Hvad skal man gøre med acne hos kvinder på et intimt sted

Køn er en integreret del af en kvindes fulde liv. Dette er et løfte om hendes psykologiske og fysiske sundhed. Det er vigtigt for en kvinde at føle sig sexet og ønskeligt, fordi der bruges så meget arbejde og penge på at forbedre udseendet. Men kroppen kaster nogle gange problemer med æstetisk natur, som forkæler stemningen og får dig til at tænke på sundhed. Vi taler om acne, som er foretrukket i stedet for den sædvanlige forvandling (ansigt, ryg, bryst), andre områder - intime steder. Hvad skal man gøre, hvis bums på kønslæber eller pubis sprang op? Arranger en ægtefælle skandale, besøg en gynækolog eller glem, behandle udslæt med grønt? Kan de skyldes alvorlige sygdomme?

Typer af læsioner på kønsorganerne

I det udpegede område kan der forekomme en række udslæt. Ved deres udseende og placering foretager gynækologen en primærdiagnose og sender derefter patienten til yderligere tests.

 • På labia majora, såvel som på andre dele af kroppen, undtagen fødderne og palmerne, er talgkirtlerne placeret. Derfor kan på denne del af optagelsen hvide acne og sorte prikker, der er bekendt for alle, forekomme.
 • De forekommer ikke på slimhinderne, fordi nogen udslæt på tærskelens og klitorisens evt. Sandsynligvis forårsaget af infektioner. De fremkaldes af svampe, bakterier eller vira. De ser også anderledes ud, afhængigt af årsagen til dem. Dette er et rødt udslæt og små vandige bumser og sår eller indre formationer og knuder.
 • Comedoons, acne eller røde humle ses almindeligvis på den pubic del.
 • Indenfor labia majora bor specielle kirtler og arbejder, der giver fugt til vagina. Når de er betændt, mærkes en subkutan uddannelse i folden, som ligner en hård pimple.
 • Labia minora er i konstant kontakt med vaginale sekretioner, og når deres sammensætning og kvalitet ændrer sig, bliver de dækket af udslæt og skorper indefra.

Udseendet af læsioner i intime steder gynækolog siger meget. Nogle gange, hvis en pimple har dukket op i lysken, udsætter kvinder for at besøge lægen så meget som muligt og frygter ubehagelige spørgsmål og frygter en diagnose.

Årsager til

Konventionelt fordeler vi hele rækken af ​​faktorer i to kategorier baseret på den første tanke, der besøger det retfærdige køn, når vi opdager mistænkelige udslæt på et intimt sted: farligt eller ej.
I ideelle forhold på de eksterne genitalorganer bør der ikke være bumser, knuder og bobler. Men på trods af dette, lad os udpege et par tilfælde, når udslætene ikke gør nogen skade for deres "glade" elskerinde:

 • Acne som følge af forkert depilation. Du kan give præference til enhver metode til fjernelse af håret i bikiniområdet: barbering, razor, voks, laser. Men hver teknik kræver at følge reglerne, hvis overtrædelse medfører dermatologiske reaktioner. Indgroede hår ligner røde pletter, som regel smertefri. Irritation manifesteres af kløe, rødme, små bumser. Nedskæringer og andre hudlæsioner kan blive smittede og forårsage udslæt af smertefulde, betændte abscesser i det område, der diskuteres.
 • Stramt undertøj. Hvis du fjerner trusserne efter lidt tid, finder du røde striber fra sømene på lårene, skinkerne og kønsorganerne - kast dem væk, uanset hvor smukke de er. Steder, hvor sømmen berører kroppen, er genstand for irritation. Dette ekstra traume skaber mikroloider og ridser på et intimt sted, hvilket forårsager udseende af purulent acne, når det bliver smittet.
 • Allergiske reaktioner forårsager et rødt udslæt, der kan klø, skrælle. Det manifesterer sig i kvaliteten af ​​linned, antibiotika og andre lægemidler, vaskemidler eller skylninger, intime hygiejneprodukter, kondomer eller puder. Det er vigtigt ikke at ridse udslætets område for at undgå infektion. Hvis du ikke ved, hvad en allergi er for, fjern straks alle de irriterende faktorer og sæt dem tilbage en efter en.
 • Røde bolus sæler bliver nogle gange resultatet af hypotermi. Hårsækkene bliver betændt og forårsager ubehag for kvinden. Sådanne udslæt passerer af sig selv.
 • I et barn kan der forekomme små hvide subkutane acne på puben i løbet af hårspiringen. At gøre med sådanne udslæt behøver ikke noget. Det er vigtigt at forklare for pigen, hvad der sker i hendes krop og tålmodigt formidle alle reglerne om personlig hygiejne og fortælle om de kommende ændringer. Billeder fra internettet vil komme til undsætning, hvis nogle øjeblikke er vanskelige at forklare i ord.

Resten af ​​udslætet optrådte på intime steder, det er bedre at vise gynækologen, fordi de kan signalere problemer i det genitourinære system eller organismen som helhed.

 • En spredning af små vandige bobler i bikiniområdet kan signalere aktivering af herpesviruset i kroppen. Sådanne udslæt er normalt let at identificere. Før deres udseende kløber placeringen af ​​den fremtidige placering meget, så bliver den rød, og derefter ser udslæt frem, stigende og som om det spreder. Huden omkring dem er betændt, edematøs, bumserne selv er smertefulde. På den tredje dag brækkede boblerne og efterlod sår, der næppe skadede og er dækket af skorper. De, der er bekendt med herpesviruset i lang tid, forstår perfekt, når et tilbagefald begynder og holder hånden, betyder med acyclovir. Bumser kan forekomme på nogen del af kønsorganerne - fra pubis til klitoris og slimhinder.
 • Purulent acne, dyb eller overfladisk, stor eller lille, der forekommer på nogen del af kønsorganerne. Sådanne udslæt kan tale om seksuelt overførte sygdomme. Klemmer er strengt forbudt! Sådanne abscesser er vigtige for at vise lægen så hurtigt som muligt, og før dette udelukker køn.
 • Nodler under huden på indersiden af ​​labia minora kan sige, at det er vulvitis. På grund af konstant kontakt med vaginal udslip er dette område af det intime område udsat for udslæt. Små læber har også talgkirtler, som i en fugtig miljø og under påvirkning af mikroorganismer, der lever i skeden, sommetider betændes.
 • Stor acne, fyldt med gullig væske, smertefuldt, med en rød rand. Dette er resultatet af staph aktivitet. Disse bumser er placeret overalt: på læberne, pubic, klitoris. Du kan ikke presse under alle omstændigheder, fordi deres indhold er meget smitsom. Staphylococcus bliver grunden til at koge, som selv er smertefuldt, og i et så mødt sted som pisyulya fører til manglende evne til at lede en naturlig livsstil, gå, have sex.
 • Enkelt eller spredning af små spidsede tætte udslæt i et intimt sted og en pubic del indikerer tilstedeværelsen af ​​humant papillomavirus. De gør ikke ondt, må ikke kløe og må ikke forårsage ubehag. Men tilbøjelige til at øge, fordi du ikke kan forlade dem uden opmærksomhed.
 • Intern, hård og smertefri acne på hårede områder, der er usynlige, men tydelige, når de palperes, kan være hårfollikelcyster. Når de er store og lever ubehag, bliver de kirurgisk udskåret.

