Efter laser hårfjerning hår vokser endnu stærkere: grundene og hvad man skal gøre

I de senere år er laser hårfjerning i det intime område og på benene blevet mere og mere populært og relevant. Mange kvinder sparer penge for denne dyre procedure for at glemme barbering i nogle år og have en helt glat krop.

Men vurderinger fra nogle af centrene i æstetisk kosmetologi rejser tvivl, da ca. 20% af pigerne hævder, at hårvækst efter laser hårfjerning er stigende. Før du tilmelder dig proceduren, skal du finde ud af, hvor længe håret ikke vokser efter laser hårfjerning i virkeligheden, hvad effekten afhænger af, og hvilke fejl kan føre til fraværet af den ønskede effekt.

Hvor lang tid er effekten

Det antages, at behandling med en laserstråle er den mest effektive metode til at håndtere overskydende hår. Mange kvinder er interesserede i at registrere, hvor mange sessioner der er behov for for at opnå perfekt glathed og om hårvækst er virkelig forsinket efter laser hårfjerning.

Eksperter hævder, at virkningen og hastigheden af ​​hårvæksten ikke kun afhænger af kvaliteten af ​​det anvendte udstyr og erfaringen fra mesteren selv, men også på kroppens individuelle egenskaber:

 • genetisk prædisponering. Hvis nogen af ​​de næste kin har tykt hår på kroppen, kan egenheden arves;
 • farvetype. Brunetter med mørk hud har tykkere hår og vokser normalt lidt hurtigere end piger med lys eller blondt hår;
 • hormonelle baggrundsklient;
 • tilstedeværelsen af ​​endokrine sygdomme.

Det skal forstås, at huden under alle omstændigheder efter den første session ikke vil være helt glat, og den resulterende virkning vil vare i kort tid. Dette skyldes, at laserstrålen kun påvirker hårene, der er i vækststadiet, men praktisk taget påvirker ikke de sovende follikler, som også vækker nogle dage eller uger efter behandlingen.

Første procedure

På internettet, på fora, kan du finde anmeldelser, der efter laser hårfjerning hår vokser endnu hurtigere, og at laser hårfjerning ikke hjælper. Dette skyldes det faktum, at laserstrålen foruden fjernelse af voksende hår aktiverer dvalende løgers arbejde, på grund af hvilket der er nye fine hår på huden. I efterfølgende sessioner er disse hår meget let fjernet.

Hvordan vokser hår efter den første laser hårfjerning? Efter den første session vil håret på benene og i bikiniområdet vokse næsten lige så godt som efter shugaring. Nye hår vil bryde igennem gradvist, det behandlede område vil igen blive dækket af hår i omkring en måned. Forskellen mellem disse procedurer er, at håret efter laserbehandling bliver tyndere og lettere, deres vækstrate vil falde betydeligt. Efter hver session vil antallet af hår reduceres med ca. 25%.

En række procedurer

Hvis du fuldfører et kursus, vil huden i det behandlede område forblive glat i mindst 4 år. Hvis en kvinde oprindeligt havde tynde og sparsomme hår, kan effekten vare op til 6-7 år. Men eksperter advarer, for at opnå det ønskede resultat, skal du afslutte hele kurset, hvis varighed og hyppighed er valgt individuelt. Hvis du afbryder det eller går igennem de første få procedurer, vil resultatet være kortvarigt, og efter et par måneder vil hårene begynde at vokse igen.

Det er vigtigt! For at slippe af med uønskede hår i bikiniområdet, skal du normalt bruge mindst 7 sessioner. Til lår og ben er 5-6 procedurer nok.

Hvad bestemmer resultatet

Da laser hårfjerning er en radikal måde at håndtere uønsket vegetation på, er det muligt at opnå glat hud i flere år alligevel. Uanset hårets type og tykkelse vil laserstrålen under alle omstændigheder påvirke folliklen og ødelægge den under indflydelse af høj temperatur. Ca. 30% af håret forbrænder straks under behandlingen, pærerne er enten delvist beskadiget eller ødelagt.

Hvorfor er der ingen effekt af laser hårfjerning? Ofte skyldes det, at kvinder ikke gennemfører kurset til slutningen eller ignorerer støtteprocedurer. Samlede metoder til at ødelægge hårene på huden er endnu ikke udviklet, og selv en sådan moderne teknik kræver periodisk korrektion.

For at effekten skal være permanent, skal kosmetologen besøges mindst en gang om året og gennemgå forebyggende procedurer. Hvor lang tid skal håret ikke vokse efter laser hårfjerning? Ideelt set bør hårvæksten helt stoppe ved 4-6 år, men du skal forstå, at alt afhænger af organismens individuelle egenskaber.

I praksis med kosmetologer er der også kvinder, der ikke er hjulpet af laser hårfjerning. Manglen på effekt efter lysstråling skyldes organismens specificitet. Læger hævder, at en sådan individuel funktion er yderst sjælden, mindre end 1% af kunderne, og er en undtagelse fra reglen.

På grund af hvad hårene efter laseren vokser hurtigere

Lysstrålen brænder ikke kun hårene på overfladen af ​​huden, men aktiverer også arbejdet med sovende follikler og fremskynder deres vækst. Dette forklarer hvorfor hår vokser mere efter laser hårfjerning. Varme eksponering fører til opvågnen af ​​næsten alle hvilende løg, som kan forårsage dobbelt væksthastighed af hår. Du bør ikke være bange for en sådan reaktion, da den nye vegetation nemt kan fjernes under efterfølgende behandlinger.

Mulige komplikationer og bivirkninger

På trods af at laseren har bevist sig godt og stadig er en af ​​de mest optimale procedurer, har teknikken visse kontraindikationer, som skal overvejes, før optagelse til en session. Hvis sessionen udføres med tilsidesættelse af kontraindikationer eller udføres af en uerfaren mester, vil risikoen for komplikationer være ret høje. Derudover kan bivirkninger opstå, hvis specialisten ikke tog hensyn til hud- og hårtype og tændte forkert tilstand på enheden, eller huden blev behandlet med utilstrækkelig mængde kølevæske.

