Nyttige oplysninger

Går for første gang på hårfjerning, oplever mange spænding,

forbundet med sensationer under proceduren og med spørgsmål om, hvordan man forbereder sig på det, så effekten var den bedste og fuldt ud opfyldt de glade forventninger.

Alle disse spørgsmål opstår dog kun fra helt nytilkomne: Forberedelse til depilation tager ikke meget tid, og det kræver heller ingen særlige anstrengelser eller økonomiske omkostninger.

Sådan forbereder du på depilation - generelle anbefalinger

Den vigtigste betingelse, der bestemmer, hvordan man bedst kan forberede sig til hårfjerning, er hårets længde, der fjernes. For at huden efter at proceduren skal være helt glat og i lang tid skal nyde dens ømhed, bør hårene på kroppen ikke være kortere end 6-7 mm, men i armhulen - ikke kortere end 8 - 10 mm. Normalt vokser de tilbage til en sådan længde i 2-3 uger. Hvis længden er mindre, er hårene måske ikke fastgjort i pastaen korrekt og forbliver på kroppen eller afbrydes.

Planlæg ikke på depilation på tærsklen til vigtige begivenheder - gå til stranden, gå til naturen, corporate event, møde med din elskede og 3 - 4 dage før dem. Med den lave og effektive behandling af huden forårsager skygge- og voksaflejring naturlig hudirritation - meget lys, efter nogle timer eller mere udtalt, helt forsvinder om dagen eller mere - alt afhænger af de enkelte egenskaber.

Hvis det er varmt udenfor, så før sukker eller voksaflejring, vil forberedelsen ikke kun bestå i visse procedurer, men også i valg af tøj. Tag med dig en ændring af rene tøj, som du bruger efter proceduren. Hvis du har forberedelse til shugaring eller voks fjernelse af hår fra overfladen af ​​benene - bære bukser. Før udsmidning finder man på ethvert tidspunkt af året det sted at tage hånd om nærvær af naturlige (bomuld eller blødt linned) bærbare ting - de vil præsentere vidunderlig komfort og forhindre yderligere irritation som følge af syntetiske eller lacy undertøj.

Hvordan tilberedes huden til hårfjerning?

Når du beslutter dig for, hvordan du forbereder dig til shugaring eller hvad der er nødvendigt for voksaflejring, skal du være særlig opmærksom på hudens tilstand - det endelige resultat og dit velvære under proceduren afhænger stort set af det. Før depilation:

 • besøge ikke solarium, bad, sauna, gym i mindst 2 dage;
 • Indpak ikke eller brug fløden i 1 dag;
 • skrælle: en skrubbe før epilering hjælper med at rense huden, fjerne talg, som vil forbedre klæbens adhæsion til hårene og tillade sammensætningen at udøve en nærende virkning på dermis og udføre endnu dybere rensning;
 • peeling anbefales efter proceduren;
 • Umiddelbart inden depilering skal du tage et bad eller bruge våde rengøringsservietter. Andre hygiejneprodukter inden hårfjerning anbefales ikke.

Hvordan forbereder man sig på voksdannelse?

Pas på din krop er nødvendig og meget flot. Dette gælder ikke kun for besøg på skønhedssaloner for at forbedre tilstanden af ​​dit ansigt og krop, men også et besøg hos skibsføreren. For at hårfjerning skal være effektiv, skal du vide nogle tips: hvordan man forbereder sig til proceduren, hvilke aspekter skal man være opmærksom på, og hvad eksperter anbefaler?

timing

Forberedelse til depilering begynder med tidspunktet for en kosmetisk procedure. Det er bedre at fjerne håret i den første uge efter menstruation. I løbet af denne periode bliver kroppen mobiliseret, og smertegrænsen hos kvinder stiger betydeligt. Før eller under menstruationen bliver huden meget følsom, og det gør proceduren næsten umulig.

Gennemsnitligt udtørring udføres en gang om måneden. I løbet af denne tid vokser håret til den ønskede længde. Et hår på 4-6 mm betragtes som egnet. Hvis længden er mindre, kan voks eller sukkerpasta til shugaring simpelthen ikke tage den første gang. Føreren bliver nødt til at anvende lægemidlet igen, og det kan føre til irritation af huden samt dannelsen af ​​blå mærker og hæmatomer.

I nærværelse af et hår mere end 6 mm bliver proceduren meget mere smertefuld. De kvinder, hvis hårdhed efter proceduren vises efter 2 uger, anbefales ikke at bruge en barbermaskine, men at erstatte den med en depilatorisk creme.

Bladet fører til fortykkelse af håret og som følge heraf bliver depilationen mere smertefuld. Det skal huskes, at ved systematisk brug af voks eller sukkerpasta falder væksten og densiteten af ​​hårlinjen.

Hudpræparation

Huden kræver noget tilberedning før depilering. Til denne brug:

 • krat;
 • Bruser;
 • Gel til følsom hud;
 • talkum;
 • Specialbedøvelse spray;
 • Smertepiller.
Brug ikke voks på mol, papillomer eller læsioner, da de kan bryde af under proceduren med voks.

Skrubning foretages to dage før proceduren. Det er bedre at bruge bløde kosmetik, der ikke gør huden for ondt. Påfør produktet skal være bløde bevægelser mod hårets vækst. Du bør ikke bruge en kaffeskrubbe, da dens partikler er ret store og kan beskadige hudens integritet. Velegnet betyder med abrikos eller jordbærben. Skrubber fjerner død hud og forhindrer indfødning af hår.

En time før proceduren anbefales at tage et varmt brusebad med brug af gel til følsom hud. Dette fjerner snavs, snavs og kosmetik fra kroppen. Når dette sker, dampes og åbner porerne, hvilket yderligere letter hårfjerningsprocessen.

Før voksning starter, anbefales det at anvende anæstesispray på det område, som de vil arbejde med. Det vil lidt fryse huden og reducere smerter. Du kan bruge andre smertestillende midler. Nogle mestere bruger talkum og pulver for at reducere muligheden for irritation og forbrændinger fra varm voks.

Brug mild sæbe til at rengøre de områder, der skal vokses.

Moral træning

Hvordan forbereder man sig på hårfjerning i det intime område af moral? Mange kvinder kan ikke overvinde begrænsningen før stripping. Det er vigtigt at forstå, at denne procedure ligner et besøg hos en gynækolog. Men samtidig på lægenes kontor er der ingen begrænsninger, fordi det handler om sundhed. For mesteren er depilation et job, og det er fokuseret på tilstanden af ​​huden og håret selv, snarere end eventuelle mangler hos kunden. I gode saloner gives klienten engangs shorts og strømper, som gør det muligt for en kvinde at føle sig godt tilpas. Vær ikke bange for muligheden for infektion ved infektion og bakterier, da alt arbejde udføres med handsker og kun med nye midler.

