Shugaring hjemme: Tips og opskrifter til fremstilling af sukkerpasta

Før eller senere, før hver pige er der et spørgsmål: Hvad er den bedste måde at slippe af med overskydende vegetation på kroppen? Og her har hver sin egen opskrift for succes. En vigtig ting er, at denne proces går hurtigt, den anden - så det ikke er for smertefuldt, og nogen sætter sig i forkant med den langsigtede effekt af proceduren.

Og hvad bare ikke opfundet for at lette damerne! Razors og depilatories, voksstrimler og specielle cremer, et hav af salonprocedurer... Og en af ​​de mest populære metoder til at slippe af med unødigt hår er epilering med sukkerpasta eller shugaring. Det handler om hende og vil blive diskuteret nedenfor. Fordele og ulemper ved en sådan procedure, kontraindikationer, forberedelse til hårfjerning med sukker og shugaringopskrift derhjemme - alt dette vil blive diskuteret i denne artikel.

Lidt teori

Navnet "shugaring" selv, som mange ved, kommer fra det engelske "sukker", det vil sige sukker. Opskriften på denne kosmetiske procedure blev imidlertid ikke opfundet i England - den er af persisk oprindelse. For nogle århundreder siden i øst brugte kvinder guldbrun sukkerblanding til at fjerne overskydende hår på kroppen. Og i Europa kom en sådan mode kun i firserne af det sidste århundrede. Derfor kaldes lejlighedsvis shugaring også persisk hårfjerning.

I det væsentlige ligner proceduren for shugaring voksning, men der er stadig betydelige forskelle mellem dem. Så at slippe af med unødig vegetation med sukkerpasta anses mindre smertefuldt. Desuden gør en sådan karamel huden mere delikat og silkeagtig end voksblandingen. Plus, prisen på shugaring kogte hjemme er lav, så det er ret overkommeligt for hver kvinde.

Derudover består enhver opskrift på shugaring af naturlige ingredienser, og derfor er proceduren også egnet til følsom hud.

Effekten af ​​shugaring varer cirka tre uger. Hår efter det vokser ikke. Det er muligt at anvende blandinger til shugaring for ben, armhuler og bikini.

Vigtige nuancer

Før du tager op på opskriften til en sukkerblanding, skal du vente på håret i de områder, der er beregnet til hårfjerning, for at vokse lidt igen. Ca. 2-5 mm. Et par dage før "time X" er det ønskeligt at lave en peeling.

Det er nødvendigt at starte shugaringproceduren med ren og tør hud. Og hvis der er skader, sår, ridser eller udskæringer på det, er det bedre at udskyde epilering af dette område ved hjælp af sukkerpasta, indtil de er helt helede. Du bør ikke gøre shugaring umiddelbart efter at komme fra solarium eller fra stranden.

Derudover vil en kontraindikation for shugaring være diabetes mellitus og åreknuder.

Før du anvender blandingen, anbefales det at tørre området for hårfjerning, tonic. Derefter skal du drysses med talkum eller almindeligt mel - så sukkeret virker strengt efter det tilsigtede formål, trækker kun hårene ud og ikke rører ved huden.

Og efter brugen af ​​shugaring pasta er efterladt, er det nødvendigt at vaske grundigt af restene af blandingen og brug en beroligende creme eller naturlig olie.

Nu ved at kende alt dette, kan du sikkert vælge opskriften til hjemmelavet sukkerpasta.

Perfekt opskrift

Så hvad er den bedste shugaring pasta opskrift? Hver pige skal vælge den ved forsøg og fejl. Nogen foretrækker en opskrift med sukker, nogen - med honning. Nogen opfanger en opskrift på en gaskomfur, og nogen leder efter den til en mikrobølgeovn. Alligevel gør blandingen for første gang, det er bedre at lave mad i 1 gang. Og så, hvis alt passer, kan du fylde på det for fremtiden.

Her er en af ​​de velprøvede opskrifter til at gøre shugaring hjemme, trin for trin.

For det bliver nødvendigt:

 1. 6 spiseskefulde sukker;
 2. 2 spsk varmt vand
 3. lidt mere end en halv spiseskefuld citronsyre;
 4. En lille skål eller gryde til madlavning, helst med en tyk bund.

Og det er værd at sørge for, at citronsyre har en normal holdbarhed - ellers vil det ødelægge opskriften.

Sukker hældes i beholderen og hæld vand. Tænd brænderen til den mindste ild, og efter at have blandet vandet og sukkeret, vente indtil shugaring-blandingen begynder at skifte farve. Dette vil ske gradvis - fra det gennemsigtige skal det blive lys gyldent. På dette tidspunkt er det tid til at tilsætte citronsyre til gryden. Glem ikke at røre massen. Om et par minutter bliver beholderens indhold en rig mørk honning farve - voila, pastaen er klar!

I stedet for syre er det helt muligt at bruge frisk juice fra en halv citron - opskriften tillader det.

Derefter skal blandingen fjernes fra varmen og hældes i en tallerken. Lad afkøle lidt for ikke at brænde huden. Hvis der er for stiv, lidt varme i mikrobølgeovnen.

Korrekt shugaring ligner en plastpasta, der nemt klæber til huden. Dette er netop hans opskrift, der modtog den mest positive tilbagemelding fra piger, som gentagne gange har prøvet det. Hvis pastaen ikke ruller ind i en klump - det betyder, at den er undercooked, du kan returnere den til ilden i et stykke tid. Men det er vigtigt ikke at overdrive det! Når alt kommer til alt, hvis massen til shugaring øjeblikkeligt bliver fast og sprød - er den allerede overcooked.

Dernæst skal du tage pastaen i dine hænder og ælte godt til lejestandarden og opkøbe en lys, let perlefarve. Hvis forkrøbet hårdt - tilsæt et par vanddråber. Rull bolde på en valnøds størrelse og distribuere dem til det ønskede område af kroppen. Så vent til frysning og rive af.

Advarsel! Det skal huskes, at sukkerblandingen påføres hårets vækst og kommer væk - på deres vækst!

Og her er en anden shugaring opskrift. For at forberede skal du tage:

 • 20 spiseskefulde sukker;
 • 6 spiseskefulde citronsaft;
 • 8-9 spiseskefulde varmt vand;
 • 1 spiseskefuld naturlig honning.

Varm sukker med vand over lav varme, indtil sukker opløses, omrør konstant. Tilsæt honning, rør og hæld citronsaft. Lidt mere at koge indtil en ensartet forbindelse af alle ingredienserne - massen skal være blød ølfarve. Sluk derefter forbrænderen og lad pastaen stå alene i et par timer. Derefter knæ det og start proceduren.

Vi håber du finder en hjemmelavet opskrift til din smag, og shugaring vil træne for ære!

