Ingroet hår efter epilation: årsager, afgivelse, forebyggelse

Glatte ben - drømmen om enhver kvinde. For deres perfekte udseende gør vi nogle ofre: Vi torturer vores hud med voks, vi udfører barbering med maskiner meget mere modigt end mænd, uden frygt kæmper vi med et dyr kaldet "depilator". Som følge heraf føles vi som gudinder med ren hud, indtil nye hår begynder at vokse. Og til vores rædsel ser halvdelen af ​​dem ikke udad, men vokser ind i huden og danner bump på den. Umiddelbart er der spørgsmål: hvorfor dette sker, og hvordan man kan slippe af med det hurtigere?

Hvorfor hår vokser efter depilation

Hvis du beslutter dig for at skrive det ud på manglende overholdelse af reglerne for hårfjerning hjemme, så er det måske ikke grunden til det. Fordi efter salonprocedurer er der tilfælde af hårindvækst. Og årsagerne til dette kan være:

 • tætte lag af epidermis;
 • hvis du har stramt mørkt hår
 • ukorrekt hårfjerning (barbering mod deres vækst ved hjælp af et stumt blad);
 • Under hårfjerning fjernes kun en del af håret, og der ligger en vis længde under huden og fortsætter med at vokse, men ikke lodret, men horisontalt. Fordi huden efter denne procedure bliver grov og ikke slipper den ud;
 • skader eller ardannelse på hårkanalen under fjernelse;
 • Konstant slid af syntetisk linned er meget stramt eller stramt. Det fjerner dårligt den naturlige fordampning af huden og kan føre til bakterielle infektioner. Det er umuligt at påføre sådanne undertøj lige efter epilering, dette vil bidrage til betændelse af de indgroede hår;
 • virkning af hormoner. Med forhøjet østrogen eller hormonforstyrrelser
 • skade på et hår eller pæren som følge af fjernelse.

At vokse op udgør ikke en trussel for livet, men det påvirker stærkt hudens tilstand. Ikke alene ødelægger det udseendet med sorte prikker, som er synlige gennem hudlaget, det kan også ledsages af kløe og irritation. Sjældent, men der er stadig sådanne tilfælde - på steder med indgroede kiler kan pustulær acne dannes. Det sidste problem er bedst at kontakte en hudlæge. Specialisten kan ikke kun hjælpe med at løse det, men fortæller også, hvordan man undgår det i fremtiden.

Her kan du se en video af honningmassage.

Hvordan man forhindrer indgroet hår efter depilation

Når du kender din disposition til dette, bør du tage skridt til at forhindre dette fænomen. Masters of beauty salon kan fortælle dig og demonstrere korrekt implementering af proceduren ved den valgte metode efter eget valg. Efter at have set masterklassen bliver det lettere at fjerne uønsket hår derhjemme.

Videoen fortæller hvordan man kan slippe af med indgroet hår efter epilering:

Hvis midlerne tillader det, kan du færdiggøre et fuldt udtag af fjernelse på en sikker måde - laser hårfjerning (her kan du finde ud af de mulige konsekvenser og kontraindikationer for laser hårfjerning). Det viser fremragende resultater, eliminerer indvækst og irritation. Men på en gang sker en fuldstændig bortskaffelse af hår ikke. Hvis du beslutter dig og har bestået en procedure, vil dens handling vare omkring 3 måneder, og så skal du gentage. Antallet af sessioner afhænger af personens individuelle karakteristika. For at øge intervallet, brug en creme til at bremse hårvækst efter epilering.

For nogle vil det ende efter 4 procedurer, mens andre bliver nødt til at udholde 10. Dette er en næsten smertefri proces, der består i ødelæggelsen af ​​follikulære zonen med en laserstråle. Men omkostningerne er ikke billige, så hvis du mener at du skal gå gennem flere sessioner, bør du tænke på dens prioritet. Elos epilation er også meget effektiv (her kan du finde kontraindikationer).

Til hjemmebehandlinger skal du bruge en skrubbe før hårfjerning. Det udligner overfladen af ​​huden på grund af fjernelse af døde celler og ophobet snavs i de øverste lag. Peeling skal udføres for hele kroppen mindst en gang om ugen, og før hårfjerning er det simpelthen nødvendigt. Der er mange scrubs til salg med forskellige effekter (anti-cellulent, nærende, helbredelse). De vil arbejde på at skabe den perfekte hud. Og du kan lave mad derhjemme fra almindelige fødevarer. Når du drikker en kop friskbrygget kaffe, lad den være uvasket, og om aftenen vil der allerede være en tør slibekomponent til skrubbe på bunden. Det kan blandes med en lille mængde gel, nærende creme eller creme fraiche. Derefter roterer med denne blanding glat alle hudområderne med glatte rotationsbevægelser. I stedet for kaffe til fedtet hud kan du bruge sukker og tørre fint havsalt. Disse skrubber vil forbedre blodcirkulationen og stofskiftet, samt forberede huden til hårfjerning.