De mest almindelige komplikationer efter en dårligt udført procedure er:

 • folliculitis. Udvikler oftest hos patienter, der lider af øget svedtendens. Folliculitis kan også være en konsekvens af at besøge poolen mellem sessioner;
 • brænde væv. Opstår ved anvendelse af en strøm med for høj densitet eller ukorrekt konfigureret kølesystem;
 • udseendet af acne. En sådan reaktion manifesteres kun hos 8% af patienterne, den er mere karakteristisk for unge kvinder under 30 år;
 • alder pletter. Vises normalt hos patienter med meget mørk og garvet hud;
 • allergisk reaktion. Kan være forbundet med brugen af ​​upassende lokale anæstetika
 • udslæt og irritation. Kan manifesteres som et svar på kølevæsken og cremerne, der anvendes efter proceduren.
 • forværring af herpes
 • ar. Opstår som følge af termisk beskadigelse af huden på de dybere lag, under kældermembranen. Faren for sådanne ar er at når de smittes, indebærer de udseende af hypertrofiske ændringer.

I de sjældneste tilfælde efter laserbehandling kan der forekomme en stigning i mol. Ofte sker dette i mangel af en fuldgyldig høring og hvis mesteren ikke har lukket muldyr med specielle patches, før behandlingen.

anmeldelser

Så vokse eller ikke hår efter laser hårfjerning? Mere end 70% af kvinderne var helt tilfredse med denne behandling og insisterer på, at håret virkelig ikke virker i 3-4 år. Efter denne periode begynder en lys fluff at komme på huden, og efter et par måneder skal fjernelsen gentages. I fairhårede piger varer effekten endnu længere.

Fordelen ved laser hårfjerning er, at de nyligt voksede hår under alle omstændigheder vil være meget tynde og lette og forekomme i meget mindre tal (ikke mere end 40%). Efter afslutningen af ​​det andet kursus vil effekten være endnu mere vedholdende og varig. Også rådgivere af laser hårfjerning rådes til at foretage en korrektion hver 6-8 måneder, fordi det hjælper med væsentligt at forlænge effekten.

konklusion

På trods af det faktum, at der i dag er mange alternative metoder, er laser hårfjerning stadig en ledende stilling og er fortsat den mest populære. Dette skyldes det faktum, at denne teknik giver mulighed for at opnå perfekt glathed i huden i 5-7 procedurer og hjælper med at glemme brugen af ​​en barbermaskine i flere år.

Bliver håret vokset efter laser hårfjerning: Hvor mange sessioner er der brug for

Det antages, at laser hårfjerning er en af ​​de mest effektive måder at slippe af med uønsket hår permanent. Men vokser håret efter laser hårfjerning og hvad skal der gøres for at gøre laser hårfjerning så effektiv som muligt?

Hvor mange laser hårfjerning sessioner er nødvendige

Laser hårfjerning er en lang proces: Procedurer for fjernelse af uønskede vegetationsstrækninger i et år eller mere, og hår hele tiden fortsætter med at vokse. Hvordan virker denne metode og hvor mange procedurer er der nødvendige for at eliminere problemet med uønsket hår?

På et tidspunkt kan laseren ikke slippe af med alle uønskede hår. Laser eksponering er mest effektiv mod hår i anagentrinnet eller aktiv vækst. Der er 20-30% af sådanne hår på tidspunktet for proceduren, resten af ​​hårsækkene er i en tilstand utilgængelig for laseren.

Hår efter laser hårfjerning falder inden for 10-15 dage. Disse er hår, der var aktive på tidspunktet for fjernelse, og hvorpå laserløgene var fuldt påvirket.

Efterhånden aktiveres andre pærer, som var dvalende på tidspunktet for proceduren, og hårene vokser fra dem i deres normale tempo. De er genstand for gentagen behandling med en laser. Så i nogle få tricks bliver alle hårsækkene behandlet, og håret holder op med at vokse.

Hvor mange sessioner af laserfjerning er nødvendig, beslutter specialisten. Dette påvirkes af kundens fototype, området for vækst af uønskede hår, deres stivhed, vækstrate og hormonniveauer. En specialist i den første session vil helt sikkert holde en konsultation, hvor han vil fortælle om indikationer og kontraindikationer, mulige risici, efterfølgende pleje, laser hårfjerning og hvor mange sessioner der er nødvendige for at behandle kropshårområdet af interesse.

Under arbejdet med en klient kan en specialist justere varigheden af ​​et kursus til en større eller mindre side afhængigt af klientens individuelle respons til laseren. Hvis hormonbehandling udføres i løbet af epilation, kan antallet af sessioner også variere. Bør være forberedt på sådanne ændringer.

Hvor effektiv er at slippe af med overskydende vegetation, kan bedømmes efter procedurens popularitet. Hvor meget hår vokser ikke efter laser hårfjerning afhænger af kroppens egenskaber. Hvis du gennemfører kurset, kan du regne med en periode på mere end 5 års fravær af uønskede hår. Samtidig holdes der støtte 1-2 dage om året for at eliminere nyudviklede enkelthår på de behandlede områder og for at sikre glat hud.

Hårfjerningszoner og antal sessioner

Frakken har en anden tæthed, hår varierer i tykkelse, mængden af ​​melanin og vækstrate afhængigt af det område, hvor de vokser. Således er tykkelsen af ​​hårene på ben og lår anderledes, så for deres fuldstændige fjernelse skal du bruge et andet antal sessioner af laserfjerning. Når håret falder ud efter laserfjerning, afhænger af vækstområdet, viser nedenstående tabel:

Bordet gælder for kvinder, mænd bør tilføje til det specificerede antal procedurer 2-3 besøg på grund af fysiologien.

Blandt mænd er korrektionen af ​​børstelinjen populær, hvilket giver dig mulighed for at opnå et naturligt og velplejet skæg uden konstant at bevare sin form. Typisk mandlige tjenester - behandling af nakke foran og bag, ører og templer, bryst og hænder, øjenbryn form korrektion. Et stabilt resultat på ansigt og hals vil kræve mindst 6-8 sessioner på kroppen - mindst 8.

Bliver hår vokse efter laser hårfjerning?

Umiddelbart efter lasereksponeringen forbliver hårene på plads, og dette er normalt. Laseren virker på pærerne, hvilket sikrer en langsigtet effekt, ikke kun langs hårets længde. Sidstnævnte, der ikke længere er forbundet med follikel, forbliver i huden, og som følge af metaboliske processer bliver den gradvist skubbet ud til overfladen, hvorfra den let fjernes.

Under den første procedure fortæller masteren, hvor meget hår der falder efter laserfjerning, så det vil ikke være en overraskelse for klienten. Du kan vente på hårtab inden for 1-2 uger, hvorefter ubehandlede løg begynder at vågne op. Visuelt vil vegetationen efter den første session blive meget mindre.

