Hvad er øjenbrynens linjal og hvordan man bruger det korrekt

Øjenbryn stencil linjen er et værktøj til skønhed mestere, hvis formål er modellering og tegning hår. Korrektion skal udføres i kabinen af ​​en erfaren specialist for at undgå fejl.

Hvad er øjenbrynens linjal og dens formål

Linjen for øjenbryn har migreret til stylister og makeup kunstnere fra tatoverings kunstnere. Tattoo kunstnere brugte værktøjet i microblading. Værktøjet er en blød stencil med millimeter divisioner. På internettet er der mange billeder af de rigtige former for valg af den ideelle mulighed. Enheden er nyttig til dem, der ønsker at tegne symmetriske buebuer, idet der tages hensyn til ansigtsformen, formen af ​​øjne og næse. Moderigtigt arkitektur kræver fleksible og elegante linjer, som et kompas, fraværet af hår uden for konturen. Der er sådanne teknikker:

 • fjern hår med en barberkniv for at skabe den rigtige form;
 • fjern hår ved flossing;
 • fjernelse med pincet.

Tykke øjenbryn til det retfærdige køn - en sjældenhed. Piger hyppige tilpasninger derhjemme gør dem ondt. I denne situation skal du ændre størrelsen ved hjælp af modelleringsprocedurer:

 1. Alle typer rettelser.
 2. Brugen af ​​maling og henna.
 3. Skygge tatovering.

Sessionstid varierer fra en halv time til tre timer.

Hvis en tatovering ikke er påkrævet, bruges sådanne værktøjer til tegning:

 • pensel. Designet til anvendelse af en speciel sammensætning, der kæmper hår. Børsten bruges til omsmaling, lægning og pleje, ved anvendelse af oliemasker;
 • pincet. Lavet af plast eller metal. Makeup kunstnere bruger metal på grund af pålidelighed, holdbarhed og nem desinfektion. Butikkerne sælger pincet, der afviger i spidsform eller formål;
 • epilator, der fjerner blondt hår;
 • linjal - plastik, silikone eller pap. Opretter nøjagtig symmetri.

De fleste af mesterne arbejder, tillid til intuition, uden et værktøj. Denne metode er god for piger, der ikke ønsker et perfekt symmetrisk resultat på grund af ansigtets type og form.

Hvis du bruger værktøjer, forenkles processen. Øjenbryn, tegnet med en stencil eller ved hjælp af en lineal, præcis og symmetrisk.

Sådan bruges

Øjenbryn linjalen er nem at bruge, med trin-for-trin instruktioner nedenfor.

Før konstruktionen af ​​formen begynder, desinficeres værktøjerne. Passe på alkohol eller tilgængelig antiseptisk.

 1. Enheden er placeret midt mellem øjnene. Fokus på midten af ​​næsen, næsebro anbefales ikke. Den menneskelige næse er asymmetrisk, og naturlige øjenbryn kan vokse med et skift til siden.
 2. Startpunktet og slutningen vælges, et bøjningspunkt er konstrueret. Brug markøren til at tegne konturen.

Wowbrow eyebrow linjalen er praktisk til selvstændig brug derhjemme, du kan foretage alle målinger en gang og fortsætte med at bruge en færdig skabelon.

Typer af herskerne

Butikker tilbyder en række forskellige linjer:

 • stenciler hvor millimeter anvendes og spor til markering;
 • enkle ensidige og bilaterale værktøjer;
 • linealer masker, fastgjort på næse eller hage.

Ved hjælp af linjalen er det let at model den rigtige form uden værktøj, men sådanne faktorer påvirker den fremtidige bøjning af buen: facialkontur, øjenform, næseform. For at gøre dette skal du bruge linjen til øjenbrynene. Tykkelsen ændres under påvirkning af modetrends. Tynde øjenbryn er ikke egnede til dem, der har et rundt eller firkantet ansigt. Værktøjet til markering af øjenbryn vil hjælpe dig med at vælge den perfekte løsning.

Hvordan man vælger en passende stencil

Når vi vælger en stencil, skal vi være opmærksomme på følgende kriterier:

 1. Materialet, som linjalen er lavet af, blød og plastisk, tager form, bøjninger.
 2. Den plastik, som værktøjet er lavet af, skal være gennemsigtig. Nybegyndere skal se øjenbryn og anvendte divisioner.
 3. Alle mærker markeret med en markør skal læses, ikke sløre og let at skylle.
 4. Det materiale, som linjalen er lavet, tolererer nemt desinfektion med alkohol eller anden stærk antiseptisk.

Du kan ikke være opmærksom på linjers form, det tydeligt markerede center og division, det passer godt til ansigtet. Ved brug af en kosmetologisk enhed beregnes og påføres mærket, og assistenten i at skabe ideelle egenskaber er en stencil. Disse er plastemner, med udskæringer af en bestemt form, som gentager øjenbrynets konturer.

Typer af stencils:

 • single. Populær og billig. Plast eller silikone, med et snit i midten, gentager formen på øjenbryn. Ulempen - du skal holde din hånd. Der er stencils af klæbende materialer, de holdes ikke under makeup, de er engangsbrug;
 • selvklæbende stencil. En lille maske er limet med to arme, der ligger vandret med udskæringer under øjenbrynene. Plus stencil-fiksering på ansigtet. Ulempen er, at det er svært at hente det op under det ovale af ansigtet, det passer ikke til mange;
 • Selvklæbende dobbelt stencil er fastgjort på bagsiden af ​​hovedet. Denne metode til selvbinding er praktisk til individuelle eksperimenter. Den er lavet af plast gennemsigtige materialer og stoffer, fastgjort på bagsiden med en velcro.

Hvilken stencil at vælge permanent makeup er en personlig sag om en fashionista, men alle vil ifølge mange anmeldelser bidrage til at få smukke øjenbryn.

Øjenbrynernes arkitektur - hvad det er, trin for trin instruktioner, ordninger til korrigering, farvning, formgivning derhjemme

Arkitekturen af ​​øjenbrynene eller "brow art" er en trinvis procesmodellering, der skaber en form, korrigerer og farvning af håret i øjenbrynene på ansigtet. Step-by-step træning hjælper med at lære om metoderne til udførelse, forberedelse af værktøjer og materialer, funktionerne i udvælgelsen af ​​ideen til en bestemt type person samt udføre en salonprocedure derhjemme.

Hvad er øjenbryn arkitektur

Arkitekturen af ​​øjenbryn (trin-for-trin træning er tilgængelig for begyndere) er i første omgang en salonprocedure, der giver dig mulighed for at understrege eller justere formen, ændre eller lysere farven, simulere den optimale form for denne type ansigt.

En session består af flere faser:

 1. Valget af form efter persontype.
 2. Fjernelse af overskydende hår (med tråd, tænger, voksmetode eller shugaring).
 3. Valget af farve og farvning (henna, maling).
 4. Gennemførelse af farvekorrektionsprocedure med langvarig virkning (tatovering, mikroblending).
 5. Daglige plejeaktiviteter, makeup.

Upræcise over karakteren af ​​omridset omdanner en gradvis korrektion efterfulgt af farvning. Proceduren udføres nøje under hensyntagen til individuelle egenskaber, farvetype, proportioner.

Hvad er forskellen mellem øjenbrynarkitektur og korrektion?

To procedurer svarende til prinsen og kosmetiske opgaver har nogle forskelle. Brow kunst er en mere kompleks og multi-trin procedure, mens korrektion kun er en integreret del af det.

