Shugaring hjemme: Tips og opskrifter til fremstilling af sukkerpasta

Før eller senere, før hver pige er der et spørgsmål: Hvad er den bedste måde at slippe af med overskydende vegetation på kroppen? Og her har hver sin egen opskrift for succes. En vigtig ting er, at denne proces går hurtigt, den anden - så det ikke er for smertefuldt, og nogen sætter sig i forkant med den langsigtede effekt af proceduren.

Og hvad bare ikke opfundet for at lette damerne! Razors og depilatories, voksstrimler og specielle cremer, et hav af salonprocedurer... Og en af ​​de mest populære metoder til at slippe af med unødigt hår er epilering med sukkerpasta eller shugaring. Det handler om hende og vil blive diskuteret nedenfor. Fordele og ulemper ved en sådan procedure, kontraindikationer, forberedelse til hårfjerning med sukker og shugaringopskrift derhjemme - alt dette vil blive diskuteret i denne artikel.

Lidt teori

Navnet "shugaring" selv, som mange ved, kommer fra det engelske "sukker", det vil sige sukker. Opskriften på denne kosmetiske procedure blev imidlertid ikke opfundet i England - den er af persisk oprindelse. For nogle århundreder siden i øst brugte kvinder guldbrun sukkerblanding til at fjerne overskydende hår på kroppen. Og i Europa kom en sådan mode kun i firserne af det sidste århundrede. Derfor kaldes lejlighedsvis shugaring også persisk hårfjerning.

I det væsentlige ligner proceduren for shugaring voksning, men der er stadig betydelige forskelle mellem dem. Så at slippe af med unødig vegetation med sukkerpasta anses mindre smertefuldt. Desuden gør en sådan karamel huden mere delikat og silkeagtig end voksblandingen. Plus, prisen på shugaring kogte hjemme er lav, så det er ret overkommeligt for hver kvinde.

Derudover består enhver opskrift på shugaring af naturlige ingredienser, og derfor er proceduren også egnet til følsom hud.

Effekten af ​​shugaring varer cirka tre uger. Hår efter det vokser ikke. Det er muligt at anvende blandinger til shugaring for ben, armhuler og bikini.

Vigtige nuancer

Før du tager op på opskriften til en sukkerblanding, skal du vente på håret i de områder, der er beregnet til hårfjerning, for at vokse lidt igen. Ca. 2-5 mm. Et par dage før "time X" er det ønskeligt at lave en peeling.

Det er nødvendigt at starte shugaringproceduren med ren og tør hud. Og hvis der er skader, sår, ridser eller udskæringer på det, er det bedre at udskyde epilering af dette område ved hjælp af sukkerpasta, indtil de er helt helede. Du bør ikke gøre shugaring umiddelbart efter at komme fra solarium eller fra stranden.

Derudover vil en kontraindikation for shugaring være diabetes mellitus og åreknuder.

Før du anvender blandingen, anbefales det at tørre området for hårfjerning, tonic. Derefter skal du drysses med talkum eller almindeligt mel - så sukkeret virker strengt efter det tilsigtede formål, trækker kun hårene ud og ikke rører ved huden.

Og efter brugen af ​​shugaring pasta er efterladt, er det nødvendigt at vaske grundigt af restene af blandingen og brug en beroligende creme eller naturlig olie.

Nu ved at kende alt dette, kan du sikkert vælge opskriften til hjemmelavet sukkerpasta.

Perfekt opskrift

Så hvad er den bedste shugaring pasta opskrift? Hver pige skal vælge den ved forsøg og fejl. Nogen foretrækker en opskrift med sukker, nogen - med honning. Nogen opfanger en opskrift på en gaskomfur, og nogen leder efter den til en mikrobølgeovn. Alligevel gør blandingen for første gang, det er bedre at lave mad i 1 gang. Og så, hvis alt passer, kan du fylde på det for fremtiden.

Her er en af ​​de velprøvede opskrifter til at gøre shugaring hjemme, trin for trin.

For det bliver nødvendigt:

 1. 6 spiseskefulde sukker;
 2. 2 spsk varmt vand
 3. lidt mere end en halv spiseskefuld citronsyre;
 4. En lille skål eller gryde til madlavning, helst med en tyk bund.

Og det er værd at sørge for, at citronsyre har en normal holdbarhed - ellers vil det ødelægge opskriften.

Sukker hældes i beholderen og hæld vand. Tænd brænderen til den mindste ild, og efter at have blandet vandet og sukkeret, vente indtil shugaring-blandingen begynder at skifte farve. Dette vil ske gradvis - fra det gennemsigtige skal det blive lys gyldent. På dette tidspunkt er det tid til at tilsætte citronsyre til gryden. Glem ikke at røre massen. Om et par minutter bliver beholderens indhold en rig mørk honning farve - voila, pastaen er klar!

I stedet for syre er det helt muligt at bruge frisk juice fra en halv citron - opskriften tillader det.

Derefter skal blandingen fjernes fra varmen og hældes i en tallerken. Lad afkøle lidt for ikke at brænde huden. Hvis der er for stiv, lidt varme i mikrobølgeovnen.

Korrekt shugaring ligner en plastpasta, der nemt klæber til huden. Dette er netop hans opskrift, der modtog den mest positive tilbagemelding fra piger, som gentagne gange har prøvet det. Hvis pastaen ikke ruller ind i en klump - det betyder, at den er undercooked, du kan returnere den til ilden i et stykke tid. Men det er vigtigt ikke at overdrive det! Når alt kommer til alt, hvis massen til shugaring øjeblikkeligt bliver fast og sprød - er den allerede overcooked.

Dernæst skal du tage pastaen i dine hænder og ælte godt til lejestandarden og opkøbe en lys, let perlefarve. Hvis forkrøbet hårdt - tilsæt et par vanddråber. Rull bolde på en valnøds størrelse og distribuere dem til det ønskede område af kroppen. Så vent til frysning og rive af.

Advarsel! Det skal huskes, at sukkerblandingen påføres hårets vækst og kommer væk - på deres vækst!

Og her er en anden shugaring opskrift. For at forberede skal du tage:

 • 20 spiseskefulde sukker;
 • 6 spiseskefulde citronsaft;
 • 8-9 spiseskefulde varmt vand;
 • 1 spiseskefuld naturlig honning.

Varm sukker med vand over lav varme, indtil sukker opløses, omrør konstant. Tilsæt honning, rør og hæld citronsaft. Lidt mere at koge indtil en ensartet forbindelse af alle ingredienserne - massen skal være blød ølfarve. Sluk derefter forbrænderen og lad pastaen stå alene i et par timer. Derefter knæ det og start proceduren.

Vi håber du finder en hjemmelavet opskrift til din smag, og shugaring vil træne for ære!

Den bedste shugaring pasta opskrift

Hvis du hurtigt og permanent fjerner hår på bestemte dele af kroppen og samtidig ikke lider af smertefulde fornemmelser under proceduren, bør du helt sikkert prøve sukkerepilation - shugaring. Populariteten af ​​shugaring skyldes dens effektivitet - proceduren er helt smertefri, hårene vokser ikke i lang tid, og pastaens sammensætning har en gavnlig virkning på huden uden at irritere det og i de fleste tilfælde uden endda at forlade rødmen.

