Positive AVON anmeldelser

* gør øjenvipper frodige, tykke og sunde
* forbedrer udseendet af sjældne øjenvipper på bare 4 uger
* gør øvre vipper mere fluffy med 52%

Advance Techniques Shampoo / Skyl 2 i 1 anti-skæl er i meget god efterspørgsel. Det forbedrer samtidig hårets udseende og struktur, idet man ikke kun tager sig af deres skønhed, men også om sundhed. Shampoo indeholder zinkpyrithion, et stof der hæmmer spredning af mikroorganismer, der forårsager skæl. Egnet til daglig brug.
Det kan købes i en omkostningseffektiv (400 ml) eller normal (250 ml) emballage. Så det kan bruges ikke kun hjemme, men også praktisk at tage med dig på ture.

23 personlige anmeldelser på Avon kosmetik

Avon kosmetik rangerer konsekvent først i vurderinger af populariteten af ​​kosmetik. Skal jeg bestille varer Avon? For at gøre det rigtige valg, læs brugeranmeldelser.

Elena, 27 år gammel. Moskva

Jeg bestiller hele tiden denne kosmetik. Jeg kan godt lide næsten alt. Særligt imponerende parfume. Ofte bestiller toiletvand Avon Summer White. Sådan en behagelig aroma!

Og jeg er meget glad for SPA serien. Der er alle cremer, geler og shampooer bare smukke. Huden efter gelen er fløjl og øm. Og shampoo lugt godt! Jeg kan godt lide Avon! Jeg råder alle venner til at skifte til denne kosmetik. Kvalitet og billig - det handler om hende.

Maria, 33 år gammel. Rostov

Prøvede shower gel fra Avon kataloget. Beskrivelsen var meget fristende. Men selve gelen imponerede mig ikke. Den sædvanlige tekstur, behagelig aroma af grapefrugt. Intet mere at sige.

Sonya, 25 år gammel. St. Petersborg

Jeg kan godt lide mascaraen i dette firma. Jeg køber normalt Super Length. Populær mascara Super shock passer mig ikke.

Hvad angår shampooer, foretrækker jeg at vaske mit hår med naturlige produkter. Af denne grund tager Avon shampoo aldrig ud. Jeg tvivler meget på, at de er lavet af naturlige stoffer. Engang tog jeg en balsam til hår, men jeg kunne ikke lide det. Men jeg bruger mascara, øjenskygge og læbestift med glæde.

Marina, 32 år gammel. Balashikha

Jeg elsker Avon! Jeg elsker især krop og ansigtscreme. Hvis midlerne ikke passer til nogen, så vælger du dem bare forkert! Du skal tage højde for din hudtype, så er der ingen problemer. Avon producerer en vidunderlig kosmetik, som altid er tilgængelig. Kvaliteten af ​​varer er altid på toppen, og priserne er altid opmuntrende.

Kærlighed, 27 år gammel. Samara

Jeg har brugt Avon kosmetik i omkring fem år. Har altid været tilfreds med sortimentet. Nu venter jeg på nye produkter. Jeg kigget på de nyeste kataloger og var glad for. Sørg for at bestille mig noget fra den nye parfume. Alle de værktøjer, jeg tog før, var ideel.

Mila, 23 år gammel. Dmitrov

I marts i år købte jeg tre læbestifter fra et nyt katalog. Jeg kunne ikke lide nogen af ​​dem. Farven er meget forskellig fra hvad der er på billedet. Jeg bruger dem ikke og vil ikke bestille noget andet.

Irina, 22 år gammel. Moskva

Mange af mine venner slog bare "fra denne kosmetik. Men jeg kan ikke lide hende. Når jeg bestilte en shower gel. Han var middelmådig. En anden gang købte jeg en skygge. De passede mig heller ikke. Nu kigger jeg bare på katalogerne, som veninderne viser mig. Jeg køber ikke Avon selv.

Olya, 26 år gammel. Tolyatti

Jeg har personligt bestilt læbestift, hvilket øger læbevolumen. I virkeligheden øger det ikke noget. I beskrivelsen af ​​denne læbestift viste det sig, at det forårsager en lille prikken. Men jeg følte slet ikke noget. Læbestift var den mest almindelige. Jeg råder ikke hende til at tage.

Ikke kun Avon sælges via netværksmarkedsføring. I anmeldelserne om kosmetik snakker GRS også meget om denne metode til distribution.

En anden tale på sproget - israelske kosmetik Desheli, om hende - her

Karina, 29 år gammel. Korolev

Jeg har brugt Avon produkter i flere år, men jeg har for nylig forsøgt ikke at bestille dekorative kosmetik. Jeg køber kun ansigtspleje produkter. Og jeg foretrækker at vælge læbestift, glans, skygger og rødme fra andre producenter. Jeg tager kun luksusvarer - billig kosmetik er ikke for mig. Men Avon cremer og lotioner er gode, selvom jeg gerne vil vide mere om sammensætningen.

Ira, 24 år gammel. Obninsk

AVON er en super kosmetik! Jeg bruger kun det, og jeg råder alle til kun at bruge det! Dette firma har alle kvalitetsprodukter. Jeg bestilte kosmetik i kataloget mange gange. Alt kom altid op.

Jeg kan virkelig godt lide Lux-serien. Der er et køligt pulver, der virker på huden. Det holder hele dagen på huden og gemmer fejlen godt. Meget god rødme "24 karat guld."

Dette firma har mange andre gode ting. Prøv det, og du vil forstå alt. Bare vælg kosmetik skal være forsigtig, så kan du ikke gå galt.

Masha, 27 år gammel. Lyubertsy

Jeg elsker Avon kosmetik, især skygger og rødme.

Olga, 30 år gammel. Moskva

Jeg kunne virkelig godt lide Avon Enju læbestift. Men hun blev pludselig taget ud af produktionen. Jeg er meget ked af det. Hun passede mig bare perfekt. Hvordan erstatter du din yndlings læbestift? Jeg så de nye tilbud fra selskabet, men jeg kan ikke finde noget.

Catherine, 39 år gammel. St. Petersborg

Min ven gav mig en meget interessant ting fra Avon - olie af gelignende struktur. Det er fra huden så blød serie. Denne olie har en gylden nuance. Det er meget behageligt: ​​det absorberes hurtigt, efterlader ingen rester, blødgør huden.

Men det mest fantastiske er, at olien giver huden en gylden glød. Meget original ting!

Milan, 36 år gammel. Ekaterinburg

Det er altid interessant at overveje smukke billeder. Faktisk er kosmetikfirmaet ikke meget forskelligt fra mange andre. Jeg købte et ansigt creme. Jeg kunne ikke lide ham meget. Andre producenter har bedre produkter.

