Hvorfor ikke skorpe efter tatovering øjenbryn

Lidt mere om tatoveringen: Hvad du behøver at vide for dem, der har besluttet at gøre peramanentny øjenbryn eller læber. I mit arbejde bruger jeg specielle pigmenter, som er fremstillet af det amerikanske firma Derma International, de har etableret sig som de bedste pigmenter til overlevelse i huden. Imidlertid reagerer selv sådanne højkvalitets- og tidstestede pigmenter af forskellige hudtyper forskelligt. Derfor finder jeg det min pligt at advare mine klienter, at pigmentet ikke altid tager på samme hudtype.

Der er flere muligheder for overlevelse af pigmentet. I det første tilfælde er 15% af mine klienter tilfredse med resultatet allerede efter den første procedure (det er naturligvis ikke det resultat, jeg kan være tilfreds med, men i nogle tilfælde, hvis klienten kan lide og føler sig fortrolig med den primære tatovering, kan han nægte korrektion). I det andet tilfælde forlader pigmentet i 80% af mine klienter huden, der danner "huller" i tatoveringen. Årsagen til frigivelsen af ​​pigment er slet ikke en mesterfejl, men en normal reaktion fra kroppen til det indsprøjtede lægemiddel virker immunforsvaret af huden - huden bekæmper fremmedlegemer injiceret i det, og det betyder en delvis frigivelse af pigmenter efter den primære procedure er et normalt fænomen. Du kan lave en tatovering en gang for alle på en gang - det er hvis du arbejder på en kritisk dybde, hvorfra ingen immunitetsfarvestof blot ikke kan skubbe ud, men faktum er, at med en dybere introduktion af pigmenthår kan spredes og blive svarte blots. Et andet pigment kan ændre farve og som følge heraf får du farven på dine øjenbryn er slet ikke, hvad du vil. Det vil være muligt at rette alt dette ved hjælp af laser tattoo fjernelse, men selv det er ikke en kendsgerning, at det er straks og permanent. Derfor forsøger jeg at injicere pigmentet så overfladisk som muligt og korrigere alle mangler for korrektioner. Efter korrektion i 90% af tilfældene er der ingen problemer.

Der er også mulighed for, at pigmentet slet ikke vil rodde. Dette kan skyldes kunden selv, som ikke følger anbefalingerne for øjenbrynspleje efter proceduren, og det kan være, at årsagen ligger i selve huden - dens fedtindhold eller i epidermisegenskaberne, eventuelle patologiske processer i huden osv. Derfor vil ingen svare på spørgsmålet, hvorfor nogle mennesker ikke får pigmentet. Meget til min fortrydelse kan 7% af klienterne, selv efter korrektionsproceduren, få en komplet udgivelse af pigment fra huden, og jeg kan ikke gøre noget ved det. Jeg tilbyder følgende tjenester til mine kunder, der falder ind i disse 7%: Du kan skygge dine øjenbryn eller udføre "Shocking" -proceduren (mere pigment bevares), eller du kan prøve tatovering øjenbryn med specielle pigmenter til tatoveringer, mens muligheden for at pigment rod rod meget højere.

På vej til studiet skal du forstå, at i praksis er der sådanne tilfælde, hvor mesteren simpelthen er magtesløs. Men hvis du lytter til mit råd og følger alle instruktioner vedrørende pleje af din tatovering - vil du minimere muligheden for at falde ind i den såkaldte "risiko" -gruppe. Jeg er altid klar til at hjælpe med at finde en vej ud af denne situation, så hvis du er bekymret for noget efter tatoveringsproceduren, eller du lige har besluttet at have en tatovering, og efter at du har læst denne artikel, har du nye spørgsmål og tvivl - tøv ikke med - ring 8 777 2844040, og vi vil forsøge at løse problemet eller fjerne din tvivl om proceduren. Med venlig hilsen, din herre Eugene.

Hvorfor din tatovering øjenbryn ikke vises

Når kvinder går efter proceduren med permanent makeup, forventer de at få et smukt og varigt resultat, men de står ofte over for overraskelser. Et af disse problemer er manglen på den forventede farve efter proceduren. I denne artikel vil vi tale om, hvorfor tatoveringen af ​​øjenbrynene ikke kunne vises og hvad de skal gøre i en sådan situation.

