DARK SKIN MELLEM FOT - HVORDAN SKAL DU FÅ RID

Mørkning af huden på intime steder hos kvinder er ikke så sjældent, det er simpelthen ikke sædvanligt at tale højt om det. Området mellem benene kan have en mørk farve af forskellige årsager. På følsomme steder afhænger farven på vores hud, nemlig i anusområdet, perineum, direkte af mængden af ​​pigment i den. Særlige hudceller - melanocytter - er ansvarlige for dette. Disse strukturer producerer et mørkt pigment kaldet melanin. Nogle gange sker det, at celler begynder at arbejde mere aktivt og melanin produceres i overskud - dette fænomen kaldes hyperpigmentering. Dette fører til udseende af æstetisk grimme mørke pletter på huden mellem fodbåndet eller hele bikinizonen.

Forbedret hudpigmentering mellem benene og langs den dybe bikinilinje kan forårsage modstridende følelser hos piger. Nogle mennesker er ikke opmærksomme på dette, fordi det ikke ledsages af ubehagelige fornemmelser ved kælenavne og er ikke synligt synlige i hverdagen på grund af tøj. Og til trods for at det overskydende pigment i de fleste tilfælde ikke skader sundheden, er det mørke skridt for mange et ægte æstetisk problem. Et intimt sted for en moderne pige bør trods alt være lige perfekt ikke kun i solbrændtiden og i badetøj, men også i hverdagen i seng, fitness klub, sauna osv. situationer. Vi anser det for at være grimt, nogle gange genert for at være nøgen foran din unge mand, i en skønhedssalon foran en kosmetolog og endda foran en gynækolog.

Derudover er der situationer, hvor der i brusere, omklædningsrum på fitnessklubber og andre steder bliver en usædvanlig farve af kønsorganerne og huden omkring dem blevet genstand for øget opmærksomhed og diskussion blandt venner eller bare andre. Derfor er interessen for proceduren for hvidblegning af en dyb bikinizone stabil hos kvinder på ethvert tidspunkt af året, uanset alder, religiøse overbevisninger og seksuelle præferencer.

Hvorfor er mørkheden

1. GENETIK

Pigmentering af en bikini hos en person afhænger kun af, om sydlige eller nordlige var i fjerne forfædre. De nordlige er lettere, og hud og slimhinder, de sydlige er mørkere, og deres efterkommere kan være så og på den måde. Farven på labia er normalt omtrent den samme som farven på areola på brystvorterne på dine bryster. Hvis areolaerne er mørke, så vil labia og anus også være sådan, selv om der er undtagelser. Ifølge nogle observationer er hudfarven mellem benene af brunetter ofte dusk og endog mørk brun, mens det i blondiner er normalt lys som hele huden. Årsagen er helt forståelig - forskellige genetik i brunetter og blondiner.

2. HORMONAL DISBALANCE

En udtalt mørkning af huden på et intimt sted og frem for alt af den store og lille labia er et almindeligt fænomen under graviditeten og kaldes "chloasma". Hyperpigmentering noteres ikke kun på kønsorganerne, men også på brystvorterne, ansigtet, halsen. Stigningen i hormonproduktionen af ​​progesteron og østrogen "interfererer" med syntesen af ​​melanin, men denne tilstand normaliseres normalt efter fødslen, men ikke altid.

3. ÆLDRE ÆNDRINGER

Climax hos kvinder, et af de karakteristiske tegn på hvilke der er en hormonel ubalance i kroppen og som følge heraf bliver huden mellem benene mørkere. Ældning af huden forårsager en stigning i antallet af pigmenter - dette gælder også årsagerne til hyperpigmentering, den såkaldte. "senile pletter".

4. Nogle sygdomme

Først og fremmest er disse sygdomme i leveren, hovedorganets provokatør i kroppen, på grund af hvilken øget pigmentering mellem benene i bikiniområdet kan forekomme. Chloasma kan også forekomme i sygdomme hos æggestokkene med nedsat funktion - kronisk inflammation, dysfunktioner og nogle medfødte patologier. Synderen af ​​mørke pletter i perineum kan være diabetes, Cushings syndrom, hvilket forårsager en kraftig stigning i blodet af binyrerne, polycystisk ovarie.

5. EKSTRA VÆGT

Overdreven vægt ledsages altid af friktion mod hinanden af ​​lårets indre overflader. Og som følge heraf forekommer gnidning og udslæt i friktionszonen, hvilket kan føre til forbedret produktion af melaninpigment, som er ansvarlig for hudtonen.

6. RECEPTION AF MEDIKATIONER

Behandling med hormonelle lægemidler, beskyttelse mod antikonceptionsmidler - 1/3 af kvinder, der bruger orale præventionsmidler, fandt melanose, dvs. akkumulering af melanin i vævene i de indre organer og huden. Mørkning af huden af ​​en bikini kan også forekomme som følge af indtagelse af kemikalier, sulfonamider, arsen, antipyrin, tetracyclin, produkter indeholdende tjære. Anvendelsen af ​​deodoranter i det intime område fører uundgåeligt til mørkningen i dette område.

7. VITAMINER

Mangel på vitaminer i kroppen fører til alvorlige overtrædelser. Især denne mangel på C-vitamin, A, PP, folinsyre og mange andre elementer, som kan forbedre melanogenese.

HVORDAN SKYDER HUDDIMMEREN I DET INDRE OMRÅDE

Procedurer for whitening mørk hud mellem benene og i andre intime steder omfatter to hovedelementer - eksfoliere stratum corneum og reducere produktionen af ​​melaninpigment. Afskalning af huden hjælper med at fjerne melanin fra epidermis, hvilket fører til lynnedslag på aldersflader. Til dette formål anvendes forskellige typer skræl i salonen eller klinikken. Reduktion af melaninproduktion fastsætter effekten opnået ved afskalning. Disse mål er specielle originale kosmetik til hjemmebrug.

Blegningsprogrammet mellem benene består af 2 dele. Den første - "Procedurer i klinikken" omfatter: forbehandling, selve blegningssessionen, observation, særlig pleje efter. Den anden er "hjemmepleje" - brug af specielle whiteningprodukter derhjemme i 21-28 dage. 2-3 yderligere procedurer (serum + mezokoktyl), accelerere og forbedre effekten kan også anbefales. De første synlige forbedringer kan normalt observeres allerede 10-15 dage efter den oprindelige procedure. Hvor mange sessioner kan kræves? Det afhænger af den indledende tilstand af dette område - normalt er det 3-4 procedurer, eller en specialist i vores klinik vil mere præcist sige efter undersøgelsen. Se "Billeder før og efter intim blegning"


Der er et ønske om at prøve at fjerne den mørke hud mellem benene? Overgivelse til professionelle hænder - vi vil forsøge at gøre alt så hurtigt som muligt!

