Voksstrimler til ansigt: hvordan man bruger dem korrekt

Voksstrimler til depilering af ansigtet fjerner forsigtigt overskydende hår på grund af komponenterne i omsorgsfulde komponenter. Huden er ikke skadet, den er forsynet med yderligere ernæring, risikoen for irritation minimeres.

 • 1. Hvad er voksstrimler?
 • 2. Fordele og ulemper ved voksstrimler til ansigt
 • 3. Hvordan man vælger
 • 4. Hvilke strimler med voks bedre
 • 5. Hvordan man bruger voksstrimler til ansigt
 • 6. Hudpleje efter proceduren
 • 7. Ofte stillede spørgsmål og svar
 • 7.1. Hvor meget er resultatet af voksstrimler?
 • 7.2. Hvor smertefuldt er det at fjerne ansigtshår med voksstrimler?
 • 7.3. Hvor mange gange kan en voksstrimmel bruges?
 • 7.4. Bliver håret sort eller hårdt efter brug af voksstrimler?
 • 7.5. Hvad skal man gøre hvis voksen forbliver på huden?

Hvad er voksstrimler

Basen af ​​strimlerne er papirlaget. Forskellen mellem dem ligger i tykkelsen af ​​basen, i mængden af ​​voks og i sammensætningen af ​​de omsorgsfulde komponenter. Der er materialer til normal, tør, olieagtig og følsom hud. Sammensætningen kan indeholde æteriske olier, hvis opgave er at lindre og blødgøre epidermis efter depilering.

For at fjerne ansigtshår smertefrit og effektivt, bør de ikke overstige 4 mm.

Fordele og ulemper ved voksstrimler til ansigtet

Fordele ved at bruge voksstrimler:

 • Brugervenlighed. Ingen brug for voskoplav og andre enheder. Voksstrimler til fjernelse af whiskers opvarmes i hænderne.
 • Mobilitet. Du kan bære med dig i en kosmetolog, tage ferie og forretningsrejser.
 • Procedurens hastighed. Epileringssessionen i ansigtet varer et par sekunder.
 • Variety. Der er grundlæggende i forskellige størrelser, kompositioner og til alle hudtyper.
 • Effektivitet. En procedure varer ca. 3 uger.

Ikke alt er så perfekt som det ser ud ved første øjekast. Det er værd at huske på nogle af manglerne ved voksning:

 • På følsom hud kan der forekomme irritation og rødme, som passerer om dagen.
 • En skarp løsgørelse eller en ukorrekt løsningsvinkel kan forårsage blå mærker.
 • Nogle typer af hår reagerer ikke på denne type epilering.
 • Allergiske reaktioner på de enkelte komponenter i sammensætningen.
 • Ømhed. Dette kriterium er individuelt, nogle kvinder føler det mindste ubehag eller panik frygt umiddelbart før adskillelse.

Hvordan man vælger

Du kan købe voksstrimler til ansigtet i en butik, der sælger hygiejneprodukter. Når køber skal være opmærksom:

 1. Hudtype Voks er ikke lige så effektiv på nogen hud. Strimler til tør hud vil ikke fastgøre på olieagtig, og beregnet til fedtet hud kan skade tørt.
 2. Størrelse. Tynde strimler fremstilles.
 3. Komposition. Det skal indeholde nærende, fugtighedsgivende og antiinflammatoriske komponenter, planteekstrakter.
 4. Fordel. Tilstedeværelsen i sæt servietter for at fjerne voksrester på ansigt og gel for at reducere hårvækst.

Hvilke voksstrimler er bedre

Valget afhænger af individuelle præferencer og funktioner. Hvide voksstrimler betragtes som populære og effektive, hvorfra begyndere begynder at opleve fjernelse af antenner.

6 bedste voksstrimler til depilation

Voksstrimler tilhører metoderne til "kold" depilering, fordi voks på dem næsten ikke kræver opvarmning (ifølge instruktionerne behøver du kun at gnide båndet mellem palmerne i 30 sekunder). Voksstrimler har deres fordele og ulemper. Som et plus kan procedurens hygiejne og brugervenlighed noteres - voksen er jævnt fordelt og fanger hårene. Og minus er mere smertefulde fornemmelser, sammenlignet med varm voks. Desuden lykkes det ikke alle fra første gang at vælge selv den bedste mulighed for hårfjerningstrimler, der starter ud fra følsomheden af ​​huden, stivhed og hårlængde.

I rangordningen af ​​de bedste voksstrimler til depilation er forskellige muligheder præsenteret, blandt hvilke du kan vælge den mest egnede til en bestemt zone og hudtype.

Avon Skin så blødt
bedste voksstrimler til ansigtsudsmidning

På billedet - voksstrimler til afhugning Avon Skin så blødt. Den gennemsnitlige pris i Den Russiske Føderation: 189 rubler (10 strimler + 2 rengøringsservietter).

Et sæt voksstrimler til depilering af ansigtet "Perfect Skin" fra Avon - den bedste løsning for dem, der ønsker at slippe af med obsessive hår på ansigtet. Sættet med 10 bilaterale voksstrimler og to fugtighedsgivende klud til fjernelse af voksrester og fugtgivende huden. Effekterne af striberne er også i den kendsgerning, at hårene vokser langsomt ved hver depilering og bliver mindre grove.

fordele:

 • Hårfjerning første gang.
 • Irriteringen på huden passerer hurtigt.
 • Akkumulerende handling.
 • Rimelig pris.

Ulemper: ikke opdaget.

Fra Avon Skin så bløde voksstrimmel anmeldelser:

"Avon glædede mig som altid med hans Skin så bløde serieprodukter. Jeg prøvede voksstrimler til ansigtet, resultatet er fremragende! Alle hår (og sort og fluff) fjernes uden rest. 2 måneder er gået fra tidspunktet for brug, og proceduren er ikke nødvendig for at gentage. "

"Fra en tidlig ungdom lider jeg af disse ubehagelige hår over min overlæbe. Først tog jeg pincetten, og så så jeg i Avon katalogstrimlerne for depilation med voks. De er de bedste, det er bare min frelse. I en bevægelse er alt overflødigt, og jeg lever stille i mere end en måned! "

Bedømmelse: 10 ud af 10.