Hvis du er positiv til at vokse og tune ind til godt, så er det helt muligt, at der ikke bliver nogen smerte. Smerten bliver meget mindre mærkbar, hvis personen ophører med at være bange og klæbte.

Anbefalinger efter

Efter proceduren anbefales det at opgive brugen af ​​sæbe og vaskeklud samt besøg på sauna og solarium. Nogle kosmetik kan føre til negative konsekvenser, så de behøver ikke påføres 24 timer før og efter depilering. Disse omfatter alfa-hydroxidsyrer.

For at forbedre resultaterne af proceduren kan du systematisk bruge værktøjer, der hjælper med langsom hårvækst og blødgør huden.

At blive i solen anbefales ikke, direkte stråler er særlig farlige den første dag efter proceduren. I de følgende dage er det bedre at bruge beskyttende kosmetik, der beskytter mod ultraviolet stråling. Dette vil medvirke til at undgå udseendet af alderspots.

Forberedelse til depilering af ben og pleje efter proceduren

Glatte ben er allerede blevet skønhedens standard. Imidlertid sker det desværre ofte, at hårfjerning forårsager hudproblemer - betændelse, irritation, elveblest og andre problemer. Der er flere måder at lindre disse symptomer på og endda forhindre dem i at optræde, når de fjerner benene.

Hvordan man forbereder sig på benets udtørring

Der er mange depileringsmetoder, men de kan ikke kaldes universelle. Hver kræver korrekt forberedelse og pleje efter proceduren. Hvis du vil have dine ben til at se perfekt ud, pas på ikke kun en effektiv og hensigtsmæssig metode til depilation.

Korrekt forberedt hud på benene kan forbedre effekten af ​​proceduren og øge komforten under den. Derudover kan du forhindre dens tørhed og irritation.

Forberedelse af huden afhænger primært af den type af depilation, du har valgt. Hvis det er en mekanisk eller kemisk metode, kræves der speciel træning udover skrælning. Jo mere invasiv proceduren er, desto mere forberedende handlinger vil være nødvendige.

Hårfjerning med voks eller sukkerpasta kræver, at de har den ønskede længde - optimalt få millimeter. Rengør fedtets hud dagen før, og straks før proceduren, tag et varmt bad. Det vil lette fjernelsen af ​​hår med pærerne, som porerne udvider.

Der kræves vanskeligere forberedelse ved elektrolyse, laserepilation eller fotoepilation. I dette tilfælde vil du blive grundigt instrueret af kosmetologen om hvordan man handler før og efter proceduren. Da laser hårfjerning har en bred vifte af kontraindikationer, herunder graviditet og nogle hudsygdomme, bør alt dette helt sikkert diskuteres med en specialist i en skønhedssalon.

Du bør vide så meget som muligt om denne procedure for at forhindre mulige komplikationer. Hvis alt er ok, bliver du sikkert bedt om det:

 • For at forberede huden, så den er ren og tør, kan du blive nødt til at anvende lidokaincreme og prilocain for at dumme det.
 • Fugtiggør huden hårdt nogle dage før proceduren.
 • En måned før proceduren skal du stoppe med at bruge voks, elektrisk epilator eller sukkerpasta, hvis du tidligere har brugt dem til hårfjerning.
 • Vær forsigtig med stoffer, der indeholder hormoner og nogle urter, især som St. John's wort, calendula. Modtagelse skal stoppes en uge før operationen.
 • Brug ikke visse kosmetiske midler, såsom retinoid cremer eller frugtsyrer.
 • Du må ikke deltage i en solbadning, ikke solbade og ikke bruge garvning. Huden under laserbehandling bør ikke garves. Stop solbadning skal være i 6 uger, brug bronzing kosmetik - i to uger.

Hudpleje efter epilering

Efter laser hårfjerning kan det også være nødvendigt at fjerne irritationer, der kan forekomme på benets hud. Dette kan gøres ved hjælp af specielle forberedelser. Skønhedseksperten skal nødvendigvis anbefale dig specifikke produkter, som ikke kun bryr sig om irriteret hud på benene, men også sænker hårvæksten.

Husk at en hårfjerningsprocedure ikke er nok til permanent at slippe af med uønsket hår. Du skal gennemgå flere sessioner inden for seks måneder for at få det ønskede resultat. I løbet af denne tid skal du følge ovenstående anbefalinger, samt overlade cremer og lotioner, der indeholder alkohol.

Indgroet hår

Problemet med indgroede hår efter depilation af benene opstår oftest efter brug af voks og epilator. Spiring hår kan ikke gøre sin vej over epidermis, forårsager det at vokse i huden, forårsager betændelse i hårsækkene. Dette skyldes hovedsagelig to grunde. Højst sandsynligt blev hårene ikke trukket helt ud, men blev ødelagt eller signifikant svækket, med det resultat at nogle af dem var for tynde til at bryde gennem huden. En anden, mindre hyppig grund er en ændring i retning af hårvækst. Dette er en karakteristisk og ubehagelig konsekvens af at bruge voks.

Derfor anbefales det at anvende en alternativ metode - epilering med sukkerpasta. Det forårsager ikke så ubehagelige symptomer, da det fjerner håret i retning af deres vækst, hvilket også er meget mindre smertefuldt. Derudover er der ingen kontraindikationer for dets anvendelse i form af allergisk, overfølsom eller vaskulær hud. Pastaen er lavet af naturlige ingredienser.

Hvis du kæmper med problemet med indgroet hår, minder vi om nogle vigtige regler. Først og fremmest, inden proceduren for hårfjerning, er det vigtigt at gøre skrælning og fugtgivende samt blødgør huden. Denne procedure vil lette hårfjerningsprocessen og reducere risikoen for indgroede hår betydeligt. For at gøre dette kan du bruge som købt i butikken eller farmaceutisk kosmetik, og hjemmehjælpemidler lavet af produkter, der er tilgængelige i hjemmet. Et fremragende middel til at rense huden er en skrubbe fra den tykke af brygget kaffe og en spiseskefuld olivenolie. Ved at tilføje en smule duftende kanel får du desuden en antibakteriel virkning. Brunt sukker eller havsalt er også godt til exfoliating huden af ​​fødderne. Hjemmelavet kosmetik giver som regel meget gode resultater, er billigt og indeholder ikke kunstige additiver.

Hvis der er indgroede hår, så kan du tage følgende handlinger: Hvis de er placeret under huden, skal du bruge en steril, tynd nål, der er blevet desinficeret grundigt, og forsøge at gøre en "exit" for deres vækst.

Glatte, velplejede ben - en kvindes stolthed og tillid til deres skønhed. Men desværre, efter depilation, er der ofte ubehagelige konsekvenser - rødme af huden, betændelse, indgroede hår. Men ved hjælp af tips om at forberede proceduren for at fjerne hår på benene og efterlade det, vil du glemme dette problem og nyde glatheden og det smukke udseende på dine ben!

