6 bedste voksstrimler til depilation

Voksstrimler tilhører metoderne til "kold" depilering, fordi voks på dem næsten ikke kræver opvarmning (ifølge instruktionerne behøver du kun at gnide båndet mellem palmerne i 30 sekunder). Voksstrimler har deres fordele og ulemper. Som et plus kan procedurens hygiejne og brugervenlighed noteres - voksen er jævnt fordelt og fanger hårene. Og minus er mere smertefulde fornemmelser, sammenlignet med varm voks. Desuden lykkes det ikke alle fra første gang at vælge selv den bedste mulighed for hårfjerningstrimler, der starter ud fra følsomheden af ​​huden, stivhed og hårlængde.

I rangordningen af ​​de bedste voksstrimler til depilation er forskellige muligheder præsenteret, blandt hvilke du kan vælge den mest egnede til en bestemt zone og hudtype.

Avon Skin så blødt
bedste voksstrimler til ansigtsudsmidning

På billedet - voksstrimler til afhugning Avon Skin så blødt. Den gennemsnitlige pris i Den Russiske Føderation: 189 rubler (10 strimler + 2 rengøringsservietter).

Et sæt voksstrimler til depilering af ansigtet "Perfect Skin" fra Avon - den bedste løsning for dem, der ønsker at slippe af med obsessive hår på ansigtet. Sættet med 10 bilaterale voksstrimler og to fugtighedsgivende klud til fjernelse af voksrester og fugtgivende huden. Effekterne af striberne er også i den kendsgerning, at hårene vokser langsomt ved hver depilering og bliver mindre grove.

fordele:

 • Hårfjerning første gang.
 • Irriteringen på huden passerer hurtigt.
 • Akkumulerende handling.
 • Rimelig pris.

Ulemper: ikke opdaget.

Fra Avon Skin så bløde voksstrimmel anmeldelser:

"Avon glædede mig som altid med hans Skin så bløde serieprodukter. Jeg prøvede voksstrimler til ansigtet, resultatet er fremragende! Alle hår (og sort og fluff) fjernes uden rest. 2 måneder er gået fra tidspunktet for brug, og proceduren er ikke nødvendig for at gentage. "

"Fra en tidlig ungdom lider jeg af disse ubehagelige hår over min overlæbe. Først tog jeg pincetten, og så så jeg i Avon katalogstrimlerne for depilation med voks. De er de bedste, det er bare min frelse. I en bevægelse er alt overflødigt, og jeg lever stille i mere end en måned! "

Bedømmelse: 10 ud af 10.

Shary
bedste voksstrimler til fjernelse af hår

I foto - voks strimler til hårfjerning Shary. Den gennemsnitlige pris i Den Russiske Føderation: 250 rubler (12 strimler + 2 rengøringsservietter).

Shary voksstrimler har vist sig at være et blidt og effektivt middel til hjemmelavet hårfjerning. Linjen indeholder strimler til følsom hud (med avocado ekstrakt), tør hud (kokos), til at fjerne hårdt hår (mandler). Pakken indeholder 6 dobbeltsidede strimler og to poser af kølemel, hvilket reducerer hårvæksten og beroliger huden.

fordele:

 • Høj effektivitet betyder.
 • Brugervenlighed.
 • Selv korte hår fjernes.
 • Professionel hudpleje.

Ulemper: I voksens sammensætning er der en masse "kemi" (men voksen fjernes hurtigt fra huden).

Fra anmeldelser af voksstriber Shary:

"Jeg så ved et uheld et nyt mærke af hårfjerningsstrimler i butikken - Shary med en kokosnød og besluttede at udføre en test. På grund af min omfattende erfaring i sådanne spørgsmål kan jeg sige, at et produkt i høj klasse er tættere på en professionel. Fjerner klart, hurtigt, minimal smerte. Uden revner og irritationer ".

"Shary voksstrimler blev købt, fordi der ikke var noget mærke i butikken, som jeg plejer at bruge. Som de siger, er alt gjort - til det bedre! Nu vil jeg kun bruge dem - god kvalitet! Separat vil jeg notere kølegelen, som ikke gav irritation en chance! ".

Bedømmelse: 10 ud af 10.

Lady Caramel Vanilla
de mest gavnlige voksstrimler til kroppen

På foto - voks strimler til depilation af kroppen af ​​Lady Caramel Vanilla. Den gennemsnitlige pris i Den Russiske Føderation: 140 rubler (16 strimler + 4 rengøringsservietter).

Mange kvinder vurderede den kolde voks til depilation i strimlerne af Lady Caramel med en vanille duft som "et utrolig rentabelt køb." Designede strimler til depilation af hele kroppen, ideel til følsom hud. Strimler af fremragende kvalitet, vokset på dem jævnt, har en behagelig aroma. Effektivitet - over gennemsnittet fjerner mere end 90% hår længere end 2 mm uden at skade huden og efterlader ingen irritation. I pakning af 16 strimler og 4 fugtighedsgivende klud.

fordele:

 • Stor kvalitet.
 • Visker nok til alle procedurer for depilation.
 • Gentag pleje af følsom hud.
 • "Sjov" pris.

Ulemper: ikke opdaget.

Fra anmeldelser af voksstriber Lady Caramel:

"Efter at have brugt Lady Caramel striber, havde jeg kun et spørgsmål: Hvorfor så jeg dem ikke før? Jeg kastede en masse penge på Veet, som er langt ringere end karamel med hensyn til kvaliteten af ​​depilation og flere gange dyrere. Nu kun karamel!

"Lady Caramel kold voks er en af ​​de sjældne gange, når kvaliteten overstiger prisen. Ja, ja, og det sker. Jeg fandt ikke nogen mangel i disse strimler. De er de bedste! Benene i fjerde uge er glatte, som efter en skønhedssalon. "

Bedømmelse: 10 ud af 10.

Floresan dyb depil
bedste voks strimler til bikini område

I fotovoksstrimlerne til depilation af Floresan Deep Depil bikini zone med azulene. Den gennemsnitlige pris i Den Russiske Føderation: 160 rubler (20 stk.).

Floresans Deep Depil strimler baseret på bivoks er designet til delikat depilation i bikiniområdet. Azulene (kamilleolieekstrakt), som er en del af voksen, har antiinflammatorisk virkning, hvilket forhindrer irritation. Stretch-elastiske strimler gentager kroppens form, effektivt fanger hårene uden at beskadige huden.

fordele:

 • Høj effektivitet.
 • Gentag hudpleje.
 • Kvalitet beroligende balsam i sættet.
 • Økonomi.

Ulemper: ikke opdaget.

Fra Deep Depil voksstrimmel anmeldelser:

"Glædelig glæde af at bruge Deep Depil striberne! Hårene er perfekt fanget (og de er ret hårde for mig), huden efter dem er silkeagtig og også et dejligt kølebalsamsæt. Og alt dette til en så latterlig pris! "

"Sandsynligvis prøvet alle strimler til bikini depilation - fra dyre til billige. Fra Deep Depil, og selv for en sådan pris, forventede jeg ikke meget, men... de overraskede! Disse er en af ​​de bedste striber til depilation! Ikke kun omkring 95% af hårene forblev på dem, men også huden blev blødere. Uden tvivl køber jeg kun dem nu! "

Bedømmelse: 10 ud af 10.

