Nyttige oplysninger

Går for første gang på hårfjerning, oplever mange spænding,

forbundet med sensationer under proceduren og med spørgsmål om, hvordan man forbereder sig på det, så effekten var den bedste og fuldt ud opfyldt de glade forventninger.

Alle disse spørgsmål opstår dog kun fra helt nytilkomne: Forberedelse til depilation tager ikke meget tid, og det kræver heller ingen særlige anstrengelser eller økonomiske omkostninger.

Sådan forbereder du på depilation - generelle anbefalinger

Den vigtigste betingelse, der bestemmer, hvordan man bedst kan forberede sig til hårfjerning, er hårets længde, der fjernes. For at huden efter at proceduren skal være helt glat og i lang tid skal nyde dens ømhed, bør hårene på kroppen ikke være kortere end 6-7 mm, men i armhulen - ikke kortere end 8 - 10 mm. Normalt vokser de tilbage til en sådan længde i 2-3 uger. Hvis længden er mindre, er hårene måske ikke fastgjort i pastaen korrekt og forbliver på kroppen eller afbrydes.

Planlæg ikke på depilation på tærsklen til vigtige begivenheder - gå til stranden, gå til naturen, corporate event, møde med din elskede og 3 - 4 dage før dem. Med den lave og effektive behandling af huden forårsager skygge- og voksaflejring naturlig hudirritation - meget lys, efter nogle timer eller mere udtalt, helt forsvinder om dagen eller mere - alt afhænger af de enkelte egenskaber.

Hvis det er varmt udenfor, så før sukker eller voksaflejring, vil forberedelsen ikke kun bestå i visse procedurer, men også i valg af tøj. Tag med dig en ændring af rene tøj, som du bruger efter proceduren. Hvis du har forberedelse til shugaring eller voks fjernelse af hår fra overfladen af ​​benene - bære bukser. Før udsmidning finder man på ethvert tidspunkt af året det sted at tage hånd om nærvær af naturlige (bomuld eller blødt linned) bærbare ting - de vil præsentere vidunderlig komfort og forhindre yderligere irritation som følge af syntetiske eller lacy undertøj.

Hvordan tilberedes huden til hårfjerning?

Når du beslutter dig for, hvordan du forbereder dig til shugaring eller hvad der er nødvendigt for voksaflejring, skal du være særlig opmærksom på hudens tilstand - det endelige resultat og dit velvære under proceduren afhænger stort set af det. Før depilation:

 • besøge ikke solarium, bad, sauna, gym i mindst 2 dage;
 • Indpak ikke eller brug fløden i 1 dag;
 • skrælle: en skrubbe før epilering hjælper med at rense huden, fjerne talg, som vil forbedre klæbens adhæsion til hårene og tillade sammensætningen at udøve en nærende virkning på dermis og udføre endnu dybere rensning;
 • peeling anbefales efter proceduren;
 • Umiddelbart inden depilering skal du tage et bad eller bruge våde rengøringsservietter. Andre hygiejneprodukter inden hårfjerning anbefales ikke.

Forberedelse til depilering af ben og pleje efter proceduren

Glatte ben er allerede blevet skønhedens standard. Imidlertid sker det desværre ofte, at hårfjerning forårsager hudproblemer - betændelse, irritation, elveblest og andre problemer. Der er flere måder at lindre disse symptomer på og endda forhindre dem i at optræde, når de fjerner benene.

Hvordan man forbereder sig på benets udtørring

Der er mange depileringsmetoder, men de kan ikke kaldes universelle. Hver kræver korrekt forberedelse og pleje efter proceduren. Hvis du vil have dine ben til at se perfekt ud, pas på ikke kun en effektiv og hensigtsmæssig metode til depilation.

Korrekt forberedt hud på benene kan forbedre effekten af ​​proceduren og øge komforten under den. Derudover kan du forhindre dens tørhed og irritation.

Forberedelse af huden afhænger primært af den type af depilation, du har valgt. Hvis det er en mekanisk eller kemisk metode, kræves der speciel træning udover skrælning. Jo mere invasiv proceduren er, desto mere forberedende handlinger vil være nødvendige.

Hårfjerning med voks eller sukkerpasta kræver, at de har den ønskede længde - optimalt få millimeter. Rengør fedtets hud dagen før, og straks før proceduren, tag et varmt bad. Det vil lette fjernelsen af ​​hår med pærerne, som porerne udvider.

Der kræves vanskeligere forberedelse ved elektrolyse, laserepilation eller fotoepilation. I dette tilfælde vil du blive grundigt instrueret af kosmetologen om hvordan man handler før og efter proceduren. Da laser hårfjerning har en bred vifte af kontraindikationer, herunder graviditet og nogle hudsygdomme, bør alt dette helt sikkert diskuteres med en specialist i en skønhedssalon.

Du bør vide så meget som muligt om denne procedure for at forhindre mulige komplikationer. Hvis alt er ok, bliver du sikkert bedt om det:

 • For at forberede huden, så den er ren og tør, kan du blive nødt til at anvende lidokaincreme og prilocain for at dumme det.
 • Fugtiggør huden hårdt nogle dage før proceduren.
 • En måned før proceduren skal du stoppe med at bruge voks, elektrisk epilator eller sukkerpasta, hvis du tidligere har brugt dem til hårfjerning.
 • Vær forsigtig med stoffer, der indeholder hormoner og nogle urter, især som St. John's wort, calendula. Modtagelse skal stoppes en uge før operationen.
 • Brug ikke visse kosmetiske midler, såsom retinoid cremer eller frugtsyrer.
 • Du må ikke deltage i en solbadning, ikke solbade og ikke bruge garvning. Huden under laserbehandling bør ikke garves. Stop solbadning skal være i 6 uger, brug bronzing kosmetik - i to uger.

Hudpleje efter epilering

Efter laser hårfjerning kan det også være nødvendigt at fjerne irritationer, der kan forekomme på benets hud. Dette kan gøres ved hjælp af specielle forberedelser. Skønhedseksperten skal nødvendigvis anbefale dig specifikke produkter, som ikke kun bryr sig om irriteret hud på benene, men også sænker hårvæksten.

Husk at en hårfjerningsprocedure ikke er nok til permanent at slippe af med uønsket hår. Du skal gennemgå flere sessioner inden for seks måneder for at få det ønskede resultat. I løbet af denne tid skal du følge ovenstående anbefalinger, samt overlade cremer og lotioner, der indeholder alkohol.

Indgroet hår

Problemet med indgroede hår efter depilation af benene opstår oftest efter brug af voks og epilator. Spiring hår kan ikke gøre sin vej over epidermis, forårsager det at vokse i huden, forårsager betændelse i hårsækkene. Dette skyldes hovedsagelig to grunde. Højst sandsynligt blev hårene ikke trukket helt ud, men blev ødelagt eller signifikant svækket, med det resultat at nogle af dem var for tynde til at bryde gennem huden. En anden, mindre hyppig grund er en ændring i retning af hårvækst. Dette er en karakteristisk og ubehagelig konsekvens af at bruge voks.

