Fjern irritation efter voksning

Voksning er ikke en behagelig procedure. Men på hvad kun kvinden for skønhedens skyld ikke går. Hvor det er mere støtende, når man har udvist en sådan smertefuld metode, vises rødme, udslæt og endda betændelse på huden. Hvis du vælger denne metode til fjernelse af hår, skal du straks overveje, hvordan du fjerner irritation efter voksning med voksning.

 • 1. Årsager til irritation efter voksning
 • 2. Sådan fjerner du irritation efter voksning?
 • 3. Forebyggelse af irritation efter voksning
 • 4. Nyttige tips

Årsager til irritation efter voksning

Irritation kan manifestere sig på forskellige måder. Det kan være udslæt i form af røde pletter, store lyserøde pletter, følelse af tæthed i huden, tørhed, skrælning. Nogle gange kan der forekomme acne og sår. Årsagerne til dens forekomst kan være følgende:

 1. Lys og følsom hudtype er mest tilbøjelig til de ubehagelige virkninger af epilering.
 2. Ofte opstår efter første brug af voks.
 3. Under proceduren fjernes de døde partikler af det øvre lag af epidermis sammen med hårene. En sådan mekanisk virkning på huden beskadiger det og forårsager irritation.
 4. Vassen er af dårlig kvalitet. For at undgå denne grund skal du kontrollere udløbsdatoer, anbefalinger om produktet og producenten samt oplysninger om opbevaringsforhold ved køb.
 5. Allergi. Kan forekomme som en reaktion på nogle af voksens komponenter. Hvis irritationen ikke går væk i lang tid, ledsaget af kløe eller brænding, skal du kontakte en allergiker. Det kan være nødvendigt at vælge en anden metode.

Sådan fjerner du irritation efter voksning?

Hvis du skal vokse epilering, skal du på forhånd tænke på, hvordan du vil slippe af med irritation, hvis det sker. Hvad skal man gøre ved de første ubehagelige tegn på konsekvenserne af proceduren?

 1. Hvis irritation opstår, behandles huden med hydrogenperoxid. Det har en desinficerende virkning og vil reducere sandsynligheden for bakterier og snavs. Derefter fugtes huden med en creme.
 2. Calendula decoction har en helbredende og beroligende effekt. Fugt en bandage eller bomuldsuld i det og tør det beskadigede område ud. For at undgå tørhed, efter proceduren skal du anvende en fed fløde.
 3. Skær en alkoelstamme kan komme til undsætning. Det skal være forskylt i varmt vand. Først skal du tørre det irriterede område med saften af ​​stilken og derefter skære det i små stykker og anvende i 15 minutter.
 4. En god måde at lindre irritation på er at bruge olie efter voksning. Det kan være både essentielt og vegetabilsk. For eksempel en blanding af æteriske olier af lavendel, kamille og druemrø. De to første typer skal tage 2-3 dråber, og den sidste - 10 ml. Tør huden med denne sammensætning og hold den i ca. 40 minutter, skyll derefter.

Essen af ​​palisander eller te træ vil hjælpe med at helbrede. Du skal blande 5 dråber af nogen af ​​disse olier og 3 spiseskefulde vegetabilsk olie. I mangel af sådanne ingredienser vil almindelig olivenolie eller solsikkeolie hjælpe med. Det skal opvarmes lidt og påføres huden med bomuldsuld.

Kan også hjælpe:

 • anti-brændere, for eksempel panthenol, har smertestillende og antibakterielle virkninger;
 • baby pulver og creme lindre irritation efter voksning;
 • decoctions af kamille urter, tog, celandine har anti-inflammatorisk virkning og fremskynde helbredelse. De skal tørre huden eller påføres som en komprimering i en halv time.

Det er meget vigtigt at fjerne irritation ved de første tegn på dets forekomst, ellers kan det være forsinket, og det vil være sværere at håndtere det.

Forebyggelse af irritation efter voksning

Den korrekte teknik til at udføre hårfjerning ved hjælp af voks vil hjælpe med at slippe af med overskydende hår og forhindre udseende af irritation og betændelse. Først og fremmest skal du vælge den passende valgvoks.

Typer af voks:

 1. Kold voks Denne metode er smertefuld og tager lang tid. Men det anbefales at bruge det til følsomme områder og fjernelse af korte og tynde hår.
 2. Varm voks Giver hastighed, brugervenlighed, respekt, hygiejne. Gælder for enhver hudtype. Men prisen er dyrere end andre arter.
 3. Varm voks Det er i stand til at udvide skibene, så det bør ikke bruges til venøse sygdomme. Men proceduren med brugen bliver smertefri.

Materiale valgt. 5 dage før voksning er det nødvendigt at barbere de nødvendige områder med maskinen. Dagen før proceduren for at skrubbe huden. Derefter anbringes en fugtighedscreme.

Før du påfører voks, skal huden vaskes, dampes for at udvide porerne og reducere smerten, og tør derefter grundigt. Ingen kosmetiske produkter på dette stadium behøver ikke at finde anvendelse. Påfør derefter en træspatelvoks på huden i løbet af hårvæksten. Tryk det med en stribe klud eller klud. Vent, indtil værktøjet hærder og fjern strimlen med en skarp bevægelse i retning af omvendt hårvækst. Efter afslutning af depilationen skal den resterende voks fjernes med enhver olie, der får den til at blive wadding. Nogle gange til dette formål i sættet inkluderer servietter. Dette vil medvirke til at reducere irritation efter voksning.

Du kan anvende en kold komprimering, hvis du oplever ubehagelige fornemmelser på steder, hvor epilationen blev udført. Efter 48 timer skal huden fugtes med lotion, creme eller olie og fortsætte disse procedurer hver anden dag. På 4-5 dagen for at skrubbe det område, hvor depilationen fandt sted, og gentag 1-2 gange om ugen.

Nyttige tips

 • Efter proceduren kan du ikke bruge en skrubbe og hård vaskeklud;
 • de første to timer anbefales ikke at bruge brusebadet;
 • hvis depilering af den intime zone blev udført, så inden for 24 timer skal man afstå fra samleje
 • I de første dage efter depilering anbefales det ikke at anvende deodorant, talkum, parfume, selvbrun.

Forskellige kosmetik kan øge irritation efter voksning. Som en kropspleje passer baby sæbe uden farvestoffer og dufte.

anbefalinger:

 • inden for to dage efter proceduren kan du ikke solbade, gå i saunaen, svømmehal, kamme depilationsstederne;
 • hvis håret har tendens til at vokse i ofte, skal skrubbe anvendes i 2-3 dage og gentages 2-3 gange om ugen. Glem ikke at fugte huden efter skrubning.