Shary
bedste voksstrimler til fjernelse af hår

I foto - voks strimler til hårfjerning Shary. Den gennemsnitlige pris i Den Russiske Føderation: 250 rubler (12 strimler + 2 rengøringsservietter).

Shary voksstrimler har vist sig at være et blidt og effektivt middel til hjemmelavet hårfjerning. Linjen indeholder strimler til følsom hud (med avocado ekstrakt), tør hud (kokos), til at fjerne hårdt hår (mandler). Pakken indeholder 6 dobbeltsidede strimler og to poser af kølemel, hvilket reducerer hårvæksten og beroliger huden.

fordele:

 • Høj effektivitet betyder.
 • Brugervenlighed.
 • Selv korte hår fjernes.
 • Professionel hudpleje.

Ulemper: I voksens sammensætning er der en masse "kemi" (men voksen fjernes hurtigt fra huden).

Fra anmeldelser af voksstriber Shary:

"Jeg så ved et uheld et nyt mærke af hårfjerningsstrimler i butikken - Shary med en kokosnød og besluttede at udføre en test. På grund af min omfattende erfaring i sådanne spørgsmål kan jeg sige, at et produkt i høj klasse er tættere på en professionel. Fjerner klart, hurtigt, minimal smerte. Uden revner og irritationer ".

"Shary voksstrimler blev købt, fordi der ikke var noget mærke i butikken, som jeg plejer at bruge. Som de siger, er alt gjort - til det bedre! Nu vil jeg kun bruge dem - god kvalitet! Separat vil jeg notere kølegelen, som ikke gav irritation en chance! ".

Bedømmelse: 10 ud af 10.

Lady Caramel Vanilla
de mest gavnlige voksstrimler til kroppen

På foto - voks strimler til depilation af kroppen af ​​Lady Caramel Vanilla. Den gennemsnitlige pris i Den Russiske Føderation: 140 rubler (16 strimler + 4 rengøringsservietter).

Mange kvinder vurderede den kolde voks til depilation i strimlerne af Lady Caramel med en vanille duft som "et utrolig rentabelt køb." Designede strimler til depilation af hele kroppen, ideel til følsom hud. Strimler af fremragende kvalitet, vokset på dem jævnt, har en behagelig aroma. Effektivitet - over gennemsnittet fjerner mere end 90% hår længere end 2 mm uden at skade huden og efterlader ingen irritation. I pakning af 16 strimler og 4 fugtighedsgivende klud.

fordele:

 • Stor kvalitet.
 • Visker nok til alle procedurer for depilation.
 • Gentag pleje af følsom hud.
 • "Sjov" pris.

Ulemper: ikke opdaget.

Fra anmeldelser af voksstriber Lady Caramel:

"Efter at have brugt Lady Caramel striber, havde jeg kun et spørgsmål: Hvorfor så jeg dem ikke før? Jeg kastede en masse penge på Veet, som er langt ringere end karamel med hensyn til kvaliteten af ​​depilation og flere gange dyrere. Nu kun karamel!

"Lady Caramel kold voks er en af ​​de sjældne gange, når kvaliteten overstiger prisen. Ja, ja, og det sker. Jeg fandt ikke nogen mangel i disse strimler. De er de bedste! Benene i fjerde uge er glatte, som efter en skønhedssalon. "

Bedømmelse: 10 ud af 10.

Floresan dyb depil
bedste voks strimler til bikini område

I fotovoksstrimlerne til depilation af Floresan Deep Depil bikini zone med azulene. Den gennemsnitlige pris i Den Russiske Føderation: 160 rubler (20 stk.).

Floresans Deep Depil strimler baseret på bivoks er designet til delikat depilation i bikiniområdet. Azulene (kamilleolieekstrakt), som er en del af voksen, har antiinflammatorisk virkning, hvilket forhindrer irritation. Stretch-elastiske strimler gentager kroppens form, effektivt fanger hårene uden at beskadige huden.

fordele:

 • Høj effektivitet.
 • Gentag hudpleje.
 • Kvalitet beroligende balsam i sættet.
 • Økonomi.

Ulemper: ikke opdaget.

Fra Deep Depil voksstrimmel anmeldelser:

"Glædelig glæde af at bruge Deep Depil striberne! Hårene er perfekt fanget (og de er ret hårde for mig), huden efter dem er silkeagtig og også et dejligt kølebalsamsæt. Og alt dette til en så latterlig pris! "

"Sandsynligvis prøvet alle strimler til bikini depilation - fra dyre til billige. Fra Deep Depil, og selv for en sådan pris, forventede jeg ikke meget, men... de overraskede! Disse er en af ​​de bedste striber til depilation! Ikke kun omkring 95% af hårene forblev på dem, men også huden blev blødere. Uden tvivl køber jeg kun dem nu! "

Bedømmelse: 10 ud af 10.

Markell Lux mini
bedste voks mini strips til depilation

I foto - voksstrimlerne til afsmøring af kroppen Markell Lux mini. Den gennemsnitlige pris i Den Russiske Føderation: 240 rubler (20 strimler + 3 sager med olie).

Lux mini hypoallergen voksstrimler fra det hviderussiske firma Markell er designet til at fjerne overskydende hår fra ansigt, underarm og bikini områder. På grund af sin kompakte og bekvemme størrelse kan båndet limes til næsten enhver del af kroppen. Værktøjet fjerner hårene sammen med pæren og derved reducerer stivheden under deres efterfølgende vækst. Depilation kit indeholder 20 strimler og 3 poser med olie til følsom hud.

fordele:

 • Praktiske strimler.
 • Højkvalitetsfangst af hår.
 • Reducer hårvæksten.
 • Hypoallergen, ikke forårsage irritation.

Ulemper: ikke opdaget.

Fra anmeldelser af voksstrimler Markell Lux mini:

"Jeg fjernede armhulen i salonen flere gange, for første gang besluttede jeg at gøre det hjemme. Jeg købte de samme voksstrimler som min mester - Markell Lux mini, og... hun gjorde det nemt og enkelt. Da håret er stramt, måtte jeg gentage proceduren, hvorefter der var et par hår, som jeg trak ud med pincet. "

"Markell Lux mini - de bedste voksstrimler til bikiniområdet. Du behøver ikke at skære og vride strimlerne til at klæbe på det rigtige sted, alt er gjort i én bevægelse. Fanger hårene meget seje, ripper ud med en pære. Efter en sådan procedure bliver de blødere. "

Bedømmelse: 10 ud af 10.

