Aftershave lotion

Hver dag går mange mænd og kvinder til barbermaskiner. En stærk halvdel af menneskeheden opnår glathed i ansigtet, og pigerne overvåger den perfekte hud på benene. Aftershave lotion - en integreret del af proceduren. Det hjælper trods alt med at berolige huden, bevare sin sundhed og tone.

Hovedfunktioner

Selv de mest moderne barbermaskiner efterlader mange mikro-stiklinger på huden, usynlige for øjet. Det beskadiger epidermis, kan forårsage irritation og rødme.

En god aftershave lotion til mænd giver komplet hudpleje og udfører en række funktioner.

 • Sænker epidermis, mildner virkningerne af mekanisk skade, lindrer rødme;
 • Advarer udseende af betændelse og irritation;
 • Desinficerer mikronæringsstoffer, helbreder, bidrager til hurtig restaurering af huddækslet;
 • Opfrisker, giver ansigtstonen;
 • Moisturizes, opretholder en optimal vandbalance på huden i løbet af dagen;
 • Beskytter ansigtet mod det ydre miljø
 • Det giver huden en behagelig aroma (om nødvendigt).

10 bedste aftershave produkter

Feature Rating

Enhver mand med jævne mellemrum tvunget til at barbere stubben på hans ansigt. For nogle skyldes dette kjolekode på arbejdspladsen, andre ligesom glat hud. Under alle omstændigheder kan denne procedure ledsages af nedskæringer og irritationer. Især for at slippe af med ubehagelige fornemmelser, tilbyder kosmetiske virksomheder mange forskellige midler efter barbering. De mest populære af disse er alkoholbaserede lotioner. De opfrisker ikke kun godt, men har også en antiinflammatorisk effekt. For flere årtier siden blev kun denne type produkt indført i butikker. Men moderne producenter har taget højde for funktionerne i følsom hud og begyndte at producere geler, cremer og aftershave balm specifikt til hende.

Alle fonde har deres ulemper og fordele. For eksempel forårsager lotioner smerter, når de anvendes til udskæringer, og cremen kan tilstoppe porer. Derfor er det vigtigt at vælge de mest hensigtsmæssige midler. For at gøre dette skal du overveje følgende punkter:

 • Geler har en fremragende fugtgivende virkning;
 • Vælg en lotion eller en balsam, hvis du har olieagtig hud;
 • Cremen er ideel til følsom hud;
 • Med en tendens til irritation, foretrækker produkter, der indeholder salicylsyre;
 • Tilstedeværelsen i aloe-ekstraktets sammensætning er en betydelig fordel;
 • Værktøjet skal have en behagelig lugt, fordi det kan mærkes hele dagen.

Under barberingen udsættes uforberedt hud på grund af afskæring af det øvre lag af epidermis. Derefter er der en utrolig tørhed og irritation. Efter barbering produkter er designet til at bekæmpe disse ubehagelige fornemmelser. Vi valgte de bedste produkter ifølge købere.

Den bedste aftershave gel til mænd

3 Gillette Series Sensitive Skin

Den populære producent af barberprodukter Gillette er en følsom hudgel med fremragende beroligende virkning. Fås i et usædvanligt format - 75 ml emballage i den mest kompakte størrelse. Flasken er meget praktisk at holde i din hånd og tage med dig på vejen. Sensitive Skin skaber en friskhed umiddelbart efter barberingen. Gelen fugtiger huden huden og beroliger den.

Værktøjet er fantastisk til daglig brug. Holder sund hud uden irritation selv ved hyppig barbering. Det har en mynte lugt. Efterlader ikke mærker på ansigtet. De vigtigste fordele er: behagelig følelse efter påføring, fravær af rødme, lys tekstur, optimale omkostninger. Mangler ikke fundet.

2 Natura Siberica Ice Yak og Yeti

Natura Siberica Ice Yak og Yeti After Shave Gel er designet til den bedste pleje af mænds hud. Produktet beroliger det så hurtigt som muligt og forhindrer irritation. Det har tekstur af mellemfedt, som straks absorberes og efterlader ingen rester. Indeholder yakmælk, der fylder huden med næringsstoffer. Fås i en mængde på 150 ml, den har en frisk mentol smag.

Gelen indeholder Shea smør, panthenol, vitaminer, vilde hellebore ekstrakt, som sammen har en tonic, beroligende og antiseptisk virkning. Umiddelbart efter påføring er der en køleeffekt. Fordelene er den ideelle sammensætning, fremragende tilstand af huden efter påføring, de bedste anmeldelser, lav pris. Mangler ikke fundet.

