Sådan vælger du en laser epilator

808 Nm diode lasere til epilering - fordele og ulemper, eller hvad du behøver at vide om laser epilatorer.

Vi håber, at denne artikel vil hjælpe dig med at lære at vælge den rigtige professionelle laser epilator.

Apparater til laserhårfjernelse (lasere) med en bølgelængde på 808 Nm bliver stadig mere populære for at løse problemet med overdreven hårvækst og konkurrerer allerede seriøst med mere traditionelle fotoepilatorer og alexandritlasere på kosmetologimarkedet.

Mest sandsynligt vil denne tendens fortsætte i fremtiden, og dette skyldes flere grunde.

Hvad er fordelene ved at købe en diode laser til hårfjerning skønhedssalon?

Allerede kostede de bedste modeller af fotoepilatorer næsten lige så meget som en god diodelaser til fjernelse af håret, hvilket gør det muligt for salonen at tænke på at købe sidstnævnte og nægte at købe en fotoepilator. Effektiviteten af ​​diodelaseren vil være højere end den for fotoepilatoren.

Prisen på en alexandrit laser er flere gange højere, derfor kan kun de dyreste klinikker og lægecentre have råd til det. Samtidig vil effekten af ​​proceduren være sammenlignelig med en diodelaser, og der vil være betydeligt flere begrænsninger for proceduren på alexandritlaseren end på diodelaser.

Omkostningerne ved en laserepilator på 808 Nm afhænger i høj grad af producenten af ​​diodegruppen og diodegruppens effekt.
For eksempel koster en kinesisk laser med en 300 W diode gruppe omkring 6.000 - 7.000 dollars. Laseren fra samme producent med en effekt på 600 W koster 10 000 - 11 000 dollars, diode lasere med en diode gruppe på 800-1 1200 W vil koste mere end 20 000 dollars. Jo højere effekten af ​​enheden er, jo mere effektiv er den, når du arbejder i scanningsfunktionen.

2. Procedurens pris og tilbagebetaling.

Prisen på proceduren for laser hårfjerning og fotoepilation er næsten ens, men laserbacken er mindre, fordi laser hårfjerning er mere populær, og flere kunder kommer til salonen. Derudover er en seriøs konkurrence om fotoepilatorer lavet af enheder til hjemmepilapilering, hvor de bedste modeller (E-One, E-One Evolution) har tekniske egenskaber, som professionelt udstyr til fotoepilation.

3. Udgifter til proceduren.

Omkostningerne ved en laser- eller fotoepilationsprocedure består af to komponenter: omkostningerne ved vedligeholdelse af udstyr og omkostningerne ved behandling af 1 cm2 hud.

Omkostningerne ved at servicere luftkølede fotoepilatorer vil være den laveste blandt alle kategorier af enheder, men ikke kritisk lavere. Omkostningerne ved service af en laser og en vandkølet fotoepilator vil være sammenlignelige. Derfor påvirker denne parameter helt sikkert omkostningerne ved proceduren, men det er svært at overveje det. Det afhænger af specifikke modeller og producenter.

Omkostningerne ved behandling af 1 cm2 hud på laseren vil være lavere, men ikke så meget som det forekommer ved første øjekast.

Det påståede liv på de fleste producenters dioder 10 000 000 blinker. Men i virkeligheden kan de fleste lasere klare ca. 3.000.000 - 6.000.000 blusser.

Desuden har laseren et meget mindre blitzområde, så forbruget vil være betydeligt højere end det for fotoepilatoren.

Generelt er det umuligt at beregne omkostningerne ved proceduren for den generelle sag. Det er nødvendigt at sammenligne specifikke modeller med hinanden under hensyntagen til prisen på komponenter.

Når du vælger en enhed, er det vigtigt at huske, at alle beregninger skal udføres til en parameter, der er sammenlignelig med hinanden, nemlig omkostningerne ved behandling af 1 cm2 hud. Ellers vil enhver sammenligning ikke være korrekt.

I modsætning til Alexandrite laser og fotosepilatorer, giver 808 Nm laser dig mulighed for at arbejde på enhver hudtype og med nogen hårfarve. Dette skyldes dybden af ​​penetration, absorption af melanin og reflektion af laserstrålen fra huden. Effektiviteten af ​​procedurerne er meget høj.

Som det er velkendt, anvender alexandrit laser eller fotoepilatorer ikke "let" hår og er kontraindiceret for garvet hud og hudtyper 5-6 ifølge Fitzpatrick.

Lasere arbejder som regel hurtigere end fotoepilatorer og udgør op til 10 blinker pr. Sekund, hvilket kompenserer for et lille slagområde.

Diode lasere har altid et kølesystem, emitteren har en temperatur på ca. 0 grader.

Effektiviteten af ​​diodelaser og alexandrit er højere end for fotoepilatorer.

Effektiviteten af ​​en diodelaser er som følger:

- færre sessioner for sammenlignelige resultater

- manglende ubehag under proceduren

- højere behandlingshastighed

- evnen til at udføre procedurer på alle typer hud og hår

Ved korrekt udførelse af proceduren, under hensyntagen til klientens egenskaber og udstyrets mekanismer, vil proceduren for fotoepilering eller laserhårfjerning være sikker.

Men generelt giver diode lasere mindre komplikationer end fotoepilatorer og alexandrit laser.

Sammenlignet med alexandrit laser, bliver bølgelængden af ​​diodlaseren mere forskydet ind i den infrarøde zone, så energitiltrækningen bliver noget dybere. I dette tilfælde har diodelaser ikke sådan udtalt sammenhæng som alexandrit.

8. Dimensioner og vægt.

Dimensioner og vægt af vandkølede fotoepilatorer er sammenlignelige med dem til diode lasere. Som regel er disse store gulvstående apparater og deres vægt er 35-50 kg.

Alexandrite lasere kan være endnu større og tungere.

Luftkølede fotoepilatorer har meget mere kompakte dimensioner og en lille vægt på 5-8 kg. Med denne parameter er en luftkølet fotoepilator uovertruffen. Den lille størrelse og vægt gør det nemt at placere sådanne enheder i en lille hytte, for at bevæge sig ind i kabinen, at transportere fra salon til salon eller arbejde hjemme.

Er det så godt med diode lasere, og der er ingen flyver i salven i denne tønde honning? Selvfølgelig er der mere om det nedenfor.

Det svageste punkt i 808 Nm diode lasere er dioder.