Når arkitekturen udføres, udføres der detaljeret planlægning, nye konturer oprettes, formkonvertering, markering, beregning af bøjningspunkter, længde og bredde, valg af farver og farvemetoder forekommer. Først derefter korrigere med fjernelse af overskydende hår.

Flere metoder til korrektion - voksfjernelse, behandling med pincet eller tråd, shugaring og trimning af hår.

Hvilke materialer er nødvendige

For at udføre proceduren kvalitativt og få et effektivt resultat, skal du forberede materialer:

 • Farvekorrektion. For en varig effekt anvendes henna, maling, farvet voks, øjenskygger og pulvere.
 • Stacking. Til omhyggelig hår styling skal du have en rund børste med stive børster eller en mini kam, samt transparent voks til fiksering.
 • Korrektionsformular. For at give den ønskede form og fjerne overskydende hår skal pincet. Enheden kan være fremstillet af slidstærk plast eller stål. Pincet leveres med skrå, lige eller spidse kanter. Du kan også bruge metoden til at fjerne en tråd, trimmer eller epilator med en dyse til ansigtszoner.
 • Haircut. Lys saks ved bunden vil kræve saks med lige og skarpe kanter.
 • Form oprettelse og markup. For korrekt at bestemme bøjningspunktet og længden af ​​øjenbrynet skal du have en blød, fleksibel linjal med millimeterafsnit.
 • Valget af den optimale form. For at forenkle arkitekturprocessen kan du bruge stenciler - specielle skabeloner til design af øjenbryn.

I det obligatoriske sæt brynmastere bør der være desinfektionsmidler, bomuldsstykker og pinde, pensler, en mærkepenne.

Udvælgelsen af ​​øjenbrynens form efter type person

Øjenbrynernes arkitektur (trin-for-trin træning omfatter principperne for form definition) er en trinvis proces. Grundlaget er valget af formularer under hensyntagen til ansigtets type og egenskaber.

forordninger:

 • Til den ovale type: Denne form er den mest proportionelle, kindbenene er forsigtigt konturerede, kædelængderne og panden er næsten ens. Denne type er universel, den passer til enhver form, men helst en variant af øjenbryn med medium bredde, rund form med lav bue. Det anbefales at undgå en skarp brud, der gør ansigtet uforholdsmæssigt strakt.
 • Til den runde type: Hovedmålet er at visuelt forlænge ansigtet. Opgaven vil klare en linje med en klart defineret fraktur fra midten. Anbefales ikke for rundet form, idet man i dette tilfælde understreger disproportionen af ​​konturer.
 • Til firkantetype: opgaven er at blødgøre den udtalte geometri, grafisk ansigt. Den ideelle form til denne type er en moderat bred linje med en skarp vinkel og en høj bue.
 • Til den trekantede type (hjerteform): Den karakteristiske egenskab er en spids hage og skarpe kindben. Glat vinkel vil hjælpe glatte afrundede linjer. Højden på buen er valgt i forhold til linjene i ansigtet - jo længere er det, desto højere er buen.
 • For diamant typen: formen ligner en udadvendt regelmæssig oval, men med en mere udtalt geometri af linjerne. Den optimale form er en klassisk buet eller linjer med en lille kink.
 • Til pære type: En lige form med en let afrundet ende. For at afbalancere proportionerne af A-typen kan du øge afstanden mellem øjenbrynene.
Arkitekturen af ​​øjenbrynene er valgt afhængigt af ansigtets form.

Ud over at bestemme typen af ​​person er det nødvendigt at tage hensyn til dets proportionalitet, form og tykkelse af læberne, højden af ​​kindbenene, næsens form.

Valg af bøjningspunkt

Arkitektonisk planlægning kræver en nøjagtig beregning af længde, bredde og bestemmelse af krumningspunktet.

For optimalt valg er der flere teknikker:

 1. Fransk. Udvælgelsesskemaet anvendes til trekantet, firkantet eller rund ansigtstype. Essensen af ​​metoden ligger i valget af et bøjningspunkt over niveauet af den ydre kant af iris.
 2. Hollywood. Teknikken ligner franskmændene. Pointen vælges over niveauet af den ydre kant af irisen, men med en forskydning i templets retning. For at bestemme det var lettere, skal du visuelt tegne en lige linje fra hagen til templet gennem iris. Denne udvælgelsesteknik er velegnet til en oval og diamantformet facetype.
 3. Russisk. Velegnet til et bredt rundt eller firkantet ansigt. Den højeste toppen af ​​brud er placeret strengt over eleven.

Bestemmelse af bredde og længde

For at bygge længden af ​​en perfekt pande skal du bruge en pen eller blyant, linjal:

 • Først skal du definere grænserne. For at bestemme indersiden af ​​håndtaget for at fastgøre til næsekanten, rettes den ind i det indre hjørne af øjet.
 • Marker det punkt, hvor linjen skærer med superciliarbuen. For den enkleste bestemmelse af spidsens toppunkt skal håndtaget placeres fra næsens kant, hvilket fører den forbi eleven opad. For at definere grænsen er håndtaget placeret i retningen fra næsens vinge til det ydre hjørne.
 • Ved at definere tre hovedpunkter kan du tegne den perfekte øjenbryn linje.

Det er lige så vigtigt at bestemme den optimale bredde. Dette skal ske på basis af individuelle karakteristika uden samtidig at forsøge at gentage modetrends nøjagtigt. Den enkleste beregning af den optimale bredde er 1/2 størrelsen af ​​iris. For kvinder med små øjne skal andelen reduceres - 1/3 størrelsen af ​​iris.

Øjenbryn farvning

Øjenbrynernes arkitektur (trin for trin træning ledsages af et billede) er en kompleks proces, hvoraf et af stadierne er farvning. Den enkleste og mest budgetmæssige metode, der gælder hjemme, er øjenbrynfarvning. Persistensvirkning - fra 7-10 dage.

Kravene til udvælgelsen af ​​farvestofsammensætningen er som følger:

 • allergivenlige og sikre ingredienser i sammensætningen;
 • varig effekt
 • dokumenteret kvalitet.

Paletten af ​​maling farver er rig - disse er rene naturlige farver og usædvanlige halvtoner, som giver dig mulighed for at vælge en farve til enhver farve type, hårfarve. Udover professionel maling kan henna eller biotatuage bruges til at give farve til øjenbryn i arkitektur. Fordelen ved denne type farvning er det langsigtede resultat og sikkerhed, da henna er et naturprodukt.

For at give den ønskede nuance kan du bruge makeup. Fordelen ved denne teknik er enkelhed og evnen til at få resultater i løbet af få minutter. Men denne metode har en betydelig ulempe - den korte varighed af effekten. Permanente farvningsmetoder ved hjælp af teknikken til tatovering og mikroblending.

Øjenbryn makeup

Den endelige fase af arkitekturen er makeup. Det kan gøres med mascara til øjenbryn, skygger, specielt pulver og en klassisk blyant. Den nemmeste og hurtigste måde at give form og farve på er en blyant, men for at give en naturlig effekt kan metoder kombineres. Princippet om modellering er det samme.

