Måder at behandle acne efter epilering

Beslutning om hårfjerningsproceduren forventer en kvinde at få en glat og smuk hud. Men nogle mennesker er forfærdet over at finde ud af, at purulent acne har optrådt efter depilation. Og de kan forekomme efter epilator, barbering, voksning, shugaring og hardware metoder. Det er især ubehageligt at se et sådant angreb på et intimt sted.

 • 1. Hvorfor forekommer acne efter depilation?
 • 2. Egenskaber af acne, der opstår efter depilation
 • 2.1. Ansigtet
 • 2.2. armhulerne
 • 2.3. bikini
 • 2.4. fødder
 • 3. måder at behandle acne
 • 3.1. Antibiotisk salve
 • 3.2. Healing anti-inflammatoriske salver / cremer
 • 3.3. Antibakterielle opløsninger
 • 3.4. Folkemedicin for acne efter depilation
 • 4. Sådan forhindrer du sandsynligheden for acne
 • 5. Skal jeg se en læge?
 • 6. Ofte stillede spørgsmål og svar.
 • 6.1. Efter shugaring dukkede akne ud, der var aldrig sådan en barbering fra en mekanisk epilator, hvad er årsagen?
 • 6.2. Hvorfor var der pustler på et intimt sted, selv om jeg ikke ændrede epileringsteknikken og ikke havde acne før?
 • 6.3. Jeg blev knap nok af med acne efter voksning, og nu er jeg bange for nogen procedurer. Pludselig vil sår vises igen, hvad skal man lave?

Hvorfor forekommer acne efter depilation?

Sår, irritationer, hævelse er dannet af forskellige årsager. Det er nødvendigt at bekendtgøre alle mulige faktorer for at udelukke dem i fremtiden.

Så årsagerne til acne efter depilation:

 1. Meget følsom hud. Epidermis har øget følsomhed over for ydre stimuli. Enhver aggressiv effekt på huden fører til irritationstilstand. Ofte med et sådant problem, der står overfor piger, der lige er begyndt at gøre hårfjerning. Over tid kan dermis bruges og akne vil ikke blive vist, men det sker, at huden fortsætter med at reagere på proceduren med betændelse i lang tid.
 2. Forsinkelse af hygiejne og sterilitetsstandarder. Under depilation, især hvor hårfjerning forekommer sammen med roden, er det øvre dermale lag brudt, brøndene hvor hårene blev åben. Mikroberne trænger straks ind i de beskadigede lag af epidermis og begynder at formere sig. Det er meget vigtigt, at alt under processen er sterilt og desinficeret.
 3. Allergisk reaktion. Kroppen kan reagere på materialet til hårfjerning eller selve proceduren er allergisk. Pustler opstår efter shugaring, voksning, kemisk creme-epilator, som en reaktion på materialet. En sådan allergi kan ledsages af kløe, hævelse af epilerede steder.
 4. Af infektion. Under proceduren er der risiko for infektion, der fremkalder purulente formationer på huden. Ondsomme organismer kan placeres hvor som helst: i mesterens hænder, hjælpeværktøjer, i voks selv (hvis snavsede hænder er nedsænket i det).
 5. Hormonale lidelser. På grund af den hormonelle ubalance forekommer pustler ofte i bikini, lyske og nederste dele af ansigtet. Aggressive effekter på huden stimulerer yderligere deres reproduktion.
 6. Pore ​​blokering. Nogle kosmetik, der anvendes efter depilation (cremer, lotioner), tilstopper hårhullerne, og gør det ikke muligt for dem at helbrede naturligt. Inden for porerne begynder inflammatoriske processer, der resulterer i sår.

Særlige egenskaber ved acne efter depilation

Acne efter epilering er forskellig i udslætets art. Der er hvide bumser, røde med purulent indhold, sorte pletter, smertefulde store humle, blærer.

De vises i nogen del af kroppen, hvor depilationen blev udført.

Nogle kvinder fjerner hår over læben, i hagen området. Ofte i denne zone vises lille pustulær eller rød udslæt. Huden på ansigtet er ømt og følsom og reagerer med irritation over for ekstern aggressiv indblanding.

armhulerne

Acne efter barbering, voksning, shugaring eller anden metode forekommer oftest på grund af manglende overholdelse af reglerne for armhulepleje til huden efter proceduren. Nogle anvender straks armpit antiperspirant, som fuldstændigt træder i hullerne i hårsækkene. Dette bidrager til udseendet af hudorme, smertefuldt stort acne og rødme.

bikini

Irritationer, acne, pubic abscesser efter barbering - et meget hyppigt fænomen. Fejl kan forekomme i det intime område efter barbering, creme epilator, skrivemaskine, voks, laser depilation. Huden i bikiniområdet er også meget følsom og konstant i kontakt med undertøjet. Årsagen til reaktionen er en række faktorer, fra individuel følsomhed over for infektion.

Huden på benene er mindre følsom. Purulent og rød acne efter epilation, hovedsagelig lokaliseret til hofterne, hvor epidermis er tyndere. Problemet sker oftere om sommeren, når støv kommer på åbne ben eller en kvinde, der ikke følger reglerne, solbad og bad i åbne reservoirer i de første dage efter depilering.

Acne Behandlingsmetoder

Acne behandling efter depilation kan opdeles i to typer:

 1. Medicin
 2. Folkelige måder

Antibiotisk salve

Miramistin, Levomekol, Erythromycin, Tetracyclin, Baneotsin, Fuziderm - Disse lægemidler har et bredt spektrum af handlinger, bekæmpelse af skadelige mikroorganismer, lindring af inflammation, helbredelse af sår og sår. De kan behandle acne på den pubic del, på ben, hænder, ansigt. Hver salve indeholder den vejledning, hvori regler for anvendelse og kontraindikationer er angivet.

Healing anti-inflammatoriske salver / cremer

Radevit, Zenerit, Bepanten, D-panthenol, Boro Plus - disse salver og cremer indeholder regenererende og helende komponenter, hurtigt lindre rødme, udslæt, små pustler, hævelse, kløe.

Antibakterielle opløsninger

Miramistin, chlorhexidin, Hexicon, Furacilin, Chlorophyllipt, Hydrogenperoxid - Præparater i flydende form er beregnet til behandling af betændt hud. Alle har en stærk antiseptisk, bakteriedræbende virkning og lindrer hurtigt inflammatoriske processer.

