Øjenbryn vokser ikke efter tatovering

Øjenbryn tatovering (mikropigmentering) er en af ​​de mest populære kosmetiske procedurer, der anvendes af moderne kvinder for at give deres udseende lysstyrke og udtryksevne.

Og sammen med andre alvorlige operationer af denne art er denne proces fyldt med konsekvenser, der ikke er begrænset til den forventede effekt:

 • permanent makeup, udført på følsomme områder af ansigtet, ifølge teknikken ligner den sædvanlige tatovering og skader derfor kun huden: i de første dage skal du omhyggeligt tage sig af dine øjenbryn;
 • i nogle tilfælde er en sådan procedure kontraindiceret: du bør gøre dig bekendt med listen over restriktioner for ikke at skade dit helbred;
 • Slutresultatet kan være langt fra dine forventninger.


Efter at have besluttet at farve øjenbrynene, som er for lette fra naturen eller ændre deres form, skal man kun kontakte beviste specialister, der arbejder i respektable saloner, da en ikke-professionel tilgang øger risikoen for ubehagelige konsekvenser og direkte fejl.

Mulige fejl

 • Forkert valgt pigment.
  En situation, der er ret sandsynlig blandt ikke-specialister, er manglen på viden om, hvordan visse farver vil se på huden. Hvis du vil have dine øjenbryn for at få en mørk brun skygge, og få et gråt eller terracotta pigment, så er mesteren simpelthen inkompetent.
 • For smalle eller for brede øjenbryn, forskellig fra den størrelse, du bestilte.
 • Asymmetrisk udtrukne øjenbryn: Den ene er højere eller kortere end den anden.
 • Hårtab, som kan skyldes brugen af ​​billige farvestoffer af lav kvalitet.

Så med valget af guiden har du besluttet og ændret deres øjenbryn. Hvilke konsekvenser kan forventes, hvis proceduren udføres med alle de regler, der tages i betragtning?

Hvad mere at læse om selvbehandling og skønhedsbehandlinger?

Vi har også instruktioner om, hvordan du skal anvende fundamentet korrekt, læs det her.

De første uger efter tatoveringen

For at reducere risikoen for bivirkninger, bør kosmetologens anbefalinger i første omgang følges nøje: Procedurens succes er stort set lagt umiddelbart efter afslutningen.

 1. Fjern ikke den tørre skorpe, der dannes på tatoveringsstedet, da kraftig indgreb kan beskadige pigmentet. En uge senere kommer skorpen ned på egen hånd.
 2. For ikke at danne tykke skorster skal du tørre de knuder med en fugtig klud fugtet, f.eks. I chlorhexidin, der smører de skadede områder med Solcoseryl. Brug ikke alkohol. Jo tyndere skorpen, jo hurtigere er helingen afsluttet.
 3. Hvis du føler smerte efter proceduren, skal du tage smertestillende midler, som du normalt bruger.
 4. Vask forsigtigt uden at berøre øjenbrynene. Tør af med blottende bevægelser.
 5. Undgå varmeeksponering på tatoverede områder, afstå fra at besøge pools, bade, saunaer.
 6. I de første uger anbefales det ikke at solbade, ellers ikke fastgjort farvestof kan falme.
 7. Efter operation er ødem muligt - du kan slippe af med dem med antihistaminer, som skal tages, indtil symptomerne forsvinder.
 8. Umiddelbart efter proceduren klør huden og bliver rød: en lignende reaktion er normal og ses hos næsten alle kvinder. Antiseptiske salver hjælper med at håndtere dette problem.
 9. Med ordentlig pleje tager healing 5-8 dage.
 10. Tatoverede steder får ikke deres permanente farve umiddelbart: den første skygge er meget lys, stabiliserende kun efter en måned, og derfor bør du ikke være bange for de første "screaming" resultater. Efter 4 uger sker en pigmentkorrektion som regel: Det er nødvendigt at rette op på eventuelle mangler og rette resultatet.

Konsekvenserne af proceduren - sandheden og myterne

Man kan ofte høre, at deres øjenbryn efter mikropigmentering holder op med at vokse. Denne erklæring svarer imidlertid ikke til virkeligheden: En tatovering af høj kvalitet påvirker slet ikke hårets vækst, fordi det ikke bringer deres follikler i fare.

