Årsager til at skrælle huden på et intimt sted hos mænd og kvinder og måder at eliminere dette problem på

Kløe og skrælning i huden i lysken eller på en anden del af kroppen er et ret ubehageligt fænomen, hvilket giver både mænd og kvinder stor ubehag. Når det øvre lag af epidermis skrælner på dette sted, forekommer afvisning af døde celler i epitelet.

Denne tilstand kan forekomme af forskellige årsager. Under alle omstændigheder er det bedre at straks konsultere en læge ved udseendet af sådanne symptomer. Han vil være i stand til at fastslå den nøjagtige årsag og ordinere passende behandling.

Hvorfor flår huden på et intimt sted, hovedårsagerne

Hvis kvinder har hudspring og krakning på labia og pubic-området, kan dette skyldes den negative påvirkning af forskellige eksterne og interne faktorer. Dette problem ledsages ofte af udseende af irritation og kløe, hvilket forårsager stort ubehag, især når man har på badetøj, undertøj, under sex. Derfor, når disse symptomer vises, er det bedre at gå til en dermatovenerolog med det samme.

Så årsagerne til krakket epithel og kløe på kønsorganers kønsorganer kan opdeles i ikke-patologisk og patologisk.

Ikke-patologiske årsager

I det retfærdige køn er dermiset på et intimt sted særligt følsomt for forskellige stimuli.

Disse negative faktorer omfatter:

 • forkert aflivning af kønsorganerne
 • traumatisering af overfladelaget af epidermis;
 • iført stramt undertøj (gnider dermis med en klud);
 • for chloreret vand
 • allergisk over for shower gel, sæbe, creme, latex;
 • tager visse lægemidler
 • stress.

Patologiske årsager

Sprækker og kløe af dermis på den pubic del kan også skyldes andre grunde forbundet med tilstedeværelsen af ​​patologer inde i kroppen.

Sygdomme, der ofte fører til kløe, brændende, revner i epitelet på kønsorganerne omfatter:

 1. Genital herpes. Passeret under sex. Virusen manifesterer sig med et fald i immunitet. Udslæt, rødme, kløe, brændende forekommer i ljummen, begynder det øvre epitel at knække og skrælle.
 2. Svampeinfektioner. Det forårsagende middel til svampeinfektioner Epidermophyton floccosum forårsager en række ubehagelige symptomer, herunder kløe og revner. Epidermofitiya overføres gennem sex, når du deler sengetøj, håndklæder, toiletartikler.
 3. Pubic pediculosis. Sygdommen er karakteriseret ved tilstedeværelsen af ​​pubic lice. Med sin udvikling er symptomer: kløe, brændende, rødme. Med stærk ridser begynder det øvre epitel at skrælle. Du kan blive smittet gennem sex, deling af håndklæder, vaskeklude.
 4. Diabetes mellitus. Afbrydelse af det endokrine system kan også påvirke kønsorganernes tilstand. Det kan også forårsage kløe, rødme, skrælning. Som følge heraf bliver væsketab som følge af høje blodsukkerniveauer, derma bliver tørre, begynder at knække og skrælle.
 5. Øget svedtendens og hygiejne. Rødme, peeling er ofte ledsaget af kløe.
 6. Manglende vitaminer. En almindelig årsag til skrælning af det øvre epitel i dette område. Det bliver tørt på grund af manglen på vigtige vitaminer og sporstoffer i kroppen.

For mænd er foreskin af penis et ømt og let traumatiseret område af kroppen. Derfor er skyllingen af ​​dermis på hovedet og forhuden fra dem et ret almindeligt fænomen.

Dermis kan være tør, knæk, kløe, ikke helbrede i lang tid, og bringe stor ubehag. Store revner i forhuden kan forårsage smerte ved urinering, under køn. Derfor er det bedre med straks at gå til urologen for at få råd, når sådanne symptomer udviser det. Kun han kan bestemme den nøjagtige årsag og ordinere behandling.

Hovedårsagerne til denne betingelse er:

 • kendetegn ved kroppens fysiologiske udvikling
 • mekanisk skade på forhudenes dermis;
 • infektion med forskellige infektioner efter køn uden kondom;
 • psoriasis;
 • genital herpes;
 • atlet's sygdom, ringorm
 • thrush (ledsaget af rødme, hævelse, dermis er dækket af revner, kløe er noteret);
 • allergisk dermatitis til hygiejneprodukter, smøring, undertøj af dårlig kvalitet;
 • beriberi;
 • manglende overholdelse af personlig hygiejne.

Med en sprængt, knækket og lurvet dermis på penis og kønsområdet hos kvinder, er det bedre ikke at eksperimentere alene, men at straks konsultere en læge. Enhver sygdom, der forårsager dette problem, bør behandles af specialister på dette område. Forkerte handlinger kan kun føre til forværring og forværre situationen.

Behandling af krakket og skrælende dermis på kønsorganerne

Et positivt resultat af behandlingsterapi afhænger af at identificere den nøjagtige årsag og foretage diagnosen.

medicin

 1. Hvis årsagen til problemet var en infektion, foreskrive antivirale eller antibakterielle lægemidler.
 2. Hvis det er en herpesvirus, er Acyclovir et effektivt lægemiddel. Tilgængelig i form af en creme, opløsning, tabletter. Afhængigt af sværhedsgraden af ​​sygdommen indgives oralt, intravenøst ​​eller eksternt.
 3. I nærvær af herpesvirus er det vigtigt at bidrage til forbedring af immuniteten. For at gøre dette ordineres stoffer som cycloferon, Groprinosin, Neovir. Og for at fjerne de vigtigste symptomer (rødme, brænding, kløe) ordinerer antihistaminer.
 4. Når inguinal atlet foreskrevet antiseptika: 2% iod opløsning, salve Canast, Mikoseptin. De lindrer kløe, brændende og peeling.
 5. Når pubic lice ordinerer medifox medicin, Nittifor, Pax spray. Sørg for at fjerne hår i dette område.
 6. Svampeinfektioner rengøres med svampemidler. Er taget inde eller lokalt i form af stearinlys, salver, cremer. Disse omfatter: Clotrimazol, Levorin, Nystatin, Ketoconazol.
 7. Hvis ar opstår på mænds kønsorganer på overfladen af ​​dermis, kan læger ordinere kortikosteroider, de bidrager til deres resorption. Hvis den lokale behandling ikke giver resultater, og dermisintegriteten på penis er beskadiget, skal du ty til kirurgi (omskæring).

Sørg for at tage vitamin- og mineralkomplekser for at genopbygge deres mængde i kroppen.

