Voksstrimler til ansigt: hvordan man bruger dem korrekt

Voksstrimler til depilering af ansigtet fjerner forsigtigt overskydende hår på grund af komponenterne i omsorgsfulde komponenter. Huden er ikke skadet, den er forsynet med yderligere ernæring, risikoen for irritation minimeres.

 • 1. Hvad er voksstrimler?
 • 2. Fordele og ulemper ved voksstrimler til ansigt
 • 3. Hvordan man vælger
 • 4. Hvilke strimler med voks bedre
 • 5. Hvordan man bruger voksstrimler til ansigt
 • 6. Hudpleje efter proceduren
 • 7. Ofte stillede spørgsmål og svar
 • 7.1. Hvor meget er resultatet af voksstrimler?
 • 7.2. Hvor smertefuldt er det at fjerne ansigtshår med voksstrimler?
 • 7.3. Hvor mange gange kan en voksstrimmel bruges?
 • 7.4. Bliver håret sort eller hårdt efter brug af voksstrimler?
 • 7.5. Hvad skal man gøre hvis voksen forbliver på huden?

Hvad er voksstrimler

Basen af ​​strimlerne er papirlaget. Forskellen mellem dem ligger i tykkelsen af ​​basen, i mængden af ​​voks og i sammensætningen af ​​de omsorgsfulde komponenter. Der er materialer til normal, tør, olieagtig og følsom hud. Sammensætningen kan indeholde æteriske olier, hvis opgave er at lindre og blødgøre epidermis efter depilering.

For at fjerne ansigtshår smertefrit og effektivt, bør de ikke overstige 4 mm.

Fordele og ulemper ved voksstrimler til ansigtet

Fordele ved at bruge voksstrimler:

 • Brugervenlighed. Ingen brug for voskoplav og andre enheder. Voksstrimler til fjernelse af whiskers opvarmes i hænderne.
 • Mobilitet. Du kan bære med dig i en kosmetolog, tage ferie og forretningsrejser.
 • Procedurens hastighed. Epileringssessionen i ansigtet varer et par sekunder.
 • Variety. Der er grundlæggende i forskellige størrelser, kompositioner og til alle hudtyper.
 • Effektivitet. En procedure varer ca. 3 uger.

Ikke alt er så perfekt som det ser ud ved første øjekast. Det er værd at huske på nogle af manglerne ved voksning:

 • På følsom hud kan der forekomme irritation og rødme, som passerer om dagen.
 • En skarp løsgørelse eller en ukorrekt løsningsvinkel kan forårsage blå mærker.
 • Nogle typer af hår reagerer ikke på denne type epilering.
 • Allergiske reaktioner på de enkelte komponenter i sammensætningen.
 • Ømhed. Dette kriterium er individuelt, nogle kvinder føler det mindste ubehag eller panik frygt umiddelbart før adskillelse.

Hvordan man vælger

Du kan købe voksstrimler til ansigtet i en butik, der sælger hygiejneprodukter. Når køber skal være opmærksom:

 1. Hudtype Voks er ikke lige så effektiv på nogen hud. Strimler til tør hud vil ikke fastgøre på olieagtig, og beregnet til fedtet hud kan skade tørt.
 2. Størrelse. Tynde strimler fremstilles.
 3. Komposition. Det skal indeholde nærende, fugtighedsgivende og antiinflammatoriske komponenter, planteekstrakter.
 4. Fordel. Tilstedeværelsen i sæt servietter for at fjerne voksrester på ansigt og gel for at reducere hårvækst.

Hvilke voksstrimler er bedre

Valget afhænger af individuelle præferencer og funktioner. Hvide voksstrimler betragtes som populære og effektive, hvorfra begyndere begynder at opleve fjernelse af antenner.

Regler for brug af voksstrimler til ansigt

Voks facial strips er en nem og smertefri måde at klare en lille fluff over læben, i øjenbrynene eller på hagen. Metoden til hårfjerning ved hjælp af voks har været kendt siden dronning Nefertiti, der brugte viskøse harpikser og honning til at opnå perfekt hudglathed. Ved hjælp af voksaflejring kan du slippe af med unødvendig vegetation på enhver del af kroppen - i bikiniområdet, underarmene, på ansigtet og endda fjerne hår i øjenbrynernes område.

Ansigtet er et følsomt område, der altid er i syne. Derfor kræver der en mild og blid teknik til depilering af dette område. Ikke alle kvinder har mulighed for at besøge salonen og udføre en kosmetologiprocedure med professionelle midler. Brug af voksstrimmel giver dig mulighed for hurtigt at fjerne uønskede hår derhjemme.

Extreme depilation metoder eller voks?

Nogle særligt modige piger forsøger at opnå den ønskede virkning med tape (tape), men resultatet er ret pitiable. Brugen af ​​denne "homegrown" metode fører ofte til irritation, rødme og blå mærker i ansigtet. Ja, og håret er ikke altid muligt at fjerne helt.

Det er bedre at bruge lidt penge og købe voksstrimler, der er imprægneret med forskellige pleje komponenter. I dag er der et stort udvalg af strimler, der adskiller sig i tykkelsen af ​​papirlaget og det vokslag, der påføres det, i sammensætningen af ​​de omsorgsfulde komponenter.

Så der er strimler til tør eller følsom hud, der nærer, fugter og forhindrer irritation. Du kan købe strimler designet til normal og olieagtig hud. Mange producenter tilføjer æteriske olier til klæbemidlet, hvilket hjælper med at mildne virkningerne af denne ret aggressive procedure.

Den nemmeste måde at gøre depilationen på er når hårene ikke er for lange, ikke mere end 4 mm. Ellers forbliver nogle af de små hår på ansigtet, og selve processen er mere smertefuld.

fordele

 • Denne enhed kan bruges gentagne gange, så længe lagets klæbning opretholdes og båndet er i stand til at greb og holde hårene.
 • Varigheden af ​​effekten, der vedvarer i op til en måned. Når du bruger klæbende strimler, fjernes hårene sammen med pæren, så huden forbliver glat og attraktiv i lang tid.
 • Du behøver ikke en tur til salonen, fordi depilationen kan gøres hjemme.
 • Effektivitetsmetode.
 • Langvarig brug af strimler hjælper med at ødelægge hårets struktur, i nogle tilfælde holder den op med at vokse helt.
 • For at vokse smeltet, kræver ikke særlig opvarmning. Derfor kan voksstrimler bruges overalt. De er nemme at tage med dig på en tur eller forretningsrejse, da de ikke tager meget plads i din pung.