Veet med aloe vera og lotus smag
bedste voksstrimler til tør hud

I foto - voks strimler til tør hud Veet med aloe vera og duften af ​​lotus. Den gennemsnitlige pris i Den Russiske Føderation: 400 rubler (12 strimler + 2 våde klud).

Af de mange depilatorier af Veet er voksstrimler til tør hud med aloe og lotus de mest populære. Værktøjet er beregnet til aflejring af kroppen, men som i praksis viser den bedste handling på benene, under knæet. Naturlige ekstrakter i voksets sammensætning har en gavnlig virkning på hudens tekstur, hvilket gør det glattere og silkeagtigt. Før proceduren er det nødvendigt at fjerne de hornede hudpartikler.

fordele:

 • Langvarig virkning (op til 4 uger).
 • Huden efter proceduren er glat og delikat.
 • Let at bruge.

ulemper:

 • Hårene bryder ofte, du er nødt til at behandle et område flere gange.
 • Rigtig høj pris.

Fra Veet voksstrimmel anmeldelser:

"Efter at have brugt disse strimler sad jeg en halv time med pincet for at fjerne hår. Resultatet - irritation, selvom tørrede huden med en klud, der kommer i sættet. Ja, effekten varer i lang tid, men hvordan man lider for dette. ".

"Jeg prøvede en masse strimler med voks, jeg fik en fornemmelse af, at alle var de samme. Nu køber jeg Veet med aloe, jeg gør alt efter instruktionerne, og efter dem er min hud helt glat og blød. "

Bedømmelse: 8 ud af 10.

Hvilke voksstrimler er de bedste?

Som praksis viser, eksisterer de ideelle voksstrimler simpelthen ikke. Erfarne kvinder i spørgsmål om depilation mener, at det vigtigste i denne sag er praksis. Over tid kan du tilpasse sig hudens egenskaber og hårets tykkelse, vælge den mest effektive depilationsteknik - eller vælg en anden måde at slippe af med trætte hår.
For den bedste effekt anbefales det at opvarme voksstrimlen inden brug (med jern, hårtørrer eller på batteri), tryk godt på det, lad voks hærde. Derefter trækkes de parallelt med huden med en skarp bevægelse. På trods af forskellen i sammensætningen vælges den "kolde" voks i overensstemmelse med formen af ​​stofbasen, aroma- og priskategorien, og her er den, der kan lide mere.

Voksstrimler Vit til ansigt

Når du møder og kommunikerer i fremtiden, skal du altid være opmærksom på den person, som samtaleren har. Derfor forårsager uønsket hår på det lidt forlegenhed og et naturligt ønske om at fjerne dem. Ansigtshuden er meget følsom, og depilationen kræver en delikat.

Veet voksstrimler gør det let og smertefrit at fjerne overskud over læben, på hagen eller i pandeområdet. Pakken indeholder 18 voksstrimler af lille størrelse, som gør det muligt at fjerne hår fra 2 mm til maksimum. Huden forbliver glat og øm i op til fire uger. Sammensætningen beriget med æteriske olier undertrykker irritation og skrælning i fremtiden. For at fjerne voksrester er der tilvejebragt 4 servietter, hvorefter der ikke er følelse af klæbrighed. De er imprægneret med naturlige urteekstrakter og passer perfekt til huden, fugter og beskytter den.

Veet voks strimler til ansigt vurderinger

Mange kvinder og firmaet hævder selv, at langvarig brug af strimler fører til udtømning af pæren, hvorefter håret bliver tyndere og mindre mærkbart. Enheden kan bruges gentagne gange, mens vokslaget bevarer sin klæbrighed og er i stand til at holde hår.

Før afmaling skal du prøve strimlerne på et andet følsomt område af kroppen for at sikre, at du ikke er allergisk over for komponenterne. Depilation vil være mere komfortabel med et ansigt pre-dampet eller behandlet med en skrubbe. Porerne udvides, og hårene fjernes mindre smertefuldt.

Voks striber til ansigt instruktion

Veet strips gnides med palmer til voks smeltet. Adskil de to dele fra hinanden og fastgør dem til tør og ren hud. Glat over hårvækst og fjern i modsat retning med en hurtig og skarp bevægelse af hånden. Vedhæft et serviet for at fjerne voksrester og undgå irritation.

I de næste 24 timer skal du tage følgende forholdsregler: Må ikke solbade, bade ikke, gå ikke i saunaen, anvend ikke parfumerede kompositioner og garvningsprodukter. Hvis der er brændende eller stikkende, hvilket sker i sjældne tilfælde, vask det afskårne område med vand og påfør en kold komprimering.
Værktøjet bruges under graviditet, men risikoen for irritation efter depilering er ikke udelukket.

Voks striber til ansigtet er kontraindiceret til hud med sår, betændelser og irritation. Det bør bruges meget omhyggeligt på områder med dilaterede vener, ar, mol og vorter, og anbefales ikke til garvet hud.
Veet voksstrimler til ansigtet giver lang tid tillid til glat hud. Millioner af kvinder rundt omkring i verden har allerede tillid til produkterne i dette firma.

Glat hud i 3-4 uger

Denne metode til hårfjerning er endnu ikke blevet! Bare smør det.

Hvordan man bruger Veet voksstrimler til depilation?

Blandt alle måder at fjerne uønsket hår på kroppen, er at bruge voks næsten den mest populære. Desværre uden særlige færdigheder vil det være meget svært at klare denne opgave, og proceduren tager meget tid. For at gøre det lettere for forbrugerne og at spare tid, har producenter af depilationskosmetik kommet op med en forenklet version, som mange kvinder kan lide - voksstrimler. I dag er der en bred vifte af sådanne produkter på markedet, men "Vit" voksstrimlerne er i den største efterspørgsel.