Under barberingen er mænds hud under enorm stress. For at få hende til at se roligt og hydreret efter proceduren, skal du vælge det rette middel. Hver af dem har sine fordele og ulemper. Vi fandt ud af, hvad der betyder, at efter barbering er det bedre at vælge.

Tip 1: Sådan bruges aftershave

Indholdet af artiklen

 • Sådan bruges aftershave
 • Må mænd bruge kosmetik
 • Sådan håndteres kløe intimt sted efter barbering

Sådan vælges aftershave

Sådan bruges aftershave

Tip 2: Sådan bruger du en lige barberkniv

 • - et spejl;
 • - lige barbermaskine;
 • - vand;
 • - barberkrem (helst på basis af glycerin);
 • - barbering børste

Tip 3: Sådan vælges et ansigts lotion

Sådan bestemmes hudtype

Først skal du finde ud af din hudtype. Omkring midten af ​​dagen, uden at vaske dit ansigt, skal du fastgøre et tyndt hvide ark eller serviet til midten af ​​panden. Hvis der er en plet tilbage af talg, er din hud olieagtig. Hvis pletten ikke er tydeligt synlig, har du sandsynligvis en blandet hudtype. Hvis der slet ingen plet er, er din hud tør.

Hvad skal man se efter, når man vælger en lotion til ansigtet

Nu ved du din hudtype. Du kan gå til butikken for lotion. For olieagtig hud er det perfekte middel, der indeholder zink. Det tørrer huden og hjælper med at bekæmpe acne og acne. Lotioner til olieagtig hud tilføjer stoffer, der indsnæver porer, eliminerer olieagtig glans og giver huden en mat finish. De rengør huden rent om morgenen, inden du bruger sminke og om aftenen, når sminke skal vaskes af.

Hvis du har blandet hud, så skal du bruge mere blide lotioner. Vælg et middel, der bevarer fugt og normaliserer hudens PH-niveau. Over tid vil de fede områder stoppe med at producere overskydende talg, og ansigtsudseendet vil blive bedre. Du ville bedre skifte mellem kosmetik, bruge morgenkrem til olieagtig hud, og om aftenen, tværtimod, fugtgivende. Derefter bliver din hud ikke for tør og samtidig slippe af med olieagtig glans.

For tør hud skal du få et nærende, fugtighedsgivende middel. Vælg en lotion, der indeholder glycerin, kamille, samt berigede olier, som vil give din hud en glød og glans. Brug lotion om morgenen, før du anvender makeup. Faktum er, at disse kosmetik næsten altid indeholder alkohol, og det kan tørre dit ansigt endnu stærkere. Om aftenen er det bedre at anvende en fed creme til din hud, der vil mætte cellerne med vand og nyttige elementer.

Hvorfor læse sammensætningen af ​​lotion?

Når du vælger en lotion til huden, skal du læse grundigt sammensætningen. Bemærk, at de mere naturlige stoffer en kosmetik har, jo mere gavnlig vil det være på huden. Derudover kan de kemiske elementer i sammensætningen forårsage allergier og irritation. Vær opmærksom på prisen. Et godt middel kan ikke koste for billigt. Værdi for pengene - kvaliteten er den vigtigste regel, når man vælger et kosmetisk produkt.

De mest populære aftershave lotions til mænd

Næsten hver mand barberer sit ansigt - denne procedure tager ikke meget tid. Under denne procedure kan en mand skære sig selv. For at genoprette huden og helbrede sår opfundet aftershave lotion.

Disse værktøjer udfører forskellige funktioner. Lad os finde ud af, hvorfor vi har brug for sådanne værktøjer, hvad er deres fordele og hvilke slags lotioner du kan bruge.

Hvorfor har du brug for aftershave?

For at finde den rigtige lotion er det vigtigt at forstå, hvorfor det er nødvendigt. Dette værktøj til mænd bruger efter barbering. Det hjælper med at tage godt af huden og helbreder det. Til lotion afbrød ikke duften af ​​parfumevand, du kan afhente duften, der ligner din.

Lotionen erstatter ikke parfume, da der er få duftende partikler i den, det supplerer hele sammensætningen af ​​plejeprodukter. Dette er en kosmetisk:

 1. blødgør huden
 2. helbreder sår
 3. takket være alkohol det desinficerer såret,
 4. har en behagelig og vedvarende lugt.

Nogle mænd udskifter lotion med parfume, men det er forkert, da parfumeen ikke fugter huden og ikke gendanner beskadigede celler.

Fordele ved andre midler

Hvis du vælger en lotion eller fløde, er det bedre at give præference til det første middel, da det har flere fordele.

 1. Efterlader ikke et fedtet spor
 2. Tørrer hurtigt,
 3. Umiddelbart absorberet
 4. Formlen er mere behagelig for kroppen.