Sådan laver du en pasta til shugaring. Pasta opskrift og madlavning instruktioner

Shugaring (epilering med karamelpasta) er en populær epilationsmetode. Måder at lave pasta til shugaring derhjemme er varierede. Takket være de naturlige ingredienser kan sukkerpasta ikke forårsage allergier. Derudover varer resultaterne længere end efter barbering.

Mange tager fejl i troen på, at shugaring og voks er identiske begreber. Caramel hårfjerning kræver ikke altid brug af strimler for at fjerne overskydende hår, og sukkerblandingen kan anvendes ved stuetemperatur.

Shugaring hjemme: hvad du behøver at vide

Før du vælger en metode til fremstilling af shugaringpasta hjemme, er det værd at huske nogle vigtige punkter om selve proceduren.

Der er to måder at epilere med sukker på:

Metoden til fjernelse af håret er valgt afhængigt af den del af kroppen, der skal behandles.

Manuel (manuel) metode bruges normalt til små områder, for eksempel bikini zoner, underarms. Til denne metode anvendes pastaer med hård og medium tæthed.

Banding metode ligner den standard proces af vokshår, ved hjælp af særlige strimler. Denne metode praktiseres for store områder af kroppen (arme, ben). Effektivt ved hjælp af blød pasta.

En træ-, metal- eller plastspatelpasta påføres huden, specielle strimler limes og uønsket hår fjernes. Du kan bruge stykker papir eller bomuldsstof som strimler.

Før shugaring proceduren er det nødvendigt at forberede huden.

 • Forbruser eller bad, det åbner porerne og hjælper med at reducere smerte under epilering.
 • Websteder, der vil blive udsat for hårfjerning, er det nødvendigt at pulver med talkum eller babypulver. Dette vil hjælpe sukker lettere at holde fast i håret uden at røre epidermis.
 • Scooping op et stykke pasta, det skal være godt knæet i dine hænder. Den optimale længde af hår til shugaring er 4-5 mm.
 • Det er nødvendigt at placere pastaen på stedet, hvor det er nødvendigt at fjerne håret i nogle få sekunder og med skarpe ryste bevægelser for at fjerne dem. Efterladningspasta kan vaskes af med varmt vand.

Påfør sukkerpasta til mod hårvækst og træk - for deres vækst!

På trods af sikkerheden og den relative komfort af shugaring er der kontraindikationer.

Diabetes mellitus, åreknuder, graviditet kan forårsage afvisning af shugaring. Personer med forbrændinger, sår, ridser, ar bør undgå depilation i disse områder. Dette gælder også for forskellige hududslæt og betændelser.

Home Shugaring Paste: Opskrifter

Der er alle mulige muligheder, hvordan man laver en pasta til shugaring derhjemme. De ikke-udskiftelige komponenter, der indgår i formuleringen, er: sukker, vand og citronsyre (eddike).

Sukker er den vigtigste ingrediens. Du kan bruge sukkerrør eller almindelig roesukker. Vandmængden påvirker pastaens konsistens: Jo mere vand, jo blødere det er, og jo mindre - jo sværere.

Pastastens elastik afhænger af komponenter som: citronsyre eller juice, eddike. Den klassiske opskrift kan diversificeres ved at tilføje honning, æteriske olier eller afkog af urter.

Alle disse ingredienser hjælper med at fugte og blødgøre huden. Æteriske olier og afkogninger af nogle urter har en beroligende effekt, har en lille skrælningseffekt og er i stand til at berige epidermis med helbredende og genoplivende stoffer.

Fremgangsmåden til fremstilling skal vælges ud fra hudens individuelle egenskaber.

Citron Juice Opskrift

For at skabe karamelblandingen skal du have følgende komponenter tilgængelige i hvert hjem:

 • 2 spsk. sukker;
 • 1/4 Art. citronsaft eller limejuice;
 • 1/4 Art. vand.

For at gøre en shugaring pasta hjemme, vil både sukkerroer og brunt sukker gøre.

Hvad angår citronsaft, kan den være friskpresset eller købt i færdig form.

Faser af madlavning:

 • TRIN 1: Kombiner citron (lime) juice, sukker og vand, bland. I en gryde med en tyk bund eller en stegepande med en non-stick belægning til at placere ingredienserne og placere på komfuret, tændes det maksimalt. Ved omrøring anbefales det at bruge en spatel fremstillet af silikone.
 • TRIN 2: Når blandingen begynder at koge aktivt, skal du reducere ilden til et minimum og dække med et låg. Rør ved dette punkt er ikke nødvendigt. Processen med fremstilling af sukker sirup tager cirka 10 minutter at få en gylden nuance.
 • TRIN 3: Den færdige pasta skal hældes i en plastikbeholder, mens den stadig er flydende. Du kan gemme blandingen i temmelig lang tid og bruge den flere gange.

Det er vigtigt at vide, at jo længere pastaen bliver opbevaret, desto mørkere bliver den. Til videre brug vil det være tilstrækkeligt at opvarme lidt til stuetemperatur. Optimalt - 37-40 grader.

Opskrift med eddike

For at forberede karamelblandingen kan eddike bruges i stedet for citronsaft. En applevariant ville være at foretrække, da den har en mindre skarp lugt og har mere gavnlige ingredienser.

Ingredienser:

 • ½ kop sukker;
 • 1 spsk. l. vand;
 • 2 spsk. l. honning;
 • ½ tsk eddike.

proces:

 • TRIN 1: Alle ingredienser undtagen eddike, bland i en beholder og send til komfuret på en lille brand, glem ikke at røre.
 • TRIN 2: Når blandingen er klar, kan du tilføje eddike. Tilberedningstiden er ca. 10 minutter, eller indtil massen får en rig karamelfarve.

Opskrift i mikrobølgeovnen med honning

Mange repræsentanter for det retfærdige køn vil gerne have den hurtige mulighed for at lave karamelpasta i mikrobølgeovnen.

Til denne opskrift skal du bruge:

 • 1 spsk. sukker;
 • ¼ Art. honning;
 • frisk juice af en halv citron.

Næste trin

 • TRIN 1: Kombiner alle ingredienser i varmebestandige fade og sæt i mikrobølgeovnen i 2 minutter, omrør hver 20-30 sekunder.
 • TRIN 2: Overhold sukker sirupens farve, det skal få en gylden nuance. Efter madlavning, lad det afkøles til stuetemperatur.

Opskrift på afkogning af lægeplanter

I en af ​​metoderne til madlavning af karamelpasta i stedet for vand kan du bruge et afkog af urter.

 • Kamille, Johannesjurt og humle har for eksempel en antiinflammatorisk effekt, der er effektiv i betændt hud.
 • Salv og eg bark smalle porer.
 • Marigolds fremskynde sårheling.
 • 1 spsk. l. medicinske urter hældte 1 el. kogende vand og infunderes under låget i 15-20 minutter.

Opskrift med æteriske olier

Ud over den sædvanlige opskrift kan karamelblandingen yderligere beriges med æteriske olier. For at gøre dette skal du i slutningen af ​​kogningen tilføje et par dråber olie afhængigt af præferencer og indikationer.