Folkemedicin for acne efter depilation

 • Hvis acne vises efter barbering i det intime område, kan du behandle din hud med en svag manganopløsning umiddelbart efter proceduren og et par dage efter. Kaliumpermanganat har ikke kun antiseptiske og antiinflammatoriske egenskaber, men hæmmer også hårvæksten. Det anbefales ikke at bruge det i andre zoner, da huden måske bliver mørkere i et stykke tid.
 • Aloe juice - et godt middel til enhver betændelse. Du kan komprimere ud af det eller bare smøre irriterede steder. Kalanchoe og plantain har de samme helbredende egenskaber.
 • For at undgå acne efter shugaring, voksning, epilator-type maskiner (metoder, hvormed håret fjernes fra roden), anbefales det at behandle huden med kamille eller calendula ekstrakt.
 • Efter barbering i bikiniområdet, ben eller underarmene, kan du tørre huden med afkogning af toget. Urten har anti-allergiske og antiseptiske egenskaber.
 • Æteriske olier af eukalyptus, gran, citrongræs, safran, mynte forebygger betændelse. Men de skal bruges i fortyndet form: til 10 dråber baseolie (enhver kosmetisk), 2 dråber essentielle.
 • Acne på benene vises ikke, eller der bliver færre, hvis du pulverer huden med babypulver umiddelbart efter depilation.

Sådan forhindrer du sandsynligheden for acne

 • Det er nødvendigt at observere rigtigheden af ​​teknikken: Maskinen barberer hårene på hårvækst, den kemiske creme kan ikke holdes længere end den angivne tid, når vokshår trækkes ud mod hårvæksten, når den vokser væksten.
 • Alle personlige plejeprodukter bør kun anvendes af en person.
 • For at undgå acne efter proceduren for depilation, skal du følge reglerne for hudpleje.
 • De første 2-3 dage er det ønskeligt at bære løse tøj fremstillet af naturlige stoffer.
 • Rør ikke ofte på de første dage med dine hænder.
 • Efter voksning, mekanisk eller sukkeraffiltrering anbefales det at skrubbe huden efter 5 dage for at mindske risikoen for indvækst i håret, hvilket også forårsager betændelse.
 • Efter sessionen er det umuligt at bruge produkter, der indeholder alkohol.
 • For at forhindre acne på følsom hud, bør den behandles på forhånd med antiseptiske antiinflammatoriske midler.

Skal jeg se en læge?

Hvis problemet opstår konstant, og betændelsen holdes i lang tid, anbefales det at besøge en hudlæge og identificere årsagen, som kan skyldes indre sygdomme.

Da det ikke var muligt at slippe af med acne alene, og de fortsætter med at hælde ud - er det nødvendigt at besøge lægen.

Ofte stillede spørgsmål og svar

Efter shugaring dukkede akne ud, der var aldrig sådan en barbering fra en mekanisk epilator, hvad er årsagen?

Hvis pimples optrådte efter shugaring og ikke blev observeret fra andre procedurer, kan denne metode ikke være egnet til dig.

Hvorfor var der pustler på et intimt sted, selv om jeg ikke ændrede epileringsteknikken og ikke havde acne før?

Måske er en infektion værd at besøge.

Jeg blev knap nok af med acne efter voksning, og nu er jeg bange for nogen procedurer. Pludselig vil sår vises igen, hvad skal man lave?

Prøv mens creme-epilator, risikoen for acne fra det er minimal.

Forhindre udseende af purulente acne efter depilation

Langt størstedelen af ​​kvinderne anvender altid epilering i håb om at opnå en langsigtet effekt og glat hud. Dette sker primært af æstetiske årsager. Desværre opnås et lidt andet resultat meget ofte efter proceduren. Rødme, hævelse og irritation kan forekomme på hårfjerningsstedet.

 • 1. Årsager til purulent acne efter depilation
 • 2. Sikkerhedsforanstaltninger
 • 3. Afhjælpning af purulent acne efter epilering
 • 4. Skal jeg se en læge?

Af særlig bekymring hos kvinder er der opstået små abscesser. Hvorfor sker dette, og er det nødvendigt at træffe nødforanstaltninger, hvis purulent acne har optrådt på huden efter depilation?

Årsager til purulent acne efter depilation

Der er flere årsager til pustler. Det er bedre at vide om dem på forhånd, hvis det er muligt at undgå hudproblemer efter depilering.

Liste over grunde:

 1. Manglende overholdelse af hygiejnekrav. Epilation fjerner hår såvel som celler i det øvre lag af epidermis. Således for de første par dage er hele behandlede overflade et sårbart sted for bakterier, som kan være placeret både på kropsdelen, hvor håret er fjernet og i hænderne på den person, der foretager proceduren.
 2. Følsom hud. Eksponering for mikrober øges mange gange, hvis hudfølsomheden øges. Men selv støv eller sved kan forårsage en inflammatorisk proces. I dette tilfælde vises rødme og efterfølgende og purulent udslæt på den første dag.
 3. Primær reaktion Nogle gange efter den første hårfjerning i de områder, hvor håret blev fjernet, er der pustler, men så bliver huden vant, og denne reaktion observeres ikke i efterfølgende procedurer.
 4. Usandsynlig depilation metode. Nogle metoder til hårfjerning er ret traumatiske og forårsager mikroskader på huden. Disse punkter bliver åbne for infektionens indtrængning, som et resultat af hvilke purulente udslæt forekommer.
 5. Indgroede hår. Et af de mest almindelige problemer efter depilation er indgroede hår. På deres sted forekommer der også nogle gange akut acne. Dette er hovedsageligt tilfældet, hvis talgkirtlen er svækket.
 6. Individuel følsomhed. I nogle kvinder reagerer kroppen uhensigtsmæssigt på enhver mekanisk virkning. Træk ud hår kan forårsage øjeblikkelig irritation med en mulig komplikation i form af hvid acne.
 7. Allergisk reaktion. Hvis du er tilbøjelig til allergi, bør du tillade udseendet af pustler som en reaktion på midlerne til epilering.
 8. Svækkelse af immunitet At reducere kroppens modstand fører til forværring af mange sygdomme. Neurodermatitis, dermatitis og lignende sygdomme er en farlig baggrund for manipulation af huden. I dette tilfælde kan sygdomsforløbet forværres, hvilket vil manifestere sig ved adskillige purulente udslæt.
 9. Brug fløde. Med en kombination af flere faktorer (følsomhed af dermis, åbenhed i hårsækkene), kan selv en creme, der påføres huden efter epilering, fremkalde forekomsten af ​​pustler. Sandsynligheden for et sådant resultat øges, hvis kemiske komponenter er indeholdt i kosmetik.

Sikkerhedsforanstaltninger

Det siges ofte, at "advaret er forarmet". At kende de mulige årsager til acne efter shugaring eller andre metoder til hårfjerning, er det værd at tage følgende forholdsregler.