Hvis dine øjenbryn viste sig at være af forskellig størrelse, skævt trukket, ikke lang nok eller for tyk, en måned efter operationen er deres korrektion mulig. Professionelle styres af princippet "jo mindre jo bedre", da det er meget mere fordelagtigt ikke at afslutte øjenbryn end at fjerne overskydende pigment ved laserbehandling.

Sådan undgår du de skadelige virkninger af tatovering

Øjenbryn tatovering udført af specialiserede hænder er en skønhed, der ikke kræver ofre og ikke skade dit helbred overhovedet. Men før du overlader dit ansigt til en kosmetolog, skal du være opmærksom på nogle få punkter.

 • Indsamle oplysninger om mesteren, spørg ham om sine venner, spørg om eksempler på hans arbejde. Du bør ikke kontakte en person om hvem du ikke ved noget.
 • Mød mesteren på forhånd, diskuter procedurernes nuancer. Denne specialist vil diskutere med dig de mulige risici, tale om kontraindikationer. Ved den indledende konsultation skal du også fortælle om individets intolerance af stoffer, hvis der er en, så mesteren kan beslutte valget af bedøvelses- og malingsammensætning.
 • Kontoret skal have absolut sterilitet, og kosmetologen skal arbejde i handsker, ved hjælp af engangsbrug, farvestofbeholdere, hætter.
 • Tilfælde hvor muligheden for at udføre en tatovering bør drøftes med en læge:
  • nedsat immunitet efter sygdom;
  • graviditetsperioden eller amningen
  • astma og allergier
  • højt blodtryk og andre sygdomme i det kardiovaskulære system;
  • diabetes mellitus
  • hudlæsioner (mol, vorter osv.), der kan blive beskadiget under operationen.

Og i denne artikel lærer du hele sandheden om mærket med det berømte navn Clarence

Og selvfølgelig, anmeldelser af laser hårfjerning - i denne artikel

Kan du lide denne artikel? Abonner på opdateringer via RSS, eller bliv afstemt med VKontakte, Facebook, Google Plus eller Twitter.

Abonner på opdateringer via e-mail:

Fortæl dine venner! Fortæl dine venner i dit yndlings sociale netværk om denne artikel ved hjælp af knapperne i panelet til venstre. Tak!

6 myter om øjenbryn tatovering

Myte nummer 1 - permanent makeup kan ikke være et alternativ til hverdagen

Kan en tatovering erstatte almindelig makeup? Permanente fans kan bryde spyd på dette emne med modstandere af proceduren i lang tid. Men eksperter er enige om, at muligheden for tatovering er meget bredere end den sædvanlige makeup.

Hvad er princippet om permanent makeup anderledes end det sædvanlige? Vi kan afslutte det, der ikke er i naturen, og det vil holde et stykke tid. Hvis en kvinde f.eks. Ikke har øjenbrynstip, er øjenbryn asymmetriske eller meget tynde, så løses problemet ved at tatovere de bedste online samarbejdsværktøjer.

Øjenbryn som indramning af et billede: de sætter tonen for hele billedet; ved hjælp af øjenbryn kan du drastisk ændre ansigtsegenskaber. Så hvis du hæver kanten, så vil kvinden have et helt andet udseende. Ved hjælp af permanent makeup kan du gøre det mere seriøst eller sexet, mere forretningsmæssigt eller venligt, blødt.

Tatovering til en vis grad kan være et alternativ til daglig makeup, især for kvinder, der bruger farvekosmetik dagligt. Dekoreret øjenbryn giver dig mulighed for at bruge mindre tid på makeup om morgenen og penge til at købe en række øjenbryn, blyanter og andre skønhedsprodukter.

Myte nummer 2 - permanent makeup forsvinder ikke uden spor.