Hvis der efter 2 uger kropshår forbliver, betyder det, at der blev foretaget en fejl under proceduren: Den forkerte maskine blev valgt, eller de forkerte parametre blev indstillet, hvilket resulterede i, at laserenergien ikke var tilstrækkelig til at ødelægge folliklerne. Hvis håret ikke falder ud efter laser hårfjerning, skal kunden kontakte den institution, hvor tjenesten blev leveret, med krav om dårlig service.

Administration og mester er interesseret i kundeloyalitet i løbet af kurset og er klar til at mødes. Det er muligt at foretage en anden session på gunstige vilkår.

Hvis det af en eller anden grund blev nødvendigt at sikre glat hud mellem sessioner, så kan du barbere håret efter laser hårfjerning. Genopretningsperioden bør dog opretholdes, så huden kan komme sig ud af proceduren. Hvis du barberer umiddelbart efter laser hårfjerning, kan du få mikroskader på huden, hvilket er hej på betændelse og rødme. Måske endda dannelsen af ​​fokal hyperpigmentering, hvis behandling er lang og dyr.

Det er bedst at tjekke med en specialist med det samme, hvis du kan barbere efter laser hårfjerning eller bruge andre metoder til at fjerne uønsket vegetation. Der er hårfjerningsmetoder, som ikke kan bruges. Der er grunde til, at du ikke kan trække håret ud, anvende shugaring og voksaflejring. Hvis barberingen ikke påvirker pæren, så trækker et hår skader folliklen. Laseren virker mindre effektivt på den skadede og svækkede follikel, hvilket reducerer procedurens effektivitet flere gange.

Hvor ofte kan jeg gøre proceduren

Den optimale længde af hår til laserbehandling er fra 3 til 5 mm. For den efterfølgende procedure skal hårene vokse tilbage til samme længde, så tiden mellem sessioner er individuel og afhænger af væksten i håret. Intervallet mellem den første og anden laser eksponering er fra 2 til 4-6 uger. Da håret vokser langsommere, øges tidsintervallet mellem behandlingerne med op til 10-12 uger.

Hvor lang tid kan ikke solbade efter laser hårfjerning?

I dag er der flere og flere teknologier. Dette gælder også for skønhedsindustrien. Især spørgsmålet om hårfjerning er relevant for mange kvinder rundt om i verden. Større popularitet er at opnå laser hårfjerning, som et middel til at hjælpe i lang tid at slippe af med uønsket hår på kroppen.

uddannelse

For at proceduren skal kunne lykkes, skal du følge nogle regler:

 1. Undgå udsættelse for direkte sollys på huden i mindst to uger før procedurens start. Dette gælder både for at besøge stranden og til solariumet. Du bør heller ikke anvende sunblock.
 2. Et par uger før hårfjerning med en laser anbefales det ikke at udføre andre former for depilation (undtagen barbering). Når du bruger forskellige enheder til proceduren, kan det være nødvendigt at vokse håret op til en længde på 3-5 mm.
 3. 3-5 dage før proceduren er det nødvendigt at begrænse indledningen af ​​alkoholholdige produkter til det hudområde, hvor laser hårfjerning udføres.
 4. Tag ikke tetracyclin-antibiotika samt fluoroquinoloner.

Skal jeg barbere mit hår før laser hårfjerning eller skal jeg vokse det? Omkring 4-8 timer skal området, der skal behandles, vælges omhyggeligt. Dette er nødvendigt, så hårene er i fase med aktiv vækst. På de behandlede områder bør der ikke påføres cremer, deodoranter osv.

Princippet om drift

Under epileringsproceduren forekommer laserbestråling af hårsækkene. Strålen bevæger sig 1-4 mm og absorberes af melanin (human pigment) indeholdt i kroppen. Lysenergi passerer ind i varme, follikel og hårceller opvarmes, hvilket fører til ødelæggelsen af ​​pæren.

Du skal dog vide, at med laser hårfjerning, som med fotoepilation, påvirkes kun folliklerne i det aktive stadium, og de ødelægges. Ifølge statistikker er ca. 30% af sådanne "aktive" pærer, de resterende inaktive, så laseren vil ikke have nogen effekt på dem.

Afhængigt af laserkraften, hårfollikelstrukturen og hastigheden af ​​hårvækst udvælges det ønskede antal procedurer. I gennemsnit kræves 7-8 sessioner for at slippe af med uønsket hår.

Efter den første procedure kan der forekomme smerter. Dette afhænger primært af organismens følsomhed, det vil sige på smertestærsklen for personen såvel som på området for laserens epilering. For eksempel er et bikiniområde mere følsomt end benene. I salonen kan du også bedøve området for fjernelse af håret, så ubehag ikke opstår.

Du bør være opmærksom på, at kun mørke hårde hår kan fjernes ved hjælp af laser hårfjerning. Laseren er ineffektiv på lys, fluffy og grå hår, da de indeholder en lille dosis melanin.

effektivitet

Selvfølgelig er laser hårfjerning mere effektiv end almindelig fjernelse af håret med en barbermaskine eller andre depileringsmetoder (shugaring, voks, cremer). Det eliminerer ikke kun hårets indvækst, men fjerner også uønsket hår i lang tid. Bliver hår vokse efter laser hårfjerning? Selvfølgelig er laser hårfjerning ikke i stand til permanent at slippe af med uønsket vegetation. Selvom de ødelagte follikler ikke længere vokser, men nye hår stadig vises over tid. Allerede fra de første procedurer begynder håret at vokse mindre og længere, hvilket er en betydelig fordel.

Også under laserbehandling kan nogle follikler være i den inaktive fase, så de bliver ikke "behandlet". Som følge heraf kan man i en session ikke fjerne alt uønsket hår, det tager tid, cirka 8-24 måneder, det er håret, der ændrer håret. Normalt efter 4 sessioner vokser efter 4 år mindre end 40% af håret.

Effekten af ​​proceduren, der udføres ved hjælp af en laser, afhænger også af andre grunde, for eksempel på tilstedeværelsen af ​​hormonforstyrrelser i kroppen. Der er tilfælde, hvor hår pludselig begyndte at vokse igen efter graviditet og fødsel på grund af en bølge af hormoner. Epilering med en laser på garvet hud er muligt, men ikke mindre end 14 dage senere.

