Aliexpress Nyt ansigtshår Epicare Epilator Epilick Remover Stick - anmeldelse

Mærkeligt nok, men problemet med depilation i ansigtet er nu langt fra det sidste sted. Desuden vil piger og kvinder fjerne hår ikke kun fra overlæben og øjenbryn, men også fluffen fra kinderne, hagen og så videre. Nu kan kosmetologi tilbyde mange værktøjer til at løse dette problem. Men mange af dem har et stort antal fejl, og nogle efter brug kan give og komplikationer i form af ar og ar, hvilket er uacceptabelt på ansigtets hud.

Kanonhår på ansigtet

Næsten hele overfladen af ​​menneskekroppen er dækket af hår. Strammere hos mænd er placeret på ansigtet, lysken, armhulerne på brystet og så videre. Hos kvinder er håret udtrykt i færre områder, og det meste af håret der er på ansigtet ligner en pistol. For mange er en sådan ned helt umærkelig, men for nogle på grund af hormonelle eller genetiske træk kan håret blive mørkere og hårdere, hvilket gør dem mere synlige.

Hvis der på ansigtet på en kvindes hår bliver mørkt og hårdt, og ikke bare en mørkere nedgang, bør du konsultere en gynækolog og en endokrinolog for rådgivning. Chancerne er, at dette kan skyldes ændringer i hormonniveauet.

For moderne metoder til depilation er mørkt, fluffy ansigtshår et problem. De har utilstrækkelig farve til fotoepilation og laser, og elektrolyse kan have negative konsekvenser. De zoner, hvor en sådan ned er placeret, for eksempel som området over overlæben, har en øget følsomhed, som begrænser brugen af ​​voksaflejring, især varm voks. Efter denne metode for eksponering kan forblive røde streger af irritation, og nogle gange en forbrænding. Selv en sådan fælles metode som shugaring forlader ofte hår på plads. Der er kun en gennemprøvet metode - fjernelse af sådant hår med pincet, men du kan også bruge en imponerende tid, hvor du vil opleve ubehagelige og smertefulde fornemmelser.

En mulighed for at fjerne sådant hår er en barbermaskine. Men det har sine ulemper, hvis vigtigste er indlysende - håret efter barbermaden vil ikke længere være fluffy, de vil vokse hårdt og mørkt. Og det bliver endnu mere mærkbart, og så skal de blive barberet regelmæssigt, ellers er der risiko for at blive en "skægget kvinde". Regelmæssig barbering vil igen føre til irritation og indgroede hår.

Så mange anmeldelser af brugen af ​​depilatoren i ansigtet, er det næsten sammenligneligt med fødslen. Kvinder hævder, at få mennesker formår at udholde så alvorlig smerte.

For ikke så længe siden blev en ny enhed opfundet. Det er en fjeder med håndtag på spidserne, det er i foråret, der kan hjælpe dig med at løse problemet radikalt.

Nu kan du købe en sådan forår i onlinebutikker og online-auktioner. Hun finder flere og flere fans og har et stort antal analoger, hvilket gør hendes pris endnu mere overkommelig.

Sådan bruger du sådan en dejlig forår

Denne enhed har et stort antal fordele, og en af ​​dem er enkelhed i sin enhed. Princippet om en sådan forår er at fastgøre det på ansigtet og vikle det med særlige hårbevægelser. Det ligner noget pincet eller nogle typer af hårfjerningsmidler, kun ved brug af en pincet du sletter en tid ofte en eller et par hår, men her - bare en masse. Desuden fjernes selv de hår, der ikke let kan ses, men kun under visse lysforhold. Når foråret er tæt på hudens overflade, det griber hår "fange", og i en afstand fra huden - tager dem med sig, beskadige hårsækken, hvilket fører til en længerevarende effekt.

Denne forår har evnen til at kæmpe ikke kun med dunet hår, det fjerner også de strammere. Operationsprincippet ligner mange mekaniske eller elektriske apparater til fjernelse af overskydende hår, men meget billigere end dem til en pris.

Hvis vi betragter en sådan enhed mere detaljeret, er det en metalfjeder, hvis ende er silikone, gummi- eller plastdyser. Den oprindelige enhed blev udviklet i Canada, og nu er prisen ca. $ 20; Heldigvis er der allerede lavet mange analoger i Kina, som kan bestilles med levering fra 50 cent.

Video gennemgang af enheden til depilation i form af en forår:

Selvom du køber en kopi af en sådan enhed ved en onlineauktion, skal du være opmærksom på anmeldelserne, fordi effektiviteten af ​​metoden stærkt afhænger af kvaliteten af ​​det materiale, som foråret består af. Vigtige parametre er også dens elasticitet og densitet. Derfor er der en følelse i erhvervelsen af ​​højkvalitets apparater.

Håret fjernes ved hjælp af en fjeder på følgende måde:

 1. Sørg for, at det område, hvor du vil fjerne hår, ikke har irritationer, skader, papillomer, vorter og nevi. Hårfjerning på deres overflade anbefales ikke.
 2. Før depilering behandles huden med et alkoholfri antiseptisk middel, f.eks. Chlorhexidin.
 3. Tag fjederen ved siden af ​​pladerne og buk i form af bogstavet U. Fastgør buens øverste del til huden, til den nederste del af det afsnit, du vil behandle. Gradvist bevæge sig op, drej fjederen langs sin akse. På dette tidspunkt kan der opstå smerter, da foråret fanger håret og fjerner dem. Behandle alle ønskede områder: Hage, nakke, overlæbe eller enhver anden.
 4. På nogle steder kan der være vanskeligheder med fjernelse af håret: i pitsne, depression. Det er ikke nødvendigt at fjerne håret rundt om øjenbrynene, du risikerer at fjerne ekstra, uden at mærke hvordan foråret vil fange øjenbrynene og nogle steder.
 5. Behandl huden igen med et antiseptisk middel og påfør en fugtighedscreme.

Fra første gang kan denne metode medføre problemer med korrekt udførelse, da det kræver en vis færdighed.