Hvor mange tatoveringer vises

Normalt tager det cirka en måned fra procedurens dag til udseendet af den ønskede skygge.

 1. De første 5 dage ser øjenbrynene meget lyse ud, deres farve er mærkbart mørkere end den forventede af kunden. I løbet af denne periode kan det virke som om mønsteret er ujævnt, det skyldes hudskade og udseende af puffiness.
 2. Efter 5-10 dage falder skorsterne. Umiddelbart efter dette kan det virke som om der ikke er maling tilbage i epidermis, men dette indtryk er vildledende.
 3. I løbet af de næste tre uger genoprettes det grove lag af hud beskadiget ved tatovering og vender tilbage til det normale. Parallelt med denne proces vises farve og mønster.

Kun i 25-30 dage er det muligt at bedømme resultatet af guidenes arbejde og tildele en korrektion.

Hvorfor tatoveringen på øjenbrynene ikke tog

I meget sjældne tilfælde falder pigmentet perfekt med den første procedure. Dette sker med gunstige forhold: kosmetologens høje færdighed og klientens gode hud (uden fibrose, tørt osv.). Men flertallet efter pigmentens udseende behøver en korrektion. Årsagerne til, at der kræves en yderligere procedure, kan være som følger:

 • Føreren introducerede pigmentet overfladisk, svagt indtrængende, på grund af hvilken malingen kom ud sammen med skorsterne. Dette sker på grund af manglende erfaring, når specialisten "føler sig ikke" klientens hud.
 • Forkert valgt metode til anvendelse af permanent makeup. For eksempel er hårteknikken ikke egnet til den fede epidermis, da linjerne er fuzzy og sløret. I dette tilfælde er det bedre at bruge forstøvning.
 • Pigment ansøgning om ar. Fibervæv har sine egne egenskaber og kræver en særlig tilgang til det, kendskab til nuancerne. Føreren skal have erfaring med sådant arbejde.
 • Overdreven lymfekresion. En ret almindelig årsag til afvisning af maling. Professionelle bruger anæstesi med en vasokonstrictor effekt, hvilket reducerer udskillelsen af ​​lymfe.
 • Anvendelsen af ​​farvet pigmenter. Der er to typer farvestoffer - basis og farvetone. Den førstnævnte har en høj densitet og overlapper hudfarven fuldstændigt, sidstnævnte bruges som et supplement til at give øjenbrynerne den ønskede nuance. Nogle ved ikke det.
 • Herpes. De fleste kvinder har herpesvirus i deres kroppe, hvilket kan skyldes hudskader. Sygdommen kan forstyrre mønsterets kontur eller reducere dets tæthed.
 • Forkert pleje. Hvis linjeskriveren instruerede kunden om, hvordan hun skulle opføre sig efter proceduren, bør du strengt følge disse anbefalinger. Ellers vil hele ansvaret for resultatet være på en uagtsom klient. Tørre af skorsterne, dampende huden kan få pigmentet til at forsvinde.
 • Egenskaber af kroppen. Dette kan omfatte øget immunitet, træk ved metaboliske processer, eksacerbation af sygdomme. Sådanne ting er som regel ikke mærkelige for mesteren, og han kan ikke gøre noget ved det. I dette tilfælde skal du søge alternative måder at ændre udseendet på.

Hvad skal man gøre

Hvis du ventede på den nødvendige tid, men øjenbrynene ikke ser perfekt ud, er der huller, ujævne konturer, så skal du kontakte mesteren igen. Normalt tager korrektionen mindre tid og er billigere end hovedproceduren. I tilfælde af at pigmentet ikke er synligt overhovedet, skal du kigge efter årsagen i din krop eller skifte skibsføreren til en professionel.

Hvem er skylden, at tatoveringen af ​​øjenbrynerne ændrede farve og ikke tog?

Kan en tatovering af øjenbrynene svømme eller ikke at tage? - Hovedspørgsmålet om alle kvinder, der træffer afgørelse om proceduren. Permanent makeup giver kvinder tillid til deres udseende og giver dig mulighed for at slappe af på ferie eller arbejde, smil uforsigtigt på billedet. Du behøver ikke længere bekymre dig om den drypende blyant og løber regelmæssigt til spejlet for at rette malingen. Men ikke alle er heldige, det sker, at pigmentet opfører sig ikke forudsigeligt.

