Hvorfor epilering af det intime område blev forbudt

Fjernelse af overskydende vegetation fra din krop er blevet moderigt relativt nylig for kun få årtier siden. Den seksuelle revolution, blanke magasiner, halvaktige modeller, den fineste undertøj gjorde deres arbejde.

Efterlad hår på intime steder i dag, er kvinder ikke i fare. Det ser grimt, ikke-sexuelt og sjusket ud. Men her siger de, at du ikke kan barbere. Dette er farligt. Er det sådan? Hvorfor ikke barbere bikiniområdet?

Farlig skønhed

Den kendsgerning, at intim barbering er farlig, blev det kendt relativt for nylig. Den første blev annonceret af franske læger.

Mekanisk hårfjerning fører til skader og mikroskader. Sådan hud er ideel til kolonisering af patogene organismer. Derudover manifesteres humant papillomavirus i de beskadigede områder af huden. Denne virus lever i hver enkelt af os. Men i øjeblikket sover han. På baggrund af nedsat immunitet (som nu er immun mod dette?) Manifesterer HPV sig selv som vorter, papillomer.

Desuden er skadet hud en åben port for nye vira og infektioner. Hvorfor er det dårligt at gnave negle? Fordi helminths, bakterier og andre livsglæder (en af ​​grundene) kommer ind i kroppen gennem munden.

På samme måde tager kroppen kropsvirus gennem skadet hud. Ubeskyttet samleje med en uprøvet partner - få en infektion i belastningen. Derudover er mange mænd skjulte bærere af nogle typer HPV. Det påvirker dem ikke på nogen måde, og en kvinde kan blive syg.

Er det muligt at rydde op med en maskine?

Til dato er der mange måder, der hjælper med at slippe af med uønsket hår. Lad os først skelne mellem sådanne begreber som "hårfjerning" og "depilation".

Depilation er en midlertidig fjernelse af håret. Det vil sige efter proceduren vokser håret som før. Hårfollikel er bevaret.

Epilering er permanent fjernelse. Proceduren har til formål at ødelægge hårsækkene.

Og nu er metoderne selv:

1. Fotoepilation (varmefjernelse af lysflow).
2. Laser hårfjerning (destruktion af hårpærer med laserstråle).
3. Voksfortrængning (huden behandles med flydende voks og specielle strimler limes; når massen hærder, slettes strimlen med en skarp bevægelse).
4. Mekanisk depilation (depilator trækker hår ud).
5. Depilatory cream (det påføres huden og efter et stykke fjernes med en speciel enhed sammen med håret).

Der er flere moderne måder, men de fleste kvinder foretrækker stadig en barbermaskine. Der er flere grunde til sådan loyalitet over for den gamle gode barbering:

1) Bikini kan sættes i orden med en barbermaskine så hurtigt og smerteligt som muligt;

2) Foto-, elektrolyse, laser hårfjerning - disse er dyre metoder, der har en række kontraindikationer;

3) Voks og mekanisk depilering er meget smertefulde procedurer (især til delikat bikini hud);

4) Depilatory cream fjerner hår "buske" og har en kort effekt.

Derfor barberer du. Er det muligt at opgradere bikinier på en sådan måde?

Du kan. Men det skal gøres så forsigtigt og korrekt som muligt. For at forhindre hudskader, revner og sår. Intime områdets irritationer bør også undgås.

Lovene om sikker hårfjerning

Vær opmærksom på følgende punkter:

1) Razor.

Mærkeligt som det kan lyde, men mænds maskiner er meget bedre og skarpere end kvinders. Brug ikke din mands brugte barbermaskine. Køb dig selv en ny maskine.

Lille hemmelighed. Udskiftelige kassetter i nogle mænds barbermaskiner er helt indsat i kvinders maskiner.

Brug aldrig engangsmaskiner eller barbermaskiner til ben til at rydde op i den intime zone. Den første meget hurtigt kedelig. Sidstnævnte fungerer ikke godt på en lille bikini overflade.

2) Barberingsprodukter.

Almindelig sæbe vil ikke fungere. Vi har brug for specielle skind eller geler, der blødgør hår og hud. Udlån et barberingshjælp til din mand. Det skummes godt, irriterer ikke følsom hud og har næsten ingen lugt.

Lille hemmelighed. I en nødsituation kan du bruge... selv en hårbalsam.

Værktøjet skal påføres huden og vente et øjeblik. Først derefter fortsæt med barbering.

3) Retning af barbering.

At fjerne uønskede hår kan kun på deres vækst. Barbering "mod pelsen" er fyldt med nedskæringer, irritation og efterfølgende vækst af hår i huden.

Her, som de siger, din vilje. Så behagelig som barbering. Prøv kun at huden ikke rynker. I barberingsprocessen ræk foldene med dine hænder, træk huden.

Depilering af bikini på sofaen ved tv'et anbefales ikke. Du skal tage et bad eller en brusebad inden barberingen. Huden vil løbe tør, hårde hår bliver blødere. Ja, og i badeværelset er sådanne procedurer at udføre alle de samme hygiejne.

Efter barberingen skal du behandle den berørte hud med en god fløde. Ved at følge vores tip, vil du undgå nedskæringer og irritation.

Hvorfor ikke barbere intim zone

Hvorfor det er umuligt at barbere en intim zone: Vi finder svaret på et spændende spørgsmål:

Barbering i det intime område blev populært for blot femten år siden. En lignende entusiasme for unge på det tidspunkt tog en virkelig ambitiøs karakter, da alle damene strøg mod skønhedssaloner for at slippe af med unødvendigt hår. De var ikke interesserede i spørgsmålet om, hvordan og hvor længe det vigtigste var - glat hud i det intime område. Nogle piger gjorde det for sig selv, mens andre ønskede at overraske og behage deres drenge. Men efter et par år optrådte mange nyhedsklip på internettet om emnet hvorfor det er umuligt at barbere den intime zone. Men de blev ikke en hindring for den voksende popularitet af en sådan procedure. I dag beslutter vi os for at gøre intim depilation, og om det er sundhedsskadeligt.

Strengt forbud mod barbering af ømme steder, selvfølgelig, det er ikke det værd, fordi det kun vil tvinge unge til at gå imod de eksisterende regler. Uden at forstå dette problem, kan du virkelig ikke forstå, hvorfor du ikke kan barbere den intime zone, og hvordan den truer.

Ifølge resultaterne af undersøgelsen kan for ofte barbering af den intime zone føre til udvikling af en ret alvorlig sygdom. Faktum er, at som følge af barbering af hårene begynder generel hudirritation, som følge heraf bliver det mere følsomt og mindre beskyttet. Det er i denne periode, at pigen løber risikoen for at blive inficeret med den såkaldte bløddyrs-contagiosum, som kun vil forværre irritation og følsomhed. En anden grund til at du ikke kan barbere det intime område er, at hyppig barbering medfører en stigning i hårvækst. Det vil sige at slippe af med dem, du bidrager kun til deres endnu større vækst. Men for nogle piger er denne barbering allerede en vane, da de finder det mere hygiejnisk og smukt, og det er helt sikkert rigtigt. Mange piger er ikke interesserede i selve spørgsmålet, men i den person, der rejste problemet, hvorfor er det umuligt at barbere den intime zone, fordi et sådant forbud er i det mindste dumt og ubegrundet. Trods alt vil ikke mange lide det, når en pige fra under en bikini kan se tyk vegetation. Selv for nogle ser det mere naturligt ud, men de fleste vil kategorisk være uenige om at overveje et sådant billede.

