Gradvist lysere hår

Naturlige brunhårede kvinder, hvis du vil lette dit hår, men du kan ikke blive blond, så prøv at lette dem lidt. Sådan gør du det hjemme - læs i vores materiale!

Hvis du har mørkebrunt eller brunt hår af natur, men du tør ikke blive platinblond, så er dette materiale til dig! 5 produkter hjælper med at få en let effekt af solkuset hår. De er forresten mere gunstige end almindelige hårfarve. Vi ser!

1. Lysere hår med kamille

Hvis du vil give dit super-mørke hår en gylden glød, skal du bruge et par poser kamille te. Tag det største krus, fyld det med kogende vand og smid en kasse med kamille te i 10 minutter. Efter at te er blevet afkølet, skylles blandingen med rent hår og lader det stå over natten, og om morgenen skylles håret. Du kan gentage proceduren flere gange: Kamille er en af ​​de mest delikate æteriske olier, så du kan endda bruge den på farvet hår. Forresten vil kamille også hjælpe med at slippe af med skæl.

2. Lys håret med citron

Citron, i modsætning til den naturlige sollys, er en mere blid klarer. For at opnå en effekt svarende til fashionable hårfarvning brond eller balayazh, tag et stykke citron og lette det små områder på kronen af ​​hovedet, såvel som tråde fra ansigtet. Eller bland to spiseskefulde citronsaft i et glas varmt vand og påfør strengene som en maske. Derefter gå uden for og lad direkte sollys tørre dine "citron" tråde. Citron effektivt lyser dem. Glem ikke efter en sådan procedure at lave en ernæringsmaske (for eksempel baseret på kokosolie) - frugtsaft kan tørre dit hår (du anvender citronsyre på dem!).

3. Kanel lysende hår

Kanel er ideel til den første hårblegningsoplevelse - farveændringer efter anvendelse er minimal. Bland en teskefuld kanel med en tilstrækkelig mængde vand til en pastaagtig tilstand. Påfør dit yndlingsbehov til vådt hår uden at vaske det. Derefter blandes blandet med kanel, læg det på dit hår og pakk dem i en badekåbe (eller håndklæde) og lad blandingen stå i 6 timer (til natten - ideel). Skyl håret grundigt. Udført!

4. Lysere hår med vodka

Denne opskrift lyser ikke kun, men behandler også hår! Bland vodka med medicinsk mineralvand (Kuyalnik, Azov, Mirgorod osv.) I et 1: 2-forhold, hæld blandingen i en sprøjteflaske og drys strengen mens du er under solen. Alkohol i kombination med den varme sol letter det naturlige hårfarve. Forresten skaber denne metode i mange år effekten af ​​blænding på hårmodellen Eva Herzigova.

5. Lysere håret med bagepulver

Vi anbefaler ikke at bruge sodavand som en hår shampoo. Men hun blander håret perfekt. For et gradvist lynhår blandes en teskefuld bagepulver med vand og skylles håret med blandingen en gang om måneden. Det er vigtigt at gøre dette efter vask af håret med shampoo og inden du bruger balsam. Bagepulver løfter håret, som beskytter din farve. Dette er ikke den mest blide metode til at blegge hår (sodavand fungerer som en normal hårfarve), så hvis du har beskadiget og svagt hår, rådgive dig om at opgive denne metode.

Nu ved du, hvordan man skaber effekten af ​​solkuset hår derhjemme! Bliv ved med, og vi vil fortsat glæde dig over nye nyttige oplysninger fra skønhedens verden!

Effektiv belysning af farvet hår - transformationens hemmeligheder

Det enkleste eksperiment på udseende er hårfarve. Mange af det retfærdige køn forsøger mange forskellige måder, nuancer, inden de finder deres egen, den mest egnede og skaber en uovertruffen stil, billede. Eksperimenter lykkes ikke altid, så det er ofte nødvendigt at lysere farvet hår. Hvordan man gør det så effektivt som muligt uden at forårsage overdreven skade på krøller, skal man prøve at finde ud af det.

Lightening mørkt farvet hår

Når resultatet af farve er trist, vil jeg hurtigt slippe af med det. Er det muligt at lette den uheldige skygge? Kæmpe med mørke toner proces er kompliceret, tvetydig. Kan have brug for gentagen udrensning af det overtagne pigment. Lys farve går gradvist væk, farven bliver rødder, lettere. Det vigtigste er at være tålmodig, følg henstillingerne nøje.

Hvad du skal vide før proceduren

Mørkfarvet hår med stor vanskelighed giver ind på proceduren for udvisning af fremmede pigmenter. Kunstig farve forbliver ikke på samme tid. Brugen af ​​kemikalier på samme tid medfører betydelig skade på håret. Hver efterfølgende farvefjernelsesmanipulation skal udføres med forsigtighed. Forsigtig kontrol over krøllens tilstand er uundgåelig. Forringet af de mange handlinger af aggressive stoffer kræver krøller et særligt forhold. Terapeutiske foranstaltninger til ernæring, hydrering, restaurering vil gøre et kompleks af pleje.

Vær opmærksom! Det er mere effektivt at udføre præcisering af mørkt hår med særlige kemiske midler. Traditionelle opskrifter kan hjælpe, men processen er forsinket. Resultatet af sådanne handlinger kan variere afhængigt af strukturen, krøllens tilstand.

For at lynet skal finde sted mere effektivt, og krøllene skal lide mindre, er det nødvendigt at skabe følgende forhold:

 • Brug sulfatfri kosmetik;
 • minimere brugen af ​​stylingprodukter (lak, gel, skum);
 • overlade lægning af høj temperatur apparater (hårtørrer, jern);
 • udelukke kosmetik designet til at opretholde farve;
 • Pas på brugen af ​​stoffer af naturlig oprindelse (masker, olier).