Folkemedicin

Traditionel medicin kan også give effekt, lindre kløe, betændelse, irritation. For kvinder kan man for eksempel lave bade med medicinske urter (kamille, salvie, linden). Rengøres med afkogning af dem, gør brusebad. Urter eliminerer rødme, brændende, fremme genoprettelsen af ​​vævsceller, helingen af ​​små revner.

For mænd skal du også gøre vaskeproceduren. Forsigtigt afslør kønsorganet så meget som muligt. Vask med sæbevand og varmt vand. Du kan skylle med kamille afkogning, en svag opløsning af kaliumpermanganat. De lindrer perfekt betændelse, kløe, brændende. Efter påføring af 5% Sintomitsinovuyu salve, som har antibakteriel virkning.

Dernæst dækker kroppen og lette massen af ​​salven over det betændte område. Gentag proceduren skal være 3 gange om dagen.

Parallelt er det muligt at behandle dermis udenfor, der skifter anvendelsen af ​​Sintomycin salve med methyluracil.

Det er vigtigt at vide, at hvis tiden ikke behandles, kan der opstå komplikationer, især hvis der forekommer revner på penis og æg i stærkere køn. Penis i dette tilfælde kan miste følsomhed.

Lurvet og krakket dermis i begge køn kan føre til udseende af ikke-helbredende sår. I dette tilfælde opstår smerten ikke kun under sex, men også under normal gang. Sprækker kan bidrage til udviklingen af ​​blærebetændelse og urethritis. Derfor, når der er et problem med dermis peeling off, er det nødvendigt at straks konsultere en læge.

forebyggelse

Forebyggende foranstaltninger vil medvirke til at forhindre, at dette problem opstår.

Her er de vigtigste:

 • personlig hygiejne
 • beskyttet køn;
 • brug af lugtløst vand og sæbe til vaskning
 • udelukkelse af alle aromatiserede cremer, badskum, puder, toiletpapir;
 • brugen af ​​bomuld undertøj;
 • brugen af ​​smøremidler inden seksuel kontakt;
 • brug af fugtighedscreme;
 • hårfjerning med højkvalitets cremer og applikation efter depilering af midler, der forhindrer irritation og tørhed.

Således kan vi konkludere, at dermis på kønsorganerne kan skrælle og knække af forskellige årsager, hvilket kan være patologisk og ikke-patologisk. Men under alle omstændigheder, når sådanne symptomer opstår, er det bedre at straks gå til lægen for at undgå udseende af komplikationer.

Hvorfor kan genitallæberne forekomme revner: årsager og behandling

Sprækker i kønsorganerne kaldes en krænkelse af integriteten i hudens slimhinde forårsaget af forskellige interne eller eksterne faktorer og ledsaget af forskellige ubehagelige følelser, når de berøres og urineres. Placeringen af ​​revnerne er normalt radial. De vigtigste karakteristiske symptomer: smerte, brændende følelse, kløe og hyperæmi (overløb af blodkar). Andre manifestationer er også mulige.

Sprækker i labia majora og labia er ikke en separat sygdom, men en smertefuld tilstand, der indikerer tilstedeværelsen af ​​eventuelle eksterne aggressorer eller forstyrrelser i kroppens funktion. Med en rettidig behandling til lægen og den øjeblikkelige behandlingstart bliver terapeutens gavnlige virkning som regel mærkes hurtigt nok. I tilfælde af langvarig eksistens, hvis patienten ikke ønsker at gå til lægen, kan revets kanter være tilbøjelige til at hærde, og så vil det være sværere at behandle dem.

Typer af genitalske læber microcracks

Mikrorack af slimhinderne i de kønslæbe er traditionelt opdelt i akutte og kroniske. Akutte mikroskader er relativt nylige skader, der forårsager intens smerte af ensartet karakter i et lille område (hovedsageligt under berøring).

Kroniske mikrokasser er langvarige, selvkragte mikrokasser, med komprimerede eller fortykkede kanter, der fremkalder langvarige smerter selv uden at røre, der forekommer overvejende i en siddestilling. Plus, disse tumorer ser meget uinteressant ud.

Årsager til revner i kønslæberne

Sprækker i slimhinden i labia kan opstå ved virkningerne af forskellige eksterne eller interne faktorer. Eksterne faktorer omfatter: mekanisk skade, krænkelse af personlig hygiejne og anvendelse af underkvalitets undertøj. Interne faktorer, der påvirker dannelsen af ​​mikroskader i slimhinderne - dette er medicin og forskellige sygdomme.

Eksterne faktorer

Som nævnt ovenfor bliver sommetider årsag til smertefulde revner i labia aggressive ydre påvirkninger. I tilfælde af eliminering løses problemet hurtigt uden lægehjælp. For eksempel:

 • Mikroskader på grund af krænkelse af grundlæggende hygiejniske standarder

Forskellig forurening: kraftig svedtendens, kraftig udledning fra vagina og en dråbe urin - kan forårsage mikrokaster i labia. I dette tilfælde vil det rimelige køn at klare dem hjælpe med omhyggelig kropspleje.

Overdreven fascination med "bad" procedurer kan føre til det samme resultat som utilstrækkelig personlig pleje. I dette tilfælde menes det først og fremmest en overdreven passion for kosmetik: sæbe, brusegeler, skum eller badesalt, aromatiske vådservietter, pulver, deodoranter mv. For at eliminere revner i slimhinderne, kan det derfor være tilstrækkeligt at bare opgive brugen af ​​kosmetik og husholdningskemikalier.

 • Microcracks på grund af brugen af ​​syntetiske undertøj

I nogle tilfælde kan revner i labia majora udløses ved at bære dårligt kvalitetsundertøj (nylon, kemisk behandlet osv.). Inflammation opstår på grund af nedsat hudånding. Mikrorack er en konsekvens af denne betændelse. Således vil afvisningen af ​​syntetiske materialer til fordel for naturkvalitet af naturligt malede stoffer hjælpe med til hurtigt at slippe af med problemet.

I dag kan du i specialbutikker finde en masse høj kvalitet og smukt linned, som i udseende ikke vil være ringere end syntetiske underbukser. Men i fremtiden vil det ikke være noget problem med en fan af naturlige ting.

Sommetider vises mikrokaster på de eksterne kønsorganer efter køn. Årsagen til dette kan være en allergisk reaktion på latex, smøremidler osv. Alternerende anal og vaginal sex i et samleje kan også forårsage dannelse af revner. Årsagen til dette - mikroorganismer, der har trængt ind i tarmene.