Men mange piger, der brugte voksstrimler til at fjerne hår, bemærkede udseendet af uønskede virkninger:

 • irritation og hævelse af huden efter fjernelse af strimlen;
 • nogle smertefulde procedurer
 • ikke alle hår fjernes, når strimlen først påføres, så du skal genbruge båndet;
 • For at fjerne overskydende ansigtshår kræves der en vis færdighed, ellers dannes der små blå mærker på huden;
 • Allergi til kosmetiske komponenter er ikke udelukket.

Flere brugen af ​​brugen

For at forhindre rødme af huden eller småpunktsblødninger bør du følge visse regler for brug af voksstrimler.

 • Påfør en strimmel på hårets længde og fjern - i modsat retning.
 • Når du har vedhæftet enheden til huden, skal den glattes med en finger og godt presses ned til huden. Før du bruger strimlen, skal den opvarmes let mellem hænderne.
 • Fjern tape skal være en skarp bevægelse mod hårvækst.
 • Efter proceduren skal huden smøres med lotion for at forhindre hudirritation. Hvis det ikke var muligt at undgå rødme, kan cremer, der sælges i apoteker, fjerne fjernelsen af ​​ansigtet fra ansigtet. Du kan bruge "Borough Plus", "Lifeguard", "Bepanten", "Actovegin".
 • Hvis serviet i kittet ikke har fjernet al den klæbrige masse fra huden, vil kosmetiske olier (oliven, mandel) komme til undsætning. De påføres på en bomuldsstykke og tørrer det voksbehandlede område. Et par bevægelser - og fra den klæbende masse forbliver ikke et spor!

Før du begynder depilationen, skal du læse instruktionerne i pakken og sørge for at du ikke er allergisk over for kosmetiske ingredienser. Til proceduren var vellykket, kan ansigtet dampes lidt eller behandles med en skrubbe. En sådan forbehandling vil bidrage til at udvide porerne, så hårene fjernes meget lettere og mindre smertefuldt.

Efter depilering anbefales det at overholde nogle forholdsregler. Så skal du ikke være i solen i lang tid, gå til bad eller sauna.

Fremgangsmåden er kontraindiceret til piger, der har forstørrede porer på ansigt, mol eller papillomer på det sted, der skal behandles. Du bør ikke bruge en strimmel i nærvær af inflammatoriske elementer i ansigtet (acne, acne), med allergiske udslæt, forbrændinger og nedskæringer.

Hvilke strimler at vælge?

Denne fabrikant er betroet af de fleste kvinder. SupremEssence strimler er mættet med æteriske olier og har duften af ​​fløjlrose. Disse er små strimler oprettet for at slippe af med antennene nær overlæben og "vegetation" på hagen. Enhederne er små i størrelse, hvilket er ideelt til spotfjerning. Pakken indeholder 18 strimler og 4 specialservietter til fjernelse af voksrester. Dette skaber ekstra komfort for kvinden, fordi der ikke er nogen følelse af klæbrighed i huden efter depilation.

Imprægneret med æteriske olier bånd sjældent forårsager irritation og flak. Fugtighedsgivende ingredienser plejer også huden.

Veet strips fjerne hurtigt overskydende "vegetation", samtidig med at det forhindrer dets yderligere udseende. Over tid svækker hårsækkene, hvilket fører til udtømning af stangen. Som et resultat bliver håret tyndere og mindre synlige på ansigtet. Resultatet opbevares i mindst 2 uger.

Veet strips er også tilgængelige for armhulerne og bikini området - helt følsomme områder af kroppen. Regelmæssig barbering forårsager ofte irritation og betændelse. Derudover kan bikinilinjehår vokse ind i huden, hvilket gør det svært at fjerne dem senere. Anvendelsen af ​​voksstrimler er den optimale løsning på problemet med at fjerne overskydende hår i disse områder.

Deres fordel er den dermo-elastiske teknologi, som hjælper med at gentage bøjninger i ansigtet. Dermoelastic voks tæt omslutter roten af ​​et hår, som gør det muligt at fjerne de korteste. Samtidig betragtes Byly-turbobånd mere økonomisk, fordi hver af dem kan modstå gentagen brug.

Byly strips er tilgængelige med forskellige aromatiske dufte, for eksempel kan du købe en enhed til fjernelse af vegetation med duften af ​​mynte og grøn te eller chokolade. Produkterne er mættet med fugtgivende ingredienser og stoffer af organisk oprindelse. Denne formel hjælper med at beskytte huden mod aggressive effekter og beskytter mod irritation. Pakken indeholder våde klud, mættet med kamilleekstrakt. Resultatet vedvarer i 3 uger.

Virksomheden har etableret udgivelsen af ​​strimler til BylyGold ansigt, der indeholder guldpartikler. Ifølge producenterne giver denne komponent en smuk glød til huden. Strimlerne anbefales til kvinder med særlig følsom hud. Sættet indeholder klud til brug før depilation og efter det.

Den store fordel ved disse strimler er deres lave pris. Aloe vera ekstrakt tilsat til klæbrig zone fugtiger huden. Den specielle teknologi "Stretch-elastisk" hjælper voks til at gentage alle bøjninger og ujævnheder i ansigtet, hvilket hjælper med at udføre bedre depilation. Det materiale, som strimlen er lavet på, strækker sig ikke. Enheden kan let fjernes fra huden med en hurtig bevægelse, mens smerten er mindre forstyrrende for kvinden.

Inkluderet er en køling gel, der beroliger, regenererer huden og forhindrer yderligere hårvækst. Kølecreme-gel indeholder kamilleekstrakter, aloe vera, kløver, valnødskaller, såvel som vitaminer og naturlige olier.

Mange kvinder foretrækker Deep Depil striberne på grund af deres pålidelighed og lave omkostninger.

Virksomheden producerer strimler til depilering af særligt følsomme områder - bikini og ansigtsområder. Værktøjet er gennemblødt med jojobaolie, sød mandel og bivoks, denne formel er designet til at beskytte ansigtet mod irritation. Efter brug af klæbrige strimler forbliver huden blød og fløjlsagtig. Ulempen er ganske høj pris.

Det er umuligt at sige, hvilken af ​​de voksestrimler der er bedst. I denne sag skal du fokusere på typen af ​​hud, dens tendens til allergi og udslæt, produktkvalitet, tage hensyn til stedet for den foreslåede depilation (ansigt, bikini område, armhuler).

I hemmelighed

Ansigt yngre end bare 11 dage!

Selv ved 40 kan du se på 21, hvis du smeder dit ansigt til natten.

Afhaling af ansigtet med voksstrimler

Ansigtshår tilføjer maskulinitet og karisma. Men kun for mænd. For kvinder er dette en alvorlig kosmetisk defekt. Voksstrimler til ansigtet hjælper med at overvinde uønsket vegetation øjeblikkeligt. Og vigtigst af alt i lang tid. Men mere om det.