Nyttige tips til begyndere

Vær opmærksom på, at når der foretages proceduren for første gang, kan der være nogle problemer, ikke alt kan være perfekt med det samme.

For at gøre en shugaring pasta hjemme, bør man strengt holde sig til proportionerne.

Her er de grundlæggende anbefalinger for begyndere:

 • Til ubehag var så lidt som muligt, bør karamelpasta anvendes mod hårets vækst så langsomt som muligt og trække ud - kraftigt for deres vækst.
 • Du skal trække ud parallelt med huden, i hvert fald ikke vinkelret. Tilstrækkelig hudspænding bidrager også til reduktion af smerte og effektiv fjernelse.
 • Du bør ikke gentage fjernelsesproceduren på samme sted mere end 3 gange.
 • Hvis der er smerte, skal du lægge hånden på det skadede område i nogle få sekunder.
 • Det anbefales at udføre proceduren for hårfjerning efter kritiske dage, optimalt efter 5 dage. I løbet af denne periode vil fornemmelserne være mindre smertefulde.
 • Til epilering af sukker for første gang anbefales det at anvende en pasta med tæt tekstur. For en bedre effekt kan du også prøve at begynde at bruge en spatel og strimler til depilation.
 • I første fase bør shugaring udføres på grovere hudområder (ben, arme).
 • Anvend en tilstrækkelig mængde talkum.
 • Efter proceduren anbefales det ikke at besøge saunaen, swimmingpoolen, undgå solbadning.
 • For at forhindre voksen hår skal en blød skrubbe anvendes på dag 3 efter depilering.

Fordelene ved shugaring over andre metoder til hårfjerning

Denne procedure har flere fordele.

De vigtigste af dem er:

 • Først og fremmest er det en mulighed for at lave en shugaringpasta hjemme ved at bruge en lille sum penge. Alle komponenter kan nemt findes hjemme.
 • En række opskrifter hjælper dig med at vælge den rigtige metode til individuelle hudegenskaber.
 • På grund af sin naturlige sammensætning er sukkerpasta egnet til både følsom hud og allergisk udsat hud.
 • Sukker selv er et meget godt konserveringsmiddel, som giver dig mulighed for at redde den færdige karamelblanding i lang tid.
Sådan laver du en pasta til shugaring derhjemme. Opskrift og trinvise instruktioner til madlavning af pasta
 • Et langt resultat efter proceduren er forklaret ved, at når håret fjernes, fjernes samtidig med pæren. Hertil kommer,
 • Teknikken til at anvende pastaen og fjernelsen bidrager til, at håret ikke vokser til yderligere.

Shugaring er mindre smertefuld end andre former for depilation. Det giver ekstra pleje til huden, hvilket giver en blid peeling effekt.

Nyttig video om emnet

Shugaring hjemme: hvordan man laver en pasta til shugaring. Se videoen og husk:

Shugaring hjemme: opskrift på pasta med citronsyre. Se video tutorial:

Shugaring er kendt som en effektiv og nem måde at fjerne hårfjerning på, som passer til næsten alle og har mange fordele. Vær ikke foruroliget, hvis du første gang fejler at lave en pasta til shugaring derhjemme, og proceduren fejler.
Lidt tålmodighed og øvelse vil hjælpe dig med at opnå det ønskede resultat og nyde alle fordelene ved epilering af sukkerpasta.

Madlavning sukkerpasta til shugaring derhjemme: 5 opskrifter

Hvis du kender den rigtige opskrift på shugaring pasta, er det ret nemt at lave mad derhjemme. Dette vil hjælpe med at spare penge i forhold til at købe færdige produkter i butikken. En af fordelene ved selvforberedelse er, at du altid kender komponenterne i pastaens sammensætning til epilering.

Egenskaber ved fremstilling af blandingen

Højkvalitets hårfjerning indebærer en forståelse for, hvordan shugaringmassen skal se ud, hvilken sammensætning den skal have, hvad der skal gøres i en eller anden uforudsete situation relateret til depileringsproceduren.

I sig selv er produktets konsistens meget lig med sukkercaramel, hvortil vand eller citronsyre tilsættes, afhængigt af hvilken blanding du vil oprette. Ud over de grundlæggende komponenter kan det indeholde andre stoffer, der kan øge effektiviteten af ​​brugen af ​​produktet, have en beroligende eller anti-allergisk virkning på huden.

En række forskellige typer pasta til shugaring (dets opskrifter og metoder til anvendelse) giver dig mulighed for at eksperimentere med målet om at vælge den mest passende mulighed.

For at forstå, hvilken shugaringopskrift der skal vælges hjemme, skal du lave pastaen i flere densitetsvarianter (fra første gang ikke mange mennesker får massen af ​​den ønskede konsistens). Pastaen skal ikke være for flydende eller viskøs (jo mørkere er den - tættere og omvendt). Denne tilstand påvirkes af den proportionelle blanding af de krævede ingredienser.

Eksperter identificerer tre typer viskositet:

 1. Blød og flygtig, der minder om tekstur af honning. Den bedste mulighed for manuel fjernelse af overskydende vegetation på kroppen manuelt.
 2. Mellemdensitet. Best for hårfjerning på hænder og fødder, fjernelse udføres ganske omhyggeligt, stoffet er effektivt til anvendelse mod hårdt hår.
 3. En tæt konsistens anvendes til særligt ømme områder af kroppen (hovedsagelig til armhuler og bikiniområder), hvor vegetationen er kendt for dens ruhed og hårdhed.

For hver pige eller kvinde er valg af tæthed individuel. Men i de fleste tilfælde skal du bruge den anden mulighed, da den er mere praktisk og nem at bruge. En anden funktion - den gennemsnitlige tæthed anvendes på næsten alle dele af kroppen.

Klassisk opskrift

Det er nødvendigt at konstant overvåge kogestoffets tilstand, det er vigtigt ikke at blive distraheret fra madlavning, ellers vil du ikke kunne opnå det ønskede resultat. En blanding til shugaring derhjemme er ikke så vanskelig at forberede som det forekommer ved første øjekast. Perederzhat ingredienser i brand, selv om nogle få sekunder, ødelæg derefter produktet.

Videoen nedenfor viser, hvordan man klargør en pasta til shugaring med den maksimale bevarelse af de anvendte komponenters gavnlige egenskaber:

Det er nødvendigt at lave mad meget hurtigt, det er det vigtigste øjeblik i processen. Massen skal påføres hurtigt på kroppen.