Markell Lux mini
bedste voks mini strips til depilation

I foto - voksstrimlerne til afsmøring af kroppen Markell Lux mini. Den gennemsnitlige pris i Den Russiske Føderation: 240 rubler (20 strimler + 3 sager med olie).

Lux mini hypoallergen voksstrimler fra det hviderussiske firma Markell er designet til at fjerne overskydende hår fra ansigt, underarm og bikini områder. På grund af sin kompakte og bekvemme størrelse kan båndet limes til næsten enhver del af kroppen. Værktøjet fjerner hårene sammen med pæren og derved reducerer stivheden under deres efterfølgende vækst. Depilation kit indeholder 20 strimler og 3 poser med olie til følsom hud.

fordele:

 • Praktiske strimler.
 • Højkvalitetsfangst af hår.
 • Reducer hårvæksten.
 • Hypoallergen, ikke forårsage irritation.

Ulemper: ikke opdaget.

Fra anmeldelser af voksstrimler Markell Lux mini:

"Jeg fjernede armhulen i salonen flere gange, for første gang besluttede jeg at gøre det hjemme. Jeg købte de samme voksstrimler som min mester - Markell Lux mini, og... hun gjorde det nemt og enkelt. Da håret er stramt, måtte jeg gentage proceduren, hvorefter der var et par hår, som jeg trak ud med pincet. "

"Markell Lux mini - de bedste voksstrimler til bikiniområdet. Du behøver ikke at skære og vride strimlerne til at klæbe på det rigtige sted, alt er gjort i én bevægelse. Fanger hårene meget seje, ripper ud med en pære. Efter en sådan procedure bliver de blødere. "

Bedømmelse: 10 ud af 10.

Veet med aloe vera og lotus smag
bedste voksstrimler til tør hud

I foto - voks strimler til tør hud Veet med aloe vera og duften af ​​lotus. Den gennemsnitlige pris i Den Russiske Føderation: 400 rubler (12 strimler + 2 våde klud).

Af de mange depilatorier af Veet er voksstrimler til tør hud med aloe og lotus de mest populære. Værktøjet er beregnet til aflejring af kroppen, men som i praksis viser den bedste handling på benene, under knæet. Naturlige ekstrakter i voksets sammensætning har en gavnlig virkning på hudens tekstur, hvilket gør det glattere og silkeagtigt. Før proceduren er det nødvendigt at fjerne de hornede hudpartikler.

fordele:

 • Langvarig virkning (op til 4 uger).
 • Huden efter proceduren er glat og delikat.
 • Let at bruge.

ulemper:

 • Hårene bryder ofte, du er nødt til at behandle et område flere gange.
 • Rigtig høj pris.

Fra Veet voksstrimmel anmeldelser:

"Efter at have brugt disse strimler sad jeg en halv time med pincet for at fjerne hår. Resultatet - irritation, selvom tørrede huden med en klud, der kommer i sættet. Ja, effekten varer i lang tid, men hvordan man lider for dette. ".

"Jeg prøvede en masse strimler med voks, jeg fik en fornemmelse af, at alle var de samme. Nu køber jeg Veet med aloe, jeg gør alt efter instruktionerne, og efter dem er min hud helt glat og blød. "

Bedømmelse: 8 ud af 10.

Hvilke voksstrimler er de bedste?

Som praksis viser, eksisterer de ideelle voksstrimler simpelthen ikke. Erfarne kvinder i spørgsmål om depilation mener, at det vigtigste i denne sag er praksis. Over tid kan du tilpasse sig hudens egenskaber og hårets tykkelse, vælge den mest effektive depilationsteknik - eller vælg en anden måde at slippe af med trætte hår.
For den bedste effekt anbefales det at opvarme voksstrimlen inden brug (med jern, hårtørrer eller på batteri), tryk godt på det, lad voks hærde. Derefter trækkes de parallelt med huden med en skarp bevægelse. På trods af forskellen i sammensætningen vælges den "kolde" voks i overensstemmelse med formen af ​​stofbasen, aroma- og priskategorien, og her er den, der kan lide mere.

Depilatory strips: nogle detaljer om brug

I dag er der flere måder at slippe af med uønsket vegetation på kroppen.

En af de billige, effektive og bekvemme måder - voksstrimler til depilation.

Typer af voksstrimler til depilation

Voksstrimler præsenteres på markedet ved hjælp af et sæt af de mest forskellige mærker af producenten og varetyperne. For at vælge den rigtige, behøver du ikke skynde dig, men læse omhyggeligt de specifikke oplysninger på pakken.

Voksstrimler varierer i tykkelse og størrelse af papir og vokslag, kvaliteten af ​​voks. Der er universelle strimler, men det er bedre at vælge dem, der er designet til en bestemt type hud (tør, olieagtig, normal eller følsom).

Derudover er der også specialiserede voksstrimler til fjernelse af hår på hænder, ben, på ansigtet eller i bikiniområdet. De fremstilles i mere egnede størrelser, samtidig med at der tages højde for de særlige egenskaber ved hårvækst i bestemte områder.

Konsekvenser af hyaluronsyreinjektioner. Ung hud i enhver alder.

For dem der er interesserede i hvor mange bryster der vokser, er der detaljerede oplysninger om funktionerne i udviklingen af ​​kvindebrystet.

Hårfjerning

I pakken er der i tillæg til voksstrimler specielle olierede servietter og instruktioner, som skal læse omhyggeligt.

For at udføre hårfjerning ved hjælp af strimler, skal du først anvende en lille talkum på ren, tør hud.

Voksstrimler ligger i pakken parvis "ansigt" til hinanden. De skal varme, gnide mellem palmerne og afbryde forbindelsen.

Det er vigtigt ikke at overophede strimlerne, de skal blive varme, omtrent som kropstemperaturen. Hvis de gnides tungt og i lang tid, vil de blive for varme fra friktion, og voksen forbliver på huden og håret fjernes dårligt.

Derefter limes wax strips til huden på steder af hårfjerning i retning af deres vækst. Strimlen skal holde fast, for det glattes det med håndfladen og presser hårdt ned.

Nu kan du fjerne voksstrimmen, mens du river af hårene. Dette gøres mod hårvækst. Huden under båndet er fastgjort med den ene hånd, den anden kommer af med en skarp bevægelse. Hvis hårene forbliver, kan proceduren gentages.

Når man river ned strimlerne, er det vigtigt ikke at trække dem op, så er huden mere beskadiget. Bevægelsen, der afbryder strimlen, skal rettes langs overfladen af ​​det behandlede område så tæt som muligt på huden.

Fjern uafhængigt hår med voksstrimler på forskellige dele af kroppen. Hårfjerning på overlæben over eller under øjenbrynene på hagen er helt tilgængelig.

At håndtere hår på benene er ret nem at håndtere. Men med hænder eller armhuler bliver det sværere, da det er nødvendigt at fiksere huden og rive stripen på samme tid, og det er ikke praktisk ved håndtering af arme og armhuler.