Derfor anbefales det at anvende en alternativ metode - epilering med sukkerpasta. Det forårsager ikke så ubehagelige symptomer, da det fjerner håret i retning af deres vækst, hvilket også er meget mindre smertefuldt. Derudover er der ingen kontraindikationer for dets anvendelse i form af allergisk, overfølsom eller vaskulær hud. Pastaen er lavet af naturlige ingredienser.

Hvis du kæmper med problemet med indgroet hår, minder vi om nogle vigtige regler. Først og fremmest, inden proceduren for hårfjerning, er det vigtigt at gøre skrælning og fugtgivende samt blødgør huden. Denne procedure vil lette hårfjerningsprocessen og reducere risikoen for indgroede hår betydeligt. For at gøre dette kan du bruge som købt i butikken eller farmaceutisk kosmetik, og hjemmehjælpemidler lavet af produkter, der er tilgængelige i hjemmet. Et fremragende middel til at rense huden er en skrubbe fra den tykke af brygget kaffe og en spiseskefuld olivenolie. Ved at tilføje en smule duftende kanel får du desuden en antibakteriel virkning. Brunt sukker eller havsalt er også godt til exfoliating huden af ​​fødderne. Hjemmelavet kosmetik giver som regel meget gode resultater, er billigt og indeholder ikke kunstige additiver.

Hvis der er indgroede hår, så kan du tage følgende handlinger: Hvis de er placeret under huden, skal du bruge en steril, tynd nål, der er blevet desinficeret grundigt, og forsøge at gøre en "exit" for deres vækst.

Glatte, velplejede ben - en kvindes stolthed og tillid til deres skønhed. Men desværre, efter depilation, er der ofte ubehagelige konsekvenser - rødme af huden, betændelse, indgroede hår. Men ved hjælp af tips om at forberede proceduren for at fjerne hår på benene og efterlade det, vil du glemme dette problem og nyde glatheden og det smukke udseende på dine ben!

Deep bikini epilation: hvordan det er gjort

For nylig er dyb bikini hårfjerning blevet mere og mere populær. Selvfølgelig, for at slippe af med håret i den intime zone eller ej, er dette kun din virksomhed, men flere og flere kvinder er villige til at gennemgå en "udførelse", da de er sikre på, at det er smukt, hygiejnisk og sexet. Derudover kan du i sommer efter en sådan rengøring have råd til at bære en meget åben badedragt.

Men inden vi fortsætter med at diskutere ulemperne og fordelene ved denne metode, lad os se, hvad der er forskellene mellem klassisk og dyb hårfjerning. I den klassiske version vil alle hårene fjernes i trusser. Men hvis du beslutter dig for en dyb version, så vær forberedt på, at håret ikke vil være på kønslæberne og omkring anusen.

Det skal huskes, at denne teknik er ret smertefuld. Derfor anbefaler vi at du stadig starter med den klassiske version.

Så huden vil vænne sig til sådanne fornemmelser, og med hver efterfølgende tid vil det skade mindre og mindre.

Og nu skal vi snakke om de typer af hårfjerning i salonen. De mest populære er:

Og nu er det tid til at diskutere alle fordele og ulemper ved disse metoder. Vi vil også fortælle om, hvordan man skal forberede sig på en sådan rengøring.

Laser hårfjerning: dyb bikini

Denne type hårfjerning i dag er et af de mest efterspurgte. Til hans
Fordelene kan sikkert tilskrives at slippe af med indgroede hår, fraværet af sorte pletter på huden og irritation.

Det er også værd at bemærke, at det er allergisk at fjerne hår med en laser, hvilket betyder, at det passer til følsom hud. Og selvfølgelig er en vigtig fordel ved en simpel operation med en laser, at du med hele kurset kan slippe af med håret helt.

Men før du går i salonen, skal du være sikker på at gøre dig fortrolig med, hvordan du forbereder dig til dyb bikini hårfjerning med en laser.

Så to uger før du besøger den valgte salon:

 • Besøg ikke solariumet og brug ikke meget tid i direkte sollys. Faktum er, at garvet hud bliver mere følsom, og proceduren vil være smertefuld;
 • Antibiotika anbefales ikke;
 • Det bør udelukke alle andre typer af hårtab.

Advarsel! På den udpegede dag skal du sørge for at barbere det fuldt epilerede område. Men samtidig undgå at anvende cremer og deodoranter til huden. Også tre til fire dage før fjernelse af uønskede hår bør stoppe med at bruge alkoholbaserede lotioner og tonics.

Lad os nu opsummere hvad indikationerne for laserteknikken er. Disse omfatter overdreven hårvækst, ulejlighed på grund af overdreven hårvækst i perineum, tilstedeværelse af indgroet hår, hyppig udseende af følsomhed og irritation.

Hvordan fjerner hårfjerning dyb bikini

Lad os starte med det faktum, at i dette tilfælde bør du omhyggeligt vælge placeringen af ​​epilationen. Før du går til en bestemt salon, skal du sørge for at tjekke, hvad der er omdømme for denne institution, hvad er kundeanmeldelserne.

Glem også at være interesseret i en specialist, der vil arbejde med dig. Og kun hvis du er 100% sikker på at denne salon passer til dig, kan du lave en aftale. Også før du går i gang med en lignende procedure, skal du kontakte en hudlæge, fordi denne procedure har flere kontraindikationer. Disse omfatter diabetes mellitus, kønsherpes, feber og respiratoriske sygdomme, skader på huden i perineum eller tilstedeværelsen af ​​irritation.

Det anbefales ikke at udføre en lignende procedure, hvis du er allergisk over for voks.

Nu om hvordan man forbereder sig til proceduren. Ligesom med laser hårfjerning anbefales det ikke at solbade på stranden eller gå til solarium. Årsagen til denne forsigtighed er meget enkel: huden bliver følsom og genopstår længere efter hårfjerning.

Vær ikke for ofte at vaske hårfjerning. Gå kun til salonen, hvis hårene allerede er vokset lidt. Så huden vil skade mindre, og procedurens varighed vil være meget kortere.

Epilation dyb bikini derhjemme

Epilering af intime steder i kabinen er ret dyrt. Og ikke alle har mulighed for at gøre denne procedure hele tiden. Så nu vil vi fortælle dig, hvordan du kan gøre denne procedure hjemme.

Først og fremmest bør du være opmærksom på shugaring. Skønheden ved denne metode ligger i, at alle de nødvendige ingredienser du kan finde i dit køkken.

Så til forberedelse af blandingen skal du have en spiseskefuld sukker, en spiseskefuld almindeligt vand og en teskefuld citronsyre.

Alle ingredienser skal blandes i en lille gryde med en tyk bund og læg den på en lille brand. I madlavning tænker ikke engang at flytte væk et sted. Du skal konstant sørge for, at blandingen ikke bobler, men smækker langsomt og smelter. Efter lidt tid bliver den lyse gule væske mørk. På dette tidspunkt skal du fjerne gryden fra varmen og hælde blandingen i en anden beholder. Så det køler hurtigere. Advarsel! Klaret værktøj til shugaring bør ikke holde fast i dine hænder. Hvis det stikker, betyder det at du gjorde noget forkert, og blandingen skal gøres igen.

