Gel til vask Faberlic og barberserie Celsius - anmeldelse

Gel transparent til barbering TOMB45 240 ml - et kosmetisk produkt, der anvendes i barbershopah i forskellige lande i verden. Professionel kosmetik Amerikansk mærke skabt af dem, der kender processen indefra - Barber Chris Bosio. Grundlæggeren af ​​firmaet ved førstehånd, hvad en mandlig frisør er.

Det er bekvemt at bruge gelen i overensstemmelse med følgende parametre: Plastflasken (ikke brudt, og produktet er let presset ud) og gennemsigtig (rester er synlige). Den bløde konsistens er nem at anvende både fra flasken og på hænderne. Indeholder sammensætningen af ​​aloe, hvorigennem huden modtager pleje og pleje, er fyldt med vitamin E.

For at barbere det var en fornøjelse, bør du købe TOMB45 Gel Transparent Gel 240 ml!

Online-butikken Men007 tilbyder en bred vifte af mærkevarer fra producenter fra hele verden. Vi har kun originale produkter. Leverer levering i hele Rusland. Hvis du vælger en gave, informerer lederne om det, og vi vil smukt pakke produktet i en stilfuld indpakning. Prisen og kvaliteten af ​​de tilbudte produkter er i det optimale forhold!

 • bekvem flaske;
 • ømhed, der ikke tørrer ud
 • hudpleje:
 • letter razor glide;
 • behagelig aroma.

TOMB45 viser, at barbering er behageligt og behageligt!

Del med venner:

Vi garanterer dig muligheden for at returnere eller udskifte ordrer inden for 14 dage efter køb. Vores kunder kan returnere det købte produkt uanset årsagen. For at gøre dette skal du kontakte os i køberens beskyttelsesperiode For at få en retur skal du holde fabriksemballagen, etiketterne og sørge for varernes integritet. Hvis produktet ikke var i brug og ikke erhvervede eksterne fejl, kan det returneres. For at gøre dette skal du vedlægge købsbevis.

For at få refunderet skal du udfylde ansøgningsskemaet og sende det til e-mail adressen [email protected] Din ansøgning anses for op til 5 arbejdsdage. Efter godkendelse af returet skal køberen sørge for den sikre emballage og sende købet tilbage. Det er nødvendigt at vedhæfte den oprindelige ansøgning om retur med din underskrift samt en kopi af check og pas. Penge refunderes til køberens bankkonto 10 dage efter modtagelsen af ​​varerne. I løbet af denne tid er dens integritet kontrolleret. Køber returneres den fulde købspris eksklusive forsendelsesomkostninger.

I tilfælde af overtrædelse af fabriksemballage kan produktet ikke refunderes. Den eneste undtagelse er en fabriksfejl, hvoraf et eksempel kan være en brudt sprøjte, en upresset flaske osv. I dette tilfælde skal ansøgningen ledsages af et billede af et defekt produkt og sendes til vores email-adresse. Overvejelse af en ansøgning om refusion i dette tilfælde varer under almindelige betingelser i op til 5 hverdage.

Du kan returnere varerne på nogen måde bekvemt for kunden, herunder personligt på adressen: Moskva, ul. Semanovskaya 9, s. 3.

* Ifølge lovbestemmelserne gælder returbetingelserne ikke for personlige hygiejneartikler samt produkter fra kategorierne "sonde", "tester" og "vintage".

Barbaro Shaving Gel Morion - Ikke-skummende Clear Shaving Gel 200 ml

BARBARO ikke-skummende transparent barbergel er nem at påføre og tørrer ikke ud på huden i lang tid. Giver tæt barbering. Ideel til både professionel og privat brug. Velegnet til at fjerne sideburns, templer, til design af et skæg.
Fremmer glat glathugl, Moisturizes og regenererer huden gennem provitamin B5. Velegnet til alle hudtyper.
Sørg for en perfekt barbering, glat, ikke irriteret hud, nyd glæden ved en let barbering

Følgende regler gælder i vores online butik:

 1. Hvis du bestiller en ugedag før kl. 18.00, accepteres den til behandling samme dag.
 2. Hvis du bestiller efter 18:00 eller på en weekend / ferie, behandles den næste arbejdsdag.
 3. Behandlingstiden for ordren er 1-3 dage, hvorefter din ordre sendes til levering til kurertjenesten.
 4. Hvis varerne er på lager på afhentningspunktet, kan ordren leveres på den dag, den blev udstedt (skal kontrolleres hos butikens medarbejder)

Leveringsbetingelser i Moskva, Moskva-regionen (inden for MMK) og St. Petersborg:

 1. Levering sker ved bestilling i 500 rubler. (Eksklusive levering)
 2. 200 gnid. - fragtomkostning ved bestilling af mindre end 1000 rubler i Moskva inden for Moskva ringvej
 3. 150 gnid. - fragtomkostning ved bestilling af mere end 1000 rubler i Moskva inden for Moskva ringvej. Gratis til ordrer fra 3000 rubler.
 4. 290 gnid. - Omkostningerne ved levering i Moskva-regionen (inden for 5 km fra Moskva-ringvejen) - gratis ved bestilling fra 5000 rubler.
 5. 220 gnid. - omkostningerne ved levering i Skt. Petersborg er gratis ved bestilling fra 3000 rubler.