Hvad angår bikinilinjen, er det hensigtsmæssigt at strippe håret langs linjen af ​​linnet, fra hofters indre overflade. Epilering af en dyb bikini på denne måde er normalt ikke færdig.

Kontraindikationer

 • Hudskader i forbindelse med hårfjerning,
 • Forværring af eventuelle hudsygdomme
 • Øget kropstemperatur
 • Ikke nok hårlængde.

Hvad skal man gøre, hvis det gør ondt

Fremgangsmåden ved hårfjerning kan næppe kaldes smertefri. Nogen er i stand til at udholde sådan smerte, men nogen klare ikke med disse fornemmelser. For at gøre proceduren mindre smertefuld kan du bruge små tricks:

 • Damphud før proceduren,
 • Pre-use skrubbe,
 • Depilation er bedre i den første uge efter menstruation.

Forbehandling af huden vil gøre hårfjerning lettere, og derfor mindre smertefuld. Kroppens respons på smerte varierer i forskellige perioder af kvindesyklusen. For at føle mindre smerte er det bedre at udføre en sådan procedure, når du er rolig og afslappet.

Hvis du ikke har styrken, kan du bruge Emla creme eller spray Lidocaine. Disse er smertestillende midler til påføring på huden.

Jeg spekulerer på, hvad læber efter botox? I vores artikel, et billede af patienter før og efter proceduren.

Strammet hud uden rynker - resultatet af at anvende Restylane Vital Light. Her er detaljerne om brugen af ​​stoffet.

På følgende link kan du lære at lave et fransk manicure hjemme uden strimler https://nesekret.net/beauty/bodycare/francuzskij-manikyur. Smuk manicure billigt og sur!

Efter depilation

Sådan fjerner du voksrester

Efter fjernelse af voksstrimlerne fra huden, er der stadig en vis mængde voks på den. I pakken med striber er specielle klud, der er designet til at fjerne resterende voks. Hvis disse servietter ikke er nok, kan du bruge et af følgende værktøjer:

 • Kludserviet fugtet i olivenolie, solsikkeolie,
 • Fedt fløde,
 • Særlig hud lotion efter voksning,
 • Opvarmning af huden med en hårtørrer gennem en klud.

Der er anbefalinger til vask af voks med varmt vand og sæbe. Denne metode er den mindst effektive, og yderligere tørring efter depilering har ikke den bedste effekt på huden.

Hudpleje efter proceduren

Generelle anbefalinger efter nogen depilation er, at du ikke kan solbade et par dage enten i solen eller i et solarium.

Du kan heller ikke tage varmebehandlinger: bad, bad, sauna.

I et par dage er det umagen værd at udsætte sporten, da sved vil irritere huden.

I stedet for det fjernede hår er der ofte røde pletter, der ødelægger hudens udseende. Selvfølgelig passerer de med tiden, men deres eliminering kan fremskyndes.

Hudplejeprodukter efter depilation:

 • Creme eller spray Panthenol,
 • Hydrogenperoxid,
 • klorhexidin
 • solkoseril,
 • Aloe Vera eller Tea Tree Oil
 • Baby creme,
 • Ansigtscreme med et ekstrakt af calendula, kamille, havtorn,
 • Fugtighedscremer.

Alle disse værktøjer hjælper med at lindre eller reducere inflammation og fremskynde genoprettelsen af ​​normal hudtilstand. Begynd at bruge dem, det vil sige på huden, du har brug for straks efter proceduren.

Opfattelsen af ​​huden ved forskellige produkter er forskellig for hver person, så du skal vælge de produkter, du allerede har brugt. Hvis du endnu ikke har brug for det, må du måske prøve mere end en, før den mest succesrige bliver valgt.

Det er vigtigt at vide, at alle alkoholiske tonika og lotioner tørrer huden, så efter brug af dem skal du påføre en fugtighedscreme. Tross alt er tør hud mere sårbar.

Alo- og te-træolier fremmer hurtigere helbredelse og regenerering. De bør dog ikke påføres huden efter depilering i sin rene form. De skal tilsættes til en fugtighedscreme eller opløst i olie. Først efter det kan du bruge.

Ofte har de enkleste midler, der anvendes under normale forhold, også en fremragende effekt på lindring af irritation og fremskyndelse af huden. Dette er en børnecreme eller ansigtscreme. Det er bedre, hvis de har en fugtgivende effekt.

Efter ca. 3-4 dage anbefales det at behandle huden på steder med depilation med en skrubbe. Dette vil reducere risikoen for indgroede hår.

Fordele og ulemper ved fjernelse af hårfjerningsstrimler

Som alle andre produkter har voksstrimler fordele og ulemper, for at vælge den mest passende metode til fjernelse af håret, er det værd at lære det at kende fra alle sider.

fordele:

 • Komfort og tilgængelighed: Der kræves ingen særlige forhold, det er muligt at udføre depilation, selvom du ikke er hjemme.
 • Rentabilitet: En stribe kan bruges flere gange.
 • Langvarig effekt: op til 4 uger afhængigt af de enkelte egenskaber.
 • Gradvis forværring af hårvækst på grund af regelmæssig traumatisering af pærerne.

ulemper:

 • Smerter under proceduren,
 • Følelse af hudklæbrighed på grund af voksrest,
 • Det er ikke altid muligt at fjerne alt håret, og du skal rengøre det med pincet,
 • Sandsynligheden for blå mærker eller slid på huden med utilstrækkelig fiksering under rivebåndet,
 • Risikoen for allergi over for komponenterne i sammensætningen, der dækker strimlerne,
 • Risikoen for at bryde håret, som kan fremskynde væksten,
 • Sandsynligheden for groft hår, når du bruger voksstrimler på ansigtet.

Når du læser anmeldelserne kan du finde negativ, hvilket indikerer dårlig fjernelse af hårfjerning. Når du bruger voksstrimler, er det bedre at vælge specielle og bruge dem kun til deres tilsigtede formål. For eksempel er det ikke nødvendigt at fjerne epilering af bikiniområdet med striber for at fjerne hår på benene.

Ikke desto mindre tager producenten hensyn til de særlige egenskaber ved vækst og struktur af hår i forskellige zoner. I overensstemmelse med dette bestemmes af densiteten, sammensætningerne af sammensætningen anbragt på strimlerne, dens tykkelse.

Hvis den første hårfjerningsprocedure ved hjælp af voksstrimler ikke lykkedes, var der måske noget i vejen. Det er mere værd at lære bekendtskabet med vejledningen. Måske forstår nogen teknologien til at udføre denne type hårfjerning efter at have set en video, der fortæller om det.

Mange mennesker klarer sig at tilpasse sig fra anden eller tredje gang, og alle efterfølgende procedurer går glat. Det er dog muligt, at denne metode til fjernelse af håret ikke virker for nogen. Det er muligt, at hudirritation vil være meget stærk. Så skal du vælge en anden metode til fjernelse af hår.

Lær alle hemmelighederne af slankende linolie. Hvad du har brug for til effektivt vægttab.

Hvordan ansøge rødme på et tyndt ansigt for at læse artiklen. Typer af rødme og reglerne for deres anvendelse.

Pris af varer

Omkostningerne til strimlerne er meget forskellige.