Fordele og ulemper ved produktet

Vitstrimler til ansigtet har mange fordele:

 • nøjsomhed. Prisen på produktet er tilgængelig for enhver kvinde. Du kan købe det i enhver afdeling af supermarkedet eller bestille det online. Omkostningerne vil stadig være flere gange lavere end skibsføreren. Desuden anvendes en strimmel flere gange for fuldstændigt at fjerne uønsket vegetation. Den bruges så længe der er voks eller klæbrighed;

Men produktet har ulemper at tale om:

 • blå mærker kan forekomme på en delikat hud med en stærk frigørelse;
 • ikke alle typer ansigtshår rengøres med voksstrimler;
 • rødme, irritation og andre problemer kan forekomme på den følsomme dermis;
 • frygt for smerte. Proceduren selv tager et par sekunder, men for nogle er det skræmmende at vente på et gennembrud. Derfor bemærker de smerten i den kosmetiske session.

Hvis du gør alt i henhold til vejledningen, skal du bruge et kvalitetsprodukt, så det er nemt at undgå sådanne komplikationer, og resultatet efter depilation vil kun glæde dig.

Hvad skal man være opmærksom på, når man vælger

Køb af midler er en ansvarlig virksomhed. For at proceduren kunne få den maksimale effekt, var der ingen negative konsekvenser, du bør bruge Waxing Masters anbefaling:

 • hudtype. Denne indikator er meget vigtig. På den olieagtige dermis er strimlerne til den normale eller tørre type dårligt fastgjort, giver ikke en god effekt, voks er vanskeligt at fjerne. Virksomheden tilbyder en bred vifte af muligheder. Følsom, normal, tør dermis - alle typer tælles. Effektivitet opnås ved hjælp af planteekstrakter, komponenter, kemikalier;
 • sammensætning. Det er vigtigt, at der i tillæg til voks også indeholder fugtgivende, antiinflammatoriske, nærende ingredienser. Derefter vil risikoen for irritation, udslæt, pustler, indgroede hår være signifikant lavere. Udviklere af Vit har forsøgt deres bedste at kombinere kemiske komponenter med planteekstrakter;
 • strimmelstørrelse. Nogle kvinder forsøger at fjerne uønsket vegetation ved at afskære hårfjerningsprodukter. Men det er ikke sandt. I tilfælde af krænkelse af integriteten mister båndet sin effektivitet, det er svært at rive det af, en masse voks forbliver på overfladen. Derfor er det vigtigt at bruge specielle små strimler. De er godt knyttet og fjerner det kosmetiske problem på en gang;
 • udstyr. Dette er et vigtigt punkt. Det vil være ideelt, hvis der ud over produktet er et serviet inkluderet i sættet for at fjerne voks, pose med creme og vækstblokerer gel. For at minimere irritation forekommer forekomsten af ​​en allergisk reaktion at sikre, at alle produkter er fra samme producent. Og firmaet Vit kan give alt dette til dig. Det er derfor ikke overraskende, at der er så mange positive anmeldelser om dem. Hvis du ikke har fundet produkterne i ansigtet af dette firma, så er det tid til at prøve det i praksis.

Veet - voksstrimler til ansigtet, som længe har vundet anerkendelse af mange kvinder

Sådan bruges

For at fjerne uønsket vegetation:

 • Rengør overfladen med et antiseptisk eller rengøringsmiddel med en neutral pH. Brug ikke alkohol eller alkoholholdige stoffer til sessionen. De tørrer ud dermis, porer og provokerer problemer;
 • Masters of Waxing anbefaler til damp ansigt før kosmetiske session. For at gøre dette skal du forberede et dampbad med et planteekstrakt af helbredende urter. Efter en sådan forberedelse fjernes folliklerne kvalitativt, hårene bryder ikke af, risikoen for komplikationer er minimal;
 • Pulver det område, hvor håret vokser med talkum eller babypulver. Dette vil gøre det muligt for værktøjet at få fodfæste, bedre fjerne folliklerne fra dybden af ​​dermis;
 • Varm voksstrimlen med dine hænder eller under varmt vand. Hvor meget tid er der brug for? Det tager et par sekunder at gøre voksen klar til at gå;
 • fjern beskyttelseskuglen, fordel jævnligt strimlen på ansigtet i retning af hårvækst. Lad i nogle sekunder. Dette er nødvendigt for at voksen klæber til håret, for at trænge ind i porerne;
 • Træk overfladen med fingrene. Så smerte er fraværende helt. Med en skarp bevægelse mod hårvækst, fjern strimlen. Gentag om nødvendigt manipulationen flere gange med en stribe indtil fuldstændig eliminering af uønsket vegetation;
 • efter den kosmetiske session, fjern rester af voks med specielle klud, vegetabilsk olie;
 • For at forhindre betændelse, rødme, behandle huden med specielle cremer "redningsmand", "Boro +".

Som du kan se, er der intet kompliceret. Strimlerne er nemme at bruge, billige.

6 bedste voksstrimler til depilation

Voksstrimler tilhører metoderne til "kold" depilering, fordi voks på dem næsten ikke kræver opvarmning (ifølge instruktionerne behøver du kun at gnide båndet mellem palmerne i 30 sekunder). Voksstrimler har deres fordele og ulemper. Som et plus kan procedurens hygiejne og brugervenlighed noteres - voksen er jævnt fordelt og fanger hårene. Og minus er mere smertefulde fornemmelser, sammenlignet med varm voks. Desuden lykkes det ikke alle fra første gang at vælge selv den bedste mulighed for hårfjerningstrimler, der starter ud fra følsomheden af ​​huden, stivhed og hårlængde.

I rangordningen af ​​de bedste voksstrimler til depilation er forskellige muligheder præsenteret, blandt hvilke du kan vælge den mest egnede til en bestemt zone og hudtype.

Avon Skin så blødt
bedste voksstrimler til ansigtsudsmidning

På billedet - voksstrimler til afhugning Avon Skin så blødt. Den gennemsnitlige pris i Den Russiske Føderation: 189 rubler (10 strimler + 2 rengøringsservietter).

Et sæt voksstrimler til depilering af ansigtet "Perfect Skin" fra Avon - den bedste løsning for dem, der ønsker at slippe af med obsessive hår på ansigtet. Sættet med 10 bilaterale voksstrimler og to fugtighedsgivende klud til fjernelse af voksrester og fugtgivende huden. Effekterne af striberne er også i den kendsgerning, at hårene vokser langsomt ved hver depilering og bliver mindre grove.

fordele:

 • Hårfjerning første gang.
 • Irriteringen på huden passerer hurtigt.
 • Akkumulerende handling.
 • Rimelig pris.