Forbered pasta til shugaring derhjemme kan kvalitativt underkastes følgende regler:

 • Sukkeret, der anvendes i forbindelse med fremstillingen af ​​stoffet, bør udvælges stort, da karamelisering er meget hurtigere og lettere, vil fint sukker i form af sand ikke være i stand til at bringe den fremtidige pasta til den krævede tilstand;
 • hvis sukker ikke var nok, bør du reducere antallet af andre komponenter, der bruges til at afbalancere forholdet mellem ingredienser i produktet
 • hvis du skal bruge citronsaft, er det bedst at vælge frosne eller friske, i det ekstreme tilfælde er det muligt at erstatte det tørre koncentrat;
 • i begyndelsen af ​​tilberedningsprocessen skal du vælge den rigtige gryde, helst rustfrit stål, det anbefales at afholde sig fra teflon og emalje;
 • så snart blandingen er tilberedt, er det nødvendigt at hælde det straks ud af gryden, da det vil være svært at gøre dette: Vent et par sekunder, indtil konsistensen afkøles en smule, og bevæg den forsigtigt til en anden beholder.

Pasta skal anvendes umiddelbart efter forberedelsen. Det er vigtigt, at det ikke begynder at hærde, for i en sådan tilstand vil dets anvendelse være svært.

Sukkerpasta Opskrifter

Med citronsaft

Lav en pasta hjemme kan være en klassisk opskrift. De grundlæggende ingredienser i dette tilfælde er vand, citron og sukker.

Forberedelsen skal udføres i overensstemmelse med følgende princip:

 • klemme saft fra citron
 • ifølge opskriften (til 8 spiseskefulde sukker tilsættes 2 spiseskefulde citronsaft og vand) bland alle ingredienserne;
 • Bland grundigt massen og lad den være ved lav varme;
 • indtil stoffet begynder at koge, er det nødvendigt at smelte alt sukker;
 • Til kogt pasta skal man på forhånd udarbejde beholderen;
 • hvis der er usmeltede saccharinblade, og væsken allerede koger, kan du slukke for ilden i et stykke tid og vente på, at alle granulaterne smelter;
 • efter kogning er det nødvendigt at skubbe lidt af den resulterende masse og slippe den ind i et kar med koldt vand, stoffet skal tykke, det føles som ler;
 • stoffet af den tilberedte form til brug i bandage-teknologi er blødt, ligner tyggegummi, så hvis du får dette resultat, kan madlavning udfyldes;
 • så snart stoffet bliver tykt, er det nødvendigt at fjerne gryden fra varmen og hæld i en anden beholder.

Madlavningspasta er færdig. Nu kan du fortsætte direkte til brug.

Med citronsyre

Hvis der ikke er nogen frisk citronsaft til rådighed, kan den erstattes med citronsyre. I dette tilfælde er sekvensen som følger:

 • Alle nødvendige ingredienser (4 spsk liter vand, 6 spiseskefulde granulatsukker og 2 tsk liter citronsyre) kombineres i en gryde og blandes forsigtigt;
 • varme massen i flere minutter ved at placere den på ovnen over en lille ild;
 • efter det er det nødvendigt at slukke komfuret og lade fremtiden klistre i 10 minutter;
 • det er vigtigt at røre regelmæssigt, således at sukkerkornene smelter jævnt i en gryde;
 • Den resulterende karamel skal sættes i brand igen og koges i flere minutter, det er bedre ikke at afvige fra produktet, før det er klar, ellers kan du gå glip af slutningen af ​​madlavningen;
 • du kan kontrollere tilstanden af ​​et stof ved at droppe en dråbe i vandet, og hvis det tykkes, skal du færdiggøre præparatet;
 • Korrekt shugaring udføres, når konsistensen bringes i overensstemmelse med karamelens tykkelse, så fjern produktet og lad det afkøle i et stykke tid.

Ved tilberedning af pastaen anbefales det at bære beskyttelseshandsker, da stoffet kan brænde huden i tilfælde af utilsigtet kontakt. Men en god, velkogt konsistens er svær at spildes, da den allerede har taget den ønskede tæthed.

Med honning i mikrobølgeovnen

Den bedste shugaring pasta opskrift er en nem måde at bruge en mikrobølgeovn på. Det er velegnet til dem, der har meget lidt tid til at smelte sukker på komfuret.

 • Der er ikke brug for vand, kun honning (2 spsk), citronsaft (2 spsk) og sukker (4 spsk) anvendes;
 • først skal du blande i de angivne mængder citronsaft og honning;
 • Tilsæt derefter den specificerede mængde sukker til blandingen;
 • massen skal blandes grundigt, så det er nødvendigt at sætte det i en mikrobølgeovn i 7-10 minutter;
 • Derefter røres indtil alle bobler forsvinder;
 • gentag proceduren - lad pastaen stå i yderligere 10 minutter i ovnen;
 • til den efterfølgende madlavningspasta skal du bruge en træpind, bring blandingen til det ønskede niveau af tæthed;
 • For at kontrollere niveauet af beredskab, skal du droppe noget stof i koldt vand, så tag en dråbe tandstikker for at kontrollere dens viskositet.

For at afslutte forberedelsen af ​​sukkermassen er det nødvendigt at bringe det til farven af ​​flydende honning, så snart stoffet begynder at afkøles, bliver det mere tæt. Madlavning shugaring derhjemme er let nok, hvis proportionerne er korrekt observeret.

Med eddike

Dette er en usædvanlig måde at forberede en pasta til depilation. Det er nødvendigt at overholde forsigtighedsreglerne: eddike er ikke så sikkert som citronsaft. Opskriften er simpel nok:

 • bland vand og eddike i lige store mængder i en kasserolle og tilsæt 2 gange mere granulat og sæt den mindste ild;
 • til madlavning pasta ønskede konsistens du nødt til konstant at røre massen;
 • Kontroller regelmæssigt beredskab med en dråbe anbragt i koldt vand;
 • Efter afslutning skal du fjerne fra varme og lade afkøle.

Det er nødvendigt at bruge pastaen meget omhyggeligt, først efter at du har sørget for, at alle normer og korrelationer er blevet overholdt, kan du begynde at anvende. Epilering skal gøres sådan:

Sådan opbevares den kogte masse

Når du har lavet pastaen, skal du passe på den rette opbevaring. Hvis det er korrekt opbevaret, så hvordan man forbereder blandingen igen, er det ikke nødvendigt at tænke i lang tid. Karamel er perfekt bevaret i køleskabet. Hun er kræsen og kan stille på hylden ved siden af ​​kosmetikken, men du skal bruge stramme dæksler.

Det er vigtigt ikke blot at vide, hvordan man laver sukkerpasta, men også hvordan man forlænger holdbarheden. Det vigtigste - for at forhindre luftens indtrængning i bankerne, vil en kemisk reaktion med ilt svække pastaens egenskaber. Opbevaring kræver ikke særlige forhold. Men hvis karamel hærdet over tid, kan den opvarmes i mikrobølgeovn, blandes og bringes tilbage til den ønskede konsistens.

Men du bør ikke varme meget, fordi hvis et stof udsættes for for høje temperaturer, bliver det ubrugeligt og epilering vil være umuligt. Hvordan bruger du pastaen, hvis den er overophedet? Det er værd at afkøle lidt og straks bruge til det tilsigtede formål.