Liste over foranstaltninger:

 1. Både før og efter proceduren anbefales det at behandle huden med antiseptiske midler.
 2. Når du udfører hårfjerning i salonen, skal du kræve, at skibsføreren arbejdede i handsker. I hjemmet skal du vaske dine hænder med sæbe og tørre med en alkoholbaseret løsning.
 3. For at reducere hudskade, når du trækker hår ud, skal det godt dampes før epilering. Efter proceduren kan du skylle med koldt vand, hvorfra porerne er indsnævret, hvilket reducerer muligheden for, at mikrober kommer dybt ind i epidermis.
 4. Sørg for at holde barberbladet rent. Undgå at bruge engangs barbermaskiner, det er bedre at købe produkter med højkvalitets knive.
 5. Når barbering ikke anbefales at holde bladet på samme sted mere end to gange. Ellers kan det skade cellerne i epidermis og kan føre til suppuration.
 6. Efter hårfjerning er det umuligt at besøge poolen, sauna i 2 - 3 dage, tage et bad derhjemme og endda berøre de epilerede hudområder med hænderne for ikke at bære infektionen.
 7. I denne periode skal du være forsigtig med valget af tøj. Det bør ikke trænges og gnides på steder, hvor håret er blevet fjernet.
 8. Det er nødvendigt at færdiggøre epilering ved at anvende fugtgivende, blødgørende eller antiirriterende midler. Hvis huden er særlig følsom, er det værd at vælge et middel til naturlig oprindelse. Disse omfatter vegetabilske olier, mest anbefalede tea tree olie, avocado eller aloe.
 9. Det foreslås ofte at fjerne irritation ved at sprøjte hårfjerningssteder med babypulver eller ved hjælp af kvalitetsberøringsprodukter.
 10. Inden for få dage efter epilering (1 gang om 3 dage) anbefales det at skrælle de områder, hvor håret blev fjernet.
 11. Nogle gange er det muligt at forhindre udseendet af pustler efter shugaring ved at ændre epileringsmetoderne.

Sådanne forholdsregler er ikke særlig vanskelige at gennemføre. Nok ansvarlig holdning til udførelsen af ​​hårfjerning, hvilket vil hjælpe med ikke at få problemer med irritation og purulent udslæt.

Afhjælpning af purulent acne efter epilering

Udseendet af acne efter epilering er ikke et systemisk og komplekst problem, så der er ingen specifikke anbefalinger til deres eliminering. Kvinder er nødt til at se efter måder at eliminere acne på egen hånd, afhængig af råd fra andre kvinder. I overensstemmelse med de mest populære anbefalinger vil sådanne stoffer hjælpe med at slippe af med pustler på huden efter epilering.

 1. Cremer eller geler Metrogyl, Zenerite - bruges til at fjerne acne i ansigtet.
 2. Cremer eller salver Panthenol, Redningsmand, Follivit - bruges som antiinflammatoriske og helbredende midler.
 3. Salicylsyrebaserede lægemidler, chlorhexidin, boroplus - hud desinfektionsmidler og godtørret acne.
 4. Lotioner eller bade baseret på urteafkalkninger af kamille, calendula.
 5. Aloe pulp kompress.

Blandt de tips om hvad man skal gøre, hvis acne opstår efter epilation, er der navne og andre stoffer. For eksempel, Vishnevsky eller Miramistin salve, en opløsning af jod eller medicinsk alkohol. Beslutning om, hvilke midler der skal anvendes, skal tages særskilt i hvert enkelt tilfælde, idet man har forsøgt flere forskellige metoder.

Skal jeg se en læge?

Du bør vide, at udseendet af rødme og endda små pustler i de første to dage efter epilering er et ret almindeligt fænomen, som i de fleste tilfælde ikke er farligt og passerer alene efter 1 - 2 dage.

Men hvis acne vises med en misundelsesværdig konstans og der ikke kan træffes foranstaltninger for at slippe af med dem, så kan dette være et alvorligt signal om problemer: Tilstedeværelsen af ​​stafylokokpatogen i kroppen, herpes eller metaboliske lidelser. I dette tilfælde kan man uden at konsultere en hudlæge og udføre de nødvendige tests ikke.

Umiddelbart er det nødvendigt at konsultere en læge, hvis der er opstået ulcera efter hårfjerning, hvilket blev gjort med eksisterende sygdomme.

Liste over sygdomme:

 • hudsygdomme;
 • skade på epidermis;
 • forværringer af kroniske sygdomme.

Det skal huskes, at sådanne forhold er en kontraindikation for epilering, så det ville være bedre, hvis en høring af en specialist finder sted før proceduren.

Du behøver heller ikke selvmedicinere, hvis du efter shugaring har pustler, der ikke forsvinder efter behandling af huden med tørring og antiinflammatoriske egenskaber, og endda øges eller spredes til store områder af kroppen.

Det tager ofte lang tid at bekæmpe acne og irritation efter epilering, og selv om disse effekter kan elimineres, er det allerede nødvendigt at fjerne håret igen.

Det er således ikke muligt at vise andre den smukke velplejede krop, men tværtimod skal du skjule det under tøj. For at undgå en sådan situation bør du altid være forsigtig og forsigtig, når du udfører hårfjerning, og i tilfælde af komplikationer må du ikke forsinke besøget til lægen.

Hvad skal man gøre, hvis acne optræder efter hårfjerning

Proceduren for hårfjerning er blevet meget populært i det seneste.

Der er flere måder at fjerne uønsket hår på: barbering, depilatory cremer, voksning eller laser voksning, shugaring, ved hjælp af mekaniske enheder.

Kvinder udfører denne procedure i saloner og hjemme. Og alle venter på, at huden bliver glat og blød efter den.

 • Alle oplysninger på webstedet er kun til orienteringsformål og er IKKE en manual til handling!
 • Kun DOCTOR kan forsyne dig med EXACT DIAGNOSEN!
 • Vi opfordrer dig til ikke at gøre selvhelbredende, men at registrere dig hos en specialist!
 • Sundhed for dig og din familie!

Men det er ikke altid muligt at opnå denne effekt.

Efter epilation oplever mange mennesker irritation, røde pletter, acne, sår eller indgroet hår.

Som følge heraf bliver kvinder i stedet for æstetisk nydelse ramt af glat hud.

Især mange problemer skaber acne efter epilering. De kan være i form af et lille rødligt udslæt eller pustler.

Hvorfor vises

Der er mange forskellige årsager til acne og sår efter hårfjerning.