Så hvordan man barberer det intime område for ikke at forårsage irritation eller sygdom? Først og fremmest, før proceduren er det nødvendigt at tage et varmt bad, så porerne åbner op og hårfjerningen ikke er så smertefuldt. Valget af depilation metode - dit valg. Du kan bruge voksstrimler, der fjerner hår i flere uger, eller en god depilator. For dem, der ønsker at spare lidt, vil en almindelig barbermaskine være egnet, med hjælp som du vil være i stand til selv at lave en slags "frisyre". Vi bemærker kun, at intim zone barbering ikke skal gøres for ofte, ellers vil håret vokse meget hurtigt og på huden hver gang der vil være irritation. Gennemfør proceduren klogt, så vil alt være fint og smukt!

Hvorfor ikke barbere intim zone

Hvis du bare spekulerer på, om du skal barbere intime steder, afhænger svaret kun af dine personlige præferencer. Nogle mennesker kan lide det naturlige udseende af et bikiniområde, og nogle mennesker kan lide det omvendt. Men de fleste kvinder og mænd foretrækker at se velplejede puber, fordi det er mere hygiejnisk.

Hvis der er en stor mængde barberingsprodukter på markedet, rådgiver kosmetologer meget omhyggeligt om barbering af bikiniområdet. Der er flere meget vigtige grunde:

Barbering af det intime område er fyldt med nedskæringer. Blunt razor blade eller bare unøjagtig bevægelse kan forårsage sår på meget delikat hud. Udover det faktum, at sådanne sår helbreder i meget lang tid, kan snavs og mikrober komme ind i dem, hvilket vil føre til betændelse;

Nogle kategorisk kan ikke barbere bikiniområdet på grund af meget følsom hud. Selv efter den mest omhyggelige barbering vises irritation. For personer med følsom hud kan denne irritation være så stærk, at det vil medføre meget ubehag;

Barbering af det dybe bikiniområde kan beskadige de ydre kønsorganer!

At barbere på intime steder var så behageligt som muligt, og resultatet er glat, der er nogle enkle hemmeligheder:

At købe den rigtige maskine og barberingsteknik er nøglen til din succes i dette sarte emne.

Maksimal hydratisering af huden under proceduren giver et mere effektivt og rent resultat. Eksperter anbefaler kraftigt ikke at bruge almindelig sæbe til sarte områder, fordi det ikke er nogen hemmelighed for nogen, at det tørrer huden. Den ideelle mulighed er at købe en allergivenlig barbergel.

Barber ikke det intime område dagligt. Ideelt set skal procedurerne tage 3-4 dage.

Prøv at udføre proceduren før sengetid, så om natten har huden tid til at komme sig. Dette vil hjælpe med at undgå irritation.

Barbering eller ikke barbering af et bikiniområde er op til dig. Husk en ting - i dette tilfælde er det vigtigste er sikkerhed og komfort! Glem ikke at bruge de rette midler til barbering, og fjernelse af uønsket hår på et intimt sted vil ikke give dig ubehag!

Læs også: Hvorfor armenier bliver døbt fra venstre mod højre

(1 bedømmelse, gennemsnit: 5.00 ud af 5) Download.

Skal en kvinde barbere et intimt sted?

Fra puberteten begyndte både piger og drenge hårvækst på steder, hvor der ikke blev observeret noget hår, før især i kønsområdet. Det er da unge mennesker virkelig tænker på, om man skal fjerne hår på intime steder. Især dette problem bekymrer det rimelige køn.

Meget ofte, der beder om råd om, hvorvidt at barbere hår på intime steder, hører de unge svarene på fordomme. For eksempel er mange repræsentanter for den ældre generation helt sikker på, at barbering af pubhår og armhuler skal startes så sent som muligt, da håret efter den første fjernelse begynder at vokse meget hurtigere. Dette er en helt forkert erklæring. Væksthastigheden for hår og deres fjernelse er ikke indbyrdes forbundne. Den anden myte er udsagnet om, at håret efter barbering på intime steder bliver tykkere og hårdere. Faktisk påvirkes deres tykkelse ikke af barbering, men efter alder. Når en person bliver ældre, bliver hans negle og hår tykkere, og det sker for naturlige, barberingsafhængige grunde. En tredje, grundlæggende fejlaktig tro, der tvinger mange til at nægte at fjerne hår på intime steder, siger at barbering indebærer et sådant problem som indgroede hår. Faktisk kommer dette problem af uregelmæssig og dårlig barbering. For dem, der omhyggeligt tager sig af sig selv, er et sådant problem som indgroet hår ikke truet.

Hvis du er alvorligt bekymret over muligheden for at barbere det intime område, er det værd at overveje, at fjernelse af pubhår har mange fordele. Hvis du vælger at barbere, behøver du ikke længere at kæmpe med, hvad slags undertøj du skal vælge, fordi bikiniområdet ser perfekt ud. Du behøver heller ikke at rødme under et besøg hos gynækologen, og de fleste mænd tror, ​​at en kvinde med et velplejet intimt område ser mere sexet og attraktivt ud.

Shaving intimate zone er ikke for alle. Denne procedure er kontraindiceret i tilfælde af hypersensitivitet i huden og dårlig blodkoagulation. I sådanne situationer bør du vælge en mere mild måde.

Før du begynder at barbere, skal du hente en virkelig højkvalitets barbermaskine. Det er bedre at bruge til dette formål en behagelig mænds barbermaskine, skarp nok og sikker. Forbered også et barberingshjælpemiddel. Hvis din hud er tilbøjelig til irritation, bør du ikke bruge almindelig sæbe som sådan et middel. Det er bedst at få en gel- eller barberkrem mærket "hypoallergen".

Brug aldrig en andens maskine til at barbere et intimt område. Manglende overholdelse af hygiejnereglerne kan føre til meget triste konsekvenser. Før du begynder at barberer, tag et bad, så din hud dampes. Hvis håret i det intime område er langt, skal du ikke rage det straks. Først skal du afskære alt overskud med saks, så du letter dit arbejde. Påfør huden gel eller creme og fortsæt til hårfjerning. I barberingsprocessen strammes huden og fører maskinen lidt ved at trykke let på håndtaget. Overdrive det ikke, for ikke at skære dig selv.

Efter proceduren vaskes rester af barberingsprodukter med varmt vand, tørres huden af ​​med et håndklæde og påføres en kølemel efter barbering på det intime område.

Skal en kvinde barbere et intimt sted?

Skal jeg barbere pigernes lyske?

Skal jeg barbere det intime område af en kvinde for kun at beslutte hende og hendes partner. Fjernet hår fra kroppen siden oldtiden. Nogle folk dannede endda visse traditioner i denne sag. For eksempel for muslimer er et legeme uden hår et tegn på renhed. Denne procedure er meget vigtig for dem.

