er en glasburk eller en lille plastbeholder. Efter 10 minutter sender vi beholderen til køleskabet for at køle af. Det er bedre at straks suge fugtige retter i vand - det sparer tid og energi, når det vaskes.

Efter 15-20 minutter afkøles pastaen til en temperatur, der er optimal til epilering. Hvis alle madlavningsregler er overholdt, skal den afkølede blanding være elastisk, og fra den kan du let rulle en kugle i dine hænder.

Epilation med eddike

For et bedre epileringsresultat skal du forberede huden til proceduren:

 1. Den optimale hårvækst for sukkerfjerning er 4 mm. Hvis vegetationen er længere, er det tilrådeligt at skære det til den ønskede længde med en saks eller en trimmer. Hvis kortere - vent et par flere dage, indtil den ønskede længde er nået.
 2. Kaffekruven trækker alle hårene ind i huden, og det hjælper med at undgå "stubber" efter epilering. Det er bedre at gøre behandlingen krat dagen før.

Så er huden forberedt. Vi går direkte til selve shugaring:

 1. Vi tager et stykke ping-pong bold størrelsen på en pasta og begynder at strække det med dine fingre i forskellige retninger. Farven på den knådede pasta af gylden-gennemsigtig bør blive gullig uigennemsigtig.
 2. Påfør pastaen mod væksten af ​​hår og dra kraftigt væksten parallelt med huden. Hårvækst, der trækker sig ud, er et kendetegn ved sukkerfjerning, netop på grund af dette er procentdelen af ​​indgroede hår her mangelfulde. Derfor anbefales det stærkt at anvende pastaen på små hudområder, da Retningen af ​​hårvækst i store områder kan variere.
 3. Brug 1 stykke pasta flere gange, indtil det holder op med at virke.
 4. Gør det samme med den næste blandingskugle.
 5. Efter proceduren skal huden behandles med chlorhexidin. Det beskytter ikke blot mikrober fra små sår, men lindrer også irriteret hud.

Når du fjerner hår, kan du bruge bandage teknikken. Kernen i det er, at efter påføring af en pasta til shugaring mod hårvækst påføres en strimmel af stof på den, udglatteres den, presses tæt mod huden og skæres stærkt væk i retning af hårvækst.

Hvis der efter proceduren er en ekstra pasta tilbage, kan den bruges næste gang.

Hudpleje efter epilering

Huden efter epilering, som med enhver anden mekanisk effekt, kræver særlig opmærksomhed. Efter sharing foretrækkes den følgende dag:

 1. Undgå udsættelse for hudens sollys.
 2. Må ikke svømme i damme og offentlige pools, fordi Der er risiko for infektion.
 3. Brug ikke skrubber, fedtcreme, lotioner i hudpleje: skrubben vil kun irritere, og cremer og lotioner vil tilstoppe hårsækkene, hvilket kan føre til betændelse og acne.

Disse instruktioner hjælper dig med at forberede den rigtige shugaringpasta til dig hjemme uden citron og citronsyre, og anvende den korrekt. Bliv smuk for evigt!

Er det muligt at fjerne håret permanent?

 • Forsøgte alle mulige måder at fjerne håret på?
 • På grund af overdreven vegetation føler du dig usikker og ikke smuk.
 • Du er bange for at vente på den næste henrettelse, idet du husker at du bliver nødt til at udholde igen.
 • Og vigtigst af alt - effekten varer kun få dage.

Og nu svar på spørgsmålet: passer det dig? Er det muligt at klare dette? Og hvor mange penge har du allerede "lækket" til ineffektive midler og procedurer? Det er rigtigt - det er tid til at stoppe med dem! Er du enig? Derfor besluttede vi at offentliggøre vores abonnent Alina Borodinas historie, hvor hun fortæller i detaljer, hvordan hun slap af problemet med overdreven vegetation i 1 dag for evigt! Læs mere >>

Opskrift på at gøre shugaring uden citron og citronsyre

I hjemmet er det muligt at lave den perfekte blanding, der passer til dig. Derfor, hvis du beslutter dig for at fjerne uønsket hår på denne måde, så er der mange opskrifter, for eksempel shugaring uden citron og citronsyre:

 1. halv kop granuleret sukker;
 2. to spiseskefulde af naturlig honning;
 3. spiseskefulde af rent vand
 4. æbleeddike halv en sked.

Opskriften til fremstilling af shugaring uden citronsyre

Denne opskrift har gode anmeldelser og er egnet til dem, der lider af allergi over for citronsyre. Det er vigtigt at respektere proportionerne korrekt og ikke forstyrre blandingsrækkefølgen.

Trin 1. Bland alle ingredienser undtagen eddike.

Trin 2. Sæt den resulterende masse i en beholder, læg den på en lille brand, rør det hele med en træspatel.

Trin 3. Efter opløsning af alle ingredienserne hældes i eddike og blandes.

Trin 4. Vi venter, indtil den resulterende masse erhverver en udtalt gule farve. Vi fjerner tanken til kogning fra en ild, uden at låget fjernes, vent til det køler helt.

I alt tager tilberedningstiden ikke mere end tyve minutter.