Anvendelsen af ​​kemiske klarere

Lightening farvet hår selv ved hjælp af kraftige midler udføres i flere tilgange. I dette tilfælde vil krøllerne miste mindre helbred, og effekten af ​​effekten vil være maksimal. Der er flere muligheder for at lette farvet hår med kemikalier:

Vasken påføres på tørre krøller i henhold til vejledningen. Eksponeringstiden afhænger af den tilgængelige farve. Afslutte processen med afklaring af vask, neutralisering, designet til denne type stof. Denne metode forstyrrer hårstrukturen ved at oxidere pigmentet. Removeren i kombination med et oxidationsmiddel, shampoo, blonddoran, vand er beregnet til at slippe af med den intense farve opnået ved hjælp af vedholdende farvestoffer. Hvert trin er ledsaget af obligatorisk grundig vask og tørring af håret. Det er bedst at gøre en uges pause mellem stadier. Fremgangsmåden er yderst skadelig for håret, så efterfølgende omfattende pleje er påkrævet.

Peroxid har også en skadelig virkning på krøller. Korrekt valgt koncentration kan eksponeringstid beskytte mod forbrændinger. Med denne procedure er det ønskeligt at forprøve på en lille streng og derefter udføre en fuld belysning af farvet hår.

Shampoo dyb rensning vil give mulighed for hurtigt at fjerne intensiteten af ​​den erhvervede skygge. Virkningen umiddelbart efter farvning vil i høj grad lette opgaven. Brug af denne metode til lynnedslag er ufarlig for hårets tilstand. Skyggen er lysere, men det er umuligt at slippe af med pigmentet helt.

Rådet. Den mørke farve kan ikke fjernes fuldstændigt og delvist fortyndes med et lille antal lysstrenger. For dette udføre fremhæve. Denne mulighed hjælper med at holde de fleste af krøllerne sunde, opdatere billedet.

Før og efter billeder

Folkemidler til skylning af mørk farve

Naturlige farvespylingsmidler virker forsigtigt uden hård skade. Mange naturlige ingredienser vil have en yderligere terapeutisk effekt.

Gradvis blegning af hår derhjemme kan ske ved skylning i let forsuret vand (1 spsk citronsaft eller æblecidereddike pr. 1 liter vand). Farven bliver lysere hver gang, og krøllerne får ekstra glans.

Indpakning med varm olie fjerner overskydende farve, hvilket væsentligt understøtter de svækkede tråde. En tilstrækkelig mængde af basisbasis (burdock, oliven, ricinus) opvarmes i et vandbad til en temperatur, som huden vil opleve uden at skade sundheden. Spredt på håret forsigtigt masserer. Varm film, hue. Til olieholdig hovedbund, tilsæt 1 tsk citronsaft eller 1 dråbe ether af denne frugt til olien. I 15-30 minutter vil effekten være ubetydelig, og natten påvirkning vil give et godt resultat af præcisering, ernæring.

Naturgummi kan ødelægge farvenes ekstra mørkhed (2 spsk. Skjeer af stoffet blandes med en lille mængde vand for at danne en masse svarende til syrnet fløde). Påfør på tråde, undtagen kontakt med huden. Efter en kvart time vaskes krøllerne og neutraliserer sodavirkningen med forsuret vand. Denne sammensætning gør håret stiv, kedeligt. Det er muligt at bruge andre, ikke mindre effektive opskrifter til lysere hår med sodavand.

Rådet. Brugen af ​​en balsam eller nærende maske i sidste ende vil have en positiv effekt på krøllerne.

Lightening farvede blondiner

At vide, hvordan man lettere farvet hår er også nyttigt for blondiner. Det sker, at en skygge opnået under kunstig pigmentering ikke er planlagt. Hurtig slippe af med den overdrevne farve af blonde også ønsker.

Ejere af naturligt lys brun farve er normalt udstyret med en tynd type krøller og naturlige hår afslappet babe permanent misfarvning, så inden du beslutter at sænke tonen er nødvendigt at tænke godt, at realistisk vurdere tilstanden af ​​håret.

Det er meget nemmere at give en lysere nuance til ejere af kunstig farve i lysebrune serien. Det problem, der ofte opstår med dette, er udseendet af yellowness. Det afhænger af den naturlige farve, den skygge, hvor krøllerne er farvede.

Hvis blondinen trods alt besluttede at præcisere yderligere, bør du først forberede proceduren. I 1-2 uger til at opgive styling, blev fodringsstrenge (generelle anbefalinger blev angivet tidligere).

Kemiske midler til at give en lysere skygge

Blondiner passer til de samme clarifiers som brunetter, og det er kun undtagelsestilfælde at drage drastiske tiltag. Tilgængeligt lysfarvet hår giver dig mulighed for at bruge til dette formål mindre aggressive formuleringer. Disse omfatter præcisering af:

Sådanne sammensætninger indeholder mindre aggressive komponenter, tager sig af håret, giver en lysere skygge til krøllerne. Færdige produkter er meget nemmere at bruge, der er ingen frygt for at være forkert i proportioner.

En god måde at lette op med en blondine er at lave højdepunkter. Denne mulighed er særligt velegnet til ejere af tyndt hår - vil give et visuelt volumen. Der er forskellige teknikker til lynnedslag, hvilket giver en helt anden type hår. Hvis det ønskes, kan fremhævningen altid ændres til en ensartet lysere farve.

Folkemidler til at lette blondiner

Det er meget lettere for blondiner at få lynet af farvede krøller ved hjælp af folkemidlet. Du kan bruge narkotika blødere handling, tid til at få den ønskede effekt vil tage mindre.

De samme midler bruges som brunetter (bortset fra kanel - det vil give rødt). Resultatet er ikke længe i kommer. Skylning med tilsætning af citronsaft eller kamille infusion (500 ml vand, 150 g tørrede blomster til at brygge, insistere på afkøling, afløb) fremmer blid "fjernelse" af farve. Kamille kan insistere på vodka i 2 uger, tilsættes 50 ml 3% hydrogenperoxid. At fugte tråde med opløsning for at opretholde 15 minutter for at vaske af på den sædvanlige måde.

Vær opmærksom! Virkningen af ​​lynnedslag fra en sådan eksponering vil ses umiddelbart, men håret kan blive mærkbart tørre.