Fordele og ulemper ved fremgangsmåden

Mange tror, ​​at mere dokumenterede metoder, såsom pincet eller voks, ikke kan klare sig værre eller endnu bedre end en nymodet opfindelse og derfor er skeptiske. Ikke desto mindre er denne metode vinder mere og mere popularitet. Dette skyldes det store antal fordele i forhold til andre:

 1. Lav pris. Den dyreste version af dette forår er meget lavere end endda den mest budgetmæssige epilator, for ikke at nævne værktøjerne til hardware kosmetologi. I det lange løb vil en sådan forår være mere rentabel, ikke bare voks, men også shugaring. Varigheden af ​​operationen, selv i værste fald, er mere end et år.
 2. Procedurens hastighed. Behandling af hele ansigtet vil tage omtrent lige så meget tid som voksning, og det vil betydeligt reducere den tid, det tager at behandle det samme område med pincet. Så en uerfaren bruger vil tage omkring 10-15 minutter til at behandle overlæben, med tiden vil dette interval reduceres til tre til fem.
 3. Effektivitet mod mange typer hår. Som tidligere nævnt fjerner denne forår ikke kun fluffen, men også hårdere hår, såvel som dem, der er vanskelige at lægge mærke til, når de fjernes med pincet.
 4. Varigheden af ​​effekten. Efter proceduren begynder håret at vokse efter en til tre uger afhængigt af de enkelte egenskaber. Denne gang er meget længere end effekten af ​​barbermaskinen.
 5. Fraværet af en stor liste over kontraindikationer. Denne teknik er et af de få, der kan bruges selv under graviditet og amning, og denne periode bidrager kun til væksten af ​​et stort antal overskydende hår. Tag ikke kontraindikationer for de fleste stoffer og sygdomme.

Video - fordele og ulemper ved en sådan forår.

Listen over fordele er imponerende, sjældent hvilken teknik der kan prale med så mange fordele. Det er værd at nævne de negative sider:

 • Forår til hårfjerning kræver særlige færdigheder. Mange kan ikke straks finde ud af, hvordan man korrekt bruger det, hvilket fører til bitter skuffelse, smerte og lav effektivitet.
 • Foråret kan kun bruges på ansigtet, samtidig med at man undgår øjenbryn og steder, hvor hovedbunden er tæt. Det anbefales heller ikke at bruge en sådan anordning i særligt følsomme områder, for eksempel et bikiniområde eller i armhulerne. Fordi sommetider for hårdt hår kan en sådan enhed bryde af ved rødderne, hvilket fører til indfødning af hår.
 • Ømhed. Mange vurderinger hævder, at hårfjerning med en fjeder er mere smertefuld end ved pincet eller voksning, men ikke så meget som shugaring.
 • Hoppe hår. Det sker ofte, at foråret ikke begynder at fjerne alt håret, og hopper nogle. Der er flere grunde til dette. Den første er den forkerte udførelse af depilationsteknikken, den anden er den dårlige kvalitet forår. Over tid vil enheden slides ud, hvilket fører til forringelse af dets egenskaber. Desuden kan den dårlige kvalitet af enheden opnås ved at købe den fra tvivlsomme sælgere.

Som du kan se, er de fleste af de negative punkter i hårfjerning på denne måde subjektive. Det største problem i brug er at mestre udførelsensteknik. Mange brugere på grund af dette klager over manglen på effekt overhovedet.

anmeldelser

Margarita: "Jeg har aldrig lidt af et specielt ansigtshår, men den derunder irriterede mig. Faktum er, at jeg har mørkt hår og ret skind, derfor er det ikke for svært at bemærke det. På en eller anden måde surfer på internettet, der står over for et billede, som blev afbildet sådan en ting. Nu er jeg tilfreds med resultatet, men i første omgang tog det mig tid til at få fat i det. "

Katia: "De første par gange oplevede jeg kun negative følelser i forhold til en sådan forår. Sandsynligvis var det i min "krivorukost" og dovenskab, men så tilpasser jeg mig selv og nu er jeg professionel i denne sag. "

Julia: "Jeg har fjernet mit ansigtshår i lang tid. Men det blev gradvis til mange timers hårdt arbejde ved spejlet på badeværelset. Da en sådan forår kom til mig, forstod jeg straks - det er det. Jeg løste mit problem en gang for alle. Det var rigtigt, at foråret skulle ændres hvert halve år, men med en sådan pris er det det værd. "

Marianna: "Så længe jeg ikke forsøgte at bruge en sådan forår, gennemgik jeg en masse træningsvideoer, det var alt forgæves. Hun greb mit hår, men tog aldrig det ud. Jeg var meget skuffet. "

Vera: "Foråret var slet ikke for mig. Sammenlignet med voksning er dette bare tortur. Jeg plejede at bruge specielle voksstrimler til depilation på ansigtet. Så købte hun en sådan forår og var ulykkelig. Jeg vil igen gå til voksen.

Epilator, forår

Epilator forår er en hurtig og billig måde at fjerne løs hår.

Alle kvinder er bekymrede over valget af metoden til fjernelse af uønsket hår, og før eller senere foretrækker man en af ​​dem - voksning, shugaring, elektrisk eller laser hårfjerning...

Men når hårfjerning er en del af regelmæssig rutinepleje, kan du se, hvordan dette rituelle tager meget tid og penge: Salonerne rejser nogle gange takster, og der er ofte trættende at rejse der. I dette tilfælde skal du bruge flere metoder til hårfjerning, afhængigt af hvilke dele af ansigtet eller kroppen du skal udføre proceduren. Når det kommer til hårfjerning metoder, er der altid masser af muligheder! Så selvom du har besluttet dig for at slippe af med hår, kan du altid prøve forskellige nye værktøjer, der kan gøre din hud glat. Og et af disse originale værktøjer - epilator-foråret!

Hvordan man bruger springepilator

Forårspilatøren er også et værktøj, der er bredt fordelt blandt asiatiske kvinder, det er endda svært at kalde det sådan - det er så simpelt. Princippet om dets handling er også ukompliceret: ruller på huden, denne fleksible pind opfanger alle hårene på vejen, selv dem der ikke er synlige for det blotte øje. Hårene er i en slags fælde mellem metal spiralerne. Rive fjederepilatoren fra huden, du rive håret ud. Alt! De er ikke!

For effektivt at fjerne fluffy hår skal du tage denne beskedne "epilator" i begge ender, bøje den i form af en omvendt "U", og dernæst lede fjedersiden til dit ansigt, så metaldelen glider over huden mod hårvækst. Rul - og vurder resultatet! Ofte for at fjerne alt hår uden rester, skal du holde værktøjet over hvert behandlingsområde flere gange - men det vil ikke skade i de fleste tilfælde. For at værktøjet til at rense håret renses, skal du forsøge at puste kinderne og læberne, når du behandler huden - så fjederen vil fange flere hår. Jo mere du bruger det, desto bedre resultater får du med hver efterfølgende ansøgning.

Hvor skal man bruge springepilatoren

Epilatorfjeder bruges hyppigt øverst, ved templerne og resten af ​​ansigt og nakke, hvor subtilt, men stædigt hår skaber en uæstetisk vækst. Brugen af ​​dette værktøj til fjernelse af uønsket hår er dog ikke begrænset til fjernelse af overgroet omkring læberne. Det kan også bruges på hagen, selvom det kræver noget øvelse: det er ikke nemt på en gang at bruge fjederepilatoren på ujævne områder af ansigtet.

Mange mener ikke, at det er sikkert at bruge denne genstand nær øjenbrynene eller på panden, da udbrydelse af epilatorfjederen kan rive "ekstra" øjenbryn og lige øjenvipper eller mellem foråret kan endda forveksles med håret på hovedet. Men hvordan og hvor du vil bruge denne genstand er helt op til dig - det vigtigste er at gøre det under fuldstændig kontrol og sikkert.