Et andet eksempel på mekanisk skade rives under arbejdet. For at forhindre dannelse af revner i de ydre kønsorganer efter fødslen, allerede i den niende måned af graviditeten, anbefales kvinder at begynde at lave perineal massage. Det giver dig mulighed for lidt at strække og styrke huden og musklerne og derved forhindre mekanisk skade. Men husk at dette er aftalt med lægen.

Interne faktorer

Sprækker i kønsorganerne forårsaget af interne faktorer kræver medicinsk intervention og længere behandling. For at slippe af med sådanne mikrotraumer er det nødvendigt at diagnosticere og eliminere hovedårsagen til deres udseende: stop med at tage "skadelige" stoffer, stoppe den inflammatoriske proces eller helbrede sygdommen.

 • Sprækker forårsaget af brug af stoffer

Sprækker i slimhinden i labia forekommer undertiden som følge af oral medicinering, brug af lokale lægemidler. Salver og geler til ekstern brug kan forårsage en akut allergisk reaktion og fremkalde dannelsen af ​​mikroskader.

Indtagelse af visse hormonelle og antibakterielle lægemidler, medicin til behandling af humant papillomavirus samt andre lægemidler eller planteekstrakter (for eksempel den aktive anvendelse af te-træolie) kan alle forårsage revner i labia. Stop eller ændre medicin kan hjælpe med at slippe af med smertefulde revner i en kvindes kønsorganer.

 • Sprækker i kønsorganerne forårsaget af sygdomme

Hormonale lidelser betragtes som den mest almindelige årsag til krakning i slimhinden i kønsorganerne. For eksempel provokerer østrogenmangel (ofte observeret i overgangsalderen) overdreven tørhed af huden, som et resultat af hvilke mikrotraumer dannes.

Årsagen til dannelsen af ​​mikroskader i labia kan fratages. Den er lokaliseret på forskellige dele af kroppen, men påvirker oftest hænder, ben og lyske. Dannelsen af ​​microcracks i huden og slimhinderne er et af de karakteristiske symptomer på denne sygdom.

Årsagen til dannelsen af ​​mikroskader i labia kan være en sygdom i det endokrine system. For eksempel er et af symptomerne på diabetes uhensigtsmæssig kløe i kønsområdet, hvilket igen bidrager til forekomsten af ​​mikrokaster.

En anden årsag til microcracks i labia kan være thrush. Candidiasis er en sygdom, der udvikler sig på baggrund af den aktive vitale aktivitet af en svamp, der primært rammer slimhinderne i de eksterne genitalorganer.

Andre almindelige årsager til dette fænomen omfatter: andre svampe og smitsomme sygdomme, vitaminmangel, orm invasion, eksem, allergier osv.

Separat er det værd at nævne de naturlige fysiologiske processer, der fremkalder revner i kønsorganerne hos kvinder. For eksempel aktiveres en stigning i antallet af candida svampe, der bidrager til krænkelse af slimhindeintegriteten, under hormonel justering: under graviditet eller simpelthen under menstruation. Og derfor er det i denne periode, at der kan forekomme revner på labia.

Diagnose af sygdommen: Hvad forårsagede revnerne

Diagnose af mikroskader af slimhinder omfatter ekstern undersøgelse af patienten, lytte til klager for at få en ide om sygdommen og forskellige laboratorietest: vaginal sådd, undersøgelse for urogenitale infektioner, blodprøve (fuldstændig blodtælling og hiv-test, hepatitis, sukkerindhold i blod), en undersøgelse af afføring på æggens æg osv.

Narkotikabehandling af sygdommen

Narkotikabehandling af mikrorack er rettet mod at lindre symptomer og eliminere den underliggende patologi. Behandling med konservative metoder er som regel nok. I vanskelige tilfælde kan en operation ordineres (dette kan være en minimalt invasiv operation, uden anæstesi og indlæggelse eller en klassisk operation under generel anæstesi).

Behandling af revner i kønsorganerne folkemidler

Uden forudgående lægeundersøgelse kan det være ekstremt svært at slippe af med revner derhjemme. Selvfølgelig er behandlingen af ​​dets manifestationer uden at fjerne den underliggende årsag til sygdommen ineffektiv, og risikoen for tilbagefald er ekstremt høj. Men inden du går til en specialist, kan du tage nogle foranstaltninger for at lindre smerter. For eksempel hjælper en blødgørende salve, et antiseptisk og anæstetisk middel til at reducere smerten i forbindelse med dannelsen af ​​revner på labia (sådanne lægemidler kan købes hos et hvilket som helst byapotek). En god terapeutisk effekt er også tilvejebragt af sessile varme bade (herunder medicinske bade med kamille, en streng, etc.).

Konservativ behandling af friske revner omfatter:

 • Generel styrkelse af immunitet for at øge kroppens forsvar
 • Overholdelse af hygiejnestandarder
 • Eliminerer ubehagelig, skarp lugt
 • Smøring af de berørte områder med boromenthol salve
 • Medicinsk komprimerer, lapping og lotion på basis af novokain, såvel som afkog af kamille og calendula.

Calendula tinktur er det mest populære "folk" middel mod mikrokaster i slimhinderne.

Calendula Infusion Opskrift

Til forberedelse af calendula tincture skal du have en teskefel tørrede blomster eller calendula ekstrakt og 70 ml kogt vand. Græsblandingen hældes med kogende vand og inddampes over lav varme, indtil volumen halveres. Derefter filtreres opløsningen og afkøles. Lotioner og lapping af den berørte hud udføres en gang om dagen.

En god terapeutisk effekt er også givet infusion af mælkebøtte rod og vinrød.

Mælkebøtte infusion opskrift

Tørret og pundet mælkebøtte rod (en teskefuld) blandes med en yarrow decoction (proportioner: en teskefuld vinge pr. Kop kogende vand). Den resulterende blanding tages to gange om dagen, en halv time før måltider. Forglem ikke at kontrollere, om der er allergi overfor stoffet.

For at forhindre smitte i mikrokasser anbefaler eksperter at behandle de berørte områder med en opløsning på 2% chlorhexidin. Nogle gange efter behandlingen er det muligt at smøre revnerne med en fed hypoallergen creme.

Medicinsk kost kan være passende for enhver sygdom i huden og slimhinderne. Det består først og fremmest i kroppens mætning med vitaminer og sporstoffer, der er nødvendige for at øge kroppens forsvar. Ernæring skal være rationel og afbalanceret.