Når det er vigtigt at se en læge

En ekstra tur til gynækologen vil ikke skade nogen kvinde. Derfor, selvom din pimple eller en anden, som du synes, er et dumt problem, er det ikke værd at distrahere lægen fra et rigtigt job, husk at dit dårlige helbred vil skabe vanskeligheder for dig.
Husk at det er nødvendigt at løbe til lægen uden at tøve med hvordan man kan slippe af med acne hjemme ved at opdage følgende symptomer:

 1. Formationer i et intimt sted dukkede op efter en tilfældig aften med en ny person. Tilstedeværelsen af ​​et kondom udelukker ikke muligheden for sygdom, hvis der var oral-genital kontakt eller uforsigtig manipulation af hænderne;
 2. Ud over unestetiske bumser i bikiniområdet er du bekymret for andre symptomer: feber, svaghed, hævelse og ubehag ved urinering;
 3. Pimples klø meget, sprænger, får ondt og nye vises, området omkring dem gør ondt;
 4. Purulente udslæt tør ikke ud og forsvinder ikke inden for en uge;
 5. Lignende problemer opstod hos din seksuelle partner.

Forebyggelsesforanstaltninger og principper for behandling af læsioner på kønsorganerne

Det ser ud til alle, at reglerne om pasning af seksuelle organer og sundt seksuel liv er kendt, og det er meningsløst at gentage dem igen. Men patientens strømning til gynækologisk kontor er ikke udtynding, hvilket betyder, at problemet ikke er fuldt dækket.
For at opretholde et sundt sexliv og reproduktiv funktion skal du følge disse regler:

 • Hold intime steder rene. Skyl dagligt og korrekt. Få et specielt værktøj og kassér den sædvanlige sæbe - den tørrer slimhinden. Intime geler vælger ingen smag og lyse farver.
 • Begræns en seksuel partner i den aktuelle tidsperiode.
 • Vælg naturligt linned af den rigtige størrelse. Det er bedre, hvis modellerne er uden søm i ryggen, mellem skinkerne. Thongs - ondt for kvinders sundhed. Og alligevel er det ikke altid smukt.
 • Ansvarligt over for valget af vaskepulver og skylning. Hvis du er tilbøjelig til allergiske reaktioner, er det bedre at nægte skyllemiddelet overhovedet, og foretrækker pulveret til nyrerne for at undgå allergier på fisse og lyske.
 • I hjemmet må du kun opbevare intime steder med en maskine med skarpe knive. Når de er dummere, er der større sandsynlighed for skader på huden i den beskrevne zone. Behandl bikiniområdet med specielle blødgøringsmidler til epidermis før depilering og beroligende efter. Foretrukne hårfjerning i skønhedssaloner finder du en bevist mester, der har de nødvendige tilladelser.
 • Kassér de daglige puder eller skift dem hver fjerde time. Det samme gælder pakninger, der anvendes under menstruation.
 • Sid ikke på kolde overflader for at undgå katarrale udslæt i det beskrevne område.
 • Forøg immuniteten. Sund mad, rent vand, god søvn, fysisk aktivitet er nøglen til et stærkt immunsystem. Og det er en beskyttende barriere mellem kroppen og omverdenen, fuld af virus, bakterier og svampe.
 • Besøg din gynækolog mindst en gang om året. Og perioden mellem forebyggende undersøgelser bør være kortere end en kvinde er ældre.

Hvis pimpleet stadig sprang ud, men du stadig ikke ser behovet for at besøge en læge, så er det tilladt at cauterize enkeltabcesser på det intime sted med grønt, alkohol, kosmetisk blyant med te-træolie. Hvis valget faldt på den lille grønne, så bære undertøj, der ikke er synd, fordi det vil blive malet. Håndter forsigtigt disse midler på klitoris og slimhinder.
For piger, der er bekendt med herpes udslæt på et intimt sted, er det vigtigt at holde en salve med acyclovir ved hånden og ikke skrælle skorpen dannet efter udslætene.
Catarrhal acne, der er en følge af hypotermi, kan smøres med antiinflammatoriske salver og ikke varme lotioner fra plantedekoktioner. Hvis sådanne kviser forekommer i en pige, er det bedre ikke at undre sig over, om de kan være farlige, men vis dem til lægen.

Hvad skal man gøre, hvis der var en bums på et intimt sted

Udseendet af acne i det intime område kan være en grund til bekymring, såvel som et episodisk fænomen forårsaget af mindre fejl i mad eller hygiejne.

Under alle omstændigheder bør selv et lille problem ikke overses, for det kan undertiden betyde stor ubehag.

Nå, hvis der er en mistanke om, at årsagen til udslæt ikke er fuldstændig harmløs, så er det allerede en god grund at gå til en læge.

 • Alle oplysninger på webstedet er kun til orienteringsformål og er IKKE en manual til handling!
 • Kun DOCTOR kan forsyne dig med EXACT DIAGNOSEN!
 • Vi opfordrer dig til ikke at gøre selvhelbredende, men at registrere dig hos en specialist!
 • Sundhed for dig og din familie!

Hvorfor vises

Årsagerne til acne i det intime område kan varieres.

De er noget anderledes end de faktorer, der forårsager udslæt på ansigtet. Men mænd og kvinder acne må ikke variere i deres oprindelse.

Ofte sker dette:

 • med hormonel ubalance forårsaget af sygdomme, hormonelle forandringer i kroppen, tage visse lægemidler;
 • efter barbering og depilation forekommer acne på grund af irritation af huden eller hårets indvækst;
 • på grund af underernæring og sygdomme i fordøjelsessystemet
 • på grund af konstant stress og bekymringer;
 • på grund af forsømmelse af hygiejne eller utilstrækkelig hudpleje på dette område
 • som en reaktion på medicin taget
 • på grund af forstyrrelser af normal hudånding på grund af slidstærkt syntetisk undertøj;
 • manifestation af seksuelt overførte sygdomme.

Hver type udslæt har sine egne egenskaber, ifølge hvilke specialisten bestemmer årsagen til deres udseende.

Stram derfor ikke selvmedicinering, men så hurtigt som muligt konsultere en læge. Når alt kommer til alt, vil behandlingen af ​​hver type acne være helt anderledes.

