Veet voksstrimler til ansigtsudsmidning

Alle kvinder drømmer om en glat hud uden overskydende vegetation, især i ansigtet, og hver gang finder den en måde, der opfylder kravene og viser et positivt resultat. I dag bruger mange voksstrimler til at fjerne ansigtshår, som fjerner vegetationen sammen med pæren. Over tid fører dette til forstyrrelse af strukturen og den endelige ophør af hårvæksten. Fremgangsmåden til fjernelse af uønsket ansigtshår med denne metode kan udføres ikke kun under skønhedssalens betingelser, men også i hjemmet. Hver pakke med voksstrimler, som sælges i apoteker og butikker, indeholder en instruktion, som skal undersøges grundigt, inden der startes en session, og der opstår ingen problemer.

Voksende Depilation Funktioner

Voksstrimler er et klart middel til at fjerne overskydende vegetation på enhver del af kroppen og ansigtet. De består af en base (papir eller klud), hvorpå voks påføres, dækket ovenpå med et beskyttende lag papir. Før brug fjernes dette lag, og fundamentet med voks påføres huden.

I dag er der mere end nogensinde et varieret sortiment af strimler, blandt hvilke enhver kvinde kan finde noget af sit eget. Typisk er et sådant værktøj til rådighed for hver type hud separat, hvilket gør det muligt for dig at få det mest korrekte valg. Derudover kan du finde voksbånd, der desuden fugtiger og nærer huden, samt lindre irritation. På det kosmetiske marked præsenteres med tilsætning af æterisk olie, hvilket gør det muligt at lindre smerten ved depilation.

Facial depilation kræver procedurer, der forsigtigt og forsigtigt fjerner vegetationen på følsom og følsom hud. Desværre kan ikke alle besøge salonerne, så voksarmaturer er et uundværligt redskab til at klare problemet med ansigtshår alene.

Sammensætningen af ​​båndene bør kun omfatte naturlige ingredienser: olier, bivoks, planteekstrakter. Nogle producenter introducerer yderligere stoffer, der hjælper langsom hårvækst.

For at fjerne hårene på ansigtet kræves striber af forskellig størrelse: for hagesmediet, for linsens og øjenbrynens område - smal. I nogle sæt er der i tillæg til voksbasen også særlige servietter i pakken, som kan bruges til at fjerne eventuelle voksrester efter sessionen.

Populært mærke

Et af de mest populære mærker i dag er Wit Strips. De har lang og solidt fået tillid blandt de aller fleste kvinder. Størrelsen af ​​voksbånd er praktisk og egnet til arbejde inden for læber, hage og øjenbryn. Veet kits til ansigt, hvoraf der ofte findes anmeldelser, omfatter 18 voksbaser og 4 servietter.

Blandt de fordele, som disse fonde har, er det værd at fremhæve:

 • behagelig lugt;
 • evnen til at fjerne overskydende vegetation sammen med roden
 • mangel på irritation
 • peeling forebyggelse;
 • garanteret glat hud i to uger.
Langvarig brug af denne enhed fører til ødelæggelse af hårstrukturen.

Hvordan man bruger voksbånd?

For at opnå det ønskede resultat uden at skade ansigtets hud, er det nødvendigt at følge enkle, men obligatoriske regler under depilation:

 • rengør overfladen af ​​ansigtet. For at gøre dette kan du bruge en særlig tonic eller bare vaske;
 • i anden fase anbefales det at desinficere huden med en antiseptisk eller lotion;
 • Før sessionen anbefales det at dampe ansigtet, hvilket gør det muligt for porerne at åbne så meget som muligt og gøre depileringsproceduren mindre smertefuld;

For at undgå rødme og irritation anbefales det at behandle ansigtet efter depilation med en speciel lotion, baby creme, "Bepanten" eller "Boro plus".

Hvorfor er det værd at opholde sig på dette værktøj?

Blandt fordelene ved voksestriber er følgende:

For at undgå rødme og irritation anbefales det at behandle ansigtet efter depilation med en speciel lotion.

 • brugervenlighed - du kan bruge enheden hvor som helst og til enhver tid
 • lav pris - værktøjets pris er tilgængelig, og du kan bruge det gentagne gange (så længe der er klæbrighed);
 • fuldstændig sikkerhed - ingen forbrændinger og skader
 • universalitet - værktøjet bruges til udtørring af alle dele af kroppen og ansigtet;
 • Effektiviteten af ​​resultatet - opretholdelse af glat hud i op til 4 uger.

Ulemper ved metoden

Ud over de store fordele har metoden til fjernelse af vegetation ved hjælp af voksanordninger også ulemper:

 • smertefulde fornemmelser;
 • muligheden for ødem og irritation
 • behovet for at gentage handlingen, fordi på en gang hårene ikke er helt fjernet,
 • Afhaling af ansigtet kræver træning, ellers kan du få blå mærker;
 • Muligheden for en allergisk reaktion på ingredienserne.

I hvilke tilfælde er denne metode ikke egnet?

Depilation med voksstrimler er kontraindiceret i:

 • hvis hudlæsioner er til stede
 • i nærvær af mol eller vorter
 • med vaskulær sygdom;
 • i tilfælde af åreknuder.
Fjernelse af ansigtet kræver træning, ellers kan du få blå mærker

For de kvinder, der ikke har tid eller mulighed for at besøge salonen, og epilatoren leverer meget angst, vil den bedste mulighed være at bruge voksbaser, hvorved problemet med overskydende vegetation vil blive løst hurtigt og effektivt.

6 bedste voksstrimler til depilation

Voksstrimler tilhører metoderne til "kold" depilering, fordi voks på dem næsten ikke kræver opvarmning (ifølge instruktionerne behøver du kun at gnide båndet mellem palmerne i 30 sekunder). Voksstrimler har deres fordele og ulemper. Som et plus kan procedurens hygiejne og brugervenlighed noteres - voksen er jævnt fordelt og fanger hårene. Og minus er mere smertefulde fornemmelser, sammenlignet med varm voks. Desuden lykkes det ikke alle fra første gang at vælge selv den bedste mulighed for hårfjerningstrimler, der starter ud fra følsomheden af ​​huden, stivhed og hårlængde.

I rangordningen af ​​de bedste voksstrimler til depilation er forskellige muligheder præsenteret, blandt hvilke du kan vælge den mest egnede til en bestemt zone og hudtype.

Avon Skin så blødt
bedste voksstrimler til ansigtsudsmidning

På billedet - voksstrimler til afhugning Avon Skin så blødt. Den gennemsnitlige pris i Den Russiske Føderation: 189 rubler (10 strimler + 2 rengøringsservietter).

Et sæt voksstrimler til depilering af ansigtet "Perfect Skin" fra Avon - den bedste løsning for dem, der ønsker at slippe af med obsessive hår på ansigtet. Sættet med 10 bilaterale voksstrimler og to fugtighedsgivende klud til fjernelse af voksrester og fugtgivende huden. Effekterne af striberne er også i den kendsgerning, at hårene vokser langsomt ved hver depilering og bliver mindre grove.

fordele:

 • Hårfjerning første gang.
 • Irriteringen på huden passerer hurtigt.
 • Akkumulerende handling.
 • Rimelig pris.