For få år siden vidste kun få om shugaring. Men legenderne om shugaring går langt og langt mod øst, hvor aristokratiske skønheder lægger særlig vægt på deres udseende og shugaring var en af ​​de mange skønheds skønheder. I dag er hver selvrespektende salon klar til at udføre denne procedure for alle. Denne procedure kan også udføres hjemme. Man må kun tildele meget lidt tid til dette! Du kan købe sukkerpasta til shugaring hos gloria-sweet.ru, en specialiseret kropshjælp, eller du kan gøre det selv fra naturlige ingredienser. Det er både økonomisk og nyttigt!


En række forskellige typer pasta til shugaring. Hvad er foretrukket?

Sukker hårfjerning kan udføres for hver pige uafhængigt. Der er masser af opskrifter til at lave pasta til shugaring, som består af kun naturlige ingredienser. De har en stor effekt på huden og vil aldrig forårsage allergier eller hudsygdomme. Den hjemmelavede shugaring pasta opskrift kan indeholde yderligere komponenter udover den primære (granuleret sukker):

• Citronsyre (citronsaft);
• eddike;
• honning;
• Æteriske olier og andre komponenter.

Derudover kan pasta fremstilles blød og tæt tekstur. Afhængigt af zonen, på hvilke dele af kroppen er anvendelsen af ​​sukkerpasta forudsat, udmærker man en pasta med blød og tæt tekstur:
• blød - til ben, bikini områder;
• tæt - til nasolabialområdet, dyb bikini, underarmsben, ben.

Shugaring Pasta Opskrift

Fremgangsmåden til fremstilling af en pasta til sukkerfjerning er den samme for alle opskrifter og er baseret på varmebehandling. Metoden til madlavning af pasta består i konstant omrøring over lav kuldevarme, der er baseret på sukker og vand i 10-15 minutter. Der er mulighed for at lave pasta i mikrobølgeovn. I løbet af 3-5 minutter får du massen af ​​den krævede tæthed.
Hovedprocessen i madlavningsprocessen er at vælge den rigtige mængde ingredienser. Fra denne faktor, såvel som fra kogningstiden for karamel (sukker sirup), vil afhænge af tætheden af ​​pastaen. Uanset hvilke ingredienser du bruger til at gøre konsistensen af ​​sukkerpasta, skal du være opmærksom på en række vigtige regler:

• Pas på vandtemperaturen (i nogle tilfælde tages ekstremt varmt vand);
• Tag kun store krystaller af granuleret sukker;
• hvis du tager honning som en ekstra komponent af pastaen - sørg for, at der ikke er allergi
• Hvis det ønskes, tilsættes ikke mere end 1 - 2 dråber æterisk olie. Mere fyldt med forbrændinger på kroppen.

Nedenfor overvejer vi mere detaljeret madlavningsproceduren, og hver af dem vælger helt sikkert selv den bedste opskrift på hjemmelavet shugaringpasta.

Blød og tæt shugaring pasta

Vi fokuserede din opmærksomhed på, at pastaens grad af viskositet afhænger af den tid, der bruges på ingredienspladen og deres andel. Jo tættere massen er, desto mindre er det område, det vil dække (derfor vil et større antal ingredienser blive brugt), men med et tykkere lag. Det kan selvfølgelig virke ved første øjekast, at den tykke pasta vil klare det bedre at slippe af med hår. Blød pasta vil dække et stort område af kroppen, men med et tyndere lag, og vil også effektivt klare fjernelsen af ​​regrown hår, som tyk pasta.
Opskriften til bløddensitets shugaring pasta er som følger. Du skal oplagre på følgende sæt ingredienser:
• 1 - 2 citroner;
• 360 g granulat
• 50 ml vand.
Sæt alt sukker i en lille gryde og tilsæt vand. Stir. Tænd for ilden og vent på, at blandingen opvarmes. Fortsat at røre, efter 5 minutter vil du bemærke, at sukkeret har kogt. Fortsæt omrøring indtil bobler dannes på overfladen af ​​blandingen. Hvis sukkeren er opløst, skal du slukke for ilden, hvis ikke, reducer varmen og vent på, at sukkeret opløses. I det andet tilfælde vil det tage endnu 3 til 5 minutter. Få en sukker sirup. Nu skal vi arbejde med en ekstra ingrediens - citron. Citron skal presses på en sådan måde, at man får så meget saft som muligt. Sæt saften gennem en sigte, du vil slippe af med unødvendig papirmasse. Tilsæt citronsaft til sirup. Rør og tag panden med et låg. Ca. efter 3 timer kan den resulterende pasta anvendes.
Blød pasta til shugaring, hvis opskrift er præsenteret ovenfor, er det bedre ikke at bruge til dybe bikini og underarms.

Vi præsenterer en opskrift på tyk pasta til shugaring. Andelen af ​​ingredienser i dette tilfælde er som følger:
• 1 citron
• 100 g sukker;
• 10 ml varmt vand.

Som i det første tilfælde blandes sukkeret med vand på komfuret. Glem ikke den langsomme brand! Kog i koge (ca. 10 minutter). For at afgøre, om en pasta har virkelig slået ud af en tæt tekstur, dråber vi lidt af det opnåede stof i en kop med køligt vand. Så den resulterende volumenfald? Middel, pasta har dukket ud! Hvis der er et ønske, så kan simpelt varmt vand erstattes med et afkog af urter, for eksempel kamille eller johannesurt. For at forberede en sådan ekstra komponent er det nødvendigt at hælde kogende vand over det tørre græs og insistere det i 20-30 minutter. Selvom proceduren for sukkerfjerning er den mest velegnede og smertefri, men ved anvendelse af en pasta med høj densitet kan rødmen forblive på huden. Dette gælder primært for området af armhulerne og bikini. Hvis du er tilbøjelig til at være overvægtig og vil tabe sig, så hvis du vil epilere dine ben, anbefaler vi dig at tilføje noget honning til at behandle dine lår. Særligt egnet gammel kandiseret honning! At gnide en tæt pasta indeholdende honning i dens sammensætning vil også have en anti-cellulite effekt.

Madlavning sukkerpasta til shugaring derhjemme: 5 opskrifter

Hvis du kender den rigtige opskrift på shugaring pasta, er det ret nemt at lave mad derhjemme. Dette vil hjælpe med at spare penge i forhold til at købe færdige produkter i butikken. En af fordelene ved selvforberedelse er, at du altid kender komponenterne i pastaens sammensætning til epilering.

Egenskaber ved fremstilling af blandingen

Højkvalitets hårfjerning indebærer en forståelse for, hvordan shugaringmassen skal se ud, hvilken sammensætning den skal have, hvad der skal gøres i en eller anden uforudsete situation relateret til depileringsproceduren.

I sig selv er produktets konsistens meget lig med sukkercaramel, hvortil vand eller citronsyre tilsættes, afhængigt af hvilken blanding du vil oprette. Ud over de grundlæggende komponenter kan det indeholde andre stoffer, der kan øge effektiviteten af ​​brugen af ​​produktet, have en beroligende eller anti-allergisk virkning på huden.

En række forskellige typer pasta til shugaring (dets opskrifter og metoder til anvendelse) giver dig mulighed for at eksperimentere med målet om at vælge den mest passende mulighed.