Lotion helbreder sår godt og reparerer beskadigede celler. Denne egenskab er meget vigtig, fordi hvis sårene heler i lang tid, bliver huden betændt og forårsager en stor ulejlighed. Vurdering af kosmetiske produkter viste, at lotion på mange måder overstiger andre produkter.

Sammensætning og egenskaber

Når du køber en lotion, er det vigtigt at læse dets sammensætning og vælge den der passer til dit ansigtstype. Når man har en tør hud, kan man ikke købe et produkt på basis af alkohol, da det tørrer huden endnu mere. Køb alkoholfrie produkter eller dem, hvor en lille mængde af dette stof.

For følsom hud, skal du købe midler, som inkluderer:

 • aloe,
 • allantoin,
 • C-vitamin fremmer sårheling
 • F-vitamin beroliger huden,
 • panthenol,
 • Vitamin A.

Overvej funktionerne i dit ansigt og dets modtagelighed for visse komponenter. Lotion er et nødvendigt efter barberingsprodukt, det hjælper med at genoprette huden og fugt den.

Anvendelsesmåde

For at lotionen skal kunne udføre alle sine funktioner, er det vigtigt at vide, hvordan man bruger det.

 1. Efter barbering skal du vaske dit ansigt med vand.
 2. Spred produktet på dine hænder i 2 sekunder.
 3. Åbn dine håndflader og hold dem i et par sekunder for at slette lidt alkohol.
 4. Påfør lotion på vådt ansigt.

Denne anvendelsesmåde vil minimere den brændende fornemmelse, forbedre aromaen og bidrage til en bedre effekt af hovedkomponenterne på huden.

Hvilken man skal vælge?

Ovennævnte hvordan man vælger et værktøj og hvilket er bedre. Du skal overveje typen af ​​hud, den er af fire typer:

Efter at have bestemt din hudtype, læs omhyggeligt sammensætningen og vælg lotion, som består af elementer, der passer til dig personligt. Vær især opmærksom på mængden af ​​alkohol.

Tip! Før du bruger lotionen, test for allergenicitet. For at gøre dette skal du lægge væske på din hånd og se hudens reaktion på kosmetikens sammensætning.

Top Shaving Lotion Toppe

Shaving lotion er kun en slags kosmetisk, men selv blandt dem er der gode og dårlige. Nu betragter vi en række populære og højkvalitets lotioner, som bruges af mange mænd.

Dolce Gabbana

Det berømte mærke dolce er ikke kun berømt for sin behagelige lugt af parfume, men også for den usædvanlige duft af lotion. Værktøjet blødgør og fugter ansigtet. Brug af denne lotion vil du ikke kun nyde den behagelige lugt, du vil forbedre din hud.

Dolce Gabbana Lotion er populær hos mange mænd, så du kan hente duften der passer dig.

L'Oreal

Det franske selskab L'Oreal har lavet specielle produkter til hudpleje efter barbering. Lotionen blødgør huden og tager godt af det. Ice lotions er populære. Hovedelementerne fugter huden og holder det i cellerne i epidermis.

Sammensætningen omfatter forskellige vitaminer og koffein. På grund af dette skrælmer huden ikke, bliver ikke tør og føles ikke brændende efter påføring. Isen effekt genopfriske huden og opfrisker.

adidas

Adidas mærket bruges af atleter, fordi det har en frisk lugt. Efter ham er manden belastet med energi. Sådan duft bruges af aktive og mobile mennesker. Allerede disse fordele opmuntrer alene mange mænd til at vælge dette middel.

Lotioner hjælper en mand til at understrege sin stil. Hovedkomponenterne giver næring til huden og genopretter beskadigede områder efter barbering.

Oriflame

Virksomheden Oriflame har stor efterspørgsel på grund af dets tilgængelighed. Shaving lotion blødgør huden øjeblikkeligt og absorberes hurtigt i den. Takket være olier beskytter og beskytter produktet huden. Lotioner hjælper med at føle trøst, selvom en mand bliver skadet under barberingen.

Det vurderes, at den bedste aftershave lotion producerer oriflame.

Nivea mænd

Mandlige Nivey Lotion-serien består af vitaminer og kamilleekstrakt. På grund af dette har den en neutral lugt og absorberes hurtigt i huden. Alkohol er ikke inkluderet i denne lotion. Kamille og vitaminer udfører følgende funktioner:

 • Helbrede huden
 • Aflast irritation
 • Berolige huden
 • Fukt ansigtet
 • Giv friskhed.

Sådanne produkter er egnede til følsom og tør hud. Naturlige ingredienser forårsager ikke irritation og allergi. Fraværet af alkohol beskytter også huden mod udtørring.