Ulemper: ikke opdaget.

Fra Avon Skin så bløde voksstrimmel anmeldelser:

"Avon glædede mig som altid med hans Skin så bløde serieprodukter. Jeg prøvede voksstrimler til ansigtet, resultatet er fremragende! Alle hår (og sort og fluff) fjernes uden rest. 2 måneder er gået fra tidspunktet for brug, og proceduren er ikke nødvendig for at gentage. "

"Fra en tidlig ungdom lider jeg af disse ubehagelige hår over min overlæbe. Først tog jeg pincetten, og så så jeg i Avon katalogstrimlerne for depilation med voks. De er de bedste, det er bare min frelse. I en bevægelse er alt overflødigt, og jeg lever stille i mere end en måned! "

Bedømmelse: 10 ud af 10.

Shary
bedste voksstrimler til fjernelse af hår

I foto - voks strimler til hårfjerning Shary. Den gennemsnitlige pris i Den Russiske Føderation: 250 rubler (12 strimler + 2 rengøringsservietter).

Shary voksstrimler har vist sig at være et blidt og effektivt middel til hjemmelavet hårfjerning. Linjen indeholder strimler til følsom hud (med avocado ekstrakt), tør hud (kokos), til at fjerne hårdt hår (mandler). Pakken indeholder 6 dobbeltsidede strimler og to poser af kølemel, hvilket reducerer hårvæksten og beroliger huden.

fordele:

 • Høj effektivitet betyder.
 • Brugervenlighed.
 • Selv korte hår fjernes.
 • Professionel hudpleje.

Ulemper: I voksens sammensætning er der en masse "kemi" (men voksen fjernes hurtigt fra huden).

Fra anmeldelser af voksstriber Shary:

"Jeg så ved et uheld et nyt mærke af hårfjerningsstrimler i butikken - Shary med en kokosnød og besluttede at udføre en test. På grund af min omfattende erfaring i sådanne spørgsmål kan jeg sige, at et produkt i høj klasse er tættere på en professionel. Fjerner klart, hurtigt, minimal smerte. Uden revner og irritationer ".

"Shary voksstrimler blev købt, fordi der ikke var noget mærke i butikken, som jeg plejer at bruge. Som de siger, er alt gjort - til det bedre! Nu vil jeg kun bruge dem - god kvalitet! Separat vil jeg notere kølegelen, som ikke gav irritation en chance! ".

Bedømmelse: 10 ud af 10.

Lady Caramel Vanilla
de mest gavnlige voksstrimler til kroppen

På foto - voks strimler til depilation af kroppen af ​​Lady Caramel Vanilla. Den gennemsnitlige pris i Den Russiske Føderation: 140 rubler (16 strimler + 4 rengøringsservietter).

Mange kvinder vurderede den kolde voks til depilation i strimlerne af Lady Caramel med en vanille duft som "et utrolig rentabelt køb." Designede strimler til depilation af hele kroppen, ideel til følsom hud. Strimler af fremragende kvalitet, vokset på dem jævnt, har en behagelig aroma. Effektivitet - over gennemsnittet fjerner mere end 90% hår længere end 2 mm uden at skade huden og efterlader ingen irritation. I pakning af 16 strimler og 4 fugtighedsgivende klud.

fordele:

 • Stor kvalitet.
 • Visker nok til alle procedurer for depilation.
 • Gentag pleje af følsom hud.
 • "Sjov" pris.

Ulemper: ikke opdaget.

Fra anmeldelser af voksstriber Lady Caramel:

"Efter at have brugt Lady Caramel striber, havde jeg kun et spørgsmål: Hvorfor så jeg dem ikke før? Jeg kastede en masse penge på Veet, som er langt ringere end karamel med hensyn til kvaliteten af ​​depilation og flere gange dyrere. Nu kun karamel!

"Lady Caramel kold voks er en af ​​de sjældne gange, når kvaliteten overstiger prisen. Ja, ja, og det sker. Jeg fandt ikke nogen mangel i disse strimler. De er de bedste! Benene i fjerde uge er glatte, som efter en skønhedssalon. "

Bedømmelse: 10 ud af 10.

Floresan dyb depil
bedste voks strimler til bikini område

I fotovoksstrimlerne til depilation af Floresan Deep Depil bikini zone med azulene. Den gennemsnitlige pris i Den Russiske Føderation: 160 rubler (20 stk.).

Floresans Deep Depil strimler baseret på bivoks er designet til delikat depilation i bikiniområdet. Azulene (kamilleolieekstrakt), som er en del af voksen, har antiinflammatorisk virkning, hvilket forhindrer irritation. Stretch-elastiske strimler gentager kroppens form, effektivt fanger hårene uden at beskadige huden.

fordele:

 • Høj effektivitet.
 • Gentag hudpleje.
 • Kvalitet beroligende balsam i sættet.
 • Økonomi.

Ulemper: ikke opdaget.

Fra Deep Depil voksstrimmel anmeldelser:

"Glædelig glæde af at bruge Deep Depil striberne! Hårene er perfekt fanget (og de er ret hårde for mig), huden efter dem er silkeagtig og også et dejligt kølebalsamsæt. Og alt dette til en så latterlig pris! "

"Sandsynligvis prøvet alle strimler til bikini depilation - fra dyre til billige. Fra Deep Depil, og selv for en sådan pris, forventede jeg ikke meget, men... de overraskede! Disse er en af ​​de bedste striber til depilation! Ikke kun omkring 95% af hårene forblev på dem, men også huden blev blødere. Uden tvivl køber jeg kun dem nu! "

Bedømmelse: 10 ud af 10.

Markell Lux mini
bedste voks mini strips til depilation

I foto - voksstrimlerne til afsmøring af kroppen Markell Lux mini. Den gennemsnitlige pris i Den Russiske Føderation: 240 rubler (20 strimler + 3 sager med olie).

Lux mini hypoallergen voksstrimler fra det hviderussiske firma Markell er designet til at fjerne overskydende hår fra ansigt, underarm og bikini områder. På grund af sin kompakte og bekvemme størrelse kan båndet limes til næsten enhver del af kroppen. Værktøjet fjerner hårene sammen med pæren og derved reducerer stivheden under deres efterfølgende vækst. Depilation kit indeholder 20 strimler og 3 poser med olie til følsom hud.

fordele:

 • Praktiske strimler.
 • Højkvalitetsfangst af hår.
 • Reducer hårvæksten.
 • Hypoallergen, ikke forårsage irritation.

Ulemper: ikke opdaget.

Fra anmeldelser af voksstrimler Markell Lux mini:

"Jeg fjernede armhulen i salonen flere gange, for første gang besluttede jeg at gøre det hjemme. Jeg købte de samme voksstrimler som min mester - Markell Lux mini, og... hun gjorde det nemt og enkelt. Da håret er stramt, måtte jeg gentage proceduren, hvorefter der var et par hår, som jeg trak ud med pincet. "

"Markell Lux mini - de bedste voksstrimler til bikiniområdet. Du behøver ikke at skære og vride strimlerne til at klæbe på det rigtige sted, alt er gjort i én bevægelse. Fanger hårene meget seje, ripper ud med en pære. Efter en sådan procedure bliver de blødere. "

Bedømmelse: 10 ud af 10.