Videoen fortæller hvad man skal gøre, hvis hår vokser efter epilation, hvordan man kan slippe af med dem:

Et par tips, som du kan forhindre indvortet hår på:

 • depilation bør ikke gøres, hvis der er sår eller ridser på huden;
 • Før proceduren er det nødvendigt at grundigt dampe integumenterne og rense grundigt. Den ideelle mulighed er at besøge saunaen;
 • barbering af benene bør være på væksten af ​​håret, når du bruger en depilator eller voks strimler - tværtimod;
 • se bladet, skal du regelmæssigt ændre barberkassetten eller udskifte engangsmaskiner i rette tid;
 • Det er bedre at fjerne hår før sengetid, så om natten vil huden kunne tage en pause og genoprette. Det anbefales ikke at bære strømpebukser eller strømper umiddelbart efter epilering;
 • Du må ikke køre maskinen et sted flere gange;
 • hvis det er muligt efter proceduren, afstå fra solskoldning
 • Du kan ikke barbere dine ben "tør" uden at bruge specielt skum. I mangel af det vil den sædvanlige shower gel passe dig, hvilket vil skabe en tilstrækkelig mængde skum eller hårbalsam. Det vil blødgøre huden og gøre det glattere, så barbermaskinen glider let;
 • efter proceduren, glem ikke at anvende en fugtighedscreme. Og det er bedst at købe til dette formål et middel på 2 i 1, hvilket nedsætter hårvækst og samtidig bryr sig om huden. Nu er der mange forskellige variationer af sådanne cremer fra forskellige producenter;
 • brug anti acne. De indeholder salicylsyre for at forhindre hårintræthed;
 • udskift den elektriske epilator med en barberskive;
 • epilering bør ikke gøres hver dag, især tør og følsom hud. Det er nødvendigt at modstå pauser så længe som muligt. Ideelt - en uge.

Og så trods alle de forebyggende foranstaltninger, indtrådte håret. Det er ikke nødvendigt straks at rive hinanden fra de hækker, der er skabt med pincet, du kan utilsigtet bringe infektionen inde i folliklerne. Og dette vil føre til pigmentering af stedet for indvækst af hår. For at undgå dette skal du kende effektive metoder og teknikker til eliminering.

midler

Den enkleste, men mest ubehagelige metode er at bruge en desinficeret nål eller pin. Før du begynder, skal du lægge en varm komprimering på det betændte område og holde det et stykke tid og derefter anvende et antiseptisk middel. Ved hjælp af en nål skal du forsigtigt pry det indgroede hår og trække sin ende ud. Derefter trækkes det skarpt ud med alkoholbehandlede tang. Her er det vigtigste at sanitere alle disse ting godt. Efter udførelsen af ​​disse handlinger behandles det skadede sted igen med et antiseptisk middel, og den nu afkølende komprimering påføres den. Denne metode kan fjerne et par dusin hår, men hvis der er mange flere af dem, er det bedre at bruge alternative metoder.

På video-afhjælpning for indgroet hår efter epilering:

Hvis dit hår er lavt og der ikke er rød rødhed, så kan du dampe det og gøre en skrælning (med en skrubbe, hård vaskeklud eller en speciel massagehandske). Ikke alle hårene vil straks kravle ud, men med den daglige brug af denne metode kan du opnå det ønskede resultat. Du skal bare huske at fugte de behandlede områder med creme eller lotion.

Du kan behandle problemområder med specielle anti-indgroede hårprodukter, som tilbydes i butikkerne:

 • hypoallergen lotion "Hudlæger" fra den australske producent renser folliklerne, hjælper håret med at vokse og fugtiger huden;
 • American cream "Phenomen-all" fjerner irritation, kæmper mod indgroede hår, eliminerer for tidlig aldring af huden og reducerer endda stregmærker og ar;
 • Koncentreret "Folly - Doctor" fra den ukrainske producent består af naturlige ingredienser og med daglig brug eliminerer indgroede hår; I billedet - afhjælpe for indgroet hår:
 • Spray - lotion fra det spanske firma "Depilflax" eliminerer rødme og forhindrer indvækst.

Men nogle folkemyndigheder er ikke værre end butikken til at klare dette problem.

Salicylalkohol skal påføres en bomuldspinne og smøre de berørte områder. Om et par dage vil hårene bryde gennem hudens turgor, og betændelsen forsvinder.