En af de mest almindelige myter, der skræmmer mange kvinder, der ønsker at forbedre deres øjenbryn med en tatovering. Eksperter indrømmer at dette ikke er sandt, men der er nogle grunde til sådanne misforståelser. Desværre forsvinder ikke altid tatoveringen af ​​øjenbrynene fra ansigtet jævnt og uden spor. Femtios skygger mørkere 2017 filmstrømning

Permanent øjenbryn makeup bør forsvinde uden spor, men hvor hurtigt det forsvinder afhænger af mange faktorer. Først og fremmest fra den teknik, som skibsføreren bruger (hvor tæt og dybt sætter han pigmentet) og fra pigmenterne selv (producent og kemisk sammensætning). Nu er alle selvrespektive virksomheder, der har alle certifikater for brugen af ​​produkter på ansigtet, produceret langvarige pigmenter, takket være farven, der går jævnt. Når du opretter dem, skal du tage højde for et vigtigt punkt: Hvor hurtigt forskellige partikler vil forlade huden. Deres fart bør være omtrent det samme.

Den optimale tid, som bør holde permanent øjenbryn makeup, ifølge eksperten, er ikke mere end 1,5-2 år. Årsagen er enkel: i løbet af denne tid kan mode for øjenbrynens form ændre sig drastisk, og der kan også forekomme visse ændringer i ansigtsudformningen.

På grund af den forskellige grad af forsvinden af ​​pigmenter kan kvinder have det faktum, at nogle gange efter øjenbrynens tatovering kan deres farve blive grå, blå eller endog rød. For eksempel, hvis en mester brugte ikke-moderne pigmenter, af kinesisk oprindelse eller et pigment til en kunstnerisk tatovering, der er forbudt til brug i ansigtet. I dette tilfælde er det værd at kontakte en specialist, med hvem klienten beslutter, om man skal foretage en "refresh" laser tatovering fjernelse eller ændre sin farve.

En anden ubehagelig konsekvens, der nogle gange kan opstå med øjenbrynens tatovering, er ardannelse. De kan være et resultat af hårdt arbejde hos mesteren eller brugen af ​​udstyr til tatoveringer. For at undgå dette, før proceduren, skal du sørge for at læse mesterens værker omhyggeligt og læse anmeldelserne.

Myte nummer 3 - permanent sminke øjenbryn - en nem procedure, som mesteren kan udføre hjemme

På internettet kan du finde meddelelser om, at mesteren af ​​permanent makeup tilbyder at gøre proceduren hjemme. Men hvor sikkert er det at gennemgå en sådan indgreb udenfor skønhedssalonen?

Øjenbryn tatovering er en meget alvorlig procedure, der kræver alvorlige færdigheder og et veludstyret rum. Der kræves en behagelig sofa, hvor patienten vil sidde, et bestemt bord til udstyr og et meget godt lys af specialiserede lamper. Teoretisk set kan sådanne betingelser oprettes hjemme, men det er usandsynligt, at en højklasse professionel vil tage i hans eller din lejlighed.

En kvinde, der gør proceduren hjemme, bør være forberedt på, at hvis de pludselig ødelægger hendes ansigt (og det er meget nemt at gøre, da 70% af arbejdet blev udført dårligt), er hun ikke beskyttet af noget. Hvis tatoveringen er færdig i salonen, så før proceduren tegner klienten et informeret samtykke. Og hvis arbejdet er lavet dårligt, kan du indgive en klage til de regulerende myndigheder. Uden en kontrakt kan ingen hjælpe patienten.

Myte nummer 4 - hår vil ikke vokse efter tatovering øjenbryn

En anden almindelig misforståelse er, at permanent makeup påvirker væksten af ​​naturlige øjenbryn. Men at slippe af med unødvendige hår er ikke så nemt som det kan synes ved første øjekast. Ellers ville kosmetologer ikke konstant opfatte nye epileringsmetoder.

Permanent makeup påvirker ikke hårets vækst. Laget, hvor pigmentet er indført, er det øverste lag af dermis, som ligger umiddelbart bag epidermis. Hårfollikelen selv er på grænsen til hypodermen - dette er den laveste del af dermis. Ved korrekt procedure er pæren ikke beskadiget, og tatoveringen påvirker ikke den fortsatte vækst af håret.

I tilfælde af forkert udførelse af procedurens teknik, for eksempel, når den såkaldte "master" indsætter nålen for dybt og beskadiger pæren, er ikke kun hårtab, men selv ardannelse mulig.

Myte nummer 5 - før proceduren skal du fjerne alle hårene

Mange kvinder spørger, om de skal fjerne deres hår før permanent makeup. Der er ikke behov herfor, men der er herre, der foretrækker at barbere deres øjenbryn helt før proceduren. Tilsyneladende, på grund af deres egen bekvemmelighed.