Home Shugaring - 5 opskrifter

Shugaring giver dig mulighed for sødt at slippe af med overskydende vegetation på kroppen. Dette er en af ​​de mest effektive og vigtigst smertefrie metoder. Mange har forsøgt denne procedure i kabinen, de vil gerne gentage det selv. Hovedopgaven er at blande produkterne korrekt. Vælg en home shugaring opskrift, som du kan lide.

Shugaring hjemme: fordele og ulemper

Shugaring er en epilering baseret på sukker. Dette produkt er i alle hjem. For første gang opdagede denne metode i oldtidens Persien. Men på trods af århundrederne har teknologien ikke ændret sig og er stadig populær.

Effekten af ​​sukkerpasta kan sammenlignes med voksning, men den største forskel er meget mindre smerte. Og efter skyggende hud forbliver silkeagtig og glat.

fordele:

 • Tilgængelighed. Takket være billige ingredienser kan hver kvinde have råd til denne procedure. Efter alt behøver du kun citronsaft (citron), sukker og vand.
 • Sikkerhed. Det er næsten umuligt at få en forbrænding eller betændelse. Det vigtigste er at følge anbefalingerne for ansøgning. Sammen med hårets rødder er det umuligt at rive det øverste lag af huden, som bevarer et attraktivt udseende.
 • Fremgangsmåden er behagelig. Kroppen skal påføres næsten ikke varm pasta, hvilket eliminerer forbrændinger. Lav smerte på grund af at trække hår i retning af vækst.
 • Sammenlignet med andre metoder til at slippe af med uønsket vegetation varer effekten meget længere. Afhængig af typen af ​​hud og hår varer resultatet fra to til fire uger.
 • Kan bruges på samme hudområde mange gange. Sammenlignet med voks, som beskadiger og irriterer huden, kan sukkerpasta påføres området med hår så mange gange som nødvendigt, indtil de er helt fjernet.
 • Efter proceduren er det nok at vaske resterne af med vand.

Som med enhver epilation har shugaring ulemper:

 • Procedurens varighed er meget længere end ved fjernelse af voks eller barbering. For eksempel, for shugaring intim zone dyb bikini vil tage en halv time. På samme tid, når fjernelse af voks bliver nødt til at bruge ikke mere end en halv time.
 • Selvom opskriften er enkel, skal du lære at lave pasta. Hvis du lidt fordøjer det, virker den ønskede effekt ikke. Vær tålmodig, og efter et par træningsprogrammer får du den perfekte blanding.
 • Det er nødvendigt at overvåge massens temperatur under brug. Udenfor kan sukkerpastaen være varm, og inden i kan den forblive varm. Som følge heraf kan du blive brændt.

Vigtige tips til nybegyndere

For at få en hurtig og høj kvalitet effekt, følg de enkle retningslinjer.

 1. Påfør pastaen med bløde og plastiske bevægelser, og fjern det hurtigt og hurtigt.
 2. For ikke at skade dermis, sørg for at drysse huden med talkumpulver før proceduren.
 3. For at reducere smertens følsomhed, for at forhindre brud på hårene og for at forhindre klæbestik, før du fjerner, skal du sørge for at strække huden.
 4. For at stoppe smerten, straks efter fjernelse, rør let på huden med din hånd.
 5. Hvis du beslutter dig for at behandle flere områder af huden, skal du starte med de mest følsomme.
 6. Når du fjerner ansigtshår, skal du kun udføre manipulationer i retning af massagelinjen.
 7. Fjern hårene kun i retning af vækst. Dette vil bidrage til at undgå betændelse og reducere tiden for proceduren.

Til shugaring af hænder, ryg og ben, er bandagemetoden egnet, hvor en blød pasta påføres et stort hudområde. Særlige strimler limes på toppen og kan udskiftes med en bomuldsklud. Derefter fjernes båndet med en skarp bevægelse.

Manuel (manuel) metode bruges til sharing underarms, antenner, skæg, bikini. Til denne procedure vil massen have brug for medium og fast densitet.

Enkel sukkerpasta til shugaring

Sukkercaramel rullet i bolde hjælper med at slippe af med unødvendig vegetation. Det skal påføres kroppen mod hårvækst, så flad og fjern i retning af vækst.

Pasta giver dig mulighed for at klare selv med kort hår og fungerer som en slags skrubber - fjerner døde celler.

ingredienser:

 • sukker - 12 el. skeer;
 • kogt vand - 4 spsk. skeer;
 • citron - 1 el. en ske.

fremstilling:

 1. Forbered emaljeret beholder. Placer produkterne undtagen citron. Blandingen skal konstant omrøres, ellers vil massen brænde. Kog indtil gylden.
 2. Hæld i citronsyre. Massen vil mørkere kraftigt. Kog to minutter og fjern fra varme.

Det er umuligt at anvende varmt. Vent et par minutter. Massen til proceduren kræver en varm, behagelig til kroppen.

Citron Cooking Opskrift

Massen er ret tyk, så det er bedre at forberede det nødvendige beløb til en procedure.

ingredienser:

 • sukker - 15 el. skeer;
 • saft - citron
 • vand - 1,5 st. skeen.

fremstilling:

 1. Sukker hæld vand og kog indtil gyldenbrun. Rør massen konstant for at undgå at brænde.
 2. Hæld saften, klemt fra citron. Omrøring koges i to minutter.

