Nuri til hårfjerning

I gamle tider grundede orientalske skønheder sten i små partikler for at fjerne overskydende vegetation. I de sidste 20 år har mange kvinder kendt Nuri, et hårfjerningspulver. I sovjetiske tider var denne procedure en favorit blandt midlerne til epilering.

 • 1. Pulversammensætning
 • 2. Prinsippet for pulveret "Nuri"
 • 3. For hvilke zoner på kroppen bruges
 • 4. Sådan ansøger du
 • 5. Yderligere tip
 • 6. Kontraindikationer
 • 7. Mulige konsekvenser
 • 8. Ofte stillede spørgsmål og svar
 • 8.1. Hvor kan man købe Nuri pulver til hårfjerning?
 • 8.2. Hvad er prisen på Nuri pulver til hårfjerning?
 • 8.3. Hvor ofte skal jeg bruge Nori pulver til at fjerne hår?
 • 8.4. Lugtede kroppen efter brug af pulveret?

Pulversammensætning

Fabrikanter hævder, at blandingen er lavet på basis af persisk mudder fra medicinske kilder, og der tilsættes forskellige urter og hudpleje mineraler. I sammensætningen kan du finde henna, talkum, calcium. Og rollen som et epilaterende element udføres af bariumsulfat, som har fremragende omslutningsegenskaber.

Princippet om drift af pulveret "Nuri"

Nuri er et fremragende pulver til depilating nogen del af kroppen, derudover forbedrer tilstanden af ​​huden og renser den. Sammen med det kan du bruge en regelmæssig depilator.

Dette værktøj blokerer smerteligt folliklernes aktivitet, gradvist sænker hårvæksten og scruber forsigtigt huden.

For hvilke zoner på kroppen anvendes

Naturlige komponenter og smertefri procedure giver dig mulighed for at anvende sammensætningen til enhver del af huden, herunder det intime område.

Sådan ansøger du

Depilation pulver Nuri tager lidt tid og giver øjeblikkelige resultater.

 1. 50 g tørstof kombineres med 50 ml vand, rør forsigtigt til glat.
 2. Den resulterende gruel påføres på tør hud.
 3. Efter 5 minutter fjernes Nuri ved hjælp af en speciel spatel.
 4. Resterne skylles af med varmt vand uden brug af sæbe eller gel.
 5. En fugtighedscreme påføres det behandlede område.

Yderligere tip

For maksimal effekt anbefales proceduren at udføres på dampet hud. Kvaliteten af ​​hårfjerning afhænger af hårets længde, hudtype og hyppighed af anvendelse af produktet. For hårdt og tykt hår vil kræve et helt kursus, er engangsbrug ikke nok.

Kontraindikationer

Hovedkontraindikationen til brugen af ​​Nuri er individuel intolerance over for komponenterne. Med forsigtighed er det værd at udføre en epilering til gravide, det vides ikke, hvordan den aktive struktur kan påvirke en organisme.

Mulige konsekvenser

I modsætning til barbering eller vaskning har denne metode til hårfjerning ikke ubehagelige konsekvenser i form af børster, irritation og sorte prikker. Urter, tværtimod, tager sig af huden, hvilket gør det glat og blødt.

Ofte stillede spørgsmål og svar

Hvor kan man købe Nuri pulver til hårfjerning?

I 1980'erne blev Nuri solgt i et apotek, men alternative metoder til depilation erstattede pulveret, og efterspørgslen efter det faldt mærkbart. Nu er mirakelhærdningen kun bestilt gennem særlige steder, f.eks. Livemaster.ru eller fra dem, der planlægger en tur til Persisk Golf, hvor produktionen nu er etableret.

Hvad er prisen på Nuri pulver til hårfjerning?

Da det ikke er så nemt at finde dette værktøj, er prisen i onlinebutikker for høj. Så for 200 gram pakning skal Nuri betale mere end 18 dollar. Meget billigere midler kan købes i udlandet, for eksempel i Tyrkiet, hvor det tilbydes i turistbutikker til en overkommelig pris.

Hvor ofte skal jeg bruge Nori pulver til at fjerne hår?

Effekten af ​​produktet varer i 3-4 uger, efter hver procedure øges tidsintervallet lidt, idet hårene bliver tyndere.

Lugtede kroppen efter brug af pulveret?

Mange har hørt om stoffets egenartede lugt, dens grund ligger i hydrogensulfidet. Men vær ikke bange for, at duften vil forblive på kroppen, den vil forsvinde, så snart Nuri vaskes af med vand.

Nuri til hårfjerning. I gamle tider grundede orientalske skønheder sten i små partikler for at fjerne overskydende vegetation.

"Nuri" - pulver til hårfjerning

Kvinder forsøger altid at se attraktive ud. For at nå dette mål sparer de ingen indsats eller midler. Kampen mod udseendet af uønsket hår i dette tilfælde kommer ud på toppen. Der er udviklet mange forskellige måder til fjernelse, hvorfra man kan vælge den mest pålidelige og komfortable.

Pulver for at fjerne overskydende hår, sammensætning

Særligt pulver til hårfjerning "Nuri" har været kendt siden oldtiden og fra oldtidens tid. Østlige kvinder har med succes brugt det til kosmetiske formål at slippe af med unødvendig vegetation på kroppen og knuse små partikler af rock til pulver. Moderne kvinder har kendt dette værktøj i mindst 20 år.

Den største fordel ved dette lægemiddel er, at dets hovedkomponenter er naturlige komponenter og fuldstændig fravær af nogen kemi. Denne sammensætning betyder, at den kan bruges af kvinder med følsom hud og dem, der er modtagelige for forskellige former for allergier.

Pulver "Nuri" er lavet på basis af stoffer stammer fra Persiens helbredende kilder, nyttige sporstoffer og mineraler (henna, talkum, calcium) samt parfume præparater, der består af ekstrakter af urter. Derudover er en af ​​ingredienserne i Nuri-produktet bariumsulfat, som har en bemærkelsesværdig belægningsegenskab. Det udfører den vigtigste rolle i processen med at fjerne unødvendig vegetation. I dette tilfælde fungerer det som en erstatning for natursten, hvor eksperter har opdaget tilstedeværelsen af ​​skadelige stoffer til kroppen.

Princippet om drift af pulveret "Nuri"

Midler "Nuri" - en fantastisk måde at fjerne hår i nogen del af kroppen. Derudover forbedrer brugen af ​​"Nuri" huden tilstand, fordi det ikke kun toner og renser det, men fjerner også gamle døde celler. På samme tid med dette lægemiddel kan du anvende den sædvanlige depilator i form af en creme, som desuden bremser hårets vækst.