Ulemper: ikke opdaget.

Fra Avon Skin så bløde voksstrimmel anmeldelser:

"Avon glædede mig som altid med hans Skin så bløde serieprodukter. Jeg prøvede voksstrimler til ansigtet, resultatet er fremragende! Alle hår (og sort og fluff) fjernes uden rest. 2 måneder er gået fra tidspunktet for brug, og proceduren er ikke nødvendig for at gentage. "

"Fra en tidlig ungdom lider jeg af disse ubehagelige hår over min overlæbe. Først tog jeg pincetten, og så så jeg i Avon katalogstrimlerne for depilation med voks. De er de bedste, det er bare min frelse. I en bevægelse er alt overflødigt, og jeg lever stille i mere end en måned! "

Bedømmelse: 10 ud af 10.

Shary
bedste voksstrimler til fjernelse af hår

I foto - voks strimler til hårfjerning Shary. Den gennemsnitlige pris i Den Russiske Føderation: 250 rubler (12 strimler + 2 rengøringsservietter).

Shary voksstrimler har vist sig at være et blidt og effektivt middel til hjemmelavet hårfjerning. Linjen indeholder strimler til følsom hud (med avocado ekstrakt), tør hud (kokos), til at fjerne hårdt hår (mandler). Pakken indeholder 6 dobbeltsidede strimler og to poser af kølemel, hvilket reducerer hårvæksten og beroliger huden.

fordele:

 • Høj effektivitet betyder.
 • Brugervenlighed.
 • Selv korte hår fjernes.
 • Professionel hudpleje.

Ulemper: I voksens sammensætning er der en masse "kemi" (men voksen fjernes hurtigt fra huden).

Fra anmeldelser af voksstriber Shary:

"Jeg så ved et uheld et nyt mærke af hårfjerningsstrimler i butikken - Shary med en kokosnød og besluttede at udføre en test. På grund af min omfattende erfaring i sådanne spørgsmål kan jeg sige, at et produkt i høj klasse er tættere på en professionel. Fjerner klart, hurtigt, minimal smerte. Uden revner og irritationer ".

"Shary voksstrimler blev købt, fordi der ikke var noget mærke i butikken, som jeg plejer at bruge. Som de siger, er alt gjort - til det bedre! Nu vil jeg kun bruge dem - god kvalitet! Separat vil jeg notere kølegelen, som ikke gav irritation en chance! ".

Bedømmelse: 10 ud af 10.

Lady Caramel Vanilla
de mest gavnlige voksstrimler til kroppen

På foto - voks strimler til depilation af kroppen af ​​Lady Caramel Vanilla. Den gennemsnitlige pris i Den Russiske Føderation: 140 rubler (16 strimler + 4 rengøringsservietter).

Mange kvinder vurderede den kolde voks til depilation i strimlerne af Lady Caramel med en vanille duft som "et utrolig rentabelt køb." Designede strimler til depilation af hele kroppen, ideel til følsom hud. Strimler af fremragende kvalitet, vokset på dem jævnt, har en behagelig aroma. Effektivitet - over gennemsnittet fjerner mere end 90% hår længere end 2 mm uden at skade huden og efterlader ingen irritation. I pakning af 16 strimler og 4 fugtighedsgivende klud.

fordele:

 • Stor kvalitet.
 • Visker nok til alle procedurer for depilation.
 • Gentag pleje af følsom hud.
 • "Sjov" pris.

Ulemper: ikke opdaget.

Fra anmeldelser af voksstriber Lady Caramel:

"Efter at have brugt Lady Caramel striber, havde jeg kun et spørgsmål: Hvorfor så jeg dem ikke før? Jeg kastede en masse penge på Veet, som er langt ringere end karamel med hensyn til kvaliteten af ​​depilation og flere gange dyrere. Nu kun karamel!

"Lady Caramel kold voks er en af ​​de sjældne gange, når kvaliteten overstiger prisen. Ja, ja, og det sker. Jeg fandt ikke nogen mangel i disse strimler. De er de bedste! Benene i fjerde uge er glatte, som efter en skønhedssalon. "

Bedømmelse: 10 ud af 10.

Floresan dyb depil
bedste voks strimler til bikini område

I fotovoksstrimlerne til depilation af Floresan Deep Depil bikini zone med azulene. Den gennemsnitlige pris i Den Russiske Føderation: 160 rubler (20 stk.).

Floresans Deep Depil strimler baseret på bivoks er designet til delikat depilation i bikiniområdet. Azulene (kamilleolieekstrakt), som er en del af voksen, har antiinflammatorisk virkning, hvilket forhindrer irritation. Stretch-elastiske strimler gentager kroppens form, effektivt fanger hårene uden at beskadige huden.

fordele:

 • Høj effektivitet.
 • Gentag hudpleje.
 • Kvalitet beroligende balsam i sættet.
 • Økonomi.

Ulemper: ikke opdaget.

Fra Deep Depil voksstrimmel anmeldelser:

"Glædelig glæde af at bruge Deep Depil striberne! Hårene er perfekt fanget (og de er ret hårde for mig), huden efter dem er silkeagtig og også et dejligt kølebalsamsæt. Og alt dette til en så latterlig pris! "

"Sandsynligvis prøvet alle strimler til bikini depilation - fra dyre til billige. Fra Deep Depil, og selv for en sådan pris, forventede jeg ikke meget, men... de overraskede! Disse er en af ​​de bedste striber til depilation! Ikke kun omkring 95% af hårene forblev på dem, men også huden blev blødere. Uden tvivl køber jeg kun dem nu! "

Bedømmelse: 10 ud af 10.

Markell Lux mini
bedste voks mini strips til depilation

I foto - voksstrimlerne til afsmøring af kroppen Markell Lux mini. Den gennemsnitlige pris i Den Russiske Føderation: 240 rubler (20 strimler + 3 sager med olie).

Lux mini hypoallergen voksstrimler fra det hviderussiske firma Markell er designet til at fjerne overskydende hår fra ansigt, underarm og bikini områder. På grund af sin kompakte og bekvemme størrelse kan båndet limes til næsten enhver del af kroppen. Værktøjet fjerner hårene sammen med pæren og derved reducerer stivheden under deres efterfølgende vækst. Depilation kit indeholder 20 strimler og 3 poser med olie til følsom hud.

fordele:

 • Praktiske strimler.
 • Højkvalitetsfangst af hår.
 • Reducer hårvæksten.
 • Hypoallergen, ikke forårsage irritation.