Gillette

Gillette hjælper med at gøre barbering en favoritprocedure, dens lugt minder havbrise eller bjergluft. En god lotion bør ikke kun helbrede og fugte huden, men også have en behagelig aroma.

Efter barberingen ser din hud irriteret ud og beskadiges, og Gillette lotion hjælper dig med at slippe af med det. Sammensætningen indbefatter glycerin. Denne komponent kan både tørre og fugtige huden, alt afhænger af mængden i produktet.

Til reference! Menneskelige celler producerer selv glycerin - det cirkulerer vand.

Gamle krydderi

Old Spice Skin Care serien har en god effekt. Efter barbering bliver huden tør, irriteret og kan endda blive beskadiget. For at returnere huden et sundt udseende, behøver du ikke kun at brænde sår. Det er vigtigt at fylde huden med næringsstoffer, der beroliger ansigtet og nærer det med vitaminer.

Ren linje

En ren linje tiltrækker altid mange købere, fordi det producerer produkter, der har en naturlig sammensætning. Nogle siger endda, at den rene linje producerer medicinske produkter, som regenererer huden.

Lotions ren linje, takket være naturlige ingredienser, nærer og genopretter huden. De vigtigste komponenter desinficerer ansigtet, eliminerer irritabilitet og lindrer betændelse. Aloe er en af ​​de vigtigste komponenter i lotionen, det regenererer huden.

frihed

Lotion Freedom består af:

 • Vitamin F,
 • Urte ekstrakt,
 • Kamille ekstrakt,
 • Betain.

Hver af disse komponenter udfører følgende rolle:

 1. Det giver huden et naturligt udseende,
 2. Det har antiinflammatorisk virkning,
 3. Genopretter blodcirkulationen
 4. Det har en antiseptisk virkning,
 5. Soothes huden.

Lotion giver en grundig omhu for huden, nærer det med vitaminer og hjælper en mand til at føle sig godt tilpas efter barberingen.

Mennen

Menen indeholder provitamin B5, som fugter huden efter barbering. Det toner og beskytter huden mod bakterier. Det er behageligt at bruge sådan lotion, og det hjælper ikke med at føle ubehag efter barberingen. Den behagelige lugt af dette produkt vil lette dit humør for hele dagen.

Prisen på lotioner hos hver producent er anderledes. Det billigste produkt er den reneste linje. Lotion fra denne linje koster 150 rubler. Prisen på værktøjet afhænger af dets mærke.

Hvad fugtiger og beskytter huden yderligere?

For at beskytte og helbrede huden efter barbering skal du bruge gode lotioner. Men nogle gange er det ikke nok. Positiv effekt på huden sund mad og rent vand. Prøv at drikke rigeligt med vand og spis frugt og grøntsager. Kun denne fremgangsmåde vil hjælpe dig med en sund hud.

Effektiv Aftershave Lotion

Ansigtsbehandling for de fleste mænd ligger i selve processen med barbering og brugen af ​​forskellige hudplejeprodukter efter skraber. Cremer eller aftershave lotions er de universelle retsmidler, der hjælper med at forbedre tilstanden af ​​huden og forhindre irritation. Derudover anvendes forskellige tonics og antiseptiske opløsninger til dette formål.

Egenskaber og brug af aftershave

Enhver hud har brug for pleje, især efter barberingsproceduren. De mest populære er alkoholholdige stoffer. Traditionel efterskæring hjælper med at fugte huden og giver en behagelig aroma. Som en ekstra egenskab kan den rense porerne eller give en antiseptisk virkning. Som regel bør antiinflammatoriske og antiseptiske komponenter være en del af et kvalitetsprodukt. De fleste af dem indeholder alkohol, som har en stærk garvningseffekt på ansigtet. Dette stof er perfekt til mænd med olieagtig hud. Samtidig bør folk med tør hud vælge lotioner indeholdende op til 30% alkohol. Derudover er der lotioner, der ikke indeholder alkohol overhovedet.

Hovedfunktionerne i en aftershave lotion:

 • øjeblikkelig forfriskning og toning af huden;
 • forbedring af hudens beskyttende egenskaber
 • epithelial regenerering;
 • desinfektion og anti-inflammatorisk virkning;
 • epithelium restaurering efter barbering;
 • fugtgivende og forhindre hudtørring
 • giver en behagelig aroma.

Populære aftershave lotion

Adidas isdykning

Det tyske selskab Adidas har altid været betragtet som et symbol på sporten chic. Produkterne i dette mærke inspirerer med energi og er et symbol på hele generationer. En af de mest interessante kosmetik fra dette mærke til mænd er aftershave Adidas Ice Dive. Det er en helt ny og original duft, designet til aktive og målbevidste mænd. Denne duft kombinerer en unik kombination af noter, så dens ejer vil altid føle sig frisk og inspireret. Det er velegnet til mænd, der ønsker at leve i harmoni med omverdenen. Denne aftershave lotion giver dig mulighed for altid at være i god form, takket være, at du vil modtage mange positive følelser.