Typer og steder af lokalisering af acne i et intimt sted

Acne i det intime område kan variere i farve, størrelse eller intensitet af manifestationer.

Disse er normalt tilstrækkelige symptomer til at bestemme deres bestemte arter. Overvej hvad udslæt kan danne i det delikat område og hvad der kan forårsage dem.

hvid

Hvide bumser kan forekomme på huden omkring kønsorganerne.

De ligner små stød, der står højt over overfladen. Hvid farve tilskrives dem figurativt, nogle gange kan sådanne udbrud bare have farven på resten af ​​huden, men manifesterer sig visuelt og ved berøring.

Hvad kunne det være:

 • hvis huden har små sæler, der ligner "gåsebumper", så kan det simpelthen være hårsække. Disse er helt naturlige formationer på huden, hvorfra hår spire, derfor bør de ikke forårsage angst. Et tæt område nær munden af ​​follikelen kan forekomme på grund af akkumulering af døde epidermis celler. I dette tilfælde er det godt nok at behandle dette område med en medium vaskeklud under hygiejneprocedurer for at slippe af med disse bumser;
 • som hvid acne kan talgkirtler detekteres. De findes i andre dele af kroppen, men da huden i det delikate område er tyndere, bliver kirtlerne også synlige. I et andet tilfælde kan de faktisk være hypertrofierede. Dette sker normalt over 30 år. I både første og andet tilfælde er der ikke behov for behandling. Og selvom talgkirtlerne ikke bliver mindre med tiden, er det ikke nogen negative ændringer i menneskers sundhed.

rød

Rød udslæt kan være et tegn:

Foto: irritation efter barbering skindhår

 • allergiske reaktioner på syntetiske undertøj eller medicin. I dette tilfælde er et af symptomerne kløe. Pimples selv er små, kan have vandige indhold. De er placeret i lysken, på paven eller pubis; Normalt vil ophør af kontakt med allergenet eller indtagelse deraf forårsage hurtig regression af læsionerne;
 • dermatitis. Acne ligner allergisk, kun med aflysning af allergen passerer ikke. Ofte er områder af disse røde udslæt placeret i lysken eller på bunden. En læge bør udnævnes til behandlingen, som vil ordinere behandlingen baseret på den specifikke situation;
 • irritation ved barbering eller udtørring. Disse udslæt er også røde, små, spredte. Deres karakteristiske træk er dannelsen af ​​nøjagtigt i behandlingsområdet. Årsagen er beskadigelse af epidermis med en barberkniv eller skindemiddel.

vandede

Vandig acne i det intime område kræver særlig opmærksomhed.

Deres årsag kan være:

 • hormonel ubalance;
 • allergisk reaktion;
 • stikkende varme, en følge af overophedning eller utilstrækkelig ventilation af huden under syntetiske undertøj;
 • smitsomme sygdomme.

Det sidste punkt er vigtigst, for at udelukke udslætets smitsomme karakter er det derfor bedre at straks konsultere en læge.

sort

Denne farve er ikke typisk for acne. En sort bums kan blive sort, hvis de små blodkarers integritet forstyrres af ophobningen af ​​pus. Normalt svulmer området omkring pimple, det føles hårdt.

En sort bums i en detaljeret undersøgelse kan være en muldvarp eller en vorte.

Men for at bestemme dens natur bør man konsultere en specialist, for eksempel en dermatovenerolog.

betændt

En betændt rød bums kan forekomme på grund af hormonelle ubalancer eller utilstrækkelig hygiejne.

I sidstnævnte tilfælde prolifererer bakterier aktivt i den forurenings-tilstoppede pore. Sådan acne kan være placeret i de øverste lag af huden eller gå dybt inde.

Hvis et purulent element dannes under huden, vil det være smertefuldt.

Intern acne kan forekomme på pubis, på præsten, i lysken og endog på ydersiden af ​​labia hos kvinder.

Hvis du får en lignende pimple, skal den behandles så hurtigt som muligt.

Vær særlig forsigtig, når du lægger den i ljummen, fordi lymfeknuderne er tætte, og infektionen kan hurtigt spredes gennem hele kroppen.

Fedtcyster

Fede cyster dannes, når kanalen på talgkirtlen overgyder epidermis.

Foto: fede cyster på pungen

Sebum akkumuleres under det, uden at have adgang til ydersiden og hærder. Udadtil ser det ud som en hvid bump med en diameter på op til 1 cm.

Sådanne cyster forekommer ofte hos drenge under puberteten på penis eller skrotum.

De forårsager ikke smerte eller ubehag, men passerer ikke alene.

Hvis en cyste pludselig begynder at stige i størrelse, fjernes den kirurgisk. Operationen er kort og enkel.

Video: "Genital Herpes"

infektiøs

En pimple på et intimt sted hos kvinder og mænd kan være tegn på en seksuelt overført infektion, især hvis personen ved, at han har haft sex med en tvivlsom partner uden beskyttelse.

Du kan se, at et sådant hump sprang op i perineum, på labia eller penis, i anus eller på pubis. Normalt manifesterer et infektiøst udslæt sig med yderligere symptomer.

symptomer

Foto: I kønssygdomme har udslæt et usædvanligt udseende.

Blandt de manifestationer af udslæt forårsaget af kønsinfektioner, er de mest almindelige:

 • brændende fornemmelse;
 • kløe;
 • feber;
 • en stigning i de indinale lymfeknuder;
 • udledning fra kønsorganerne.

Hvis acne virker underligt udseende eller et af de anførte symptomer er til stede, skal du kontakte din gynækolog eller dermatovenereolog så hurtigt som muligt.

syfilis

En af de alvorligste sygdomme, der overføres både seksuelt og i hverdagen.

På grund af det faktum, at i de tidlige stadier af hans symptomer ikke udtages, bliver syfilis kronisk.

 • Det første tegn på sygdommen er dannelsen af ​​sår (hård chancre) eller pustler på slimhinden i kønsorganerne. Dette symptom kan være fraværende, eller formationerne er placeret på uklare steder (for eksempel på vaginaens indre vægge), hvilket gør det vanskeligt at diagnosticere tidligt.

Foto: Ulcerative læsioner af de kvindelige kønsorganer

 • Efter 2-3 måneder efter infektion på kroppen vises et udslæt af mørk rød farve. Det kan være vesikulært, pustulært eller i form af pletter. Ledsaget af udslæt ondt i halsen, utilpashed, lavgradig feber.
 • Hvis behandlingen ikke udføres, går sygdommen ind i et asymptomatisk stadium, men patienten tjener som infektionskilde for andre. På dette tidspunkt har han irreversible cicatricial ændringer i knogle og bruskvæv, kar eller nervefibre.