I Kaukasus briller brudenes intime zone helt før bryllupsaften. Men blandt slaverne var en sådan zone som lysken altid betragtet som ukrænkelig, pigerne tog endda deres hår som noget magisk. Nogle eksperter mener, at dette ikke skal gøres, så hvorfor piger ikke kan barbere håret i lysken?

 • Arbejdsordre
 • Hvad giver en barbering

Arbejdsordre

At fjerne hår fra kroppen nu er der forskellige måder. Denne epilator, og cremer og laserprocedurer for at fjerne håret en gang for alle. Men de fleste piger foretrækker at barbere håret i deres lyske. I sammenligning med andre depilatoriske metoder har barbering en betydelig fordel. Du behøver ikke at have dyrt udstyr eller har alvorlige færdigheder.

Men den største ulempe er, at efter et par dage begynder nye hår at vokse i lysken, derfor skal du barbere dette område permanent. Et andet problem med barbering er irritation, der kan forekomme i ljummen. For at undgå dette skal du vide, hvordan du kan og hvordan du ikke kan barbere dit hår i dette følsomme område.

Det første og et af hovedpunkterne er valget af maskinen. Du kan bruge både engangsmodeller og udskiftelige patroner til en barbermaskine. I dette tilfælde bør hans mænds maskine ikke bruges. For det første fra hygiejnisk synspunkt. Du kan blive smittet med andre bakterier. For det andet er håret barberet i det intime område med specielt designede maskinmodeller.

For at forbedre resultatet er barbering af håret i ljummen det værd at bruge et specielt gel- eller barberskum. Her kan du låne værktøjet fra en elsket. Barbering gel giver dig mulighed for at blødgøre håret, hvilket gør barberingen blødere.

Hvorfor kan du ikke bruge almindelig sæbe, spørger du. Faktum er, at han har for udtalt tørreffekt, hvilket kun øger sandsynligheden for irritation. Hvis barberingen ikke er til stede, kan du bruge en brusegel eller en shampoo i nødstilfælde.

Før proceduren er nødvendig for at tage et bad. Dette vil gøre det muligt for huden at dampe ud, åbne porerne, hårene fra dem bliver lettere at fjerne. Hvis hårene er for lange, og proceduren er ny for dig, er det bedst at trimme dem i en lille længde med saks.

For at starte proceduren skal du anvende gelen på det intime område og vente et par minutter. Hvorfor? I løbet af denne tid vil han have tid til at blødgøre hårene. For at arbejde skal du tage en stabil position, for ikke at glide ved et uheld i dusjen. Barbering bør udføres under hensyntagen til retningen af ​​hårvækst.

Hvis du matcher det, vil antallet af voksende hår være betydeligt mindre. I denne travlt, mens arbejdet ikke er det værd, har det travlt, der er stor sandsynlighed for at blive såret. Efter hver brug af barbermaskinen skal den skylles under vand for at fjerne hår og barbering.

Efter proceduren vaskes med rent vand. Så du kan kontrollere, om der er overskydende hår tilbage i området, samt fjern barberingshjælpen. Tør med et håndklæde skal være omhyggeligt. Knuse eller gnide huden er ikke værd, det kan forårsage irritation. Efter fuldstændig tørring af huden skal der påføres en særlig efterskæringscreme. Det giver dig mulighed for at blødgøre huden, nære det og fremskynde helingsprocessen. Stop med at bruge alkoholbaserede lotioner.

I butikker med kosmetik kan du desuden købe et middel til at bremse hårvæksten. Det bør anvendes til det barberede område to gange om dagen. Selvfølgelig bør du ikke forvente en fantastisk effekt, men der vil stadig være en vækstafmatning (hvis du køber et kvalitetsprodukt).

Hvad giver en barbering

Hvorfor er det værd eller ikke at barbere dit hår i det intime område? Mange eksperter siger, at noget hår per dag er en utrolig kilde til ophobning af snavs og bakterier. Derfor kan du med en konventionel barbering beskytte dig selv ud fra et hygiejnisk synspunkt. Selvfølgelig bør du ikke gøre en fuldstændig barbering af alle hår, kun hvis du ikke vil.

Men en række eksperter bemærker, at naturen ikke bare har givet os hår på dette område. Især med deres hjælp:

 • der skabes en luftpude, som tjener til at beskytte kønsorganerne fra kulde og giver termoregulering på dette område i sommersæsonen;
 • Tilstedeværelsen af ​​hår giver dig mulighed for at opretholde et bestemt mikroklima inde i vagina, hvilket ikke tillader udvikling af patogen mikroflora;
 • intime hår er en "tilbageholdenhed" af lugten af ​​feromoner, som er ansvarlige for vores tiltrækningskraft til det modsatte køn.

Og det er kun en række årsager til, at læger anbefaler at stoppe barberingen af ​​lysken, i det mindste fuldstændigt. Kun du kan vælge den perfekte mulighed for dig selv. Det vigtigste er at handle klart i henhold til instruktionerne, og så kan problemer undgås.

Hvad er fordelene ved barbering af et intimt område med en kvinde?

Haircut intime steder - et pikant spørgsmål til mange mennesker. Nogen kan ikke lide hår i kausalsteder, nogen har intet imod det.

Og hvad siger lægerne om dette, er det nødvendigt at barbere den intime zone, eller er det bare et spørgsmål om æstetisk opfattelse af ens egen krop?

At barbere eller ikke barbere: "for" og "imod"

Hvad skal moderne mand gøre, barbere eller ikke barbere pubis? Og fra hvilke overvejelser skal du starte denne proces, eller skal du lade det være alt som naturens hensigt?

Interessant! Fra tidernes morgen havde forskellige nationer deres traditioner af intime hårklipp. I gamle lande og Indien, siden for oldtiden, var kroppen helt hårløs (bortset fra selvfølgelig håret på hovedet), blev kroppen betragtet som standard for tiltrækningskraft. Indbyggerne i det gamle Rom og Egypten fjernede også deres hår.

De gamle egyptere barberede også intime steder.

Indbyggerne i de slaviske og nordlige lande mente, at dette hår var ukrænkeligt og så efter dem som andre hår.

Her er de grundlæggende principper for "by", som du kan følge:

 • Æstetisk side. Ikke alle elsker selvfølgelig den barberede intime zone, men langt de fleste mænd og kvinder har længe siden ophørt med at "skære" deres øjne;
 • Den ubehagelige lugt, der ophobes i håret i løbet af dagen, ophører simpelthen ikke.
 • Penis ser mindre ud i "tykkelser";
 • Du vil føle dig mere komfortabel på stranden eller i poolen;
 • Begge køer er mere tilbøjelige til at udføre oralsex, hvis det intime sted er glat barberet.
Intim zone skal i det mindste se pænt ud

Her er bestemmelserne "imod", som læger og psykologer fremsætter:

 • Psykologer hævder, at den tætte vegetation på den mandlige pubis fra oldtiden var en indikator for mod og mere vækkede kvinder;
 • Hår skaber en luftpude, der forhindrer kønsorganerne i at blive overkølet i kulden og overophedning i varmen;
 • Kropshår hos kvinder skaber mikroflora, hvilket reducerer risikoen for svampesygdomme;
 • De feromonstoffer, der produceres, øger seksualiteten, men de - når de har barberet op - har simpelthen ingen steder at sidde.