Ulemper: ikke opdaget.

Fra anmeldelser af voksstrimler Markell Lux mini:

"Jeg fjernede armhulen i salonen flere gange, for første gang besluttede jeg at gøre det hjemme. Jeg købte de samme voksstrimler som min mester - Markell Lux mini, og... hun gjorde det nemt og enkelt. Da håret er stramt, måtte jeg gentage proceduren, hvorefter der var et par hår, som jeg trak ud med pincet. "

"Markell Lux mini - de bedste voksstrimler til bikiniområdet. Du behøver ikke at skære og vride strimlerne til at klæbe på det rigtige sted, alt er gjort i én bevægelse. Fanger hårene meget seje, ripper ud med en pære. Efter en sådan procedure bliver de blødere. "

Bedømmelse: 10 ud af 10.

Veet med aloe vera og lotus smag
bedste voksstrimler til tør hud

I foto - voks strimler til tør hud Veet med aloe vera og duften af ​​lotus. Den gennemsnitlige pris i Den Russiske Føderation: 400 rubler (12 strimler + 2 våde klud).

Af de mange depilatorier af Veet er voksstrimler til tør hud med aloe og lotus de mest populære. Værktøjet er beregnet til aflejring af kroppen, men som i praksis viser den bedste handling på benene, under knæet. Naturlige ekstrakter i voksets sammensætning har en gavnlig virkning på hudens tekstur, hvilket gør det glattere og silkeagtigt. Før proceduren er det nødvendigt at fjerne de hornede hudpartikler.

fordele:

 • Langvarig virkning (op til 4 uger).
 • Huden efter proceduren er glat og delikat.
 • Let at bruge.

ulemper:

 • Hårene bryder ofte, du er nødt til at behandle et område flere gange.
 • Rigtig høj pris.

Fra Veet voksstrimmel anmeldelser:

"Efter at have brugt disse strimler sad jeg en halv time med pincet for at fjerne hår. Resultatet - irritation, selvom tørrede huden med en klud, der kommer i sættet. Ja, effekten varer i lang tid, men hvordan man lider for dette. ".

"Jeg prøvede en masse strimler med voks, jeg fik en fornemmelse af, at alle var de samme. Nu køber jeg Veet med aloe, jeg gør alt efter instruktionerne, og efter dem er min hud helt glat og blød. "

Bedømmelse: 8 ud af 10.

Hvilke voksstrimler er de bedste?

Som praksis viser, eksisterer de ideelle voksstrimler simpelthen ikke. Erfarne kvinder i spørgsmål om depilation mener, at det vigtigste i denne sag er praksis. Over tid kan du tilpasse sig hudens egenskaber og hårets tykkelse, vælge den mest effektive depilationsteknik - eller vælg en anden måde at slippe af med trætte hår.
For den bedste effekt anbefales det at opvarme voksstrimlen inden brug (med jern, hårtørrer eller på batteri), tryk godt på det, lad voks hærde. Derefter trækkes de parallelt med huden med en skarp bevægelse. På trods af forskellen i sammensætningen vælges den "kolde" voks i overensstemmelse med formen af ​​stofbasen, aroma- og priskategorien, og her er den, der kan lide mere.

Depilatory strips: nogle detaljer om brug

I dag er der flere måder at slippe af med uønsket vegetation på kroppen.

En af de billige, effektive og bekvemme måder - voksstrimler til depilation.

Typer af voksstrimler til depilation

Voksstrimler præsenteres på markedet ved hjælp af et sæt af de mest forskellige mærker af producenten og varetyperne. For at vælge den rigtige, behøver du ikke skynde dig, men læse omhyggeligt de specifikke oplysninger på pakken.

Voksstrimler varierer i tykkelse og størrelse af papir og vokslag, kvaliteten af ​​voks. Der er universelle strimler, men det er bedre at vælge dem, der er designet til en bestemt type hud (tør, olieagtig, normal eller følsom).

Derudover er der også specialiserede voksstrimler til fjernelse af hår på hænder, ben, på ansigtet eller i bikiniområdet. De fremstilles i mere egnede størrelser, samtidig med at der tages højde for de særlige egenskaber ved hårvækst i bestemte områder.

Konsekvenser af hyaluronsyreinjektioner. Ung hud i enhver alder.

For dem der er interesserede i hvor mange bryster der vokser, er der detaljerede oplysninger om funktionerne i udviklingen af ​​kvindebrystet.

Hårfjerning

I pakken er der i tillæg til voksstrimler specielle olierede servietter og instruktioner, som skal læse omhyggeligt.

For at udføre hårfjerning ved hjælp af strimler, skal du først anvende en lille talkum på ren, tør hud.

Voksstrimler ligger i pakken parvis "ansigt" til hinanden. De skal varme, gnide mellem palmerne og afbryde forbindelsen.

Det er vigtigt ikke at overophede strimlerne, de skal blive varme, omtrent som kropstemperaturen. Hvis de gnides tungt og i lang tid, vil de blive for varme fra friktion, og voksen forbliver på huden og håret fjernes dårligt.

Derefter limes wax strips til huden på steder af hårfjerning i retning af deres vækst. Strimlen skal holde fast, for det glattes det med håndfladen og presser hårdt ned.

Nu kan du fjerne voksstrimmen, mens du river af hårene. Dette gøres mod hårvækst. Huden under båndet er fastgjort med den ene hånd, den anden kommer af med en skarp bevægelse. Hvis hårene forbliver, kan proceduren gentages.

Når man river ned strimlerne, er det vigtigt ikke at trække dem op, så er huden mere beskadiget. Bevægelsen, der afbryder strimlen, skal rettes langs overfladen af ​​det behandlede område så tæt som muligt på huden.

Fjern uafhængigt hår med voksstrimler på forskellige dele af kroppen. Hårfjerning på overlæben over eller under øjenbrynene på hagen er helt tilgængelig.

At håndtere hår på benene er ret nem at håndtere. Men med hænder eller armhuler bliver det sværere, da det er nødvendigt at fiksere huden og rive stripen på samme tid, og det er ikke praktisk ved håndtering af arme og armhuler.

Hvad angår bikinilinjen, er det hensigtsmæssigt at strippe håret langs linjen af ​​linnet, fra hofters indre overflade. Epilering af en dyb bikini på denne måde er normalt ikke færdig.

Kontraindikationer

 • Hudskader i forbindelse med hårfjerning,
 • Forværring af eventuelle hudsygdomme
 • Øget kropstemperatur
 • Ikke nok hårlængde.

