Sådan fjerner du irritation efter plukning af øjenbryn

Smukke og velplejede øjenbryn er altid "i trend". Desværre, i løbet af mode, mange af den retfærdige sex "perechipal" deres øjenbryn, og står over for et alvorligt problem - øjenbrynene bare stoppede voksende. Og du skal male dem selv eller male dem hos din nærmeste frisør.

Hvad skal man gøre og hvordan man tilbagefører den tidligere skønhed?

Vi korrigerer "ungdomsfejl"!

Smukke øjenbryn regler

Problemet med brede øjenbryn korrigeres ved hjælp af en god mester ved at give dem den nødvendige formular.

Spørgsmålet om grimme plukkede øjenbryn er også løst - øjenbryn er vokset på ny, og så er de igen på udkig efter en god mester.

Og selv spørgsmålet om en analfabeter tatovering er løst: Efter at have elimineret denne fejl med en laser vokser øjenbrynene og søger efter en ny behandlingsmetode.

Og hvad med plukkede øjenbryn? Tegn til alderdom? Eller er der en løsning?

Det vigtigste - ikke panik! Selv plukkede øjenbryn kan i de fleste tilfælde bringes tilbage til livet. Det tager selvfølgelig meget tid og kræfter, men hvis du følger alle anbefalingerne, er effekten sikker.

Og dine nye øjenbryn (efter dyrkning og korrektion) skal se sådan ud:

 • Ingen sort når man maler! Malerne blandes under proceduren, og mesteren leder efter de nuancer, du har brug for specifikt.
 • Ensartede farve øjenbryn - et tegn på dårlig smag! Kun bøjningen og øjenbrynens spids forbliver mørk, og tættere på begyndelsen af ​​buen bør farven tændes. Effekten af ​​tatovering bør heller ikke være.
 • Kigger på konturen! Det skal være usædvanligt glat og korrekt, og ikke "som det vil." Dvs. værdien har bredde, form og "sted", både begyndelsen og spidsen og bøjningen af ​​øjenbryn. Alting er naturligvis individuel, og mesterens arbejde skal svare specifikt til dit ansigt.

Husk også at...

 • Formen på øjenbrynene er forskellig for alle - samme form kan ikke anvendes til alle personer på én gang.
 • Øjenbrynskorrektion er ikke færdig i "liggende" stilling (muskeltonen i "stående" stilling er helt anderledes, og symmetrien henholdsvis også).
 • Føreren skal ikke bare være en frisør, der ønskede at arbejde som pande specialist. Kig efter en kvalificeret makeup artist eller brow specialist med en bagage af specifikke viden om emnet.
 • Forfølg ikke mode! Se efter ikke den mulighed, som i dag er "i trend", men den der passer til dig.
 • Hold øjenbrynens naturlige form, misbrug ikke plukning. Øjenbrynene er kun korrekte, men ikke "barberes".
 • Den øvre kant af øjenbryn bør ikke falde under det indre, ellers vil dit ansigt altid være "trist". Og for lille et mellemrum mellem øjenbrynerne vil visuelt tilføje dig et par ekstra år.
 • Øjenbryn blyant farve vælger 1 tone (maks. 2) mørkere end din primære farve.

12 folkemusik og kosmetik til hurtig vækst af øjenbryn derhjemme

Det er rigtigt! Deres "indfødte" øjenbryn er altid bedre trukket.

Og rolig - at rette fejlen er ikke så svært, hvis du har tålmodigheden til systematisk at pleje dine øjenbryn. Du kan bruge specielle kosmetiske produkter, og du kan bruge traditionelle metoder. Men alle midler er gode, hvis de giver fordele.

 • Castor olie. Denne metode er den mest populære. Du kan bruge det både til øjenbryn og for korte og tynde cilia. Medmindre selvfølgelig ingen allergier. Essensen af ​​metoden er enkel: Olien skal påføres vækstlinjen med en bomuldspinne og gnides ind i huden i ca. 1-1,5 minutter. Tid for "masochka" - 1 time. Fjern derefter olieresteret med en bomuldsstykke. Det anbefales at udføre proceduren ved sengetid. Efter 2 uger vil du kunne evaluere de første resultater. Det vigtigste plus er den mindste investering og enkelhed af metoden. Bemærk: Ricinusolie kan udskiftes, hvis det ønskes, en mørkere nuance af øjenbryn, ferskenfrøolie.
 • Mandelolie. Giver elasticitet og glans øjenbryn, forlænger deres "livscyklus". Et behageligt værktøj uden en skarp lugt. Brugsmønsteret er det samme.
 • Burdock olie. Dette "produkt" har alt hvad du behøver for sundt hår. Et ideelt værktøj, men svært at vaske af og med en meget speciel aroma.
 • Jojoba olie Effekten af ​​dette værktøj er alsidig - ernæring, hydrering og ret hurtig genopretning af strukturen af ​​øjenbrynshår.
 • Drueolie. Det anbefales normalt at anvende det efter farvning af øjenbrynene i deres svækkede tilstand. Produktet absorberer hurtigt, men ikke alle vil lide lugten.
 • Avocado olie. Det er også et glimrende værktøj, som kosmetologer ofte anbefaler til at returnere øjenbrynene til livet. Produktet øger hårets vækst, styrker dem og bidrager til yderligere forbedringer.
 • Gulerodssaft I dette tilfælde er masken lavet af friskpresset juice. Vi har brug for 2 spiseskefulde væske og et par dråber (ikke mere!) Retinol (det vil sige apotek vitamin A). Bland komponenterne, fugt med en flydende 2 bomuldskiver og på øjenbrynene i 25 minutter. Resten af ​​saften fjernes med den sædvanlige lotion. Gentag hver anden dag.
 • Avanceret Lash. En fremragende tysk remedyde (færdiglavet), som gør det muligt at genoprette øjenbrynens tæthed og mørke dem. Forventende mødre og unge piger - er forbudt (18+).
 • Italiensk produkt Foltene. Dette værktøj kan bruges op til 18 år. Det påføres over konventionelle makeupprodukter, og giver en hurtig forbedring af hårets generelle tilstand.
 • Sikker og hypoallergen værktøj Adonia BrowRevive (ca. - Amerika). Den anvendes to gange om dagen, kurset er 20 dage.
 • Hårbalsam og massage. Hver gang du vasker dit hår, sæt din sædvanlige skylning på dine øjenbryn, vent et øjeblik og vask af. Ansigtsmassage bør også være regelmæssig.
 • Apotek (færdig) tinktur af kalendula. Du kan selv gøre det, hvis du har tid. Vi komprimerer to gange om ugen i 20 minutter, hvorefter vi vasker af og påfører en nærende creme med en finish. Til noten: Tinkturen er lavet på alkohol, så dråberne fra kompressen må ikke dræne, og den fede fløde efter proceduren er påkrævet!