Fordele ved foråret epilator

 • Epilator-foråret er i stand til effektivt at opfange alt uønsket hår. Depilatory fjeder effektivt fjerner 99% af håret på overlæben og 100% af håret på underlæben, såvel som på konturerne af læberne. Kun hår, der er vinklet på begge sider af læberne, er undertiden ikke svært at trække med rødderne. Men efter at have praktiseret, kan de også nemt fjernes!
 • Brugervenlighed: Hårfjerning ved hjælp af vårepilator tager ikke meget tid, især hvis du får din hånd (og dette er allerede muligt for 3-4 anvendelser)
 • Autonomi: Du behøver ikke hjælp fra en mester - du udfører alle manipulationerne selv.
 • Dette er et meget bekvemt, letvægtsværktøj - du kan nemt bære det med dig hele tiden i din pung og bruge det så snart du har brug for det.
 • Billighed: Dette værktøj koster et par dollars (afhængigt af producenten, men 7 konventionelle enheder er allerede dyre, normalt koster en fjederepilator tre cu).

Ulemper og træk ved brugen af ​​forårsepilatoren

Hvis hårene brydes af under fjernelsen, kan det få dem til at vokse under huden, og du vil støde på problemet med indgroet hår.

Altid, før og efter hver brug, desinficere epilatoren med alkohol eller et andet antiseptisk middel for at reducere sandsynligheden for infektion. Brug altid afbrændingsfjederen kun på ren hud! Det er vigtigt at forsigtigt påføre en blød tonic med naturlige antiseptika (kamille, salvie, St. John's wort osv.) På huden efter hårfjerning for at lukke porerne og undgå infektion i huden. Brug dog ikke lotioner, der indeholder alkohol. Brug ikke sæbe i 24 timer (under alle omstændigheder anbefales det ikke at bruge sæbe i ansigtet). Hvis du oplever svær smerte efter behandling, skal du tørre delikate områder med isbiter før og efter hårfjerning.

Forår for at fjerne ansigtshår (+ video, hvordan man fjerner hår med en tråd)

En unik ting for dem, der vil hurtigt og permanent slippe af med vellus ansigtshår. Praktisk og uundværlig.

Princippet om driften af ​​spiralen ligner den sædvanlige epilator eller pincet - indfangning og træk af hår. Spiralen er så tæt, at den blev skabt specielt for at fjerne vellus hår på ansigtet (på kinderne eller over læben), selv usynlig! Foråret er meget delikat, irriterer ikke og beskadiger ikke huden, vi justerer spiralens rotationsstyrke selv. Efter hårfjerning på denne måde vokser håret mindre og tyndere. (Glem ikke, før og efter arbejde med foråret, at behandle det med en antiseptisk opløsning, for eksempel chlorhexidin eller alkohol).

Anvendelse: Foråret skal bøjes med bogstavet U og fastgøres til pindepunktet og derefter begynde at rotere. Fremgangsmåden er ikke smertefri, men effektiv!

På grund af sin kompakte størrelse er det praktisk at altid have med dig)

Men hvordan løser du problemer med hormoner? Og efter fødslen voksede mit hår overalt. Og på ansigtet og på maven og på hænder og pipetter på fingrene. I morgen vil jeg gå til endokrinologen.

hormoner at skære for at regulere cyklusen, cyklen genoprettes, og håret forblev (((((

og de nye i det mindste holdt op med at vokse?

ja der er så mange, at det ikke betyder noget

Jeg vil have alt foto epilering... så det 1 gang og for livet.

men de gør det kun på ansigtet kun om vinteren, og vi har allerede en måned +... i dag var det +17.

En slægtning gjorde på hendes ben... men de sagde så om hendes ansigt.

ikke så dyrt som du tror.

Generelt drømmer jeg altid om at fjerne alt, der er overflødigt... Jeg planlægger dette år!

de siger det gør ondt! Men for mig er det bedre, jeg vil tolerere 3 gange og betale 1 gang... end at scoff til mig hele mit liv og tænke på disse hår for evigt.

Depilatory forår til fjernelse af hår

Mange kvinder er bekymrede over forekomsten af ​​overskydende vegetation på krop og ansigt, så de søger konstant forskellige måder at slippe af med. Nogle metoder, såsom shugaring eller vaskning, bliver populære, andre bruges i sjældne tilfælde. I den sidste kategori fik man en simpel og billig indstilling - en kilde til hårfjerning.

 • 1. Beskrivelse af metoden
 • 2. Hvor skal du bruge epilatorfjederen
 • 3. Hvordan man bruger epilatorfjederen
 • 4. Fordele og ulemper ved foråret
 • 5. Yderligere anbefalinger
 • 6. Ofte stillede spørgsmål
 • 6.1. Er fjederen kun påført over læben?
 • 6.2. Hvor kan man købe en enhed og hvad er prisen?
 • 6.3. Hvor ofte bruger vi en forår?
 • 6.4. Er der nogen irritation efter proceduren?

Metode Beskrivelse

I sig selv virker værktøjet som en kompakt fjeder med to håndtag. Langsomt rulle gennem huden, det fanger alle hårene, der kommer i vejen. Mellem metal spiralerne, det viser sig, selv en umærkelig ned. Kvinder noterer sig ligheden af ​​spiralprincippet med triding - hårfjerning ved hjælp af en tråd.

Hvor skal man bruge springepilatoren

Depilation på denne måde er ret smertefuldt, så følsomme områder forbliver til shugaring eller cremer, det er bedre at bruge en fjeder for at fjerne ansigtshår. Enheden vil perfekt klare små og uklare hår i et lille område, for eksempel hagen, halsen eller over overlæben.

Erfarne kvinder anbefaler ikke at arbejde med værktøjet nær øjenbrynene og øjenvipper, da den forkerte bevægelse kan efterlade et grimt "skaldet" mærke.

Især for japanske kvinder blev en enhed med flere spiraler opfundet, ideel til at fjerne ryggen. Japans befolkning har en ægte kult af glathed i huden på dette område.

Hvordan man bruger springepilator

Depilatory foråret er nem at bruge, selv om det kræver forsigtighed i bevægelser.

 1. Enheden bøjer ind i bogstavet U og bringes til området for at blive epileret, så metaldelene bevæger sig langs huden mod hårvæksten.
 2. Så skal du bare forsigtigt dreje håndtaget, indtil foråret gør sit arbejde, trækker hår ud.

Normalt, for glat hud, skal der holdes ét sted flere gange, det anbefales at puste kinderne eller læberne, så værktøjet klæber mere hår. Over tid bliver bevægelserne mere tydelige og mere sikre, og proceduren vil tilfredsstille dig med et glimrende resultat.