Lotion til følsom hud Nivea

Eftershave lotion til følsom hud fra firmaet Nivea omfatter Active Comfort system, som giver dyb hydrering af huden. Den har en blød formel indeholdende kamilleekstrakt og E-vitamin, der har en neutral lugt og hurtig absorption. Som alle produkter til følsom hud indeholder lotion ikke alkohol i sin sammensætning. Dette middel giver sedation og lindrer irritation fra epitelet, som giver dig en fornemmelse af friskhed.

Sådan vælges aftershave

Efterkøling af høj kvalitet skal have en flydende konsistens og ikke indeholde yderligere urenheder. Det er bedst at vælge en lotion, der er inkluderet i linjen af ​​et mærke. Det skal have samme aroma som de øvrige komponenter i denne linje, såsom skum, fløde eller toiletvand. Hertil kommer, at når du vælger et must tage hensyn til typen af ​​hud. Derfor, for mænd med problematisk tør hud, tilbøjelige til irritation, er det bedst at vælge produkter, der ikke indeholder alkohol i sin grund. I dette tilfælde er olieagtig lotion bedst egnet. For mænd med olieagtig hudtype er en ideel løsning, der indeholder en tilstrækkelig mængde alkohol, en ideel mulighed.

Kemiske egenskaber

En effektiv aftershave lotion bør indeholde en pH i området fra 4,5 til 8,5 enheder. Jo højere niveau af denne indikator, jo mere blid er substansen. Derfor har produkter med lavt alkoholindhold en højere pH, og på grund af dette har de en blødere effekt på ansigtet. Generelt varierer massefraktionen af ​​alkohol her fra 17% til 90%. På samme tid omfatter komponenter til følsom hud ikke mere end 25% alkohol.

Perfekt sammensætning

Moderne barberingskrem kan omfatte ikke kun antiseptiske og antiinflammatoriske ingredienser, men også komponenter af en fugtgivende, nærende sårhelende natur. Derudover kan sammensætningen af ​​moderne lotioner omfatte forskellige behagelige mentoladditiver, der afkøler epidermis og lindrer ubehag. Losyna kan også indeholde urtetilskud i form af grøn te, kamille og aloe vera-ekstrakt. Desuden kan sammensætningen af ​​den moderne lotion omfatte forskellige vitamin- og kosttilskud, som forbedrer hudtilstanden. Alle disse komponenter giver bedre ansigtspleje.

Således er modern aftershave et effektivt og nyttigt ansigtsplejeprodukt, som de fleste mænd bruger i dag. Når du vælger dette værktøj, skal du tage højde for mange faktorer, blandt hvilke din hudtype er vigtig.

Hvornår og hvordan man ansøger aftershave?

Vi fortsætter temaet aftershave lotions. Lad mig begynde at minde om, at lotion er opdelt i to hovedgrupper - alkohol og alkoholfri. I hver gruppe er der yderligere to undergrupper. Vandbaseret (alkohol) eller cremet. Ellers afhænger det hele af fabrikantens sammensætning og fantasi. Jeg vil ikke røre fantasien, men sammensætningen deler lotionene i parfumer, kosmetik eller medicinsk-kosmetiske produkter. Efterskælvende lotioner i parfumerisk kosmetisk kategori repræsenterer den største andel af lotionsegmentet. De har en næsten lige balance mellem parfume og komponenter til beroligende og genoprettende hud. Derfor kan de primært findes i butikker, der sælger kosmetik og parfume. Lotioner af den medicinske-kosmetiske kategori besidder en forholdsvis lille segmentandel. Her skiftes balancen mod de terapeutiske komponenter, og parfume-delen er minimeret eller fraværende helt og holdent. Disse produkter sælges hovedsageligt i apoteker og findes sjældent i parfumeforretninger.