Et bekvemt værktøj til depilation

Denne enhed er bekvemt placeret i brugervenlighed. Wit Strips "Vit" er et færdigt værktøj, som du hurtigt og nemt kan slippe af med problemet med overskydende hår på nogen del af kroppen. Små papir- eller stofbånd overtrukket med et lag af speciel sammensætning klæber til kroppen og fjerner uønskede hår, når de rykker, og trækker dem fra roten. Strimlerne med den påførte sammensætning er tilgængelige for forskellige dele af kroppen og hudtyperne, der er forskellige i størrelse:

 • til armhulen
 • intimt område
 • ben og arme;
 • person
 • universelle formål.

Et sådant rigt valg giver hver kvinde mulighed for at finde den mest passende mulighed for sig selv. Hvis det er vigtigt for dig, hvor meget Veet voksstrimler koster, er produkterne i dette mærke repræsenteret af varianter af forskellige priskategorier afhængigt af produktets type og sammensætning.

Hvilken mulighed at vælge?

I dette spørgsmål skal du først stole på dine egne præferencer og smag. Det er værd at prøve produkter fra forskellige virksomheder, og lav derefter en sammenligning og dermed vælge den bedste løsning. I dag blev kvindernes største tillid vandt af Wit Strips "Vit", der repræsenterer produkterne fra et velkendt fransk firma, der producerer midler til at fjerne unødvendig vegetation.

Effektiv på korte hår: Effektiv selv på hår fra 2 mm

Udvalget af færdige baser til dette firma er meget bredt:

 • Aloe vera tape til tør hud, der hjælper med at fugtige kroppen efter en session.
 • Følsomme hudtilskud suppleres med mandelolie og E-vitamin, som beskytter huden mod irritation.
 • normale hud passende midler med tilsætning af shea smør;
 • Til intime og delikate områder (bryst, ansigt) producenter tilbyder specielle bånd af lille bredde.

Hvordan udføres proceduren derhjemme?

For at maksimere effektiviteten af ​​en hjemmelavet hårfjerningsprocedure skal du følge enkle, men obligatoriske regler:

 • anvende båndet kun brug for at rense huden, så at starte er at besøge bruser, tør overflade på kroppen og forårsage ham eller talkum for at forhindre sveden er ikke en proces;
 • Basen, der er dækket af sammensætningen, skal opvarmes ved hjælp af palmer og påføres problemområdet, presser det på kroppen, udglatter og bevæger sig langs hårlinjen;
 • Efter 20 sekunder, med en skarp bevægelse af hånden, rives stripen væk med bevægelse mod vækst og samtidig holder huden med den anden hånd. Dette bør gøres for at forhindre blå mærker og blå mærker;
 • Efter at vegetationen er fjernet på alle problemområder, skal du tørre huden med en særlig klud (der er i sæt) for at fjerne voksrester.

Nuancer af ansøgning

Veet strips fungerer bedst på store åbne områder, men de giver også et positivt resultat, når de anvendes i vanskelige områder (bikinier, armhuler). Desværre har denne metode en stor minus - ved hjælp af en voksbase er det svært at fjerne tyk og hård vegetation, men med fine hår klipper det godt.

Den første hårfjerning ved hjælp voks bånd anbefales at starte med fødderne, og hvis en masse af vegetation, er det bedre at barbere og vente indtil håret ikke har nået den ønskede længde (mindst 5 mm).

Fjernelse af overskydende vegetation i de mest følsomme områder ledsages af alvorlige smerter. For at lindre smerte kan du bruge smertestillende midler i form af en opløsning af lidokain (tør ud af problemområdet før en session). Yderligere bedøvelsesforanstaltninger kan være:

 • hud dampende;
 • skrubning af problemområdet
 • udfører proceduren umiddelbart efter menstruation.

Det er bedre at skære strimlen for at holde fast i ansigtszoner i små sektioner, så det bliver meget lettere at arbejde.

Fjern ikke strimlen i retning af hårvækst, da dette kun krænker hårets integritet.

Efter proceduren skal den irriterede overflade behandles med cremen "Panthenol" eller "Lifeguard", eller brug vegetabilsk olie.

Kontraindikationer

Depilation med voksstrimler kan ikke gøres for alle. Denne metode er kontraindiceret i tilfælde af:

 • Tilstedeværelsen af ​​hudsygdomme;
 • skader på huden
 • catarrale eller smitsomme sygdomme;
 • lille hårlængde.

For at besvare spørgsmålet, hvor meget Veet voksstrimler koster, er det absolut ikke muligt. Det hele afhænger af antallet af bånd i pakken og de ingredienser, der udgør voks, for eksempel æteriske olier. Omkostningerne ved salonproceduren består også af området af depileringsområdet, hårets stivhed og længde.

Fordele og ulemper ved strimler

Ethvert middel til depilation, herunder voksbånd, har en række positive og negative aspekter. Blandt fordelene værd at bemærke følgende:

 • evnen til at bruge base for depilation gentagne gange - et stort plus, hvilket er vigtigt for alle kvinder, der har valgt dette værktøj;
Du behøver ikke bruge tid på at forberede - Veet voksstrimler er klar til brug
 • brugervenlighed - aflejringsprocessen giver dig mulighed for at udføre proceduren på ethvert sted, der ikke er bundet til huset og til enhver passende tid;
 • virkningen af ​​glat hud fortsætter efter en session i 3-4 uger (afhænger af organismernes individuelle egenskaber);
 • rimelig pris.

Blandt manglerne kan identificeres:

 • hud klæbrighed efter sessionen;
 • smertefuldt syndrom
 • dårlig hårfjerning;
 • risikoen for blå mærker og slid ved brugen af ​​ukorrekt basics
 • allergisk reaktion på ingredienserne i sammensætningen;
 • sandsynlighed for at bryde håret
 • risikoen for hårdt hår på ansigtet.

Anbefalinger til hudpleje efter depilering

Efter fjernelse af overskydende vegetation ved hjælp af denne metode er det vigtigt at afholde sig fra nogle få dage fra:

 • besøge stranden eller solbadning - garvning i denne periode er kontraindiceret;
 • termiske procedurer i form af bade, besøg i saunaen eller badet;
 • Spille sport - sved vil irritere den skadede kropsoverflade.