Der er mange flere måder at bringe øjenbrynene tilbage til livet. Det vigtigste er ikke at overdrive det (pas på kontraindikationer og følg vejledningen tydeligt).

Det anbefales, inden du går i gang med folkemetoder, at konsultere en specialist for rådgivning.

Regler for pleje af øjenbryn i færd med at dyrke dem - hvad er vigtigt?

Brow pleje i dag er lige så naturligt som at børste dine tænder om morgenen.

Men for at øjenbrynene skal vokse tykke og sunde (og generelt vokse), skal du følge visse regler:

 • Korrekt korrektion. Hvis du ikke har nogen erfaring - kontakt en specialist. En uordenlig "tilfældig" plukning af øjenbryn med skælvende hænder fører til deres tab. Henvis til mesteren, og efter professionel korrektion opretholde formen skabt ved regelmæssigt at fjerne overskydende regrown hairs.
 • Efter hver hårfjerningsprocedure skal du sørge for at smøre rødmen med en fedtet creme.
 • Gør regelmæssigt masker til øjenbryn. En gang om ugen opvarmer blandingen af ​​olier i et vandbad (ca. oliven, grøntsag + ricinus) og påfør kompresser i 10 minutter.
 • Rør ikke hår, der vokser under øjenbrynens hovedlinje, så de ikke vokser, eller øjenbrynens linie falder ikke.
 • Hver dag, før sengetid, påfør ricinusolie og massage i 3-5 minutter med en blød børste. Du kan bruge et børns tandbørste eller en udvaskning børste fra under den gamle mascara.
 • Massage med fingrene skal også ske hver aften: først med stiplede bevægelser, så med lysplukkede og derefter med vibrerende.
 • Kombination af øjenbryn bør altid ske udelukkende langs vækstlinjen - kun fra næsen mod templerne, og intet andet.
 • Brug ikke billige kosmetik og produkter, der er udløbet. "Det er en skam at smide det væk", så det vil ikke påvirke ansigtet på den bedste måde.
 • Flushing kosmetik før sengetid, glem ikke om øjenbryn! I vaskeprocessen kan du forsigtigt skrubbe dem med ansigtets hud.
 • Sørg for at fjerne resterende olie efter masken. Ellers bliver porerne tilstoppede, og væksten af ​​øjenbryn vil blive hæmmet.

Efter 3-4 ugers fuld øjenbrynpleje kan du se resultatet.

Nye måder at plukke øjenbryn uden irritation

Mange kvinder i fashion resort til at plukke øjenbrynene hjemme, bruge improviserede midler og problemer med at få øjnene til at holde øjenbrynens rødder, efter at proceduren er irriteret, eller huden omkring øjenbrynene bliver tør. Nedenfor er et par nye måder at gennemføre denne kosmetologiske procedure hjemme uden komplikationer.

Sådan trækker du ud øjenbrynene uden konsekvenser

Ofte bruger pigerne til proceduren for at pukke øjenbrynene for at give dem den ønskede form og anvende makeupprodukter. Den første øjenbrynskorrektion anbefales dog at blive udført af en specialist, og i hjemmet, på grundlag af instruktioner, udfør denne procedure ved hjælp af blødgøringsmidler, som kan købes på apotek. For at plukke øjenbryn derhjemme skal du forberede følgende værktøjer og værktøjer:

1) pincet og øjenbryn kam;


Det vides, at huden genopretter hurtigere i natperioden end i løbet af dagen. Derfor er proceduren for øjenbrynpuckning bedst lavet om aftenen, så huden vil have tid til at genoprette, inden der påføres morgenmakeup. Du skal gøre følgende:

1) kam øjenbryn med en speciel børste eller kam;


Denne procedure bruger en fugtighedscreme, der giver dig mulighed for at fjerne hår med mindre smerte, og cremen tillader ikke irritation, hvilket kan ødelægge din morgen makeup. For at reducere smerten i proceduren skal du fastholde hårene i selve basen og stramme lidt på huden.

Egenskaber ved kosmetologiproceduren derhjemme

Håret plukkes i retning af vækst, denne obligatoriske regel eksisterer, så hårrødderne ikke forbliver og ikke ødelægge effekten af ​​proceduren. Hertil kommer, at plukning af øjenbryn mod vækst garanterer praktisk talt, at der opstår irritation, der vil være svært at gemme sig bag sminke. Når du har fjernet alt overskydende hår, skal du tage en bomuldsstuds og anvende en tonic for følsom hud på det, gnid huden omkring øjenbrynene. Dernæst skal du anvende en stor mængde fugtighedscreme på øjenbrynene, proceduren udføres som en maskeoverlay.