En anden meget effektiv væske fra aspirin anvendes. Du skal tage to tabletter af denne medicin og opløse det i et kvart glas vand, og tilsæt derefter et par dråber glycerin til sammensætningen. Den resulterende blanding skal opbevares i et hætteglas med mørkt glas. Brug tre gange om dagen. Gør forsigtigt pletterne med indgroede hår, indtil de vises på overfladen af ​​huden.

Også effektivt er et middel med salt. I et glas varmt vand er det nødvendigt at opløse to spiseskefulde salt. Den resulterende opløsning til fugtning af de tilberedte kludservietter og fastgør dem til problemområder. Salt vil bidrage til at bryde indgroet hår ud, samt exfoliere og blødgøre huden.

Du kan bruge opskriften med badagoy. Det skal fortyndes i vand og gnides i føddernes hud. Det eliminerer rødme og forbedrer blodcirkulationen. Men det kan ikke anvendes mere end en gang hver anden uge.

Betændelsen selv kan fjernes ved hjælp af enhver acne afhjælpning.

anmeldelser

 • Tatiana, 42 år gammel: Efter at have set nogle annoncer besluttede jeg at købe Depilflax i kampen mod mit flerårige hårproblemeringsproblem. Ifølge instruktionerne var det nødvendigt at anvende det efter at have taget et bad 3 gange om ugen. Virkningen er, jeg argumenterer ikke. Det lindrer mærkbar irritation, og håret vokser ikke så godt. Men hans hurtige udgift sørgede mig. Jeg læser, at den indeholder salicylsyre. Jeg skiftede til den. Før brug skal den fortyndes, fordi den er meget tør hud i sin rene form. Så hvem der tillader tegnebogen, kan du bruge et udenlandsk værktøj, og for budgettet indstillingen, vil en syre gøre.
 • Marina, 33 år: På arbejdet er alle pigerne vanvittige om depilatories. Om sommeren flauntede glatte ben konstant. Jeg kunne ikke klare det, jeg købte det til mig selv. Efter at have passeret, glædede sig over 2 uger, så jeg, at jeg havde et forfærdeligt hår indgroet. Dette er aldrig sket for mig. Jeg var nødt til at tage drastiske foranstaltninger og skrubbe mig hver dag. Så påførte jeg en væske fra aspirin og i 8 dage var alt væk. Nu bruger jeg kun en barbermaskine, men jeg tænker på fotoepilation.

Du kan også undre sig over, hvilken slags bedøvelsessalve der bruges til epilering. Læs også, hvordan man gør epilering med en tråd, hvilken epilator passer til en dyb bikinizone.

Ingroet hår efter epilering

Epilation er en procedure, der gør det muligt for dig ikke kun at slippe af med kropshår i lang tid (ved at ødelægge deres rødder), men for at bremse deres yderligere vækst. De mennesker, der engang har forsøgt denne procedure på sig selv, bemærker sine åbenbare fordele - sammenlignet med depilation. Imidlertid kan nogle gange indgroede hår efter epilering forårsage betydeligt ubehag.

Hvorfor vokse op?

En af de vigtigste ulemper ved fjernelse af hår er den øgede indfødning af håret - noget tid efter det er blevet gjort. Der er mange grunde, der bidrager til deres udseende.

Genetiske årsager medfører et for tæt lag af epidermis, hvorigennem et hår, der er svækket efter proceduren, ikke kan trænge ind. På grund af dette begynder det at vokse under det øvre lag af epidermis og ikke over det. En anden grund i denne kategori er en skarp ændring i hormonniveauet. Dette sker normalt ved behandling af hormonelle lægemidler såvel som i første halvdel af menstruationscyklussen.

Den anden kategori af årsager er mekanisk. Blandt dem er:

 1. Alvorlig skade på hårkanalerne. Dette skyldes forkert fjernelse af hår - mod deres vækst. Epilation skal udføres i retning af vegetationsvækst.
 2. Overdreven entusiasme for scrubs fører til en naturlig fortykkelse af det øverste lag af huden, hvorigennem fremover vil hårene være meget vanskelige at bryde igennem. Dette gælder især for dem, der regelmæssigt fjerner ansigtshår.
 3. Skader på overfladen af ​​epidermis forårsager ardannelse af hårrøret, hvilket fører til indfødning af hår.
 4. Voksende hår fremstår efter barbering, når der blev brugt en stumpmaskine (eller barbering blev gjort i den forkerte retning).
 5. Stærke indflydelse på udseendet af dette problem (især i bikini zone) valg af tøj. For smalle undertøj og leggings bryder blodstrømmen, overtager hårkanalerne, og resultatet er indgroede hår.

