Hvorfor er det intimt efter barbering

I de fleste tilfælde er barbering brugt til at fjerne uønsket hår fra kroppen. Men ikke alle er tilfredse med resultatet af denne metode. Mange kvinder klagede over kløe efter barbering i det intime område. For at opretholde skønhed og på sådanne sarte steder uden at opleve ubehag efter proceduren er det nødvendigt at kende og følge enkle anbefalinger.

Hvorfor kløften begynder

Kløe efter barbering bekymrer sig kun om det rimelige køn. Dette skyldes hovedsagelig den særlige ømhed i huden i det intime område, som reagerer skarpt på enhver påvirkning.

For at forstå hvordan man kan slippe af med dette problem, bør du overveje de vigtigste årsager til ubehag. Alvorlig kløe efter hårfjerning ved hjælp af barbering kan starte på grund af sådanne faktorer:

 • meget følsom hud;
 • substandard maskiner;
 • allergisk reaktion på stoffer indeholdt i barberende geler;
 • sjældne bladskifte, brug af stumme instrumenter;
 • lav kvalitet syntetisk undertøj;
 • ukorrekt barbering
 • forkert pleje af det intime område
 • hyppig barbering.

Disse faktorer fører nogle gange til, at huden bliver overtørret og mere tilbøjelig til irritation. I processen med at barbere det intime område kan det ydre lag af huden være beskadiget. Dette fremkalder øget blodcirkulation og begyndelsen af ​​den inflammatoriske proces.

Der skal lægges særlig vægt på det intime område, hvis der sker et skære under barberingen. En infektion kan komme ind i kroppen gennem såret, så det er vigtigt at behandle dette sted med et antiseptisk middel og holde det fast med en gips.

Hår indvækst

Den mest almindelige årsag til den mest alvorlige kløe efter barbering er indgroede hår. De er mest betændte og huden kan klø meget.

I de første dage efter barbering i dette område kan der forekomme små bumser, ledsaget af en lille rødme. Ingroede hår forekommer normalt på grund af ukorrekte barberingsteknikker. Selvom perfekt glathed kun kan opnås ved at rette maskinen mod hårets vækst, med denne teknologi kan indvækst ikke undgås.

For at reducere risikoen for irritation og indgroet hår er det bedre altid at forsøge at lede barbermaskinen kun i en retning og helst på hårvækst. Ellers er folliklerne let forskudt under huden, og hårene, der ikke har nogen fri udgang til overfladen, begynder at vokse og forårsager alvorligt ubehag.

Forebyggelsesforanstaltninger

I stedet for at finde måder at fjerne irritation efter barbering, er det bedst at vide, hvordan man undgår ubehag. Nogle enkle anbefalinger hjælper med at beskytte hudens glathed og undgå kløe:

 • maskinvalg;
 • bladpleje
 • korrekt forberedelse af proceduren og pleje efter den
 • barberingsfrekvens

Hvis huden efter barbering er meget kløende, kan den være en dårlig maskine. Køb ikke den billigste model. Nogle kvinder foretrækker mænds barbermaskiner, da de er lettere at bruge og skarpere. Du bør ikke vælge engangsmaskiner, da de fleste af dem er af lav kvalitet, og ved at bruge dem kan irriteret hud ikke undgås.

Korrekt pleje af bladet giver dig mulighed for at bruge det flere gange, samtidig med at du tager hensyn til hudens behov. Efter hver brug skal skiven renses grundigt under rindende vand og tørres helt.

Ideelt set, hvis bladet kan fjernes fra maskinen og vaskes helt og tørres. For at forhindre kløe er det vigtigt at udskifte dette element regelmæssigt med en ny. Hvis bladet er lidt stump eller rustet, vil det ikke være i stand til at skære hårene kvalitativt. De vil bryde ud og bryde ud, hvilket kun gør huden mere ondt og forårsager irritation og kløe.

Før du begynder barbering, er det vigtigt at blødgøre huden og håret godt. Vegetationen i den intime zone er præget af stærk stivhed, hvilket fører til betydelig skade på huden under proceduren. Før hårfjerning påbegyndes, er det nødvendigt at anvende en shower gel, skrubbe eller specielt barberingsprodukt. Derefter vil proceduren blive meget lettere.

Efter barbering er det vigtigt at fortsætte med at ordentligt passe på din hud. Brug ikke alkohol eller skrubbe i dette sarte område. Det er nødvendigt at behandle huden med en blødgørende creme eller en særlig efterskærmning.

Hvis barberingsproceduren medførte irritation i det intime område, er det vigtigt at være forsigtig med at undgå at gnide eller skrabe stedet. Det er bedst at røre dette område med dine hænder så lidt som muligt for ikke at inficere infektionen og ikke at provokere endnu mere alvorlig kløe.

Ikke alle forstår, hvor ofte du kan barbere hårene i det intime område. Tender hud skal hvile. Derfor er det bedre ikke at bruge maskiner oftere 2-3 gange om ugen. Den maksimalt tilladte hyppighed af barbering - hver anden dag.

Tid på dagen og kosmetik

Det blev observeret, at den mindste irritation opstår, når barberingen blev udført om natten. Da kvinden hviler om natten, bliver huden hurtigere og mindre bekymret.

For at bikiniområdet skal vende tilbage til normalt om morgenen, er det bedst at gå i seng uden undertøj. Derudover bør det ikke være for stramt, så huden ikke gnider. Det er vigtigt at være opmærksom på det materiale, hvorfra trusserne sys. Syntetisk væv fremkalder sædvanligvis udviklingen af ​​betændelse.

Valg af kosmetiske produkter til pleje af det intime område, det er bedre at vælge bløde delikat geler og cremer. Det anbefales at afvise præparater, der indeholder talkum, da dette stof forårsager kløe og irritation hos mange mennesker. Før du køber en plejeperson, er det vigtigt at sikre, at ingen af ​​komponenterne i sammensætningen vil forårsage en allergisk reaktion.

Når irritationen allerede har optrådt

Hvis problemet allerede er der, træffe foranstaltninger for at lindre ubehag. I første omgang er det nødvendigt at bestemme, hvilke stoffer der kan behandle det betændte område.

Som nævnt er anvendelsen af ​​alkoholkompositioner uacceptabel. Det gør kun ondt i huden. Beskadigede områder kan behandles:

 • chlorhexidinopløsning;
 • panthenol;
 • kamille afkogning;
 • tea tree olie.
Hvis irritationen er meget stærk og ikke passerer, kan du rådføre dig med din læge om brug af salver baseret på hydrocortison. Dette er et hormonelt middel, som kan hjælpe med at klare ubehagelige fornemmelser, men du bør ikke ordinere det selv.

Hvis du udfører barbering forsigtigt, kan du forhindre forekomsten af ​​irritation og kløe. Det er nødvendigt at regelmæssigt overvåge tilstanden og kvaliteten af ​​maskiner og knive, følg hygiejne omhyggeligt og brug egnede cremer efter proceduren. Alt dette vil beskytte huden og hjælpe dig med at føle dig godt.