Hvordan trækker du ud øjenbrynene, så der ikke er nogen irritation

Processen med at fjerne overskydende hår på øjenbrynene forårsager ofte vanskeligheder: Sommetider vil håret ikke blive helt fjernet, så irritation opstår, eller huden i øjenbrynens område bliver meget tør. Sådan pluk øjenbrynene hjemme, læs i vores materiale.

Sådan finder du en god mester øjenbryn korrektion

Du kan tale uendeligt om øjenbryn: især, indtil du formåede at finde den ideelle form for dig selv. Helt ærligt er den første øjenbrynskorrektion bedst udført af en specialist, der vil opbygge den rigtige form og lære dig at male øjenbrynene smukt. Desuden kan du klare dig hjemme med pincet, en kam, gel, en god nærende creme og lidt fritid ved hånden.

HVORDAN BRUGER EYEBROW: TECHNOLOGY

Det er bedst at trække øjenbryn om aftenen, så huden har tilstrækkelig tid til at komme sig, og det kan bruge lidt tid uden makeup.

Først børst øjenbryn godt og påfør en fugtighedscreme til huden omkring øjenbrynene. Hvis du har frækt hår, der konstant stræber efter at "hoppe ud" af det overordnede billede, skal du anvende en lille gel på dine øjenbryn.

Fugtighedscreme anvendt i begyndelsen af ​​proceduren vil hjælpe håret til at blive fjernet lettere og huden - mindre irriteret.

Dernæst, tag pincettene og tag hårene og deres meget basale. For at reducere smerter under proceduren, træk forsigtigt huden. Husk, at håret skal plukkes for hårvækst. Dette er en obligatorisk regel for at proceduren skal lykkes.

Hvis du prøver at trække et hår mod vækst - er hudirritation faktisk garanteret. Når du har fjernet alt overskydende hår, skal du tørre huden med en tonic for følsom hud og derefter anvende en nærende creme med et meget stort lag, som om du skulle lave en maske.

Det er tilrådeligt ikke at strække huden efter den traumatiske procedure, derfor er cremen påført med kørslen uden at opnå absorption.

For at holde huden rundt om øjenbrynene fra at se tørre ud, som det ofte er tilfældet med permanent hårfjerning, hvor som helst på kroppen, sørg for regelmæssigt at give nærende masker til området omkring øjenbrynene. Selvom det er sommer på gården, og du tager en pause i næringsstoffer, skal du være særlig opmærksom på øjenbryn 2 gange om ugen.

5 hemmeligheder med sunde øjenbryn

Smukke og velplejede øjenbryn øger gentagne gange ansigternes tiltrækningskraft, giver større udtryk for dets egenskaber. Omvendt kan øjenbryn af sjælden, uregelmæssig form eller unaturlig farve bogstaveligt forstyrre en person, forvride hans udseende. Til øjenbryn var attraktive og smukke - de skal passe på samme pleje og regelmæssighed som ansigtets og kroppens hud. Lad os afsløre fem hemmeligheder af smukke og sunde øjenbryn.

Lær at justere øjenbrynslinjen korrekt

Øjenbryn kan ikke klipe, når det lykkes. Det bedste tidspunkt at rette øjenbrynene umiddelbart efter et bad eller bad. Efter varmt vandprocedurer åbner porerne, og hårene bliver lettere at trække ud, og efter korrektionsproceduren vil der ikke forekomme grimme rødme og irritation i øjenbrynene. Du kan beskytte dig mod irritation efter øjenbrynskorrektion ved hjælp af følgende trick - lige efter proceduren med at plukke hår, skal du tegne en isterning omkring øjenbrynene, og derefter behandle dine pande med et særligt fugtigheds- og blødgøringsmiddel.

Husk også på, at øjenbryn altid plukkes i retning af hårvækst og ikke omvendt. Hvis du modellerer øjenbrynslinjen forkert, vil huden blive skadet, og der kommer gradvist indgroede hår op i øjenbrynområdet. Det anbefales ikke at plukke øjenbryn umiddelbart efter farvning - et kemisk farvestof kan komme ind i porerne og forårsage alvorlig hudirritation.

Løftet om sunde og smukke øjenbryn - regelmæssig massage

For at gøre dine kanter smukke og tykke, giv dem jævnligt en særlig massage. Det anbefales at massere øjenbrynene dagligt. Massering af øjenbrynområdet forbedrer blodcirkulationen, stimulerer hårsækkene, og derfor vil øjenbryn falde mindre og vokse aktivt. Der er intet svært i øjenbrynsmassage. Det er ikke nok at forsigtigt trykke fingerspidserne på pandebuerne. Disse punktbevægelser skal udføres i retning fra næsebroen til templerne. Du kan også let klemme dine øjenbryn.

Påkrævet daglig pande børstning

Brovi skal nødvendigvis kamme - kæmning giver dig mulighed for at fjerne gamle og svage hår, stimulerer væksten af ​​øjenbryn, forbedrer blodcirkulationen i øjenbrynens hud. For proceduren med kamning, køb en speciel stiv børste. Øjenbryn kæmes først mod vækstlinjen og derefter langs hårlinjen. Ideelt set bør kanten kædes to eller tre gange om dagen.

Øjenbryn har brug for vitaminfoder

Øjenbryn har brug for vitaminer og mineraler. Øjeblikkelig genopfyldning af øjenbryn med nyttige stoffer hjælper med at opretholde deres farve, tykkelse, gør hårene stærke og stærke, naturligt skinnende. For at nære panden med vitaminer og mineraler - de kan regelmæssigt smøres med forskellige vegetabilske naturlige olier - havtornolie, olivenolie, ricinusolie. Øjenbryn og masker fra fermenterede mejeriprodukter samt multikomponent maske sammensætninger med flydende vitaminer og æteriske olier vil være nyttige.