Det er bedre at kende dem alle, at tage sig af forebyggelse på forhånd og træffe alle foranstaltninger for at forhindre deres forekomst.

Foto: irritation og dannelse af udslæt efter barbering

Så hvorfor vises acne efter epilering?

 • Den mest almindelige årsag er, at hygiejnebestemmelserne ikke overholdes. Hvis du ikke desinficerer hænder, værktøjer og det sted, hvor håret fjernes fra, kan bakterier komme under din hud. Efter alt, med en hvilken som helst metode til hårfjerning sammen med hårene, fjernes det øvre lag af epidermis. Og i nogle tilfælde kan der være mindre hudskade, for eksempel ved barbering eller voksning af hårfjerning.
 • Ofte forekommer rødmen og irritationen af ​​huden såvel som purulent acne hos mennesker med følsom hud. Derfor kan de ikke bruge aggressive metoder til hårfjerning. Af samme grund forekommer en sådan reaktion på den første barbering ofte på et sted, hvor huden er tynd, f.eks. I bikiniområdet.
 • Allergisk reaktion på kosmetik, der anvendes før og efter epilering, samt til metoderne til fjernelse af håret, fx shugaring.
 • Hår til kvinder er meget tyndt, og efter epilering bliver huden grov. Derfor sker det ofte, at håret ikke kan bryde op og klæber i talgkirtlerne. Dette fører til deres betændelse og udseendet af acne.

behandling

Da hver person har acne af forskellige årsager, er der ingen specifikke anbefalinger om, hvad man skal gøre i dette tilfælde.

Foto: Til behandling af udslæt kan du bruge antibakteriel salve

Ofte skal en kvinde finde et middel, der kan hjælpe hende gennem forsøg og fejl.

Der er flere fælles måder at slippe af med acne og sår efter fjernelse af hår.

 • Du kan bruge konventionelle cremer mod acne: "Zener", "Metrogil" og andre.
 • Anti-inflammatoriske og helbredende salver vil også være effektive: "Panthenol", "Rescuer", "Boroplus" eller "Levomekol".
 • Desinficerende løsninger, der bedst anvendes umiddelbart efter epilering. Dette kan være salicylalkohol, hydrogenperoxid, chlorhexidin, miramystin eller iod.
 • Sådanne salver hjælper godt: ichthyol og Vishnevsky salve.

Folkerecept

Mange kvinder foretrækker at bruge naturlige lægemidler efter epilering.

Foto: For at forhindre udslæt efter epilering, kan du tørre huden med urter afkok

De fjerner irritation godt og er velegnede selv for følsom hud, for eksempel skindhår:

 • Aloe pulp er den mest effektive;
 • godt hjælpe lotion og gnide huden med decoctions af urter: kamille, calendula, succession;
 • når indgroet hår hjælper urte bade, der hjælper med at dampe ud huden og fjerne sådanne hår smertefrit.

Video: "Hårfjerning er den mest effektive"

Forebyggende foranstaltninger

Hvis du ved, hvorfor acne dukker op efter epilering, kan du tage skridt til at forhindre det.

 • Før du fjerner hår på nogen måde, såvel som efter proceduren, er det nødvendigt at behandle huden med et antiseptisk middel.
 • Det er også meget vigtigt at sanitere dine hænder også, og under proceduren i kabinen skal du sørge for, at kosmetologen har på handsker.
 • Når du fjerner hår med barbering, bør du kun bruge højkvalitets barbermaskiner. Sørg for at skylle dem godt efter hver brug.

Foto: Til barbering skal du bruge en kvalitetsmaskine

 • Når barberingen forsøger at mindre traumatisere huden. Det anbefales ikke at bruge sæbe, det bedste er en speciel gel eller skum.
 • Ved voksning og anden metode, der bruger træk af hår, skal huden være godt dampet, så den er mindre skadet. Efter proceduren vil isbjælker bidrage til at indsnævre porerne.
 • Efter laser og andre aggressive metoder til fjernelse af håret, skal du beskytte huden mod ydre påvirkninger i nogle dage: Rør ikke med hænderne, prøv ikke at blive skadet af tøj, gå ikke til badet og i poolen.
 • Efter afslutningen af ​​proceduren er det nødvendigt at anvende en beroligende eller helbredende creme på huden.

Hudpleje

For at forhindre acne, og huden efter epilering er blevet glat og ren, er det vigtigt at passe ordentligt på hende.

Efter hårfjerning bliver enhver hud mere øm og følsom, især i det dybe bikiniområde og på ansigtet.

Derfor bør kosmetik vælges mere omhyggeligt uden kemiske tilsætningsstoffer og alkohol.

Foto: efter barbering kan påføres ansigtet med en antiseptisk creme

 • Det er muligt at forhindre hudirritation ved brug af en kvalitetskrem efter barbering. De indeholder ofte antiseptiske og helbredende stoffer og naturlige ingredienser, der blødgør huden.
 • Nogle gange anbefales det at bruge babypulver. Men det beskytter kun mod irritation og rødme, men beskytter ikke mod infektion. Og det anbefales at bruge det på ben eller arme.

Kan acne forekomme efter annullering af jes? Find ud af her.

 • Vel blødgør og desinficerer huden, og forhindrer også irritationen af ​​te-træolie. Men det skal fortyndes i basisolie: avocado, druemost eller mandel.
 • For at forhindre indvækst af hår efter hårfjerning, bør der foretages en skrubbeprocedure. Det er bedst at bruge de blødeste produkter designet til følsom hud. Dette vil hjælpe med at fjerne det øvre lag af epitelet og forhindre udviklingen af ​​infektion.

Spørgsmål og svar

Mange kvinder, som ikke vidste, hvordan man kunne slippe af med uønskede hår på kroppen, så lider af et andet problem.

Foto: hår indvækst efter epilering

Nogle gange skal de endda kontakte en hudlæge, fordi de i stedet for glat og følsom hud får irritation og pustler.

Særligt stort ubehag forårsager udslæt i det intime område.

Mange spørgsmål hos kvinder skyldes også problemet med indgroede hår.

Har jeg brug for at konsultere en læge, hvis purulent acne har optrådt efter epilering

Normalt forsvinder disse udslæt i løbet af få dage.

Men hvis der efter depilering purulent acne dukkede op, og de er ikke modtagelige for nogen behandling, er det bedre at konsultere med en hudlæge.

Foto: purulent pimple efter hårfjerning

Dette er især vigtigt, hvis hårfjerningen blev udført hos en person, der lider af hudsygdomme, forværring af kroniske sygdomme.