Det er vigtigt at huske at med den avancerede fase af sygdommen vil ingen midler fra traditionel medicin hjælpe. Hvis smerten ikke går væk i flere dage eller i øvrigt øges dagligt, er det presserende at søge hjælp fra en specialist. Lægen vil lindre smerte ved hjælp af analgetisk Novocainic blokade og ordinere passende, effektiv behandling.

I alvorlige tilfælde, når behandling med konservative metoder ikke er mulig, kan en operation ordineres: under anæstesi skærer lægen revnerne og syer dem. Og husk at du ikke bør bringe processen "til det yderste"! Faktisk er der mellem en lille betændelse og ar, forskellen stor.

LiveInternetLiveInternet

-Søg efter dagbog

-Abonner via e-mail

-statistik

Sprækker mellem vagina og anus, hudspræk i intime steder.

I medicin er fissurer mellem anus og vagina almindelige. Topincidensen falder i alderen 20 til 30 år. den periode, hvor de fleste kvinder føder. Dette skyldes følgende grunde:

Ofte forekommer revner mellem anus og vagina i piger efter første samleje, især hvis det var uslebne, uden hygiejne og korrekt forberedelse. Risikogruppen omfatter også piger, der har haft deres første køn med en mand, hvis penisstørrelse er større end gennemsnittet. Den første seksuelle handling kan forårsage perinealbrud, hvis pigen taber sin jomfruelighed i en meget ung alder (under 14 år).

Dannelsen af ​​revner mellem anus og vagina er lettere ved brug af personlig plejeprodukter, der tørrer huden (sæbe) eller ikke er allergivenlige. Som følge heraf hudirritation, skrælning og revner.

Sprækker mellem vagina og anus kan forekomme på grund af patogener, især seksuelt overførte infektioner:

Tilstanden af ​​huden i perineum er påvirket af generelle sygdomme i kroppen, som ledsages af dehydrering eller hormonelle lidelser. For det første er blandt disse patologier diabetes mellitus, hvor huden bliver for tør og der er revner mellem anus og vagina.

Da det kun er muligt at se sprækket mellem vagina og anus ved hjælp af et spejl, kan du mistanke om dets tilstedeværelse for en række symptomer: 1. Smerter i perineum;
 2. Brændende fornemmelse mellem vagina og anus efter vandladning
 3. Smertelig afføring
 4. Kløe i skridtet;
 5. Hyppig vandladning, der ledsages af smerte og brændende fornemmelse;
 6. Følelse af ubehag eller smerte under samleje
 7. Spor på undertøj gennemsigtig, brun eller gullig farve, der fremkommer på grund af revner.

Kvinders generelle tilstand kan også forringes, især hvis årsagen var en smitsom sygdom. Træthed, nedsat præstation, i nogle tilfælde - en lille stigning i kropstemperaturen.

Hvis en kvinde har hormonelle ændringer, forstyrres menstruationscyklusen, stofskiftet og den generelle tilstand i første omgang (aggressivitet fremkommer, hukommelsen falder, opmærksomhedsfald). Med diabetes øges tørsten, en kvinde kan drikke mere end 3 liter væske om dagen. Samtidig bemærkes hyppig vandladning, øget appetit.

Mistanke om en revne mellem vagina og anus kan også forekomme hos en kvinde efter ubeskyttet samleje med en uprøvet mand på grund af mulig infektion med kausionsmiddelet af veneral sygdom.

For det første er diagnostiske manipulationer selvdiagnose af en kvinde i sit reproduktive system. Hvis der opstår symptomer, der ligner det kliniske billede af en brud mellem vagina og rektum såvel som i nærvær af en provokerende situation, anbefales kvinden at undersøge perineum ved hjælp af et normalt spejl. Ved påvisning af en eller flere revner er det nødvendigt at straks kontakte en gynækolog.

Efter at have klargjort klager og omstændigheder ved forekomsten af ​​en revne ordinerer lægen en obligatorisk liste over undersøgelser: • Generel blodprøve. Hjælper med at bestemme tilstedeværelsen af ​​betændelse, blodtab, bakteriel eller viral infektion.
 • Urinanalyse. Udført for at detektere den inflammatoriske reaktion i urinsystemet, forekomsten af ​​sukker i urinen, hvilket indikerer diabetes eller tilstedeværelsen af ​​protein, hvilket indikerer en fælles sygdom.
 • Blodtest for sukker. Det er ordineret, da en af ​​årsagerne til perinealfissurer er diabetes.
 • PCR til påvisning af patogener af større seksuelt overførte sygdomme (klamydia, ureaplasma).
 • Seeding udstråler fra vagina. Parallelt, når patogenet er sået, bestemmes dets følsomhed over for antibiotika.
 • Analyse af oncocytologi. I sjældne tilfælde skyldes revner mellem vagina og anus en onkologisk proces.

Udnyt om nødvendigt yderligere metoder til forskning (ultralyd, MR, blodprøve for hormoner). I tilfælde af hormonel ubalance skal diagnosen udføres sammen med endokrinologen I tilfælde af en generel sygdom i kroppen, konsulter en terapeut. Hvis der opdages en seksuelt overført sygdom, skal en kvinde henvises til en venerolog.

Til den hurtige helbredelse af revner mellem anus og vagina anvendes salver eller suppositorier (suppositorier), som har antiseptiske egenskaber og fremskynder helbredelsen af ​​huden. Disse stoffer omfatter: 1. Depantol. Det bruges i form af suppositorier. Den består af et antimikrobielt middel og et antiinflammatorisk stof. Det er gunstigt for den vaginale mikroflora og forårsager ikke candidiasis. Anbefales til kvinder med krakket vagina af enhver oprindelse. Kan også bruges som creme.
 2. Bepanten. Det bruges i form af cremer og salver. Det har en helbredende effekt. Den indeholder vitamin B5, som har regenererende evner. Kan bruges jævnligt til smøringsspræk eller til andre kroniske hudsygdomme.
 3. Hexicon. Bruges i form af suppositorier. Aktivt anvendt i obstetrik og gynækologi, især for revner der opstod under fødslen. Det kan også bruges til forebyggelse af seksuelt overførte sygdomme efter kontakt med en uprøvet partner.
 4. Ligenten. Det bruges i form af en gel. Det har en antibakteriel virkning, såvel som reducerer smertesyndrom (som led i lidokain). Anvendes som profylaktisk middel til ubeskyttet samleje.

Lægemidlet bør kun vælges og ordineres af lægen. Udover lokal terapi er der behov for generel behandling, som sigter mod at eliminere den underliggende sygdom.