Med tilsætning af eddike

Ikke alle har en citron på hånden, så vil eddike komme til undsætning.

ingredienser:

 • sukker - 8 el. skeer;
 • honning - 2 spsk. skeer af naturlige;
 • vand - 1 spsk. ske;
 • Eddike - 1 tsk.

fremstilling:

 1. Bland sukker med honning. Hæld vand. Kog, konstant omrøring.
 2. Når produkterne er helt opløst, og få en homogen masse - hæld eddike. Kog. Hele proceduren, der starter fra starten af ​​madlavning, skal tilbringe en kvart time.

Shugaring pasta i mikrobølgeovn

Hvis du har brug for en mængde pasta til en procedure, kan du bruge en mikrobølgeovn.

ingredienser:

 • sukker - 6 el. skeer;
 • syre - 0,5 tsk citron
 • vand - 2 spsk. skeen.

fremstilling:

 1. Rør produkterne og sæt i ovnen.
 2. Indstil timeren i to minutter. Pastaens klarhed kontrolleres med skygge, farven ligner cognac.
 3. Cool og stræk dine hænder.

Med æteriske olier

Æteriske olier indeholder gode stoffer, der hjælper med at passe på huden. Besidder bakteriedræbende egenskaber, de hjælper med at lindre betændelse, helbrede sår og har en lille peeling effekt. Mange mennesker tror, ​​at denne mulighed er ideel til bikini. Men du kan fjerne vegetation opnået pasta på alle dele af kroppen.

ingredienser:

 • vand - ¼ kop;
 • sukker - 2 el. skeer;
 • æteriske olier - 5 dråber;
 • citronsaft - ¼ kop.

fremstilling:

 1. Alle produkter blandes. Kog fire minutter.
 2. Tag et glas koldt vand. Dyp en ske i blandingen og dryp ind i vandet. Hvis der dannes en rund kugle i bunden, er blandingen klar. Hvis ikke, kog et par sekunder.

Mulige problemer under madlavning

Ved første øjekast ser det ud til, at det er meget nemt at fjerne hår på kroppen ved hjælp af karamelpasta. Men ved de første forsøg på at lave pasta på egen hånd står mange piger over for problemer.

 1. Den mest almindelige er klæbende pasta. Dette skyldes, at massen ikke er tilsat, det er nødvendigt at holde det på ilden lidt længere, så blandingen bliver mere tæt.
 2. Massen forbrænder under tilberedningen. For at undgå dette vil hjælpe konstant blanding pasta under madlavning. Du kan ikke distrahere, ellers vil den straks brænde.
 3. Shugaring stikker til hænderne. Under kogning skal du regelmæssigt kontrollere tilstanden af ​​pastaen på dine hænder. Hun burde ikke holde fast. Hvis det viste sig for blødt, vil massen ikke have skildrende egenskaber. Kog det i et par minutter.
 4. Massen er flydende eller fast. Det er nødvendigt at nøje overholde proportionerne angivet i opskriften, hvis du tilføjer mere vand, forbliver pastaen flydende og ikke egnet til brug. Hvis mindre - hærder og også ikke vil arbejde med hende.
 5. For ikke at ødelægge pastaens struktur er det nødvendigt at lave mad med minimal varme og forhindre dannelse af stort skum. Kun bobler er tilladt på overfladen.

Shugaring pasta opbevaring

Varm sukkerpasta hældes i en beholder og dækkes med et låg. For at opnå større tæthed kan du indsætte en pakke. Det er umuligt at opbevare i køleskabet, da der er høj luftfugtighed.

Opbevaringstemperatur fra 0 til +25 grader i et tørt rum væk fra solen.

Sådan bruges

Iagttagelse af den korrekte tilgang til proceduren vil du få et langt resultat og smertefrit fjernelse.

 1. Tag et bad. Dette vil hjælpe porerne til at åbne op og reducere smerte som følge heraf.
 2. Brug baby pulver eller talkumpulver. Påfør det hudområde, du skal behandle. Masse lettere at holde fast i håret og vil ikke røre ved epidermis.
 3. Før brug, bland pastaen godt.
 4. Den ideelle hårlængde er fem millimeter.
 5. Placer på den ønskede overfladepasta mod hårvækst. Tykt lag er ikke værd at gøre. Hold i fem sekunder. Derefter abrupt fjern i retning af hårvækst, efter at trække huden.
 6. Skyl med vand.

Hvis du følger anvisningerne til forberedelse og brug nøjagtigt, er det let at undgå negative konsekvenser. Som følge heraf får du silkeagtig og meget glat hud.

Shugaring Opskrifter

Epilering derhjemme med sukker er mulig og endog nyttig (med undtagelse af kontraindikationer). Til din opmærksomhed tilbydes de grundlæggende opskrifter af sukkerpasta til shugaring, som allerede er blevet testet af det retfærdige køn om personlig erfaring.