Nu har du en ide om at barbere den intime zone. Hvis du stadig beslutter at fjerne håret, så er det værd at overveje, hvad det er bedst at gøre.

Jo bedre at fjerne hår

Bored barbering intim zone, kan vi gøre uden det? Selvfølgelig kan du! Du kan ikke kun barbere hår, men også gå gennem proceduren for hårfjerning, depilation, shugaring.

Epilation er den fuldstændige fjernelse af hår, det vil sige sammen med pæren. Der er laser, voks, sukker og fotoepilation. For en sådan procedure får du helt glat hud, men ikke alle tror det er det værd.

Fremgangsmåden ved voksning af hårfjerning er for eksempel dyr og smertefuld, og ikke hver mester kan fjerne alt korrekt og ikke beskadige huden. Laser hårfjerning er mindre smertefuldt, det koster meget mere, men efter flere sådanne sessioner kan håret blive så traumatiseret, at det vil stoppe med at vokse overhovedet.

Depilation er fjernelse af synligt hår.

Det gøres udover at barbere, også ved hjælp af en speciel creme. Det påføres huden, og efter et stykke tid fjernes det med en speciel scraper. Det gør ikke ondt, effekten varer lang tid, men proceduren er billig. Der er også ulemper: depilatory cremer har en særlig lugt, er ikke særlig bekvem at bruge, indeholder skadelige og allergiske stoffer. Det er nødvendigt at vælge cremen meget omhyggeligt, det er bedre at konsultere en allergist før dette.

Depilation creme til bikini område, depilatory creme i bruser

Således barbering - den mest populære metode til at slippe af med hår. I modsætning til tidligere metoder er den helt smertefri, billig og nem at bruge.

Fordele og ulemper ved barbering

Fordelene ved barbering ud over ovenstående er også, at det er hurtigt og overkommeligt. Barbermaskinen tager ikke meget plads. Uden ekstra omkostninger kan du bruge det både hjemme og på ferie.

Ulemper ved nærmere inspektion er ikke så signifikante. Bladene skal ændres regelmæssigt, og barbermassen er anderledes end den, der normalt bruges til barbering af armhulerne. Skal jeg barbere det intime område med en speciel barbermaskine? Overhovedet, bare lidt mere praktisk at gøre.

Razor med trimmer til det intime område

Ulemperne er også skjult i, at du kan skære dig selv, bringe bakterier, hår kan vokse ind, og proceduren bringer en kort effekt. På trods af manglerne, hvis du lærer at barbere korrekt, så har du hverken irritation eller indgroede hår.

For at barbere godt, skal du justere. Dette kan tage snesevis af forsøg, men det kan ske for første gang. For altid at blive god, skal du kende nogle hemmeligheder.

Intime barberingsregler

Det er vigtigt! Hver barbering begynder med valget af maskinen. For at barbere det intime område skal du vælge en lille maskine uden en særlig strimmel. Maskinen må under ingen omstændigheder være engang, stump og den, der anvendes til benene. Maskiner til ben har en særlig blød strimmel, som forenkler barberbenene, men gør det svært at se, når man barberer et bikiniområde.

Bikini trimmer

Hvis du har den økonomiske mulighed, anbefales det at købe en trimmer. Denne enhed hjælper med hurtigt at fjerne barbering af overskydende hår. Det er imidlertid ligegyldigt, om du har en trimmer eller en maskine, det vigtigste er, at det er behageligt for dig at holde det i hånden.

Sådan barberes korrekt

Det viser sig, at der er en række regler for barbering intime steder:

 • Mange spørger: Er det nødvendigt, at hud og hår bliver våde, når man barberer en intim zone? Sikker på at! Det er bedst at ligge i et varmt bad et stykke tid før barberingen. Porerne åbner og håret bliver lettere at fjerne;
 • Det er vigtigt, at huden ikke er tør. Det er ikke vand, der blot gør det vådt, men barberingsskum eller hårbalsam med fugtighedsfremmende egenskaber af epidermis;
Barbering hår i intime områder er nødvendigt i retning af deres vækst
 • Før barberingen, hvis håret er langt, er det bedre at skære det og anvende en skrubbe. Brug en mild skrubbe som hjemmelavet sukker. Dette fjerner døde hudpartikler. Sådan manipulation er kun nødvendig, når du barberer pubis;
 • Barber om aftenen. Dette er vigtigt ikke fordi intimitet er muligt om aftenen, men på basis af fysiologi. Om aftenen er det lettere for kroppen, især huden, at slappe af og dele med håret;

Behov for at barbere i retning af vækst

 • Hvis du barberer mod hårvækst, risikerer du at få irriteret og indgroet hår. At gøre dette er yderst uønsket;
 • Brug en skarp barbermaskine. Ingroede hår fremstår som følge af, at barbermaden var stump. Skift blad efter 2-3 applikationer;
 • Tag din tid Hvis du har lidt tid, så prøv at udsætte sagen. Du risikerer ikke kun at få resultater af dårlig kvalitet, men også tjene irritation, nedskæringer;
Det er ikke nødvendigt at bære undertøj efter barbering i det intime område. Det vil være nok at kaste en badekåbe
 • Efter barbering er det uønsket at bære undertøj (en anden grund til at barbere om natten). Huden skal genvinde, det tager flere timer. Hvis du hurtigt har brug for at bære undertøj, så vælg den blødeste og mest subtile, som kun er.

Disse tip vil være nok til at barbere et bikini område godt hjemme.

Sådan er proceduren i sig selv:

 1. Kog værktøjet;
 2. Varm bikiniområdet med vand, helst ligge i badeværelset;
 3. Påfør barberingsgel, skum eller balsam;
 4. Barber i retning af vækst. Stram let på huden for at fjerne alle hår.
 5. Skyl knivene med rent vand efter hver brug af barbermaskinen.
 6. Hvis du er komfortabel, kan du barbere på dine hæle og kigge i spejlet. Pas på, at spejlet ikke sveder;
 7. Skyl med køligt vand
 8. Forsigtigt blot.
Uden prædræning er barbering af et bikiniområde farligt.

Som nævnt ovenfor skal du bruge ekstra værktøjer til en glattere barbering: creme, skum eller balsam. Barberskum skæg vil gøre, men i butikker sælger de separate produkter til piger.

Skumets sammensætning bør ikke være alkohol, menthol og glycerin.

I sammensætning er de ens, forskellige kun i dufte. Skum - et blødere værktøj, der passer til dem, der har hår i sig selv, flydende og tynd. Hvis der ikke er noget til rådighed, så vil hårbalsammen gøre.

Hudpleje efter proceduren

Skal jeg på en eller anden måde tage sig af min hud efter barbering af min intime zone? Dette er selvfølgelig en forudsætning for at opnå et godt resultat!