Den indgroede vegetation på benene og i bikiniområdet forårsager stor ulejlighed.

Disse hår ødelægger udseendet, forårsager kløe, og nogle gange brænder. Det skal forstås, at dette problem kan forekomme selv i dit tilfælde, når du udfører den dyreste laserfjerning i en elite salon. Det samme gælder for fjernelse af vegetation fra epilatoren hjemme.

Nogle kvinder ignorerer ofte udseendet af dette problem, fordi de ikke forstår, hvordan det er farligt.

Hvad er farligt indgroet hår?

Vegetation på kroppen, som ikke kan bryde gennem det øvre lag af epidermis på ydersiden, er farligt, fordi:

 • Der er fokus på inflammation, hvor pus vises.
 • Flere indgroede hår i nærheden kan kombineres til et fælles fokus på inflammation.
 • I svære tilfælde, ikke kun smerter, kløe, men også temperaturen stiger.
 • I tilfælde af sen behandling kan ar og ar opstilles på stedet for pustlerne, som kun kan fjernes ved kirurgi.

Sådanne ved første øjekast kan absolut uskadelige indgroede hår forårsage alvorlige og farlige sundhedsmæssige konsekvenser - i tilfælde af at behandlingen udføres uden for tiden eller slet ikke gives.

I avancerede tilfælde vil kun en erfaren hudlæge kunne klare dette problem. En specialist vil ikke kun eliminere denne betændelse, men også fjerne dens konsekvenser.

Glem ikke om sådanne konsekvenser som forøgelse af kløe, brænding og forværring hver dag udseendet af huden. Derfor er det i de allerførste faser af indgroede hår derfor meget vigtigt ikke blot at fjerne dem, men for at forsøge at forhindre deres genopståelse.

Hvordan slippe af?

Det skal straks siges, at der ikke er nogen universel måde at slippe af med indgroet vegetation, der ville være egnet for alle og under alle omstændigheder. Du kan klare dette problem, men det vil tage en masse tid og tålmodighed. Kampen er ikke kun at fjerne allerede indgroede hår, men også for at forhindre deres genopståelse. Og alle muligheder er opdelt i to typer:

 1. Selvstændig bortskaffelse af indgroede hår derhjemme.
 2. Et besøg hos en specialist.

Hvis du beslutter dig for at bruge den første mulighed, skal du først oplagre alt, hvad du har brug for.

Du skal bruge varmt vand, og endnu bedre - en afkogning af calendula eller kamille. Du skal forberede et antiseptisk, et håndklæde, en steril nål og pincet, alkohol, antibakterielle klud og tålmodighed. På et problemområde af huden er det nødvendigt at sætte et håndklæde fugtet med varm væske i 2-4 minutter. Derefter gnides huden med et antiseptisk middel, og hårene er forsigtigt tilsluttet med en nål og trukket ud med pincet. Efter proceduren gnides epidermis med alkohol.

Hvis der ikke er nogen pustulær betændelse på indvækststedet, kan du grundigt skrabe kroppen før du starter proceduren. I nogle tilfælde forsvinder indgroede hår på egen hånd. For at gøre dette, skal du opgive hårfjerning og depilation i et par dage, og en dag senere bruge en blød peeling.

Du kan håndtere dette problem med apotekværktøjer. Hvilke som er mere effektive vil blive forklaret nedenfor. Det specifikke værktøj skal under alle omstændigheder vælges af en specialist.

Når du besøger en specialist, kan problemet løses på to måder: Manuel fjernelse af indgroede hår eller kemisk peeling. Det specifikke valg af midler vil direkte afhænge af hudens tilstand og hvor lang tid håret har formået at vokse.

Hvad skal man gøre for ikke at vokse?

Som i andre tilfælde er det meget lettere at forhindre problemet end at håndtere det senere. Der er nogle enkle generelle regler, som vil hjælpe med at undgå indgroede hår:

 1. Før du udfører procedurer for at fjerne overskydende vegetation fra kroppen, anbefales det at tage et varmt bad eller brusebad, og brug også en skrubbe eller hård skrælning. Dette vil hjælpe med at blødgøre epidermis og frigøre hårene på overfladen.
 2. Selvom der vil blive rødme på huden (især i bikiniområdet) anbefales det ikke at besøge solsenge, svømme i åbne vandlegemer og undgå seksuel kontakt i de første tre dage efter proceduren.
 3. Epidermis i de mest følsomme områder anbefales at blive behandlet en gang om dagen med chlorhexidin. Dette vil tillade let og smertefri eksfoliering af døde celler og delvis erstatte kemiske peeling.
 4. Eksperter anbefaler ikke at bære syntetiske, for stramme tøj (især undertøj) i de første tre dage efter fjernelse af overskydende vegetation.