Dioder brænder let ved temperaturer over 28 grader, så diode laserens kølesystem skal fungere fejlfrit. I dette tilfælde er op til 20-30% af omkostningerne ved laseren en diodgruppe. Hvis det er beskadiget, er det derfor nødvendigt at udarbejde et runde beløb til udskiftning af dioder eller håndstykkeaggregatet.

Hvad er nødvendigt for diodelaser at arbejde i lang tid og uden problemer eller kravene til korrekt drift af 808 Nm diode laser:

Vand bruges til at afkøle diodelaser og håndstykke med en diodgruppe.

Mellem dioderne er mikrokanaler, hvori vand cirkulerer. Hvis fremmede partikler eller ioner kommer ind i mikrokanalerne, deponeres de på mikrokanalernes vægge, vandet holder op med at strømme igennem dem, som følge heraf dioderne overophedes og brænder.

Under ingen omstændigheder bør almindeligt vand hældes i en sådan anordning, da dette vil skade diodearrayet.

VIGTIGT. For at dioderne skal arbejde i lang tid, er det nødvendigt at bruge vand uden ioner - deioniseret vand.

Filtre er designet til vandbehandling og beskytter også dioderne mod skader.

De bedste producenter installerer to filtre i enheder.

Et vandfilter og et andet deioniserende filter.

Det kræver regelmæssig udskiftning af filtre med den frekvens, som fabrikanten anbefaler.

VIGTIGT. Det skal siges, at når man vælger en enhed, giver det mening at vælge en, hvor der er et deioniserende filter. En sådan anordning vil fungere meget mere stabil og længere.

Dette skyldes det faktum, at selvom du hældte meget rent vand ind i enheden, cirkulerer dette vand i kølesystemet, passerer gennem radiatoren, forskellige slanger og ioner og urenheder fra selve anlæggets kølesystem kan komme ind i det. Det deioniserende filter er nødvendigt kun for at sikre, at disse urenheder fjernes permanent fra systemet.

Desuden tjener det som et forsvar "fra narren". Selv hvis en person fra personalet ved et uhell hældte ledningsvand ind i enheden, vil et sådant filter hjælpe med at undgå ubehagelige konsekvenser eller reducere deres skadelige virkninger til tider.

3. Kølesystem

Photoepilators kan have luft- og vandkølesystemer.

Fotoepilatorer med luftkølesystem er meget nemme at bruge og kræver ikke vedligeholdelse. Lampen i dem erstattes let af kabinepersonale om få sekunder.

Vedligeholdelsen af ​​fotoepilatorer med et vandkølesystem ligner lasere, og vi vil dvæle mere om det.

I de fleste 808 Nm diode laser epilatorer bruges radiatorer til at afkøle vandet, som fungerer som dette:

vand kommer ind i radiatoren, adskilles gennem små rør. En blæser blæser til radiatoren og overskydende varme drænes fra apparatet ind i rummet. Det er klart, at hvis rumtemperaturen er høj, fungerer laserepilatoren normalt kun i et bestemt temperaturområde. Apparater med en kraftig radiator vil fungere ved en rumtemperatur på op til 26 grader. Hvis temperaturen i rummet er højere, vil laseren blot stoppe eller sænke arbejdet. Dette er kritisk for salonen, fordi proceduren vil gå med konstante stop og i meget lang tid. Selv Lumenis-lasere og mange andre arbejder på denne måde. Mange enheder kan ikke arbejde selv ved denne temperatur.

Således med en ufuldstændig kølesystem kan en vigtig fordel ved en laser gå tabt - driftshastigheden.

Radiatorer arbejder også ret støjende. Jo kraftigere radiatoren, jo mere støjende enheden.

Meget mere effektivt kølesystem ved hjælp af freon.

Et sådant kølesystem fungerer som en køleenhed og køler aktivt vand. Vandet køles først til 18 grader, og så kommer det ind i kølesystemet og ind i håndstykket med dioder. Laser epilator ved hjælp af freon kan arbejde under meget kritiske forhold ved en rumtemperatur på op til 35 grader uden at stoppe i op til 24 timer om dagen. Dioder i en sådan enhed er meget bedre beskyttet og bør vare længere. Det skal bemærkes, at sådanne anordninger ikke sænker og arbejder meget roligere, hvilket gør arbejdet på dem mere behagelige.

Dioder er det vigtigste element i 808 Nm diode lasere og på samme tid det mest beskadigede. Dioder til lasere produceres i tre lande i verden - Tyskland, USA og Kina. Tyske og amerikanske dioder er af høj kvalitet og varer længere, kinesiske dioder er værre i kvalitet og forringes lettere. De fleste amerikanske og tyske producenter producerer dioder, men sender dem til Kina til montage. Det er meget vigtigt, hvilke dioder der bruges, hvordan samlingen udføres i Kina, men det er praktisk taget umuligt at bestemme alene.

Mange laserproducenter hævder, at de har de bedste dioder, men det er ofte ikke sandt.

Hvordan forstår man?

Mest sandsynligt bør du fokusere på hvilken slags garanti en producent giver en diode gruppe.

VIGTIGT. Så de fleste kinesiske producenter hævder ressourcens dioder 10 000 000 eller endog 20 000 000 blink. Men samtidig giver de garanti for enhederne i 1 år, og garantien for manipulationen er ikke leveret. Enten forsøger de at snyde og skrive, at garantien er 1 år eller 5.000.000 blusser. Det er klart, at i løbet af 1 år er det praktisk talt umuligt at lave 5.000.000 blusser. De fleste saloner gør 300 000 - 400 000 om året, så denne garanti er rent reklame.

Der er europæiske producenter, der yder en garanti på op til 5.000.000 for en manipulator og en diodegruppe, ikke i tide, men i udbrud. Mest sandsynligt har de ægte tyske eller amerikanske dioder installeret i laser epilatorer.

Alle dioder formes i grupper. Sådanne grupper af dioder kaldes barer.

Hvis der sker noget, så er det ikke en enkelt diode, der vil brænde helt ud, men hele linjen.

VIGTIGT. Hvis håndstykket har effekten af ​​en diodegruppe, f.eks. 300 W, og den har 3 bar på 100 W, så vil håndstykket miste 33,3% af strømmen, hvilket gør det umuligt at arbejde videre, og det betyder, at der skal udskiftes diodegruppen.