Som du kan se, er det meget nemt at gøre depilation hjemme. blanding Opskrift sukker kan ændres afhængigt af de individuelle karakteristika og personlige anmodninger, så spørgsmålet om, hvordan man kan gøre shugaring skal være styret af, hvad strukturen af ​​nuancerne i din hud er, og hvilken form for hårfjerning er det rigtige for dig.

Den bedste shugaring pasta opskrift

Hvis du hurtigt og permanent fjerner hår på bestemte dele af kroppen og samtidig ikke lider af smertefulde fornemmelser under proceduren, bør du helt sikkert prøve sukkerepilation - shugaring. Populariteten af ​​shugaring skyldes dens effektivitet - proceduren er helt smertefri, hårene vokser ikke i lang tid, og pastaens sammensætning har en gavnlig virkning på huden uden at irritere det og i de fleste tilfælde uden endda at forlade rødmen.

For få år siden vidste kun få om shugaring. Men legenderne om shugaring går langt og langt mod øst, hvor aristokratiske skønheder lægger særlig vægt på deres udseende og shugaring var en af ​​de mange skønheds skønheder. I dag er hver selvrespektende salon klar til at udføre denne procedure for alle. Denne procedure kan også udføres hjemme. Man må kun tildele meget lidt tid til dette! Du kan købe sukkerpasta til shugaring hos gloria-sweet.ru, en specialiseret kropshjælp, eller du kan gøre det selv fra naturlige ingredienser. Det er både økonomisk og nyttigt!


En række forskellige typer pasta til shugaring. Hvad er foretrukket?

Sukker hårfjerning kan udføres for hver pige uafhængigt. Der er masser af opskrifter til at lave pasta til shugaring, som består af kun naturlige ingredienser. De har en stor effekt på huden og vil aldrig forårsage allergier eller hudsygdomme. Den hjemmelavede shugaring pasta opskrift kan indeholde yderligere komponenter udover den primære (granuleret sukker):

• Citronsyre (citronsaft);
• eddike;
• honning;
• Æteriske olier og andre komponenter.

Derudover kan pasta fremstilles blød og tæt tekstur. Afhængigt af zonen, på hvilke dele af kroppen er anvendelsen af ​​sukkerpasta forudsat, udmærker man en pasta med blød og tæt tekstur:
• blød - til ben, bikini områder;
• tæt - til nasolabialområdet, dyb bikini, underarmsben, ben.

Shugaring Pasta Opskrift

Fremgangsmåden til fremstilling af en pasta til sukkerfjerning er den samme for alle opskrifter og er baseret på varmebehandling. Metoden til madlavning af pasta består i konstant omrøring over lav kuldevarme, der er baseret på sukker og vand i 10-15 minutter. Der er mulighed for at lave pasta i mikrobølgeovn. I løbet af 3-5 minutter får du massen af ​​den krævede tæthed.
Hovedprocessen i madlavningsprocessen er at vælge den rigtige mængde ingredienser. Fra denne faktor, såvel som fra kogningstiden for karamel (sukker sirup), vil afhænge af tætheden af ​​pastaen. Uanset hvilke ingredienser du bruger til at gøre konsistensen af ​​sukkerpasta, skal du være opmærksom på en række vigtige regler:

• Pas på vandtemperaturen (i nogle tilfælde tages ekstremt varmt vand);
• Tag kun store krystaller af granuleret sukker;
• hvis du tager honning som en ekstra komponent af pastaen - sørg for, at der ikke er allergi
• Hvis det ønskes, tilsættes ikke mere end 1 - 2 dråber æterisk olie. Mere fyldt med forbrændinger på kroppen.

Nedenfor overvejer vi mere detaljeret madlavningsproceduren, og hver af dem vælger helt sikkert selv den bedste opskrift på hjemmelavet shugaringpasta.

Blød og tæt shugaring pasta

Vi fokuserede din opmærksomhed på, at pastaens grad af viskositet afhænger af den tid, der bruges på ingredienspladen og deres andel. Jo tættere massen er, desto mindre er det område, det vil dække (derfor vil et større antal ingredienser blive brugt), men med et tykkere lag. Det kan selvfølgelig virke ved første øjekast, at den tykke pasta vil klare det bedre at slippe af med hår. Blød pasta vil dække et stort område af kroppen, men med et tyndere lag, og vil også effektivt klare fjernelsen af ​​regrown hår, som tyk pasta.
Opskriften til bløddensitets shugaring pasta er som følger. Du skal oplagre på følgende sæt ingredienser:
• 1 - 2 citroner;
• 360 g granulat
• 50 ml vand.
Sæt alt sukker i en lille gryde og tilsæt vand. Stir. Tænd for ilden og vent på, at blandingen opvarmes. Fortsat at røre, efter 5 minutter vil du bemærke, at sukkeret har kogt. Fortsæt omrøring indtil bobler dannes på overfladen af ​​blandingen. Hvis sukkeren er opløst, skal du slukke for ilden, hvis ikke, reducer varmen og vent på, at sukkeret opløses. I det andet tilfælde vil det tage endnu 3 til 5 minutter. Få en sukker sirup. Nu skal vi arbejde med en ekstra ingrediens - citron. Citron skal presses på en sådan måde, at man får så meget saft som muligt. Sæt saften gennem en sigte, du vil slippe af med unødvendig papirmasse. Tilsæt citronsaft til sirup. Rør og tag panden med et låg. Ca. efter 3 timer kan den resulterende pasta anvendes.
Blød pasta til shugaring, hvis opskrift er præsenteret ovenfor, er det bedre ikke at bruge til dybe bikini og underarms.

Vi præsenterer en opskrift på tyk pasta til shugaring. Andelen af ​​ingredienser i dette tilfælde er som følger:
• 1 citron
• 100 g sukker;
• 10 ml varmt vand.

Som i det første tilfælde blandes sukkeret med vand på komfuret. Glem ikke den langsomme brand! Kog i koge (ca. 10 minutter). For at afgøre, om en pasta har virkelig slået ud af en tæt tekstur, dråber vi lidt af det opnåede stof i en kop med køligt vand. Så den resulterende volumenfald? Middel, pasta har dukket ud! Hvis der er et ønske, så kan simpelt varmt vand erstattes med et afkog af urter, for eksempel kamille eller johannesurt. For at forberede en sådan ekstra komponent er det nødvendigt at hælde kogende vand over det tørre græs og insistere det i 20-30 minutter. Selvom proceduren for sukkerfjerning er den mest velegnede og smertefri, men ved anvendelse af en pasta med høj densitet kan rødmen forblive på huden. Dette gælder primært for området af armhulerne og bikini. Hvis du er tilbøjelig til at være overvægtig og vil tabe sig, så hvis du vil epilere dine ben, anbefaler vi dig at tilføje noget honning til at behandle dine lår. Særligt egnet gammel kandiseret honning! At gnide en tæt pasta indeholdende honning i dens sammensætning vil også have en anti-cellulite effekt.