For at forstå, hvilken shugaringopskrift der skal vælges hjemme, skal du lave pastaen i flere densitetsvarianter (fra første gang ikke mange mennesker får massen af ​​den ønskede konsistens). Pastaen skal ikke være for flydende eller viskøs (jo mørkere er den - tættere og omvendt). Denne tilstand påvirkes af den proportionelle blanding af de krævede ingredienser.

Eksperter identificerer tre typer viskositet:

 1. Blød og flygtig, der minder om tekstur af honning. Den bedste mulighed for manuel fjernelse af overskydende vegetation på kroppen manuelt.
 2. Mellemdensitet. Best for hårfjerning på hænder og fødder, fjernelse udføres ganske omhyggeligt, stoffet er effektivt til anvendelse mod hårdt hår.
 3. En tæt konsistens anvendes til særligt ømme områder af kroppen (hovedsagelig til armhuler og bikiniområder), hvor vegetationen er kendt for dens ruhed og hårdhed.

For hver pige eller kvinde er valg af tæthed individuel. Men i de fleste tilfælde skal du bruge den anden mulighed, da den er mere praktisk og nem at bruge. En anden funktion - den gennemsnitlige tæthed anvendes på næsten alle dele af kroppen.

Klassisk opskrift

Det er nødvendigt at konstant overvåge kogestoffets tilstand, det er vigtigt ikke at blive distraheret fra madlavning, ellers vil du ikke kunne opnå det ønskede resultat. En blanding til shugaring derhjemme er ikke så vanskelig at forberede som det forekommer ved første øjekast. Perederzhat ingredienser i brand, selv om nogle få sekunder, ødelæg derefter produktet.

Videoen nedenfor viser, hvordan man klargør en pasta til shugaring med den maksimale bevarelse af de anvendte komponenters gavnlige egenskaber:

Det er nødvendigt at lave mad meget hurtigt, det er det vigtigste øjeblik i processen. Massen skal påføres hurtigt på kroppen.

Forbered pasta til shugaring derhjemme kan kvalitativt underkastes følgende regler:

 • Sukkeret, der anvendes i forbindelse med fremstillingen af ​​stoffet, bør udvælges stort, da karamelisering er meget hurtigere og lettere, vil fint sukker i form af sand ikke være i stand til at bringe den fremtidige pasta til den krævede tilstand;
 • hvis sukker ikke var nok, bør du reducere antallet af andre komponenter, der bruges til at afbalancere forholdet mellem ingredienser i produktet
 • hvis du skal bruge citronsaft, er det bedst at vælge frosne eller friske, i det ekstreme tilfælde er det muligt at erstatte det tørre koncentrat;
 • i begyndelsen af ​​tilberedningsprocessen skal du vælge den rigtige gryde, helst rustfrit stål, det anbefales at afholde sig fra teflon og emalje;
 • så snart blandingen er tilberedt, er det nødvendigt at hælde det straks ud af gryden, da det vil være svært at gøre dette: Vent et par sekunder, indtil konsistensen afkøles en smule, og bevæg den forsigtigt til en anden beholder.

Pasta skal anvendes umiddelbart efter forberedelsen. Det er vigtigt, at det ikke begynder at hærde, for i en sådan tilstand vil dets anvendelse være svært.

Sukkerpasta Opskrifter

Med citronsaft

Lav en pasta hjemme kan være en klassisk opskrift. De grundlæggende ingredienser i dette tilfælde er vand, citron og sukker.

Forberedelsen skal udføres i overensstemmelse med følgende princip:

 • klemme saft fra citron
 • ifølge opskriften (til 8 spiseskefulde sukker tilsættes 2 spiseskefulde citronsaft og vand) bland alle ingredienserne;
 • Bland grundigt massen og lad den være ved lav varme;
 • indtil stoffet begynder at koge, er det nødvendigt at smelte alt sukker;
 • Til kogt pasta skal man på forhånd udarbejde beholderen;
 • hvis der er usmeltede saccharinblade, og væsken allerede koger, kan du slukke for ilden i et stykke tid og vente på, at alle granulaterne smelter;
 • efter kogning er det nødvendigt at skubbe lidt af den resulterende masse og slippe den ind i et kar med koldt vand, stoffet skal tykke, det føles som ler;
 • stoffet af den tilberedte form til brug i bandage-teknologi er blødt, ligner tyggegummi, så hvis du får dette resultat, kan madlavning udfyldes;
 • så snart stoffet bliver tykt, er det nødvendigt at fjerne gryden fra varmen og hæld i en anden beholder.

Madlavningspasta er færdig. Nu kan du fortsætte direkte til brug.

Med citronsyre

Hvis der ikke er nogen frisk citronsaft til rådighed, kan den erstattes med citronsyre. I dette tilfælde er sekvensen som følger:

 • Alle nødvendige ingredienser (4 spsk liter vand, 6 spiseskefulde granulatsukker og 2 tsk liter citronsyre) kombineres i en gryde og blandes forsigtigt;
 • varme massen i flere minutter ved at placere den på ovnen over en lille ild;
 • efter det er det nødvendigt at slukke komfuret og lade fremtiden klistre i 10 minutter;
 • det er vigtigt at røre regelmæssigt, således at sukkerkornene smelter jævnt i en gryde;
 • Den resulterende karamel skal sættes i brand igen og koges i flere minutter, det er bedre ikke at afvige fra produktet, før det er klar, ellers kan du gå glip af slutningen af ​​madlavningen;
 • du kan kontrollere tilstanden af ​​et stof ved at droppe en dråbe i vandet, og hvis det tykkes, skal du færdiggøre præparatet;
 • Korrekt shugaring udføres, når konsistensen bringes i overensstemmelse med karamelens tykkelse, så fjern produktet og lad det afkøle i et stykke tid.

Ved tilberedning af pastaen anbefales det at bære beskyttelseshandsker, da stoffet kan brænde huden i tilfælde af utilsigtet kontakt. Men en god, velkogt konsistens er svær at spildes, da den allerede har taget den ønskede tæthed.

Med honning i mikrobølgeovnen

Den bedste shugaring pasta opskrift er en nem måde at bruge en mikrobølgeovn på. Det er velegnet til dem, der har meget lidt tid til at smelte sukker på komfuret.

 • Der er ikke brug for vand, kun honning (2 spsk), citronsaft (2 spsk) og sukker (4 spsk) anvendes;
 • først skal du blande i de angivne mængder citronsaft og honning;
 • Tilsæt derefter den specificerede mængde sukker til blandingen;
 • massen skal blandes grundigt, så det er nødvendigt at sætte det i en mikrobølgeovn i 7-10 minutter;
 • Derefter røres indtil alle bobler forsvinder;
 • gentag proceduren - lad pastaen stå i yderligere 10 minutter i ovnen;
 • til den efterfølgende madlavningspasta skal du bruge en træpind, bring blandingen til det ønskede niveau af tæthed;
 • For at kontrollere niveauet af beredskab, skal du droppe noget stof i koldt vand, så tag en dråbe tandstikker for at kontrollere dens viskositet.

For at afslutte forberedelsen af ​​sukkermassen er det nødvendigt at bringe det til farven af ​​flydende honning, så snart stoffet begynder at afkøles, bliver det mere tæt. Madlavning shugaring derhjemme er let nok, hvis proportionerne er korrekt observeret.