Efter at have bygget den perfekte linje ved at vælge længde-, bredde- og spidsbrudspunktet, kan du fortsætte med make-up:

 • Før du farver øjenbrynens farve, bør du bøje den med en rund børste og rette hårene til den ene side.
 • Blyant holder øjenbrynens nedre og øvre grænse og definerer konturerne.
 • Brug en blyant eller pensel (når du bruger øjenskygge og pulver) til at male indersiden af ​​øjenbrynet med en bevægende bevægelse.
 • Med en pensel for at skygge pigmentet for at give øjenbrynene et naturligt udseende.
 • Den afsluttende fase af makeup er fast transparent voks.

Henna bioatuage

Arkitekturen af ​​øjenbrynene med henna har mange fordele. Trin for træning træning vil hjælpe nybegynder brow masters at fuldføre proceduren derhjemme. Den største fordel ved henna er naturlig og hypoallergen. Biatuazh giver dig mulighed for at få den ønskede farve, effekten kan vare fra 4 uger eller mere.

Fasede instruktioner:

 1. Indledende fase. Før farvning skal området skrubbes og affedtes med lotion for at rense det fra makeuprester og døde mikropartikler. Elephants bruger en speciel shampoo, der hjælper hårvågene til at åbne op og absorbere pigmentet bedre.
 2. Korrektion. Hvis det er nødvendigt, fjern overskydende hår med pincet eller floss, trim ved bunden, hvilket giver øjenbrynene den rigtige form for denne type ansigt.
 3. Valget af farve. Klassisk henna er et plantepulver med en behagelig urtelugt. Når farvning giver en rød skygge. Moderne henna-baserede farvestoffer har en forskellig tintpalette. For at opnå den ønskede farve blandes henna i forskellige proportioner:
 • med basma - kastanjetone;
 • valnødder - chokolade;
 • kakao - en skygge af mahogni;
 • kaffe - gylden chokolade.
 1. Fremstilling af sammensætningen. Hvis professionel henna anvendes, blandes opløsningen i overensstemmelse med producentens anbefalinger. For at forberede en tørpulverformulering skal den fortyndes i varmt vand ved at tilsætte et par dråber citronsaft. Rør massen bedre plastisk ske.
 2. Farvning. Processen med henna modellering består af flere faser:
 • fortynd henna med vand til en flydende opslæmningstilstand;
 • børste med et skråt spids for at tegne konturen, markere den nederste og øvre grænse;
 • indersiden af ​​den tonede bred del af børsten eller den runde børste;
 • dække øjenbryn med polyethylen og opretholde blandingen;
 • efter eksponering for at fjerne sammensætningen med en serviet, fjern resterne med en fugtig bomuldsstynge.

Farvningstiden afhænger af den ønskede farveintensitet. Jo længere sammensætningen holdes, desto lysere bliver skyggen. Eksponeringstiden for den første farvning er mindst 40-50 minutter. I fremtiden kan du holde henna mindre.

Arkitektur maling

En af måderne ved arkitektur og giver linjerne den ønskede skygge - farvestof professionelle kompositioner. Sættet omfatter et pigment og en udviklende emulsion. Til farve øjenbryn anbefales det ikke at bruge farvemiddelsammensætning til hår, da det er mere aggressivt, det kan forårsage allergier.

Før proceduren er det nødvendigt at teste for en allergisk reaktion, hvilket forårsager lidt maling på huden i området af albuens bøjning.

Hvis der ikke er nogen negativ reaktion, kan du fortsætte med farvningsprocessen:

 1. Rens huden og afmark området med alkoholholdig lotion.
 2. Brug beskyttende handsker på dine hænder, fortynd forbindelsen. Bland pigmentet og emulsionen i en plastikbeholder.
 3. Brug en flad børste med en skrå ende, læg maling i et tyndt lag.
 4. Fra oven for at sætte et mere tæt lag for en fuld belægning. Overdreven sammensætning kan fjernes med en vatpind.
 5. Efter den holdetid, der kræves til reaktionen, skylles grundigt.

For at holde farven så lang som muligt, bør du undgå at skrubbe i farvningsområdet. Det anbefales at smøre hårene med ricinusolie dagligt.

tråd

En af teknikkerne til arkitektur og skabelsen af ​​en ideel form - ved hjælp af tråden. Metoden betragtes som den sikreste og mest smertefri, men for den vellykkede korrektion kræves der nogle færdigheder.

At arbejde har brug for bomuldstråd segment 50-60 cm. Silke tråd er stærkere, men på grund af dens glatte struktur glider på hårene, hvilket forhindrer deres stramme greb. For en vellykket manøvre skal hårets længde være tilstrækkelig til et fast greb i løkken.

Trådkorrigeringsalgoritme:

 • Forbered området, behandle med alkoholholdig lotion eller tonic.
 • For at bedøve området kan du dampe ud huden med et varmt håndklæde, og tør derefter grundigt.
 • Trådens længde foldet i halvt, bundet med en stærk knude.
 • Bære på indekset og tommelfingeren, strække i en cirkel.
 • Vrid 8-10 gange i form af uendelig i midten, så en sløjfe er mindre end den anden.
 • Fastgør tråden tæt på den snoet del af håret under håret og sløjfen over dem.
 • Den lille løkke strækker sig dramatisk, midten stiger op, tager fat på håret og fjerner det sammen med pærerne.

Lignende manipulationer behandler hele zonen. Hovedopgaven er at få fat i hårene så tæt som muligt og trække dem i retning af vækst.

Sukkerpasta

Øjenbrynernes arkitektur (trin-for-trin træning for bekendtgørelse nedenfor) kan udføres ved hjælp af shugaring - en blød og hypoallergen procedure. Først skal du forberede karamelpastaen i følgende proportioner: 2 dele sukker, 1/2 citronsaft og 1/8 vand. Forberedelse af en viskos kosmetisk karamel i et vandbad. Strukturen kan opbevares i køleskabet, idet den har tæt lukket en afdækning.

Øjenbryn shugaring procedure:

 • Klargør huden, damp den med en komprimering med et varmt håndklæde, og behand det med et antiseptisk middel.
 • At kamme hår, for at lægge i den nødvendige retning, for at definere zoner for fjernelse.
 • På områder, der ikke skal fjernes, anbring en tyk creme.
 • Mash en pasta kugle grundigt i din hånd, gælder for zoner med en spatel mod vækstlinjen. Dæk med et bånd af klud eller papir ovenfra for at rive en strimmel af med en skarp bevægelse langs væksten.
 • Efter shugaring behandle zoner med chlorhexidin.

laminering

Laminering giver dig mulighed for at genoprette lydstyrken, foretage korrigering, modellering, farvning, har en forstærkning og helbredende effekt. Til behandling af hår anvendes forskellige sammensætninger baseret på vægtningskomponenter, keratin, caring planteekstrakter med et farvende hypoallergen pigment.

Fremgangsmåden udføres i flere faser. For det første udføres arkitekturen med definitionen af ​​den optimale for typen af ​​ansigtskorrektion, fjernelse af overskydende hår. Derefter påføres en speciel sammensætning på øjenbrynene, som omslutter hvert hår med den tyndeste film, hvilket gør dem stærkere, sundere og glattere. Effekten efter laminering kan vare 2-3 måneder.

Øjenbrynens arkitektur giver dig mulighed for at gøre udseendet mere ekspressivt, for at justere proportionerne, for at vælge skygge og form. Trin for træning giver dig mulighed for at gennemføre en salonprocedure hjemme.