Sådan forberedes huden til hårfjerning

Voksning, shugaring, laserprocedure i salonen, elektrolyse derhjemme - nu er der mange metoder til fjernelse af hår. Men uanset fremgangsmåden involverer præparationen af ​​huden til denne effektive, men ret smertefulde procedure de samme trin. Lad os fortælle hvilke som helst.

 • Hvorfor har jeg brug for forberedelse til hårfjerning
 • Sådan tilberedes huden for virkningerne af epilatoren
 • Trin af forberedelse af huden til voksbehandling
 • Sådan forebygges irritation efter epilering

Hvorfor har jeg brug for forberedelse til hårfjerning

Til at begynde med husker vi, at sådan fjernelse af hår. Dette er en procedure til fjernelse af hår fra roden, det vil sige med den samtidig ødelæggelse af hårpæren. Metoder kan være meget forskellige.

Brug voks eller voksstrimler.

Shugaring, når der i stedet for voks anvendes opvarmet sukkerbaseret pasta.

Apparat foto, elektrisk eller laser hårfjerning, som udføres i en skønhedssalon eller klinik.

Elektrolyse ved brug af en enhed til hjemmebrug.

Og selvom depilation stadig betragtes som den mest populære metode (barbering af benene med en maskine eller ved hjælp af en depilatorisk creme), er epilering stadig hurtigere end epilering. Men også for smerte. For at reducere dette næsten det eneste, men en stor minus, skal du forberede huden.

Hårfjerning ved epilatoren er den mest effektive af hjemmet metoder til hårfjerning.
© Skin.ru

Selv om der selvfølgelig er flere andre vigtige årsager til forberedelsen:

reduceret risiko for indfødning af hår

reducerer graden af ​​hudirritation efter proceduren;

minimerer risikoen for røde pletter og betændelse;

øger effektiviteten af ​​proceduren.

Sådan tilberedes huden for virkningerne af epilatoren

For nogle er epilatoren et værktøj til tortur, for andre er det en nyttig gadget. Denne enhed trækker hår fra roden. Og ja det gør ondt, uanset hvad skønhederne siger i reklamer. Den første oplevelse af positive følelser vil sandsynligvis ikke medføre. Men huden vil forblive glat i lang tid.

Forberedelse af huden til hårfjerningsproceduren med en epilator ser sådan ud.

Vælg en tid, hvor hårets længde vil være 5-6 mm. Dette er den bedste indikator for en hjemmepilator.

Undgå solskoldning i flere dage før epilering. Eksponering for ultraviolet stråling er stressende for huden, og garvning er en form for betændelse, der gør huden mere følsom.

Dagen før proceduren (under ingen omstændigheder på epilationstidspunktet) skal du bruge en skrubbe og være særlig opmærksom på områder af den påtænkte epilering.

Efter skrubning skal fugtiggøres huden godt. Frem for alt må du ikke bruge kropsolie eller en oliebaseret fløde. Dette vil gøre epileringsprocessen vanskeligere. Vælg lette teksturer (lotion, mælk), som hurtigt absorberes uden at efterlade en film.

Umiddelbart før epilationen, tag et varmt bad eller i det mindste et brusebad, så huden bliver dampet ud. Dette vil lette processen.

Nogle epilatorer kan bruges direkte i vandet. Men oftere bliver huden tørret og fugtet med en let mælk uden olier i sammensætningen. Barberingsgel vil ikke fungere: det vil kun gøre det sværere at greb hår.

Dampet hud er mere tolerant over for epilatorens hårde handlinger.
© Skin.ru

Trin af forberedelse af huden til voksbehandling

Trin 1: Timing

Der er tre væsentlige forhold.

Udsæt ikke huden til epilation på tærsklen til den højtidelige begivenhed. Huden kan reagere på forskellige måder, herunder rødme, irritation og en allergisk reaktion.

Udfør ikke proceduren på kritiske dage, da smertegrænsen sænkes på dette tidspunkt. Den ideelle tid er 10-14 dage efter cyklusens start.

Brug ikke meget tid i solen flere dage før og efter epilering. Der er ikke behov for at fordoble stresset for huden.

Trin 2: Hudpræparation

Princippet om forberedelse til enhver form for hårfjerning er omtrent det samme.

Rense huden hårdt og frigøre den fra stratum corneumens døde celler og forurening - for større tilgængelighed af hår.

Fugtigt grundigt for at gøre det mere modstandsdygtigt over for stress. Påfør fugtighedscreme, vandbaseret, uden olier.

Damphud før proceduren.

Sørg for, at der ikke er irritation og betændelse. Ellers skal proceduren udskydes.

Dæk muld- og pigmentpletterne med en gips, før du påfører voks, for ikke at beskadige dem.

Exfoliere huden grundigt med en skrubbe. Og før proceduren skal du forsegle molene for ikke at skade disse meget følsomme hudområder.
© Skin.ru

Trin 3: Moral forberedelse

Det vil gøre ondt. Men i tillæg til den irriterende "skønhed kræver ofre", vil dette øjeblik berolige dig lidt: med regelmæssig hårfjerning bliver hårene tyndere og svagere, og det er lettere at passere proceduren.

Liv hacking for at minimere stress forbundet med hårfjerning.

Tag til epilering mindst en og en halv til to timer. Mest sandsynligt vil det tage mindre tid, men for at roligt gøre denne vigtige forretning er det bedre ikke at skynde sig.

Hvis du gør hårfjerning derhjemme, kan du slå afslappende musik, du kan endda lyse aroma lys. Jo roligere du er, jo lavere grad af stress for huden og jo hurtigere vil det komme sig.

Trin 4: Hudpleje efter proceduren

Sighing med relief, fortsæt til post-epilation pleje.

Blødgør huden med blødgørende og anti-stress effekt. Æteriske olier er ikke nyttige for dig: de er meget aktive ingredienser, som kan irritere følsom hud efter epilering. Dit valg - formler med kamille, aloe, allantoin, vitamin B5.

Brug lette, lette tøj, lad din vej trække vejret.

Efter epilation af armhulerne må du ikke bruge deodoranter i to dage, hvis etiketten ikke har mærket "for følsom hud" og "egnet til brug efter epilering".

Afvis de næste par dage fra solskoldning, bad eller andre termiske virkninger på huden. Det er også uønsket at besøge poolen med chloreret vand.

2-3 dage efter proceduren, brug en skrubbe for at forhindre indgroet hår.

COSMOPOLITAN

10 fejl, du gør under fjernelse af hjemmet hjemme

For at spare tid og penge gør vi ofte hårfjerning hjemme, og desværre er resultatet ikke altid fremragende eller i det mindste tilfredsstillende. Ingroet hår, irritation, voksrester på huden... Bekendt? Så læs vores materiale og find ud af hvordan du undgår alt dette!