For blondiner vil naturlig honning (bedre lime, akacia) være en effektiv metode til omhyggelig afklaring. Produktet påføres krøllerne, isoleret. Mask kan efterlades hele natten. Honning skaber effekten af ​​"pickling".

Effektivt lysere farvet hår kan være, hvis korrekt tilgang til dette problem. Krøller kan fratage intensiteten af ​​farve gradvist. I dette tilfælde vil det være muligt at bevare deres sundhed, gradvist opnå det ønskede resultat.

Beslutter sig om en radikal farveforandring? Udnyt ekspertrådgivning:

Nyttig video

I denne video viser Ksana Cher hvordan man vasker sort maling fra hår.

I denne video deler Nastya erfaringerne med at bruge Estel-farve fra vasker.

4 fejl ved lynhår i hjemmet

Mange piger drømmer om en luksuriøs askeblond og bliver bittert skuffede, når de ser en kylling i spejlet efter hjemfarvning. Layfhaker talte med en ekspert og fandt ud af, hvad der kunne gå galt og hvad du behøver at vide, før du afklarede.

Fejl 1. Identificer afklaring og toning

Beslutningen om at blive blond er ofte spontan. En kvinde går simpelthen til butikken og køber hendes yndlingshvidmaling. I hjemmet blander hun noget i et rør med noget i en flaske, anvender det på hendes hår og venter. Ikke overraskende er resultatet anderledes end forventningerne.

Oprettelse af en blond sker altid i to faser.

 1. Lightening (misfarvning). Dette er den proces, hvormed det naturlige eller kunstige hårpigment er ødelagt.
 2. Toning. Giv dit hår den ønskede skygge.

Lightening er lavet med et særligt pulver eller fløde og et oxidationsmiddel af en vis procentdel. For eksempel at gøre mørkt hår lysere ved 4-5 toner, har du brug for et oxid på mindst 6%. Hvis håret er lys, brug normalt en 1,5-3 procent oxidator. Men alt er meget individuelt. Nogle gange, for at opnå det ønskede resultat, bruges 6-9 procent oxid til at lysne blondiner.

Resultatet af lynet er altid varmt. Hvorfor dette sker, finder du lidt senere. I mellemtiden husk: mellem begreberne "lightening" og "farvning i blond" kan ikke sætte et lighedstegn. Når alt kommer til alt kan du lette op og skabe et nukleartapelsyre eller syregrønt hår.

Lightening er kun det første skridt til en blond. Det sætter substratet, hvorpå farven nødvendigvis skal ligge.

Resultatet af farvning afhænger af mange faktorer: hårets tilstand, indledende tone og skygge og selvfølgelig farvesammensætningen og metoden for dens anvendelse.

Fejl 2. Tag ikke højde for baggrundsafklaringen og toneniveauet

I hverdagen er folk opdelt i blondiner, brunhårede, røde og brunetter. Professionelle frisører og colorists er mere komplicerede.

Menneskehår består af en fodringsstang (medulla), som giver styrken og elasticiteten til cortexen og en beskyttende neglebånd (en lang række tætte skalaer på overfladen).

I cortex er melanin, som er ansvarlig for hårfarve. Melanin består af to pigmenter eumelanin og pheomelanin. Den første har en mørk skygge (fra brun til blå-sort) og formen af ​​langstrakte granulater. Den anden er et rundt molekyle af gule og røde farver.

Naturlig hårfarve afhænger af forholdet mellem melaninpigmenter. Jo mere eumelanin, jo mørkere håret og omvendt: blondien hersker i feomelanin.

Toneniveauet (eller, som de siger, niveauet af dybden af ​​tone) afhænger af mængden af ​​eumelanin.

Tone niveauet (UT eller UGT) er graden af ​​naturlig hårfarve i henhold til lysstyrke.

Der er 10 UT'er, hvor enheden er sort, og den blonde er alt, hvad der er højere end syv.

Når lynet øger niveauet af dybden af ​​tone og vises baggrundsafklaring. Dette er den farve, der opnås efter delvis ødelæggelse af naturlige eller kunstige, hvis håret blev farvet, pigment.

Forestil dig en kolbe med røde og gule bolde inde. Det oprindelige tonniveau er 6. Lyset til 9. Kun gule kugler forbliver i kolben. Det næste trin er toning, og du skal forstå, hvor meget der skal tilføjes blå og rødt, så farverne blandes op, og pæren ser beige langt væk.

Før du skifter til blond, skal du bestemme toneniveauet, det overvejende pigment og det ønskede resultat. Det afhænger af, hvad man skal lette (med et pulver eller en fløde), hvilken procentdel af oxidanten der skal anvendes, hvor skal man begynde at anvende sammensætningen og andre nuancer. Frisører laver specielle formler til at beregne, hvor mange gram fra hvilket rør der skal presses ud for at tynde et bestemt hår.

Fejl 3. Følg ikke vejledningen.

Det er vigtigt at tage ikke kun højde for tone og baggrund for afklaring, men også at forstå, hvilken type sammensætningen tilhører, og hvordan man bruger den korrekt. Lightening og farvning af hår - det er kemiske reaktioner, hvis forløb afhænger af det anvendte farvestof.

Alle farvestoffer kan opdeles i direkte og indirekte.

Rette linjer blandes ikke med oxidationsmiddelet og trænger ikke ind i håret. Deres molekyler er deponeret på cuticle. Direkte farvestoffer fremstilles hovedsageligt i form af tonede shampooer, balsams og mousses. Også henna og farvede farveblyanter tilhører direkte farvestoffer. De er nemme at bruge derhjemme (ingen grund til at blande noget) for at opretholde eller opdatere farven.

Indirekte farvestoffer åbner krybdyret, trænger ind i håret og ødelægger det naturlige pigment for at gøre plads til kunstig. Sådanne farvestoffer blandes altid med et oxidationsmiddel - hydrogenperoxid med forskellige additiver. De produceres normalt i form af cremer. Det er sværere at arbejde med dem (nøjagtige proportioner er nødvendige).