Intervaller og leveringstider:

 1. Levering i byen foretages dagligt med flere mellemrum: fra 9:00 til 21:00; fra kl. 9.00 til 13.00; fra kl. 9.00 til 18.00; fra kl. 19.00 til 22.00
 2. Levering i Moskva-regionen foretages dagligt fra kl. 10.00 til 21.00 i et enkelt interval.
 3. Leveringstiden i Moskva-området kan nå fra 3 til 5 arbejdsdage afhængigt af kurerens arbejdsbyrde.

Leveringsbetingelser i Rusland:

 1. Russisk post - 400 rubler.
 2. Minimumsordren for levering af 1500 rubler. (Hvis varerne bestilt af dig ikke er tilgængelige, og beløbet ekskl. Det er mindre end 1.500 rubler, vil vi sende dig en ordre med et mindre beløb)
 3. Levering sker uden forudbetaling.
 4. Levering udføres af Boxberry, SDEC (fra 5 til 10 arbejdsdage) og russisk post (fra 5 til 14 arbejdsdage). For alle detaljer henvises til personale i onlinebutikken.

Det er vigtigt:

 1. Vi beder dig om at angive adressatens navn og postnummer, når du bestiller.
 2. Ikke den næste dag efter overførslen af ​​ordren til transportselskabet modtager du en email med et spornummer for at spore ordren. Hvis du ikke har modtaget brevet, bedes du straks kontakte os.
 3. For kurertilførslen vil kureren helt sikkert kontakte dig inden du sender ordren. Hvis det ikke er praktisk for dig at acceptere ordren, kan du udsætte leveringen til enhver tilgængelig tid. (Leveringsdag og leveringsdag skal indberettes til kureren)

Kontant betaling er mulig i følgende tilfælde:

 1. Kasse kurer ved modtagelse af ordren (i Moskva og Moskva region)
 2. Kontanter til kureren efter modtagelse af ordren i andre russiske byer (Denne metode er muligt i dette tilfælde, hvis din by har et repræsentationskontor eller Boxberry SDEK. Til afklaring, kontakt venligst vores personale eller tjekke tilgængeligheden af ​​din by på listen over geografiske kurer Boxberry og SDEK).
 3. Kontant ved levering ved modtagelse af ordren i Boxberry branchen, SDEC og Russian Post. I tilfælde af Post af Rusland opkræves provisionen afhængigt af betalingsbeløbet. (Provisionsbeløbet kan kontrolleres med vores medarbejder via telefon eller se her)

Kontantløs betaling er mulig i følgende tilfælde:

 1. Betaling på stedet efter bestilling (Brug af Yandex Cashier-systemet). Den nemmeste og hurtigste betalingsmetode uden at opkræve nogen provision. Når du placerer en ordre i betalingsafsnittet, skal du vælge Yandex.Cash sektionen og derefter under "Betaling med et vilkårligt bankkort". En af følgende metoder er også velegnet til betaling: Yandex.Money, QIWI, Webmoney (WMR), VISA, MasterCard og andre. Læs mere her.
 2. Betaling med kreditkort ved afhentningspunktet.
 3. Betaling med kreditkort ved modtagelse af ordren (Det er muligt med kurertjeneste i Moskva og Moskva-regionen)
 4. Betaling med kreditkort ved modtagelse af ordre hos Boxberry branchen, SDEC. Du kan finde ud af muligheden for at betale med et kort ved at vælge den nødvendige afdeling på transportselskabets hjemmeside.
 5. Kontantløs betaling på kontoen (For juridiske personer)
 6. Betaling på kontoen for enkeltpersoner. (For flere detaljer check med manager)

Yderligere gebyrer, når du betaler online, opkræves ikke.

Hvis du planlægger at køre op for en ordre eller bare sætte dig ind i et sortiment og vælge noget for dig selv, anbefaler vi stærkt, at du ringer tilbage og afklarer, om der er en bestemt position på afhentningspunktet for at undgå at spilde tid. (Ikke alle varer, der præsenteres på hjemmesiden, er tilgængelige på afhentningsstedet).

Valg af den bedste barbergel

Sammenlignet med de seneste tider, da næsten kun en sæbe blev brugt til barbering, for mangel på andre ting, er valget af midler til denne procedure i dag meget rig. Men det er den mangfoldighed af sortiment, der nogle gange gør det svært at vælge, hvad der er mere egnet - skum, gel eller fløde.