Det lader til, at det kan være lettere - påfør voks på huden, hold en strimmel, træk... Tårer fra øjnene, og her er dine ben, bikini og armhuler allerede helt glatte. Faktisk er voksning en ansvarlig begivenhed, ellers ville dine venner ikke have så mange sjove og samtidig triste historier om, hvordan de gjorde det hjemme.

Vi bad mesteren om at nævne de 10 mest almindelige fejl, som piger normalt laver, når de beslutter at slippe af med deres hår uden hjælp fra en professionel.

1. Rengør ikke huden før fjernelse af håret

Det mest almindelige problem med voksning er indfødning af hår. For at minimere bivirkninger skal du forberede din hud til proceduren. Skrubbe er bedst egnet til dette formål, som du enten kan lave dig selv fra kaffe eller sukker, eller endnu bedre købe et specielt værktøj i butikken. Hvis huden er ubehandlet, vil den føre til manglende "vedhæftning" til voksen og som følge heraf - dårlig kvalitet på epilering og indfødning af hår.

2. Beskyt ikke huden før epilering

Et vigtigt skridt i forberedelsen til hårfjerning er fjernelse af talg. Ideelt set brug en speciel lotion før epilering, men i princippet kan den erstattes med en normal ansigt tonic. Påfør produktet på en bomuldsstykke, og tør det område over, hvor du skal arbejde.

3. Køb lavkvalitets voks

Lad os nu tale om valget af voks - det kan virkelig være anderledes, din hårfjerning afhænger af kvaliteten. Det bedste er at købe professionel voks i en skønhedssalon, i stedet for at købe den billigste løsning i en almindelig butik. De fleste saloner i Rusland arbejder med voks fra Spanien eller Italien (Roial-Kristal, White Line), men australske produkter (Mancine Professional) anses for at være af højeste kvalitet og harmløse for huden - de kan bestilles online.

Undgå allergitest - voks er ofte en ubehagelig reaktion. Først anbring produktet på et lille område af huden, lad det gå i 5 minutter og sørg for, at der ikke er rødme eller kløe.

4. Vælg den forkerte voksopvarmningstemperatur

Hvis du har en professionel apparatvoksning, så er alt det nemt - det vælger automatisk den ønskede temperatur. Men vi er sikre på, at de fleste piger opvarmer voksen i et vandbad eller i en mikrobølgeovn, og dermed alle fejlene. For kold voks er svært at påføre og meget fjernet, og for varmt kan forårsage forbrændinger og irritation. Det er altid skrevet på produktemballagen, hvilken temperatur voksen skal bringes på, så den er klar til at arbejde, derfor anbefaler vi dig at bruge et almindeligt medicinsk termometer og konstant overvåge opvarmningen.

5. Forkert voksning på huden

Reglen "jo mere jo bedre" fungerer ikke i dette tilfælde - prøv ikke at anvende så meget voks som muligt på huden med et tykt lag - så kan du simpelthen ikke fjerne det.

Hvis du bruger almindelig voks i en dåse, skal den påføres med en spatel så tynd som muligt. Hvis du foretrækker voks i patroner, bliver arbejdet forenklet - selve apparatet regulerer lagets tykkelse, hvilket betyder, at der ikke kan være nogen fejl. Og endnu et vigtigt punkt - grin ikke! Voksen afkøles øjeblikkeligt, så du skal arbejde hurtigt med det.

Desuden bør applikationsområdet selv være lille - prøv ikke at fjerne hår fra hele underbenet med en lille bevægelse. Det er bedre at påføre voks på små pletter af huden og fjern gradvist.

6. Forsøger at fjerne for korte eller for lange hår

Husk at den optimale længde af hår til voksning er 5 mm. Hvis de er kortere, vil voksen simpelthen ikke være i stand til at fange dem og længere - det gør allerede ondt, og der er høj sandsynlighed for, at håret vokser senere.

7. Fjern håret i den forkerte retning.

Denne vare skal markeres med et udråbstegn! Det vigtigste ved voksning er den retning, i hvilken du fjerner strimlen. Du skal kun fjerne voksen mod hårets vækst - og intet andet. Træk ikke op og parallelt med huden. For at gøre det klarere, forestil dig et fly, der starter - lige så smidigt, i skarpt vinkel skal du fjerne voks.

8. For langsomt eller for hurtigt at rive stripen væk.

Ja det gør ondt, og det skal ske med en bestemt hastighed, hurtigt nok. Jo langsommere du trækker strimlen, desto sværere er den. Og på samme tid, hvis du "rykker" en skarp bevægelse, kan et hæmatom forblive på huden. For at forstå, hvad der skal være hastigheden, øve på et lille område af huden - gør det hurtigt og problemfrit.

9. Forkert fjernelse af voksrester.

Hvis voks forbliver på huden efter epilering, tænk ikke engang på at gnide det med et vådt håndklæde eller værre - vask det af med sæbe. Det eneste middel til at effektivt slippe af med klæbende spor er enhver vegetabilsk olie.

10. Bryder reglerne for hudpleje efter epilering

Umiddelbart efter epilering skal du desinficere huden, tørre den med noget antiseptisk middel (f.eks. "Miramistin"), og fugt det derefter med en let kropsmælk. Professionel rådgivning - Tilsæt lidt kosmetisk olie til fløden, effekten bliver fremragende.

Og endelig et par vigtige punkter: Du kan ikke vaske hårfjerning lige før garvning. Hvis du går på ferie, skal du slette dit hår i mindst tre dage. Det samme gælder for garvet hud - sandsynligheden for skader øges, så efter solbadning vises epilering ikke tidligere end en uge senere.

Hertil kommer, at hvis du tager hormonforebyggende midler, er det bedre at straks gå til salonen til en professionel, og ikke gøre proceduren hjemme. Faktum er, din hud kan være for øm (selvom du ikke bemærker det), og der er stor risiko for at beskadige dets øverste lag.

Hvad er bikini voks voksning?

Epilation bikini voks - en af ​​de mest populære procedurer i skønhedssaloner. Dens største fordel er den lette implementering og langvarige effekt. Derudover er det nu muligt at bruge voks til at fjerne uønsket hår derhjemme.

Fordele ved bikini voksning

I de fleste tilfælde udføres hårfjerningen af ​​de intime zoner med varm voks og kaldes "voksning" eller "bioepilering". Det er værd at bemærke procedurens særlige smertefuldhed, hvilket kan mærkes i processen.