Et akut behov for at besøge en læge, hvis sår spredes gennem hele kroppen, for eksempel vises på bagsiden, på paven eller hovedet.

Hvis acne pus på ansigtet, kan det indikere udviklingen af ​​stafylokokinfektion.

Uden ordentlig behandling kan denne tilstand føre til alvorlige komplikationer.

Kan der være komplikationer efter shugaring

En populær måde at fjerne uønskede hår på er blevet shugaring - epilering med sukkerpasta.

Det er næsten smertefrit og forårsager sjældent indgroede hår. Men acne efter en sådan procedure vises ofte.

 • De forekommer hovedsageligt på grund af manglende overholdelse af shugaring teknologi eller på grund af utilstrækkelig desinfektion af hud og instrumenter.
 • Nogle kvinder kan også have øget følsomhed i huden eller en forværring af kroniske hudsygdomme.
 • Shugaring forårsager ofte et fald i immuniteten. Dette kan forårsage forværring af herpes, især hvis epilationen blev udført i overlæben.

anmeldelser

Mange kvinder har fundet deres egen måde at fjerne hår på, hvilket ikke forårsager store problemer.

Hvorfor forekommer acne i mænds lyske? Find ud af her.

Hjælper contractubex til acne ar? Læs videre.

Efter depilation syntes purulent acne: Hvad skal man gøre?

Hvis alle procedureregler følges, skal der ikke være problemer med hudirritation. Men hvad hvis purulent acne dukkede op efter depilation? Sådan undgår du dette problem?

Hvorfor vises purulent acne?

Årsagerne til pustler kan være flere. Vi lister dem kort:

 • primær depilation: hvis det er gjort for første gang, acne er sandsynligt; i fremtiden bliver huden brugt, og problemet forsvinder;
 • mangel på hygiejne: små mikrotraumas som følge af fjernelse af den øvre hud og en del af folliklerne heler meget hurtigt; men hvis de bliver smittede, kan de blive betændt; Derfor skal huden skylles og behandles med lotion før afsmeltet.
 • Acne efter depilation opstår også, når huden er mere følsom: selv de mindste støv- eller svampe støder på betændelse;
 • traumatiske metoder til depilation med krænkelse af huden: sandsynligheden for infektion stiger flere gange;
 • indgroede hår, der traumatiserer huden
 • allergisk reaktion, der fører til betændelse
 • lav immunitet
 • Acne forekommer i tilfælde af hudsygdomme: dets yderligere irritation i dermatitis, neurodermatitis, eksem fører ofte til udseende af purulente infektioner;
 • komme ind i sårcreme indeholdende kemiske eller allergifremkaldende stoffer.

Således ved du nu hvorfor inflammationer forekommer. Men de fleste grunde er forbundet med mikrober i mikrorani og den forkerte procedure selv. Hvis det er gjort korrekt, kan inflammation undgås.

Forholdsregler inden fjernelse af hår

For at beskytte huden mod betændelse efter depilation skal følgende regler følges:

 • til destruktion af mikrober før proceduren skal huden behandles med lotion eller et hvilket som helst af antiseptika, for eksempel salicylalkohol eller miramistin;
 • Hænder bør også saniteres med antibakteriel sæbe eller alkohol;
 • For at reducere sandsynligheden for mikrotraumas skal huden, herunder på ben og arme, dampes;
 • Når man fjerner hår med pincet, behandles det også med en alkoholholdig opløsning;
 • barbermaskin efter hver brug, grundigt vasket og tørret den skal opbevares på et tørt sted
 • Hvad skal man gøre, hvis hårene ofte bliver til? Da sandsynligheden for at bryde, øges deres yderligere vækst og forfald ved brug af en sløret barbermaskine, skal maskinerne ændres så ofte som muligt;
 • Når du barberer eller bruger epilatoren, skal du ikke køre til det samme sted mange gange, ellers vil huden blive unødigt skadet;
 • Straks efter depilering, smal porerne lidt, så infektionen ikke trænger ind i dem ved at smøre huden med isbiter;
 • cremer, der forårsager acne, skal erstattes med æteriske olier
 • De første dage efter fjernelse af kropshår anbefales ikke at besøge saunaen, poolen eller stranden.
 • da syntetiske genstande, der passer til huden, er i stand til at gnide det, bør kun komfortable tøj vælges; af denne grund er acne meget almindelig efter epilering i bikiniområdet;
 • Anvendelsen af ​​skrubber og fjernelse af gammel hud reducerer sandsynligvis sandsynligheden for purulent acne og indgroede hår.

Hvordan man behandler purulente bumser - folkemæssige og farmaceutiske midler

Det er ikke svært at slippe af med små pustler. Men at gå uden opmærksomhed, især acne efter epilering på ansigts sarte hud, bør ikke være. Der er mange farmaceutiske præparater, cremer og salver med antibakteriel virkning:

 • Metrogyl, Zenerit: Præparater anbefalet til fjernelse af acne på ansigtet kan også med succes bruges til at bekæmpe betændelse efter depilation;
 • Follivit, Levomikol, Panthenol, Redningsmand: billige, men ret effektive antiinflammatoriske og sårhelende midler til generel handling;
 • Huddekontaminerings- og tørringsmidler: Boro Plus, Chlorhexidin, Salicylsyre eller Borsyre; Imidlertid er det unødvendigt at tørre den delikate hud, især for at behandle acne for ofte efter depilation i bikiniområdet og i ansigtet er disse værktøjer ikke det værd;
 • jod, hydrogenperoxid, Vishnevsky salve, spray og salve med Miramistin, almindelig medicinsk alkohol;
 • Panthenol hjælper med at fjerne irritation efter depilation;
 • "Træk" sår dannet som følge af håret vækst, kan du ichthyol salve.

Mange folkemedicin har også antiinflammatoriske virkninger. Ikke dårligt viste sig at kæmpe mod sår, der opstår efter depilation, bad af kamille, celandine, succession eller calendula. Kompresser fra aloe er også et effektivt middel.

Hvornår skal jeg se læge?

Hvad skal man gøre, hvis acne optrådte efter epilering? Rødhed og alvorlig irritation af huden, især efter den første depilation, er en almindelig forekomst, som normalt ikke kræver en læge intervention. Men hvis der er meget acne, er inflammation stærk eller de springer ud ofte, kan det indikere en infektion i kroppen, såsom stafylokokker eller herpes. Konventionelle lægemidler i dette tilfælde vil betændelsen være umulig at fjerne. Du skal besøge hospitalet og foretage de nødvendige tests.