Hver af disse fonde har sine fordele og ulemper, og hver, uanset hvad, har sin egen forbruger. Men denne artikel tilbydes at uddybe nøjagtigt på barbering geler, undersøge deres styrker og svagheder, for at eliminere problemer i forbindelse med udvælgelsen og bemærk nogle af de bedste brands i høj efterspørgsel.

Fordele og ulemper ved barbering geler

Næsten enhver barbergel har mange fordele, ellers ville de ikke være så efterspurgte. Men de er ikke uden fejl, det er vigtigt at være opmærksom på før købstidspunktet. Men barberkrem og skum har også deres ulemper.

fordele

 • gøre barbermaskine glidende og let (hvilket er særligt vigtigt for problemhud);
 • de er ikke så uigennemsigtige som skum, som gør det muligt for dem at se uønskede områder i tide og ved bladet undgå mulig acne og hudskader, for ikke at skade disse steder endnu mere;
 • god for hud tilbøjelig til betændelse og irritation;
 • meget mere økonomisk end skum, da de ikke kræver et tykt lag, har en høj koncentration, hvilket er gavnligt for dem, der skal barberes ofte;
 • må ikke indeholde sæbe i sammensætningen (tør ikke huden);
 • indeholder ikke store mængder olier (vigtigt for ejere af olieagtig hud);
 • Der er geler med en helbredende virkning (bakteriedræbende eller silikone);
 • have en behagelig lugt;
 • vaskes med rent vand.

mangler

 • ikke alle geler er billige;
 • nogle kan være flydende og dryppe på huden;
 • når den anvendes på tør hud kan forårsage endnu mere tørhed;
 • Gennemsigtig barbergel er ikke altid synlig i ansigtet, hvilket tvinger dig til at holde maskinen på samme sted flere gange (fyldt med irritation).

I betragtning af alle disse kvaliteter (både positive og negative) vil det være lettere at henvende sig til spørgsmålet om valg af barbergel.

Hvordan man vælger

Når du bruger en barbergel, er flere punkter vigtige, der bestemmer produktets egnethed til en bestemt hudtype og komforten i dens anvendelse som helhed. Det er på disse (og andre) øjeblikke, at du skal være opmærksom, når du køber penge.

Razor slide. Silikonbaserede geler giver den bedste, fuldstændig uhindret glidning. De bidrager også til hurtig helbredelse af små sår og ridser på huden.

Hudtype Hvis huden er tør, men du vil bruge gelen uimodståeligt, er det bedre at vælge muligheder med glycerol uden alkohol og syrer (benzoesyre og sorbinsyre), som fremkalder tørhed endnu mere.

Healing og beroligende ingredienser. Som allerede nævnt, helbredes sår og små udskæringer af geler med silikone. Men til samme formål, egnede og muligheder med planteekstrakter af calendula, kamille, aloe vera eller antibakterielle geler med triclosan.

Allergenicitet. Hvis der er en tendens til allergi, er det bedre at få en allergivenlig barbergel med et minimum af dufte og følgelig en svag lugt.

Pris. Omkostningerne bestemmer ikke altid kvaliteten, og prismålretning er ikke den bedste metode til at vælge en barbergel. Der er mærker, der med rette har fået popularitet og anerkendelse af forbrugerne, men samtidig er de meget acceptable. Blandt de mest populære mærker er shaving gel Nivea, Gillette (Fusion, Satin Care, Proglide mv.), Arko (Arko), Yves Rocher (Yves Rocher), L'Oreal og andre. Priserne varierer, men kvaliteten har vist sig i lang tid.