Veet med aloe vera og lotus smag
bedste voksstrimler til tør hud

I foto - voks strimler til tør hud Veet med aloe vera og duften af ​​lotus. Den gennemsnitlige pris i Den Russiske Føderation: 400 rubler (12 strimler + 2 våde klud).

Af de mange depilatorier af Veet er voksstrimler til tør hud med aloe og lotus de mest populære. Værktøjet er beregnet til aflejring af kroppen, men som i praksis viser den bedste handling på benene, under knæet. Naturlige ekstrakter i voksets sammensætning har en gavnlig virkning på hudens tekstur, hvilket gør det glattere og silkeagtigt. Før proceduren er det nødvendigt at fjerne de hornede hudpartikler.

fordele:

 • Langvarig virkning (op til 4 uger).
 • Huden efter proceduren er glat og delikat.
 • Let at bruge.

ulemper:

 • Hårene bryder ofte, du er nødt til at behandle et område flere gange.
 • Rigtig høj pris.

Fra Veet voksstrimmel anmeldelser:

"Efter at have brugt disse strimler sad jeg en halv time med pincet for at fjerne hår. Resultatet - irritation, selvom tørrede huden med en klud, der kommer i sættet. Ja, effekten varer i lang tid, men hvordan man lider for dette. ".

"Jeg prøvede en masse strimler med voks, jeg fik en fornemmelse af, at alle var de samme. Nu køber jeg Veet med aloe, jeg gør alt efter instruktionerne, og efter dem er min hud helt glat og blød. "

Bedømmelse: 8 ud af 10.

Hvilke voksstrimler er de bedste?

Som praksis viser, eksisterer de ideelle voksstrimler simpelthen ikke. Erfarne kvinder i spørgsmål om depilation mener, at det vigtigste i denne sag er praksis. Over tid kan du tilpasse sig hudens egenskaber og hårets tykkelse, vælge den mest effektive depilationsteknik - eller vælg en anden måde at slippe af med trætte hår.
For den bedste effekt anbefales det at opvarme voksstrimlen inden brug (med jern, hårtørrer eller på batteri), tryk godt på det, lad voks hærde. Derefter trækkes de parallelt med huden med en skarp bevægelse. På trods af forskellen i sammensætningen vælges den "kolde" voks i overensstemmelse med formen af ​​stofbasen, aroma- og priskategorien, og her er den, der kan lide mere.

Et endnu skridt

Udfyld sikkerhedskontrollen for at få adgang til makeup.com.ua

Hvorfor skal jeg udfylde en CAPTCHA?

Afslutningen af ​​CAPTCHA beviser, at du er menneske og giver dig midlertidig adgang til webegenskaben.

Hvad kan jeg gøre for at forhindre dette i fremtiden?

Det er ikke inficeret med en virus.

Hvis du er på netværket, kan du bede om enheder, der ikke er forbundet til netværket.

Cloudflare Ray ID: 455f9144d5898f45 • Din IP: 193.124.189.214 • Ydelse sikkerhed ved Cloudflare

LiveInternetLiveInternet

-Tags

-kategorier

 • Rådgive! (3650)
 • Hår. Pleje, styling værktøjer. (1988)
 • Ansigtsbehandling (1870)
 • Makeup produkter, kosmetik. (1790)
 • Kropspleje (976)
 • Andet (596)
 • Parfume. Aromaer og aromaterapi. (519)
 • Manicure. Håndpleje. (498)
 • Butikker. Hvor kan man købe? (427)
 • Hjemmet kosmetik (folkemedicin) (379)
 • Skuffelse :( (320)
 • Solbrænding, garvning, bronzing. (310)
 • Artikler og undervisningsmaterialer (271)
 • Nyheder, kampagner, salg (235)
 • Jeg vil sælge. (189)
 • Hjælp til at gøre op! Fortæl mig hvordan... (174)
 • Saloner, kosmetologer, specialister. (155)
 • Administrative spørgsmål (42)

-musik

-Søg efter dagbog

-Abonner via e-mail

-statistik

Veet Suprem 'Essence Wax Strips

Voksstrimler til ansigt Veet Suprem Essence

I pakning: 18 strimler og 4 servietter

Hvad de skriver:

Uønskede hår på ansigtet giver en masse ulejlighed?

Fjern dem med nye Veet Suprem 'Essence voksstrimler? som er specielt designet til følsomme områder af kroppen. Strimlernes størrelse er ideel til små områder, for eksempel at fjerne hår over overlæben.

Hvad synes jeg: Jeg plejede at slippe af med hårene på min overlæbe med pincet, men med striberne viser alt meget hurtigere - jeg lægger bare en strimmel på det, glat det godt og træk det hårdt af og hold huden. Alt under strimlen fjernes, og rester af voks fjernes med et serviet fra sættet. Den eneste ulempe er, at straks efter epilering forbliver en lysstrimmel over læben, men jeg løser dette problem med en tonefløde. En mærkbar plus - en strimmel og et serviet kan sættes i en håndtaske og fjerne alt unødvendigt, selv udenfor hjemmet i et par sekunder.

Veet - anmeldelser om kosmetik

I lang tid har jeg brugt denne metode til hårfjerning som strimler, og indtil videre har jeg ikke fundet noget for mig selv fra firmaet Wit. Jeg kan ikke lide endda voksning med alle sine varianter af voks som disse færdige striber Veet Easy-GelwWax.

De behøver ikke at væde med opvarmningsvoks på dampbad, mikrobølgeovn eller i en særlig voksmølle. Alt er klar. Fik hende))), limet og revet, behøver ikke engang at varme op. Og kun tilfælde) Derudover har hver strimmel en særlig kant, som det er bekvemt at trække. Og du vil gøre alt rigtigt, og i voks bliver du ikke snavset. Gel - voks, forresten, flyder ikke væk fra strimlen og forbliver ikke på huden i store.

De servietter, der er inkluderet i sættet, er imprægneret med en meget behagelig olie, der fugtiger huden helt. Det kan knibe lidt, men ikke kritisk, ret tolerant. Men så, når olien absorberes, bliver huden fløjlsagtig og uden en antydning af irritation. Og det forekommer mig, at efter tørklæder med olie og hår vokser langsommere.

Jeg vil opsummere det faktum, at strimlerne virkelig er opmærksomme på hver pige, der udfører epilering med en lignende metode. I min erfaring kan jeg med sikkerhed sige, at billige analoger stadig ikke kan sammenlignes med Vitens kvalitet.