Jeg var nødt til at fortælle lidt mere om typer af lotioner, da der er nuancer i deres anvendelse. Til at begynde med kan lotionen påføres straks efter barbering eller efter lidt tid. Anvendelse af lotion umiddelbart efter barbering er vigtigt, hvis du skærer dig selv eller er under sådanne forhold, at det forpligter dig. For eksempel dårligt vand, varmt klima med højt indhold af støv eller sand, overdrevent fugtigt klima. Under normale forhold må du ikke straks anvende lotion. Det er bedre at vente 15-20 minutter og derefter påføre det på huden. Der er to grunde. Den første er, at der som regel mange barbering om morgenen før morgenmad. Kosmetiske lotioner har en vedvarende lugt, der kan overføres. Du afhenter mad og fortsætter med at spise maden med den overtagne duft af din lotion. Vi må ikke glemme, at slægtninge også ikke rigtig vil lugte duften af ​​din parfume mens du sidder ved morgenmad. Jeg er sikker på, at aromaen til en lækker morgenmad og morgenkaffe i øjeblikket er meget mere behageligt. Den anden grund er, at huden er skadet under barberingen, og nu bruger du alkoholkrem, hvilket giver lidt mere stress og spænding. Brug ikke lotion med det samme, lad huden hvile lidt og genoprette dens naturlige temperatur. Tro mig, der vil være mindre spænding.

Hvordan man ansøger lotion? Der er to hovedmuligheder. Enhver, der elsker spændingen, og at det smelter stærkt af parfume, som hovedregel helligt hælder lotion på sin håndflade og straks påføres ansigtet, hvis det er en flaske uden sprøjte (Splash). Hvis en flaske med en spray, skal du blot sprøjte den direkte på ansigtet. Dette er bestemt ikke rigtig korrekt. Særligt dårligt er det faktum, at lotionen begynder at udføre funktionen af ​​cologne eller toiletvand. Jeg minder dig om, at dette er en førstehjælpsbehandling, og derfor bør du ikke bogstaveligt hælde det på dig selv, så det kan spredes over en kilometer fra dig. Den anden mulighed og mere korrekt. Uanset om der er spray eller ej, bliver lotionen ikke straks påført ansigtet, men gnides let i palmerne og presses derefter mod ansigtet. I denne udførelsesform er mindre forbrug og lotion ikke så aggressiv på huden. Dette gælder for parfumer og kosmetik lotioner på vand (alkohol) basis.

Creamy lotions (balsams og cremer) påføres 15-20 minutter efter barbering. Dette skyldes det faktum, at hudens naturlige temperatur skal genoprettes. De fleste af os bruger køligt eller koldt vand til at skylle skummet væk og hurtigt lukke porerne. Dette er korrekt, men ved lave temperaturer reduceres modtagelsen af ​​midler og deres terapeutiske komponenter signifikant. Det er derfor, at det er ventetiden værd. Og den anden grund er morgenmad igen.

Medicinske og kosmetiske produkter skal anvendes i henhold til læge eller producentens anbefaling. Men glem ikke ovenstående anbefalinger.

Jeg håber, at denne artikel har hjulpet dig med at anvende lotion. Dette er selvfølgelig ikke en obligatorisk henstilling til henrettelse. Alt er relativt, og du selv vil forstå, hvad der er mere korrekt for dig.

Jeg minder dig om, at aftershave lotions "Male Club" tilhører kategorien parfumerisk kosmetik. De indeholder den optimale mængde æteriske olier og er baseret på effektive naturlige ingredienser. Lotioner er egnede til normal og olieagtig hud.

Aftershave rating

Mange mænd spekulerer på, om efterskæring er nødvendig, eller vil der være nok skum og fløde? Huden er under stress under vegetation fjernelse procedure, og det kræver omfattende pleje, så ikke forsømme dette middel. Det udfører vigtige funktioner: beroliger, toner og desinficerer den barberede del af kroppen. I dag er der en masse af disse kosmetiske væsker på markedet, hvilket kun komplicerer valget. Den bedste aftershave lotion er den der er perfekt til dig.

Valg af aftershave

For at værktøjet skal være så nyttigt som muligt, er det nødvendigt at vælge eftershave lotion og sprøjte korrekt. Når du vælger, bør du overveje din hudtype og individuelle præferencer:

 • for tør hud vil fedtet hud være den bedste mulighed, det vil fylde det med gavnlige egenskaber og korrekt fugtighed;
 • Ejere af følsom hud til valg af eftershave skal tages så ansvarligt som muligt. Det er nødvendigt at vælge et allergivenligt middel. Det vil berolige huden efter proceduren og hjælpe med at lindre irritation;
 • For problem og olieagtig hud er bedst egnede betyder at have i sammensætningen af ​​antiseptiske additiver;
 • I sjældne tilfælde kan du bruge alkohol lotion efter barbering, men brug dem, pas på, de har tendens til at tørre huden og anbefales ikke til personer med følsom og tør hud.

Kosmetiske produkter til barbering er bedst at købe i et sæt. Midler fra en producent vil perfekt supplere hinanden og forbedre den positive virkning. Derudover har de samme smag.

Mange mænd ved ikke, hvor de skal købe aftershave. Disse varer sælges typisk i kosmetiske forretninger, frisørsaloner og butikker af husholdningskemikalier.