Efter anbefales hårfjerning session til behandle huden med særlige karakteristika, der vil genoprette udseende og eliminere irritation spray "Panthenol", "Solkoseril", hydrogenperoxid, chlorhexidin, tea tree olie, enhver fugtighedscreme.

I dag vælger flere og flere kvinder voksbånd til depilation, styret af brugervenligheden og effektiviteten af ​​procedurerne.

Voksstrimler til ansigt

Veet "Suprem 'Essence" voksstrimler er designet til følsomme områder af kroppen (ansigt). Strimlerne er specielt designet til følsomme områder af kroppen. Strimlernes størrelse er ideel til små områder, for eksempel at fjerne hår over overlæben. Langsigtet resultat: Glat hud op til 4 uger. Effektiv på korte hår: Effektiv selv på hår fra 1,5 mm. Sættet består af 18 voksstrimler og 4 servietter til fjernelse af voks.
features:
Stripestørrelse: 6,5 cm x 1,3 cm.
Pakningsstørrelse: 13 cm x 7 cm x 2,5 cm.

Sådan bruges: Gem emballagen og brugsanvisningen. Inden du udfører depilation, skal du være opmærksom på forsigtighedsforanstaltninger og instruksen for anvendelse.
1. Designet til at fjerne hår på ben, arme, underarm og bikini linjer. 2. Ikke beregnet til brug på hoved, ansigt, bryst, lyske og andre følsomme områder af kroppen. 3. Anvend ikke på muldvarp og cicatricial ændringer af huden med acne, hudirritation eller solskoldning, åreknuder samt andre krænkelser af hudens integritet eller tilstedeværelsen af ​​en negativ reaktion på depilering med voks i fortiden.
4. Hvis du tager medicin, der kan påvirke din hud, eller hvis du har hudproblemer, skal du konsultere din læge før depilering.
5.Voksning anbefales ikke til ældre og personer med diabetes. 6. Før du bruger, skal du sørge for, at huden på aflejringsområdet er ren og tør, og at der ikke er sår eller irritationer på det. 7. Før hver brug, følg instruktionerne, lav en test på hudsensibilitet ved hjælp af en strimmel og en serviet på et lille område af huden på det sted, hvor du fjerner håret. Hvis der ikke er sket nogen negativ reaktion inden for 24 timer, kan strimlerne anvendes.
8. I tilfælde af alvorlige smerte symptomer og kløe, fjern straks voks og vask grundigt med huden. Hvis symptomerne vedvarer, kontakt læge.
9. Efter depilering anbefales det at afholde sig fra at besøge stranden og solarium i 24 timer samt brugen af ​​antiperspiranter og parfume.
10.Hvis du er løbet tør for klud for at fuldføre proceduren, fjern den resterende voks med babyolie. Brug ikke vand, sæbe eller alkoholbaserede lotioner til at fjerne voks. 11. OPBEVAR IKKE TILGÆNGELIG FOR BØRN. 12. Ved indtagelse skal du straks konsultere en læge og vise pakken. 13. Undgå øjenkontakt. I tilfælde af kontakt med øjnene, skylles med rigeligt vand og konsulter læge. 14. Anvendelse af voksstrimler under graviditet, men der er risiko for irritation på huden.

Sådan bruges: 1.Stripes er designet til at fjerne hår på ansigtet, i armhulerne og bikinilinjen. 2. Ikke beregnet til brug på hoved, ansigt, bryst og lyske. 3. Anvend ikke på muldvarp og cicatricial ændringer af huden med acne, hudirritation eller solskoldning, åreknuder samt andre krænkelser af hudens integritet eller tilstedeværelsen af ​​en negativ reaktion på depilering med voks i fortiden. 4. Hvis du tager medicin, der kan påvirke din hud, eller hvis du har hudproblemer, skal du konsultere din læge før depilering. 5.Voksning anbefales ikke til ældre og personer med diabetes. 6. Før du bruger, skal du sørge for, at huden på aflejringsområdet er ren og tør, og at der ikke er sår eller irritationer på det. 7. Før hver brug, følg instruktionerne, lav en test på hudsensibilitet ved hjælp af en strimmel og en serviet på et lille område af huden på det sted, hvor du fjerner håret. Hvis der ikke er sket nogen negativ reaktion inden for 24 timer, kan strimlerne anvendes.
I tilfælde af alvorlig smerte og kløe skal du straks fjerne voksen og skyl huden grundigt med vand. Hvis symptomerne vedvarer, kontakt læge.
Efter depilering anbefales det at afholde sig fra at besøge stranden og garvnings senge i 24 timer, samt brugen af ​​antiperspiranter og parfume.
Hvis du løber tør for klud for at afslutte proceduren, skal du fjerne voksrester med babyolie. Brug ikke vand, sæbe eller alkoholbaserede lotioner til at fjerne voks. OPBEVAR IKKE TILGÆNGELIG FOR BØRN. Ved indtagelse skal man straks konsultere en læge og vise pakken. Undgå øjenkontakt. I tilfælde af kontakt med øjnene, skylles med rigeligt vand og konsulter læge.
Brugen af ​​voksstrimler under graviditet er tilladt, men der er fare for hudirritation.

Veet strimler til depilation

Uønsket kropshår bortskaffes på forskellige måder, men måske den mest populære kan man kalde deres fjernelse med brug af voks. For at udføre denne procedure skal du have særlige færdigheder, fordi det ikke er enkelt og vil tage meget tid.

For at lette opgaven og gøre det ikke så længe, ​​blev fabrikanter af kosmetiske produkter til depilation opfundet en mere acceptabel mulighed, som mange kvinder villigt begyndte at bruge. Nu kan du ikke røre rundt med voks, men brug simpelthen færdige strimler med voks sammensætning for at slippe af med vegetationen. Det moderne marked er fyldt med lignende produkter, men de mest populære blandt dem er strimler til Veet depilation.

Brugervenlighed

Denne enhed er meget nem at bruge. Disse er færdige strimler, med hvilke hår kan fjernes overalt på huden. Veet strimler har form af små strimler af papir eller stof, som fabrikanterne anvender en særlig sammensætning, som kan klæbe til huden, og hvis så brat ryk i en bestemt retning, og træk al unødig vegetation, sammen med roden.