Det er ridset på et intimt sted efter barbering.

Kløe i det intime område er et ubehageligt fænomen for både kvinder og mænd. For at slippe af med problemet og ikke skade din krop, skal du korrekt forstå, hvad der er årsagerne til dets forekomst.

Irritation i det intime område kan forekomme af forskellige årsager. Nogle af dem er mere eller mindre harmløse, og du kan og bør fjerne dem selv. Men nogle gange er årsagerne til alvorlig kløe i det intime område forankret i alvorlige infektionssygdomme og andre interne problemer.

Hvorfor klør kvinder?

For at yde kompetent bistand er det vigtigt at forstå årsagerne. Enhver behandling bør begynde med eliminering af den irriterende faktor. Hvis det er en slags svamp eller infektion, skal du først bekæmpe dem.

Kløe og brænding er hudens reaktion til en irriterende irriterende tilstand. Med denne evne advarer kroppen om sin ejer om mulige fejl.

Kløe i det intime område hos kvinder kan forekomme af følgende grunde:

 • dårlig hygiejne
 • allergier;
 • syntetiske linned;
 • svampesygdomme;
 • kønsinfektioner;
 • hormonforstyrrelser
 • graviditet og stress
 • usund kost og livsstil;
 • tør hud.

Udseendet af ubehag i intime steder i en kvinde kan opstå på grund af nogen af ​​disse faktorer. Inden behandlingen påbegyndes, er det nødvendigt at konsultere en specialist.

Hygiejneproblemer

Sommetider kløer huden på grund af, at det ikke udføres ordentlig pleje. Nogle gange indeholder kosmetiske midler til vask af kønsorganer kemiske komponenter i deres sammensætning, der forårsager ubehag.

Kløe i det intime område kan begynde efter, at håret er fejlagtigt barberet. For maksimal glathed, nogle barberer hårene mod deres vækst. Dette fører til en forskydning af hårsækken. Voksende hår har ingen udløb og vokser under huden. Som et resultat begynder rødhed og et stærkt ønske om at ridse dette sted. Hvis du ikke holder tilbage, kan du lægge en infektion under huden og kun forværre tilstanden. I dette tilfælde kan der snart forekomme bobler på overfladen med purulent indhold.

Allergiske reaktioner

En allergisk reaktion påvirker en stor procentdel af befolkningen. Problemer kan opstå på grund af, at kroppens immunsystem aggressivt vil reagere på visse fødevarer, medicin eller vaskemidler. Kløe mellem benene forårsaget af allergier, ofte på grund af brugen af ​​lokale præventionsmidler.

I de fleste tilfælde forsvinder alvorlig kløe umiddelbart efter årsagen er fjernet. Kun i sjældne tilfælde kan der kræves antihistaminer.

Det rigtige valg af sengetøj

Hvis det er et intimt sted, er det måske grunden til at bruge syntetiske undertøj. Dette er især vigtigt at følge i den varme årstid, når sveden er særlig stærk.

Bomuldsbukser og hyppig hygiejne kan hurtigt lindre kløe. Inflammet hud kan behandles med en let antiseptisk eller afkølet urteafkogning.

Svampesygdomme

Alligevel er årsagerne til kløende følelser gemt i svampeinfektioner. Hvis kløe ledsages af en osteagtig udledning med en sur lugt, kan det tyde på infektion med en svamp. Candidiasis findes hos de fleste kvinder, der søger hjælp fra en gynækolog.

Sygdommen kan forekomme på baggrund af nedsat immunitet. Udover udledning og kløe ledsages sygdommen af ​​rødhed af labia. Gynækologen udfører de nødvendige tests og ordinerer behandling. Det består normalt af at tage antifungale midler og immunmodulatorer.

Genital infektioner

Hvis det er et intimt sted, og udledning i det sædvanlige beløb og uden lugt, skal du være særlig opmærksom på det. Farligste seksuelt overførte sygdomme har ikke udtalt manifestationer. Samtidig medfører de alle alvorlige konsekvenser for reproduktionssystemet, da de kan forårsage infertilitet.

Her er blot nogle få sygdomme, der næsten er asymptomatiske og forårsager kløe på et intimt sted:

Flere symptomer kan forekomme med genital herpes og trichomoniasis. Under alle omstændigheder er nødbehandling nødvendig, og den kan kun udføres under en venerologs kontrol. Før du besøger en specialist, er det bedre ikke at fjerne symptomerne, da det kan gøre diagnosen vanskelig.

Hormonale forstyrrelser

Forstyrrelser i de systemer, der er ansvarlige for hormonbalancen, kan også forårsage alvorlig kløe. Sygdomme i skjoldbruskkirtlen, diabetes mellitus, overgangsalderen og endda teenage hormonelle ændringer kan forårsage alvorlig kløe.

Graviditet og stress

Enhver nervøs oplevelse, såvel som graviditet kan forårsage kløe ubehag. Når graviditeten begynder omstrukturering af kroppen, som kan udløse udviklingen af ​​thrush. Hvis der var en stærk nervøs sammenbrud inden de ubehagelige symptomer, kan det også forårsage et problem.

Under graviditeten vælger lægen et lægemiddel, der ikke skader det udviklende foster. Hvis huden begynder at kløe på grund af stress, kan sedativer ordineres.

Ernæring og livsstil

Når kløe vedvarer, må du måske være opmærksom på kosten. Nogle gange i kosten er en person ikke alt for kræsen, hvilket fører til ubehagelige fornemmelser i den indinale zone.

I stedet for at tage antipruritiske lægemidler er det bedre at gennemgå din menu. Hvis der er mange specifikke krydderier, alkoholholdige drikkevarer, især øl eller krydret mad, kan dette medføre alvorlig ubehag. Ved at reducere mængden af ​​deres brug, kan du løse problemet.

Tør hud

Nogle gange klipper et intimt sted, fordi huden er for tør. Dette fænomen ses i ungdomsårene samt brugen af ​​uhensigtsmæssige kosmetiske midler. En del af problemet løses kun ved at ændre midlerne til intim hygiejne. I sjældne tilfælde er de nødvendige korrektion hormonale lægemidler.

Hvorfor kløe mændene

Mange mænd ved ikke, hvad de skal gøre, hvis det er kløende, intimt sted. Nogle årsager til kløe er de samme som for kvinder. På grund af arten af ​​organismenes struktur er der imidlertid visse forskelle.

Årsagerne til kløe, der ligner dem der forekommer hos kvinder, omfatter følgende:

 • analfabeter hygiejne
 • hård barbering af lyskeområdet
 • allergisk reaktion;
 • diabetes mellitus.

Hvis det kløer mellem dine ben, er det vigtigt at være opmærksom på hygiejnen. Ofte opstår problemet på grund af utilstrækkelig hygiejne eller mangel på det. Under barberingen i det intime område er det meget let at skader huden, fordi der er særlig blid. Alt dette kan forårsage kløe.

Hvis huden er ridset på et intimt sted, ikke kun i en bestemt zone, men også på hofterne, balderne under knæene, indikerer dette forekomsten af ​​diabetes. Tilstanden ledsages af en stærk tørst. I så fald bør du besøge en god læge så hurtigt som muligt.