Disse er generelle anbefalinger, hvis overholdelse vil tillade at undgå sådanne problemer som udseendet af indgroet hår.

Men for hver type hårfjerning er der også deres egne tips. Forebyggelse af indgroede hår med deres hjælp vil være enkelt og nemt.

Hvordan epilere?

Før hårfjerningsproceduren anbefales at tage et varmt bad og lave en let peeling. At udføre hårfjerning er kun nødvendig for hårvækst. Ellers vil yderligere hårindvækst være meget vanskeligt at undgå. Efter fjernelse af vegetationen anbefales det at udføre en let peeling. Dette er nødvendigt for at fjerne resterende voks eller andre produkter fra overfladen af ​​huden.

Efter proceduren er det nødvendigt at blødgøre og fugte huden med en nærende eller fugtgivende gel eller fløde.

Det er bedst at bruge kosmetik, som ikke indeholder naturlige baser eller æteriske olier. I fremtiden, brug skrubbe er ikke mere end to gange om 10 dage. Ejere af følsom hud bør udføre denne procedure så lidt som muligt - så huden har tid til at komme sig.

Hvis disse enkle tips ikke hjælper med at klare problemet, vises voksende hår regelmæssigt, så skal du konsultere en specialist (om at ændre typen af ​​fjernelse af hår).

Hvordan barberes?

Hvis du foretrækker depilation (f.eks. Ved hjælp af en barberkniv eller en speciel creme), skal du huske følgende nuancer:

 1. Det er nødvendigt at vælge tiden for depilation under hensyntagen til din hudtype, samt tage hensyn til producentens anbefalinger.
 2. Det er nødvendigt at nøje overvåge produktets eksponeringstid på huden. Selvom resultatet efter denne periode ikke tilfredsstiller dig med 100%, bør du ikke selv øge eksponeringstiden.
 3. Skyl af rester af huden bør kun være rent og køligt vand uden rengøringsmidler.
 4. Du bør altid bruge en særlig creme efter depilation. Det vil hjælpe med at blødgøre og fugtgøre epidermis. Det er tilrådeligt at købe dette produkt fra samme serie som den selvhæmmende creme.

Dem, der foretrækker at bruge en barbermaskin, kan anbefale følgende:

 1. Prøv kun at bruge nye barberpatroner hver gang. Hvis de allerede var i brug, anbefales det at desinficere dem før depilering.
 2. Sørg for at bruge barberende geler eller skum. Dette vil blødgøre huden og gøre lettere lettere.
 3. Bevægelse - i retning af hårvækst.
 4. Træk ikke for hårdt på huden og tryk på maskinen selv. Kvaliteten på barberingen forbedres ikke, men risikoen for skade i denne sag øges alvorligt.
 5. Lige før barberingen anbefales det at tage et køligt brusebad med en skrubbe. Varmt vand i dette tilfælde er ikke særlig velegnet. Det kan dampe ud for huden, og yderligere hårfjerning ved maskinen vil være ujævn.
 6. Efter aflejringsproceduren er det nødvendigt at skylle huden grundigt med varmt vand, tørre det tørt og smøre med ethvert middel beregnet til efterfølgende barbering.
 7. I løbet af de første dage bør du ikke bære for meget syntetisk tøj.
 8. Det er bedre at bruge en skrubbe efter en sådan depilation hver tredje dag.

For at forbedre ydeevnen betydeligt kan du bruge specialværktøjer, der er designet til at bekæmpe indgroede hår.

Bedste værktøjer

Ikke kun slippe af med allerede eksisterende indgroede hår, men også nogle specielle medicin kan hjælpe med at forhindre deres udseende. På hylderne på apoteker og butikker kan du se produkter specielt designet til at bekæmpe indgroede hår: salver, scrubs, peels og geler (for eksempel Ingrow Go).

Dette er en speciel lotion, som ikke kun hjælper med at kæmpe med indgroet hår, men lindrer også aktivt irritation efter epilering eller depilation. Dette værktøj anvendes til de nødvendige områder to gange om dagen, i små mængder og ved hjælp af en bomuldsstynge. Som praksis viser, er to eller tre dage normalt helt nok til fuldstændigt at eliminere irritation og indgroet vegetation.

Hvordan slippe af med indgroet hår efter epilering?

Efter at have fundet indgroede hår efter epilering, ved ikke alle, hvordan man kan slippe af med dem. Ugle stød tillader ikke kvinder at se perfekt ud. De giver huden et ubeklædt udseende. Og hvis betændelse og suppuration kommer nær det indgroede hår, ophører problemet med at være kosmetisk.