Genital herpes

Herpes er meget let overført gennem ubeskyttet sex, og dets symptomer vises allerede på tredje dag.

 • Disse er udslæt i form af bobler, som normalt dannes på de ydre kønsorganers pubier og slimhinder.

Foto: Udslæt i genital herpes

 • Boblerne kløe, ledsages af brændende fornemmelse, huden svulmer omkring dem. I stedet for et bobleudslæt efter et par dage sår formes skorpe, som efterfølgende heler uden at forlade mærker.

Herpes er tilbøjelig til hyppige tilbagefald, og det er fuldstændig umuligt at helbrede det.

Udløsningsfaktoren kan være stress, kulde, graviditet, nedsat immunitet.

bartholinitis

Bartholin kirtler er placeret på labia minora.

Hvis deres kanal er blokeret, kan kædelens hemmelighed ikke skille sig ud og danne en fortykkelse. Dette sker ved infektion med gonokokker, stafylokokker, Escherichia coli, chlamydia.

Er det muligt hurtigt at behandle acne hjemme? Find ud af her.

Ved første øjekast ser det ud til, at en stor bums poppede op på labia.

 • Det bringer ubehag, forstyrrer gå og samleje.
 • Sådanne formationer er meget smertefulde.

Det er nødvendigt at straks kontakte en gynækolog, mens cysten ikke bliver for stor.

Pubic Pediculosis

Foto: manifestationer af pubic lice

Pubic lice er blodsugende parasitter, der overføres ved kontakt, både under samleje og ved brug af andre persons hygiejneartikler.

 • På trods af at deres habitat er skindhår, kan de migrere til øjenvipper, øjenbryn, armhuler.
 • Lusebidningsområder klø meget, efter 2-3 dage vises små røde bumser i deres sted.

Molluscum contagiosum

Overført i tilfælde af hudkontakt med en smittet person.

Foto: molluscum contagiosum

 • Udseendet af formationen er lidt anderledes end acne, det er mere tæt, halvkugleformet, lyserødt med perlefarvefarve.
 • Inde i dannelsen af ​​en lille depression, og når den trykkes, skifter en tykk hvid masse ud.
 • Smitsom bløddyr ikke forårsager smerter.

behandling

Afhængig af sygdommen diagnosticeret af lægen, varierer behandlingsmetoderne.

 • Syfilis. Antibiotikabehandling er ordineret af penicillin, cephalosporiner eller makrolider. Varigheden af ​​terapi afhænger af det stadium, hvor sygdommen blev påvist.
 • Genital herpes. Helt helbrede sygdommen er umulig. I perioden med eksacerbation tages antivirale lægemidler og midler til behandling af udslæt for at reducere kløe og brænding.
 • Bartolini. I denne sygdom udføres marsupialisering af cysten (fjernelse). For at forhindre infektion udfører et kursus antibiotika. Tilbagefald forekommer i ca. 10% af tilfældene.
 • Pubic pediculosis. For at slippe af med blodsugende parasitter, er det nok at barbere af alt skindhår eller i armhulerne (det vil sige at fjerne deres habitat). Du kan anvende specielle spray og shampoo.
 • Smitsom bløddyr. Sygdommen kan passere alene i en periode på 6 måneder til et år. Det er muligt og kirurgisk behandling (elektrokoagulering, kryostyring, laser, excision) og medicin (primært rettet mod styrkelse af immunsystemet).

Hvordan slippe der hjemme

Hvad kan du prøve for symptomatisk acne?

Først og fremmest er det nødvendigt at vaske områderne af læsioner to gange om dagen med varmt vand med baby (og også med tjære) sæbe.

Anvend derefter et af følgende retningslinjer:

 • Påfør en lille del af aloe blad med en frisk skæring til bums og fiks det med en gips natten over. Denne metode er god til behandling af purulent acne, det fremskynder deres modning og har anti-inflammatorisk virkning;

Foto: Aloe fremskynder modning og trækker pus

 • To gange om dagen, spot acne med hydrogenperoxidopløsning med en bomuldspindel;
 • jod og tør pimpleet og desinficere det. Men det er bedre at smøre udslætet ikke mere end 1 gang om dagen for ikke at brænde huden.

Foto: Udslæt kan behandles med punkt jod

 • salve Levomekol, ichthyol eller liniment Vishnevskogo smøre pimple om natten og dække med gips. De har antiseptiske egenskaber og trækker pus til overfladen. For at bruge dem skal du færdiggøre kur akne.

I intet tilfælde kan du ikke presse acne i et følsomt område.

For det første er det meget smertefuldt, og for det andet vil du næppe have en global inflammatorisk proces, og han må ikke være tvunget til at vente.

Hvis pimpleen brister i sig selv, skal du straks desinficere den.

Egnet hydrogenperoxid, chlorhexidinopløsning, enhver alkoholholdig opløsning (kalendeltinktur, vodka).

Selvbehandling kan anvendes ikke mere end 1-2 uger.

Hvis der ikke er sket nogen forbedring i løbet af denne periode, bør du konsultere en læge.

Infektionssygdomme kan ikke helbredes alene; kvalificeret hjælp er nødvendig for ikke at starte sygdommen.

forebyggelse

Forebyggelse af udslæt i det intime område er ikke svært:

 • forsøm ikke daglige hygiejneprocedurer, brug særlige midler til intim hygiejne, som ikke tørrer huden
 • den daglige ændring af linned er nødvendig, det skal selv være af naturlige stoffer, der udfører luften;
 • afholde sig fra afslappet sex
 • hvis barbering skind hår forårsager hudirritation, ændre metoden for hårfjerning;

Gør tøjvask sæbe til acne på ansigtet? Find ud af her.

Hvordan man tager doxycyclin for acne? Læs videre.

 • del med dårlige vaner - alkohol og rygning
 • aldrig presse acne dannet i det intime område.

Selvbehandling af acne på et intimt sted er kun muligt, hvis du er helt sikker på deres harmløse oprindelse.

Hvis der ikke er sådan tillid, så kontakt din læge hurtigst muligt.

Kvalificeret lægehjælp vil spare dig for en mulig sygdom i begyndelsen.

Acne i det intime område - årsager, behandling, forebyggelse

God dag! Jeg er en hudlæge på en privat klinik. Jeg er ofte nærmet af patienter, der er bekymrede for acne på ansigt, ryg, décolleté og andre dele af kroppen. Men i dag vil jeg gerne snakke om et så känseligt emne som acne på et intimt sted, hvis årsager kan være meget forskellige. Få ville tørre at dele erfaringerne med behandling af udslæt.