Veronica, 28 år gammel. Chelyabinsk

Jeg har brugt Avon kosmetik i omkring seks år. Jeg vurderer mange produkter med en gennemsnitlig score. Men der er virkelig gode produkter, som jeg kan lide. Jeg bestiller dem hele tiden. Jeg vil liste det bedste af Avon:

  • Cream-gel liiv under øjnene med SPF 15
  • Fod Cream med Shea Butter og Hand Cream med Shea Butter fra Planet SPA serien
  • Maske til hår med oliven fra Planet SPA serien
  • SOS Hånd Cream
  • Paraffinmaske til fødder og hænder på Planet SPA
  • Læbestift ud over farve

Alle disse produkter er af meget god kvalitet. I Planet SPA serien er der fantastiske produkter. Vi skal prøve selv. Meget afhænger af personlig smag. Og sminke i sig selv er ikke dårlig.

Katya, 24 år gammel. Voronezh

Jeg bruger solcreme creme. Han er bare fantastisk! Nogle gange køber jeg ball deodoranter fra Avon. Næsten alle af dem har behagelige dufte. Resten af ​​de varer, jeg ikke har prøvet.

Jeg vil bestille noget fra dekorative kosmetik. For eksempel neglelak eller læbestift. Deres kataloger er enorme, deres øjne løber op, jeg ved ikke engang, hvor de skal stoppe.

Natalia, 27 år gammel. Krasnoyarsk

Avon Kosmetik jeg elsker. Jeg har aldrig haft nogen allergier over for denne kosmetik. Kan ikke lide bare mascara af dette firma. De tørrer for hurtigt og øjeblikkeligt bruser.

De resterende midler satte 5 point. Denne producent har altid køligt toiletvand! Meget god SPA-serie. Jeg kan lide masker og geler der. De lugter alle rigtig godt.

Jeg vil også nævne en serie for hår Advance. Shampoo og hårspray der er meget gode. De gør håret smukt. Jeg kan ikke godt lide lip gloss, men Avons læbestift er fantastisk. Jeg kan sige, at jeg er positiv til dette selskab.

Jeanne, 24 år gammel. Perm

Avon produkter er billige. Dette er dets største fordel. For lidt penge kan du købe mange ting. Jeg kan godt lide mange midler. Pulver, læbestift, rouge, skinne - alt er fra Avon. Jeg har endnu ikke fundet en erstatning for denne overkommelige makeup.

Margot, 27 år gammel. Ufa

Jeg har allerede bestilt et par skygger, der kommer ud. De hedder "Blue Wave". Jeg tager også en god lækkerbalsamrosa (i en hvid sag).

Jeg kan også lide parfume og toiletvand. Men de er allerede ikke moderigtige til at bære rundt. Fra det fjerne er det klart, at de er Avon. Du kan straks vurdere status og rigdom af pigen. Derfor må man købe dyrere og prestigefyldte varer.

Fra kosmetik til ansigtspleje foretrækker jeg at bestille en natkrem. Efter det er meget blød og blød hud. Stadig køber læbepomade med en blink effekt. Det er meget billigt, men godt. Hans farve er lyserød og behagelig. Han passer mig rigtig godt.

Nastya, 20 år gammel. Moskva

Jeg kunne godt lide Naturals serien. Der er gode kropssprøjter. Specielt kunne lide sprayen med mælk og mandler. Efter ham lugter lugten så godt! Jeg prøvede Avon concealer kaldet "Perfect Radiance". Men hun fandt ikke noget perfekt. Det falder ujævnt og har en underlig farvetone. Nu, for at bekræfte eller benægte, vil jeg bestille skygger og læbestift.

Lyudmila, 34 år gammel. Taganrog

Enju serien kosmetik er meget god. Jeg elsker glans, blyanter for læber og skygge. Kropspleje kosmetik er også fantastisk. Geler blødgør huden godt. Gode ​​lotioner til ansigtet.

Selv om mange billige firmaer giver mere fordel end smart varer fra andre virksomheder.

Oksana, 32 år gammel. St. Petersborg

Jeg er forbløffet over mange anmeldelser! Avon produkter er den gyldne samling af fremragende kosmetik.

Af den måde, og smykker ser fantastisk ud! Hun ser stilfuld og elegant ud. Ingen overskydende glans. Alt er gjort med smag og kvalitet. Produktets overflade slettes ikke, farverne forbliver lette i lang tid.

Lucky Avon holder perfekt og tørre øjeblikkeligt. Jeg prøvede også anti-cellulit gel, hvorfra jeg ikke havde forventet en stor effekt. Så det viste sig at være meget bedre end dem, der tilbydes i butikker for store penge! Min cellulite område er faldet! Resultatet er synligt synligt. Jeg var meget glad.

Ira, 21 år gammel. Angarsk

Jeg blev præsenteret med en Spectra Lash avon mascara. Jeg kunne virkelig godt lide hende. Jeg har bedømt det højere end Meybellin og Bourgeois, som jeg tidligere brugte. Mine cilia er blevet mere voluminøse, lange og fluffy. I denne mascara er ikke badet. Fantastisk ting, som jeg helt sikkert vil bestille igen.

Katerina, 23 år gammel. Moskva

Jeg prøvede en shower gel fra Senses serien. Det viste sig at være behageligt, men jeg følte ikke nogen fugtighed. Almindelig gel med en delikat frugt aroma. Næste gang vil jeg købe noget andet.

Alexandra, 19 år gammel. Nalchik

Jeg bestilte en skinnende lotion i en stor flaske. Det lugter godt og blødgør huden. Fra nye kataloger vil jeg bestille læbestift og lipglans. Der er mange smukke blomster.

Vi har information om mere eksotiske mærker på vores hjemmeside, for eksempel koreanske kosmetik Misha (Missha)

Vil du vide mere om Mary Kay kosmetik? Så er du her

Kan du lide denne artikel? Abonner på opdateringer via RSS, eller bliv afstemt med VKontakte, Facebook, Google Plus eller Twitter.

Abonner på opdateringer via e-mail:

Fortæl dine venner! Fortæl dine venner i dit yndlings sociale netværk om denne artikel ved hjælp af knapperne i panelet til venstre. Tak!

35 svar

Bestilte tofarvet øjenskygge "Enchanted Forest" Avon-Just Horror! Når øjnene påføres øjnene, begynder øjnene at vande, først kunne jeg ikke forstå, hvorfor øjnene begyndte at vandre igen, efter at have prøvet en anden gang, havde aldrig allergier over for kosmetik og cremer i mit liv. Meget skuffet! Jeg forestiller mig det kan være en del.