Blegning af området mellem benene i samme række med genitalernes intime plasticitet og regelmæssig fjernelse af håret gør det muligt for dig at flaunt i de mest utrolige tøj og helt uden dem når som helst og hvor som helst og ikke føler dig lidt begrænset!

"BLEACHING OF THE DARK SKIN OF THE INTIMATE ZONE"

Omkostningerne ved denne service til kvinder i klinikken, fra

Sådan fjerner du og fjerner mørke pletter mellem benene

Især om sommeren er problemet, hvordan man fjerner mørke pletter mellem benene. Sådanne pletter mellem benene og i armhulenes område er trods alt et reelt problem.
En person føler ubehag, når du vil solbade eller sætte på et kort tøj.

Hvordan kan jeg fjerne de mørke pletter mellem benene - effektiv medicinering

Ved det første udseende af mørke pletter på huden mellem benene, skal du søge hjælp fra en specialist (dermatolog), som som et resultat af undersøgelser vil identificere årsagen til pigmentering og ordinere den korrekte behandling. Sådanne handlinger vil betydeligt øge tiden for genopretning af huden.

I dag behandles pigmentering:

 • hardware kosmetologi, ofte ved laser;
 • Salonskrælning: overfladisk, medium og dyb med brug af frugtsyre;
 • ydre præparater (hydroquinon, kojinsyre);
 • traditionel medicin.

Det er nødvendigt at starte behandlingen med ikke-aggressive og ikke dyre stoffer.

Overvej nogle typer effektive salver, der kan købes på hvert apotek:

 1. Zink salve er et lægemiddel til apotek af en bred vifte af handlinger. Det bekæmper effektivt forskellige hudlæsioner. Lægemidlet er helt sikkert, forårsager ikke allergiske reaktioner. Zinkoxidet indeholdt i salven har en blegende virkning og er i stand til at klare enhver form for pigmentering. Det har ingen bivirkninger, det bruges aktivt af gravide og småbørn. Salven er udstyret med blød paraffin og petrolatum. Disse stoffer fungerer som en beskyttende film til huden. Som følge heraf kan patogener ikke trænge ind i epidermierne. Hvis huden bliver tør og tæt, når du bruger salven, skal du blande zinksalven med cremen (babyen). Lægemidlet bruges dagligt ved at anvende på problemområder i kroppen mindst tre gange om dagen. Behandlingsforløbet - indtil fuldstændig afklaring af mørke pletter.
 2. Svovl salve er ikke så harmløs som zink. Pigmentpletter forsvinder som følge af peeling og ødelæggelse af celler, som er påvirket af pigmentering. Denne sammensætning er i stand til hurtigt at håndtere problemområder i kroppen. Det skal dog bruges med ekstrem forsigtighed, især hvis tør eller følsom hud råder over. Påfør cremen direkte på de mørke pletter, prøv at undgå kontakt med sund hud. Brug stoffet ikke mere end en gang hver anden dag.
 3. Retinoic salve har en række nyttige enzymer, selv om det i dag ikke er særlig populært hos forbrugerne. Salvepræparatet anbringes eksternt, det er en analog af vitamin A. Lægemidlet kan ikke kun ødelægge forøget pigmentering, men også give huden et sundt og smukt udseende. Lægemidlet sælges i hvert apotek, ifølge lægens recept. Den påføres med et tyndt lag på mørke pletter, ikke mere end to gange om syv dage. Det er forbudt for gravide og ammende kvinder.

Før du begynder at behandle sygdommen, skal du kende årsagen. Og kun en kvalificeret hudlæge kan åbne denne hemmelighed!

 • ➤ Hvad forårsager forårsakelse af neuralgi?
 • ➤ Under hvilke patologiske forhold er der støj i øret, når du går i seng!

Se videoer om dette emne.

årsager til

Huden mellem benene er følsom nok, den udsættes dagligt for stress, hvilket fremkaldes af:

 • gnide;
 • ubehageligt tøj;
 • aldersrelaterede ændringer i kroppen
 • uegnede hygiejneprodukter
 • depilation skader.

Af disse grunde forekommer pigmentpletter på huden. Med andre ord opstår der en større udvikling af melanocytter i et bestemt område af kroppen, hvilket frembringer et pigment kaldet melanin.

Sådanne kumulative processer fører til mørkningen af ​​hudlaget. Spots kan stoppe deres udvikling, eller omvendt fortsætte med at vokse.

Deres udseende kan skyldes:

 1. Nyre-, lever- eller skjoldbruskkirtel sygdom. Disse sygdomme bidrager til udviklingen af ​​stoffer, der stimulerer dannelsen af ​​melanin.
 2. Hormonale forstyrrelser, der forstyrrer pigmentmetabolismen.
 3. Virkningen af ​​ultraviolet stråling. Som et resultat er hudlagene underlagt fotoaldering og følgelig udseendet af hyperpigmentering.

Efter samråd vælger specialisten den rette behandling. Og fortæller også hvordan man kan slippe af med mørke pletter mellem benene, afhængigt af årsagen til udseendet.

Udseendet af pletter i perineum og armhuler

Ud over fodområdet kan pigmentering forekomme under armene. Dette kan skyldes alder eller hormonelle ændringer, men ikke altid.

Hovedårsagerne til mørke pletter er:

 1. Barberingsprocedure. I denne situation er huden udsat for grovhed, irritation. Derfor anbefales andre metoder til fjernelse af hår under armene.
 2. Depilation. Cream formuleringer til denne type procedure er så effektive som muligt, men deres sammensætning indeholder et stort antal kemiske komponenter, der fremkalder udseendet af pigmentpletter.
 3. Svedende. Prøv at bære rummelige ting, så din hud kan trække vejret.
 4. Alkohol deodoranter. Med deres regelmæssige brug skifter huden skygge.
 5. Døde celler kan ikke ændre hudfarven, hvis du regelmæssigt anvender specielle skrubber og kosmetik.
 6. Rygning fører til ophobning af melanin i vævene. Derfor er rygere mest modtagelige for pigmentering.
 7. Mørke pletter kan forekomme under graviditet eller hormonbehandling.
 • ➤ Hvad er årsagerne til de mørke pletter på benene?
 • ➤ Hvad er parafrenisk syndrom!

Traditionel medicin i kampen mod pigmentering derhjemme

Udover lægemidler med pigmentpletter kæmper den traditionelle medicin aktivt.