Det er værd at konsultere med en læge før depilation, hvis du har:

 • hudsygdomme;
 • kroniske sygdomme, hvor sårene heler meget dårligt: ​​diabetes, onkologi, aids, blodsygdomme, generel svækkelse af immunsystemet.

Hudpleje efter hårfjerning

Huden efter hårfjerning, især efter depilation på ansigtet, i bikiniområdet og på den pubic del, bliver mere følsom og kræver derfor særlig pleje. Umiddelbart efter fjernelse af håret (i mindst 12 timer) anbefales det ikke:

 • brug deodoranter, pulvere, talkum, tilstoppende porer
 • vask i badeværelset;
 • gå til poolen, saunaen eller badet
 • engagere sig i intens fysisk aktivitet
 • udføre beskidt arbejde og være i et støvet rum, for eksempel, hvor byggearbejde er på vej;
 • solbade.

Hvis hårfjerningsproceduren udføres korrekt, og sandsynligheden for mikrotraumas minimeres, er det nok at behandle huden med en alkoholholdig lotion, og der opstår ingen problemer. Følgende hudplejeprodukter har vist sig godt:

 • lotioner med tilsætning af Arabia citron ekstrakt eller hud læger, de bekæmper perfekt tør hud og beskytter det mod hårvækst;
 • Scrubs Arabia, Foli-End, Beauty Image, stimulerende blodcirkulation;
 • salt scrubs fra en blanding af salt og vegetabilsk olie, sammensætningen påføres på dampet hud og gnides. Det vaskes af med almindeligt vand og sæbe, efter denne procedure fugtes huden med en creme.

Således, med korrekt fjernelse af hår på kroppen, minimalt traume til huden og regelmæssig pleje af det, bør acne ikke forekomme efter depilation. Ved første udseende kan du klare dem ved hjælp af almindelige lægemidler eller folkemidlet.

Er det muligt at fjerne håret permanent?

 • Forsøgte alle mulige måder at fjerne håret på?
 • På grund af overdreven vegetation føler du dig usikker og ikke smuk.
 • Du er bange for at vente på den næste henrettelse, idet du husker at du bliver nødt til at udholde igen.
 • Og vigtigst af alt - effekten varer kun få dage.

Og nu svar på spørgsmålet: passer det dig? Er det muligt at klare dette? Og hvor mange penge har du allerede "lækket" til ineffektive midler og procedurer? Det er rigtigt - det er tid til at stoppe med dem! Er du enig? Derfor besluttede vi at offentliggøre vores abonnent Alina Borodinas historie, hvor hun fortæller i detaljer, hvordan hun slap af problemet med overdreven vegetation i 1 dag for evigt! Læs mere >>

Hvad skal man gøre, hvis man efter at have fjernet bumserne ser ud: hvordan man kan slippe af med dem hurtigt

Vi er glade for at møde dig igen, kære læsere! I den næste artikel i vores blog besluttede vi at overveje den fælles situation i detaljer.

Hvad kan der gøres hvis purulent acne er opstået efter depilation, og af hvilke grunde forekommer det? Er det muligt at forhindre udslæt efter kropshår fjernelse?

Epilering og depilering er to almindelige måder at fjerne uønsket vegetation på forskellige dele af kroppen. De er velkendte til det rimelige køn, da mænd fjerner kropshår meget sjældnere.

I nogle tilfælde er det ikke længe at nyde glat og ren hud efter proceduren, for bogstaveligt talt næste dag efter depilation er der i de fleste tilfælde pustler, betændelse og irritation på kroppen.

Årsager til hudbetændelse efter hårfjerning

Listen over hovedårsagerne til udseendet af abscesser efter epilering omfatter:

 • høj følsomhed i huden, hvilket fører til en negativ reaktion på de mindste støv- og svampematerialer samt udtrækning af hår;
 • forsømmelse af personlig hygiejne (som den person, der gør hårfjerningsproceduren og kosmetologen);
 • Individuelle træk ved huden (akne er en forventet reaktion på den primære hårfjerning, men efter gentagne procedurer bør de ikke forekomme);
 • hårvækst, ledsaget af funktionsfejl i talgkirtlerne (tynde voksende hår er ikke i stand til at gå udenfor, så de blokerer de talrige kanaler);
 • Forkert valg af afskallingsmetoder, der fører til skader på huden;
 • allergi forårsaget af brug af voks og andre kosmetiske midler (herunder cremer til fugtighed af kroppen);
 • nedsat immunitet
 • hormonforstyrrelser i kroppen.

I de fleste tilfælde kan udseendet af et purulent udslæt efter depilering forhindres. Men hvis acne stadig vises, skal du straks tage skridt til at fjerne dem. Dette kan gøres ved hjælp af færdige lægemidler eller folkemetoder.

Hvad skal man behandle sår: færdige produkter

Purulent udslæt på kroppen, der optrådte efter hårfjerning, kan elimineres ved hjælp af forskellige lægemidler. De mest kendte er:

 • præparater til behandling af acne på ansigtets hud (metrogyl, skinoren, metrodinazole osv.);
 • antiinflammatoriske midler, der fremmer hudens helbredelse (panthenol, etc.);
 • desinfektion, antiseptisk (opløsninger af chorhexidin, miramistin, salicylsyre);
 • salver der reducerer inflammation (syntomycin, Vishnevsky liniment, levomekol, etc.).

Hvis det ikke var muligt at finde en færdiglavet antiseptisk opløsning, kan du bruge nogle urte-tinkturer på alkohol (calendula, salvie osv.) Eller 50% medicinsk alkohol. Alkohol kan dog ikke misbruges, fordi det tørrer huden, der skal fugtes efter depilering.

Mange herrer udfører hudbehandling umiddelbart efter voksning med almindeligt babypulver. Dette produkt indeholder mange naturlige ingredienser og er helt harmløst for huden.

Ved hjælp af pulver kan du forhindre uønsket inflammation, men det er ikke i stand til at fjerne den infektion, der allerede er under huden.

Traditionel medicin for at eliminere purulent acne

Hvis der ikke var nogen færdige præparater til behandling af irriteret hud ved hånden, vil folkemedicinske midler komme til undsætning.

Pustler forsvinder hurtigt, når aloe leafmasse påføres dem.

Betal opmærksomhed!

For hurtigt at slippe af med sorte pletter, acne og acne, samt for at forynge ansigtets hud anbefaler vi, at du gør dig bekendt med dette effektive middel.

Ved planten er de kødfulde plader afskåret, de vaskes grundigt under rindende vand, spinesne fjernes, og så er de opdelt i små stykker med en kniv. De resulterende stykker påføres med et blødt snit til acne. Alo kan fastgøres med et bandage eller gips.