Overholdelse af enkle regler vil hjælpe med at undgå ubehagelige overraskelser efter voksning. Hvis alvorlig irritation forfølger dig efter hver procedure, bør du søge råd fra en kosmetolog. Han vil hjælpe dig med at vælge en anden metode eller anbefale en professionel måde at fjerne hår på.

Irritation efter epilering

Epilation - en procedure til fjernelse af hår fra bestemte dele af kroppen. Det adskiller sig fra depilation, idet det fjerner håret med hårsækken. Irritation efter hårfjerning er et ubehageligt fænomen, som hver anden pige står overfor (uanset hudtype), og det er normalt, siger eksperter.

Årsager til

Epilation er en procedure uden hvilken livet af en moderne dame ikke kan leve uden, men selv det kræver ofre. Efter proceduren reagerer mikrodamager med røde pletter på kroppen, kløe og ubehageligt udseende på hudoverfladen. Under proceduren udsættes hårets "krop" og dets rod for mekanisk skade. Sidstnævnte er forresten større end tykkelsen af ​​et hår og beskadiger celler fra indersiden. Her er det - årsagen til irritation.

Rød prikker fremkommer ved epilering - voks, sukker, laser, fotoepilation og almindelig epilator. Disse er alle potentielle irritationsmidler for vores hud. Så hovedårsagerne til dette ubehagelige fænomen er som følger:

 • Den første årsag er den mekaniske effekt på dermis, fordi håret trækkes ud af roden. Hårsækken tæt "samarbejder" med nerveenderne i cellerne. Når hans (hårets rod) er usynligt udslettet, lider alle - kvinden, håret og dets rod. Især svært for huden.
 • Efter fjernelse af hårroten øges talgproduktionen. Det klæber bogstaveligt talt porerne, hvilket forårsager irritation og delvis hårindvækst.
 • Under epilation fjernes også det kornede lag af huden - opmærksom på de tørre støvpartikler på epilatoren eller i sukkerpastaen, det er de "døde" skalaer.
 • For tynd og følsom derma bliver under alle omstændigheder dækket af irritationer - dette er dets anatomiske funktion, og du bliver nødt til at acceptere det. Små udslæt (og endda kløe) forfølge en sådan kvinde i lang tid, men erfarne brugere af epilatoren og voks kunne komme op på nogle enkle måder at håndtere problemer - læs om det nedenfor.
 • Hud, der ikke bruges til hyppig epilering, er irriteret. Ved først (op til seks måneder) kan huden reagere stærkt, men gradvist vil kløen og rødmen forsvinde. Allerede efter et par timer efter hårfjerningsproceduren kan sådanne problemer glemmes.
 • Dårlig kvalitet voks, sukker, beskidt, blunt epilator kan blive årsagerne til rødhed i huden og forårsage mere alvorlige konsekvenser - allergier og pustler. For at forhindre dette skal du passe på din epilator og kontakte certificerede mestre med erfaring, anbefalinger og billeder af rene værelser i sociale netværk.
 • Resterne af voks eller sukker på huden kan tilstoppe epidermis, hvilket resulterer i pustler. Rens huden grundigt efter hårfjerning - ved hjælp af specielle væsker eller traditionelle metoder.

Så når der er rød prikker på kroppen efter epilering, er det en normal hudreaktion på en irritation, det er helt naturligt. Men på nogle kvinder danner disse samme punkter i 10 minutter og forsvinder, andre bliver plaget af yderligere to eller tre dage og suppleres med kløe. Hvor længe de bliver på kroppen, påvirkes af huden. På den "tykke" og ikke meget følsomme udslæt pass for et par timer. På lys, tyndt, følsomt kan de vare op til to til tre dage.

Hvis hårfjerning er for grusom for at bekæmpe hår, bør du foretrække aflejring (hårfjerning med barbermaskine eller fløde). Det er dog ikke egnet til daglig brug - irritation overhaler stadig før eller senere. Under depilation fjernes hårets overfladiske krop, og efter en dag begynder det at prikke ubehageligt.

Hvordan man undgår?

Korrekt forberedelse til fjernelse af håret vil reducere omfanget af dets manifestation. Velrenset og forberedt hud vil sige tak. Vi kan fremhæve følgende nyttige anbefalinger:

 • Før du fjerner hår, skal du rengøre huden med en skrubbe i ca. 24 timer. Slibende partikler fjerner de forhøjede celler i epidermis og "åbner" banen til hårets rod. De fjerner hindringerne for hårsækken. Du kan bruge skrubbe i et par timer før proceduren eller umiddelbart før den. Hvis huden er meget følsom og tynd, er det bedre at gøre det om et par timer.
 • Ren hud under anvendelse sanitizing sammensætning - det kan være hydrogenperoxid, en alkohol og 70 grader, "Miramistin" eller ethvert farmaceutisk produkt.
 • Du kan fordamme huden. Så bliver det lettere for hårsækkene at passere gennem de åbne porer på overfladen, og de vil skade huden mindre. Metoden til dampende kosmetologer roser ikke altid.
 • Hvis du bruger en epilator, kan du køle huden meget. Derefter vil smerten blive yderligere reduceret, da reaktionen af ​​nerveenderne på kroppen vil blive sløvet.
 • Efter proceduren skal du sørge for at anvende en fugtighedscreme til de "berørte" områder af kroppen: "Bepanten", "Panthenol", den sædvanlige barnlige - betyder ikke noget. Nå, hvis produktet vil indeholde beroligende ingredienser - aloe vera, planteekstrakter.
 • Inden du går til kosmetikrummet, skal du ikke besøge saunaen eller badet i 3 dage. Det anbefales ikke at udføre dampprocedurer, selvom der skal tages et bad.

Fjern irritation efter voksning

Epilering ved hjælp af voks er en af ​​de mest effektive metoder til fjernelse af hår på kroppen og på ansigtet. Men efter at have valgt denne metode, skal du vide, at der ofte efter proceduren opstår irritation, og i nogle tilfælde kan den inflammatoriske proces begynde. Det er vigtigt at kunne fjerne irritation efter depilering.

Årsager til irritation

Hudirritationsreaktionen kan manifestere sig i udslæt af røde pletter, et stort plet, pustler eller det kan manifesteres ved tæthed i huden, tørhed, eksfoliering af døde hudceller.