De vigtigste fordele ved lægemidlet er:

 • blokering af follikelaktivitet;
 • fuldstændig fravær af smerte symptomer;
 • varigheden af ​​resultatet
 • brugervenlighed;
 • muligheden for fuldstændig ophør af vækst af overskydende hår;
 • gradvis ødelæggelse af hårstruktur
 • blød peeling.

Hvordan man bruger stoffet

For at bruge hårfjerner "Nuri" til det tilsigtede formål er det ikke nødvendigt at have særlig viden eller færdigheder. Brug af lægemidlet tager ikke meget tid, og resultatet bliver øjeblikkeligt:

For at gøre resultatet så effektivt som muligt anbefales det at anvende produktet på en dampet krop. Kvaliteten af ​​hårfjerning afhænger af deres tykkelse, længde, hudtype og hyppighed af brugen af ​​lægemidlet. En procedure vil kun have lidt brug, hvis håret er hårdt og tykt - der kræves et kursus her. Det er vigtigt at bemærke, at efter anvendelse af dette lægemiddel på kroppen er der hverken børste eller sorte pletter.

Anmeldelser af kvinder, der har forsøgt stoffet, siger klart, at blandt de moderne metoder til fjernelse af hår er en af ​​de mest bekvemme, effektive og smertefrie muligheder.

I dag er stoffet "Nuri" - et populært redskab til fjernelse af uønsket vegetation, som er blevet et alternativ til procedurer som plukning eller voksning.

Sådan bruges Nuri pulver til hårfjerning

Nuri pulver til hårfjerning har været kendt i flere år. I Sovjetunionen var han den mest populære måde. Lægemidlet er et godt alternativ til epilatorer, barbering, voksning og shugaring.

Pulveret giver dig mulighed for hurtigt at fjerne hår og smerte. Ved langvarig brug er der en afmatning i væksten af ​​uønsket vegetation, udtynding og lynhår.

Middel beskrivelse

Sammensætningen af ​​pulver Nuri til hårfjerning er helt naturlig. Det omfatter:

 • Persisk mudder fra helbredende kilder;
 • mineraler og urter, der har en plejende virkning på huden;
 • henna;
 • talkum;
 • calcium.

En af hovedbestanddelene af agenten er bariumsulfat, som har en depilatorisk virkning. Stoffet har også gode omslutningsegenskaber.

Hjælp! Opdagelsen af ​​bariumsulfat, som et effektivt stof til fjernelse af unødvendig vegetation, har en gammel historie.

I øst brugte kvinder knuste sten på kysten for at fjerne uønskede hår, men under deres brug blev det konstateret, at ikke alle sten har skindende egenskaber.

I begyndelsen af ​​90'erne undersøgte tyrkiske forskere disse stenes egenskaber og fandt ud af, at den depilatoriske effekt er opnået på grund af indholdet af bariumsulfat i dem. Men i tillæg til dette stof er andre blevet påvist, der har en toksisk virkning. I 1995 viste det sig at syntetisere bariumsulfat uden toksiske komponenter, på grund af hvilket Nuri pulver blev oprettet.

Princippet om drift af pulveret Nora (Nuri)

Virkningen af ​​pulveret til depilation er baseret på blokering af hårsækkernes funktion, hvilket resulterer i en gradvis afmatning i deres vækst. Lægemidlet hjælper også forsigtigt med at fjerne de øvre keratinøse partikler i huden. På grund af dets sammensætning hjælper det med at forbedre tilstanden af ​​huden og dens rensning.

Nuri's skindpulver er velegnet til alle hudområder, herunder bikiniområdet.

Fordele og ulemper

Nuri for hårfjerning har flere fordele. Nyttige kvaliteter omfatter:

 1. Absolut smertefri udførelse af proceduren.
 2. Langvarig bevarelse af det opnåede resultat.
 3. Komfort og brugervenlighed.
 4. Evnen til helt at stoppe væksten af ​​uønsket vegetation.
 5. Gradvis ødelæggelse af hårstrukturen.
 6. Mild eksfoliering af keratiniserede partikler.
 7. Naturlige stoffer indeholdt i produktet.

På grund af sin naturlige sammensætning kan den bruges selv til personer med følsom og meget følsom hud.

I modsætning til andre metoder til at slippe af med overskydende vegetation, når du bruger Nuri's pasta til depilation, efter proceduren vises ingen irritationer, rødme, tørhed, sorte pletter og børster. De urter, der udgør sammensætningen, tværtimod har en omsorgsfuld effekt på huden, hvilket gør den glat og silkeagtig.

Kontraindikationer og advarsler

Den eneste kontraindikation til brug af Nuri-pulver er individuel følsomhed for nogle komponenter.

For at forhindre forekomsten af ​​uønskede hændelser er det nødvendigt at foretage en følsomhedstest inden brug af produktet. Til dette formål anbringes en lille mængde af stoffet på huden, og efter nogle minutter overvåges reaktionerne. Udseendet af eventuelle negative symptomer indikerer en intolerance over for komponenterne, i dette tilfælde bør du opgive denne aflejringsmetode.

Det anbefales ikke at bruge pulveret, hvis der er sår, slid og andre skader på huden. I nærvær af dermatologiske sygdomme som eksem, psoriasis, dermatitis anbefales det at rådføre sig med en ekspert.

Forsigtighed bør anvendes på kvinder under graviditet. Det er ikke muligt at forudse, hvordan pulverkomponenterne vil virke i denne tilstand.

Hvordan man bruger pulveret

Pulver bruges meget simpelt og kræver ikke særlig viden og færdigheder. Proceduren tager ikke meget tid, og resultatet ses straks efter ansøgningen.

For at udføre depilationen skal du følge nedenstående trin:

 1. En del af pulveret (50 gram) fortyndes med 50 ml varmt vand, opvarmet til 40 grader.
 2. Alle blandes grundigt til en homogen konsistens.
 3. Den resulterende blanding påføres på en tør, ren hud.
 4. Efter 5 minutter fjernes det påførte middel ved anvendelse af en speciel spatel.
 5. Resterne af stoffet fjernes under varmt rindende vand uden brug af sæbe, geler og andre midler.
 6. Påfør nogen fugtighedscreme på de behandlede områder af huden med lette massagebevægelser.

Advarsel! For at opnå den bedste effekt anbefales det at anvende blandingen på den dampede hud.