Hvordan blev du skød af skønhed?

I dag er det moderigtigt at dekorere dit ansigt med tatovering makeup. Det er behageligt, smukt og hjælper med at skjule mindre hudfejl eller asymmetri. Lang forberedelse, en og en halv time af billedets oprettelse, men i sidste ende skuffelse... Hvad skete der? Hvem er skylden? Lad os se nærmere på dette problem.

Øjenbryn tatovering ikke helt taget og farven ændret i processen med helbredelse. Pigmentet indføres i lagene af huden og kan erhverve en uønsket skygge som følge af indflydelsen af ​​et stort antal faktorer. Er det muligt at forudse en sådan organismes reaktion på et farvestof?

Hvis den farvede zone blev blå, betyder det, at du vendte sig til en uerfaren mester, som introducerede dig til en sort permanent. Malingen er under et tyndt lag af hud og ser gennem det, ser blåt ud. En professionel vil aldrig tage et sådant skridt, selvom klienten tårtigt beder ham om at gøre det. Ved hjælp af billeder med lignende værker vil han forsøge at afholde sig fra fejlen. Du kan ikke komme ind under huden på en sort palette, den erstattes af en mørk brun farve. En cyanotisk nuance kan også forekomme som følge af dyb nålindsættelse.

Jo dybere implantationen er, desto mere kunstig vil konturen se ud. Du kan ikke rette det, du kan kun slette det.

Rødfarver vises i følgende tilfælde:

 • udbrænding under påvirkning af sollys - sørg for at beskytte din makeup fra ultraviolet stråling ved hjælp af specielle cremer med en beskyttelsesfaktor på mindst 30-40 enheder;
 • ukorrekt udvælgelse af farvesammensætningen - brune pigmenter på en rød base giver ofte en så ubehagelig konsekvens.

Andre faktorer, hvorfor tatoveringen i øjenbrynernes område ikke tog og begyndte at ændre sig:

 • Individuel reaktion af kroppen. Farve fra en producent fra et rør til at gå med forskellige mennesker på forskellige måder. Fastgørelsen af ​​sammensætningen påvirkes af den biokemiske sammensætning af sporstoffer i blodet, hormonelle ændringer, kroniske sygdomme, hudstruktur, graviditet mv.
 • Forkert valgt teknik til at anvende en permanent. Klienterne kommer ofte til mesteren med en klar ide om, hvordan deres øjenbryn skal se på slutningen af ​​proceduren. Men i det halve tilfælde er det umuligt at oversætte ideen til virkelighed. For eksempel er den hårde metode ikke anbefalet til fedtet hud, fordi efter et par måneder slår subtile stroke og mister deres æstetik. En professionel, der bekymrer sig om hans omdømme og klientens skønhed, vil aldrig tale om dig, han skal fortælle dig hvorfor i dit særlige tilfælde skal du vælge en anden måde at tegne billedet på og vise fotoeksempler.
 • Unfair implementering af anbefalinger i rehabiliteringsperioden. Mindst 50% af succes afhænger af korrekt pleje i den første uge efter behandling. Hvis du ikke smører med salver og rip off skorsterne, så vil konturen vise sig at være plettet og interessant tone.
 • Kroppens patologi, der ikke giver pigmentet mulighed for at få fodfæste. I meget sjældne tilfælde tages tatoverede øjenbryn og andre områder ikke på grund af hudafvisning af fremmedlegemer. Det er umuligt at ordne det. Det er ikke behandlet og ikke malet over. Ingen mester kan klare dette problem, alle procedurer vil ende på samme måde - afvisning af maling.

Før du går til en skønhedssalon, skal du sørge for at vælge den rigtige specialist. Dit udseende afhænger af beauticianens erfaring, ikke forsøge at redde, det smukke arbejde er dyrt. Sørg for at følge alle reglerne i opsvingstiden, og slutresultatet afhænger af din indsats. Tag hensyn til alle de faktorer, der truer med at opnå mislykket makeup, og forsøge at advare dem.

Er det muligt at rette fejlen?