Resultatet af hårfjerning påvirkes også af, hvor præcist kosmetologens anbefalinger om hyppigheden af ​​procedurerne, forberedelsen til dem og efter epilering er udført.

Det skal bemærkes, at hårinkrop, som ofte opstår efter depilation ved hjælp af voks, ikke sker under laser hårfjerning. Denne procedure anbefales endda som en metode til at eliminere denne manifestation.

Hudpleje efter laser hårfjerning

Efter proceduren er det nødvendigt at tage sig af huden, anvende forskellige beroligende cremer af let tekstur. Efter laser hårfjerning kan du ikke vådte de behandlede områder for en dag, og ikke gnide det med en vaskeklud i ca. 2 dage.

Inden for 3 dage efter proceduren kan du ikke:

 • Massage det epilerede område.
 • Behandl huden med alkoholbaserede tonics, lotions.
 • At besøge en sauna, et bad, en pool med chloreret vand.
 • Tag et varmt bad.

Hvor lang tid kan ikke solbade efter laser hårfjerning? Den optimale periode at afholde sig fra garvning er 2 uger. Uanset årstiden anbefales det at beskytte det behandlede område fra solen med cremer med en SPF faktor på mindst 20-30.

Efter laser hårfjerning må du ikke forsøge at trække de resterende hårrødder væk, husk at det vil tage 7-20 dage at dør helt af hårsækken, om en uge vil de forsvinde selv.

Efter proceduren skal du afstå fra soling eller solbadning i mindst 10-14 dage.

Bivirkninger

I tilfælde af manglende overholdelse af epileringsreglerne kan der forekomme forskellige bivirkninger:

 • Burns. På grund af lav kvalitet udstyr eller inkompetence af en specialist.
 • Folliculitis. Et besøg i badet eller saunaen før proceduren, tendens til at svede.
 • Allergiske reaktioner.
 • Pigmentering.

Ofte, efter laser hårfjerning, kan de behandlede områder blive røde lidt, denne visuelle defekt vil passere gennem tiden alene.

Kontraindikationer

Epilering anbefales ikke til personer i fare, hvis de har:

 • Hud og inflammatoriske sygdomme.
 • Allergier.
 • Brænder og slid på huden.
 • Åreknuder.
 • Fødselsmærker i behandlingsområdet.
 • Sygdomme i immunsystemet.
 • Kræft patologi.
 • Diabetes mellitus.

For denne kategori af personer er laser hårfjerning kun tilladt efter høring af en læge. Også proceduren er strengt kontraindiceret til personer under 18 år og gravide kvinder.

Laser hårfjerning - en overkommelig metode til at håndtere uønsket hår. For at proceduren skal være så effektiv som muligt, skal du omhyggeligt følge anbefalingerne fra en kosmetolog for hudpleje før, under og efter proceduren, og i tilfælde af kontraindikationer skal du konsultere din læge.

Livet efter laser hårfjerning - hvad man kan forvente af proceduren og hvad man skal afstå fra?

... Menneskets håb er vildledende.

F. M. Dostoevsky. Stepanchikovo landsby og dens indbyggere

Hvordan slippe af med overskydende hår for evigt - den mest populære søgeforespørgsel i løbet af strandsæsonen. Desværre er det umuligt at ødelægge hår for evigt.

Selv lasere, som har erstattet barbar elektrolyse, er ikke i stand til at realisere drømmen om evig glathed.

Men alt er kendt i sammenligning, og lasere er ikke ved et uheld foran resten. Det er bare livet efter laser hårfjerning kan ikke kaldes...

Om effekten: hvor længe og hvorfor ikke for evigt

Søgningen efter den hellige gral i mange epilationer bragte mange til laserterapi-rummet, men få var tilfredse med resultatet. Myten om "1 session, 100% hår og for evigt" har længe været udsat. Hørte ikke? Læs videre.

Hvornår skal hår falde ud?

"Hvor lang tid falder håret efter laser hårfjerning?", Overraskede de, der forventede at forlade kontoret for laser terapi "skaldet". At hår ikke falder straks bliver en ubehagelig opdagelse.

Lad laseren hurtigt ødelægge hårets reproduktive system, men huden afviser resterne i 1-2 uger. "Hamp" forlader håret vil forfølge en lang tid, og det er - ikke det værste mareridt...

Kan hår ikke falde ud?

Ikke det faktum, at håret i princippet vil forlade huden. Hvis håret ikke falder ud efter laser hårfjerning, men fortsætter med at opføre, er der to forklaringer. Den første er "tror ikke på dine øjne" eller "falsk vækst".

Laserbehandlede hår presses aktivt ud af tarmens hud på ydersiden, hvilket skaber illusionen om vækst. Se ovenfor - inden for 1-2 uger forkullet "hamp" vil blive afvist.

Den anden forklaring på, at hår vokser efter laser hårfjerning er mesterens uprofessionel. Dine penge kan flyve væk i røret, hvis specialisten forpligter sig til at epilere lys, gråt eller rødt hår, der er ligeglad med laserstrålen. Hvis du er en brunette, og laseren ikke tager dig også, skift interiøret.

I dette er det muligt, at de sparer på lamper eller over mål, de beskytter din hud - så i stedet for et dødbringende slag får folliklen en behagelig massage.

Hvornår vil hårvæksten sænke eller stoppe?

Vær forberedt på at bruge en masse penge for at vente på et klart og bæredygtigt resultat. Hvorfor ikke ødelægge alle follikler i et fald?

Fordi nogle af dem er i vækststadiet (anagen), mens andre er i "sleep" -fasen (telogen). Laseren ødelægger kun aktive follikler, som i huden på én gang ikke mere end 20-30%.

"Sove" sin strålende stråle kan ikke forstyrre. Intervallerne mellem sessioner er nødvendige for at vente på den "vækkede".

For at fjerne den maksimale mængde hår kræves gennemsnitligt 4-12 procedurer med et interval på 2 uger til 1,5 måneder. I det væsentlige kan ophør af hårvækst diskuteres efter 1-2 år. Er du klar Og din tegnebog?

Hvor meget hår vokser ikke efter laser hårfjerning?

"Klar!", - Mange vil sige afgørende, mentalt sige farvel til 1-2 lønninger. For evigt - værd at ofre. Ak, "for evigt" i at tale om laser hårfjerning er i 3-5 år. Hvis du er heldig.