For eksempel koster Veet for normal hud i mængden af ​​12 stykker i gennemsnit 250 rubler.

Byly for ansigtsudsmykning - 220 rubler, Shary for hårdt hår - 170 rubler.

Prisen er mest afhængig af antallet af strimler i pakken, og jo flere af dem er jo mere økonomiske det viser sig.

Jo dyrere er voksstrimlerne, som omfatter forskellige komponenter, der passer til huden, for eksempel æteriske olier. Men efter at have brugt dem, vil der være mindre hudproblemer, og det vil blive hurtigere.

Det er svært at sige, hvor meget proceduren vil koste, da det afhænger af mængden af ​​hår og området af det behandlede hudområde. Når du fjerner hår fra forsiden af ​​en pakke i 12 stykker, kan det være nok flere gange.

Hvis du har brug for at fjerne hår på dine ben, så er det muligt, at en hel pakke vil gå væk på en gang, især hvis de vokser over hele overfladen af ​​tibia.

Valget af voksstrimler er altid individuelt, fordi hver organisme har sine egne egenskaber.

Du kan finde flere oplysninger om dette emne i afsnittet Epilation.

Hårfjerning strimler

Hver pige vil være smuk og velplejet. Særlig opmærksomhed på dette område fortjener spørgsmålet om at pleje huden. Enhver ønsker, at kroppen tiltrækker opmærksomhed med sin bløde og fløjlsagtige overflade. Stor ulejlighed kan bringe tilstedeværelsen af ​​overskydende hår på kroppen, som de fleste kvinder forsøger at kæmpe for. Voksstrimler til hårfjerning har vist sig i denne sag, hvilket hjælper med at udrydde uønskede hår.

Særlige egenskaber

Mange spørger spørgsmålet om, hvad der er forskellen mellem fjernelse af hår og fjernelse af hår. Under epilation henvises til den kunstige eliminering af overskydende vegetation ved at ødelægge hårsækkene eller hårfjerningen sammen med rødderne.

Denne metode adskiller sig fra depilation i, at med hjælp er håret fjernet sammen med roden. Der er mange typer hårfjerning, som omfatter voksstrimler. Depilation omfatter sådanne procedurer som brugen af ​​barbermaskiner, depilatory cremer, fordi sådanne metoder ikke påvirker udviklingen af ​​hår i fremtiden.

Voksstrimler er små stykker af en bestemt type papir, hvorpå en voksforbindelse er placeret. Nogle producenter tilbyder stofvalg, men de har næsten ingen forskelle fra papirtypen. Denne type hårfjerning er relateret til kold voks. Dette tyder på, at sammensætningen ikke kræver opvarmning, så den begynder at smelte. At arbejde nok varme af hænderne selv.

Til salg er der strimler af universel type, såvel som rettet mod et bestemt område af kroppen.

De kan variere i størrelse, inkludere forskellige flavored formuleringer, og også divideres med hudtype.

Hvis vi taler om fordelene ved voksstrimler, er de som følger:

 • Denne metode til hårfjerning er meget overkommelig. Du kan når som helst udføre proceduren, uanset hvor du er
 • du behøver ikke at vente på det øjeblik, hvor håret vokser op. Fremgangsmåden kan udføres på hår, hvis længde kun er 1,5 mm;
 • værktøjet er økonomisk. En stribe er nok til flere gange. Du kan bruge det, indtil håret er limet til materialet;
 • Effekten af ​​epilationen varer op til 4 uger. Den nøjagtige periode afhænger af væksten i dit hår;
 • voksstrimler beskadiger hårsækkenet, hvilket forårsager en krænkelse af hårvækstfunktionens funktioner.

Trods mange fordele har værktøjet sine ulemper. Negative kvaliteter omfatter:

 • sygdommens morbiditet
 • voks kan forblive på hudoverfladen, hvilket fører til en følelse af ubehag;
 • hårene kan ikke tages fuldt ud i en enkelt procedure, så båndet skal limes gentagne gange;
 • der er en mulighed for, at en allergisk reaktion på voksens sammensætning og andre elementer, der er til stede i stoffets formulering, kan manifestere sig;
 • hvis du ikke kan give tilstrækkelig fiksering af huden, kan slid og blå mærker forblive på den;
 • eliminering af vellus håret er særligt for voksstrimler, hvilket giver kommandoen mulighed for at aktivere væksten af ​​groft hår med mørkt pigment;
 • betændelse på kroppen kan være til stede i løbet af dagen.

Hver pige skal gøre sig bekendt med disse egenskaber for at afveje fordele og ulemper og bestemme hvilken type fjernelse af hår.

Der er tre muligheder for voksning: brugen af ​​kold, varm eller varm voks. Voksstrimler anvendes til forskellige områder af kroppen.

Til salg er der rene striber til hårfjerning på professionelt niveau (produkter fra "Pure" er udbredt). Der er også produkter, der allerede har en voks sammensætning.

De kan også klassificeres efter deres tekstur. Der er papir og stof. Papir falder ind under kategorien budgetindstilling. Sådanne strimler er engangsbrug. Sammen med dem er der et serviet, der hjælper med at rense huden fra vokspartikler. Stofstrimler har en betydelig fordel, da de er genanvendelige. Ikke-vævede strimler har dog en billigere pris, i modsætning til den beskrevne mulighed.

Hvis vi taler om strimler, hvor voks ikke var oprindeligt til stede, så bliver de brugt, mens de arbejder med varme og varme typer voks, i shugaring og endda hjemme. De er perfekte til hårfjerning, da de indebærer brugen af ​​ikke kun vokssammensætning, men også sukkerpasta. Strimler er lavet af bomuldsstof eller papir. Forskellen kan være i tæthed, størrelse og mærke.

Salg af denne type strimler udføres i en rulle, hvis længde er op til 100 meter. Der er også færdige strimler af forskellige størrelser afhængigt af applikationen.

Der er også gelstrimler, som er meget populære blandt kvinder. De er velegnede til følsomme hudtyper, der reducerer irritation.

Hvilket er bedre?

Ifølge praksis er de perfekte voksservietter endnu ikke blevet opfundet. Selv erfarne piger på spørgsmålet om hårfjerning rapport, at praksis anses for at være det vigtigste punkt i dette spørgsmål. Efter lidt tid kan du vænne sig til synet af dit epitel, til typen af ​​vegetation og bestemme den mest hensigtsmæssige måde at fjerne hår på.

Til ansigt

Mange virksomheder er involveret i gennemførelsen af ​​voksstrimler, der er designet til at fjerne hår over læben, såvel som områder over eller under øjenbrynene. Varemærker, der producerer produkter til dette område, tilføjer specielle komponenter til sammensætningen, der er rettet mod den blide hudtype.

Til underarms

For den aksillære zone bør du bruge hjælp fra dine veninder. Dette skyldes det faktum, at du skal rive stripen meget skarpt ud, og du skal også rette huden ved hjælp af den brugte hånd.

Hvis du selvepilaterer armhulen, kan du klare den første regel, men det er svært at fastsætte huden, hvilket kan føre til blå mærker eller slid.