Indirekte omfatter også farvestoffer, hvor der ikke er ammoniak, men dets derivater er til stede. De har ikke så stærk lugt, men handlingsprincippet er det samme som for ammoniumfarvestoffer.

Ved arbejde med indirekte farvestoffer er det meget vigtigt at vælge den rigtige procentdel af oxidant. Det afhænger af ham, hvor meget du kan klatre niveauet af dybden af ​​tone og hvor meget at holde sammensætningen på håret.

Mange tror fejlagtigt, at jo længere de holder farvestoffet på håret, desto bedre effekt. Faktisk foretager producenter mere end et klinisk studie for at beregne, hvor meget tid en specifik formulering skal lette, udvikle og rette det kunstige pigment. Hvis pakken siger "Hold 30 minutter", hold i en halv time. Perederzhivaya maling, du tørrer bare dit hår.

Fejl 4. Pas på ikke hår

For at blive en luksuriøs blondine er det ikke nok at lyse op. Blond kræver konstant pleje. Ellers vil det hår, der har passeret gennem lynreaktionen, hænge sammen med et livløst slæb.

Hår har ikke styrke og energi, fordi disse er keratiniserede hudens vedhæng. Nogle genoprettende kosmetik regenererer disulfidbindinger og protein, men de fleste balsamstoffer lukker bare tætningsskalaerne for at afspejle lys. Som et resultat ser håret godt ud, det er rart at røre dem.

På internettet er massen af ​​folkelige opskrifter til lynhår. Du skal forstå, at citronsaft, afkogning af kamille eller kefir aldrig vil gøre dig til en platinblond. Maksimum vil gøre lysebrunt hår halvlighter.

Men naturlige ingredienser kan bruges til at forbedre tilstanden af ​​farvet hår. Her er nogle flotte masker.

 1. Honning. Bland i lige store mængder honning, aloe juice og ricinusolie. Hold håret i 30 minutter. Vask af med rigeligt varmt vand.
 2. Banana. Blenderblanding for at fuldføre homogenitet et mellemlangt banan, et æg, en teskefuld honning, en spiseskefuld af burdockolie og to spiseskefulde fuldfedt yoghurt uden tilsætningsstoffer. Hold i omkring en time, vask derefter og vask dit hår med shampoo.
 3. Ægget. To spiseskefulde gelatine hæld varmt vand og lad i 10-15 minutter at gelatine svulme. Smel det derefter i et vandbad, tilsæt æggeblommen til et æg og en spiseskefuld af dit hårbalsam. Påfør blandingen på dit hår, læg på en plastikkappe og luk dit hoved med et håndklæde. Hold 40-60 minutter. Efter proceduren skylles håret med varmt vand.

Pas på med folkemægler. De kan ødelægge selv den smukkeste kolde blonde. "Mad" på håret vil aldrig give en sådan virkning som professionel kosmetik. Fra det faktum, at det er usandsynligt at gøre det værre - eddike (et surt medium vil glatte skalaerne), kokosolie (men det er svært at vaske det væk).

Derudover skal du konstant opretholde de farvede tonede shampooer og andre midler, som også ofte indeholder sygeplejerske ingredienser.

Gradvist lysere hår

Mange kvinder har tendens til at blive blondiner, men nogle gange glemmer de, at ikke alle farvestoffer er sikre for dit hår. For at blegge tråde ser sunde og skinnende ud, skal du passe på deres skønhed. For dette er det vigtigt at bruge en række masker og balm.

Du kan altid komme til frisøren og få den ønskede nuance om et par timer, men glem ikke, at dette er en reel stress for dit hår. Derfor begyndte mange af det retfærdige køn at udøve den gradvise misfarvning af trådene, hvilket er relativt sikkert. Vi tilbyder flere muligheder for gradvis blødning af håret, så du kan vælge noget for dig selv.

1. Masker for omhyggelig afklaring af hår. Hvis du vil nærme tråde med nyttige mikroelementer og lette dem lidt, så er denne metode til dig. Proceduren er den særegne, at mens masken virker på dine tråde, bliver de lidt lettere. Påfør masken er nødvendig, før du vasker håret.

Du kan købe et færdigt produkt, eller du kan tilberede det selv ved hjælp af kamille, kefir, honning osv. Så du vil opnå fremragende resultater uden at skade dit hår. Selvfølgelig vil resultatet straks være næsten umærkeligt, men hvis sådanne masker udføres regelmæssigt, vil du efter nogle uger se ændringer. Masker til omhyggelig afklaring er velegnet til både brunetter og blonde kvinder, der ønsker at opdatere skyggen lidt.

2. Mal med en gradvis virkning. De kom til salg relativt nylig, men har allerede modtaget mange positive anmeldelser rundt om i verden. Disse er specielle malinger, der kan købes hos næsten enhver kosmetisk butik. Hvad er deres egenskab? Det faktum at ved regelmæssig brug af produktet kan du få et synligt resultat. Hvis du vil blive blondine om et par uger og holde dit hår, så skal du få en sådan maling.

Metoden er næsten harmløs, fordi mellem procedurerne bliver dit hår genoprettet. Hvis du lægger på strengene blegemaling stærk handling, kan du stå over for sådanne problemer som skørhed og tab af glans. Dette skyldes det faktum, at farvestoffet brændte trådene, hvilket gør dem tørre og livløse. Hvis du bruger en blød maling med effekten af ​​gradvis lynnedslag, kan du ændre skyggen af ​​håret betydeligt uden stor skade. Du kan selv gøre denne procedure selv, bare husk at det er vigtigt at følge instruktionerne.

3. Solbadning for at lette håret. Sikkert ved du, at håret bliver lysere fra sollys. Hvis du farve dit hår, så vil farven gradvist falme, og du skal tynde dine tråde. Men hvis dit mål er afklaring, så brug denne mulighed for at opnå et fremragende resultat. Da din hud bliver mørkere bliver dit hår lysere, så du kan spare penge på maling og holde dit hår sundt.