Først efter barberingen er huden bedre ikke at skade. Hvis du gør barberingsproceduren om natten, er det bedre at sove uden undertøj. I fremtiden vælger du tyndt bomuld eller blonder undertøj med minimal brug af syntetiske stoffer og farvestoffer. Det er uønsket at bære smukke undertøj lavet af kunstige materialer, men de vil ikke gøre meget skade for en time eller to for at behage partneren. Første gang efter barbering forsøge ikke at vælge stramme bukser eller stramme nederdele.

Undertøj lavet af naturlige materialer vil give mulighed for at flyve bikiniområdet

De første 12 timer giver op med solskoldning uden en bikini og svømmer i salt eller chloreret vand. Hvis du flyver til havet, er det bedst at barbere efter flyet, men før den første svømmetur.

Mange undrer sig over, om det er nødvendigt at tage sig af huden i brusebadet efter barbering af det intime område. De første to dage, prøv ikke at tage et bad med salt eller olie tilsætningsstoffer. I bruser skal du ikke tænde meget varmt vand. Brug bløde cremer eller en særlig sæbe til intim hygiejne.

Intim haircut er valget af enhver person. Det er vigtigt at overvåge hårets tilstand, ikke kun på hovedet, men også på pubis. Korrekt valgt hårlængde kan betydeligt forbedre din seksualitet og det intime liv generelt.

Sådan barberes et bikiniområde. Lær af den nyttige video:

Hvordan barberes et bikiniområde med en barberkniv? Se videoen og lær alt:

Hvorfor barberer intime zone er farligt? Se en interessant video:

Bikini område - seks grunde til, at det ikke kan barberes!

Hvorfor du ikke kan barbere den intime zone af en bikini - lægenes synspunkt

Om faren for at bruge en barbermaskine til delikat hud på intime steder begyndte det at tale for ikke så længe siden. Årsagen til dette var eksperimentet fra franske forskere, der lavede en reel revolution inden for kosmetologiområdet. Det viser sig, at brugen af ​​en barbermaskine kan føre til sådanne negative konsekvenser som:

-Opkomsten af ​​en smitsom bløddyr i luneområdet - en hudsygdom som følge af en akut virusinfektion (kopper gruppe).
-Udviklingen af ​​kønsvorter Dette er en anden type virusinfektion, som oftest udsættes for hårfjerning på intime steder ved hjælp af barbering.
- Irritation af huden, som skyldes fjernelse af det øvre lag af epidermis med hår. Mild hævelse i huden, røde bumser, periodisk kløe og ømhed i huden - alt dette giver kvinden en masse ulejlighed, og det ser ikke ud til at være smukt. Endvidere øger re-barbering kun irritationsområdet.
- Forekomst af indgroet hår.
- Over tid vil pubhår vokse hurtigere og hurtigere, så du bliver nødt til at barbere meget oftere.
- Til en anden lige så stor ulempe ved barbering er dens skrøbelighed. Nogle piger skal gentage proceduren hver anden til tre dage, som du ser, tilføjer ikke optimisme.

Hvorfor ikke barbere intime steder - nogen

tortur teorier.

Der er to interessante begreber, der opfordrer menneskeheden til at forlade sin krop i sin oprindelige form.

Begrebet feromoner. Nogle forskere mener, at feromoner (flygtige stoffer, der er ansvarlige for fremkomsten af ​​seksuel lyst), har tendens til at akkumulere i kønsorganernes område. Barbering hår, vi automatisk slippe af med potentielle seksuelle partnere.
Barriere koncept. Hår på intime steder tjener som en slags beskyttelse mod infektioner i miljøet. Derudover beskytter de kvindelige kønsorganer mod kolde og mulige blå mærker.

Følg disse teorier eller ej? Din virksomhed!

Sådan reduceres risikoen for barbering - nyttige tips

Du er så vant til maskinen, at du ikke kan give den op, på trods af alt ovenfor? Så sørg for at overveje følgende punkter, som giver dig mulighed for at udelukke al fare for barbering af hår.

Råd nummer 1. Forbered huden til proceduren for at slippe af med overskydende vegetation. Tag et varmt bad, der åbner porerne og gør processen mindre smertefuld. I en klemme suges huden med varmt vand, påfør et barberingsmiddel på det og lad det stå i et par minutter. Under skum eller gelens virkning bliver huden og håret blødt og smidigt. Men fra sæbe bliver det bedre at give op, det er meget tør hud.

Tip # 2. Vælg den rigtige barbermaskine. Mange piger bruger samme barbermaskine til bikiniområdet som til benene eller armhulerne. Dette er en åbenlyst fejltagelse! Sådanne maskiner er kun egnede til jævne og ret store overflader, hvor lysken er på ingen måde relevant. Derudover er knivskarber udstyret med specielle begrænsninger designet til at beskytte dig mod nedskæringer. Når man fjerner skamhår, vil de kun forstyrre. Når du vælger en maskine, skal du læse omhyggeligt på indskrifterne på emballagen. Foretag den der er designet specielt til intime steder. Det bør også være en beskyttende strimmel med en ekstra gel eller fløde. Et godt alternativ til en sådan "model" vil være en kvalitetsskraber til mænd.

Rådets nummer 3. Brug aldrig andre folks maskiner. Det samme gælder for gamle, rustne og kedelige blade, hvis anvendelse kan medføre hudskader og udseendet af betændelse og irritation.

Rådets nummer 4. Brug skum eller gel, som skummer godt nok.

Rådets nummer 5. Lær at barbere korrekt. Tag en behagelig position, læg et spejl foran dig. Under fjernelse af hår fra intime steder glem ikke at forsigtigt stramme huden. Brug kun en barbermaskine i retning af hårvækst (top til bund). Dine bevægelser skal være langsomme og glatte for at undgå udskæringer og indgroede hår. Ved afslutningen af ​​proceduren skal du sørge for at vaske rester af produktet med varmt vand og forsigtigt tørre huden med et blødt håndklæde.

Rådets nummer 6. Hold barbermaskinen ren. Efter brug skal den vaskes grundigt, tørres og anbringes i en særlig beholder.

Rådets nummer 7. Undlad at forsvinde efter barbering hudplejeprodukter (cremer eller geler). Vælg dem, der ikke indeholder en dråbe alkohol, ellers bliver du nødt til at opleve al sin styrke. Påfør en lille smule cremen på huden og lad den bløde.

Ved at følge alle disse anbefalinger, vil du evigt glemme at barbering intime områder kan være farlige for dit helbred og skønhed.

Krasnoyarsk medicinsk portal Krasgmu.net

Eksperter forklares for alle kvinder, hvad den konstante barbering af den intime bikini zone er fyldt med. Det viste sig, at denne procedure kan skade meget mere end antihygiejne.

I den moderne verden er barbering i bikini zoner meget populær blandt kvinder. Selv meget unge piger holder sig til regelmæssig barbering og bruger maskinen meget oftere end det, der bruges af mænd til direkte brug. Videnskabelige eksperter undersøgte, om sådanne manipulationer har en negativ effekt. Resultatet viste, at der faktisk er sundhedsskader.