Artikel design: Oleg Lozinsky

Øjenbrynskorrigeringstråd: Funktioner i proceduren

Trindings er en almindelig øjenbryn depilation metode. Det udføres ved hjælp af en speciel snoet tråd. Dette er den ældste metode til hårfjerning - den blev brugt af smukke Ægypten og Østen, og ikke kun for øjenbrynsområdet. På nuværende tidspunkt er slibning kun for størstedelen kun for øjenbryn, da det giver den mest blide, smertefri og samtidig fjerner overskydende hår i dette område. Artiklen vil fortælle dig, hvordan du trækker øjenbryn med en tråd derhjemme: Vi lærer hvad det er, funktionerne i denne metode til fjernelse af hårfjerning, find ud af hvordan du kan gøre proceduren selv hjemme, hvad er dens fordele og kontraindikationer.

fordele

Der er betydelige fordele ved at fjerne uønskede hår i øjenbrynsområdet. Lad os fortælle om dem mere detaljeret.

 • Plukkende øjenbryn med en tråd fører ikke til forekomst af allergiske reaktioner: brænding, rødme, da der ikke anvendes kemiske præparater her.
 • Indgroede hår under korrektionen med tråd kan heller ikke være bange: proceduren eliminerer denne ubehagelige bivirkning ved epilering.
 • Selve proceduren er ikke så smertefuld som øjenbryn epilation med pincet eller især med varmt voks.
 • Denne procedure, mange mennesker svarer til skrubbeffekten. Tråd, trækker håret, trækker og huden, hvorfra den vokser. Som følge heraf er der en naturlig afskærmning af død hud.

Hvis vi ved hjælp af almindelige pincetter ofte ikke har mulighed for at fjerne tynde og lette hår, så er korrigeringsprocessen meget ren, når håret er helt fjernet. Dette er måske den vigtigste fordel ved øjenbrynskorrigeringstråd.

Efter øjenbrynskorrektion vokser håret ikke i lang tid. Nettoresultatet varer i fire uger. Denne fordel vil blive værdsat af travle kvinder af megacities, der har en evig mangel på tid.

Ved hjælp af en tråd kan du modellere øjenbrynene i enhver form. Tråden giver dig mulighed for at give øjenbrynene en klar og jævn form, som nogle gange er så svært at opnå ved konventionelle midler.

Som et resultat af at bruge øjenbrynskorrektion ved hjælp af en hårlinje, fortykker håret ikke og bliver ikke grovere.

Den største betydning af mange makeup kunstnere nu vedhæftes til øjenbrynens øvre linje - den såkaldte zaloy. Det menes at det er umuligt at røre og deformere den naturlige hal, da dette kan føre til en forandring af ansigtsudtrykket fuldstændigt (undertiden til en negativ). Fremgangsmåden ved trimningen giver dig mulighed for at gøre øjenbrynens hårfjerning uden at krænke en sådan vigtig hovedbøjning.

Mange damer foretrækker at give øjenbrynene et stærkt buet udseende - "hus". Denne form giver ansigtet en lidt overrasket søde udtryk, giver dig mulighed for at understrege kindbenene, trækker det ovale. Trådkorrektion er den mest effektive og effektive måde at give denne øjenbryn på denne fashionable form. Træet giver en naturlig vinkel til bøjningen - den der ser smukkeste ud.

Øjenbrynskorrektionstråd - metoden er meget enkel. Til implementeringen behøver du ikke købe dyrt udstyr: du behøver ikke købe lige elementære pincet. Du skal blot tage den sædvanlige sytråd, som findes i hvert hjem. En meget enkel plukningsteknik kan styres ved at praktisere et par timer.

Hvis du udfører proceduren regelmæssigt, kan du over tid ikke behøve øjenbrynskorrigering overhovedet. Efter hver procedure bliver hårsækkene svagere, producerer mere og tyndere hår, indtil deres styrke helt løber ud.

Metoden er den mest tilgængelige for alle. Der er ingen grund til at rejse overalt for at bekymre sig om tilstedeværelsen af ​​pincet: et stykke tråd kan findes overalt.

ulemper

Slibeproceduren har også sine svagheder. Lad os fortælle mere om dem.

At trække øjenbrynene ved hjælp af en tråd er ret svært for begyndere. Selv om der faktisk ikke er noget kompliceret i proceduren, for at korrekt og hurtigt udføre øjenbrynskorrektion med tråde, har du stadig brug for dygtighed og erfaring. Begyndere lider ofte af at give øjenbrynerne den ønskede form.

Ved udførelsen af ​​proceduren er det vigtigt at tage højde for flere vigtige nuancer, der kan være vanskelige i starten:

 • du skal følge grænsen angivet med en blyant
 • tage højde for tykkelsen af ​​selve tråden;
 • graden af ​​spænding.

Alle disse øjeblikke bliver selvfølgelig tydelige med tiden, men i første omgang kan de medføre alvorlige vanskeligheder i arbejdet.

Selvom korrektionsgarnet og mere sparsomt end pincet, men nogle gange forårsager håndgribelig smerte. Hvis huden er meget tynd og følsom, så kan der også komme blod på steder, hvor hårene trækkes ud.

Efter korrektion med en tråd kan du ikke straks farve dine øjenbryn, som du skal vente til hudens irritation aftager, og de mikroskopiske huller, der forbliver fra de trukket hår, er trukket.

Kontraindikationer

Som enhver anden kosmetisk procedure har øjenbrynshandelen også egne kontraindikationer. Så find ud af, hvem der ikke kan gøre denne procedure.

I tilfælde af krænkelse af hudens integritet i øjenbrynene er deres korrektion (herunder tråden) forbudt. Sådanne overtrædelser omfatter:

 • sår;
 • hudafskrabninger;
 • koger;
 • vabler;
 • bumser og åbenlyse irritationer.

Tilstedeværelsen af ​​mol og fremspringende papillomer nær øjenbrynene eller direkte på dem pålægger alvorlige begrænsninger af proceduren. Det anbefales ikke at forstyrre tumorer, selvom de er godartede, derfor er det bedre at ikke risikere.

Hudsygdomme såsom psoriasis, eksem og andre er også faktorer, der forbyder korrektion af tråden.

Det er alle kontraindikationer. Andre kategorier af borgere kan gøre øjenbrynens formgivning, herunder gravide kvinder.

Tips til at hjælpe dig med at trække øjenbrynens tråd hjemme:

Påkrævede inventar

Hvilke elementer og enheder vil være nødvendige for selvstændigt at udføre proceduren i huset derhjemme.

Den første ting du har brug for er selvfølgelig selve tråden. I sammensætningen skal der være økologisk bomuld eller silke. Tag en stærk tråd, så den ikke rives. Desværre har ofte sytråd ikke tilstrækkelig styrke, så tråden med en lille tilføjelse af silke eller nylon skal være mere nyttigt.

Tag og forstørre spejl. Under proceduren skal du se øjenbrynene i nærbillede for at se præcis hvilken side du skal klemme hårene på.

Forbered desinfektionsmiddel. Selvfølgelig er selve proceduren sikker, men de ekstra forholdsregler har ikke været skadelige for nogen. Derudover forbliver et mikroskopisk hul altid fra de udtrukne hår, som nogle specielt snigende mikrober kan komme ind i. Behandling af bakteriedræbende sammensætning garanterer manglen på betændelse og irritation efter proceduren.

For at reducere risikoen for bakterier skal du bære tynde gummihandsker før proceduren. De vil desuden give bedre greb med tråden, da de ikke glider og ikke sveder.