Hvis ansigtet er forvirret af en mislykket permanent visage, vil det tage lang tid at vente på dens fuldstændige forsvinden. Ingen vil sidde i 3 år hjemme, indtil farven er helt fjernet. Hvis tatoveringen i øjenbrynens område ikke er fast eller svømmet, kan du søge hjælp fra en kosmetolog. I skønhedssaloner er der specielle teknikker, der hjælper dig med at få dit blik tilbage.

Den mest effektive måde at slippe af med makeup er laseren. Det trænger dybt ind i huden og ødelægger maling, som derefter udskilles naturligt fra kroppen. I de fleste tilfælde er der ikke noget spor af billedet. Denne teknik er kun egnet til mørke toner, lysmaling forbliver uændret.

Acid peels. Aggressive stoffer påvirker hudens overfladiske lag og fjerner døde celler. For at fjerne en permanent med denne metode skal du have et stort antal sessioner, men ingen kan garantere en komplet løsning på problemet. Udgifterne til tjenesten er høje, for at vurdere dens effektivitet for en tatovering af øjenbrynene, vil tage sammensætningen eller ej, spore fotoet. For lys farve kan ændre sig langsomt og tage ubehagelige nuancer op.

Lightening med specielle præparater. Med hjælp fra apparatet til tatovering visage introducerer mesteren i samme dybde som makeup kemisk masse, hvilket mærkbart ændrer mønsterets tone. Hvis introduktionen er forkert, kan du få en negativ hudreaktion.

Vi forsøgte at fortælle dig i detaljer, på grund af hvilken farve farven til tatovering på øjenbrynene ikke er taget. Nu ved du hvem og hvordan kan påvirke udfaldet af proceduren. Hvis du beslutter dig for en permanent makeup, så prøv at vælge en god professionel, der bruger de nyeste teknikker og dyre farvestoffer i deres arbejde. Forlad aldrig dit ansigt til uerfarne begyndere. Bed om bekendtskab med en portefølje med et billede af de tidligere klienter, det vil bidrage til at vurdere færdigheder.

Øjenbryn tatovering. Hvordan øjenbrynene ser straks ud efter proceduren og i en måned. resultater

Hvordan man ser øjenbryn umiddelbart efter tatoveringsproceduren

Ofte lige efter permanent tatovering af øjenbryn forbliver skønhedssalonens kunder utilfredse med procedurens resultat, da det adskiller sig væsentligt fra den ønskede, og denne kendsgerning har sine egne grunde.

Umiddelbart efter tatoveringen af ​​øjenbrynene er deres form ikke så elegant, og tykkelsen og farven kan først frustreres. Men vær ikke ked af det! Dette er en ganske normal effekt for den indledende fase.

Hvis proceduren efter øjenbryn ikke passer til den resulterende farve, kan du rette den i løbet af en måned under korrektionen

Det skal huskes, at permanente tatovering øjenbryn ikke giver en øjeblikkelig effekt. For at øjenbrynene skal kunne erhverve den ønskede form og farve, skal noget tid passere for at helbrede, eller med andre ord skal øjenbrynene "komme over" og helt komme sig.

Som regel tager processen med at helbrede tatoveringen af ​​øjenbryn efter proceduren omkring 4 eller 5 uger og kan vurderes om en måned.

Under helbredelsesperioden sammen med skorpeene forsvinder overskydende tykkelse. Øjenbrynens farve ændres også, da pigmentet ikke vises umiddelbart.

Glem ikke også, at permanent makeup, som enhver operation, forårsager overfladisk ødem, på grund af hvilken formen på øjenbrynene kan forvrænges, og der er brug for tid til fuld genopretning.

Vær opmærksom! Inden du går til skønhedssalonen, skal du absolut anmode om tilbagemelding på institutionens kvalifikationsniveau og de kosmetologer, der arbejder der. Vurdere kvaliteten af ​​tjenesten, overholdelse af sanitære standarder, bede om certifikater for levering af kosmetiske tjenester.

Naturlige effekter af øjenbrynens tatovering i den første uge efter proceduren

Permanent øjenbryn tatovering er pigmentering af det øverste lag af huden - epidermis. Som en regelmæssig tatovering skal denne procedure gå igennem en helbredelsesperiode, hvor naturlige virkninger opstår:

 • rødme og betændelse i huden
 • hævelse og kløe;
 • spotting af ichor;
 • udseende af skorper;
 • overdreven mættet farve tatovering;
 • forvrængning af øjenbrynens form og størrelse.