Populære mærker

 1. Yves Rocher I modsætning til de fleste geler i 200 ml flasker sælges Eve kun 150 ml, og det er ikke så billigt. Velegnet til alle hudtyper med daglig pleje. Indeholder aloe vera-ekstrakt, der fugter huden og helbreder mindre snit og beskadigelse af huden. Yves Rocher - økonomisk mulighed, der ikke kræver stort forbrug, på trods af mindre volumen. Fugtgivende, forårsager ikke rødme, irritation og brænding. Men denne barberingsgel kan "forsøge" at dræne.
 2. Yves Rocher Fraicheur Homme. Det gør det muligt for barbermaskinen at glide perfekt, er bekvemt påført og blødgør den hårde voksende børster og hud så meget som muligt (selvom skummet af dette mærke blødgøres noget bedre). Værktøjet har en frisk vegetabilsk aroma af aloe, godt vasket. Volumenet af denne version af Yves Rocher er også 150 milliliter.
 3. Gillette Fusion Hydrating. Giver uovertruffen glathed i huden, fremragende razor glide. Indeholder glycerin og kakaosmør. Aktivt fugtiger huden, gør de hårde børster bløde og smidige, hvilket øger barberingsprocessen betydeligt og gør det så behageligt som muligt. Duften af ​​Gillette Fusion Hydrating er meget behagelig. Gelen er også velegnet til meget følsom hud, ligesom Gillette Proglide Sensitive.
 4. Gillette Fusion Proglide Sensitive Ocean Breeze. Midler 2 i 1: hudpleje + barbering gel. Giver en følelse af blødhed, glathed, giver maksimal komfort, lækker ikke. Det har en behagelig, ikke-diskret aroma af havet. På cylinderen er der en indikator for den resterende gel (se hvor meget der bruges og hvor meget der stadig er på lager). Gillette Fusion Proglide Ocean Breeze er en af ​​de seneste udviklinger af mærket, der passer til enhver hudtype (herunder følsom hud). Den indeholder mentol og palmitinsyre. Velegnet til brug i alle aldre fra ungdomsår og derover. Cylinderens volumen - 170 milliliter.
 5. Gillette Fusion Proglide Sensitive. Innovativ 2 i 1 (pleje plus gel). Cylinderhovedet har en roterende dispenser, som signifikant reducerer sandsynligheden for gelelækage. Der er en balanceindikator. Værktøjet beskytter huden perfekt mod irritation, fugter det og giver glathed hele dagen. Især god er Gillett Proglide til følsom hud. Volumen - 200 ml.
 6. Nivea. En hel serie af mænds barberende geler: fugtgivende (Nivea med aloe, eliminerer følelsen af ​​tæthed og tør hud), Sølvbeskyttelse (Nivea med sølvioner og kamilleekstrakt til beskyttelse mod bakterier), til følsom hud (med aloe og andre plantestoffer, etc. Hver Nivea barbering gel sikrer fremragende glidning, ingen irritation og glat hud. Ballonen indeholder 200 ml gel.
 7. Nivea ShowerShave. Dette er en gel specielt til kvinder, som kan bruges straks under brusebad eller separat - til brusebad eller til barbering. Den indeholder avocadoolie, skum i rigeligt, har duften af ​​eksotiske frugter, gør huden meget glat og blid, godt fugtgivende. Volumenet af en sådan cylinder Nivey - 250 ml.
 8. Arco Mænd. En hel serie mænds geler til alle hudtyper: med mineraler (Arko Platinum Protection) til barbering af hårde børster (Arko Gold Power), ekstra glide (Performance), afkøling med E-vitamin (Cool), beskyttelse mod irritation (anti-irritation) og mange andre etc. Hver indstilling Arco giver en jævn barbering, og genopfrisker huden. For hver type hud - en individuel tilgang, er glæden ved barberingsproceduren garanteret. Hver flaske på 200 ml.
 9. Arco SoftTuch. 200 ml shaving gel, perfekt til kvinder med følsom hud. Fugtgivende, nærende og gør barbering behageligt og rent. Det lugter meget godt.
 10. L'Oreal. Billig løsning for en 200 ml gel med en toning-effekt (iseffekt). Det har en beroligende virkning på huden, giver næring til det, fugter, lindrer eksisterende irritationer og forhindrer, at nye forekommer. L'Oreal er praktisk, økonomisk, giver en behagelig følelse efter barbering.

Disse er blot nogle få af alle de barberende geler, der er til rådighed i dag, men fortjener særlig respekt blandt deres brugere. Ikke hver enkelt af dem er værd at tjene mange penge, hvilket ikke forhindrer billigere muligheder i at stå på lige fod med penge, der er meget dyrere.

Sådan bruges

Først og fremmest er det tilrådeligt at starte barbering om morgenen, 20-30 minutter efter løft, når natten hævelse vil have tid til at komme ud af ansigtet. Dette er meget vigtigt for sikkerheden i arbejdet med barbermaskiner og giver dig mulighed for at undgå unødvendige nedskæringer. Derefter er det tid til at starte proceduren:

 1. vask dit ansigt med varmt vand, men ikke brændende, men så behageligt som muligt (dette vil gøre det muligt at blødgøre huden og børsterne godt);
 2. Påfør et tyndt lag af barbergel og gnid i en cirkulær bevægelse for yderligere blødgøring (skal lave et let skum);
 3. barber håret med en ren og skarp maskine;
 4. Fjern den resterende gel på ansigtet, vask den af ​​med rent varmt vand.

Vigtigt: Du kan ikke straks bruge cremer efter barbering. Dette vil tilstoppe de åbne porer og fremkalde betændelse. Det er bedre at bruge lotions eller aftershave gel.

Moderne barberende geler er en af ​​de bedste hjælpemidler, der gør proceduren til at sætte dig selv i orden med stor fornøjelse, forudsat at du vælger den rigtige løsning.