Hvis håndstykket har en effekt på f.eks. 500 W, og producenten har installeret 10 bar på 50 W hver, vil fejlen i en eller to stænger have en lille effekt på laseren, og udskiftningen af ​​håndstykket er ikke nødvendig. Det er værd at være opmærksom på denne parameter, når du vælger en enhed.

6. Energitætheden.

Normalt er det 40 J / cm2. Nogle gange fremstiller producenter op til 60 J / cm2.

En sådan energitæthed er nødvendig og tilstrækkelig, det giver ikke mening at øge det, og generelt er denne parameter omtrent den samme for alle diode lasere.

7. Effektdiode gruppe.

Jo højere diodegruppens effekt er, desto bedre. Og det skyldes ikke, at energitætheden stiger.

Ofte billige enheder har ikke høj effektdiode gruppe - 300 watt. Mere avancerede modeller er 500-600 watt. Der er enheder med en diodeffekt på 800-1200 watt.

I dette tilfælde vil energitætheden være 40-60 J / cm2 for alle enheder.

Fordelen ved højeffektdiodegrupper, for eksempel 800 W eller 1200 W, er, at dioder kan give en højere effekt på kortere tid. I dette tilfælde kan dioderne understøtte en højere hastighedsoperation ved en given høj effekt. Det vil sige, at de er mere effektive i scanningstilstand ved frekvenser på op til 10 Hertz (10 blink per sekund).

Opvarmning af diodegruppen vil også være mindre på grund af en kortere puls, hvilket gør diodegruppen mere holdbar.

VIGTIGT. Forstyr ikke enhedens udgangseffekt, som ikke er relateret til selve proceduren og effekten af ​​diodgruppen (selve laseren). Disse er forskellige parametre.

Nu ved du alt om diode lasere og kan roligt og omhyggeligt vælge den passende enhed. Mediolan Company tilbyder de bedste modeller, der er blevet omhyggeligt udvalgt blandt en række producenter og har alle ovenstående fordele. Med os kan du ikke kun købe en laser epilator, men også leje en enhed og se dette i praksis.

Skal jeg opgive fotoepilatorer? Selvfølgelig ikke. Vandkølede fotoepilatorer vil sandsynligvis gå ned i historien. Og luftkølede fotoepilatorer kan forblive på markedet i lang tid. Deres største fordel er let vedligeholdelse, lav vægt og kompaktitet, som gør det nemt at transportere dem til brug i forskellige saloner og hjemme.

Laser epilator

Kvinde skønhed kræver en masse ofre. Mange repræsentanter for det retfærdige køn, der bruger meget tid til at passe sig selv, er blevet vant til denne idé for længe siden. Et af de mest presserende problemer er fjernelse af overskydende hår på arme, ben, i armhulen og i bikiniområdet.

Teknologier står ikke stille, herunder kosmetologi. Allerede er proceduren for hårfjerning ved hjælp af en laser blevet meget populær. Det er ikke overraskende, at forskellige modeller af apparater til implementering begyndte at vises på butikshylder.

Hvad er det?

Flertallet af kvinder, der står for første gang med begrebet laser hårfjerning, stiller mange spørgsmål, hvoraf de fleste vedrører udstyrets princip. Dette er virkelig vigtigt, da funktionerne i en hvilken som helst procedure bestemmer ikke kun dets effektivitet, men også konsekvenserne for huden og hele kroppen.

En laser epilator er en speciel enhed, der fjerner hår helt ved hjælp af deres "cauterization" med en koncentreret laserstråle. Udadtil kan de være meget forskellige indbyrdes, da der er både professionelle stationære modeller, der kendetegnes af store dimensioner og hjemme bærbare muligheder.

Hovedfunktionen er selvfølgelig princippet om operation. Det kan variere lidt afhængigt af den anvendte type laser, men generelt er det virkelig en proces med opvarmning af hårene, som et resultat af hvilket de dør. Nogle kvinder kan huske de engang populære fotoepilationsprocedurer, men de brugte kun lyseffekten, som havde mange negative virkninger på huden og i nogle tilfælde endda forårsaget smerte.

Af den måde, netop på grund af den negative oplevelse af fotoepilation, blev brugen af ​​en laser så hurtigt overgroet med en myte om dens skade og smerte. Imidlertid har den koncentrerede laserstråle i praksis et langt bedre sæt af egenskaber. Den har en dybere og mere præcis virkning, takket være, at dermisvævet forbliver helt intakt, og mesteren kan nemt opnå fuldstændig fjernelse af hår fra huden.

Effekten af ​​hårfjerning opnås gennem effekten af ​​energistrålen ikke på håret selv, men på dets follikel. Det er her, at stoffet indeholder caroten, såvel som pigmentmelaninet, som mange kender. Begge spiller en vigtig rolle i dannelsen af ​​rod og pære af hår, så deres ødelæggelse kan garantere fjernelse af hadet vegetation for evigt!

Penetrerer ind i hårsækken, er laserstrålen koncentreret og fører til opvarmning. Melanin og caroten er de første til at reagere på en stigning i temperaturen, som straks skilles og håret fjernes fra huden. Derefter tager hans opsving langt mere tid end efter at trække sig ud, og gentagne procedurer vil gradvist stoppe hårvæksten på det nødvendige område for evigt.

Egenskaber og fordele

Laser hårfjerning er ikke bare en nyhed i kosmetologi og medicin, men en fundamentalt ny tilgang, der fuldt ud er i stand til at erstatte andre metoder. Et af hovedegenskaberne ved sådanne anordninger er, at de kun i dag kan give en virkelig dyb effekt af epilation, hvilket ikke er tilfældet med andre tilgange.

For at vurdere denne fordel bør du straks understrege forskellen mellem udtrykkene "depilation" og "epilation", som ofte betragtes som det samme, hvilket grundlæggende er forkert.

Depilation er en delvis hårfjerning. Mere præcist skærer den kun den del af vegetationen, der rager ud over hudens overflade. De mest slående eksempler på depilation er barbering med en maskine med knive eller brugen af ​​en speciel creme, der opløser hårets kutane del.

Med hensyn til hårfjerning er det en helt anden proces. Under epilationen er det ikke den del, der er ødelagt, men hele håret. Det vil sige at ødelægge hårsækkene, rødderne eller endda follikelen selv. Det er nemt at forstå, at hårfjerning er en mere effektiv metode, der sikrer langvarige resultater, samtidig med at man reducerer udseendet af ny vegetation og gør det mindre tykt og hårdt.