Størrelsen af ​​de producerede strimler afhænger af hvilken del af kroppen du har brug for at slippe af med vegetationen og typen af ​​hud hos en bestemt person:

 • for at slippe af med underarm hår;
 • designet til bikini område;
 • til ben og arme
 • gelplader for at bekæmpe overskæg og andre lignende problemer på ansigtet;
 • universelle.

En sådan række valg gør det muligt at løse problemet med at fjerne ekstra hår til enhver kvinde.

Hvad angår prisen på Veet voksstrimler, skal det bemærkes, at mulighederne kan være forskellige - alt efter hvilken type materiale og sammensætning der anvendes. Emballage betyder også, og hvor mange bånd det indeholder. I salonen koster sådanne procedurer forskelligt, og dette afhænger af størrelsen af ​​de depilerede zoner, og hvor hårdt og langt hår vil blive fjernet.

Hvad skal man vælge?

I øjeblikket bruger de mest pålidelige kvinder depileringsprodukterne fra firmaet Veet - et fransk selskab, en førende inden for produktion af kosmetiske produkter.

Det færdige grundlæggende i dette firma er præsenteret i en bred vifte:

 1. for kvinder med tør hud et fremragende valg ville være et bånd, hvorpå voks påføres med aloe vera ekstrakt, der fugter huden efter en session;
 2. følsom hud vil føles bedst med bånd, som omfatter mandelolie og vitamin E, som vil beskytte det mod irritation;
 3. hvis huden er normal, strimler er bedre at vælge med shea smør;
 4. hvis hårene skal fjernes fra ansigtet, er det bedre at bruge specielt lavet til dette formål bånd af lille størrelse i bredden.

Hvordan tilbringer du hjemme?

Fremgangsmåden til fjernelse af uønskede hår udføres hjemme, vil være så effektivt som muligt, hvis det er enkelt, men sådanne vigtige instruktioner følges:

 1. den hud, på hvilken båndet skal påføres, skal nødvendigvis rengøres. Det er bedst at tage et brusebad, tør derefter af med en håndklæde og smør lidt talkum eller pulver på de ønskede områder. Så sveden kan ikke forstyrre proceduren;
 2. tape med sammensætningen skal nødvendigvis forvarmes. For at gøre dette skal du bare placere det mellem dine palmer og holde det et stykke tid. Derefter anbringer vi det på det nødvendige hudsted, og vi presser på det, rettet mod hårets vækst.
 3. båndet skal være på kroppen i mindst 20 sekunder, hvorefter det skal være skarpt flået i modsat retning til hårets vækst. Den anden side på dette tidspunkt skal holde huden, ellers kan blå mærker og blå mærker forekomme;
 4. Når alle problemområder behandles, skal huden ryddes af voksrester ved hjælp af et specielt serviet, der leveres med et sæt Veet strips.

Nogle funktioner i brug

Den bedste virkning af at bruge Veet strimler med gelen tekstur opnået i et åbent område af kroppen, selv om resultatet vil være positiv og når der arbejdes med svært tilgængelige områder, såsom hårfjerning i bikini og under armene, som det fremgår af svarene fra købere.

Denne type hårfjerning har en betydelig ulempe - den kan ikke klare de hårde, det kan kun fjerne tynde hår. Det anbefales at starte proceduren for deres fjernelse fra fødderne. Hvis der er meget hår der, er det bedre at barbere dem først og derefter vente til de vokser til mindst 5 mm, og først derefter begynde at bruge voksstrimler.

Der, hvor der er særligt følsomme steder, at udføre en depilation session er en temmelig smertefuld procedure. Lidt lavere smerte vil tillade en opløsning af lidokain (det gnides ind i det behandlede område før proceduren). Som en yderligere bedøvelse kan vi anbefale følgende:

 1. Forvarm huden;
 2. fornærme problemområdet;
 3. Hold sessionen, så snart den månedlige periode er overstået.

Når behandlingen af ​​alle problemområder er afsluttet, skal du sørge for at behandle dem ved hjælp af "Panthenol" eller "Rescuer".

Hvis denne fløde ikke er hjemme, kan du bruge vegetabilsk olie.

Kontraindikationer

Depilation med voksbånd er ikke egnet for alle. Kontraindikationer til det kan være flere grunde:

 • hudsygdomme;
 • enhver overtrædelse af hudens integritet
 • en usund generel tilstand forbundet med en forkølelse eller for eksempel en infektion;
 • for korte hår.

Styrker og svagheder

Uanset hvilken hårfjerning du vælger, herunder strimler af voks, vil det altid have både positive kvaliteter og negative.

Fordelene ved denne metode omfatter følgende punkter:

 1. grundlaget for depilation kan anvendes gentagne gange;
 2. Praktisk at bruge - du kan ikke gøre denne procedure hjemme, men på et hvilket som helst andet sted, hvor der er passende betingelser for dette;
 3. huden efter sessionen vil bevare sin glathed i omkring en anden måned (varigheden er forskellig for alle og afhænger af stivheden og antallet af hår);
 4. prisen på voksstrimler er ret demokratisk.

ulemper:

 1. huden på behandlingsstedet med voksstrimler forbliver klæbrig, uanset hvordan du gnider det;
 2. du kan ikke komme væk fra smertefulde fornemmelser;
 3. hår er ikke meget godt fjernet;
 4. hvis basen påføres ukorrekt, er blå mærker og endda slidninger mulige;
 5. mulige allergier for gelen eller en af ​​komponenterne indeholdt i sammensætningen af ​​kosmetisk voks;
 6. hår kan bryde af;
 7. i stedet for tyndt hår efter en session på ansigtet kan begynde at vokse ganske hårdt.

efterbehandling

Der er visse regler, som du skal følge, hvis du vil opnå maksimal effektivitet og bygge videre på procedurens succes:

 1. strand og solarium i flere dage efter at proceduren er forbudt
 2. et bad, en sauna eller et andet bad er midlertidigt forbudt for dig;
 3. sport øvelser vil også ikke være for dig hidtil - du absolut ikke behøver hudirritation fra sved;
 4. i nogen tid anbefales det at behandle de hårfrie områder med et af reduktionsmidlerne såsom panthenol, solkoseryl, hydrogenperoxid, chlorhexidin, tea tree olie eller andre fugtighedsgivende stoffer.