Til shugaring på benene

Dette område af kroppen såvel som hænderne behandles ganske let og hurtigt. Du vil være i stand til selvstændigt at bruge voksstrimler og få en krop uden overskydende vegetation. Arbejdet med dette område af kroppen ledsages som regel af mindre smertefulde fornemmelser.

Til intime steder

Hvis vi snakker om bikini-zonen, så vil du med egne hænder kunne slippe af med vegetationen, der ligger langs linjen, såvel som på puben. Hår, der er placeret på lårets inderside, kan også nemt fjernes.

Dybere fjernelse er umuligt, fordi strimlerne ikke er beregnet til vanskelige steder. Selvom du skærer strimlerne i tynde stykker, kan du ikke altid være i stand til at klæbe materialet på hårets vækst og rette dem godt.

Hvor meget og hvor sælges de?

Prismærket for voksstrimler kan variere. For eksempel kan produkter fra Byly, designet til ansigtshårfjerning koste omkring 220 rubler, Shary-mærket tilbyder billigere strimler, hvis pris er ca. 170 rubler.

Prislappen afhænger af antallet af strimler i pakken. Det er værd at bemærke, at at købe stor emballage er mere rentabel. Den dyrere kategori omfatter voksstrimler, som indeholder specielle komponenter til hudpleje.

Ingen kan sikkert sige, hvor meget hårfjerning fra en bestemt del af kroppen vil koste dig, fordi alt beregnes individuelt og afhænger af mængden af ​​vegetation og området for det behandlede område. Hvis du har planer om at fjerne hår fra dit ansigt, kan pakken, hvor der er 12 strimler, være nok til flere gange. Du kan tilbringe hele pakken på en ben shugaring.

Du kan købe voksstrimler til hårfjerning i enhver butik. De sælges i apoteker, skønhedssaloner, specialbutikker og endda store hypermarkeder.

Populære mærker

Voksstrimler fremstilles af mange mærker. Blandt de mange mærker er der dem, der var i stand til at vinde et bredt publikum af kunder og er i ranking af de mest populære. Et af disse mærker er Floresan, der fremstiller Deep Depil voksstrimler. Basis for produktet er bivoks, så du let kan fjerne vegetation fra bikiniområdet.

Strimlerne indeholder kamilleolieekstrakt, som er ansvarlig for at lindre betændelse sammen med forebyggelse af irritation. Materialet i strimlerne giver dig mulighed for nøjagtigt at gentage kroppens form og helst fjerne overflødig vegetation uden at skade huden.

Godt resultat er vist ved strimler til hårfjerning fra Faberlic. Fabrikanten er ikke kun involveret i udgivelsen af ​​dekorative kosmetik, men hjælper også kvinder i kampen mod overskydende hår. Der er flere typer strimler, der er designet til forskellige dele af kroppen.

Byly tilbyder sine kunder en serie til tre zoner: kroppen, den intime zone og ansigtet. Strimlerne har en behagelig lugt, blandt andet chokolade noter, grøn te, vanille og kirsebær. Der er også produkter til forskellige aldre.

Voksen striber fra Shary har vist sig at være et delikat og effektivt lægemiddel til at fjerne overskydende vegetation derhjemme. Producenten producerer flere typer produkter designet til forskellige hudtyper:

 • til delikat hud med avocado;
 • strimler til tør hud med kokosnødde
 • mod hårdt hår med mandelekstrakt.

Inkluderet er seks dobbeltsidede strimler, kølegel i mængden af ​​to stykker. Det er også ansvarligt for at bremse væksten og berolige huden.

Blandt de mange produkter til hårfjerning er et særligt sted besat af mærket Velvet. Serien er rettet direkte til hjemmebrug, den har tilgængelige instruktioner til brug og kan anvendes overalt på kroppen. Strimler er egnede selv for et følsomt bikiniområde.

Voks striber fra Velvet indeholder vitaminer A, E, F sammen med naturlige olier. Denne sammensætning hjælper med at blødgøre, fugte og nære huden under epilering. Voksen strimmel er placeret på stoffet, som giver dig mulighed for fuldt ud at trykke materialet på huden, gentage kurverne og funktionerne i reliefen. Denne kvalitet giver dig mulighed for effektivt at fjerne vegetation sammen med rødderne.

Det næste varemærke, der fortjener opmærksomhed, hedder den hvide linje. Produkterne fremstilles i Italien og indeholder unikke elementer, der øger klæbemidlet. Hele sortimentet er valgt ud fra den type hår af mennesker, der bor i forskellige byer.

Cliven skønhed linje er valgt af mange piger. Disse strimler er behagelige i deres brug, sættet indeholder klud til fjernelse af voks. Mærket har vist sin effektivitet og evnen til at købe strimler til et bestemt område af kroppen.

Vox voksstrimler har vist sig at være kvalitetsprodukter. Hårfjerningsproduktet giver en god pasform til huden, hvilket sikrer eliminering af uønsket hår. Dette mærke foretrækker at købe kvinder, der er trætte af at fjerne antennerne over læben med pincet. Ud over strimler til ansigtet indeholder sortimentet strimler til andre dele af kroppen.

Voksstrimler tilbydes af mange producenter. Hvert mærke forsøger at tiltrække nye kunder ved hjælp af behagelige bonusser, der findes i kassen, nye formler og en bred vifte af produkter. Hver kvinde vil være i stand til at finde den nøjagtige løsning, der passer til hendes hudtype og den nødvendige handling.

Hvordan man bruger?

For at gøre depilation strips selv, skal du udføre små forberedende aktiviteter. De består i at tage et bad og behandle huden på den nødvendige del af kroppen.

Behandling udføres ved anvendelse af et affedtningsmiddel. Du kan købe en tonic til kroppen. Eksperter anbefaler at sprøjte huden med talkumpulver, hvis du beslutter dig for at bruge voksstrimler derhjemme. Ud over disse procedurer skal du klippe vegetationen til et mærke på 5 mm. Denne længde vil være nok til at få det bedste greb på strimlerne.

Nu kan du åbne pakken. Ud over strimlerne kan der være en brugsanvisning til produktet, der beskriver detaljeret hvordan man bruger produktet hjemme. Nogle producenter tilføjer en lille pose fløde efter epilering.

Selv i pakken kan der være oliebaserede klud, som du kan slippe af med rester af vokspræparatet på kroppen.

Strimlerne kan foldes i pakken i par, rører voks sider. Nogle producenter stabler produkter separat. På materialet er der en beskyttelsesstrimmel. Du skal varme strimlen ved at gnide materialet i dine hænder. På denne måde overfører du hendes kropstemperatur.

Det næste skridt er at løsne de to strimler fra hinanden sammen med afskalning af beskyttelsesfilmen. Strimlen selv er forpligtet til at fastgøre vokssiden til huden i henhold til vegetationsvejen. Sørg for, at papiret presses tæt på huden. Dette opnås ved grundigt pres.

Nu skal du udføre spændingen af ​​huden og en skarp bevægelse for at fjerne strimlen fra kroppen, der bevæger sig mod hårets vækstretning. For at strække huden vil være mere praktisk, hvis du bruger din fri hånd, og du kan rive stripen med din brugte hånd. Husk, at en skarp bevægelse sikrer fjernelse af den maksimale mængde vegetation, samt en reduktion af smerte. Fjern hårene langs huden, nærmer det så tæt som muligt. Med handlingsretningen deroppe er der risiko for skader på huden.