De mest velkendte epileringsindstillinger præsenteres ved sådanne procedurer som vask og shugaring, dvs. hårfjerning ved hjælp af henholdsvis varm voks eller sukkerpasta. Det anvendte materiale påføres det ønskede område af huden, og så "bryder", mens du trækker håret ud af roten. Problemet er, at en sådan tilgang ikke kan betragtes som en fuldvands epilering, da under sådan rive forbliver follikelen og undertiden endda pæren intakt.

I dette tilfælde er laser epilatorer virkelig pålidelige og faktisk den eneste mulighed for fuldstændig hårfjerning. Moderne modeller er udstyret med tilstrækkeligt præcise og kraftige udstrålende elementer, som direkte sender en stråle af energi direkte ind i folliklen og ødelægger den.

arter

Generelt kan vi skelne mellem en række fordele ved laser epilatorer over andre måder at slippe af med overskydende hår på huden:

 • Komfort. I modsætning til brugen af ​​den samme varme voks eller sukkerpasta er laser hårfjerning mere praktisk. Under proceduren føler kvinder normalt næsten ingenting, bortset fra lysvarmen i det behandlede område;
 • Hastighed. De fleste modeller kan 3-4 blinker pr. Sekund, hvilket er helt nok til fuldstændig ødelæggelse af hår. Som følge heraf tager proceduren for epilering af lige store områder, for eksempel en bikini, ikke for lang tid;
 • Effektivitet. I modsætning til andre metoder til hårfjerning, især i forhold til barbermaskiner eller voksstrimler, savner laseren ikke et enkelt hår. Selvfølgelig afgør kvaliteten af ​​en eller anden model af enheden meget, men de fleste moderne epilatorer garanterer fuldstændig ødelæggelse af 99% uønsket vegetation på nogen del af kroppen;
 • Ingen konsekvenser. Varm voks eller voksstrimler, sukkerpasta, elektronisk ophængsmaskine, knive - alt dette er et ægte mareridt for kvinders hud. Som regel, efter anvendelse af sådanne metoder, vises rødmen og betændelsen straks. Laserepilatoren påvirker punktet, påvirker kun hårsækkene og har ingen negativ effekt på dermis;
 • En af hovedfordelene er altid muligheden for fuldstændig ophør af hårvækst i det behandlede område. Med den korrekte tilgang til procedurerne såvel som brugen af ​​højkvalitets apparater kan det være nok 5-6 procedurer for at forhindre håret i at forstyrre dig for evigt. Dette er muligt på grund af det faktum, at laseren har akkumulerende kvaliteter og regelmæssig opvarmning af folliklerne stopper produktionen af ​​caroten og melanin fuldstændigt.
 • Funktionalitet. Det er også værd at tilføje, at der nu er mulighed for laser hårfjerning hjemme ved hjælp af en bærbar enhed. Det er meget mere bekvemt, især til selvbehandling af bikiniområdet end en barbermaskine, voks eller pasta.

Hvis du beslutter dig for hårfjerning med en laser, skal du være opmærksom på det korrekte valg af udstyr. Modellerne adskiller sig ikke kun i udseende, men vigtigst af alt tager de højde for den type laser, der bestemmer næsten alle epilatorens funktionalitet.

I dag er det almindeligt at skelne mellem følgende typer lasere:

Hovedforskellen mellem dem ligger i dybden og koncentrationen af ​​den udstrålede energistråle. Herfra varierer hudsikkerhed, hårfjerning effektivitet og komfort. De mest smertefulde er nogle typer alexandrit- og neodymlasere. I deres ansøgning kan specialister ofte anbefale patienter at anvende lokalbedøvelse. Det skal dog erkendes, at det er disse strålingsmuligheder, der fjerner håret meget hurtigt og effektivt.

Nu er de mest populære diode laser epilatorer. De kombinerer perfekt ødelæggelsen af ​​follikler og sikkerhed for omgivende væv. Alt dette skyldes den mest nøjagtige strålekoncentration sammenlignet med andre lasere.

Professionelle og bærbare modeller til hjemmebrug skal også adskilles. Stationære og mere omfangsrige enheder har langt større funktionalitet og kraft, så de kan garantere præcis og dyb fjernelse af håret.

Selvfølgelig er bærbare enheder til privat brug mindre end deres "store" brødre. Ikke desto mindre kan højkvalitetsmodeller give en præcis, komfortabel og ret effektiv fjernelse af vegetation. Den eneste ulempe ved sådanne anordninger er, at for at fjerne hår vil der kræves flere procedurer for evigt.

model

I dag er der så mange forskellige modeller af bærbare laserenheder. Nogle gange er det meget svært at vælge noget rigtig egnet, især hvis vi taler om en kvinde, der først blev interesseret i en lignende metode til fjernelse af hår.

Den nemmeste måde at være opmærksom på de mest populære muligheder for enheder, da deres kvalitet og effektivitet er blevet testet af mange eksperter, og derudover er der altid mulighed for at kende sig til anmeldelser fra andre kunder.

Meget velkendt er modeller fra producenter som Kemei eller Rio. De er karakteriseret ved en lille pris, og derfor er sådanne enheder tilgængelige for næsten enhver kvinde. Men de har deres egne egenskaber. For eksempel er en række Kemei epilatorer præget af en ret høj grad af opvarmning, hvorfor de skal bruges med stor omhu. På den anden side kan de give et imponerende resultat. Sådanne modeller passer bedst til mænd, hvis hud er noget grovere.

Rio X60, Salon Laser og Salon Chic, samt LAHR-C modellen er meget populære i Rio produktserien. De fleste arbejder med princippet om en diodelaser, betragtes derfor blandt de mest komfortable og pålidelige muligheder blandt bærbare epilatorer. Scanning X20 fra denne producent er også udstyret med en scanningsfunktion.

Tria er repræsenteret på markedet ved hjælp af modeller som "Go Lahh" og "Hair Removal 4x", som også har en fremragende kombination af overkommelige priser og en tilstrækkelig effekt af at fjerne uønsket hår.

Separat er det værd at nævne modellerne fra Bosidin og Tweezer, der tilhører højere priskategorier, men er de mest interessante muligheder, da de bruger det nyeste system "Iplazer", som kombinerer flere bundter og samtidig giver dyb og behagelig ødelæggelse af hårsækkene.

Hvordan vælger man?

Selvfølgelig, hvis du leder efter en professionel laserepilator til salonen, bliver du nødt til at tænke alvorligt, da det kan være meget svært at forstå disse enheder, og valget afhænger helt af din viden, færdigheder og niveau af specialuddannelse.