Under alle omstændigheder forbliver sovende løg i huden. Når de vågner op, ved ingen. Stress, hormoner, medicin - at spire, vil follikler finde årsagen.

Hvordan pleje huden efter epilering?

Faktisk påvirker korrekt hudpleje efter laser hårfjerning ikke resultatet, men det kan lindre ubehag. Og ubehag vil være - brændende, hævelse, hyperæmi.

"Brændende" zoner i 2-3 dage skal behandles med beroligende spray eller Panthenol-type cremer. På den første dag kan koldt tør komprimeres på de betændte områder. Hvad der ikke kan gøres, lad os tale om det særskilt.

Det er forbudt - hvad der ikke kan gøres efter laser hårfjerning: om garvning, vask og barbering

Livet efter laser hårfjerning er fuld af forbud. Og lad forbudene være en midlertidig foranstaltning, deres overholdelse er en nødvendig betingelse. Konsekvenserne af forsømmelse af restriktioner kan være dystre.

Hvor lang tid kan ikke solbade efter laser hårfjerning?

Ideelt set varer hele tiden kurset. Minimum - 2 uger før og efter sessionen. Det er derfor, at epilering er praktisk at gøre om efteråret eller vinteren, og ikke på tærsklen til stranden.

Efter laser hårfjerning bliver huden for sårbar. Kontakt med UV-stråling kan forårsage betændelse, hyperpigmentering eller endda forbrændinger. Hvis det er uundgåeligt, læg på en creme med SPF 60-100 med shorts.

Er det muligt at vaske efter laser hårfjerning?

Våd ikke overhovedet - i den første dag. I de næste to uger - bare en kølig bruser og en neutral gel.

Procedurer, der øger svedtendens og kropstemperatur (bade, badstuer, bade, fitnesscentre) på dette tidspunkt er forbudt. Og poolen, men af ​​en anden grund. Bleach er ikke den bedste måde at berolige følsom hud på rigtigt?

Kan jeg barbere mit hår efter laser hårfjerning?

Barbering - du kan. Alt hvad der ikke irriterer huden og ikke beskadiger folliklerne er faktisk tilladt. Barbering opfylder disse krav. Pincet, voks, sukkerpasta, depilatory cream - nr.

Uforudsete omstændigheder: konsekvenserne af laser hårfjerning

Brænder, ar, pigmentpletter - i annoncen om dette ord. I virkeligheden kan alt være. Uforudsete omstændigheder kan medføre professionelle fejl kosmetolog eller manglende overholdelse af anbefalinger til pleje eller træning.

Næsten alle komplikationer elimineres ved rettidig handling.

 1. Brænder efter laser hårfjerning, i modsætning til hyperæmi, er en komplikation, ikke en bivirkning. En forbrænding er altid skyld hos en mester, der ikke har undersøgt eller taget hensyn til hudens tilstand, ikke har læst instruktionerne til enheden eller ikke har modtaget tilstrækkelig træning. Terapi: afhænger af sværhedsgraden af ​​brændingen og udføres i henhold til gældende standarder.
 2. Pigmenterede pletter efter laser hårfjerning taler normalt om klientens fejl, som alligevel besluttede at "solbade" lidt før eller efter proceduren. Eller glemte at købe en creme med SPF. Terapi: Whitening Cosmetics, hvis hyperpigmentering inden for få uger ikke passerer alene.
 3. Irritation, kløe, acne, urticaria kan indikere en allergisk reaktion på smertestillende midler eller postprocedural plejeprodukter. Terapi: antihistaminer eller glukokortikoider.
 4. Paradoksal hypertrichose (øget hårvækst) er en sjælden, men ikke mindre mulig komplikation. En mulig årsag er den lave energi tæthed, som ikke ødelagde follikelen, men havde en stimulerende effekt. Terapi: tilstrækkelig laser effekt.
 5. Inflammation af hårfollikel (folliculitis) følger ofte med personer med overdreven svedtendens (hyperhidrose) eller som har misbrugt vandprocedurer i mellem sessioner. Terapi: I de fleste tilfælde kan du begrænse brugen af ​​antiinflammatoriske salver.

Moles og laser hårfjerning: Når skønhed ikke er værd at ofre

Et fødselsmærke eller på en videnskabelig måde er en nevus ikke en harmløs ting. Enhver skade kan vende "fremhæve" til et dødbringende melanom. Laser strejke er en skade. Neviuser indeholder melanin og er det samme mål for en laser som hårsække.

Som et resultat af laserstråleangrebet bliver molen brændt og beskadiget. Det er umuligt at forudsige, hvad dette vil føre til, men risikoen for omdannelse af en nevus til en malign tumor øges mange gange.

Det er bedre ikke at risikere og lukke alle mol i behandlingsområdet med specielle foringer eller male over med en hvid blyant.

Hvis efter fødslen begyndte at vokse eller ændre sig på nogen anden måde, er det umagen værd at besøge en dermato-onkolog. Bevæbnet med et dermatoskop, vil han afgive en dom til lidelsen.

Forresten, ikke panik, find en spredt "moles" på din hud. Nybegyndere er sandsynligvis pigmentpletter. Laser er ikke en faktor, der provokerer udseendet af nevi.

I almindelighed skylder enhver kvinde intet til nogen. Perfekt glathed overalt og altid - også. Hvis synd i form af regrown hår ikke plager din følelse af skyld, skal du forlade vegetationen alene. Lad dig vokse. Han beder ikke om penge, men taler tværtimod.

Efter laser hårfjerning hår vokse

Du er nu på mobilversionen af ​​webstedet.

Forfatterens metoder ✪✪✪

Konturplastik

Figurkorrektion

Injektions kosmetologi

Kosmetologi hardware

Æstetisk kosmetologi

Gynækologi og intim kosmetologi

Rynker og deres korrektion

Alder kosmetologi

Efter laser hårfjerning vokser håret endnu større.

God dag! Min bekymring er, at efter hårfjerning behandlinger (hænder, ansigt, kinder og hage) i diodelaser (der, som jeg forstår det, er den mest effektive.) Vellus hår (før mere lys og tynd, selv om jeg har mørkt hår) På den behandlede overflade er stålet tykkere, mørkere og sværere. Dette var især tydeligt på underarmene, hvor hårene var næsten umærkelige før denne procedure. På forsiden af ​​problemet var nogle tykke mørke hår i undersiden (tættere på tankene, på hagen og øvre hals), og nu, efter den procedure, nye mørkt hår hårdt, flere af dem - på kinderne, og selv under læben.