Epidermis kan reagere som følger på grund af følgende faktorer:

 • Let lys hud.
 • Den første oplevelse af voksning.
 • Hornede celler fjernes med hår, hvilket beskadiger epidermis.
 • Dårlig kvalitet voks.
 • Allergisk reaktion på vokspræparat.

Aflast irritation

Eksperter inden for kosmetologi anbefaler at anvende flere metoder til behandling af huden, hvis irritation er opstået efter voksning.

 1. Behandl irritationszonen med hydrogenperoxid. Dette reducerer risikoen for infektion. Derefter skal du smøre huden fugtighedscreme.
 2. At tørre med en bomuldsstynde dyppet i calendula bouillon (kamille, celandine), problemområder - dette vil berolige kløen og helbrede skader. Efter behandling med afkog, smør huden med en fed creme.
 3. Aloesaft og pulp påføres det berørte område i 15 minutter.
 4. Perfekt lindre irritation af gnidning fra aromatiske og vegetabilske olier. Så blandes 2 dråber lavendel og kamilleolie med 10 ml druemusolie. Sammensætningen af ​​gnidet hud, hold i 40 minutter og vask derefter af.
 5. Nå klare problemet og opvarmede olivenolie eller solsikke. Olie påføres huden med en bomuldsstynge.
 6. Panthenol narkotiserer og desinficerer rødmen.
 7. Børns hygiejneprodukter i form af pulver og cremer letter brænding og kløe.

Vi anbefaler!

Lucem - et middel til kvindes sundhed

Irritationsforebyggelse

Overholdelse af reglerne for depilation og råvarer af høj kvalitet vil gøre det muligt at omgå de ubehagelige konsekvenser af proceduren. Efter depilering anbefales noget tid:

 • Dag ikke at bruge skrubbe og bast vaskeklud.
 • Tag kun et brusebad 2 timer efter fjernelse af håret.
 • Behandling af det intime område kræver afholdenhed fra seksuel aktivitet i løbet af dagen.
 • Dag ikke at bruge parfume, pulvere, deodorant.
 • Til kropspleje brug børne sæbe.
 • To dage hverken solbadning eller gå i saunaen, swimmingpool.
 • Kombiner ikke de behandlede steder.
 • Hvis håret vokser ind, skrub derefter huden 2 dage efter proceduren, med yderligere fugtgivende med cremen, gentag hver 2-3 dage.

Voks udvælgelse

Ud over at overholde foranstaltninger til forebyggelse af irritation for et godt sikkert resultat skal du vælge den rigtige voks. Ved køb af voks skal du være opmærksom på holdbarheden, opbevaringsbetingelserne for råmaterialer.

Kold - egnet til brug på følsomme områder og til fjernelse af tyndt kort hår. Metoden er ret smertefuld og lang.

Varm - nem at bruge, hygiejnisk, blid epidermis. Velegnet til enhver hud.

Hot - dilaterer blodkar, anbefales ikke til åreknuder. Dens brug er næsten smertefri.

Irritation efter depilering

Depilation voksning

Når den rigtige voks er valgt, kan du fortsætte med at forberede depilationen og direkte til dens gennemførelse.

 1. Fjern barberhårene 5 dage før sessionen.
 2. Skrub huden på en dag.
 3. Før proceduren vaskes og dampes dermis ud, tørt. På dette stadium er det ikke nødvendigt at anvende nogen creme.
 4. Med en træ eller plastikspatel, voks huden, flytte fra top til bund.
 5. Dæk vokset med en stribe klud eller serviet, tryk ned.
 6. Når voksen er hård, er det nødvendigt at skille stoffet skarpt fra huden fra bunden opad.
 7. Fjern overskydende voks på ethvert tilgængeligt middel: olie, særlig væske, servietter for at fjerne voks.
 8. Hvis det ønskes, kan du bruge kolde lotioner.

Fjern irritation efter voksning

Indsendt af: admin i Skønhed 17.06.2018 0 190 Udsigter

Voksning er ikke en behagelig procedure. Men på hvad kun kvinden for skønhedens skyld ikke går. Hvor det er mere støtende, når man har udvist en sådan smertefuld metode, vises rødme, udslæt og endda betændelse på huden. Hvis du vælger denne metode til fjernelse af hår, skal du straks overveje, hvordan du fjerner irritation efter voksning med voksning.

Årsager til irritation efter voksning

Irritation kan manifestere sig på forskellige måder. Det kan være udslæt i form af røde pletter, store lyserøde pletter, følelse af tæthed i huden, tørhed, skrælning. Nogle gange kan der forekomme acne og sår. Årsagerne til dens forekomst kan være følgende:

 1. Lys og følsom hudtype er mest tilbøjelig til de ubehagelige virkninger af epilering.
 2. Ofte opstår efter første brug af voks.
 3. Under proceduren fjernes de døde partikler af det øvre lag af epidermis sammen med hårene. En sådan mekanisk virkning på huden beskadiger det og forårsager irritation.
 4. Vassen er af dårlig kvalitet. For at undgå denne grund skal du kontrollere udløbsdatoer, anbefalinger om produktet og producenten samt oplysninger om opbevaringsforhold ved køb.
 5. Allergi. Kan forekomme som en reaktion på nogle af voksens komponenter. Hvis irritationen ikke går væk i lang tid, ledsaget af kløe eller brænding, skal du kontakte en allergiker. Det kan være nødvendigt at vælge en anden metode.

Sådan fjerner du irritation efter voksning?

Hvis du skal vokse epilering, skal du på forhånd tænke på, hvordan du vil slippe af med irritation, hvis det sker. Hvad skal man gøre ved de første ubehagelige tegn på konsekvenserne af proceduren?

 1. Hvis irritation opstår, behandles huden med hydrogenperoxid. Det har en desinficerende virkning og vil reducere sandsynligheden for bakterier og snavs. Derefter fugtes huden med en creme.
 2. Calendula decoction har en helbredende og beroligende effekt. Fugt en bandage eller bomuldsuld i det og tør det beskadigede område ud. For at undgå tørhed, efter proceduren skal du anvende en fed fløde.
 3. Skær en alkoelstamme kan komme til undsætning. Det skal være forskylt i varmt vand. Først skal du tørre det irriterede område med saften af ​​stilken og derefter skære det i små stykker og anvende i 15 minutter.
 4. En god måde at lindre irritation på er at bruge olie efter voksning. Det kan være både essentielt og vegetabilsk. For eksempel en blanding af æteriske olier af lavendel, kamille og druemrø. De to første typer skal tage 2-3 dråber, og den sidste - 10 ml. Tør huden med denne sammensætning og hold den i ca. 40 minutter, skyll derefter.