En anden ting er, hvis du køber et husholdningsapparat til hjemmebrug, da i dette tilfælde vil valget blive foretaget ud fra forbrugerens synsvinkel. Med andre ord, din opgave er at købe en epilator, der specifikt opfylder dine behov.

I dette tilfælde er det værd at være opmærksom ikke kun på pris og popularitet. Før du endelig beslutter dig for et valg, skal du ikke glemme følgende faglige råd:

 • Pas på de såkaldte "pseudo-laser" modeller, som er ret dyre og efterligner rigtige laser enheder. Deres kendetegn er tilstedeværelsen af ​​et varmeelement ved sensorens spids, der bruges til at behandle zonen. Sådanne epilatorer kan let forbrænde huden og kan aldrig garantere ødelæggelsen af ​​follikelen selv, da de kun brænder den øverste del af håret;
 • Du bør ikke se tæt på teknologien kun fra populære lande-producenter. På grund af importen er deres priser ofte for høje. Samtidig har de fleste populære kampagner deres eget kinesiske forsamlingscenter, som faktisk kan garantere en pålidelig kvalitet;
 • Undersøg straks for dig selv præcis, hvilken type laser du er interesseret i. Guldstandarden blandt herrene anses for at være dioden en. På den anden side kan du selv opleve alexandrit eller neodym, hvilket kan garantere en dybere effekt;
 • Nøjagtigt bestem de funktioner, du har brug for. I nogle tilfælde kan du overpay for "bloat", som vil være ubrugelig i fremtiden. For eksempel kan en epilator med en scanningsfunktion være dobbelt så dyr som dens modstykke, hvilket ikke er ringere i effektivitet;
 • Før du køber det, er det værd at læse anmeldelser af kvinder, der allerede har formået at købe den model, du kan lide.

Hvordan man bruger?

For at opnå en god effekt fra laser hårfjerning er det ikke nok at bruge en dyr og høj kvalitet enhed. Selv i hjemmet er det vigtigt at gennemføre en forberedende forberedelse af hudområdet og ikke at glemme, at en brugsanvisning er knyttet til hver teknik, som skal følges. Normalt er brugen af ​​enheden mere end simpel og indebærer at holde sensoren over et bestemt område på kroppen.

Vi anbefaler også at bruge følgende tips:

 • På dagen for proceduren, nægte at bruge kosmetik, især hvis det indeholder olier;
 • Hvis du udøver barbering, er det bedst at holde det inden for 24 timer før epilering;
 • Hold epilatoren lodret på overfladen af ​​huden for en mere præcis effekt;
 • For at undgå hudforbrændinger må du ikke holde epilatoren i et område i mere end et par sekunder;
 • Hvis du bruger en neodym eller alexandrit laser, så før proceduren kan du behandle din hud med lidokain for at reducere smerte;
 • Tag altid pause mellem sessioner, hvis varighed anbefales af enhedsproducenten.

Sammenligning af de bedste laser epilatorer (2018)

Med fremkomsten af ​​linjen af ​​husstandsfotoepilatorer er laserhårfjerning på kroppen ikke længere skønhedssalernes privilegium. Nu kan proceduren udføres uafhængigt i et behageligt hjemmemiljø. Vi har udarbejdet en gennemgang af de tre bedste laser epilatorer.

Funktioner af udvalgte modeller

Grundlaget for virkningen af ​​sådanne epilatorer er en laserstråle af en vis intensitet. Det koncentrerer sig om det farvede pigment af hår, trænger ind i pæren og ødelægger dets struktur. Dette eliminerer de skadelige virkninger på huden.

For at opnå resultatet er det nødvendigt at gentage 6-10 laser hårfjerningsprocedurer med et interval på 3-4 uger. Effekten af ​​at bruge en laser epilator afhænger af hårets og hudens farve, hormonbalance, brug af medicin, individuelle egenskaber.

Før den første hårfjerningstest skal udføres på hudområder med forskellige farver for at finde den bedste effekt for dig. En lille rødme kan forekomme. Hvis de forsvandt om en dag, passer den valgte magt dig.

Laser hårfjerning er kontraindiceret under graviditet, kræft, svære åreknuder, hudsygdomme. Det er forbudt at påvirke hud på hudområder nær mol.

Fordele og ulemper

Fordele ved at bruge en hjemmeplasker epilator:

 • Spare penge. Prisen på enheden er lavere end prisen for procedurerne i salonen.
 • Sikkerhedsbrug. Funktioner af beskyttelse og blokering fra utilsigtet inklusion.
 • Velegnet til hårfjerning af alle dele af kroppen af ​​kvinder og mænd.
 • Skader ikke huden.
 • Den lille vægt og en ergonomisk form for enheder sikrer en bekvem funktion.
 • Effektiv blegning og hårfjerning.

"Cons" enheder til husholdnings laser hårfjerning:

 • På grund af listen over kontraindikationer er ikke egnet til alle.
 • Kræver et langt forløb af procedurer.
 • Nogle modeller bliver nødt til at købe sikkerhedsbriller separat.

Hvad skal man kigge efter, når man vælger

Før du køber en laser epilator, skal du kontrollere:

 • Producent. Gør kun et køb fra pålidelige distributører for at beskytte dig mod forfalskning.
 • Kvalitetscertifikat En falsk enhed kan medføre alvorlig skade på dit helbred.
 • Påvirkningsmetode. Vil det være effektivt til din hudtype og hårfarve.
 • Tilgængelighed af justering og effektområde.

Rio LAHS-3000


Home laser epilator med scanningsfunktion Rio LAHS-3000 med scanningsfunktion (X20) blev udviklet af det engelske firma Dezac, som er en af ​​verdens førende producenter af hjemmeplejeapparater.

Fremgangsmåden ved laser hårfjerning plejede at være tilgængelig kun i store butikker, nu kan nogen gøre det derhjemme.

Ved hjælp af en bærbar laserepilator med scanningsfunktionen til scanning 20x Laser Hair Remover kan du på en sikker og effektiv måde gøre laseropløsninger til hjemmet selv til at slippe af med håret på dine arme, ben, bryst, ryg og også behandle bikiniområdet og fjerne håret på ansigt.

Enheden anvender en halvlederlaser og et unikt system til scanning af et hudområde på op til 35 mm². Denne unikke funktion ved at scanne området og selvsøgende hår gør det lettere for hårfjerning, fordi nu gør enheden alt for dig. Og du behøver ikke at "sigte" og kigge efter et hår.