Jeg har følsom tynd hud, så irritation ved den mindste skade på huden fremstår i lang tid. Og selvfølgelig har jeg ikke lyst til at gå med rødme ben. Derfor købte jeg Veet Easy-GelwWax voksstrimler til følsom hud til testning. Ønskede emballage design. Det er nemt at bruge strimler, jeg lægger dem på mine fødder, rive ud mod hårets vækst, alt efter instruktionerne. Jeg må sige, at jeg praktisk talt ikke har nogen irritation efter at have brugt dem. Det var ikke og forresten, i sættet til strimlerne er der et serviet til fjernelse af voksrester. Alt er meget praktisk. Her er et foto af producenten, jeg tænkte på en eller anden måde ikke på processen og emballagen, vævet

Jeg bruger generelt den elektriske trimmer fra Veet i mere end seks måneder, men allerede i denne tid var der en konkret mening om denne trimmer, og det er det, jeg tør sige, at det til prisen er den bedste trimmer, der findes på markedet. Han har virkelig god kvalitet, der er ingen smerte, når han arbejder med ham, da han gør alt meget forsigtigt og forsigtigt, uanset hvilken zone du arbejder i, det være sig øjenbryn eller bikini. På grund af det store antal forskellige dyser øges driftens bekvemmelighed betydeligt, hvilket naturligvis letter hele processen. Specielt jeg kan godt lide præcis 2 dyser til denne bikini linje, fordi takket være hende, at arbejde i så meget ømt område er smertefrit, men effekten er fantastisk og vil overraske selv den mest kedelige kvinde, det er mig nu og en anden dyse, det er en kam. Hvad jeg kan lide med en kam-dyse er det faktum, at det ikke er svært at bringe øjenbrynerne i fuld orden, for at give dem en form, alt er gjort i et par streger og er klar, det glæder sig virkelig. Med hensyn til samme længde giver dysekammen også dig mulighed for at udføre denne procedure. Generelt er trimmeren meget god og fortjener en positiv mening, aldrig svigtet mig.

Jeg har længe haft lidt tykke og brede øjenbryn. Fra og med den 7. eller 8. klasse begyndte jeg at trække mine øjenbryn ud og siden da har jeg gjort det til i dag. I modsætning til de vise mænds forudsigelser voksede håret ikke mere og mere i størrelse, men omvendt. Ikke desto mindre behøver du stadig at trække ud, men allerede træt. Jeg begyndte at søge en vej ud af moderne teknologi. Så for nylig fik jeg mig en sådan Veet trimmer. Det er meget mere praktisk end pincet, ikke så smertefuldt og meget hurtigere. Der er en speciel dyse kam, med hjælp, øjenbrynene viser sig bare smukke, plus jeg fjerner hårene på næsebroen!

Veet mærkevarer er meget populære hos kunder, jeg er ikke en undtagelse, jeg køber ofte deres produkter. Især om sjælen kom deres barbermaskiner samt voksstrimler. For nylig har virksomheden glædeligt os med en nyhed - dette er en trimmer for øjenbrynskorrektion, som der allerede er mange beundrede svar på. Jeg besluttede at købe denne trimmer, da mine øjenbryn er meget tykke. Hvad kan jeg sige om produktet? Trimmer klare sin opgave. Øjenbrynskorrektion er smertefri, trimmeren er ikke stump, og kittet indeholder alle de nødvendige tips. Mange er bekymrede over prisen, men mener det er det værd.

om kosmetik fra Veet 16. marts 2017

I mange år brugte jeg almindelige små pincet til at rette øjenbrynslinjen, så da jeg blev præsenteret med en trimmer, var jeg nysgerrig, hvor meget lettere det var at arbejde med ham, og om spillet var værd at lyset. Jeg er lidt skeptisk af naturen, og jeg forventer normalt et snavset trick fra alt nyt. Men bekendtskab med Veet viste sig at være ganske behageligt, fordi selve proceduren var helt smertefri. Derudover går vi i sættet med en gang flere dyser. Med en enhed dræber du to fugle med en sten: Du kan trimme din bikini og justere dine øjenbryn. Derfor tror jeg, at denne gadget fortjener opmærksomhed :)

Veet trimmer, ærligt, købt ved et uheld. Jeg så på stedet, interesserede og besluttede at prøve. Jeg fik mig til en ekstra fødselsdagsgave. Før dette blev øjenbryn altid plukket, og i bikiniområdet brugte hun en barbermaskine. Og det vigtigste betragtes som knivskarpe og pincet til at være normal. Selv om en barbermaskine, til en bikini zone ikke er nok praktisk ting. Vi skal arbejde hårdt. Med trimmeren er alt forandret, det er umuligt at lave en barberkniv. Meget behagelig. Jeg forventer ikke engang en sådan effekt, det oversteg alle mine forventninger. Først, hurtigt og bekvemt. Praktisk selv på de mest utilgængelige steder. For det andet kan du klippe det til enhver tid. Især øjenbryn. Nogle gange bemærker du pludselig en fejl, og du vil straks rette den, inden du forlader. Nå, m tredje, det er meget bekvemt at lave intime hårklipp. Altid noget nyt, hvilket gør min mand meget glad. Generelt syntes Veet trimmeren at være en nødvendig og nyttig ting i mit liv. Nyd, jer kender det ofte. I dette tilfælde er du ikke bange for at skære noget der ikke er der eller at der vil være irritation. Tilfreds et stort antal dyser, til alle lejligheder og også inkluderet i sættet er en god taske til opbevaring af trimmeren selv. Jeg anbefaler det til alle, et godt værktøj!

Electric Veet trimmer min mand gav mig til nytår. Jeg har længe drømt om en sådan trimmer, og nu er jeg glad for gaven. Jeg kan godt lide, at der er mange vedhæftede filer, meget skarpe knive, samt en speciel taske som gave, hvilket er meget praktisk til forskellige ture. Jeg bruger det hovedsageligt til øjenbrynskorrektion, plus alt, det sparer meget tid, da trimmeren gør sit job godt og hurtigt nok. Forsøgte og andre dyser fjerner hår på uønskede steder uden irritation. Om sommeren vil jeg bruge en bikini top, da jeg ofte går til solbade. Generelt er jeg meget tilfreds med alle.

Kommentarer Anmeldelse nyttig? Ja 0 · Nej 0

Jeg er meget god på Veet produkter. Jeg køber deres produkter hele tiden, så da jeg hørte om det nye produkt, skyndte jeg straks at kigge efter en trimmer. Fundet det i vores elektronik butik til en budgetpris, hvilket er meget vigtigt. Jeg kom hjem og begyndte at prøve. Det virker perfekt med øjenbryn, nu skal du ikke lider med pincet i lang tid. For bikinizonen viste trimmeren sig også at være god. Så er du velkommen til at anbefale til køb.

Kommentarer Anmeldelse nyttig? Ja 0 · Nej 1

Jeg er meget tilfreds med min gave til det nye år! piger, hvis du vil vokse godt, tykke øjenbryn, som nu er i mode, køb dig selv en trimmer, tog jeg fra Veet. Jeg forsøger nu næsten ikke at plukke øjenbrynene, kun hvis håret voksede tæt på århundredets område, så fjern forsigtigt pincettene. Og så trim kun længden af ​​twist og alt! I 2 måneders brug var jeg i stand til at tilføje en ml tykkelse til mine øjenbryn nøjagtigt, nu efter en blyant ser øjenbrynene ud i de bedste traditioner af Instagram-skønheder. Hvad? Jeg kan også lide disse øjenbryn. Et interessant øjeblik. Hvis du ikke kan forestille dig, hvordan trimmeren fungerer, så i en nøddeskal. Det er netop at trimme, det vil sige at fjerne længden, det vil sige at skære de hår, der er længere. Plus lidt trim med kanten. hvis du trykker på trimmeren lidt sværere. den første side, den der skærer håret kort, jeg behøver ikke, jeg bruger kun den der skærer hårene fra selve kanten. Hvad angår prisen blev jeg lidt overrasket over at finde ud af prisen. Da jeg fik en trimmer som gave, drømmer jeg ikke engang om, hvor meget det koster. Jeg tror, ​​at prisen er lidt overpris, men i princippet kan du købe en til lager og til rabat. Og jeg så også i korsvejene. Nu, inden foråret ferie, tror jeg overalt vil der være rabatter på sådan priborchiki!