Mange kvinder tror, ​​at solen tørrer håret meget, derfor er det absolut umuligt at gå til et solarium eller til stranden uden en hat. Dette er sandt, men glem ikke, at blegemaling er meget mere skadelig, og når farveniveauet ikke sammenligner med tørringsniveauet med uger under den brændende sol. Lige før du går til stranden eller til solariumet, skal du anvende en spray med et højt SPF-niveau, som beskytter dem mod tørhed. Hvis du korrekt soler, vil du kunne genoprette tråde ved hjælp af olier og masker.

4. Paint remover. Denne mulighed er ideel til piger og kvinder, der tidligere har farvet deres hår og nu vil lyse dem. På grund af farvestofpigmentet på dine tråde bliver det ikke så nemt at opnå den perfekte blonde. Du skal først bruge et specielt kosmetisk produkt, der fjerner malingslaget. Det er værd at være pæne her, fordi hvis du overdriver produktet på dit hår eller bruger det mest kraftfulde produkt, der tilbydes, kan du ødelægge dit hår. Men hvis du lejlighedsvis bruger en vask på dit hår og i intervallerne for at anvende nærende masker, er det modigt at opnå relativt sikker og gradvis lynnedslag.

Det er bedre at først rådføre sig med en specialist, der vil vurdere tilstanden af ​​dit hår og give praktiske anbefalinger. Nogle gange begynder kvinder uden teoretisk og praktisk viden at blegge deres hår med en vask og er forfærdet over, hvor farverige og tørre trådene bliver. Det er bedre, hvis de første par procedurer vil blive udført af din mester.

5. Citronsaft til gradvist lysere hår. I mange fora diskuterer piger og kvinder emnet for gradvis afklaring med citronsaft, men der er mange myter. For det første er det værd at bemærke, at citronsaft er perfekt selv for brunetter, fordi det ikke forkæler håret, men lidt lyser strengene, hvilket gør dem skinnende og smukke. Faktisk kan afklaringen med citronsaft nemt gøres hjemme, uden frygt for at blive efterladt uden hår.

En citron vil være nok til at våd hele dit hår. Juice er vigtigt naturligt, ikke det der sælges i butikken i kasser, men friskpresset. Resultatet vil være mærkbart efter den første procedure, og med gentagne applikationer kan du opnå en fremragende lysskygge. Du kan anvende saften til hele længden af ​​håret og flette dem i en fletning. Sørg for at vaske trådene efter proceduren med en shampoo for at vaske af syren, som bliver til et pulver.

6. Mindre fremhævning. De piger, der ikke ønsker at bruge megen tid på at forberede masker hjemme og bruge maling med gradvis handling, kan vælge denne metode. Hvad er dens funktion? Det faktum at du nemt og hurtigt kan få den ønskede skygge. Ved den første melirovaniye bliver håret lidt lettere, og over tid vil det være muligt at lagre resultatet.

Fordelen ved små højdepunkter er, at håret ikke vil forringes hurtigt, og de omkringliggende mennesker vil kun mærke kun gradvis smukke farveovergange. Så om et par måneder kan du vende fra en brændende brunette til en charmerende blonde. Denne metode er ret skadelig for håret, men med passende pleje kan du holde dem skinnende og smukke.

- Gå tilbage til afsnittet "Hårpleje".

6 effektive måder at farve hår fra mørkt til lys

Drømmer du om en kardinal ændring af billedet, men er du bange for at få et grimt resultat? I dag vil vi fortælle dig, hvordan hårfarvning går fra mørkt til lys, samt give nogle vigtige tips, som du nemt kan klare opgaven.

Populære metoder til reinkarnation

Til dato er der flere måder, hvorpå du kan farve din brunette brunette. Overvej hver enkelt af dem.

Metode 1. Belysning

Hvis du beslutter dig for at sige farvel til de mørke tråde for evigt, prøv en gradvis lynnedgangsprocedure, hvis essens er at anvende et specielt lysende middel til dit hår i etaper (hvilket gør det muligt at lyse med 11 toner). Denne metode er meget hård, så det passer ikke til ejere af tyndt og beskadiget hår. Ja, og resten af ​​pigerne er også bedre at vælge den mest bløde sammensætning - den bevarer strukturen og det naturlige hårglans.

Proceduren med gradvis afklaring tager meget tid - fra en til flere måneder. Det er umuligt at fremskynde processen! Faktum er, at den uhensigtsmæssige brug af lyndannende stoffer i høj grad kan skade hårets tilstand og gøre dem til halm med splittede ender. For at beskytte dig selv mod sådanne problemer, skal du vælge lysstyrken baseret på typen af ​​tråde, deres struktur og skygge.

Tip! Hvis du tvivler på dit valg, skal du kontakte en specialist. Proceduren selv udføres også bedst i kabinen. Og endnu en ting - nogle damer fortsætter med at lette deres hår med hydrogenperoxid, men det er helt umuligt at gøre dette!

Det skal også bemærkes, at der er kompositioner til rådighed, hvorved du kan ændre billedet drastisk på kun 2 sessioner. Men sådanne midler er utroligt aggressive - de vil tørre meget ud og bogstaveligt talt brænde tråde. Denne valgmulighed kan kun bruges til at lyse tipene (for eksempel for et ombre). I ekstreme tilfælde kan de altid afskæres.

Metode 2. Fremhævning

For at gentype strengene af mørk til lys farve kan du lave højdepunkter. Dette er en ideel måde at lyse hår på - det passerer gradvist, ikke beskadiger strukturen af ​​trådene, og kan derfor sikkert betegnes som sikkert. Efter at have afsluttet 2-3 sessioner, kan du anvende nogen af ​​blondernes nuancer.

Fremhævning kan gøres både i en professionel salon og hjemme - et andet vigtigt plus. For at gøre dette skal du have en farve af den ønskede farve, en klarer, en børste, en folie eller en speciel hætte med huller, en beholder til blanding af sammensætningen og en kappe. Hvis du ønsker det, kan du bruge det færdige sæt til fremhævning (de findes ofte i L'Oreal-linjen). Og nu har hovedhemmeligheden - under hver efterfølgende procedure - forsøgt at fange så mange mørke låse som muligt. Dette vil gradvist lyse hele hårets hoved og derefter tonede det i den ønskede skygge.