Andre grunde

Nogle gange er det ikke nok at vide, hvordan man kan slippe af med kløe på et intimt sted. Det er nødvendigt at bestemme årsagen korrekt og behandle sygdommen selv og ikke kun symptomerne. Det er vigtigt at forstå, hvad der kan klø i den indinale zone.

Ofte er der sådanne sygdomme:

 • inguinal ringorm
 • candidiasis;
 • genital herpes;
 • klamydia;
 • ureaplasmosis;
 • hidradenitis.

Inghinal dermatomycosis er en svampesygdom, som i de fleste tilfælde ikke påvirker kønsorganerne, men påvirker kun huden omkring dem. Iført stramt undertøj fra ikke-naturlige stoffer kan denne sygdom blive endnu mere smertefuld. Hvis der ikke kun er en kløe på huden, men også rødme, blærer og lyserøde sy - det er en ringformet ringorm. Infektion kan forekomme øjeblikkeligt ved kontakt med en inficeret person eller objekt.

Candidiasis er også en svampesygdom, der oftest rammer kvinder. Men med ubeskyttet samleje kan en mand blive smittet. I trussel er det første symptom kløe, og så kommer fænomener også sammen:

 • rødmen af ​​penis
 • smerte ved urinering
 • hvid blomst på hovedet.

Genital herpes ledsages af dannelsen af ​​bobler med væske inde. Når chlamydia kan forekomme specifik udledning fra penis, især om morgenen. For ureaplasmose karakteristisk farveløs udledning og smerte under ejakulation og vandladning. Denne indre sygdom kan føre til infertilitet, derfor kræver en ordentlig behandling. Når hydradenitis gennem mikro sår går staphylococcus ind i huden, på grund af hvilken der er små udslæt med purulent indhold inde.

Nuancer af behandling

Hvis huden er ridset i det intime område, skal du, efter at du har læget en læge, passere de relevante blodprøver, skrab og udtvær. Disse procedurer vil bidrage til at identificere sygdomsfremkaldende middel nøjagtigt og ikke foretage det forkerte valg af behandling.

I tilfælde af allergiske reaktioner kan antihistaminer foreskrives i tilfælde af svampe læsioner, antimykotika, i tilfælde af herpes symptomer, antivirale midler, i tilfælde af bakterielle læsioner, antibiotika.

Det er vigtigt altid at holde sig til en sund kost, undgå dårlige vaner og lede en aktiv livsstil. Hvis et problem kræver medicinsk behandling, bør kun en læge ordinere lægemidler til kløe i det intime område. Så du kan holde dit helbred i orden!

Hvad skal man gøre, hvis det klør efter barbering af huden. Efter barbering hud kløe: forebyggelse af kløe, barbering regler

Hudirritation efter barbering er et almindeligt problem for mange mænd og kvinder.

I dette tilfælde vil personen føle smerte og brænde på det berørte område af kroppen.

Der er også ofte alvorlig kløe og betændelse.

Lad os overveje mere detaljeret, hvad der skal gøres, hvis huden klør efter barbering og hvordan man forhindrer det.

Hvad skal man gøre, når kløende hud efter barbering: årsagen til problemet

Ofte forekommer dette ubehagelige symptom af sådanne årsager:

1. Forkert barberingsproces. For eksempel kan en person trykke for hårdt på bladet, traumatisere huden med det eller slet ikke på håret med creme.

2. Brug af en hård vaskeklud efter barbering eller et bikiniområde kan også let forårsage kløe, da huden efter denne procedure allerede er påvirket, og at gnide en hård vask i det kun vil forværre situationen.

3. Brug af maskiner med allerede bluntede knive.

4. Anvendelse af en lotion, der indeholder alkohol, kan også forårsage alvorlig irritation, rødme og kløe.

Efter barbering hud kløe: hvad skal man gøre og hvordan man skal håndtere det

For at den næste barbering skal gå perfekt, bør du bruge disse anbefalinger:

1. Afvis depilering i mindst en uge, så den berørte hud har tid til at genvinde lidt. Barbering når huden er meget kløende eller forbrændinger under ingen omstændigheder kan det ikke fordi det kan forværre problemet yderligere.

2. Påfør højkvalitetsmaskiner med et skarpt blad (det er ønskeligt, at sådanne knive har mindst to eller tre).

3. Selve kæden skal behandles ordentligt og vaskes grundigt, så der ikke findes mikrober på den. For at gøre dette, er det ønskeligt at bære lidt i varmt vand med lidt tilsat æterisk olie af appelsin.

4. Når du bruger engangsmaskiner, kan de ikke bruges mere end to gange i træk, fordi dette blad er meget hurtigt stumpet og senere forårsager alvorlig hudirritation (det beskadiger kun det øvre lag af epidermis).

5. Når du bruger en elektrisk barbermaskin, er det vigtigt at vide, at det skal være helt tørt.

6. Det er tilrådeligt ikke at gøre barbering meget ofte - mindst hver anden dag.

7. Umiddelbart efter proceduren skal maskinen vaskes godt under rindende vand og tørres. Opbevar den i et separat lukket sted (skab). Kun på denne måde kan den reddes fra sedimentering og yderligere reproduktion af bakterier, der forårsager irritation.

8. Under barberingsprocessen anbefales det ikke at trykke barbermaskinen for hårdt på huden. Hvis hendes blad er skarpt, vil det være i stand til fuldt ud at klare sin opgave.

9. Hvis kløe på huden efter hver barbering, uanset hvilken type maskine, så er problemet måske i gelen. For at gøre dette er det bedre at erstatte dette værktøj med et andet, designet til følsom hud. Det er også vigtigt, at det ikke indeholder alkohol.

10. Under barberingen kan du ikke strække eller strække huden, da det kan beskadige og endda skære det.

11. En barbermaskine bør altid flyttes i retning af hårvækst eller til siden, men ikke "mod pelsen". Dette er en stor og meget almindelig fejl, som mange gør, og så lider af alvorlig kløe i forskellige dele af kroppen.

Hvis din hud bliver rød efter barberingen med en maskine, så er det på tide at tænke på alternative metoder til hårfjerning. Disse er:

• laser hårfjerning (helt smertefri og giver langvarige resultater);

• voksaflejring (en hurtig og effektiv metode, der giver dig mulighed for at glemme problemet med overskydende hår i lang tid);

• brug af depilatory cremer (de kræver ikke specielle færdigheder og indsatser, og desuden fungerer de fint).

12. Brug kun de maskiner, der har et behageligt håndtag. Ikke kun den generelle bekvemmelighed ved barbering, men også selve resultatet afhænger i vid udstrækning af dette.

13. Efter barbering af en bikinizone anbefales det at bruge babypulver baseret på talkumpulver. Det "lindrer" huden, desinficerer det og forhindrer mulig inflammation.

14. Det er meget vigtigt at være opmærksom på vasketøjet, når du fjerner bikiniområdet. Den skal være helt ren og lavet af naturlige stoffer (helst bomuld).