Hvad skal man gøre, hvis det gør ondt

Fremgangsmåden ved hårfjerning kan næppe kaldes smertefri. Nogen er i stand til at udholde sådan smerte, men nogen klare ikke med disse fornemmelser. For at gøre proceduren mindre smertefuld kan du bruge små tricks:

 • Damphud før proceduren,
 • Pre-use skrubbe,
 • Depilation er bedre i den første uge efter menstruation.

Forbehandling af huden vil gøre hårfjerning lettere, og derfor mindre smertefuld. Kroppens respons på smerte varierer i forskellige perioder af kvindesyklusen. For at føle mindre smerte er det bedre at udføre en sådan procedure, når du er rolig og afslappet.

Hvis du ikke har styrken, kan du bruge Emla creme eller spray Lidocaine. Disse er smertestillende midler til påføring på huden.

Jeg spekulerer på, hvad læber efter botox? I vores artikel, et billede af patienter før og efter proceduren.

Strammet hud uden rynker - resultatet af at anvende Restylane Vital Light. Her er detaljerne om brugen af ​​stoffet.

På følgende link kan du lære at lave et fransk manicure hjemme uden strimler https://nesekret.net/beauty/bodycare/francuzskij-manikyur. Smuk manicure billigt og sur!

Efter depilation

Sådan fjerner du voksrester

Efter fjernelse af voksstrimlerne fra huden, er der stadig en vis mængde voks på den. I pakken med striber er specielle klud, der er designet til at fjerne resterende voks. Hvis disse servietter ikke er nok, kan du bruge et af følgende værktøjer:

 • Kludserviet fugtet i olivenolie, solsikkeolie,
 • Fedt fløde,
 • Særlig hud lotion efter voksning,
 • Opvarmning af huden med en hårtørrer gennem en klud.

Der er anbefalinger til vask af voks med varmt vand og sæbe. Denne metode er den mindst effektive, og yderligere tørring efter depilering har ikke den bedste effekt på huden.

Hudpleje efter proceduren

Generelle anbefalinger efter nogen depilation er, at du ikke kan solbade et par dage enten i solen eller i et solarium.

Du kan heller ikke tage varmebehandlinger: bad, bad, sauna.

I et par dage er det umagen værd at udsætte sporten, da sved vil irritere huden.

I stedet for det fjernede hår er der ofte røde pletter, der ødelægger hudens udseende. Selvfølgelig passerer de med tiden, men deres eliminering kan fremskyndes.

Hudplejeprodukter efter depilation:

 • Creme eller spray Panthenol,
 • Hydrogenperoxid,
 • klorhexidin
 • solkoseril,
 • Aloe Vera eller Tea Tree Oil
 • Baby creme,
 • Ansigtscreme med et ekstrakt af calendula, kamille, havtorn,
 • Fugtighedscremer.

Alle disse værktøjer hjælper med at lindre eller reducere inflammation og fremskynde genoprettelsen af ​​normal hudtilstand. Begynd at bruge dem, det vil sige på huden, du har brug for straks efter proceduren.

Opfattelsen af ​​huden ved forskellige produkter er forskellig for hver person, så du skal vælge de produkter, du allerede har brugt. Hvis du endnu ikke har brug for det, må du måske prøve mere end en, før den mest succesrige bliver valgt.

Det er vigtigt at vide, at alle alkoholiske tonika og lotioner tørrer huden, så efter brug af dem skal du påføre en fugtighedscreme. Tross alt er tør hud mere sårbar.

Alo- og te-træolier fremmer hurtigere helbredelse og regenerering. De bør dog ikke påføres huden efter depilering i sin rene form. De skal tilsættes til en fugtighedscreme eller opløst i olie. Først efter det kan du bruge.

Ofte har de enkleste midler, der anvendes under normale forhold, også en fremragende effekt på lindring af irritation og fremskyndelse af huden. Dette er en børnecreme eller ansigtscreme. Det er bedre, hvis de har en fugtgivende effekt.

Efter ca. 3-4 dage anbefales det at behandle huden på steder med depilation med en skrubbe. Dette vil reducere risikoen for indgroede hår.

Fordele og ulemper ved fjernelse af hårfjerningsstrimler

Som alle andre produkter har voksstrimler fordele og ulemper, for at vælge den mest passende metode til fjernelse af håret, er det værd at lære det at kende fra alle sider.

fordele:

 • Komfort og tilgængelighed: Der kræves ingen særlige forhold, det er muligt at udføre depilation, selvom du ikke er hjemme.
 • Rentabilitet: En stribe kan bruges flere gange.
 • Langvarig effekt: op til 4 uger afhængigt af de enkelte egenskaber.
 • Gradvis forværring af hårvækst på grund af regelmæssig traumatisering af pærerne.

ulemper:

 • Smerter under proceduren,
 • Følelse af hudklæbrighed på grund af voksrest,
 • Det er ikke altid muligt at fjerne alt håret, og du skal rengøre det med pincet,
 • Sandsynligheden for blå mærker eller slid på huden med utilstrækkelig fiksering under rivebåndet,
 • Risikoen for allergi over for komponenterne i sammensætningen, der dækker strimlerne,
 • Risikoen for at bryde håret, som kan fremskynde væksten,
 • Sandsynligheden for groft hår, når du bruger voksstrimler på ansigtet.

Når du læser anmeldelserne kan du finde negativ, hvilket indikerer dårlig fjernelse af hårfjerning. Når du bruger voksstrimler, er det bedre at vælge specielle og bruge dem kun til deres tilsigtede formål. For eksempel er det ikke nødvendigt at fjerne epilering af bikiniområdet med striber for at fjerne hår på benene.

Ikke desto mindre tager producenten hensyn til de særlige egenskaber ved vækst og struktur af hår i forskellige zoner. I overensstemmelse med dette bestemmes af densiteten, sammensætningerne af sammensætningen anbragt på strimlerne, dens tykkelse.

Hvis den første hårfjerningsprocedure ved hjælp af voksstrimler ikke lykkedes, var der måske noget i vejen. Det er mere værd at lære bekendtskabet med vejledningen. Måske forstår nogen teknologien til at udføre denne type hårfjerning efter at have set en video, der fortæller om det.

Mange mennesker klarer sig at tilpasse sig fra anden eller tredje gang, og alle efterfølgende procedurer går glat. Det er dog muligt, at denne metode til fjernelse af håret ikke virker for nogen. Det er muligt, at hudirritation vil være meget stærk. Så skal du vælge en anden metode til fjernelse af hår.

Lær alle hemmelighederne af slankende linolie. Hvad du har brug for til effektivt vægttab.

Hvordan ansøge rødme på et tyndt ansigt for at læse artiklen. Typer af rødme og reglerne for deres anvendelse.

Pris af varer

Omkostningerne til strimlerne er meget forskellige.