Barbering gel

I dag er det ikke nogen hemmelighed for alle, at ikke kun mænd, men også kvinder har brug for at fjerne uønskede hår. Og sidstnævnte skal gøre det meget i store mængder, fordi der foruden armhulen vokser uønsket hår på benene og i bikinizonen. Derfor er det meget vigtigt at vælge det rigtige barberingsprodukt, der ikke irriterer huden.

Hvordan man vælger

Først og fremmest skal du overveje at du er ejer af tør hud, så er barberingsgel mere egnet til dig end skum eller fløde. Faktum er, at gelen er meget bedre fugter og blødgør hårene.

Det er mere logisk at vælge et barberings værktøj afhængigt af det område, du skal rengøre. Gelen er mere egnet til følsomme steder, som f.eks. En bikini zone, og når du barberer dine ben, kan du erstatte agenten med skum - det dækker et stort område.

Huden og tilstanden hos enhver persons hår er forskellig fra hinanden, så valget af midler er meget individuel. Men hvis du har sort og hårdt hår, er det bedre at bruge gelen - det blødgør dem og tager hånd om huden.

Køb heller ikke noget produkt med natriumbenzoat, fordi det tørrer huden og forårsager irritation.

Kompositionens egenskaber

Kvindernes barberingsprodukter er forskellige fra mænd, men ikke meget. Men da kvindernes hud er blødere og mere ømme, så bør det være mildere. Derudover bør den retfærdige sex også barbere sig i bikiniområdet, hvilket er endnu mere ømt og følsomt end alle andre hudområder.

Derfor er der i gelen ret ofte der blødgøring ingredienser som aloe ekstrakt. Til tider er der blandt komponenterne også vitaminkomplekser.

Forskellen i mænds og kvinders geler er også i smag. For kvinder er lugten altid mere øm og behagelig end for mænd.

fordele

Der er mange fordele ved en barbergel, så det er ikke overraskende, at det er så populært. Lad os se nærmere på dem:

 • Tillader barbermaskinen at glide let og uden klæbe, hvilket er særligt godt for følsom hud;
 • Mere gennemsigtig, hvilket giver tid til at se steder, der er bedre at komme rundt, såsom acne, mol, og så videre. Dette gør barbering sikrere;
 • Forsigtigt bekymrer sig og bekymrer sig om huden;
 • Mere økonomisk end skum, fordi det ikke behøver at blive påført med et tykt lag, og han har også en højere koncentration - dette er godt for folk, der ofte barberer;
 • I sammensætningen er der ingen sæbe, som i et skum eller en fløde, så det tørrer ikke kun huden, men også fugter
 • Sammensætningen er normalt ikke for meget æteriske olier, hvilket er godt for fedtet hud;
 • Der er specielle bakteriedræbende eller silicone geler, der har en helbredende virkning. Dette er især nyttigt for dem, der har små sår efter barbering;
 • Fonden har som regel en meget behagelig aroma;
 • Skyl gelens dåse og skal være rent vand.

mangler

Selvfølgelig har ethvert middel sine ulemper. Barbergel har ikke mange minusser, men de er vigtige eller ej - du bestemmer:

 • Ofte koster dyrt;
 • Nogle har ikke nok tykkelse, og de kan undertiden strømme ned i huden;
 • Det skumbes ikke altid godt - du skal gøre en indsats;
 • På grund af gennemsigtighed er det ikke altid muligt at forstå, om et bestemt sted er barberet eller ej, som følge heraf bliver du nødt til at gå gennem maskinen igen, hvilket er fyldt med irritationer.

Sådan bruges

Den første ting at gøre er at vente en halv time om morgenen og derefter barbere. Dette vil give huden evnen til at "vågne op" og al hævelse opnået i løbet af natten bliver nødt til at aftage.

Det sted, du skal behandle, skal du skylle med varmt vand - ikke brændende og ikke is, men det er varmt, det blødgør huden og håret. Påfør gelen på det ønskede sted - altid et tyndt lag. Smør det i en cirkulær bevægelse, indtil der opstår let skum.

Før du går ned til forretningen, skal du sørge for, at din barbermaskine er ren og skarp. Barbering af hår med en beskidt maskine er uhygiejnisk, og kedelige blade kan forårsage irritation. Efter at huden er blevet ren og smuk, kan du lægge maskinen til side og skylle det med varmt vand, vask af rester af gelen.

Topmærker

Det er meget svært at vælge et bestemt produkt som en barbergel blandt producenterne. Derfor har vi valgt dig et overblik over de bedste mærker og produkter.

 • Virksomheden Arko har tre kvinders barbergel, fremstillet af linjen "Soft touch". Den første hedder "Mango og Mandarin" og indeholder ekstrakter af disse frugter. Takket være dem bliver huden blød og øm. Den anden hypoallergeniske gel "Oriental Dreams", som også blødgør godt og tager sig af din hud. Og endelig, den sidste - "Aloe og Vitamin E" til følsom hud. Aloe fugter godt, så dette produkt er egnet til tør hud, og vitamin E nærer godt.
 • Producent Yves Rocher har kun en barbergel og hanen. Takket være aloe i sammensætningen gør produktet imidlertid fugt og blødgør godt og har også en behagelig aroma, så den kan bruges af en kvinde.