Fordele og ulemper ved foråret

Vorens princip er noget, der ligner en mekanisk epilator, men kvinder vælger det på grund af en række fordele.

 • Eliminer alt uønsket hår. Brugere bemærker, at foråret fjerner op til 99% af hårene langs konturerne af læberne. Problemer opstår undertiden med hår, der vokser under hjørnerne, men selv de kan fjernes ved at få erfaring.
 • Let at bruge enhed. Depilatoren er praktisk at bruge selv hjemme, selve proceduren tager fem minutter, og hvis du får din hånd, så generelt, straks.
 • Uafhængighed af anvendelse af værktøjet. Dette plus er tæt forbundet med den forrige, for hårfjerning er ikke påkrævet at besidde særlige færdigheder eller til at opfordre til hjælp til udenforstående.
 • Lille vægt og størrelse. Gør foråret mobil og giver dig mulighed for at fjerne hår, når det er nødvendigt og bekvemt.
 • Lav pris. Forår anses for at være den mest budgetmæssige enhed til fjernelse af hår.
 • Ved brug af pincet er det vigtigt at se alle hårene for at fjerne dem en efter en. Foråret giver dig mulighed for at udføre proceduren uden at kigge, da zonen i sin engangs eksponering er større.

Før du køber et værktøj, skal du være bekendt med manglerne og de mulige konsekvenser i nogle tilfælde, kan de være vigtige, når du vælger en depileringsmetode.

 1. Smerter under trækker hår.
 2. Behovet for klar handling for ikke at fjerne et overskud, som øjenbryn.
 3. Indgroede hår er ikke udelukket.

Yderligere anbefalinger

Før du bruger foråret til at fjerne ansigtshår, er det nødvendigt at behandle værktøjet med en antiseptisk eller alkohol, den samme handling gentages i slutningen af ​​proceduren. Vi bør ikke glemme hudens renhed, den eneste måde at reducere risikoen for infektion i såret.

Efter proceduren kræver huden ekstra pleje i form af beroligende lotioner baseret på kamille eller salvie, så længe de ikke indeholder alkohol.

Det er ikke tilladt at bruge sæbe i løbet af dagen, og kosmetologer anbefaler generelt ikke at bruge denne ansigtsvask.

For at mindske ubehag efter eller under depilation vil det hjælpe isen terningen.

Ofte stillede spørgsmål

Er fjederen kun påført over læben?

Faktisk anvendes en hårfjerningsfjeder på alle dele af ansigtet, herunder hagen, kinderne og panden. Men det er bedst af alt at klare depilation i dette særlige område, mens kvinder ikke risikerer ved et uheld at fange uplanlagte hår.

Hvor kan man købe en enhed og hvad er prisen?

Depilator er ikke særlig populær, så det sælges ikke i almindelige butikker. Hurtigere og lettere at bestille en forår gennem internettet til en pris på 100-200 rubler.

Hvor ofte bruger vi en forår?

Fjederfjernelse er meget mere effektiv end klassisk barbering. Ifølge brugerfeedback varer resultatet 1-3 uger.

Er der nogen irritation efter proceduren?

Hvis du følger reglerne for epilering og forbereder huden til proceduren, er sandsynligheden for irritation lille, foråret fanger håret tæt, men forsigtigt.

Hvis rødmen ser ud, skal du behandle huden med beroligende lotioner uden alkohol.

Hvordan man bruger en fjeder for at fjerne ansigtshår

Problemet med ansigtets ansigt er nu ret akut for de fleste piger - mange er endda irriteret af det fluffede hår på overlæben, kinderne, hagen og ikke mindst de mørke hårde stænger. Moderne kosmetologi af denne grund repræsenterer et stort antal forskellige metoder til fjernelse af uønsket hår, både til hjemmebrug og ved hjælp af specielle enheder i salonen. Og blandt disse mange forskellige metoder er brugen af ​​en fjeder til fjernelse af håret den mest ikke-standardiserede. Faktisk er denne teknik ved første øjekast fundamentalt forskellig fra de øvrige traditionelle metoder til depilering.

Kanonhår på ansigtet

Næsten hele overfladen af ​​menneskekroppen er dækket af det fineste dunede hår - en arv fra vores fjerne forfædre. Ansigtsområdet er ingen undtagelse, men på grund af genetiske egenskaber kan et sådant dække udtrykkes anderledes. I nogle er disse hår næsten usynlige, i andre kan de nå en betydelig længde. Selvom de ikke har noget at gøre med hårfarvede hår, der kan vokse på kvindernes overflade med hormonforstyrrelser, kan deres tilstedeværelse med betydelig tæthed være en æstetisk defekt. I dette tilfælde fjernes dette hår ved hjælp af depilation, men det er ikke så nemt som det kan synes ved første øjekast.

Stærke og mærkbare dunede hår er et reelt problem for de fleste moderne depileringsmetoder, og endda til epilering ved hjælp af teknikkerne til hardware kosmetologi. De er dårligt fanget af shugaringpastaen, som i de fleste tilfælde efterlader dem intakte. Mange typer voks kan heller ikke "forstå" tyndt og delikat hår og fjerner derfor ikke helt dem helt.

Selvfølgelig, når anvendelse af særligt viskøs og klæbrig masse vaksinga at fjerne dem kan dog sådanne midler, når de påføres på ansigtet mest ofte føre til irritationer og langvarig hudkontakt rødme. Og selv laser hårfjerning er praktisk talt magtesløs mod disse hår - da de er meget tynde og næsten fuldstændig blottet for pigment, hvilket er nødvendigt for at absorbere laserstråleens energi.

Selv ikke alle barbermaskiner vil "tage" hårene - på grund af sin fleksibilitet er de lettere at bøje under bladet, end de er afskåret. En meget skarp barberkniv vil selvfølgelig kunne klippe dem, men det vil kun stimulere deres vækst, og nogle af dem kan også blive til hårde og mørke synlige hår.

For at løse problemet med fluffhår på ansigtet blev der derfor udviklet et ikke-standardværktøj til fjernelse, hvilket er en tæt metalfjeder med håndtag på spidserne på 5-10 centimeter i størrelse. Foråret, når den anvendes korrekt, er i stand til at fange snesevis af hår ad gangen og trække dem ud af huden. I den henseende ligner det almindeligt pincers arbejde, med den eneste forskel, at foråret fungerer som snesevis af pincet samtidigt. Naturligvis begyndte denne metode, der desuden har mange fordele, straks at spredes bredt over hele verden og modtog nye fans i mange lande.

Metode Beskrivelse

Selvfølgelig kan man ikke gå ud fra, at man ved hjælp af denne forår kun kan kæmpe med dårlige hår - det passer godt med enkelt eller sjældent hårdt uønsket hår. I det væsentlige svarer hendes arbejde til princippet om drift af nogle typer epilatorer, som ved hjælp af en lignende spiral enhed indfanger og trækker hår ud. Men prisen for selv den mest budgetmæssige epilator er mange gange højere end prisen på dette værktøj. Desuden kan ikke enhver sådan kosmetisk enhed bruges på ansigtet.