Dette er et ret følsomt emne, der kræver en særlig tilgang, da behandling med udslæt øger risikoen for alvorlige konsekvenser. Ikke alle mennesker, der har et lignende problem, tid til at se en læge. Og da komplekserne ikke tillader at dele disse problemer selv med familie og venner, forsøger patienten at slippe af med acne alene. Derfor vil jeg som læge tale om hovedårsagerne til læsioner i kønsområdet og hvordan jeg skal håndtere dem hjemme.

Årsager til acne i det intime område

De mest almindelige årsager til acne på intime steder er:

 • hormonel ubalance under overgangsalderen eller graviditeten;
 • hårfjerning - betændelse i huden efter barbering;
 • ubalanceret ernæring
 • manglende overholdelse af personlige hygiejnebestemmelser, hvilket fører til reproduktion af uønskede bakterier
 • allergier;
 • Tæt montering og syntetiske undertøj;
 • manifestation af seksuelt overførte sygdomme;
 • negative virkninger af stressfulde situationer og nervøs overbelastning.

Jeg vil gerne bemærke, at ikke altid hvide tætte knuder er tegn på sygdommen. Nogle gange kan de forveksles med hårsække, hvorfra hår vokser senere. Sebaceous kirtlerne fungerer ofte, og da huden på et intimt sted er meget tyndere end i andre dele af kroppen, kan de i tilfælde af mindre udslæt behandles med antibakteriel behandling, korrekt hygiejne og brug af vitaminer, der er ordineret af en læge. Den vigtigste ting at huske er, at sådan acne er strengt forbudt at presse ud!

Udbredelse og udseende af acne i et intimt sted

Som de siger, skal fjenden være personligt kendt for at identificere sine svage punkter. I vores tilfælde er det nødvendigt at skelne mellem udformningen af ​​udseendet og stedet for dets lokalisering for effektiv og hurtig behandling. Udslætet kan manifestere sig som følger:

 1. Små sæler på huden eller hvid, eller de kan fusionere med farven på huddækslet. Disse er harmløse formationer, hvorfra hår vokser. Sebaceous kirtler kan også fremstå som hvide bumser.
 2. Røde bumser, der ofte ledsages af kløe og kløende. Røde nudler på et intimt sted kan skyldes en allergisk reaktion på intime hygiejneprodukter, syntetiske undertøj eller efter mislykket udtørring. Vises i lyske- og pubicområdet. I tilfælde af dermatitis er acne på et intimt sted ligner allergiske manifestationer, men går ikke væk, hvis irritationen fjernes. Sådanne formationer findes i området af skinkerne og i lyskeområdet.
 3. Sorte subkutane formationer, hvoraf blodkarrene er ødelagt. Sådan acne har en fast base og rødme omkring det berørte område.
 4. Vande bumser. Opstår med hormonforstyrrelser, allergier, som følge af overdreven svedtendens under tøj og sygdomme forårsaget af forskellige former for infektioner.
 5. Inflammede knuder. Reaktionen manifesterer sig i manglende overholdelse af reglerne om personlig hygiejne. I forurenede porer begynder bakterier og skadelige mikroorganismer at formere sig, hvilket forårsager dannelsen af ​​acne. Opstår i pubis, i balder og lyske.

Hvis hvide bumser kan forsvinde af sig selv, skal andre former for formationer, især dem der forårsager inflammatoriske processer, behandles straks. Jeg anbefaler i så fald at kontakte lægecentret for rådgivning, finde årsagen til sygdommen og vælge den nødvendige behandlingsforløb.

Behandling af ufuldkommenheder i det intime område

Hvis du har en fast overbevisning om, at årsagen til udslæt ikke er skjult i sygdommens venerale karakter, men skyldes forkølelse, anbefales det at behandle de berørte steder med antiseptika og antiinflammatoriske lægemidler. Dette betyder imidlertid ikke, at før behandling af bumserne skal fjernes personligt.

Som jeg allerede har nævnt, er det forbudt at gøre dette, selvom de er fyldt med pus. Deres behandling udføres for at fjerne rødme og hævelse over hele overfladen af ​​den berørte hud.

Til desinfektion er perfekt, fugtet med alkohol eller hydrogenperoxid, bomuld. Bomuldsvaber fugtet med jod anvendes som kompress. Til purulent acne er en perfekt kompress baseret på Levomekol, hvorefter de "bryder igennem" den næste dag.

Opskrifter af traditionel medicin mod acne i et intimt sted

Manden kom op med en masse stoffer for at bekæmpe acne, men naturen har skabt mere end et værktøj, der ikke er mindre effektivt. De mest effektive anti-acne planter i intime steder er:

 • Aloe - massen af ​​et friskt blad, der skal fastgøres til det berørte område, sikres med gips og efterlades natten over. Resultatet bliver mærkbart på mindre end en uge;
 • Calendula - Hæld en teskefuld tørrede blomsterblokke med to kopper kogt vand og lad i 12 timer. Rens tinkturen for at tørre pletterne med bumser hele dagen hver 2-3 timer;
 • celandine - kan bruges som lotioner fra friske planter, samt forberedte infusioner til behandling af berørte områder.

Under badet kan du føje til vandafkalkningen fra blomsten af ​​kamille, calendula og salvie. Sådan badning har en positiv virkning på huden på et intimt sted, lindrer irritation og forbereder huden til yderligere procedurer.

Acne på intime steder: forebyggelse af uddannelse

Det er selvfølgelig meget vigtigt at kende årsagerne til acne for at forstå, hvor man skal begynde behandling og hvordan man kan slippe af med knuder, der forårsager forfærdeligt ubehag. Men jeg tror, ​​at det er vigtigere at kunne forebygge sygdommen, så du aldrig vil opleve dannelse af udslæt i intime områder. For dette er det værd at huske nogle få vigtige regler, hvis overholdelse vil hjælpe med at forhindre udseendet af acne:

 • overvåge personlig hygiejne, brug geler til intime steder, der ikke tørrer huden og som ikke indeholder nogen komponenter, der forårsager en allergisk reaktion;
 • køb linned, kun fremstillet af naturlige stoffer og åndbar
 • ændre undertøj regelmæssigt
 • Brug metoder til at fjerne hår på huden, der ikke forårsager irritation efter proceduren;
 • afstå fra utilsigtet og ubeskyttet sex
 • stop med at drikke alkohol og ryge
 • Prøv at være mindre nervøs og bekymre dig, tag vitaminkomplekser, der styrker nervesystemet og hele kroppen.
 • Fjern ikke acne selv.

Forebyggende foranstaltninger skal anvendes ikke kun efter faktum, men konstant, gennem hele livet.

resultater

Udseendet af enhver form for formationer i kønsområdet og de kan ikke ignoreres, fordi det kan være et harmløst udslæt og et tegn på infektion. Det er bedre at beskytte dig selv end at fortryde den sene behandling.