Overvej et par effektive opskrifter:

 1. Til pigmentering, brug et pulver af bodyagi og hydrogenperoxid (3%). Bland to ingredienser til en tykkelse af cremefløde. Rengør fødderne og lad dem være i 25 minutter, skyll derefter med varmt vand. Anvendelse af et stof, du kan føle en brændende fornemmelse. Behandlingsforløbet i syv dage, anvend stoffet på mørke pletter to gange dagligt, morgen og aften.
 2. Bland fire spiseskefulde melonmasse og samme persillejuice, tilsæt fjorten dråber olie (essentiel) og olie (lime) otte dråber. Påfør sammensætningen på de berørte områder af kroppen, pakket med polyethylen på toppen i tyve minutter. Derefter vaskes fødderne med varmt vand og brug peeling fra kefirblandingen.
 3. Almindelig honning (50 gram) blandet med fem dråber citrus æteriske olier vil bidrage til at fjerne pigmentering. Påfør en maske på problemområder i kroppen hver dag, indtil pletterne forsvinder fuldstændigt.
 4. Perfekt klare dette problem afkogning af persille. Slib roden af ​​planten, tilsæt et par dråber citronsaft. Tør pletten to gange med denne løsning.
 5. Frisk agurk betragtes som en af ​​de bedste pigmenteringslæger. Det er let at forberede en maske, tage en grøntsag og gnid den med en fin rist. Tilsæt en næringsrig creme eller en baby creme til den resulterende gylle. Påfør en maske på fødderne. Efter femten minutter skylles med vand, helst køligt.
 6. For at forberede cremen af ​​frisk agurk skal 2 spsk. skeer af revet grøntsag. Til ham tilføj 2 timer. ske olivenolie, bland alt grundigt. Med denne sammensætning tørres de mørke pletter mellem benene daglig.
 7. Urtepræparater kan klare pigmentpletter mellem benene effektivt og hurtigt. Placer flere ældre blomster (7-10) i en beholder, hæld kogende vand over dem (200 gram). Derefter anbringes afkogningen i et vandbad, efter 10 minutter fjernes og filtreres. Når blandingen er afkølet, fugter duken og fastgør den til problemområderne i kroppen og gentager proceduren flere gange. Påfør masken mindst to gange om ugen.
 8. Placer centauryen i en dyb jernbeholder, fyld den med koldt vand og læg det på ovnen. Over lav varme bør blandingen koges indtil halvt vandtab. Derefter fjernes medicinen fra varmen, stamme og gnider lotionen to gange om dagen.

Nyttig video om emnet

Blegemidler mod hudpigmentering

Healing whitening agenter effektivt bekæmpe hudpigmentering.

Komponenterne indeholdt i cremen kan eliminere og lette de mørke pletter på benene på kort tid.

Når du vælger en kosmetik, skal du omhyggeligt studere dens sammensætning.

Fælles komponenter af lette cremer er:

 1. Hydroquinon er et tilstrækkeligt effektivt hvidbearbejdningselement, som efter 30 dage efter ansøgning viser et glimrende resultat. Det skal dog bruges med ekstrem forsigtighed, da den er toksisk.
 2. Kojinsyre er et almindeligt blekemiddel i kosmetologi. Praktisk taget giftfri, men kan forårsage allergiske reaktioner. Ved hjælp af en komponent falder strukturen af ​​pigmentpletter hurtigt sammen.
 3. Arbutin er et plantesubstans, der er afledt af bjørnebær. Ødelægger kun eksisterende pletter, men forhindrer ikke deres udseende.
 4. Melanozyme er en hvidtekomponent, absolut uskadelig, og der er hurtig og høj kvalitet fjernelse af pigmentering. Kan afbryde syntesen af ​​melanin i hudvævene.

Overvej de mest effektive hvidemidler:

 1. Cream "Melaniativ" vandbaseret, med naturlige ingredienser ødelægger hurtigt og effektivt mørke pletter mellem benene. Ud over at fjerne værktøjet forhindrer udseendet af pigmentering. Det har en fugtgivende og nærende virkning. Creamsammensætningen påføres på de beskadigede områder af kroppen med et tyndt lag om aftenen (uden gnidning). I tilfælde af kløe eller stramning af huden, bør brugen af ​​lægemidlet suspenderes.
 2. Skinoren Cream er et effektivt hvidt præparat, renser huden mod pigmentering, svamp og forskellige bakterier, der påvirker epidermis. Cremen indeholder azelinsyre, som fjerner overskydende pigment fra vævet og normaliserer kroppens metaboliske proces. Produktet påføres den berørte hud på benene to gange om dagen.
 3. Cream "Klirvin" indeholder naturlige ingredienser, urter, naturlige antioxidanter, vitamin E-gruppe. Ved hver påføring af præparatet på fodens hud fornyes cellerne ved pigmentering, overskydende melanin forsvinder, hudens øverste lag er mættet med fugt og ilt.

Værktøjet påføres den mørke hud to gange om dagen.

Få kun højkvalitetsblegemidler, spar ikke på prisen. Dette er den eneste måde at opnå det ønskede resultat på. Når du anvender kosmetiske og medicinske cremer, så prøv at være så lidt som muligt i solen.

Brug aldrig blegemidler før garvning. Terapeutiske procedurer anbefales i efteråret eller vinterperioden, når solens stråler er mindst aktive.

Du kan hurtigt slippe af med denne patologi

For at vælge den mest effektive og hurtige behandlingsmetode er det nødvendigt at foretage en fuld undersøgelse med specialister (hudlæge, endokrinolog, onkolog). Efter testresultaterne vil årsagen til pigmentering blive bestemt.

Hvis udseendet af pletter fremkaldes af alvorlige sygdomme i skjoldbruskkirtlen eller nyrerne, er det nødvendigt at fortsætte med eliminering af hovedsygdommen og først efter at fjerne pigmentering. Hvis forekomsten af ​​pletter ikke er forbundet med sygdomme, kan pigmentering hurtigt fjernes ved at kontakte en kosmetolog for hjælp, hvem vil ordinere passende procedurer.