Dette forklares ved, at en kvinde ofte efter en sådan barbering sætter på syntetiske trusser, som ved kontakt med følsom hud forårsager alvorlig irritation og kløe. For at dette ikke skete, skal du kun bære bløde og ikke meget tætte undertøj efter depilation.

Efter barbering hud kløe: hvad skal man gøre og hvordan man barberer

Den traditionelle barbering omfatter:

1. Først skal du tage et varmt brusebad eller bad, for lidt at dampe ud i huden og forberede den på depilation. Når man barberer en mand, vil det være nok at vaske flere gange med varmt vand.

2. Dernæst skal du anvende skum eller barbergel på hele hudområdet. Det skal være jævnt fordelt over hele overfladen af ​​håret og efterlader ingen glimt.

3. Det er meget vigtigt ikke at bruge almindelig sæbe i stedet for barberskum, da det tørrer og irriterer huden. Desuden bør personer med for følsom hud kun bruge "milde" antiallergiske produkter og geler.

4. Straks efter påføring af barberkrem kan proceduren ikke startes samtidig. Du skal vente et par minutter til gelen virkelig virkede og blødgjort håret lidt. Først efter det kan du barbere.

5. Barbering hår skal langsomt, ikke hvor langsomt. Du skal også være forsigtig og forsigtig med ikke at skære dig selv ved et uheld.

6. Efter barberingen skal der anvendes en særlig "beroligende" lotion på huden. Det forhindrer kløe og rødme. Hvis du barberede dit ansigt, skal du fugtige et håndklæde i koldt vand og fastgøre det på huden. Denne "gammeldags" metode hjælper også med at undgå irritation.

Hvad skal man gøre, når huden efter barbering klør: behandling og traditionelle metoder

Udseendet af kløe på huden efter barbering er det første signal af dets betændelse. I dette tilfælde er det nødvendigt at træffe foranstaltninger så hurtigt som muligt, ellers kan pus begynde at samle sig under huden for kun at forværre situationen.

De bedste metoder til behandling af en sådan tilstand er:

1. Påføring af bomuldspuder til kløende hud, der tidligere har været gennemblødt i kamille bouillon. Dette middel lindrer huden og forhindrer betændelse.

2. Du kan smøre den sædvanlige børns cremefarvede hud eller salve kaldet Panthenol.

3. Hvis kløende bumser forekommer på huden, skal de olieres med te-træolie.

4. For at desinficere pruritiske acne kan de smøres med chlorhexidin eller hydrocortison-salve.

5. Eloejuice er meget effektiv. For at gøre dette skal du klippe et blad af en sådan plante og fastgøre den på irriteret hud. Du kan også presse saften og suge den i en bandageforbindelse. En sådan komprimering kan også genoprette huden.

6. Anvendelse af salve med calendula ekstrakt er indiceret for rødhed og svag hævelse af huden.

7. Almond eller kokosolie er fremragende antiinflammatoriske midler, der er effektive til kløe efter barbering.

8. Hvis der opstår ubehagelige kløende bump på huden, skal de fjernes ved hjælp af anti-acne medicin. Til dette kan du bruge en 2% opløsning af benzoylperoxid. Det vil fjerne en sådan reaktion på barbering og forbedre hudtilstanden.

På trods af den tilsyneladende uskyldige barberingirritation kan denne tilstand være farlig, hvis disse symptomer forekommer:

1. Øget kropstemperatur (indikerer en stærk inflammatorisk proces i kroppen).

2. Alvorlig kløe, der ikke går væk i flere dage i træk (signalerer infektion af sår og indkomst af patogene bakterier ind i dem).

3. Udseende af hævelse med purulente bumser (indikerer hudundertrækning).

4. Udseendet af hudsårene, som spor af forbrændinger.

5. Følelse af pulsering eller varme i det barberede område.

Hvis ovenstående symptomer opstår, er det stadig bedre at spille det sikkert og konsultere en læge. Efter undersøgelse kan lægen ordinere en passende salve og endda anbefale en barberingsgel, der er mest egnet til en person.

Det er også vigtigt at vide, at efter at der er opstået en så stærk irritation, er det bedre at slippe af med den brugte barbermaskine og erstatte den med en ny, bedre en.

Tip 1: Sådan håndteres kløe intimt sted efter barbering

Korrekt barbering - irritationsforebyggelse

Hvordan man skal håndtere irritation

Tip 2: Sådan fjerner du irritation efter barbering af bikini

 • hvordan man fjerner irritation efter barbering

Tip 3: Hvordan håndteres sved

Hvorfor sveder en person

Udskillelse er kroppens naturlige reaktion på forhøjet følelsesmæssig eller fysisk anstrengelse. Sammen med væsken, som svedkirtler udskiller, frigives stoffer, der ikke længere er nødvendige af kroppen eller er skadelige for det. For eksempel tunge salte fanget med mad, medicin, urea, giftige stoffer eller andre organiske forbindelser, der allerede har gennemført deres "mission". Mingling med udskillelsen af ​​talgkirtlerne begynder disse produkter at udlede en fedtet lugt, og høj vandindhold i deres sammensætning øger kun det.

Sådan genkender du "fjenden"

Det videnskabelige navn på denne egenskab af organismen er hyperhidrose. Læger skelner mellem to typer svedtendens:

· Almindelig (generaliseret) hyperhidrose,

· Lokal (essentiel) hyperhidrose.

Ofte er der i en almindelig person, der ikke lider af alvorlige sygdomme, lokal sved, hvor palmer, fødder, indinale folder og aksillære huler bliver våde. Det kan fremkalde nervespænding, fysisk indsats eller høj omgivelsestemperatur.

Generel hyperhidrose er sved på hele overfladen af ​​hudens overflade. Det fremkaldes af infektiøse, endokrine, onkologiske og gynækologiske sygdomme. Derudover kan problemer med indre organer som hjerte, lunger, lever, nyrer og galdeblære, forstyrrelser i cirkulations- og nervesystemets funktion også medføre generel sved. For at slippe af med generel sved er det nødvendigt at løse det problem, der provokerer det. Problemet kan kun identificeres efter en hel lægeundersøgelse.

De vigtigste måder at bekæmpe sveden på

Du kan kæmpe med øget sved på forskellige måder, men du skal vælge en metode individuelt.

Den hygiejniske metode består i ordentlig hudpleje, regelmæssig rensning og overholdelse af de grundlæggende hygiejnebestemmelser. For at vaske huden er det bedre at bruge produkter, der indeholder fra 10 til 30% aluminiumsalte.

Kosmetiske metode er deodoriserende kosmetik. Det er nødvendigt at vælge dem i overensstemmelse med hudens egenskaber og svedenes intensitet. Anvende midler til huden har brug for længe før udgivelsen af ​​"hos mennesker", så de aktive stoffer har tid til at starte deres arbejde.

Hardware metoder - virkningen på problemområderne i huden med elektriske impulser. Elektrisk strøm reducerer aktiviteten af ​​talgkirtlerne og sveden falder. Men sådanne procedurer kan skade kroppens metaboliske system.