Vær opmærksom! Før en tatovering vil en professionel, erfaren kosmetolog spørge om sundhed, kroniske sygdomme, blodtilstand og allergier for at undgå komplikationer. Hvis der er kontraindikationer, kan proceduren for tatovering annulleres.

Komplikationer der opstår efter øjenbrynens tatovering

Øjenbryn tatovering efter proceduren og efter en måned, som regel ikke forårsager alvorlige komplikationer eller, i antallet af tilfælde, de er meget ubetydelige.

Det mest almindelige tilfælde af komplikation kan tilskrives en øget allergisk reaktion, både til farvestofpigmentet selv og til den fysiske virkning (piercing) af huden.


Ofte anbefaler master tatovering i sådanne tilfælde et kursus antihistaminer, som fjerner dette problem eller minimerer det.

Komplikationer kan også opstå ved forkert øjenbryn hudpleje i de første dage efter permanent.

Manglende overholdelse af hygiejne, vask med kloriseret vand, drikalkohol og anvendelse af kosmetik kan forårsage alvorlig betændelse, hævelse og alvorlig kløe. Konsekvensen heraf kan i fremtiden være tatovering af dårlig kvalitet med slørede former og den forkerte skygge.

Hvordan pleje øjenbryn i de første 7 dage efter tatovering

Øjenbryn tatovering umiddelbart efter proceduren og i den første uge kræver konstant pleje for at få positive resultater i en måned.

I de første par dage på øjenbryns hud, der udsættes for tatovering, vises ichor, som skal vaskes meget forsigtigt med en neutral sæbe (helst børn), tørres med et håndklæde, forsigtigt gennemblødt og smurt med en creme til helbredelse.

Efterfølgende, når sømningen tørrer op, vises skorper på øjenbrynens hud. Krustene kategorisk kan ikke rive! Ellers kan du medføre infektionen, gøre et sår, og ensartetheden af ​​farvning af øjenbrynene vil blive brudt.

Skorpen skal smøres med cremer "Panthenol", "Bepantin" eller "Solcoseryl", som fremmer aktiv heling af øjenbrynens hud og har en antibakteriel virkning. I den første periode anbefales det at anvende mandel, fersken eller sesamolie på øjenbrynens hud.

Alle effekter på ansigtets hud i denne tidsperiode bør minimeres.

Hvad sker der med øjenbrynene en uge efter proceduren

En uge efter proceduren forsvinder ødem og rødme omkring tatoveringslinjerne, hvis de passer ordentligt.

Skorpen i slutningen af ​​den første uge begynder at falde og det foreløbige resultat af permanent makeup er synlig.

Øjenbrynens farve er endnu ikke blevet identificeret, men man kan se ensartetheden af ​​browning langs længden af ​​øjenbrynene. Hvis ødemet er helt forsvundet, er formen på øjenbrynene, bøjningen og deres bredde allerede tydelige.

I løbet af denne tidsperiode er der en aktiv heling af overfladen af ​​epidermis, små sår er trukket ind, og en genoprettelsesproces pågår.

Hvilken yderligere omhu er nødvendig for øjenbryn efter tatovering

For at øjenbrynens hud skal heles helt, kræves intensiv pleje og overholdelse af skønhedsekspertens anbefalinger i løbet af måneden. De er enkle, men skal udføres regelmæssigt og stringent:

 • Øjenbryn tatovering efter proceduren, og efter en måned kræver hygiejne. For at undgå infektion bør øjenbrynens hud rengøres med lotion (ikke alkoholisk!), Neutralt tonisk eller kogt vand.
 • Gnid ikke øjenbrynene med et håndklæde, og tør, sveden lidt fugtigheden.
 • Brug helbredende cremer eller salver. Om sommeren skal du sørge for at bruge solcreme, og om vinteren skal du bruge cremer eller salver med vitaminer.
 • Beskyt øjenbryns hud mod for meget varme eller kulde.
 • I helbredelsesperioden kan du ikke bruge kosmetik, du kan ikke farve og trække ud øjenbrynene.