I øvrigt må øjenbrynene fjernes. Føreren skal se det sande billede, hvor der er egne hår. Selvfølgelig, hvis patienten lider af alopeci (patologisk hårtab) eller laser hårfjerning er blevet gjort, så kan der ikke gøres noget ved det.

Ja nogle guider fjerner virkelig øjenbryn og tegner på ny, den ønskede konfiguration. Jeg synes det er forkert: Der er intet bedre og smukkere end dine øjenbryn. Vores mål er at forbedre formen, ikke at skabe fuldt kunstige øjenbryn. "

Myte nummer 6 - efter permanent makeup behøver du ikke lave øjenbrynskorrektion

Efter tatovering er det nødvendigt at rette øjenbrynene, fordi formularen til permanent makeup trækkes straks, og hårene der strækker sig ud over konturens grænser, er klæbet. For eksempel lavede mesteren en lille ansigtsløftning, og naturlige øjenbryn vokser lavere. Hvis du ikke trækker hårene ud, får du to haler.

Hvis en kvinde har naturligt blondt hår eller gråt hår, skal de efter tatovering også blive tonet og plukket. Men det permanente på mange måder letter opgaverne, da kvinden ser den færdige form og fjerner kun overskuddet.

Permanent skønhed: 6 myter om øjenbryn tatovering

Alt du ønskede at vide om permanent øjenbryn makeup, men var bange for at spørge.

Tykke, "sable" øjenbryn, som model og muse Karl Lagerfeld Kara Delevingne, er i trend i dag. Kvinder, omhyggeligt slippe af med brede øjenbryn, forsøger aktivt at øge eller tegne dem. De, der ikke kan klare de naturlige træk ved deres øjenbryn, kommer til hjælpepersonalet i permanent makeup.

Øjenbryn tatovering er en af ​​de mest populære og tilgængelige procedurer, som giver dig mulighed for hurtigt at ændre både øjenbrynene og den visuelle opfattelse af ansigtet og rette resultatet i lang tid. I mellemtiden er mange myter forbundet med permanent makeup, hvilket kan negere det positive resultat af en mulig transformation.

Redaktørerne af 7days.ru spurgte kendte specialister i permanent makeup og nægtede de mest almindelige myter om øjenbrynstatovering.

Myte nummer 1 - permanent makeup forsvinder ikke uden spor.

En af de mest almindelige myter, der skræmmer mange kvinder, der ønsker at forbedre deres øjenbryn med en tatovering. Eksperter indrømmer at dette ikke er sandt, men der er nogle grunde til sådanne misforståelser. Desværre forsvinder ikke altid tatovering øjenbryn fra ansigtet jævnt og uden spor.

"Permanent øjenbryn makeup bør forsvinde uden spor," siger Yulia Chebotareva, førende kosmetolog i Rusland, international permanent makeup træner, cheflæge på Estelab klinikken for effektiv kosmetologi. - Men hvor hurtigt det forsvinder afhænger af mange faktorer. Først og fremmest fra den teknik, som skibsføreren bruger (hvor tæt og dybt sætter han pigmentet) og fra pigmenterne selv (producent og kemisk sammensætning). Nu er alle selvrespektive virksomheder, der har alle certifikater for brugen af ​​produkter på ansigtet, produceret langvarige pigmenter, takket være farven, der går jævnt. Når du opretter dem, skal du tage højde for et vigtigt punkt: Hvor hurtigt forskellige partikler vil forlade huden. Deres fart bør være omtrent det samme. "

Den optimale tid, som bør holde permanent øjenbryn makeup, ifølge eksperten, er ikke mere end 1,5-2 år. Årsagen er enkel: i løbet af denne tid kan mode for øjenbrynens form ændre sig drastisk, og der kan også forekomme visse ændringer i ansigtsudformningen.

Som Julia forklarede, netop på grund af den forskellige grad af forsvinden af ​​pigmenter, kan kvinder komme over for det faktum, at nogle gange efter tatoveringen af ​​øjenbryn kan deres farve blive grå, blå eller endog rød. For eksempel, hvis en mester brugte ikke-moderne pigmenter, af kinesisk oprindelse eller et pigment til en kunstnerisk tatovering, der er forbudt til brug i ansigtet. I dette tilfælde er det værd at kontakte en specialist, med hvem klienten beslutter, om man skal foretage en "refresh" laser tatovering fjernelse eller ændre sin farve.