Jeg vil gerne være opmærksom på en anden Veet-enhed - dette er den elektriske følsomme præcisions trimmer. Jeg plejede at bruge produkterne i dette mærke - jeg var altid tilfreds med resultatet. Trimmer er ingen undtagelse. det er meget bekvemt for epilering af bikiniområdet - forsigtigt og forsigtigt fjerner hår, du kan straks glemme irritation, dysen kommer til de mest vanskelige steder, sparer tid er næsten fordoblet. En anden nyttig opdagelse for mig er en vedhæftning til øjenbrynskorrektion, stykket er også nyttigt, giver øjenbryn den nødvendige form i næsten en bevægelse, der er ingen smerte ved at trække hårene ud. Min dom er absolut ja

Kommentarer Anmeldelse nyttig? Ja 0 · Nej 0

Bikiniområdet er det mest intime og problematiske med hensyn til hygiejne. Hyppige besøg på depilation saloner vil ramme min tegnebog. Jeg fik ved et uheld annonceret af den elektriske trimmer Veet Sensitive Precision og var skeptisk. Jeg havde ekstra penge, jeg besluttede at købe, prøve, og hvorfor ikke, tænkte jeg. Som angivet fjerner han virkelig hårene uden nedskæringer og første gang. Selvom du aldrig har brugt det før, er det nemt at bruge. Et andet plus er en smuk opbevaringspose, jeg bærer det nu med mig, jeg gav det til mine venner et par gange!

Kommentarer Anmeldelse nyttig? Ja 2 · Nej 0

Frisøren til min følsomme og delikate hud passede slet ikke og efter det var der kun nedskæringer og irritationer. En ven anbefalede at købe en elektrisk trimmer fra Wit til følsomme områder af kroppen (ansigt og bikini). Trimmeren er meget nem at bruge og gør sit job 100%. Trimmeren er meget glat og pænt trimmet hår. Jeg bruger trimmeren hovedsagelig kun i øjenbrynene og bikiniområdet. Øjenbryn efter brug af trimmeren ser mere velplejede og pæne ud end efter at have besøgt hovedøjenbrynene. Trimmer er en meget praktisk ting!

Piger, lad os fortælle, hvordan du løser problemet med uønsket hår, hvordan du kan slippe af med dem? Jeg ved, at mange mennesker bruger epilatorer, barbermaskiner, ikke særlige procedurer går til salonen mv. Jeg plejede selv at barbere mit hår, men du ved, det er en midlertidig foranstaltning, hårene vokser igen meget hurtigt, bogstaveligt talt næste dag kan du føle dig ny vækst. Du ved, jeg har for nylig fået en kølig enhed, en trimmer kaldet. Det fulde navn er Veet Sensitive Precision (måske vil nogen være interesseret og vil købe en til sig selv).

Generelt er det sådan en elektrisk ting af en kompakt størrelse, der er udstyret med alle slags dyser til forskellige dele af krop og ansigt. Du lægger på en bestemt dyse, afhængigt af hvilket område du behandler, og alt. Det, jeg kan lide mest, er at behandle bikiniområdet og justere kanterne. Jeg vil forklare, hvordan jeg gør det. Huden skal være tør, vær opmærksom på. Sæt dysen på og fjern forsigtigt hårene, du kan simpelthen trimme længden. Ingen irritation og smerte, det er fantastisk! Øjenbrynene er også let og smertefrit justeret, det viser sig ikke værre end i salonen. Ved hjælp af en speciel dyse giver jeg dem den ønskede form, jeg forkorter længden, og som følge heraf får jeg smukke, velplejede kanter.

Jeg holder trimmeren med dyser i en speciel pung, den går sammen med kittet, du behøver ikke købe noget. Jeg råder dig til at prøve, du vil ikke fortryde.

Jeg så mange annoncer om Veet trimmer og besluttede at købe det til mig selv. Udgifterne til en trimmer er ikke relativt høje, og som det viste sig i praksis, er det fuldt berettiget. Drives af et batteri, indsat og glemt nok i lang tid. Det buzzes ikke meget højt, skærer hår lige under roden. Sterilitet er perfekt, der er komplette hætter på hver dyse, efter brug børster jeg altid med en børste, som også er inkluderet. Praktisk er der en dyse til justering af længden for både øjenbryn og bikini. Jeg bruger det hele tiden. Meget tilfreds med købet! Øjenbryn er nu den ønskede form, bikini område uden irritation!

Kommentarer Anmeldelse nyttig? Ja 1 · Nej 1

om kosmetik fra Veet 12. december 2016

Nogle kvinder er ikke af hearsay bekendt med et sådant problem som buskede brows. Men forfærdeligt det lyder, jeg har lider længe. Jeg fjernede det med voks og lavede en shugaring, men tali dukkede op og mørke pletter, så besluttede jeg at det var tid til at købe en trimmer. Jeg købte forskellige trimmere, men alle blev hurtigt stumme og brød, kun Veet trimmeren har levet i lang tid, det overlevede alle sine forgængere. Og jeg er hundrede procent tilfreds med det! Og til prisen er det i midten. Det er bekvemt at justere øjenbrynene, samt fjerne hår i bikini linjen. Generelt skal vi tage piger!

Jeg besluttede at prøve Veet trimmer, der kun blev brugt til øjenbryn. Før det gjorde jeg proceduren i kabinen, men jeg savnede meget tid herfor. Og derhjemme er det altid mere bekvemt og sikkert. Efter salonen var der lange røde pletter. Trimmer komfortable, jeg kunne godt lide dysen. Øjenbryn efter denne procedure ser velplejede og pæne. Vigtigst af alt fjerner håret smertefrit og hurtigt. Må ikke forblive på huden og røde pletter efter brug. Nu kan jeg nemt justere mine øjenbryn, men tidligere tog det meget tid. Trimmerpleje er meget enkel og tager ikke meget tid.

Kommentarer Anmeldelse nyttig? Ja 1 · Nej 2

Jeg vil i denne anmeldelse fortælle dig om det produkt, der i år optrådte på det russiske marked - den elektriske trimmer Veet Sensitive Precision til følsomme områder af kroppen. Jeg købte denne enhed for hurtigt og hurtigt at fjerne overskydende hår fra mit ansigt, nemlig at klippe og dubbe mine øjenbryn. Jeg plejede at udføre denne procedure med saks, og denne proces tog lang tid og var meget ubelejligt, når jeg også skadede mig selv. Nu med denne trimmer justerer jeg mine øjenbryn hurtigt og sikkert. Ud over øjenbryn kan denne enhed fjerne uønsket hår fra bikiniområdet. Inkluderet er et par dyser, hvor du kan justere hårets længde. Der er en dyse til spot hårfjerning, en dyse, der giver dig mulighed for at trimme længden: 2 mm. og 4 mm.. Jeg bruger trimmeren en gang om ugen, det er ret nok til at holde øjenbrynene i god stand. Da trimmeren skærer meget hurtigt, kan du endda bruge den, før du går ud af huset, sammen med sådanne processer som kæmning af dit hår eller pude. Denne enhed er forsynet med et AA-batteri, hvilket er praktisk med hensyn til tilgængeligheden af ​​dette batteri, du behøver ikke at bestille et standardbatteri, betale penge og vente på, at det bliver bragt, du kan købe et sådant batteri i ethvert supermarked. Også inkluderet er en rengøringsbørste og en stilfuld taske, hvor du kan tage en trimmer med dig på ture (hytter, ferier, forretningsrejser). Enheden viste sig at være ganske nyttig og effektiv.