Generelt er håret ret mørkt og tæt (huden er ikke mørk) - det er godt for epilering, det var praktisk muligt at "trække det ud" på benene. Hvad kan forårsage en sådan negativ effekt? Måske valgte jeg den forkerte laser for mig? Hvilken laser har IKKE en sådan bivirkning?

Jeg er bange for at gå til næste procedure, så hele ansigtet ikke bliver til en solid stubbe. Og også hænderne blev "forkælet", det blev værre end det var - skuldre, underarme "overgroede". Ikke æstetisk, mindst sagt. Jeg er selvfølgelig meget ked af det, og jeg ved ikke nu, om der skal fortsættes laser hårfjerning, især på en diodelaser (eller det afhænger ikke af typen af ​​laser, og alt dette kan ske.)!

På forhånd tak for din professionelle rådgivning!

Olga. / Visninger:

Først og fremmest vil jeg gerne minde dig om den velkendte "regel", som du sikkert har hørt - effekten af ​​laserhårfjerning (uanset hvilken type laser) kun sker med kurset. Afhængigt af patienten (hudtype, farve og intensitet af hårvækst), behandlingsområde og type laserinstallation, kan antallet af procedurer variere fra 3 til 12 (.).

For det andet, lad os arbejde med dig om dit problem. Så deler vi det i flere blokke.

1) Epilation af lys, dunet hår.

Som du sikkert ved, virker laseren på hårets melanin. Ifølge "hår" melanin når energien hårets rod - hårsækkene og termisk ødelægger det samtidig med at koagulere blodkarrene, der fodrer hårets rod. Uden ernæring vil hårsækken dø. Epilationens opgave er at ødelægge alle hårsække, så håret ikke har nogen steder at vokse.

I lys "fluffy" hår er melanin ikke nok. De fleste alexandritlasere behøver simpelthen ikke at klare deres opgave, fordi de ikke er i stand til at påvirke det lave indhold af melanin i håret.

Kun diodeplanter med længere bølgelængde kan klare denne opgave. Derfor, hvis opgaven er at "dræbe det blonde hår", så løses det kun ved hjælp af diode lasere. Især hvis der med skønt hår også mørk hud.

Du skal også forstå, at for eksponering for roden af ​​lys hår kræver en øget mængde energi i laserstrålen i forhold til mørkt hår.

Vi har en særskilt artikel - "laser og blondt hår."

2) Dit hår er mørkt og tæt, men i nogle områder er der let, pistol.

Hvis du generelt er "håret", og dit hår er tykt og mørkt, så indikerer dette en øget hormonaktivitet. I dette tilfælde skal der udvises særlig opmærksomhed for blonde hår, når laser hårfjerning udføres.

Efter flere sessioner af hårfjerning dør de aktive hårsække af og de erstattes af "dvalende" og ufuldstændige, herunder rødderne af "velvære" håret. Således antager de funktionen "hårdhed" på grund af hormonel baggrund.

Her er det nødvendigt at skelne mellem "fluffy" hår voksende blandt mørke (for eksempel på arme eller ben) og "fluffy" dele af kroppen, hvor der ikke er mørkt hår (for eksempel på overlæben). Først og fremmest er du nødt til at behandle "fluff" zonen i overlæben med en laser på parametrene, der adskiller sig fra kroppens indstillinger (var det gjort?!). For det andet skal du forstå det for at fjerne blondt hår i den blandede zone, du har også brug for øgede indstillinger af enheden. Derfor, hvis du har lys blondt hår på dine hænder, og mørke hår er kommet frem, skal du genoparbejde dette område for at slippe af med let hår (laserenergien var nok til at fjerne mørkt hår, men ikke nok til fuld effekt på lyshårrotten).

3) Efter epilation er der kommet nye mørke tunge hår, de er blevet mere.

Laser eksponering dræber hårets rødder i det aktive vækststadium. Kroppens defensive reaktion er at udløse væksten af ​​sovende og underudviklet hår. Dette er en normal proces, hvorfor flere sessioner er nødvendige for at slippe af med hår. Patienter med en lille mængde hår ser den reelle virkning af proceduren efter 1-2 sessioner. Hvis hårvækst er aktiv, så er det lige efter 1-2 procedurer. Det hele afhænger af din hormonelle baggrund!

Det er meget vigtigt at følge den grundlæggende regel om pleje efter en laser hårfjerning session:

Det er umuligt at fjerne hårets rester på de behandlede områder.

Afhugning, trækker ud, klemmer ud - alle disse forsøg fører til mekanisk beskadigelse af de skibe, der fodrer hårets rod, og fra den koagulerede tilstand bliver de beskadigede, kroppen genopretter dem, og de fortsætter med at nære follikelen - håret erstattes med et nyt og fortsætter med at vokse.

Efter laser hårfjerning rester af hår falder ud efter 3-6 dage.

Et typisk billede af hårtab efter laser hårfjerning:

4) Måske valgte jeg selv den "forkerte" uegnet laser?

Under proceduren for laser hårfjerning er det vigtigere ikke, hvad udstyr det udføres (selv om vi allerede talte om fordelene ved diode lasere), men hvem bærer det ud.

I forskellige dele af kroppen ligger hårrødderne på forskellige dybder, de kan have forskellig intensitet og farve. Det er meget vigtigt at vælge de rigtige parametre for udstyret, helt sikkert anderledes for forskellige dele af kroppen.

Arbejde med håret på dine hænder og med de samme indstillinger går til overlæben - det er forkert.

Desuden ved vi flere sande historier om, hvordan skønhedssaloner bevidst undervurderede parametrene for laserapparater for at øge antallet af epilationssessioner, som patienten skulle have brug for at udføre.

I hvert fald, hvis du lykkedes at besejre håret på dine ben, så vil andre dele af din krop også snart være glatte, det vigtigste er ikke at stoppe!

12 myter om laser hårfjerning, hvor det er tid til at stoppe med at tro

Laser hårfjerning er en effektiv og langvarig hårfjerningsteknik. I skønhedens verden er det blevet brugt i over 20 år! Mange kvinder har allerede prøvet det på sig selv og har vist enorme resultater, andre planlægger blot skønhedssessioner og indsamler information i korn. Som det ofte sker med skønhedsbehandlinger, er laser hårfjerning overgroet med en utrolig mængde myter. Vi vil fortælle hvad vi skal tro og hvad er det ikke værd, planlægger at slippe af med uønsket vegetation på kroppen.