En anden ubehagelig konsekvens, der nogle gange kan opstå med øjenbrynens tatovering, er ardannelse. De kan være et resultat af hårdt arbejde hos mesteren eller brugen af ​​udstyr til tatoveringer. For at undgå dette, før proceduren, skal du sørge for at læse mesterens værker omhyggeligt og læse anmeldelserne.

Myte nummer 2 - hår vil ikke vokse efter tatovering øjenbryn

En anden almindelig misforståelse er, at permanent makeup påvirker væksten af ​​naturlige øjenbryn. Men at slippe af med unødvendige hår er ikke så nemt som det kan synes ved første øjekast. Ellers ville kosmetologer ikke konstant opfatte nye epileringsmetoder.

"Permanent makeup påvirker ikke hårets vækst", forklarer Anna Savina, direktør for den russiske afdeling af International Academy of Permanent Makeup Biotek Italy, formand for Society of Esthetic Dermopigmentation Specialists. "Det lag, hvor pigmentet er indført, er det øverste lag af dermis, som ligger umiddelbart bag epidermis. Hårfollikelen selv er på grænsen til hypodermen - dette er den laveste del af dermis. Hvis proceduren udføres korrekt, er pæren ikke beskadiget, og tatoveringen påvirker ikke den fortsatte vækst af håret. "

Samtidig bemærker Anna, at i tilfælde af ukorrekt gennemførelse af procedurens teknik, for eksempel når den såkaldte "master" indsætter nålen for dybt og beskadiger pæren, er det ikke kun hårtab, men også ardannelse.

Myte nummer 3 - før proceduren skal du fjerne alle hårene

Mange kvinder spørger, om de skal fjerne deres hår før permanent makeup. Der er ikke behov herfor, men der er herre, der foretrækker at barbere deres øjenbryn helt før proceduren. Tilsyneladende, på grund af deres egen bekvemmelighed.

"I øvrigt kan øjenbrynene fjernes," siger Yulya Chebotareva. - Jeg forbyder endda øjenbryn. Føreren skal se det sande billede, hvor der er egne hår. Selvfølgelig, hvis patienten lider af alopeci (patologisk hårtab) eller laser hårfjerning er blevet gjort, så kan der ikke gøres noget ved det.

Ja nogle guider fjerner virkelig øjenbryn og tegner på ny, den ønskede konfiguration. Jeg synes det er forkert: Der er intet bedre og smukkere end dine øjenbryn. Vores mål er at forbedre formen, ikke at skabe fuldt kunstige øjenbryn. "

Myte nummer 4 - permanent sminke øjenbryn - en nem procedure, som mesteren kan udføre hjemme

På internettet kan du finde meddelelser om, at mesteren af ​​permanent makeup tilbyder at gøre proceduren hjemme. Men hvor sikkert er det at gennemgå en sådan indgreb udenfor skønhedssalonen?

"Øjenbryn tatovering er en meget alvorlig procedure, der kræver alvorlige færdigheder og veludstyret plads," siger Anna Savina. - Så du har brug for en behagelig sofa, hvor patienten vil blive placeret, et bestemt bord til udstyr og et meget godt lys af specialiserede lamper. Teoretisk kan sådanne forhold oprettes hjemme, men det er usandsynligt, at en professionel i høj klasse vil modtage i hans eller din lejlighed. "

Et andet vigtigt punkt er overholdelse af etablerede sanitære standarder. Som Yulia Chebotareva bemærker, tilhører tatoveringstjenesten husstandskategorien, men det betyder ikke, at mesteren skal arbejde hjemme. "Dette er ulovligt og opfylder ikke nogen sundhedsstandarder. En institution, hvor permanent make-up er gjort, kan ikke være i et beboelsesområde og endda have en fælles indgang, siger eksperten.