Jeg håber, at mit råd vil hjælpe dig med at løse problemet med acne på intime steder hurtigt og med succes! Tak!

Hvad skal man gøre hvis acne vises efter barbering i det intime område

Som forberedelse til strandsæsonen forsøger mange piger at barbere hårene, der voksede i bikiniområdet. Men næsten alle stod over for udseendet af acne, som forekommer efter et stykke tid efter barbering af den intime zone.

Årsagerne til acne er meget forskellige: nogle er forbundet med hudsygdomme, mens andre opstår på grund af dårlig kvalitet og lidt kedelig razors.

Årsager til acne i det intime barberingsområde

Forekomsten af ​​bumser forårsager en masse problemer: de kløe, se uanstændigt. Det er ikke muligt at sætte på badedragt, før du slippe af med dem.

En barberkniv forårsager mekaniske skader. Under denne procedure er ikke kun hårene barbert, men også det øverste lag af huden. Ofte er det unnoticeable for det blotte øje, især hvis der ikke er noget blod. Men mikrober kommer ind i disse sår meget ofte sammen med sved, og den inflammatoriske proces begynder.

Nogle gange gemmer små abscesser under hårene, hvis de ikke bliver mærket og afskåret under mikrobølgen, kan mikroberne sprede sig til andre områder og komme ind i de dannede mikroskrammer, hvilket vil føre til betændelse og dannelse af acne.

Det er vigtigt at huske! Inden for lysken og armhulerne er tynd hud ved hjælp af et meget skarpt blad, det kan let blive beskadiget.

Et uegnet barberingsværktøj kan bidrage til udseendet af acne i det intime område efter at proceduren først blev udført. Over tid, efter 3-4 gange, vil huden blive vant til skade og vil reagere mere roligt.

Dette skyldes, at der er forskellige typer af dermis. Den epidermis reagerer ulige på den mekaniske virkning, hvis huden er meget følsom, forekommer bumser ofte oftere.

Kedelige blade er bedst at bruge. De findes hovedsagelig i engangsmaskiner. Derfor anbefales det ikke at bruge mere end 1 - 3 gange.

Razor hårfjerning - nemt og hurtigt

Skal konstant overvåge skærmens skarphed.

Under barberingen, hvis kniven er stump, skal du trykke på maskinen med kraft. Samtidig skærer det ikke hårene, men trækker dem ud, mens de skraber huden, skader det væsentligt.

Derudover skal du bruge mange gange på samme sted. Dette forårsager alvorlig irritation, bidrager til udseendet af hudskylning og betændelse på det.

Hvis man bruger den forkerte depileringsteknik, kan acne forekomme efter barbering af den intime zone.

Derfor er det nødvendigt at følge reglerne, det vil sige at køre bladet i retning af hårvækst, og ikke at trykke på barbermaskinen med kraft, prøv ikke at lave for hyppige bevægelser. Først da vil huden blive glat og der er ingen defekter på den.

For at undgå irritation bør du barbere i retning af hårvækst

Uegnede barberingsprodukter påvirker ofte udseendet af forskellige udslæt. Den kosmetiske industri producerer specielle skind, mousses og geler til barbering. Takket være dem er maskinen nem at holde på huden uden at irritere det.

Når du køber barberingsprodukter, skal du ikke kun fokusere på det kendte mærke og den behagelige lugt, men det er frem for alt vigtigt at overveje hudens hud og sammensætningen af ​​skummet eller gelen.

Efter barbering af det intime område med brugen af ​​ukorrekte midler kan allergier forekomme, akne optræder.

Forsigtig! Hvis hud udslæt efter proceduren er dannet, skal den anvendte kosmetik kasseres.

Dårlig kvalitet efterbarme kan også forårsage irritation, bidrage til forekomsten af ​​acne. Derfor er det meget vigtigt at vælge en passende balsam, lotion, creme, og det er også muligt at behandle huden med helbredende urter: humlekegler, kamille.

Måder at behandle en efter barbering udslæt i det intime område

Hvis irritation har optrådt efter barbering, har inflammatoriske elementer optrådt, de skal behandles. Der findes specielle produkter, der lindrer irritation.

Cream "Panthenol" lindrer betændelse og hudirritation

Det er bedst at kontakte din kosmetolog eller dermatolog. Kun lægen kan tage højde for hudens art og vælge de mest effektive cremer, salver og anbefalinger.

Blandt cremer og salver anbefales meget godt:

 1. Neosporin - perfekt helbreder overfladiske sår, helbreder hudbetændelser.
 2. Polysporin - lindrer allergiske manifestationer, rødme på dermis og kløe.
 3. Hydrocortison-salve er effektiv til brænding og kløe, fjernelse af inflammatoriske processer.
 4. Malovit - køler behageligt, lindrer irritation, indeholder naturlige ingredienser i sammensætningen.
 5. Panthenol er et antimikrobielt middel, da det indeholder et antibiotikum, der nærer og blødgør huden.
 6. Gentamicin er et glimrende middel til at fjerne alle former for irritation og betændelse på huden.
 7. Levomekol - antiseptisk, helbreder sår og blødgør huden.
 8. Solkoseryl - stimulerer regenerering af beskadiget væv, fremmer hurtig helbredelse af alle sår og udslæt.

Det er også effektive salver og cremer baseret på medicinske urter, som omfatter:

 • St. John's wort;
 • calendula;
 • kamille;
 • salvie.

I kampen mod hudirritation kan du anvende antiinflammatoriske lægemidler:

 • klorhexidin;
 • Demiksid;
 • Miramistin;
 • Kamferalkohol;
 • Æblecider eddike;
 • urte tinkturer;
 • Batsitratin.

Brug af folkeopskrifter viste sig at være fremragende, fordi de består af naturlige produkter, der anvendes i husstanden.

Beroligende masker

Hvis acne vises efter barbering i det intime område, anbefales det at anvende en maske baseret på creme, smør eller honning.

På irriteret hud bør der anvendes en maske creme, smør og honning

Det vil berolige og blødgøre irriteret hud.

Metode 1

For at opnå denne maske skal du blande i forholdet 2: 1 sur creme og olivenolie. Påfør på det krævede område i 15 - 20 minutter. Efter masken skal du blanke alle absorberende kluter.

Metode 2

For at forberede denne maske skal du blande 1 tsk. Af smeltet honning, 1 spsk. L. Gerkules, 3 dråber olie af rød lyng og anvende på det betændte område.

komprimerer

Efter udseendet af et lille udslæt anbefales det at anvende kompresser i bikiniområdet.

Et afkog af kamille hjælper med at klare problemet

For deres forberedelse vil have brug for medicinske urter:

De kan blandes eller brygges separat, hælde kogende vand, insistere i 15 minutter, helst i en termos. Derefter suge en blød bomuldsklud, foldet i 3-4 lag i den forberedte og afkølede infusion, og læg derefter på irritationsstedet. Så hold omkring 15 minutter.