Myte 1: Laser hårfjerning er sundhedsfarlig.

I kosmetologi er der nok nye metoder, hvis sikkerhed er meget tvivlsom. Men laser hårfjerning er ikke relateret til dem. Hvis proceduren udføres korrekt og på moderne udstyr, er det ikke værd at vente på negative konsekvenser. Indsprøjtningsdybden af ​​indretningens stråle er kun 1-4 mm, hvilket betyder, at den kun når hårfollikelen og ødelægger dens struktur. Derefter er lyset spredt - penetration i vævet er udelukket.

Efter proceduren kan der være en rødme, der ligner den person, som en person modtager under de første garvninger på garnet. Snart passerer den uden spor.

Myte 2: Før proceduren skal du vokse hår

Dette er kun delvis sandt. Hvis du har fjernet hår med voks, sukkerpasta eller almindelige pincetter før proceduren, skal du vente på, at håret vokser lidt tilbage, da hårstangen er en leder for laserstrålen til hårsækken. Hvis du tidligere har brugt barbering, kan laser hårfjerning udføres når som helst.

Myte 3: Proceduren kan udføres hjemme

Dette er sandt. På skønhedsmarkedet kan du virkelig finde udstyr til laserfjerning hjemme. For hver person vil der være et andet apparat, der varierer i kvalitet, handlingsområde og prispolitik. Men før du beslutter dig for at købe, skal du afveje fordele og ulemper. Laser hårfjerning er en ret kompliceret procedure, og det skal ske i henhold til reglerne. Derfor er det bedre at overlade det til en professionel.

Hvis du er sikker på at du kan klare dig selv, skal du i det mindste købe certificerede produkter og følge instruktionerne omhyggeligt.

Myte 4: Efter proceduren vil arene forblive, og håret vil vokse

Denne myte er opstået i miljøet af "eksperter" af kosmetologi, der forvirrer laser hårfjerning med en anden type - elektrolyse. I det andet tilfælde kan der forekomme onde ar på nålindsættelsesstederne. Laser hårfjerning er ikke forbundet med krænkelse af dækkets integritet, og derfor kan arene ikke forekomme.

Med hensyn til den potentielle hårindvækst er dette også udelukket. Desuden anbefales laser hårfjerning som en metode til at fjerne dette problem.

Myte 5: Dette er en smertefuld procedure.

Hver person har sin egen smerte tærskel, og det faktum at man vil mærke et lille ubehag for en anden kan være en reel test. Kosmetologer bemærker, at fornemmelserne under proceduren er sammenlignelige med et klik på huden og normalt tolereres normalt. Men når du behandler individuelle dele af kroppen - for eksempel bikini eller aksillære områder, kan du bruge en bedøvelsescreme.

Myte 6: Efter proceduren vil du se hårdt hår, hvilket vil være meget

Nogle gange efter to eller tre procedurer er hårvækst virkelig observeret, kosmetologer kalder denne proces "synkronisering". Mærkeligt nok taler det om effektiviteten af ​​proceduren, at være en slags bevis for, at teknikken "virker". Der er ingen grund til at bekymre sig. Efter den fjerde procedure forsvinder overskydende vegetation, hårene bliver blødere og sparsomme og forsvinder helt.

Myte 7: Denne metode er ikke egnet til mænd.

Faktisk fungerer laser hårfjerning bedst på mænds krop. Som laserstrålen "fanger" først og fremmest mørke hår. Derudover er teknikken simpelthen ideel til behandling af store områder af kroppen, såsom ryggen, maven og brystet. Så mænd kan sikkert tilmelde sig i en skønhedssalon, kosmetologer har noget at byde på.

Myte 8: Laseroperation kan føre til onkologi.

Denne myte er en af ​​de populære "rædselshistorier". Faktisk er onkologi i patientens historie en signifikant kontraindikation for proceduren. Hvis der er nogen tvivl om arten af ​​formationerne på huden, vil kosmetologen nægte proceduren, indtil omstændighederne er klare.

For øjeblikket har kosmetologi ikke tegn på, at laserstråler kan forårsage farlige formationer. Som det er kendt, har en særlig slags ultraviolette stråler, 320-400 nm, en onkogen virkning, dette spektrum eksisterer ikke i laserstråler.

Myte 9: Proceduren kan ikke gøres om sommeren

Fjernelse af overskydende vegetation på kroppen er særlig vigtigt om sommeren, når de fleste bærer løse og korte tøj. Derfor er myten, at laser hårfjerning ikke kan praktiseres om sommeren, opfattet af patienterne som yderst smertefuldt. Faktisk kan proceduren planlægges i "feriesæsonen", men der er nogle begrænsninger.

Hvis du skal håndtere områder, der er skjult under tøj - for eksempel et bikiniområde, er der ingen problemer her. Proceduren kan udføres til enhver tid. Det er umuligt at udføre "behandling" kun på garvet hud, da sandsynligheden for forbrændinger er høj.

Myte 10: Efter skønhedssessioner kan du ikke solbade

Dette er en anden almindelig "sommer" myte. Solbadning efter laser hårfjerning er mulig, men tiden skal passere efter proceduren. Den minimale "eksponering" - 15 dage, forudsat at du ikke har rødme på huden.

Under solbadning skal du sørge for at bruge solcreme, hvoraf et lag på kroppen skal opdateres konstant. Denne regel er især vigtig for ejere af følsom hud.

Myte 11: Efter proceduren behøver du ikke ekstra pleje

Efter enhver form for epilering behøver huden ekstra pleje. For eksempel, efter at have fjernet håret med en barberkniv, er det nødvendigt at anvende en beroligende creme. Der er nogle regler for at efterlade og efter laser hårfjerning.

Inden for 3-5 dage efter proceduren smører de behandlede områder af dækslet med aloe vera-baseret agent, vil det hurtigt berolige det berørte område og lette en hurtig genopretning. I to uger efter skønhedsforløbet kan du ikke gå til saunaen, badet, poolen, samt steder hvor huden kan udsættes for fugt og varme. På de åbne områder af kroppen er det nødvendigt at anvende højkvalitets solcreme kosmetik.

Myte 12: 5-7 sessioner er nok til at glemme uønsket hår for evigt.

Faktisk vil ingen skønhedssikkerhed med sikkerhed sige, hvor mange procedurer du personligt har brug for til dit hår for at stoppe dig. Det krævede antal skønhedssessioner er altid individuelt og afhænger af den del af kroppen, der skal behandles, hårets farve og tykkelse.