Det optimale forløb af hårfjerning er fra seks til ti procedurer med et eksponeringsinterval på en procedure hver tredje til fire uger. Det skal huskes, at procedurerne er et individuelt begreb, og i sjældne tilfælde kan det overstige de etablerede middelværdier.

Princippet om laser hårfjerning er ret simpelt, laserergien er koncentreret i hårets mørke pigment (melanin) og ødelægger hårsækken. Som følge heraf ophører hårsækkenet med at producere hår, så håret holder op med at vokse.

Det skal tages i betragtning, at laser hårfjerning udelukkende er beregnet til fjernelse af mørkt hår på let hud. Hvis håret er rødt, gråt, lys, pistol, så vil laseren ikke koncentrere sig i pæren, det vil sige, det har ingen effekt. Også proceduren for laser hårfjerning er ineffektiv i nærvær af meget mørk hud, stærk solbrændthed.

Det har været eksperimentelt bevist, at for lysstråling med en bølgelængde på 600-1100 nm er huden gennemsigtig, og derfor er laser hårfjerning helt ufarlig for huden.

Den største ulempe ved IPL (Intense Pulsed Light) er, at for at fortsætte effekten, skal du hele tiden fortsætte med at bruge den og udføre understøttende procedurer. Dette skyldes, at IPL ikke ødelægger hårrotten, så genvækst opstår, hvis procedurerne ikke gentages regelmæssigt. Laser hårfjerning ødelægger også hårets rod, hvilket fører til den gradvise fuldstændige forsvinden af ​​uønsket hår. Laser hårfjerning er mere tidskrævende og fjerner langsomt hår i forhold til andre metoder til hårfjerning, hvilket kun giver midlertidige resultater, men tiden der bruges til laserfjerning vil give dig mulighed for at opnå fremragende resultater i lang tid.

Kliniske undersøgelser af Rio laserteknologi blev udført af førende klinikker og institutter i verden og viste sin høje effektivitet!

Undersøgelsens konklusion: Kvinder, der behandlede ansigt og nakke, bemærkede en klar reduktion i håret. Det anslås at være 70% -80% efter fem til seks afsluttede procedurer. I andre dele af kroppen var reduktionen i antallet af hår større - ifølge eksperters estimater fra 80% til 95% også efter fire til fem behandlinger.

Ifølge resultaterne af test på 92 patienter (45 mænd og 47 kvinder med forskellige typer af hår og hud. Individerne behandlede huden med en laser i begyndelsen såvel som efter 1, 3, 6 og 9 måneder.

Konklusion af studien: 89% af patienterne opnåede betydelig permanent hårreduktion på lang sigt. Nogle patienter fik effekten af ​​fuldstændig forsvinden af ​​håret efter kun to procedurer (først og efter 1 måned). Det nyopståede hår var normalt tyndere og lettere.

Advarsel! Resultaterne af hjemmet laser hårfjerning kan variere for hver person af forskellige årsager: hårfarve, densitet, placering på kroppen, porestørrelse og hudspænding samt alder, kropsvægt, stofskifte, hormoner, etnicitet, medicin og miljø.

Det anbefales at behandle epilator håret, der har været præ-barberet til en længde på 1-2 mm. (Du kan barbere din hud helt på forhånd, så de når den ønskede længde et par dage før behandlingen).

Testen bekræfter maksimal strålingsintensitet for din hudtype. Hvert behandlingsområde, hvor hudfarven ændres, skal kontrolleres. Efter forarbejdning af området kan der være en smule rødme - dette er normalt, fordi det skyldes ødelæggelsen af ​​hårsækkenet. Hvis der opstår rødme efter 24 timer, betyder det, at intensitetsniveauet blev valgt for højt til din hudtype og skal sænkes.

Vælg det ønskede strømniveau for din hudtype og start behandlingen. Vælg en tilstand i overensstemmelse med instruktionerne!

Det behandlede hår forsvinder ikke altid straks, men efter et stykke tid, når det vokser, og cyklussen ændrer sig, hvor de er placeret, er derfor tålmodige.

Du kan tale om effektiviteten af ​​laser hårfjerning efter mindst 6 procedurer, som du vil udføre i 6-månedersperioden.

Enkelt tilstand: anbefales til fjernelse af enkelthår, for eksempel på brystet, ansigtet. Varigheden af ​​virkningen på det behandlede område ved min. Maksimal effekt: 2 - 10 sekunder.

Scan-tilstand x20: egnet til små områder, for eksempel armhuler, bikini-område og flere ben, ryg, bryst. Varigheden af ​​virkningen på det behandlede område ved min. Maksimal effekt: 6 - 75 sekunder.

Sikkerhedssystem:

 • Nøgle til mekanisk sammenkobling.
 • Epilatoren anmoder om en bekræftelseskode, når den slukkes.
 • Indbygget timer: Hvis epilatoren ikke er brugt i 60 sekunder eller mere, reduceres effektniveauet automatisk til et minimum.
 • Specielle sensorer, elektronisk blokeringssystem tillader kun at tænde laseren, hvis modulet presses tæt på huden.
 • Det optiske system på enheden giver dig mulighed for præcist at fokusere laserstrålen, hvilket minimerer risikoen for skader på huden.
 • Laserhovedet er beskyttet af en hætte. Ekskluderet utilsigtet øjenkontakt med laseren.
 • Automatisk styring af flashens varighed. Du kan ikke være bange for at "overexpose" enheden på ét sted.

fordele:

 • Helt sikkert. Udstyret med et flersteds sikkerhedsovervågningssystem.
 • Den har to driftsformer.
 • Du kan fjerne hår på ethvert område af ansigt og krop, herunder vanskelige steder, undtagen ørerne, næseborene og øjenbrynene.
 • Velegnet til mænd og kvinder.
 • Den har en automatisk slukningstimer.
 • Skifter til strømbesparende tilstand, når den ikke er i brug.
 • Det har 5 niveauer af justering af intensiteten af ​​stråling, der giver hver bruger mulighed for at vælge den passende tilstand specifikt for ham.
 • Passerede alle kliniske forsøg, godkendt og godkendt af ledende læger i forskellige lande.
 • Lille vægt og kompakt størrelse.
 • Laserintensitetsniveauer: 5.

Af minuserne skal der kun bruges meget tid til at behandle et stort område.