Behandling af seksuelt overførte infektioner bør udelukkende administreres af venerologen og under konstant tilsyn af læger. De vigtigste lægemidler er antibiotika, med undtagelse af patologi, som skyldes svampe mikroflora eller virus. Det valgte lægemiddel er benzin penicillin natrium eller kaliumsalt, som administreres 4 gange om dagen intramuskulært. Du kan også bruge andre lægemidler penicillin.

For smertsyndrom på grund af en revne mellem anus og vagina anvendes ikke-steroide antiinflammatoriske lægemidler (diclofenac, meloxicam, nimesulid). Men de kan ikke bruges i lang tid, da de påvirker mave-tarmkanalen og kan føre til gastrit eller udseende af mavesår. 1. Leve ikke seksuelt, selv med brug af kondom;
 2. Til kost, bortset fra krydret, salt og stegt mad;
 3. Følg drikkeregimen, drik mindst 2 liter væske om dagen;
 4. Følg reglerne for personlig hygiejne, vask regelmæssigt og skift undertøj;
 5. Ekskluderes på tidspunktet for indtagelse af alkoholholdige drikkevarer.

Varigheden af ​​behandlingen afhænger af sygdomsstadiet og det valgte lægemiddel. Regelmæssigt nødvendigt for at bestå test til identifikation af patogenet.

Blandt ikke-smitsomme årsager er det første sted sømforskellen efter en skade, der opstod under fødslen. En sådan overtrædelse behandles først ved at vaske såret med en antiseptisk opløsning og yderligere ved suturering af såret. Det anbefales at bruge et andet suturmateriale. En kvinde efter syning anbefales at afholde sig fra fysisk anstrengelse, løfte vægte og køn. For bedre helbredelse bør du regelmæssigt vaske med et specielt værktøj til intim hygiejne eller infusioner (ikke tinkturer) af urter (kamille, calendula).

For det andet blandt årsagerne til revner mellem vagina og anus er diabetes. Dens behandling er ordineret strengt individuelt afhængigt af typen af ​​sygdom, stadium, mængde blodsukker og dysfunktion i bugspytkirtlen. Kvinder med diabetes skal følge en streng kost: • Spis på uret. Måltidsplanen bør afhænge af insulinplanen.
 • Eliminer slik. Du kan spise konfekt, hvor sukker erstattes med fructose.
 • Eliminere alkoholholdige drikkevarer. Alkohol har en toksisk virkning på bugspytkirtlen, hvis arbejde med diabetes er signifikant svækket.
 • Overvåg mængden af ​​kulhydrater, der spises. Det er nødvendigt at beregne antallet af brød enheder i mad. Denne beregning lærer endokrinolog.

Forebyggende foranstaltninger med det formål at forhindre forekomsten af ​​revner i piger under det første samleje består i de mest nøjagtige handlinger fra partneren. Efter fødslen afhænger forebyggelsen af ​​krakning udelukkende på lægen, suturmaterialet og vedhæftning til at syge såret. Men efter fødslen bør en kvinde fjerne fysisk anstrengelse og køn, da de kan føre til en divergens af sting. Også efter levering i flere dage er det uønsket at bære undertøj. 1. Regelmæssig personlig hygiejne og bytte af undertøj;
 2. Hvis huden er udsat for tørhed - smør skridtet med baby creme;
 3. undgå

Hvis en kvinde bemærker en brud mellem anus og vagina, skal du straks konsultere en læge, da der er risiko for infektion i såret og forekomsten af ​​inflammatoriske sygdomme i kønsorganerne.

Hvorfor udvikler de sig, og hvordan behandles revner i den intime zone

Hvis du ikke er opmærksom på den smertefulde formation og ikke udfører behandling, kan perinealfissurer på labia, i hanlegruppen, over tid blive nedbrudt.

Når hudens integritet i intime områder er brudt, forekommer der revner, der bringer ubehag til personen. Ubehag opstår, når du går, urinerer, stramt undertøj klemmer huden og ud over smerte kan du opleve en brændende fornemmelse, en svag kløe og udseendet af blod. Mikroskader i det intime område dannes på grund af eksterne stimuli eller abnormiteter i funktionen af ​​indre organer. Med rettidig behandling til lægen kan du hurtigt slippe af med dette problem hos både kvinder og mænd.

Hvis du ikke er opmærksom på den smertefulde dannelse og udsætter behandlingen, kan perineal sprækker på labia i lændens lyske blive dybere.

Ikke alene er hudens integritet, men også slimlaget, anus. Så begynder en persons aktive livsstil at lide, køn er reduceret, og konstant ubehag forårsager ikke kun fysisk, men også moralsk lidelse. Først og fremmest vil specialisten søge efter sygdomsårsagen efter at have undersøgt patienten.

Typer af microcracks i det intime område

Smertefuld uddannelse er opdelt i akut og kronisk. Hvis en revne lige har dukket op, og patienten klager over skarpe smerter, brænder, indikerer symptomer, at en akut proces udvikler sig. Ubehag opstår, når det berørte område kommer i kontakt med tøj, med pludselige bevægelser, berører intime steder og urinerer.

Hvis den beskadigede hud i lysken hos mænd er blevet grov, er blevet til homozolevny-steder, så kaldes processen kronisk - sådan dannelse er meget hård, tæt på berøring, det berørte område gør ondt selv uden berøring.

Årsager til revner og tørhed

For at fastslå den nøjagtige årsag til smertefuld uddannelse i kvindens køn, skal du foretage et komplekst antal undersøgelser. Patienten skal donere blod til analyse, et smear fra vagina, bakteriel udsåning af udledning fra urogenitale kanaler, urin og fæcesprøver og en ultralyd af bækkenorganerne.

Ofte er et følsomt problem forårsaget af vaginal tørhed, når slimhinde udskilles i mindre mængder. Blandt tegnene på patologi udsender de foruden revner kløe, følelse af tæthed i huden, mindre ubehagelige udledninger observeres. Tørhed hos kvinder kan forekomme i enhver alder - blandt hovedårsagerne er:

 • hormonelle ændringer;
 • fald i mængden af ​​østrogen;
 • svangerskabsperiode
 • præmenstruelt syndrom (PMS);
 • forskellige inflammatoriske processer.

Perineal fissur er dannet på grund af smitsomme sygdomme, sygdomme i mave-tarmkanalen, urogenitale system. Årsagen er diarré eller forstoppelse, på grund af hvilken anus er skadet - som følge heraf er der alvorlig smerte, brændende og kløe.

Perineum kan lide af svamp eller virusinfektion. Anus, klitoris, hvor små mikrorack vil dannes, er også beskadiget. Ofte er det de svampe, der påvirker mænds lyske, når der ud over revner dannes pletter på pungen og skinkerne. Symptomer på sygdommen er kløe, rødme, udslæt, fordi selv en lille skade burde være årsagen til et akut besøg hos lægen.