Den inflammatoriske proces kan sprede sig til nabolandene i huden og fremkalde udviklingen af ​​alvorlige komplikationer. Ar, ar eller pigmenterede pletter forbliver ofte på stedet for betændelse. For at undgå dette, slippe af med indgroede hår bør være umiddelbart efter at de vises. Hvis du beslutter dig for at prøve en ny type hårfjerning, så se typerne af epilering.

Fjernelse med en vaskeklud eller mitten

For at slippe af med indgroede hår, vil en scourer fra loofah eller en kese mitten hjælpe. Mundmåler Kese brug orientalske skønheder til kropspleje. Den er lavet af bomuld eller silke med tilsætning af syntetisk garn. På grund af den særlige vævning af snoede fibre exfolierer mitten det øvre keratinøse lag af epidermis. Behandle problemområder med en svamp eller mitten efter dampning. Det anbefales at tage et varmt bad eller en brusebad.

Du kan dampe din hud med en varm kompressor. Komprimering er praktisk at bruge, hvis området med indgroet hår er lille. For at komprimere skal du fugt i varmt vand (38 - 42 grader) et lille stykke bomuld eller linnedstof, foldet i flere lag. Det påføres på renset hud i 3-5 minutter.

I stedet for vand kan du bruge et afkog af urter. Det er bedre at give præferencer til planter med antiinflammatorisk virkning. Ideelt kamille infusion apotek. Det er tilberedt fra 1 el. l. tørre kamille blomster og 1 kop vand. Råmaterialer hældes kogende vand, insisterer 15 - 20 minutter og filtreres. Om nødvendigt opvarmes infusionen til den ønskede temperatur før brug.

Det dampede område tørres af med en hård vaskeklud eller kese med massagerende bevægelser. Peeling kan gøres dagligt eller hver anden dag. Efter proceduren er det ønskeligt at blødgøre huden med en fugtgivende lotion eller creme.

På videoen indgroet hår efter epilering:

Gradvist skrækker det øverste lag af epidermis og håret kommer ud. Derefter kan den fjernes med pincet. Selvom det indgroede hår ikke kan frigives, bliver det meget tættere på overfladen.

Før du slippe af med indgroet hår med mekanisk skrælning, skal du sørge for, at huden ikke har betændelser og sår. Det anbefales ikke at bade i et varmt bad og at lave varme kompresser under åreknuder.

Skrub fjernelse

Du kan fjerne det øverste lag af epidermis ved hjælp af enhver kosmetisk skrubbe. Det er dog bedre at lave mad selv. Dette vil skabe den mest egnede stivhed af produktet, afhængigt af typen af ​​hud på problemområdet.

Til behandling af det følsomme bikiniområde er det bedre at bruge en kaffekop. For at forberede det blandes malet kaffe med oliven eller anden vegetabilsk olie. Blandingen skal være tyk som sur creme. Du kan tilføje et par dråber æterisk olie med anti-inflammatoriske egenskaber (tea tree olie, lavendel, eukalyptus eller mynte). Forberedt betyder at gnide den rensede hud med bløde, men trygge massagebevægelser. Du kan fortynder kaffekurven med brusegel og gnid det i et problemområde, mens du tager et bad eller en brusebad.

For meget følsom hud, i stedet for malet kaffe, er det bedre at bruge kaffegrunde. Hvis kaffekurven er fortyndet med honning, vil den traumatiske virkning på huden være minimal.

Behandle sart hud kan havregryn skrubbe. Havregryn hældes med kogende vand, så væsken helt dækker produktet. Når flagerne bliver dampet og afkølet, gnides de forsigtigt ind i problemområder. Havregryn vil ikke kun hjælpe med at slippe af med indgroet hår, men også forbedre hudtilstanden.

Hvis huden er ujævn, bruges salt som en skrubbe. Du kan slippe af med indgroede hår med almindeligt bordsalt, men det er bedre at bruge havsalt. Det vil have en toning effekt på huden. Salt blandes med olivenolie eller anden vegetabilsk olie og påføres på kroppen med omhyggelige masseringsbevægelser.

Saltskrælning skal starte med lette bevægelser, der regulerer trykket på huden. Hvis gnides for hårdt, kan salt skade skaden og forårsage ømhed.

Til hud med medium følsomhed er det bedre at bruge en sukkerskrubbe. Sukkeret blandes med brusegelen og gnides ind i den rensede hud med masserende bevægelser. Det tager 2 - 3 procedurer til at trække hår ud af huden. Læs også, hvordan du gør shugaring derhjemme.