Svetlana Svar:
5. maj 2015 kl. 9:23

Super tilbud fra firmaet AVON. Betaler kun 1120 rubler, du vil modtage et sæt på 15 varer... Ingen forudbetalinger. Modtagelse af et sæt på dit postkontor en uge efter ansøgningen. Betaling inden for fem dage efter modtagelse. Hvis du er interesseret i et forslag, skriver vi [email protected] med emnet "Application for a set". Antallet af sæt er begrænset.

Elena Svar:
22. maj, 2017 klokken 14:02

Jeg har brugt eyvon kosmetik i meget lang tid, og jeg kan godt lide alt! Faberlik blev brugt og ikke passet, eto-kosmetik til nogen som, såvel som for en person, der hjalp og allergier generelt, bestilte skyggerne i det hele taget kølige og ikke smuldrede som før gode produkter! Jeg anbefaler, du vil ikke fortryde det, angiv kun hudtype og vælg kun kosmetik til din krop og hud)

Kosmetik af meget dårlig kvalitet, anbefaler jeg ikke at købe!

Marina Svar:
27. november 2014 kl. 21.21

Hvorfor. generaliseret, vag sætning skræmmer men overbeviser ikke, jeg sagde dette fra serien - du forstår, forklar hvorfor du overvejer det, så måske vil du blive troet.

Lavkvalitets kosmetik, jeg anbefaler ikke at købe!

Velkommen til min online butik AVON https://my.avon.ru/magazin/katerina36 (levering VORONEZH) Når du først bestiller en gave fra mig))) Vil du deltage i kampagner, modtage gaver og købe produkter til rabat -31 %? Kontakt os! Online registrering af repræsentanter i enhver by.

Svetlana Svar:
5. maj 2015 kl 9:24

Super tilbud fra firmaet AVON. Betaler kun 1120 rubler, du vil modtage et sæt på 15 varer... Ingen forudbetalinger. Modtagelse af et sæt på dit postkontor en uge efter ansøgningen. Betaling inden for fem dage efter modtagelse. Hvis du er interesseret i et forslag, skriver vi [email protected] med emnet "Application for a set". Antallet af sæt er begrænset.

Øjne fra slagtekroppen er vandige. Jeg har for nylig erhvervet en agurkmaskefilm og ansigtscreme, der alle er dækket af et rødt udslæt ((jeg vil ikke tage mere

Og jeg kan godt lide Avon kosmetik. Jeg kunne godt lide tea tree shampoo der, mit hår efter det forblev rent WEEK!

kosmetik i mellemkvalitet. Jeg plejede at tage parfume sorte kjole. Nu er det en helt anden parfume. det er ikke klart hvorfor, men lugten af ​​en eller anden grund er ændret, og ikke til det bedre. og undskyld

Som repræsentant har jeg for nylig gjort det, før jeg købte fra kataloger, vil jeg sige, jeg prøvede en masse kosmetik og cremer fra forskellige virksomheder, og ikke meget dyre, og kom tilbage til Avon igen. Jeg kan godt lide alt om hende, noget mere, noget mindre. Og det er meget skuffende, når de smutter mod det helt ærligt. Godt gjort Faberlik - de blokkerer dårlige anmeldelser. om dem eller hvad man ikke skal vide, men her er der mulighed for at dele, høre. Tag skyggen, køb i butikken, på gulvet af personen hælde i eller slet ikke mascaraen, som er skældt for det faktum, at den tørrer hurtigt, men tværtimod passer mig, et par slag og løb. Parfume - Jeg kombinerer et par lugt, er effekten af ​​de skælvede anti-aging cremer? Som er rost i hver annonce, er det noget.... hidtil har jeg brændt på mit ansigt. der er en minus: efter min mening meget alvorlig, hvorfor creme i avon gå uden beskyttende glimmer. og købere ser spørgsmålet på denne kendsgerning...

Galina Svar:
25. juli 2014 kl. 8.30

Nå i faberlik er det bedre end mascaras og læbestifter, der ikke er dårlige til at vaske derhjemme, men i Avon er der ikke dårlige shampooer til brusegeler og cremer, men parfume og tatmer der og med billige syntetiske dufte duchty Jeg tager kun i lamme Jeg har brugt dem i 15 år og omkring

Marina Svar:
30. oktober 2014 kl 16:26

Lad mig være uenig om, at den russiske er en tysk død, der er et sådant ordsprog, Faberlik har ret middelmådig kvalitet, at læbestiftet er læbestift, det er ikke rigtigt, at de er bedre end Avon, MEN det kan jeg ikke bare være enig i, at læbestift og glans er bedre end Avon og endda Til en overkommelig pris er alt engang en gang, og to af os er alle forskellige, med forskellig hud og anderledes smag, for ikke at nævne vores behov og muligheder.
Men det er skræmmende at dukke op, når kosmetik hældes bogstaveligt talt IKKE FOR HVAD... "Jeg kunne ikke lide" eller "passer ikke" burde være begrundet, og det er høflighed, med dette trite svar på det nye spørgsmål "hvorfor" vel og forbander med stil " "Eller" ikke billigt for mig "," det bruges af dem, der ikke har set godt dyre kosmetik ", generelt tales om ikke høj intelligens, mangel på opdragelse eller tilgivelse i nær fremtid.
ifølge suschestvu-
I Avon smukke blush bolde.
Der er et stort antal kvinder, der er vantegnet til Avon mascara, hun havde også tidligere købt kun hende, og jeg havde noget at sammenligne med.
De har ganske behagelige hånd cremer, de arbejder virkelig, især "Naturel" serien (undskyld for den russiske skrifttype)
Deres pulvere er ikke dårlige, men de er ikke egnede for alle. Med tør hud er det generelt ikke så nemt at vælge pulver. På den anden side er der toner, men her er deres ulempe, de er ikke værre end mange, men ikke bedre, de ville sige middelmådige.
De har fudge på en amatør, igen er der en masse serier, du kan vælge efter dine behov, men der er forskel på printudgave og virkelighed, der er ingen forskel mellem Avon og Avon, og til sidst probes søgning, hvis meget vigtigt.
Parfume er meget populært blandt dem, som på et tidspunkt selv var overrasket, og hvis der er forbrugere, betyder det, at der er efterspørgsel efter kosmetik, hvilket betyder, at det passer og glæder sig. Alt i verden er respektivt. Og jeg kan sige mere ved at vælge noget ikke under din hudtype og dine egne egenskaber, kan alting blive forbandet.

Elena Svar:
22. maj, 2017 klokken 14:07

Det er ikke sandt om faberlik! Jeg brugte denne makeup og læbestift, og jeg var meget skuffet! Og hun havde brug for det, hun havde brug for, bare nødt til at vælge selv!

Mast hæv for hver pige

Det har længe drømt om at købe noget.

Jeg vokser hår og meget ofte laver jeg masker og gnider hårolier for at styrke pærerne, så alt dette er godt for en taske eller bademåtte. Jeg pakker et hoved med et håndklæde og forsøger at gå længere.