Kvaliteten af ​​depilationen bestemmes af hårets tykkelse, egenskaberne af deres struktur, hudtype, brugen af ​​værktøjet. I nærvær af tykke og stive hår er et forløb af procedurer nødvendigt for at opnå det ønskede resultat. Kun ved regelmæssig anvendelse af produktet er mere sjælden hårvækst, lynnedslag og udtynding.

Varigheden af ​​bevarelsen af ​​resultatet er sædvanligvis fra 3 til 4 uger, med hver gang intervallet mellem behandlingerne stiger som følge af udtynding og aftagende hårvækst.

anmeldelser

Anmeldelser af pulver Nuri til hårfjerning er mest positive. Kvinder, der har forsøgt handlingen på sig selv, bemærker dens høje effektivitet, efter at proceduren ikke har nogen hår tilbage, bliver huden glat, delikat, fugtet.

Resultatet efter proceduren opretholdes i tilstrækkelig lang tid, mindst ca. 2 uger, hvilket giver dig mulighed for at udføre depilering meget sjældnere i sammenligning med brugen af ​​barbermaskiner, specielle cremer for at fjerne uønskede hår.

Også i anmeldelser om narkotika noten er brugervenligheden og hastigheden til at opnå det forventede resultat. Den blide konsistens af pastaen forårsager ikke ubehagelige fornemmelser og irritationer under anvendelsen.

Selv når de anvendes på følsom hud, siger kvinder, at der ikke er allergiske reaktioner.

Værktøjet er egnet til brug inden for bikiniområdet. Kvinder skriver, at pulveret effektivt fjerner hårde hår i det intime område, mens det virker meget forsigtigt uden at forårsage bivirkninger.

Det meste af det retfærdige køn tales om stoffet som det mest egnede til brug i bikiniområdet. Efter påføring er der intet ubehag, hvilket sker efter andre metoder til at slippe af med overskydende hår.

Men mange kvinder taler om en meget ubehagelig lugt af pulver - "råtne æg", der skyldes indholdet af hydrogensulfid. Det er også ofte svært at købe et værktøj, da det ikke er kommercielt tilgængeligt på butikshylder, skal du søge og bestille online.

Forlad din feedback på Nuri-værktøjet (NORA) i kommentarerne under artiklen.

konklusion

Nuri pulver er et effektivt redskab i kampen mod overskydende vegetation. Takket være de naturlige komponenter, der udgør sammensætningen, kan den bruges af mennesker med nogen hudtyper og på alle dele af kroppen. Midler, udover at fjerne hår, har en omsorgsfuld effekt på huden, hvilket gør den glat og silkeagtig.

Det opnåede resultat opretholdes i 3-4 uger. Regelmæssig brug fører til udtynding og lette hår, med det resultat at intervallerne mellem behandlingerne øges hver gang. Positive anmeldelser af stoffet angiver dets høje effektivitet.

LiveInternetLiveInternet

-kategorier

 • behandlinger til alkoholisme (7)
 • alkohol barriere afhjælpe alkoholisme apotek pris (5)
 • stadier af alkoholisme (5)
 • kodning af alkoholisme priser (5)
 • alkohol behandling anmeldelser (5)
 • virkninger af alkoholisme (4)
 • Alkoholafhængighedsmedicin til babyer (4)
 • AlkoStop Alkoholisme Anmeldelser (4)
 • kvindelig alkoholisme (4)
 • kodende for alkoholisme (4)
 • alkohol behandling anmeldelser (4)
 • alkoholisme pris (4)
 • essensen af ​​alkoholisme (4)
 • indenlandsk alkoholisme (4)
 • alkohol barriere afhjælpe alkoholisme køb i apotek (3)
 • kur for alkoholisme uden viden (3)
 • afhjælpe for alkoholisme dråber (3)
 • Alkohol Remedy Anmeldelser fra Læger (3)
 • alkoholisme afhjælpning (3)
 • alkoholisme behandling (3)
 • alkohol barriere middel til alkoholisme (3)
 • et middel til alkoholisme, prisen i et apotek (3)
 • alkoholisme uden viden (3)
 • tegn på alkoholisme (3)
 • piller til alkoholisme (3)
 • alkoholisme barriere (3)
 • behandling af alkoholisme folkemusik retsmidler (2)
 • anti-alkohol lægemidler i apoteket (2)
 • human alkoholisme (2)
 • afhjælpe for alkoholisme køb i et apotek (2)
 • hvordan man slippe af med alkoholisme folkemægler (2)
 • alkoholisme uden patientens kendskab (2)
 • alkohol blokering middel til alkoholisme købe i et apotek (2)
 • Alkoholmisbrugskodning (2)
 • dråber af alkoholisme (2)
 • alkoholisme sygdom (2)
 • Alkoztop alkoholisme afhjælpning pris (2)
 • folkemæssige retsmidler for alkoholisme (2)
 • forebyggelse af alkohol (2)
 • Bekæmpelse af alkoholisme (2)
 • Jeg vil helbrede alkoholisme (1)
 • alkoholholdige stoffer (1)
 • alkoholisme pris (1)
 • alkohol barriere middel til alkoholisme pris (1)
 • køb en kur mod alkoholisme (1)
 • alkohol barriere middel til alkoholisme anmeldelser af læger (1)
 • alkohol barriere middel til alkoholisme pris anmeldelser (1)
 • alkoholisme metoder (1)
 • alkoholisme symptomer (1)
 • ølalkoholisme (1)
 • den bedste kur mod alkoholisme (1)
 • hjemme retsmidler for alkoholisme (1)
 • folkemæssige retsmidler for alkoholisme er de mest effektive (1)
 • årsager til alkoholisme (1)
 • afhjælpe for alkoholisme uden patientens kendskab (1)
 • folkemæssige retsmidler for alkoholisme uden kendskab til smerten (0)
 • folkemæssige retsmidler for alkoholisme uden kendskab til smerten (0)
 • folkemæssige retsmidler for alkoholisme uden kendskab til smerten (0)
 • alkohol barriere middel til alkoholisme instruktion dråber (0)
 • alkohol barriere middel til alkoholisme instruktion dråber (0)
 • folkemæssige retsmidler for alkoholisme uden kendskab til smerten (0)

-Søg efter dagbog

-Abonner via e-mail

-statistik

Pulver til depilation nuri pris


Og du er et godt humør og en masse fritid
POWDLE til depilation - en gave af NATURE for sundhed og skønhed. Velegnet til begge kvinder. så for mænd.
Anvendelsesmåde. I en lille skål opløses en lille mængde pulver (50-60 gr.) i varmt vand (op til 40 grader) og blandes godt med en spatel (træ, glas, silikone) til konsistensen af ​​cremen ved gradvist at hælde varmt vand i små portioner. for at undgå klumper.