Fremgangsmåden i sig selv er som følger: Anvend forsigtigt en blanding til et lille hudområde. Og træk den resulterende strimmel i modsat retning kraftigt. Advarsel! Påfør produktet til små områder. Og endnu en ting: Husk, at denne metode kun er effektiv til korte hår.

Men for at fjerne den lange er det absolut ubrugeligt. Derfor, hvis du allerede har for lange hår, så er det fornuftigt at barbere dem først, og efter et par dage at udføre en shugaring procedure. Hvad angår gentagelseshastigheden af ​​proceduren, skynder vi os for at behage dig: det er nødvendigt at gentage denne procedure en gang hver tredje uge.

Og for dem, der ikke ønsker at rodne med forberedelsen af ​​blandingen, er der en anden måde at slippe af med håret i bikinizonen derhjemme - epilatoren.

Selvfølgelig vil en højkvalitets enhed være dyr, men hvis du bruger den korrekt, kan den fungere i nogen tid. Det er dog meget smertefuldt at udføre epilation med det i bikiniområdet. Men hvis du er villig til at udholde, så vil vejen hjælpe dig med at slippe af med hår hurtigt og effektivt.

Sådan reduceres smerte under epilering: små tricks

Som vi alle ved, er bikiniområdet særligt følsomt, og eventuelle handlinger i forbindelse med hårfjerning er ret smertefulde.

Det er derfor, at vi vil fortælle dig om små tricks, der hjælper med at reducere smerte:

 1. Prøv at udføre denne procedure i den første uge af menstruationscyklussen. Som regel er der på nuværende tidspunkt den højeste smertegrænse;
 2. Denne procedure er meget lettere, hvis du er i godt humør. Så hvis du er forstyrret eller for træt, så er det bedre at udskyde "udførelsen" til en anden dag;
 3. Hvis et par dage før hårfjerningen går til mejeriprodukterne, kan smertetærsklen også øges. Årsagen er i dette tilfælde, at kroppens indre miljø bliver mere alkalisk.

Og endnu et lille tip: Sørg for at tage dyb vejrtrækning i det øjeblik, hvor hårfjerning opstår. På den måde kan du også reducere smerte. Hvad angår genopretning af huden efter proceduren, skal du først gnide huden, vaskes i varmt vand og bære smalle undertøj. Alle disse faktorer vil bremse genopretningen af ​​huden.

Som du kan se, kan du slippe af med hår i bikiniområdet ikke kun i salonen, men også hjemme. Men husk at denne procedure er meget smertefuld og kræver moralsk forberedelse, især hvis du beslutter dig for sådan fjernelse for første gang.

Men nu ved du, hvor dyb bikini hårfjerning er gjort, og vi håber, at du ikke er så bange længere! Held og lykke!

Hvordan forbereder man sig på voksdannelse?

Pas på din krop er nødvendig og meget flot. Dette gælder ikke kun for besøg på skønhedssaloner for at forbedre tilstanden af ​​dit ansigt og krop, men også et besøg hos skibsføreren. For at hårfjerning skal være effektiv, skal du vide nogle tips: hvordan man forbereder sig til proceduren, hvilke aspekter skal man være opmærksom på, og hvad eksperter anbefaler?

timing

Forberedelse til depilering begynder med tidspunktet for en kosmetisk procedure. Det er bedre at fjerne håret i den første uge efter menstruation. I løbet af denne periode bliver kroppen mobiliseret, og smertegrænsen hos kvinder stiger betydeligt. Før eller under menstruationen bliver huden meget følsom, og det gør proceduren næsten umulig.

Gennemsnitligt udtørring udføres en gang om måneden. I løbet af denne tid vokser håret til den ønskede længde. Et hår på 4-6 mm betragtes som egnet. Hvis længden er mindre, kan voks eller sukkerpasta til shugaring simpelthen ikke tage den første gang. Føreren bliver nødt til at anvende lægemidlet igen, og det kan føre til irritation af huden samt dannelsen af ​​blå mærker og hæmatomer.

I nærværelse af et hår mere end 6 mm bliver proceduren meget mere smertefuld. De kvinder, hvis hårdhed efter proceduren vises efter 2 uger, anbefales ikke at bruge en barbermaskine, men at erstatte den med en depilatorisk creme.

Bladet fører til fortykkelse af håret og som følge heraf bliver depilationen mere smertefuld. Det skal huskes, at ved systematisk brug af voks eller sukkerpasta falder væksten og densiteten af ​​hårlinjen.

Hudpræparation

Huden kræver noget tilberedning før depilering. Til denne brug:

 • krat;
 • Bruser;
 • Gel til følsom hud;
 • talkum;
 • Specialbedøvelse spray;
 • Smertepiller.
Brug ikke voks på mol, papillomer eller læsioner, da de kan bryde af under proceduren med voks.

Skrubning foretages to dage før proceduren. Det er bedre at bruge bløde kosmetik, der ikke gør huden for ondt. Påfør produktet skal være bløde bevægelser mod hårets vækst. Du bør ikke bruge en kaffeskrubbe, da dens partikler er ret store og kan beskadige hudens integritet. Velegnet betyder med abrikos eller jordbærben. Skrubber fjerner død hud og forhindrer indfødning af hår.

En time før proceduren anbefales at tage et varmt brusebad med brug af gel til følsom hud. Dette fjerner snavs, snavs og kosmetik fra kroppen. Når dette sker, dampes og åbner porerne, hvilket yderligere letter hårfjerningsprocessen.

Før voksning starter, anbefales det at anvende anæstesispray på det område, som de vil arbejde med. Det vil lidt fryse huden og reducere smerter. Du kan bruge andre smertestillende midler. Nogle mestere bruger talkum og pulver for at reducere muligheden for irritation og forbrændinger fra varm voks.

Brug mild sæbe til at rengøre de områder, der skal vokses.

Moral træning

Hvordan forbereder man sig på hårfjerning i det intime område af moral? Mange kvinder kan ikke overvinde begrænsningen før stripping. Det er vigtigt at forstå, at denne procedure ligner et besøg hos en gynækolog. Men samtidig på lægenes kontor er der ingen begrænsninger, fordi det handler om sundhed. For mesteren er depilation et job, og det er fokuseret på tilstanden af ​​huden og håret selv, snarere end eventuelle mangler hos kunden. I gode saloner gives klienten engangs shorts og strømper, som gør det muligt for en kvinde at føle sig godt tilpas. Vær ikke bange for muligheden for infektion ved infektion og bakterier, da alt arbejde udføres med handsker og kun med nye midler.

Hvis du er positiv til at vokse og tune ind til godt, så er det helt muligt, at der ikke bliver nogen smerte. Smerten bliver meget mindre mærkbar, hvis personen ophører med at være bange og klæbte.

Anbefalinger efter

Efter proceduren anbefales det at opgive brugen af ​​sæbe og vaskeklud samt besøg på sauna og solarium. Nogle kosmetik kan føre til negative konsekvenser, så de behøver ikke påføres 24 timer før og efter depilering. Disse omfatter alfa-hydroxidsyrer.

For at forbedre resultaterne af proceduren kan du systematisk bruge værktøjer, der hjælper med langsom hårvækst og blødgør huden.