Hvis listen ikke indeholder den opskrift, du bruger, skal du skrive)

Opskrift shugaring med citronsyre

 • 250 gram granuleret sukker (10 spsk)
 • en og en halv teskefulde citronsyre;
 • 2 spsk vand

Bland ingredienserne i en gryde og sæt en lille brand på. Rør til og med indtil alt sukker er opløst. Rør agenten igen, indtil blandingen koger. Og da bryggen begyndte at koge, rør mere flittigt, ellers vil karamellen brænde. Når pastaen har fået honning farve, er det tid til at tage det ud af ilden.

Konsistensen af ​​karamel til en shugaring bør vise sig sådan, at uden problemer ville det være muligt at rulle en bold. Og du kan ikke Dovar og bruge opskriften ved hjælp af strimler. Fordelen ved citronsyre er, at i sammenligning med naturlig citronsaft, behøver koncentrationen ikke at gætt (citroner er jo forskellige i syre). Hvis du skifter syren - karamellen ikke fryser, som det burde, mindre - ikke-plastisk.

Shugaring opskrift på 10 spiseskefulde sukker

 • 250 gram sukker (10 spsk)
 • en spiseskefuld vand
 • en halv citronsaft (saften skal være tilstrækkelig til at helt vådt alt sukkeret);

Kog som i den tidligere version. Hvis du ikke fulgte og farven blev mørk brun, betyder det, at blandingen blev fordøjet og ville være for hård. Hvis blandingen er kogt i ca. 1,5-2 minutter, vil det være muligt at bruge det under klud eller papirstrimler (papiret skal være tykt).

Opskrift 3 (shugaring hjemme igen med citronsyre)

 • 6 spsk. sukker sukker;
 • 0,6 spsk citronsyre;
 • 2 spsk vand

På en lille ild, omrør lejlighedsvis, bringe sukker og vand til gyldenbrun. Når blandingen begynder at skumme, tilsættes citronsyre. Bemærk, hvordan farven bliver mørkere. Værktøjet skal være ret viskøst. Fjern fra ovnen og lad kølingen afkøles til depilering.

Opskrift 4

 • 3 spiseskefulde eller 65 g granulat
 • spiseskefulde vand
 • en teskefuld citronsyre;

Sæt alle ingredienserne i en gryde og sæt dem til at simre. Fortsæt madlavning og glem ikke at røre, indtil pastaen bliver mørkegul. Lad pastaen køle af. Du kan desuden hælde en anden skål koldt vand for at fugtige fingrene med det. Når blandingen er afkølet, kan den påføres uden forudgående "massage" på håret og epilationen med sukker.

Opskrift 5

 • 3 sukker, 1 vand, 0,5 citronsaft (eller citronsyre);

Hæld alt i en beholder, hvor du skal lave mad. Lad dem simre på lav varme. Rør lejlighedsvis, indtil blandingens farve ligner karamel. Hæld pastaen i en anden beholder og lad den køle af. Denne sukkerpasta er egnet til hårfjerningskugle.

Opskrift 6

Denne sammensætning er også velegnet til hårfjerning tyk shugaring.

 • 10 spiseskefulde eller et glas sukker (250 gram);
 • 7-8 spsk vand
 • saft fra en halv stor citron

Bland alt og læg på en lille brand. Når karamel begynder at koge, rør stoffet uden at stoppe. Fortsæt i ca. 10 minutter. På dette tidspunkt bør farven blive til honning, og konsistensen skal ligne sirup. Fjern fra ovnen og rør ikke - lad det køle af. Når blandingen er helt afkølet, skal den ligne ler.

Shugaring Paste (Opskrift 7)

 • 20 spsk granulatsukker;
 • 8 af samme skje vand
 • en teskefuld citronsyre;

Bland alle ingredienserne i en metalskål og læg på en komfur for at varme op over lav varme. Rør lejlighedsvis, indtil blandingen koger. Sænk nu varmen så hurtigt som muligt, og fortsæt med at lave mad, omrør hele tiden, indtil der er opnået en mørk gul farve. Viskositeten skal være sådan, at når du løfter skeen med blandingen, falder dråberne ikke fra spidsen, men glider ujævnt, som flydende honning eller melasse. Har en sådan effekt? Fjern fra varme og hæld i en krukke. Denne mængde af blandingen er tilstrækkelig til adskillige fremgangsmåder til depilering. Den afkølede masse kan være svært, men med æltning bliver det blødere, og når bolden holder op med at hænge i hånden betyder det, at karamelepilation er klar.

Opskrift 8

Volumenet, der er udarbejdet, er nok til hele sommersæsonen.

 • et kilo sukker;
 • 64 ml vand (8 spsk. L.);
 • og lidt mindre (7 spsk) citronsaft;

Bland vand, sukker og saft i en gryde og sæt den på høj varme. I cirka et minut. Rør og efter et minut reducere ilden til et minimum. Dæk blandingen med et låg og kog i yderligere 10 minutter, rør. Efter yderligere 10 minutter begynder det granulerede sukker at smelte, fortsæt omrøring. Efter 10 minutter igen begynder pastaen at koge. Kog igen i 10 minutter. Rør blandingen og fortsæt med at lave mad i 5 minutter, men lukningen er allerede fjernet. I alt 45 minutter. Hæld nu pastaen i en opbevaringsbeholder. Afkøl blandingen før brug. For ikke at blive brændt må du ikke bruge hot shugaring!