Essen af ​​palisander eller te træ vil hjælpe med at helbrede. Du skal blande 5 dråber af nogen af ​​disse olier og 3 spiseskefulde vegetabilsk olie. I mangel af sådanne ingredienser vil almindelig olivenolie eller solsikkeolie hjælpe med. Det skal opvarmes lidt og påføres huden med bomuldsuld.

Kan også hjælpe:

 • anti-brændere, for eksempel panthenol, har smertestillende og antibakterielle virkninger;
 • baby pulver og creme lindre irritation efter voksning;
 • decoctions af kamille urter, tog, celandine har anti-inflammatorisk virkning og fremskynde helbredelse. De skal tørre huden eller påføres som en komprimering i en halv time.

Det er meget vigtigt at fjerne irritation ved de første tegn på dets forekomst, ellers kan det være forsinket, og det vil være sværere at håndtere det.

Forebyggelse af irritation efter voksning

Den korrekte teknik til at udføre hårfjerning ved hjælp af voks vil hjælpe med at slippe af med overskydende hår og forhindre udseende af irritation og betændelse. Først og fremmest skal du vælge den passende valgvoks.

Typer af voks:

 1. Kold voks Denne metode er smertefuld og tager lang tid. Men det anbefales at bruge det til følsomme områder og fjernelse af korte og tynde hår.
 2. Varm voks Giver hastighed, brugervenlighed, respekt, hygiejne. Gælder for enhver hudtype. Men prisen er dyrere end andre arter.
 3. Varm voks Det er i stand til at udvide skibene, så det bør ikke bruges til venøse sygdomme. Men proceduren med brugen bliver smertefri.

Materiale valgt. 5 dage før voksning er det nødvendigt at barbere de nødvendige områder med maskinen. Dagen før proceduren for at skrubbe huden. Derefter anbringes en fugtighedscreme.

Før du påfører voks, skal huden vaskes, dampes for at udvide porerne og reducere smerten, og tør derefter grundigt. Ingen kosmetiske produkter på dette stadium behøver ikke at finde anvendelse. Påfør derefter en træspatelvoks på huden i løbet af hårvæksten. Tryk det med en stribe klud eller klud. Vent, indtil værktøjet hærder og fjern strimlen med en skarp bevægelse i retning af omvendt hårvækst. Efter afslutning af depilationen skal den resterende voks fjernes med enhver olie, der får den til at blive wadding. Nogle gange til dette formål i sættet inkluderer servietter. Dette vil medvirke til at reducere irritation efter voksning.

Du kan anvende en kold komprimering, hvis du oplever ubehagelige fornemmelser på steder, hvor epilationen blev udført. Efter 48 timer skal huden fugtes med lotion, creme eller olie og fortsætte disse procedurer hver anden dag. På 4-5 dagen for at skrubbe det område, hvor depilationen fandt sted, og gentag 1-2 gange om ugen.

Nyttige tips

 • Efter proceduren kan du ikke bruge en skrubbe og hård vaskeklud;
 • de første to timer anbefales ikke at bruge brusebadet;
 • hvis depilering af den intime zone blev udført, så inden for 24 timer skal man afstå fra samleje
 • I de første dage efter depilering anbefales det ikke at anvende deodorant, talkum, parfume, selvbrun.

Forskellige kosmetik kan øge irritation efter voksning. Som en kropspleje passer baby sæbe uden farvestoffer og dufte.

anbefalinger:

 • inden for to dage efter proceduren kan du ikke solbade, gå i saunaen, svømmehal, kamme depilationsstederne;
 • hvis håret har tendens til at vokse i ofte, skal skrubbe anvendes i 2-3 dage og gentages 2-3 gange om ugen. Glem ikke at fugte huden efter skrubning.

Overholdelse af enkle regler vil hjælpe med at undgå ubehagelige overraskelser efter voksning. Hvis alvorlig irritation forfølger dig efter hver procedure, bør du søge råd fra en kosmetolog. Han vil hjælpe dig med at vælge en anden metode eller anbefale en professionel måde at fjerne hår på.

Sådan fjerner du irritation efter epilering: effektive måder

Epilation er en rutine for de fleste kvinder. Det udføres ved forskellige metoder, men ingen er beskyttet mod ubehagelige konsekvenser i form af irritationer på huden (små bumser, rødme).

Når håret trækkes ud, er kapillærerne omkring pæren og talgkirtlerne, som er placeret i de dybe lag af epidermierne, beskadiget. Hvis noget kommer ind i såret, for eksempel sebum, er betændelse garanteret.

Årsager til

Ved skildring med en barberkniv bliver det øverste lag af huden ofte skadet. Mikrotrauma kan være usynlig, men huden skyldes dem - rød.

Depilation cremer kan også efterlade et mærke i form af irriteret eller betændt hud. Dette er en reaktion på kemikalier. Oftest forekommer irritation efter voksning. Problemet er indgroede hår efter voksning.

Er det muligt at undgå

For at irritation ikke var eller var minimal, bør huden være forberedt til hårfjerning:

 • varme det op med et varmt brusebad ved hjælp af en skrubbe for at fjerne døde partikler;
 • Før du bruger en barbermaskine, bør der anvendes barberskum til området (for nem glidning af bladet);
 • Maskinens blad skal være rent og meget skarpt. Undgå dumme barbermaskiner, de er især traumatiske. Du skal barbere hårene i retning af vækst, så er der ingen irritation.

Anbefaling: Afstå fra solskoldning på epilationsdagen!