For at foreskrive den ønskede form for øjenbrynene, tag en kosmetisk blyant, som normalt opsummerer øjnene. For at sikre, at øjenbrynens form er glat og korrekt, skærpen blyanten godt inden mærkning. Og det er bedre, at blyanten er den kontrasterende farve på øjenbrynene, ellers kan nuancerne fusionere, og du vil ikke mærke den ønskede grænse.

procedure

Før du begynder at fjerne øjenbryn med tråd, skal du forberede alle de nødvendige ting og placere dem i adgangszonen. Fra tråden skal du klippe et stykke 50-55 cm lang og binde, så tråden har form som en cirkel. Så hvordan man trækker ud øjenbryn med en tråd uafhængigt i husforholdene: Vi starter.

etaper

 • Vask dine hænder grundigt med sæbe og vand for at minimere risikoen for infektion. Klare øjenbryn fra en blyant, fedt og forurening ved hjælp af kosmetisk lotion. Behandl dine øjenbryn og en zone på 3 cm omkring dem med en desinficerende forbindelse. Forresten vil banal hydrogenperoxid, som er i mange boliger, også være egnet til desinfektion.
 • Markér øjenbrynens form med en skarp blyant. Forsøg ikke at gøre øjenbryn tråd eller for bred. Overholde reglen om det gyldne middel, og afvig ikke for langt fra den naturlige form.
 • Plukningsteknikken er enkel: Tag tråden med begge hænder og læg den mellem tommelfingeren og pegefingeren i begge hænder. Vrid tråden 6-10 gange i midten: så du får et par løkker. Funktionsprincippet er som følger: Det er nødvendigt at stramme tråden, løsne den og flytte fingrene i forskellige retninger. Drejede løkker i midten trækker øjenbrynhår ud, som falder ind i dem.

Tip! Udfør proceduren omhyggeligt og omhyggeligt. Det er vigtigt, at hårene, der er inde i konturen, skitseret i blyant, ikke falder ind i løkken. Ellers vil det ikke fungere for at give en klar og jævn kontur. Og du kan helt ødelægge mønsteret af øjenbryn. Fjern hårene i retning af deres vækst, men ikke imod. Ellers kan du ikke få de mest behagelige fornemmelser, og selv smerter er mulige for personer med følsom hud. Hertil kommer, at trække hår ud i retning af deres vækst, forhindrer du deres efterfølgende indvækst.

 • Straks efter afslutningen af ​​proceduren behandles huden med en antiseptisk opløsning. Hvis du ser en lille rødme eller irritation, så ved, at dette er en reaktion af følsom hud, og det vil snart passere.

Som du kan se, involverer proceduren ikke noget kompliceret. Alle handlinger er elementære og enkle. Det vigtigste - at lære at hurtigt og dygtigt bruge en tråd, bare tilslutte de ønskede hår. Med den relevante erfaring udføres proceduren i minutter. Derudover kan den bruges til at fjerne antennerne over overlæben, som også ofte forgifter de smukke damers liv.

anbefalinger

For at beherske visdom af hårfjerning ved hjælp af en tråd, er det bedst at tilmelde en gang til mesteren, der ejer denne kunst. Efter en klar demonstration af slibningen kan du lære meget bedre, hvordan du selv udfører denne procedure.

Nyttige tips

Det vigtigste ved trinding er, hvor godt du drejer tråden og graden af ​​spænding. Hvis du aldrig har gjort denne procedure selv, anbefales det at du ikke starter browseren med det samme. Det er bedre at begynde at øve, trække håret over overlæben, og først da, når du har fingerfærdighed og forstå hvordan du holder og stram tråden, fortsæt til korrektion af øjenbryn.

Hvis proceduren forårsager alvorlig smerte, anbefales det at smøre det behandlede område med gel med lidokain, "Emla" eller andet tilgængeligt lokalbedøvende middel.

Et par dage efter behandling afstå fra skinnende øjenbryn, selv med en blyant. Denne begrænsning har til formål at minimere den mulige infektion i åbningen, indtil hullerne fra folliklerne trækkes ud. Du kan dog smøre hårene med ricinus eller burdockolie for at give dem skinne og mere tydeligt: ​​sådan behandling vil ikke forårsage skade.

Før proceduren anbefales det at anvende en lidt nærende creme på huden omkring øjenbrynene for at blødgøre det og gøre proceduren mere smertefri. Hvis hårene er meget hårde, anbefales det at dampe ud i ansigtet og være særlig opmærksom på øjenbrynene. Efter denne procedure kan hårene trækkes ud med meget mindre indsats. Tømmen af ​​timian, pebermynte eller kamille tilsat til dampkompositionen desinficerer desuden hudoverfladen og endog mætter den med næringsstoffer.

Så vi har overvejet trækets egenskaber - korrektion af øjenbrynens form ved hjælp af en almindelig tråd. Som du kan se, har proceduren ubestridelige fordele, derfor passer den til alle kvinder uden undtagelse. Med denne enkle og overkommelige metode kan du nemt bringe dine øjenbryn i rækkefølge, hvor og hvornår du vil.

Se også: Sådan trækkes du ud med øjenbryn med en tråd selv (video)

Øjenbrynskorrigeringstråd - 9 enkle trin med fotos og video

Den smukke form for øjenbryn fra naturen er en ægte stolthed hos en moderne pige. Men ideelle naturlige bøjninger er ret sjældne. Øjenbrynskorrigering med en tråd (triding) gør det muligt hurtigt og praktisk smertefrit at overføre den ønskede vinkel til denne linje og forhindre de "nødvendige" hår at blive trukket ud.

Fordele og ulemper ved triding

På trods af det enorme arsenal af alle mulige teknikker og værktøjer, der hjælper med at bekæmpe overskydende vegetation i øjenbrynene, bruger piger oftest kun pincet. Det er bekvemt at bruge og giver dig mulighed for at trække det ønskede hår forsigtigt ud og beskadige huden minimalt. Men hvis vi taler om en seriøs korrektion af f.eks. Akkrete øjenbryn eller meget tykt hår, er det meget mere praktisk at bruge voks eller tråd.

Foto: Øjenbrynskorrigering er færdig (triding)

Depilering af denne zone er ikke en behagelig besættelse. Derudover kan det ikke gøres hjemme. Korrektion af øjenbryn med silketråd eller trilling er en god analog af voks eller sukkerbehandling.

Essensen af ​​metoden ligger i det faktum, at to tråde er sammensat og beslaglægger hår af enhver størrelse og tykkelse i et bestemt område. På grund af dette bliver hovedlinien af ​​vækst mest kontrast og klar i forhold til huden.

Fordele ved triding:

 1. Du kan slippe af med det tyndeste hår, som pincet ikke fanger. Selv de bedste tænger klare ikke altid med de "skadelige" tynde hår. Garnet klæber forsigtigt de korte og tynde skud, trækker dem fra roten;
 2. Denne procedure er også en ejendommelig skrubbe for øjenbrynområdet. Faktum er, at tråden, når den kommer i kontakt med håret, samtidig trækkes over huden. Så fjerner hun et antal døde celler fra overfladen, hvilket giver en peeling effekt;
 3. Browning betragtes som den sikreste procedure for at slippe af med uønsket ansigtshår på grund af det faktum, at det ikke danner indgroet hår. Hele processen med rive udføres langs vækstlinjen, ingen rynker i folliklerne eller bryder i hårene;
 4. Ifølge hastigheden af ​​sessionen kan denne teknik kun sammenlignes med voksaflejring med en varm blanding;
 5. Det plejede at være, at de øvre hår over øjenbrynene var ukrænkelige. Men nu afhænger det af dem, at linjen er generel. Makeup-kunstnere er den øvre vækstlinje, der giver særlig præference, når du placerer accenter i makeup. Tripping giver dig mulighed for nøjagtigt at give dem et smukt udseende og ikke røre hovedbøjningen;
 6. Dette er næsten den perfekte måde at skabe en husform på. På grund af lige linjer, der dannes af filamentsløjfer, opnås en meget naturlig vinkel.