Hvad du ikke kan gøre under helbredelsen af ​​øjenbryn efter tatovering

Øjenbryn tatovering efter proceduren og efter en måned foreslår særlige henstillinger. I løbet af ugen efter tatoveringen anbefales ikke:

 • når skorpe optræder, selvstændigt og tvangt rive dem væk;
 • Det anbefales ikke at prøve tint eller pulver øjenbryn;
 • Det er forbudt at vådte øjenbrynene, gnide dem med et håndklæde og røre ved dem;
 • Det anbefales ikke at uafhængigt justere øjenbrynene, trække hår ud, male med en korrigerende eller kosmetisk blyant;
 • i de første dage efter tatovering bør enhver termomekanisk og ultraviolet effekt på tatoveringsområdet undgås;
 • Det anbefales at nægte at besøge saunaen, dampbadet, solariumet og stranden;
 • Når man plejer huden, anbefales det ikke at bruge alkoholholdige lotioner.

Pas på! Øjenbryn tatovering efter proceduren og efter en måned kræver enkle, men obligatoriske regler for pleje. Manglende overholdelse af disse betingelser kan forårsage alvorlig betændelse og hævelse af huden i tatoveringsområdet og påvirker yderligere kvaliteten af ​​hele proceduren og behovet for gentagen mikroblading.

Hvordan ser øjenbrynene ud en måned efter tatovering

En måned efter tatoveringen er øjenbrynens hud fuldt restaureret, og nu kan du evaluere alt det udførte arbejde. På dette tidspunkt er alle manglerne i valg af form og farve blevet tydelige.

For en bæredygtig effekt har du brug for 2 eller 3 besøg hos en kosmetolog, hvorefter øjenbrynene forbliver de samme som en måned efter tatoveringen i lang tid.

Men i sjældne tilfælde, en måned efter proceduren, kan der forekomme uønskede fejl, der bedst kan korrigeres af din mester.

Ofte stillede spørgsmål om tatovering i Omsk (FAQ)

Svar på de mest relevante spørgsmål om tatoveringsproceduren i Omsk

i studiet permanent makeup "AlinART".

Hvorfor ikke våde øjenbryn efter tatovering og hvor længe?

Øjenbryn kan ikke være våd, indtil skorsterne er helt ned. Dette skyldes, at det er skorpen, der hjælper med at holde pigmentet i huden. Hvis det er fugtet eller på anden måde beskadiget, er der en meget høj sandsynlighed for, at pigmentet ikke blot vil rodke på dette sted.

Hvad bestemmer begrebet, som vil vare tatovering?

Spor af permanent makeup kan undertiden forblive i meget lang tid, op til 10 år. Men i god kvalitet, permanent makeup, udført for første gang, med en gentagen procedure (dvs. korrektion), varer fra seks måneder til et og et halvt år. Det vil sige, at du bliver nødt til at opdatere om en gang om året, alt afhænger af din livsstil (for eksempel hvis du kan lide at solbade, gøre ofte skræl osv., Er aktive i sport osv.), Kan tiden mellem opdateringer reduceres. Det er umuligt at forudsige i forvejen, hvor længe pigmentet vil vare, mange faktorer skal tages i betragtning (funktioner i stofskifte, din alder - tatoveringen på en aldrende hud varer meget længere, hudpleje efter proceduren osv.). Under alle omstændigheder skal du huske - permanent makeup er en procedure, der ikke kan gøres en gang for alle.

Er det rigtigt, at efter at tatovering ophører, bryder håret op eller vokser i en anden retning?

Dette er ikke mere end en myte. Under proceduren kan nålen simpelthen ikke nå hårsækken og påvirke hårvæksten. Selvom der er en klar ændring i hårvækst efter proceduren. Og denne ændring er positiv. Mærkeligt nok, i de fleste tilfælde efter proceduren begynder håret at vokse selv i disse steder øjenbryn, hvor de ikke har været der i lang tid. Dermatologer forklarer denne effekt ved at forbedre metabolismen i cellerne i epidermis forårsaget af regenerering af hudvæv efter proceduren.

Baseret på hvad du har dannet omkostningerne ved korrektion?