Vælg kvalitet øjenbryn pletter

Når du køber øjenbrynfarvestof, skal du vælge et produkt, ikke kun efter farve, men også efter komponent. Det er ønskeligt at købe farvestoffer med blødgøringsmidler og vitaminer.

Øjenbrynskorrigeringstråd: Funktioner i proceduren

Trindings er en almindelig øjenbryn depilation metode. Det udføres ved hjælp af en speciel snoet tråd. Dette er den ældste metode til hårfjerning - den blev brugt af smukke Ægypten og Østen, og ikke kun for øjenbrynsområdet. På nuværende tidspunkt er slibning kun for størstedelen kun for øjenbryn, da det giver den mest blide, smertefri og samtidig fjerner overskydende hår i dette område. Artiklen vil fortælle dig, hvordan du trækker øjenbryn med en tråd derhjemme: Vi lærer hvad det er, funktionerne i denne metode til fjernelse af hårfjerning, find ud af hvordan du kan gøre proceduren selv hjemme, hvad er dens fordele og kontraindikationer.

fordele

Der er betydelige fordele ved at fjerne uønskede hår i øjenbrynsområdet. Lad os fortælle om dem mere detaljeret.

 • Plukkende øjenbryn med en tråd fører ikke til forekomst af allergiske reaktioner: brænding, rødme, da der ikke anvendes kemiske præparater her.
 • Indgroede hår under korrektionen med tråd kan heller ikke være bange: proceduren eliminerer denne ubehagelige bivirkning ved epilering.
 • Selve proceduren er ikke så smertefuld som øjenbryn epilation med pincet eller især med varmt voks.
 • Denne procedure, mange mennesker svarer til skrubbeffekten. Tråd, trækker håret, trækker og huden, hvorfra den vokser. Som følge heraf er der en naturlig afskærmning af død hud.

Hvis vi ved hjælp af almindelige pincetter ofte ikke har mulighed for at fjerne tynde og lette hår, så er korrigeringsprocessen meget ren, når håret er helt fjernet. Dette er måske den vigtigste fordel ved øjenbrynskorrigeringstråd.

Efter øjenbrynskorrektion vokser håret ikke i lang tid. Nettoresultatet varer i fire uger. Denne fordel vil blive værdsat af travle kvinder af megacities, der har en evig mangel på tid.

Ved hjælp af en tråd kan du modellere øjenbrynene i enhver form. Tråden giver dig mulighed for at give øjenbrynene en klar og jævn form, som nogle gange er så svært at opnå ved konventionelle midler.

Som et resultat af at bruge øjenbrynskorrektion ved hjælp af en hårlinje, fortykker håret ikke og bliver ikke grovere.

Den største betydning af mange makeup kunstnere nu vedhæftes til øjenbrynens øvre linje - den såkaldte zaloy. Det menes at det er umuligt at røre og deformere den naturlige hal, da dette kan føre til en forandring af ansigtsudtrykket fuldstændigt (undertiden til en negativ). Fremgangsmåden ved trimningen giver dig mulighed for at gøre øjenbrynens hårfjerning uden at krænke en sådan vigtig hovedbøjning.

Mange damer foretrækker at give øjenbrynene et stærkt buet udseende - "hus". Denne form giver ansigtet en lidt overrasket søde udtryk, giver dig mulighed for at understrege kindbenene, trækker det ovale. Trådkorrektion er den mest effektive og effektive måde at give denne øjenbryn på denne fashionable form. Træet giver en naturlig vinkel til bøjningen - den der ser smukkeste ud.

Øjenbrynskorrektionstråd - metoden er meget enkel. Til implementeringen behøver du ikke købe dyrt udstyr: du behøver ikke købe lige elementære pincet. Du skal blot tage den sædvanlige sytråd, som findes i hvert hjem. En meget enkel plukningsteknik kan styres ved at praktisere et par timer.

Hvis du udfører proceduren regelmæssigt, kan du over tid ikke behøve øjenbrynskorrigering overhovedet. Efter hver procedure bliver hårsækkene svagere, producerer mere og tyndere hår, indtil deres styrke helt løber ud.

Metoden er den mest tilgængelige for alle. Der er ingen grund til at rejse overalt for at bekymre sig om tilstedeværelsen af ​​pincet: et stykke tråd kan findes overalt.

ulemper

Slibeproceduren har også sine svagheder. Lad os fortælle mere om dem.

At trække øjenbrynene ved hjælp af en tråd er ret svært for begyndere. Selv om der faktisk ikke er noget kompliceret i proceduren, for at korrekt og hurtigt udføre øjenbrynskorrektion med tråde, har du stadig brug for dygtighed og erfaring. Begyndere lider ofte af at give øjenbrynerne den ønskede form.

Ved udførelsen af ​​proceduren er det vigtigt at tage højde for flere vigtige nuancer, der kan være vanskelige i starten:

 • du skal følge grænsen angivet med en blyant
 • tage højde for tykkelsen af ​​selve tråden;
 • graden af ​​spænding.

Alle disse øjeblikke bliver selvfølgelig tydelige med tiden, men i første omgang kan de medføre alvorlige vanskeligheder i arbejdet.

Selvom korrektionsgarnet og mere sparsomt end pincet, men nogle gange forårsager håndgribelig smerte. Hvis huden er meget tynd og følsom, så kan der også komme blod på steder, hvor hårene trækkes ud.

Efter korrektion med en tråd kan du ikke straks farve dine øjenbryn, som du skal vente til hudens irritation aftager, og de mikroskopiske huller, der forbliver fra de trukket hår, er trukket.