Eksterne årsager

Sprækker på intime steder, mellem vagina og anus, opstår på baggrund af eksterne negative påvirkninger eller indre sygdomme og forskellige lidelser.

Intim hygiejne

På grund af utilstrækkelig pleje er udskillelser, som forbliver på huden, kløe og dermed skade på integumentet. Mikroskader opstår på baggrund af hyppig brug af kosmetik, som kan forstyrre pH-balancen, herunder brusegel, intim gel.

Linned fra ikke-naturlige stoffer

Syntetisk stof fører til nedsat luftcirkulation, huden ånder ikke godt, der er tørhed og dets revner. Den anal passage, perineum og vagina kan blive hårdt påvirket af at have stramt linned, så det skal passe og være lavet af naturligt stof.

Mekanisk skade

En anden årsag til revner på kønslæberne, i perineum - traumer til kønsorganerne. Aktivt samleje, overdreven motion kan beskadige huden. Anal og vaginal sex efter hinanden fører til mikroskader på grund af infektion i vagina med bakterier fra tarmene.

Fødselsskader

Mekanisk skade på vagina i vagina og perineum forekommer også under arbejdet. For at forhindre organdbrydning i den sidste måned af graviditeten, skal du massere det intime område. For ikke at beskadige den følsomme hud efter fødslen anbefales det at afholde sig fra mindst to måneder fra intim intimitet.

Interne årsager

Allergiske reaktioner i kroppen, huden og andre sygdomme i indre organer medfører beskadigelse af huden i patientens lyske, uanset køn.

Lægemiddelterapi

Visse lægemidler kan lide det intime område. Et stærkt antibiotikum kan ødelægge mikrofloraen, hormonelle lægemidler, samt nogle antivirale lægemidler, har en negativ virkning på væv. I dette tilfælde vil gynækologen straks råde dig til at holde op med at tage medicinen og foreskrive en behandling for at hjælpe med at genoprette huden på intime steder.

Krasjer på hormonalt niveau

En revne i perineum dannes ofte på grund af aldersrelaterede ændringer i mængden af ​​hormoner. Tør hud, trøst og andre lidelser medfører smerte og ubehag. For eksempel observeres en stærk tørring af integriterne og slimhinderne i patologierne i skjoldbruskkirtlen og diabetes mellitus.

Narkotikabehandling af sygdommen

En forudsætning for en vellykket behandling er at bestemme årsagerne til revner i kønsorganerne, skade på perineums hud, i ljummen. For at fjerne smerter og andre symptomer skal du bruge følgende grupper af stoffer:

En vigtig regel er vedligeholdelsen af ​​personlig hygiejne - du bør bruge en særlig intim gel til vask af kønsorganer, bære højkvalitets undertøj. Må ikke undvære stoffer til immunsystemet, samt midler til at hjælpe med at eliminere ubehagelig lugt.

Hver microcrack er smurt med en blødgørende salve; under behandling kan der kræves antifungale og antivirale lægemidler.

For at forhindre spredning af infektion behandles det beskadigede område med en 2% chlorhexidinopløsning, smurt med bedøvelsesmiddel eller blødgørende gel. Et effektivt middel til behandling af skade er Agrosulfan salve, som fremmer den hurtige helbredelse af revner. Denne medicin påføres rent hud på et intimt sted og dækkes med en steril gazeforbindelse.

Behandling af folkemægler

Uden undersøgelse af en specialist kan hjemmebehandling ikke udføres. På anbefaling fra lægen kan du bruge naturlægemidler fra arsenalen af ​​traditionel medicin - ved hjælp af afkog og infusioner kan du lindre smerter og kløe, der ledsager revnerne i kønsorganerne.

Et af de effektive værktøjer til behandling af små revner er infusion af calendula, som er tilberedt hjemme. Det tager 1 spiseskefuld tørt ekstrakt af planten, som kombineres med 70 ml kogende vand - det anbefales at koge blandingen over lav varme, indtil volumen halveres. Fra den kogte bouillon fremstilles lotioner.

En god terapeutisk effekt giver også infusionen af ​​mælkebøtter.

En beroligende og smertestillende effekt har anti-inflammatoriske bade af kamille eller en række egebark.

diæt

Korrekt ernæring er vigtig, uden hvilken det er umuligt at helbrede sygdommen kvalitativt. Det er nødvendigt at udelukke fra fedtfattig, krydret, røget mad fra kosten. Flere naturlige produkter, grøntsager og frugter vil hjælpe kroppen med at løse problemet hurtigere.

Sprækker i perineum, på kønsorganerne fører til ubehag og er vanskelige at behandle i fremskredne tilfælde. Behovet for akut lægeundersøgelse er indlysende, fordi revnerne bliver mere, de hærder og konstant minder om smerte eller kløe. Ofte er udviklingen af ​​mikroskader påvirket af alvorlige indre sygdomme i bækkenorganerne og i mave-tarmkanalen. En gynækolog eller en urolog vil hjælpe med at finde ud af, hvad årsagen til manglen var og tildele en ordentlig behandling.

Skræl hud på kvinders kønsorganer: fotos, mulige årsager, behandling

Hvis en kvinde har flaky hud på kønslæberne, så kan dette være et forstyrrende signal for udvikling af en sygdom. I dette tilfælde går andre symptomer normalt sammen - kløe, brænding, udslæt, rødme, hævelse eller usædvanlig udledning.

Det er tilrådeligt ikke at forlade problemet uden opmærksomhed og konsultere en læge. Faktisk, i gang i gang, vil terapi tillade at undgå mulige komplikationer. Der er så mange grunde til at skrælle kønsskindens hud, at det nogle gange er svært at finde ud af selv.

Kløe af labia forekommer også, når der er mangel på proteinfødevarer - magert kød-, lever-, kylling- og vagtelæg, mejeriprodukter.

For at eliminere flak er det tilrådeligt at stoppe med at bruge intime plejeprodukter, skyll med rent vand uden sæbe og smør labia med panthenolfløde til børn.

På grund af manglende fugt under sexet kan labia blive såret. Derfor anbefales det at bruge intime smøremidler, helst uden farvestoffer og smagsstoffer.

Lignende problemer skyldes manglen på østrogen - det kvindelige hormon. For at forbedre livskvaliteten foreskriver lægen erstatningsterapi (geler og suppositorier, orale lægemidler).