Med eddike

Dette er en usædvanlig måde at forberede en pasta til depilation. Det er nødvendigt at overholde forsigtighedsreglerne: eddike er ikke så sikkert som citronsaft. Opskriften er simpel nok:

 • bland vand og eddike i lige store mængder i en kasserolle og tilsæt 2 gange mere granulat og sæt den mindste ild;
 • til madlavning pasta ønskede konsistens du nødt til konstant at røre massen;
 • Kontroller regelmæssigt beredskab med en dråbe anbragt i koldt vand;
 • Efter afslutning skal du fjerne fra varme og lade afkøle.

Det er nødvendigt at bruge pastaen meget omhyggeligt, først efter at du har sørget for, at alle normer og korrelationer er blevet overholdt, kan du begynde at anvende. Epilering skal gøres sådan:

Sådan opbevares den kogte masse

Når du har lavet pastaen, skal du passe på den rette opbevaring. Hvis det er korrekt opbevaret, så hvordan man forbereder blandingen igen, er det ikke nødvendigt at tænke i lang tid. Karamel er perfekt bevaret i køleskabet. Hun er kræsen og kan stille på hylden ved siden af ​​kosmetikken, men du skal bruge stramme dæksler.

Det er vigtigt ikke blot at vide, hvordan man laver sukkerpasta, men også hvordan man forlænger holdbarheden. Det vigtigste - for at forhindre luftens indtrængning i bankerne, vil en kemisk reaktion med ilt svække pastaens egenskaber. Opbevaring kræver ikke særlige forhold. Men hvis karamel hærdet over tid, kan den opvarmes i mikrobølgeovn, blandes og bringes tilbage til den ønskede konsistens.

Men du bør ikke varme meget, fordi hvis et stof udsættes for for høje temperaturer, bliver det ubrugeligt og epilering vil være umuligt. Hvordan bruger du pastaen, hvis den er overophedet? Det er værd at afkøle lidt og straks bruge til det tilsigtede formål.

Som du kan se, er det meget nemt at gøre depilation hjemme. blanding Opskrift sukker kan ændres afhængigt af de individuelle karakteristika og personlige anmodninger, så spørgsmålet om, hvordan man kan gøre shugaring skal være styret af, hvad strukturen af ​​nuancerne i din hud er, og hvilken form for hårfjerning er det rigtige for dig.

Home Shugaring - 5 opskrifter

Shugaring giver dig mulighed for sødt at slippe af med overskydende vegetation på kroppen. Dette er en af ​​de mest effektive og vigtigst smertefrie metoder. Mange har forsøgt denne procedure i kabinen, de vil gerne gentage det selv. Hovedopgaven er at blande produkterne korrekt. Vælg en home shugaring opskrift, som du kan lide.

Shugaring hjemme: fordele og ulemper

Shugaring er en epilering baseret på sukker. Dette produkt er i alle hjem. For første gang opdagede denne metode i oldtidens Persien. Men på trods af århundrederne har teknologien ikke ændret sig og er stadig populær.

Effekten af ​​sukkerpasta kan sammenlignes med voksning, men den største forskel er meget mindre smerte. Og efter skyggende hud forbliver silkeagtig og glat.

fordele:

 • Tilgængelighed. Takket være billige ingredienser kan hver kvinde have råd til denne procedure. Efter alt behøver du kun citronsaft (citron), sukker og vand.
 • Sikkerhed. Det er næsten umuligt at få en forbrænding eller betændelse. Det vigtigste er at følge anbefalingerne for ansøgning. Sammen med hårets rødder er det umuligt at rive det øverste lag af huden, som bevarer et attraktivt udseende.
 • Fremgangsmåden er behagelig. Kroppen skal påføres næsten ikke varm pasta, hvilket eliminerer forbrændinger. Lav smerte på grund af at trække hår i retning af vækst.
 • Sammenlignet med andre metoder til at slippe af med uønsket vegetation varer effekten meget længere. Afhængig af typen af ​​hud og hår varer resultatet fra to til fire uger.
 • Kan bruges på samme hudområde mange gange. Sammenlignet med voks, som beskadiger og irriterer huden, kan sukkerpasta påføres området med hår så mange gange som nødvendigt, indtil de er helt fjernet.
 • Efter proceduren er det nok at vaske resterne af med vand.

Som med enhver epilation har shugaring ulemper:

 • Procedurens varighed er meget længere end ved fjernelse af voks eller barbering. For eksempel, for shugaring intim zone dyb bikini vil tage en halv time. På samme tid, når fjernelse af voks bliver nødt til at bruge ikke mere end en halv time.
 • Selvom opskriften er enkel, skal du lære at lave pasta. Hvis du lidt fordøjer det, virker den ønskede effekt ikke. Vær tålmodig, og efter et par træningsprogrammer får du den perfekte blanding.
 • Det er nødvendigt at overvåge massens temperatur under brug. Udenfor kan sukkerpastaen være varm, og inden i kan den forblive varm. Som følge heraf kan du blive brændt.

Vigtige tips til nybegyndere

For at få en hurtig og høj kvalitet effekt, følg de enkle retningslinjer.

 1. Påfør pastaen med bløde og plastiske bevægelser, og fjern det hurtigt og hurtigt.
 2. For ikke at skade dermis, sørg for at drysse huden med talkumpulver før proceduren.
 3. For at reducere smertens følsomhed, for at forhindre brud på hårene og for at forhindre klæbestik, før du fjerner, skal du sørge for at strække huden.
 4. For at stoppe smerten, straks efter fjernelse, rør let på huden med din hånd.
 5. Hvis du beslutter dig for at behandle flere områder af huden, skal du starte med de mest følsomme.
 6. Når du fjerner ansigtshår, skal du kun udføre manipulationer i retning af massagelinjen.
 7. Fjern hårene kun i retning af vækst. Dette vil bidrage til at undgå betændelse og reducere tiden for proceduren.

Til shugaring af hænder, ryg og ben, er bandagemetoden egnet, hvor en blød pasta påføres et stort hudområde. Særlige strimler limes på toppen og kan udskiftes med en bomuldsklud. Derefter fjernes båndet med en skarp bevægelse.

Manuel (manuel) metode bruges til sharing underarms, antenner, skæg, bikini. Til denne procedure vil massen have brug for medium og fast densitet.

Enkel sukkerpasta til shugaring

Sukkercaramel rullet i bolde hjælper med at slippe af med unødvendig vegetation. Det skal påføres kroppen mod hårvækst, så flad og fjern i retning af vækst.

Pasta giver dig mulighed for at klare selv med kort hår og fungerer som en slags skrubber - fjerner døde celler.

ingredienser:

 • sukker - 12 el. skeer;
 • kogt vand - 4 spsk. skeer;
 • citron - 1 el. en ske.

fremstilling:

 1. Forbered emaljeret beholder. Placer produkterne undtagen citron. Blandingen skal konstant omrøres, ellers vil massen brænde. Kog indtil gylden.
 2. Hæld i citronsyre. Massen vil mørkere kraftigt. Kog to minutter og fjern fra varme.

Det er umuligt at anvende varmt. Vent et par minutter. Massen til proceduren kræver en varm, behagelig til kroppen.

Citron Cooking Opskrift

Massen er ret tyk, så det er bedre at forberede det nødvendige beløb til en procedure.

ingredienser:

 • sukker - 15 el. skeer;
 • saft - citron
 • vand - 1,5 st. skeen.

fremstilling:

 1. Sukker hæld vand og kog indtil gyldenbrun. Rør massen konstant for at undgå at brænde.
 2. Hæld saften, klemt fra citron. Omrøring koges i to minutter.