Det er ikke meget praktisk at gøre dette, fordi håndklædet uendeligt går ned over dine øjne og spins, og det er også ubelejligt og svært at bære det på hovedet i lang tid.

Nu er disse problemer forbi, hele den præcise procedure kun med denne magiske turban giver han dig kun fornøjelse, holder varmt godt, blødt, velvaskbart stof, letvægts og komfortabelt i design.

Omkostningerne på omkring 250-100 Hryvnia.

Den eneste MEN, knappen skal ændres, tilsyneladende designet til en stor del af hovedet, godt, jeg tror ikke, det er en ulempe, men det vil fungere for alle!

Klager og anmeldelser om AVON

NSV begyndte at modtage breve, der truer med at retsforfølge og bringe til domstol for den påståede ubetalte gæld hos firmaet Avon. Jeg havde aldrig haft noget med denne svigagtige organisation, jeg var ikke repræsentant og aflagde ikke nogen ordre fra dem. med ulækkert hengivenhed og optagelse, nogle koordinerende skurke eller repræsentanter udarbejder deres ordrer på falske dokumenter for fremmede? Et rod i dette bedrageriske firma Avon. Ingen af ​​dem.

Jeg har også et problem med firmaet Avon, jeg bestiller ikke varer fra det nye år, men lederen ordrer mig gennem mine to konti og betaler ikke tilbage, nu får jeg breve, der truer mig, at gælden hænger, og hun fryser, hvordan kan de gå til mine konti, og hvorfor ikke lukke dem, og hvordan man kan bryde kontrakten

avon

Hej. Jeg havde et sådant spørgsmål. Jeg sendte en ordre til en 300-rubel kupon ifølge det fjerde katalog, jeg bestiller parfume af CITY RASH for 490 rubler med rabat. Jeg fandt senere ud af kvitteringen at de kom til mig til samme pris. Hjælp mig med at finde ud af. nummeret 53098768

Jeg er bare chokeret. AVON mistede de varer, jeg returnerede til dem. Nu er alt skylden på mig, og de har allerede overført min virksomhed til NSV LLC, selvom jeg har alle de dokumenter, at tilbagebetalingen var vellykket, og selskabet har ingen krav på mig. Jeg ved ikke hvad jeg skal gøre, hjælp mig venligst. P. S. Hvem ellers står over for dette problem, skriv.

Kraftig time. Jeg lavede en online (VIP - fra Almaty til Astana højst fire dage går via mail) en ordre og venter på det ALDRIG som anden uge. Min koordinator overbeviser mig om, at selvom jeg ikke modtager ordren og posten sender den tilbage til virksomheden, skal jeg betale en refusion - det er 70% af de samlede produktionsomkostninger. Jeg ringede til firmaet, de fortæller mig, at de sendte to kasser, og resten er et spørgsmål om logistik, og det er det, posthuset gør. På den måde går jeg dagligt hen til posten og ringer til firmaet, men.

Jeg fik en gæld for en ubetalte ordre, som jeg ikke begik. Jeg bruger ikke tjenesterne i mere end 4 år, hvor gælden ikke er klar, det er ekstremt svært at kontakte firmaet, en telefonsvarer på det officielle kontaktnummer. 10 gange beklagede, at du abonnerede.

Hej, jeg har lige registreret dig i dit firma, men har ikke arbejdet med det. Jeg modtager breve med trusler om retten og om den gæld, jeg ikke betalte 2014.54. Jeg betalte denne gæld 2 gange flere gange det beløb jeg gav. men jeg sender dem alle, og jeg tilføjer dem. Jeg ved ikke, hvad jeg skal gøre mere. Jeg vil sagsøge dig selv.

Hun gik ind for at blive en Avon-repræsentant for to år siden på hendes hoved! Vi har en dame, der gør distributionen, og jeg foreslog også, at jeg forsøger! Jeg gik ind og lavede den første ordre gennem hende! Bestilte kosmetik bragt til mig i fire måneder. Jeg nægtede at acceptere det og underskrive kvitteringen! Herunder nægtede at være repræsentant. MEN NU PÅ EJENDOMEN AF TO ÅR, modtager jeg breve af en sådan plan: Kære kunde! For dig er der en gæld til virksomheden!

Jeg nyder at arbejde på Avon, jeg nyder at kommunikere med mennesker. Jeg ville have ønsket det mere, men der opstod en uheldig misforståelse, og nu betragtes jeg som debitor. Og pointe er, at når jeg betalte for ordren, blandede jeg op tallene (to) i computernummeret. Dette blev straks rapporteret til hendes koordinator, da hun selv indgik i regnskabsafdelingen for firmaet AVON pr. Telefon, og så blev der sendt en fax med en kopi af betalingskontrollen, men gælden blev ikke afskrevet. Derefter fik hun to bogstaver - en betalingspåmindelse og et påstand om.

avon

Virksomheden Avon sendte mig en gæld på 204 rubler. Jeg har aldrig været i dette firma endnu, og de truer. Da det ikke er synd, får jeg en krone i 58 år, vil jeg klage til anklagemyndigheden

avon

Min mor bestilte en strandmåtte i går for at gå til søen for at slappe af, og det ville være bedre at købe et stort håndklæde på markedet og derefter smide det ud.

KØB IKKE DER KOSMETIKKER. Jeg købte en ansigtsmaske det var i marts 2012, hun kom til mig om en uge (+/- 2 dage). 1 - ikke den første friskhed (dens udgivelse var allerede i september 2011.) - forudsat at holdbarheden af ​​ALLE produkter er 3 år (dette kan ikke være a priori, fordi det viser sig, at sammensætningen er den samme overalt) 2 - efter Anvendelse af en maske følte ikke noget, men 3 - da jeg begyndte at vaske det, viste det mig, at denne maske brændte mig FACE SKIN! Lugtede af brændende gummi! Jeg har en mand.

П О З О R. Hvilken rædsel! Jeg bestilte i Avon et sæt ansigtscreme, skum, maske af en serie af løsninger, salget var. Den første maske forsøgte tilfældet, blev hele ansigtet frygtelig brændende, klemning, vaskes med vand, trukket sammen al huden og huden begyndte at klatre rundt. Det var det samme efter brugen af ​​fløde og skum. (Nu er det skræmmende at se på mit ansigt (((alt er tørt, alle kindben og hagen er i akne, akne er smertefuldt, og det viser ikke noget og fugtighedscreme hjælper ikke.)).

P O S O P AVON. Hvad en hør. Jeg bestilte i Avon et sæt ansigtscreme, skum, maske af en serie af løsninger, salget var. Den første maske forsøgte tilfældet, blev hele ansigtet frygtelig brændende, klemning, vaskes med vand, trukket sammen al huden og huden begyndte at klatre rundt. Det var det samme efter brugen af ​​fløde og skum. (Nu er det skræmmende at se på mit ansigt (((alt er tørt, alle kindben og hagen er i akne, akne er smertefuldt, og intet fjernes og fugtighedscreme hjælper ikke.)).