Kontraindikationer

Som enhver anden kosmetisk procedure har øjenbrynshandelen også egne kontraindikationer. Så find ud af, hvem der ikke kan gøre denne procedure.

I tilfælde af krænkelse af hudens integritet i øjenbrynene er deres korrektion (herunder tråden) forbudt. Sådanne overtrædelser omfatter:

 • sår;
 • hudafskrabninger;
 • koger;
 • vabler;
 • bumser og åbenlyse irritationer.

Tilstedeværelsen af ​​mol og fremspringende papillomer nær øjenbrynene eller direkte på dem pålægger alvorlige begrænsninger af proceduren. Det anbefales ikke at forstyrre tumorer, selvom de er godartede, derfor er det bedre at ikke risikere.

Hudsygdomme såsom psoriasis, eksem og andre er også faktorer, der forbyder korrektion af tråden.

Det er alle kontraindikationer. Andre kategorier af borgere kan gøre øjenbrynens formgivning, herunder gravide kvinder.

Tips til at hjælpe dig med at trække øjenbrynens tråd hjemme:

Påkrævede inventar

Hvilke elementer og enheder vil være nødvendige for selvstændigt at udføre proceduren i huset derhjemme.

Den første ting du har brug for er selvfølgelig selve tråden. I sammensætningen skal der være økologisk bomuld eller silke. Tag en stærk tråd, så den ikke rives. Desværre har ofte sytråd ikke tilstrækkelig styrke, så tråden med en lille tilføjelse af silke eller nylon skal være mere nyttigt.

Tag og forstørre spejl. Under proceduren skal du se øjenbrynene i nærbillede for at se præcis hvilken side du skal klemme hårene på.

Forbered desinfektionsmiddel. Selvfølgelig er selve proceduren sikker, men de ekstra forholdsregler har ikke været skadelige for nogen. Derudover forbliver et mikroskopisk hul altid fra de udtrukne hår, som nogle specielt snigende mikrober kan komme ind i. Behandling af bakteriedræbende sammensætning garanterer manglen på betændelse og irritation efter proceduren.

For at reducere risikoen for bakterier skal du bære tynde gummihandsker før proceduren. De vil desuden give bedre greb med tråden, da de ikke glider og ikke sveder.

For at foreskrive den ønskede form for øjenbrynene, tag en kosmetisk blyant, som normalt opsummerer øjnene. For at sikre, at øjenbrynens form er glat og korrekt, skærpen blyanten godt inden mærkning. Og det er bedre, at blyanten er den kontrasterende farve på øjenbrynene, ellers kan nuancerne fusionere, og du vil ikke mærke den ønskede grænse.

procedure

Før du begynder at fjerne øjenbryn med tråd, skal du forberede alle de nødvendige ting og placere dem i adgangszonen. Fra tråden skal du klippe et stykke 50-55 cm lang og binde, så tråden har form som en cirkel. Så hvordan man trækker ud øjenbryn med en tråd uafhængigt i husforholdene: Vi starter.

etaper

 • Vask dine hænder grundigt med sæbe og vand for at minimere risikoen for infektion. Klare øjenbryn fra en blyant, fedt og forurening ved hjælp af kosmetisk lotion. Behandl dine øjenbryn og en zone på 3 cm omkring dem med en desinficerende forbindelse. Forresten vil banal hydrogenperoxid, som er i mange boliger, også være egnet til desinfektion.
 • Markér øjenbrynens form med en skarp blyant. Forsøg ikke at gøre øjenbryn tråd eller for bred. Overholde reglen om det gyldne middel, og afvig ikke for langt fra den naturlige form.
 • Plukningsteknikken er enkel: Tag tråden med begge hænder og læg den mellem tommelfingeren og pegefingeren i begge hænder. Vrid tråden 6-10 gange i midten: så du får et par løkker. Funktionsprincippet er som følger: Det er nødvendigt at stramme tråden, løsne den og flytte fingrene i forskellige retninger. Drejede løkker i midten trækker øjenbrynhår ud, som falder ind i dem.

Tip! Udfør proceduren omhyggeligt og omhyggeligt. Det er vigtigt, at hårene, der er inde i konturen, skitseret i blyant, ikke falder ind i løkken. Ellers vil det ikke fungere for at give en klar og jævn kontur. Og du kan helt ødelægge mønsteret af øjenbryn. Fjern hårene i retning af deres vækst, men ikke imod. Ellers kan du ikke få de mest behagelige fornemmelser, og selv smerter er mulige for personer med følsom hud. Hertil kommer, at trække hår ud i retning af deres vækst, forhindrer du deres efterfølgende indvækst.

 • Straks efter afslutningen af ​​proceduren behandles huden med en antiseptisk opløsning. Hvis du ser en lille rødme eller irritation, så ved, at dette er en reaktion af følsom hud, og det vil snart passere.

Som du kan se, involverer proceduren ikke noget kompliceret. Alle handlinger er elementære og enkle. Det vigtigste - at lære at hurtigt og dygtigt bruge en tråd, bare tilslutte de ønskede hår. Med den relevante erfaring udføres proceduren i minutter. Derudover kan den bruges til at fjerne antennerne over overlæben, som også ofte forgifter de smukke damers liv.

anbefalinger

For at beherske visdom af hårfjerning ved hjælp af en tråd, er det bedst at tilmelde en gang til mesteren, der ejer denne kunst. Efter en klar demonstration af slibningen kan du lære meget bedre, hvordan du selv udfører denne procedure.