Voks hårfjerning har nogle fordele, der gør det retfærdige sex show tilbageholdenhed for at opnå et resultat. Blandt dem er:

 1. Følelsen af ​​perfekt glathed i huden, som opnås på grund af det faktum, at ikke kun hår er fjernet, men også døde hudceller. Voksens eksfolierende effekt gør det muligt for huden at blive meget delikat, modtagelig for ekstra pleje (for eksempel til brug af creme osv.).
 2. Langvarig virkning af proceduren. Depilation gør håret stiv og groft, de vokser tilbage om et par dage. Dyb voks fjernelse af det intime område giver dig mulighed for ikke at bekymre dig om uønsket vegetation i cirka 4 uger. Desuden bliver hårene med regelmæssig brug af denne metode ikke kun blødere og mindre mærkbare, men reducerer også deres
  mængden af.
 3. Enkelhed og tilgængelighed af proceduren. Epilation voks bikini zone kræver ikke særlig viden, kun en vis færdighed. Alle materialer kan købes online eller i kosmetiske butikker og udføre proceduren hjemme alene.
 4. Sikkerhed. Den store fordel ved at bruge voks er sikkerheden. Med uforsigtig håndtering kan du kun brænde, men selve materialet og proceduren forårsager ikke irritation, fladning, udslæt og kløe. Derudover er sandsynligheden for et snit helt fraværende, som det kan ske med en barbermaskine.
 5. Allergivenlig. Voks til hårfjerning forårsager ikke allergier undtagen i tilfælde af individuel intolerance, som er meget sjældne.

Det er nødvendigt at tildele ca. 40 minutter hver 2. uge til voksning af bikiniområdet, hvilket er signifikant mindre end midlertidigt tab under regelmæssig afpudsning 1 gang om 3 dage.

Manglende voksning

Listen over ulemper ved bioepilation af en bikinizone er kortere end listen over fordele, men nogle af dem tvinger kvinder til at opgive denne procedure. Blandt dem er:

 1. Stærke smerter Da alle mennesker har forskellige følsomheder, er det en proces, der er forbundet med svær ubehag, for noget voksning af de intime zoner. Det er meget vanskeligt at slippe af med det, fordi beroligende cremer og smertestillende midler med anæstetisk effekt kun anvendes efter proceduren. Dette gælder især for voksning af området
  dyb bikini, når du behandler alle dele af perineum for helt at slippe af med hår.
 2. Hår indvækst Da ikke alle hår fjernes under en skarp voksfjernelse, nedbryder nogle bare ned ved roden, hårfollikelen ændrer sin vækstretning. Nogle tilfælde fører til alvorlige betændelser, der kræver kirurgisk indgreb.
 3. Risiko for infektion. Med utilstrækkelige desinfektionsforanstaltninger gennem porerne kan infektion forekomme meget let.
 4. Evne til at få dårlige kvalitetsresultater. Dette er kun muligt, hvis bioepilering udføres hjemme, når færdigheder ikke er nok. Nogle gange fører den ujævne fordeling af voks i det behandlede område til, at hår ikke fjernes fra hele overfladen. Vi skal gentage proceduren, men hvis de allerede er brudt og bliver meget kortere, vil det ikke føre til det forventede resultat.

Disse mangler skal tages i betragtning for at beslutte proceduren eller afvise den.

Forberedelse og stadier af voksning

Voksepilation vil kun lykkes, hvis kvinden er godt forberedt til dens gennemførelse. Dette vil kræve pleje og overholdelse af visse regler. Blandt dem er følgende:

 1. Du skal vælge den rigtige dag. Datoen for turen til salonen eller hjemmet skal være planlagt i 3-4 dage efter slutningen af ​​måneden, for på dette tidspunkt er smerten ikke følt så meget. Hvis bioepilation er tidsbestemt til en vigtig begivenhed, er det nødvendigt at gennemføre det 3 dage før
  Dette, så huden har tid til at komme sig.
 2. Depilation skal udføres med en barbermaskine 5 dage før den dato, hvorpå voksingen er planlagt. I løbet af denne tid vil hårene vokse med 5 mm. Denne længde er optimal for at opnå det ønskede resultat under proceduren.
 3. Før proceduren skal du tage et bad uden brug af vaskemidler.

Bioepilation, det vil sige at slippe af med uønskede hår i bikiniområdet med voks, i salonen er som følger:

 1. En kvinde sidder i en særlig stol og spreder benene så meget som muligt.
 2. Master udfører desinficerende behandling.
 3. Varm voks påføres. Opvarmningstemperaturen når 40 ° C.
 4. En klud af klud sættes på voksen; efter 2 minutter tærer mesteren den af ​​med en skarp bevægelse.
 5. Huden blødgøres med en creme, der nedsætter hårvæksten.

Som følge heraf forblev de fjernede hår sammen med voksen på en strimmel af stof, og huden efter voksning af bikini blev glat.

Kontraindikationer til fjernelse af hår

Nogle af det retfærdige køn må se efter måder at slippe af med uønsket hår i bikinizonen, der ligner effektivitet for bioepilation. Nogle procedurer er ikke egnede til subjektive præferencer, andre har kontraindikationer til dens gennemførelse. Blandt begrænsningerne er følgende:

 • krænkelse af hudens integritet på behandlingsstedet
 • Tilstedeværelsen af ​​hår af utilstrækkelig længde (mindre end 5 mm), som ikke vil fange voks;
 • Tilstedeværelsen af ​​sygdommen med feber og kuldegysninger;
 • allergisk over for voks og biprodukter;
 • Nylige procedurer i bikiniområdet, herunder garvning
 • hudsygdomme i perineum;
 • dekompenseret diabetes.

Ingen af ​​de angivne kontraindikationer kan overses, ellers kan det føre til meget triste konsekvenser.

Disse begrænsninger gælder ikke kun for muligheden for at besøge salonen til proceduren, men også til bioepilering i hjemmet.

Når du udfører voks derhjemme, skal du omhyggeligt læse instruktionerne for de materialer, der er erhvervet til proceduren. De kan indeholde specifikke anvisninger til brug eller vigtige anbefalinger. Dette vil tillade epileringskvalitet og opnå det ønskede resultat.

Voksning af det dybe bikiniområde

I mange år har brasiliansk voksning været en fælles procedure for kvinder. Resten er forsigtig og beslutter ikke for proceduren på grund af smerten. Der er flere metoder, der reducerer alt ubehag til ingenting.

 • 1. Funktioner af dyb bikini depilation
 • 2. Forberedelse til voksning af en dyb bikini
 • 3. Procedure for dyb bikini hårfjerning i salonen
 • 4. Hvad er den bedste måde at vokse en dyb bikini hjemme?
 • 5. Home epilation
 • 6. Hudpleje efter epilering
 • 7. Kontraindikationer for dyb bikiniepilation
 • 8. Mulige negative konsekvenser
 • 9. Ofte stillede spørgsmål og svar på dem.
 • 9.1. Vokser en dyb bikini depilation ondt?
 • 9.2. Har jeg brug for anæstesi til depilering af en dyb bikini med voks?
 • 9.3. Hvor mange hår opstår efter voksning af en dyb bikini?
 • 9.4. Forår huden i bikiniområdet fra denne procedure?

Depilation funktioner dyb bikini

Voksning (voksning) - En populær og effektiv metode til bekæmpelse af uønskede hår. Vigtigste fordele:

 • lave omkostninger ved proceduren
 • hastighed;
 • effektivitet.