Sådan fjerner du mørke pletter mellem benene:

 1. Kryoterapi. Dette er en helt smertefri procedure, der tager lidt tid. Flydende kvælstof vil ødelægge melanin og keratiniserede lag af dermis om få minutter.
 2. Laser polering. I dette tilfælde fjernes den ramte epidermis af en stråle. Huden er nivelleret, monokromatisk farveområde er erhvervet. Anbefales til personer med en lille grad af pigmentering.
 3. Photorejuvenation. En laser er involveret, der eliminerer tør hud, niveauer farven, fremmer produktionen af ​​kollagen og regenererer huden. I tilfælde af svære pigmentpletter skal der udføres flere procedurer.
 4. Microdermabrasion. Proceduren er velegnet til personer med hårdt ramte områder af føttens hud. Der er slibning af de øvre hudkrystallkrystaller af aluminium. Som følge heraf fjernes det beskadigede lag af epidermis.
 5. Kemisk peeling. Pigmentpletter fjernes med syrer. Denne koncentrerede sammensætning kan gøre føttens hud ren om nogle få minutter. Proceduren kan kun udføres af en kvalificeret kosmetolog.
 6. Ultralyd skrælning. Det vil rense alt snavs og støv på huden. Mæt epidermis med den maksimale oxygenhastighed, fugt, accelerere regenerering. Velegnet til personer med en lille læsion af pigmentpletter.
 7. Masking. Om denne procedure har få hørt. I vores land tilbyder denne service kun nogle få kosmetiske klinikker. Ved hjælp af korrektoren med en lys neutralizer vises pigmentpletter. Fremgangsmåden er ret effektiv og kan give huden et sundt udseende om et par minutter uden mørke pletter.

Når du besøger skønhedssaloner, skal du være opmærksom på licensen, betingelserne for at udføre terapeutiske foranstaltninger og eksamensbeviser for medarbejdere.

Ernæringsmæssige egenskaber ved denne sygdom

Ofte vises mørke pletter mellem benene i forbindelse med svækket immunsystem eller avitaminose. Du kan styrke kroppen ved hjælp af ordentlig ernæring. Kroppen skal være mættet med jern, kobber og zink. Disse stoffer er aktive i syntesen af ​​melanin.

Pigmenteret hud har brug for ordentlig ernæring.

Det er nødvendigt at medtage i den daglige menu:

 • lever (kylling og svinekød);
 • oksekød;
 • kalkun;
 • rejer;
 • nødder;
 • linser;
 • bønner:
 • boghvede grød;
 • ærter grød og supper;
 • bløde oste;
 • spinat.

Brug så meget frisk persille, selleri, figner og vild rose som muligt.

Mulige konsekvenser og komplikationer

Fra udseendet af alderspletter er ingen forsikret. De kan fremkomme helt fra fødslen og kan erhverves. Pigmentering er ikke en hudsygdom og forårsager ingen skade for menneskers sundhed.

Mørke pletter er en kosmetisk defekt og bringer personen kun ulejlighed og ubehag. Den største fare for pletter er den mulige maskering af maligne formationer under dem. Derfor er høring med en hudlæge et must.

Forebyggelse af et problem

For at forhindre udseende af pigmentering på benets hud og ikke at konsultere en hudlæge og en kosmetolog hvert år til konsultation, er det nødvendigt at følge nogle regler:

 1. Vitamin C og E bør være til stede i din kost, det understøtter immunsystemet og huden i den rigtige tone.
 2. Brug solcreme, både om vinteren og sommeren. Når solen er varm, skal du bære lette bukser, bære shorts så sjældent som muligt.
 3. Peeling - et løfte om skønhed og upåklagelighed. Det vil mætte dermis med ilt og fremskynde fornyelsen.
 4. Giv op med alkohol og nikotin.
 5. I stressede situationer skal du tage sedativer, der kan ordineres af en specialist.
 6. Hvis der opstår nye mørke pletter regelmæssigt på huden på dine fødder, skal du glemme at besøge stranden og solariumet.

Giv din krop en god ernæring, beskytt altid huden mod eksterne faktorer, og pigmentering vil omgå dig!

Sådan fjerner du mørke pletter på lårets inderside?

Kosmetiske mangler giver kvinder mange ubehagelige øjeblikke, især om sommeren, når de går til stranden. Pigmenterede pletter på indersiden af ​​låret forårsager psykologisk ubehag og kræver hurtig løsning af problemet.

årsager til

På nogle steder er integullerne mest følsomme overfor negative faktorer. Med daglige stresseffekter er der en aktivering af melanocytter, der producerer et pigment, som ændrer hudfarven. Sygdommen kan påvirke både mænd og kvinder.

Problemet er oftere lokaliseret på intime steder, i armhulerne og på det indre lår.

Også årsager til mørke pletter på huden mellem benene er:

 • gnidning på grund af fedme eller anatomiske træk hos en person;
 • ubehageligt, alt for smalle tøj fremstillet af groft stof
 • aldersændringer
 • kosmetisk reaktion;
 • skade under kosmetiske procedurer
 • kemisk forgiftning;
 • svampeinfektion;
 • sygdomme i de indre organer (nyre- og leversvigt);
 • krænkelse af hormonel metabolisme
 • negativ UV-eksponering.

Måder at slippe af

Moderne kosmetologi har udviklet mange måder til at hjælpe med at fjerne blemmer på huden.

Inden du bruger lægemidler og teknikker til traditionel medicin, bør du konsultere lægen og finde ud af årsagen til sygdommen.

Hvordan fjerner du mørke pletter mellem benene? Hver patient vælger den mest hensigtsmæssige måde at hjælpe med med at stoppe problemet.

Pigmentering kan elimineres med:

 • laser eksponering
 • frugtsyre skræl;
 • lokale præparater
 • alternativ medicin.

Kosmetik med hvidblegningseffekt

Billig, men effektiv betyder:

 1. Zink salve. Det er designet til at bekæmpe forskellige skader og ændringer i huden. Lægemidlet har ingen kontraindikationer og tildeles alle kategorier af patienter, herunder gravide kvinder.

Zinkoxid, som er hovedkomponenten af ​​liniment, reducerer niveauet af melaninproduktion og danner en film på eksponeringsområdet. Det beskytter huden og kan lette pletter også i det intime område, hvilket forhindrer adgangen til patogene mikrober.

Behandlingsforløbet - indtil fuldstændig afklaring. Påfør på ren hud mindst tre gange om dagen.

 1. Svovlsalve påvirker pigmenteringen ved tørring og eksfoliering af døde epithelceller på applikationsstedet. Værktøjet er i stand til at bløde pletter på kort tid, men det bør bruges med ekstrem forsigtighed til folk, der er tilbøjelige til at tørre huden. Det anbefales også at anvende liniment kun på problemområdet ikke mere end en gang hver anden dag, i 10-14 dage.

Før du bruger salven, er det umuligt at behandle huden med hydrogenperoxid eller en opløsning af "kaliumpermanganat", da dette kan føre til en forbrænding.

Af narkotikamæssige ulemper udsender en skarp ubehagelig lugt og sværhedsvanskeligheder med det resultat, at værktøjet kun anvendes hjemme.