Nyttige tips

Det vigtigste ved trinding er, hvor godt du drejer tråden og graden af ​​spænding. Hvis du aldrig har gjort denne procedure selv, anbefales det at du ikke starter browseren med det samme. Det er bedre at begynde at øve, trække håret over overlæben, og først da, når du har fingerfærdighed og forstå hvordan du holder og stram tråden, fortsæt til korrektion af øjenbryn.

Hvis proceduren forårsager alvorlig smerte, anbefales det at smøre det behandlede område med gel med lidokain, "Emla" eller andet tilgængeligt lokalbedøvende middel.

Et par dage efter behandling afstå fra skinnende øjenbryn, selv med en blyant. Denne begrænsning har til formål at minimere den mulige infektion i åbningen, indtil hullerne fra folliklerne trækkes ud. Du kan dog smøre hårene med ricinus eller burdockolie for at give dem skinne og mere tydeligt: ​​sådan behandling vil ikke forårsage skade.

Før proceduren anbefales det at anvende en lidt nærende creme på huden omkring øjenbrynene for at blødgøre det og gøre proceduren mere smertefri. Hvis hårene er meget hårde, anbefales det at dampe ud i ansigtet og være særlig opmærksom på øjenbrynene. Efter denne procedure kan hårene trækkes ud med meget mindre indsats. Tømmen af ​​timian, pebermynte eller kamille tilsat til dampkompositionen desinficerer desuden hudoverfladen og endog mætter den med næringsstoffer.

Så vi har overvejet trækets egenskaber - korrektion af øjenbrynens form ved hjælp af en almindelig tråd. Som du kan se, har proceduren ubestridelige fordele, derfor passer den til alle kvinder uden undtagelse. Med denne enkle og overkommelige metode kan du nemt bringe dine øjenbryn i rækkefølge, hvor og hvornår du vil.

Se også: Sådan trækkes du ud med øjenbryn med en tråd selv (video)

Nye måder at plukke øjenbryn uden irritation

Mange kvinder i fashion resort til at plukke øjenbrynene hjemme, bruge improviserede midler og problemer med at få øjnene til at holde øjenbrynens rødder, efter at proceduren er irriteret, eller huden omkring øjenbrynene bliver tør. Nedenfor er et par nye måder at gennemføre denne kosmetologiske procedure hjemme uden komplikationer.

Sådan trækker du ud øjenbrynene uden konsekvenser

Ofte bruger pigerne til proceduren for at pukke øjenbrynene for at give dem den ønskede form og anvende makeupprodukter. Den første øjenbrynskorrektion anbefales dog at blive udført af en specialist, og i hjemmet, på grundlag af instruktioner, udfør denne procedure ved hjælp af blødgøringsmidler, som kan købes på apotek. For at plukke øjenbryn derhjemme skal du forberede følgende værktøjer og værktøjer:

1) pincet og øjenbryn kam;


Det vides, at huden genopretter hurtigere i natperioden end i løbet af dagen. Derfor er proceduren for øjenbrynpuckning bedst lavet om aftenen, så huden vil have tid til at genoprette, inden der påføres morgenmakeup. Du skal gøre følgende:

1) kam øjenbryn med en speciel børste eller kam;


Denne procedure bruger en fugtighedscreme, der giver dig mulighed for at fjerne hår med mindre smerte, og cremen tillader ikke irritation, hvilket kan ødelægge din morgen makeup. For at reducere smerten i proceduren skal du fastholde hårene i selve basen og stramme lidt på huden.

Egenskaber ved kosmetologiproceduren derhjemme

Håret plukkes i retning af vækst, denne obligatoriske regel eksisterer, så hårrødderne ikke forbliver og ikke ødelægge effekten af ​​proceduren. Hertil kommer, at plukning af øjenbryn mod vækst garanterer praktisk talt, at der opstår irritation, der vil være svært at gemme sig bag sminke. Når du har fjernet alt overskydende hår, skal du tage en bomuldsstuds og anvende en tonic for følsom hud på det, gnid huden omkring øjenbrynene. Dernæst skal du anvende en stor mængde fugtighedscreme på øjenbrynene, proceduren udføres som en maskeoverlay.

Øjenbryn plukker ved reglerne

En af de utvivlsomme udsmykninger af enhver kvindes udseende er den perfekte øjenbryn linje. Derfor er der grund til at gøre en indsats og lære at trække øjenbrynene ud, hvilket giver dem et attraktivt udseende. Plukkende øjenbryn kan gøres i skønhedssaloner, men du kan selv gøre det. Til dato er der mange måder at plukke øjenbryn på, blandt hvilke de mest almindelige er:

 • plukning øjenbryn med voks;
 • øjenbryn plukning;
 • plukning øjenbryn med pincet.

Øjenbryn plukning regler

Du bør begynde med omhyggeligt at studere refleksionen af ​​dit ansigt i spejlet og bestemme øjenbrynens form, som passer bedst til dit ansigt. Hvis ansigtet er firkantet, skal du lave aflange øjenbryn, for et rundt ansigt kan øjenbrynens linie være lidt hævet, let afrundet i enderne. Hvis ansigtet er ovalt, vil det være godt at gøre øjenbrynene i form af en buet, et langstrakt ansigt kan korrigeres ved hjælp af lige øjenbryn.