Shugaring pasta - hvordan man laver mad hjemme, opskrifter

Shugaring er en moderne, naturlig, sikker metode til at fjerne uønsket hår med karamelsammensætning. Efter sukkerepilation forbliver huden glat i flere uger.

For at opnå dette resultat er det ikke nødvendigt at besøge en skønhedssalon. Til proceduren skal du købe færdiglavet shugaringpasta eller forberede det selv hjemme.

Blød pasta

Der kræves en blød pasta til pleje af følsom følsom hud, som let irriteres på grund af påvirkning af eksterne faktorer. Hun fjerner tyndt og blondt hår ubesværet. Bruges normalt på hænder og nakke.

Sammensætningen har en flydende, viskøs konsistens, der ligner honning. Det er nemt at påføre med en spatel og fjerne med en serviet. Velegnet til bandage metode til at slippe af med hår.

Fremgangsmåden skal udføres i et køligt rum. Det trænger ind i hudstrukturen overfladisk, forårsager ikke allergier. Undtagelsen er mennesker, med øget hudfølsomhed og individuel intolerance over for komponenterne.

Medium pasta

Mellempasta kan fjerne både bløde og mellemstore hårde hår. Velegnet til epilering af armhuler, arme, ben. Denne version af hårfjerning er ideel til begyndere, der ikke kan bestemme typen af ​​deres hud og hårets struktur på den.

Det anbefales at anvende mellempasta ved stuetemperatur med dine hænder og helst med en spatel.

Tykk pasta

Med sin hjælp fjernes groft hår fra bikiniområdet og benene. Det er nødvendigt at bruge en pasta med tæt struktur omhyggeligt, da det kræver forvarmning, har tendens til at fryse hurtigt. Den optimale brugstemperatur er 38-40 grader. Før du anvender, skal du knede et stykke varm masse i dine hænder, inden du får en perlefarve.

Eksperter anbefaler at udføre proceduren i et velopvarmet rum, for eksempel i bad, sauna eller bad. Stiv pasta betragtes som den mest økonomiske mulighed. Et lille stykke kan sættes i orden hele kroppen.

Hvilken pasta er nødvendig til hjemmebrug

Før du vælger sukkerpasta til shugaring derhjemme, skal du bestemme hårets tykkelse på det valgte område af hårfjerning og teknikkens fremgangsmåde. Glem ikke rummets temperatur.

Før du køber, skal du være opmærksom på udløbsdato, anbefalede anvendelsesområder, anvendelsesmåde.

Færdige mestre bruger normalt en pasta af tæt konsistens, det er økonomisk og velegnet til enhver form for hår. For begyndere anbefales den første procedure at udføres ved anvendelse af mediumdensitetspasta. Det er universelt.

Funktioner af valget af professionel pasta

Særlig sukkerpasta til shugaring derhjemme anvendes med lethed, det er nok at vælge den rigtige konsistens, baseret på hudtype.

Kvaliteten af ​​et kosmetisk produkt afhænger ikke altid af prisen på røret og producentens mærke. Når du køber, skal du tage hensyn til kroppens individuelle egenskaber og de reelle kundeanmeldelser. Sammensætningen af ​​alle pastaer er den samme, kun er tilstedeværelsen af ​​yderligere ingredienser, som har en fugtighedsgivende, blødgørende, beroligende virkning, mulig.

Komponenter, der udgør den professionelle shugaringpasta:

 • sukker (fructose, glucose);
 • vand;
 • honning;
 • citronsaft eller syre;
 • tea tree olie;
 • valnød ekstrakt;
 • kamille.

Hvis det er svært at afgøre, hvilken konsistens der passer til denne type hår og ikke beskadiger huden i epileringszonen, skal du være opmærksom på producenter, der tilbyder et sæt kosmetik, der består af bløde, mellemstore og hårde pastaer. Dette vil gøre det muligt at teste produkter på forskellige dele af kroppen og vælge den mest egnede mulighed.

Cannaan

Cannaan shugaring pasta er en af ​​de bedste muligheder. Det bruges af professionelle kosmetologer, både i saloner og hjemme. Fabrikanten er et israelsk selskab, der i mange år har solgt højkvalitets kosmetik.

Serien indeholder ultra blød, blød, medium, hård pasta. Du kan bruge sammensætningerne individuelt eller kombineret for at opnå det bedste resultat. Fås i rør fra 0,28 til 3 kg.

Fordele:

 • fjerner perfekt både korte og lange hår
 • økonomisk at bruge (hvis den bruges af nybegynder);
 • bekvem anvendelse med mulighed for genbrug på en anden del af kroppen
 • let fjernet fra huden;
 • har en behagelig lugt.

ulemper:

 • høje omkostninger;
 • skal bruges i et køligt rum
 • undertiden sker en allergisk reaktion, men forsvinder hurtigt.

Købere er tilfredse med resultaterne efter proceduren. Huden er blød, blød og glat. Den resulterende effekt fortsætter i lang tid.

Gloria

Ifølge anmeldelser er dette et godt produkt fra den indenlandske producent. Afviger i god kvalitet og lav pris. Hovedkomponenten af ​​pastaen til shugaring er saccharose, fructose. Fås i krukker fra 0,33 til 1,8 kg. En serie indeholder pasta med blød, medium, hård tæthed. Ideel til at fjerne hårdt hår.

Fordele:

 • minimale kontraindikationer
 • lave omkostninger;
 • tilgængelighed i alle butikker
 • ingen allergisk reaktion
 • sammensætning af naturlige ingredienser
 • brugervenlighed.

ulemper:

 • kort bevarelse af den opnåede effekt (2 uger);
 • dårligt fjerner kort hår.

Shugaring pasta "Gloria" - et egnet værktøj til at udføre proceduren derhjemme. Det kan anvendes af både en nybegynder og en professionel. Hårfjerning er smertefrit. Fremragende kvalitet til sin priskategori.

Aravia

Aravia kosmetiske produkter er skabt af en stor indenlandsk producent, der har udviklet to linjer:

 1. Til professionel brug i skønhedssaloner (AraviaProffesional). Serien indeholder 10 karamelpastaer.
 2. Til hjemmebrug (StartEpil). Lim 4 typer konsistens: blød, medium, tæt, alsidig.

Den hjemmelavede shugaring pasta er lavet af naturlige ingredienser, æteriske olier, beriget med vitaminer.

Fordele:

 • kæmper korte hår
 • gennemsnitspris kategori;
 • ingen irritation
 • har en creme base;
 • egnet til følsom hud.

ulemper:

 • smerte ved fjernelse
 • mulig tør hud efter proceduren.

Ifølge køberne er Aravia-pasta perfekt i brug. Det er nemt at anvende, det er velegnet til værelser med høj luftfugtighed. Fjerner helt kort og hårdt hår. Resultatet er lagret i lang tid.