At blive i solen anbefales ikke, direkte stråler er særlig farlige den første dag efter proceduren. I de følgende dage er det bedre at bruge beskyttende kosmetik, der beskytter mod ultraviolet stråling. Dette vil medvirke til at undgå udseendet af alderspots.

Sådan forberedes huden til hårfjerning

Voksning, shugaring, laserprocedure i salonen, elektrolyse derhjemme - nu er der mange metoder til fjernelse af hår. Men uanset fremgangsmåden involverer præparationen af ​​huden til denne effektive, men ret smertefulde procedure de samme trin. Lad os fortælle hvilke som helst.

 • Hvorfor har jeg brug for forberedelse til hårfjerning
 • Sådan tilberedes huden for virkningerne af epilatoren
 • Trin af forberedelse af huden til voksbehandling
 • Sådan forebygges irritation efter epilering

Hvorfor har jeg brug for forberedelse til hårfjerning

Til at begynde med husker vi, at sådan fjernelse af hår. Dette er en procedure til fjernelse af hår fra roden, det vil sige med den samtidig ødelæggelse af hårpæren. Metoder kan være meget forskellige.

Brug voks eller voksstrimler.

Shugaring, når der i stedet for voks anvendes opvarmet sukkerbaseret pasta.

Apparat foto, elektrisk eller laser hårfjerning, som udføres i en skønhedssalon eller klinik.

Elektrolyse ved brug af en enhed til hjemmebrug.

Og selvom depilation stadig betragtes som den mest populære metode (barbering af benene med en maskine eller ved hjælp af en depilatorisk creme), er epilering stadig hurtigere end epilering. Men også for smerte. For at reducere dette næsten det eneste, men en stor minus, skal du forberede huden.

Hårfjerning ved epilatoren er den mest effektive af hjemmet metoder til hårfjerning.
© Skin.ru

Selv om der selvfølgelig er flere andre vigtige årsager til forberedelsen:

reduceret risiko for indfødning af hår

reducerer graden af ​​hudirritation efter proceduren;

minimerer risikoen for røde pletter og betændelse;

øger effektiviteten af ​​proceduren.

Sådan tilberedes huden for virkningerne af epilatoren

For nogle er epilatoren et værktøj til tortur, for andre er det en nyttig gadget. Denne enhed trækker hår fra roden. Og ja det gør ondt, uanset hvad skønhederne siger i reklamer. Den første oplevelse af positive følelser vil sandsynligvis ikke medføre. Men huden vil forblive glat i lang tid.

Forberedelse af huden til hårfjerningsproceduren med en epilator ser sådan ud.

Vælg en tid, hvor hårets længde vil være 5-6 mm. Dette er den bedste indikator for en hjemmepilator.

Undgå solskoldning i flere dage før epilering. Eksponering for ultraviolet stråling er stressende for huden, og garvning er en form for betændelse, der gør huden mere følsom.

Dagen før proceduren (under ingen omstændigheder på epilationstidspunktet) skal du bruge en skrubbe og være særlig opmærksom på områder af den påtænkte epilering.

Efter skrubning skal fugtiggøres huden godt. Frem for alt må du ikke bruge kropsolie eller en oliebaseret fløde. Dette vil gøre epileringsprocessen vanskeligere. Vælg lette teksturer (lotion, mælk), som hurtigt absorberes uden at efterlade en film.

Umiddelbart før epilationen, tag et varmt bad eller i det mindste et brusebad, så huden bliver dampet ud. Dette vil lette processen.

Nogle epilatorer kan bruges direkte i vandet. Men oftere bliver huden tørret og fugtet med en let mælk uden olier i sammensætningen. Barberingsgel vil ikke fungere: det vil kun gøre det sværere at greb hår.

Dampet hud er mere tolerant over for epilatorens hårde handlinger.
© Skin.ru

Trin af forberedelse af huden til voksbehandling

Trin 1: Timing

Der er tre væsentlige forhold.

Udsæt ikke huden til epilation på tærsklen til den højtidelige begivenhed. Huden kan reagere på forskellige måder, herunder rødme, irritation og en allergisk reaktion.

Udfør ikke proceduren på kritiske dage, da smertegrænsen sænkes på dette tidspunkt. Den ideelle tid er 10-14 dage efter cyklusens start.

Brug ikke meget tid i solen flere dage før og efter epilering. Der er ikke behov for at fordoble stresset for huden.

Trin 2: Hudpræparation

Princippet om forberedelse til enhver form for hårfjerning er omtrent det samme.

Rense huden hårdt og frigøre den fra stratum corneumens døde celler og forurening - for større tilgængelighed af hår.

Fugtigt grundigt for at gøre det mere modstandsdygtigt over for stress. Påfør fugtighedscreme, vandbaseret, uden olier.

Damphud før proceduren.

Sørg for, at der ikke er irritation og betændelse. Ellers skal proceduren udskydes.

Dæk muld- og pigmentpletterne med en gips, før du påfører voks, for ikke at beskadige dem.

Exfoliere huden grundigt med en skrubbe. Og før proceduren skal du forsegle molene for ikke at skade disse meget følsomme hudområder.
© Skin.ru

Trin 3: Moral forberedelse

Det vil gøre ondt. Men i tillæg til den irriterende "skønhed kræver ofre", vil dette øjeblik berolige dig lidt: med regelmæssig hårfjerning bliver hårene tyndere og svagere, og det er lettere at passere proceduren.

Liv hacking for at minimere stress forbundet med hårfjerning.

Tag til epilering mindst en og en halv til to timer. Mest sandsynligt vil det tage mindre tid, men for at roligt gøre denne vigtige forretning er det bedre ikke at skynde sig.

Hvis du gør hårfjerning derhjemme, kan du slå afslappende musik, du kan endda lyse aroma lys. Jo roligere du er, jo lavere grad af stress for huden og jo hurtigere vil det komme sig.

Trin 4: Hudpleje efter proceduren

Sighing med relief, fortsæt til post-epilation pleje.

Blødgør huden med blødgørende og anti-stress effekt. Æteriske olier er ikke nyttige for dig: de er meget aktive ingredienser, som kan irritere følsom hud efter epilering. Dit valg - formler med kamille, aloe, allantoin, vitamin B5.

Brug lette, lette tøj, lad din vej trække vejret.

Efter epilation af armhulerne må du ikke bruge deodoranter i to dage, hvis etiketten ikke har mærket "for følsom hud" og "egnet til brug efter epilering".

Afvis de næste par dage fra solskoldning, bad eller andre termiske virkninger på huden. Det er også uønsket at besøge poolen med chloreret vand.

2-3 dage efter proceduren, brug en skrubbe for at forhindre indgroet hår.

7 vigtigste regler for forberedelse til sukker hårfjerning

Når det kommer til måder at fjerne hår fra overfladen af ​​kroppen, gør de fleste kvinder deres valg til fordel for shugaring, fordi det er en effektiv og antiallergisk epilering. For at proceduren skal være virkelig sådan, skal den imidlertid være ordentligt forberedt på den.