NORA (Nuri) - pulver til depilation, Moskva
NORA (Nuri) - depileringspulver NY
Opret på grundlag af naturlige persiske mudder. opnået fra helbredende kilder.
Oprindelseshistorie. i oldtiden plejede folk at løse deres problemer. hvad de fandt i naturen. Før videnskabsmænd var opgaven. syntetisere en nyttig komponent af bariumsulfat og eliminér giftige komponenter, der trængte ind i huden, når du bruger sten.
Vi anbefaler derfor at anvende en let fugtighedscreme eller lotion på den behandlede hudoverflade.
I begyndelsen af ​​90'erne. lærde i Tyrkiet. hvem bemærkede denne kendsgerning. begyndte at studere disse sten og fandt ud af, at hovedkomponenten, der giver en sådan depilatorisk virkning, er bariumsulfat.

Vent 5 min Den unikke sammensætning er beriget med naturlige urter og mineraler. Så mange år brugte kvinder, der boede i øst, til depilationsstenene, som de fandt på kysten. De bemærkede. at ikke alle sten har en sådan virkning.
Vægt 200 gr. tørt pulver.
Det er enkelt og hurtigt. effektiv og smertefri!
NORA (Nuri) er et alternativ til voks. creme. barbermaskiner, laser hårfjerning
Komposition. baryumsulfat, talkum, calcium, biocarbonat, henna, parfume.


Lavet i Tyrkiet. Når den anvendes.
Holdbarhed er ikke begrænset.
Vi anbefaler at anvende den resulterende creme på det "dampede" legeme. for eksempel. efter at have taget et bad eller i badet. saunaen.


Den unikke sammensætning er beriget med naturlige urter og mineraler. OG ALLE.
I dag anvendes baryumsulfat i vid udstrækning i medicin. for eksempel som et radioaktivt stof og i industrien. (rusboard kopi, 5,166,188,254, 20,06)
I dag præsenterer vi et helt nyt produkt NORA (Nuri). som fjerner alt uønsket kropshår i armhulen, i benene, i bikini og i arme. Derefter skylles med en spatel. fjern cremen med håret opløst i det og skyll godt med varmt vand.
Virkningsmekanismen. aktive ingredienser beskadiger hårbeklædningens beskyttelseskappe ved at splitte i små fragmenter.


DETTE ER IKKE ALLE.
Huden får samtidig et frisk, frisk og perfekt rent look. Pulver til Nuri depilation pris
NORA (Nuri) pulver til depilation NOVELTY Det er skabt på basis af naturlige persiske mudder, opnået fra helbredende kilder. I dette tilfælde er effekten mere resistent.
1 pakke er nok til op til 3-4 gange brug (individuelt). Men samtidig har forskning vist. at disse sten også indeholder giftige komponenter, der er skadelige for huden.
Når den påføres, bliver huden blød og fløjlsagtig som en baby.


I 1995 opnåede videnskabsmænd for første gang en absolut harmløs bestanddel af bariumsulfat fra et naturligt mineral og skabte et nyt produkt, POWDER FOR DEPILATION.
Den blide og behagelige tekstur af pulveret, når det påføres huden, medfører ikke ubehag. ingen irritation.
Repræsenteret 5 min. og håret forsvinder - du tager det bare af med en spatel og skylder en del af kroppen.

Derefter påføres den resulterende creme med en spatel med et ikke-tykt lag på ren behandlet hud. hvor du vil fjerne hår og holde ikke mere end 4-5 minutter.

Kontakt os

Varer kan ikke refunderes.

Varer af god kvalitet, der ikke kan udveksles (returneres) er opført i listen godkendt af den russiske føderations regering den 19. januar 1998. Nr. 55. Læs mere

 • beskrivelse
 • parametre
 • levering

Pulver til depilation i bikini og underarms område Shelka Vista er et unikt kosmetisk hårfjerningsprodukt, der kun er skabt af naturlige mineraler. Professionelle og enkle købere anser depilation ved hjælp af pulver til dato den bedste måde at fjerne hår på. Sikker til gravide, forårsager ikke irritation. Hvordan man bruger: Fortynd pulveret til depilation med varmt vand i et forhold på 2 til 1. Vent 10 minutter før produktet påføres huden. Huden skal være ren. Det anbefales at behandle aflejringszonen med et middel før Shelka Vista. Anvend derefter et middel mod hårvækst, sørg for at agenten påføres jævnt og dækker håret med roden. Vent 5 minutter og fjern produktet fra huden sammen med håret med en fugtig engangsklud. Skyl derefter resten af ​​med varmt vand. Vi anbefaler at anvende cremen efter Shelka Vista.

5 bedste måder at fjerne hår!

De fleste kosmetiske procedurer har længe været ikke kun nyttige, men også et meget behageligt tidsfordriv. Men her er proceduren for at fjerne overskydende vegetation fra vores delikate krop, kan ikke siges. Selv de mest moderne teknologier sparer normalt ikke fra smerte og ubehagelig irritation. Og alligevel, i vores daglige liv - og endnu mere når vi planlægger en ferie - kan vi ikke undvære det. Passion.ru - om de bedste metoder til hårfjerning og depilation!

For nylig var det ikke muligt at komme med noget som helst nyt for kosmetologer, med al deres lidenskabelige ønske. Som tidligere kan uønskede hår fjernes enten mekanisk eller kemisk.

Denne procedure er opdelt i depilation (det vil sige midlertidig afgivelse, der omfatter cremer, voks, elektriske apparater) og epilering (det vil sige langsigtet og måske endda den endelige fjernelse af vegetationen).

Hårfjerning og depilering metoder

Ganske smertefuldt, men mindre traumatisk, fordi det ikke påvirker de underliggende processer i de indre lag af epidermis. Hvis du har lysfølsom hud, et par tynde og lyse hår - du begrænser dig bedre til det. Til sidst, på tidspunktet for frigivelsen af ​​effekten af ​​sådan depilation, er du lige nok.

5 bedste måder at fjerne hår!

Den nemmeste og mest overkommelige måde er barbering. Selv med opfindelsen af ​​den særlige "kvinders barbermaskine" er der ikke sket noget i denne proces.