 1. Vitamin A-salve. Lægemidlet lindrer effektivt pigmenternes integritet og kan genoprette sundt udseende på problemområder ved at forynge dem. Påfør produktet skal være et tyndt lag to gange om ugen om aftenen, da de komponenter, der udgør linimentet, er følsomme for ultraviolet stråling.

Lægemidlet er receptpligtigt og er forbudt hos børn i den periode, hvor barnet transporteres og fodres.

 1. Sintomycin salve. Lokalt antibiotikum kan fjerne huden på alderspletter. Før du bruger liniment er det nødvendigt at dampe lidt på applikationsstedet. Lægemidlet bruges ikke mere end en måned, da det er vanedannende og ikke længere fungerer.

I tilfælde hvor det ønskede resultat ikke opnås, afbrydes salven og afbrydes eller udskiftes med en anden agent. Kontraindikationer: Graviditet og amning, Nyrer og lever, Overfølsomhed over for komponenterne.

 1. Salicylsalve har en tørrings- og eksfolierende virkning. Det fjerner pigmenterede celler i epidermis, som følge af, at der er en blødning af huden.

Liniment bør kun anvendes til de berørte områder op til tre gange om dagen. I tilfælde af overdosis kan kløe, rødme eller udslæt forekomme. Salven bruges ikke på huden på intime steder og armhuler, da epidermierne ofte er i kontakt med vand. Inden du bruger medicinen hos børn, bør du konsultere din læge.

Folkelige retsmidler

Ikke-traditionelle metoder til hudblegning derhjemme er velegnede til personer, der har allergiske reaktioner på apoteksprodukter.

 1. Persillejuice, citron og kefir.

Forbered ingredienserne i lige store mængder og bland dem i dybe retter. Forberedte midler til smøring af problemområder, efterlader stoffet på huden i nogle få minutter. Efter tiden skylles der med vand og påføres cremen. Udfør behandling to gange om ugen i en måned, tag derefter en pause og gentag kurset.

 1. En blanding af agurkmasse og fugtighedscreme.

Masken er velegnet til personer med øget tør hud og regelmæssig betændelse.

Gratin agurk og bland med fugtighedscreme. Fugt en serviet eller bandage i blandingen og fastgør dem til problemområdet. Efter 15-20 minutter gnides huden med køligt vand, proceduren udføres 3 gange om ugen.

 1. Hvid ler og afkog af vinrød.

Ostuzhenny afkogning af gærblanding blandes med ler til glat og gælder for alder pletter i 10 minutter. Efter skyll og smør huden med fløde. Forløbet af procedurer måned.

I værktøjet til bedre effekt kan du tilføje lidt citronsaft.

 1. Kaffe og citronsaft.

Brygger stærk kaffe og dræner vandet. I den resulterende masse tilsættes 30 ml citronsaft og rør til glat. Påfør problemområdet og hold blandingen i mere end 5 minutter. Efter vaskes af og behandles huden med en fugtighedscreme.

Metoder til traditionel medicin giver ikke den ønskede effekt ikke umiddelbart, men efter et stykke tid, da stoffet skal ophobes i huden, inden det påbegyndes. Derfor er det nødvendigt at gentage løbet af blegning efter en pause.

Egenskaber af ernæring i patologi

Ofte forekommer pigmentering hos patienter med svækket immunsystem eller utilstrækkelig indtagelse af vitaminer fra mad. Som følge heraf skal du følge en særlig kost, som omfatter:

 • kyllingelever;
 • magert kød;
 • fisk og skaldyr;
 • korn;
 • mejeriprodukter, ost;
 • grønne, salat og grøntsager.

I stedet for te er det bedre at bruge en drink vild rose eller kamille.

Mulige konsekvenser og komplikationer

Pigmentpletter på huden er ikke en uafhængig sygdom og forårsager ikke i sig selv menneskers sundhed. De bringer kosmetiske ulemper og kræver en omhyggelig diagnose, da sygdommen kan skyldes ondartede tumorer.

Ud over tumoren kan pletterne angive en funktionsfejl i de indre organer eller hormonelle metaboliske forstyrrelser.

forebyggelse

Gennemførelsen af ​​enkle regler vil bidrage til at forhindre udseende af pigmentering:

 1. Støtte til kroppens immunforsvar: regelmæssigt indtag af vitaminer og mineralkomplekser, introduktion af produkter, der indeholder vitaminerne A, C og E i kosten
 2. Brugen af ​​cremer, der beskytter huden mod udsættelse for sollys.
 3. Udfør regelmæssigt skrælning, som hjælper med at mætte huden med ilt og forbedrer vævs trofisme.
 4. Slap af dårlige vaner, især rygning: nikotin kan forårsage forstyrrelser i hormonel metabolisme.
 5. Under stress skal du tage sedativer.
 6. Hvis der forekommer pletter, skal du besøge en hudlæge.

Mørkning af huden er et hyppigt fænomen, der kan elimineres ved at vælge den mest bekvemme metode. Inden du bruger et af lysemidlene til problemområder, bør du konsultere en specialist.

Årsager til mørkningen af ​​huden i lyskeområdet hos kvinder. Sådan returneres din hudfarve

Ikke alle kvinder tør at tale højt om sådanne problemer som mørkningen af ​​kroppens hud i intime områder. Dette er en temmelig hyppig gener i det svagere køn.

 • Hurtig navigation på artiklen:
 • Hvorfor kvinder har mørk hud i lysken
 • Årsager til lyskefornemmelse
 • Sådan hvidter huden i lysken derhjemme
 • Blegning i salonen - fordele og ulemper
 • anmeldelser

Hvorfor kvinder har mørk hud i lysken

Der er mange grunde til dette, og det er vigtigt at vide, hvorfor kvinder har mørk hud i lysken. For skyggen af ​​vores hud på visse steder, nemlig - nær anus og i perineum, er celler, der hedder "melanocytter" ansvarlige.

De producerer et pigment kaldet melanin, hvor mængden afhænger af dækets farve i det intime område. Det sker undertiden, at der opstår en fejl i cellerne, hvilket fører til forbedret melaninproduktion. Alt dette fører til pigmentering i perineum.

Som regel forårsager mørk farve mellem benene i piger og kvinder modstridende følelser. Hvis nogle kvinder ikke lægger vægt på dette, så for andre er dette et reelt problem.

Ofte forstyrrer den mørke farve i bikinizonen dig ikke ubehagelige fornemmelser og påvirker ikke kvindens sundhed, men hver person vil altid se perfekt ud - om sommeren i solbrændtiden og i hverdagen.

Af en eller anden grund udvikler de fleste kvinder et kompleks på grund af den mørke hud i lysken, de er endda flov overfor at klæde sig foran deres seksuelle partner.