Den mest effektive hjemme tonic til at tørre den betændte hud er fremstillet af kamille og en serie. Enhver urter hældes med varmt vand (1 spsk råvarer pr. 1 spsk. Flydende), lad den brygge i 20-30 minutter. I en fuldstændig afkølet væske fugtes en bomuldsstynge og forsigtigt, uden stærkt tryk, tørres udslætets sted.

Fra infusionerne kan du også:

 • Lav kompresser ved at påføre en gazebandage gennemblødt i dem i 15-20 minutter til beskadiget hud;
 • forberede bade til fordampning af kroppen før depilation.

Hvad kan bruges, hvis der er sår og rødme på kroppen på samme tid, hvilket indikerer irritation og betændelse? Dette observeres ofte efter at have brugt en barbermaskine samt det forkerte valg af depileringsmetode.

Dette vil hjælpe hjemmelavet lotion, hvilket kræver:

 • 3 tabletter af almindeligt aspirin
 • 0,1 I glycerol.

Tabletterne er finmalet for at gøre pulver og blandes derefter med glycerin og rystes. I lotionen imprægnerer bomuldsskiver og påføres i 3-5 minutter for beskadiget hud. Glycerin vil blødgøre huden, lindre irritation, og aspirin vil fjerne inflammation og rødme.

Sår forårsaget af indfødning af håret kan fjernes ved hjælp af et pulver fra bodyagi, hvorfra der frembringes en antiinflammatorisk maske.

Til dette 1 spsk. tørt produkt blandes med en 2% opløsning af hydrogenperoxid for at få en masse mellemkonsistens (ikke for viskøs, men ikke for flydende). Den resulterende maske påføres over abscesserne og indgroede hår uden at gnide huden efter 10 minutter, vask forsigtigt med lunkent vand.

Naturlig svamp har en dobbelt effekt:

 • fjerner døde hudceller, hjælper fine hår fast i hudtykkelsen for at bryde ud;
 • reducerer betændelse.

Som en endelig behandling af huden efter hårfjerning såvel som til behandling af udslæt på kroppen anvendes olieblandinger. En kombination af æteriske olier hjælper med hurtigt at komme af med betændelse samt give huden en smuk skygge:

 • citron, lavendel, tea tree (2 dråber hver);
 • 1 spsk. baser (olier fra hvedekim eller mandel).

Blandingen behandles med beskadigede områder af renset hud 1 gang om dagen, kort før søvn. I løbet af natten absorberes olierne helt i huden, så det er ikke nødvendigt at vaske de behandlede områder om morgenen.

Med et stort antal sår forbereder en blanding af disse olier:

 • 1 spsk. en base;
 • 1 dråbe grapefrugt;
 • 3 dråber citronmelisseolie;
 • 2 dråber bergamot.

Den resulterende emulsion behandles hud på steder af lokalisering af udslæt, flere gange om dagen.

Forebyggende foranstaltninger

Hvordan kan du forhindre udseendet af pustler eller reducere deres antal til et minimum efter epilering?

Det bliver nemt, hvis du følger flere regler før, under udførelsen og efter proceduren:

 • Obligatorisk behandling af huden med antiseptika (for at fjerne skadelige bakterier fra overfladen af ​​kroppen);
 • Brug af engangsbeskyttelseshandsker under proceduren (for at forhindre hænder i at berøre kroppen);
 • fordamper huden, før du trækker hårene ud, og kold skylning i slutningen af ​​proceduren (for at reducere smerte og efterfølgende indsnævring af rene porer);
 • når man bruger en barberkniv - konstant kontrol over kvaliteten og graden af ​​skærpning af knivene, barbering sammen og ikke mod hårets vækst;
 • Korrekt valg af tøj (undtagen gnidning af de behandlede områder af kroppen);
 • obligatorisk fugtgivende hud på slutningen af ​​proceduren.

Hovedreglen, som alle bør vide, er: inden for få dage efter depilation, bør du stoppe med at tage bad, besøg i poolen eller saunaen. I løbet af denne periode har små sår tid til at trække på.

Hvordan fugtes og blødgøres kroppen efter epilering?

Til dette formål er både færdige kosmetik og naturlige præparater egnede. Det enkleste og mest effektive værktøj er te-træolie, fortyndet i forholdet 1: 5 med mandel eller oliven.

Vidste du, at depilerede områder af kroppen har brug for regelmæssig afskalning?

Dette vil hjælpe med at fjerne døde hudceller og forhindre hårintræthed. Den første peeling udføres efter 4-5 dage efter hårfjerning, følgende - med et interval på 3-4 dage.

På dette siger vi farvel, kære læsere. For at holde kroppen glat og ren efter fjernelse af uønsket hår er nemt, hvis du følger visse regler og ved, hvordan man skal håndtere sår.

Se dig på siderne på vores blog.

Anbefal denne artikel i sociale netværk, det vil sikkert være nyttigt.

Vore læsere anbefaler

Til behandling af acne, acne, acne, sorte pletter og andre hudsygdomme fremkaldt af overgangsalder, sygdomme i mave-tarmkanalen, arvelige faktorer, stressforhold og andre grunde, bruger mange af vores læsere med succes metoden Helen Malsheva. Efter at have gennemgået og omhyggeligt undersøgt denne metode besluttede vi at tilbyde det til dig.

Hvordan slippe af med acne i bikiniområdet

Ifølge statistikker står hver fjerde pige, der bruger en barberkniv til at håndtere uønsket vegetation, udsat for bumser. Og om vinteren forårsager denne lidelse ikke så meget ubehag, så med sommerens start vil jeg slippe af med det så hurtigt som muligt, fordi det er en hindring for at bære badedragt. Eksperter hævder, at det ville være meget mere fornuftigt ikke at engagere sig i behandlingen af ​​en læsion, men blot for at forsøge at forhindre dets forekomst. Dette kræver at vide, hvad der forårsager acne efter epilation i bikiniområdet.

Mekanismer af acne efter epilering

I de fleste tilfælde udgør acne efter depilation bikini absolut ingen fare, især hvis de opstår umiddelbart efter behandling med maskinen. Denne kropsreaktion er naturlig, og oftere forekommer det som et svar på traumer af overfladen af ​​epidermis. Men hvis bumser forekommer uafhængigt, uden forudgående barbering, kan det være et tegn på hudsygdomme. For at bestemme præcis, hvad pigen står overfor - med almindelige bumser eller seriøs patologi, skal du besøge en erfaren hudlæge.