Opskrift hjemme 9

 • 2 kopper sukker;
 • 0,25 kopper citronsaft;
 • 0,25 kopper vand

Sæt alt i en kasserolle, læg den på et lavt kogeplade eller ild, og rør konstant, kog blandingen, indtil den bliver brun. Se processen, så sukkeret ikke holder fast i beholderen og brænder ikke. Hæld i en opbevaringsskål og lad afkølingen afkøle i mindst 10 minutter. Korrekt forberedt blanding spredes ikke på håndfladen og rulles nemt ind i en kugle.

Opskrift 10

 • 500 gram sukker;
 • 32 milligram vand (4 spsk.);
 • 4 spiseskefulde citronsaft;

Alle ingredienser blandes i en kasserolle og sætter ovnen på lav effekt. Dæk med låg. Rør hvert 5-10 minutter for at forhindre sukker i at brænde. Afkøl blandingen, og lad være med at bruge shugaring.

Opskrift med citronsyre 11

 • 130-150 g sukker;
 • 30 ml vand
 • en halv teskefuld citronsyre;

Alt blandes og lægges på lav varme. Kog i ca. 25 minutter, mens du ikke glemmer at røre. Blandingen skal være gylden i farve, og konsistensen vil være sådan, at du i hånden kan rulle en bold taktil, der minder om ler fra et stykke pasta. Lad blandingen køle af og fortsæt med proceduren.

Sukker hårfjerning derhjemme er lige så effektiv som shugaring i salonen. Succes ligger kun i oplevelsen og udvælgelsen af ​​den opskrift, der er praktisk for dig. For information om hvordan du gør shugaring korrekt, læs den følgende artikel.

Opskrifter til hjemmelavet shugaringpasta med citron, honning og eddike

Hej, dejlige damer! Og igen handler vi alle om vores, om ondt. I dag, som jeg lovede, præsenterer jeg for din opmærksomhed følgende emne til diskussion: shugaringpasta hjemme. Opskriften, jeg vil give ikke en, men et valg med forskellige variationer.

Og vi vil være opmærksomme på, hvordan du vælger den perfekte pasta til shugaring forskellige områder af vores krop. Fik du lidt skræmmende? Bare rolig, alt i praksis er ikke så svært, som det kan synes.

Fra denne artikel lærer du:

Hvad du behøver at vide om pastaer til shugaring

Da jeg først læste om processen med hjemmelavet sukkerpasta, besluttede jeg at det var bedre at købe. Så mindre besvær, du vælger præcis, hvad du har brug for, og i henhold til instruktionerne gør du en shugaring. Men da en dag var der ingen karamel fra butikken derhjemme, og proceduren skulle udføres så hurtigt som muligt, besluttede jeg at lave mad.

Hvad var min overraskelse da alt viste sig for første gang. Og nu mere detaljeret om alle nuancer, hvordan man laver en god shugaringpasta med dine egne hænder. Nå, ikke kun...

Lad os først overveje en professionel sukker epilating pasta. For en person, der gør denne procedure for sig selv for første gang (for begyndere "til sig selv en skønhedsekspert), er det bedre at bruge købsoptionen. Så du kan fortsætte med at fokusere på konsistensen, når du tilbereder produktet selv. Så hvad er karamel:

Super blød pasta

Perfekt til den kolde årstid eller til bandage sugaring. Ved brug af en manuel teknik kan den bruges i kølige rum (18-25 ° C), og hvis dine hænder er kolde (for mig er dette ideelt, da jeg er en frø). Perfekt til fjernelse af bløde hår - på armene eller til antennerne.

Blondiner, adopt, du fysiologisk er sket, så hårlinjen på næsten alle steder er blødere end mørkhårede skønheder.

Blød pasta

Kræver opvarmning til kropstemperatur. Perfekt til shugaring bandage teknologi. Med hjælp kan vi let fjerne hår i bikiniområdet, i armhulerne, på arme og ben. Kort sagt - universel pasta. Og du kan udføre proceduren med enhver teknik, det vigtigste er færdigheden.

Mediumdensitetspasta

Designet til brug i den varme årstid eller i varme værelser (bad, sauna, badeværelse). Bedst egnet til manuelle eksekveringsteknikker. Opvarm nødvendigvis også og knead i hænderne.

Hård pasta

Dette er et særskilt emne for samtale. For at bruge det har du brug for en vis færdighed. Denne mulighed kan også tilpasses for at bringe den krævede konsistens af flydende karamel.

For nemheds skyld kan du købe pastaen i patronen. Normalt er de bløde og mellemstore. Varm direkte i denne enhed i mikrobølgeovnen, vokssmeltning eller i et vandbad.

En video om brugen af ​​pastaer til shugaring forskellige konsistenser vil højst sandsynligt blive vant til emnet.

Hvordan laver man en god pasta

Før jeg fortæller den bedste sukkerpastarecept til shugaring derhjemme og laver anbefalinger til madlavning, vil jeg tilbyde dig et par regler, der vil være fælles for hver opskrift og hjælpe dig med at forstå, hvordan man laver et godt produkt.