Det er vigtigt! Husk, at fremhævningsproceduren ikke kan udføres oftere end en gang om måneden.

Metode 3. Farvning

Lightening mørkt hår kan gøres med et specielt farvestof. En sådan reinkarnation bør også udføres i etaper, hver gang man bruger en lysere skygge. At blive blonde, nok til at bruge omkring 5 sessioner. Du kan gøre denne procedure ikke kun i kabinen, men også med dine egne hænder. Til maling egnet som modstandsdygtig ammoniak maling, og blide mousses.

Tip! Ved hjemmeprocedurer vælges et oxidationsmiddel på højst 3%. 6, 9 eller 12% vil påvirke hårets sundhed og gøre det skrøbeligt, livløst og tørt.

Metode 4. Vask eller afkobling

En anden populær måde at gå fra en mørk skygge til en lys skygge er halshugning - en særlig procedure, hvor et kunstigt farvestof vaskes ud af håret. Sandt er der dannet hulrum på dens steder, så håret ser tyndt og svagt ud. Korrigere disse nuancer kan korrigere pleje ved hjælp af genoprettende og nærende kosmetik.

Vasken er meget effektiv, fordi du i en session kan lette op til 3-4 nuancer samtidigt. Derefter kan tråde males med enhver blond maling - malen ligger ligeligt og giver en meget stilfuld tone.

Det er vigtigt! Vasken vil være ubrugelig for henna, basma og andre urte ingredienser. Det er kun at vente, indtil strengene vokser tilbage! Det skal også bemærkes, at naturligvis også i nogle tilfælde vaskes med kunstigt pigment. Som et resultat bliver håret livløs og fuldstændig farveløs.

Er det muligt at anvende vasken selv? Selvfølgelig kan du. Du kan bruge både industrielle og hjemmehjælpemidler - øl, vegetabilsk olie, kefir, kamille eller vasketøjssæbe. De kan bruges som masker og skylninger. Her er blot nogle få opskrifter.

Tips til, hvordan man skal halshugge mørkt hår:

Opskrift nummer 1. kamille

 1. Hæld 200 ml kogende vand over 150 gram tørrede kamille blomster.
 2. Insister på et låg i 2 timer.
 3. Strain.
 4. Tilsæt 60 gram glycerin.
 5. Mæt håret med denne sammensætning.
 6. Opbyg en varmekapsel.
 7. Vent 2-3 timer og skyll strengene med varmt rindende vand.
 1. Bland 1 liter fedt kefir med 1 el. l. vegetabilsk olie (oliven, solsikke eller burdock).
 2. Hæld 1 el. l. salt.
 3. Bland godt og applicer til trådene.
 4. Opbyg en varmekapsel.
 5. Vent omkring en time.
 6. Vask dit hår med shampoo.
 7. Gentag ikke mere end 2 gange om dagen i flere måneder.
 1. Bland 10 ss. l. sodavand med 1 kop varmt vand.
 2. Bland godt.
 3. Tilsæt 1 tsk. salt.
 4. Smør håret med denne vrøvl.
 5. Vent mindst en time.
 6. Skyl med rindende vand.

Opskrift nummer 4. Citronsaft

 1. Tilslut 2 æg med 100 ml fedt kefir.
 2. Tilsæt 2 spsk. l. citronsaft, 1 tsk. shampoo og 4 spsk. l. vodka.
 3. Bland godt.
 4. Påfør sammensætningen over hele længden.
 5. Opbyg en varmekapsel.
 6. Lad om natten, og om morgenen skylles med rindende vand og shampoo.
 7. Gentag hver dag i en uge.
 1. Bland 40 gr. pink ler med 200 ml kefir. Hvis håret er tørt, skal du erstatte ler med samme mængde gær.
 2. Ansøg om 20 minutter.
 3. Vask af med vand og shampoo.
 4. Gentag hver dag i en uge.

Det er vigtigt! Sammensætningen af ​​butiksvasker indeholder en række farlige og aggressive stoffer, der beskadiger strengene og ødelægger strukturen. Derfor skal du følge anvisningerne, når du bruger dem. Hvad angår folkemæssige retsmidler, er de længerevarende eksponering. I dette tilfælde tager afklaringsprocessen fra 1 til 1,5 måneder. Men håret efter at have brugt dem bliver stærkere, glattere og mere silkeagtig.

Metode 5. Voksende hår

Hvis du har jerntålighed og ikke skynder dig overalt, så prøv at dyrke din naturlige hårfarve. Selvfølgelig virker denne metode kun på blondt hår, når det er malet i en mørk skygge. Og han er den længste (tager et par år), men også den sikreste.

Tip! For at fremskynde processen skal du regelmæssigt anvende masker eller tinkturer fra enkle hjemmet retsmidler (rød peber, sort brød, creme fraiche, naturlig honning osv.). De stimulerer ikke kun hårvækst, men forbedrer også deres tilstand betydeligt. Det vil ikke være overflødigt at drikke et kursus af specielle vitaminer og en gang om måneden for at skære de farvede ender.

Metode 6. Interessant maleri

Ejere af mørke på hårets natur er utroligt heldige - du kan nemt lave et meget fashionabelt maleri, hvor rødderne er mørke og håret er blondt. Det hedder en ombra eller en regrown blond. Denne teknik har mange fordele, men det vigtigste er, at det ikke påvirker rødderne og ikke kræver regelmæssige besøg på salonen. Derudover risikerer du at blive den mest fashionable og smukke.

Nogle flere tips

For dem, der beslutter at vende sig fra en brunette til en blondine, anbefaler vi dig at notere nogle få vigtige tips.

Tip 1. Skynd dig ikke til resultatet - det er en stor belastning for hårets sundhed. Det optimale antal procedurer for maling i en lys tone - ikke mere end 5 sessioner.

Tip 2. Tilbring farvning, vask eller blegning kun gode herrer.