I videoirritationen efter epilering på ansigtet:

Sådan elimineres

Der er flere måder at modvirke ubehagelige konsekvenser på. De bør bruges straks efter "manipulationerne" uden at vente på forværringen:

 1. Tør huden straks efter proceduren med et blødt hydrogenperoxid (uden indhold af alkohol) tonisk eller termisk vand. Vand kan ikke gnide og sprøjte ud af sprøjten. Tør det behandlede område med alkohol, eller alkoholholdige midler anbefales ikke, fordi de tørrer huden og sænker regenereringen. På grund af sin handling er hydrogenperoxid ofte anvendt til kosmetiske formål. Til reference kan du læse, hvordan man anvender hydrogenperoxid mod acne.
 2. Tea tree olie blandet med en hvilken som helst anden vegetabilsk olie i et forhold på 1: 4. Bland blandingen med en vatpind på det behandlede område. Eller 4 dråber tea tree olie dråber i 250 ml kogende vand. Lad afkøles og sprøjtes med en sprøjteflaske på irriteret hud.
 3. Hvis du efter depilation ikke kommer til at forlade huset, skal du også smøre huden med varm vegetabilsk olie efter påføring af et antiseptisk middel. Enhver der er ved hånden (solsikke, linfrø, oliven osv.) Vil gøre. Mineralske olieprodukter er ikke egnede! Mineralolie trænger ikke ind i huden, det er usandsynligt at lindre betændelse.
 4. Efter fjernelse af ansigtshår kan irritation fjernes med aloesaft og pulp (smed rødme). Aloe kan bruges i armhulen og bikiniområdet. Vil godt advare og vil fjerne allerede optrådte irritation saft eller pulp. Du kan simpelthen rive af det kødfulde blad, vaske, skrælle og fastgøre til stedet. Og du kan male og bruge mush.
 5. Du kan tørre huden med en isterning. Resultatet bliver endnu mere effektivt, hvis det er en frosset afkogning af urter. På linket kan du læse hvad man skal lave isterninger til ansigtet, hvis hårfjerningen blev gjort på ansigtet.
 6. Brug gel efter barbering. Du kan nemt "låne" ham fra hendes mand. Det vil være særligt godt, hvis det er en gel til følsom hud uden alkohol.
 7. Du kan bruge en afkogning af kamille, serier, calendula eller celandine. Narkotika skylles huden straks efter depilation, eller (om nødvendigt) komprimere.
 8. Farmaceutiske antiseptika kan også anvendes: furatsilin, miramistin, chlorhesedin. Aflast irritation i bikiniområdet og zinksalven.
 9. Alvorlig irritation kan fjernes ved hjælp af forbrændinger, som omfatter panthenol. Disse kan være stoffer (Bepantin; Depantenol, etc.). Du kan også bruge og kosmetiske præparater, der anbefales til brug efter garvning.

I videoirritationen efter voksning i bikiniområdet:

Efter at have fjernet hårene i ansigtet, nægter vi nogle dage fra de sædvanlige cremer, erstatter dem med hypoallergen eller med midler med panthenol.

Loyal assistent

Udvalget af produkter efter depilation er enormt! Når du vælger en creme eller gel, skal du omhyggeligt læse beskrivelsen, formålet og sammensætningen. Det er godt, hvis det vil have en antiseptisk og antiinflammatorisk virkning på huden, mens dens aktive stoffer vil hjælpe det med at genoprette og sænke hårvæksten. Det er ønskeligt, at cremen selv på tekstur absorberes hurtigt og nemt.

Kan jeg bruge kosmetiske olier til ansigt i stedet for creme?

Kremens sammensætning efter depilation, som godt fjerner irritation, kan omfatte panthenol. Det hjælper huden med at genoprette, mikrotrauma vil helbrede hurtigere. Nå, hvis sammensætningen bliver menthol. Stoffet vil afkøle huden og berolige det, fjerne rødme. Midler med sådanne komponenter tilbydes af mange indenlandske og udenlandske producenter. Her er nogle af dem:

 • Cream efter depilation KLORANE. Det franske medicinske og kosmetiske produkt fremstilles af den farmaceutiske bekymring Pierre Fabre. Velegnet til følsom hud. Kan bruges efter afhaling af ansigt, bikini og underarm. Den indeholder en særlig ingrediens - et lipidkoncentrat af poplarsnopper. Det fugtiger og gør huden beroligende og blødgør den. En phytosqualan (et aktivt stof af vegetabilsk oprindelse) føder huden intensivt. Cremen absorberes godt, huden efter at den bliver elastisk, blød. Dens anvendelse vil beskytte mod hudirritation. Og hvis dette allerede har dukket op, hjælper værktøjet hurtigt med at slippe af med det. Regelmæssig brug sænker hårvæksten.
 • Healing gel "Tsikaktiv" fra Uriage (Frankrig) hjælper med at undgå eller eliminere irritation efter depilering i ansigtet. Aktive stoffer i sammensætningen:
  • sårheling D-panthenol;
  • zinkgluconat med dets helbredende og antiinflammatoriske egenskaber;
  • comfrey ekstrakt og termisk vand, som beroliger og genoprette huden.

 • Regenererende creme Cicalfate fra Avene (Frankrig) helt lindre irritation. Det genopretter huden indefra, trænger ind i sine dybe lag. Den indeholder kobber- og zinksulfater, de er kendt for deres antiseptiske, sårheling og antiinflammatoriske egenskaber. Bidrager til restaurering og termisk vand, som også er i produktet.
 • Beroligende creme efter depilation fra Belkosmeks - tilbud fra hviderussiske producenter. Sammensætning - ekstrakt aloe vera. Dette kraftige antiseptiske middel lindrer også huden, lindrer irritation, rødme, forhindrer hårets indvækst. Sheasmør fugtiger huden, blødgør og genopretter det. Innovative komplekse Pilisoft ødelægger hårsækkene, sænker hårvæksten.
 • Cream-gel efter depilering Velvet (Rusland) vil lindre betændelse i huden på grund af de naturlige ingredienser - ekstrakter af aloeha og bomuld. Aloe er en antiseptisk, og bomuld blødgør og beroliger. Cremen absorberes hurtigt, huden bliver blød og øm. Velvet creme er også tilgængelig til depilation selv. Her kan du læse instruktionerne til brug.
 • Gelen efter depilation fra Green Mama (Rusland) vil hurtigt fjerne rødmen og irritationen af ​​huden takket være aloe juice og naturlige ekstrakter, der er en del af (for eksempel arnica og kamille). Mint og citronolier kølig og lindrer huden, bidrager også til genopretningen.

Irritationer efter hårfjerning kan undgås, hvis huden er forberedt til proceduren. For at undgå infektion eller betændelse skal maskinen og epilatoren også desinficeres før brug. Og umiddelbart efter epilering skal huden behandles med et af midlerne. Hvad vil være det mest effektive for dig, vil kun vise oplevelsen af ​​deres brug.

Videoen fortæller hvordan man fjerner (hurtigt fjern) irritation efter epilering

Hvis du stadig ikke kan klare problemet, skal du muligvis ændre den måde du fjerner hår på. Pas på moderne metoder: Elos epilation (linket beskriver den mulige skade på Elos epilation), qool epilation.