Derudover giver gelen en friskhed, og glycerin i sammensætningen blødgør de hårde hår perfekt og gør barberingen let og smertefri.

 • Avon skabte huden så blød linje specielt til kvinders barbering. Denne linje indeholder to produkter, der hver især blødgør og nærer din hud. Begge produkter kaldes "Perfect Smoothness", hvoraf den ene er simpelthen en gel, og den anden er en fugtighedscreme.

Begge indeholder pennic olie, som nærer huden, fugter det og gør hele processen nem og bekvem. Derudover skummes denne gel perfekt.

 • Gillette "Satin Care" er en serie af specialpleje barberende geler med særlige egenskaber. For eksempel har producenten et værktøj til følsom hud, der indeholder fugtighedsgivende ekstrakt af aloe og vitamin E.

Ren og Delikat Gel er også udviklet specielt til følsom hud. Det er godkendt af hudlæger og indeholder ikke farvestoffer. Radiant abrikos indeholder abrikosolie og er lavet mere til tør hud end for fedtet hud. Gelen har en behagelig aroma og er helt hypoallergen.

Avocado Twist indeholder endnu flere olier i et værktøj. Her samles de æteriske olier af avocado, aloe, rose og jasmin. Glatheden af ​​benene efter sådan pleje er tilvejebragt. Gel "Vanilla Dream" er lavet til at fugt og beskytter huden mod fugt tab på det tidspunkt, hvor du barberer. Vanille ekstrakt blødgør og giver en behagelig lugt.

Lavendel Kiss bringer med det duft af blomster. Og med god grund - dette værktøj indeholder ekstrakter af rose, lavendel og lilje. Violet Swirl hjælper med at fugte huden og beskytte den mod fugt tab. Denne gel har fem gange mere fugtgivende ingredienser end nogen anden.

 • L'Oreal har skabt en speciel gel til mænd, der har brug for særlig pleje. Dette middel er hypoallergen og forhindrer alle former for irritation, rødme og kløe. Med denne holdning kan denne gel bruges og den smukke halvdel.

Sammensætningen er rig på olier og indeholder aloe-ekstrakt, som fugt og blødgør. Produktet indeholder ikke alkohol, og har derfor en mere mild virkning på huden.

 • Belita "Young Men" er en ikke-skummende gel, der hjælper med at barbere stubbe let. Takket være dens egenskaber vil du se hvert hår og det vil gøre barberingen mere effektiv. Den indeholder også aloe og ekstrakter af citronmelisse, magnolia og eyebright.
 • Oriflame "Silke ømhed" fugter i lang tid og giver huden ømhed. Den indeholder silkeproteiner, som gør huden glat og tager godt af det, samt aften primroseolie, som kan give næring og en sikker barbering. "Silke orkidé" fra samme producent blødgør også huden, og orkidéekstrakt giver beskyttelse og beroliger.

Begge disse produkter beskytter mod indfødning af håret og giver en glat barbering.

 • Virksomheden Elegance producerer innovative manlige barberingsprodukter. Disse er gennemsigtige geler, der muliggør bedre kontrol over selve processen. Forskellige produkter med forskellige smag fører til et lige så godt resultat. Sammensætningen skal have fugtighedsgivende ingredienser.

Linjen indeholder sådanne produkter som "Jupiter", "Mercury", "Moon", "Earth" og "Venus". Alle irriterer ikke huden og kræver ikke sin tidligere dampning og er også velegnet til følsom epidermis.

 • Faberlic producerer produkter til mænd, men de har også en hungel. Lad os se på alt i orden. Værktøjet "8 element" er skabt til mænd. Det er en ikke-skummende gel, der er i stand til at give en effektiv barbering, samt beskyttelse mod nedskæringer og irritationer.

Gel "Lancelot" har blødgørende egenskaber og toner ansigtets hud, og "Celsius" har en afkølende virkning og stimulerer med en lys aroma af mentol. Dette betyder to i en - og barberingsgel, og midler til vask, som perfekt renser huden.

Og endelig, produktet til kvinder "Deline". Den har en tyk tekstur, der gør barberingen mere behagelig. Desuden indbefatter sammensætningen aloe, blødgøring og fugtgivende. Denne gel kan barbere enhver del af kroppen, den er lige så mild på armhulerne og bikiniområdet.

 • Producenten Balea har mange muligheder for kvinder. For eksempel blev "Sweet Mandarin" barberingsgel med mandarin og mandelekstrakt skabt specielt til kvinders hud. Det forårsager ikke irritation og forsigtigt bekymrer sig om din krop.