 1. Sørg for at have brug for en gryde med en tykk bund.
 2. Det er bedre at blande sig med et træ eller glasobjekt (spatel, ske, spatel).
 3. Først kombineres sukker og vand, koges og koges og opnår en gylden farve.
 4. Derefter tilsættes citronsyre, citronsaft og andre ingredienser, blandes og fjernes fra varme.
 5. Luk beholderen med et låg og lad stå i 10 minutter.
 6. Hæld derefter den sukkerholdige væske i en beholder og afkøl den.

Som du kan se, er madlavning ikke særlig vanskelig, du skal bare fange øjeblikket med karamelisering af sukker sirup, for ikke at fordøje karamel. Ellers vil der i stedet for et kosmetisk produkt til skønhedsvejledning være chokolade fra barndommen. Det vil være glæde børn!

Klassisk opskrift

Denne mulighed, som de siger, "er nemmere end den høje næppe". Lim til shugaring med citronsyre - en klassiker af genren. Du kan gøre det til en anden konsistens fra væske til den mest solide, bare ved at ændre mængden af ​​vand og citron.

 • 6 spiseskefulde sukker;
 • ½ spiseskefulde citronsyre;
 • 2 spsk varmt vand.

Nu begynder vi at lave mad som angivet i de generelle anbefalinger - der er ingen andre nuancer, så vi gentager ikke.

Sammensætningen af ​​pastaen, du kan indtaste i stedet for syre citronsaft. Men så skal du tage lidt anderledes proportioner:

 • 10 spiseskefulde sukker;
 • 2 spsk vand
 • saft af en halv citron.

Madlavningsprocessen er helt anderledes. Men der er en nyansering, hvordan man bruger sådan karamel. Denne sammensætning med citronsaft er perfekt til sort hår, da syren vil gøre dem lettere.

Videohistorien fra programmet "Everything will be good", hvor rådgivning er givet af en professionel kosmetolog, men forbereder pastaen alene, bør inspirere os til at udnytte den første shugaringoplevelse derhjemme.

Variationer med honning

Brugen af ​​honning i det kosmetiske stof er fuldt berettiget. Men ikke kun sødheden giver ham ret til at være i dette selskab. Bee produkt selv har en positiv effekt på huden. Fordelene ved pasta med honning:

 • virker som en naturlig antiseptisk
 • nærer huden, beroliger receptorerne og giver en ringe bedøvelsesvirkning
 • kan bruges selv om der er små revner, ridser eller bumser på huden - det hjælper med at helbrede;
 • forhindrer peeling og irritation efter proceduren
 • fugter tør hud.

For honningpasta tage:

 • halvanden facetteret glas sukker (300 g);
 • en fjerdedel af den samme kop citronsaft;
 • 2 teskefulde vand
 • 2 spiseskefulde honning.

Her til fremstilling af blandingen behøver ikke at adskille ingredienserne og indtaste dem i trin. Alle komponenter blandes i en kasserolle og indstilles på medium varme. Kog, omrør konstant. Derefter reduceres varmen, og under kogning koges i nogen tid.

Hvor meget tid til at lave mad - svært at gætte. Jeg styres af farve. Karamel mørk temmelig hurtigt, så så snart hun begynder at erhverve farve, skal man omhyggeligt se på hendes transformation. Det er ikke nødvendigt at tillade mørkebrune, det er nok, hvis det allerede er lidt mørkere end gul.

Sugarring på fructose

Muligheden for sukkerpasta med brugen af ​​fructose giver mange fordele for ejere af hårdt hår. Hvorfor? Vi læser nedenfor.

Fructose gør karamel meget plastisk. Ved hjælp af sådanne råmaterialer til proceduren kan du slippe af med vegetationen fra første gang, og gentage ikke manipulationen for at opnå det ideelle resultat. For shugaring bikini zone, forresten, kan du ikke tænke på en bedre mulighed.

 • fructose - 6 spsk;
 • citronsyre - en halv spisesked;
 • vand - 2 spsk.

Kog som i tidligere versioner. Men her er der en vis tid, der er nødvendig for at opnå den ønskede konsistens - 7 minutter på ilden og 10 minutter under låget i samme kasserolle. Kun derefter kan hældes i en anden beholder til afkøling. Hvis pastaen stikker til hænderne - den er ikke forberedt.

Mulighed uden citron

Hvis du er allergisk over for citrusfrugter, kan citronsaft ikke bruges a priori. Du kan erstatte det ikke kun med citronsyre, eddike vil gøre helt fint. Der er en mere nyttig løsning - æblecidereddike.

Vi gør alt som følger:

 1. 8 spiseskefulde sukker, 2 spiseskefulde honning og 1 spsk vand blandes i en metalpande og koges.
 2. Kog, omrør konstant i 7-10 minutter, så alle komponenterne er opløst, blandingen boblede og begyndte at strække lidt.
 3. Nu tilsæt en teskefuld eddike og kog, omrør igen, i yderligere 5-7 minutter.