Irritation efter epilering: slippe af med problemet

Trods det faktum, at alle kvinder nu i naturens skønhed forsøger på enhver måde at pynte sit udseende. Og meget ofte glat skinnende hår, tynde øjenbryn, fulde læber på et glat ansigt er resultatet af lang og omhyggelig arbejde. Uanset om det er en mand! For at se attraktivt, behøver han bare at ændre sin skjorte og barbering. Forresten leder mange piger, der vælger straffen for en elsket, ham til en smykke butik. Det er selvfølgelig fantastisk. Den gyldne ring vil aldrig være overflødig. Men hvis du virkelig vil stoppe alle forsøg på din mand til at bryde den etablerede orden, er der en mere effektiv straf.

Foretag ham mindst en gang, oplev din pine på vej til en smuk krop. Klip ud hans øjenbryn, send ham til mange timers fitness (det forekommer kun mænd, som vi træner i, uden at gå i bevægelse fra sted til sted), gør voksaflejring. Særligt effektiv er den sidste metode. Efter den første strimmel begynder din forlovede at sværge evig kærlighed med et surt ansigt på hans ansigt, og på den tredje vil han love alt i verden for at stoppe torturen. Og vigtigst af alt vil han aldrig igen være skeptisk til at markere ned på din krop eller irritation efter epilering.

Det betyder selvfølgelig ikke, at du skal vokse til toppen af ​​hovedet og drage fordel af din elskede. Depilation bør gøres for ikke at være som vores forfædre. Du selv vil være meget mere behagelig at observere en glat krop i stedet for mange hår på hænder, ben, armhuler. Vi taler ikke om det intime område eller ansigt. Her er hårfjerning en æstetisk og hygiejnisk nødvendighed. Mange kvinder er bange for irritation efter depilation. Derfor forsinker de nu og da forsinkelsen "X time", og indser ikke, at jo flere hår på kroppen, jo sværere er det (læs mere smertefuldt) for at fjerne dem. Og det er ligegyldigt. Hvilken metode du bruger på samme tid, voksaflejring eller laser hårfjerning. Hvad skal man gøre?

Hvad er det - irritation?

Det er umuligt at forene. Placer kommaer efter eget valg. Vælger en kamp? Fint. Så lad os se, hvordan du fjerner de negative virkninger efter hårfjerning. Til at begynde med kan irritationen på huden have flere sorter. I nogle kvinder fører mislykket udtørring til tørhed og tæthed i huden. Nogle forårsager skrælning. Nogle finder røde pletter og pletter på kroppen og ansigt efter depilation. Og i sidstnævnte tilfælde forvirrer piger rødmen med indgroet hår. Bare rolig, du ville have bemærket håret på huden, som vokser i den forkerte retning. I dette tilfælde er de røde prikker kun en lille irritation efter epilering.

Roen ned? Lad os nu definere problemets karakter. Vidste du, at en lille rødme på huden efter hårfjerning er normen? Nogen den passerer om et par timer. Til piger med følsom hud - på den anden dag. Derfor skal du ikke panik umiddelbart efter proceduren. Selvfølgelig, hvis purulente bumser "har et sted at være", så skal du ikke vente. Gå til lægen. Sådan irritation går ikke af sig selv.

Irritation efter depilation: årsager

Kender du dine yndlings kvinders spørgsmål til problemer? "Hvorfor mig?" Det er forståeligt. Hvem vil gerne, når hun kun fik rødme efter epilation, da hun alle kun havde venner? Alle har korte nederdele, mens pigen selv er tvunget til at skjule benene i jeans og udholde endeløse følelser af kløe og tæthed på huden. Unfair. Eller naturligt? Lad os se.

 1. Sommetider årsagen til en mislykket procedure er lysfølsom hud. Irritation forekommer meget ofte (og ikke kun efter depilation) og varer meget længere end på normal hud.
 2. Aflejringsprocessen fjerner ikke kun overskydende vegetation, men også det øverste lag af huden. Denne kendsgerning kan også forårsage hudirritation.
 3. Hvis du udfører den første eller anden depilation, er det sandsynligt, at der dannes rødme på huden. Faktum er, at din krop endnu ikke er vant til sådan "mobning", derfor reagerer den på ubehag på den eneste måde, det kan.
 4. Dårlig kvalitet voks kan også forårsage dannelse af røde prikker efter depilation. Derfor skal du ikke tjekke røret af voks ved at gå på salonen. Vær opmærksom på udløbsdatoen, fremstillingslandet (kinesiske fabrikker er selvfølgelig forbløffet over deres størrelse og omsætning af produkter, men som regel kommer kopekvarer af lav kvalitet fra deres bånd). Ikke mindre vigtigt er metoden til opbevaring af voks. Selv det højeste kvalitetsprodukt kan skade, hvis oplagringstemperaturen i starten er brudt.
 5. Nogle gange opstår rødmen af ​​huden efter voksaflejring på grund af en allergisk reaktion. Derfor, hvis irritationen vedvarer, kontakt en allergiker for hjælp og ændre metoden til hårfjerning.

Fjern håret korrekt

Enig, at ethvert problem er lettere at forhindre end at løse. Derfor, så at den forræderiske rødme af huden ikke vises, lad os lære at gøre afskallingen korrekt.

 • Husk at hårfjerning kun skal udføres på den forberedte hud - ren, dampet.
 • Efter depilering skal du desinficere huden. Til dette bruger kosmetologer forskellige midler: hydrogenperoxid, 70% alkohol, termisk vand.
 • Hvis du har barberet dine ben, bør du ikke gøre kemisk epilering i tre dage. Hvad truer ulydighed? Al den samme irritation.
 • Hvis kemisk depilering mislykkes, skal du ikke straks udføre hårfjerning med voks.
 • Og nu elskere af mørk hud. Efter depilering i flere dage kan du ikke solbade. Hvis du beslutter dig for at opnå den ønskede effekt ved hjælp af garvning, så skynd dig ikke. Dette værktøj kan heller ikke anvendes umiddelbart efter fjernelse af overskydende vegetation.
 • Hvis du fjerner håret med en barberkniv, skal du ikke bruge maskinen flere gange på samme sted. Ellers skal du sørge for at tjene rødme på huden.
 • Gem ikke på depilation. Det er bedre at tilmelde sig en skønhedsekspert og garantere at få glat hud end at åbne en Pandoras kasse kaldet "selvstændig fjernelse af overskydende vegetation".