Pink grapefrugt med blomster og grapefrugtekstrakt har en behagelig duft og gør barberingen endnu nemmere. Og "Aloe Vera" udover dette gør det også fugtigt og blødgør for hårdt hår.

 • Viking har skabt Ice Plains gel specifikt til mænd. Fabrikanten skriver, at navnet skyldtes de skandinaviske beboers fortællinger, som altid fulgte hygiejne. Denne gel opdateres og afkøles, letter skæreprocessen og maskinens bevægelse og blødgør også børsterne.

anmeldelser

Virksomheden Balea giver positiv feedback. Flere piger skrev, at de havde forsøgt andre dyrere barberingsgeler før og blev væk fra det tyske selskab, da de sælger billige produkter. Men som det viste sig, var de meget forkerte. Emballagen betyder en meget bekvem dispenser, som giver lige så meget gel som du har brug for, skum holder godt og har en behagelig aroma. Negative udsagn om gelen fulgte ikke, tværtimod siger mange, at det ikke er ringere end dyre analoger.

Også forårsager en masse positiv feedback billig gel fra Faberlic. Den, der har aloe i sammensætning, er særligt imponeret af kunderne - den har en behagelig aroma og glider godt under barberingen, hvilket gør processen nemmere. Derudover geler fugen, helbreder mindre sår og er egnet til enhver, endog meget følsom hud. Flere brugere understregede, at værktøjet ikke forårsager irritation og tørrer ikke huden.

Oriflame har flere klager. Mange piger er utilfredse med at gelen er gennemsigtig, fordi den ikke er synlig på huden. Derudover siger de om det uøkonomiske forbrug af midler. Ellers vil nogle positive følelser - huden tørrer ikke gelen, razeren glider let.

Det retfærdige køn, der prøvede mænds gel fra L `Oreal, var tilfreds. Men ikke alle. Nogen klager over det høje forbrug og det faktum, at det skummes hårdt. I et ord divergerede meninger her - nogen kunne virkelig godt lide det, men nogen kunne ikke vænne sig til det.

Gillett barberingsgeler er lige så populære hos brugerne for deres duftstoffer og effekter. De letter processen med barbering, fugtighed og næring og brugt ret økonomisk. Derudover skylles værktøjet godt, hvilket også er vigtigt. Ingen negative anmeldelser.

Afhjælpning af Avon forårsager positive følelser. Kvinder og piger siger, at det har en behagelig lugt, det er let at påføre, irriterer ikke huden og giver en friskhed. Også egnet til delikat og følsom hud, som f.eks. I bikiniområdet. I minussen er prisen for høj, og også emballagen, som anlægget er ubelejligt at bruge.

Jo bedre at barbere en pige: hud eller gel? Følgende video er et overblik over barberingsprodukter: Arko vs Gillette.

Klar barberingsgel

En af de mest interessante produkter på Clubman Pino er Head Shave Gel, som dog har en bred vifte af applikationer: du kan barbere dit ansigt, armhuler eller endda ben med det.

Gelen er velegnet til de tilfælde, hvor der ikke er tid til at røre rundt med skum og en børste (f.eks. I feltforhold). Han er gode "venner" og med en lige barbermaskine, og med t-shkoy, og selvfølgelig med en kassette maskine. Gelen vil være nyttig selv for den kvindelige halvdel - det er en glimrende hjælper i så sårbart materiale som fodpleje.

Måske er den eneste "kontraindikation", der bør nævnes, brugen af ​​Head Shave Gel til følsom hud. I dette tilfælde er det dog bedre at bruge skum, hvis anvendelse ved hjælp af en børste bedst forbereder dit ansigt til barbermaskinen.

Når du bliver spurgt, hvad der er bedre skum eller barbering, er det ikke nemt at besvare det: det handler kun om din egen erfaring og personlige præferencer. Fordelene ved gelen over skummet, vi sagde ovenfor, og ulemperne omfatter dets usynlighed på ansigtet. Og hvis det i første omgang er let at bestemme, hvor du allerede har barberet, og hvor endnu ikke (dette kan ses fra nærvær eller fravær af stubbe), så er det allerede vanskeligere at gøre det andet og tredje gang, når det er rent rent.

På den anden side, hvis du minder om Clubman Pinaud-gelens direkte formål, bliver det klart, at dets 100% gennemsigtighed giver dig mulighed for at barbere dit hoved smidigt og rent, da alt er tydeligt synligt under det til mindste detalje.

Leveres i et behageligt, stabilt plastrør. Mængden af ​​midler - 177 ml.

Gelen indeholder glycerin, panthenol, aloe, kamille, lavendel og hvid pil, takket være den naturlige fugtbalance i hovedbunden.

Det har en klassisk "club" smag.

Anvendelsesmetoden er enkel: Anbring en lille mængde på det område, der er beregnet til barbering, og efter proceduren vaskes resterene med køligt vand og tørres forsigtigt af med et håndklæde.