Hos friske kvinder bor svampen af ​​slægten Candida permanent på slimhinder og hud. Men tilbageholdt af et system med lokal immunitet gør det ingen skade. Når kroppen imidlertid svækker, begynder patogenet straks at formere sig hurtigt. Dette lettes af vaginal dysbiose (for eksempel efter langvarig behandling med antibiotika), abrupt klimaændring, dårlig ernæring, dårlig hygiejne, ændringer i hormonniveauet under graviditeten.

På trods af at disse sygdomme er mere almindelige hos mænd, vil det ikke skade, hvis man tjekker hos en læge.

Det vil ikke være overflødigt at aflevere analysen for chlamydia, trichomoniasis, bakteriel vaginose, ureaplasmose og andre TORCH-infektioner.

Det skal huskes, at nogle sygdomme er tilbøjelige til kroniske forløb og hyppige tilbagefald. Og kun rettidig diagnose og terapi vil hjælpe med at undgå sådanne komplikationer. Derfor er det vigtigt, at konsultere en specialist, selv med et lille ubehag i regionen i labia.

Årsager og behandling af kønsorganer bryder sammen

Sprækker i labia og klitoris - et yderst ubehageligt fænomen, der bekymrer mange kvinder. I denne sygdom er integriteten af ​​slimhinden ødelagt, hvilket fører til smerte, selv ved den mindste berøring til det beskadigede område. Men oftest lider patologien af ​​en brændende fornemmelse, kløe og rigelige sekret.

Sprækker er ikke en sygdom, men et af symptomerne på en abnormitet i kroppens arbejde eller en infektion. Med rettidig behandling til lægen retræder sygdommen hurtigt.

Sprækker i kønsorganerne er en konsekvens af udviklingen af ​​patologier eller påvirkning af eksterne faktorer. Oftest fører følgende faktorer til deres udseende:

 1. 1. Infektioner. Under infektionens indtrængen har kvinden tør og brændende fornemmelse i kønsområdet. Over tid dannes små revner og sår på den berørte del af slimhinden. Overfladen af ​​huden har en lys farve.
 2. 2. Utilstrækkelig mængde østrogen i blodet. Manglende hormonal baggrund er den kvindelige krops største fjende. En utilstrækkelig mængde hormon fører til mangel på E-vitamin, hvilket forårsager tør hud, hvilket resulterer i revner på slimhinderne i kønsorganerne.
 3. 3. utilstrækkelig eller overdreven hygiejne Hyppig eller for sjælden vask væk fører til overdreven udvikling af patogen mikroflora i undertøj. Bakterier trænger gennem porerne ind i lagene af huden, hvilket fører til tørhed og udvikling af mange sygdomme. Og på grund af overdreven tørhed dannes mikrokaster og betændelser i slimhinden i kønsorganerne.
 4. 4. Tilstedeværelse af orme. Disse parasitter, der udvikler sig i menneskekroppen, lægger æg og affald på hudens og slimhinderne i kønsorganerne. Syre korroderer den sarte hud og fører til tørhed og revner.
 5. 5. Allergisk reaktion. Ofte er det allergener, der forårsager ubehag i kønsområdet. En sådan reaktion kan opstå ved kontakt med syntetiske undertøj eller intime plejeprodukter.
 6. 6. Diabetes. I denne sygdom reduceres hudens elasticitet kraftigt, det tørrer ud og begynder at knække. Mest af alt er der problemer, der forårsager revner i labia og klitoris.
 7. 7. Thrush. Hvis du ikke begynder at behandle candidiasis i tide, så spiser mælkesyre væk slimhinden i kønsorganerne, hvilket medfører skade. I fremtiden kan der forekomme skader på stedet.

Men ikke kun disse årsager fører til dannelse af sår og mikroskader på overfladen af ​​labia. Ofte opstår de, når man bruger pads, ved hjælp af parfume og kosmetik til pleje af intime områder, brugen af ​​lokale lægemidler i form af cremer og salver.

At bestemme årsagen til revner i labia eller klitoris, ikke kun en visuel inspektion, men også laboratorietests er nødvendige. Læger anbefaler at gennemgå urogenitalt undersøgelse for infektion, at tage en analyse for bacposa, blod til undersøgelse og vaginal smear.

Uden mislykket bliver patienten sendt for at bestemme tilstedeværelsen af ​​HIV-infektion. Kun efter en fuldstændig undersøgelse vil lægen kunne foretage den korrekte diagnose og finde en effektiv behandling.

Lægemiddelbehandling er i denne sag ikke kun rettet mod fjernelse af sygdommens hovedsymptomer, men også for at eliminere årsagen. Konservative metoder er nok til fuldstændig helbredelse af såret på labia. Immunmodulerende midler anvendes almindeligvis, og Immudon, Anaferon og andre lægemidler. Derudover anbefaler lægerne brugen af ​​stoffer til at hjælpe med at klare en ubehagelig lugt og overdrevne sekreter. Og salve og creme baseret på Depantenol hjælper med til hurtigt at helbrede revner og sår.

Under behandlingen er det vigtigt at opretholde personlig hygiejne. Men til rengøring anbefales det kun at bruge produkter baseret på blide formler. Det er ønskeligt, at sæbe indeholdt mælkesyre eller flødebase.

Oftest giver brug af medicinske lægemidler positive resultater. Men undertiden kan terapi være ubrugelig. I dette tilfælde anbefales kirurgi.

Sammen med lægemiddelbehandling kan du bruge traditionel medicin, for eksempel forskellige medicinske planter (kamille, calendula, mælkebøtte, yarrow).

For at beskytte beskadigede væv fra bakterier anbefales chlorhexidin. De skal skylle overfladen af ​​kønsorganerne flere gange om dagen.

Sprækker i labia

Sprækker i kønslæberne er patologiske lidelser i slidens slimhinde, som forårsager ubehag når de går på toilettet og taktil kontakt med det beskadigede område. De hyppigste manifestationer af revner er følelsen af ​​kløe i kønsorganerne, brænding og rødme af den beskadigede hud.

Hvad er microcracks

Sprækker i det intime område er ikke en uafhængig patologi, men opstår som reaktion på en forværring af kroppens tilstand eller på grund af forskellige infektioner. For at fastslå den nøjagtige årsag er det nødvendigt at straks søge lægehjælp og etablere en nøjagtig diagnose.

Venter i disse tilfælde er kontraindiceret - små skader kan fungere som en kanal for indtrængning af patogene mikrober i kvindens krop.