For eksempel koster Veet for normal hud i mængden af ​​12 stykker i gennemsnit 250 rubler.

Byly for ansigtsudsmykning - 220 rubler, Shary for hårdt hår - 170 rubler.

Prisen er mest afhængig af antallet af strimler i pakken, og jo flere af dem er jo mere økonomiske det viser sig.

Jo dyrere er voksstrimlerne, som omfatter forskellige komponenter, der passer til huden, for eksempel æteriske olier. Men efter at have brugt dem, vil der være mindre hudproblemer, og det vil blive hurtigere.

Det er svært at sige, hvor meget proceduren vil koste, da det afhænger af mængden af ​​hår og området af det behandlede hudområde. Når du fjerner hår fra forsiden af ​​en pakke i 12 stykker, kan det være nok flere gange.

Hvis du har brug for at fjerne hår på dine ben, så er det muligt, at en hel pakke vil gå væk på en gang, især hvis de vokser over hele overfladen af ​​tibia.

Valget af voksstrimler er altid individuelt, fordi hver organisme har sine egne egenskaber.

Du kan finde flere oplysninger om dette emne i afsnittet Epilation.

Depilation strips. Sådan bruges til ansigt, bikini område. Hvilket er bedre: voks, Veet. anmeldelser

Depilationsstrimler er et glimrende middel, hvormed du nemt og billigt kan fjerne unødvendigt hår på problemområder i kroppen uden at gøre brug af skønhedssaloner.

Næsten halvdelen af ​​kvinderne er vant til at forbinde ordet "depilation" med voks for at fjerne uønskede hår. Og det er rigtigt, denne metode er bevist, pålidelig og praktisk, hvilket ikke kræver meget tid og penge.

Shary - voksstrimler til depilation

Shary - voksstrimler til depilering af problemområder placeret på kroppen. De har fået anerkendelse fra mange kvinder i Rusland og andre lande i verden, da de helt fjerner uønsket vegetation, mens de ikke irriterer huden. Producenten præsenterer striberne til forskellige hudtyper.

Positive kvaliteter:

 • Værktøjet fjerner effektivt unødvendig vegetation på problemområder i huden;
 • Nem at bruge til at bruge disse strimler, er det ikke nødvendigt at være professionel;
 • Fjernelse af absolut alle hår, selv meget korte;
 • Omsorg for hud som en professionel.

Ulempen ved dette værktøj er kun en - den indeholder for mange kemikalier i sin sammensætning.

Voksstrimler til Depilation - Floresan Deep Depil

Depilation strips Floresan Deep Depil, lavet af naturlig bivoks og er designet til at fjerne overskydende vegetation på nogen del af kroppen. Dette produkt er velegnet til alle hudtyper.

Produktlinjen omfatter strimler imprægneret med ekstrakter af forskellige urter, såsom lavendel, kamille, aloe vera, pebermynte og azulen. Hver af disse urter har en gavnlig virkning på menneskets hud:

 1. En af de vigtigste fordele ved Floresan voksstrimler er genbrugelighed. Hvilket betydeligt sparer størrelsen af ​​en familie tegnebog;
 2. Lav pris på produktet;
 3. Effekten efter depileringsstrimler Floresan varer lang tid. Ved kontinuerlig brug af disse strimler er hårsækkene skadet, og dette fører til langsommere hårvækst.

Floresan voksstrimler har en, men en meget stor minus - smertefuld anvendelse.

Derfor, hvis striberne bruges første gang, så skal der ikke være armhuler eller et bikiniområde. Den mest ideelle mulighed til første gang er benene, de føler ikke smerten så meget.

Faberlik - voksstrimler til depilering

Hårfjerningsstrimler fra Faberlic er nemme at bruge. Selv de korteste hår fjernes med en lille bevægelse af hånden. Komponenterne i deres sammensætning er i stand til at lindre irritation på huden, forhindre udseendet af allergiske reaktioner, berolige, fremme genopretning og opfrisk huden.

Efter påføring af strimlerne forbliver huden glat i op til en måned.

En pakning indeholder 16 strimler til depilation.

Veet (Vit) - voksstrimler til depilation

Voksstrimler til Veet depilation er klar til brug, de kan bruges til at fjerne uønsket vegetation på nogen del af kroppen, og det kan gøres hurtigt og smertefrit. Hvis du anvender disse strimler konstant, så vokser hårvæksten over tid, dette medvirker til udtømningen af ​​hårpæren.

Voksstrimler til depilering af det intime bikiniområde

Så snart ferien er kommet, tænker de fleste kvinder på, hvordan man gør bikiniområdet attraktivt. Ja, og prøv at spare på det. Når alt kommer til alt, ønsker alle på stranden at se attraktive ud.

Til sådanne tilfælde og skabte strimler til depilation i intime områder. Så hvilke funktioner har disse strimler?

 • Fremragende resultat - i løbet af måneden vokser ikke et enkelt hår.
 • Brugen af ​​dette værktøj eliminerer fuldstændigt muligheden for nedskæringer eller betændelser. Når man barberer hår med en maskine, er der trods alt høj sandsynlighed for at skære sig med sine skarpe knive, og når man bruger en maskine, er der praktisk taget ingen måde at undgå betændelse på barberet hud.
 • Tillader dig at reducere tiden for fjernelse af hårfjerning flere gange. Når alt kommer til alt, hvis du fjerner vegetation med pincet eller en epilator, så vil denne procedure tage meget tid.
 • Evnen til at fjerne en stor mængde hår på samme tid, hvis du bruger strimlerne strengt og overholder instruktionerne. Derfor skal du omhyggeligt læse de vedlagte instruktioner, inden du fortsætter med aflejringen. Hvis alle betingelser er fuldt opfyldt, vil resultatet være op til 96% af det fjernede hår. Og de resterende 4% kan fjernes med en razor eller pincet.
 • Depilation med voksstrimler kan gøres hjemme, det vil ikke påvirke, hvor meget resultatet er.
 • Alle forbrugsvarer til proceduren kan let købes på ethvert apotek til en rimelig pris.
 • Indholdet af yderligere komponenter vil hjælpe med til at forhindre irritation, såvel som de er i stand til at passe på huden.

Voksstrimler til ansigtsudsmidning

Ansigtet er den mest synlige del af en persons legeme, især hvis det er en kvinde. Derfor bør valget af voksstrimler for at fjerne uønsket vegetation på overlæben tages meget alvorligt.