Kæmper med irritation

Men hvad nu hvis du allerede har fået rødme på huden? Lad problemet være som det er? Selvfølgelig. nej. Fra de ubehagelige virkninger af depilation skal slippe af med. Som du forstår, har mennesket allerede formået at komme op på 1000 og 1 måder at håndtere sådan irritation. Vi vil gøre dig bekendt med de mest effektive og overkommelige.

 1. Påfør enhver antiseptisk salve til den rødnede hud (Boro Plus, Malavit, Miramistin, Actovegin, Solcoseryl).
 2. Hvis du er tilhænger af traditionel medicin, så hjælper du bouillon af celandine, kamille, calendula. Flere gange om dagen gør lotioner med disse bouillon på de berørte områder, og rødmen vil passere.
 3. Gamle, dokumenterede bedstemors metode - aloe juice. Vælg et blad, vask det, skære det i længderetningen og påfør pulp til røde prikker.
 4. Bland en teskefuld vegetabilsk olie, 2 dråber eucalyptusolie og 3 dråber tea-æterisk olie. Smør rødmen med blandingen flere gange om dagen.
 5. Behandl det berørte område med normalt babypulver. Dette vil lindre irritationen på huden.

En svensk forsker kommenterede problemet med irritation på huden efter en anden depilation: "Sagen er, at kvinder fjerner vegetation, krølles op i et trange badekar, hvor det er vådt, glat og meget svært at bevare balancen." Derfor, hvis rødmen vises med misundelsesværdige regelmæssigheder, må du måske tilmelde dig en skønhedsekspert og udføre en fuldstændig kemisk epilering?

Hvad skal man gøre hvis hudirritation efter depilation, hvordan man fjerner betændelse

Her var der irritation efter hårdannelse. Hvad skal man lave hjemme? Sådan fjerner du den inflammatoriske proces på huden? Vores hud kan forstås, fordi enhver form for depilation er stressende for hende! Det er ligegyldigt, hvor vi fjerner uønskede hår - på ansigt eller ben - huden fra sådanne "chok" -procedurer. Især hvis vi taler om voksning eller barbering.

Hvordan reagerer vores hud på stress? Et ubehageligt fænomen for enhver kvinde - rødme, røde pletter, indgroede hår, kløe, tørhed og brændende fornemmelse! Er det muligt at reducere hudirritation eller endda undgå det?

Hudirritation, hvordan er det manifesteret?

Vores hud reagerer på epileringsprocessen forskelligt. Meget afhænger af hudtype (følsom eller ej), hårfjerningsmetode, egenskaber ved processen og så videre. Irritation manifesterer sig oftest som følger:

 1. Tørhed og tæthed;
 2. peeling;
 3. Røde prikker;
 4. Røde pletter eller omfattende rødme;
 5. Ingroede hår og udseende af purulente bumser.

Problemet med hudirritation er ikke globalt og ikke meget alvorligt! Husk at svag rødhed efter hårfjerning er normal! Normalt passerer rødheden inden for de næste to til tre timer. Selvom for piger med følsom hud varer rødheden længere - op til to dage, og derefter falder også.

Panikere umiddelbart efter at have forladt kosmetologens kontor er det ikke værd! Omvendt, hvis du mærker forbrændinger, alvorlig rødme, purulent acne, gå til lægen med det samme.

Hvorfor vises hudirritation og kløe?

Den mest almindelige er irritation efter voksning. Hvad kan jeg sige, fra huden "med roten" rivehår. På den anden side kan irritation forekomme efter depilering på nogen måde.

Hovedårsagerne til irritation:

 1. Følsom hud (især lys) - hvis du har følsom hud, så synes jeg ikke, at du igen bør minde om, at den i princippet er modtagelig for alle former for irritationer, som også varer længere end normalt;
 2. Fjernelse af det øverste lag af huden - for eksempel når du barberer med en maskine, fjerner du ikke kun overskydende hår, men også det øverste lag af huden. Synes du, at dine fødder virkelig kan lide denne situation?
 3. Du foretager depilation for første gang - i de første 2-3 sessioner af depilation vil din hud reagere på procedurerne med irritation, fordi det simpelthen ikke er vant til sådan behandling!
 4. Allergisk reaktion - allergier kan forårsage komponenter, der er en del af voks eller andre midler, der bruges ved udførelse af hårfjerning. Dette vil hjælpe dig med at finde ud af allergisten. I denne situation er det bedre at ændre metoden til hårfjerning til den, der ikke forårsager allergier.
 5. Dårlig kvalitet eller udløbs voks - glem ikke at kontrollere udløbsdatoen for fjernelse af hårfjerningsprodukter, samt at undersøge producentens ry (meget ofte er huden irriteret på grund af brugen af ​​kinesisk fremstillet voks, som er lavet af billige komponenter!).
 6. Mangel på specielle lotioner, cremer og fugtgivende sprayer ved hånden - hvis du ikke er ligeglad med din hud efter epilering, så er irritation uundgåelig.
 7. Høj smerte tærskel - her skal du bruge anæstetisk creme og til epilatoren - at købe en køle dyse. Uden disse enheder, med en høj smerte tærskel, er irritation garanteret.
 8. Uvidelse af reglerne for hårfjerning - hvis du ikke har tilstrækkelig viden og erfaring med at udføre hårfjerning hjemme, er det bedre at tilmelde dig på en skønhedssalon, hvor en specialist vil gøre alt.

Årsagerne til hudirritation efter hårfjerning er mange.

Hvad skal man gøre Hvordan man forhindrer irritation efter depilation?

 1. For det første skal du lære at gøre hårfjerning hjemme. Dette vil reducere risikoen for irritation betydeligt.
 2. Tja, for det andet skal du lære at ordentligt passe på din hud efter procedurerne, samt tilføje nogle værktøjer til dit hjem førstehjælpskasse, der vil spare dig i en nødsituation.

Hvordan man undgår irritation efter depilation?

For at forhindre hud i at reagere på epilation med kløe og rødme, følg reglerne for fjernelse af håret hjemme:

 1. Epilering på ren og dampet hud - vask området med antibakteriel sæbe, damp derefter og gnid med medicinsk alkohol, først efter at begynde at fjerne hår.
 2. Efter proceduren desinficere stedet hvor hårene blev fjernet med hydrogenperoxid eller termisk vand.
 3. Få dage efter epilering må du ikke solbade i solen og kassere garvningsprodukter, medmindre du har gennemgået en QOOL epileringsprocedure.
 4. Brug en ny barbermaskine og sæt den ikke på ét sted flere gange;
 5. Brug straks efter epilering ikke skrubber med store slibepartikler eller hård vaskeklud.
 6. Rids ikke eller gnid huden.
 7. I 2-3 timer efter fjernelse af håret må du nægte at tage et bad eller et bad.