Når du behandler hele problemområdet, skal du påføre en beroligende creme på huden. Som regel kan en lille smule voks forblive på huden, efter at håret er blevet fjernet. Du kan nemt fjerne det ved hjælp af servietter, som ofte placeres af producenten i emballagen. Hvis kassen ikke har servietter, skal du bruge enkle papirhåndklæder, fugt dem i olivenolie eller solsikkeolie. Nogle piger udøver brugen af ​​fedt-type cremer.

Vær ikke foruroliget, hvis rødmen kommer på huden efter arbejde med voksstrimler. Dette fænomen er midlertidigt i naturen og går hurtigt nok. Du kan fremskynde processen på bekostning af særlige midler til at lindre betændelse.

Eliminering af overskydende vegetation ved hjælp af voksstrimler med egne hænder kan gøres på enhver del af kroppen. Baseret på dine behov kan du behandle dine ben, armhuler, ansigt eller endda bikiniområdet.

Husk på, at det bliver svært at fjerne håret selv i armene og armhulerne, så spørg dine venner og familie om hjælp.

Hvad kan erstattes?

Det sker ofte, at der ikke er nok emballage med voksstrimler til at behandle problemområdet. Som regel opstår der en lignende situation, når benene behandles. For ikke at løbe efter den nye emballage, skal du have en kosmetisk voks på dig og afslutte epileringssessionen med den.

Voksstrimler erstattes let af håndlavede analoger, som er lette at lave af et stof, der ikke er tilbøjelig til at strække. Du kan bruge papirstrimler med det korrekte papirvalg. Materialet skal have et gennemsnitligt tæthed, ikke være meget tykt eller tyndt. Hvis du laver et kompetent valg, vil hele processen med hårfjerning blive vellykket.

Brugen af ​​hjemmelavede strimler er helt identisk med de købte modstykker. Den ene side skal smøres med voks, hvorefter papiret limes til det behandlede område og fjernes med en skarp bevægelse.

Sådan plejer du din hud

Epilering ved hjælp af voksstrimler er en stressende situation for huden, så du skal hjælpe hende med genopretning. Der er ikke noget kompliceret i dette, det er nok at følge nogle regler:

 • nægte kontakt med solen i et par dage. Du bør ikke besøge stranden eller solariumet;
 • De første dage efter proceduren skal du bruge varmt vandprocedurer. At gå på badet, tage et varmt bad kan forårsage betændelse på huden;
 • Glem fysisk anstrengelse for få dage efter hårfjerning, fordi de også kan bidrage til det faktum, at irritation vil forekomme på det behandlede område;
 • Glem ikke at behandle huden med helbredende midler. Du kan bruge panthenol, hydrogenperoxid, baby creme, chlorhexidin eller æteriske olier tilsat til dagens creme.

anmeldelser

Som regel bliver de, der bruger voksstrimler, loyale fans af denne procedure i mange år. Kvinder rapporterer, at strimlerne er meget mere bekvemme end varm voks, fordi de ikke behøver konstant at påføre materialet på huden, og der er ingen sandsynlighed for en forbrænding. Ved brug af denne hårfjerningsmetode bemærker brugerne, at vegetationen vokser langt langsommere.

For nogle piger er denne procedure ikke egnet. Efter epilering er der en stærk irritation, som ikke passer lang tid. Også denne metode er ikke egnet til dem, der har en lav smerte tærskel. Når strippen fjernes fra huden, forårsager voksstrimler smerter, som ikke alle piger kan modstå.

De fleste brugere bemærker, at voksstrimler hjalp dem med at føle sig trygge. Overdreven vegetation forsvinder i op til to uger, hvilket er meget mere bekvemt end en simpel barbering, hvor børsterne vokser allerede den næste dag. Producenter af produkter opdaterer løbende formlerne af vokssammensætning og giver deres publikum en strimmel med en fugtighedsgivende, nærende og afkølingseffekt. Denne egenskab hjælper med hudpleje og tiltrækker kunder.

Mange piger forlader kommentarer med deres egen historie om at bruge dette produkt. Det meste af tilbagemeldingen er positivt. Købere rapporterer om tilgængelighed af strimler, nem brug og behagelige bonusser fra producenten i form af spatler, servietter og andre add-ons.

Denne video handler om hårfjerningstrimler.

Intim depilation med voksstrimler: fordele, problemer

Evnen til at gøre intim depilation alene er en vigtig færdighed. Han vil spare penge, bidrage til at opretholde selvtillid, når du ikke har mulighed for at besøge salonen. Hvis du for første gang fjerner uønskede hår i bikiniområdet, skal du prøve de færdige sæt med voksstrimler. Denne metode har flere fordele i forhold til barbering, og varigheden af ​​resultaterne er den samme som ved voksning eller sharing.

Voksstrimler, eller hvad er koldvoksning

Voksning voks er varmt og koldt. Begge metoder til voks fjerner uønskede hår fra roden, hvilket giver et langvarigt resultat - fra 2 til 6 uger.

Voksning anbefales at vælge, når du straks skal fjerne en stor mængde hår i et bredt område.

Den varme metode er depilation med opvarmet voks, der hælder direkte på huden. En kold voks er brugen af ​​færdige voksstrimler. De behøver ikke at blive opvarmet. Til selvhår fjernelse anbefaler ofte koldmetoden. Og her er hvorfor:

 • For det første fjerner stripen muligheden for forbrændinger. Og i et så delikat område som en bikinizone er dette en vigtig nuance.
 • For det andet er koldvoksning en renere metode. Det ledsages ikke af besværlige præparater, det involverer ikke retter eller spatler, det efterlader orden efter sig selv. Brugte strimler smides i en almindelig affaldsbeholder, der er ingen særlige forhold til bortskaffelse.
 • For det tredje kræver koldmetoden ikke meget erfaring, selv begyndere kan klare voksstrimler.
 • For det fjerde sparer proceduren sig selv, den løber meget hurtigere end den varme metode.
 • For det femte er voksstrimler til rådighed for de fleste af os, de sælges altid i supermarkeder, skønhedsafdelinger og apoteker.
Voksstrimler er klar til brug og kræver ikke opvarmning og andre enheder.

Der er kold voks og ulemper:

 • Strimlerne kan kræve genanvendelse, de trækker ikke altid alle hårene for første gang. Irriteret hud må undertiden igen undergå en smertefuld procedure.
 • Koldvoksning kan være mere smertefuld end en varm metode, da varm voks opvarmer huden og åbner porerne, hvilket gør det lettere at trække hår ud af folliklerne.
 • Strimlerne bruges ikke til meget følsom hud.
 • Hvis hår med en længde på 2 millimeter er egnet til varm voks, er det nødvendigt med længere vegetation til koldvoksning - 5-6 mm.
En barbermaskine er en risiko for nedskæringer på huden; koldvoksning udelukker dette

I modsætning til en barbermaskine, efter voksstrimmerne bliver der ingen udskæringer på huden. Så du kan beskytte dig mod forekomsten af ​​betændelse og infektioner, fordi et snit er næsten et åbent sår. Bivirkningerne ved voksaflejring omfatter blødhed, rødme, indgroede hår, blå mærker. Men rødme og irritation skal passere om et par timer.