Det sker ofte, at i offentlige brusere og skabsrum skaber unaturlig pigmentering i lysken en øget interesse og diskussion blandt venner. Derfor er en tjeneste som hvidtnitlig intim zone, efterspørgsel blandt kvinder i alle aldre.

Årsager til lyskefornemmelse

Interne årsager

 1. Alder ændres.
  Ved overgangsalderen opstår der hormonelle ændringer i kroppen som et resultat af dette - den uundgåelige aldring og fading af huden og øget pigmentering.
 2. Genetik.
  Hvis den mørke halo er organerne i et intimt sted det samme, men nogle gange er der undtagelser. Normalt har fairhairede piger samme skridtfarve i skridtet som andre steder, mens brunehårede kvinder og brunetter har mørk og undertiden chokoladebrun hud. Og det er ret logisk.
 3. Modtagelse af medicin.
  Accept af hormonelle svangerskabsforebyggende midler hos mere end halvdelen af ​​kvinder forårsager overdreven ophobning af melaninpigment i huden, organer og væv. Derfor bør de tages omhyggeligt og kun som foreskrevet af en læge. Lidt er kendt, hvordan og hvorfor kemikalier som sulfonamider, arsen, antipyrin, kommer ind i kvindens krop, forårsager mørkning af huden i ljummen. Anvendelsen af ​​deodoranter til det intime område kan også påvirke farveændringen.

Det har vist sig, at medicin kan påvirke hudpigmentering.

 • Hormonale lidelser.
  En betydelig misfarvning af de eksterne genitalorganer observeres, når barnet bæres og kaldes "chloasma". Pigmentering dannes ikke kun på kønsorganer og brystvorter, men også på hænder, ansigt og nakke. Men efter fødslen af ​​et barn passerer dette normalt, men ikke altid.
 • En række sygdomme.
  Vores lever er et vigtigt organ, der tager udgangspunkt i vores "svagheder", hvorfor det er nødvendigt at overvåge dets tilstand. Enhver leversygdom kan forårsage alvorlig mørkning af huden i lysken. Ved kroniske sygdomme hos æggestokkene i en kvinde, kan deres funktion være svækket, og som regel forekommer hyperpigmentering. Med sygdomme som diabetes mellitus og polycystisk ovariecancer, øges hormonniveauet i blodet, og dette påvirker dannelsen af ​​alderspunkter mellem lårene.
 • Ekstra pund.
  At være overvægtige, især i varmen, får de indre lår til at gnide imod hinanden, irritationer, ridser og udslæt forekommer. Som følge heraf begynder huden at mørkere og adskiller sig væsentligt fra resten af ​​farven
 • Manglende vitaminer.
  På grund af manglen på vitaminer i kroppen opstår uoprettelige ændringer. Det er især mangel på C-vitamin, A, PP, folsyre og også vitamin B9. Det kan også påvirke ændringen i mængden af ​​produceret melanin, hvorfor kvinder og hud i ljummen mørkere.
 • For at finde ud af, hvordan vitaminer kan forlænge ungdommen i huden, se følgende video.

  [box type = "info"] Interessant faktum! Hud hos en person i kønsområdet afhænger af hvem deres forgængere var sydlige eller nordlige. Indbyggerne i den nordlige del af integumentet og slimhinderne er meget lettere end de sydlige. Typisk er kønsorganerne den samme farve som huden omkring brystvorterne. [/ Boks]

  Eksterne årsager til pigmentering

  1. Overdreven lidenskab for garvning.
   Stimulerer produktionen af ​​melanin hyppige besøg i solariumet, og selvfølgelig er solbadning i den åbne sol helt nøgne uden at anvende specielle solcreme.
  2. Virkningerne af hårfjerning og depilering.
   Ukorrekt fjernet overdreven vegetation i det intime område ved hjælp af depilation, voks eller en barbermaskine er også en almindelig årsag til irritation og mikrotrauma i huden, hvilket fører til øget pigmentering.

  Laser hårfjerningsprocedure anbefales i en specialiseret salon.

 • Forkert matchede undertøj.
  Den skønne hud af det retfærdige køn påvirkes negativt af systematisk brug af ubehagelige eller for stramme undertøj fremstillet af ikke-absorberende eller syntetiske materialer. Her er en almindelig årsag til, at kvinder har mørk hud i lysken. Men hvis du bruger strik og bomuldsstoffer uden blonder, ændres situationen til det bedre.
 • Sådan hvidter huden i lysken derhjemme

  For at udtyde lysken med improviserede metoder skal du være tålmodig. Det er nødvendigt at tage højde for det faktum, at traditionelle behandlingsmetoder ikke virker straks, men i 30-60 dage. Men så kan du ikke kompleksere om deres udseende, føle sig fri og rolig i alle situationer i livet.

  Hudbelysning udføres i to faser:

  [box type = "succes"] • fjernelse af døde celler med peeling;

  • opnåelse af en minimal produktion af melanin. [/ Boks]

  Peeling sker ved hjælp af dyb peeling i salonen eller medicinsk klinik, og resultatet er fastgjort med specielle cremer, der leverer huden med essentielle fedtsyrer.

  Hvordan man vælger den rigtige peeling og andre hudplejeprodukter - dette er i den næste video.

  Hjemmelavet agurkmaske

  Gratin agurk med skræl på en fin rist, pakk moset i ostekloth, læg problemområder i 20-25 minutter.

  Hydrogenperoxidblegning

  Om aftenen tørres de mørke steder af huden med en normal opløsning af hydrogenperoxid, købt i et apotek. Kurset er ikke mindre end en måned.

  Hydrogenperoxid beskytter ikke kun huden, men også beriget det med kosmos.

  Citron og persille juice løsning

  Slib saftige stængler af persille grønne i en mos, tilsæt fortyndet citronsaft (i forhold til vand 1: 1), på mørk hud.

  [box type = "warning"] Forsigtig! Koncentreret citronsaft er stærkt irriterende. Denne metode er ikke egnet til unge piger og kvinder med tynd, følsom hud. [/ Box]

  Blegning i salonen - fordele og ulemper

  En af de mest populære måder at slippe af med mørkningen mellem benene er fototerapi og polering. Ved hjælp af fototerapi kan du forynge og opdatere aldrende hud betydeligt, denne procedure er forbundet med kraftige lyssignaler og pulser.

  Det intime områdes hud er poleret på samme måde som ansigtets hud.

  Påvirkningen af ​​cellerne i epidermis forekommer biokemiske byggeprocesser i kroppen. Fordelene ved denne procedure er mange, men en stor ulempe er den dyre pris. Slibning er lasersprøjtningen af ​​små krystaller på mørke områder. Det ligner en dyb rensende peeling.