Medmindre der var et sæt kosmetiske midler, så man kunne gøre proceduren mere behagelig. Barbering cremer, lotion og mælk efter - det er nok alt, hvad der kan bruges til at gøre processen mere behagelig og smertefri.

Voksning og shugaring kræver nogle færdigheder, ellers risikerer man på den ene side at blive dækket af røde pletter af irriteret hud, på den anden side for kun at fjerne hår på steder.

Handlingsprincippet i begge procedurer er det samme. Men i det første tilfælde anvendes voks (og dette er den ældste metode til depilation), i den anden - sukker. Voksning er ret effektiv, god til hår af enhver længde og tykkelse.

Derudover kan voksens sammensætning straks indtaste forskellige anvendelige stoffer, og derefter fås proceduren dobbeltvirkende. For eksempel har den såkaldte azulen voks med kamille antiinflammatoriske virkninger, og pink voks til sarte områder blødgør.

kompetent:

Veet Victoria Owl mærke specialist rådgiver:

"I dag er hårfjerningsprodukter så forskellige, at enhver kvinde kan vælge muligheden for at fjerne uønsket hår, som passer hende bedst. For mange er hovedkravet for proceduren varigheden af ​​effekten: Hvor lang tid efter fjernelse af håret vil ikke blive vist igen.

I den henseende giver det mest langsigtede resultat naturligvis bioepilation: fjernelse af hår fra roden, det holder huden glat i op til 4 uger.

At udføre proceduren i det hjemlige miljø er let med voks eller voksstrimler. For eksempel kan du bruge den varme voks Veet Salon, som giver dig mulighed for at opnå et professionelt resultat af depilation lige i dit hjem.

5 bedste måder at fjerne hår!

En anden måde - voksstrimler: De giver den perfekte fjernelse af lige korte hår og passer perfekt til huden, takket være det øgede indhold af særlige planteekstrakter.

For øvrigt er bioepilation ikke kontraindiceret hos kvinder, der har en udsat for åreknuder. Men hvis sygdommen allerede er ret udtalt (det er ikke i de indledende faser, der er beskadigede årer), så er det bedre at vælge metoder, der ikke indeholder "varmebelastningen", for epilering.

 1. elektrolyse

De mekaniske metoder til depilation omfatter behandling med elektriske epilatorer. Det er allerede umuligt at komme med noget helt nyt i elektriske epilatorer. I det mindste i de sidste par år kunne det ikke gøres.

Det er rigtigt, at flere og flere nye og nye modeller vises hvert år, men fra de tidligere nye produkter fra de samme fabrikanter adskiller de sig som regel kun i yderligere ledsagende funktioner.

Den æra med udvikling af elektriske epilatorer begyndte først i 1989, men nu giver de bedste prøver et stort antal muligheder: fugtgivende, afslappende, massage, afkøling og bedøvelse og endda belysning for at se på de mest lyse og tynde hår.

Alt dette øger selvfølgelig prisen, så du selv skal beslutte, om du har brug for alle disse ekstra "chips" eller du behøver bare en epilering af høj kvalitet. Forresten fjerner de fleste modeller af elektriske epilatorer og uden massage med afkøling op til 95 procent af hårene fra den første tilgang.

5 bedste måder at fjerne hår!

 1. Laser og fotoepilation

Med foto eller laser hårfjerning i dag, er kun fire sessioner nok til at slippe af med overskydende hår på nogen del af din krop med 80-85 procent. Desuden har denne procedure en langsigtet effekt.

Men det har også en lang liste over kontraindikationer, herunder eventuelle hudsygdomme, åreknuder, hypertension og hjertesygdom, herpes, infektionssygdomme.

Hvordan gør proceduren behagelig fjernelse af håret?

5 bedste måder at fjerne hår!

Men uanset hvilken hårfjerning du ville tænke på, skal du huske en yderligere omstændighed. Fremgangsmåden ved epilering er altid en ret traumatisk proces for huden.

Og derfor bør du gøre maksimal indsats for hudpleje, bruge specialværktøjer til at fugtiggøre, slappe af, genoprette huden, lindre betændelse.

Forsøg ikke geler, cremer, cremer og mælk til huden med en række effekter - ikke kun efter epilering, men også før det.

Og når du vælger, skal du sørge for at rådføre sig med specialisterne, i hvis hænder du giver dig omsorg for din hud.

For vores del kan vi f.eks. Anbefale Palazzo body creme fra Fendi med en blød smeltende tekstur, Diamonds body cream fra Emporio Armani, Fresh Frosty Bamboo body creme med Kenzo ekstrakt.

Og bløde og delikate eksfolieringsmidler fra dokumenterede producenter vil hjælpe dig med at klare et sådant post-epileringsproblem som indgroede hår.

Som følge heraf kan infektion og betændelse begynde i folliklerne, huden bliver dækket af meget ubehagelige og smertefulde udslæt.

Forresten, før du fjerner hår, kan du behandle din hud med en blød ansigtsskrubbe og efter epilering - med et antiseptisk middel.

Depilation Pulver

Før du bruger pulveret, er det nødvendigt at foretage en følsomhedstest på huden. Og hvis der efter en dag på applikationsstedet ikke er rødhed, kan pulveret bruges. Brug ikke produktet, hvis der er ridser, betændelser mv på det behandlede hudområde.

ansøgning

 • Bland den nødvendige mængde pulver med vand i et forhold 1: 1 umiddelbart inden brug.
  Den resulterende blanding i konsistensen af ​​tyk creme gælder for de steder i kroppen, hvor det er nødvendigt at fjerne uønsket hår.
 • På steder, hvor slimhindevæv er placeret tæt på (for eksempel et bikiniområde), skal du omhyggeligt sørge for, at blandingen ikke kommer på dem, fordi irritation af slimhinden er mulig.
 • Efter påføring skal du vente på præcis 7-8 minutter, og derefter med en spatel fjernes den endnu ikke tørrede pasta med bevægelser i modsat retning fra hårvæksten.
 • Vask resten af ​​med vand, altid uden sæbe.
  Efter depilering er det ønskeligt at anvende en nærende creme på de behandlede steder.

Den næste brug af blandingen er efter behov.

Clever Blog

Smart blog om skønhed og sundhed

Vil Epilage helbrede uønsket kropshår?

Den høje nyhed i dette år Epilage (épilage) - et middel til at fjerne hår, blæste bare op på internettet, især instagrammet. Takket være opdateringen af ​​instagram vises nu betalte annoncer i båndet, og jeg tror, ​​at mange mennesker har stødt på videoer, hvor de nemt fjerner hår i store sektioner ved hjælp af elastisk pasta. Efter denne video vil du gerne købe denne épilage. Hvis det ikke ses, så kig til at forstå, hvad der står på spil.