Typer af wakisnga i bikiniområdet

Hvis du for første gang beslutter dig for at vokse den intime zone, så er den første ting at begynde med at vælge en stil (design) af depilation. For at bestemme typen af ​​design skal du først svare på to spørgsmål:

 1. På hvilke dele af bikinizonen kan du forlade dit hår?
 2. Hvor skal håret fjernes helt?

Vælg nu en af ​​de populære stilarter:

American depilation er den nemmeste, og brasilianske og Hollywood stilarter er de mest tidskrævende.

 • Amerikansk standard. Dette er den såkaldte basiske bikini-voksning eller standard bikini-voksning. Det indebærer fjernelse af de hår, der går ud over trusser eller badedragt. Det vil sige, at vegetationen fjernes fra hofterne, benene, underlivet. Yderst vil pubhår se ud som en trekant.
 • Ekstra standard. Basisbikinivoksningen er taget som basis, men mere hår fjernes langs hårets omkreds og som følge heraf bliver trekanten mindre i størrelse.
 • Fransk voksning. Hvis du vil fjerne mere hår, så kan vi anbefale et fransk design. Han fjerner næsten alt håret foran, påvirker labia. Men efterlader vegetationen.

Hvis du ikke har tilstrækkelig erfaring med intim depilation, bliver de franske, brasilianske og Hollywood bikini-voksestile bedst udført i salonen, fra en professionel mester.

 • Brasiliansk. Unge kvinder, der fører en aktiv livsstil og har regelmæssigt sex, vælger i dag brasiliansk depilation. Fra fronten kan puben ligner fransk voksning, selvom der ofte er en meget tynd strimmel tilbage i midten. Der er også mulighed for at fantasere på temaet for forskellige designs foran Men det vigtigste, der adskiller den brasilianske metode, er fuldstændig fjernelse af alt hår bagfra.
 • Hollywood Waxing. Proponenter af denne type depilation slippe af med absolut alt hår, både foran og bagved.

Kold voks er en passende løsning til bikiniområdet, fordi der ved hjælp af strimler er mulighed for at danne pæne konturer af depileringsdesignet. For eksempel giver shugaring ikke en sådan mulighed. Standard voksstrimler anbefales til amerikanske og ekstra standard stilarter.

Intim voksvoksning: trin for trin

Kvaliteten af ​​proceduren afhænger af rigtigheden af ​​dine handlinger. Hvis du følger den nødvendige sekvens af handlinger, kan du undgå ubehagelige fænomener for huden.

Hudpræparation

 • 48 timer før depilation, skræl huden på bikiniområdet. Dette vil fjerne døde celler, lindre hårvækst. Brug bløde creme uden syrer.
 • Tag en smertepille før voksning for at reducere ubehag ved depilation.
 • Umiddelbart før proceduren skal huden være tør og ren. Derfor er det vigtigt at tørre huden med et håndklæde, og ikke at vokse umiddelbart efter et brusebad. Baby pulver - et egnet værktøj, der hjælper med at slippe af med overskydende fugt, det er sikkert og forårsager ikke allergier.
 • Anvend ikke cremer eller lotioner på huden - det skal affedtes. Undtagelsen er et specielt forberedende produkt til voksning - det er voksolie, det produceres af mærker, der specialiserer sig i produkter til depilering. Fordelen ved dette værktøj er, at det i modsætning til talkumpulver ikke tørrer huden.
 • Hvis du laver en amerikansk stil, kan du ikke tage af undertøj, men det er bedre at beskytte trussens kanter ved at indpakke dem med et papirhåndklæde.

Hvis du bruger voksstrimler i bikiniområdet for første gang, skal du først prøve dette produkt på et mindre følsomt område - for eksempel på benets hud.

Voksstrimler er som regel pakket i par: Udpakning dem, du får to strimler

Anvendelse strimler

 • Fjern strimlen fra pakken og varm den lidt mellem palmerne i fem sekunder. Voksstrimler kan skæres med saks, gør mindre stykker for at gøre dem lettere at arbejde med.
 • Fjern forsigtigt voksstrimlen fra beskyttelsesfilmen (eller af hinanden - afhængigt af producenten).
 • Fastgør strimlen til huden, så den ikke krøller sig.
 • Tryk skæret på huden, stryg det i retning af hårvækst, så det klæber til hver kvadratcentimeter af huden.

Anvend ikke voksstrimler på garvet hud, samt på de områder af dækningen, som agenten med retinol påføres. Dette medfører risikoen for at forstyrre sunde epidermale celler.

Stripping strimler

 • Hold huden med den ene hånd, den anden trækker kanten af ​​voksfladen.
 • Handler mod hårvækst. Rive stripen af ​​med en skarp bevægelse, så der ikke er nogen blå mærker.
 • Hvis alle hårene ikke strækkes første gang, gentag indtil du kan lide resultatet. Men det er bedre ikke at gøre det mere end 3-4 gange i træk - der vil være for meget irritation af huden.

Hårlængde 6 mm - optimal for at opnå perfekte resultater fra første gang. Hvis der er hår på 3-4 mm - bliver du nødt til at anvende strimler igen.

Der er en streng regel for voksstrimler: de bør revet strengt mod retningen af ​​hårvækst.

Afslutning af proceduren

 • Tag et brusebad (varmt, ikke varmt!) For at rense huden efter voksstrimlerne. Vask evt. Voks af med sæbe og vand. Brug babysæbe eller allergifremkaldende midler - dette vil medvirke til at undgå unødig hudirritation. Hvis der stadig er rester af voks, skal du anvende kropsolie til dem. Kosmetiske mærker tilbyder et specialiseret produkt til brug efter forkølelse - pleje og rensningsolie. Værktøjet kan bruges i stedet for bruser - det er praktisk, når du ikke har betingelserne for at besøge badeværelset.
 • Påfør en beroligende tonic til huden (uden alkohol!) Eller en lys fugtighedscreme.

Video: Sådan gør du voks voks i bikiniområdet

Hudpleje bikini zone efter voksstrimler

 1. I de første 24 timer efter strimlerne skal du undgå opvarmning af huden. At bo i solen, saunaen og hot tubs på dette tidspunkt er forbudt.
 2. Må ikke svømme i vand efter depilering. Chloreret poolvand er også uønsket. Alt dette kan forårsage irritation på huden: åbne porer er i starten meget modtagelige for infektioner.
 3. Som fugtighedscreme, brug cremer med beroligende og antiseptiske ingredienser, såsom te træ ekstrakt, aloe vera, grøn te eller kamille. Påfør kun cremen med rene hænder: Så længe porerne forbliver åbne, er der risiko for infektion. Kosmetiske mærker tilbyder et specialiseret produkt til brug efter voksstrimler - dette er en pleje og beroligende creme eller olie.
 4. Hvis rødmen og betændelsen ikke passerer i løbet af dagen, skal du konsultere en læge.
 5. Undgå at gnide den behandlede hud mod tøj. Brug kun bomuldsundertøj, der passer til din størrelse. Når huden "trækker vejret" og sveden stiger, skaber det et ideelt miljø til reproduktion af mikrober. Som et resultat - udslæt, irritation, rødme og acne i bikiniområdet.
 6. Prøv at holde en deodorant eller parfume på bikiniens hud på den første dag efter depilering med striber.
 7. Du kan kun bruge scrubs om få dage. Regelmæssigt exfoliate huden er nødvendig for at undgå udseendet af indgroet hår.
 8. Nye hår vil begynde at ses på huden om en uge. Du ønsker måske at slippe af med dem, ikke forventer en genoptagelse med voksstrimler. Men det er bedre at undgå barbering mellem voksens sessioner, så hele håret gradvist kom ind i samme vækstfase. Så kan du sjældent henvise til depilation.