Jolie

Cane paste "Jolie" er designet specielt til hjemmebrug. Det er praktisk at arbejde med sin nybegynder. Det er let at bruge, kræver ikke yderligere forberedelse af huden.

Fordele:

 • gennemsnitspris kategori;
 • enkel brugsteknik
 • behagelig lugt;
 • naturlige ingredienser i sammensætningen.

ulemper:

 • mulig allergisk reaktion
 • brændende fornemmelse.

Maris

Pasta er designet specielt til professionel brug baseret på ønsker fra ledende kosmetologer. Præsenteret af en bred vifte af produkter, der giver dig mulighed for at arbejde under forskellige forhold. Fjerner velstand, medium, tykt hår af forskellig længde. Solgt i krukker med stort volumen.

Fordele:

 • kræver ikke opvarmning
 • Kæmper helt hår af forskellige typer;
 • lavet af naturlige ingredienser;
 • langvarig glathed effekt
 • økonomisk brug
 • gippoalergenna.

ulemper:

Omkostningerne ved pastaer til shugaring

Kostprisen for pasta til shugaring varierer afhængigt af kvaliteten, produkttype, sammensætning, fabrikantens mærke, rørets volumen. Sammenlignet med omkostningerne ved proceduren i en professionel salon, vil hjemmet hårfjerning koste flere gange billigere. Pastaemballage vil holde din hud glat i flere måneder.

Den gennemsnitlige kostpris på pasta er 500 rubler pr. 300 gram.

Du kan købe et kit til privat brug, herunder:

 • sukkerpasta (vælg typen af ​​masse uafhængigt);
 • lotion;
 • talkum;
 • spatel til distribution
 • handsker;
 • fløde efter depilation;
 • fugtighedscreme;
 • varmelegeme.

Komplekset af professionelle værktøjer koster 7.000 rubler i budgetversionen. Den erhverves en gang, så købes de ekstra komponenter. Hvis du ikke ønsker at bruge penge på køb af færdiglavet pasta til shugaring, så kan du lave det selv. Komponenter i kompositionen er billige og købes i en almindelig butik eller et apotek.

Vigtige madlavning nuancer

Når du laver hjemmelavet pasta, skal du helt klart følge opskriften, følge alle nuancer af madlavning:

 1. Det er nødvendigt at holde sig til proportionerne af alle de komponenter, der udgøres.
 2. Vand - den grundlæggende komponent i pastaen. Jo mere flydende, jo blødere det vil vise sig. Minimum vand - fast pasta til shugaring.
 3. Eddike er almindelig. Hvis huden er øm, er det bedre at bruge et æble.
 4. Sukker kan sorteres eller rives.
 5. Citronsyre er mindre allergifremkaldende end juice. Dette er en nødvendig komponent, den tjener som en viskositetsstabilisator.
 6. Æteriske olier eller helbredende urter tilsættes for at fugte, afkøle og lindre huden.
 7. Det er bedre at lave pastaen i en gryde med en stram bund og en non-stick coating eller en stegepande. Brug ikke aluminium køkkengrej.

Når man vælger en pastaopskriftsrecept, anbefaler eksperter, at du omhyggeligt studerer din hud og vælger en valgmulighed, der passer til hende.

Citron Juice Opskrift

Denne opskrift er ideel til følsom hud. Honning har en positiv effekt på pastaens struktur, beskytter, beroliger, fugtiger huden.

Til proceduren skal du købe færdiglavet shugaringpasta eller forberede det selv hjemme.

ingrediens:

 • 300 g sukker;
 • 3 spsk. l. vand;
 • 1 lille citron
 • 2 spsk. l. honning.

Fremstillingsmetode: Sukker skal hældes i kogepoten, tilsæt vand, honning, klem citronsaft. Det er nødvendigt at lave mad på en stille ild før kogning. Blandingen omrøres regelmæssigt. Kog bør være indtil mørk gylden farve. Før afkøling afkøles pastaen til stuetemperatur.

Tilsæt forsigtigt citronsaft. Overskydende syre vil gøre pastaen for flydende, og dens ulempe - skrøbelig.

Med citronsyre

I modsætning til naturlig juice har citronsyre en stabil surhed. Efter trin-for-trin opskrift kan du nemt forberede en masse af den ønskede elasticitet.

ingredienser:

 • 250 g sukker;
 • 1,5 tsk. citronsyre;
 • 2 spsk. l. destilleret vand.

Forberedelse: Alle komponenter skal tilsættes til kogepanden, blandes godt og sætte på en langsom brand. Blandingen omrøres aktivt for at opløse sukkeret, reducere varmen efter kogning. Efter at have ventet på, at blandingen forvandler karamelens farve, er ilden slukket.

Mikrobølgeovn Cooking

Shugaring pasta kan også koges i mikrobølgeovnen. Sammensætningen ifølge den klassiske opskrift udarbejdes hurtigt. Med en mikrobølgeffekt på 800 watt kan du klare det på 2 minutter.

ingredienser:

 • sukker 180 g;
 • 2 spsk. l. koldt, men allerede forkogt vand;
 • 1 tsk citronsyre;
 • 1 spsk. l. honning (tilføj valgfri).

Fremstillingsmetode: Alle komponenter blandes i en mikrobølgeovn, indstilles til 800 W, kog blandingen til gyldenbrun, reducer strømmen til 500 W, og lad den gå i et minut.

Hjemmelavet pasta er klar.

Eddike Pasta

Karamelblanding kan fremstilles ifølge følgende opskrift, selvom du ikke har citronsaft eller syre ved hånden.

ingredienser:

 • sukker - 200 g;
 • vand - 1 spsk. l.;
 • eddike - 1 spsk. l. (æble eller bord).

Fremstillingsmetode: Sæt panden med den forberedte masse på høj varme, kog, omrør hele tiden. Sænk varmen til et minimum og kog i yderligere 10 minutter.

I kogningsprocessen kan der opstå en skarp, ubehagelig lugt. I slutningen af ​​tilberedningen er alt normalt. Blandingen bør størkne i en klump og ikke spredes på opvasken.

Med honning

Kosmetologer anbefaler ejere af følsom hud at forberede en honningmasse til epilering. Honning blødgør, fugter, lindrer, strammer hudens struktur.

ingredienser:

 • 10 art. l. sukker;
 • 1 spsk. l. citronsaft;
 • 2 spsk. l. vand;
 • 2 spsk. l. honning.

Fremstillingsmetode: En blanding af komponenter sættes på en stille ild og omrøres regelmæssigt indtil kogning. Venter på udseendet af en rig karamelfarve.

Den færdige masse skal være elastisk, viskøs, blød.

På fructose

Vigtigt at vide! Læger siger, at flydende sukker, der kommer på kroppen, absorberes let i huden og trænger ind i blodet. Personer med diabetes shugaring procedure, udført ved hjælp af klassiske pastaer, er kontraindiceret.

ingredienser:

 • 13 art. l. fructosepulver;
 • 3 spsk. l. vand;
 • 1 spsk. l. citronsaft.