  Med denne hjælp kan du nemt fjerne døde, kåtpartikler. Salicyl-, mælkesyre- og citronsyrer er en del af de kvalitative peelingpræparater, og for den maksimale effekt er forskellige planteekstrakter inkluderet i flødeafskallingen. Persille og agurkekstrakt forbedrer og lindrer skadet hud.

  I denne video kan du lære nogle mere nyttige tips.

  Ulempen ved polering er, at denne procedure ikke er behagelig: Der er en følelse af at du gnider sandpapir på din hud. Før afklaringsproceduren er det nødvendigt at afveje fordele og ulemper og være yderst forsigtig. Det er meget vigtigt ikke at skade dig selv, så der ikke er nogen konsekvenser, og pigmenteringen øges ikke.

  [box type = "warning"] OBS! Det er tilrådeligt ikke at være under den åbne sol i denne periode. [/ Box]

  Langsomt, der handler på forskellige måder og metoder, vil du føle hvad der passer dig og hvad der virkelig virker. Tålmodighed og den systematiske brug af det valgte middel vil have en gavnlig effekt på din hud, og resultatet vil forbløffe dig.

  Forhåbentlig vil tipsene i denne artikel hjælpe dig med at passe på din krop.

  anmeldelser

  1 KOMMENTAR

  Tak for de nyttige tips! Personligt bruger jeg citronsaft til hudblegning. Og efter - påfør en fugtighedscreme. Ved regelmæssig brug er resultatet synligt efter 2-3 uger.

  Mørkning mellem benene

  Hvordan man ser yngre ud med
  simpel 5 minutters øvelse
  UDEN Botox, injektioner og operationer

  Jeg tøver med at spørge: Hvordan slippe af med gnidningen mellem benene og de mørke pletter

  I vores land er der mange overvægtige kvinder. Uanset hvor svært verden forsøger at gøre slanke figurer til et ideal, er en del af befolkningen stadig lider af fedme eller en lille overvægt. Samtidig opstår der en række problemer, hvoraf nogle ikke engang tales højt. Men så mange kvinder vil gerne løse dem!

  Komplettheden er ikke kun en stor belastning på knogler, strækmærker og en stor mave. Derudover dannes også nippede sår. Hvor? Kun damer i store størrelser kender til dette, men kun de indrømmer det ikke for nogen, for det er meget skammeligt at fortælle. Fede ben, store lår fører til det faktum, at benene i løbet af gangen rører i temmelig ømme steder og gnides stærkt. På få minutter kan du tørre huden i blodet, og det er meget mere smertefuldt end korn på fødderne.

  Hvorfor sker det her?

  Sådan gnidning er ikke altid et tegn på fylde. Der er kvinder, der bare har deres ben, og selv med lav vægt manifesterer man dette problem. Derudover er der ikke kun sår forårsaget af gnidning, men også stikkende varme fra varmen eller mørke pletter.

  Huden gnider mod hinanden, og ikke en gang, men i flere timer om dagen. Herfra bliver det mørkere. Mellemrummet mellem benene, eller rettere, den øverste del af benene på indersiden bliver brun eller grålig, væsentligt forskellig fra den omgivende hud. Du kan endda se dette på strandene, men normalt damerne skjuler bagved pareos, fordi de ved om dette problem.

  Når man taler om sådanne manifestationer, er det nødvendigt at skelne mellem to problemer: Den første er, hvordan man ikke gnider benene, hvordan man går uden smerte og frygtelige sår. Det andet problem er, hvordan man fjerner mørke cirkler. Selvfølgelig forsvinder de straks efter at have tabt sig, men det er den sværeste vej, som ikke alle kan gøre. Men vores mødre og endda bedstemødre stod over for disse problemer, og i så mange år blev der fundet en løsning.

  Hvordan man ikke gnider fødder

  Den nemmeste og mest bekvemme måde er ikke at bære nederdele og kjoler. I bukser bliver benene ikke gnides. Dette er en kardinal beslutning, men mange overholder det. På samme tid bæres bukserne overhovedet i lang tid, da selv et tæt stof ikke modstår sådan spænding. De fleste store kvinder er tvunget til at købe nye bukser hver 3-5 måned, da huller vises på indersiden af ​​hofterne.

  Den anden løsning, populær blandt den ældre generation, er stivelse. Almindelig kartoffelstivelse sælges hos enhver købmand. Før den går udenfor, påføres den på ren hud. Det er ikke synligt, skaber et let tryk, som forhindrer scuffing. Men det virker kun, når en person ikke sveder. Og effekten varer ca. tre timer. Talc fungerer på samme måde, men du kan altid sætte det i din håndtaske og tilføje det.

  En god løsning er en fed fløde. Men det er kun, når du ikke planlægger at sidde et sted, for så vil der være spor på kjole. Det er bedre at tage den mulighed, der ikke umiddelbart absorberes, f.eks. Børnecreme eller endda petroleumsgelé. Regelmæssigt skal tilføje flere for at undgå problemer.

  En god moderne løsning er antiperspirant. Tørre deodorant, som består af talkum, passer bedst til alle. Anvend på dine fødder som du ville til din armhuler, og glem problemet om evigt. Valget af sådanne midler er enormt, det er optimalt at tage den, der ikke har en lyse lugt. Der er endda kompakte muligheder, der passer let ind i en taske.

  Korrekt tøj er også en vej ud.

  Hvis du har det rigtige tøj, bliver dine ben ikke gnides. Særlige shorts vil spare følsomme steder mod skade. Du kan købe dem i en almindelig butik, men bemærk at gode modeller kun er anstændige mærker. Den bedste mulighed - lys, vejrtrækningsmaterialer, der ikke samles, rull ikke og er ikke synlige under tøj. Sådanne ting eksisterer, men kun er ikke særlig billige.

  Også mange damer har tilpasset sig til at lave shorts fra strømpebukser. Trim trusser ikke mere end 15 den tykke og omhyggeligt trimme kanten, så pilene ikke dannes. Sådanne ting gemmer også fra gnidning, men du skal passe på, at nederdelen ikke er for kort, for ikke at udilsigtet afsløre en sådan "skønhed".

  Sådan fjerner du irritation

  Hvis du allerede har gnides dine fødder, skal du tage et bad, vaske de berørte områder med et mildt rengøringsmiddel og anvende en helbredende creme. På apoteket er der cremer til børn, der hjælper imod kyllinger. Valg for sengetøj fjerner også ubehagelige symptomer. Og hvis det virkelig skete, så gå i mindst bukser i mindst en dag.