Men proceduren har også nogle ulemper:

 1. Begyndere er svært at give den ønskede form. På trods af alle fotoinstruktioner og videoer er øjenbrynskorrektion med en tråd ret vanskelig at udføre. Det er vigtigt ikke at ændre bøjningens form, for at tage højde for trådens tykkelse og spændingsniveauet;
 2. Det gør ondt. Fornemmelserne er praktisk talt de samme som efter pincetten, så denne genstand er relativ. Selvom nogle anmeldelser hævder, at efter at håret blev trukket ud, viste endda blod og ichorum sig;
 3. Efter betændelse er mulig, er huden under beskadigelse af denne depilation. Hvis du også planlægger at farve øjenbryn, er det bedre at vente et par dage efter sessionen, fordi huden omkring hårene er for betændt. Det skal bemærkes, at i dette tilfælde kan korrektionen af ​​øjenbryn med voks udføres umiddelbart før maling.

Hvordan udføres øjenbrynskorrektion?

Korrektion af øjenbryn med en nylon eller silketråd er en procedure, der er svært at gøre for sig selv hjemme. I kabinen ligger prisen fra 3 til 7 dollars. Derfor er det bedre at besøge en specialist en gang, hvem vil vise dig, hvordan du trækker ud korrekt, og så prøv at trimme linjen selv.

Trin-for-trin video instruktion på øjenbryn plukning
https://www.youtube.com/watch?v=bJeo3yakcGA

og her er en anden video om den faktiske produktion:

Den vigtigste rolle under øjenbrynskorrektion afspilles af twist og trådspændingsteknikken. Eksperter anbefaler at vælge elastiske tovværk, floss, capron eller silke. Bomuld vil også fungere, men under arbejdet kan de briste. Den ønskede længde er valgt ud fra palmenes størrelse. Den optimale værdi er 20 centimeter.

Steg-for-trin instruktioner om, hvordan du drejer tråden for trilling (i 9 trin):

 1. Det er nødvendigt at binde de to frie ender sammen. For at gøre dette er det bedst at bruge en tredobbelt knude - dette vil tillade dig at stramme tråden i enhver retning uden frygt for at det vil blomstre;
 2. Den færdige løkke er snoet en gang. Det viser sig otte. Derefter snoet det fem gange i samme retning. Det viser sig tæt spolt spiral, som vil virke som en hårkrog;
 3. Den resulterende helix kontrolleres for mobilitet. For det første strækker tråden en vej og den anden. Samtidig skal vridningsstedet bevæge sig frit langs længden;
 4. Efter disse manipulationer lægges tråden på øjenbrynet på det sted, hvor det er planlagt at trække hårene ud og en korrektion begynder. Træning udføres bedst i et mindre følsomt område, siger, over overlæben;

Øjenbrynskorrektionsteknik

 • Det viste sig en loop med to trekanter. Alle hår, der skal trækkes ud, bør udelukkende placeres i en stor figur. Følgelig er den linje, der ikke påvirkes, lille;
 • Spiralen bevæger sig over den øvre vækstlinie, først fra midten til kanten. Efter fra midten til indersiden (næse). Det er nødvendigt at strengt følge bøjningens form og trådretningen for ikke at ødelægge resultatet.
 • Når helixen flyttes til venstre, arbejder venstre hånd, og højre hånd holder linjen under spænding. Når du flytter til højre - højre;

  Pige gør triting

 • Efter lignende handlinger udføres under bundlinjen;
 • Hvis der er nogle enkelt hår, er det bedre at hente dem med pincet.
 • Umiddelbart efter sessionen er huden rød og betændt. Nogle gange dannes der endda blodfletter eller sår. Dette skyldes de dybe tætte løg og tynde epidermier. For at eliminere sådanne negative manifestationer, umiddelbart efter sessionen, er det tilstrækkeligt at påføre en kold komprimering til det behandlede område og anvende et regenereringsmiddel.

  Anbefalinger til øjenbrynskorrigeringstråd:

  1. Hvis det i løbet af sessionen er meget smertefuldt, så er det bedre at smøre det behandlede område med "Emloi", Lidocaine-baseret gel eller et andet anæstetikum;
  2. Før du begynder at trille, skal du vaske dine hænder og tørre dine øjenbryn med et antiseptisk middel. Dette vil bidrage til at forhindre den inflammatoriske proces;
  3. For nemheds skyld kan du præsentere den ønskede kontur med en blyant. Alternativt kan hår, der skal forblive, ligge med voks;
  4. Hvis der opstår blod eller åbne sår, efter at folliklerne er trukket ud, skal de straks desinficeres og smøres med en gendannende balsam;
  5. I løbet af de første tre dage anbefales det ikke at lægge sminke på hårene eller farve dem. Det kan også fremkalde betændelse eller endda infektion;
  6. På samme tid kan du efter forarbejdning bruge ricinus eller burdockolie til at styrke de eksisterende løg og give øjenbrynens tæthed og glans.

  Anmeldelser hævder, at øjenbrynskorrigering med voks er mere praktisk end flossing. Men denne orientalske metode giver mulighed for at tilvejebringe en ideel form ved hjælp af tilgængelige værktøjer. Den gennemsnitlige varighed af depilation er en halv time, når formningen er 20 minutter med en korrektion efter pincet.