Med tilsætning af eddike

Ikke alle har en citron på hånden, så vil eddike komme til undsætning.

ingredienser:

 • sukker - 8 el. skeer;
 • honning - 2 spsk. skeer af naturlige;
 • vand - 1 spsk. ske;
 • Eddike - 1 tsk.

fremstilling:

 1. Bland sukker med honning. Hæld vand. Kog, konstant omrøring.
 2. Når produkterne er helt opløst, og få en homogen masse - hæld eddike. Kog. Hele proceduren, der starter fra starten af ​​madlavning, skal tilbringe en kvart time.

Shugaring pasta i mikrobølgeovn

Hvis du har brug for en mængde pasta til en procedure, kan du bruge en mikrobølgeovn.

ingredienser:

 • sukker - 6 el. skeer;
 • syre - 0,5 tsk citron
 • vand - 2 spsk. skeen.

fremstilling:

 1. Rør produkterne og sæt i ovnen.
 2. Indstil timeren i to minutter. Pastaens klarhed kontrolleres med skygge, farven ligner cognac.
 3. Cool og stræk dine hænder.

Med æteriske olier

Æteriske olier indeholder gode stoffer, der hjælper med at passe på huden. Besidder bakteriedræbende egenskaber, de hjælper med at lindre betændelse, helbrede sår og har en lille peeling effekt. Mange mennesker tror, ​​at denne mulighed er ideel til bikini. Men du kan fjerne vegetation opnået pasta på alle dele af kroppen.

ingredienser:

 • vand - ¼ kop;
 • sukker - 2 el. skeer;
 • æteriske olier - 5 dråber;
 • citronsaft - ¼ kop.

fremstilling:

 1. Alle produkter blandes. Kog fire minutter.
 2. Tag et glas koldt vand. Dyp en ske i blandingen og dryp ind i vandet. Hvis der dannes en rund kugle i bunden, er blandingen klar. Hvis ikke, kog et par sekunder.

Mulige problemer under madlavning

Ved første øjekast ser det ud til, at det er meget nemt at fjerne hår på kroppen ved hjælp af karamelpasta. Men ved de første forsøg på at lave pasta på egen hånd står mange piger over for problemer.

 1. Den mest almindelige er klæbende pasta. Dette skyldes, at massen ikke er tilsat, det er nødvendigt at holde det på ilden lidt længere, så blandingen bliver mere tæt.
 2. Massen forbrænder under tilberedningen. For at undgå dette vil hjælpe konstant blanding pasta under madlavning. Du kan ikke distrahere, ellers vil den straks brænde.
 3. Shugaring stikker til hænderne. Under kogning skal du regelmæssigt kontrollere tilstanden af ​​pastaen på dine hænder. Hun burde ikke holde fast. Hvis det viste sig for blødt, vil massen ikke have skildrende egenskaber. Kog det i et par minutter.
 4. Massen er flydende eller fast. Det er nødvendigt at nøje overholde proportionerne angivet i opskriften, hvis du tilføjer mere vand, forbliver pastaen flydende og ikke egnet til brug. Hvis mindre - hærder og også ikke vil arbejde med hende.
 5. For ikke at ødelægge pastaens struktur er det nødvendigt at lave mad med minimal varme og forhindre dannelse af stort skum. Kun bobler er tilladt på overfladen.

Shugaring pasta opbevaring

Varm sukkerpasta hældes i en beholder og dækkes med et låg. For at opnå større tæthed kan du indsætte en pakke. Det er umuligt at opbevare i køleskabet, da der er høj luftfugtighed.

Opbevaringstemperatur fra 0 til +25 grader i et tørt rum væk fra solen.

Sådan bruges

Iagttagelse af den korrekte tilgang til proceduren vil du få et langt resultat og smertefrit fjernelse.

 1. Tag et bad. Dette vil hjælpe porerne til at åbne op og reducere smerte som følge heraf.
 2. Brug baby pulver eller talkumpulver. Påfør det hudområde, du skal behandle. Masse lettere at holde fast i håret og vil ikke røre ved epidermis.
 3. Før brug, bland pastaen godt.
 4. Den ideelle hårlængde er fem millimeter.
 5. Placer på den ønskede overfladepasta mod hårvækst. Tykt lag er ikke værd at gøre. Hold i fem sekunder. Derefter abrupt fjern i retning af hårvækst, efter at trække huden.
 6. Skyl med vand.

Hvis du følger anvisningerne til forberedelse og brug nøjagtigt, er det let at undgå negative konsekvenser. Som følge heraf får du silkeagtig og meget glat hud.

Shugaring opskrift med 1 kg sukker

Glathed, silkehed, ømhed i huden - ønsket af enhver kvinde. Frakken på benene, underarmene, den intime zone, ryggen, fra området under navlen forkæler pigens udseende, forårsager en følelse af forsømmelse. Kosmetiske marked tilbyder mange værktøjer til at fjerne uønsket hår. Voks, laser, strøm, elosepilation, barbering, mekanisk epilering, anvendelse af depiyatora cremer, shugaring - hovedværdien til bekæmpelse af hårdhed. Shugaring er en gammel metode til fjernelse af håret, som giver dig mulighed for at slippe af med vegetation på alle dele af kroppen. Baseret på brugen af ​​klæbrigt sukkerpasta. Artiklen for artiklen er viet til karamelepilationens egenart, metoden til fremstilling af sukkerpasta derhjemme (shugaringopskrift).

Caramel epilation er en effektiv måde at fjerne hår på.

Shugaring er en vegetationskontrolmetode, der er kendetegnet ved brugen af ​​tyk astringent pasta. Klæbrig stof påføres det behandlede område (mod hårets vækst), en skarp bevægelse for at rive sammen med håret. Rækkevidden ændres i modsat retning (i løbet af væksten). Fjernelse af vegetation i retning af dens vækst minimerer risikoen for efterfølgende indvækst, udvikling af irritation. Shugaring tilbringer i salonen og hjemme. For en hjemmesession køb et færdiglavet sukkerstof eller gør det selv. Opskriften er beskrevet nedenfor.

Kvinder foretrækker karamel epilering på grund af dets tilgængelighed, bekvemmelighed, muligheden for at holde huset. Home shugaring er især vigtigt for piger, der ønsker at slippe af med hår i det intime område.

Ikke alle er klar til at overlade den delikate hud i perineum salonproceduren. Mange er flov, føler psykisk ubehag, når de fjerner hårfjerning i en skønhedssalon. Fordelene ved shugaring er indlysende:

 • miljøvenlighed, sikkerhed for følsom hud. Komponenter af karamelpasta af naturlig oprindelse. Der er ingen syntetiske tilsætningsstoffer, konserveringsmidler, parabener, farvestoffer;
 • høj koncentration af sukker (glucose) har en baktericid virkning, dræber patogene bakterier, bakterier. Den antiseptiske virkning minimerer risikoen for infektion i åbne mikroranges efter hårfjerning;
 • smertefulde proceduren er mindre sammenlignet med voks, mekanisk epilering;

Funktioner madlavning pasta hjemme

Evnen til at udføre hårfjerning derhjemme er et stort plus shugaring. De nuværende damer er ofte interesserede i, er det muligt at lave karamelpasta alene? Opskriften er enkel, under hver hostes magt. Du har brug for et minimum af ingredienser og et ønske om at få det perfekte produkt.