Sådan bruges aftershave

For at forhindre mulige negative konsekvenser efter fjernelse af børstehårene, for eksempel irritation, hårinvækst og acne, er det nødvendigt at fortsætte som følger:

 1. Rengør huden grundigt. De resterende partikler på ansigtet af midler beregnet til hårfjerning skal vaskes af med køligt vand, hvilket vil hjælpe med at lukke porerne.
 2. Sug dit ansigt tørt med et håndklæde, men tør det ikke tørt. Huden, som produktet skal påføres på, skal være lidt fugtet.
 3. Fugt en bomuldsstynge med en kosmetisk væske og læg den på ansigtet med glatte, cirkulære bevægelser. Du kan hælde om en teskefuld penge på dine hænder, gnide dem sammen og forsigtigt klappe dig selv på det barberede område af kroppen.
 4. Et par minutter efter påføring af kosmetisk væske kan påføres ansigtscreme eller gel.

Shaving lotions til mænd er en nødvendig måde at passe på deres hud. Dens anvendelse vil hjælpe huden med at komme sig hurtigere efter proceduren, bidrage til hurtig helbredelse af sår og microcracks og udføre en desinfektionsfunktion - dette er svaret på det hyppige mandlige spørgsmål: hvorfor har du brug for aftershave lotion.

Sådan laver du lotion hjemme

En vis vurdering af aftershave lotion har udviklet sig blandt brugerne, hvilket afspejler et bestemt mærkes prestige, men det er ikke nødvendigt at vælge et dyrt værktøj, fordi du kan gøre det selv uden at forlade din lejlighed.

For at gøre dette skal du: 100 ml vodka, medicinsk alkohol, rum eller gin. Alkoholholdige produkter tørrer huden, så ejere af følsomme og tørre epidermier anbefales at erstatte alkohol med 50 ml tinktur af egebark. Derefter tilsættes en spiseskefuld glycerin eller vaseline og et par dråber æterisk olie, bland alt godt, og det kosmetiske præparat er klar.

Glat hud i 3-4 uger

Denne metode til hårfjerning er endnu ikke blevet! Bare smør det.

Sådan bruges aftershave

Sådan vælges aftershave

Aftershave lotion hjælper med at berolige huden, blødgøre og fugt den. De fleste mænd bruger regelmæssigt denne kosmetik og ikke længere forestiller sig en behagelig barbering uden brug af lotion.

For at bruge lotion til at opnå maksimal fordel, skal du lære at vælge produktet korrekt. I dette tilfælde skal du fokusere på din hudtype og dine egne behov.

En olieagtig lotion med nærende og fugtgivende kosttilskud er perfekt til tør hud. Højkvalitets kosmetiske produkter vil give huden en anstændig pleje.

Til følsom hud skal du vælge den rigtige lotion. Det hjælper med at lindre irritation efter barbering, berolige huden. Sådanne produkter er som regel hypoallergeniske. For olieagtig og problem hud, er det bedre at vælge en lotion med antiseptiske additiver. I nogle tilfælde egnede og alkoholbaserede produkter. Sådanne produkter fjerner olieagtig skinne, normaliserer talgkirtlerne, forhindrer forekomsten af ​​inflammatoriske elementer.

Det anbefales at købe aftershave og skum, barbering gel fra en linje af kosmetik. I dette tilfælde vil de supplere hinandens handlinger. Derudover har kosmetiske produkter fra samme serie som regel samme aroma.

Sådan bruges aftershave

Når du har fjernet håret med en barberkniv, skal du rengøre huden grundigt. Resterne af skum- eller barbergel vaskes bedst med vand. Hvis der efter proceduren forekommer slid eller udskæringer på huden, er det nødvendigt at cauterize såret med et alkoholholdigt middel. Hvis alkohol er inkluderet i barberings lotionen, er det ikke nødvendigt at forbehandling huden.

Efter vask er det nødvendigt at lidt våd ansigtet med et håndklæde. Aftershave lotion bør påføres på lidt fugtig hud. Til anvendelse skal du hælde en lille smule penge på din håndflade og blotte dit ansigt og sprede lotionen på din hud med dine hænder.

Der er også en mere økonomisk måde at bruge aftershave på. For at gøre dette skal du anvende en lille mængde af det på en bomuldsstykke og tørre ansigtet med det.

Hvis en mand plejer at passe på sig selv og omhyggeligt tager sig af sin hud, kan han på et eller andet tidspunkt efter påføring af lotionen anvende en lille ansigtscreme til huden. Det er meget ønskeligt, at cremen og lotionen var fra samme kosmetiske serie.

Aftershave lotion

Brug af efterskærmning gør du ikke kun fugter huden, men reducerer også ubehag. Takket være disse kosmetik kan du ikke bekymre dig om udseendet af irritation og rødme i huden.