Besøg mesteren behøver ikke at ofte, fordi effekten varer op til 3 uger. Med en vis erfaring på dette område kan du fortsætte med at gøre hårfjerning hjemme.

Det anbefales ikke at udføre proceduren alene for første gang, du kan få forbrændinger fra voks, irritation og endda blå mærker.

Reglerne for dyb bikini voksing vil fortælle en kosmetolog i salonen eller video footage fra internettet.

Bioepilering med voks udføres med en hårlængde på 5 mm næsten umiddelbart efter deres udseende. Hver gang håret bliver mindre hårdt og tykt, er pærerne svagere, så smertefornemmelsen falder også.

Det eneste negative er problemet med hårindvækst. Du kan kun slippe af med det ved at overholde reglerne for hudpleje efter epilering og brug af speciel kosmetik.

Afhængigt af personlige præferencer kan håret ikke fjernes fuldstændigt. Dyb bikini indebærer fuldstændig fjernelse af hår (på labia, i interglacialområdet).

Forbereder til voksning dyb bikini

Før du fortsætter med at vokse, skal du sørge for, at der ikke er kontraindikationer, herunder sygdomme i hår og hud. Hvis du er i tvivl, kan du undersøge en tricholog eller en hudlæge

Specialist-kosmetolog vil individuelt vælge tidspunktet for epilering og den optimale metode, der passer til typen af ​​hudpasta. Først skal du vokse hår til en længde på 5 mm. Hvis håret er kortere, vil epilationen være smertefuldt, og nogle af dem kan forblive. For kort hår klippes til den ønskede længde.

Varm voksning udføres efter kritiske dage, da følsomheden stiger før menstruation. Du behøver ikke at rense huden med skrubber eller peeling før proceduren, damp ud huden, gå til en solbad.

Huden behandles med en antibakteriel spray eller gel, om nødvendigt bedøvet.

Procedure for dyb bikini hårfjerning i salonen

Du skal vælge en salon med et positivt omdømme, hvor kvalitet materialer anvendes og håndværkere med erfaring arbejde. En stor barriere i kampagnen for depilation af bikini zone er klientens tilbageholdenhed. Et sådant besøg kan ligeligt sammenlignes med en læge tur, og glem ikke at kosmetologen kun gør sit arbejde og står over for en halv snes patienter hver dag.

Det er bedre at lave en aftale om morgenen, på dette tidspunkt er huden ikke så modtagelig. Et par timer til sikkerhed kan tage anæstetiske piller. Hvis en creme eller lotion blev påført på det intime område, skal de tørres af for bedre vedhæftning af materialet med hårene.

Varm voks anvendes. Materialet opvarmes i voks og påføres på kroppen med en spatel, venstre til hærdet. Påfør pasta på væksten af ​​hår, kommer ud mod vækst. Hvis det ser ud til at voksen er varm, er det nødvendigt at sige dette til mesteren, han vil sænke voksvoksens temperatur.

Båndstrimler påføres voksen, eller den bliver revet af med hånden. Føreren skal være i handsker, alle værktøjer er engangsbrug. De resterende enkelthår fjernes med pincet.

Afhængig af tykkelsen af ​​hårets og følelser af klienten varer proceduren fra 20 til 40 minutter. I slutningen påføres en beroligende gel. Omkostningerne afhænger af mesterens færdighedsniveau og salons prispolitik, varierer fra $ 6-10.

Hvor bedst kan man få en dyb bikini hjemme?

Den dybe epilering af bikiniområdet er lavet med varm voks. Den kolde metode vil ikke være effektiv til tykt tykt hår. Efter et par sessioner, når håret vil ændre strukturen, kan du prøve og voksstrimler.

Varm voks vil kræve en særlig opvarmning enhed - voks voks. Du kan erstatte det med en mikrobølgeovn eller vandbad. Blandingen påføres med en spatel, efter hærdning kommer den pludselig ud. Voksstrimlerne opvarmes i hænderne, og efter ansøgning kommer de væk fra hårets vækst.

En dåse af voks er nok i lang tid, så der er ingen mening om at spare. Dårlig sammensætning kan føre til allergiske reaktioner, irritation.

Hjem epilering

Dyb bikini epilering derhjemme er mindre behagelig på grund af det svært tilgængelige område. Med erfaring vil ubehag være mindre. For en hjemmesession behøver du kun et stort spejl, resten af ​​proceduren er ikke anderledes end salonen.

Stadier for voksning af huset:

 1. Opvarmet voks.
 2. Antiseptisk anvendes på det behandlede område.
 3. Efter talkum.
 4. Så voks.
 5. Tingne kommer ud skarpt.
 6. Huden behandles.

Brug hver uge en skrubbe for at holde håret væk fra at vokse. Hvis de stadig er indgroet og har ført til betændelse, kan kun en kosmetolog fjerne dem med en nål.

Dagen før proceduren er at forlade badestamp, bad, sauna. Besøg ikke disse steder efter proceduren i løbet af dagen.

Depilation af en bikini derhjemme sker i dele. En alt for tyk strimmel kan forårsage alvorlig smerte og traume i huden.

Hudpleje efter epilering

Efter proceduren påføres en gel eller spray på huden, som beroliger huden og forhindrer hårets indtrængning. Dette værktøj skal holdes hjemme og anvendes dagligt efter et brusebad. Efter 3-5 dage skal du bruge en hårdere svamp, skrubbe eller skrælle.

Syntetisk undertøj skal udskiftes med bomuld. Hvis de røde pletter af dagen ikke er gået, kan huden behandles med apotekcreme Boro Plus eller Livredder. Midler har helbredende og regenererende egenskaber.

Kontraindikationer for dyb bikini epilation

Brasiliansk bikini er ikke færdig, hvis der er følgende problemer:

 • diabetes mellitus
 • hudsygdomme;
 • hudformationer;
 • skadet hud
 • betændelse, svampe, sår;
 • graviditet;
 • allergisk mod voks, tjære.

Mulige negative konsekvenser

Normalt er proceduren let overført. Komplikationer kan opstå ved valg af dårlig kvalitet, ukorrekt hårfjerningsteknikker, samt med utilstrækkelig hårgenvækst.

Hvis materialet er overophedet, kan der forekomme forbrændinger, irritation eller rødme. Med den forkerte adskillelse og manglende overholdelse af reglerne for hudpleje kan follikler ændre deres position og håret vil vokse.

Ofte stillede spørgsmål og svar

Vokser en dyb bikini depilation ondt?

Følelser afhænger af den individuelle smertetærskel og menstruationscyklus. Hver gang proceduren vil være mere tolerant.

Har jeg brug for anæstesi til depilering af en dyb bikini med voks?

Første gang er det bedre at tage et bedøvelsesmiddel inde. Smerten kan forværres af indre frygt og følelsesmæssigt ubehag.

Hvor mange hår opstår efter voksning af en dyb bikini?

Effekten varer i mindst 3 uger i nogle tilfælde og op til 5 uger.