  LiveInternetLiveInternet

  -kategorier

  • 1000. +1 tip (299)
  • Tips til alle lejligheder (98)
  • Lille tricks god madlavning (84)
  • Mistress note (120)
  • Personlig Udvikling (83)
  • Hukommelsesudvikling (48)
  • Livstips (13)
  • Time Management (11)
  • Kommunikationsfærdigheder (9)
  • Hurtiglæsning (3)
  • Danse (77)
  • Latina (26)
  • Zumba Dancing Slimming (16)
  • Go-Go (5)
  • Dansemner (5)
  • Club danser (2)
  • Orientalsk dans (25)
  • FAQ (78)
  • FAQ video (20)
  • LiRu (2)
  • Design (6)
  • Memo (24)
  • Vores mindre brødre (656)
  • Hunde (35)
  • "De lever - som en kat med en hund" (25)
  • Mit dyr (5)
  • Fra kattens liv -1 (154)
  • Fra katte-2's liv (35)
  • Interessant om katte (62)
  • Killinger (18)
  • Katte (billeder) (232)
  • Til katteejere (37)
  • Disse herlige dyr (75)
  • På World Wide Web (327)
  • Muskelsamling (32)
  • Hvilke fremskridt har nået. (8)
  • Jeg vil gerne vide alt (114)
  • Kreativ skrivning (17)
  • Myter og fakta (36)
  • Bevidst kan du ikke tænke på (3)
  • Passionære Mordasti (44)
  • Fantastiske - tæt! (14)
  • Showbiz (40)
  • Alt om alting (39)
  • Liv i glæde (657)
  • Live Easy (186)
  • Ritualer, fortune fortælling, omens (126)
  • Helligdage, traditioner (97)
  • Money Magic (72)
  • Mand og kvinde (46)
  • Simoron (36)
  • Numerologi, horoskop (28)
  • For sjælen (25)
  • Feng Shui (17)
  • Esoterisk (2)
  • Palmistry (1)
  • Helligdomme (5)
  • Trofæets alfabet (103)
  • Sundhed (793)
  • Hjælp dig selv (362)
  • Selvmassage i henhold til alle regler (82)
  • Sygdomme (70)
  • Qigong, Tai Chi Chuan, Taichi (62)
  • Akupressur, Zoneterapi (39)
  • Alderdom er ikke en glæde? (26)
  • Traditionel medicin (9)
  • Vision korrektion (5)
  • Orientalsk medicin (2)
  • Live godt (132)
  • Traditionel medicin (45)
  • Rensning af kroppen (41)
  • Sidste cigaret (24)
  • Israel (144)
  • Byer (34)
  • Promised Land (10)
  • Nyttig information (5)
  • Izravideo (19)
  • Foto rapporter (11)
  • Yoga (210)
  • Yoga komplekser (123)
  • Yoga løser problemer (43)
  • Øvelser (30)
  • Asanas (9)
  • Yoga til fingre (mudra) (7)
  • Tips (2)
  • Skønhed uden magi (1153)
  • Ansigtsgymnastik, øvelser (219)
  • Luksuriøst hår (133)
  • Japansk skønhed, asiatiske teknikere (80)
  • Massage teknologi (60)
  • Ungers hemmeligheder (57)
  • Original Manicure (20)
  • Stien til strålende hud (111)
  • Kosmetiske taske (55)
  • Immaculate Makeup (105)
  • Problemer (40)
  • Kunsten at være smuk (33)
  • Stil (131)
  • Pleje (280)
  • Opskrifter (768)
  • Bagning (93)
  • Garnér (18)
  • Den første skål (12)
  • Etnisk køkken (6)
  • Dessert (53)
  • Snacks (118)
  • Dejprodukter (83)
  • At spise arkiveret (51)
  • Kød (113)
  • I en fart (31)
  • Drikkevarer (75)
  • Grøntsager og frugter (115)
  • Opskrifter (25)
  • Fisk, skaldyr (34)
  • Salater (60)
  • Saucer (8)
  • Vilkår (16)
  • Nyttige websteder (11)
  • Foto (8)
  • Fotoredaktører (3)
  • Strømforsyning (7)
  • Nyttige links (7)
  • Programmer (11)
  • I livet griner. (132)
  • Video Sjov (33)
  • Foto sjovt (2)
  • Legetøj (25)
  • Åh, de børn. (27)
  • Prikolyushechki (29)
  • Bare fantastisk! (15)
  • Needlewoman (209)
  • Strikning (21)
  • Nålarbejde (11)
  • Reparationer (3)
  • Gør det selv (83)
  • Vi skaber trøst (37)
  • Syning (70)
  • Digte og Prosa (245)
  • Lyrics (151)
  • Ordsprog (67)
  • Aphorisms, citater (22)
  • Prosa (4)
  • Populære udtryk (1)
  • Perfekt krop (629)
  • Bodyflex, oxysize (120)
  • Pilates (40)
  • Aerobic (25)
  • Callanetics (21)
  • Milena. Fitness (18)
  • Gymnastiksal (17)
  • Kropstransformering (5)
  • Anatomi (1)
  • Tips (69)
  • Sport (Video) (88)
  • Stretching (40)
  • Øvelser (231)
  • Photo World (63)
  • Kunstnere (5)
  • Natur (5)
  • Foto (16)
  • Fotografer og deres værker (31)
  • Blomster (8)
  • Photoshop (5)
  • Udfordre overskydende vægt (549)
  • Fanget i kostvaner (62)
  • Power Laws (118)
  • Spis for at leve. (76)
  • HLS (16)
  • Produkter (73)
  • Tabe sig intelligent (126)
  • Stien til det ideelle (103)

  -video

  -musik

  -Søg efter dagbog

  -Abonner via e-mail

  -Regelmæssige læsere

  Tripping - øjenbrynskorrigeringstråd. Lære sammen

  Glatte buede øjenbryn gør en kvindes ansigt attraktiv. Det bliver mere åbent. Derfor har kvinder altid forsøgt at opretholde den perfekte form på øjenbrynene på alle mulige måder. Orientalske kvinder bruger garn til at lave smukke øjenbryn. Det europæiske navn for denne procedure er triding. Teknikken er præget af høj effektivitet, og denne kendsgerning har spillet for sin popularitet.

  Fordelene ved denne type hårfjerning er ubestridelige:

  • brugen af ​​tråden sikrer sig infektion af enhver infektion
  • udtalt eksfolierende virkning - ved hjælp af tråden fjernes ikke kun unødvendige hår, men også døde hudceller;
  • der er ikke noget problem med hårindvækst, da deres pærer ikke påvirkes af tråden;
  • klare de mest vanskelige dele af øjenbrynene;
  • Irriterer ikke huden, selv med høj følsomhed;
  • du kan foretage en rettelse, når du vil - der vil ikke være rødhed;

  Under tegn på "minus" vises smertefuld procedure. Men det er ikke en behagelig procedure at plukke med pincet, og vi husker alle, at "skønhed kræver ofre"!
  Proceduren, men smertefuld (især når du gør det for første gang), er meget hurtig. Du bliver ikke nødt til at udholde plukning i lang tid, som det sker, når du bruger pincet.
  Men på trods af dette afhænger fornemmelsen af ​​smertetærsklen, og det er forskelligt for hver person. Hvis proceduren er udført korrekt, er huden ikke meget skadet.

  Den ledende plus korrektion tråd er dens tilgængelighed. Lav smukke øjenbryn ved hjælp af en tråd, kvinder kan og hjemme. Og ikke værre end de professionelle i forskellige skønhedssaloner.
  Det vigtigste er at forstå underfundigheden af ​​proceduren.


  Vi skal bruge:

  For det første at starte modellering øjenbryn - du skal vælge en kvalitet tråd. Masters i korrektionen ved hjælp af bomuld med en høj procentdel af styrke. Det hedder arabere.
  Også i skønhedssaloner bruger en særlig kosmetisk tråd. Det er en sammenlægning af de tyndeste kapron-tråde, som med hurtig kontakt med huden nemt kan fange de ønskede hår og med en skarp spænding trækker dem.

  For det andet, selvfølgelig ikke at gøre uden et spejl. Stop valget helst på den, der stiger.

  For det tredje, for at øjenbrynskorrektionen skal gå gennem tråden grundigt, skal du have god belysning. Du kan installere en lampe.

  Forbered en fugtighedscreme for ansigtet, en skål varmt vand, bomuldspuder, isterninger.

  Øjenbrynskorrektion floss derhjemme

  Ved plukning af pincet behandles huden med is, hvilket reducerer smerten. Når du korrigerer med en tråd, fungerer denne metode ikke, fordi våde hår absolut ikke vil holde fast i tråden.

  Metode 1: Med cremeforberedelse

  Før korrektionstråden skal forberede huden til proceduren. Smør plukningsområdet med en fugtighedscreme. Lad det bløde i, vent et par minutter, så blød bomuldspudene med varmt vand og læg det på øjenbrynene. Dette er nødvendigt for at fjerne rester af cremen, som ikke havde tid til at blive absorberet.