Shugaring - hvad er det

Shugaring er fjernelse af hår fra overfladen af ​​kroppen ved hjælp af sukkerpasta, som er en tykk, klæbrig og plastisk masse. Det er overlejret på huden mod hårets vækst og fjernes ved en skarp og sikker bevægelse langs hårets vækst.

Afhængigt af pastaens densitet og tekstur anvendes forskellige metoder:

 • manual. En meget tæt eller medium massefylde anvendes. Pastaen strækkes med hånden, den påføres med fingrene på overfladen af ​​det behandlede område og fjernes i overensstemmelse hermed.
 • banding. Brugt blød masse. Anvendes i henhold til reglerne: mod hårets vækst. Top overlaid stof eller papirstrimler, glat og fjernet af vækst af hår.
Pasta er påført hårets vækst og kommer væk fra deres vækst

Takket være sukkerepilation forbliver huden glat i 3-4 uger, afhængig af hårets tykkelse og hastigheden af ​​deres vækst.

Hvad er forberedelsen til sukker hårfjerning?

Specialister i shugaring bemærke betydningen af ​​korrekt forberedelse af huden før proceduren. Hvis dette stadium af sukkerfjerning ignoreres eller tages alvorligt, så i processen med shugaring og efter det kan der være mange problemer, nemlig:

 • smertefulde fornemmelser øges;
 • der vil være irritation i form af rødme, kløe, skrælning, acne;
 • inflammatoriske processer vil udvikle sig, pustler, koger osv.
 • indgroede hår vil fremstå;
 • effektiviteten af ​​proceduren vil falde, det vil sige ikke alle hårene vil blive elimineret på tidspunktet for pastaseparationen.

Hvordan man forbereder sig korrekt for proceduren

Inden shuffaring under forberedelse er det nødvendigt at tage nogle skridt.

Hårlængde

Til sukkerepilation var så behagelig og effektiv som muligt, den skulle udføres med en hårlængde på 3-8 mm. Den mest bekvemme længde af hår i shugaring er 5 mm.

Shugaring er bedst udført med en hårlængde på 3-8 mm

Hvis hårene er kortere end de angivne parametre, vil deres vedhæftning til den klæbende pasta være upålidelig, og med en skarp rykke vil håret ikke brydes fri, men forbliver på plads. Men samtidig kan folliklen under påvirkning af en ekstern kraft ændre sin position, hvilket vil medføre yderligere hårindvækst.

Med længere længde er håret godt limet til sukkerpastaen, men kun den øverste del, når den rives af karamellen, kan hårets brud opstå, hvilket også er fyldt med yderligere vækst. Derudover vises smertefulde fornemmelser, når man fjerner langt hår.

Hvis hårene i løbet af hårfjerningen slog af og blev på plads, så for at fjerne dem skal du behandle huden med sukkerpasta igen, og den ekstra påvirkning på hudoverfladen fører til uønskede mikrotraumer, hvorigennem der fjernes fugt. Som et resultat tørrer huden ud, kløe og skrælning kan forekomme.

Derfor bør du, inden du fjerner hårets hårfjerning, evaluere hårets længde og om nødvendigt vokse den, eller tværtimod forkorte den (f.eks. Med neglesaks).

befugtning

Velhydreret hud kendetegnes ved blødhed, og håret sammen med rødderne giver det uden problemer. Det betyder, at smerten falder og risikoen for ubehagelige konsekvenser minimeres.

Hudenes hud (især hænderne) og benene har brug for ekstra fugt. På disse områder er huden karakteriseret ved øget tørhed.

Hudenes hud er mest udsat for aggressive miljøpåvirkninger, og er derfor kendetegnet ved øget tørhed

Fugt huden skal være 10-15 dage før shugaring. Til fugtgivende kan du bruge færdige kosmetiske præparater eller hjemmehjælpemidler.

Opskrift fra forfatteren. Universal fugtighedscreme, der påføres ansigts og krops hud, kan fremstilles uafhængigt. Sammensætningen af ​​dette værktøj omfatter komponenter, der har en stærk fugtigheds- og blødgørende virkning på huden og forhindrer fugtighedsforebyggelse fra hudoverfladen. For at forberede cremen skal du tage:

 • destilleret vand - 4 spsk. l.;
 • lecithinpulver - 3 tsk
 • glycerin - 1 tsk;
 • ricinusolie - 4 tsk;
 • aloe juice - 1 tsk;
 • propolis tinktur - 1 tsk.

Vandet bør opvarmes til 38-40 ° C og blød lecithinpulver i det i 1 time. I løbet af denne tid svulmer lecithin. Tænd mixeren med lav hastighed og bland den opsvulmede blanding med den. Tilsæt de resterende ingredienser til sammensætningen og slå i endnu 3-5 minutter, mens blanderhastigheden gradvist skal øges. Massen bør tykke og erhverve en cremet tekstur.

Cremen skal påføres huden 2 gange om dagen.

Scrub Application

12-24 timer før shugaring anbefales det at behandle huden med en skrubbe. De hårde partikler fjerner det hornede lag af huden og gør det blødt og ømt. På grund af dette vil det være meget lettere at trække hår ud med rødder, hvilket betyder, at smertefulde fornemmelser minimeres.

Skrubbe kan fremstilles af dig selv. For at behandle huden på dine fødder eller hænder skal du blande en spiseskefuld brusegel og en spiseskefuld af slibende partikler. Det anbefales at bruge så hårde korn:

 • salt (madlavning, hav, himalaya osv.);
 • sukker (hvid eller brun);
 • malet kaffebønner;
 • jordede mandler;
 • hørfrø.

For følsomme hudområder (intimt område, armhuler, ansigt) skal du tage et blødt slibemiddel:

Opskrift fra forfatteren. For følsomme områder foreslås det at anvende en skrubbe, som omfatter aloe juice. Havregryn eller klid skal slibes i en blender. Bland en spiseskefuld af tilberedte korn med samme mængde aloe juice. Påfør scrub til huden, massage i cirkulære bevægelser, lad i 15 minutter, skyll derefter med varmt vand. Dette værktøj fjerner ikke kun det hornede lag, men også godt fugt og opfrisker huden.

Aloe juice har fugtgivende, anti-inflammatoriske og helbredende egenskaber.

Når en klar skrubbe anvendes til hudbehandling, kan dens effektivitet gøres meget højere, hvis du tilføjer almindelig sodavand til det: Du skal blande en spiseskefuld med krat med en teskefuld sodavand.

dampning

Umiddelbart før sukkerepilation skal huden dampes ud. Denne procedure blødgør huden effektivt, åbner porerne, hvilket letter fjernelse af hår fra huden. Herfra kan vi konkludere, at damping reducerer smerte og forhindrer udseendet af nogle ubehagelige konsekvenser (irritation, indgroede hår).

Huden på armene og benene kan dampes i varmt brusebad, og det anbefales at anvende en varm kompress til bikiniområdet, underarmene eller overlæben. For at gøre dette fugtes en tyk bomuldsklud i vand opvarmet til 58 ° C, presses og påføres huden i 10 minutter.

Råd fra forfatteren. I stedet for vand kan du bruge hot urteafkogning af medicinske planter (kamilleblomster, limeblomst, guldfisk osv.). En sådan kompressor åbner ikke blot porerne, men har også en antiinflammatorisk, antiseptisk og fugtgivende virkning.