Har du set? Jeg ville købe? Jeg tror ikke på mirakler i lang tid, men der er altid håb om, at noget som dette kunne have været opfundet, og vi kan slippe af med uønsket hår uden stor indsats, tid og penge. Dem, der allerede har været på mit websted og læser mine anmeldelser, ved, at jeg omhyggeligt kontrollerer de oplysninger, jeg vil dele med dig, før jeg køber noget på internettet. Hvis du er ked af at spilde din hårdt tjente, så læs til slutningen.

Hvilke Epilage-sælgere lover os (nogle gange Epilouge eller épilage)

Epilazh var specielt udviklet til depilation, der passer til alle hudtyper, herunder meget følsomme. Selvfølgelig er der kun naturlige ingredienser i det (nu uden det på nogen måde). Eliminerer hår af enhver art uden problemer og smerter. Sammensætningen er også hypoallergen, tager sig af din hud og giver den ikke mulighed for at blive gammel. Pasta arbejder delikat, forlader ikke efter brug af ubehagelige fornemmelser, slid, forbrændinger og indgroede hår, som fra andre typer epilering. Efter den første ansøgning bliver håret tyndere og lettere. Epilagepasta har en afskalningseffekt, som giver dig mulighed for at exfoliere død hud, fremme hudfornyelse. Generelt, alt hvad vi vil og alt dette til 990 rubler. Er det ikke en drøm?

Sammensætningen af ​​midler til depilation Epilage

Her foregår der generelt en interessant historie. På mange steder er sammensætningen som følger (jeg beskriver ingrediensernes egenskaber fra lokaliteterne):

 • antracit kul - fjerner alle urenheder fra huden, renser porerne;
 • Menthol og sandeltræolie - opgaven er at berolige huden, fjerne irritation;
 • eff. pebermynteolie - forbedrer blodcirkulationen;
 • Gurkemeje - lindrer betændelse, fjerner giftige stoffer fra huden, sænker hårvæksten.
 • gelatine - denne ingrediens er ikke angivet på alle steder.

Jeg ved ikke om dig, men jeg kan ikke se nogen ingredienser overhovedet, der kan hjælpe med at slippe af med hår. Efter alt bliver mange epilager kaldet shugaring pasta. Spørgsmålet er, hvor er den mest nødvendige ingrediens - sukker, og på grund af, hvad epilagen skal strække og fordeles over overfladen af ​​huden? Sammensætningen er mere som den nyligt stilede Black Mask af gelatine og aktivt kul, hvilket eliminerer de sorte prikker. Hvis du er blandt dem, der allerede har købt denne pasta til shugaring, skal du ikke smide den væk, men prøv at bruge den til at rense porerne fra de sorte pletter, så det ikke er så fornærmende for de tabte penge.

Hvordan skelne originalen fra en falsk

Jeg vil vedhæfte en video nedenfor, hvor pigen snakker om forskellene mellem den oprindelige épilage og den falske. Men jeg vil løbe fremad og sige, at begge ikke er sande og pigen tager fejl. Nedenfor vil jeg forklare hvorfor.

I videoen ses to pakker med samme navn, de adskiller sig fra hinanden:

 • størrelse: første - 40 gram, den anden - 100 gram;
 • emballage: små forskelle i skrift og kant;
 • type pakke indhold: den første er et pulver, den anden er i form af granuler;
 • sammensætning: den første sammensætning som jeg har beskrevet ovenfor (i videoen vi ser at der er gelatine og kul), omfatter den anden del: bivoks, mineralolie, paraffin, mentol, ef. pebermynte, gurkemeje og sandeltræolie.

Her kan du blive forvirret, for den anden mulighed er helt sikkert den oprindelige Epilage, og pigen i videoen har ret. Ja, hun har ret, at den anden mulighed virker. Og det virker fordi - dette er den sædvanlige filmvoks til fjernelse af hår. Jeg fandt disse oplysninger på forumet for hårfjerning masters. Der delte en mester sig i det seneste, at der har været mange opkald til deres salon, der spørger, om de laver epilering med épilage, og om det kan købes på deres salon. Som en person er "brygget" inden for hårfjerning, genkendte han straks i granulatet af Epilagen og ifølge den anvendte teknik, vist i videoen i reklame - hotfilm voks. Og ikke hver mester har en professionel teknik til denne type hårfjerning. Hvad kan der da ske hjemme for uerfarne piger? Filmvoks er effektiv, men vil ikke lindre håret for evigt og smertefrit, du bør ikke tro på alle de smukke løfter.

ansøgning

Depileringsmiddel i pulverform skal blandes med varmt vand i forholdet 1: 1. Bland grundigt og applicer på huden for hårvækst og vent 10-15 minutter. Karl, 10-15 minutter! Det er så længe, ​​videoen viser en anden historie. Og titlen siger også "épilage fast rent ", hvilket betyder" Epilage hurtigt og rent ", de bedrager os her eller i det mindste forvirrer os. Efter hærdning skal du rives af med en skarp bevægelse mod hårvækst.

Epilouge i form af granulater skal smeltes i et vandbad, men det er bedst at anvende en vokssmelte. Temperaturen bør ikke være varm (den optimale temperatur er 42 grader), for ikke at brænde din hud og tilstrækkeligt, så voksen kan smelte og opnå tilstanden af ​​sprød karamel. Ansøgningen finder sted i retning mod sig selv og rives væk fra sig selv.

Hvor meget koster Epilage

På hjemmesider og instagram er prisen den samme for alle - 990 rubler, selvfølgelig med konstant rabat. Næsten altid er der ord, der får dig til at købe varer hurtigst muligt, ellers vil du forstå alt, mens du tænker i lang tid, og du vil fortryde, at du ikke har haft tid til at få det du vil have til en attraktiv pris. Dette er alt psykologi, markedsførere ved, hvordan de kan påvirke os.

Som du allerede kunne forstå fra sammensætningen, at 40 gram. Blandinger af gelatine og aktivt kul kan ikke koste så meget. Og så forstår du 1 kg. film voks koster omkring 1200 rubler., afhænger af virksomheden. Vi får det 100 gram. koste 120 rubler. Ikke skrøbelig snyde opnået. Og du skal betale for levering, det viser sig, at prisen på Epilage ikke er 990 rubler, men endnu mere.