Fremstillingsmetode: Ingredienserne blandes og anbringes på medium varme, kogt til karamelfarve og indtil glat.

Du kan lave mad både på gas og i mikrobølgeovnen. Den perfekte pasta opnås ved anvendelse af et "vandbad".

Express opskrift i 10 minutter

Du kan lave en pasta til shugaring hurtigt og effektivt hjemme ved hjælp af følgende opskrift.

ingredienser:

 • 250 gram sukker;
 • et halvt gennemsnit citron;
 • 1 spsk. l. vand.

Forberedelse: Det er nødvendigt at blande alle ingredienserne i en emaljepande, læg på medium varme, kog i 5 minutter indtil kogning og en gullig farve vises, reduc derefter gassen, varmen i yderligere 3 minutter, sluk og dækk i 2 minutter for at få boblerne til at forsvinde.

Andele til engangsbrug

For nybegyndere, som en prøve, anbefales det at lave en pasta, der kombinerer små mængder, som er nok til en applikation. Det er bedre at gøre det ikke meget tykt, men ikke flydende.

Til dette skal du:

 • sukker - 65 g;
 • citronsyre - 30 g;
 • vand - 50 ml.

Den resulterende masse er nok til at håndtere zone af hænder, ben, bikini, ansigt, underarms.

Andel for flere formål

Det er ikke nødvendigt at bruge tid på madlavning pasta før hver shugaring session, det er nok at forberede en masse masse på forhånd og lægge den i plastikbeholdere.

Beauticians stoler på følgende proportioner:

 • sukker - 1 kg;
 • vand - 1 kop (250 ml);
 • citronsyre - 1 pose (120 g).

For at opbevare den resulterende masse for at fjerne uønsket hår anbefales ved en temperatur på 20-24 grader. Før anvendelse opvarmes sammensætningen i en mikrobølgeovn.

Fremstilling af blød pasta

At fjerne tyndt hår ved hjælp af en pasta med blød tæthed. Hun er perfekt til blondiner. Det er nemt for en nybegynder at anvende den, men det er nemt at forhindre, at pastaen flyder over en uønsket del af kroppen.

Til madlavning skal du:

 • sukker - 400 g;
 • citron - 2 stk.
 • vand - 50 ml.

Steg-for-trin opskrift:

 1. Tag en gryde med en tyk bund.
 2. Tilsæt sukker og tilsæt vand.
 3. Sæt på medium varme, kog, bland regelmæssigt.
 4. Vent, indtil der vises bobler. Hvis massen er blevet homogen, slukkes ilden, ellers mindsker den ilden og venter.
 5. Klem citronen i et separat glas, afløb.
 6. Tilsæt citronsaft til den færdige sukker sirup.
 7. Dæk med låg, lad det brygge i 3 timer.

Tilberedning af pastaens middeldensitet

Sukkermasse med medium hårdhed til fjernelse af håret giver dig mulighed for at fjerne uønskede hår på alle dele af kroppen. Det betragtes som en universel mulighed.

Standard ingrediens sæt:

 • sukker - 15 el. l.;
 • citronsaft - 4 tsk
 • vand - 2 spsk. l.

Steg-for-trin opskrift:

 1. Rør ingredienserne i en gryde.
 2. Sæt blandingen på en stille brand. Dæk med låg til mere ensartet opvarmning.
 3. Efter kogning koges 15 minutter.
 4. Venter på udseende af gul farve.
 5. Sluk for gasen.

Højdensitetspasta

For at forberede en tyk pasta skal du:

 • sukker - 250 g;
 • citronsaft - 3 spsk. l.;
 • vand - 1 spsk. l.

Steg-for-trin opskrift:

 1. Rør alt i en gryde med en tyk bund.
 2. Sæt på medium varme og kog i 10 minutter.
 3. Når blandingen tykes, skal du slukke for ovnen.

Tykkende pasta fjerner både fint og groft hår, men kræver omhyggelig opmærksomhed. Nybegynder anbefales ikke at bruge denne type pasta.

Sukkerpasta til mænd

På grund af hårdheden af ​​strukturen af ​​hanhår er standard pastaer ikke altid effektive til mandlig hårfjerning. Derfor har kosmetologer udviklet en speciel serie, der effektivt fjerner hår på vanskelige områder af kroppen.

Massen skal være tyk.

Du kan købe det i butikken eller lave mad i hjemmet på recept:

 • sukker - 450 g.
 • citronsaft - 50 ml;
 • vand - 65 ml.

Fremstillingsmetode:

 1. Sæt panden med sukker og vand på en lille brand.
 2. Kog i 5 minutter.
 3. Tilsæt gas, koge.
 4. Reducer varmen, kog til brun og lugt af karamel.
 5. Sluk for gasen, tilsæt citronsaft, luk låget.
 6. Har brug for at insistere inden for to timer.

Årsagerne til fejlene i madlavning pasta

Der er flere grunde til, at hjemmelavet pasta ikke lever op til forventningerne.

Det drejer sig især om den første forberedelse:

 1. Manglende overholdelse af de forhold, der er foreskrevet i opskriften.
 2. Forkert madlavningsteknik.
 3. Overtrædelse af procedurens regler.
 4. Øget luftfugtighed i rummet.

Hvis pastaen er for tyk

Overskydende stivhed vises, når proportionerne af ingredienser er valgt forkert. Ved madlavning skal der lægges særlig vægt på farveskalaen for at undgå brænding. Hvis du ikke ønsker at smide den forkælet masse, kan du forsøge at smelte den i et vandbad eller tilsæt en sked kogt vand.

Hvis pastaen er for flydende

Shugaring pasta kan være flydende på grund af ufuldstændig beredskab eller store mængder væske i sammensætningen. Du kan rette den første fejl ved at afkøle blandingen i køleskabet. Og den anden fordøjelse, hvor du skal tilføje sukker. Pastaen koges til en homogen masse med den ønskede konsistens.

Indsæt lagring

Shugaring pasta, som du har købt eller tilberedt hjemme, kan bruges flere gange, hvis du følger opbevaringsreglerne:

 1. Temperaturområde fra 0 til 25 grader.
 2. Ingen høj luftfugtighed.
 3. Beholderen er tæt lukket med en masse.
 4. Mørk sted.

Karamel hårfjerning procedure er en bekvem, naturlig, smertefri metode til at slippe af med uønsket vegetation på kroppen i lang tid. Den største fordel ved shugaring er muligheden for selvkogende pasta og udfører proceduren derhjemme.

Shugaring pasta hjemme: video

Sådan laver du en pasta til shugaring med citronsyre, find ud af videoklippet:

Shugaring hjemme, se i videoen:

Hvad skal man gøre for ikke elektrifieret hår

Trimmer eller barbermaskine: Hvad er bedre og hvordan man vælger?