Hvad skal man gøre hvis tipsene ikke hjalp dig og irritation efter hårfjerning stadig dukkede op?

Sådan fjerner du irritation efter depilation?

Når huden efter depilationen stadig er rød, er der irritation, du skal bekæmpe det. Dette kan gøres ved hjælp af specialværktøjer købt på et apotek eller en kosmetisk butik eller ved hjælp af folkemedicin.

Retsmidler for irritation efter depilering

 1. Enhver antiseptisk salve (Miramistin, Actovegin, Boro Plus, Redningsmand).
 2. Babypulver (især siden unge mumier, det er næsten altid ved hånden).
 3. Alkoholholdige opløsninger af levomycetin eller chlorhexidin (vi behandler det irriterede område i flere dage 3-4 gange om dagen).
 4. Antændelsesmidler, for eksempel panthenol (smør huden rigtigt, fjern derefter overskydende antibakteriel klud).
 5. Regelmæssigt hydrogenperoxid - det vil medvirke til at reducere risikoen for at bakterier introduceres (efter peroxid skal du sørge for at anvende en fugtighedscreme).
 6. Børnecreme - Påfør huden med irritation og gnid i cirkulær bevægelse.

I nogle tilfælde, for eksempel når du fjerner en bikini eller et ansigt, skal du handle mere omhyggeligt. Her er nogle tips.

Hvad hvis der er irritation efter bikini depilation?

 1. Først efter epilering, bør en delikat hudskrubbe udføres. Til disse formål, egnet ansigtsskrubbe. Hvis du har meget følsom hud, skal du skrubbe bikiniområdet næste dag.
 2. For det andet må du kun bruge nye barbermaskiner og specialværktøj før og efter barbering!
 3. For det tredje, efter epilering, brug behageligt bomuldsundertøj! Syntetisk, blonder og thong forlader til senere.
 4. For det fjerde, hvis irritation ser ud, er det bedre at bruge Panthenol, Rescuer, chlorhexidin-opløsning (glem ikke, at den påføres på en bomuldsspids, og derefter påføres disken på hudområdet med betændelse), et stærkt afkog af apotekskamomil.

Hvad skal man gøre med irritation efter epilatoren?

For det første desinficerer det behandlede område af huden (alt det samme Miramistin og chlorhexidin vil gøre), så fugtiger vi dermis med Panthenol, og påfør derefter en nærende creme med hyaluronsyre. De sidste to faser udføres ikke umiddelbart efter epilering, men to dage efter det.

Metoden til fjernelse af irritation efter depilering afhænger også af, hvordan du fjernede uønskede hår. I tilfælde af irritation efter shugaring vil f.eks. En standard antiseptisk (hydrogenperoxid, chlorhexidin) og en fugtighedscreme (panthenol) gøre. For at reducere risikoen for hudirritation anbefales det at få hårfjerning et par dage før du udfører sukker for at nære og fugtige dermis.

Irritation efter voksning opstår oftest på grund af en allergisk reaktion på bestanddelene i vokssammensætningen. Her er det bedre at rådføre sig med en allergiker, der vil ordinere en antihistamin.

For at eliminere irritation efter laserprocedurer skal du bruge en speciel blødgøringsspray eller creme med urte ingredienser. Efter laser hårfjerning kan du ikke solbade i omkring en uge, og for at beskytte din hud bliver du nødt til at fylde på solcreme.

Irritation efter depilation på ansigtet er en separat samtale. Huden på ansigtet er mere følsom end for eksempel på benene, så det er usandsynligt, at rødmen undgås. Husk, at før du fjerner håret på ansigtet som et antiseptisk middel, anbefales det at anvende en antiseptisk salve fra alkohol og alkoholholdige stoffer - næg straks! Dette kan kun forværre situationen og føre til fladning af huden. Og for at klare irritation her kommer aloe-ekstrakt til din hjælp. Bedst til at få fløden, hvor den er blandt komponenterne!

Folkedskaber og måder at slippe af med irritation derhjemme

I nødsituationer, hvis intet af ovennævnte er fraværende, vil folkemedicin afhjælpe irritation. Her er nogle enkle opskrifter:

 1. Kartoffelsaft: tre en kartoffel på et fint rivejern, og derefter bliver den resulterende vassel påført det irriterede område i flere minutter. Derefter fjernes kartoflerne, vaskes rester af varmt vand, og irritationsstedet smører børns creme.
 2. Komprimer fra aloe: Hvis du har denne plante hjemme, så skåret et ark fra det, vask det og skær det i halvt, og anvend derefter den kødfulde del til det sted, hvor rødmen dukkede op.
 3. Mask fra gurkemeje: Bland to spiseskefulde gurkemeje med varmt vand, læg vand på huden og hold i 20 minutter, skyll derefter med vand. Efter proceduren anbefales det at smøre det irriterede område med kefir.
 4. Kamilleafkogning (en keland eller kalendula er også egnet): Vi forbereder et afkog af græs, der er hjemme og gør lotioner med det flere gange om dagen.
 5. Infusion af persille: Skær en flok persille og hæld grøntsagerne med kogende vand, lad det brygge. Derefter tørrer den resulterende infusion den irriterede hud.
 6. Komprimer fra infusionen på granekegler: granekegler skal knuse og hælde kogende vand, lad det brygge. Derefter skal den resulterende infusion komprimere (hold dem på huden i ca. 5 minutter).
 7. Tea tree oil (eller eucalyptus): Bland 2-3 dråber æterisk olie med en spiseskefuld olivenolie. Den resulterende blanding smører irriteret hud.

Her ved du allerede de nemmeste måder at fjerne irritation for hud, der har gennemgået hårfjerning. Mange af de listede folkemægler kan nemt blive realiseret hjemme! Ved hjælp af sådanne metoder kan du lindre irritation efter depilation på benene, i armhulerne og bikiniområdet, men med irritation i ansigtet, vær meget forsigtig!

Hvis du ikke kender alle de finesser at fjerne overskydende hår fra områder på ansigtet, er det bedre at kontakte en skønhedssalon, hvor du vil blive behandlet af en specialist.

Beslægtede videoer

Irritation efter depilation på benene

Maria Melnikova vil fortælle dig hvad du skal gøre i tilfælde af hudirritation efter depilation på benene, hvordan du fjerner ubehagelige symptomer.

Skal jeg barbere lysken

Afhaling af det intime område