"En kvinde, der gør proceduren hjemme, bør være forberedt på, at hvis de pludselig ødelægger ansigtet (og det er meget nemt at gøre, da 70% af arbejdet blev udført dårligt), er hun ikke beskyttet af noget," advarer Anna Savina. - Hvis tatoveringen er færdig i salonen, så før proceduren tegner klienten et informeret samtykke. Og hvis arbejdet er lavet dårligt, kan du indgive en klage til de regulerende myndigheder. Uden en kontrakt kan ingen hjælpe patienten. "

Myte nummer 5 - efter permanent makeup behøver ikke at lave øjenbrynskorrektion

Ifølge eksperter spurgte patienten dette mærkelige spørgsmål ganske ofte. Det er svært at forklare, hvad der er årsagen til denne fejl, fordi tatovering ikke er epilering, og efter proceduren fortsætter dit hår med at vokse som før.

"Efter tatoveringen er det nødvendigt at rette øjenbrynene, fordi formularen til permanent makeup trækkes straks, og hårene der falder uden for konturen er vedhæftet," forklarer uafhængig permanent makeupmester Irina Maximova. - For eksempel lavede mesteren en lille ansigtsløftning, og naturlige øjenbryn vokser lavere. Hvis du ikke trækker hårene ud, får du to haler.

Hvis en kvinde har naturligt blondt hår eller gråt hår, skal de efter tatovering også blive tonet og plukket. Men den permanente på mange måder letter opgaverne, da kvinden ser den færdige form og fjerner kun overskuddet. "

Myte nummer 6 - permanent makeup kan ikke være et alternativ til hverdagen

Kan en tatovering erstatte almindelig makeup? Permanente fans kan bryde spyd på dette emne med modstandere af proceduren i lang tid. Men eksperter er enige om, at muligheden for tatovering er meget bredere end den sædvanlige makeup.

"Hvad gør permanent makeup anderledes end normalt?" "Vi kan afslutte, hvad der ikke er i naturen, og det vil holde et stykke tid", siger Anna Savina. "For eksempel, hvis en kvinde ikke har øjenbryn tips, øjenbryn er asymmetrisk eller meget tynd, så tatovering vil hjælpe med at løse problemet."

"Øjenbryn er som indramning af et billede: de sætter tonen til hele billedet," fortsætter Irina Maximova. - Med hjælp af øjenbryn kan du i høj grad ændre ansigtsegenskaberne. Så hvis du hæver kanten, så vil kvinden have et helt andet udseende. Ved hjælp af permanent makeup kan du gøre det mere seriøst eller sexet, mere forretningsmæssigt eller venligt, blødt. "

Af den måde, ifølge Irina Maximova, kan tatovering til en vis grad også være et alternativ til daglig makeup, især for kvinder, der bruger makeup kosmetik hver dag. Dekoreret øjenbryn giver dig mulighed for at bruge mindre tid på makeup om morgenen og penge til at købe en række øjenbryn, blyanter og andre skønhedsprodukter.

© CJSC "Publishing Seven Days", 2008-2018.
Alle rettigheder forbeholdes.

Netværksudgaven 7 days.ru er registreret af Forbundstilsynet inden for kommunikation, informationsteknologier og massekommunikation (Roskomnadzor).
Certifikat El nr. FS77-62276 dateret 3. juli 2015, grundlægger af CJSC Seven DAYS Publishing.

Redaktionel adresse:
125993, Moskva, Volokolamskoe shosse, 4, bldg. 24.

Øjenbryn tatovering, effekter

Moderne skønhedssaloner tilbyder kvinder forskellige måder at forbedre deres naturlige skønhed på. Og selvfølgelig er mange skønheder bekymrede over, hvordan man vælger formen på øjenbrynene og gemmer den. Det er ikke overraskende, at en af ​​de mest populære procedurer for kvinder er tatoveringen af ​​øjenbrynene. Enhver pige vil trods alt have smukke, velplejede øjenbryn og spare tid på morgen makeup. Men det er vigtigt at huske om konsekvenserne af øjenbrynens tatovering, som i mange henseender afhænger af mesterens professionalisme og den rette pleje af øjenbrynene efter tatoveringen.

Øjenbryn tatovering: pleje efter proceduren

Mange piger, der drømmer om at have perfekte øjenbryn, er bekymrede for spørgsmålet: Hvor meget lækker tatoveringen af ​​øjenbrynene sig? For det første må vi forstå, at enhver permanent sminke er en ret kompliceret procedure. Helbredelsesprocessen kan tage fra 5 til 10 dage. Samtidig skal du huske om korrekt pleje.