Jeg modtager brev fra avon med trusler om ikke-eksisterende gæld. Jeg blev en repræsentant, men bestilte ikke noget. hvem ved hvordan man løser dette problem, skriv til min e-mail adresse [email protected] måske vil der være nogen med hvem det skete, og i min by Izmail, Odessa regionen.

En meget interessant ting er sket for mig, fik en repræsentant i organisationen, men efter et stykke tid, jeg stoppede i kontakt med dette firma, ikke bestille noget, er nok den væsentligste årsag til den manglende bazy.V resultat har været mere end et halvt år, og for nylig sendte mig en meddelelse om, at jeg mere end en million rubler i restance, og at de skal sagsøge mig, undrer jeg mig over, hvordan den side kom ud. hvis nogen kan hjælpe med at hjælpe!)

God dag! Jeg er en repræsentant for Avon, mit nummer 12429707. gjorde i sidste uge ordre, faktura nummer 124 776 566 i kataloget måtte komme solcreme Anti-Aging Cream til sart hud - kode 12472, side 157 i Camp-biblioteket.. 9/2011. Og kom fugtgivende solcreme til ansigtet. Er dette en skrivefelt i dit katalog? Eller du sendte de forkerte produkter, jeg bestilte i to eksemplarer. Hvad skal jeg gøre, giv dem tilbage, og du vil ændre dem for hvad der er skrevet i kataloget?

Jeg vil gerne spørge distributørerne af firmaet AVON, de ved hvad de sælger til deres kunder? Forud for denne hændelse var jeg en almindelig kunde - det var praktisk - jeg bestilte AVON-kosmetik fra en af ​​mine medarbejdere, før jeg bestilte løsningsvæsken flydende bh-løftegel, som "ifølge ideen" burde stramme brysterne og skabe effekten af ​​en silikonebh. Efter måneders brug virkede denne virkning ikke, og ikke kun viste små bumser på begge bryster, svarende til papillomer, begyndte de.

Kosmetik forfærdeligt! Købte en håndcreme, så med de hænder, den blev spist, blev den sparet. Derefter gav de mig avon shampoo den samme effekt med kun hår. Og så med flere andre produkter fra virksomheden. Jeg har for altid slettet dette firma ud af mit liv, når nogen antyder, at jeg ikke engang vil lytte.

Kosmetik kan ikke lide kun at forkæle huden og på grund af 700 rubler er de kun bange for, hvorfra denne gæld skal betales så meget, og så siger fogederne, hvad der ellers skal gøres. Jeg anbefaler ikke kosmetik Avon ønske

Avon - Snyd

Hej. Jeg havde et sådant spørgsmål. Jeg sendte en ordre til en 300-rubel kupon ifølge det fjerde katalog, jeg bestiller parfume af CITY RASH for 490 rubler med rabat. Jeg fandt senere ud af kvitteringen at de kom til mig til samme pris. Hjælp mig med at finde ud af. nummeret 53098768

Kommentarer:

Har du brug for at ringe til hotline og finde ud af årsagen til 84957923600? Hvis der opstår en fejl, vil virksomheden altid genberegne eller tage produktet tilbage. Hvor så du hype? Og alligevel har du lagt en ordre i katalog 3? Fordi i denne handling blev denne tilstand beskrevet.

Virksomhedsanmeldelser

Negativ side:
Konstant tupit-websted, når du laver en online-ordre, er der stadig et obligatorisk minimumsordringsbeløb, ellers skal du betale for levering. Og vente på produkterne efter rækkefølgen 5 dney.Est kursus levering gebyr presserende, men det er alt jeg lazha.Zakazala lørdag, søndag er allerede den næste uge, jeg har stadig ikke modtaget ordren.Selv hvis blot jeg sendte en almindelig, jeg havde fået det på torsdag det er gratis og hurtigere. Og hvad for da de regnede ud, at dette er en hastende levering og endda betale for det, hvis du venter endnu længere end normalt. og jeg lever som ikke dyre.V Oriflame også på kiwi postmamt ordre, modtog den næste dag, og derefter mere end en uge. og det er endnu ikke kendt. Jeg får aldrig hvad jeg kan sige til mine kunder? De venter allerede i lang tid.
Positive aspekter:
Hvis du finder kunder, kan du bestille produkter til dig selv gratis, det er lønnen. Der er også kampagner til opfyldelse af forhold. Du får en gave.. Mere >>

Negativ side:
Hun var en repræsentant for Avon i mere end 10 år, men hvad der sker nu er simpelthen respektløst for alle mennesker, der er ramt af dette område - bedrageri af repræsentanter - manglende at lægge varer i varehuse - så kan en repræsentant ikke bevise noget herom, fordi gummi første løfter, så foregive at have noget at bevise for lang varighed begivenhed, netop på det ikke er ansvarlig og er ikke ansvarlig, jeg var så, 7 måneder, fik at vide noget, og nu generelt ikke længere opfylder på mine breve og klager, som - til hvem vi skylder, så alt tilgive!, og som et resultat lider repræsentanter og kunder, som ikke dopostavili produkt og betale for det-repræsentant, han også er betalt direkte op af lommen, og derefter at bevise, at du har! På trækkuponer (sande, der trækker) -register-vinder, men det viser sig, så siger de-du var ikke registreret og overtrådte derfor kampagnens regler og derfor er der ingen gave til. Mere >>

Meget hysterisk kvinde sp. I tilfælde af afslag, kalder og skriver SMS med fornærmelser. Rødhærens adresse er 23a. Han meddeler om rekruttering af medarbejdere, så nægter han dem, fordi han allerede har ansat en anden person. Derefter placeres annoncer igen. Mere >>

Jeg betalte for ordren den 16. januar 2014, men i dag er den 24. januar, og jeg har ikke afskrevet pengene, og selv min leder har ikke engang opkrævet mig, at jeg ikke vil tale om det, hvad kan jeg gøre, tak. Mere >>

Jeg har bestilt en hurtig levering, kunder venter på en pakke den dag, ordren udstedes i en anden by. Som det hedder. Forfærdelig service, på hotline en hamlo sidder. Mere >>

I november 2012 bestilte jeg kosmetik mærke AVON. I postpakken tabt. Jeg har et officielt svar fra Post of Russia, at pakken er gået tabt, og postpersonalet refunderede mængden af ​​tabte kosmetik. På trods af dette har Avon Beauty Products Company, Ltd., opført en gæld på omkring 2000 rubler på mig. For ulovlig udpressning af penge fra mig har virksomheden overført Detaljer >>

Virksomheden Avon sendte mig en gæld på 204 rubler. Jeg har aldrig været i dette firma endnu, og de truer. Skam mig. Jeg får en penny i 58 år. Jeg vil klage til anklagemyndigheden.