Fremstillingsmetoden består i varmebehandlingen af ​​sukker, som følge heraf smelter det til et astringent stof. Skønhedseksperter rådes til at bruge selvkogt pasta en gang, ikke forlade til næste møde med fjernelse af hår.

Mængden af ​​kogt karamelstof afhænger af kvindens behov. Til behandling af ben, hænder, armhuler, intim zone er nok pasta lavet af 1 kg sukker. Kosmetologer siger, at den mest nøjagtige opskrift er 1 kg. Overtrædelse af de etablerede proportioner er fyldt med ukorrekt konsistens af sukkerstoffet, utilstrækkelig effektivitet af dets anvendelse.

Shugaring er tilgængelig for kvinder selv med det laveste indkomstniveau, da dets hovedkomponenter er sukker og vand og citronsaft.

Shugaring hjemme opskrift:

 • For 1 kg sukker har du brug for otte store spiseskefulde vand og syv spiseskefulde frisklavet citronsaft. Ingredienserne blandes, lægges i en metalbeholder, slukkes og indstiller maksimal effekt.
 • Efter et stykke tid begynder sukkeret at smelte. Rør blandingen i en gryde, undgå at brænde den. Sænk varmen til mindste niveau. Dæk med låg.
 • Homogen flydende stof karamel lugt? Fremragende! Okay
 • Blandingen mørkere gradvist. Tillad ikke overophedning. Den mindste afvigelse - sukker vil brænde!
 • Udseendet af små bobler er et tegn på beredskab. Fjern fra varme, lad det køle af. Tre timer er nok til at opnå den ønskede temperatur.
 • Karamelpasta stivner, fortykker, erhverver en astringent konsistens.

Kontroller temperaturen af ​​stoffet inden brug. Det skal være behageligt, varmt. Form en bold ved at massere det godt. Sæt behandlingsområdet mod hårets vækst, vent nogle få sekunder, med en skarp bevægelsesspredning sammen med håret mod deres vækst. Før du anvender, gnid din hud med talkumpulver. Det forbedrer "grebet" af sukker med hår.

Tætheden af ​​den opnåede pasta involverer manuel anvendelse. Den bløde bold passer nemt i din håndflade, det er bekvemt for dem at håndtere selv svært tilgængelige områder af kroppen. Hvis sukkeret er flydende, brug kludstrimler for at forbedre effekten.

Bredden af ​​bomuldsstrimler afhænger af forarbejdningsstedet. Til ben har brug for lang, bred. I armhulerne bruger bikiniområder tynde, korte. En lang procedure slutter ofte med en fuldstændig frysning af pastaen. Det er nok at sætte den nødvendige mængde af stoffet i vandbadet, det vil igen opnå den ønskede konsistens, behagelig temperatur. Vask resten af ​​pastaen med varmt rindende vand. Efter proceduren påføres en nærende, beroligende creme, der har en antiinflammatorisk, sårhelende virkning.

Umiddelbart efter afslutningen af ​​epilering anbefales det ikke at besøge badet, svømmehallen, udsætte huden for lang solbadning, anvende alkoholbaserede produkter. Caramel hårfjerning er kontraindiceret til kvinder, der lider af diabetes, åreknuder. Må ikke anvendes på huden med læsioner (sår, slid, udskæringer, udslæt), neoplasmer (vorter, papillomer, tumorer). Herpes, infektionssygdomme, patologier i det kardiovaskulære system er direkte kontraindikationer til proceduren.

Sådan tilberedes en blanding til shugaring derhjemme

For at kvalitativt og hurtigt fjerne overskydende hår fra kroppen er det ikke nødvendigt at gå til salonen. Depilation kan udføres uafhængigt. Især til boligforhold egnede shugaring. Det vigtigste er at korrekt forberede og udstyre den korrekte pasta. Du kan købe det i butikken - det vil være dyrt. Du kan tilberede det selv. Dette er en budgetmulighed. Hvordan laver man en blanding til shugaring rigtigt? Men først skal du bestemme hvilken blanding du har brug for.

Hvordan man vælger en blanding til shugaring

Sammensætningen af ​​blandinger til shugaring er enkel - sukker, vand, citronsyre. Derfor er det så nemt at lave en blanding til shugaring derhjemme. Men med professionelle pastaer er det naturligvis mindre. Sandt og betale for komfort vil have.

Nogle producenter kan variere sammensætningen med æteriske olier. Men det er mere sandsynligt at gøre produktet mere attraktivt ud fra et markedsmæssigt synspunkt.

Hvis du vil have en sort, kan du også droppe et par dråber af din æteriske æteriske olie, når du laver mad. Bare husk at estere kan forårsage allergier.

Men tilbage til udvælgelsen af ​​sukkermasse. Blandinger til shugaring adskiller sig kun i konsistens. Der er tre typer - blødt, medium og tæt. Succesen med shugaring afhænger af blandingens sendetæthed.

Foto: Blandinger til shugaring

Tætte herrer arbejder normalt i saloner. Det er lækkert, det er svært at påføre huden (du kan kun arbejde med det med dine hænder), men det fjerner selv det tykkeste og hårdeste hår. Derfor bruges den til bikini depilation.
Blød pasta er designet til shugaring ben, hænder, ansigt, det vil sige områder med blødt hår. De arbejder med hende i manuel teknik og i bandage. For at finde et fælles sprog med hende skal det praktiseres. I uhyggelige hænder kan det begynde at smelte og holde fast i huden.

Blanding til medium densitet shugaring anbefales til begyndere. Det er nemt at anvende, du kan arbejde med det ved hjælp af bandager (bandage teknik) og hænder. Det kræver ikke betingelserne for brug og kropstemperatur. Faktum er, at i varme og ved høj fugtighed kan massen smelte og miste dens egenskaber. Så jo højere temperaturen af ​​luften og kroppen, jo strammere blandingen skal være.
Så med tætheden besluttet er det tid til at gå videre til den praktiske del af shugaring.

Hvordan laver man en blanding til shugaring derhjemme

Som allerede nævnt er opskriften til en blanding af shugaring enkel:

Mange mennesker forbereder en forbindelse til sukkeraflejring uden citronsyre. Men det er meningsløst - det er helt harmløst og forårsager ikke allergiske reaktioner. Syre er nødvendigt - ellers får du ikke en pasta, men en slikkepind. Citronsyre giver blandingen plasticitet. Med den får den viskositet og spredes ikke på huden.

Forresten kan du bruge citronsaft (citron shugaring, madlavning manual). Men i dette tilfælde vil det være svært at beregne den rigtige mængde juice. Med citronsyre vil sådanne problemer ikke opstå.
Sukker er bedre at tage så meget som muligt. Rørsukker er også egnet, men det vil øge omkostningerne ved sammensætningen betydeligt, men vil ikke medføre praktiske fordele. Du kan gøre shugaring med almindeligt sukker.