Værktøjet selv er som nævnt en tæt metalfjeder med silikone-, gummi- eller plastdyser på enderne. Du kan købe det i specialbutikker og på mange populære internetressourcer, og du kan se, at prisen kan variere med en hel ordre. Da en sådan kilde til depilation oprindeligt blev udviklet i Canada, så når du køber det originale værktøj, bliver du nødt til at betale omkring 1000-1500 rubler.

Mens flere budgetkopier af asiatisk oprindelse kan købes for kun et par dusin rubler. Må ikke smigre dig selv med lave omkostninger - fordi metalets kvalitet, fjeders elasticitet, dens tæthed spiller en vigtig rolle i effektiviteten og holdbarheden af ​​dette værktøj. Mange negative anmeldelser om denne metode til ansigtshår fjernelse skyldes brugen af ​​lav kvalitet og billige kilder.

For at fjerne hår med en fjeder skal du udføre følgende enkle trin:

 1. Først skal du sørge for, at der ikke er irritation, skader på huden, neoplasmer i form af mol og papillomer i det område, der behandles. Derefter tørres hudoverfladen med et antiseptisk middel. Det er bedre at bruge en vandig opløsning af chlorhexidin, da alkoholbaserede præparater tørrer huden for meget.
 2. Fjederen er taget på spidserne og bøjet i form af bogstavet U. Derefter presses den øverste del af den resulterende bue tæt på huden i den nedre del af det behandlede område.
 3. Hold fingre til spidser, langsomt vride fjederen langs sin akse, mens du gradvist bevæger dig opad. På dette tidspunkt kan du mærke, hvordan værktøjet fanger og trækker uønskede hår. Således behandles al den nødvendige zone - overlæbe, hage, kinder.
 4. Efter proceduren genudsendes huden med et antiseptisk middel. Om nødvendigt kan du anvende en beroligende creme eller lotion.

Det er okay, hvis fjernelsesprocessen i første omgang er noget ufuldstændig eller andre problemer opstår. For at arbejde ordentligt med en forår skal du "få en hånd" lidt og ikke være bange inden for rimelige grænser, selvfølgelig eksperimentere lidt - det er jo en af ​​de sikreste metoder til depilering.

Fordele og ulemper ved foråret

Mange er ret skeptiske over brugen af ​​fjedre for at fjerne uønsket ansigtshår og tro på, at pincet eller voks vil klare mindst lige så godt eller så godt som dette værktøj. Denne metode tjener imidlertid stigende popularitet - primært på grund af en række fordele:

 1. Lavpris forår. Selv den dyreste, vil den oprindelige version af dette værktøj være meget billigere end en epilator eller endda en tur til kosmetologikontoret for depilation. Selvfølgelig kan du købe en masse voks eller strimler baseret på det, men i det lange løb vil foråret stadig være mere rentabel - da den kan bruges i mindst et år. Og kvalitetsindstillingerne bevarer deres effektivitet, selv i 2-3 år.
 2. Højhastighedsprocedure. I denne forbindelse omgiver foråret væsentligt pincet eller pincet, som ved første øjekast er økonomisk mere fordelagtigt. I mangel af erfaring på behandlingen af ​​overlæben kan tage 10-15 minutter, og hvis du "fylder din hånd", så kan du fjerne alle hårene på bare 3-5 minutter. Hvis vi sammenligner denne omstændighed med den tid, som piger undertiden bruger med pincet foran et spejl, bliver fordelen ved foråret åbenbar.
 3. Effektivitet mod vellus hår. Det er ikke så nemt at fjerne den tyndeste "fluff" på ansigtet ved andre metoder til hårfjerning. Selvfølgelig kan pincet og en stor mængde tålmodighed klare det, men her kan voks eller shugaring i de fleste tilfælde ikke være egnet.
 4. Varigheden af ​​effekten. I modsætning til brugen af ​​en barbermaskine stimulerer fjederen ikke hårvæksten, når den fjernes, så effekten efter en behandling varer i lang tid. Da væksten af ​​vellus hår er meget langsommere end normalt, vises nye tegn på uønsket vegetation først efter 10-15 dage eller endnu mere.
 5. Den næsten fuldstændige mangel på kontraindikationer. Graviditet, medicin, mange sygdomme forhindrer ikke brugen af ​​dette værktøj til depilation. Derfor er en betydelig del af forårsfans er fremtidige mødre, der ikke anbefales til andre metoder til fjernelse af uønsket ansigtshår.

En sådan liste over fordele er imponerende - ikke alle kosmetiske metoder kan prale af en sådan liste over fordele. Desværre har foråret nogle ulemper, der begrænser den massive anvendelse af denne depilationsteknik. Følgende negative sider af sådan fjernelse nævnes oftest:

 1. Behovet for særlige færdigheder. For at foråret skal kunne fungere godt og effektivt, tager det lidt tid at lære at arbejde på det. Nogle piger kan ikke altid forstå disse wisdoms, hvilket fører til ringe kvalitet af depilation og dens større smerte.
 2. Ofte henvises det til, at foråret kun kan påføres ansigtet, og selv uden at berøre øjenbrynene, refereres også til minuserne. Øjenbryn ved hjælp af denne teknik kan ikke slettes af to årsager - for det første er det ikke tilvejebringe den nødvendige nøjagtighed i området deletion, og for det andet, forkert trække hår tykke øjenbryn, brækker ved roden. Dette fører til yderligere irritation og udseende af indgroede hår - præcis den samme omstændighed begrænser brugen af ​​fjedre i bikini eller underarms område. Med hensyn til vellus hår i andre områder af kroppen (bryst, arme), derefter bruge dette værktøj er det teoretisk muligt, men det vil tage en masse tid og dramatisk reducerer "ressource" af foråret, som også er ikke evig.
 3. På spørgsmålet om smertefuld hårfjerning med en fjeder er der også mange forskelle og særegenheder. De fleste hævder, at brugen af ​​et sådant værktøj er meget mindre smertefuldt end voks eller shugaring, selv om det er noget mere følsomt end pincet eller pincet. Men der er meninger, der hævder, at voksning er meget mere behagelig end en forår. Faktisk er smerte en meget subjektiv indikator, så en person kan kun finde ud af, hvad der forårsager mindre smerte.
 4. I nogle tilfælde fjerner fjedrene ikke alle hårene. Denne mangel kan kun forekomme af to grunde - enten den forkerte hårfjerningsteknik bruges, eller selve instrumentet er ikke af tilstrækkelig kvalitet til dette. Sidstnævnte omstændighed opstår meget ofte efter at have købt en kilde billigere fra tvivlsomme producenter eller sælgere. Ofte sker det også, at en perfekt fungerende forår efter et par måneder begynder at klare sig værre med sin opgave. Årsagen til dette er enkel - dens elasticitet er faldet på grund af brugen, og det er nødvendigt at erhverve en ny. Men for at overveje dette som en ulempe ved en sådan teknik er det samme som det, der anses for en enorm minus af en barberkniv, at det fra tid til anden er nødvendigt at ændre kedelige blade.