De mest almindelige klager over kvinder, der ofte bruger barbering i bikiniområdet, er hudirritation og kløe, rødme og pustulære sygdomme. Men derudover er der mere alvorlige sygdomme. Tværtimod hjælper vegetationen på kroppen med at forhindre bakteriernes indtrængning fra en ekstern kilde. Hvis der ikke er noget hår, så er der ingen barrierer for bakterier. Og hvis der også er en hudsvamp eller erysipelas, så er et bedre miljø ikke nødvendigt for udviklingen af ​​vaginitis, thrush og chlamydia.

Hvorfor ikke barbere hår i det intime område

Hvorfor er det umuligt at barbere en intim zone: Vi finder svaret på et spændende spørgsmål

Barbering i det intime område blev populært for blot femten år siden. En lignende entusiasme for unge på det tidspunkt tog en virkelig ambitiøs karakter, da alle damene strøg mod skønhedssaloner for at slippe af med unødvendigt hår. De var ikke interesserede i spørgsmålet om, hvordan og hvor længe det vigtigste var - glat hud i det intime område. Nogle piger gjorde det for sig selv, mens andre ønskede at overraske og behage deres drenge. Men efter et par år optrådte mange nyhedsklip på internettet om emnet hvorfor det er umuligt at barbere den intime zone. Men de blev ikke en hindring for den voksende popularitet af en sådan procedure. I dag beslutter vi os for at gøre intim depilation, og om det er sundhedsskadeligt.

Strengt forbud mod barbering af ømme steder, selvfølgelig, det er ikke det værd, fordi det kun vil tvinge unge til at gå imod de eksisterende regler. Uden at forstå dette problem, kan du virkelig ikke forstå, hvorfor du ikke kan barbere den intime zone, og hvordan den truer.

Ifølge resultaterne af undersøgelsen kan for ofte barbering af den intime zone føre til udvikling af en ret alvorlig sygdom. Faktum er, at som følge af barbering af hårene begynder generel hudirritation, som følge heraf bliver det mere følsomt og mindre beskyttet. Det er i denne periode, at pigen løber risikoen for at blive inficeret med den såkaldte bløddyrs-contagiosum, som kun vil forværre irritation og følsomhed. En anden grund til at du ikke kan barbere det intime område er, at hyppig barbering medfører en stigning i hårvækst. Det vil sige at slippe af med dem, du bidrager kun til deres endnu større vækst. Men for nogle piger er denne barbering allerede en vane, da de finder det mere hygiejnisk og smukt, og det er helt sikkert rigtigt. Mange piger er ikke interesserede i selve spørgsmålet, men i den person, der rejste problemet, hvorfor er det umuligt at barbere den intime zone, fordi et sådant forbud er i det mindste dumt og ubegrundet. Trods alt vil ikke mange lide det, når en pige fra under en bikini kan se tyk vegetation. Selv for nogle ser det mere naturligt ud, men de fleste vil kategorisk være uenige om at overveje et sådant billede.

Så hvordan man barberer det intime område for ikke at forårsage irritation eller sygdom? Først og fremmest, før proceduren er det nødvendigt at tage et varmt bad, så porerne åbner op og hårfjerningen ikke er så smertefuldt. Valget af depilation metode - dit valg. Du kan bruge voksstrimler, der fjerner hår i flere uger, eller en god depilator. For dem, der ønsker at spare lidt, vil en almindelig barbermaskine være velegnet, med hvilken du kan gøre dig selv en ejendommelig frisyre. Vi bemærker kun, at intim zone barbering ikke skal gøres for ofte, ellers vil håret vokse meget hurtigt og på huden hver gang der vil være irritation. Gennemfør proceduren klogt, så vil alt være fint og smukt!

Tilføj en kommentar

Udførelsen af ​​hårfjerning på intime steder kan øge risikoen for at udvikle en ubehagelig hudinfektion, siger franske hudlæger.

Hårfjerning er blevet et fashionabelt fænomen i det sidste årti. Men hudirritation skyldes enten barbering eller voksning af kønsområdet, hvilket kan være forbundet med en øget infektionsfrekvens hos raske voksne med et virus kaldet molluscum contagiosum. siger forskere fra Nice. De fandt en forbindelse mellem denne dermatologiske infektion og hårfjerning efter at have undersøgt de medicinske historier hos 30 inficerede patienter, der blev behandlet til en privat hudpleje klinik i Nice i år og år.

For nylig kan stigningen i populariteten for seksuel hårfjerning, både blandt mænd og kvinder, øge risikoen for infektion af bløddyrsinfektionen. Udøvelsen af ​​barbering kan også øge risikoen for kønsvorter forårsaget af infektion med papillomavirus. Indtil videre er der ikke nok data til endelige konklusioner, dette forhold skal bekræftes af kontrollerede undersøgelser.

Smitsom bløddyr. Det ses normalt hos børn eller personer med nedsat immunforsvar, men det er også seksuelt overført.

Laser hårfjerning synes at være et godt valg i lyset af nye data. Laser hårfjerning beskadiger ikke huden; mikroskopiske nedskæringer eller blødninger forekommer ikke på den under hårfjerning.

Hvordan barberer man intime områder?

Hvis moderne metoder til hårfjerning ikke er tilgængelige for dig, og du ikke er klar til at udholde smerten ved at bruge depilation, vil du snart eller senere begynde at tænke på, hvordan man barberer intime områder korrekt. På trods af at barbering forbliver den mest tilgængelige, smertefri og sikker måde, bør du omhyggeligt og forsigtigt nærme sig denne begivenhed.

En af ulemperne ved barbering er dens skrøbelighed. Denne procedure skal gentages regelmæssigt, selvom den afhænger af hårvæksthastigheden. Den største ulempe ved denne procedure er hudirritation i bikiniområdet. Irritation optræder efter at det øverste lag af epidermis er fjernet sammen med hårene under barberingen.

Som et resultat heraf er vævet delvist beskadiget, blodstrømmen i en sådan zone øges, og inflammatoriske områder optræder i form af bumser. For det første ser sådan en bikinizone ikke æstetisk glædelig ud, for det andet er der en periodisk kløe, der kan forekomme til enhver tid. For det tredje skal et par dage gentage barberingsproceduren, og hvis sådanne finner berøres med en barbermaskine, vil blødning forekomme, og dannelsen af ​​exudativ skorper. For at undgå disse ubehagelige konsekvenser skal du lære nogle nyttige tips.

Først og fremmest er det nødvendigt at vælge den rigtige barbermaskin. Du bør ikke bruge andres gamle, med rustne og stumme knive. Brug af stumme knive kan alvorligt skade huden og forårsage endnu mere hudirritation. Når man bruger en andens maskine, er der risiko for infektion, hvilket også fremkalder udseende af betændelse.

Hvis du vælger en barbermaskine til dig selv, skal du være opmærksom på tilstedeværelsen af ​​en beskyttelsesstrimmel med en ekstra creme eller gel. Emballagen skal angive formålet med barbermaskinen.

Barberingsprocessen bør kun begynde på den forberedte hud. For at gøre dette skal du sørge for at sænke din hud med varmt vand, påfør en gel eller skum til hele bikiniområdet og lad det gå et par minutter for at blødgøre huden. Sæbe i denne situation anbefales ikke, fordi det tørrer huden. Til at begynde med er det nødvendigt at stramme huden lidt og forsigtigt kun for hårets vækst for at holde en barbermaskine.