Lad stå i ti minutter under et lukket låg og hæld det for at afkøle i en anden beholder.

Advarsel! Hvis du har lavet pastaen til fremtiden eller på forhånd, så kan du varme den op i en mikroovn, i et vandbad eller i en vokssmelt. Enhver af de muligheder, der er praktisk for dig, vil gøre.

Hvilken pasta er bedre, fordi shugaring er op til hver af jer. Alle opskrifter er gode, hvis de gøres rigtigt. Og for at gøre det endnu tydeligere foreslår jeg en trinvis fotoinstruktion til fremstilling af karamel.

Koger hurtigt i mikrobølgeovnen

Sådan laver du pasta på ilden, ved du allerede. For at gøre dette skal du konstant blande indholdet af panden, sørg for at karamel "ikke løber væk". Men ved at bruge en mikrobølgeovn kan man ikke kun glemme alle disse ulemper (omend små), men også reducere kogetiden betydeligt. Lad os prøve

 1. Vælg en af ​​de foretrukne opskrifter, læg alle ingredienserne i en keramikpotte og bland. Vi sætter i enheden, i "mikrobølge" -tilstanden, indstilles 30 sekunder.
 2. Vi tager en skål, blander indholdet og gentages på samme måde. Og så fire gange.

Men det er i gennemsnit, da kraften i et køkkenapparat kan være anderledes - og tiden kan også øges eller falde.

Hvad mere skal du vide

Ifølge anmeldelser af hjemmehalsvenner virker karamel ikke altid første gang. Gæt ikke hvorfor? Jeg fortæller dig, hvad nogle gange forhindrer mig i at forberede et produkt med kvalitet og første gang.

 1. Det vigtigste er sukker. Det er bedre at tage den finkornede fraktion. Det smelter hurtigere, blandingen bliver mere plastisk og vil ikke "brænde ud".
 2. Konsistensen af ​​pastaen kan indstilles ved anvendelse af syrekomponenten. Jo mere citronsyre eller juice, jo mere flydende vil være karamel, men også mere plastik.
 3. Proportioner skal overholdes, ellers fungerer det ikke. Her "ved øje" passerer ikke.
 4. Kog ikke pasta ad gangen. Det er bedre at forberede sig på fremtiden og holde sammensætningen i køleskabet. Så skal du bare varme op - det er alt sammen.

Jeg vil også gerne sige. Tro ikke på dem, der siger, at der er en variant af sukkerpasta med gelatine. Dette er fuldstændig nonsens, jeg på en eller anden måde også ledede - kun de oversatte produkter. Gelatine er en del af depilation cremer, det kan bruges til at lave hjem lamination af hår, gelatine rynke masker, men ikke depilation.

Nå, måske, alt hvad jeg ville fortælle dig i dag. Hvad skal være en pasta til shugaring, hvordan man holder den hjemme og alle de opskrifter, der er opført, testet og arbejder.

Abonner på opdateringer, og jeg vil gerne svare på dine spørgsmål, og vi har stadig masser af emner til diskussion. Alle succesfulde oplevelser og smukke resultater! Vi ses igen

Hjemmelavet shugaring opskrift med citronsaft

For hver succesfuld kvinde er et attraktivt udseende meget vigtigt. Moderne udviklinger inden for kosmetologi har givet lov til at opgive ineffektiv barbering for at sikre glat hud. For nylig har en sådan procedure til fjernelse af uønsket kropshår, såsom shugaring med tilsætning af forskellige komponenter, været meget populært.

Shugaring er en epileringsmetode, der involverer brugen af ​​tyk sukkerpasta. Tillader dig at fjerne hår med roden.

Fødestedet for den kosmetiske procedure er Antik Egypten, da tilstedeværelsen af ​​hår på pigernes krop blev betragtet som uanstændig. Samtidig har teknologien til pastaforberedelse praktisk talt ikke ændret sig siden dengang. For hårfjerning er ikke nødvendigt at besøge skønhedssaloner, kan det gøres selvstændigt hjemme. Vælg bare den mest passende opskrift til dig.

Efter at have forsøgt proceduren med depilation med sukkerpasta, har mange piger en tendens til at gentage processen med effektiv fjernelse af håret hjemme

Hvordan laver man en shugaring uden fejl hjemme med tilsætningen af ​​komponenter? De mest almindeligt anvendte opskrifter med tilsætning af citronsaft eller citronsyre (tribasisk carboxylsyre).

Sukker masse opskrifter til en procedure med citronsaft

Shugaring pasta med tilsætning af forskellige komponenter fremstilles ganske enkelt. Du behøver kun at lave karamel i overensstemmelse med den opskrift, du kan lide. I dag er et stort antal metoder til fremstilling af en sukkerblanding med tilsætning af citron til karamelepilation blevet opfundet og testet af piger. De er velegnede til normal og meget følsom hud.