Perfekt beroligende irriteret område i det intime område, en komprimering fra infusion af persille. For at lave mad er det taget 1 el. l. tørrede eller friske grønt og hældt et glas kogende vand. Efter 15 minutter er infusionen klar.

Blød bomuldspuder med en løsning og anvende på problemområder. Efter 7-15 minutter forsvinder ubehaget.

Blanding af olier

For at berolige irritationen på huden og fugte det lidt, kan du forberede en olieagtig blanding. Følgende olier tages til basen:

 • fersken;
 • mandel;
 • oliven;
 • ricinusolie;
 • hørfrø;
 • havtorn;
 • vild rose;
 • drue frø;
 • enhver uraffineret olie.

Til 1 el. l. Olie baser skal tilføje 4 dråber te og behandle det intime område.

Aloe eller Kalanchoe forlader

De friske høstede aloe eller kalanchoe blade vil accelerere helingen af ​​de usynlige ridser efter barberingen.

Aloe hjælper med at klare irritation efter barbering

For det første er det nødvendigt at fjerne beskyttelsesfilmen fra bladene, afskære spikeformationer i aloe og smøre den beskadigede del af epidermis med saft.

Større effekt kan opnås, hvis bladene af disse planter er jordet i en blender og gruel påføres det intime område. Det anbefales at gøre proceduren om morgenen og aftenen.

Sådan forebygger du acne i det intime barberingsområde

Til behandling af allerede optrådt acne, vil det tage tid og korrekt valg af midler. Det er dog lettere at udføre forebyggende foranstaltninger og forhindre udslip af huden på huden.

Nyt barber- og barberskum minimerer risikoen for irritation

Det er nok at overholde følgende regler:

 1. Hvis acne vises efter barbering i det intime område, bør du ikke udføre denne procedure dagligt, det anbefales at bruge en barberkniv ikke mere end en gang hver 2 - 3 dage. I løbet af denne tid vil huden have tid til at genvinde og helbrede.
 2. Du kan ikke bruge sæbe, fordi der er et stort udvalg af specialværktøjer - det er mousse, geler, skum. Da det indeholder alkali, som vil irritere lidt såret hud.
 3. Før proceduren er det ønskeligt at smøre barberingsområdet med et skum og holde det i 1-2 minutter, så huden blødgør lidt.
  Du kan ikke udføre proceduren for tør hud, så epidermis er skadet endnu mere, hvilket fremkalder acne og irritation.

Det er vigtigt at huske! Geler og skum forbedrer glide. På grund af dem er huden næsten ikke skadet.

En barbermaskine bør barbere hår ved en engangsbestilling. Hvis de forbliver, så er det bedre ikke at bruge en sådan maskine til at købe en anden.

En vigtig betingelse er valget af den korrekte bevægelsesretning af bladet, kun på hårets vækst eller lidt skråt.

Det er vigtigt ikke at glemme at gøre behandlingen af ​​den intime zone med en speciel lotion, antiseptisk, urteafkogning, og efter et stykke tid skal du smøre med en blødgørende creme eller et middel til følsom hud.

Således, hvis acne vises efter barbering af den intime zone, er det nødvendigt at tage hensyn til de faktorer, der fører til betændelse, behandle huden korrekt og træffe forebyggende foranstaltninger. Derefter vil huden i det intime område være glat og smukt.

Hvordan man kan slippe af med irritation efter barbering, fortæller denne video:

Denne video præsenterer en hudlæge råd om, hvordan man fjerner irritation efter barbering:

Følgende videoer vil fortælle dig, hvilke produkter der hjælper med at overvinde irritation efter barbering:

Acne på et intimt sted: årsager og behandling

Acne i det intime område betragtes som ret almindeligt.

Oftest forekommer de hos kvinder - deres hud er meget følsom og derfor mere tilbøjelig til irritation end hos mænd.

Dette problem er ikke altid vejledende for alvorlige krænkelser i kroppen. Det er oftest et symptom på allergi eller forkølelse.

Men i nogle tilfælde bliver udseendet af acne i kønsområdet et af tegnene på venerøs sygdom.

Hovedårsagerne

Årsagerne til og behandling af acne i en intim indstilling kan være meget varierede. Følgende faktorer fører ofte til udseendet af dette problem:

 • hormon ubalance - ofte observeret i ungdomsårene, under graviditet eller overgangsalderen;
 • forstyrrelser i kosten
 • depilation effekter - fremstår som indgroede hår og irritationer;
 • krænkelse af personlig hygiejne
 • hyppig stress;
 • iført syntetiske undertøj;
 • infektion med kønssygdomme.

Sikker acne i det intime område

Små hvide sæler kan forveksles med udslæt. Faktisk er en sådan hvid bums en hårfollikel.

Håret spirer derefter gennem det. Derfor bør der ikke være nogen grund til angst.

En anden faktor i udseendet af sådanne læsioner i det intime område er forstørrede talgkirtler. De er placeret på forskellige steder af menneskekroppen, men det er i ljummen, at de er mest synlige, da huden i dette område er mere følsom.

Sådan acne er ikke farlig for kroppen, hvis den ikke presses.

For at klare udslæt anbefales det at systematisk behandle dette område med antibakterielle midler, overholde reglerne om personlig hygiejne og minimere antallet af stressfulde situationer.

Under puberteten optræder akne-lignende acne ofte. De er lokaliseret i forskellige dele af kroppen, herunder pubic zone.

Proverende faktorer i denne situation kan være overtrædelser af hygiejnereglerne, iført stramme tøj, mislykket epilering.

Den kønsorganers ømme hud beskadiges hurtigt, hvilket fører til infektion. Som et resultat kan en rød pimple dukke op. Også ofte forekommer purulente udbrud på pubis, i lysken og endda på slimhinden.

Med svækkelsen af ​​immunitet eller hypotermi er der risiko for at transformere sådan acne i større formationer af en purulent karakter - koger.

Ofte er sådan en smertefuld pimple på et intimt sted ledsaget af rødme og hævelse. I nogle tilfælde er der endda en stigning i kropstemperaturen og regionale lymfeknuder.

Dannelsen af ​​koger observeres oftest med udviklingen af ​​diabetes mellitus, svækkelse af kroppens forsvar eller overkøling. For at klare dette problem er antibiotika, vitaminer, berigende terapi vist.

En sort pimple på et intimt sted er resultatet af en blokering af talgkirtlerne, som er placeret i åbningerne af hårsækkene. Dette symptom udgør ikke en sundhedsfare.

Hvis disse udslæt for meget, skal du konsultere en læge. I den inguinale region bør ikke observeres overdreven aktivitet af talgkirtlen.