Alligevel vokser populariteten af ​​Veet striber til hårfjerning hver dag, fordi de er meget nemme at bruge og viser helt effektive resultater.

Overvej disse kosmetiske produkter og reglerne for dens anvendelse på et specifikt eksempel på Veet voksstrimler designet til meget følsom hud "Easy Gel-voks".

Produkterne er duftende, som en duftende fløjlrose og indeholder æteriske olier i deres sammensætning. Pakke med tyve plader. Pakken vejer 55 gram, har en højde på 26 mm, en bredde på 68 og en dybde på 170. Bruges til at fjerne hår i bikiniområdet og på ansigtet. Dette produkt er et ideelt middel til at behandle små områder på kroppen. Du kan fjerne uønsket vegetation fra overlæben, kinderne, hagen. Produkterne er certificeret.

Efter at have anvendt sådanne voksstrimler kan du nyde glatheden og ømheden af ​​din hud i omkring en måned. Kompositionens formel er designet på en sådan måde, at hårene kan fjernes ved kun at lave en skarp bevægelse med hånden, mens huden takket være de æteriske olier beholder både fugt og ømhed.

Værktøjet skal opbevares på et sted, der ikke er tilgængeligt for børn. Temperaturen skal opretholdes ved rumgrænser.

Pakningsinstruktioner bør ikke smides væk - måske mere end en eller to gange skal du gøre dig bekendt med alle tilgængelige oplysninger.

Hvis en kvinde har et problem som åreknuder, ar eller muldvarp, eller hvis huden af ​​en eller anden grund er betændt, revnet, irriteret, du brændte det i solen eller tidligere har haft en allergisk reaktion på voks, betyder det at Veet voksplader du skal give op.

Proceduren kan gentages ikke mindre end 72 timer. Hvis der er noget galt med huden, og du tvivler på, om Veet strips kan bruges i dette tilfælde, er det bedre at konsultere din læge om dette problem, ellers kan du såre dig selv og få et andet problem i stedet for den forventede skønhed.

Denne kosmetiske procedure er ikke egnet til ældre kvinder, såvel som for dem, der har fået diagnosticeret diabetes eller tager retinoider. Sørg altid for at sikre, at den hud, du behandler, er ren og tør, uden ridser og rødme, før du fortsætter med aflejringsproceduren.

Hver ny brug af pladerne skal i henhold til instruktionerne begynde med en test for følsomheden af ​​din hud. For at gøre dette anbringes strimlen på et lille område på det sted, hvor hårfjerningsproceduren vil blive udført. Prøven skal udføres på forhånd - en dag før depileringens start. Den mindste negative reaktion i løbet af denne tid skal fortælle dig, at proceduren ikke bør udføres.

Hvis der opstår ubehagelige fornemmelser tidligere end på en dag, skal pladen straks fjernes, og huden skal efter vask af vasken vaskes grundigt med vand. Ubehag passerer ikke - gå til lægen og beskriv den situation, der førte til dem.

På samme sted kan pladen kun påføres en gang.

Glem ikke, at huden for første gang efter depilering er meget følsom, så den ikke kan gnides, du kan ikke bruge antiperspiranter og anden parfume i ca. 24 timer, bade, solbade i solariumet eller især på stranden.

Hvis du ikke længere har servietter til at fjerne voksrester, skal du bruge babyolie eller i ekstreme tilfælde vegetabilsk olie. Voks fjernes ikke med vand, sæbe eller alkohol. Sørg for, at han ikke kommer ind i dine øjne, og hvis det skete, vask dem under rindende vand og gå til en optiker.

Forventende mødre kan bruge voksstrimler til at bekæmpe overskydende vegetation, men de er mere tilbøjelige til hudirritation end andre kvinder.

En detaljeret sammenligning af Veet voksstrimler med epilatoren findes i følgende video.

Bedste voksstrimler til ansigt

Et stigende antal piger står over for et sådant problem som antennerne på ansigtet. For at fjerne dem er der forskellige typer af depilering og hårfjerning, men det var muligt at få den største popularitet af kold voks. Under betyder det voksstrimler til ansigtet. Et af de mest populære mærker var Veet. Hun tilbyder muligheder for hårfjerning, smagt med shea smør.

Måder at arbejde

Til depilation af ansigtshår anvendes to hovedmetoder:

 • Varm voks Det refererer til voks opvarmet til en varm tilstand, som påføres i et tæt lag til det område, hvorfra håret skal fjernes, og så fjernes det sammen med vegetationen. Varm voks anses ideelt ikke kun for ansigtsdele, men også til sådanne sarte områder som bikini eller armhuler. Varm voks er den bedste mulighed for dem, der har følsom og tynd hud.
 • Kold voks bruges også til at fjerne ansigtshår. Til hårfjerning anvendes direkte specielle kludstrimler, hvis overflade er et tyndt lag voks. De er implementeret af Veet. Strimlen er overlejret på antennerne og trykket ned. For at fjerne noget skarpt rive det mod væksten af ​​hår. Wit firma producerer både store produkter til depilation af store områder, for eksempel ben og små til fjernelse af ansigtshår.

Derudover smages voks med blødgøringsmidler og ingredienser for at berolige huden, bedøve og helbrede den. For eksempel tilsættes shea smør til voks i Veet strimler. Andre producenter kan lide at bruge kamille, aloe vera, olivenolie og andre muligheder. Ud over voks kan der anvendes støddæmpere. Med valget af sådanne midler til hårfjerning skal du være forsigtig. Hvis du ved om din allergi over for enhver smag, skal du afholde dig fra at købe.

Oversigt over midler

Hvid Strips - Ideel til at fjerne ansigtsflader. Hårfjerning kan udføres fra kinderne, hagen eller overlæben. Fabrikanten garanterer, at Vits depileringsstrimler kan holde huden glat i op til en måned.