Om os

ReTWORK - en hurtig søgning efter anmeldelser om firmaet, butikken, medarbejderen, arbejdsgiveren på internettet. Webstedet er ikke ansvarlig for informationer, der hentes fra tredjepartsressourcer.

Tips

Der blev ikke fundet yderligere bedriftsanmeldelser. Du kan bruge vores avancerede søgning.

Håndklæde afon anmeldelser

Jeg giver hermed mit samtykke IP Golovantsevoy (311,784,722,800,418 OGRN) til behandling og brug af mine personlige data, der indgår på denne formular (navn, e-mail-adresse, mobilnummer, bopæl, serie, nummer, afdeling kode, udstedelsesdato og udstedende myndighed Passport Af Den Russiske Føderation) til efterfølgende overførsel til Avon Beauty Products Company Ltd. for at indgå en aftale med mig om salg af produkter under AVON-varemærket.

FORARBEJDNING OG BESKYTTELSE AF PERSONOPLYSNINGER

GENEREL INFORMATION OG ANVENDELSE

dateret 30. juni 2017

Dit privatliv er meget vigtigt for os. Vi ønsker at dit arbejde på internettet skal være så behageligt og nyttigt som muligt, og du vil helt roligt bruge det bredeste udvalg af informationer, værktøjer og muligheder, som Internet tilbyder.

SP OGRN 311784722800418 momsnummer 780211620405 (i det følgende - den "Avon", "vi") har udviklet denne politik om behandling og beskyttelse af personoplysninger (i det følgende - den "politik") med henblik på at gøre dig bekendt med vores metoder til indsamling af oplysninger, ved hjælp af den tolkos formål at behandle personoplysninger til en kontrakt om salg af produkter direkte til Avon Beauty Products Company, distribution og andre midler til behandling af personoplysninger. Denne politik gælder for oplysninger opnået via dette websted avon-global.ru, som har et link til denne politik (herefter "webstedet")

Modtagelse (indsamling) af personlige data. "Personlige data" er enhver information, der direkte eller indirekte vedrører et bestemt eller definerbart individ (i det følgende benævnt "personoplysninger"), herunder Dit efternavn, navn og patronymic, adresse, telefonnummer, email adresse. Vi modtager dine personlige data, når du beslutter dig for at deltage i vores incitamentsprogrammer eller leverer det direkte til os på andre måder, især når du registrerer dig hos vores system, køber produkter eller på anden måde interagerer med os via webstedet. Gennem registreringsproceduren på webstedet indsamler og behandler vi følgende kategorier af dine personlige data via webstedet: navn, e-mail-adresse, mobilnummer, bopæl, serie, nummer, underopdelingskode, udstedelsesdato og hvem udstedte RF-pas. Avon behandler kun dine personlige data lovligt. Ved at registrere dig på webstedet accepterer du vilkårene i denne politik og dit samtykke til behandlingen af ​​dine personoplysninger i overensstemmelse med vilkårene i denne politik. Vi kan også modtage dit samtykke til behandling af personoplysninger strengt skriftligt (når det kræves i overensstemmelse med lovgivningen i Den Russiske Føderation) eller behandle Personoplysninger om andre juridiske grunde, der er fastsat i lovgivningen i Den Russiske Føderation. Vi udfører behandling af personoplysninger ved hjælp af både automatiseringsværktøjer og uden brug af sådanne værktøjer. Vi udfører følgende handlinger med dine personlige data: behandling af personlige data, herunder optagelse, indsamling, organisering, akkumulering, lagring, opdatering (opdatering, ændring), hentning, brug, overførsel (distribution, levering, adgang), herunder grænseoverskridende, ikke-personaliserende, blokering, sletning, destruktion. Formål med behandling af personoplysninger. Vi kan behandle dine personlige data:

  • med det formål, at du specielt gav det til os, så vi kan svare på dine ønsker, behandle og udføre ansøgninger;
  • så vi kan sende dig oplysninger om vores samarbejde og vores fælles transaktioner
  • For at informere dig om produkter, tjenester, programmer og tilbud, som vi tror, ​​vil du regelmæssigt og via e-mail via telefon og SMS udføre reklameoplysninger (inklusive rabatter og specialtilbud) og sende reklameprøver produkter;
  • at tage højde for dine præferencer, især ved at give oplysninger om produkter eller specialtilbud, der er designet til dig;
  • at holde dig informeret om de produkter, du kan lide;
  • at tillade dig at bruge webstedet;
  • at hjælpe dig med at finde en uafhængig repræsentant, herunder tilbyde tjenester til den nye Avon repræsentant, hvis Avon repræsentant, med hvem du har samarbejdet, er ophørt med at engagere sig i at sælge Avon produkter;
  • for at tiltrække personer, der er interesseret i produkter under AVON-varemærket, til at rådgive Avon-repræsentanter gennem hjemmesiden avon-global.ru;
  • til vores interne formål, herunder dataanalyse, revision, bestemmelse af reklamekampagners effektivitet;
  • for at sikre, at du kan deltage i kampagner, konkurrencer og lignende salgsfremmende begivenheder og administrere dem (nogle af disse begivenheder indeholder yderligere regler, der indeholder yderligere oplysninger om, hvordan du bruger og behandler dine personlige data, vi anbefaler at du læser disse regler omhyggeligt)
  • at opfylde dine ordrer, levere ordrer, kontakte dig vedrørende dit køb og yde passende kundeservice;
Overførsel af personoplysninger. Vi må overføre dine personlige data:
  • Direkte til Avon Beauty Products Company, placeret på adressen: Russiske Føderation, 119048, Moskva, ul. Usacheva, 2, s. 1; OGRN: 1037708067320; TIN: 7708234256 for at behandle Personlige data for at indgå en aftale om salg og køb af produkter under varemærket Avon samt til tredjeparter, der yder os sådanne tjenester som f.eks. Webhosting, dataanalyse, ordreafgivelse, kundeservice, tjenester email osv. (Sådanne tredjeparter vil blive forsynet med dine personlige data eller adgang til dem med det formål at levere ovenstående tjenester til os eller på vores vegne);
  • AVON uafhængige repræsentanter, i det omfang det er nødvendigt, så de kan kontakte dig, opfylde dine ordrer og give dig tjenester;
  • hvis vi finder det nødvendigt eller hensigtsmæssigt: a) i overensstemmelse med gældende lovgivning i Den Russiske Føderation b) at udføre obligatoriske retsakter og kravene i Den Russiske Føderations kompetente statslige organer samt at overholde de regler for samarbejde, der er oprettet af vores virksomhed; at beskytte vores aktiviteter eller aktiviteter hos vores partnere at beskytte rettigheder, fortrolige oplysninger, sikkerhed, ejendom hos Avon Beauty Products Company, samt vores partnere, dig eller andre personer; og for udøvelsen af ​​vores ret til at anvende de retsmidler, eller at være i stand til at skære tab, hvis overførslen af ​​personoplysninger i disse tilfælde er ikke i strid med den gældende lovgivning i Den Russiske Føderation.