Ved plukning af øjenbryn skal du fokusere på 3 hovedpunkter: begyndelsen af ​​øjenbryn, øjenbrynens højeste del og øjenbrynens ende. For at bestemme det første punkt skal du lægge en blyant på dit ansigt, så de forbinder det indre hjørne af øjet og næsens vinge. På det sted, hvor øjenbryn krydser blyanten, skal du markere et punkt, det er starten på øjenbryn. Hårene mellem næsebroen og dette punkt kan nemt trækkes ud. Derefter forbindes øjets yderste hjørne og næsens vinge ved hjælp af en blyant. På det sted, hvor blyanten og øjenbryn skærer, er det punktet for øjenbrynens ende. Hårene mellem templet og blyanten skal trækkes ud. Hvis øjenbrynene er korte og det markerede vækstpunkt ikke nås i hårvækstområdet, skal resten trækkes ved hjælp af blyant eller skygge. Du skal sørge for, at øjenbrynens ende ikke er under dens begyndelse, ellers vil dit udseende være trist. For at bestemme øjenbryns højeste punkt, skal du se lige i spejlet og tegne en blyantlinie, der løber fra næsens vinge gennem pupillen til øjenbryn. Markér dette punkt og husk at det er i hendes øjenbryn, højden er maksimal.

Efter at have bestemt alle punkterne, kan du begynde at plukke øjenbrynene og give dem den ønskede form. For at gøre dette kan du bruge specielle stencils, som du skal vedhæfte til øjenbrynene, cirkulere blyanten og trække alle øjenbryns hår ud, som viste sig at ligge uden for den malede stencil. Hvis der er et ønske, så kan et godt resultat opnås uden at bruge sådanne skabeloner.

Øjenbryn plukker hjemme

For at undgå irritation efter plukning af øjenbryn, inden du plukker øjenbryn, skal du påføre en lille smule øjencreme på huden omkring øjenbrynene og lade dem stå i 10 minutter. Efter den angivne tid skal du fjerne rester af cremen med en bomuldsstuds og tørre øjenbrynsområdet med alkoholkrem. Comb øjenbryn med en speciel børste eller omhyggeligt vasket mascara børste. Træk øjenbrynens kontur ved hjælp af en blyant, der har en kontrastfarve, og du bør huske om setpunkterne. Som et redskab til plukning af øjenbryn kan tænger bruges til at plukke øjenbryn eller pincet for at plukke øjenbryn.

Træk hår ud, du bør tage dem tættere på roten og trække ud i retning af hårvækst. For at undgå skader på huden omkring øjenbryn, kan du rette det lidt med din brugte hånd. Du bør ikke forsøge at få fat i et par hår på én gang for at fremskynde processen, så du kan skade huden. Efter fjernelse af overskydende hår skal huden omkring øjenbrynene desinficeres med alkoholholdig lotion.

Øjenbrynskorrigering: pincet, tråd eller voks

Det er ingen hemmelighed, at velplejede øjenbryn af den korrekte form kan forandre en kvindes udseende. På grund af øjenbrynens fysiologiske egenskaber kræver det dog konstant pleje og vedligeholdelse. Der er.

For at fjerne overskydende hår i ansigtet, især i øjenbrynene, kan du bruge enhver eksisterende teknologi til at slippe af med uønsket hår. For eksempel gør mange kvinder øjenbrynskorrigering med en barberkniv. Måske er dette den hurtigste måde at slippe af med overskydende hår, og endda er der skabt specielle barbermaskiner til øjenbrynene. På grund af de åbenlyse ulemper ved denne metode, herunder mulige nedskæringer, irritationer, behovet for hyppig gentagelse af proceduren og det korte udseende af korte hår i stedet for de gamle, vil øjenbrynskæringen sandsynligvis snart være forbi, hvilket giver mulighed for mere moderne øjenbrynpleje teknikker.

Bemærk også, at metoderne til regelmæssig øjenbrynskorrektion, det vil sige fjernelsen af ​​individuelle hår, der vokser uden for den ønskede form, vil blive beskrevet nedenfor. I tilfælde af at øjenbrynene er meget tykke eller vokser sammen på næsen, bør du tænke på permanent fjernelse af overskydende hår ved hjælp af for eksempel en laser eller elektrolyse. Sandt nok har disse metoder deres ulemper: Håret vil blive fjernet for evigt, og mulighederne for yderligere at ændre formen på øjenbrynene vil være begrænsede. Desuden kan anvendelsen af ​​en laser i øjenområdet ifølge resultaterne fra nogle undersøgelser, selv med brugen af ​​beskyttelsesbriller, beskadige synet.

Øjenbrynskorrigering med pincet

Plukning af enkelte hår med pincet er den mest tilgængelige og bekvemme måde at rette øjenbrynene på. Generelt reduceres hele processen til udvælgelsen af ​​et unødvendigt hår, fanger det med pincet og i virkeligheden fjernelse. Hver kvinde kan selv gøre det hjemme. Plukkende øjenbryn med pincet kan være lidt smertefuldt, men med tiden forsvinder denne følelse. Men pincett giver mulighed for korrektion af øjenbrynens form mest præcist og præcist.

Fordele ved metoden:

 • plukning med pincet er ideel til at korrigere øjenbryn og fjerne en lille mængde hår;
 • Metoden kræver ingen omkostninger, bortset fra faktisk køb af pincet;

Ulemper ved metoden:

 • øjenbrynskorrektion med pincet - processen er relativt langsom, kedelig og nogle gange smertefuld, derfor er den ikke egnet til store hårområder;
 • Resultatet af uforskammet plukning kan blive indgroet eller brudt hår;
 • Mennesker med følsom hud kan have rødme efter plukning.

Øjenbrynskorrektionstråd

Øjenbrynskorrektionstråd hårdere end pincet. For at gøre dette, er enden af ​​en bomulds tråd omkring 50 centimeter lang bundet sammen og derefter snoet, så der dannes to sløjfer til tommelfingeren og indeksfingrene i begge hænder. Ved slag af et hår i stedet for snoet af en tråd finder dens opsamling og fjernelse sted. Med den rigtige teknik og visse færdigheder gør øjenbrynskorrektion med en tråd det muligt at opnå en helt klar linje, da ikke kun overskydende hår fjernes, men også fluff, som ikke kan fjernes med pincet.