Søde klienter, på trods af at korrektionen er den samme fuldendte procedure - mesteren vil arbejde på den i hele tatoveringsområdet, og ikke kun hvor der er fejl, vi har holdt lave priser for dig. I studiet "AlinART" om korrektionen efter en måned efter hovedproceduren betaler du kun one-time styren materiale. Omkostningerne ved korrektion er 1000 rubler.

Fortæl mig, vil skorsterne være meget mærkbare efter tatoveringen? Hvordan går man med dem?

På den femte dag efter proceduren dannes der en lille skrælning på øjenbrynene med hårmetoden, den går om en uge. Udsigten er ret præsentabel, og du er fri til at gå på arbejde og forlade huset. Når skygger skorpen mærkes.

Hvor længe efter tatoveringen kan jeg fjerne det? Hvad er konsekvenserne?

En tatovering kan kun fjernes efter hel helbredelse, det vil sige ikke tidligere end i en måned. Fjernelse af en tatovering med en laser kan have nogle små konsekvenser, der manifesteres i form af lokal rødme og hævelse i arbejdsområdet. Konsekvenserne varer som regel ikke mere end en dag (i sjældne tilfælde kan ødemet vare op til tre dage), og i de fleste tilfælde - passere den næste dag. Hårene bliver normalt hvide, men farven vender tilbage efter et par uger.

Skorpen kom ned, og under dem er der slet ingen pigment, bare hud. Hvad skal man gøre

Dette er normalt. Pigmentet vil fremkomme senest den 3. uge efter den første procedure. Læs artiklen Mulige problemer efter tatoveringsproceduren.

Hvor længe efter den primære procedure er korrektionen udført?

Den maksimale tidlige periode er 3-3,5 uger. Faktum er, at huden efter proceduren regenereres ikke kun udefra (dette kan ses), men også regenerering af vævene indeni (det kan du ikke se). Derfor anbefales en sådan periode. Hvis du gør det tidligere, vil mere pigment blive revet væk, det er muligt, at regenereringsprocessen bliver vanskeligere, da den hud, der ikke er helt helet, vil blive skadet. Disse udtryk vælges ikke tilfældigt.

Hvad er forskellen mellem den helede version af billedet umiddelbart efter proceduren?

 • Øjenbryn. Farven bliver mærkbart lettere. Rødhed forsvinder, hvis der er en. "Håret" af pigmentet vil ikke være så tydeligt synligt, som de vil være under huden.
 • Nogensinde. Øjenlågets ødem vil forsvinde, farven bliver blødere
 • Læber. Farven vil ændre sig meget, den bliver mere gennemsigtig og blød, ødemet vil forsvinde.

Hvad kan tatovering øjenbryn med fedtet hud?

Hvis du har olieagtig hud, anbefaler vi retoucheringsteknikken. Normalt tager det rod bedre end hår. Men valget er altid dit.

Hvad sker der med tatoveringen om et år (2,3,5 osv.)?

Over tid (og i hvert tilfælde er denne periode individuel, men i gennemsnit er dette et år - en og en halv) tatoveringen begynder at miste mætning. Selvfølgelig vil du ikke vågne op en morgen uden en permanent make-up, farven går gradvist væk. Så snart du bemærker disse ændringer, er det tid til at opdatere. Tværtimod skærer du, male eller pleje dine negle hele tiden? Huden regenereres også kontinuerligt, og du har regelmæssigt brug for en opdatering.

Hvilke pigmenter (farvestoffer) og anæstesi, udstyr bruges i dit studie?

Studiet anvender kun dokumenteret mærke amerikanske pigmenter og bedøvelse med russiske overensstemmelsescertifikater. Udstyr af en af ​​de førende tyske producenter af permanente makeupmaskiner.

Hvordan påvirker hyaluronsyre (eller gel) i læberne resultaterne af proceduren?

Permanent make-up kan gøres ikke tidligere end seks måneder efter proceduren, og det er bedre, før du pumper fyldstofferne, at helbrede tatoveringen helt og kun derefter gøre injektioner af gelen eller syren.

Har du stadig spørgsmål? Skriv til os eller ring.

Det er bedre at vaske voks til afhugning fra huden. Alle måder og midler

Hvor lang tid er shugaring effekten