I videoen indgroede hårfjerning ved hjælp af skrubber:

Det hjælper med at fjerne indgroet hårtandpasta eller pulver. Det gnides ind i problemområdet 1-2 gange om dagen hver dag. Det vil bidrage til mekanisk at fjerne det øverste lag af epidermis og vil have en antiinflammatorisk effekt. Det er nødvendigt at bruge kun sædvanlig hvid pasta (eller pulver) uden tilsætningsstoffer. Her kan du læse, hvad brasiliansk hårfjerning er. Her er de typer laser hårfjerning. Find også ud af, hvordan laser hårfjerning er færdig.

Kosmetiske produkter

For at løse problemet kan du bruge færdige kosmetik fra indgroede hår efter epilering.

 • Hud læger Ingrow Gå lotion for at fjerne og forhindre indgroet hår indeholder glycolsyre. Det opløser det øverste lag af keratiniserede celler og blødgør huden, så håret kan uafhængigt komme ud. Lægemidlet omfatter også acetylsalicylsyre, som har eksfolierende egenskaber. Stoffet reducerer hævelse forårsaget af hårintræthed i epidermalvæv. For at fjerne tuberklerne skal de behandles med lotion to gange dagligt ved hjælp af en bomuldspindel.
 • Den aktive ingrediens i Tend Skin irritation og indgroet hår lotion er acetylsalicylsyre. Under dens indflydelse skylles det øvre lag af epidermis forsigtigt ud, og det indgroede hår frigives. Lægemidlet kan påføres huden umiddelbart efter den næste depilation. Den er tilbage på overfladen, indtil den er helt tør, skylles derefter med varmt vand. Dette hjælper ikke kun med at slippe af med eksisterende indgroede hår, men forhindrer også udseendet af nye.
 • Løsning for indgroede hår Bliss produceret en vatrondel imprægneret med aktiv sammensætning. Blandt bestanddelene i sammensætningen er glycolsyre og salicylsyrer, der opløse det øvre keratinøse lag af epidermis. Det anbefales at tørre områderne med indgroet hår med Bliss-skiver 12 timer efter barberingen eller 24 timer efter voksning. Dette beskrives ved varm voksning.

Hurtigt fjerne indgroede hår ved brug af kosmetik vil ikke lykkes. For at gøre dette skal du behandle huden regelmæssigt i flere dage eller uger.

Sletter et "dybt problem"

Hvis håret vokser dybt efter epilering, er det umuligt at fjerne dem med peeling og skrubbe.

I mangel af en inflammatorisk reaktion på huden kan du selv fjerne stangen med en syål:

 1. Først skal du dampe huden på problemområdet med en varm komprimering. I stedet for vand er det bedre at bruge kamille eller calendula infusion.
 2. Dampet hud masseres med en vaskeklud, mitten eller ved brug af enhver skrubbe. Peeling vil hjælpe med at fjerne de øverste lag af epidermis og lette adgangen til håret.
 3. Efter peeling renses huden og tørres med en steril klud eller bandage.
 4. Problemområdet behandles med en antiseptisk (alkoholopløsning af jod eller calendula tinktur).
 5. For at minimere risikoen for infektion, skal synålen antændes over ilden. Dette kan gøres på en konventionel gasbrænder ved at nedsænke nålens spids i flammerne.
 6. Den kalcinerede spids af nålen gennembler forsigtigt huden over håret.
 7. Nålen er nedsænket i huden væv, forsøger at afhente en loop af buet hår så tæt som muligt på roden. Hvis du klarer at gøre dette, vil stangen let glide ud af stoffet.
 8. Det ekstraherede hår fjernes fra roden med præ-desinficerede pincet.
 9. Såret behandles med et antiseptisk middel. Hvis såret blødning, kan du påføre et bandage eller klæbebånd.

På videoen, dybt indgroet hår efter epilering:

Denne metode hjælper med at fjerne håret, hvilket er tydeligt synligt gennem huden.

Hvis håret er meget dybt og ikke er synligt under et lag af hud, kan du ikke fjerne det selv. I dette tilfælde skal du konsultere en læge. Det er især farligt, hvis en stor abscess har dukket op, og huden omkring den har rødmet, fortykket og blev varmt. Lægen åbner abscessen og fjerner håret i en medicinsk anlæg.

Fjernelse fra betændt hud

Ingroet hår efter hårfjerningsproceduren kan fjernes med salicylsyre. Alkoholopløsning af salicylsyre (1% eller 2%) kan købes på apoteket. Med regelmæssig brug forårsager bivirkningen udtynding af det øvre hornagtige lag af huden og hjælper hårsaksen til at frigøre sig selv.

Det vil også have en antiinflammatorisk virkning og bidrage til at reducere inflammatorisk respons. Anvend kun en opløsning af salicylsyre på tuberkulen med indgroet hår, for ikke at forårsage skrælning af sund hud.