Veet Sensitive Precision er en stor gizmo. Ofte hjælper mig ud. Det er meget praktisk at niveauere øjenbrynene. Men i større grad er det ikke udskifteligt i bikini-zonen. Hvor ikke cool, og en barbermaskine så glat og pænt meget vanskeligt at trimme frække hår. En anden ting Veet Sensitive Precision, lægger let op selv de mest frække og snoet tip. Meget tilfreds med sit arbejde, rolige buzz, kan næppe give os væk, selv i en strandhytte. Jeg tror ikke, jeg var udsat for et lignende problem ved ankomsten til stranden. Det er meget økonomisk at forbruge batterier, og hvis du bruger batterier, så generelt nok til et år.

Kommentarer Anmeldelse nyttig? Ja 1 · Nej 2

Jeg er en østlig pige, så jeg har meget mere travlhed med de hårige dele af kroppen end europæiske piger. Håret er meget groft, tykt og tæt. Veet elektrisk trimmer er altid hos mig, jeg er ingen steder uden den. Med det dubber jeg mine tykke øjenbryn, giver dem den ønskede form og reducerer den lidt. Nogle gange spørger manden ham om at trimme sin skæg linje, det viser sig også meget pænt) Men du kan bare ikke bruge trimmeren, hvis du har vådt hår og ingen geler og cremer, hårene skal være tørre. Generelt rådgiver jeg alle, en meget bekvem ting!

Hej alle sammen! Jeg vil fortælle dig om min nye gadget, måske vil information være nyttig for nogen :) Jeg har længe søgt en højkvalitets elektrisk trimmer, jeg ønskede det at være praktisk at bruge. Stoppet på Veet Sensitive Precision, som er ideel til følsomme kropsområder. Jeg bruger det til forskellige behov, men oftere for ansigtet. Sættet indbefatter forskellige dyser, som følge af, at du kan opnå fjernelse af overskydende hår i løbet af få sekunder. Hold trimmeren i din hånd behageligt, glidende. Der er næsten ingen lyd, så du kan sikkert koncentrere dig om processen selv. Bladene er skarpe, men de berører ikke huden, og derfor opstår der ikke nogen problemer efter brug. Hvis jeg retter mine øjenbryn, så lige efter proceduren kan jeg gå udenfor. Hvis du bruger pincet, så går det slet ikke ud. Jeg har følsom hud, det kan stadig være betændt i lang tid. Trimmer hjælper mig bare ud. Nej efter brugen af ​​rødme på huden, hvilket er meget vigtigt for mig. Normalt kombinerer jeg det med andre Veet-produkter, fordi jeg stoler på kvaliteten. Efter brug af trimmeren skal du sørge for at vaske grundigt. Jeg bruger børsten til rengøring af trimmeren, som er inkluderet i kittet. Hjælper med at rense hurtigt. Meget tilfreds med købet, bruger jeg ofte

Så! Jeg kom i hænderne på den nye Veet - elektriske trimmer Veet Sensitive Precision til følsomme kropsområder. Enheden selv er lille, meget kompakt. Sættet indeholder en trimmer med en hvid-pink stofpose (til opbevaring og transport), to dyser (smal og bred - for at ændre formen på øjenbrynene og til brug på andre områder af kroppen), en beskyttelseshætte på en lyserød trimmer og to dyser på de vigtigste (til tegning af intime hårklipp og for at korrigere de allerede færdige øjenbryn). Dyserne fjernes og lægges meget behageligt, bogstaveligt talt i en bevægelse. Trimmeren drives af et batteri, men ikke fra netværket, dette er nok det eneste negative, jeg fandt i det. Men lad os fortsætte videre i orden. Det er meget nemt at bruge det, alt er intuitivt klart, jeg holder faktisk en elektrisk barbermaskine i min hånd, bare en anden sort - der behøver ingen gel- eller barberskum, men tværtimod kun tør hud. Det er simpelthen umuligt at skære dig selv - designet er lavet på en sådan måde, at knivene ikke rører ved huden, men passerer en halv og en halv over den. Barbering meget omhyggeligt, efter brug er der ingen negative følelser, såsom irritation eller ømhed. Nej, huden var, hvad den er. Et godt alternativ til pincet eller en barbermaskine. Denne vidunderlige enhed er i stand til at blive en følgesvend af enhver pige, der elsker velplejede øjenbryn og smukke, intime hårklipp.

Anmeldelser af Veet stripes

Fløjlsagtig og silkeagtig hud - drømmen om enhver pige, men for at opnå en sådan effekt på visse dele af kroppen er det ikke altid så let som det ser ud ved første øjekast. Valget af midler til depilation betragtes derfor som et af de sværeste øjeblikke i plejen af ​​hvert medlem af det svagere køn.

Anmeldelser af Veet strimler dræber entydigt enhver interesse i at bruge dem til depilation alene eller anbefale til en anden du kender.

Efter at have læst instruktionerne kan man i første omgang glæde sig over, at en universel metode til depilation endelig er opfundet, selv på de mest utilgængelige steder. Men i praksis er fornemmelserne helt forskellige.

For det første er voksen ganske vanskelig at bruge, så de skal kunne bruge.

For det andet er Veet strips simpelthen urealistiske til at varme helt op i dine palmer, uanset hvor varmt de er. Og dette påvirker signifikant kvaliteten af ​​selve depilationen.

For det tredje er det meget smertefuldt, nogle gange voks kan forårsage irritation på huden.

Sådanne negative øjeblikke afskrækker helt ønsket om at bruge strimler derhjemme. Men du kan også finde positive anmeldelser af Veet strips, for eksempel at de fjerner hår på huden meget rent, selvom du også kan finde erfaring, når striberne ikke fjerner hår helt. Men det afhænger af hårets længde - de korte er fjernet lidt værre end de lange, men hvem går med "frisyren" på deres ben eller i andre sarte steder.

Efter påføring af strimlerne kan du lindre huden med enhver vegetabilsk olie - dette er et plus. Derudover fjernes voksen meget godt med servietter, som er inkluderet i sætet med striber Veet.