Injektionsmetoder er punktinjektionen af ​​butolotoxin fra gruppe A i epidermis. Proceduren varer op til 6 måneder, i løbet af denne periode blokerer stoffet nerveimpulser og svedkirtler.

Kløe i det intime barberingsområde

Sandsynligvis vil enhver kvinde, der overvåger tilstanden af ​​vegetationen på hendes krop, vide om problemet, når kløe opstår i den intime barberingszone. Det "delikate" sted kan klø så meget, at det irriterer og forstyrrer livets sædvanlige rytme. Hos kvinder opstår dette problem ofte, da den følsomme hud i det intime område er modtagelig overfor eventuelle effekter.

Hvorfor er der en kløe i det intime område efter barbering, samt hvordan man kan slippe af med det og være i stand til at forhindre, vil vi se på denne informative artikel.

grunde

I det intime barberingsområde kan kløe opstå af følgende årsager:

 • Den kvindelige krop og hud i særdeleshed kan være meget modtagelige for de komponenter, der er indeholdt i produkterne før og efter barberingen. Måske endda forekomsten af ​​en allergisk reaktion og brænding.
 • Øget hudfølsomhed.
 • Forkert barberingsprocedure.
 • Brug substandard produkter designet til / efter barbering. Det kan også skyldes, at tørdæksler behandles.
 • Brug af en knust barberkniv, sjælden ændring af beskidte knive.
 • Hyppig barbering - hver 2-3 dage.
 • Ignorerer eller fejlagtig udførelse af pleje efter proceduren.
 • Brug af trusser fremstillet af syntetiske "ikke-åndedrættende" materialer.

Hovedårsagen til forekomsten af ​​kløe efter barbering af den intime zone hos kvinder skyldes beskadigelse af integriteten af ​​det øverste lag af huden. Som følge heraf øges blodstrømmen på irritationsstedet med henblik på hurtig genopretning af væv, hvorfor en inflammatorisk reaktion dannes.

I tilfælde af nedskæringer er det nødvendigt at overvåge hygiejnen særligt nøje, da en infektion kan komme ind i kroppen gennem sår.

Fejlfinding metoder

Følgende er anbefalinger til, hvordan du effektivt kan lindre kløe efter barbering på intime steder:

 • Olie. Egnet naturlig base eller æteriske olier: te træ, kokosnød, patchouli, lavendel, sesam, oliven, bergamot, hvedekim. De er præget af antiinflammatorisk, antibakteriel, sårheling, beroligende og fugtgivende effekt.

Du kan bruge flere opskrifter til forberedelse af anti-kløe retsmidler:

 1. Bland 1 tsk. honning, 2 dråber patchouliolie, 1 stor sked havregryn. Påfør blandingen i huden og skyll efter 15 minutter.
 2. Bland en dråbe oliven- eller sesamolie med en dråbe lavendel- eller te-træolie, og påfør det derefter på det hudområde, der har gennemgået barberingsproceduren.
 3. I kroppen lotion, tilsættes 2-3 dråber æterisk olie. For at forberede et sådant værktøj skal du straks.
 • En anden måde at fjerne kløften efter at have barberet intime steder og at slippe af med ubehagelige fornemmelser i bikiniområdet er at bruge specielle salver, lotioner eller geler. Det er værd at være opmærksom på:
 1. kosmetik med aloeekstrakter og vitaminer A, E, F;
 2. cremer og skum, der indeholder panthenol - "Bepanten", "Rescuer", "Panthenol";
 3. antibakterielle salver - zinksalve, Miramistin, chlorhexidin;
 4. hormonale midler til lokal handling - "Sinaflan", hydrokortison salve "
 5. midler rettet mod at fremskynde helingsprocessen - Malavit, Actovegin, Neosporin.

Med hormonelle midler bør det være yderst forsigtigt. Deres ukontrollerede brug kan føre til alvorlige konsekvenser.

 • Andre midler. For eksempel kan du prøve at vaske din hud med vaskesæbe eller anvende babypulver. Også lindre kløe hjælper den næste metode. Det er nødvendigt at gøre en vrøvl på 2-3 aspirin tabletter, knust og blandet med 1 spsk. l. ske aspirin, påfør det på huden og vask af efter 5 minutter.

Vælg nogle egnede metoder og prøv dem, hvis du er bekymret for kløen i det intime barberingsområde. Sørg for, at nogle af dem bliver effektive.

Sådan barberes

For at kvinder ikke har ubehag efter barbering af den intime zone, kløe og andre ubehagelige fornemmelser ikke forstyrrer, skal du lære at barbere korrekt. Der er intet svært i dette, men nogle mennesker udfører forkerte handlinger, der fører til et sådant problem.

Barbering forberedelse:

 1. At vaske et skridsikkert middel til intim hygiejne med antibakteriel virkning.
 2. Nå damp huden ved at tage et bad eller bad. Du kan også lægge et varmt, vådt håndklæde til det intime område i ca. fem minutter. Dette vil gøre det muligt for håret at blødgøre og huden bliver mere elastisk.
 3. Det er nødvendigt at skrubbe huden med speciel kosmetik for at forberede huden til barberingsprocessen. Eliminering af døde hudceller gør processen med at fjerne overskydende hår mere effektivt og hjælper også med at forhindre efterfølgende hårindvækst.
 4. Når forberedelsen er færdig, skal du straks fortsætte med barberingen:
 5. Det er nødvendigt at anvende et barberingsmiddel (skum eller gel) på huden. Hvis der ikke findes et sådant middel, er en blød creme gel med en fugtighedsvirkende virkning eller endda en hårbalsam egnet. Sæbe bør ikke anvendes. Det tørrer meget huden.
 6. Så skal du tage den mest komfortable stilling til barbering. Når du fjerner hår fra den dybe bikini zone, er det tilrådeligt at bruge et spejl, som vil hjælpe med at undersøge alt i detaljer i displayet.
 7. Flyt barbermaden meget omhyggeligt i retning af top-down og hårvækst. Tryk på, mens det ikke er det værd. Vask straks barberkniven under vandhanen for at vaske barberede hår.

Også vigtigt er den efterfølgende pleje, som ikke bør glemmes på nogen måde:

 1. Barberingsrest skal vaskes af med varmt vand og derefter forsigtigt blutte huden med et rent, blødt håndklæde.
 2. At behandle en hudafdeling, udsat for fjernelse af hår, til hydrogenperoxid.
 3. Smør med en fugtgivende og blødgørende kosmetik. Det kan være en creme eller gel efter barbering, såvel som ethvert andet værktøj, der er egnet til følsom hud.
 4. Når produktet absorberes, er det tilrådeligt at bruge lidt tid uden undertøj, og derefter lægge på løse bomuldstrømpebukser.

Denne enkle procedure hjælper med at gøre processen mere komfortabel, effektiv og sikker.