Når du køber strimler, skal du være opmærksom på følgende kriterier:

 • Du bør omhyggeligt inspicere emballagen og sørge for, at disse strimler til depilation er beregnet til brug på ansigtet.
 • Undersøg grundigt sammensætningen. Det bør kun omfatte naturlige ingredienser. For eksempel bivoks, ekstrakter fra planter, der har en beroligende effekt og hjælper med at blødgøre huden efter proceduren. Samt i sammensætningen af ​​strimlerne til depilation skal være stoffer, der bremser væksten af ​​hår.
 • Vær særlig opmærksom på størrelsen af ​​de købte strimler. De bør være egnede til udslip af problemområder på ansigtet.
 • Tilstedeværelsen af ​​klud til fjernelse af voks tilbage i ansigtet er et must!

Hvor kan jeg købe Veet strips (Wit) til depilation, hvor meget de koster - prisen på voksstrimler

Omkostningerne ved voksstrimler til depilering kan afhænge af regionen Rusland. For eksempel i Kurgan vil deres omkostninger starte fra 299 rubler per pakke, og i Khabarovsk er den laveste pris 373 rubler per pakke.

Du kan købe Veet voksstrimler i mange store supermarkedskæder og hypermarkeder i Rusland. Og også i onlinebutikker.

Og alligevel anbefaler eksperter at købe disse produkter i specialiseret og bedst af alt i branded butikker beliggende i mange regioner i landet.

Dette vil redde kunderne fra falsk, hvis brug kan forårsage ikke kun en allergisk reaktion, men også forårsage forskellige former for infektioner.

Sådan bruges Veet strips (Wit) til depilation derhjemme

Et af de bedste midler til at fjerne uønskede hår på problemområder i kroppen er voks. Men med denne procedure er det ret svært at klare sig selv, især for en nybegynder.

For at spare tid og forenkle opgaven for forbrugere har producenterne frigivet voksstrimler. De er meget mere bekvemme at bruge, og proceduren for depilering med strimler tager mindre tid, end hvis den udføres ved hjælp af varm voks.

Den største fordel ved strimler - brugervenlighed. Denne enhed skal vælges i størrelse, for eksempel til bikini zone en størrelse, og for armhulerne bliver det helt anderledes. For at vælge de rigtige strimler skal du omhyggeligt undersøge emballagen.

For at fjerne uønsket vegetation mere effektivt skal du følge disse tips:

 1. For at få det bedste resultat er det bedst at sætte strimlerne på ren hud, så eksperter anbefaler at tage et bad eller bad, før du starter proceduren, tør derefter huden grundigt med et håndklæde og drys det med talkum eller babypulver for at reducere sved.
 2. Grundlaget for vokspåføring skal opvarmes grundigt mellem palmerne og limes til hudens problemområde, mens det udglattes i retning af hårvækst på kroppen, mens man trykker på den.
 3. I denne tilstand skal du holde den i ca. 15 sekunder, så med en skarp bevægelse af hånden skal du rive basen og holde den med din hånd. Dette trick giver dig mulighed for at undgå blå mærker og blå mærker på kroppen.
 4. Efter proceduren for fjernelse af uønskede hår, er de områder, hvor denne procedure blev udført, nødvendigt at tørre grundigt med en særlig klud, som følger med striberne.

Sådan opvarmes voksstrimler til depilation?

Den nemmeste måde at opvarme strimlerne på for depilation er at gnide dem mellem dine palmer i et par minutter.

Hvordan man bruger strimler til depilation

Ved hjælp af denne metode kan depilation udføres næsten hvor som helst, hvor det er praktisk. Hvor meget voksede voks, der er på en papirbaseret strimmel, afhænger trods alt af resultatet af depilation.

Sådan gør du depilation i bikiniområdet med voksstriber Veet (Vit)

Forberedelse til depilation er en slags hel ritual, der kræver omhyggelig og præcis udførelse. Og for at fjerne hår med voksstrimler var det nødvendigt at sikre, at hårene i bikiniområdet var omkring 4 cm så effektivt som muligt.

Den første ting at gøre ved forberedelse til depilation er at åbne porerne og fjerne døde celler. Det er bedst at gøre dette ved hjælp af en skrubbe, efter at huden er renset, bør den tørres grundigt med et håndklæde. Forberedelsen er forbi. Nu kan du fortsætte direkte til selve depilationen.

For at holde huden glat efter hårfjerning så længe som muligt, skal der overholdes flere regler:

 • Efter at du har forberedt huden, skal du forberede alt, hvad der er nødvendigt for udsmykning af bikiniområdet. Det første du skal gøre er at fjerne strimlerne fra pakken og om nødvendigt skære dem i smalere. Dette vil hjælpe med at reducere smerte.
 • For at voksen bliver blødere, skal strimlerne opvarmes i palmerne i 15 sekunder.
 • Den næste fase er adskillelsen af ​​strimlen. Den glatte del er simpelthen smidt væk, da det ikke er nødvendigt. Og den klæbrige del limes til problemområdet i retning af hårvækst.
 • Du skal forsigtigt glatte strimlen, så voksen på den jævnt spredes over overfladen.
 • Tåre båndet skal være imod hårvækst, mens du trækker huden.
 • Efter proceduren fjernes den resterende voks med en bomuldsstynde fugtet med lotion eller kropsolie.

Hvordan man bruger strimler til ansigtets ansigt: Øjenbryn, antenner over overlæben

Depilation er en af ​​de mest smertefri og nemme måder at slippe af med uønsket ansigtshår. Hage, øjenbryn og området over overlæben kan tilskrives problemområderne i ansigtet.

Ifølge flertallet af kosmetologer, for at proceduren for at bringe så lidt ubehag som muligt, skal du dampe huden eller forarbejde den ved hjælp af en skrubbe, så porerne kan åbne, hvilket vil reducere smerteeffekten. Så hvordan man fjerner hår fra dit ansigt? Her er nogle tips om, hvordan du gør dette:

 1. Du skal limke strimlen i retning af hårvækst og rive væk fra hårets vækst.
 2. Det er bedst at glatte den limede strimmel med en finger og presse den godt mod huden. Men før du anvender en voksstrimmel, skal du varme det op ved at gnide mellem dine palmer.
 3. Riv af den klæbende strimmel skal være en skarp bevægelse af hånden og mod hårets vækst.
 4. Beauticians anbefaler, at efter ansigtet behandles ansigtets hud med lotion, som hjælper med at undgå irritation. Men hvis dette problem ikke desto mindre skete, vil enhver salve mod irritation, som er kommercielt tilgængelig på ethvert apotek, hjælpe med at rette op på det.

Ved hjælp af strimler til depilation er det muligt at spare tid og penge.

Video strimler til depilation

Hvad er voksstrimler til depilation:

Epilation og udtørring af maven

Hvordan trækker du ud øjenbrynens tråd