  Brug ikke jod, brillanter eller lignende. Hydrogenperoxid er også kontraindiceret. Bare helbredende creme vil være meget mere effektiv.

  Mørke pletter er ikke en sætning

  Mange kvinder har lært at gøre uden sår, ved hjælp af forskellige midler, men nogle er gået af, at det ikke bliver muligt at fjerne den grimme hudfarve på dette websted. Men der er en løsning på dette. Der er flere måder, for en, nogle er egnede, for andre - andre. Vælg din egen og handle.

  Lav en speciel skrubbe for dette område. Tag rester fra kogt kaffe, tilsæt et par dråber citronsaft og lidt blødgørende creme. Anvend på området af pletter i en cirkulær bevægelse for at fjerne det kåt lag af hud. Skyl med varmt vand. Gentag proceduren bliver nødt til konstant, men farven vil gradvist blive meget lettere.

  Hydrogenperoxid er et godt middel. Påfør på en bomuldspinne og tør ud overfladen af ​​mørk hud. Proceduren gentages to gange om dagen. Effekten vil kun ses i en uge. Igen, hvis du ikke taber og bærer nederdele, fortsætter friktionen henholdsvis, skal du konstant bruge blegning.

  Nå lyser huden af ​​citronsaft. Du kan endda tørre pletterne med et stykke citron, men det er vigtigt: du kan kun bruge det, når der ikke er nogen irritation. Ja, og denne procedure forårsager nogle gange allergier, så saften blandes undertiden med vand.

  Der er hvidt cremer på markedet, for eksempel achromin. Disse stoffer er mere egnede til at fremhæve pigmentpletter, men de påvirker også de gnidte pletter. Det er nødvendigt at bruge det to gange om dagen - om morgenen og om aftenen. Effekten vil ske om en uge, og fuldblødning vil forekomme om en måned, men kurset vil undertiden gentages.

  Fuld ben - dette er absolut ikke et problem i dag, alt kan løses. Eller måske har du også nogle hemmelige måder at slippe af med sådanne problemer? Det ville være meget interessant at vide, del nedenstående i kommentarerne.

  Klik på knapperne på sociale netværk nedenfor - del en nyttig artikel med dine bekendte og venner!

  Hvorfor mørkere huden mellem benene

  Hvordan hvidter huden på intime steder?

  Pigmentpletter placeret i det intime område, krænker æstetikken hos den kvindelige krop - huden virker snavset, hvilket kan forårsage alvorlige komplekser. Hvordan hvidter huden på intime steder? Hvilke værktøjer skal bruges?

  Hvorfor mørkner huden på intime steder?

  Det er værd at vide, at huden i de intime zoner har en mørkere pigmentering - det er helt naturligt.

  Situationen ændres, hvis der forekommer pigmentpletter i denne zone - dette mærkbart forkæler indtrykket. Årsagen til dette problem er:
  • Hormonale ændringer
  • Friktion af hud ved linned
  • Friktion af de indre lår mod hinanden
  • Ændringer i alderen
  • Hudsygdomme
  • Systemisk indtagelse af visse lægemidler
  • Konsekvenser af skader og betændelser
  • Eksponering for sollys.

  I nogle tilfælde pigmentering på grund af arvelighed. Mekanismen for opstart af pletter er længe blevet belyst - melanogenese (produktion af melanin) øges i lokale områder af kroppen, eller der udvikles antiinflammatorisk posttraumatisk hyperpigmentering. For at klarlægge årsagen til udseendet af grimme pletter, bør undersøges.

  Professionelle midler til at blegne intime steder

  Blegeprocessen omfatter 2 trin:
  1. Exfoliering af stratum corneum
  2. Reduceret melaninproduktion

  Afskallning med peeling hjælper med at fjerne melaninpigmentet fra epidermis. Valget af peeling afhænger af en række faktorer. Tidligere var de aktive komponenter af produkterne phenol, kviksølvsalve eller salicylsyre, og i dag er a-hydroxysyrer (AHA) kommet til de første stillinger: mælkesyre, glykolsyre, citronsyre. Blegemidlet bør indeholde komponenter som hydroquinon, azelainsyre, gluconsyre og kojinsyrer, arbutin, ascorbylmagnesium 2-phosphat. Yderligere komponenter: ekstrakter af bjørnebær, agurk, persille, jordbær træ.

  I skønhedssalonen vil du blive tilbudt at gøre en peeling af problemområdet. Lightening procedurer skal fortsætte hjemme - du vil blive forsynet med en speciel whitening creme. Det er nødvendigt at anvende det hele 2 uger, om morgenen og om aftenen. Den første anvendelse af værktøjet skal ske senest 3 dage efter salonproceduren. Peeling udføres af højt kvalificerede beauticians, så du kan eliminere risikoen for skade. Du kan hvidte huden i kønslæberne, anus, brystvorter, underlivet, pungen, aksillærområdet.

  Folkerecept til hudblegning

  Hvordan kan hvide hud på intime steder? Hvis der ikke er midler til blegemidler, vil folkelige opskrifter komme til undsætning.

  Persille og fermenteret mælkeprodukt

  Frisk persille og citronsaft (1 del) blandet med creme fraiche, yoghurt eller kefir (2 dele). Den resulterende sammensætning skal smøres mørke pletter, lades i 5-10 minutter og skylles med varmt vand. Hvidningskurset tager 2-4 dage, hvorefter du skal tage en pause.

  Frisk agurk

  Bland revet agurk med nærende creme (1: 1). Pak gasbindet i gasbind og fastgør pletterne i 10 minutter.

  Hvidt ler

  Bland det hvide lerpulver med saft af persille eller frisk agurk, indtil du får en gylle, sæt den på problemområdet og lad det stå i 10 minutter. For at øge effektiviteten af ​​værktøjet kan du droppe et par dråber citronsaft i blandingen. Vask masken med køligt vand.

  citron

  Pigmentpletter kan tørres med et citronskive - det bidrager også til afklaringen.

  Flere gange om dagen skal du tørre huden med saft af grapefrugt, granatæble, jordbær. Du kan også bruge birkesap. Organiske syrer bidrager til fjernelse af melanin. Efter aftørring er det nødvendigt at smøre huden med en nærende creme.

  Hvordan hvidter huden på intime steder? At klare et sart problem vil hjælpe både salontjenester og hjemmemekanismer. Det er vigtigt at huske at folkemæssige opskrifter kan føre til hudirritationer. Vær yderst forsigtig og fjern de midler, der giver ubehag.

  Vi trækker ud øjenbrynens hus

  Gerber shugaring pasta anmeldelser