For at undgå ubehagelige konsekvenser er det nødvendigt at følge en række enkle regler for pleje af øjenbryn efter tatovering:

1. Efter proceduren kan tatovering ikke solbades, før huden er fuldstændig restaureret.

2. I et tilfælde må du ikke besøge saunaen eller swimmingpoolen. Det er også forbudt at svømme i åbne damme. Du kan medføre en infektion.

3. Påfør ikke skrubber eller masker på huden i øjenbrynene. Det er bedre at bruge en speciel salve, som kosmetologen vil anbefale til dig i salonen.

4. Rør ikke ved øjenbrynene med dine hænder, hvis det er muligt. Det anbefales heller ikke at gnide dem med et håndklæde.

Efter tatoveringsproceduren på huden begynder ichorum som regel at skille sig ud og en skorpeform. Den kan fjernes med en fugtig klud uden alkohol. Skorpenes tykkelse afhænger af mængden af ​​nodulært udskilt. Jo tyndere skorpen, jo hurtigere helingsprocessen.

Du kan ikke fjerne disse skorper selv, da du ikke kun kan bringe infektionen, men også bidrage til, at en del af pigmentet kommer ud af lagene af epidermis. Dette vil føre til det faktum, at øjenbrynens farve vil se ujævn ud.

I nogen tid efter påføring af en tatovering på huden, kan ødem forekomme. I dette tilfælde anbefales det at tage ethvert anti-allergisk lægemiddel - tavegil eller suprastin, for eksempel. Hvis du bliver plaget af smerte, eller hvis du føler ubehag, bør du drikke smertestillende midler.

Det er meget vigtigt ikke at skade den betændte hud: du skal vaske dig selv meget omhyggeligt, så våd huden i øjenbrynsområdet med et håndklæde, men i intet tilfælde skal du gnide, da du kan forårsage irritation.

Desuden er det meget vigtigt ikke at udsætte dette område af huden for direkte sollys i en måned, så inden du går udenfor er det bedre at bære solbriller eller bruge solcreme creme.

Og husk at umiddelbart efter tatoveringen øjenbryn kan se for lyst eller kunstig - ikke panik! Inden for tre til fire uger bliver de lettere, farven bliver mindre mættet.

Øjenbryn tatovering: effekter

Der er en myte, at efter øjenbrynens tatovering falder dine øjenbryn ud og holder op med at vokse. Det er det ikke. Øjenbryn tatovering, udført af en professionel, påvirker ikke væksten af ​​øjenbryn. Hår kan falde ud, når du bruger farve af dårlig kvalitet, da kroppen afviser giftige stoffer, der er en del af billige maling.

Årsagen til uorden kan være andre ubehagelige konsekvenser af tatoveringen. For eksempel er den forkerte farve: for lys eller for bleg. Begge kan rettes, men kun en måned efter afslutningen af ​​proceduren. Hvis øjenbrynene viste sig meget lyse, vil en specialist med en laser fjerne overskydende farvestof. Hvis det er for blegt - forårsage ekstra pigment. Det er værd at bemærke, at for korrektion er det bedre at kontakte den samme specialist, der gjorde tatoveringen.

Hvis mesteren ikke har tilstrækkelig erfaring, kan øjenbrynene vise sig ujævne, forskellige i størrelse eller asymmetrisk. Disse fejl er ikke så let at rette. Mest sandsynligt skal du delvist fjerne pigmentet med en laser. Hvor hurtigt mesteren kan udlede et pigment er påvirket af faktorer som intensiteten af ​​den påførte farve og dybden af ​​malingen. I gennemsnit tager pigmentfjernelse fra 5 til 10 sessioner.

Hvordan undgår man ubehagelige konsekvenser?

For det første er det nødvendigt at alvorligt henvende sig til valg af mesteren, som vil udføre tatoveringen. Spørg venner, læs anmeldelser på internettet, i salonen kan du også bede om billeder af det arbejde, der allerede er udført. For det andet, før proceduren selv er at mødes med mesteren og diskutere øjenbrynens form og farve. Og sørg for at finde ud af, hvordan du laver en tatovering af øjenbryn: Din viden sikrer, at du får nøjagtigt det, du forventer.