Kommentarer

Re: Anmeldelser af Veet stripes

Jeg formoder, at negativ feedback er tilbage af dem, der ikke ved, hvordan man bruger strimler, og efter det første fejl har afvist fra denne ide overhovedet. At dømme af mig selv. For nogle år siden købte jeg nogle billige strimler til en prøve, og som følge heraf fik jeg forfærdelige blå mærker på mine ben (selvom hårene gik godt væk), og jeg svor at jeg ikke længere ville bruge strimler i mit liv. Men på en eller anden måde fandt hun en video i Nethe, hvor pigen fortalte detaljeret, hvordan man bruger striber til højre. Og jeg besluttede at prøve igen. Købte Veet denne gang. Først arbejdede jeg huden med lotion, stænkede med talkpulver, gned strimlerne i mine hænder (som en mulighed, de kan opvarmes med en hårtørrer eller påføres en varm kedel), påføres, gnides, skarpt trukket langs benet. Alt! Fødder glat!

 • Log ind eller registrer dig for at skrive kommentarer.

Re: Anmeldelser af Veet stripes

Ja, jeg tror, ​​det hele afhænger af oplevelsen. Jeg bruger ikke voks selv. Men for nylig deltog jeg i voksning af hår fra en armhule fra en ven. Hun forklarede alt for mig - hvordan man ansøger, hvordan man trækker, og om 2 minutter klarte jeg opgaven. Hurtigt, simpelthen, effektivt, ja, hun gør ikke opmærksom på smerten!

 • Log ind eller registrer dig for at skrive kommentarer.

Re: Anmeldelser af Veet stripes

Endelig er ordene sagt om striberne. Det har længe været interessant. Selv brugte ikke. Hvad med økonomi i brug? Hvor mange stykker er i en pakke?

 • Log ind eller registrer dig for at skrive kommentarer.

Re: Anmeldelser af Veet stripes

Uanset hvad der kan siges om hastigheden og vanen hos de kedelige fornemmelser, behandler jeg stadig voksstrimlerne negativt. Og så vidt jeg ved, er resultatet ikke meget lang. Det er bedre at bruge det gamle, men ikke så sygdomsbaserede middel.

 • Log ind eller registrer dig for at skrive kommentarer.

Re: Anmeldelser af Veet stripes

For længe siden har jeg gået forbi disse strimler. Jeg har aldrig brugt det nu. Tak for tilbagemeldingen.

 • Log ind eller registrer dig for at skrive kommentarer.

Re: Anmeldelser af Veet stripes

Forsøgte at fjerne strimler og et sæt varm voks. For mig, minus en - kun 30% af håret fjernes. Plus, meget tid er brugt.

Enhver tilbagemelding på Veet striber?

Dagbogskoncernen "Pleje af kroppen":

 • EFFEKT - SUPER!
 • Turpentine bade
 • • Har anmeldelser af Veet striber?
 • For lethed og kraft
 • Honning og kanel til ansigtet.

Du kan uploade din video til vores hjemmeside Videoreka.ru og indsætte den i din optagelse, for dette kopierer koden under videoen og indsætter den i formularen herunder.

Hvis du vil indsætte en video fra Youtube, klik på linket "Del" under videoen, vælg "HTML-kode" -indstillingen, kopier den og indsæt den i formularen nedenfor

For at tilføje denne video til din artikel skal du kopiere og indsætte den følgende kode på det rigtige sted i teksten.

Voksstrimler til ansigt: ansøgningsanmeldelser

Voksstrimler er en kosmetik, som du kan slippe af med uønsket hår på følgende områder:

 • på ansigtet;
 • armhuler;
 • fødder;
 • hænder;
 • intim zone;

Dette værktøj til depilation er populært hos piger, der elsker at passe sig selv hjemme.

De er nemme at bruge:

 1. Varm strimlen til medium temperatur.
 2. Lim det til et bestemt område af kroppen.
 3. Tag en skarp bevægelse mod hårvækst.

Brug af voksstrimler er gavnlig i form af penge, da en ting kan bruges flere gange i løbet af en procedure. Det vigtigste er at gøre alt hurtigt.

Egenskaber af voksstrimler:

 1. Din hud vil være glat i omkring en måned efter den første depilation.
 2. Hvis proceduren blev udført korrekt, fjernes næsten alt håret på en gang.
 3. Hvis du bruger voksstrimler regelmæssigt, vil håret efter flere gange begynde at vokse langsommere, de bliver blødere og lettere.
 4. Ved hjælp af voksstrimler kan du fjerne hår af enhver struktur (blød, hård), såvel som uanset længden.
 5. Voksstrimler tager ikke meget plads, så du kan tage dem med dig til at hvile uden problemer. I hjemmet vil de heller ikke tage meget plads.

På trods af det enorme antal fordele ved voksstrimler er der et stort antal minuser:

 1. Depilation med voksstrimler giver ubehagelige fornemmelser, oftest smertefulde.
 2. Efter proceduren er der en voks, der kan holde sig til dele af kroppen eller forårsage allergier.
 3. Irritation kan forekomme, der ledsages af kløe og smerte.
 4. Nogle piger kan være allergiske over for voks, så det er bedst at udføre en test før proceduren.
 5. På sart hud, hvis det anvendes ukorrekt, kan sår eller blå mærker forblive.

Huden på ansigtet er meget øm, det udsættes for irritation mere end i andre dele af kroppen. For proceduren skal du undersøge din hud. Der er mange typer voksstrimler, der hver især finder et passende udseende.

Der er for tør, olieagtig, normal, såvel som meget følsom hud. Ofte tilføjer producenterne strimlerne af hudplejeprodukter. For eksempel nærende, fugtgivende. Huden efter proceduren med sådanne strimler vil være mindre udsat for ubehagelige konsekvenser.

Veet voksstrimler

Veet er et populært internationalt firma, der producerer depilatories for hurtig hårfjerning fra kroppen. Det blev oprettet i 1901 og tilfredsstiller stadig det rimelige køn med sin kvalitet og fremragende resultater i mere end 180 lande rundt om i verden.

Strimlerne i dette firma er de mest populære. De er små i størrelse, så nem at bruge. Strimlerne gennemblødes i forskellige æteriske olier, så huden bliver fugtet under proceduren.

Også de forårsager ikke irritation, har en behagelig lugt, kvalitativt fjerner hår fra ansigtet. I en pakke 18 voksstrimler samt 4 klud til rensning.

De kan findes i næsten alle apoteker og opbevares med kosmetik.

Pris: fra 250 rubler til 450 rubler.

anmeldelser:

Lyudmila. Hår over overlæben forårsagede altid en flok komplekser, hun var bange for, at håret efter barbering ville begynde at vokse hurtigere og mere mærkbart. Jeg besluttede at købe Veet stripes, resultatet var imponerende! Fantastisk værktøj.

Maria. Jeg så Veet striber på tv, jeg besluttede at prøve. Meget godt produkt, men ikke klar over alt. Jeg var nødt til at arbejde med pincet.

De fleste anmeldelser er positive, pigerne er tilfredse med resultatet.

Karamelstrimler

Disse voksstrimler til ansigtsudsmidning er skabt af en ung og allerede populær virksomhed.

Pakke med 16 voksstrimler og 4 kluter for at fjerne voks efter proceduren. De har en behagelig sød vanilje lugt, er behagelige at bruge, voksen holder sig ikke fast i huden.

Strimler af fremragende kvalitet, med en gang fjerner næsten alt hår. Huden er ikke skadet og efterlader ingen irritation.

Pris: fra 130 rubler til 250 rubler.

anmeldelser:

Alexander. Fantastisk værktøj. Prisen er behagelig, de tager sig af min hud og efterlader ikke irritation efter proceduren. Jeg råder.