  Det er fortsat at bestemme den ønskede form for øjenbrynene. Og derefter rette det med en blyant.

  Overvej dine alder og individuelle ansigtsegenskaber. For eksempel vil bueformede "strenge" af øjenbryn gøre dig ældre ved at tilføje alder, og endda - visuelt indsnævrede øjne.
  På et bredt ansigt bør øjenbryn ikke være smalle og gå ud over øjets linje mere end to millimeter. De skal have en klar afslutning, men se naturligt ud.
  Gør øjenbrynene lidt kortere og løfter deres ender, du kan lidt forøge det brede ansigt og indsnævre for at gøre det visuelt bredere.
  Du kan ændre den rektangulære form, visuelt gøre den oval, hvis du en smule reducerer øjenbrynens bøjning.
  Som du kan se, kan du med en enkelt korrektion drastisk ændre hele dit billede.
  For detaljer, se Gør smukke øjenbryn.

  Når du har besluttet på formularen, kan du fortsætte til korrektionen.
  Næste fase arbejder med tråden.

  1. Så, du har brug for halvtreds centimeter tråd. Slap af den nødvendige mængde tråd, binde og drej den.
  I øvrigt er det ønskeligt, at der var en hel tråd med hånden, da den kan gå i stykker til enhver tid.

  2. Det er nødvendigt at binde dens ender, tage begge sider og vride det to eller tre gange. Det er nødvendigt at to løkker danner.

  3. På begge sider indsætter fingrene - tommelfingre og pegefinger i de dannede sløjfer.

  4. Gå derefter til øjenbrynene. Hårfjerningsprocessen er saks typen.
  Centret, nemlig interlacing mellem 2 tråde anvendes i uønskede hår. I et løkke udvider vi pegefingeren og tommelfingeren, på den anden side falder sløjfen tilsvarende, og den midterste ene skifter mod den mindre løkke, hårene kommer ud!

  Og hvis man ser på stedet for sammenvævning af 2 tråde, vil dine hår være der.

  Nu skal processen gå hurtigere - skifte fra en sløjfe til en anden, vi strækker en sløjfe og den anden.

  Teknikken består i, at tråden er stærkt spændt, dens sløjfe kastes i hårene, der trækkes ud med en skarp bevægelse. Traditionelt holder østlige kvinder den ene ende med deres tænder, men det er kun praktisk, når de modellerer en anden persons øjenbryn og ikke selv. Hvis du gør dig selv, skal du holde den med dine hænder.

  5. En trådstreng i hårvækstzonen bevæges gradvist og smider den over overskydende hår og trækker den. På grund af denne procedure trækkes hårene ud.
  Det er bedre at gribe for små sektioner end for store.

  6. Korrektion af øjenbryn med en tråd udføres på deres nederste kant - jeg har opfyldt sådanne anbefalinger på en række steder. Det er dog bedre at prøve første gang at trække hårene over øjenbrynet, hvor der er mere plads til arbejde. Hvis der er uønskede hår på overlæben, kan du prøve det.
  Har tilpasset sig til at gå under øjenbryn, men gør ikke meget skarpe bevægelser - du kan fange den delikate hud og så kan der være en blå mærke.

  7. Fra næsebroen, der bevæger sig til templerne. Det område, hvor hårfjerningen blev udført, vil være glat og blid. Trods alt trækker tråden næsten alle hårene.

  8. Efter øjenbryn er formkorrektionsproceduren afsluttet, påfør isbiter og smør derefter med fugtighedscreme igen.

  Den anden metode med dampning

  Forskellen er ved at forberede proceduren. Det begynder ikke med anvendelse af cremen, men med dampens damp. Du kan klare øjenbrynskorrektionen til det tidspunkt, hvor du lige tog et bad, og du kan dampe dit ansigt ved at sidde over en skål varmt vand i 10-15 minutter. Derefter skal du rense huden. Tør grundigt det sted, der skal behandles med en tonic, som indeholder alkohol eller anden alkoholholdig opløsning. For eksempel tinktur af calendula. Denne procedure affedter huden og sikrer sig mod infektion i tilfælde af skade.

  Korrigere formen på øjenbrynene, træk kun hårene ud i retning af deres vækst. På grund af dette kan du undgå hudskade, reducere smerte.

  Diagrammet viser trådenes retning afhængigt af øjenbrynens plukningsområde.

  Efter proceduren afkøles og fugtes huden. Du kan bruge en isterning eller et specielt kølevæske til at fjerne hævelsen og rødheden i huden. Efter dette anbringes en fugtighedscreme i epileringsområdet.


  Metoden for øjenbrynskorrigeringstråd er meget enkel og effektiv. Formen på øjenbrynene bliver straks meget udtryksfuld, fordi sammen med de store hår er nedtrykket trukket ud, som ikke kan fjernes med pincet.

  I praksis ser det sådan ud:

  For at beherske denne metode har du brug for en vis færdighed og erfaring. Det er ikke nødvendigt at kaste denne sag ved det første mislykkede forsøg, indtil jeg fik det på hende, ikke kort tid gået. Ikke panik! du skal være i stand til at gøre alt, det vigtigste er tålmodighed!


  Hvordan man reducerer smerte?

  For at minimere smerte under proceduren og for at undgå udseende af betændelse efter det, er det nødvendigt at vælge den rigtige proceduretid.

  • Brug aldrig det under PMS eller i de første dage af menstruation, i løbet af denne periode er kvindens krop mest modtagelige for smerte.
  • Tag ikke øjenbryn styling, hvis du er træt efter en hård dags arbejde. På dette tidspunkt er kroppen udarmet og kræver hvile, hvilket betyder, at immunforsvaret svækkes. Sandsynligheden for infektioner og inflammatoriske processer øges.
  • Udfør ingen manipulationer med øjenbryn, hvis der allerede er betændelse eller irritation på overfladen af ​​huden i øjenbrynsområdet. Denne procedure vil kun forværre den inflammatoriske proces.
  • Hovedregelen til at reducere smerter - grundigt dampende huden før proceduren. Når porerne er så åbne som muligt, bliver håret fjernet meget lettere, hvilket betyder, at det ikke gør ondt.

  Hvor længe varer effekten?

  Øjenbrynens form efter korrektionen af ​​tråden vedvarer i ca. en måned. Derefter vokser håret tilbage. Det ændrer ikke sin struktur (stol ikke på dem, der siger, at de fjernede hår vokser mere subtile og umærkelige). Nogle gange, efter at have trukket hår ud, opstår der en lille rødme, men de passerer hurtigt. For at forhindre hudirritation i at sprede sig, og der ikke forekommer infektion, brug antiseptika til huden efter proceduren.

  Metoden til triding er også egnet til at fjerne uønskede hår på kroppen og ansigtet. I gennemsnit vokser øjenbrynshår om få uger. Og derfor skal du udføre hårfjerningstråd, du har kun en gang om måneden. Og for at se velplejede øjenbryn, skal du give dem en lille del af opmærksomhed hver dag: kam, og anbring burkolie.

  For at forme øjenbrynene med en tråd har kvinder lært længe siden. Men først nu, efter mange år, er denne metode steget til tronen af ​​popularitet og efterspørgsel. Europæiske damer er aktivt mastering det.
  Baseret på materialer nakrasilas.ru, 3ladies.ru

  Værdsætter fordelene ved øjenbrynskorrigeringstråd!

  Hvordan slippe af med armhulen i hjemmet og i salonen

  Sådan fjerner du hår på benene