Til bouillon, tag en spiseskefulde tørrede urter og hæld kogende vand (0,5 l). Skål med græs skal lægges på langsom ild eller vandbad og koges i 15-20 minutter. Herefter skal kødet køles fuldstændigt ved stuetemperatur, og det skal drænes og opvarmes.

Herbal decoction komprimerer ikke kun åbne porerne og blødgøre huden, men har også antiinflammatoriske, regenererende og foryngende effekter.

Affedtning og desinfektion

Menneskehud indeholder fedtede kirtler, som giver hemmeligheden til at fugt og smøre huden. Men i løbet af dagen kommer et væld af mikroskopiske støvpartikler, snavs og bakterier sammen med hudfedtet. Under epilering kan alt dette komme ind i hudlaget og fremkalde irritation og betændelse.

Derudover omsluttes talg-sekretioner ikke blot hudens overflade, men også hårene, og dette reducerer signifikant adhæsionsfaktoren for hår og sukkerpasta, dvs. ikke alle hår klæber tæt til den klæbende masse. Følgelig vil effektiviteten af ​​shugaring falde, behovet for at behandle huden flere gange vil fremkomme, og sandsynligheden for irritation vil dukke op igen.

Alkoholbaserede lotioner og tonics, der effektivt opløses fedtholdige stoffer, kan bruges til at beskadige huden umiddelbart før sukkerepilation. Derudover bryder alkohol ikke kun fedt, men desinficerer også huden og forhindrer ubehagelige konsekvenser.

Moderne producenter begyndte at producere specielle produkter inden shugaring. Monokrom gel fra den russiske producent Gloria er for eksempel meget populær. Værktøjet renser effektivt, affedtet og desinficerer hudens overflade, og beskytter også munden af ​​folliklerne fra bakterier. Den indeholder aloe-ekstrakt, som blødgør og fugter huden, og D-panthenol beroliger epidermis.

Med værktøjet Monokrom kan du rengøre, affedt og desinficere huden

Affedtning og desinfektion er vigtig for enhver del af kroppen, men især for bikiniområdet, underarm og overlæbe.

Smertelindring

Shugaring er en relativt smertefri procedure. Men i armhulerne vises bikini (især dyb bikini) og på ansigtet er der stadig smertefulde fornemmelser. Huden på disse områder af kroppen er tynd og øm, og nerveenderne ligger tæt på overfladen, hvilket forklarer den øgede følsomhed i huden.

For at reducere smertefuldheden af ​​proceduren kan du bruge smertestillende midler eller lokalbedøvende midler.

I 30-60 minutter før epilationen kan du tage Ibuprofen, Panadol, Paracetamol. Imidlertid er medicin kun tilladt efter samråd med lægen, da stofferne har deres egne kontraindikationer og bivirkninger.

Du kan "fryse" hudfølsomhed ved hjælp af eksterne lidokainbaserede produkter. Emla creme er meget populær, som indeholder to bedøvelsesmidler - lidokain og prilocaine.

Emla indeholder lidokain og prilocain

Midler skal påføres på det behandlede sted i 60 minutter. før proceduren. Cremen påføres med et tykt lag, så huden ikke skinner gennem den. På toppen af ​​værktøjet er dækket med en okklusiv dressing, der ikke tillader de aktive stoffer at fordampe fra hudoverfladen. En time efter påføring af cremen fjernes applikationen, og restprodukterne af præparatet fjernes med en tør klud.

Det bemærkelsesværdige er, at Emla kan anvendes i zonen af ​​dyb bikini. Dette værktøj bruges i gynækologi til lokal operation eller smertefulde procedurer.

Talcum pulver

Begyndere ofte under proceduren tillader en uforgivelig fejl, idet man ignorerer anvendelsen af ​​talkum på huden. Men denne fase af forberedelsen af ​​huden til proceduren er af stor betydning.

Talc påføres med et tyndt lag mod hårvækst. Dette hæver hårene og forbedrer deres vedhæftning til sukkerpasta. Samtidig er det talkum, der reducerer klæbning af karamel til hudoverfladen. Dvs. anvendelsen af ​​talk giver dig mulighed for at øge effektiviteten af ​​shugaring og reducere sandsynligheden for irritation og indgroet hår.

Forberedelse af huden før shugaring er et vigtigt stadium, fordi det hjælper med at undgå ubehagelige konsekvenser og reducere smerte i nogle overfølsomme områder. Derfor bør de forberedende aktiviteter være et obligatorisk punkt for sukkerfjerning.

Sådan barber du dine ben med epilator

Hjemmemekanisk epilator er en fantastisk løsning til piger, der elsker at tage sig af deres skønhed alene. Overholdelse af enkle regler for barbering af epilatorbenene i lang tid vil holde huden jævn og smuk uden negative konsekvenser.

 • 1. Hvilken epilator er bedst til aflejring af ben
 • 2. Regler for hylde af høj kvalitet derhjemme
 • 3. Sådan forbereder du på epilator hårfjerning
 • 3.1. Maskinforberedelse
 • 3.2. Hudpræparation
 • 3.3. Smertelindring
 • 4. Smertefri fjernelse instruktioner
 • 4.1. Hvordan man laver hårfjerning ben, trin for trin handlinger:
 • 5. Hudpleje efter proceduren
 • 5.1. For ikke at vokse hår
 • 6. Fordele og ulemper ved at bruge en epilator til benene
 • 7. Kontraindikationer
 • 8. Spørgsmål og svar
 • 8.1. Hvorfor er mine ben ikke glatte efter en epilator?
 • 8.2. Hvordan epilere fødder med epilator korrekt: våd hud eller tør?
 • 8.3. Bliver håret vokset efter hårfjerning?

Hvilken epilator er bedst til aflejring af ben

Den mest populære og positive på markedet er epilatorer fra Braun, Philips og Rowenta. Det anbefales at tage en maskine med et antal pincet på mindst 25, med to hastighedsmåder. Dyser på kvaliteten af ​​depilation påvirker ikke, men gør proceduren for nogle områder mere behagelig.

Regler for højkvalitets depilering derhjemme

Forberedelse til hårfjerning anbefales det at tage hensyn til nogle nuancer for at opnå det perfekte resultat.

Depilation med en mekanisk enhed er en alvorlig sag: Hår udtrækkes fra roden, hvilket kan føre til betændelse og alvorlig irritation. Det er især vigtigt at kende reglerne for dem, der planlægger at bruge metoden for første gang.

 1. Hårets længde skal være mindst 5-6 mm, ellers vil pincetterne næppe fange dem, og proceduren vil vare lang tid.
 2. På tidspunktet for epilering i kroppen bør der ikke være inflammatoriske processer, ellers er risikoen for irritation af epidermis stærkt forøget.
 3. I dag er der modeller af maskiner, der giver dig mulighed for at fjerne hår lige i vandet. Begge typer enheder har både positive og negative sider.
 4. Enheden skal holdes vinkelret på huden eller i en lille hældningsvinkel.
 5. Epilatorens hoved findes altid imod hårets vækst.
 6. Ved minimumshastighed opfanger pincet hår bedre.