Funktioner af fugtgivende efterskærmning

Hvis du ikke ved, hvorfor du har brug for aftershave, så er du heldig. Trods alt har du sandsynligvis ikke en forfærdelig irritation på huden efter hver procedure. For mange piger opstår dette problem regelmæssigt, og det er kun muligt ved hjælp af sådanne kosmetik at forhindre eller i det mindste at reducere rødmen og skrælningen af ​​huden.

På grund af komponenterne i lotionet bliver huden hurtigt fugtet og irriteret. Nogle virksomheder bruger komponenter, der bidrager til langsommere hårvækst, så barbering skal anvendes meget mindre ofte.

Mest populære værktøjer

I dag er der mange virksomheder, der producerer kvalitetsprodukter og især aftershave lotioner til piger. Det skal siges, at de adskiller sig fra maskuline med et større indhold af fugtigheds- og blødgørende komponenter. Følgende virksomheder er blevet de mest populære:

De fleste af produkterne har luftåbninger, men hvis du foretrækker det, kan du finde lugtfri efterskæring.

Aftershave Lotion

Hvis du vil oprette den bedste aftershave lotion, så lav det selv. Det er ret nemt at forberede det, men dets effektivitet er ikke ringere end selv de dyreste midler. Samtidig vil du være sikker på naturens og kvaliteten af ​​dens komponenter. Så til fremstillingen er det nødvendigt:

 1. Bland en fjerdedel kop Hemamelis med 100-120 ml destilleret vand.
 2. Tilsæt tre dråber benzoin og en skefuld olivenolie.
 3. Hvis det ønskes, kan du hælde et par dråber af enhver æterisk olie.

Den resulterende lotion er perfekt tør hud. Hvis du vil have dit produkt desinficeret, kan du i tilfælde af ridser hælde i en lille mængde alkohol eller vodka. Der er en anden måde at lave lotion på, hvor du skal blande:

 • vodka;
 • hemamelis-opløsning;
 • glycerol;
 • alun;
 • æterisk olie.

Alum har hæmostatiske egenskaber, og denne mulighed vil ikke blot bidrage til eliminering af irritation, men også til hurtig helbredelse af nedskæringer.

Hvordan man reducerer irritation efter barbering

For kvinder er alt meget mere kompliceret, da huden af ​​det retfærdige køn er blødere. Og vigtigst af alt vil de fleste kvinder ikke engang tænke på, at det skal fugtes før proceduren, fordi under hudens barbering, det vil sige den øverste del af huden, fjernes sammen med uønsket hår. Som følge heraf vises rødmen, hvilket kun er en normal reaktion på skade. Rødningerne selv opstår på grund af den stærke blodgennemstrømning, som kommer for at helbrede såret i det ramte område. Det er ret vanskeligt at slippe af med sådan rødme, for hver gang du gentager proceduren, beskadiger du igen og igen hudfladen.

Som en udvej kan du ikke barbere noget overhovedet. Men er det muligt? Nej. Her er nogle tips til fjernelse af uønsket vegetation og ikke forårsager irritation.

Før du begynder proceduren, skal du blødgøre håret. Dette kan gøres ved hjælp af varmt vand, slippe fødder ind i det eller simpelthen indpakke dem i et varmt, fugtigt håndklæde i 5-10 minutter. Hvis der ikke er tid til disse præparater, kan du fjerne håret umiddelbart efter et varmt brusebad, når huden bliver fugtet og dampet, og hårene bliver bløde og fremspringende.

Glem brugen af ​​sæbe, fordi den ikke forbereder huden til barbering, men tørrer snarere og forårsager irritation. I dette tilfælde skal kvinder følge maleeksemplet og bruge skum eller fløde, der er designet specielt til deres følsomme hud. Den bedste beroligende af disse cremer er den, der har aloe vera i sin sammensætning.

For at forbedre effekten skal du anvende skummet på problemområderne i huden og lade det gå i et par minutter, så hun har tid til at blødgøre hårene, hvorefter du kan starte proceduren.

Barbering hår skal være i retning af sin vækst, det vil sige fra toppen ned. Selvfølgelig vil det tage mere tid end barbering i modsat retning, men på denne måde vil du ikke beskadige folliklen. Fjern hår uden at trykke barberingen, og vejr forsigtigt hende gennem problemområdet. Ellers fjerner du for meget af epidermis.

For at behandle huden efter proceduren anbefaler dermatologer hydrokortisoncreme. Det bør påføres straks efter barbering, som følge af kløe og rødmen forsvinder inden for få minutter.

Hvordan fjerne hår permanent hjemme?

Hvorfor vokser håret omkring halo hos kvinder?