Indhentning af ikke-personlige oplysninger. "Ikke-personlige oplysninger" henviser til enhver information, der ikke direkte eller indirekte er relateret til en bestemt eller udpeget person, og bør derfor ikke betragtes som personoplysninger i overensstemmelse med lovgivningen i Den Russiske Føderation. Sådanne oplysninger er især (strengt forudsat at ikke-personlige oplysninger ikke kombineres med personoplysninger):

  • Oplysninger om browseren
  • Oplysninger opnået ved hjælp af cookies, pixelmærker og andre teknologier
  • demografiske data og andre oplysninger fra dig eller vores uafhængige salgsrepræsentanter
  • aggregerede data.
Vi og tredjeparts tjenesteudbydere kan modtage ikke-personlige oplysninger af forskellige slags. Så for eksempel kan vi finde ud af:
  • type af din computer (Windows eller Macintosh), skærmopløsning, version af operativsystemet, version af internetbrowseren;
  • • demografiske informationer, der omfatter din placering, uddannelse, erhverv, alder, køn, samt andre oplysninger, såsom dine hobbyer og faglige interesser, når du frivilligt giver det til os. Uden at kombinere med Personlige data tillader det ikke, at du identificerer dig eller andre.
Samlede data Vi kan kombinere personlige data, så det ikke bliver muligt at identificere dig eller nogen anden person, hvis du bruger kombinerede oplysninger, hvis personlige data bruges til at beregne andelen af ​​vores kunder i en bestemt region. I nogle tilfælde kan vi kombinere personlige oplysninger og ikke-personlige oplysninger (f.eks. Dit navn og din geografiske placering). Oplysninger, der kombinerer personlige data og ikke-personlige data, er underlagt reglerne for behandling af personoplysninger. Brug, overførsel og anden behandling af ikke-personlige oplysninger. Da det er umuligt at identificere dig ved hjælp af ikke-personlige oplysninger, kan vi modtage det, bruge det og overføre det til ethvert formål.

KOKKER OG ANDRE TEKNOLOGIER

Cookies: Avon og tredjeparts tjenesteudbydere må bruge cookies på webstedet. Cookies tillader webserveren at overføre data til en computer til opbevaring og andre formål. Vi bruger cookies og andre teknologier, især for at yde et højere serviceniveau, for at give mere komplette oplysninger for at sikre, at du hele tiden kan bruge Websitet. Vores serviceudbydere må også bruge cookies på vores hjemmeside. Hvis du ikke har brug for oplysninger opnået via cookies, kan du nægte brugen af ​​cookies - dette er en standardfunktion, som er tilgængelig i næsten alle browsere. Du kan få detaljerede oplysninger om cookies på følgende websted, der ikke er tilknyttet os: http: //www.allaboutcookies.org/. Lokale hukommelsesobjekter: Avon og tredjeparts tjenesteudbydere kan bruge lokale flashhukommelsesobjekter ("Flash LSO") til specifikke formål, især for at identificere dig og gemme indholdet i din kurv. Flash LSO'er adskiller sig fra cookies i antallet og typen af ​​lagrede data. Derudover kan du som regel ikke kontrollere, slette eller nægte evnen til at bruge Flash LSO med din browser. For detaljerede oplysninger om Flash LSO'er og deres forvaltning, skal du åbne hjælpesiden i Flash Player, vælge panelet Globale lagringsindstillinger og følge instruktionerne. For at finde Flash LSO på din computer skal du åbne panelet Website Storage Settings og følge instruktionerne der for at se eller slette visse Flash LSO'er efter eget valg. Pixel-tags og andre teknologier: Transparente GIF-filer er små billeder med et unikt navn, som på mange måder ligner cookies. I modsætning til cookies er gennemsigtige GIF'er imidlertid små billeder med et unikt navn, som på mange måder virker som cookies. I modsætning til cookies, der er gemt på din computers harddisk, er gennemsigtige GIF-filer imidlertid skjulte værktøjer og er indlejret i siderne på hjemmesider. Vi kan blandt andet bruge transparente GIF-filer (også kendt som web-beacons, tracking bugs og pixel-tags) på webstedet for at spore besøgendes handlinger på webstedet og kompilere statistikker om brugen af ​​webstedet og driftshastigheden. Avon og tredjeparts tjenesteudbydere kan også bruge transparente GIF-filer i HTML-e-mail-meddelelser til at overvåge svarfrekvensen, bestemme succesen med marketingkampagner og vide, hvornår vores e-mails bliver vist og sendt. Site Analytics: Avon kan arbejde med tredjeparts tjenesteudbydere, der bruger teknologierne beskrevet i dette afsnit til at udføre siteanalyser, overvåge og forstå principperne for at bruge webstedet af besøgende. For eksempel hjælper Omniture, en webanalysetjeneste, os med at forbedre webstedsydelsen og brugeroplevelsen. Du kan få flere oplysninger og den privatlivspolitik, der anvendes af Omniture til dine beslutninger, samt hvordan du vælger det, i Omniture privatlivets afsnit. Widgets, applikationer og andre værktøjer.. Hvis du beslutter dig for at bruge de teknologier, der leveres af os (f.eks. Widgets), kan personlige data eller ikke-personlige oplysninger, der er opnået gennem sådanne teknologier, gøres offentligt tilgængelige, f.eks. Via sociale netværk, andre websteder og platforme, hvor du kan aktivere det tilsvarende værktøj. Derudover kan nogle teknologier have "viral" egenskaben overført til andre platforme (for eksempel kan din ven eller klient placere en widget på din blog, der indeholder dine oplysninger). Avon er ikke ansvarlig for at modtage, bruge eller distribuere Personoplysninger og (eller) andre oplysninger, der bliver offentligt tilgængelige.

Måder at bestemme IP-adressen "IP-adressen" på din computer er et nummer, der automatisk tildeles din computer af en internetudbyder (ISP). IP-adressen kan automatisk bestemmes og registreres i serverloggen, når en bruger besøger webstedet Derudover registreres besøgstidspunktet og de besøgte sider. At definere en IP-adresse er en standardpraksis, der automatisk udføres på mange websteder. Regler for brug og offentliggørelse af IP-adresser Vi kan bruge IP-adresser til at bestemme statistikker om brugen af ​​webstedet, diagnosticere problemer på serveren, opdage svig, administrere webstedet og andre formål. Vi kan også bruge IP-adresser og formidle dem til tredjeparter til ethvert formål, som Personoplysninger anvendes og formidles til. Bemærk, at vi overvejer IP-adresser, serverlog og relaterede data som ikke-personlige oplysninger i alle tilfælde, hvor de angivne data ikke er forbundet med personlige data.