Epilator - en personlig plejeapparat. Det bør ikke gives til slægtninge, veninder og til nogen.

Sådan forbereder du på hårfjerning epilator

Før epilering af benene med epilatoren er det nødvendigt at forberede apparatet og huden korrekt til processen.

Maskinforberedelse

Før hver procedure skal hovedet med pincet behandles med et antiseptisk middel (almindelig alkohol kan anvendes). Hvis depilationen er færdig for første gang, er det tilrådeligt at "lege" med enheden, flytte den rundt om kropsområdet, hvor der ikke er noget hår, for at kunne mærke enheden og lære at holde den ordentligt. Det gør ondt for nogle mennesker til at barbere deres ben med en maskine, men processen er ofte mindre følsom.

Hudpræparation

Niveauet af følsomhed er anderledes for alle. Meget afhænger af hårets struktur: Jo hårdere og tykkere de er, desto mere smertefuldt er depilationen lovet at være. Men du kan reducere ubehag ved epilering af benene med epilatoren, ved at kende de enkle regler.

 • Skrub huden godt, kort før proceduren. Scrub fjerner perfekt døde hudpartikler, hvilket gør det lettere for hår at gå ud.
 • Umiddelbart før epilationen skal benene dampes for at maksimere porerne. Det vil være nyttigt at gøre massagen til en hård vaskeklud, det vil reducere smerten.
 • Før du barberer dine ben med en maskine, tør din hud med et håndklæde og let pulver med talkumpulver.

Smertelindring

Volumenet af den epilerede zone på benene er stor nok. Ikke alle kvinder er villige til at udholde hårets smerte i 15-25 minutter. Med en høj smertetærskel kan du tage en pille af ethvert egnet analgetikum 20 minutter før processen.

For at reducere følsomheden af ​​huden vil hjælpe isstykker, en opløsning af Menovazin eller Lidocaine i form af en spray.

Smertefri fjernelse instruktioner

Efter forberedelse af benene til depilation og valg af den passende mulighed for anæstesi, kan du fortsætte med proceduren. Det er bedre at bruge det i badet selv (uden vand), for ikke at forurene gulvet med flydende hår.

Hvordan man laver hårfjerning ben, trin for trin handlinger:

 1. Epilatoren er taget i arbejdshånden, huden er lidt strakt med anden hånd.
 2. Fremgangsmåden begynder ved at køre hovedet på enheden mod hårets vækst med et let tryk på huden (det er ikke nødvendigt at trykke på det). Det anbefales at gradvist bevæge sig opad.
 3. Bevægelsen skal være lys, hurtig, rykkende. For at fjerne alt hår skal du ofte holde pincetten på samme sted flere gange.

Disse er grundlæggende tips til korrekt barbering epilator, for begyndere. Allerede efter et par depilations sker alt på maskinen. Håret bliver gradvist tyndt og svagt, og smertefornemmelser reduceres betydeligt. De fleste kvinder, som konstant praktiserer mekanisk hårfjerning, må ikke bruge smertestillende midler.

Hudpleje efter proceduren

For at forhindre irritation og infektion i de skadede åbne follikler anbefales det at behandle huden med et antiseptisk middel umiddelbart efter sessionen. Efter en time er det ønskeligt at smøre fødderne med kosmetisk olie eller blødgørende creme.

Hvis irritation opstår, og huden bliver rød, vil salver / cremer hjælpe: Panthenol, Bepanten, Panthenstein, Radevit.

Til benbetændelse er det nødvendigt at behandle 2-3 gange om dagen med følgende lægemidler: Levomekol, Sinaflan, Sintomycin salve, Miramistin.

Inden for 2-3 dage efter depilation bør man ikke tage varme bade, besøge saunaer, svømmehaller, solbade.

Piger med hud, der ikke har tendens til betændelse, behøver ikke særlig pleje for deres fødder - det er nok til at behandle huden med et antiseptisk middel, og næste dag kan du leve et normalt liv.

For ikke at vokse hår

Voksende hår under huden er det største problem for dem, der hele tiden gør hårfjerning. For at forhindre problemer bør du bruge en hård skrubbe eller hård vask. Det er tilladt at begynde peeling af epitelet ikke tidligere end 5-7 dage efter proceduren, så kan du skrubbe benene hver 3-4 dage.

De, der har til hensigt at barbere deres ben med en maskine hele tiden, bliver nødt til at vænne sig til sådan pleje, da det ikke er sandsynligt, at det lykkes fuldstændigt at forhindre indfødning af håret.

Fordele og ulemper ved at bruge epilatoren til benene

Enhver procedure til fjernelse af uønsket vegetation på kroppen har sine fordele og ulemper.

 • tilgængelig (biler er ikke så dyre);
 • økonomisk (ikke nødvendigt at betale for tjenesten i salonen hver gang);
 • hår vokser ikke 2-4 uger;
 • Der kræves ingen særlige færdigheder, bare følg de enkle instruktioner.
 • smerteligt;
 • hår vokser i;
 • inflammation, irritation af huden kan forekomme.

Kontraindikationer

Mekanisk epilering af ben er uacceptabel for piger, der lider af hudsygdomme. Du kan ikke gøre proceduren med et stort antal mol, papillomer, vorter i det depilerede område. Det er nødvendigt at udsætte sessionen, hvis der er inflammatoriske processer i kroppen og i smitsomme sygdomme.

Gravide kvinder, der tidligere har været til denne metode, kan bruge maskinen, men med stor forsigtighed og i den mest komfortable stilling.

Hvis du barberer dine ben under menstruation eller før det starter, vil smerten blive højere.

Spørgsmål og svar

Hvorfor er mine ben ikke glatte efter en epilator?

Kropshår vokser ujævnt: nogle er længere, andre er kortere. Pincet kan ikke fange for korte hår, de tillader ikke huden at forblive glat.

Hvordan epilere fødder med epilator korrekt: våd hud eller tør?

På en tør krop rager maskinen meget bedre. Du kan depilere benene og våd hud, men det vil tage mere tid.

Bliver håret vokset efter hårfjerning?

Ja, oftere begynder håret efter maskinen at vokse ind i laget af epidermis, men du kan klare det ved regelmæssigt at skrubbe benene.

Forberedelse til depilation

I alle anbefalinger vil vi forsøge at give dig rådgivning ikke kun som specialister, men frem for alt som kunder, som selv først besluttede sig for denne procedure, og tro mig, vi havde også mange spørgsmål.


Hygiejne før proceduren

Vi synes her og alt er klart. Men bare i tilfælde af, vi minder dig om, at før depilation er det bedre at gå hjem i brusebadet. Hvis du er meget bekymret over dette, skal du tilmelde dig en tid, der giver dig mulighed for at komme til os direkte fra hjemmet (for eksempel morgen). Glem ikke om servietter til intim hygiejne, i dette tilfælde kan du komme efter arbejde. Feet sveder overhovedet, selvom du er heldig og næsten ikke sveder, så for hele dagen forventer vi stadig resultatet! De kan også tørres med vådservietter, ideelt set - tag rene sokker med dig. Du selv vil være meget mere behagelig. Strømper vil være nyttige for dig, fordi fingrene har tendens til at fryse, mens vi gør alle procedurer, især om vinteren, så bekymre sig om dem på forhånd.