Video præsentation af laser epilator i videoen nedenfor:

Tanda me chic


Den nyeste og kompakte hjem Elos epilator. På trods af sin lille størrelse er Meic-epicatoren Me Chic i stand til at forenkle din kamp med uønskede hår betydeligt. Mig Chic har alle fordelene ved mere dimensionelle enheder, mens det er nemt at tage med på en tur, hvis du ikke vil afbryde procedurernes forløb. Med andre ord vil denne epilator være din trofaste assistent i kampen mod overskydende hår og tage et værdigt sted i skønhedens arsenal.

Enheden anvender innovativ og super effektiv ELOS epilationsteknologi, der kombinerer RF- og ipl-teknologi, som gør det muligt at bruge Me Chic til alle typer ansigts- og kropshud (fra 1 til 6) - selv for den mørkeste mørkeste hud og til at behandle enhver form for hår, herunder grå, rødt, blondt hår.

ELOS - Electro Optical Synergy er en patenteret teknologi for elektrooptisk tilpasning, hvilket indebærer en synergistisk kombination af lys (IPL eller laser) og elektromagnetisk energi af radiofrekvens (RF) bølger til ikke-invasive effekter på huden.

ELOS epilation er den mest effektive og sikre hårfjerningsteknologi.

Elos teknologi giver en stor fordel og er uden de ulemper, der er forbundet med konventionelle metoder til laser og fotoepilation. Lysimpulsen trænger mere dybt ind i huden, og derfor sker skade på hårfollikel meget mere effektivt og hurtigere.

Bekræftet af kliniske undersøgelser under tilsyn af FDA (Food and Drug Administration of the United States).

FDA i 1 år har kliniske undersøgelser vist, at hovedparten af ​​emnerne:

 • Mængden af ​​uønsket hår på de behandlede områder faldt med 94% på basis af regelmæssig brug i 7 uger.
 • I gennemsnit faldt hårvolumenet med 46% efter 2 uger ved brug af en home elos epilator.

Men resultaterne af hjemmet fjernelse er individuelle for hver person og afhænger af forskellige årsager, for eksempel: hårfarve, densitet og placering på kroppen, alder, stofskifte, hormoner, kropsvægt, etnicitet, medicin og andre faktorer.

Enheden til hjemmet fjernelse er velegnet til enhver hårfarve og for enhver hudfarve, såvel som for alle dele af kroppen. Selv blondiner og rødhårede kan bruge det.

Før du bruger epilatoren anbefaler fabrikanten at fjerne hår fra det behandlede område: med barbering (for mørkt hår) og en afskærmning (til let hår).

På følsomme områder, såsom bikiniområdet, armhuler, skal du arbejde med epilatoren på princippet om et frimærke og anvende det i et par sekunder. Total behandling af en armhule tager ikke mere end et minut.

På andre dele af kroppen, som f.eks. Arme eller ben, skal epilatoren glide glat, det tager ca. 10 minutter at færdiggøre behandlingen af ​​et ben og 3 minutter for armene.

Antal blinklys for forskellige zoner:

 • Ben til knæet: 150-350 blinker.
 • Hænder (kvinder): 100-200 blink.
 • Armhuler: 10-30 blinker.
 • Bryst (mand): 50-200 blinker.
 • Ansigt (kvinder): 10-30 blinker.

fordele:

 • Den har en indbygget lampe, der ikke kræver udskiftning med en stor ressource på 120.000 blink, denne ressource er statistisk tilstrækkelig i flere år.
 • Det er blevet klinisk testet og godkendt af FDA - Food and Drug Administration of the United States, og er derfor så sikkert og effektivt som muligt.
 • Hårreduktion med 94% på kun syv ugers brug og med 46% efter kun to uger.
 • Kan bruges på enhver hudtype.
 • Velegnet til mænd og kvinder.
 • Evnen til at behandle kropsområder på særligt følsomme områder - på ansigtet, i armhulerne og i bikiniområdet.
 • Kompakt, ergonomisk, meget nem at bruge.
 • Intensiteten af ​​IPL-strålen (optisk energi - flash): 550 - 1200 nm.
 • RF-frekvens (elektrisk energi - radiobølge): 6,78 MHz.
 • Epilatoren kan bruges ved en temperatur: fra +10 til +30 ºі.
 • Kontaktpunkt af en lampe med hud (uden brug af en dyse til personen): 1 cm x 3,3 cm = 3,3 cm2.
 • Alternativer for strømniveau: høj, medium, lav.
 • Maksimal flash-effekt (energi): 9 J / cm2 (inkluderer: Max optisk energi 4 J / cm2 + elektrisk energi (RF) 5 J / cm2.

ulemper:

 • Ingen sikkerhedsbriller.
 • Lang vente på rehlata

Video præsentation af denne epilator fra producenten:

Rio x60


Den seneste udvikling i skønhedssektoren er slået sammen i RIO SALON LASER X60 laserfjerningsanordningen, som giver fremragende laserfjerning af et 60mm² område, der fjerner alle hår i dette område!

Scanfunktionen i RIO Scanning Hair Removal X60 er specielt designet til at hjælpe dig med at fjerne alle uønskede hår på ansigt og krop så længe som muligt. Den unikke funktion ved at scanne området og selvsøgende hår gør det lettere for hårfjerning, fordi nu gør enheden alt for dig. Og du behøver ikke at "sigte" og kigge efter et hår. Således er laser hårfjerning blevet endnu mere bekvem og pålidelig med enheden RIO Scanning Hair Removal X60.

I undersøgelsen af ​​laseren, der har et bølgelængdeområde fra 600 til 1100 nanometer, har forskere fundet, at denne type laser er koncentreret i hårets mørke pigment (melanin) og akkumuleres i det. Samtidig forbliver huden helt gennemsigtig for laseren, ligesom glas til solstråler, og laser påvirker ikke huden og det underliggende væv på nogen måde. Denne opdagelse markerede starten på udviklingen af ​​udstyr til laserhårfjerning, fordi det er sikkert, pålideligt og meget effektivt!

RIO Scanning Hair Removal X60 bruger en monokrom kohærent lysstråle med en bølgelængde på 808 nm. Laserenergien, ved opvarmning af follikelen, fører til dens ødelæggelse og i sidste ende til ødelæggelse. Som følge heraf ophører pæren med at producere hår, og det holder op med at vokse. Huden er slet ikke involveret, hvilket betyder, at der ikke er ubehagelige konsekvenser, irritationer eller rødme.