SOCIALE NETVÆRK OG INTERAKTIVE FACILITETER

Særlige funktioner på vores websted giver dig mulighed for at interagere med os og andre brugere. Kommunikation gennemføres via blogs, fora, private beskeder, chatrum og specielt oprettede samfund. Når du bruger sådanne kommunikationsværktøjer, skal du huske, at de oplysninger, du giver, herunder dit navn, sted og e-mail-adresse, kan være tilgængelige for andre brugere. Vi er ikke ansvarlige for de informationer, der offentliggøres ved hjælp af interaktiv kommunikation, og vi anbefaler kraftigt at levere væsentlige personlige data (for eksempel oplysninger om dit helbred eller et bankkort). Hvis du bruger disse kommunikationsmidler, kan dine personlige data forblive på hjemmesiden, selv efter at du har forladt det.

ORGANISATIONER AF TREDJEPARTSORGANISATIONER

Vores websted kan indeholde links til tredjepartswebsteder og -organisationer. Vi er ikke ansvarlige for overholdelsen af ​​fortrolighed og reglerne for behandling af personoplysninger på tredjepartswebsteder, der er integreret med eller forbundet med vores websted via links, samt for overholdelse af fortrolighed fra tredjeparts internetannonceringsorganisationer. Hvis webstedet indeholder et link til et andet websted, betyder det ikke, at indholdet er godkendt af Avon. Avons uafhængige repræsentanter er eneansvarlige for deres websteder og de oplysninger, der gives på dem. Hvis du giver oplysninger til den uafhængige repræsentant for Avon via webstedet, får Avon adgang til sådanne oplysninger og bruger den i overensstemmelse med denne politik.

Vi kan involvere tredjeparts reklamebureauer til at arbejde med annoncer, der er placeret på webstedet. Sådanne agenturer kan bruge oplysninger om dine besøg på webstedet for at reklamere for produkter og tjenester, der kan være af interesse for dig. I forbindelse med at arbejde med annoncer på webstedet kan sådanne organisationer placere eller genkende de unikke cookies i din browser. Hvis du vil have mere information om dette emne eller finde ud af, hvad der skal gøres, så dine oplysninger ikke bruges af reklamebureauer, skal du gå til http://networkadvertising.org/optout_nonppii.asp.

Vi træffer alle nødvendige organisatoriske, tekniske og juridiske foranstaltninger for at beskytte Personlige Data under vores kontrol. Hvis du har grund til at tro på, at din interaktion med os er blevet usikker (for eksempel mistænker du for, at sikkerheden for din konto i vores system er i fare), bedes du straks informere os om det problem, du har på [email protected]

Avon respekterer dine rettigheder, når du behandler dine personlige data for at fremme varer, værker og tjenester på markedet, og derfor udfører vi direkte kontakter til disse formål med dit forudgående samtykke (opnået ved registrering på webstedet). Hvis du vil nægte at modtage oplysninger om marketingtilbud og (eller) Avon-kampagner, send os en besked på [email protected] Vi vil forsøge at reagere hurtigt på dine anmodninger.

RETTEN TIL TILGANG TIL PERSONOPLYSNINGER OG BESTEMMELSE OM GENNEMFØRELSE AF ANDRE RETTIGHEDER I PERSONOPLYSNINGER

Hvis du vil have adgang til dine personlige data, kan du skrive til os med en anmodning om at præcisere dine personlige data, blokere det og ødelægge det, samt udøve andre rettigheder, der er givet til dig som et emne for personoplysninger i overensstemmelse med gældende lovgivning i Den Russiske Føderation. på [email protected] I dette tilfælde skal du præcisere essensen af ​​din anmodning. Vi vil forsøge at handle så hurtigt som muligt. Under alle omstændigheder vil vi svare på din anmodning i overensstemmelse med de frister, der er fastsat i lovgivningen i Den Russiske Føderation.

OPBEVARING OG ANDRE TYPER PERSONLIG DATABARING

Når du indsamler dine personlige data via Avon-webstedet, sørger det for optagelse, organisering, akkumulering, lagring, opdatering (opdatering, ændring), hentning af dine personlige data ved hjælp af databaser, der er placeret i Den Russiske Føderations område. Vi behandler og gemmer dine personlige data ikke længere end formålet med behandling af personoplysninger, der er angivet i denne politik (undtagen som krævet i lovgivningen i Den Russiske Føderation).

BRUG AF BØRNSIDEN

Dette websted er ikke beregnet til brug for personer under 14 år (14 år), og vi beder sådanne personer om ikke at levere personlige oplysninger via webstedet.

REGISTRERING AF OVERFØRSEL AF PERSONOPLYSNINGER TIL TREDJEPARTER. OPLYSNINGER OM TREDJEPARTER TILTRYDELSE AF PERSONOPLYSNINGER AF ALLE BEHANDLING AF PERSONLIGE DATA PÅ ACCORD NAVN AV AVON

Når du overfører dine personlige data til tredjeparter, der er nævnt i denne politik (f.eks. Affiliates, tredjeparts tjenesteudbydere osv.). Vi sikrer nøje overholdelse af fortroligheden af ​​overførte personlige data samt andre krav i Den Russiske Føderations lovgivning om beskyttelse af personoplysninger. For at gøre dette konkluderer Avon med tredjeparter de relevante aftaler, der opfylder kravene i lovgivningen i Den Russiske Føderation og især Føderal lov nr. 152-ФЗ dateret 27. juli 2006 "På personoplysninger". Du kan anmode om oplysninger om tredjeparter, der har adgang til dine personlige data, samt behandling af dine personlige data på vegne af og på vegne af Avon ved at kontakte os på [email protected] Vi vil forsøge at reagere hurtigt på dine anmodninger. Under alle omstændigheder vil vi svare på din anmodning inden for de frister, der er fastsat i lovgivningen i Den Russiske Føderation.

ÆNDRINGER TIL DENNE POLITIK

Vi forbeholder os ret til regelmæssigt at foretage ændringer af denne politik. Ændringer i politikken træder i kraft efter offentliggørelsen af ​​en ny version af politikken på hjemmesiden. Ved at interagere med Avon efter at have foretaget sådanne ændringer accepterer du den nye version af politikken.

Ideelle mandlige øjenbryn: hvad de er og hvordan man laver dem

Sådan forlænges virkningen af ​​voksning og hvor meget hår er nok