Forebyggelse af ubehag efter barbering

 • For at minimere risikoen for irritation i bikiniområdet og forhindre mulig kløe, overvej følgende anbefalinger:
 • Du bør kun bruge en højkvalitets barbermaskine med to eller tre blade, en fugtighedscreme og et behageligt håndtag.
 • Så ofte som muligt skal du skifte kniv eller barberkniv, hvis det er beregnet til en enkelt brug.
 • Det er værd at være særlig opmærksom på at forberede sig på barbering og hudpleje efter det.
 • Efter barbering kan du ikke bruge hårde vaskeklude og lotioner, som omfatter alkohol.
 • Det er uønsket at foretrække stramt undertøj med en stor procentdel af syntetiske fibre i stoffet. Du bør vælge trusser fra naturlige materialer.
 • Hvis der efter hver barberingsproces forekommer kløe og irritation, kan det være nødvendigt at udskifte barbermaskinen med en depilatorisk creme.

Hvis du følger anbefalingerne om korrekt barbering og forebyggelse af ubehag, vil det i de fleste tilfælde være muligt at undgå irritationsproblemet i det intime område.

Hvad skal man gøre, hvis det sker efter barbering i det intime område?

1 Hvordan slippe af med kløe og irritation?

Sådan fjerner du irritation og kløe, bør du forstå mere. Det første skridt er at gennemføre proceduren korrekt for at reducere udslætets intensitet. Barbering bør kun foretages på dampet hud. Det er bedst at sidde i et varmt bad eller stå under et varmt brusebad i mindst 10 minutter. Så kan du gå videre til proceduren.

Det er meget uønsket at barbere alt hår. Det er bedre at rengøre den vigtigste vegetation med en speciel klipper med nulfastgørelse. Det fjerner håret næsten helt uden at skade epidermis. Næste, efter barberingshuden skal du anvende en baby creme, der beroliger irriteret epidermis.

Havtornolie har fremragende blødgørings- og regenereringsegenskaber. Du kan bruge oliven eller abrikos. Påfør olien, skal være bløde bevægelser. Undgå at bære undertøj straks. Det anbefales at vente, indtil produktet er fuldt absorberet.

For at undgå alvorlig irritation kan du smøre eksponeringsstedet med kamilleafkogning, som effektivt lugter huden og reducerer betændelsen. Salvie har samme egenskab Om nødvendigt kan du bruge de sædvanlige børns olieolie.

Under ingen omstændigheder bør alkoholopløsninger anvendes på irriteret epidermis. De vil føre til mere betændelse, og irritation vil intensivere.

2 Yderligere værktøjer og tip

Sådan fjerner du irritation og kløe, hvilket øges. Hvis der ikke er nogen styrke til at udholde, og det område, der har gennemgået barbering klør mere og mere, anbefales det at bruge enhver antihistamin til lokal anvendelse. Det er nødvendigt at lægge en lille gel på kausalområdet og vente. Efter en halv time stopper kløen.

Hvis der ikke findes noget sådant middel ved hånden, men der er allergiske piller, så kan du bruge dem. For at gøre dette skal du opløse en tablet i vand og vådte en bomuldsstuds, som skal tørre kausalområdet.

Med stærk irritation kan du bruge acetylsalicylsyre - metoden er ens. Tabletten anbefales at opløses i vand og gøre en ansøgning til problemområdet. Intensiteten af ​​irritationen vil straks falde.

Så at ubehagelige manifestationer ikke komplicerer livet, anbefales det ikke at bære undertøj umiddelbart efter barbering i nogen tid, især med hensyn til syntetiske muligheder. I pauserne mellem procedurer er brugen af ​​en blød skrubbe vist.

Hvis irritationen er intens, kan du tørre området med betændelse med en isterning. Eller brug den sædvanlige babyolie.

Hvorfor kan kløe i det intime område udenfor

Irritation, der forårsager kløe på et intimt sted udenfor eller endda indeni - er en patologisk tilstand af hud i pubic zone og ydre kønsorganer. Årsagen til irritationen er ikke nødvendigvis forbundet med infektion ved infektioner overført som følge af ubeskyttet seksuel kontakt. Det er ikke ualmindeligt, at piger begynder at ridse bikiniområdet efter barbering af håret i det intime område eller som et resultat af at bære undertøj af syntetiske stoffer.

grunde

I nogle tilfælde kan en sådan følelse af ubehag skyldes en ekstern påvirkning af slimhinden hos de eksterne genitalorganer, hormonelle ubalancer, neuropsykiatriske lidelser og grænseværdige obsessive tilstande af bevidsthed.

Kløe og brænding af den yderste del af det intime område er altid begrænset til ydre symptomer uden dannelse af fremmed vaginal udledning.

Disse tegn giver dig mulighed for straks at afvise sandsynligheden for infektion med seksuelt overførte sygdomme.

For at bestemme den egentlige årsag til ubehagstilstanden i det intime område, er det nødvendigt at finde ud af, hvilke faktorer der kan have negativ indvirkning på hudens sundhed i denne del af kroppen.

Dermatologer fra læger skelner mellem følgende omstændigheder, hvis tilstedeværelse er årsagen til hudirritation, nemlig:

 1. Brug af undertøj fra syntetiske stoffer. Dette er den mest uskyldige grund til dannelsen af ​​en allergisk reaktion på trusser af dårlig kvalitet. Problemet er, at undertøj fremstillet af ikke-naturlige stoffer ikke trækker vejret og ikke kan passere luft. Som følge heraf stiger fugtighedsniveauet flere gange fra den normale zone i den intime zone. Tenderhuden begynder at svede, svede, kløe og bliver ofte dækket af et lille rødt udslæt i form af stikkende varme. Derfor bør slid på syntetiske stoffer på den nøgne krop opgives, og undertøj skal kun købes af bomuldsstof.
 2. Virkningerne af hårfjerning. Sådanne innovative depileringsmidler, såsom brugen af ​​forskellige depilatory cremer, sukker klumper, varm voks - påvirker helbredet for en kvindes intime zone. Selv med den normale reaktion af kroppen anbefales det stadig at bruge en fugtighedscreme. Først skal du anvende det straks efter depileringsproceduren, og gentag derefter manipulationerne om aftenen 30 minutter før sengetid. Hvis man efter at have udført kosmetisk hårfjerning konstant mærker kløe og brænding, er det bedre at afvise denne procedure i 1-2 måneder, og at tage sig af bikiniområdet ved traditionelt barbering af håret ved hjælp af en maskine.
 3. Lav hygiejnehøjde. Indenfor og uden for kønsorganer er specielle kirtler, der forhindrer tørring af slimhinden. De udskiller konstant en hemmelighed for at sikre en stabil vedligeholdelse af et tilstrækkeligt fugtighedsniveau i den intime zone og den normale tilstand af mikrofloraen. Med en sjælden eller fuldstændig mangel på hygiejneprocedurer i det intime område begynder kolonierne af patogene mikroorganismer at formere sig, på grund af hvor huden begynder at kløe og bliver dækket af røde pletter. Ikke sjældent strømmer en lignende proces fra overfladen af ​​huden til slimhinden i kønsorganerne.
 4. Pubic lice. Det er ikke mærkeligt, men disse er næsten usynlige for det menneskelige øje, parasitterne er i stand til at bosætte sig i bikinizonen af ​​voksne, der fører en helt sund livsstil, overvåger deres udseende og ikke forsømmer personlige hygiejneprodukter. Infektion opstår under seksuel kontakt med deres primære operatør eller på offentlige steder med en stor sammenkomst af mennesker. Det kan være toiletter, overfyldte køretøjer, et solarium, et bad, pools og walk-in closets. Pubic luses migrerer gennem tøjstoffer og sætter sig i sømmen af ​​undertøj, bukser og nederdele. Hvis en kvinde ikke udfører depilering af den intime zone, så føles små parasitter fint på huden, der er dækket af et rigt hårlag. Tegnene på deres tilstedeværelse er kløe, brænding, rødme og afskalning. Huden begynder at kløe den anden dag efter infektion.
 5. Sjælden udskiftning af hygiejnepuder og tamponer i menstruationsperioden. I løbet af de særlige dage i menstruationscyklussen skal udskiftningen af ​​personlige hygiejneprodukter udføres mindst en gang hver 8. time. Ellers kan irritation, kløe og brænding forekomme, både inden i skeden og på huden i det intime område. Du bør også afstå fra at bruge smagsstoffer "daglig", fordi de indeholder kemisk essens, som kan forårsage en omfattende allergisk reaktion af øm og følsom hud. Derudover udvikler den patologiske proces med dampning af huden, når den bærer puder i denne kategori, hvilket i sidste ende fører til dermatologiske komplikationer.
 6. Antibakterielle midler. Geler, sæbe og cremer med et antiseptisk grundlag er ofte synderne af rødme og irritation i bikiniområdet. Den yderste overflade af de genitale organer og huden omkring dem har deres egen individuelle mikroflora, hvor gavnlige og sygdomsfremkaldende bakterier sameksisterer harmonisk. I processen med at anvende antibakteriel kosmetik forstyrres den bakterielle balance, hvis fravær kan manifestere sig i form af kløe, brændende og intens irritation. Som regel begynder huden at kløe inden for 1-3 timer efter brug af et hygiejneprodukt med en antibakteriel base.
 7. Medicin. Nogle lægemidler har specifikke bivirkninger, som omfatter tør stor labia, kløe og forbrænding af huden i pubicområdet. Disse stoffer indbefatter stoffet Tamoxifen, der er ordineret til kvinder til behandling af forskellige sygdomme i brystkirtlerne.

Behandling af irritation i det intime område

For at huden i bikiniområdet skal stoppe med at ridse, skal du først bestemme årsagen til en sådan negativ reaktion i kroppen. For at gøre dette er det nødvendigt at udføre egne observationer for at fastslå, i tilfælde af omstændigheder, kløe, brænding og irritation af hudoverfladen. Hvis det ikke er muligt at fastslå årsagen alene, bør du søge hjælp fra en hudlæge.

Antihistaminiske lægemidler som vil hjælpe med at slippe af med kløe og brændende provokerende ønske om at ridse i den intime zone, som er forårsaget af en allergisk reaktion:

 • citrin;
 • L-CET;
 • suprastin;
 • Suprastinol;
 • corticosteroid salve.

Det er muligt at fjerne irritation af den intime zone forårsaget af pubic lice ved at behandle huden med sådanne midler som:

 • Svovl salve;
 • Nittifor;
 • Hygia mærke shampoo;
 • Paranit;
 • Nyserod vand;
 • Emulsionsparasidose.

Anvendelsen af ​​disse lægemidler vil ikke kun lindre kløe i det intime område, men også fjerne problemet med irritation. De resterende årsager til irritation i bikiniområdet kræver ingen specifik behandling. Det er kun nødvendigt at tage en mere ansvarlig holdning til valget af typen af ​​undertøj, at overholde hygiejnestandarderne, ikke at give præference for tvivlsomme kosmetik til pleje af intime steder. Depilation bør også ske ved hjælp af kvalitetsværktøjer eller ved traditionel barbering med maskinen.

Irritationsforebyggelse

For at forhindre kløe, brænding og irritation i det intime område anbefales det at overholde følgende anbefalinger, som bevarer hudens helbred:

 1. Lav jævnligt bad ved hjælp af antiinflammatoriske afkaster af kamille, salvie, mor og styvmor. Det er også muligt at tilføje furatsilin til vand, hvis der er en mistanke om bakteriel infektion. Under alle omstændigheder vil forebyggelse ikke være overflødig, og huden vil ikke kløe længere.
 2. Udsæt ikke bikiniområdet for direkte sollys.
 3. Begræns forbrug af fødevarer, der betragtes som potentielle allergener. Disse omfatter tomater, citrusfrugter, chokolade, jordbær, abrikoser.
 4. Brug altid behagelige undertøj lavet af bomuld.
 5. Udfør regelmæssigt hygiejnisk behandling af det intime område. Især i starten af ​​menstruationen.
 6. Undgå at besøge offentlige steder som sauna, fælles toiletter, swimmingpool, solarium.
 7. Vælg tøj til underkroppen efter vejrforhold for at forhindre overophedning af bikiniområdet eller underkøling.
 8. Brug ikke kosmetik til intime steder.

Enkle, men meget effektive tip vil holde huden intim zone i en sund tilstand og undgå et helt kompleks af ubehagelige fornemmelser, som betydeligt komplicerer et aktivt liv.

Sådan fjerner du irritation i det intime område efter barbering

Det intime område er den tyndeste del af kroppen, hvorfor det er så let irriteret efter barberingsproceduren (rødme, akne, kløe og ubehag).

Årsager til irritation i det intime område efter barbering

Barbering vegetation, vi derved beskadiger det øvre lag af epidermis. For at genvinde, øger kroppen den lokale blodgennemstrømning, hvilket resulterer i en inflammatorisk reaktion (acne, pustler, kløe, rødme).

Dette er hovedårsagen til, at irritation dukkede op i den intime barberingszone. Hårinvæksten forværrer situationen. Det er svært for håret at vokse gennem et tæt læderdæksel, og de fortsætter med at vokse i vandret stilling og dermed grimme "humper".

Faktorer, der forbedrer irritabel reaktion:

 • høj følsomhed af epidermis;
 • hyppige barberingsprocedurer (mere end 3 gange om ugen);
 • sjældne udskiftning og snavning af barberbladene;
 • "Tør" barbering;
 • mangel på pleje efter proceduren
 • Syntetisk undertøj og undertøj.

Advar og neutraliser

Hvis der opstår rødme, skal du nøje overvåge personlig hygiejne, ellers vil infektionen komme igennem mindre skader og forårsage suppuration.