For at lave en blanding til shugaring hjemme skal du have en gryde, helst med tykke vægge. Bland 10 spiseskefulde sukker og en skefuld vand i den, tilsæt en halv sked citronsyre og sæt ilden på. Tænd en langsom brand. Sukker skal være helt opløst, og massen bliver rav. Ved konstant omrøring bringes sammensætningen til koge. Sørg for, at han ikke brænder! Yderligere styres af fornemmelser. Sammensætningen bliver mørkere. Bare vent ikke på duften af ​​brændt sukker - i dette tilfælde bliver massen ubrugelig.

Villighed bestemmes af øjet, sammensætningen skal være viskøs. Hvis du koger en tyk pasta, så slip en dråbe i en beholder med vand. Hvis dråben ikke mister sin form - blandingen skal fjernes fra ilden. Begynder kan være svært at gætte graden af ​​beredskab. Dette kommer kun med erfaring.

Husk at mindre vand i sammensætningen, jo tættere pastaen kommer til at vise sig. Derfor er det meget vigtigt at overvåge tilberedningstiden. Hvis det fordøjes og vand ikke er nok, bliver pastaen til candy. Og hvis du ikke sætter det på - vil sammensætningen være for flydende og vil ikke rette hår.

Hvis du ikke har gættet forberedelsestiden, kan situationen afhjælpes. Hvis det er for flydende, tilsæt mere sukker. Hvis, tværtimod, for tæt - tilsæt vand. Efter tilsætning af ingredienserne skal pastaen koges igen under konstant omrøring.

Når pastaen er klar, fjern den fra varmen og lad den afkøle. Nu kan du lave en shugaring.

Forresten, i stedet for almindeligt vand i blandingen, kan du tilføje bouillon af urter. Det vil ikke påvirke effektiviteten af ​​shugaring, men det er nyttigt for huden.

Sådan tilberedes en blanding til shugaring i mikrobølgeovnen

En blanding til shugaring kan laves i mikrobølgeovnen. På den ene side er denne metode mindre arbejdskrævende - pastaen er tilberedt hurtigt. På den anden side vil det være vanskeligt at kontrollere blandingenes beredskab. Men mange kvinder vælger en mikrobølgeovn til at lave pasta.
Madlavningssystemet er ensartet - bland ingredienserne i en passende beholder og sæt i en mikrobølgeovn. For det første kan ovnen tændes med fuld effekt i 20 sekunder. Fjern derefter blandingen og bland den. Dernæst reducer strømmen og tænd sekunderne med 15-20. Bland derefter det igen og kontroller graden af ​​beredskab - det bestemmes på samme måde som ved madlavning på ovnen.

Bland til shugaring uden citron

Dette er ikke den bedste løsning, men det har ret til at eksistere. Æbleeddike bruges oftest i stedet for citronsyre. Udskift kun citronen med en skefuld 6% æblecidereddike. Madlavningssystemet er det samme. Under madlavningen bliver køkkenet fyldt med ubehagelige lugtstoffer. Men når pastaen køler, vil duften fordampe.

Shugaring med eddike har en bonus - det er bedre at bruge denne pasta til varicosity, eddike er nyttigt i dette tilfælde. Men det er bedre at ikke regne med en stærk terapeutisk effekt, selvfølgelig. Ingen shugaring er i stand til at gøre et mirakel og slippe af med blodproblemer.

Og husk, hvis du fordøjer en pasta med citronsyre, kan den bruges som candy til te. Blandingen med eddike skal kastes væk. Anmeldelser af rigtige mennesker om eddikepasta er kontroversielle. Nogle kvinder anser det for absolut ubrugeligt. Så det er bedre ikke at eksperimentere og stole på beviste opskrifter.

Det sker, at i stedet for eddike eller citronsyre anbefales det at tilføje forskellige tvivlsomme ingredienser til blandingen - urtedekoktioner, for eksempel (jeg vil understrege - i stedet for eddike eller syre og ikke i stedet for vand). Eksperter siger - disse komponenter erstatter ikke syren! Det er takket være hende, at kemiske reaktioner forekommer i blandingen, hvilket giver sammensætningen med den ønskede viskositet.

Ingen syre shugarinvideo

Bland til shugaring derhjemme: video

I denne video fortæller forfatteren i detaljer hvordan man laver en blanding til shugaring derhjemme, hvilket sikkert vil spare dig tid til shopping og selvfølgelig din blodrør!

konklusion

En blanding til shugaring kan udføres ad gangen, eller den kan genbruges. Sukker er et fremragende konserveringsmiddel, så sammensætningen vil ikke forringes. Det kan opvarmes og bruges til det tilsigtede formål. Forresten er det bedst at varme op i mikrobølgeovnen. Hvis du overophedede pastaen - sæt den i fryseren i et par sekunder, vil det hurtigt afkøles.

Generelt er det klart, hvordan man laver en blanding til shugaring. Det er fortsat at vælge teknikken og finpudse det, og du kan konkurrere i sukkeraflejring med enhver professionel.

Shugaring hjemme: hvordan man laver mad

Smuk silkeagtig hud uden hår er en drøm om kvinder og et mysterium for mænd. Mange repræsentanter for det stærkere køn forstår ikke, at der er en hårfjerningsteknik kaldet shugaring.

Det er muligt at slippe af med overskydende vegetation på kroppen i salonen eller hjemme ved at lave sukkerpasta til shugaring alene. Dens opskrift er ikke unik, og du skal bare vælge den der passer dig og mestre teknikken i denne procedure.

De vigtigste fordele ved sukkerepilation hjemme er evnen til at spare penge på at besøge salonen og få en smuk krop uden unødvendigt hår til en krone.

Grundlæggende komponenter

For at huset shugaring skal finde sted hurtigt, smertefrit og effektivt, skal du købe eller lave en særlig pasta. Dens hovedkomponenter er sukker og vand. Nogle shugaring opskrifter indeholder honning, citronsaft eller citronsyre. Proportionerne af produkterne er forskellige, men resultatet er en-stingende karamel, beregnet til armhulefjerning i bikiniområdet på arme, ben og ansigt. Nogle kvinder bruger endda pastaen til at forbedre formen på deres øjenbryn.

Det sker, at shugaring ikke kun indeholder naturlige stoffer, men også syntetiserede farvestoffer og smagsstoffer. Vi anbefaler ikke at købe et sådant produkt, fordi det på forhånd er umuligt at forudsige, hvilke slags negative reaktioner kroppen reagerer på.

At gennemføre shugaring derhjemme, vil du desuden have brug for:

 1. Body Scrub Det vil exfoliere døde hudpartikler af epidermis og sikre tæt påhæftning af karamel til den hårede overflade. Brug af skrubbe efter shugaring forhindrer indfødning af hår.
 2. Antiseptisk. Væsentlig for desinfektion af hud og eliminering af bakterier. Solgt i form af en speciel lotion til shugaring. Du kan også bruge cologne eller medicinsk alkohol.
 3. Talc eller body tonic. Sådanne værktøjer giver en affedtningsvirkning.
 4. Fugtighedscreme. Den nærende creme nærer stressende hud, fugter det og lindrer hævelse. Irriterede steder behandles med panthenol.
 5. Midler til at bremse hårvæksten. Valgfrit, men ønskeligt medlem af depilationen. Den gennemsnitlige glathed effekt af shugaring er noteret af kvinder ved 2 uger. Det hjælper med at forlænge det betyder at hæmme follikelens aktivitet.

Madlavning opskrift

Overvej hvordan man laver madlavning hjemme for en enkelt session.