Hvad angår acne i bikiniområdet efter depilation, forekommer de oftest på grund af den negative virkning af følgende faktorer:

 • overfølsomhed og følsomhed af huden. Hvis en pige er naturligt overfølsom over for epidermis, er det bedre at erstatte barberingen med en anden epileringsmetode, da det garanteres, at bumserne vil blive vist.
 • krænkelse af handlingernes algoritme og ukorrekt gennemførelse af proceduren (barbering mod hårvækst, manglende forudgående fugtning);
 • udførelse af proceduren uden forudgående dampning
 • brug stump razors. Til bikini depilation råder eksperter dig til at købe højkvalitetsmaskiner udstyret med gelstrimler. Engangsmaskiner er ikke skarpe nok, og fjern ikke alle hårene fra første gang. Dette fører til, at bevægelsen af ​​en barbermaskine i samme område forekommer flere gange, på grund af hvilken det øvre lag af huden er skadet og betændt;
 • ignorere hygiejnereglerne
 • stor mængde indgroet hår.

Hvis hvid akne efter epilation i bikiniområdet vises næsten hver gang, bør denne type behandling opgives, fordi reaktionen antyder, at barbering ikke er egnet i en bestemt sag.

Særlige egenskaber

Acne efter voksning eller barbering kan afvige betydeligt ikke kun i diameter, men også i udslætets farve og intensitet. Lægen bestemmer årsagerne til forekomsten af ​​sygdommen, ud fra eksterne symptomer.

 1. Tæppe bumser af en hvid eller lyserød skygge. Sådanne udslæt er en konsekvens af ophobningen af ​​døde celler i hårpærens område.
 2. Lyserøde bumser forekommer i grupper. Opstår som følge af blokering af talgkirtlen.
 3. Røde bumser. Almindeligvis manifesteret som en allergisk reaktion. Sådanne tumorer kan forekomme på grund af brugen af ​​upassende blødgørende geler eller nærende cremer efter depilering.
 4. Vandig acne. Sådanne udbrud adskiller sig i lille diameter og forårsager ikke en brændende fornemmelse. Pimples af denne type i det intime område efter barbering vises normalt med hormonel ubalance.

Sådan elimineres udslæt efter depilation

Hvis der forekommer hvid akne efter voksning eller barbering, skal du straks starte behandlingen, især hvis reaktionen vises hver gang. For at forhindre udviklingen af ​​komplikationer, anbefales det at behandle terapi med en specialist eller hårfjerningschef. Men hvis en pige ikke har mulighed for at søge professionel hjælp, er det heller ikke værd at forsinke behandlingen.

Folkemetoder

Folkesager har vist sig meget godt i kampen mod sådanne symptomer. Hvordan slippe af med acne i bikiniområdet ved hjælp af folkelige opskrifter?

 • aloe vera juice. Anlægget har længe været aktivt brugt til at behandle en række dermatologiske sygdomme. For at slippe af med sådanne udbrud fra en plante er det nødvendigt at afskære de nederste blade, presse saften ud på dem og fordel det jævnt over problemområdet. Efter 20 minutter vaskes resterne af med varmt vand. Behandling anbefales om morgenen og aftenen;
 • afkogning af kamille og mynte. Urter skal blandes i samme proportioner, og hæld 2 spsk planter med et glas kogende vand. Efter en halv time, når lægemidlet er infunderet, er en bomuldspinne fugtet i det og påført problemområdet;
 • En streng og salvie. Afkogningen fremstilles på samme måde som i tilfælde af kamille.

Det er vigtigt! Hvis acne efter voksning i bikiniområdet er resultatet af analfabeter, er de i stand til at gå væk alene på 1-2 dage.

Brug af medicin

Med udseendet af røde abscesser og indgroede hår efter depilation i bikinizonen er det bedre at bruge ikke folkerecept, men medicin, da de er mere aktive. For at løse problemet kan du bruge følgende værktøjer:

 • Hydrocortison. Denne salve har en udpræget anti-inflammatorisk og afkølende virkning. På grund af det faktum, at stoffet tilhører hormonelle midler, skal de bruge med stor forsigtighed;
 • zink salve. Værktøjet bruges i lang tid mod acne. Salve skal anvendes på problemområder med et tyndt lag to gange om dagen
 • Bepanten. Alle lægemidler baseret på panthenol har en udtalt regenererende virkning og forårsager aldrig bivirkninger. Derfor anbefaler de fleste læger til behandling af det intime område at vælge dem;
 • Malawi. Lægemidlet er udelukkende fremstillet af naturlige ingredienser, hjælper med at lindre irritation og afkøler huden.

Brug af stoffer kan ikke være mere end 5 dage. Hvis symptomerne ikke falder efter denne tid, skal du tilmelde dig en høring med lægen.

Har jeg brug for at konsultere en læge

Sådan fjerner du acne i bikiniområdet og er det muligt at gøre det selv? Som medicinsk praksis viser, er sådanne symptomer i 85% af tilfældene helt sikre og manifesterede på grund af forkert udtørring. Selvom en kvinde ikke træffer nogen foranstaltninger til behandling, forsvinder acne i hvert fald alene på 2-3 dage.

Tilmelding til en høring med en hudlæge er kun nødvendig, hvis udslætet forekommer konstant, uanset om epilering blev udført eller ej. Også grunden til besøget på lægens kontor er en gradvis stigning i symptomer og manglende fremskridt fra behandling.

Forebyggende foranstaltninger

Hvordan slippe af med acne efter depilation og er det muligt at forhindre deres forekomst? Dermatologer anbefaler at huske sådanne anbefalinger:

 • Før barbering og voksning er skrælning nødvendig for at eksfoliere døde hudceller;
 • Epidermis skal forbehandling med et antiseptisk middel. Desinfektion vil minimere risikoen for bumser;
 • Før du begynder at barbere, skal huden fugtes grundigt ved hjælp af specielle geler eller skum.
 • hårene barberer væk i retning af vækst;
 • Når afskallingen er færdig, skal huden behandles igen med et antiseptisk middel (vandbaseret chlorhexidin kan anvendes) og endelig påføres en beroligende lotion.

Hvis en pige har en tendens til udseendet af sådanne udbrud, er det nødvendigt at engagere sig i styrkelse af immunsystemet.

konklusion

Efter fjernelse af hår i det intime område kan ikke kun ufarlige bumser forekomme, men også alvorlig irritation. Hvis sådanne symptomer manifesterer sig med en bestemt frekvens, er det bedre at nægte at barbere og vokse og erstatte dem med andre, mere sparsomme metoder.

Hydroperit til blegning og lynhår - brugsanvisning

Sådan laver du en pasta til shugaring. Pasta opskrift og madlavning instruktioner