Forår huden i bikiniområdet fra denne procedure?

Hvis vi forsømmer procedurerne for pleje, kan huden blive mere hård, skræl. Regelmæssig scrabing vil ikke tillade epidermis at akkumulere, vil gøre huden blød og smidig.

Derfor er fordelene ved at shuffaring over voksaflejring på grund af smertefulde fornemmelser ikke så indlysende, da shugaring tager mere tid, hvilket betyder, at smerte, men ikke så stærk, er mere langvarig.. $ 35. Bikini dybt.

Hvad gør en bikini shugaring forskellig fra en dyb bikini. Epilation klassisk bikini indebærer at slippe af med. I øjeblikket er voks til depilation opvarmede voks. Afhængigt af egenskaber og eksternt.

Glat hud er, hvad hver kvinde drømmer om. En populær måde at fjerne hår på er voksstrimler til intim depilering. Dette er et tyndt specialpapir på den ene side, hvor voks er påført.

Laser hårfjerning dyb bikini - en effektiv måde at fjerne hår i det intime område.. Voksstrimler til depilering af ansigtet fjerner forsigtigt overskydende hår på grund af dets bestanddele.

Typer af epilation og bikini depilation i salonen. Priser epilation intim zone.. Involver brugen af ​​granulat eller patroner med chokolade voks, hvilket er gavnligt. Du er velkommen til at shuffaring dyb bikini, hvad skal du gøre med det?

Forberedelse til voksning

Fjernelse af uønsket hår er en obligatorisk procedure for næsten alle kvinder, men kun få ved, hvordan man gør det rigtigt. Størstedelen af ​​det retfærdige køn foretrækker en almindelig barbermaskine og bruger flere minutter af deres tid på fjernelse af håret og klager derefter på indgroede hår, rødme og irritation fremstår.

Faktum er, at hårfjerning på forskellige dele af kroppen er en proces, der kræver tilstrækkelig erfaring og færdigheder. Du bør være opmærksom på nogle af anbefalingerne fra kosmetologer til korrekt at forberede huden til hårfjerning ved hjælp af forskellige metoder. Selvfølgelig kan du regelmæssigt besøge en skønhedssalon og stole på dine ben, lyske og bikini-område til fagfolk, eller du kan selvstændigt mestre færdighederne til korrekt forberedelse af huden til epilering og sparer tid og penge betydeligt. Uanset hvilken metode du vælger at fjerne uønsket hår, vil forberedelsen af ​​huden til processen være den samme.
Følg disse retningslinjer, og du vil evigt glemme indgroede hår, smerte og udtynding af huden.

1. Kun hårfjerning ved hjælp af en barberkniv kræver ikke yderligere forberedelse af huden. Epilering med voks, særlig creme, ved hjælp af shugaring eller en regelmæssig epilator er en ret kompliceret procedure, så det er vigtigt at forberede huden på forhånd og reducere muligheden for indgroede hår. I starten bør du vælge en passende kropscrub. Det er ikke nødvendigt at bruge kaffegrunde eller store krummer af abrikosfrø, du kan nemt anvende selv den enkleste ansigtsskrubbe til denne procedure. Skrubbe bør heller ikke irritere huden, der er behov for mild hudrensning af døde celler.

2. I løbet af dagen skal du udføre proceduren for exfoliering af de døde partikler af epidermis for at rense huden fra mulige urenheder og død hud. Det er nødvendigt at lægge en lille skrubbe på fingrene og massage huden, som du vil gøre hårfjerning i forskellige retninger. Det er bedre at gøre det først med uret og derefter omvendt.

Prøv at lave glatte bevægelser for ikke at skade din hud, for i løbet af epilering kan du kun øge disse sår. Du kan endda lave en skrubbe hjemme ved at blande en spiseskefuld honning, en klip sukker og en dråbe te-æterisk olie. Skru intet tilfælde af kropsdele til udseende af smerte, så du kun ridser huden. Rengøring af huden fra døde partikler skal være så mild som muligt. Vask resten af ​​produktet af med varmt vand og blødt forsigtigt huden med et tørt bomulds håndklæde.

3. Fugtighedsfase. Hvis du nærmer dig din hud, vil hårfjerning være meget nemmere og mindre smertefuldt. Du kan købe enhver kropscreme baseret på naturlige olier eller fedtstoffer af animalsk oprindelse. Umiddelbart efter at du har fjernet alle de døde partikler med en skrubbe og gennemblødt håndklædet med fugt, påfør et tykt lag af creme eller krops lotion. Sagen er, at efter at have påført ejendelene, åbner alle porerne, så huden er i øjeblikket bedst absorberet af cremen. Sådan fugtgivende vil også blødgøre hårsækkene, og det vil være meget lettere at epilere forskellige dele af kroppen næste dag.

4. Separat er det værd at bemærke, at du på epilationsdagen ikke behøver at udføre yderligere rengøring af huden og påføre en fugtighedscreme. Når du har fjernet håret, skal du pålægge løse tøj fremstillet af økologisk bomuld, for ikke at forårsage yderligere irritation. Efterfølgende procedurer ved brug af skrubbe kan kun udføres to dage efter epilering.

5. Hvis du foretrækker at fjerne håret mekanisk: shugaring, epilator eller voks, så sørg for at hårene er korte. Den bedste mulighed ville være en uge før proceduren for at gå på huden med en barberhøvler, fordi om få dage vil hårene blive den optimale længde, og du behøver ikke at udholde stærke smerter under processen. Beauticians fandt ud af, at den optimale længde af hår til hårfjerning er 3-5 mm.

Eksperter fra kosmetologiens verden hævder, at genvækst og irritation er konsekvenserne af analfabeter af huden til epilering. Hver kvinde kan lære at fjerne hår derhjemme selv i bikiniområdet. Der er ikke noget råd til alle om hvordan man vælger en hårfjerningsmetode: nogle kvinder foretrækker epilatorens virkning, andre foretrækker voksning.

Hvis du vil beskytte din hud mod skader, skal du anvende en højkvalitets skrubbe for en dag og anvende en fugtighedscreme. Det er også vigtigt at tage højde for det faktum, at hårfjerning er en procedure, som alle repræsentanter for det rimelige køn gør regelmæssigt, derfor bør hudpleje være dagligt. Du skal fjerne tørhed og tæthed i huden, fordi det ikke kun vil komplicere hårfjerningsprocessen, men også skabe yderligere smerte.

Enhver specialist vil fortælle dig, at hårfjerning kun skal ske på fugtig hud. Smør huden regelmæssigt med en fugtighedscreme hver dag og eksfolier de døde partikler 2 gange om ugen med en skrubbe. Det er ikke nødvendigt at købe det dyreste produkt i en kosmetikbutik, og hvis du ikke har råd til at købe dette produkt, skal du forberede en skrubbe af honning og sukker som beskrevet ovenfor.