For ansigtsstrimler har firmaet udviklet en speciel formular, der giver dig mulighed for at dele med hårene med en håndbevægelse. Sammensætningen af ​​voks Vit omfatter sheasmør, som giver dig mulighed for yderligere at nære og fugtige huden under epilering. Fabrikanten hævder brugen af ​​hundrede procent naturlige ingredienser.

Blandt fordelene ved strimler til depilation kan Vit bemærkes gentaget brug. Instruktionerne understreger, at så længe laget forbliver klæbrigt, er det i stand til at fange og fjerne hår. Hele hårakslen med pæren fjernes henholdsvis, hudens glathed opretholdes i lang tid.

En yderligere fordel ved strimler til depilation Wit er effektivitet. Du behøver ikke at gå til salonen, fordi de er designet til hårfjerning derhjemme. Med den lange brug af Veet strips begynder hårene gradvist at bryde ned, og nogle af dem er ikke længere restaureret.

At smelte voks, som med den varme løsning, behøver du ikke ekstra værktøjer. Bare varme op strippen med dine hænder. I denne henseende åbnes endnu et plus af en sådan hårdannelse - praktisk brug i forbindelse med rejser. En pakke strimler tager ikke meget plads i kufferten.

På trods af det store antal fordele er det værd at bemærke en række ulemper, at pigerne, der bruger Vit-produkter, bemærket. Nogle bemærkede tilstedeværelsen af ​​irritation og hævelse af huden efter hårfjerning med sådanne striber. For nogen (dette minus kan tilskrives individet) er hårfjerning meget smertefuldt, især under forudsætning af at ikke alle hårene fjernes fra første gang. Derfor er det nødvendigt at genbruge tape.

I starten kan det være svært at bruge Veet-striber, men med en vis fingerfærdighed vil du redde dig fra negative manifestationer. Derudover må du ikke glemme sammensætningen af ​​strimlerne. For nogle komponenter kan du have individuel intolerance. Sørg for at kontrollere sammensætningen, før du køber et produkt fra et firma.

For at fjerne alle disse mangler kan du bruge et par tip. For at huden ikke bliver rød efter depilation, og der ikke dannes små punkterede blødninger, er det nødvendigt at anvende strimler langs hårvæksten. Til fjernelse anvendes den modsatte retning. Når strimlen er påført huden, er det nødvendigt at glatte det med en finger og presse det godt på huden.

Før du lægger det, skal du bruge dine håndflader til at varme det op. For at fjerne tape, skal du anvende en skarp bevægelse og rive den parallelt med huden. Ved afslutningen af ​​behandlingen bliver huden smurt med lotion, hvilket vil medvirke til at undgå yderligere irritation.

Hvis rødmen manifesteres, er det nødvendigt at bruge en speciel helbredende creme. På apoteket sælges et stort antal af dem, og du kan vælge den ideelle mulighed for dig selv.

Hvis der kommer rester af voks på huden og fjerner dem fra huden, er det nødvendigt at bruge kosmetisk olie, der dækker bomuldsstykket og behandler området med rester af materiale.

Forskellige muligheder

For at arbejde med tængerne tilbyder Veet Suprem Essence strimler til imprægnering af hvilke æteriske olier der anvendes. Derudover er de aromatiseret med rosenolie. Strimlerne er små og giver dig mulighed for at kæmpe med vegetationen på hagen og over overlæben. På grund af sin lille størrelse er de velegnede til hårfjerning.

I en pakke tilbydes næsten to dusin striber og fire servietter, hvilket gør det muligt at fjerne resterende midler uden problemer. På grund af sin ekstra imprægnering kan strimlerne arbejde selv med følsom hud.

Ud over det mest populære firma i Rusland er der andre muligheder. For eksempel strimler Byly. Deres største fordel kan betragtes som teknologien dermo-elastisk, med hvilken eventuelle ansigtsbukser gentages. Voks med dermoelastisk funktion giver dig mulighed for helt at pakke hårrødder og fjerne selv de korteste "venner". I dette tilfælde kan Byly-turbånd betragtes som en økonomisk mulighed, da de er konstrueret til flere formål.

Strimler med forskellige aromaer realiseres. Derudover anvendes imprægnering af fugtgivende ingredienser og stoffer af organisk oprindelse. Med denne formel kan du beskytte huden mod aggressive effekter og forhindre irritation yderligere.

Sættet tilbyder ikke kun strimler, men også specielle vådservietter med kamilleekstrakt. Resultatet efter brug af Byly-striberne opretholdes i mindst tre uger. Ud over den ovennævnte flavored version er der strimler af Byly Gold, hvor der er guldpartikler.

Ifølge producenterne kan du ved hjælp af denne komponent opnå yderligere udstråling af huden. Strimler anbefales til piger hvis hud er særlig følsom. I "guld" sæt er der også klud, der er fokuseret på brugen før og efter depilation.

En betydelig fordel ved Deep Depil strimler er lav pris. Aloe vera anvendes i klæbemiddelsammensætningen, hvilket gør det muligt at fugtige huden yderligere. På grund af den specielle stretch elastiske teknologi virker voksen, såvel som den tidligere version, godt sammen med ansigtet, uanset bøjningerne. Det hjælper med at få et kvalitetsresultat efter depilation. Samtidig tillader det materiale, der anvendes til strimler, ikke, at det strækker sig.

Kun en hurtig bevægelse fjerner alle hårene, og på grund af den specielle kølegel, der følger med sættet, kan du hurtigt berolige og genoprette huden og yderligere sænke yderligere hårvækst. Kamilleekstrakt, valnødskal, smør og en række andre komponenter anvendes i denne creme.

Cliven fremstiller strimler, der kan bruges til at fjerne de mest følsomme områder. Det handler om bikini og ansigt. Værktøjet bruger jojobaolie, mandel og bivoks. Dette hjælper med at beskytte huden mod irritation. Imidlertid har strimlerne en betydelig ulempe - den høje pris.

Markedet sælger i øjeblikket et stort antal voksstrimler, der kan bruges til ansigtet. Nogle af dem kommer med en bred kompletthed, hvilket gør dem mere attraktive for forbrugeren.

Kan jeg rense mit ansigt med hydrogenperoxid: detaljerede instruktioner

Smertehjælp til Bikini Depilation