Mikrorack er opdelt i følgende typer:

 1. Akut - hovedtegnene: optrådte relativt for nylig og har udtalt smerte symptomer i et bestemt område. Smerter opstår ved berøring af det beskadigede område.
 2. Kronisk - kendetegnes ved begrænsningen af ​​forekomsten og de cilierede og fortykkede kanter. De forårsager langvarig smerte, selv uden at røre dem. Stå op i en siddestilling. Har et meget ubehageligt udseende.

Årsager til mikroskopiske revner i det intime område

Eksterne og interne faktorer kan bidrage til forekomsten af ​​små revner i slimhinden i vagina. Den første er direkte skade på områderne af dermis på grund af direkte eksponering for huden, en krænkelse af kønsorganernes hygiejne og iført ubehageligt og pressende undertøj.

Den anden gruppe af faktorer omfatter de der er opstået på grund af indtagelse af lægemidler og andre sygdomme.

Eksterne faktorer

På grund af en stærk mekanisk virkning kan sådanne skader forekomme, og efter deres behandling forsvinder alle ubehagelige symptomer hurtigt. Ofte sker dette selv uden hjælp fra en læge.

 • revner som følge af ukorrekt hygiejne i kønsorganerne. Sådanne problemer kan forårsage intens udslip fra vagina, urindråber, svær svedtendens.
 • Den modsatte årsag kan være forekomsten af ​​revner på grund af hyppige badprocedurer, og især brugen af ​​forskellige hudplejeprodukter: geler, badesalte og meget mere. For at eliminere symptomerne skal du bare holde op med at blive forøvret med kroppens kosmetik. Alle procedurer skal udføres moderat.
 • Sprækker på grund af ubehageligt syntetisk undertøj - i de fleste tilfælde udløses disse ubehagelige fænomener ved at bære stramt linned eller lavkvalitetsmateriale af tøj. Huden i sådanne undertøj trækker ikke vejret og bliver betændt og danner revner i slimhinden. Valget af linned fra kvalitetsmaterialer hjælper med at løse problemet.
 • Iført trusser har også negativ indvirkning på vaginal slimhinden. Det er bedre at ikke bruge dem hvis det er muligt.
 • Mekanisk skade på slimhinden - efter samleje kan du undertiden støde på et lignende problem. Årsagen til dette kan være materiale af dårlig kvalitet til beskyttelse eller allergiske reaktioner på smøremidler eller latex. Hvis der under et samleje var anal og vaginal sex - dette kan også skyldes indtrængen af ​​tarmbakterier i den vaginale mikroflora.
 • Fødtårer er en almindelig årsag til revner. For at forebygge forekomsten af ​​sådanne lidelser, er perineummassagen ordineret direkte i de sidste måneder før fødslen af ​​det rimelige køn. Takket være ham bliver vaginale muskler mere elastiske. Men inden du udfører en massage er det nødvendigt med en læge.

Interne faktorer

Fænomener dannet af interne årsager kræver længere behandling, og for at eliminere dem er den primære årsag til forekomsten først etableret.

 • Sprækker på grund af brugen af ​​forskellige stoffer - en sådan sygdom kan udløses ved brug af uegnet sammensætning af salver og cremer, brugen af ​​teetræekstrakt samt efter at have taget lokale tabletter.
 • Udbrud af revner er også påvirket af brugen af ​​hormonelle lægemidler samt lægemidler mod humant papillomavirusinfektion. Kun en forandring af narkotika eller deres aflysning vil hjælpe med at klare et ubehageligt fænomen.
 • De vigtigste sygdomme, der fører til forekomsten af ​​revner på den lille og store labia, er hormonelle sygdomme. Ofte er det en mangel på østrogen i overgangsalderen.
 • Fratage kan forårsage skade på kønslæberne. Dens placering fanger de øvre og nedre ekstremiteter, såvel som lyskeområdet. Symptomerne på at fratage er bare revnerne.
 • Thrush - en anden ubehagelig sygdom, der forårsager revner. Svampen i trøst multiplicerer hurtigt og påvirker vaginal slimhinden.
 • Fysiologiske egenskaber - der er naturlige processer i den kvindelige krop, der fører til sådanne lidelser. For eksempel udvikler en svampe med thrush aktivt under perioden af ​​hormonelle forandringer i kroppen (fødsel, menstruation). Og på nuværende tidspunkt dannes revner.

Diagnose af problemet og behandlingen

For at diagnosticere denne lidelse undersøges patienten. Lægen klager også til en kvinde for at færdiggøre billedet af sygdommen. Derefter tildeles prøver og nødvendige udtværinger tages.

Lægemiddelbehandling udføres for at blokere de ubehagelige symptomer på sygdommen og eliminere sygdommens hovedpatogener. I de fleste tilfælde slutter behandlingen med konservative midler, men det sker også, at patienten har brug for kirurgi. Det kan udføres under generel eller lokalbedøvelse.

Terapi folkemægler retsmidler

Det skal forstås, at selvtillid til denne metode ikke anbefales. Derudover er det ikke nemt at gøre det selv.

Under alle omstændigheder vil det ikke medføre synlige resultater uden at vide årsagen til behandlingen. Men du kan fjerne ubehagelige symptomer før et besøg hos lægen ved denne metode. For eksempel brugen af ​​varme bade med medicinske urter.

Traditionel behandling og forebyggelse af revner omfatter:

 • kønshygiejne
 • styrke kroppen
 • terapeutiske bade eller kompresser baseret på urteafkog;
 • brug af boromenthol salve
 • slippe af med ubehagelig lugt.

Tinktur af calendula bruges oftest til at lindre symptomerne på sygdommen.

konklusion

I alvorlige tilfælde af sygdommen er brugen af ​​traditionel medicin uacceptabel. Forsinkelsen i behandlingen forårsager komplikationer af sygdommen, som skal behandles yderligere. Til systematiske smerter er det vigtigt at straks besøge en læge og følge alle anbefalede anbefalinger.

Læger advarer! Et chokerende system er etableret, hvilket tegner sig for mere end 74% af hudens sygdomme - en parasitisk injektionsprocedure (Acacid, Lyamblia, Toccapa). Hydroxider giver kolossal kærlighed til organismen, og den første rammer vores immunsystem, som skal beskytte organismen mod forskellige sygdomme. Lederen af ​​Institut for Parasitologi har delet med sekretæren hvordan man hurtigt kan komme af med dem og rense dem med deres hud, det er nok. Læs videre.

Hvis kirurgi er nødvendig, vil lægen eliminere revner under anæstesi og sy dem op. Lad ikke sygdommen komme til det yderste. Husk, menneskers sundhed er en værdi, der skal beskyttes.

Sådan fjerner du voks til depilation fra retter

Lunar kalender for epilation for 2018