Tip 3. Farvehår skal udføres af kvalitetsmidler fra dokumenterede producenter. Ved køb, hvilket er bedre at lave i specialbutikker, glem ikke at kontrollere udløbsdatoen. Men billige mærker bør udelukkes. Tro mig, efter at have brugt dem vil du bruge meget flere penge på at genoprette hårstrukturen.

Tip 4. Vær opmærksom på sammensætningen af ​​dit valgte farvestof. Det er ønskeligt, at det indeholdt ekstrakter af medicinske planter, naturlige olier, UV-filtre og andre nyttige komponenter. Også vigtig er procentdelen af ​​oxidant indeholdt i malingen - jo højere er det, jo større er sandsynligheden for, at du får den ønskede skygge.

Tip 5. Før farvning af mørkt hår med en lysfarvet maling, bør der udføres en blegeprocedure. Ellers vil malingen heller ikke tage eller falde pletter. Pulver-, olie- eller flødeformuleringer anvendes til afklaring. De sidste to indeholder særlige stoffer, der flere gange øger oxidationsmiddelets virkning. Men når du bruger pulver, er der stor risiko for at brænde hovedbunden.

Tip 6. Før brug af kosmetiske produkter skal testes for tilstedeværelsen af ​​en allergisk reaktion. For at gøre dette skal du anvende en lille mængde af den færdige sammensætning på håndleddet eller albuen, vente 15 minutter og tjek resultatet. Hvis der i denne tid er en brændende fornemmelse, irritation eller rødme, kassere dette middel.

Tip 7. Gentag håret i lyse farver, sørg for at købe shampoo, maske og balsam til blondt hår. De indeholder specielle ingredienser, som beskytter farven mod udbrænding og udvaskning.

Tip 8. Glem ikke regelmæssigt at male de voksende rødder (hvis teknologien ikke giver den modsatte effekt).

Tip 9. For at bevare skyggeens renhed og lysstyrke, toner tavlen med en sølv eller lilla tonic med jævne mellemrum.

Tip 10. Når du vælger en farvefarve, husk at den skal kombineres med din naturlige farvetype. Kontrasten mellem håret og skyggen af ​​øjnene og huden ser bare forfærdeligt ud!

Det er vigtigt! Efter farvning af hår fra mørkt til lys skal du sørge for ordentlig hårpleje. Dette vil hjælpe dig med at maskere industri- og hjemmeproduktion.

Se også: hvordan man får mørkt hår i lysebrunt (video)

Lynhår hjemme på forskellige måder

Enhver kvinde mindst en gang i sit liv var interesseret i, hvad der er lynhår. Når alt kommer til alt, er hver repræsentant for det smukke køn karakteristisk for at ændre sig, og hvad, hvis det ikke maler, vil hjælpe med at ændre stilen?

Generelt er der et stort antal metoder til at reinkarnere i blondinen, men for at gøre dette uden at skade sundhedsfrisure kommer ud langt fra alle. Du vil lære mere om, hvordan du foretager ufarlig hårbelysning derhjemme.

Blondt hår vil altid være i mode

Drejer ind i en blond højre

Mørkehårede skønheder vil kræve en masse indsats for at få en sådan hårfarve

Så hvad er klargørelsen af ​​tråde? Denne procedure er en hårbehandling med en speciel sammensætning, der ødelægger pigmentet, hvilket giver dem en lys farve. Metoder til lynhår er forskellige - lige fra salonprocedurer og slutter med bedstemorens opskrifter testet i årtier.

Det er vigtigt at holde en ting i tankerne - det vil være meget sværere at oplyse en hård sort frisure end en smal og lys. Hverken kamille eller honning vil klare den første - i dette tilfælde vil kemisk intervention være nødvendig. Men for at give lysstrengene en behagelig blød farve eller lette håret med 2 toner, kan det være helt på grund af de naturlige formuleringer.

Lightening frisurer hjemme med kemiske forbindelser

En populær metode til at reinkarnere i blondinen - brug blondoran

Hårblegning med kemiske løsninger er en pålidelig mulighed for at få snehvide krøller. Det vigtigste nu bruges specielle farver - ammoniak og ammoniakfri. Den første er perfekt styret med mørke krøller, den anden er mere velegnet til lys.

Vær opmærksom! Det anbefales ikke at lette håret under graviditeten med ammoniakmaling. De kan skade både den forventede mor og barnet.

I almindelighed, hvis du har en tyk hård sort man, så er det bedre at lette håret i salonen, fordi hjemme er resultatet ofte meget dårligt - krøllerne får en ujævn farve, men på grund af manglende viden bliver de meget forkælet.

Selvfølgelig opstår spørgsmålet - hvor meget koster det at lette håret i en frisør? Der er ikke noget klart svar - prisen afhænger af niveauet af skønhedssalonen og typen af ​​hår stil - dens længde og tykkelse.

Ikke overbevist om din egen styrke? Så er det bedre ikke at risikere det og overlade din frisyre til en erfaren frisør.

Hvis du stadig tør at blegge med dine egne hænder derhjemme, så kan du i dette tilfælde bruge almindeligt hydrogenperoxid som et lysende middel, hvilket er en stærk oxidant, der ødelægger selv det sværeste hårfarve.

Peroxid kan tages enten i piller eller som en færdigvandsløsning.

Pålidelig metode til afklaring - brugen af ​​knuste piller hydroperiod

Der er ingen problemer i denne metode, det vigtigste er at korrekt forberede løsningen. Balanceret version - tilbered 3% væske. For at gøre dette opløses 6 piller hydroperit i 54 ml vand. En sådan koncentration giver ikke straks et udtalt resultat, men hvis procentdelen øges, er der risiko for hundrede procent skade på frisure.

Generelt skal andelen af ​​midler være omtrent følgende:

 • Tynde krøller - 4-8%;
 • Mellemstrenger - 6-10%;
 • Tykt - 8-12%.

Under den første procedure er det bedre at prøve en svag løsning og efter at have modtaget resultatet, at styrke det efter behov.