Fordele ved metoden:

 • øjenbrynskorrektion beskadiger ikke huden og har ingen negativ indflydelse på det;
 • Med hensyn til hygiejne overstiger øjenbrynskorrektionstråden alle andre metoder;
 • øjenbrynskorrektion ved hjælp af tråden er meget hurtigere end ved brug af andre metoder.

Ulemper ved metoden:

 • når der rettes øjenbryn med en tråd, kan flere hår fjernes samtidigt, så denne metode kan virke mere smertefuld end for eksempel at plukke med pincet;
 • øjenbrynskorrigering med en tråd er bedre at overlades til en professionel, hvilket betyder, at omkostningerne ved proceduren bliver højere;
 • Når man bruger den forkerte teknik eller manglende erfaring, vil hårene ikke blive fjernet, men revet
 • På grund af trådens friktion på huden i forbindelse med hårfjerning kan der forekomme en prikkende fornemmelse.

Øjenbryns vokskorrektion

Denne metode giver dig mulighed for at maksimere intervallerne mellem øjenbrynskorrektionsprocedurer. For at give øjenbrynerne den ønskede form, kan du bruge voksstrimler eller hård voks. I det første tilfælde påføres voksen på huden og fjernes derefter med en strimmel klud eller papir med en skarp bevægelse i retning mod hårvæksten. En hård voks påføres huden i opvarmet tilstand, så det afkøles og fjernes også mod hårvækst, som regel ved hjælp af en træspatel. Selvfølgelig er denne metode ikke så praktisk som nævnt ovenfor, men det giver dig mulighed for at opnå en meget længere glat hud. Og det sidste - korrektionen af ​​øjenbryn med voks kræver maksimal nøjagtighed og nøjagtighed. Indfangning af overskydende hår eller manglende formen af ​​øjenbrynene bliver nødt til at vente længe, ​​indtil nye vokser.

Fordele ved metoden:

 • intervallerne mellem øjenbrynens voksningsprocedurer kan nå 4-6 uger;
 • Denne metode er ideel til tykt, hårdt og intensivt voksende hår;
 • Med regelmæssig voks-øjenbrynskorrektion begynder unødige hår at vokse langsommere og blive tyndere.

Ulemper ved metoden:

 • Voks øjenbryn korrektion er farlige forbrændinger og som følge heraf udseendet af blærer og ar;
 • voksrester efter korrektion eller midler til fjernelse heraf kan forårsage irritation;
 • Brug af voks til at opnå den nøjagtige og perfekte form på øjenbrynene er ikke let: de nødvendige hår kan også holde fast i voksen og fjernes.

Det er indlysende, at alle øjenbrynskorrigeringsmetoder har deres fordele og ulemper, og deres brug kræver visse færdigheder og erfaringer. I mangel af disse er det bedre at overlade dette gode arbejde til en professionel, der i løbet af få minutter vil fjerne overskydende hår og give øjenbrynene den perfekte form.

Irritation efter øjenbryn plukning

Øjenbryn plukning I dag er smukke øjenbryn blevet en fetish. Flere og flere piger lærer at overvåge øjenbrynene korrekt og give dem et "salgbart" udseende. Efter alt, øjenbryn - designet af hele ansigtet.

Processen med at fjerne overskydende hår på øjenbrynene er ofte ikke helt simpelt: enten hårene ikke vil blive helt fjernet, så vises irritation af huden, eller huden i øjenbrynens område bliver meget tør. Nedenfor overvejer vi spørgsmålet om, hvordan du korrekt plukker øjenbrynene hjemme.

Du kan tale uendeligt om øjenbryn: især, indtil du formåede at finde den ideelle form for dig selv. Helt ærligt er den første øjenbrynskorrektion bedst udført af en specialist. Derefter kan du klare dig hjemme med pincet, en kam, gel, en god nærende creme og lidt fritid.

Sådan pluk øjenbryn

Det er bedre at trække øjenbryn om aftenen, så huden har tilstrækkelig tid til at komme sig, og det kan bruge lidt tid uden makeup.

Først bør du øje dine øjenbryn og påfør en fugtighedscreme på huden nær øjenbrynene. Hvis du har frækt hår, der hele tiden forsøger at "hoppe ud" af det overordnede billede, skal du anvende en lille gel på dine øjenbryn.

En fugtighedscreme anvendt i begyndelsen af ​​proceduren vil hjælpe hårene til at blive fjernet lettere og huden mindre irriteret.

Dernæst, tag pincettene og tag hårene i nærheden af ​​selve basen. For at reducere smerte under proceduren, strække huden lidt. Husk, at hårene skal trækkes ud langs vækstlinjen! Dette er en obligatorisk regel for at proceduren skal lykkes.

Hvis du prøver at trække et hår mod sin vækst - er hudirritation faktisk garanteret. Når du har fjernet alt overskydende hår, skal du tørre huden med en tonic for følsom hud og derefter anvende et meget stort lag nærende creme, så hvis du laver en ansigtsmaske.

Det er tilrådeligt ikke at strække huden efter den traumatiske procedure, så brug fløden som om du slog det i huden med fingrene, vent ikke på, at den suger.

For at holde huden omkring øjenbrynene fra at se tørre ud, som det ofte er tilfældet med permanent hårfjerning overalt på kroppen, skal du regelmæssigt fremstille næringsmasker til området omkring øjenbrynene. Selvom det er sommer udenfor, og du tager en pause i næringsstoffer, skal du være særlig opmærksom på dine øjenbryn 2 gange om ugen.

Gør det ondt for at trække øjenbrynene ud for første gang

Old Spice Aftershave Line: For Real Men