Således er de fleste af ulemperne ved hårfjerning med en fjerkræ subjektiv - nogle mennesker bemærker dem, mens andre heller ikke er opmærksomme på dem overhovedet, eller de har ingen effekt på depileringsprocessen. Voksende fans nævner også ofte, at voks kan bruges på hele overfladen af ​​kroppen, mens fjedre kun er på ansigtet. Imidlertid involverer virkelig korrekt voksaflejring anvendelse af forskellige blandinger på ansigtet, bikiniområdet eller benene, så dette argument er også let omstridt. Derudover er voksen ikke i stand til at klare dunede hår uden efterfølgende irritation af ansigtets hud. Det er vigtigt kun at købe høj kvalitet fjedre - og derefter fjerne hårene i ansigtet mindste besvær opstår, og værktøjet vil vare i meget lang tid, at holde huden glat og smidig.

Depilator Spring. Hvordan virker det? Anmeldelser af depilator foråret

Dette er en utrolig handy ting. Men jeg advarer dig om, at depilatoren kun fjerner tynde hår. På ansigtet, for eksempel. Til depilering er det nødvendigt at folde depilatoren i en bue (som i billedet) og derefter bringe den tæt på huden, rette fjederen og trække håret hårdt ud. Og så flere gange. Erfaring kommer med tiden, i starten, lidt usædvanlig, og så vil alt gå som urværk.

Efter brug er det tilrådeligt at vaske og tørre depilatoren. Forår rustfrit. Jeg købte min depilator på Tinydeals hjemmeside for 50 rubler. Du kan også købe den på Aliexpress.

Depilator SPRING

Skønheden i kvindens læber gives meget tid og opmærksomhed. Hvad de ikke gør er at få klare, sexede læber: de bruger forskellige enheder, injicer injektioner, anvender kosmetik. Men alle æstetikerne forkæler håret over læben, som ofte vokser i det retfærdige køn. Det er acceptabelt, hvis det bare er fluff, er det næsten usynligt, og det giver ikke ubehag.

Hvad skal man gøre, hvis hårene er mørke, mærkbare, forårsager udvikling af komplekser og selvtvivel? Absolut nødt til at slippe af med dem, men hvordan? Voksning på sådan følsom hud er farlig at bruge, da irritation kan forekomme efter fjernelse. Du kan ikke barbere med en maskine, fordi du ikke vil have hårde børster til at vokse senere. Det bedste værktøj til at bekæmpe uønsket vækst er en speciel forårsmodtager. Anmeldelser bekræfter dens effektivitet.

Hvad er det her?

Depilatory Spring - et af de mest tilpassede midler til at fjerne uønsket hår fra huden over læberne. Det vil hjælpe med at slippe af med kosmetisk mangel hurtigt. Du behøver ikke længere at plage din hud med smertefulde metoder, kaste penge for at fjerne hår i skønhedssalonen.

Hvis du oplever ubehag over uønskede hår over læben, hvis du begynder at se enkelt hår på hagen, køb denne innovative enhed, vil du ikke fortryde. Depilatoren er billig, nem at bruge, absolut sikker, da det ikke forårsager irritation.

fordele

For at værdsætte denne enhed skal du bare prøve, hvordan det virker. Foråret i udseende ligner en pind til rengøring af ørerne. Dette er en meget tæt komprimeret fjeder lavet af slidstærkt materiale. Begge ender har gummispidser, der gør hårfjerningsproceduren mere praktisk. Enheden har flere fordele i forhold til andre midler til fjernelse af ansigtshår.

 • Effektivitet. I en procedure, hvis varighed ikke er mere end 5 minutter, kan du slippe af med ansigtshår fuldstændigt.
 • Kompakthed. Det er så bekvemt, at det passer let i en kosmetiker, lomme, pung og optager meget lidt plads.
 • Sikkerhed. Enheden fjerner forsigtigt uønskede hår og efterlader intet spor bagved.
 • Convenience. For at bruge værktøjet er meget enkelt, kan du finde ud af, hvordan du fjerner hår, første gang.

Og stadig adskiller denne afskærer for personen sig i en ubegrænset udløbsdato. Materiale, hvorfra enheden er fremstillet, modstandsdygtig over for mekanisk beskadigelse, korrosion. Det er nødvendigt at gøre en meget stor indsats for at fjerne eller skade fjederen.

værdighed

Hvis du endelig vil glemme irriterende hår, der forkæler ansigtets æstetik, men ikke tør at bruge de smertefulde metoder til fjernelse af håret, vil en ansætter til ansigtet komme til undsætning. Anmeldelser af det er efterladt af brugere, som nu føler sig meget mere selvsikker og mere attraktive. Køber denne depilator får du:

 • perfekt glat hud over læben;
 • evne til at fjerne uønsket vækst på hagen;
 • ingen bivirkninger, udslæt, irritationer.

Traditionelle enheder til depilation arbejde på netværket eller på batterier, men ikke denne enhed. Han er i stand til at arbejde under alle forhold. Der er ingen flytbare elementer i det, der skal ændres med jævne mellemrum. Og prisen på denne enhed er bare latterlig.

funktion

Handlingsmekanismen for opstilleren er som følger: Hårene fanges af en fjeder og fjernes forsigtigt. Enheden fanger ikke kun mærkbart, langt hår, men også lille. Du skal gennemføre proceduren ikke mere end en gang hver tredje uge. Hårene fjernes fra roden, fasen af ​​deres vækst er forstyrret, derfor bliver de i fremtiden meget tynde og vokser meget langsommere.

Et depilator til fjernelse af ansigtshår er en nem, overkommelig måde at gøre huden på hagen, over læben, glat og behagelig at røre ved. Det er meget nemt at bruge enheden, selv et spejl er ikke nødvendigt for proceduren. Først bøj fjederen i midten, anvend den til det sted, hvorfra du vil fjerne hår, og rør derefter forsigtigt håndtagene på enheden. Op til to dusin hår fjernes ad gangen, mens der ikke er rødme og bumser.

Hvis du stadig er i tvivl om, at depilatoren vil hjælpe med at klare uønsket vækst i ansigtet, vil brugeranmeldelser bekræfte dette. Piger er nu meget nemmere at passe på sig selv, fordi du kan stoppe med at bruge voks, sukkerpasta, barbermaskiner til at fjerne hår på den delikate hud i ansigtet.