Kommentarer

Overraskende forlod ingen en enkelt kommentar. Du kan være den første!

Epilation bikini område: hvor, hvordan og hvad

Bikiniområdet er en af ​​de mest delikate dele af en kvindes krop. Huden her er meget tynd, tilbøjelig til irritation og smerte. Dette stopper dog ikke den smukke halvdel af menneskeheden. I forfølgelsen af ​​skønhed er hver kvinde klar til at gøre ofre. Epilation bikini zone bliver stadig mere populær og bliver en integreret del af kropspleje. Der er mange måder at fjerne hår på. Lad os se på de vigtigste og mest effektive.

Hjem epilering

Ikke alle kvinder er klar til at overlade en så intim del af deres krop til en anden og foretrækker at fjerne uønsket hår i bikiniområdet derhjemme.

Der findes forskellige typer og metoder til hårfjerning i bikini-zonen, som kan bruges hjemme uden hjælp fra en specialist. Alle dem kan opdeles i to kategorier: hårfjerning og depilering. Mange mennesker tror, ​​at dette er det samme, men det er det faktisk ikke.

Epilation er fjernelse af hår sammen med dets rødder, hvilket giver en længere effekt sammenlignet med depilation, hvor kun hårstangen fjernes og pæren ikke påvirkes. Depileringsmetoden giver meget kortsigtede resultater, men det er mindre smertefuldt og simpelt end at trække hår ud med rødder. Lad os se nærmere på hjemmet fjernelse metoder.

Måder til depilation

Der er flere af dem, og en kvinde behøver kun at vælge det rigtige valg af depilation produkter, som passer til hendes bikini zone hudtype.

 • Barbering. Dette er den mest populære metode til depilering i fortiden. På trods af alle hans fejl fejler mange kvinder ham. Den utvivlsomme fordel ved metoden er et hurtigt resultat: et par minutter, og huden bliver glat. Men denne metode har stor ulempe - håret vokser meget hurtigt, og du skal barbere bogstaveligt hver dag. Dette fører igen til irritation og betændelse i huden.
 • Depilation metode med en speciel creme. Brugen af ​​cremen ser ud til at være mere æstetisk ud, men det har faktisk de samme ulemper som barbering - håret vises meget hurtigt på overfladen igen. Denne aflejringsmetode skal gentages hver uge. Desuden har den depilatory creme en ret aggressiv sammensætning, der kan tørre ud huden og endda forårsage allergiske reaktioner.
 • Blegning af hår. I dette tilfælde anvendes et specielt produkt på håret, hvilket gør det let og sprødt og til sidst bryder ned. Dette kan være hydrogenperoxid eller ammoniak. Værktøjet skal meget ofte tørre området i bikiniområdet. Det skal huskes, at denne metode er fuldstændig uegnet til en dyb bikini, og den kan også tørre huden meget.

Måder ved epilering

Forskellige epileringsmetoder, som passer til bikinizonen og har langvarig resultat, har langt større effektivitet.

 • Elektoroepilyator. Maskinen er meget bekvem og kan købes hos enhver hardware butik. Håret er trukket ud med roden, så glatheden af ​​huden kan vare op til en måned. Desuden bliver hver gang de voksne hår bliver tyndere og mindre. Det eneste, at denne metode er meget smertefuld, og hvis du har en lav smerte tærskel, så vil du være for ubehagelig under proceduren.
 • Pincet. Epilation med pincet af bikini zone er ret generende. Ja, hår, som ved brug af en elektrisk epilator, vokser ikke i lang tid. Og denne procedure er ikke så smertefuld. Men plukning af hvert enkelt hår vil tage lang tid, og ikke alle vil have tålmodigheden til at gøre det. Det er godt at bruge pincet, hvis du har brug for at fjerne hår fra et lille hudområde eller at trække ud individuelle hår, som epilatoren ikke kunne fjerne.
 • Sukker epilering eller shugaring. Handlingsprincippet ligner voksvoksning, kun sukkerpasta anvendes i stedet. En funktion ved denne metode er dens lave omkostninger og brugervenlighed. Mange kvinder hævder, at dette er den bedste måde, du kan bruge hjemme til at epilere et bikiniområde. Pasta er let at forberede sig, og med korrekt udførelse af proceduren minimeres irritation og betændelse.
 • Wax. I hjemmet kan du bruge voksstrimler og specielle voks til opvarmning. I det første tilfælde er det nok bare at trække strimlerne ud af kassen, holde dem til epileringsstedet og rive dem af med hårene med en skarp bevægelse. I det andet tilfælde opvarmes voksen til en halvflydende tilstand. Da det i dette tilfælde er varmt, reducerer det betydeligt smerten.

Vi gennemgik de vigtigste hjemtyper af hårfjerning, som bruges af det perfekte gulv til hårfjerning fra et sådant følsomt bikiniområde.

Epilation bikini zone hjemme: Video

Fjernelse af uønsket hår i salonen

Professionelle klinikker tilbyder også forskellige former for løsninger på problemet med overskydende vegetation på kroppen. Hårfjerning udføres i bikiniområdet under streng overvågning af kvalificerede fagfolk. Salonprocedurer er dyrere, men de er meget mere effektive, og nogle slipper hår for evigt.

Derudover foretrækker nogle kvinder at overlade deres krop til en erfaren kosmetolog i salonen i stedet for at forsøge at gøre noget.

 • Dyb epilering af et bikiniområde med varm voks (voksning). Under denne procedure opvarmes voksen til en flydende tilstand. Det er varmt nok til at udvide porerne og reducere følsomheden af ​​huden. Voksning giver dig mulighed for at slippe af med hår i 3-4 uger. Før du påfører det på huden, sprinkler en specialist det med talkumpulver, hvilket minimerer skaden.
 • Epilering. Denne metode fungerer som følger. En særlig creme påføres huden og udsættes for ultraviolet stråling. Hår absorberer lys og der opstår en termisk effekt inde i den, som har en ødelæggende virkning på de skibe, der nærer hårsækken. Således dør hårets rødder over tid. Ved hjælp af photoepilation kan du fjerne hår i forskellige farver, men det kan ikke bruges til personer med følsom hud.
 • Laser hårfjerning. Fremgangsmåden er meget populær, da laser hårfjerning gør det muligt at permanent slippe af med håret i bikiniområdet. Strålen ødelægger håret indefra, mens det ikke påvirker vævene omkring det. Dette er en smertefri måde, hvorefter der næsten ikke er indgroet hår eller irritation. Efter fuldført kursus kan du miste dit overskydende hår permanent eller som sidste udvej udføre vedligeholdelsesprocedurer hvert par år.

Forberedelse til hårfjerning

Uanset hvad du bestemmer dig for at bruge til epilering eller depilering af et bikiniområde, skal du ordentligt forberede dig til denne begivenhed, uanset om du gør det hjemme eller i salonen.

Hvordan farve øjenbryn med henna og hvor lang tid varer resultatet?

Hårfjerning voks