Fabrikanten forbeholder sig ret til at ændre produktets egenskaber, dets udseende og fuldstændighed uden forudgående varsel til sælgeren.

Shaving Gel Men Expert, Hydra Energetik

Mød den gennemsigtige gel til barbering med den "mandlige karakter" HYDRA ENERGY fra MEN EXPERT. Den ikke-skummende teknologi er specielt designet til høj præcision barbering af børster, skæg og whiskers. Fugtgivende formel toner og beskytter huden mod irritation.

Barbering gel

FORDELE

 • Intet skum
 • Synlige barberingszoner
 • Nøjagtig og jævn styling
 • Komfortabel barbering uden irritation

INGREDIENSER

Sammensætningen er beriget med fugtgivende glycerin. Opfrisker, toner, vækker huden, sænker dens temperatur ved 4 ° C.

DETALJERET BESKRIVELSE

Gennemsigtig barberingsgel HYDRA ENERGETIC beskytter huden perfekt mod tørhed og irritation under barberingen. Dens unikke formel med Glycerin skum ikke, så du kan observere alle finesser under barberingen og nemt skabe det mest komplekse design af børster, skæg eller overskæg.

Den glatte geltekstur af blå farve er jævnt fordelt på huden og danner et gennemsigtigt tyndt lag, der virker som beskyttelse mod mikroskæring og brænding, gør barberingen behagelig selv for følsom hud.

Gillette Fusion ProGlide Clear Shave Shaving Gel "Gennemsigtig"

Vil du skrive en anmeldelse?

Din feedback er blevet sendt. Det vil blive offentliggjort inden for 72 timer.

Utrolig nøjagtighed af barbering og styling på ansigtet - vi præsenterer Gillette Fusion ProGlide gennemsigtig barberingsgel, som ikke danner skum og giver dig mulighed for at styre din hver bevægelse. I modsætning til konventionelle geler og skum, var Gillette Fusion ProGlide Clear Shaving Gel-formuleringen specielt designet til styling af tærter og whiskers, så du kan se, hvor barbermaskinen er. Derudover indeholder gelen forbedrede smøremidler *, hvilket giver dig en særlig barberingskomfort. Gennemsigtig Gillette Fusion ProGlide gel er perfekt til både almindelig barbering og barbering, det er nemt at påføre, det er lige effektivt på ansigtets og andre dele af kroppen. Det er bedst at bruge gelen med styleren Gillette Fusion ProGlide, så det bliver endnu nemmere for dig at trimme skæget og ændre dit billede.

Butlegger's Shaving Gel, 400 gr.

Butlegger's Shaving Gel er en gennemsigtig barberingsgel.

Gelen gør barbering hurtig og smertefri, har en økonomisk udgift. Gelen er gennemsigtig - du vil altid se, hvor barberbladet er gået. Beskytter huden mod ridser, udskæringer og razorforbrændinger.

Sammensætningen omfatter aloe vera og menthol, der giver en antiseptisk virkning, reducerer smerte, slapper af i ansigternes muskler. Samtidig nærer den, fugtiger, lindrer og køler ansigtets hud.

Ideel til kontur barbering, nakke barbering, ren barbering.

Anvendelse: fugt huden med vand. Scoop den nødvendige mængde gel. Spred jævnt over din hud med masserende bevægelser. Skyl huden efter barberingen.

beskrivelse

Butlegger's Shaving Gel er en gennemsigtig barberingsgel.

Gelen gør barbering hurtig og smertefri, har en økonomisk udgift. Gelen er gennemsigtig - du vil altid se, hvor barberbladet er gået. Beskytter huden mod ridser, udskæringer og razorforbrændinger.

Sammensætningen omfatter aloe vera og menthol, der giver en antiseptisk virkning, reducerer smerte, slapper af i ansigternes muskler. Samtidig nærer den, fugtiger, lindrer og køler ansigtets hud.

Ideel til kontur barbering, nakke barbering, ren barbering.

Anvendelse: fugt huden med vand. Scoop den nødvendige mængde gel. Spred jævnt over din hud med masserende bevægelser. Skyl huden efter barberingen.

Gillette Fusion ProGlide barberingsgel

Gillette Fusion ProGlide Shaving Gel er et ideelt værktøj, der giver maksimal barberingseffektivitet og reducerer hudirritation. Gennemsigtig gel er specielt designet til styling af skæg og overskæg, den indeholder de nødvendige blødgøringsmidler, der gør barberingen meget mere behagelig og behagelig.

Gelen udgør ikke et skum, så med det kan du nemt styre hele processen med barbering og ikke flytte "tilfældigt". Velegnet til alle hudtyper. Volumen - 175 ml.

8 bedste depilatory cremer

Lightening sort farvet hår - er det muligt?