Der er følgende opskrifter til shugaringpasta med friskpresset citronsaft:

 • Til fremstilling af blandingen skal du bruge 10-11 Art. spisesked sukker, 0,5 juice af citron medium størrelse (valgfri ekstra komponent), 2,5 tsk vand. Komponenterne blandes grundigt i en metal (eller ildfast) beholder. Kom på ovnen, rør om lav varme, vent på, at blandingen koger. Forbered en sammensætning til hårfjerning på denne måde kan være meget hurtigt.
 • Til kvinder med følsom hud, en opskrift med en ekstra komponent - honning. Det beskytter, fugter huden. 250 g sukker hældes i beholderen, 2,5 tsk vand tilsættes, 2 spsk. skeer af honning, 50 ml friskpresset citronsaft. Kog over lav varme.
 • Hvis det ikke er muligt at klargøre sammensætningen umiddelbart før proceduren, skal du anvende følgende fremgangsmåde til fremstilling af karamelsammensætningen. Du skal bruge 1 bord glas sukker, 8 spsk. skeer af citronsaft og vand. I en beholder blandes og blandes alle komponenterne efter kogning i 3-4 minutter. Kogt sukkerpasta hældes i en plastikbeholder til varme produkter. Denne mængde af sammensætningen er nok til 2,5-3 måneder med regelmæssig karamelepilation. Varighed af brugen afhænger af det område, der bliver depileret.

Pasta til shugaring nødvendigvis kogt med citronsaft eller syre. Kemisk egenskaber af citronsyre sammensætning giver den ønskede elasticitet, forhindrer sukkerkrystallisation.

Shugaring Pasta Opskrifter Med Citronsyre

Opskriftspasta til shugaring med tilsætning af tribasisk carboxylsyre er blevet anvendt i vid udstrækning. Den største fordel er manglen på behovet for at presse saften, den nemme beregning af den krævede mængde af komponenten. Du kan købe produktet i enhver butik.

Til fremstilling af en blanding, 10 st. skeer af sukker, 1,5 tsk citronsyre, 2 el. skeer vand. Alle komponenter blandes grundigt for at opnå en homogen masse af konsistens. Kapaciteten sættes på en lav ild. Rør til kogning.

Hver opskrift med citronsyre er identisk i fremstillingsmetode, sammensætning af ingredienser. Et karakteristisk træk er doseringen af ​​komponenterne. For eksempel:

 • Metode nr. 1. 1 tsk citronsyre, 1 spsk vand, 65 g sukker.
 • Metode nr. 2. 1 spsk. en ske med vand, 0,5 spsk citronsyre, 3 spsk. l. sukker sand. Anvendes til epilering pasta middels densitet.
 • Metode nummer 3. Det bruges til at fjerne uønsket hår med en tyk sammensætning. 1 time. l. citronsyre (tribasisk carboxylsyre), 8 spsk. l. vand, 20 spiseskefulde granulatsukker.
Den grundlæggende regel er, at sukker er undercooked snarere end fordøjet.

Hvis du beslutter dig for at gøre en shugaring, kan du vælge den opskrift, du kan lide. Med hensyn til effektivitet adskiller de sig ikke, hvis alle regler følges.

Skal være opmærksom! Metoder til fremstilling af epilering med sukker med tilsætning af citronsyre er enklere, men det er frisk citronsaft, som har en gavnlig virkning på huden.

effektivitet

Fjern fuldstændigt uønskede hår, underlagt følgende anbefalinger:

 • Effektiviteten af ​​proceduren afhænger af kvaliteten af ​​hovedkomponenten - sukker. Det skal være hvidt, uden klumper. Det er bedre at bruge forskellige producenter.
 • Brug forkogt og afkølet vand til stuetemperatur.
 • Citronsaft skal være frisk og helst filtreret. Det bør ikke indeholde pulp, knogler.
 • Det er vigtigt ikke at fordøje.
 • Præcis overholdelse af doseringen af ​​ingredienser. Hvis du ikke gør det, kan det resultere i en blanding, der er for flydende eller omvendt tyk.

Følgende tegn indikerer, at blandingen er klar til shugaring: En gennemsigtig gylden farve (kan ses på billedet nedenfor), plasticitet, mellemtykkelse, lugten må ikke brændes.

For at opnå de krævede resultater er det vigtigt ikke blot at korrekt sammensætte kompositionen til proceduren, men også at forberede huden. Kvaliteten af ​​karamel epilering afhænger af overholdelse af sin teknologi. Hårets længde skal være 4-9 mm.

Før proceduren skal du tage et brusebad med sæbe (gel, skum), lav en skrælning for at slippe af med døde hudceller. Brug ikke skrubber for at forhindre hudskade. Affedt huden med almindeligt talkum, babypulver eller speciel depileringslotion. Dette gør det muligt for sukkerpastaen at bedre belægge hårene og fjerne dem sammen med pæren.

Først efter dette udføres selve hårfjerningen med en karamelblanding. Kogt kølet pasta anbringes på aflejringsområdet mod hårets vækst og fjernes ved vækst. Resterne af sammensætningen vaskes med varmt vand. Hårfjerningsstedet anbefales at blive behandlet med antiseptiske midler. Du bør ikke dyrke sport, solbade, svømme i 6-8 timer.

Iagttagelse af disse enkle regler vil huden i lang tid forblive glat og silkeagtig.

COSMOPOLITAN

Novelty Lowa Lowa (depilation cream). Anmeldelser, reelle resultater af brug