Forebyggelse af irritation:

 1. Personlig hygiejne. Det mest grundlæggende princip for en sund og smuk epidermis i det intime område er at tage sig af ren hud;
 2. Korrekt undertøj. Altid ren og daglig skift! Som regel overgår overgangen fra syntetisk materiale til naturligt problemet med irritation (allergisk over for en bestemt type væv). Ud over materialets sammensætning kan fysisk friktion også påvirke irritationsprocessen;
 3. Den rigtige barbermaskine. En irriterende reaktion fremgår oftest af den stærke virkning af barberblad på huden. Det er strengt forbudt at bruge en gammel, kedelig, rustbarberet barbermaskine. Skift klinget efter hver barberingsprocedure (helst). Købe kvalitet razors med et bekvemt håndtag for at undgå faren for at skære dig selv. Det er tilrådeligt at have en maskine med et flydende hoved med 3 blade og fugtgivende strimler af gel eller fløde. Efter brug skal du sørge for at vaske barberkniven grundigt og behandle den med et antiseptisk middel. Har en separat maskine til bikinizonerne og en separat maskine til de resterende dele (ben, armhuler). Uanset hvor paradoksalt det lyder, er det nødvendigt at barbere i retning af hårvækst, og ikke det modsatte, som vi alle er vant til;
 4. Forberedelse. Først skal du blødgøre og dampe huden. Den nemmeste måde er at barbere efter at have taget et bad eller en bruser;
 5. I processen. Brug særlige geler til at fugte huden og ikke bruge en vaskeklud efter proceduren;
 6. Alternative muligheder. En elektrisk barbermaskin forårsager ikke så meget irritation som sin ældre kollega. Og du kan også skifte til depilatory cremer, epilatorer (sandt, brugen af ​​elektriske epilatorer forårsager smerte), voksning, shugaring.

Hvis rødmen ser ud...

Sådan fjerner du irritation efter barbering intim zone:

 1. Hormonalve er den enkleste behandling for irritation (hydrokortison salve, Sinaflan). Afhjælper kløe og rødme i sekunder på grund af virkningen af ​​glucocorticoid substansen. Advarsel! Brug kun i de mest forsømte tilfælde. Brugen af ​​hormonelle lægemidler ordineret af en læge anbefales. Der kan være alvorlige komplikationer i form af hormonforstyrrelse, hypertrichose, hudødem osv.
 2. Creme med vitaminer F, A, E, samt heksehasel ekstrakt. Kosmetisk hjælper ikke kun med irritation i det intime område, men også på ben og ansigt. Det har en antiseptisk virkning og helbreder huden hud hurtigt;
 3. Intim gel "Vagisil";
 4. Antiseptisk lotion. Opskrift: Crumble 2 tabletter af almindeligt "Aspirin", bland med to spiseskefulde. glycerol. Denne gode antiseptiske hjælper med pustulære bumser;
 5. Salve baseret på benzenperoxid (koncentration op til 5%). Den utvivlsomme fordel ved værktøjet - uden begrænsning i brugen af ​​brugen. Det lindrer acne;
 6. Sørg for at bruge balsam før og efter proceduren for barbering uden indholdet af alkohol og mentol, der multiplicerer irritation;
 7. Børns midler: Pulver indeholdende talkum, baby creme, babyolie (for eksempel Johnson og Johnson);
 8. Æteriske olier (bergamot, te træ, sandeltræ, patchouli, lavendel har antiseptiske og antiinflammatoriske virkninger). Basisolier (kokosnød, hvedekim, sesam, oliven - effektivt helbrede, fugt og lindre). Opskrift nummer 1: 1 l. Basisolie blandet med 1 dråbe essentiel og påført huden lokalt på såret og bumserne. Opskrift nummer 2: 1 l. vand + 5 dråber ether, fugt en bomuldsstynge i blandingen og anvend til pubis. Opskrift nummer 3: bland 1 tsk. Honning, 1 spsk. havregryn og 2 dråber patchouliolie eller en anden, på huden, vask efter 15 minutter. Opskrift nummer 4: Sænk 2-3 dråber ether i en enkelt del af kroppen lotion, gælder for det behandlede område. Advarsel! Sørg for at teste dig selv for allergenicitet. For at gøre dette, slip olie på epidermis nær albuen (på folden). Hvis der efter 15 minutter ikke skete noget med huden, så er der ingen allergi;
 9. Midler med panthenol (har helbredende egenskaber) - "Rescuer", "Bepanten", "Panthenol". På huden bliver den til vitamin B5, som fugter og regenererer huden. Komponenten "Panthenol" er indeholdt i medicinske salver til forbrændinger, slid, blæredermatitis og andre dermatologiske problemer;
 10. Antibakterielle salver: Chlorhexidin (desinfektionsmiddel, lugtfri), Baziron, Miramistin, Zinksalve. De er i stand til at behandle pustler;
 11. Healing salver - Actovegin, Malavit, Boro Plus, Neosporin (indeholder naturlige ingredienser, der reducerer inflammatorisk proces, desinficerer og helbreder mikrotrauma);
 12. Naturlig urtemedicin. Den kødfulde blad af aloe planten er vasket. Fjern huden og gnid de berørte områder med massen. Urter: Hæld 2 spiseskefulde krydderurter at vælge imellem (serier, calendula, kamille, mynte, birk blade, salvie) med et glas kogende vand. Efter 2 timer, stamme. Fugt en gasbind bandage og sæt på rødmet hud i 15 minutter. Hæld ikke ud den resterende bouillon, men hellere fryse den i en speciel støbeform til is og tør det barberede område af med en terning. Citron: Tilsæt en tsk til et glas vand. presset citronsaft. Behandle det irriterede område
 13. Deodorant med antibakteriel virkning. Sørg for at teste for allergenicitet;
 14. Tøjvask.

Depilation af den intime zone derhjemme - hvordan man gør det korrekt, læs vores publikation.

Du kan læse om farmaceutiske acneprodukter i denne artikel.

Herfra lærer du hvordan du laver shugaringpasta alene hjemme.

Korrekt barbering: trinvise instruktioner

 1. Vask væk
 2. Damphud. For at gøre dette, et varmt bad, et bad eller bare varme det nødvendige område op med et varmt håndklæde (i 5 minutter);
 3. Peeling. En mild kropsskrub kan bekæmpe hårindvækst. Forresten, som en skrubbe, kan du bruge naturlige hjemmelavede ingredienser - kaffe grunde eller havregryn. Advarsel! Må kun anvendes på pubis uden at falde på slimhudet;
 4. Foretræber sæbe skum specielt barberskum, fordi simpelt sæbe skum tørrer huden;
 5. Rabe kun i en behagelig position for at undgå skade. Du kan kneppe ned og lægge spejlet under bunden. Arbejd barberhøjen fra top til bund med et lille pres på håret, vask lejligheden med vand. Brug din fri hånd, stræk huden til at løfte hår. Udfør maskinen en gang ad gangen;
 6. Skyl med koldt vand og påfør en balsam efter barbering (eller alternativt middel, se ovenfor). Lad det bløde
 7. At bære bomuldsfri stive bukser efter fuld absorption af cremen / balsammen;

Nu ved du, hvordan du kan slippe af med irritation i den intime barberingszone. Udseendet af acne, pustler og rødme er imidlertid ikke altid tegn på et svar på barberingsproceduren.

I den næste video - Yderligere oplysninger om, hvordan du undgår ubehagelig irritation.

Typer af lasere: hvilken laser til fjernelse af hår er bedre

Filmvoks