Du kan slippe af med problemet med acetylsalicylsyre (aspirin). En aspirintablet males i en mørtel og blandes med vand til en opslæmningstilstand. Den sættes på stedet med indgroet hår i 20 - 30 minutter. Efter proceduren rengøres huden med varmt vand. Hvis huden er let betændt, kan der være en let brændende eller stikkende.

Acetylsalicylsyre forsigtigt fjerne det øverste lag af epidermis og håret på vil overvinde forhindringen. Det vil også lindre hævelse og betændelse. Lotioner med aspirin gør hver dag, indtil håret optræder på overfladen.

Beroligende betændt hudparacetamol. Paracetamol tabletter males i en mørtel og fortyndes med vand til en opslæmning. Blandingen påføres til betændt hud, efterlades i 15 til 20 minutter, skylles derefter med varmt vand. Hvis betændelsen er mild, kan gruel forsigtigt gnides ind i huden med masserende bevægelser. Hun skyller forsigtigt af huden som en skrubbe. Værktøjet hjælper med at frigøre indgroet hår og forhindre genindgroet hår.

I tilfælde af pustler er det bedre at bruge Vishnevsky salve. Det påføres det berørte område om natten. Øverste bandage af bandage eller stick tape. Når abscessen åbner, vil håret blive udsat. Det bør kun fjernes efter helbredelse af såret.

Hvis betændelsen er for stærk, påvirkes et stort hudområde, og kroppens temperatur stiger, er det nødvendigt at konsultere en læge. Han vil sige hvad man skal gøre i en sådan situation. I alvorlige tilfælde kan behandling med antibiotika og hormonelle lægemidler ordineres. Du kan være interesseret i oplysninger om, hvordan du gør voksning hjemme i et bikiniområde derhjemme.

Traditionel medicin

Hvis der vises pustler på huden, anbefales det at bruge bagt løg. Det er bedre at bage løget i ovnen, men du kan bruge en stegepande. Løget lægges på overfladen af ​​panden (uden tilsætning af olie) og bages på en lille ild under låget, indtil det er blødt. Bagt løg har evnen til at reducere inflammatorisk respons og trække pus fra vævene.

Det skæres og skæres på området med sår. Efter en halv time skal du afskære en del af pæren, som er i kontakt med huden. Derefter påføres der en ny cut på problemområdet. Den bagt løg kan fastgøres med et bandage eller klæbende gips og efterlades natten over.

For at lindre betændelse hjælper værktøjet fra friske løg og vasketøjssæbe. En bar med brun vaskevaske skal revet på en fin rist og blandes med knust løg i lige store dele. Blandingen påføres problemområdet i 15 - 20 minutter en eller to gange om dagen. Det anbefales ikke at bruge hvid sæbe eller hvid stang. Disse værktøjer har ikke de nødvendige egenskaber.

Vil hjælpe med at eliminere inflammation af aloe. Det anbefales at bruge en plante ældre end 3 år. Aloe blade knuses og påføres til det betændte område i 15-20 minutter en eller to gange om dagen.

forebyggelse

Hvis hår vokser regelmæssigt efter epilering, er det værd at forsøge at ændre vejen for at slippe af med overskydende vegetation. I stedet for en elektrisk epilator kan du bruge plader til depilation. En anden metode til hårfjerning kan ikke forårsage en sådan hårlinjereaktion.

Peeling anbefales før hårfjerningsproceduren. Fremgangsmåden med peeling af det øvre hornagtige lag af epidermis vil reducere risikoen for indfødning af hår.

Det er tilrådeligt ikke at barbere hårstænger mod deres vækst. Så de ikke vokser for hurtigt, kan du fjerne dem i en vinkel på vækstlinjen. For at depilation ikke forårsager indvækst, bør du ikke bruge engangsmaskiner mere end 1 - 2 gange. Før proceduren er det nødvendigt at anvende et barberingsmiddel på huden.

Det er bedre at gøre depilation inden sengetid. Hvis proceduren udføres om morgenen, skal du bruge undertøj eller strømpebukser af naturlige stoffer. Kontakt af skadet hud med syntetiske materialer fremkalder indvækst, irritation og betændelse i huden. Du kan undre dig over, om laser hårfjerning er skadeligt for helbredet. Hvorvidt laser hårfjerning og graviditet er kompatible, beskrevet her. Linket beskriver, hvor længe håret ikke vokser efter laser hårfjerning.

Mørke armhuler: hvorfor de vises og hvordan man kan slippe af med mørke armhuler

Laser hårfjerning lightsheer duet - anmeldelser