Acne som et symptom på sygdom

Der er ganske få patologier, der ledsages af dannelsen af ​​acne i det intime område.

Onddiskrimineret sex og forsømmelse af prævention fører til en bred spredning af seksuelt overførte sygdomme.

I sådanne tilfælde, efter samleje, forekommer udslæt ofte i perineum, pubis, labia eller penis. Sådanne sygdomme ledsages ofte af kløe, brænding og en stigning i temperatur og lymfeknuder.

syfilis

Dette er en systemisk kronisk patologi af en smitsom natur. Syfilier er helt mulige at indgå seksuelt eller gennem husholdninger.

Acne på kønslæber og slimhinder hjælper med at mistanke om sygdommen.

De første symptomer på sygdommen vises 3-6 uger efter infektion. Den første fase af patologi passerer ofte ubemærket.

På grund af dette søger mange mennesker ikke rettidig lægehjælp, hvilket fører til omdannelsen af ​​sygdommen til en mere alvorlig form.

Foruden acne har en person ondt i halsen, generel svaghed, en lille stigning i temperaturen.

For at klare syfilis skal du gennemgå en antibiotikabehandling. Narkotika kan ordineres i pilleform eller intramuskulært.

Hvis patienten er allergisk overfor penicillin, er cefalosporiner eller makrolider indikeret. Varigheden af ​​en sådan behandling afhænger af sygdommens sværhedsgrad.

Genital herpes

Denne kønssygdom betragtes som en af ​​de mest almindelige.

Symptomerne på sygdommen er udseende af blærer i pubier og kønsorganer 3-4 dage efter infektion.

Ud over udslæt er der hævelse i huden, en kløe og brændende følelse. Boblerne er fyldt med gennemsigtig eller purulent væske og selvbrydning efter et stykke tid. På deres sted vises små sår, som efterfølgende helbreder.

Hvis du er bærer af herpesviruset, kan en række faktorer fremkalde en forværring af sygdommen. Disse omfatter stressede situationer, akutte respiratoriske virusinfektioner, graviditet, svækkelse af immunsystemet.

Midler, der fuldstændigt helbrede en person fra herpes, eksisterer ikke. Når en sygdom kommer igen, er effektive antivirale lægemidler ordineret.

Bartholin cyste

Udseendet af denne dannelse kan føre til blokering af udskillelseskanalen. Slim produceret af kirtlen akkumuleres under huden, som efterfølgende får det til at tykke.

Sådanne formationer forårsager alvorligt ubehag når de går og har samleje, hvis deres abscess eller betændelse udvikler sig.

Lignende problemer er forbundet med infektion med klamydia, gonokokker, Escherichia coli eller stafylokokker.

Med udviklingen af ​​infektiøs bartholinitis er der en pludselig stigning i størrelsen af ​​labia minora i cysteområdet. Der er også ofte smerter og feber.

Inden for abscess lokalisering er der installeret et specielt kateter. Marsupialisering med sårbehandling kan også udføres. Desuden ordinerer lægen et kursus af antibiotikabehandling.

Pubic Pediculosis

Infektion med pubic lice kan forekomme gennem seksuelle eller indenlandske ruter. Insekter foder på menneskeligt blod, hvilket fører til en fornemmelse af kløe og udseendet af acne i området med bid.

Parasitter lever typisk i hovedbunden, der ligger i det intime område. Imidlertid migrer de undertiden til armhulerne, øjenbrynene eller øjenvipper.

For at klare dette problem udføres medicinsk behandling. For at gøre dette kan lægen ordinere en spray Pax, som sprøjtes på håret i det intime område.

Dette værktøj skal vaskes om en halv time med varmt vand med sæbe. Men den nemmeste måde at slippe af med parasitter er at barbere hår i det berørte område.

Molluscum contagiosum

Udseendet af acne i det intime område kan skyldes smitsom bløddyrsinfektion. Denne lidelse kan overføres seksuelt eller som følge af hudkontakter.

Risikoen for infektion stiger signifikant i løbet af en periode med svækkelse af det humane immunsystem.

Efter infektion vises tætte pink kegler på kroppen. De fremkalder ikke smerte. Men med stærkt pres er der risiko for udslip af osteagtig udledning.

Med normal immunitet, vil en sådan hård pimple passere alene - det vil tage fra 1 måned til 2 år.

Kirurgisk behandling kan også udføres ved hjælp af elektrokoagulering, excision eller kryo-destruktion. Lægemiddelterapi er rettet mod at styrke immunsystemet.

Selvbehandling af udslæt

Hvad skal man gøre, hvis en pimple dukker op på et intimt sted? Hvis en smitsom sygdom mistænkes, bør du konsultere en læge.

Hvis udslæt skyldtes brud på hygiejne eller irritation efter barbering, kan du forsøge at håndtere dem selv.

Så hvordan man behandler en bums på et intimt sted hos kvinder? Først skal du vaske det berørte område grundigt med varmt vand og blidt skyll huden med et håndklæde. Kun tør dermis er tilladt.

For at gøre dette kan du bruge disse værktøjer:

 1. Aloe. Du skal tage et lille blad af planten, klippe det og føje massen til området for lokalisering af betændelse. Fastgør produktet med en gips. Denne komprimering skal holdes hele natten. Hvis pimpleet har en purulent natur, forsvinder den i 3-4 dage. Aloe vil strække indholdet af formationen, hvorefter bums vil tørre ud og forsvinde.
 2. Hydrogenperoxid. I dette værktøj anbefales det at fugte en bomuldsstuds, og så behandle dem acne. Denne procedure gentages to gange om dagen.
 3. Jod. For at bekæmpe acne, dypp en bomuldspinne i jod og smør det betændte område. Det er også muligt at fugte bomuldsuld med dette præparat og anvende et par minutter til det berørte område. Impact skal leveres lokalt - kun på de betændte steder.
 4. Levomekol. Dette lægemiddel anbefales at anvende på acne to gange om dagen.
 5. Vishnevsky salve. Dette værktøj bør tykt anvendes på udslæt, påfør bomuldsuld på toppen og lim det med en gips. Denne komprimering anbefales at forlade hele natten. Det er nødvendigt at udføre proceduren, indtil problemet er helt elimineret. Denne metode er perfekt til behandling af purulente udslæt.

Udseendet af acne i det intime område kan være et tegn på en række krænkelser. For at klare dette fænomen skal du fastslå årsagerne til dens forekomst.

Hvis uafhængige behandlingsmetoder ikke hjælper eller der er mistanke om udviklingen af ​​veneral patologi, bør du konsultere en læge.

Er det muligt at bruge en depilationskrem under graviditeten?

Sådan bruger du epilatoren korrekt, så den ikke gør ondt?