Bevægelsen skal være glat, langsom, fra top til bund for at undgå nedskæringer. Efter afslutningen af ​​barberingen vaskes rester af gelen eller skummet med varmt vand. Barbermaskinen vaskes også forsigtigt og tørres. Efter barbering tørres huden omhyggeligt med et blødt håndklæde uden at gnide huden. En meget vigtig hudpleje efter barbering. For at gøre dette skal du bruge specielle cremer eller geler, der er designet til hud efter barbering. De blødgør og blødgør barberet hud perfekt. Samtidig bør de ikke indeholde alkohol. Efter påføring af cremen eller gelen skal du vente et par minutter for at lade det absorbere. Efter disse enkle regler kan du glemme de ubehagelige konsekvenser efter barbering af det intime område.

Se også:

 • sundhed
 • elsker
 • hus
 • madlavning
 • familie
 • skønhed

Hvorfor ikke barbere intimt bikini område for piger?

Selvfølgelig er dette spørgsmål for kategorisk. Selvfølgelig kan du barbere, men du bør finde ud af hvorfor, og hvad kan der komme af? Fjern hår fra intime steder er blevet fashionable for ti eller femten år siden. Der er forskellige synspunkter om dette problem, men de fleste stiller spørgsmålet: Hvorfor ikke barbere bikiniområdet. Surprise svar: Hvad sker der?

Der er tilfælde, der skyldes barbering eller voksning af hår i kønsområdet, forekommer hudirritation forårsaget af et virus, en smitsom skaldyr. Forskerne hævder, at barbering kan bidrage til udviklingen af ​​kønsvorter, hvilket er resultatet af hudlæsioner med papillomavirus.

Hvorfor ikke barbere det intime område?

Du kan også svare på dette spørgsmål på denne måde: men fordi der er en laserepilation. Det beskadiger ikke huden, gør ikke små udskæringer på det, forårsager ikke blødning under hårfjerning.

Barbering intimt bikini område

Et andet argument, der forbyder forbuddet. Hvorfor er det umuligt, at hvis kvinderne nødvendigvis barberes af håret før fødslen, skyldes det, at sandsynligheden for at få en infektion for både mor og foster reduceres Og hvorfor ikke barbere intim zone. hvis muslimske folk anser dette som en norm, anser de barbering for at være et must. Hvordan kan barbering kristne eller katolikker? Er kroppens struktur i repræsentanter for forskellige trosretninger fremragende?

Det er umuligt # 8212; kan stadig forklares af det faktum, at barbering hår, stimulerer deres vækst og barbere at have oftere. Men det bliver en vane, en nødvendighed, det samme som mænd barberer et skæg, et overskæg, et hoved og de samme intime steder.

Hvorfor ikke barbere et bikiniområde?

Og hvem sagde, at det er umuligt? Sandsynligvis den person, der kan lide at overveje grimme vegetationer stikker ud fra under en beskeden bikini. Sådanne mennesker vil nok ikke nå meget. Ja, og hvordan en pige vil føle på stranden, når hun med al sin skønhed ser et intimt sted ud for at sige det mildt, ikke meget...

Kan jeg barbere et bikiniområde?

Du kan ikke barbere intime steder for dem, der er allergiske over for barbering, intolerance over for processen, betændelse. Det anbefales ikke at barbere for dem, der ikke er venner med enkle hygiejnebestemmelser. Unøjagtighed i sådan en delikat substans kan faktisk føre til infektioner, inflammation og andre uønskede konsekvenser.

Og en ting mere. Hvis du ikke kan barbere dit hår på intime steder, så måske kan du ikke barbere skæg, overskæg, hoved, armhuler? Når barberingen gøres omhyggeligt, er der ingen konsekvenser.

Glat og sund hud eller hvordan man barberer håret - på vækst eller mod vækst?

For mænd er barbering næsten den samme procedure som børster i tænderne. De skal udføre dette "ritual" fra deres ungdom, så mange mennesker er bekymrede over, hvordan man gør det godt. For at afklare, lad os sige straks, er det bedre at barbere hårvæksten. Dette vil hjælpe med at undgå mange problemer.

Sådan bestemmer du retningen for vækst og barbering af hår


Dette er nemt at gøre.

 1. Barber ikke i nogle dage, så børsterne vokser tilbage.
 2. Slå håret ned, op på siderne. I hvilken retning føler du ikke modstand, så er dette også retningen for vækst af børsterne.

Overvej at hår kan vokse i forskellige retninger på forskellige dele af ansigtet:

 • på kinderne
 • i området af kindbenene - til hagen og kæben;
 • under hagen - til Adams æble.

Hvorfor kan du ikke barbere mod vækst og de mulige konsekvenser

Et andet problem, du kan gøre, hvis du barberer er nedskæringer. Irritation, åbne sår, der ikke heler, betændelser forårsager smerte, fremmer infektion. Hvad sker der, hvis dette sker? Ikke godt

Det tredje problem, hvis barberingen er forkert - indvækst. Hvis håret skæres for kort, kan huden dække dem og give en unaturlig position. De vokser ind i huden, bliver betændt. Tilstanden er smertefuld, ubehagelig.

Sådan barberer du dit ansigt korrekt

For at undgå irritation og et tilfredsstillende resultat skal du kende reglerne. For at barbere rigtigt, skal du:

 • gel eller skum
 • rent håndklæde;
 • maskine;
 • aftershave lotion.
 1. Vask med varmt vand, så børsterne på ansigtet bliver dampet ud og bliver blødere.
 2. Påfør et vådt håndklæde i et par minutter.
 3. Påfør gelen eller skummet på kinderne, halsen, hagen.
 4. Kontrollér bladet. Det skal ikke være stumt, det forårsager nedskæringer, irritation.
 5. Start barbering med kinder på hårvækst. Dette er fra toppen af ​​hovedet ned til haklinjen.
 6. Skub ikke hårdt på maskinen.
 7. Du skal barbere strengt efter hårets vækst, strækker din hud med din fri hånd og løfter din hage.
 8. Efter proceduren skal du vaske dit ansigt og anvende lotion.

Sådan barberes en elektrisk barberkniv


Denne enhed er et alternativ til værktøjsmaskiner. Men ikke for alle. For mænd med for stive børster er det kontraindiceret, da det kan føre til indgroede hår.

Barbering med en elektrisk barbermaskine er endnu nemmere end at bruge en maskine.

 1. Behandl huden med lotion, vent på tørring. Til fedtet hud kan du bruge cologne. Det vil rense porerne, fjerne fedtlaget.
 2. Barber dit hår med glatte cirkulære bevægelser.
 3. Tryk ikke for meget på huden. Barberhovedene skal røre overfladen lidt, ellers kan der være skår og skader.
 4. Efter proceduren skal du behandle ansigtet med lotion eller creme (egnet til børn).

Nyttig råd til glat hud uden irritation


For fuldstændigt at fjerne børsten skal du barbere korrekt.