Hvad ellers skal du være opmærksom på

For dem, der endnu ikke har overbevist om, at de vil bedrage dig, skal du gå videre. For første gang jeg så en annonce til Epilage depilation værktøjer på instagram, er der konti, hvorigennem du kan købe dette mirakel til epilering. De henviser til stjernerne, at de vælger deres produkt og er meget tilfredse med det. Og når de er anbefalet af stjerner, kan du være sikker på at du køber originale varer fra officielle repræsentanter. De valgte et af de mest genkendelige stjerner som Olga Buzova, Ksenia Borodina, Nastasya Samburskaya, Alena Vodonaeva og andre. Men jeg tvivlede på, at Nastasya Samburskaya og andre kunne reklamere for dette. Og jeg spiste ikke min tid, jeg vendte gennem deres konti for at kontrollere, om de var fremme af epilagen eller ej. Og hvad jeg så, var jeg lidt chokeret, jeg kan stadig ikke tro på de dristige af de mennesker, der gør det. På billedet nedenfor vil alt være klart.

Billeder fra officielle konti af stjerner og fra konti, der sælger Epilage

Sælgere eller annoncører, der anvender photoshop, satte deres produkt i stjernernes hænder i stedet for hvad stjernerne holdt i deres hænder oprindeligt på billedet i deres officielle regnskaber.

konklusion

Jeg fortæller dig ikke allerede om en slags "reel feedback", som de selv skrev, da de tog billeder af mennesker fra internettet. Det samme gælder udtalelser fra eksperter. Hvis du "poke" lidt dybere, så kan du finde rigtige anmeldelser, der siger, at du er ked af pengene, og denne pasta virker ikke. Tilsyneladende fik de Epilouge eller épilage i pulverform. Og enblads bloggere, der beskriver deres historie om, hvordan hun som alle drømte om at slippe af med uønsket hår og hvordan dette mirakelophøringsværktøj kaldet Epilage hjalp hende med at håndtere dette og en række henvisninger til den officielle butik.

Sammenfattende beskæftiger vi os med et uforståeligt pulver, som ikke fjerner hår. Eller med filmvoks, som blev købt i store mængder, pakket i poser og solgt med et stort omslag. Tror du stadig på mirakel retsmidler?

Alt jeg beskrev ovenfor er bare mine observationer, og du har ret til ikke at tro på mig og kontrollere alt selv. Nedenfor vedhæfter jeg nogle flere videoer, hvor det viser sig, at de ikke sælger os, hvad de annoncerer. Vær årvågen og mistro til alt, hvad der sælges på internettet, kontroller altid informationen før du køber, lad være med at bruge tid før du overfører penge til din peter. Jeg håber, at min artikel var nyttig for dig, og du deler den med andre, så så mange som muligt ved, hvordan uærlige mennesker indskyder på vores tillid.

Grøn pasta til depilation "Epilage". Egenskaber, anvendelse af creme voks

På jagt efter effektive epilatorer, der bekymrer sig om hudens tilstand, er det nemt at blive forvirret. Ar, nedskæringer, irritationer og som følge heraf - en komplet fiasko. Hårene bliver tykkere, mørkere, vækst aktiveres, og allergier opstår ofte.

Du kan glemme smertefulde procedurer for evigt takket være resultaterne af moderne kosmetologi. At slippe af med kropshår vil være en behagelig plejeforløb, og resultatet vil være godt nok i lang tid.

Det russiske og franske laboratoriers fælles arbejde har ført til oprettelsen af ​​et nyt revolutionerende redskab, hvor moderne udviklinger og hemmeligheder af naturlige komponenter kombineres harmonisk. Disse omfatter creme voks "Epilage".

Fordele ved "epilering" på andre måder

Grøn pasta til depilation er ikke bare et andet produkt, som du kan forsøge at glemme.

Værktøjet bliver hurtigt mere populært på grund af dets unikke egenskaber. Til dato er der ingen analog til naturlig pasta.

fordele:

 • smertefri fjernelse af hår
 • et gradvist fald i fremkomsten af ​​nye
 • dyb peeling effekt;
 • mangel på betændelse og rødme
 • uigenkaldeligt forløb
 • hydrering og ernæring af epidermis;
 • det langsigtede resultat opretholdes
 • Mulighed for brug på alle dele af ansigt og krop.

Grøn pasta er et allergivenligt produkt, og det kan derfor bruges til at afhænge af følsom hud.

Populær nu grøn pasta til depilation - en af ​​de bedste metoder til fjernelse af overskydende vegetation. Derudover har den et minimum af kontraindikationer.

Hver type depilation har sine egne egenskaber, herunder ulemperne og fordelene samt kvaliteten og varigheden af ​​resultatet efter brug.

Så nuancer af depilation procedurer omfatter:

 1. Grøn pasta til depilation er universel til brug på alle hudtyper og områder, resultatet varer mere end en måned;
 2. Hardware fjernelse er smertefri, langvarig resultat fra 6 måneder til 3 år, men samtidig har det en høj pris, lang varighed af kurset, der er bivirkninger samt ineffektivitet for blondt hår;
 3. Voks giver en gradvis udtynding af hår, men udelukker ikke indvækst, allergier, rødme, smerte, proceduren har en høj pris og en lang genopretningstid, og resultatet varer ca. 2-3 uger;
 4. Epilatoren stimulerer hårtynding, men kan forårsage irritation, hæmatomer, røde pletter, indvækst i håret, og resultatet varer op til 7 dage.
 5. Barbering er smertefri, men efter det er der en aktivering af pærerne, er den usikker, forårsager irritation, betændelse og er effektiv i op til 2 dage;
 6. Cremer omfatter behagelig applikation og smertefrihed, men kan forårsage allergiske reaktioner, kløe, ineffektivitet, og resultatet er op til 2 dage.

Grøn pasta til depilation: dens sammensætning, effekten på håret

For at sikre effektiviteten af ​​de magiske værktøjer er det værd at omhyggeligt undersøge sammensætningen. Den resterende del af komponenterne i grøn pasta giver dig mulighed for at arbejde udelukkende på hårene og hårsække uden at bryde processer i epidermis.