Tilnærm dette spørgsmål meget ansvarligt: ​​En forkert valgt form kan jo føre til et uønsket resultat, selvom mesteren gør sit arbejde nøje. Også i høringen vil du have mulighed for at spørge mesteren alle spørgsmål vedrørende øjenbrynens tatovering.

Den specialist, der skal udføre proceduren, skal spørge om din sundhedstilstand, fortælle om kontraindikationer til proceduren og mulige konsekvenser af tatoveringen.

Vær opmærksom på situationen i det rum, hvor procedurerne udføres: det skal være sterilt, mesteren skal bruge handsker på arbejdspladsen, alle beholdere til farvestoffer og nåle bør være engangsbrug. Og husk at tatovering øjenbryn er en kompliceret procedure, det kan ikke være billigt, men det udsøgte resultat er værd at bruge pengene! Hvor smukt at trække ud øjenbryn, faktisk kun få mennesker ved, og kun for at løse dette problem med det samme i lang tid fremover, er der kun få til rådighed.

Som et supplement til artiklens tekst inviterer vi dig til at gøre dig bekendt med videoen, som viser processen med at tatovere øjenbryn:

Øjenbryn tatovering - anmeldelse

Efter tatoveringen faldt øjenbrynene. Chokerende fotos

Historien om mine øjenbryn er banal. Ligesom de fleste andre forfattere i dette afsnit havde jeg ødelagt mine mørke og tykke øjenbryn i min barndom. Jeg plukkede dem blot til en tynd tråd. Som et resultat blev spidserne af mine øjenbrynene ret sjældne. Jeg blev tvunget til at male tippene med skygger eller en blyant.

For nogle år siden tænkte jeg på, om jeg skulle have en tatovering på mine øjenbryn. Jeg har længe afvejet fordele og ulemper og endelig besluttet. Jeg valgte en af ​​de bedste specialiserede tatoveringsstudier i min by. Min mester har praktiseret tatovering i mere end 10 år, og lærer også kunsten at tatovere på kurser. Derfor er priserne for sine ydelser 3-4 gange højere end gennemsnittet for byen. Jeg besluttede at overpay for at sikre et perfekt resultat.

I løbet af året gjorde jeg en tatovering og to korrektioner, betalt omkring 20 tusind rubler.

Men desværre var mine forhåbninger ikke berettiget. Hvad passede mig ikke? :

1). Mine øjenbryn faldt ud. Skorpen fra tatoveringen faldt sammen med øjenbrynshår. Håret faldt sammen med roden. Dette ses tydeligt på billedet. Da jeg ringede til min herre i panik og spurgte hvad jeg skulle gøre, svarede hun, at det syntes for mig, og det kunne ikke være. Hvis jeg havde gode og midterste øjenbryn inden tatoveringen, har de nu tømt ud. Og jeg tabte tips overhovedet. men ikke kun fra at falde ud, men også fordi jeg havde en lille øjenbryn højere end sin naturlige højde, og de trak alle de "ekstra" ud. Men det er min fælles, fordi jeg selv er enig i denne formular.

2). Farven på mine øjenbryn har en udtalt lyserød undertone. i processen med brændende øjenbryn bliver det rosa pigment lysere og gråt forsvinder. For at fjerne den lyserøde farve måtte jeg besøge 2 betalte korrektioner. Som følge heraf gik pink ikke overalt, og håret faldt ud.

3). Jeg var træt af formen på mine øjenbryn, det blev irriterende, at et fuldt øjenbryn ligger over øjenbrynens naturlige linje.

Efter tatoveringen blev mine øjenbryn generelt værre end før. Hvis jeg inden tatoveringen havde råd til at gå ud med uberørte øjenbryn, fordi de så ret utholdelige, nu er det ikke rigtigt. Jeg har tatoveret i et år nu og har ikke båret det til en dag uden blyant (jeg lavede en tatovering for at nægte en blyant)

Dom. Hvis du laver en tatovering af øjenbryn i en dyr salon med en mester med et upåklageligt ry, er det ikke et faktum, at resultatet passer til dig.

Lidocaine spray

Hvordan man undgår irritation på huden efter barbering?