Det kræver tre standard ingredienser:

 • Sukker - 6 tsk.
 • Vand - 2 tsk.
 • Citronsyre - 2 tsk.

Sukker hældes i en metalbeholder og hældes med vand. Skålene lægges på en lav ild, og indholdet omrøres kontinuerligt med en ske, ellers vil det brænde. Så snart blandingens farve begyndte at spille med gullige nuancer, og selve produktet begyndte at udstråle lugten af ​​karamel, blev citrongræss hældt i skålen, og pastaen blev fjernet fra ilden.

Dit sukker skal smelte fuldstændigt og blive en homogen viskøs masse. Hæld det derefter under et låg på en næppe synlig brand i ca. 10 minutter. Sæt derefter pastaen i en plastikkop og lad den køle af.

Det er muligt at høste blandingen i store mængder. Derefter opbevares det på et tørt mørkt sted og før brug - for at opvarme det rigtige beløb i et vandbad. Under alle omstændigheder skal massen være smeltbar og bøjelig, men ikke strømme gennem fingrene. Denne shugaring opskrift er designet til overfølsomme væv.

Sådan tilberedes sukker til shugaring

Hvis du ønsker at lave sukkerfri sukkercaramel med citronsaft, vil indholdet af ingredienserne være anderledes:

 • Sukker - 300 g
 • Citronsaft - 40 ml.
 • Koldt vand - 40 ml.

Sådan tilberedes en blanding til hjemmelavet shugaring:

 1. Komponenterne placeres i en skål med en tyk bund (væske først, derefter sand). Alt er blandet og sæt kasserollen på en moderat opvarmet komfur.
 2. Massen er kogt, ilden sænkes og produktet koges i 5-7 minutter. Fra processen med madlavningspasta til shugaring, der ikke distraheres, omrøres indholdet af tanken konstant med en træspatel.
 3. Når svampen køber en gylden nuance, fjernes tallerkenen fra ovnen og kvaliteten af ​​karamellen vurderes. Hendes tekstur og farve skal ligne honning. Hvis det fremstillede produkt viste sig at være for let, skal du tilføje det. Hvis pastaen fordøjes, skal den bortskaffes. Det er umuligt at hælde karamel i vasken, fordi det hærder i rørene og hæmmer passagen af ​​de nedadgående væsker.

Sådan gør du proceduren hjemme

At vide, hvordan man korrekt forbereder en blanding til shugaring derhjemme, er det nødvendigt at lære subtiliteterne af sukkerepilationen selv. Hvis du lagde op med alle de midler, vi skrev om i første afsnit, er alt, hvad der er tilbage, at finde tid til en skønhedssession. Så lad os starte...

 1. Mash pastaen med din hånd som modellering ler. Hun vil blødgøre og kaste nacre.
 2. Påfør produktet mod hårvækst, og fjern den klæbende masse strengt efter hårvækst. Vegetationen i dette tilfælde vil bryde ud sammen med pærerne, hvilket er vigtigt for effektens varighed.
 3. Forsøger at fjerne shugaring, forsinkes området af den behandlede hud lidt. Bevægelsen skal være sikker og skarp.
 4. Skyl det afsatte område med varmt vand, tør det grundigt og smør alternativt med antiseptisk og fugtgivende / nærende creme.

Det er nødvendigt at arbejde med sukkerpasta med tørre hænder, da produktet ikke tåler fugt. Brug handsker eller drys dine hænder med talkumpulver for at forhindre fugt eller sved i at forkæle karamellen. I ekstreme tilfælde skal du tørre dine håndflader med papirhåndklæder.

Hvis længden af ​​uønsket hår overstiger 2 - 3 mm, skal de skæres med saks. At gennemføre shugaring på kort hår er behageligt og smertefrit. Hvis du ikke har erfaring, skal du ikke skynde dig, fylde din hånd så meget som du har brug for. For at holde karamellen smidig, hold den på dampbadet. Ved afslutning af sukker hårfjerning skal du tørre af med dig selv fra din håndflader med våde klud eller vask dine hænder med varmt vand.

Manuel shugaring teknik

Når man udfører manuel fjernelse af håret, skal man anvende en tyk blanding til shugaring (se opskrift med citronsyre, hvor pastaen også tilberedes i 10 minutter). Eksperter anbefaler manuel shugaring teknik til fjernelse af antenner over overlæben og hår i bikini og underarms område.

Reglerne for den manuelle shugaring teknik er:

 1. Tag et stykke karamel og knæ, så produktet bliver klæbrigt.
 2. Roligt kugle bolden mod hårets vækst, smøre den hårige overflade af kroppen.
 3. Rip off sukkerstrimmel på hårvækst.

Banding teknologi

For at udføre shugaring i bandage teknikken, vil det være nødvendigt at tilberede flydende karamel (kogetid fra kogningstidspunktet er 10 minutter). Denne metode er fokuseret på depilation af store områder af kroppen - arme, ben, lår.

Hårfjerning i henhold til reglerne for bandage teknologi:

 1. Fordel den varme masse på kroppen mod hårvækst ved hjælp af en spatel. Laget skal være tyndt og ensartet.
 2. Anbring en papirstribe af samme størrelse på den klæbende overflade. Glat strimlen, så den stikker til karamel. I stedet for papir kan du tage en tynd klud.
 3. Skarpe forstyrre strimlen på hårets vækst.
 4. Desinficere huden med en antiseptisk og berolige fugtgivende mælk.

Face shugaring

Fluff over læben eller mærkbare antenner hos kvinder ødelægge udseendet af selv det mest smukke ansigt og generere komplekser. Men shugaring løser dette problem. Tag en hel del karamel og tyndt på ansigtet mod hårets vækst. Skær et fladpapir i 20 sekunder, og flytte en hånd i den modsatte retning.

Deep shugaring bikini område

Sammenlignet med fjernelse af hår på hænder og fødder, holder en bikini shugaring derhjemme en mere raffineret procedure. Teknikken til at udføre sukkerfjerning er den samme, men ømheden og utilgængeligheden af ​​det følsomme område er besværligt. For at undgå alvorlig smerte, når der slibes et lag karamel, skal hårene forkortes på forhånd med manicure-enheder.

Overvej at udføre en shugaring bikini område i form af instruktioner:

 1. Et ben sættes på døren.
 2. En lille sukkerkugle rullede palmer og strække forsigtigt håret på stedet.
 3. Meget hud ad gangen tager ikke. Den optimale størrelse af hvert nyt område er 2 x 2 cm.
 4. Velcro trækker mod hårets vækst og venter på, at pastaen hærder (ca. 30 - 60 sekunder).
 5. Huden trækkes og skærer skarpt det søde lag i retning af hårvækst.
 6. Hvis der stadig er hår i bikinizonen, bliver de omhyggeligt barbert med en maskine i retning af vækst.
 7. Proceduren er afsluttet ved at vaske kønsorganerne med varmt vand og forarbejdning med en nærende creme.
 8. Gentag manipulationen efter 10 dage, ikke tidligere.

Uanset hvor du lavede en sukkerepilation, må du ikke solbade eller gå i solbadet i de første dage efter proceduren. Ellers vises pigmenterede læsioner eller forbrændinger på huden.

Braun CCR 2 Electric Shaver Cleaner

Hvorfor håret er elektrificeret på hovedet: grunde