Gennemgang af populære voksstrimler

Den voks, der anvendes til strimlerne, fremstilles hovedsageligt af paraffinvoks eller bivoks. Sammensætningen bør også omfatte smørende og fugtgivende ingredienser (for eksempel olier) og aromaer.

 • Veet. Strimlerne fra denne internationale producent er af høj kvalitet og tilgængelighed. Veet sælges i enhver større butik eller apotek. Veet voksstrimler består af kun naturlige ingredienser og indeholder nødvendigvis et beroligende og fugtgivende stof - for eksempel sheasmør eller roser. De mest populære er pakker med 10 strimler (5 par limet sammen). Derudover er der inde i kassen 2 våde klud og instruktioner. Det er også vigtigt, at Veet producerer strimler til forskellige hudtyper: tør, følsom, normal. En af de seneste innovationer fra Veet er gelbaserede strimler (nem gelwax teknologi), der ikke behøver at blive opvarmet i dine palmer.
Veet producerer voksstrimler til forskellige hudtyper.

Processen tager meget lidt tid. Det lader til, at Veet Easy Gelwax gelstrimler ikke påvirker huden, og arbejder udelukkende med hår. Derfor har messing med servietter at fuldføre proceduren meget ringe. Resultatet er rent. Identisk til shugaring.

La_Sirene

 • Floresan. Det russiske firma skaber overkommelige strimler til alle hudtyper. Der er sæt af striber specielt designet til bikiniområdet - DeepDepil. I deres sammensætning - kamille ekstrakt og omsorgsfulde olier. I standardpakker til hjemmetablering er der som regel 20 strimler på elastisk stof, en mini-flaske af beroligende gel er fastgjort.
Overkommelig pris - dette adskiller voksstrimlerne fra Floresan

Plusser: Billige, god creme efter depilering komplet, egnet til følsom hud.

Ulemper: Dårligt fanger håret.

Ptichka-sinichka

 • Lady Caramel. Et andet fordelagtigt tilbud på det russiske marked er en pakke med 16 voksstrimler og beroligende olie "til en latterlig pris", som købere siger. Voksen striber af dette firma er husket af brugere med nyttige aromaer af vanille eller jordbær. Som du ved, er aromaterapi i stand til at slappe af og lindre stress, og i en så smertefuld proces som voksning er det vigtigt.
Lady Caramel strimler har altid behagelige og beroligende aromaer.

Hvor mange metoder til fjernelse af hårfjerning jeg ikke har prøvet... men de passer ikke alle sammen med mig. Jeg besluttede at prøve metoden for koldvoksning, og nu er det det bedste og mest effektive for mig.
Stoppet på striberne Caramel. Først købte jeg voksstrimler fra Veet, men der er få af dem i pakken i forhold til disse, og de koster 2 gange mere). Solgt eller kosmetiske butikker, eller i apoteker. Der er også en speciel olie til fjernelse af voks, meget bekvemt, 12 ml vil være nok til hele kroppen. Derudover er olien meget velsmagende og lugter godt.

glamourøse kat

Store fejl ved brug af voksstrimler til bikiniområdet

 1. Du har ikke hår af den krævede længde. Spabadet viser, at kvinder, der gør voksindhold af bikiniområdet for første gang, pre-shave pubis. Det er klart, at de ønsker at komme frem for mesteren (eller assisterende ven) på den bedst mulige måde. En sådan fejl er ret almindelig. Men koldvoksning kan kun klare hår fra 6 mm og derover. Derfor skal du ikke skære eller barbere dit hår før proceduren.
 2. Du ved ikke, hvilket resultat du vil have. Bestem på forhånd, om du vil gøre brasiliansk depilation, om du skal fjerne håret bagfra eller lade en lille trekant foran. Når valget er lavet, bliver det lettere at planlægge proceduren og afstemme den. Panik og skuffelse er ikke de bedste allierede, når du er forpligtet til at følge instruktionerne tydeligt.
 3. Du valgte den forkerte dag. De dage, hvor du har PMS, eller hvis du har menstruation, er ikke egnet til voksning. Planlæg ikke intim depilation med striber i 3 dage før de kritiske dage og under menstruationen - i løbet af denne periode har huden det højeste niveau af følsomhed.
 4. Du glemmer personlig hygiejne. Ren hud i bikini zone er en garanti for, at waking vil være af højere kvalitet. I de første dage efter voksning af bikiniområdet må du ikke bære strambukser, samt undertøj af syntetiske stoffer.
 5. Du forsømmer hjælp fra en professionel. Hvis du har brug for den brasilianske metode, så kan du i det mindste for første gang ikke uden hjælp udenfor. Det er bedre at gå til salonen til en erfaren mester for at se, hvordan han arbejder inden for bikiniområdet. Det er ofte det sværeste at placere voksstrimlerne korrekt. Prøv at overvinde skyggen og den første procedure udført ved hjælp af en voksende troldmand. En erfaren ven er også en god mulighed.
 6. Du bringer ikke resultatet til perfektion. Voksende frustration kan være, hvis der er sparsomme hår på puben. De kan fjernes med pincet. Tag din tid, afslut processen med ro.
 7. Du betaler ikke nok opmærksomhed til efterfølgende hudpleje. Det skal tage tid, før huden er glat og øm. Vær tålmodig i de næste 18-20 timer. Hvis der er alvorlig irritation, vil hydrocortisoncreme berolige huden efter vakisnga og hjælpe med at modstå infektioner. Hydrocortisoncreme beroliger irritationer på huden og forhindrer infektioner.
 8. Du har sex efter voksning. Dette er absolut umuligt at gøre. Intima skal opgives i mindst en dag. Ellers kan irritation ikke undgås. Og måske er det nødvendigt at lide og med betændelser på huden.

Depilering af bikiniområdet i dag er ikke begrænset til at gå til salonen. Der er mange enheder til hjemmet fjernelse. Voksstrimler blandt dem - en af ​​de mest populære. De er elskede for brugervenlighed og tilgængelighed. Men som enhver voksning er denne metode smertefuld og har flere begrænsninger. Og kun efter reglerne for voksning sikrer et anstændigt resultat. Heldigvis er disse regler ikke mange, og det er nemt at følge dem.

Hydroperit til blegning og lynhår - brugsanvisning

Hvad skal man gøre efter en peeling brænde