Kundeanmeldelser

Polina, 38 år: Jeg har for nylig fundet på min hake nogle få mærkbare hår. Selvfølgelig behagede det mig ikke. Jeg forsøgte at fjerne dem med pincet, led i omkring en halv time, kun tre bukkede. Voks tør ikke at anvende. Jeg ringede til min ven, huskede, at hun regelmæssigt fjerner hår fra huden over hendes læbe. Hun bragte mig denne depilator. Fra første gang gik alt væk, og det var på få minutter, at jeg brugte foran tv'et. Du skal købe en selv, det vil være nyttigt for sikker.

Katya, 23 år: I skolen voksede meget grimme hår over min læbe, på grund af hvilket jeg var meget bekymret. På grund af hendes dumme dumme blev de barbert, så så voksede en sådan stub, at det gjorde mig ubehageligt selv for at forlade huset. Så fjernede han den varme voks, hvorefter der var udslæt. Det er netop for nylig opdaget et helt nyt, effektivt middel til hårfjerning - dette er en depilator i form af en forår. Han er 100% op til opgaven.

Dono Stick Depilatory Spring: en beskrivelse af hvor man kan købe originalen, priser og anmeldelser

Whiskers i piger er et almindeligt problem. De kan være forskellige - fra et par hår til tykt og mørkt vegetation over læben. Samtidig tvinges nærbillederne til at være utilfredse med deres udseende, og tonale midler forværrer kun situationen.

Dono Stick Depilatory Spring hjælper med at slippe af med ikke kun uønskede hår over overlæben og i øjenbrynområdet, men også fra "pistolen". I modsætning til pincet, beskadiger den ikke huden og proceduren kan gøres meget hurtigere.

Hvordan fjerner uønsket ansigtshår? Måder og metoder til at slippe af med en delikat problem

Moderne skønhedsstandarder kræver en glat hud fra en kvinde uden et enkelt hår på kroppen. Den samme berygtede epilering af benene er i dag ikke bare normen, men er allerede i gang med udledning af den sædvanlige hygiejneprocedure, hvorom kvinder frit kan tale selv i mænds tilstedeværelse. Men der er et delikat problem, som du ikke vil diskutere selv med dine nærmeste venner - ansigtshår.

Sådan fjerner du uønsket ansigtshår, hvilke metoder er de mest populære, deres fordele og ulemper - alle disse spørgsmål vil blive genstand for denne anmeldelse.

Hvis håret vokser på kvindernes ansigt, er det normen eller patologien?

Lad os sige med det samme - alle kvinder har ansigtshår. Vi tager ikke højde for øjenbrynene og øjenvipper - dette er en ansigtsdekoration. Men alle har en let, næppe mærkbar kanon på kinderne, over læben, i næse og nær ørerne. Nogen er næsten umærkelig, nogen kan ses lidt mere, siger i næse eller over læben, men det ser helt naturligt ud. Og der er tilfælde, hvor hårene er for slående og forårsager ubehag.

Der er flere grunde til udseendet af overdreven hårdhed på en kvindes ansigt. De er opdelt i to hovedgrupper:

 • Patologisk forbundet med genetiske sygdomme - hirsutisme (mandlig hårfordeling) og hypertrichose (intensiv hårvækst, som har en standardarrangement på ansigtet). Denne gruppe omfatter overdreven hårdhed forbundet med endokrine sygdomme, hormonforstyrrelser og andre patologiske tilstande i kroppen. De alle kræver medicinsk vejledning.
 • Ikke-specifik, når kropshår er inden for det normale område, kun i dets ekstreme indikatorer. Kan forekomme på baggrund af hormonel tilpasning (graviditet, overgangsalderen, brug af prævention) under påvirkning af ultraviolet stråling eller kosmetiske midler, som stimulerer hårvækst. Det omfatter også arvelige og racemæssige faktorer. Så blandt repræsentanter for en række sydlige og østlige nationaliteter er hårene i ansigtet den sædvanlige norm.

Hvad er den bedste måde at fjerne ansigtshår på? Oversigt over midler og metoder til fjernelse af hår

Så, du er i samme gruppe kvinder, der har ansigtshår, hvad skal man gøre? Det vigtigste er ikke at blive forstyrret og ikke panik. Hidtil har mange måder og metoder til at slippe af med overdreven ansigtshår akkumuleret i skønhedens arsenal ved hjælp af hvilke, tro mig, ingen vil endda gætte, at du har sådan et sart problem. Det er kun at vælge den mest egnede mulighed.

Før du begynder hårfjerningsproceduren, skal du behandle huden med et desinfektionsmiddel. Ellers er der risiko for infektion i det åbne sår. Efter afslutning af proceduren skal huden behandles med en beroligende tonic eller en svag opløsning af sort te.

Så lad os begynde med at overveje midlerne til hårfjerning af deres grupper.

Mekaniske metoder

Den mest overkommelige og enkleste fjernelse muligheder. Dette omfatter:

Alt er simpelt her - det indebærer fjernelse af hår ved hjælp af en barberkniv.

Fordele: hastighed, bekvemmelighed.

Ulemper: Hår vokser hurtigt og groft. Et par af sådanne procedurer - og du har en fuldgod mannlig børstehår.

Effekt: Glat hud maksimeret 2 dage.

Denne metode kræver heller ikke en forklaring.

Fordele: Du kan fjerne hår fra de mest problematiske områder.

Ulemper: lang procedure, smerte, problem med indgroede hår.

Effekt: Hårene vokser ikke 1 - 2 uger

Silk hårfjerning.

Sådan fjerner du ansigtshårtråd? Simpelt simpelt. Du skal tage et lille stykke tråd, binde dens ender, træk indekset og tommelfingeren af ​​begge hænder og drej midt i 5-8 gange. Derefter opfanger hårene med en af ​​de dannede sløjfer, hver gang trækker fingrene på en sådan måde, at sløjferne skiftevis bliver mindre og større fra forskellige sider. Sted vridning, bevæger sig fra side til side, vil gribe og vride hårene, rive dem fra roten.

Fordele: et stort område af indflydelse.

Ulemper: Det tager tid at erhverve færdigheder, smerter.

Effekt: 1 - 2 uger.

Forår for at fjerne ansigtshår.

Foråret er en tæt, men elastisk spiral, bøjning som du fanger unødvendige hår. Så er foråret vredet, og hårene fanget mellem dens ledninger kommer ud af roden.

Fordele: et stort område af indflydelse.

Ulemper: Sår i proceduren.

Effekt: 1 - 2 uger.

Det er en ansigtshårfjerningsanordning bestående af roterende elektriske tang, der river hårene ud af roten.

Fordele: Hår fjernet fra roden, den relative hastighed af proceduren.

Ulemper: Sårhed, problem med indgroet hår.

Effekt: 1 - 2 uger.

kemiske midler

Denne gruppe er også kendt for dets tilgængelighed, men det kræver forudgående test for muligheden for allergiske reaktioner. Det er nok at anvende de anvendte midler på albuebøjningsområdet, og hvis der ikke er nogen negativ reaktion, kan du fortsætte med procedurerne.