Desuden er der i moderne kosmetologi desværre endnu ikke sådan en procedure, der udelukker en gang for alle. Du bør vide, at laser hårfjerning er en af ​​de bedste metoder, der eliminerer hår i lang tid, men det kan ikke give en livslang garanti. Ændringer i hormonniveauer, hormonforstyrrelser samt andre processer i kroppen kan bidrage til fremkomsten af ​​nyt hår.

Laser hårfjerning anvendes i kosmetologi i omkring 20 år. Hovedforskellen fra depilation er, at det ikke er hårakslen, der fjernes, men de matrixceller, hvor håret udvikler sig. Dette gør det muligt at helt slippe af med uønsket vegetation i ethvert område. Laser hårfjerning på samme måde som fotoepilationer er relateret til IPL-teknologier, dvs. udsat for højimpulslampe.

En højintensitetsflash af lys med en bestemt bølgelængde er fokuseret i et farvet pigmenteret hår. Herefter omdannes lysenergien til varme og opvarmer hårakslen og hårvækstzonen, ideelt op til 70-80 grader. Dette giver dig mulighed for helt eller delvis at ødelægge hårsækken. I det første tilfælde vil væksten af ​​hår fra denne follikel være umulig, i den anden - effekten kan have en langsigtet karakter, eller der vil være en vækst af det tynde "fluffy" hår.

Læsning anmeldelser om proceduren for laser hårfjerning, der er diametralt modsatte meninger. Medsi Clinic-specialister på Leningradsky Prospect hjælper dig med at forstå og afklare nogle problemer:

Hvor effektiv laser- og fotoepilationsproceduren vil afhænge af så mange parametre. Ud fra data fra en bestemt person: forholdet mellem hårfarve og hud, hårstruktur, hormonniveauer, genetiske egenskaber, slagområde og endda alder og køn; om enhedens egenskaber og kvalifikation af en kosmetolog.

Princippet om IPL-teknologi er baseret på opvarmning af melaninfarvede strukturer. Ideelt set er det mørkt hår på lys hud. I dette tilfælde vil al energi gå til opvarmning af hårsækken. Proceduren vil være effektiv og sikker. Jo lysere håret og mørkere huden, desto mindre effektive vil proceduren være.

Effektivitet på tynde nedtonede hår vil være meget lavere end på hårdt, brystet. Men moderne enheder giver dig mulighed for at arbejde med rødt og lysebrunt hår, underlagt lysere hud. Denne procedure på grå og hvidt hår er ineffektivt. Den valgte metode i dette tilfælde er elektrolyse.

 • Smertefuld og smertefri procedure.

Denne egenskab har mange funktioner og afhænger også af data fra en bestemt person, hans smertegrænse, hår og hudfarve, hårtykkelse, slagområde og enhedens egenskaber. Moderne enheder er udstyret med effektive hudkølesystemer. For personer med lavt smerte tærskel i følsomme områder, er anæstesi mulig.

 • Er disse procedurer sikre?

Med passende procedure, under hensyntagen til individuelle egenskaber og kontraindikationer, er disse procedurer absolut sikre. Opvarmning af dybt væv forekommer ikke. Under proceduren er det nødvendigt ikke at udstille pigmenteret nevi, huden skal renses grundigt af fedtholdige plejemidler. 2 uger før laser hårfjerning og 2 uger efter fotobeskyttelse anbefales.

Prisen for denne service varierer meget bredt. Hvordan kan det forklares? Først og fremmest omkostningerne ved udstyr, som proceduren vil blive gennemført. IPL-systemer, og især lasere, er højteknologiske, dyre udstyr. Så den lave pris skal advare dig lidt. Du kan få brug for flere procedurer i dette tilfælde, eller procedurerne vil være mere smertefulde, hvis producenten af ​​enheden, der er gemt på kølesystemet.

 • Indikationer og kontraindikationer for proceduren.

Indikationen er ønsket om at slippe af med uønsket hår. I dette tilfælde er det værd at bemærke, at hvis du har hirsutisme (forhøjet hårdhed), så før du starter procedurerne, er det nødvendigt at konsultere en endokrinolog og en gynækolog. I dette tilfælde kan procedurernes effektivitet være midlertidig og kortvarig.

Kontraindikationer er opdelt i absolutte og relative. Kontraindikationer omfatter: graviditet og amning, kræft, akutte inflammatoriske processer på procedurestedet, kronisk dermatose, såsom psoriasis, eksem, optagelse af lysfølsomme stoffer, nogle psykiske sygdomme, alder op til 18 år, tan.

Afslutningsvis vil jeg gerne opfordre til en mere ansvarlig tilgang til denne procedure, både kosmetologer og patienter. Og så vil der være mindre frustration og problemer, og denne service vil give dig tilfredshed, komfort og skønhed.

Laser hårfjerning er en af ​​de mest effektive og populære hårfjerning teknologier i det 21. århundrede. Praktisk set afhænger det af enhver anden procedure, at den læge er kvalificeret og professionaliseret. Hårfjerning sker ved eksponering af en laserstråle til en given overflade. Strålen passerer gennem hårakslen, som indeholder pigmentmelaninet og ødelægger det.

For at opnå det bedste resultat er en kontrast af hud og hårfarve ønskelig. Patienter kan trygt løse laser hårfjerning:

 • der ønsker at slippe af med uønsket hår i en tilstrækkelig lang periode,
 • som har den laveste følsomhedstærskel (da proceduren er praktisk talt smertefri)
 • der frygter ar, ar og beskadigelse af hudens integritet.

Kurset udpeges individuelt direkte af den behandlende læge og udfører som regel 6 til 10 procedurer afhængigt af hudtype, farve og struktur af hår.

Erfaringerne fra eksperterne på Beautiful Life-klinikken viser, at synligt hår efterhånden første gang sænker væksten betydeligt og falder ud, og efter et fuldt kursus forbliver huden jævn i lang tid. Fremgangsmåden kan udføres på alle dele af kroppen. Der er en række kontraindikationer. Sørg for først at rådføre sig med en læge, der korrekt vil forklare for dig de typer og typer af lasere selv og vælg den mest egnede til dig.

Elos (Elos) hårfjerning - slippe af med håret for evigt

Shugaring hjemme: Tips og opskrifter til fremstilling af sukkerpasta