Den betragtede agent anbefales af kosmetologer på grund af indholdet af følgende komponenter:

 • antracit kul - naturlig sorbent hjælper med at maksimere åbningen af ​​porerne, for smertefrit fjernelse af trunker med løg, fjerner døde hudceller, påvirker de tynde, skrøbelige kapillærer;
 • mentol - har en afkølende virkning, gør det muligt for hele perioden af ​​proceduren at modtage kun behagelige fornemmelser, hjælper med at reducere følsomheden af ​​epidermiernes nerve receptorer;
 • Gurkemeje - et krydderi, der bruges til at fjerne uønsket vegetation, det sænker væksten, tynde hårstammer, har en antiseptisk virkning, normaliserer blodcirkulationen, eliminerer fraværet af rødme;
 • sandeltræolie - lindrer og regenererer huden, forhindrer dannelsen af ​​røde pletter, fugter og nærer integrerne med aktive elementer, den bakteriedræbende virkning beskytter mod infektioner og virkningerne af skadelig mikroflora, beskytter mod udseende af sår og pustler;
 • pebermynte æterisk olie - er ansvarlig for genoprettelsen af ​​integumentet, øger hudens beskyttende egenskaber, forbedrer blodcirkulationen, har antiseptiske og analgetiske egenskaber.

For hvilke dele af kroppen er Epilage-pastaen egnet?

Grøn pasta anvendes på alle områder af kroppen. Den naturlige sammensætning af værktøjet gør det muligt at anvende til depilation selv i nærvær af mol, papillomer.

Resultat af anvendelse på forskellige områder:

 • ansigt - hårfjerning over overlæben, øjenbrynskorrektion, på grund af regelmæssighed kan du glemme uønsket vegetation for evigt;
 • armhuler - placeringen af ​​lymfeknuderne gør denne metode til depilation den sikreste, hårene bliver gradvist tyndere, og efter 3 procedurer sænkes væksten, og resultatet varer op til 1,5 måneder;
 • hånd - efter den første ansøgning i 3-4 uger, du vil bemærke, at stammerne er blevet tyndere og lettere, med tiden dækker bliver helt glat;
 • ben - ved hjælp af et naturprodukt kan du undgå tørhed og skrælning samt konsekvenserne - indvækst og dannelse af varicose net;
 • Bikini zone - et innovativt værktøj hjælper med at undgå smerte, gradvist ødelægger strukturen og hæmmer hårvæksten uden rødme og irritation.

Pas på! Brug forsigtigt pastaen til at korrigere formen på øjenbrynene, i tilfælde af kontakt med øjets slimhinder, skylles straks med vand. Også på huden bør der ikke være nedskæringer, forbrændinger og andre skader. Det er værd at udsætte ansøgningen, hvis 3 dage før blev andre metoder til hårfjerning brugt.

Instruktioner til brug af creme voks "Epilage" for at fjerne uønsket hår

Tilgængelighed og brugervenlighed giver mulighed for en hel kropsbehandling på bare 20 minutter.

Det er bekvemt at tage med dig på rejser og rejser, en lille taske er let at sætte i en håndtaske.

Madlavning og påføring bør ifølge instruktionerne:

 1. For det første skal du rense huden godt: kroppen bruger den sædvanlige sæbe sammensætning, for ansigtet er det bedre at bruge micellar eller termisk vand, spring over det er ikke nødvendigt, pasta "Epilage" har en effekt af peeling;
 2. Varm vandet: det skal være varmt nok, men ikke kogende vand, ellers vil værktøjet delvist miste sine omsorgsegenskaber;
 3. Fortynd pulveret i et forhold på 1: 1, bland grundigt for at undgå dannelse af klumper: en homogen masse dannes hurtigt nok, det er vigtigt ikke at tabe tid og begynde at behandle problemområderne hurtigere;
 4. Spred jævnt lag af mellemtykkelse: for dette er det praktisk at bruge en kosmetisk trowel;
 5. Vent til pastaen størkner i 10 til 15 minutter: Hvis overtrækslaget er tykt, øg tiden til 20;
 6. Fjern med skarpe, skarpe bevægelser mod hårvækst.

Vigtigt at vide! Sørg for at teste værktøjet på albuen eller håndleddet. Anbefales ikke til brug i hudens dermatitis og andre patologiske tilstande.

Kosmetologer anbefaler at bruge en grøn pasta til at fjerne hår før starten af ​​stranden sæson eller garvning kursus, effekten efter depilation påvirker den jævne fordeling af pigment i væv.

Hudpleje efter brug af Epilage pasta

En anden fordel ved de innovative midler er restaureringen af ​​væv ubemærket, og der kræves ingen yderligere procedurer eller midler.

Der er heller ingen begrænsninger for fremtidig brug. Produktet kan bruges et ubegrænset antal gange, effektivt til bekæmpelse af meget korte hår, ikke større end 2 mm.

Udtalelse fra kosmetologer på grøn pasta til depilation

Kosmetologer noterer sig det pågældende stofs naturlige sammensætning, så det kan bruges til følsom hud uden frygt for allergiske reaktioner.

Den kombinerede virkning af eksfolierende døde hudceller, hårfjerning og fugtgivende gør grønt pasta det mest optimale middel til alle typer epilering.

Dette værktøj er ideelt til at fjerne ansigtshår. Fraværet af stærk lugt og farvestoffer forårsager ikke irritation hos kvinder. Salonmaskens virkning, dyb rensning og vigtigst af smerteløshed gør Epilage til markedsleder blandt lignende tjenester.

Epilage er nem at bruge hjemme, det kræver ikke særlig viden eller træning. På samme tid er det helt sikkert, og resultatet vil blive bedst i lang tid.

Hvor kan man købe "Epilage", pris

Du kan købe grøn pasta i online-butikker, der sælger kosmetik, herunder kropspleje.

En ordre på den officielle hjemmeside har en fordel - prisen er ikke kunstigt opblåst, og der er også et program med rabatter og bonusser.

Omkostningerne varierer inden for 1000 rubler, levering tager op til 2 uger til fjerntliggende områder, til større byer i Rusland, samt til en række CIS lande, kan pakken modtages om 5 dage.

Tusindvis af kvinder har allerede værdsat effekten af ​​et innovativt produkt, positiv feedback bekræfter kvaliteten af ​​Epilage.

Gennem brug af pasta lykkedes mange at slippe af med problemerne med indgroede hår og intensiv vækst. Allerede den første ansøgning vil give dækker ømhed og silke, fortsætter i lang tid.

Fra denne video lærer du hvorfor du har brug for en grøn pasta til depilation og hvordan du bruger den.

I denne video vil du se, hvordan du anvender en grøn pasta til depilation.

Hvordan kan jeg fjerne ansigtshår hjemme

Gennemgang af analoger af anæstetisk creme Emla og deres egenskaber