Billeder: Faseret blegeproces

Affarvning af tråde med peroxid eller ammoniakmaling i hjemskriterier finder sted i flere trin:

 • Forberedelse. Misfarvning med peroxid eller ammoniak maling er en brutal procedure, og derfor er det mindst en måned nødvendigt at gøre aktiv styrkning og genopretning af trådene.
 • Køber den rigtige beholdning til maleri. For at udføre farvningen med peroxid eller maling har du brug for selve lysmediet, en sprøjteflaske, en beholder (til fortynding af maling), klip, bomuldsstynder, en kam.

Med dette sæt værktøjer vil afklaringen blive vellykket

 • Vask frisure for at fjerne støv og rester styling produkter.
 • Processen med afklaring.
 • Sluttrinet er at vaske og tørre håret og påføre en regenererende maske.

Annotation af proceduren for afklaring af peroxid efter:

 1. Vask krøllerne, anvend en maske eller balsam. Lad tråde tørre naturligt.
 2. Opdel hele frisuren i dele, adskille de smalle tråde - det giver dig mulighed for moderat at anvende værktøjet.
 3. Tag en krøl og fordel væsken over hele længden med en bomuldsstynge.

Fundamentalt! Når du begynder at anvende et lette middel, skal du sørge for at beskytte dine hænder med handsker, da opløsningen kan ødelægge huden.

 1. Efter behandling af hårstrengen efter streng, fastgør resultatet ved at drysse håret med midlerne fra sprøjten, hvorefter de kamme og gentage sprøjtningen.

Drys krøllerne med peroxid fra sprayen for at omhyggeligt behandle alle trådene

 1. Lad i 30-40 minutter.
 2. Vask af under koldt rindende vand. På alle måder anvendes foder, genopretning eller fugtighedsbalsam.

Farvning udføres i virkeligheden også - streng ved streng sammensætningen er fordelt, men kun med en speciel børste.

Efter lynprocessen har krøllerne normalt en ikke meget smuk stråfarve. Præpigmentering af bleget hår gøres normalt - mætning af tråde med pigment (toning). Tinting udføres ved hjælp af maling, tonic, tonede balm eller shampoo.

Men mange mennesker har ofte et spørgsmål: Er det muligt at lette håret med en tonic eller med en tinsalm? Svaret er bestemt ikke, disse midler er kun tilvejebragt for at give strengene den ønskede farve.

Blond farve på traditionelle måder

Hvis du er bærer af en naturligt lys mane, men en sådan farve virker lidt sur og falmet til dig, så kan den lidt opstå, og det er ikke nødvendigt at udsætte frisuren til kemisk behandling. I dette tilfælde skal du håndtere folkemetoder.

Naturlige midler gør ikke kun krøllerne lettere, men giver dem også nyttige stoffer.

Mask hold 30-45 minutter.

Kog 30 g rabarberrødder og en lille hud på 4 citroner i et glas æbleeddike. Klem citronerne ud. Halvdelen hældes i kogt rabarber og tilsæt 20 g kamille og kalendula.

Alle kog 10 minutter. Tilsæt honning (50 g), alkohol (50 ml) og den resterende saft til konsistensen. Brug som balsam, men for tidligere fortyndet en spiseskefuld vand pr. Liter vand.

Eventuelt kan du tilføje opskriften med forskellige ingredienser, f.eks. Tilsættes citronsaft, eddike, honning, æterisk olie. Bland alt sammen. Mask holde 60 minutter.

· Bland 50 ml kefir, et par spiseskefulde brandy, æggeblomme, saft med halv citron, en tsk balsam eller en hårmaske. Erhvervet konsistens til at behandle hår og forsinke omkring 8 timer, du kan smide alt om natten.

Kamille opskrifter kræver særlig opmærksomhed, fordi sidstnævnte er nok den mere genkendelige naturlige lysere. Du kan bruge kamille ekstrakt i sin rene form, alt hvad der behøves - hæld et par Art. l. planter med 2 kopper vand, kog i 10 minutter og skyll krøller efter hver vask.

Der er også multi-ingrediens opskrifter:

Resultatet af konstant skyllende frisyre kamille

 1. Rør 1 el. kamille og nælde, hæld en liter vand. Kog alle i 5-10 minutter, læg krøller efter vask og vask efter en kvart time.
 2. Lysere rødligt hår går godt, hvis du bruger følgende opskrift. Lav en tinktur på en halv liter vodka og 150 g kamille (insistere to uger). Alle procedurerne tilsættes 50 ml peroxid og 5-10 dråber citronolie. På sprøjtens krøller skal der skylles efter en halv time.
 3. Hæld kogende vand og insister en halv time to spiseskefulde kamille og safran (ved spidsen af ​​kniven). Stamme og tilsæt 4 dråber lavendelolie og saften af ​​1. citron. Påfør produktet til krøllerne og hold i en halv time.
 4. Hæld et glas kogende vand og lad det brygge i 50-60 minutter med 250 g rabarber, 50 g kamille og en halv teske te. Midler hold 30-40 minutter og skyll med shampoo.

resultater

I kampen for blonde krøller glemmer ikke - sundhed frisurer først

Transformation til en blonde er en lang og temmelig vanskelig proces, især hvis det oprindelige pigment af tråde er sort. I dette tilfælde kan du ikke undvære kemiske præparater, hvis du vil have en farve, for eksempel en perleblond. Det vigtigste - at nærme alt med forsigtighed og ikke overdrive det med koncentrationen af ​​farvestofsammensætningen, ellers risikerer du at være helt uden hårklipp.

En anden ting - den gradvise lysning af håret med traditionelle midler, hvilket er særligt vigtigt for naturen af ​​de fairhairede skønheder. I dette tilfælde vil du dræbe to fugle med en sten - og du kan helbrede dit hår og give det et lysere, blødere farveskema. Det er kun et spørgsmål om at vælge den rigtige opskrift. Nå, videoen i denne artikel vil supplere ovenstående oplysninger.

Kropshår: hvorfor skal du ikke fjerne dem

Hvordan man ikke barberer før hårfjerning