Du bør vide, at laseren er mest aktivt i samspil med de follikler, hvor der er meget melanin, det vil sige, mørkt hår er ideelt fjernet. Lys, rødt, gråt, dunet hår er ikke underlagt laserbehandling. For at opnå en synlig langsigtet effekt er det nødvendigt at gennemføre et kursus af laser hårfjerningsprocedurer derhjemme. Gennemsnitskurset er 6-10 procedurer med et interval på 1 hver 3-4 uger. Varigheden af ​​procedurerne med RIO Scanning Hair Removal X60-enheden kan variere afhængigt af de individuelle egenskaber, hormonniveauer, vækstcyklus og tykkelse af hår. Modellen har positive anmeldelser fra kunder, som bekræfter sin maksimale effektivitet.

Udstyret med tre grader af beskyttelse:

 1. Enheden aktiveres ved at dreje nøglen, der kommer i sættet. For at forhindre dit barn i at tænde enheden i dit fravær anbefales det at skjule nøglen.
 2. Når du tænder for enheden, skal du indtaste koden, som er angivet i instruktionerne.
 3. Arbejdsstykket er forsynet med to metalkontakter, der skal fastgøres tæt på huden, ellers vil laseren ikke fodre.

Sikkerhedsforanstaltninger:

 • Du skal låse op med en specialnøgle.
 • Der kræves en sikkerhedsknap for at aktivere enheden.
 • Den har en patenteret teknologi til beskyttelse mod skader på synet.
 • Det virker kun i kontakt med huden på begge kontakt knapper.
 • Designet specifikt med beskyttelsesfunktionen fra laserstrålen reflekteret af lysstrålen.

Kontraindikationer

 • Meget mørk og mørk hud.
 • Blond, dunet og gråt hår.
 • Oncology.
 • Hårbehandling i området med mol.
 • Hudsygdomme (eksem, psoriasis).
 • Åreknuder kompliceret af trofiske lidelser.
 • Kelloid sygdom.
 • Graviditet.
 • Brug af stoffer med fototoxisk virkning.

fordele:

 • IR-laserens bølgelængde er 808 nm.
 • Antal strømjusteringsniveauer 5.
 • Lasermodus: pulseret.

Der er endnu ikke opdaget væsentlige mangler.

Et overblik over denne epilator, se videoen nedenfor:

fund

Resumé af vores anmeldelse af laser home epilatorer:

 • Den kompakte epilator RioLAHS-3000 har altid plads i kvinders rejsetaske. Det giver dig mulighed for at arbejde på at slippe af med uønsket hår, selv under rejsen.
 • Den TandaMeChic enhed, som følge af kombinationen af ​​radiofrekvens og laser eksponering, er egnet til epilering mørk hud og hår med et blødt pigment.
 • RioX60 epilatoren med en scanningsfunktion selv identificerer hårene, hvilket reducerer procedurens tid væsentligt.

Moderne husholdnings laser epilatorer er et værdifuldt alternativ til dyre besøg på salonen.

Laser fjernelse epilatorer i Zelenograd

Under ordren. Levering fra Moskva

På lager. Levering fra Moskva

På lager. Levering fra Moskva

På lager. Levering fra Moskva

På lager. Levering fra Moskva

Under ordren. Levering fra Moskva

Under ordren. Levering fra Moskva

Under ordren. Levering fra Moskva

Under ordren. Levering fra Moskva

På lager. Levering fra Moskva

På lager. Levering fra Moskva

Under ordren. Levering fra Moskva

På lager. Levering fra Moskva

Under ordren. Levering fra Moskva

På lager. Levering fra Moskva

Under ordren. Levering fra Moskva

På lager. Levering fra Moskva

Under ordren. Levering fra Moskva

Under ordren. Levering fra Moskva

Under ordren. Levering fra Moskva

På lager. Levering fra Moskva

På lager. Levering fra Moskva

Under ordren. Levering fra Moskva

Under ordren. Levering fra Moskva

Under ordren. Levering fra Moskva

Under ordren. Levering fra Moskva

Under ordren. Levering fra Moskva

Under ordren. Levering fra Moskva

Under ordren. Levering fra Moskva

På lager. Levering fra Moskva

Prisen på laser fjernelse epilatorer i butikker Zelenograd

På hjemmesiden kan du vælge laser fjernelse epilatorer efter ydeevne, se detaljerede fotos, læs anmeldelser og sammenlign priser i Zelenograd onlinebutikker. Køb laser fjernelse epilatorer billig (herunder på kredit) er nemt! Du skal bare gå til dit yndlingstilbud, læse betalingsbetingelserne og efterlade en anmodning om levering i Zelenograd.

Laser fjernelse epilatorer i Zelenograd

Under ordren. Levering fra Moskva

På lager. Levering fra Moskva

På lager. Levering fra Moskva

På lager. Levering fra Moskva

På lager. Levering fra Moskva

Under ordren. Levering fra Moskva

Under ordren. Levering fra Moskva

Under ordren. Levering fra Moskva

Under ordren. Levering fra Moskva

På lager. Levering fra Moskva

På lager. Levering fra Moskva

Under ordren. Levering fra Moskva

På lager. Levering fra Moskva

Under ordren. Levering fra Moskva

På lager. Levering fra Moskva

Under ordren. Levering fra Moskva

På lager. Levering fra Moskva

Under ordren. Levering fra Moskva

Under ordren. Levering fra Moskva

Under ordren. Levering fra Moskva

På lager. Levering fra Moskva

På lager. Levering fra Moskva

Under ordren. Levering fra Moskva

Under ordren. Levering fra Moskva

Under ordren. Levering fra Moskva

Under ordren. Levering fra Moskva

Under ordren. Levering fra Moskva

Under ordren. Levering fra Moskva

Under ordren. Levering fra Moskva

På lager. Levering fra Moskva

Prisen på laser fjernelse epilatorer i butikker Zelenograd

På hjemmesiden kan du vælge laser fjernelse epilatorer efter ydeevne, se detaljerede fotos, læs anmeldelser og sammenlign priser i Zelenograd onlinebutikker. Køb laser fjernelse epilatorer billig (herunder på kredit) er nemt! Du skal bare gå til dit yndlingstilbud, læse betalingsbetingelserne og efterlade en anmodning om levering i Zelenograd.

Hvordan man bruger phyto harpiks til depilation

Shugaring og voksning under graviditet