 1. Før hver procedure skal du bruge specialværktøjer: hud, gel, fløde, fugtgivende balsam.
 2. Før du anvender maskinen, skal du bestemme væksten af ​​børsterne. Alle bevægelser skal kun udføres langs hårlinjen.
 3. Forbered dit ansigt ved at vaske det med varmt vand. Hvis børstehårene er stive, skub det med et varmt, fugtigt håndklæde.
 4. For følsom hud beskyt den fra bladet ved at påføre olie, før du barberer håret.
 5. I processen skal du skylle huden og maskinen med køligt vand.
 6. Brug barbermaskiner, hvor flere blade og en blødgøringsstrimmel.
 7. For at gøre det lettere at barbere håret i hagen, karret, halsen, stræk huden med din hånd.
 8. Skub ikke hårdt på maskinen. Bevægelsen skal være glat, glidende, uheldig.
 9. Efter proceduren skal du vaske dit ansigt med koldt vand, anvende en balsam eller lotion.
 10. Barber ikke for ofte, da de fleste mænd stadig ikke opnår en perfekt glat hud.

Frekvensen af ​​proceduren


Der er ikke noget universelt svar på dette spørgsmål. Alle individuelt afhængigt af hårvæksthastigheden. Derfor bestemmer hver mand hyppigheden af ​​barbering på egen hånd.

Hvis huden ikke er følsom, er der tid, du kan fjerne hår dagligt. Nogle har et let stub eller skæg, så barberes en gang om ugen eller endnu mindre.

Der er medicinske indikationer, hvor mænd rådes til at undgå ansigtshår. Disse omfatter seborrheic dermatitis i overskæg og skæg. Folk med olieagtig hud er tilbøjelige til det. Dens manifestationer er kløe, betændelse på stedet for skade.

Daglig barbering vil hjælpe med at kontrollere sygdommen og rense ansigtet af talg forårsager ubehagelige symptomer.

Dermatologer anbefaler barbering sjældnere eller ikke bruger symptomerne på skæg pseudofolliculitis overhovedet. Dette er en patologi, hvor barberede hår begynder at vokse sidelæns, ikke op. Som følge heraf er der betændelse, rødme, kløe, pustler.

Razor valg - et blad eller flere


Der er forskellige modeller. Du kan vælge en maskine med et blad, tre, fem.

 1. Single-blade maskiner er velegnede til erfarne mænd, da de kræver omhyggelig brug. Enheden skal ledes lige over ansigtet.
 2. Multi-blad maskiner er at foretrække, fordi de giver en jævn barbering og den nødvendige processtyring. De kan nøjagtigt gentage konturerne i ansigtet.

Barbering creme

I starten blev cremer skabt til hårdt hår. Tykkende og nærende tekstur giver maksimal blødgøring, fugtgivende. Derfor bør de vælge mænd med denne type overskæg, skæg og tør, følsom hud.

 • økonomisk i forbrug
 • lave omkostninger;
 • passer næsten alle hudtyper.

Ulemper: Brug en barbering børste.

Aftershave lotion

Det bør vælges efter hudtype. Hvis det er olieagtigt, skal produktet tørres, tørre - fugtes. Anbefaling: Undgå alkoholbaserede aftershave lotioner. De strammer og tørrer huden og leverer ubehagelige fornemmelser.

Mænds hud er normalt forurenet mere end kvindelig. Derfor er et af målene med at bruge lotion eller balsam desinfektion, forebyggelse af infektion i mikrokasser, der uundgåeligt dannes efter proceduren.

Nogle mænd udskifter sædvanligt toiletvand med lotion, derfor skal det lugte godt, og aromaen skal bevares i lang tid.

 • desinficerer og beroliger huden
 • fremskynder helbredelsen af ​​nedskæringer;
 • fugter, nærer, blødgør;
 • beskytter mod eksterne faktorer
 • hjælper med at opretholde friskhed og elasticitet
 • har en behagelig aroma.

Valget af produkter afhængigt af hudtype

Barbering mod hårvækst er ikke nødvendig, fordi du kan skære dig selv. Og hvad man skal vælge for proceduren - skum eller gel? Disse værktøjer har forskellige fysiske egenskaber.

 1. Skum indeholder komponenter i en flydende skal, barbering er lettere. Det er luftigt, med små bobler.
 2. Gens primære substans er et molekylært netværk, der giver stabilitet og en væske. Konsistensen svarer til gelé.

Tør hud passer perfekt til gelen, da den opbevares i lang tid, forvalter at fugt og blødgøre børsterne. Til følsom hud, vælg produkter med ekstrakter af medicinske planter, for eksempel kamille.

Skum er et godt valg, når en mand har stive og tykke børster. Hvis huden er olieagtig, skal du vælge et produkt med et alkoholindhold. Det fjerner overskydende fedt og tørrer det. Gel er den bedste i form af besparelser. Men det koster mere.

Hvordan man undgår forbrændinger


Sådan barberes korrekt, kun begyndere ved ikke, så husk at det er umuligt at gøre dette mod hårvækst. Under proceduren fjernes op til flere lag af epidermis, og du kan nemt gøre en barberkniv brændt.

Det ligner en lille rød plet, hvor der forekommer akne eller endda blærer. Huden er meget kløende. Ud over behovet for korrekt barbering - for hårvækst, vil en forbrænding bidrage til at undgå.

 1. Grundig forberedelse. Våd stubben, så den bliver blødere og svagere. Ideelt set tage et bad. Brug ikke koldt vand til barbering, gælder ikke for tør hud.
 2. Brug kun kosmetik af høj kvalitet. De omfatter smøremidler og fugtgivende ingredienser, der sikrer en jævn glidning af maskinen, og derfor beskytter huden.
 3. Skarp kniv. Hvis det er stumt, det gør ondt mere og forårsager irritation.
 4. Korrekt brug af barbermaskine. Start med kinderne for hårvækst, og behand derefter området af overskæget, i sidste omgang - det er i retning af hagen. Stubben der er den hårdeste, det vil have tid til at suge og blødgøre.
 5. Rensning og beroligende hud. Efter barbering er hun sårbar. Skyl dit ansigt først med varmt vand og rens og derefter kold for at lukke porerne. Blot med et håndklæde. Påfør lotion.

Dermatologi Tips til sund hud


Efter barbering, forekommer indgroet hår ofte, inflammerede follikler, acne? At klare dem vil hjælpe en hudlæge.

 1. Massage din hud to gange om dagen med en ren, tør tandbørste.
 2. Langt indgroet hår trækkes ud med pincet, og så behandler såret med cologne.
 3. Prøv et overkommeligt middel: pille med acetylsalicylsyre eller aspirin med en ske, tilsæt et par dråber vand. Behandl den resulterende pasta med acne, vask den af ​​efter 10 minutter.
 4. Hvis der er en mulighed, skal du ikke barbere i en periode, mens huden er irriteret, så hun kan hvile og komme sig.
 5. Hvis acne og blærer ikke går væk inden for 7 dage, skal du kontakte din hudlæge, da der er risiko for infektion.

Hvis du kan lide det - del med venner:

Sådan skæres dine øjenbryn, eller dig selv en mester

10 måder at bremse hårets vækst på benene