- Gå tilbage til indholdsfortegnelsen i afsnittet "Dermatologi"

Hjem voksning: hvordan man fjerner hår

Epilation voks anses for at være en af ​​de bedste måder at fjerne hår på. Virkningen af ​​det vedvarer i lang tid. Denne procedure udføres i skønhedssaloner, men det kan også med succes udføres hjemme. Det hjælper med at rense håret ved at fjerne det sammen med roden. Men efter en sådan procedure forbliver der små sår på huden, der let kan blive smittet. Derfor er det ekstremt vigtigt at strengt følge reglerne for udførelse og desinfektion. Ellers kan der forekomme hudbetændelse og irritation. Desinfektion kan udføres ved hjælp af salicylalkohol, chlorhexidin, miramistina og også hydrogenperoxid.

Fordele og ulemper ved proceduren

De vigtigste fordele ved voksning omfatter følgende:

 • Resultatet efter sessionen gemmes i flere uger.
 • Denne epilering giver dig mulighed for omhyggeligt at fjerne hår på alle dele af kroppen.
 • Voks til hårfjerning fremkalder sjældent irritation, såvel som i dets sammensætning er der komponenter, der er nyttige til huden.
 • Ved den konstante udførelse af sådanne sessioner vokser hårene meget langsommere og bliver tyndere.

Ulemper ved hårfjerningsmetoden ved hjælp af denne procedure er:

 • Ømhed. Men der er flere metoder, der kan reducere smerte i hjemmet.
 • Der er en række kontraindikationer for voksning. For eksempel kan den ikke anvendes til hudsygdomme, til udskæringer og sår.
 • Når du bruger voks, kan indgroede hår fremstå.
 • Der er en chance for en allergisk hudreaktion. For at undgå det, skal du foretage en test, der hjælper dig med at forstå, om voksen ikke forårsager en allergisk reaktion, før du fortsætter med depilationen.

For at teste for en allergisk reaktion er det nødvendigt at anvende lidt på håndledets inderside i et minut. Hvis der ikke er rødhed, kan du starte en session.

Typer af voksning

Der er flere typer af sådan depilation. Hver har visse fordele og ulemper samt anvendelsesmuligheder.

 • Hot voks epilering. Denne procedure er den mest smertefri, da varm voks gør det muligt for porerne at åbne helt og det reducerer smerten betydeligt.
 • Varm. Denne type hårfjerning udføres ved hjælp af varm voks. På grund af det lave smeltepunkt er det nemt for dem at behandle store hudområder.
 • Det er koldt. Denne art betragtes som den mest smertefulde, men også den nemmeste at bruge. Denne metode kræver ikke opvarmning. Midlerne sælges i form af voksstrimler.

Du kan købe færdige kits til proceduren for hårfjerning, men der er også opskrifter til varm og varm voks, som gør det muligt for dig at nemt forberede blandingen derhjemme.

Voksning derhjemme

For korrekt udførelse af proceduren kræves speciel forberedelse af dermis.

Forberedelse af proceduren

Før du begynder sessionen, bør dermierne renses godt og dampes. Derefter bør du helt sikkert anvende en kropsskrubbe. Dette vil hjælpe med at rense huden dybere og sikre god vokskontakt med det.

Det er vigtigt at sikre, at huden er helt tør i begyndelsen af ​​sessionen. For at opnå den maksimale effekt er det bedre at bruge talkum eller pulver.

For kvinder er det vigtigt at vælge den rigtige tid til depilation. Smerte tærsklen stiger signifikant i den første uge af menstruationscyklussen. Derfor er proceduren bedst egnet netop denne gang.

Måder at reducere smerte

For at reducere smerter efter proceduren kan du tage et koldt brusebad. Det hjælper også med at lindre isens smerte, som er forberedt på forhånd. Og især nyttige kuber med afkogning af kamille, som hjælper med at berolige dermis, og også har en antiseptisk virkning.

På apoteker kan du finde en række specialiserede sprøjter og frysekrem, der hjælper med at bekæmpe smerter godt. Men alle disse værktøjer hjælper med at dumpe huden kun delvist, da de ikke trænger ind i huden dybt nok.

Hot voks epilering

Hot voksaflejring er den mest smertefri metode, da høj temperatur reducerer hudfølsomheden. Det er værd at bemærke, at denne type depilation er kontraindiceret for åreknuder, da udsættelse for en varm forbindelse kan provokere udviklingen af ​​sygdommen.

Ved brug af en varm blanding er det nødvendigt at følge disse regler:

 • Et lag af blandingen, der er i kontakt med overfladen af ​​dermis, skal påføres i retning af hårvækst, de efterfølgende lag kan påføres som du vil.
 • Vokslaget skal være tykt, ellers kan det rive.

Den varme blanding har en tyk tekstur, den er ikke særlig klæbrig og spredes næsten ikke. Når det fryser, bliver det som en film, som er ret nem at fjerne.

Lige før proceduren starter smelter blandingen. Til dette formål anvendes voks voks, det kan erstattes med et vandbad. Temperaturen skal nå 50 grader. Du kan ikke overophede voksen, ellers kan du forbrænde.

Når alt er tilberedt, blandes forsigtigt i retning af hårvækst. I en opvarmet form ligger den i et tæt lag, der omslutter alle hårene godt. Så snart blandingen hærder, er den skarpt revet af. Efter afslutningen af ​​sessionen skal du fjerne overskydende materiale med en klud eller svamp med enhver olie.

Udfør proceduren med varm voks

Denne type hårfjerning forårsager ikke forbrændinger. Voks sælges i banker og i kassetter. Før opvarmning opvarmer den sig. På en konsistens skal det minde om viskos honing. Pakken indeholder en træspatel til påføring af sammensætningen. Et papir eller stofstrimmel lægges på toppen, og så falder det pludseligt fra hinanden. Derefter skal huden tørres med et desinfektionsmiddel og påføre en lotion, der forhindrer hudirritation.

Brug kold voks

Denne procedure betragtes som den hurtigste og nemmeste. Det er dog ikke så effektivt som de andre. Nogle gange er det nødvendigt at gentage visse områder af huden flere gange. Koldvoksning er bedst til benhud.

Til denne type hårfjerning anvendes færdige tyk voksstrimler. Før sessionen skal huden udarbejdes som for resten af ​​hårfjerningsprocedurerne. Derefter bør strimlen opvarmes i hænderne og gnide den mellem palmerne. Derefter fjernes beskyttelsesfilmen. Derefter limes strimlen langs hårlinjen og glattes jævnt til huden. Rive af strimlen bør være en hurtig bevægelse mod hårvækst.

Hårfjerning med voks er meget mere effektiv end andre metoder. Efter hendes hår vokser kun efter to eller tre uger, og med konstant brug bliver de gradvist mere sjældne såvel som mindre stive og mørke.

Hårfjerning på fingrene

Jo bedre at fjerne hår på ben, krop og ansigt