Liana. Efter min mening er prisen ikke en garanti for kvalitet. De er bare gode, jeg elsker lugten af ​​vanille, proceduren er en stor fornøjelse.

De fleste anmeldelser er positive, pigerne er tilfredse med resultatet.

Markell Lux Mini Strips

Fabrikanten af ​​mærket "Markell" - firmaet "Stilmark", en hviderussisk virksomhed.

Voksstrimlerne i dette firma er allergivenlige. På grund af sin fordelagtige størrelse kan strimlerne ikke kun bruges til depilering på ansigtet, men også til armhulerne og bikiniområdet. Med deres hjælp bliver håret fjernet fra pærerne. Effekten varer mere end 2 uger.

I et sæt med 20 strimler og 3 servietter med olie.

Pris: fra 200 til 300 rubler.

anmeldelser:

Alina. Jeg kunne godt lide disse voksstrimler. Jeg plejede at gøre depilation kun i saloner, men da det er meget dyrt, besluttede jeg at prøve det hjemme. Jeg var bange for at jeg vil dække acne, men det skete ikke. Jeg kan godt lide det!

Svetlana. Jeg har brugt disse voksstrimler i lang tid, jeg kigger ikke engang på andre. De forårsager ikke allergier, indgroede hår gør det heller ikke. Nice lugt og pris. Jeg anbefaler!

De fleste anmeldelser er positive, pigerne er tilfredse med resultatet.

Depilation Strips Avon Skin så blødt

Måske er der ikke en eneste pige, der ikke er bekendt med Avon og dens kosmetik. I næsten alle kataloger kan du finde voksstrimler.

I et sæt på 10 strimler og 2 rengøringsservietter. Efter påføring vokser hårstrimlerne langsommere, mindre mærkbare. Fjern håret fra første gang, huden er glat og fløjlsagtig. Hvis irritation opstår, forsvinder den inden for få timer efter proceduren.

Pris: fra 180 rubler til 350 rubler.

anmeldelser:

Christina. Jeg troede ikke, at der ville være noget anstændigt i Avon, men jeg fandt dem! Disse voksstrimler er gode! Fjern alt hår, ikke provoker indgroet hår. Jeg kan godt lide det. Jeg anbefaler.

Håber. Bestilt Avon Skin så blødt. Hun ventede på ordren, begyndte straks at udføre depilationen på hendes ansigt. Håret var helt pensioneret, men irritation dukkede op. Jeg kunne ikke lide det forfærdeligt. Hvis du har følsom hud, anbefaler jeg ikke at bruge sådanne strimler.

De fleste anmeldelser er positive, pigerne er tilfredse med resultatet. Mange klager over stor irritation.

Kontraindikationer

Du kan bruge voksstrimler til enhver tid, men du skal vælge et andet værktøj, hvis du har:

 1. Øget kropstemperatur, sygdom.
 2. Hvis huden er modtagelig for svamp, irriteret eller ridset.
 3. Håret er for kort eller for langt (de kan skæres med saks til den ønskede længde).

Til resultatet af voksstrimmerne var meget bedre, du kan ty til applikationstryk.

Brugsanvisninger:

 1. Påfør en voksstrimmel langs hårets vækst og riv den i modsat retning.
 2. Før brugen gnides voksstrimmel mellem dine hænder, og du kan også lægge det på et varmt rør eller med en hårtørrer.
 3. Glat håret i ansigtet, stræk derefter huden og lim forsigtigt strimlen. Så hun kan få fat i mere hår.
 4. Voksstrimler for at rive en skarp bevægelse.
 5. Efter proceduren smøres huden med æterisk olie. Denne metode hjælper med at fjerne voksrester og beskytter huden mod irritation og allergi.

Trin for trin instruktioner og pleje efter proceduren

 1. Før proceduren skal du fjerne alle makeupprodukter fra dit ansigt. Anvend ikke cremen, det er bedst at vaske huden med sæbe og vand.
 2. For bedre at fjerne hår, skal du udvide porerne på ansigtet. Rens derfor porerne med peeling og skrub det derefter. Overdrive det ikke, så huden ikke bliver ridset.
 3. Før proceduren affedt ansigtet med et specielt værktøj.
 4. Tag en voksstrimmel i dine hænder og gnid den mellem dine palmer, så den bliver varm.
 5. Hurtigt adskilt en del af strimlen fra den anden og klæb den på problemområdet af huden i henhold til hårvækst. Kør din hånd et par gange, så det glatter og fanger hele håret.
 6. Med en skarp bevægelse, rive strimlen fra ansigtet mod hårets vækst.
 7. Når du er færdig med proceduren, skal du tørre huden med tørklæder for at fjerne enhver voksrester fra dit ansigt.
 8. I sidste ende skal du tørre dit ansigt med en fugtighedscreme eller lotion.

Huden er en meget følsom del af kroppen. Hvis der opstår en infektion, kan der opstå sår og mavesår. Prøv derfor at desinficere huden efter proceduren.

Hudpleje efter proceduren:

 1. Tør huden med mandelolie. På grund af dets helbredende egenskaber hjælper det med at beskytte huden mod irritation og snavs.
 2. Du kan bruge et specielt værktøj, der er beregnet til følsom hud efter barbering.
 3. Nogle piger er godt hjulpet af baby creme.
 4. Urter er et velkendt middel, der hjælper ikke kun med at berolige huden, men også beskytte den mod ekstern eksponering. Brew kamille, spænd det, så der ikke er nogen klumper. Lad drikken afkøle lidt, så fugt en bomuldsstuds og tør den hud, der er blevet udsat for.
 5. Du kan også tørre huden med alkohol. Det vil hjælpe med at genoprette huden efter depilation.
 6. Efter proceduren bør du ikke anvende dekorative kosmetik på huden, for på dette tidspunkt vil porerne være åbne, og hvis snavs kommer ind i dem, kan en forfærdelig allergi begynde.
 7. Du kan købe salve på et apotek for at lindre irritation.
 8. Rids ikke eller gnid huden med et håndklæde, serviet eller andre genstande. De kan forårsage betændelse.

Anæstesi før depilation

 1. Den nemmeste måde er at tage en bedøvelse før proceduren. Vent efter 20 minutter, og fortsæt. Behøver ikke øjeblikkeligt, så medicinen har tid til at virke på din krop.
 2. Før proceduren er det uønsket at tage alkoholholdige drikkevarer eller dem, der indeholder koffein (kaffe, energi).
 3. Is som assistent i smertelindring er et eventyr. Is fører til, at ansigts muskler strammer, porer smal. Derfor kan brugen af ​​is påvirke ansigtet negativt.
 4. For at gøre proceduren mindre smertefuld, så prøv at slappe af dine ansigts muskler så meget som muligt.
 5. Lidocain. Fremragende værktøj til smertelindring. Solgt i salver, sprøjter og injektioner. Må ikke anvendes med feber, forkølelse, migræne, indre organers sygdomme, allergier, kramper og personlig intolerance.

Hvordan vokse øjenbryn: regler om pleje, effektive opskrifter, tips og anmeldelser

Hvordan slippe af med pubic hair: 6 metoder, der virker