Ansigtshår fjernelse creme.

Anmeldelser af denne metode indsamlet kontroversielle. Nogle anser det som det mest egnede til ansigtet, andre ser ikke forskellen med den sædvanlige barbering. Virkningen af ​​denne creme er, at det løser håret, men kun dets øverste del, og derfor forekommer vegetationen ret hurtigt, men i modsætning til en barbermaskine er hårene ikke så hårde. Derudover indeholder nogle cremer komponenter, der sænker deres efterfølgende vækst.

Fordele: brugervenlighed.

Ulemper: mulig allergisk reaktion og irritation.

Effekt: fra 2 til 5 dage afhængigt af yderligere komponenter.

Blekning creme til ansigtshår.

Cremen til lette ansigtshår indeholder syrer og alkalier, som ødelægger pigmentet. Desuden bliver hårene tyndere og skøre gennem en række lignende procedurer. Men et sådant middel til ansigtshår er kun egnet til de kvinder, hvis hår ikke er tykke eller lange. Ellers er der en mulighed for, at grå overskæg vil danne over din læbe. Og sådan et værktøj er bestemt ikke egnet til svarte damer.

Fordele: brugervenlighed.

Ulemper: irritation og allergi er mulige, ikke tan-skinned.

Effekt: med regelmæssig blegning af ansigtshår, næsten permanent.

Disse midler er en metode til fysisk hårfjerning på grund af indførelsen af ​​en klæbemasse på dem, som så kommer væk med hårene.

1. Hårfjerning med voksstrimler.

Det er enkelt - opvarmede voksstrimler påføres det ønskede område og kommer ud mod hårets vækst. Hårene briste sammen med roden.

Fordele: Et stort område af dækning, procedurens hastighed, let peeling, hår bliver tyndere og mere ubemærket, som når du laver ansigtshår.

Ulemper: irritation, ømhed, indgroede hår, du skal vente på hårene at vokse med 5 mm.

Effekt: fra to uger til en måned.

Handler på samme princip som voks. En særlig blanding påføres huden, som kommer væk sammen med klæbende hår.

Fordele: Der er ikke noget problem med indgroet hår, alle hår er fanget, peeling effekt.

Ulemper: irritation, ømhed, for at udføre proceduren, du skal vente på håret til at vokse.

Effekt: fra to uger til en måned.

Hvis du tænker på, hvordan man kan slippe af med ansigtshår for evigt, så er dette dit valg. Umiddelbart foretage en reservation, at hardware metoder kræver flere gentagne procedurer og høje kontante omkostninger. Men hjælper med at fjerne ansigtshår for evigt.

Laser ansigtshår fjernelse.

Et bestemt område af huden er udsat for laser og hårene, opvarmede, ødelægges. Proceduren skal udføres mindst 6 gange. Mere egnet til mørkhårede piger, fordi laseren fremhæver de mørke områder.

Fordele: smertefri, varig effekt.

Ulemper: høj pris, mulig tilbagefald efter 6-12 måneder.

Effekt: muligvis permanent.

Ved hjælp af en rettet stråle af lys er hårsækken ødelagt. Det lover en 100% garanti, da fjernelse af ansigtshår kun er muligt på denne måde.

Fordele: Håret vil ikke længere vokse.

Ulemper: høj pris, varighed af proceduren.

Ved hjælp af en nål fodres den rettede bevægelse af mikrostrømmen på hårsækkenet, som følge heraf dør den af.

Fordele: Tilbagefald er næsten umuligt.

Ulemper: Procedurens varighed, den høje pris.

Effekt: muligvis permanent.

Ansigtsbehov fjernelse derhjemme

Det er ikke nødvendigt at bruge store mængder på salonprocedurer eller på dyre genstande. Det er helt muligt at slippe af med uønsket vegetation derhjemme.

For at gøre epileringsprocessen smertefri og effektiv, er det værd at prædampe huden. Opvarmet hud er ikke så følsom overfor smerte, og åbne porer gør det muligt at fjerne håret helt uden at bryde det ved roden.

Vi bemærker, at en række af de ovenfor beskrevne metoder - mekanisk, kemisk og proceduremæssig - kan udføres vellykket uafhængigt. Og der er også folkelige opskrifter, der hjælper med at erstatte de samme kemiske og proceduremæssige midler, og deres virkning er ikke værre, og nogle gange endnu mere effektive. Hvis du tænker på hvordan du kan fjerne ansigtshår for evigt, så her vil du kunne hjælpe populære opskrifter. Lad os se på nogle af dem.

 • Juice fra grønne valnødder hjælper med at misfarve ansigtshår og suspendere deres fortsatte vækst. Det er nok bare at sætte det på problemområdet. Vask af efter 20 minutter. Uge af procedurer og hår er ikke mærkbar. Forsigtig! Du kan få en forbrænding, især hvis du efter proceduren straks går ud i solen.
 • De samme valnødder, eller rettere partitionerne fra dem, insisterer på vodka i 2 uger. Denne løsning behandler uønskede hår. Over tid forsvinder problemet sammen med den forsvundne vegetation.
 • Milkweed juice korroderer også hårsækkene og blegner håret.
 • Som et middel til blegning af ansigtshår har sådanne stoffer som eddike, hydrogenperoxid og soda vist sig godt. Du kan bruge dem sammen, blandet i forskellige konsistenser, men du kan have en ting. Effekten er en - hårene falmer.
 • Du vil blive overrasket over, at almindelige hydroperitpiller er et effektivt middel til at lette ansigtshår. De skal knuse og opløse og blande med vand. Den resulterende pasta anvendes til affald vegetation.
 • Prøv at bruge hjemmelavet shugaring. For at gøre dette skal du bruge 6 spiseskefulde sukker, 2 spsk. skeer vand og 1 el. ske citronsaft. Denne blanding koges for at opnå en viskos konsistens, og derefter tillades det at afkøle lidt, på problemområdet. Så snart stoffet hærder, skal det omhyggeligt fjernes.
 • Du kan bruge sæbe med aske. Kul af ethvert træ skal knuse og hælde kogende vand før dannelsen af ​​en flydende pasta. Derefter tilsættes de forrevne sæbe og koges ned, indtil viskositeten fremkommer. Denne masse skal jævnligt påføres hårene. Værktøjet er meget godt at korrodere dem. 2 uger - og du kan glemme problemet for evigt.

Som du kan se, er problemet med uønsket ansigtshår ikke så forfærdeligt og let at fjerne. Alt du behøver er lyst og tålmodighed, og som en belønning vil du have et smukt glat ansigt uden et antydning af mandlige attributter.

Top elektriske barbermaskiner til mænd - TOP-10 rating

Rivanol - medicin og folkemedicin